Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2670 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

henk bosscher 05-09-2013

Algemene score

8,7

Extra toelichting
snel en netjes geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BFM de Jong 05-09-2013 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Mijn product was wat lastig terug te vinden bij Keukenloods. Maar eenmaal daar aangeland was de informatie uitstekend.

Service
Zowel de reactie op mijn email, als de service bij bezoek aan de zaak te Gaanderen was alles wat je wilde: bijv. duidelijk de voor- en nadelen van producten melden. producten b

Assortiment
Alle producten die we wilden vergelijken waren aanwezig, ook in de zaak zelf te Gaanderen.

Aanbeveling
Het assortiment is uitstekend, maar daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding een uitblinker!

Extra toelichting
Zie boven, maar daarnaast als antwoord op mijn reactie op de vraag 'elders goedkoper?' een sportief aanbod terug, die duidelijk mijn uiteindelijke keuze de doorslag gaf.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

J.Looman 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandra luesink 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
het is gemakkelijk staat duidelijk op de site dan bel je alleen wat voor product en de kwaliteit ervan voor je belt heb je al veel kunnen lezen erover

Service
prima geregeled aardige mensen en vriendelijk

Assortiment
keuze genoeg in iedere prijs klasse

Aanbeveling
ik kan het iedereen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jock25 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hiemstra44 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

CD07 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zaterdag bestellen, maandag in huis. Super snel, dat is erg prettig.

Service
Wij hebben ons ook elders georienteerd en vertelde dit tegen de verkoper. Het model dat wij elders hebben gezien was niet in de verkoop bij Keukenloods. Toch wist de verkoper na even te controleren een vergelijkbaar model vaatwasser te presenteren. de prijs kwam overeen maar door de snel en attente handeling van deze verkoper was onze keuze snel gemaakt.

Assortiment
ontzettend veel keuze en goede voorlichting.

Aanbeveling
Ik ben enthousiast over keukenloods en laat dat een ieder weten die iets op het gebied van keukens nodig heeft.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin63 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoekfunctie, goede informatie op de site.

Service
Direct bevestiging, duidelijjke informatie over status bestelling en aflevering, klein venster aflevertijd ( 2 uur ) en op tijd afgeleverd

Aanbeveling
Alles prima! Deze beoordeling iets minder, hoe kom ik naar stap 2? Ach het is een wat dunne scrollbar!

Extra toelichting
Alles OK!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.Leever 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Na een telefoontje was het geregeld.
Direct da na kreeg ik een mail met bevestiging en en de status van levering

Service
Goed afgeleverd en oude maschine mee genomen.

Assortiment
Voldoende maschines om een keuze te maken

Aanbeveling
De afhandeling is goed verlopen en de prijs was ook goed dus zie niet in om dit niet aan anderen door te geven.

Extra toelichting
Gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gerritsen 62 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
betalen via pin bij de chauffeur bij levering, geen aanbetaling en retour van oude apparatuur.

Assortiment
Veel fabrikaten en modelen

Aanbeveling
snel en helder

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Marc 67 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede website en producktten zijn makkelijk te vinden.

Service
de levertijd is wel overschreden zonder mij hier van te voren van te verwittigen.

Assortiment
keuze genoeg als je het hier niet vindt dan .......

Aanbeveling
prijs en qualiteid verhouding zijn erg goed.

Extra toelichting
dus al met al ben ik een tevede klant

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Nicky essers 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed zelf te installeren

Service
Goede service alleen wat later dan gepland geleverd

Assortiment
Goede keus kunnen maken

Aanbeveling
Geen negatieve punten om iemand het niet aan te bevelen

Extra toelichting
Goede levering goede producten en goede prijs kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hhbakker 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goosmeister 04-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het product was snel te vinden op de site en ook het bestellen ging heel eenvoudig.

Service
Zeer snelle levertijd: voor 23.59 besteld en de volgende dag al in huis. Communicatie omtrent levertijd liep soepel en vriendelijk. Betalen bij levering.

Assortiment
Ruim assortiment aan keukenapparatuur en wat ik zocht was binnen 24 uur leverbaar.

Aanbeveling
Ik raad de levertijd zeker aan. De snelle levertijd, goede communicatie en prijs zijn hier de redenen voor.

Extra toelichting
Goede webwinkel met ruim assortiment. Snelle levertijd, goede communicatie en betaling bij levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Vv 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Bij telefonische navraag werden onjuiste argumenten gebruikt over levertermijn (nieuwe machine nog niet uitgeleverd door leverancier). machine stond werkelijk op voorraad.

Assortiment
Gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Belier 04-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Langs geweest in Opmeer. Internetmedewerker opgeroepen welke bestelling voor mij plaatste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fredvo51 04-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Vaatwasserindesit 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Bestellen ging makkelijk. Levering werd prima verzorgd door een hele leuke vriendelijke bezorger. Apparaat was ook netjes verpakt. We konden zelfs thuis pinnen via een mobiele pinautomaat. Toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suuske75 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering en snel advies aan de telefoon.

Service
Alles werd gedaan volgens afspraak. Zelfs nadat ik het product goedkoper vond, kreeg ik het verschil binnen 2 dagen uitgekeerd!

Assortiment
Alles hebben ze volgens mij.

Aanbeveling
Goede service en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lekker koken 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Dit is onze eerste ervaring met inductie,sta verbaasd dat het zo makkelijk gaat.

Service
Prima voordat we iets besteld hadden,heb ik de keukenloods gebeld met vragen ,daar heb ik een goed en duidelijk en beleefd antwoord op gekregen.

Assortiment
Zo ver ik het kan bekijken een prima en overzichtelijk site veel keuze.

Aanbeveling
Ik ben al bezig met reclame maken.

Extra toelichting
Zeer tevreden,blij met mijn product,en de manier waarmee wij geholpen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de puijt 04-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de website is duidelijk met goede omschrijvingen en grote keus.

Service
de service is perfect;vragen kunnen online worden gesteld, een prima service!

Assortiment
je kunt kiezen uit een groot aanbod,de keuze is reuze, er zit altijd wel iets bij wat je zoekt. daarnaast is de prijs een verademing in vergelijking met andere winkels.

Aanbeveling
ik zou deze winkel iedereen willen aanbevelen vanwege het grote assortiment, de aantrekkelijke prijzen, het gemak van thuis met pin betalen en niet te vergeten de snelle levering.

Extra toelichting
ik ben ontzettend tevreden over deze winkel. groot assortiment, lage prijzen en heel goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bakker C. 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via de telefoon werden we goed geholpen en daarna werden de afspraken bevestigd via de mail. prima.

Service
Er werd meegedacht met onze keuze en gezocht naar de snelste oplossing.

Assortiment
de koelkast die we wilden was aanwezig en kon vergeleken worden met vergelijkbare types.

Aanbeveling
gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rosaki 04-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
gevraagd artikel was niet en werd keurig naar vervanger
verwezen netjes.

Service
vragen die ik had werden keurig telefonisch beantwoord.

Aanbeveling
net uitleg en wordt tijd voor genomen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

ArnoldAsd 04-09-2013

Algemene score

7,0

Service
Duidelijke en heldere utileg. snelle antwoorden

Assortiment
Gewoon een ruime keuze en dat is fijn.

Aanbeveling
Zodra ik hoor dat iemand een keukenachtig iets wil kopen zal ik hem of haar op keukenloods attent maken.

Extra toelichting
Het is gewoon een goede zaak.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

tonydockx 04-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
ingave belgisch postnummer niet mogelijk om orderstatus op te volgen

Service
snel, vriendelijk, accuraat

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Sluiter06 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

atlantisapeldoorn 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
het is gewoon verbluffend wat de snelheid van leveren betreft. super aardige en kundige mensen aan de telefoon. ik zou het zo weer doen. voor iedereen een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

0450 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
het vinden van het produkt was heel invoudig

Service
service uitstekend de bezorging werd via de telfoon bekent gemaakt prima

Assortiment
assortimentprima,genoeg keuze
alles gemakkelijk kunnen vinden, prijs oke.

Aanbeveling
omdat ik zeer tevrede ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

apk68 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig en duidelijke website

Assortiment
Volledig aanbod van kwaliteitsmerken

Aanbeveling
Bijzonder goed verlopen. Afspraken worden stipt nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cappuccinojunk 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De grootst mogelijke keuze en gewoon vanuit huis. Bovendien per artikel meestal zeer uitgebreide informatie. Beter kun je je zelfs in een fysieke winkel niet informeren!

Service
Al een aantal keer besteld, nooit zonder horten of stoten voor produkt binnen is maar medewerkers zijn goed berijkbaar, vriendelijk en zeer hulpvaardig. Trekt het daarmee wel weer recht. Voor mij ook niet heel hinderlijk aangezien ik vanuit huis werk en bezorging dus makkelijk kan ontvangen.

Assortiment
(zeer) groot

Aanbeveling
geen 10 aangezien levering voor mensen die buitenshuis werken niet heel gemakkelijk is. Indien op afgesproken tijd geleverd kan worden wordt het zeker een 10!

Extra toelichting
Bij bestelling kreeg ik levertijdstip door dat zelfs al verstreken was. Is niet de eerste keer dat dat fout gaat. Voorgaande keren kwam artikel plotsklaps aan (idd bij gasfornuis minder handig als het arriveert om 18:45 op het moment dat je net wil gaan koken op het oude dat toch maar in gebruik is gebleven door onduidelijkheid...) Nu was het na een aantal dagen nog niet geleverd en heb ik gebeld. Levering stond helemaal niet (meer) in systeem... Nieuwe bevestiging, weer levering in verleden maar nu arriveerde de vaatwasser wel een dag later. Gelukkig maar want de oude was echt defect en diende alleen nog als afdruiprek. Nu kon het oude apparaat dus ook mee retour, wel zo handig!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Lidieske 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heerlijk vanuit thuis je nieuwe apparatuur bestellen

Service
Bezorger kwam binnen de afgesproken tijd en was zeer vriendelijk

Assortiment
Prima, genoeg keus

Aanbeveling
Het is gewoon prima in orde, bestelling,levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Liselotte & Han 04-09-2013 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Ondanks dat de keukenloods een groot assortiment heeft blijft de website door de vele categorieën erg overzichtelijk. Daarnaast kun je snel een keuze maken door het verfijnen van een zoekopdracht, doordat ook deze is ingedeeld in verschillende categorieën. Bij de showroom zijn we erg goed geholpen, vooral omdat wij het gevoel hadden dat ze echt willen helpen in plaats van iets aan te smeren. Ook nemen ze de tijd om ons van alle gevraagde informatie te voorzien. Omdat niet alles op voorraad kan staan hebben ze een laptop ter beschikking gesteld om daar waar nodig het assortiment van keukenloods.nl toe te lichten. Ten tijde van aankoop was onze keuken nog niet gereed. De aangekochte producten zijn door keukenloods nog een aantal maanden (!) in opslag gezet. Al met al zijn we erg tevreden over de keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam. van Kampen 04-09-2013 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke informatie over de diverse producten en de mogelijkheden daarvan. Veel producten aanwezig in winkel.

Service
Prima.

Assortiment
Prima, veel keuze.

Aanbeveling
Zeer zeker gaan kijken en je laten informeren over de prijs/kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Wij hebben een aantal jaren terug een koel/vries combinatie gekocht in het filiaal in Zwaag. Omdat de service en de verkoop informatie prima was (het is moeilijk om een juiste koel/vries combinatie te vinden in een bestaande keuken)en alle moeite voor ons is gedaan om een juist apparaat te vinden, hebben wij nu ook weer gekozen voor de Keukenloods. Ook onze dochter heeft een aantal maanden terug de juiste koelkast kunnen vinden bij de Keukenloods. Ivm het warme weer kon de uitgezochte koelkast toen direct worden afgehaald bij de loods in Opmeer. Klasse!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mees52 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
De bestelde Siemens vaatwasser hadden ze niet op voorraad. Aangezien mijn oude kapot was en ik niet van afwassen houd boden ze mij een Bosch vaatwasser aan met 200 euro korting en die werd dan ook de zelfde dag geleverd. De machine is wat luxer als het oorspronkelijk product. Mooie stille en goed afwassend vaatwasser.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 676767 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk,goed advies

Service
Vriendelijk personeel

Assortiment
Genoeg aanbod alleen niet aandringen op Siemens als mensen Bosch willen ook al is dat het zelfde product . Anders geen Bosch meer op site zetten.

Aanbeveling
Goed is goed

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

EJS01 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
Goede ervaring met Keukenloods

Extra toelichting
Prima service, logistiek, etc...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hoppie6 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Alle informatie duidelijk bij elkaar, duidelijke omschrijvingen, snelle service en prima prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mzzl 03-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website, eenvoudig in de bediening

Service
Ik had nog een vraag en werd zelfs op zondag teruggebeld met het antwoord. Klasse!

Assortiment
Voor mij voldoende ruim.

Aanbeveling
Eerste ervaring maar zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tonny 15 06 03-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het bestelde artikel was er snel maar was beschadicht.
ze hebben wel direct een nieuwe besteld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ninosins 03-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Wat ik zocht was makkelijk te vinden en duidelijk omschreven.

Service
snelle levering

Assortiment
goed assortiment, veel keus en een goede prijs

Aanbeveling
zie bovenstaande

Extra toelichting
Keukenloods krijgt van mij een goede beoordeling, vanwege de snelle levering, ruim assortiment en concurrerende prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hubert36 03-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Door pagina-indeling snel het gewenste artikel te vinden en te vergelijken.

Service
Communicatie m.b.t. levering helder en to-the-point.
Aflevering correct.

Assortiment
uitgebreide keuzemogelijkheid. Goede prijs/kwaliteit

Aanbeveling
Als goed alternatief en vanwege uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Was de tweede aankoop, zeer tevreden over het proces t.m. de aflevering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Dingens 03-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AHL v. Breugel 03-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima overzicht op de site van keukenloods,een gemak om je keuze te maken

Service
De tijd en dag van levering wordt goed weer gegeven, alles werd op de juiste tijd thuis bezorgd.

Assortiment
Volop keuze uit een groot assortiment

Aanbeveling
Heb ik al gedaan, en kreeg ook prima reacties.I

Extra toelichting
Ik heb geen ander woord als GOED voor keukenloods.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Hollemans 03-09-2013 In de winkel gekocht
Roosendaal Belder
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik werd keurig en zonder poespas geholpen.Men was zeer terzake kundig

Assortiment
Alles wat ik nodig had of wilde hebben werd prima geregeld.

Aanbeveling
Het was gewoon prima voor elkaar zoals ik geholpen en geadviseerd werd.

Extra toelichting
Bovenstaande lijkt mij voor zich te spreken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan. smalbrugge 03-09-2013 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
eerst uitgebreid bekijkenm op de website, dan of on-line of terplekke bestellen

Service
reparaties tot volle tevredenheid, of het apparaat wat niet 100% is wordt vervangen.

Assortiment
zo breed en diep heb ik nog nooit gezien.

Aanbeveling
waar voor je geld voor de beste prijs.

Extra toelichting
de keukenloods formule doet de concurrenten verzuchten: voor die prijzen kan ik beter bij de keukenloods inkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet van de Ligt 03-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christiaan1006 03-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre de H. 03-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

KJ46 03-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Wij zijn keurig geholpen. Kregen duidelijke informatie en ruimte om te overleggen.

Assortiment
Bijna te veel keuze.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Olga de Ruiter 03-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
voor mij redelijk te bereiken

Service
correcties zijn uitstekend afgehandeld

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
goede en vriendelijke behandeling zonder opdringerig te zijn

Extra toelichting
Ben zeer prettig geholpen, goede adviezen en toen de keuken was geleverd en er enkele kleinigheden ontbraken is dit prima opgelost. Alles is kosteloos nageleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews