Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 21028 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3268 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rianjo 07-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ik heb de service als zeer goed en klant vriendelijk ervaren,.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees enz 07-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede en duidelijke webside.
Alleen jammer dat er nog links (van Google) in zitten die naar oude prijs en garantie vermeldingen verwijzen.

Service
Ondanks verkeerde webside links werd er niet moeilijk gedaan over de prijs en de condities

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Niets op aan te merken, snel geleverd met de juiste condities vermeld op de faktuur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry vd Werf 07-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel gemakkelijk te bestellen, duidelijke website

Service
Vlot in de bezorging

Assortiment
Ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alblas78 07-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Langs gegaan in Zaanstad. En de bestelling netjes thuis gestuurd gekregen toen deze compleet was.

Service
In de winkel in Zaanstad wederom erg goed geholpen door Jos.

Assortiment
Er staat genoeg materiaal in de winkel. De prijs is zeker concurrerend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Koopjesloper 07-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik vond de site makkelijk en duidelijk en overzichtelijk.

Service
Ik werd netjes te woord gestaan toen ik belde met een vraag.

Assortiment
Een ruime sortering voor leuke prijzen.

Extra toelichting
Dit was m'n eerste kennismaking met Keukenloods, maar het is me goed bevallen!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

stephanw 07-07-2014

Algemene score

7,5

Gemak
Betalen bij leveren of ophalen, ondanks dat een bestelling (veel) eerder is geplaatst.

Service
De ophaalweek was intern niet goed gecommuniceerd, waardoor het product ver weg in het magazijn was geplaatst.

Aanbeveling
Als je weet wat je nodig hebt is de Keukenloods een prima zaak: voordelig, snel leverbaar zonder gedoe.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Bernard 49 07-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Een telefoontje was voldoende om jullie tot actie te brengen.

Service
binnen 48 uur was het benodigde onderdeel bij ons binnen

Aanbeveling
Ik heb tot heden eenmalig een aanschaf gedaan bij jullie. snelle levering, en prompte reactie op mankement melding.

Extra toelichting
Eigenlijk hebben jullie wat mij als klant betreft in zijn geheel een tien verdiend. Dat zal ik ook aan potentiële klanten aangeven. Het persoonlijke telefonische contact met jullie als zeer vriendelijk ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jippiebassie 07-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Toegankelijke site

Service
Snelle en nette levering

Assortiment
Geen ervaring met andere producten, maar er is voldoende keus

Aanbeveling
Voordelen: 's avonds bestellen, volgende dag in huis

Extra toelichting
Snelle levering, makkelijk bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robbert-JanB 07-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gehele keuken in de winkel besteld. Uitstekend geholpen door Patricia in Almere

Service
1 onderdeel was niet geleverd, uiteindelijk snel nageleverd en gemonteerd.

Assortiment
De showroom is niet heel uitgebreid, maar voor ons was dit geen probleem. Kosten zijn hierdoor ook lager wat de prijs ten goede komt. Geen koks die staan te showen etc..

Aanbeveling
Prima service, transparante pricing, value for money.

Extra toelichting
Uitstekend geholpen in Almere. Gewoon goede eerlijke mensen die geen onzin verkopen. Patricia is een vakvrouw die weet waarover zij praat. Wij zijn zeer blij met onze aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Perry1408 07-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goeie service

Service
Goed en netjes geholpen

Assortiment
Ruimschoots

Aanbeveling
Omdat je er alles kunt vinden en anders regelen jullie het wel zover het in jullie macht zit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

c nihot 07-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Over keukenloods niks dan goeds Hele goede ervaringen mee. Maar de bezorgdienst verschrikkelijk. Daar ging alles fout wat fout kon gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mahogany 07-07-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Op de website van Keukenloods kom je makkelijk aan je informatie maar net zo goed is het makkelijk om iemand aan de lijn te krijgen van de klantenservice

Service
Ik heb met de medewerkers gesproken, zij hebben mij goed geholpen zowel bij het maken van een keus als wel bij het maken van een afspraak voor de levering

Assortiment
Ik vond op de website van Keukenloods alle merken en modellen die ik ook tegenkwam in de relevante winkels.

Extra toelichting
Keukenloods heeft op de website de mogelijkheid om aan te geven dat je een product ergens voor minder geld hebt aangetroffen. Dat heb ik gedaan en daar ook keurig een mail over ontvangen. Uiteindelijk heb ik het apparaat ook daadwerkelijk bij Keukenloods gekocht omdat ze me inderdaad de lagere prijs geven waarvoor ik het apparaat elders kon kopen. En ik was enthousiast over de vriendelijkheid en bereidwilligheid om mee te denken van de 2 werknemers van Keukenloods die ik onafhankelijk van elkaar aan de telefoon kreeg. Ook bij de afdeling levering deed men alles wat men kon om me tegemoet te kopen bij het tijdstip van levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ik hou van koken 06-07-2014 In de winkel gekocht
almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede website, veel keuze en evt. telefonische ondersteuning

Service
ik had 2 apparaten niet goed besteld, verkeerde afmetingen. konden makkelijk omgeruild worden

Assortiment
alles wat ik wilde kiezen was aanwezig. En ik kreeg ook nog goed advies om 1 apparaat te veranderen

Aanbeveling
Om alle bovenstaande redenen, heel prettig en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helene58 06-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Werd erg vriendelijk geholpen in de winkel.Daarna werd er gebeld om een afspraak gemaakt.De afspraak viel keurig in de afgesproken tijd.De montage werd uitgevoerd door 2 keurig nette jongens die het oude apparaat eerst netjes verwijderden en toen de nieuwe vaatwasser keurig netjes hebben geplaatst zonder enige rommel achter te laten.Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berber51 06-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Net besteld binnen 2 dagen bezorgd klasse.

Assortiment
veel keuze in verschillende prijsklasse.

Aanbeveling
gemak .

Extra toelichting
klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brouwers-van der Vaart 06-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
vriendelijke en deskundige service, het enigste minpuntje dat er niet overal een Nederlandse beschrijving bijzit.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
door de ervaring in de afgelopen jaren

Extra toelichting
Volgende keer weer hier naar toe.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

gbosman 06-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen via de website is gemakkelijk.

Service
gemaakte afspraken worden keurig nagekomen

Assortiment
ruime keuze aan goed geprijsde artikelen

Aanbeveling
geen negatieve punten kunnen ontdekken.

Extra toelichting
No nonsense behandeling, goede prijsstelling en betrouwbare service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meneer Jan 06-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

geert2014 05-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op internet uitzoeken. Vervolgens in de showroom bekijken en bestellen,

Service
Kregen een goede en vriendelijke uitleg. Alles werd netjes in de auto gezet.

Assortiment
Veel merken en types verkrijgbaar

Aanbeveling
Ik heb al meerdere van mijn kennissen geattendeerd op de Keukenloods omdat onze ervaringen er goed zijn

Extra toelichting
De keukenloods, in dit geval het filiaal in Roosendaal is ons uitstekend bevallen. Bij een volgende aankoop zullen wij beslist eerst hier gaan kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.A. de Jong-Velda 05-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Snarf traws 05-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
aardige mensen in de winkel. ben gezellig en goed geholpen

Service
goede communicatie naar de klant toe en alles ging zoals het afgesproken was

Assortiment
ik heb alleen naar de bbq gekeken maar zal gigantisch vele andere artikelen

Aanbeveling
aangezien we hier praten over een zeer goed eerste ervaring met jullie. dus zal ik jullie zeker aanraden aan anderen

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Chakrouni 05-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deurklink 05-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestelling correct met een telf van leverdatum aangeboden

Service
Prima service ivm behandeling en afwerking
Een minpunt heb lang moeten wachten op het product.

Assortiment
Arsortiment is ruimschoots aanwezig

Aanbeveling
Goedkoop ivm app.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaartje 53 05-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel gevonden via google
Makkelijk te bestellen
Betalings keuze via Ideal of thuis pinnen

Service
Kreeg sms hoe laat de levering kwam.
In de keuken neer gezet en oude apparaat meegenomen.
Vriendelijke bezorger

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
zeer tevreden van af bestellen tot aan levering

Extra toelichting
Dit was mijn eerst bestelling online. Ik ben heel tevreden en zal het de volgende keer zo weer doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tsp 05-07-2014 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
wat ik nodig heb is er gewoon

Aanbeveling
kwaliteit en goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reijans 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
uitstekende service en met veel gemakt was alles geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Wijnen-v Houts 04-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Ruim assortiment, makkelijk online bestellen en binnen n paar dagen in huis. Ideaal

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

elise1988 04-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wij zijn zeer tevreden!

Service
Het werd netjes binnen gebracht en de oude koelkast zelfs meegenomen

Assortiment
Mooie en betaalbare prijzen

Aanbeveling
Dit heb ik al bij meerdere malen gedaan. Het was allemaal zo geregeld

Extra toelichting
Wij zijn erg tevreden met jullie bedrijf, goede service. Betaalbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hinderik 04-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Is makkelijk, bestellen.

Service
Is prima, ook als er wat fout gaat.

Assortiment
Is goed, nog meer weetje niet wat je hebben moet.

Aanbeveling
Altijd.

Extra toelichting
Tis gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heleen3103 04-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, vandaag besteld morgen in huis!

Service
Prima, bezorgtijd werd tijdig aangegeven.

Assortiment
Genoeg keuzes.

Aanbeveling
Ben erg enthousiast over de snelle service, dus beveel het iedereen aan.

Extra toelichting
Blij met deze keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen4866 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
fijne site, makkelijk te bestellen, goede produktspecificaties

Service
dag erna al geleverd

Extra toelichting
Fijne site, veel keus en supersnelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SmitTen 04-07-2014

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Harmen van Eck 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
lekker overzichtelijk en duidelijke site weet waar je aan toe bent en welke regels je mee te maken krijgt voor b.v. het meenemen van oude apparaat.

Service
Top helder duidelijk binnen korte termijn antwoord

Assortiment
ik kan niet bedenken of het zat er wel in wat ik verwacht voor in de keuken.

Aanbeveling
zie hierboven handig snel duidelijk en gemak.

Extra toelichting
zie hierboven handig snel duidelijk en gemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hulst 2013 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Gemakkelijk site om het gewenste artikel te vinden

Service
Wij hebben geen antwoord gekregen op onze vraag.
Voor de vervanging van een bestaande afzuigkap zochten wij een gemakkelijk te monteren exemplaar.

Assortiment
Ruime keuze voor goedkope prijzen.

Aanbeveling
Snelle service en een ruim assortiment.

Extra toelichting
Wij zijn tevreden vanwege de snelle levering en de gunstige prijs.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 04-07-2014

Beste heer/mevrouw Hulst,

Bedankt voor uw beoordeling.

Kunt u aangeven wat u vraag precies is.
Helaas kan ik geen vraag op de naam Hulst vinden in ons systeem.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

CB77 04-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op de site thuis al gekeken, direct in de winkel met verkoopmedewerker besteld.

Service
Zelfs in de auto gezet

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
Prima, alles online bekijken, in de winkel keurig geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tinus1956 04-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijke betaling, overzichtelijk.

Service
Wat niet op voorraad is wordt besteld, of alternatief.

Assortiment
Groot assortiment, qua merk en type.

Aanbeveling
Goede service, online.

Extra toelichting
Goede kwaliteit/prijs verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Oud73 04-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mredert 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima bestelsite, makkelijk te vinden door Google/Kieskeurig/etc. Levering volgende dag is echt super!

Service
Moest na de aankoop nog extra onderdeel nabestellen. had verwacht dat dit bijgeleverd zou zijn, maar helaas. Nabestelling verliep overigens prima.

Assortiment
Geen opmerkingen, kwam bij Keukenloods terecht na gerichte zoekopdracht.

Aanbeveling
Prima bestelsite, met als grote voordeel de snelheid van levering.

Extra toelichting
Algemeen oordeel: goede ervaring met bestellen, snelle levering, onderdeel dat miste werd snel nageleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ronald19887 04-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed!

Service
Jammer dat ik de WK bal niet kreeg!

Assortiment
VOldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Steven040883 04-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Voor het gemak geef ik ene 9, wellicht een "button" mbt de scheiden van producten: combinatie electrische over of seperate aansluiting

Service
perfect! regelen, terug brengen, bezorgen. telefonische ook prima te woord staan!

Assortiment
online is al zo gemakkelijk, laat staan als je in jou prijsklasse iets moois kan vinden! genoeg keuze dus..

Aanbeveling
iedereen!!

Extra toelichting
met plzier heb ik bij jullie een kookplaat besteld. in tegenstelling tot andere leveranciers konden jullie waarmaken wat jullie beloven. geen gezeik, maar gewoon leveren. top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JurgenO 04-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
artikelen zijn snel te bestellen via website

Service
gebeld nav oude aanbieding via google. Artikel nog voor aanbiedingsprijs kunnen bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DA1985 04-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het assortiment is gemakkelijk in te zien via de webwinkel, ook als iets in de webwinkel uitverkocht is kan je op de website duidelijk zien of er in een filiaal nog wel exemplaren van dat artikel te krijgen zijn.

Service
We zijn zeer goed geholpen, zowel via de telefoon als in de winkel. Ook de online helpchat is een waardevolle tool.Eenmaal in de winkel hielp de verkoper met de gekochte spullen in de auto te tillen.

Assortiment
Het assortiment is breder dan alleen keukens. Zo waren wij terecht gekomen bij keukenloods.nl door onze zoektocht naar een barbecue, iets wat je vaak niet ziet in het assortiment van een keukenzaak.

Aanbeveling
De winkel is goed bereikbaar, hanteert scherpe prijzen en de service is prima in orde.

Extra toelichting
Toevallig zijn wij in onze zoektocht naar een barbeque terecht gekomen bij keukenloods.nl. De manier waarop we behandeld zijn, het assortiment en de scherpe prijzen hebben het geheel voor ons een zeer prettige ervaring laten zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Els Platenburg 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed inzicht makkelijk alles te vinden

Service
Goed op de hoogte gehouden

Assortiment
Je kunt kiezen uit een groot assortiment

Aanbeveling
Makkelijk en goed uit je luie stoel

Extra toelichting
Goed en snel geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet Haan 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Thuis rustig bestellen

Service
Geen tien ivm niet gelijk leveren

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

hannah64 04-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nina knoops 04-07-2014 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Alles dudelik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IngeKr 03-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen 24 uur binnen en ik had echt een probleem toen de oude stuk ging.

Service
Werd netjes binnen gebracht, door een zeer keurige bezorger

Assortiment
Voldoende keuze en een goeie keuzehulp

Aanbeveling
Is al gedaan!!

Extra toelichting
Zeer tevreden. Volgende keukenapparaat wordt hier ook aangeschaft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meneer van Immerseel 03-07-2014 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor mijzelf ik belde en direct geregeld.

Service
Hele aardige verkoper die mij goed advies heeft gegeven

Aanbeveling
Door mijn goede indruk zou ik zeker jullie aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla Beumer 03-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt alles gemakkelijk overzien op het internet

Service
Goede service, op tijd een mail

Assortiment
We vonden wat we zochten

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen

Extra toelichting
Een 9 voor de goede service, antwoorden op vragen via de site binnen korte tijd, telefonisch goede en correcte uitleg op vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Derks 03-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bereikbaar van 8 tot 21:00? Geweldig! U probeerde niet me zo maar iets te verkopen maar luisterde naar wat ik nodig had. De prijs kwam daardoor een stuk lager uit.

Service
De ploeg die kwam installeren was vakkundig en aardig. Niet alleen werd de vaatwasser geplaatst maar werd ook de keukenkast er netjes op aangepast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews