Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stefan P DTC 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Winkel dicht in de buurt met vriendelijk personeel

Service
Geen opmerkingen

Assortiment
uitgebreid

Extra toelichting
Een opmerking, het gescheiden meenemen van onderdelen die gekocht zijn, zou wat makkelijker moeten. voor de rest

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HesterHester 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

naam Abt 22-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kijkt in alle rust en op jou tijd naar datgene waar je naar op zoek bent.

Service
Welke vraag je ook had, deze werd netjes en correct beantwoord.Toen ik de afspraak ging maken om alles te laten bezorgen was op internet de afzuigkap goedkoper geworden en kreeg ik hem ook voor de verlaagde prijs. Dit vond ik super klantgericht.

Assortiment
Goed kijk en vergelijk gehad.

Aanbeveling
Een goed contact voor al je vragen en het grote assortiment. Zeer klantvriendelijk en de geleverde produkten zijn keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

treb54 22-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Telefonisch de bestelling gedaan zonder problemen.

Service
Onderdeel van de koelkast bleek bij levering gebroken te
zijn,na telefonisch contact supersnel nieuw onderdeel geleverd.

Aanbeveling
Je wordt netjes te wordt gestaan en de levering van het bestelde was op de afgesproken tijd. Ook het defecte onderdeel was met een paar dagen binnen, heel netjes allemaal.

Extra toelichting
Bij deze (internet)winkel, zou ik zo weer iets bestellen. Het enige waar wat op aan te merken is was de persoon (chauffeur) van het bedrijf die het bestelde afleverde, deze was niet zo klantvriendelijk dan je zou verwachten, maar daar dat mag je de keukenloods denk ik niet aanrekenen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JH75 22-06-2014

Algemene score

8,7

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Tan 22-06-2014 In de winkel gekocht
winkel in A'dam ZO
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het is eenvoudig om iets te bestellen na info te hebben ontvangen

Service
Goede uitleg gekregen over de verschillende soorten kranen

Assortiment
er valt genoeg te kiezen

Extra toelichting
Ik zou jullie aanbevelen ondanks het feit dat de kraan die wij hebben gekocht niet compleet was. Het betreft een Grohe kraan en er ontbraken onderdelen om de kraan te installeren. Gelukkig hadden wij iemand ingeschakeld die keukens installeert. Hij had zelf de betreffende onderdelen op voorraad. Anders hadden we een probleem. Het zou bij Grohe mis kunnen zijn gegaan of het is uit de doos gestolen toen het in de winkel lag in ZO voordat wij het hebben opgehaald.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maartje-frederik 21-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Snelle levering en netjes te woord gestaan. Denken mee met de klant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nardo2014 21-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk gepresenteerde informatie.

Service
Duidelijke informatie over de bezorging.

Aanbeveling
Heldere site, prima bezorging.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marcel 100 21-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Super snelle levering !!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Oaen 21-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het was gemakkelijk om een goede bestelling te doen via de website. De Website is zeer toegankelijk en vragen bij de servicedesk werden goed en vakkundig beantwoord.

Service
Detail vragen over de plaatsing en correcte keuze van de vaatwasser werden goed beantwoord waardoor bij bestelling direct de goede keuze werd gemaakt. Vragen over de planning werden duidelijk beantwoord, waardoor er noot werd getwijfeld over het moment van plaatsing.

Assortiment
Onze keuze kon door de mogelijkheid tot vergelijken eenvoudig worden gemaakt.

Aanbeveling
Vertrouwd gevoel dat werd ondersteund door een perfect plaatsing door de installateur.

Extra toelichting
bij de vragen ligt de nadruk op de verkoop. In mijn ogen is veel belangrijker dat de plaatsing volgens planning en zeer correct heeft plaatsgevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Slavica Dukic 21-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik ben Tevreden met de service en de koelkast is echt heel mooi.Ik kan iedereen een smeg koelkast aanraden je hoort hem niet en hij is om op te eten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j docter 21-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John191966 21-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Er werd bij ons eerste bezoek al duidelijk gemaakt dat je niet zomaar alle inbouw apparatuur kan inbouwen met name combi ovens.
Advies was om foto's te maken en mee te nemen bij ons volgend bezoek. De bediende heeft ons daarna uitleg gegeven over een aantal producten met de voor en tegens en geluisterd naar onze wensen en daar op geadviseerd. Met een keuze uit 3 apparaten

Assortiment
Er staan genoeg combi ovens waar uitgekozen kan worden die verschillende kwaliteiten bezitten en die in grote lijnen bij de wensen passen.

Aanbeveling
Ruime keuze, goede service, helder verhaal, interesse naar de wensen van de klant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sonja van Leeuwen 20-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
via internet of telefonisch is het makkelijk, mits men het niet vergeet te bestellen

Service
men heeft 2x mijn bestelling vergeten. Dit was dus een behoorlijke fout vind niet dat dat mag gebeuren. Wel opgelost door een tegoedbon van Cooking te zenden van 25 euro. Maar ik vind dar ik wel de Kiktchenaid keuken blender verdien voor alle ellende.

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
ja als je het bovenstaande leest, dan kan je daaruit opmaken of ik dit wel zal gaan doen

Extra toelichting
dit heb ik al gedaan in al het vorige.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

jbinterieurbouw 20-06-2014 In de winkel gekocht
zdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

C. Adriaanse 20-06-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk en zeer overzichtelijk !

Service
Uitstekende service, met vakbekwaam personeel !

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment met een prima prijs en kwaliteit verhouding !

Aanbeveling
Uitstekende service, voor een zeer scherpe prijs . Met een uitgebreid assortiment en vakbekwaam personeel.

Extra toelichting
Gezien wij al meerder producten hebben gekocht bij de keukenloods, was ook deze keer de keus niet moeilijk. Wij kunnen dan ook niet anders zeggen... Dat de uitstekende service, met kwaliteit producten voor een scherpe prijs ruim voldoende was. Daarbij zijn wij wederom prima geholpen, en werd alles keurig op tijd bezorgd, met vriendelijke en vakbekwame medewerkers !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansoomens 20-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk met bestellen.

Service
In eerste instantie moest ik 5 weken wachten. Uiteindelijk 5 dagen. Nu nog op een nalevering wachten.

Assortiment
Wat ik zocht kon ik hier vinden.

Aanbeveling
Als ik mijn nalevering volgens afspraak krijg maak ik er een 9 van

Extra toelichting
Tot op heden goed verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Buitel73 20-06-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Winkel zit hier vlakbij dus ook even gevoel krijgen bij de apparaten

Service
Vriendelijk te woord gestaan in de winkel

Assortiment
breed assortiment

Aanbeveling
prima winkel met scherpe prijzen en zeer nette bezorgdienst

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hans de heide 20-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack van den Born 20-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
Online 2 dagen voor levering check werkt nog niet, dan ook nog niet aanbieden.
Een Amerikaanse ijskast door 1 persoon laten leveren is ook niet echt handig... Ik heb 2 extra mannetjes moeten regelen om het ding binnen te krijgen. "Staat in de email meneer, is ook niet echt klantvriendelijk"

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 20-06-2014

Beste Jack,

Bedankt voor uw beoordeling.

Kunt u aangeven wat u met de "online 2 dagen voor levering check" bedoelt. Dit is mij niet bekend.
Bedoelt u misschien de link waaronder u uw orderstatus kunt bekijken op onze website?

Het klopt inderdaad dat wij geen amerikaanse koelers naar binnen bezorgen. Dit wordt inderdaad vermeld op de website en in de e-mails die naar u worden gecommuniceerd.
Blijkbaar is dit nog niet duidelijk genoeg, wij gaan bekijken hoe we dit nog duidelijker kunnen aangeven.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

LMS Centen 20-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideaal, makkelijk gevonden, makkelijk te bestellen, snelle levering.

Service
Prima, in huis afgeleverd en het oude apparaat werd weer meegenomen.

Assortiment
Genoeg voor waar wij naar op zoek waren.

Aanbeveling
Makkelijk te bestellen, snelle levering, oude apparaat werd weer meegenomen.

Extra toelichting
Ik denk dat ik alles al wel gezegd heb. Prima winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack vdK 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D Verhoeven 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is goed en ruim assotiment, betaling is ook makkelijk, geen aanbetaling alles bij aflevering per pin

Service
Service is goed, netjes afgeleverd en aangesloten.

Assortiment
Goed en ruim voldoende

Aanbeveling
Zou zeker een ander aanbevelen

Extra toelichting
Keukenloods zou ik zeker aanbevelen, gezien assortiment, prijs e.d

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

B. van Beek 19-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ik werd fijn te woord gestaan en na tevredenheid behandeld

Service
afhandeling na tevredenheid.

Assortiment
er is genoeg keuze

Aanbeveling
goede service en tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

anneke 25 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed te vinden

Service
Was iets niet in de doos binnen 2dagen alsnog geleverd

Aanbeveling
Als heel goed

Extra toelichting
Als iets niet helemaal duidelijk is gelijk goede uitleg .

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

koper16 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je hoeft er de deur niet voor uit

Service
van te voren wordt je gebeld en ook nog een appje voor de aflevertijd

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goed en goedkoop

Extra toelichting
alle redenen om nog eens te bestellen als je iets nodig hebt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eef12 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle logische gegevens moesten worden ingevuld, daarmee ging het bestellen vervolgens heel makkelijk.

Service
Service over het gehele traject was erg goed.
Eerst bij het zoeken: Mijn eerste keus koelkast had een lange levertijd. Via telefonisch contact werd er snel een goed alternatief aangeboden waardoor ik binnen een week een nieuwe koelkast binnen had. Daarbij was het wel handig dat ik zelf ook een kleine selectie had gemaakt. Ik had zelf nl als belangrijk criterium dat hij energiezuinig moest zijn. Met een dergelijke wat specifieke eis, zoekt het op deze manier samen dan toch wat makkelijker.
Informatie over de levering en de montage zelf ging echt heel goed: optijd en duidelijk.

Assortiment
Een enorm scala aan soorten koelkasten: van groot tot klein. Van energieslurpers tot heel zuinige varianten. met alles meerdere keuzes.

Aanbeveling
De aanschaf ging gewoon heel makkelijk en goed. Aanzienlijk prettiger dan in een winkel staan en zelf alles te moeten sjouwen.

Extra toelichting
Van zoeken van de beste koelkast tot en met installatie kreeg ik prima hulp en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

.hanneke 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product was makkelijk te vinden.

Service
Goede, duidelijke en snelle service.

Assortiment
Keuze was breed genoeg binnen het productaanbod waarin ik zocht.

Aanbeveling
Ik heb de keukenloods al aan meerdere mensen aanbevolen. Wegens deze, maar ook eerdere positieve, ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen Scheepmaker108952 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
er wordt telefonisch snel gereageerd.

Service
per email geuitte klacht werd prompt opgenomen en deskundig opgelost.

Assortiment
Prima, volledig

Aanbeveling
Goed en duidelijk in kontakt en in verdere verwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vaatdoekje 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Weing tijd om naar de winkel te gaan,dus via de websiteis het erg makkelijk

Service
Afspraken worden nagekomen,prima service

Assortiment
Assortiment is ruim in merken en prijzen zodat er voor ieder iets tussen zit

Aanbeveling
Ik zou hem zeker aan bevelen aan vrienden en kennissen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sd Veenboer 19-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles overzichtelijk van huis uit

Service
geleverd binnen de tijd als beloofd.

Assortiment
ruime keuze en mogelijkheden

Aanbeveling
heel goede prijs prestatie verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erick35 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

naam0707 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke website, ga zelf altijd bestellen via de winkel word goed geholpen met duidelijk advies en je betaald bij ontvangst

Service
snelle levering en je hoeft geen bezorg kosten te betalen

Assortiment
ze zijn heel ruim gesorteerd

Aanbeveling
gewoon omdat het een fijne winkel is en ze weten waar ze het over hebben

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ilonka Hendriksen 19-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Precies op de juiste tijd geleverd

Service
ik heb ook nog telefonisch contact gehad na de bezorging en dat was keurig!

Aanbeveling
Ik heb dit bedrijf gisteren nog aanbevolen bij een gezin die net een baby hebben gekregen, in de kraamweek zitten ,en de droger ging stuk. Op internet bestellen en de volgende dag in huis!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

franka1946 19-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website,

Service
direct gehopen goede antwoorden op vragen

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
afgaande aan het voorgaande is dit wel duidelijk

Extra toelichting
ik heb geen minpunten kunnen vinden, probeer het te houden zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

famkeijser 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Prima winkel doen wat ze beloven en aan de servicedesk weten ze ook waar ze het over hebben al met al een prima zaak en zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Havemankeukenmontage 18-06-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Makkelijk en snel en voorraad. Toppie voor. Havemankeukenmontage

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RJ8386 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super!

Service
Duidelijk! Vooraf telefonisch, een dag van tevoren een sms met de tijd en perfect op tijd!

Aanbeveling
Absoluut!

Extra toelichting
We zijn erg blij met onze oven die we via jullie gekocht hebben. We zullen daarom zeker bij jullie terug willen komen wanneer we meer spullen nodig hebben in de toekomst bij de aankoop van onze nieuwe keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Payamm 18-06-2014

Algemene score

7,2

Extra toelichting
Bij bezorging werd de koelkast midden in de woonkamer neergezet en vertrok de bezorger vervolgens. Op de vraag of er geholpen kon worden bij neerzetten van koelkast werd afwijzend gereageerd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

willemsen1967 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ine46 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, vergelijk mogelijk. Door dezelfde kernwoorden te gebruiken kan het nog beter.

Service
De volgende dag geleverd. Tijd te volgen op internet.

Assortiment
Weet ik niet goed. We zochten een afwasmachine. Volgende keer misschien eens verder kijken.

Aanbeveling
Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick 1939 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geboekt via internet en er werd direct de andere dag een bezorg afspraak gemaakt

Service
De koelkast werd op keurig de plaats gezet die we aanwezen

Assortiment
Ruime keuze uit wat we zochten

Aanbeveling
Dit was de eerste voor ons kennismaking met Keukenloods.
Kan en zal het ook andere aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

welder57 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel bestellen en levering wordt prima afgeleverd

Service
waneer je ergens mee zit wordt er snel actie ondernomen verder prima bereikbaar via mail

Assortiment
eigenlijk te groot om een keuze te maken maar dat maakt het wel prettig winkelen en je keuze maken

Aanbeveling
als zeer goed

Extra toelichting
over het algemeen tevreden buiten het feit dat een artikel niet direct leverbaar is maar daarvan wordt ik wel goed op de hoogte gehouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arnold hendriks 18-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

V Ruiter 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk te bestellen en snelle levering

Service
Keurig in de keuken afgeleverd en kon bellen hoe laat het geleverd werd

Assortiment
Veel keus in stoom ovens

Aanbeveling
Dat wij zeer tevreden zijn en concurerenden prijzen gewoon goed!!!

Extra toelichting
Overal tevreden over en de oven is SUPER111

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans van Den Berk 18-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Makkelijke en gebruiksvriendelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Ik ben100% tevreden

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Rina54 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacq64 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
vanuit de stoel bestellen, goed overzicht.

Service
vriendelijk, behulpzaam en snel

Assortiment
ruime keuze goed overzicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eric987 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Producten overzichtelijk en goed toegangkelijk

Service
Goede service. duidelijk, vriendelijk

Assortiment
wat we wolde hebben was aanwezig

Aanbeveling
Scheeld i de prijs en goede overzichtelijk keuze. Vriendelijke personeel.

Extra toelichting
Zie hier boven. Niets dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chrissy62 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Internet

Service
Netjes afgeleverd

Assortiment
Bijna alles te koop

Aanbeveling
Vandaag besteld morgen geleverd en niet duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews