Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22615 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1965 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martin Weerstand 15-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Internet goede site, klik, betalen en volgens afspraak geleverd.

Service
Via mail zeer specifieke vraag gesteld vooraf aan aankoop. Antwoord volgde vlot en bleek prima te voldoen en geheel te kloppen.

Assortiment
Mijn gewenste witte over zat in het assortiment.

Aanbeveling
Gewoon goed, duidelijk en goede prijs. Afspraken werden zonder problemen nagekomen.

Extra toelichting
Gewoon tevreden, net zo als vorige levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

storm2 15-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
het was mij niet duidelijk dat mijn oude apparaat aan de straat moest staan. De monteur deed hier niet moeilijk over en nam het oude stuk gewoon mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Variado2010 15-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig en snel mijn bestelling 's avonds kunnen doen met behulp van telefonische verkoper.

Service
Product was niet leverbaar, maar we kregen de opvolger voor dezelfde prijs.

Assortiment
We konden kiezen uit genoeg producten

Aanbeveling
Eerste keer dat we iets gekocht hebben bij de Keukenloods, en beslist voor herhaling vatbaar. Scherpe prijs, prettig advies en correcte service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamAW 15-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bestellingen zijn heel gemakkelijk te plaatsen.

Service
als je vragen hebt dan worden deze heel goed behandeld.

Assortiment
de keuze is groot, en mocht je advies willen, dan wordt je correct en snel en vakkundig geholpen.

Aanbeveling
ik vind het persoonlijk een superstore, en ben dan ook zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. van der Wielen elektro 15-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemak van de zoekfunctie is ideaal

Service
niet nodig gehad. betaling gedaan en product is onderweg.
wel ideaal hoe het met de planning van transport zit met de mail die je ontvangt

Aanbeveling
prijs en zoekacties zijn prima te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Glider Fred 14-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke website, Uitgebreide keuze en varieteit
Telefonisch goed bereikbaar en deskundige verkopers

Assortiment
Zie boven

Aanbeveling
Scherp geprijsd, klantvriendelijke en eerlijke benadering
Doen wat ze afspreken

Extra toelichting
Er valt niets meer toe te voegen, spreekt voor zich

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

bellow2 14-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon vooraf de klantenservice bellen om de beschikbaarheid te controleren. In de winkel geen gladde verkooppraatjes.

Service
De oven werd netjes naar mijn auto gebracht. Hij bleek niet te passen. De verkoper heeft de oven keurig uit de doos gehaald en op mijn achterbank gezet. Het karton nam hij weer mee. Ondanks de drukte werd er ruim de tijd voor mij genomen.

Assortiment
Er was genoeg keus in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Duidelijk en erg klantvriendelijk. Ik was bij Keukenloods 200 euro goedkoper uit dan bij de concurrent. En daar had ik hem niet direct kunnen meenemen en was hij ook niet netjes in mijn auto gezet.

Extra toelichting
Dit was mijn eerste keer bij Keukenloods. De volgende keer gelijk naar jullie toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin Schmidt 14-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
werd geleverd door een aardige jongeman, omdat de vaatwasser niet door de voordeur kon heeft hij hem door de tuin naar de keuken gebracht. Top!

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
er is veel keus en makkelijk via internet te bestellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

H. Snelders 14-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Gemakkelijk uit te zoeken ,alle info beschikbaar online, snel besteld en snel en goed bezorgd, oude vaatwasser meteen mee terug genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaapstaats 14-09-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

RKemper 14-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Wat ik zocht kon ik snel vinden. De website is erg duidelijk.

Service
Ik ben in de winkel in Almere geweest. Dat had zeker toegevoegde waarde, want de productkennis daar was groot. We hebben goed advies gekregen en onze spullen ook in de winkel gekocht.
Twee dingen moesten thuis bij ons worden afgeleverd, en dat gebeurde op de afgesproken datum en tijd.

Assortiment
Wij hebben alles wat we nodig hadden bij Keukenloods kunnen vinden.

Aanbeveling
Ik heb hem al aan enkele personen aanbevolen. Als je op zoek bent naar (vervanging van onderdelen van) een keuken, dan kun je heel goed terecht bij de Keukenloods tegen een prima prijs.

Extra toelichting
Ik ben via zoeken oop internet terecht gekomen bij keukenloods.nl. Die kwam bij de door mij gezochte producten als goedkoopste uit de bus. Omdat ik graag wilde zien wat we gingen kopen, zijn we naar de winkel geweest en daar zijn we prima geholpen. Zowel qua advies, productkeuze, prijs en bezorging was alle prima in orde.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ruteho 14-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bij de bestelprocedure zag ik een aantal zaken over het hoofd omdat het niet genoeg opvalt bv installatie monteur.

Service
Is gewoon niets op aan te merken.

Assortiment
Ik heb gezocht op wat ik nodig heb dus heb niet op de rest van het assortiment gelet maar binnen de gewenste categorie waarop ik zocht was er voldoende keuze.

Aanbeveling
Prima winkel en service.

Extra toelichting
Dit is de 2e keer dat we iets bij Keukenloods hebben besteld en als we weer wat nodig hebben zullen we hier zeker kijken en als de prijs goed is, ook weer bestellen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne25 14-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke site met veel zoekmogelijkheden.

Service
Snel en prettig telefonisch contact gehad over mijn bestelling en een mooi prijsje kunnen maken na aanschaf van meerdere apparaten.

Assortiment
Ruim assortiment in verschillende prijsklassen. Vaak goedkoop, maar lang niet altijd de goedkoopste.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jan v B 14-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via telefoon of internet bestellen

Service
helemaal top. ik was vergeten om levering voor de volgende dag aan te kruisen bij mijn bestelling. de volgende ochtend gebeld om 0900 uur. Medewerker heeft alles in het werk gesteld om toch dezelfde dag nog te leveren. Dat is gelukt om 1530. Prima....

Aanbeveling
goede service, scherpe prijs. prima levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas van 14-09-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Enerzijds wordt het winkelen gemakkelijk gemaakt. Er staan veel verschillende aparaten opgesteld, meer dan in vele andere winkels. De voorlichting is echter zeer beperkt (zie ook onder service) en dat maakt dat je wat verloren rondloopt.

Service
De service geeft een gemengd beeld. Men is vriendelijk en efficient, `zowel in de winkel als bij aflevering. Het is ook duidelijk wat men kan verwachten. Dat staat duidelijk op papier. In de winkel had ik echter graag wat meer voorlichting gehad over de voor- en nadelen van alternatieve apparaten. Mogelijk had ik dan een ander apparaat aangeschaft met wat meer mogelijkheden.

Assortiment
De winkel biedt een groot assortiment aan en, als het desbetreffende apparaat niet op voorraad is, wordt het snel besteld en geleverd.

Aanbeveling
Op basis van prijs, ja. Bij de voorlichting zou ik kritische kanttekeningen plaatsen. Een koelkast of vriezer kan men tamelijk eenvoudig zelf beoordelen - voldoet de indeling, is de bediening duidelijk enz.? Bij ovens of wasmachines heeft men zeker wat meer hulo nodig, omdat de mogelijkheden van de aangeboden apparaten erg uiteen kunnen lopen.

Extra toelichting
Samenvattend, een groot assortiment, snelle levering, duidelijke voorwaarden, vriendelijke bediening, maar gebrek aan voorlichting.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Jolita 14-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
De Samsung oven was op afgesproken tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VaatwasserKoper 14-09-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Werkwijze van keukenloods is wat omslachtig en de voorwaarden worden niet eenduidige gecommuniceerd.

Extra toelichting
Apparaat is netjes geleverd en werkt prima. Geen op of aanmerkingen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

arieenjoke 14-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website

Service
Vriendelijke uitleg aan telefoon . Gebeld voor info met keukenloods in Waddinxveen .

Assortiment
Ruim assortiment en duidelijke afbeeldingen met maten en mogelijkheden .

Aanbeveling
Ben zeer tevreden over levering en behandeling .

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

folledaal 14-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk besteld en goed geholpen

Service
Snel geleverd

Assortiment
Makkelijk kunnen vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Van het begin tot het eind goed geregeld, dus voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alex67 14-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Via intikken van het typenummer kwam ik direct op de goede pagina.

Service
Geen contact gehad met een fysiek persoon. (internetbestelling) Bestelling kwam na een paar dagen binnen.

Aanbeveling
De website zoekt makkelijk en de prijs was de laagste, ook niet onbelangrijk.

Extra toelichting
Overzichtelijke website, scherp geprijsd, vlot in huis. Eigenlijk wat je verwacht, dus prima.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Cvanbommel 14-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het was heel makelijk te bestellen en af te rekenen.

Service
Goede service tijdens het afleveren maar ook de telefonishe service was goed.

Assortiment
Alles was makelijk vindbaar. Groot assortiment ook van accessoires.

Aanbeveling
Door goede service en groot assortiment maar ook veel gemak adviseer ik deze winkel voor al mijn kennissen.

Extra toelichting
Zie bovenstaande motivaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel 0791 14-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je luie stoel bekijken,vergelijken en bestellen

Service
persoonlijk te woord gestaan na een belletje en snel geregeld

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
snelle levering, prijsbewust

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. F. 13-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudige site (snel werkend zonder lang wachten)

Service
Correct antwoord in zeer snelle responstijd (binnen 1 dag)

Assortiment
exact wat is zocht

Aanbeveling
correcte en snelle afhandeling van bestelling.
Product netjes verpakt en zonder beschadigingen aangeleverd op afgesproken tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Nederveen 13-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Kan thuis met behulp van computer

Service
Top produkten worden door prima internetbedrijf geleverd

Assortiment
Merkprodukten door een prima internetbedrijf

Aanbeveling
Een ander kan dan ook profiteren van een prima internetbedrijf

Extra toelichting
Keukenloods komt beloften na en profileert zich als een betrouwbare leverancier

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Dik Zaandijk 13-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product voldoet naar verwachting

Service
Goed geholpen in de winkel, apparatuur werd tot bij de auto gebracht.

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Ben zelf ook doorverwezen door een ander. Zal dat ook doen als een kennis keuken(apparatuur), etc. zoekt.

Extra toelichting
Prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wout de Vries 13-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zondag middag besteld, de volgende dag geleverd! Geweldig!

Service
Maandags op de hoogte gehouden van de levertijd en de wijziging die er in op trad. Vlak voor de aflevering werd er nog gebeld met informatie over het tijdstip van bezorging.
Heel accuraat!

Assortiment
Veel keuze, ook voor wat betreft het aanbod vanuit vergelijkbare apparatuur.

Aanbeveling
Zonder meer een aanrader, zowel wat service zoals tot op heden is gebleken als wat prijs betreft.

Extra toelichting
Een prima aanbod, scherp geprijsd, snel; geleverd en vriendelijk en deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luka15 13-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Thuis rustig bekijken wat je wilt, en dan een keuze maken

Service
Snelle levering

Assortiment
Grote keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huubr 13-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke keuze mogelijkheden met goede omschrijving. Prettig browser onder de gekozen items

Service
Zeer goede service. Van tevoren netjes gebeld om een afspraak te maken wanneer men het product komt leveren. Ook de levering is uitstekend in een deugdelijke verpakking.
Keurig

Assortiment
Vrij uitgebreid assortiment met leuke prijzen,ik kan niet zeggen dat ik iets heb gemist in mijn zoeklijst .

Aanbeveling
Zeer, ben zeer tevreden met het mooie product ,snelle levering en goede communicatie

Extra toelichting
Zeer tevreden met het product,wij hebben een 5 pits gastoestel gekocht met mooie gietijzer dragers en glasplaat. Echt een eyecatcher in de keuken. Hoe dit product in de toekomst zijn en het zich gaat verhouden na een tijd gebruiken kan ik niet zeggen. Wij hebben wel de indruk dat het iets langer duurt voordat bv water kookt,dat kan komen omdat de pan door dragen vrij hoog boven de pit staat ( meer als bij het vorige toestel) Is natuurlijk vrij subjectief omdat we niet een tijd gemeten hebben maar puur gevoel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

carole1971 13-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
super makkelijk vanaf de bank een bestelling gedaan..
makkelijk zoeken ook op de site

Service
heel fijn de tijden die doorgegeven worden voor aflevering van de vaatwasser...!

Assortiment
ruime keuze...voor ieder wat wils!

Aanbeveling
absoluut.... deze winkel gaan we onthouden en aanbevelen..!

Extra toelichting
super...netjes afgeleverd. Wij zijn hier heel enthousiast over..!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannah8 13-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zeer goede service. Direct na het plaatsen van de bestelling werd ik gebeld om een afleverafspraak te maken. De installatie verliep vlot. Erg tevreden over Keukenloods!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gesina62 13-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te bestellen en ideaal dat je weet wanneer het geleverd wordt. 1 dag van te voren een sms of e-mail bericht.

Service
Afspraak is afspraak, op tijd juiste aangegeven en afleveren binnen in huis. prima

Assortiment
Keuze uit te veel mogelijkheden maar kan simpel sorteren op merk en prijs.

Aanbeveling
iedereen die van plan is inbouw apparatuur aan te schaffen, genoeg keus, makkelijk te bestellen en wordt gratis thuis bezorgd op afspraak wanneer het jou uitkomt.

Extra toelichting
Simpel, snel en volgens afspraak het juiste product.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henri Visser 13-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je junt gemakkelijk en een duidelijke keuze maken aan de hand van de informatie op de website.

Service
nav kort telefoongesprek voor aanvullende informatie. Goed geholpen.

Assortiment
Genoeg keuze, ook in de prijsklassen

Aanbeveling
Indien de persoon in kwestie duidelijk kan vaststellen wat hij zij precies nodig heeft. Weten wat gekozen moet worden.

Extra toelichting
Goede levering, duidelijk aangegeven wat de levertijd is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yeti33 13-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
hoeft de deur niet uit.

Service
word thuis afgeleverd zonder kosten

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
tevreden klanten maken goede reclame.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dat was boffen 13-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
inkopen bij een geode webwinkel ist echt gemakkelijk

Service
de gehele transaktie ist prima verlopen met veel gegevens over de levering

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
alles prima verzorgd

Extra toelichting
de vaatwasser is geleverd voor de prijs die op internet stond maar die, volgens mij, veel te lag wss. waarschijnlijk een foutje.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Je Buurman 12-09-2014

Algemene score

7,3

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Janet25 12-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Site is overzichtelijk en makkelijk in gebruik

Service
Alles wordt keurig thuis bezorgd en als het goed elders goedkoper wordt gezien dan wordt t goedkoper aangeboden. Tevens wordt er meegedacht over alternatieven

Assortiment
Assortiment is groot.

Aanbeveling
Bevalt prima dus waarom niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erna B. te U. 12-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
vriendelijk geholpen aan de telefoon, nette bezorger die bereid was een handje te helpen, snelle levering op het afgesproken tijdstip, kortom uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven Faber 12-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de luie stoel een keuze kunnen maken.

Service
Duidelijkheid en snelle levering.

Assortiment
Voor een ieder een ruime keuze.

Aanbeveling
te allen tijde.

Extra toelichting
Geweldige web-winkel met een groot aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gusta52 12-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
vele producten met een goede prijs

Aanbeveling
goede prijs/kwaliteit verhouding

Extra toelichting
overzichtelijke website. Goede prijs groot assortiment. Snelle levering en goede aflevering op het afgesproken tijdstip

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joseei 12-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles was bespreekbaar

Service
Mochten omruilen

Werd ingemeten

Assortiment
Ruimschoots

Aanbeveling
Prettig

Extra toelichting
Voelde me begrepen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wilbert 12 12-09-2014

Algemene score

9,7

Service
ze hebben de kappote ook nog meegenomen!

Extra toelichting
snelle serviae zondags besteld dinsdag in huis. 1 probleempje, nou ja probleempje! ze hadden het type vaatwasser niet meer ! we kreegen een mailtje we krijgen een nieuwere en duurdere uitvoering voor het zelfde geld!!! ik heb dus maar 2 dagen met de hand moeten afwassen. dan merk je pas hoe gemakelijk een vaatwasser is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

3581 12-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Erg tevreden maar het filter is niet altijd even duidelijk.

Service
Men denkt mee en omruilen is geen probleem. Alles zoals beloofd gegaan.

Assortiment
Voldoende keus.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Pannenkoek24 12-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hella Electronics 12-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Medewerkers zijn goed op de hoogte van het assortiment

Service
bij de bestelling wordt ook een leverdatum afgesproken.
Je kunt de klok erop gelijk zetten dat je op de afgesproken dag wordt gebeld dat de bestelling binnen is. Dat maak je niet vaak meer mee! Mijn compliment Keukenloods.

Assortiment
Ruim assortiment, en de medewerkers weten wat zij verkopen, tot technische details aan toe.

Aanbeveling
Dit door mijn uitstekende ervaring tijdens de vele aankopen die ik bij de keukenloods heb gedaan

Extra toelichting
Ik verbaasde mij over de vakkennis van het personeel in de winkel in Alkmaar, en de snelheid waarmee mijn vragen omtrent producten / Artikelen en levertijd werden beantwoord. Ook de klantvriendelijkheid verdient een lof! Grote Klasse. Tevens is de prijsstelling van de artikelen interessant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanvb86 12-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website en product specificaties.

Service
Zeer snelle levering en behulpzame bezorger.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
zeker een aanrader als je kwaliteit in huis wil tegen een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Ros 12-09-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam zuid oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles binnen handbereik of het online is of in de showroom!

Service
Er waren een paar dingen foutgegaan niet door toedoen van de keukenloods en alles is snel en goed hersteld!

Assortiment
Alle merken zijn te bestellen of in veel gevallen op voorraad.

Aanbeveling
Uitstekend geholpen door Michel in zuid oost en ik heb al meer mensen gestuurd en deze zijn ook goed geholpen

Extra toelichting
Keukenloods zonder poespas een goede keuken voor ieder budget

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeannet58 12-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling via internet

Service
Snel en goed geholpen

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Niks op aan te merken

Extra toelichting
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diggie 12-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke site om een produkt op te zoeken en te bestellen

Service
Telefonisch contact verliep prettig, deskundige advisering

Aanbeveling
De prijs is doorslaggevend geweest. Gewoon de goedkoopste, maar vooral prettige advisering. Klantvriendelijk. Geen enkele aanmerking.

Extra toelichting
Levering zoals afgesproken, keurig op tijd. Prettige telefonische advisering. Goede prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie Houtbeckers 12-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Duidelijke service. Inbouwoven bleek niet te passen vanwege niet goed geplaatste gaskraan en slang bij de vorige inbouwoven(ander bedrijf). Monteurs stelden veiligheid op de 1e plaats, dus zo aangesloten dat ik de oven na bezoek van de loodgieter zelf definitief kon vastzetten.
Wel is het jammer dat de keukenloods zelf geen loodgieters heeft of kan doorverwijzen naar een loodgieter met een goede naam. Ik neem aan dat dit soort problemen vaker voorkomen.

Aanbeveling
Kundige vakmensen die er meer verstand van leken te hebben dan de winkels waar je nog kunt kijken zoals BCC of mediamarkt

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

stevenvetter 12-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Zeer fijne winkel en normaal geen problemen. bij jullie ook een koelkast, fornuis en afzuigkap gekocht. maar nu iets minder blij zie punt service.

Service
Bezorgingsdienst erg slecht.
meerdere dagen moeten wachten voor dat zij beschikbaar waren om het pakket af te leveren.
Vandaag de hele ochtend en middag zitten wachten ligt er op de mat een briefje van u was niet thuis...
Op gebeld naar de bezorgingsdienst die mij heel leuk vertellen ik heb aangebeld terwijl we geen bel hebben!!!
Nu loopt ons hele schema uit..! baal hier enorm van.

Assortiment
keurig

Aanbeveling
vind het nog steeds een fijne winkel (Keukenloods Zaandam)

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews