Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

b.roos 04-06-2014 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website is bekend, produkt makkelijk te vinden, bestelgemak op zondag, lagere prijs elders (aangetoond) werd direct gehonoreerd.
Levering snel en procedure goed te volgen. Onduidelijk was of er vooruitbetaald moest worden of bij aflevering kon worden gepind.
aangezien levering per post kwam, nam ik aaan dat vooruitbetaling voordeliger was, hetgeen na telefonisch overleg ook bleek.

Service
wat werd toegezegd is nagekomen en zonder vertraging

Assortiment
Tot nu toe gevonden en gekocht wat ik zocht!

Aanbeveling
Logisch, als je zelf meerder positieve ervaringen hebt met een firma, kan je deze bij gelegenheid ook aanbevelen aan vrienden, kennissen en familie.

Extra toelichting
Aan het bovenstaande valt niets meer toe te voegen. Ik heb het product telefonisch besteld (fil Zaandam) omdat dit filiaal op zondag de telefoon aannam en je een bestelling kon plaatsen. Werd goed en deskundig te woord gestaan en ontving p.o een bevestiging per email.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van beersum 04-06-2014 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke overzichtelijke site/ bestelproces waar je terug kunt vallen op de online medewerkers
betalen bij levering met pin werkt prettig en makkelijk

Service
heb gebruik gemaakt van de online service het apparaat werd keurig op tijd geleverd en de oude mee genomen
minpuntje het toestel was niet in de winkel voorradig (dus niet te bezichtigen )

Assortiment
prima assortiment tegen een concurende prijs

Aanbeveling
prima en ruim assortiment tegen een scherpe prijs

Extra toelichting
prima en ruim assortiment tegen een scherpe prijs levering keurig op tijd makkelijk betalen met pinpas minpuntje het toestel was niet in de winkel voorradig (dus niet te bezichtigen )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FrankenEhv 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, maar de "Offerte aanvragen" mogelijkheid zorgde voor enige onduidelijkheid. Het wat was mij niet duidelijk dat daarmee een eventueel ander prijsaanbod gedaan zou kunnen worden.

Service
Producten waren reeds besteld, waarna er een nieuw prijsaanbod binnenkwam van de offerte. Via chat contact opgenomen en er werd meteen en nieuwe factuur opgesteld.

Assortiment
Zeer uigebreid assortiment met scherpe prijsstellingen. Met de "Offerte" mogelijkheid zeer concurrerend. Dit is niet iets wat normaal gesproken mogelijk is op webwinkels.

Extra toelichting
Keukenloods is een prettige webwinkel met een goed assortiment. De service (voor zover ik er ervaring mee heb) is goed en snel.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E bulten 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eigen tijd

Service
Super

Assortiment
Uitgebreid voldoende

Aanbeveling
Zeer

Extra toelichting
Niets kunnen dekken dat tegen staat. Alles wordt perfect verzorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riek10 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via google meteen op de website dan kun je makkelijk een categorie kiezen

Service
Je krijgt meteen iemand aan de telefoon.voor het installeren wordt ik dezelfde avond nog terug gebeld met uitleg hoe dat in zn werk gaat en alles wordt meteen per mail bevestigd

Assortiment
Ik zocht een inbouwoven, heel veel keus van lage tot hoge prijzen

Aanbeveling
Worden afspraken gemaakt die perfekt worden nagekomen en betaling bij aflevering mogelijk ook met pin

Extra toelichting
Aangename verrassing dat er moeite wordt gedaan de klant perfekte service te bieden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r. ver 03-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer duidelijke site

Service
snel geleverd met duidelijke handleiding

Assortiment
ruim assortiment en duidelijk te vinden (goede zoekmachine)

Aanbeveling
gemak, duidelijk en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke van Esch 03-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prettige site, goede telefonische backing

Service
Ik vond het erg prettig tijdig een mail te ontvangen over vertraging in de levering. Het verder uitzoeken of de levering ook echt gegarandeerd was wekte ook veel vertrouwen. Ook qua afspraken mbt bezorging was het prima: servicegericht en flexibel. Het ging uiteindelijk wel fout: afspraak levering ochtend- werd uiteindelijk middag maar was vlg mij een andere partij die de vracht vervoerde ?

Assortiment
Ik heb een bijzondere koelkast uitgezocht ( laden 90cm breed): geen standaard en toch leverbaar bij jullie waar anderen dat niet voor elkaar kregen

Aanbeveling
Eigenlijk zie voorgaande teksten: mijn ervaring is dat Keukenloods een prima professionele, prettige, vlotte en klantgerichte benadering heeft en waarmaakt wat ze beloven.

Extra toelichting
Dit begrijp ik niet : idem voorgaande zou ik zeggen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kluspunt lemsterland 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker thuis inkopen doen

Service
Perfect geregeld

Extra toelichting
Alles goed en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Royd_68 03-06-2014

Algemene score

7,2

Extra toelichting
Snelle levering, redelijke prijs.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hans Pistorius 03-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via internet de bestelling gedaan. Lekker snel.

Service
Tot twee keer toe een mail ontvangen met de geplande aflevering.
Ook de plaatsing was grandioos. Er werd na plaatsing niets meer gevonden.

Assortiment
Meer dan voldoende keus

Aanbeveling
Prettige en goede service.

Extra toelichting
Over de eventuele garantie kan ik (gelukkig) nog niets zeggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

W. van der Kroft 03-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk bereikbaar zowel telefonisch als via internet

Service
Verplaatst zich in de positie van de klant en zorgt voor oplossibg

Assortiment
Ruim en veel op voorraad

Extra toelichting
Klantgerichte opstelling, doet wat men zegt, goede prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerrit312 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Keurig afgeleverd, oude vaatwasser meegenomen, nieuwe netjes geïnstalleerd, geen rommel achtergelaten. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter de Jong kozijnen onderhoud renovatie 02-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon een gemakkelijke site.

Service
Telefonisch goed bereikbaar en goede uitleg bij de gestelde vragen.

Assortiment
alles wat ik zocht was er.

Aanbeveling
Zie bovenstaand.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.van Dinther 02-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Thuis op je laptop rustig alles bekijken en vergelijken.

Service
Wordt goed op de hoogte gehouden van de geplaatste bestelling en bezorging.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Zeer persoonlijke beleving.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bb61 02-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede site snel geregeld

Service
na de bastelling via de mail een vraag gesteld,en snel antwoord gekregen

Assortiment
volop keus.

Aanbeveling
het is ons goed bevallen en kunnen het dus ook aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lekkerbek46 02-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Keuze genoeg, duidelijke uitleg op de website. Achtergrondinformatie maakt het makkelijker om te kiezen!

Service
Na de bestelling meteen een bevestiging en de nodige informatie wat voorraad, levering en bestelstatus betreft.

Assortiment
Het is bijna onmogelijk, maar de Keukkenloods heeft het blijkbaar gefikst: het ultieme assortiment. Kan niet bestaat niet.

Aanbeveling
Ach, 1 woord volstaat: Keukenloods.

Extra toelichting
Bijna ouderwets kopen en je als klant nog echt koning voelen. Waar vind je dat nog tegenwoordig?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Braakman 02-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is gemakkelijk op de site van keukenloods alle artikelen te vinden.

Service
Prima geholpen tijdens telf. gesprek.

Assortiment
Groot assortiment voor een prima prijs.

Aanbeveling
Ik kan iedereen aanbevelen een product te kopen bij keukenloods.

Extra toelichting
Bij geen andere zaak een betere prijs voor hetzelfde artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heidi3ssen 02-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is duidelijk te vinden en bestellen gaat makkelijk

Assortiment
was voldoende keuze in de vaatwasser wat ik zocht

Aanbeveling
voldoende keus en snelle levering, prijzen zijn ok.

Extra toelichting
Heb al eens eerder iets besteld en ben gewoon tevreden, heb nog nooit klachten gehad. Alles werd op tijd geleverd en oude apparaat werd netjes meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Tonnie van Mulken 02-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijke en duidelijke website. zo kun je goed kiezen,

Service
snelle en goede bezorging

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
ik beveel deze winkel al aan veel vrienden en bekenden

Extra toelichting
ik geef keukenloods een 10 met een griffel en een zoen van de juffrouw!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvanenteren 02-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer duidelijke website

Service
Service is van begin tot eind ruim voldoende

Assortiment
het assortiment voldoet ruimschoots

Extra toelichting
Bij iedereen het gemak en de scherpe prijzen incl.afleveren

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J.Kalkman 02-06-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal (N.Br.)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bijna alle producten te zien

Service
Informatie is prima, men denkt met de klant mee

Assortiment
Groot, eventueel kan men het met u terugkijken via de catalogus

Aanbeveling
Prima geholpen, vriendelijk en met kennis van zaken

Extra toelichting
Zoals gezegd: een zaak waar je alles voor je keuken kunt vinden. Zelfs keukens verkoopt men er.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 121 02-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carel1961 02-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk te bestellen via de site

Service
snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cph1950 02-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site
Bij vragen uitstekend geholpen

Service
Snel geleverd en lTen instaleren

Assortiment
Ruime keus en vergelijk

Aanbeveling
Goede ervaringen betekend goede mond op mond reclame

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janine Muizer 02-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Mijn bestelling was met een belletje en een mail geregeld, heel makkelijk als je weinig tijd hebt..

Service
De monteur die mijn kookplaat plaatste was zeer klantvriendelijk en ruimde ook op, goeie service gehad..

Assortiment
ruime keus in ieders budget

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aanbevelen omdat je eerst op je gemak via de website kan zoeken wat je mooi vindt en dan besetl je het en niet duur en goede service. Top, ga zo door zou ik zeggen.. zulke klantvriendelijkheid is tegenwoordig niet overal meer te vinden..

Extra toelichting
Zie eerdere motivaties boven, staat er allemaal duidelijk aangegeven>.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

HenkHo123 02-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen via internet, top.
Oude wasmachine meegenomen.

Service
status updates via mail.

Extra toelichting
Netjes en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bas Poldervaart 01-06-2014 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Voorwerk op de computer en dan in de winkel advies

Service
Aardige gasten in de showroom. Zonder te dwingen.

Assortiment
Wisselt per week, dus opletten, maar wel,compleet en laat gerust prijs bij ander zien, dan gaan ze mee

Aanbeveling
Ga naar de winkel, in sommige gevallen zijn producten in winkel veel goedkoper dan op internet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kadoelen 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het zoeken op de site gaat eenvoudig en de in de winkel verstrekte informatie was duidelijk. Tevens goed bereikbaar.

Service
De service is goed.

Assortiment
Er is ruime keuze in verschillende prijscategorieen.

Aanbeveling
Vanwege de ruime keuze, goede bereikbaarheid, goede service en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Extra toelichting
De Keukenloods heeft een duidelijke website en de winkel is goed bereikbaar. Daarnaast goede uitleg en prima prijs-kwaliteitverhouding. Positief is dat men er niet op uit is om het duurste product te verkopen, maar het meest geschikte product.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Greendale 31-05-2014 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De afspraken die gemaakt waren zijn op een keurige manier afgehandeld. Levering was zeer snel,
. De betaling vond ik erg prettig bij aflevering van de producten,
.

Service
Zijn zeer goed geholpen. Had alle tijd voor hetgeen we vroegen over het produkt . Gaf ook goede advies over alternatieven.

Assortiment
Assortiment vond ik groot genoeg. De prijs kwaliteit is uitstekend te noemen.

Aanbeveling
In zeer hoge maten .Prettige verkopers met verstand van zaken. Kom zeker weer terug als het nodig mocht zijn.

Extra toelichting
Zeer prettige winkel met een goed assortiment. Personeel zeer correct en geduldig en geven goed advies.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

À.Besters 30-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Middels internet en telefonische ondersteuning iets kopen is gewoon gemakkelijk.

Service
Wanneer je belt is men vriendelijk, op de juist aangegeven tijd gebracht.

Assortiment
Ik heb een fornuis en een Smeg koelkast gekocht en had veel keus.

Aanbeveling
Prettig zaken met hen doen. Goede website.

Extra toelichting
Goede website, vriendelijk te woord gestaan met uitleg over product waar ik niet zeker van was. Op tijd thuisgebracht, kosteloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edel2012 30-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Als je via Google zoekt komt je heel vaak keukenloods tegen, uiteraard kijk ik verder dan één aanbieder maar telkens komt Keukenloods er al beste uit, de site is overzichtelijk en met de reviews van de bezoekers is het prettig beoordelen of je de juiste keuze maakt.

Service
Ik ben besloten mijn bestelling zelf op te halen hierdoor wordt je door middel van berichten op de hoogte gehouden of je pakket gereed staat, perfecte service en goede gastvrije ontvangst.

Aanbeveling
100% beveel ik een ieder Keukenloods aan door het assortiment, de prijzen, de reviews, de kwaliteit en de service , ook aan aftersales is gedacht...

Extra toelichting
Prettige online winkel om zaken me te doen, alles duidelijk. Te vinden, reviews van klanten kunnen je aankoop al dan niet beïnvloeden hetgeen een reëel beeld geeft van het product. Goede begeleiding over betaling en afleveren dan wel ophalen, bij het zelf ophalen kreeg ik zelfs nog een cadeaubon voor een kookwinkel daar gaan we binnenkort eens kijken we hebben nog wel het één en ander nodig...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith82 30-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Ik kan er altijd vinden wat ik zoek!

Aanbeveling
Ik heb jullie al verschillende keren aangeraden wat ook daadwerkelijk tot bestellingen heeft geleid

Extra toelichting
Vanuit huis de beste apparatuur kunnen bestellen met een snelle en goede levering, dat is wat men tegenwoordig toch graag wil?!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Schaepkens 30-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pijlen 30-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bellen en klaar is Kees
alles zeer duidelijk !!

Service
zeer goed

Assortiment
Zeer veel keus
soms te veel je weet bijna niet welke je pakken wilt

Aanbeveling
Zeer snele en vakkundige uitleg ook van de bezorger

Zeer aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Hoogendoorn 29-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gemak van online bestellen en snelle levering!

Service
Goede service dmv het meenemen van het oude apparaat!

Assortiment
Wij hebben door het uitgebreide assortiment gevonden wat wij zochten!

Aanbeveling
Nette telefonische benadering en service!

Extra toelichting
Een zeer goede overzichtelijke website en goede en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dalsem L. 28-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen vanaf buitenland

Service
Snelle levering en communicatie

Assortiment
Vond het artikel ik wilde hebben

Aanbeveling
Alles te bestellen, snelle levering en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

missi_me 27-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestelling telefonisch geplaatst, zo gedaan.

Service
Koelkast en fornuis worden niet naar een verdieping gebracht. Erg onhandig als je alleen woont en wel op een verdieping. Tegen een flinke meerbetaling was het wel mogelijk.

Assortiment
De koelkast en het fornuis die ik elders uitgezocht had, waren te bestellen tegen een voordeligere prijs dan waar ik ze gezien had.

Aanbeveling
Met veel gemak besteld, alleen jammer dat het niet bij de service in zit dat je koelkast naar een etage gebracht wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jurgen van Lith 007 27-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke site, duidelijke terugkoppeling. In staat snel te leveren (in mijn geval). Komen netjes hun afspraken na. Telefonisch goed bereikbaar. Eén woord uitmuntend

Service
Zie hierboven

Assortiment
Voor mij voldoende keuze

Aanbeveling
Gewoon perfect

Extra toelichting
Niet nodig, gewoon uitmuntend. Niet lang rond kijken hier kopen. Ik koop inzake keukenapparatuur alleen nog maar bij keukenloods mits zij natuurlijk dezelfde service blijven behouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bibi12345 27-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk uitzoeken en vergelijken via de site

Service
Snel advies als dat nodig is

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Snel, makkelijk, ruime keuze en de beste aanbiedingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kosn 27-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
prima website. gedetailleerde overzichtelijke info

Service
houden rekening met de bezorgwensen.

Assortiment
prima keuze

Aanbeveling
goedkoop,snel,servicegericht, kortom aan te bevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mamazo 27-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles was makkelijk en duidelijk te vinden op de website

Service
Zowel de service in de winkel en daarna via te telefoon was profecioneel

Assortiment
Het assortiment en de keuze is ruim voldoende en zeer concurrerende prijzen

Aanbeveling
Ik zal de winkel zeker aanbevelen bij andere mensen vanwege de persoonlijke benadering en het grote assortiment.

Extra toelichting
Wij hebben het bezoek in Roosendaal als zeer prettig ervaren er werd voldoende tijd voor ons vrijgemaakt ondanks de drukte die zaterdagmiddag. Er werd meegedacht en naar eventuele alternatieve gezocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nora K. 27-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Terugzenden ging gemakkelijk en het geld werd meteen teruggestort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolbrink 26-05-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
de levering van de keuken is keurig en verzorgt verlopen.

Assortiment
keuze genoeg en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
ik heb andere mensen jullie al aanbevolen.

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden over de zelf geplaatste keuken en hoe de levering gegaan is. de voorlichting in de winkel was goed en de plaade apperatuur werkt naar wens.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Vis10 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en eenvoudig besteld

Service
Goede levering

Assortiment
Ik vond alles wat ik zocht

Aanbeveling
Heb goed gezocht en jullie waren de goedkoopste

Extra toelichting
Ik moet alles nog uitpakken dus daar kan ik nog niets over zeggen maar ben blij met m'n spullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heico1 26-05-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goede zaak met vriendelijke mensen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mevr. van der Zwan 26-05-2014 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
geen arrogante houding (wat in keukenzaken vaak wel zo is) heel klantvriendelijk en denkt met de klant mee. fijne omgeving.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

t veldhuis 26-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het gemak van oneline kopen

Service
Je krijgt bericht om hoe laat ze bezorgen.

Aanbeveling
Ik heb al mensen op jullie attent gemaakt

Extra toelichting
Mijn zoon heeft alles gekocht bij jullie en was zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lea Giling 26-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, zowel thuisbezorgen als ophalen.

Service
Vriendelijk, denken lekker mee!

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Waarom niet?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico Schellekens 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede internet side

Service
goede reactie, via mail.Verder werd de bestelling met een goed lachse vervoerder,tot mijn appartement binnen gezet.

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
goede ervaringen

Extra toelichting
Gewoon een goede betrouwbare leverancier.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dennis en Anouk 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Het was gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews