Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22615 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1965 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

roelvanwezel 12-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

RoaldS 12-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk om te kiezen, makkelijk om te vergelijken, makkelijk terug te zoeken. Prima zoekfunctie ook, fijn dat het direct oppakt wat je zoekt.

Service
Prima service, duidelijke levering. Bij twee producten was het bestelde model niet leverbaar, zonder bijbetalen werden voor beiden een nieuwer model geleverd.

Assortiment
Meer dan genoeg voor ons, alles wat we bij de keukenboeren in de folders zagen, was hier ook beschikbaar.

Aanbeveling
Absoluut aan te raden, geen enkel slechte ervaring.

Extra toelichting
Keukenloods werd ons aangeraden door de aannemer en het is ons elke cent waard geweest. Meerdere producten besteld, alles op tijd geleverd; alleen zelf de fout gemaakt door een foute spoelbak te bestellen, die werd zonder problemen opgehaald en de juiste gebracht, zonder extra kosten voor levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Brakband 12-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker vanaf de bank bestellen

Service
Vlot en netjes

Assortiment
Gewoon goed

Aanbeveling
Als zijnde goed en vlot

Extra toelichting
Niets op aan te merken gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ForCheyenne 12-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestelling snel en eenvoudig. In het geval van mijn bestelling was betaling bij levering mogelijk wat bij besteding van grotere bedragen erg comfortabel voelt.

Service
Levering snel na bestelling. Retourname van het oude apparaat en betaling bij levering gaat geheel probleemloos. Chapeau!

Assortiment
Bekijk de website zelf maar. Het assortiment is zowel ruim in prijscategorieën alsook in merken

Aanbeveling
Je zult hier niet snel een buil vallen kwa prijs. Als Keukenloods niet concurrerend is met de prijs dan zijn ze in ieder geval niet duurder. Met de goede service, het bestelgemak via internet en een ruime keuze dus een winkel om graag terug te komen.

Extra toelichting
Kijk maar naar de motivatie van door mij beoordeelde aspecten van Keukenloods. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WimKlBl 12-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Thuis je product kunnen kiezen op basis van goede productbeschrijving. Bespaart loop/rit naar winkel.

Service
Levering volgens afspraak binnen vooraf gemelde tijdstippen.

Assortiment
Ruime keuze uit beschikbare modellen/merken/prijsklassen.

Aanbeveling
In gesprekken met collega's/vrienden/familie deel ik mijn positieve ervaringen.

Extra toelichting
Ik ben op alle aspecten positief gestemd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. van der Heyden 12-09-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
Voor het eerst bij de keukenloods iets gekocht. Zowel voor de combimagnetron als de afzuigkap kwam de keukenloods er als laagste uit. Klantvriendelijke website; plezierig telefonisch contact. Daarna vestiging in Waddinxveen bezocht. Combinatie website en in het land verspreide vestigingen geven absoluut meerwaarde voor een weloverwogen keuze voor een scherpe prijs.
Aanbevolen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marg1971 12-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, makkelijk om te bestellen en te betalen. goede communicatie. heldere afspraken

Service
Snelle correcte service!
Bereikbaarheid winkel is slecht. Bereikbaarheid via de mail verliep goed!

Assortiment
Het assortiment voldoet aan onze verwachtingen.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen. Het gemak van online bestellen, de scherpe prijzen, de snelle levering. Kortom prima winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed van Meer 12-09-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Het assortiment was ruimschoots voldoende om een goede keuze te kunnen maken. Prima!

Aanbeveling
Inmiddels tot twee keer toe tot tevredenheid (kleinere) aankopen gedaan.

Extra toelichting
Het ging bij ons alleen om vernieuwen van keukenapparatuur (vaaswasser e.d.). Heldere uitleg, vriendelijke behandeling, ruim assortiment en goede afspraken over levering en plaatsing, dit laatste ook met het plaatsende bedrijf, maken dat wij volgende keer weer als eerste bij Keukenloods terugkomen.

Review criteria:

Goed

Reageer

Vink31 12-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Werd gelijk en snel geholpen met een mooie prijs voor mijn bestelling.

Service
Direct en snel geholpen.

Aanbeveling
Je wordt serieus genomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicolas1983 12-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Easy om te bestellen

Service
Enig nadeel, wij konden niet betalen met Visa, en er was weinig materiaal ter plaatse om alles netjes vast te binden in onze aanhangwagen (oa karton hoekstukken etc)

Assortiment
Heel ruime keuze

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeker aanraden aan landgenoten, maar zeker niet aanraden om dit met eigen transport komen op te halen tenzij het kleine toestellen zijn

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

wwwXxx123 12-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snel en duidelijk

Service
Komt afspraken na, levert binnen tijdsafspraken

Assortiment
Voldoende keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

N Veldhoen 11-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
iets kopen in 5 minuten weten da je de juiste dael doet noem ik gemak

Service
even gebeld snel wegwijs gemaakt en even geholpen met de keuze van het juiste apparaat

Assortiment
veel te koop en up to date zover als ik dat kan beoordelen

Aanbeveling
zoals het bij mij ging en alle verkopers zijn net zo helder vlug en duidelijk als diegene waar ik mee sprak , is het sterk aan te bevelen . echter het is een beoordeling van 1 x . alles wat verteld werd klopte

Extra toelichting
ik denk daT MET DE DIVERSE ONDERDELEN IK DUIDELIJK BEN GEWEEST. IK BEN ANTI ONLINE KOPEN ECHTER IN DIT GEVAL is het prima bevallen zeker om dat er ook een evaluatie komt over het proces na de koop , dat geeft de burger moed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimtiggelaar 11-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede website met voldoende selectiemogelijkheden. adequate reactie op email en helemaal op tijd en naar verwachting vindt levering plaats. prima dus

Service
levertijden zijn correct en ook voldoende snel geleverd. beantwoording emails snel en duidelijk.

Assortiment
alle merken en uitvoeringen voorradig. combikortingen waren niet van toepassing voor ons.

Aanbeveling
positief werkende klant

Extra toelichting
eerst enigszins sceptisch om een keuken via internet te kopen, maar blij verrast hoe dit ging.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A. Kamps 11-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het product wat ik wilde bestellen, was heel gemakkelijk te vinden

Service
Vond de service door de medewerker uitstekend,maar het was druk, zodat ik pas later in de avond de medewerker kon bereiken.

Assortiment
veel keus voor een scherpe prijs

Aanbeveling
Zeer vriendelijke en deskundige medewerker, ruime keus en aantrekkelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Kees 2014 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik heb in de winkel hoorn uitgebreide informatie gekregen door een medewerker
Mede omdat wij in het verleden een keuken op maat hebben laten maken , zij wij heel goed geholpen voor de juiste inbouw koelkast een dikke 10 !!

Aanbeveling
voor als je de mogelijkheid heb om ook naar de winkel te komen

Extra toelichting
De na service was ook goed, ik adviseer in mijn kennissenkring en familie zeken dit adres..!!!!!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Racine 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed winkelpersoneel die graag e.e.a. uitlegt

Service
Zeer nette firma die haar klanten serieus neemt

Assortiment
Wat er niet is, kan worden besteld tegen een goed concurrerende prijs. Echter de voorraad artikelen is groot

Aanbeveling
Aan iedereen die ik ken

Extra toelichting
Vriendelijk personeel die de klanten niet lastig vallen doch, desgevraagd graag de klant te woord staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woujo87 11-09-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Veel spul, snelle levering

Service
Onvolledige communicatie, weinig meedenkend. Opeens geen bericht meer ontvangen na een "klacht". Ik vind dat niet netjes naar klanten toe.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 12-09-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u geen reactie op uw klacht heeft ontvangen.

Alle klachten die bij ons binnen komen dienen binnen 24 uur beantwoord te worden.

Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl tav J. Langenberg zodat ik voor u kan uitzoeken of wij de klacht hebben ontvangen en zo ja, waarom u geen antwoord heeft ontvangen.

Onze excuses voor het ongemak en ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

tsp 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
goed ,voor een nette prijs

Extra toelichting
goede ontvangst en en goed advies prima zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam293 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker makkelijk via computer bestellen of telefoon

Service
super word netjes kosteloos thuis bezogd

Assortiment
ruim genoeg

Aanbeveling
goede uitleg behulpzaam fijn bedrijf om mee om tegaan

Extra toelichting
leuk bedrijf waar je van op aan kunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica1968 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je wordt wel op de hoogte gehouden door mail

Service
Ze hebben op tijd geleverd maar niet naar boven geschouwd omdat ik 1 trap had ik moest daar voor weer iemand anders vinden.

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Goede winkel en goed koop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

naam212 11-09-2014

Algemene score

8,3

Gemak
goede internet site

Service
alles keurig bezorgt

Assortiment
ruim

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Geweldig1 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles was in ons geval zo geregeld

Service
snelle service prima service, maar een 10 geven doe ik nooit vandaar

Assortiment
In 1 oog opslag, en als je weet wat je wilt is het leven zo makkelijk

Aanbeveling
Zie vorige antwoorden

Extra toelichting
prima alternatief, goede service prima geregeld allemaal. Ga zo door. Prijs,kwaliteit geweldig, en zo moet het vandaag de dag zijn. Toch.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joep v.d. voort 11-09-2014 In de winkel gekocht
zaandam

Algemene score

7,8

Gemak
alees was duidelijk en in orde

Service
ik vond het jammer dat bij de aanschaf van ons gasfornuis er evt. 99,00 euro gerekend zou worden voor aansaluiting. lijkt me toch een kleine moeite voor een vakman. puntje om over na te denken bij een volgende aankoop.

Assortiment
ik ben geen expert. maar het zag er goed en niet duur uit allemaal.

Aanbeveling
als je ook iets zou willen laten aansluiten niet. voor de rest wel.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

R.J.W. 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk thuis bestellen. Overzichtlijke website.

Service
Goed. Bezorgt binnen 24 uur en via email de bezorgtijd doorgekregen en artikel is binnen die tijd geleverd.

Assortiment
Voldoende keus uit verschillende merken en typen.

Aanbeveling
Zeer zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Artikel is snel en op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ter Braake 11-09-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzicht goed, informatie goed, betalen met de pin was prettig.

Service
Gratis levering en betalen bij afleveren.

Assortiment
Veel keuze in dure en goedkope modellen.

Aanbeveling
Zeker het aanbevelen waard. Zelfs aan eigen kinderen.

Extra toelichting
In de winkel was men net aan t verbouwen. Was niet volledig te bezichtigen. Toch wel goed advies gekregen. We hadden van te voren op internet gekeken en al keuze gemaakt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

tinieouwehand 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles thuis regelen

Service
keurig op tijd bezorgd

Assortiment
wij wisten wat we wilden, dus voor ons was assortiment voldoende

Aanbeveling
gemak, service en niet te duur

Extra toelichting
Als ik weer nieuwe keukenapparatuur nodig heb, dan zou ik zeker weer kijken op de site van keukenloods.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Fremouw 11-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site

Service
mail met vragen werd op dezelfde dag nog beantwoord

Assortiment
soms zijn andere goedkoper, maar ben bekend met deze organisatie.

Extra toelichting
betaalverkeer makkelijk, bezorging op tijd en overzichtelijk. Aflevering correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bobbie28 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Vriendlijke dame, die advies gaf en ook uitlegde hoe of wat beter was. we konden tot 6 uur bellen met de juiste maten, en werden ook toen (17.50) weer vriendelijk te woord gestaan. Bevestiging was dezelfde dag nog binnen met t advies de montage mensen zo vroeg mogelijk te bellen. omdat we wat haast hadden. Al met al een vriendelijk ontvangst en advies en afhandeling!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Steenks 11-09-2014

Algemene score

6,8

Gemak
Makkelijk besteld. Goede documentatie. Prima aflevering. Alleen de levertijd deugde niet.

Service
De levering van de vriezer heeft een maand geduurd ipv de op de website beloofde '1 tot 2 werkdagen'. Communicatie hierover liet te wensen over. Diverse malen gebeld met medewerkers, tegenstrijdige berichten. De één zei: wordt overmorgen geleverd want op voorraad' een ander zei later: 'geen idee want niet op voorraad en we weten niet wanneer er wel voorraad van komt'. Als je dan zit te wachten op een vriezer is dat lastig en vervelend. Het is blijkbaar niet duidelijk wanneer er nieuwe voorraad komt...

Assortiment
Genoeg keus voor een goede prijs.

Aanbeveling
Gezien de daadwerkelijk lengte van de levertijd in tegenstelling tot de duiding op de website van '1 tot 2 dagen' en de communicatie hierover ben ik voorzichtig met een eventuele aanbeveling.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 11-09-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u zeer lang op uw vriezer heeft moeten wachten.

Nogmaals onze excuses hiervoor.

Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw vriezer.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

carcavelos 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Simpel via de website.

Service
Snelle levering. (binnen 1 dag) Makkelijk betalen bij de chauffeur.
Oude vaatwasser werkt mee terug genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ria van diepenbeek 11-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website, duidelijk en overzichtelijk

Service
Goed geïnformeerd over bezorging

Assortiment
Veel keuze van alle merken

Aanbeveling
Zie andere motivaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LR63 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Telefonisch alles kunnen regelen.Eigenlijk vanuit de luie zetel winkelen.

Service
Bij het afspreken van de leverdata (2 bestellingen apart te leveren) is een beetje fout gelopen,maar dit werd na een telefoontje wel snel rechtgezet.

Assortiment
Alles snel gevonden en het extra afdekzeil in de prijs inbegrepen (Boretti buitenkeuken) was een bijkomende stimulans om via keukenloods te bestellen.

Aanbeveling
Zal ik zeker doen,met overbrenging van mijn ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Charlie14 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online winkel en fysieke winkel loopt goed in elkaar over. Naadloze dienstverlening.

Service
Ons gewenste artikel was niet op voorraad. We werden goed op de hoogte gehouden door de winkelmedewerker. Daarnaast kon het enkele weken later zonder problemen worden geruild. Fijne service door kundige en vriendelijke mensen.

Aanbeveling
zie servive

Extra toelichting
Goed assortiment en erg vriendelijke medewerkers. Meer heb je niet nodig:-).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

allegebruiksnamenzijnbezetdusvulikditmaarin 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Vaak lagere prijs dan de andere witgoed winkels

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ricus48 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke besteld en de prijs is altijd gunstiger dan bij de koncurent

Service
In eerste duurde het lang, maar de uitleg waar door het kwam werdt het mij duidelijk uitgelegt.

Assortiment
Veel keuze in hun assortiment

Aanbeveling
Servec gericht en de persoon aan de telefoon geeft duidelijk aan wanneer het product er is.
En via de mail zijn wij goed op de hoogte gehoeden

Extra toelichting
Servec gericht en de persoon aan de telefoon geeft duidelijk aan wanneer het product er is. En via de mail en telefoon zijn wij goed op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

douwewijbenga 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
groot assortiment en bestellen van uit de luiestoel

Service
vlotte levering

Assortiment
uitstekend

Aanbeveling
snelle korecte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP Heymans 11-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website met alle relevante informatie. Dus niet een verkooppraatje over hoe geweldig iets is, maar een heldere opsomming van functies.

Service
Vóór het plaatsen van een bestelling had ik toch nog een vraagje... duidelijk antwoord van vriendelijke medewerker.

Assortiment
Het assortiment is groot maar ik had alleen oog voor een inbouwvaatwasser. Er staat enorm veel op, maar wat betreft de vaatwassers: groot aanbod van moderne machines!

Aanbeveling
Mijn ervaring is zeer goed. Helder, duidelijk en snel geleverde goederen. Absoluut geen spijt van en zeer aan te raden.

Extra toelichting
Heldere website, goede omschrijvingen van producten en duidelijke communicatie als je toch nog een vraag hebt. Snelle levering zonder poespas,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

plind 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Gewoon eenvoudig, rechttoe rechtaan

Assortiment
Ik was op zoek naar een bepaald model koelkast en die hadden ze op voorraad. Perfect.

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een specifieke koelkast van Bosch. Keukenloods had deze op voorraad. Zondagmiddag besteld, maandagochtend had ik een mailtje met de verwacht bezoektijd (tussen 17:30 en 20:30). Om 17:50 stonden ze aan de deur. Dat had ik niet verwacht. Mijn ervaring is vaak dat het eerder 20:30 wordt dan 17:30. Nadeel was dat ik geen tijd had gehad om mijn oude koelkast uit te ruimen en gratis mee te geven. Maar dat was mijn eigen fout. Kortom: zeer tevreden en ik zou er zo weer bij bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Nicoutdoor 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles goed te vinden, goede onder categorieën zodat je specifiek kan zoeken.

Service
Een van mijn artikelen werd beschadigt geleverd. Direct antwoord en contact met de fabrikant

Assortiment
Alles wat ik nodig had voor onze keuken kon ik bij jullie vinden.

Aanbeveling
Ook al gedaan. Iedereen was nu al jaloers op de spullen en prijzen.

Extra toelichting
Groot assortiment, goede service en overzichtelijke site. En de je kunt alles in het echt bekijken in een van de filialen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem98765 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Goed doorgeven van tijdstip van levering, per sms en mail

Assortiment
Dat wat wilde hebben was er

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sekoni 11-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was heel eenvoudig om on-line een bestelling te doen

Service
Ik heb een aantal malen moeten bellen over de voortgang van de bestelling. Oven was niet voorradig, en is uiteindelijk maar een week na de beloofde datum geleverd.

Assortiment
Bij keukenloods is een zeer uitgebreide verzameling van witgoed leverbaar.

Aanbeveling
Bestelling is goed gelopen. Oven werkt prima !

Extra toelichting
Ik ga de volgende keer weer bij keukenloods kopen, zeer scherpe prijzen, en grote sortering, en af te halen in de buurt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Mona van Schelt 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Via internet besteld, 26 uur later in huis en betaald via pin bij aflevering

Service
Zelfde argumenten als bij gemak. Snelle levering tot aan de deur. Afspraken geheel en totaal nagekomen.

Aanbeveling
Ze hebben precies gedaan wat ze beloofd hebben. Snel, goedkoop en gemakkelijk.

Extra toelichting
Mijn koelkast had de geest gegeven dus snelheid was geboden. De keukenloods heeft mijn verwachtingen op dit punt waargemaakt. De slogan vandaag besteld, morgen in huis klopte helemaal. De te verwachten levertijd werd aangekondigd en gehaald. De bezorger was heel vriendelijk en behulpzaam.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

kareltje34 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Aanbeveling
Goede informatie over bestelling
Snelle levering
Telefonisch goed bereikbaar
Kort tijdvak waarin bestelling bezorgd kan worden
Betalen bij aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

PeterASch 10-09-2014

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijk opgesteld assortiment

Service
Goede assistentie bij het zoeken, geen opdringerigheid, adequate reactie na onze teleurstelling over de toch wel hogere prijs van een impulsaankoop die we ook gedaan hebben.

Assortiment
Voldeed prima voor ons

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

THOEL 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We zijn zelf gaan kijken bij KEUKENLOODS.Veel app.en wat er niet was konden we opzoeken in prospect.Betalen met pin aan chauffeur,alles 100%

Service
Email gekregen wanneer het bezorgd werd.

Assortiment
Alles wat we wilden kunnen krijgen tegen zeer goede prijs.

Aanbeveling
Hebben al meerdere personen hierover gesproken.Deze waren bezig met renoveren en vonden dit ook een goede keuze.

Extra toelichting
Zeer goede concurrerende prijzen goede verkoper die niks teveel was.Volgende keer eerst naar KEUKENLOODS.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenbouwer uit Limburg 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk systeem om je bestelling te plaatsen.

Service
Contact via telefoon of p.c. verloopt vriendelijk en duidelijk.

Assortiment
Ruim en overzichtelijk assortiment.

Aanbeveling
Heb diverse bestellingen gedaan bij keukenloods en altijd naar volle tevredenheid.
Dus zal ik keukenloods zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.

Extra toelichting
Zoals op alle bovenstaande punten duidelijk blijkt, voldoet keukenloods aan mijn verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PedroZaanstreek 10-09-2014

Algemene score

7,2

Gemak
Perfect, geen aanbetaling nodig.

Service
We werden geholpen zoals het hoort. Vriendelijkheid straalde er niet vanaf.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
aan te bevelen vanwege grote assortiment

Extra toelichting
Bestelling geplaatst. Zou met een paar dagen geleverd worden. Ben je amper thuis ontvang je een mail waarin doodleuk staat dat het minimaal 2 weken gaat duren. Paneel niet beschikbaar. Hadden ze dat niet persoonlijk kunnen vertellen? Jammer !!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 11-09-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u 2 weken op uw bestelling heeft moeten wachten.

Helaas kan ik geen order vinden onder de naam PedroZaanstreek in ons systeem.

Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl tav J. Langenberg. Dan kan ik voor u uitzoeken wat er in uw geval mis is gegaan.

Nogmaals onze excuses.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg

Reageer

Bosje61 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen via internet

Service
Ondanks bestelling die, achteraf, een lange levertijd had, een heel goed alternatief geboden die zeer snel geleverd werd!

Assortiment
Ruim en breed assortiment

Aanbeveling
Kan het iedereen aanraden. Goed en goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellyvansilfhout 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prettig telefoongesprek betreft keuze

Service
Keurige mails over producten die in loods zijn aangekomen en wanneer wij ze geleverd willen hebben

Assortiment
Meer dan voldoende keus

Aanbeveling
Super tevreden!!

Extra toelichting
Zie bovenstaand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kas35 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Goede service, je kan nadien zonder problemen ruilen..

Aanbeveling
Prijs kwaliteit 👍

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews