Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20903 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3386 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arno Piek 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen, duidelijk, snel.

Service
Snelle levering, duidelijke mails etc.

Aanbeveling
Snelle levering, makkelijk te bestellen en betalen. Wat betreft hetgeen ik besteld heb, de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Staak01 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Service was correct. Maar product bleek op dag van bezorging niet in magazijn. Er werd pas gebeld nadat bezorgautos wegwaren. Ergo: ander product werd pas dag lager geleverd.

Slordig als het om een ijskast gaat en je etenswaren liggen te bederven.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ludy 10-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Service
Pannedrager defect.. Binnen 3 dagen een nieuwe

Assortiment
Groot maar veel niet op vorraad

Extra toelichting
Zeer tevreden en veel goedkoper als keukenzaak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

S. Le Blanc 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik vond het makkelijk de producten te zoeken en de site is overzichtelijk. Het enige wat ik mis een vergelijk knop

Service
Kreeg snel antwoord van de klantenservice

Assortiment
Niets op aan te merken, snel gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Heb ik inmiddels al gedaan.

Extra toelichting
Goede overzichtelijke site, veel product keuze, scherpe prijzen en super snelle levering! Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 62 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en gemakkelijk te bestellen

Service
Kan alleen oordelen over de service bij afleveren, deze was prima

Assortiment
Er is ruim voldoende keuze, zowel wat prijs en kwaliteit betreft.

Aanbeveling
Ik heb een goede keuze kunnen maken en als iemand anders ook iets dergelijks zoekt, zal ik zeker zeggen, kijk eens bij keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul-Folkert Koolstra 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles online makkelijk besteld, en te betalen

Service
Super, kreeg zelfs nog meer korting omdat ik het product ergens anders goedkoper had gevonden.
Ook gratis verzend/transport kosten zijn altijd mooi meegenomen!

Assortiment
Ruime keuze, ik vond precies wat ik zocht

Aanbeveling
Goede service, en betaalbaar!

Extra toelichting
Zoals ik eigenlijk al gezegd heb. Makkelijk te bestellen en betalen, ruime keuze. En krijg je het ergens anders goedkoper, geven ze nog meer korting. Op deze manier erg betaalbaar. Zeer snel in huis en geen verzend/transport kosten. Een grote aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariaelvira 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel gevonden met alleen het invoeren van een code.

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Goed en goedkoop

Extra toelichting
Was een goede en snelle goedkope levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Woes 10-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Service
Factuur / bestellingsformulier bleek niet juist. Oude apparatuur werd niet meegenomen terwijl duidelijk vermeld op verkregen factuur. Product niet binnen 24 uur geleverd terwijl wel vermeld op website. Geen tracking mogelijkheid / gegevens. Verzendgegevens ontvangen via e-mail nadat product geleverd was.

Extra toelichting
Snelle en accurate webshop. Factuur / bestellingsformulier bleek niet juist. Oude apparatuur werd niet meegenomen terwijl duidelijk vermeld op verkregen factuur. Product niet binnen 24 uur geleverd terwijl wel vermeld op website. Geen tracking mogelijkheid / gegevens. Verzendgegevens ontvangen via e-mail nadat product geleverd was.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 10-06-2014

Beste Woes, Bedankt voor uw beoordeling. Onze excuses voor deze gang van zaken. Kunt u uw ordernummer mailen naar info@keukenloods.nl dan kunnen wij voor u nagaan wat er is misgegaan.
Met vriendelijke groet,

W. Wekker
Keukenloods.nl

Reageer

SJJVerg 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patricia van den Dool 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke site, zeer uitgebreid.

Service
Dat je zelfs op zondag kan bestellen en de volgende dag al geleverd word, zeg ik TOP! Ik kom zeker terug. Ook de leverancier is zeker een compliment waard. Hij stelde zich netjes voor en ik kreeg ook weer vriendelijk een hand met het weggaan. Dat is nog eens netjes!

Assortiment
Zeer ruime keuze met goede prijzen!

Aanbeveling
Ik ben over alles te spreken

Extra toelichting
Ik kan alleen maar 10en geven. Heb echt geen enkel minpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

malou schouten 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Handig via internet besteld

Service
Nadat mijn vaatwasser toch niet leverbaar was hebben ze binnen 1dag geregeld dat hij er WEL was. Dat noem ik nou service! !!

Assortiment
Ruime keuze. Erg fijn dat er veel specificaties bij de producten staat.

Extra toelichting
Goede service. Vriendelijk personeel. Overzichtelijke website

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Miek15 09-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk S 08-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen was heel gemakkelijk evenals de betaling. In mijn geval pinnen in de winkel. Ik werd keurig gebeld toen de apparaten klaar stonden.

Service
Gewoon keurig geregeld

Assortiment
Redelijk veel keus en goede prijzen. Vergeet vooral de outlet niet.

Aanbeveling
Prima winkel, goede keus en vooral de outlet niet vergeten.

Extra toelichting
Heel tevreden. Heb de spullen zelf opgehaald, dus weet niet hoe de levering is. Assortiment en prijzen zijn volgens mij heel ok.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pffffffffffffffff 06-06-2014

Algemene score

3,8

Gemak
Voor levering wordt gebeld voor een afspraak. Je moet aangeven op welke dag je beschikbaar bent, maar mag nog geen dagdeel doorgeven, dit hoor je de dag voor levering. M.a.w. je bent verplicht om een dag vrij te nemen of de bestelling in het weekend te laten bezorgen tegen een meerprijs van 25 Euro.

Service
Voortbordurend op de inflexibele mogelijkheden om een bezorgafspraak te maken was de telefoniste onvriendelijk en had ze weinig begrip voor de situatie.

Assortiment
Wat je mag verwachten van een webwinkel

Aanbeveling
Door de rare leveringsvoorwaarden zou ik liever bij een concurrent bestellen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

Qruumel 06-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
showroom Gaanderen dicht bij onze woonplaats + thuisbezorgservice

Service
altijd bereikbaar voor vragen

Assortiment
niet aanwezig product kan besteld worden

Aanbeveling
vaak de goedkoopste en dichtbij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anouk4_ 06-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website

Service
vriendelijk aan de telefoon, keurige monteur die het kwam brengen.

Assortiment
wij waren naar 1 ding op zoek en hebben verder niet naar het assortiment gekeken

Aanbeveling
Zeker omdat jullie dezelfde dag bezorgen!

Extra toelichting
Erg goed ervaring mee. Heel fijn dat jullie op de dag van bestellen kunnen leveren. Dat is vooral heel handig als je erg omhoog zit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Pappalotti23 06-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
internet prima en vergelijken heel simpel

Service
prima, ook in de winkel te roosendaal prima geholpen en geadviseerd.

Assortiment
alles wat we wilden gevonden

Aanbeveling
prijs prima. Kwaliteit hetzelfde. Goed advies

Extra toelichting
Prima winkel voor de bekende producten tegen de beste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosa Schutten 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
internet

Service
geleverd aan hui

Assortiment
genoeg

Aanbeveling
goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R39 05-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk afspraak te maken voor levering.

Service
Keurig verpakt op tijd afgeleverd

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Zeer tevreden over het produkt en de service

Extra toelichting
Ik heb alleen maar lovende woorden over voor keukenloods. Overzichtelijke website en ruime keuze. Ook het afleveren is prima in te plannen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fam. van Bogget 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
op de site staat alles duidelijk vermeld

Service
wordt netjes ingepakt afgeleverd

Assortiment
we hebben al geregeld wat geocht met grote tevredenheid

Aanbeveling
we komen steeds weer uit bij jullie en zijn zeer tevreden over alles . We hebben vrienden verteld ovr de site en het gemak

Extra toelichting
zeer tevreden zou gelijk weer de zelfde uitzoeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harold d 05-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede website met veel keus.
voor specifieke vragen heb ik gebeld en benk uitstekend te woord gestaan en geadviseerd

Service
zie bovenstaande verder levertijd, binnen 3 dagen na bestelling het apparaat door het inbouwteam geleverd en ingebouwd

Assortiment
meer dan voldoende keus en concurerend

Aanbeveling
kennis van zaken, prijs en uitstekend inbouwteam

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jos lansink 05-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website bekeken, fysieke controle in de winkel in de buurt

Service
Zeer vlotte, kundige uitleg etc door Dennis

Assortiment
We hebben een vaatwasser, wasmachine en droger gekocht maar verder is er ook van alles goed geshowd opgesteld.

Aanbeveling
Alles goed gecoördineerd, uitgeleverd etc.

Extra toelichting
Algemeen zeer goed en concurrerend,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HR van Beek 57 05-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
werd gelijk goed uitgelegd waar het stond en hoe het werk

Service
erg vriendelijk en er werd goed geluisterd naar onze wenze en een mooi aanbod gedaan we zijn erg tevreden

Assortiment
zeer uitgebreid goede kwaliteit we hebben het nu al een tijdje in ons bezit we zijn er erg blij mee

Aanbeveling
hebben we al gedaan en zijn verrast over
de keukens en de toebehoren zeker een nieuwe klant

Extra toelichting
bij binnenkomst werden we vriendelijk te word gestaan we vertelde wat we wilden en werd ons goed geadviseerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hummus 05-06-2014

Algemene score

7,0

Service
vriendelijke mensen, die ook echt bereid waren om met ons mee te denken.

Assortiment
te klein assortiment apparaten, echter per type apparaat weer wel veel keuze.

Extra toelichting
Fijn om een internet assortiment en prijzen ook 'live' in een winkele te treffen!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Tim van wessel 05-06-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Bestelling moet nog binnen dus daar kunnen we nog geen oordeel overgeven helaas. Maar ik geloof er heilig in dat als we nog ergens tegenaan lopen dat dit bij jullie geen probleem hoeft te zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dani1965 05-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke webside. Konden de kookplaat dezelfde dag nog ophalen

Service
geduldige medewerkers die goed advies geven

Assortiment
uitgebreid genoeg

Extra toelichting
goede service vriendelijke medewerkers zou hier zeker weer terugkomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter053 05-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
's Avonds besteld, volgende dag in huis. Perfect

Service
Vriendelijke bezorger die zelfs vroeg of ik nog meer wilde weten over het product.

Extra toelichting
Zeer snelle en correcte levering. Prijs absoluut concurrerend.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Boris44 05-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruim assortiment en goede selectie op direct leverbare artikelen.

Service
Zeer fantastisch, een artikel niet op voorraad wordt ge-upgraded. Telefonisch ook goed advies gekregen.

Assortiment
Teveel eigenlijk, hoe moet ik kiezen uit honderden ovens??

Aanbeveling
Webshop is perfect voor elkaar, en de jongen (bakker van beroep) die elke keer komt leveren is heel plezierig.

Extra toelichting
Keukenloods zit op hetzelfde level als Coolblue, het is een van de beste shops en waarschijnlijk de beste in haar segment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cuspidaat 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel, soepel

Service
goed

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
prima service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Benno Laan 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer overzichtelijk en duidelijk

Service
top

Assortiment
ruim voldoende tot goed

Aanbeveling
winkel is gewoon goed!

Extra toelichting
de juiste verkoper, aanbieding en afhandeling van de door ons gekochte wasmachine. ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruda Verlaan 05-06-2014 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

mohfun 05-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

appie v. v. 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je eigen huis op je gemak uitzoeken wat je nodig hebt.

Service
de levering was stipt op tijd zoals toegezegd was.

Assortiment
grote keus aan artikelen van verschillende merken.

Aanbeveling
betrouwbaar want je hoeft pas te betalen bij aflevering.

Extra toelichting
keukenloods doet wat ze beloven op hun web-site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Beljaars 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Door goed telefonisch contact was alles perfect op tijd te regelen.

Service
de koel/vries combinatie werd keurig naar 2 hoog gebracht en compleet geïnstalleerd.
Alles werkte en was klaar voor gebruik toen de mannen weg gingen.
Alle verpakkingsmateriaal en de oude combinatie werd meegenomen. Perfect.

Aanbeveling
Niets is fijner dan goed geholpen te worden en als alles zonder problemen verloopt.

Extra toelichting
Ben meer dan tevreden over de geleverde dienst !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WilcoBdV 04-06-2014

Algemene score

6,7

Gemak
Op de site stond vermeld: voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis. Helaas de volgende dag een telefoontje met de vraag wanneer ik mijn bestelde vaatwasmachine geleverd wilde hebben. Bleek dat ik nog ergens een vinkje had moeten zetten...Had beter geweest als ik daar tijdens het bestelproces op gewezen was.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 05-06-2014

Beste Wilco, Bedankt voor uw beoordeling. Niet iedereen wil de volgende dag geleverd hebben, daarom is het een optie op onze site. Onze excuses voor het ongemak. We zullen uw feedback meenemen.

Met vriendelijke groet,

W. Wekker
Keukenloods.nl

Reageer

bvveenvoorma 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het personeel in de winkel was zeer vriendelijk.
Alles wat we wilde was mogelijk en het gemak om een keuken aan te schaffen was super.

Service
Hoe alles tot nu toe is verlopen is prima.
Service aangaande de spullen die we tot nu toe zelf hebben opgehaald waren goed.
Een belletje of mailtje prima.

Assortiment
Voor ons budget is het super winkelen bij keukenloods en je wordt er niet raar op aangekeken dat het budget niet hoog is.

Aanbeveling
Absoluut omdat we goed zijn geholpen.

Extra toelichting
Met het budget wat we hadden waren wij blij dat we bij keukenloods terecht zijn gekomen. Nu nog wachten op de keuken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul Hendrik 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aerden 2014 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Aan de telefoon goede uitleg en zeer behulpzaam en vlot

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sandradegreef 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
De verkoper dacht erg met mij mee, ondanks dat ik alleen voor apparatuur kwam en niet voor een keuken. Ook toen werd er alle tijd voor me genomen!

Assortiment
Er is voldoende keus!

Aanbeveling
Je wordt hier prettig geholpen en de prijzen schelen echt veel met andere winkels!!

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over Keukenloods en de bezorgservice. Ik werd goed geholpen, de prijzen zijn scherp en het wordt snel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

b.roos 04-06-2014 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website is bekend, produkt makkelijk te vinden, bestelgemak op zondag, lagere prijs elders (aangetoond) werd direct gehonoreerd.
Levering snel en procedure goed te volgen. Onduidelijk was of er vooruitbetaald moest worden of bij aflevering kon worden gepind.
aangezien levering per post kwam, nam ik aaan dat vooruitbetaling voordeliger was, hetgeen na telefonisch overleg ook bleek.

Service
wat werd toegezegd is nagekomen en zonder vertraging

Assortiment
Tot nu toe gevonden en gekocht wat ik zocht!

Aanbeveling
Logisch, als je zelf meerder positieve ervaringen hebt met een firma, kan je deze bij gelegenheid ook aanbevelen aan vrienden, kennissen en familie.

Extra toelichting
Aan het bovenstaande valt niets meer toe te voegen. Ik heb het product telefonisch besteld (fil Zaandam) omdat dit filiaal op zondag de telefoon aannam en je een bestelling kon plaatsen. Werd goed en deskundig te woord gestaan en ontving p.o een bevestiging per email.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van beersum 04-06-2014 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke overzichtelijke site/ bestelproces waar je terug kunt vallen op de online medewerkers
betalen bij levering met pin werkt prettig en makkelijk

Service
heb gebruik gemaakt van de online service het apparaat werd keurig op tijd geleverd en de oude mee genomen
minpuntje het toestel was niet in de winkel voorradig (dus niet te bezichtigen )

Assortiment
prima assortiment tegen een concurende prijs

Aanbeveling
prima en ruim assortiment tegen een scherpe prijs

Extra toelichting
prima en ruim assortiment tegen een scherpe prijs levering keurig op tijd makkelijk betalen met pinpas minpuntje het toestel was niet in de winkel voorradig (dus niet te bezichtigen )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FrankenEhv 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, maar de "Offerte aanvragen" mogelijkheid zorgde voor enige onduidelijkheid. Het wat was mij niet duidelijk dat daarmee een eventueel ander prijsaanbod gedaan zou kunnen worden.

Service
Producten waren reeds besteld, waarna er een nieuw prijsaanbod binnenkwam van de offerte. Via chat contact opgenomen en er werd meteen en nieuwe factuur opgesteld.

Assortiment
Zeer uigebreid assortiment met scherpe prijsstellingen. Met de "Offerte" mogelijkheid zeer concurrerend. Dit is niet iets wat normaal gesproken mogelijk is op webwinkels.

Extra toelichting
Keukenloods is een prettige webwinkel met een goed assortiment. De service (voor zover ik er ervaring mee heb) is goed en snel.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E bulten 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eigen tijd

Service
Super

Assortiment
Uitgebreid voldoende

Aanbeveling
Zeer

Extra toelichting
Niets kunnen dekken dat tegen staat. Alles wordt perfect verzorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riek10 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via google meteen op de website dan kun je makkelijk een categorie kiezen

Service
Je krijgt meteen iemand aan de telefoon.voor het installeren wordt ik dezelfde avond nog terug gebeld met uitleg hoe dat in zn werk gaat en alles wordt meteen per mail bevestigd

Assortiment
Ik zocht een inbouwoven, heel veel keus van lage tot hoge prijzen

Aanbeveling
Worden afspraken gemaakt die perfekt worden nagekomen en betaling bij aflevering mogelijk ook met pin

Extra toelichting
Aangename verrassing dat er moeite wordt gedaan de klant perfekte service te bieden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r. ver 03-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer duidelijke site

Service
snel geleverd met duidelijke handleiding

Assortiment
ruim assortiment en duidelijk te vinden (goede zoekmachine)

Aanbeveling
gemak, duidelijk en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke van Esch 03-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prettige site, goede telefonische backing

Service
Ik vond het erg prettig tijdig een mail te ontvangen over vertraging in de levering. Het verder uitzoeken of de levering ook echt gegarandeerd was wekte ook veel vertrouwen. Ook qua afspraken mbt bezorging was het prima: servicegericht en flexibel. Het ging uiteindelijk wel fout: afspraak levering ochtend- werd uiteindelijk middag maar was vlg mij een andere partij die de vracht vervoerde ?

Assortiment
Ik heb een bijzondere koelkast uitgezocht ( laden 90cm breed): geen standaard en toch leverbaar bij jullie waar anderen dat niet voor elkaar kregen

Aanbeveling
Eigenlijk zie voorgaande teksten: mijn ervaring is dat Keukenloods een prima professionele, prettige, vlotte en klantgerichte benadering heeft en waarmaakt wat ze beloven.

Extra toelichting
Dit begrijp ik niet : idem voorgaande zou ik zeggen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kluspunt lemsterland 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker thuis inkopen doen

Service
Perfect geregeld

Extra toelichting
Alles goed en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Royd_68 03-06-2014

Algemene score

7,2

Extra toelichting
Snelle levering, redelijke prijs.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hans Pistorius 03-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via internet de bestelling gedaan. Lekker snel.

Service
Tot twee keer toe een mail ontvangen met de geplande aflevering.
Ook de plaatsing was grandioos. Er werd na plaatsing niets meer gevonden.

Assortiment
Meer dan voldoende keus

Aanbeveling
Prettige en goede service.

Extra toelichting
Over de eventuele garantie kan ik (gelukkig) nog niets zeggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

W. van der Kroft 03-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk bereikbaar zowel telefonisch als via internet

Service
Verplaatst zich in de positie van de klant en zorgt voor oplossibg

Assortiment
Ruim en veel op voorraad

Extra toelichting
Klantgerichte opstelling, doet wat men zegt, goede prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews