Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 18344 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2452 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

KEQK 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke en gebruiksvriendelijke site

Service
Goede service en vriendelijk aan de telefoon

Aanbeveling
Ik ga Keukenloods zeker aanbevelen aan iemand anders en als ik zelf weer iets nodig heb bestel ik uiteraard ook weer bij Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk329 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed contact en goede duidelijke afspraken
Het afhalen ging ook prima
Kreeg tot mijn grote verwondering nog een fles wijn mee
Waar kom je dat nog tegen
Al met al een goede en prettige indruk
Zou voor andere producten daar zeker weer gaan kijken

Service
Goede afspraken komen deze ook na

Assortiment
Kijken samen met jou wat je wensen zijn
Geven advies maar je moet zelf gewoon de keuze maken
Geen opdringerige verkoper en praatjes
Je kunt samen op de site (computer daar)ook nog even rustig alles bekijken
Nemen de tijd voor je

Aanbeveling
Ga er naar toe en ervaar het

Extra toelichting
Gewoon er naar toegaan Je ervaart het dan zelf

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jantje01 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

giel s 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Een telefoonnummer is gauw gevonden. Op de site is het echter onmogelijk te achterhalen waar het magazijn in Opmeer zich bevindt.

Service
telefonisch goede uitleg.

Assortiment
kijk naar de site, een ruime keuze van verschillend kwaliteitsnivo.

Aanbeveling
als je weet wat je (kwalitatief gezien) wilt, snel, gemakkelijk en concurrerend in prijs.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

harleman 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
kort maar krachtig super

Assortiment
voor elk wat wils goedkoop en duur

Aanbeveling
zeer behulpzaam ook voor kleine onderdelen dit was voor ons super nu ook grote aankopen gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BLA14 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewenste product makkelijk te vinden op de site. Verder is de leveringsdatum veel korter vergeleken met andere aanbieders.

Service
Werd snel, gericht en netjes geholpen door de verkoper.
De bezorger was niet alleen op tijd, maar tevens zeer hulpvaardig.

Aanbeveling
Als gemak en service okay zijn doet de mondreclame de rest. Puike ervaring!!

Extra toelichting
Goede ervaring met Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart uit Breda 07-08-2013 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diane en Paul de Groot 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website met heel veel informatie.

Service
Goede ondersteuning per e-mail. En ook in de winkel een prima service.

Assortiment
Alle A-merken zijn aanwezig tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Onze eerste ervaring is zeer positief. Geen opdringerige verkopers met mooie praatjes, maar degelijk en eerlijk advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verheugt 07-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website!!

Service
Snelle levering

Assortiment
Volop keuze

Aanbeveling
Volgende aankoop zeker weer bij jullie👍😃

Extra toelichting
Alles prima en netjes verzorgd tot aan het vervoer toe! Jullie hebben er een klant bij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chant1 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig navigeren en makkelijk bestellen.

Service
Contact opgenomen met leverancier van apparatuur, teruggebeld, twee uur window van aflevering, hulp bij naar binnen brengen. Uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.m.geurts 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk bereikbaar via internet

Service
Goede service
korte wacht tijden
goed advies met verwijzing naar de aanwezige alternatieven
ook goed koperen varianten

Assortiment
behoorlijk ruim

Aanbeveling
goed advies correcte bezorging

Extra toelichting
vanaf contact tot en met bezorging uiterst coeerect

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.marcus 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
zeer tevreden over de service, goede kwaliteit en ook redelijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jagerke68 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke webpagina, snelle reactie

Service
snelle levering, correcte aflevering

Assortiment
gevarieerd aanbod

Aanbeveling
Voordat iemand ergens iets wilt kopen eerst jullie site raadplegen.

Extra toelichting
zijn verrast door de snelle service en afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Jan en Jolanda 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en deskundig geholpen

Service
Informatie waarom een bepaald type apparaat. Motivatie.

Assortiment
Groot zelfs in de showroom.

Aanbeveling
Omdat de service, levering en prijs/kwaliteitverhouding heel goed is. Ze komen na wat afgesproken is.

Extra toelichting
Omdat de service, levering en prijs/kwaliteitverhouding heel goed is. Ze komen na wat afgesproken is. En geen praatjes verkopen, ze leggen uit waarom je voor een bepaald type moet kopen en niet merkgebonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janzen68 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk een keuze maken op de site. Snelle telefonische extra informatie.

Service
Keurig afgeleverd als afgesproken en op tijd.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
gemakkelijk en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VanDerVaart 07-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles compleet beschreven

Service
Prima

Assortiment
Keus genoeg, alleen niet alles wat je besteld is op voorraad maar daarentegen krijg je wel een luxere uitvoering voor hetzelfde bedrag! Dat bevestigen ze vtv.

Aanbeveling
Wel aan te bevelen maar niet iedereen is tevreden met een andere uitvoering dan wat je besteld. Wij vonden dat geen probleem. In tegendeel. De maten bleven hetzelfde.

Extra toelichting
Betrouwbaar en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tommie1768 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Ik werd keurig geholpen bij het afhalen. Ik was daar om 9:00 uur, terwijl ze pas om 9:30 open gaan.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

veenhof 07-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Zowel telefonisch als via internet bestellen gaat zeer goed.

Service
Telefonische medewerker gesproken ivm plaatsing bestelling. Werd zeer goed en netjes te woord gestaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

rfdeboer 07-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Wordt op afgesproken tijdstip gebracht door gemotiveerde medewerker

Aanbeveling
Tja als iets meerdere keren prima is afgehandeld kun je dat zonder problemen aanbevelen.

Extra toelichting
Na meerdere bestelling te hebben gedaan bij de keukenloods en het feit dat deze allemaal prima zijn afgehandeld plus een aanspraak op garantie die prima en adequaat is opgelost lijkt mij een positieve beoordeling en aanbeveling naar familie, vrienden en kennissen op zijn plaats

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Timo V. 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heerlijk vanaf de bank de verschillende modellen met bijbehorende functies en prijzen vergelijken. Daarna makkelijk bestellen en betalen!

Service
Bezorger kwam ruim binnen de afgesproken termijn en was erg vriendelijk/behulpzaam. fijn dat je kan pinnen thuis en aangezien ons model was uitverkocht, kregen wij het opvolgende model tegen dezelfde prijs

Assortiment
Ruime keuze uit diverse merken en modellen, dus zeer tevreden.

Extra toelichting
Van koop tot bezorging is alles vlekkeloos verlopen. Goed gedaan Keukenloods!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie van Eck 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kamp 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is overzichtelijk en goed ingedeeld

Service
Medewerkers snel en kordaat met antwoorden zowel per chat als per mail.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht!

Aanbeveling
Prima service!

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de keukenloods. Enig minpunt was de toch langere levertijd dan die aangegeven op de website. Uiteindelijk prima opgelost door de mensen van de keukenloods. Bezorging prima en netjes op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Familie C. 07-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Super tevreden. Goede prijs en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eugene 1967 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle handeling

Service
Namen oude apparatuur mee

Assortiment
Hoop verscheidenheid

Aanbeveling
Super

Extra toelichting
Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellenc1968 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Keukenloods is een prima bedrijf. Ik had een koelkast besteld en was in de veronderstelling dat deze de volgende dag geleverd zou worden, dat was niet zo. Na 1 telefoontje met keukenloods konden we snel tot een oplossing komen. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga62 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site, zonder veel moeite alles te vinden. Heel overzichtelijk

Service
de afzuigkap die mijn voorkeur had stond niet op de site. De persoon die ik gesproken heb, heeft alles direct kunnen regelen.

Assortiment
ondanks dat mijn voorkeur niet op de site stond, was deze toch te leveren.

Aanbeveling
vanwege de goede service!!!!!1

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aharrachi 07-08-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Zeer goed geholpen door Emile.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robs1968 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sabahat Kinaci 06-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
duidelijk en snelle reactie

Service
voor 21.00 besteld volgende dag thuis was hier nvt helaas. Maar werden wel netjes gebeld en uitgelegd gekregen waarom en wanneer ze wel komen.

Assortiment
erg ruim!

Aanbeveling
bij familie al gedaan!

Extra toelichting
kortom, ben zeer tevreden op een klein aspect na, de bezorging, die was iets later.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

J. Reitsma 06-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Bestellen is een fluitje van een cent

Service
Precies op de aangegeven tijd geleverd en oude apparaat mee retourgenomen.

Aanbeveling
Zelf heb ik dus een goede ervaring opgedaan met Keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berend van Zanten 06-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
op internet bestellen en nog geen 2 dagen later kon ik het afhalen

Service
Ik had te veel besteld en kon het zonder probleem retourneren

Aanbeveling
Zeer uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Goed en voordelig, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jv te h 06-08-2013 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed

Reageer

Ron nmb 06-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Casto 06-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed overzichtelijk gemakkelijk kiezen

Service
Meteen na bestelling bevestiging

Assortiment
Gewoon ruime keuze

Aanbeveling
Ruime sortering, snelle service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gustaaf van den Bovenkamp 06-08-2013 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Vlotte bediening

Service
Bijstellen orders geen probleem

Assortiment
Wat kleiner dan gedacht

Aanbeveling
Deskundigheid

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bart uit Enkhuizen 06-08-2013

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Prima service, prachtige keuken!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.J.G. van Aarle 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede info, snel te bestellen

Service
de status van de bestelling zou beter gespecifieerd kunnen zijn

Assortiment
lijkt mij prima in orde

Aanbeveling
bij deze bestelling is alles prima gegaan... dus tot het tegendeel zich bewijst... goede aanbeveling dus wat mij betreft

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

muis2013 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Kopen via internet bijna altijd gemakkelijk

Service
We wilden een ouder model, dat toch keurig voor ons werd geregeld

Aanbeveling
zie opmerking bij ''service''

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

John de Boertje 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vandaag besteld, morgen geleverd is fantastisch!

Assortiment
Veel merken, veel modellen.

Aanbeveling
Concurrerende prijzen, snelle levering, grote keuze

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wendy Alberts 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, goede uitleg over bezorgingsmogelijkheden.

Service
Gelijk een duidelijke bevestigingsmail.
Na een vraag van mij kreeg ik gelijk een reactie. Super!
Levering gelijk de volgende dag met een korte tijdsindicatie.
Vaatwasmachine in de keuken afgeleverd. We hebben hem zelf ingebouwd, toch in huis gebracht. Super
W hebben zelfs een luxere versie gekregen omdat het oude model niet meer leverbaar was.

Assortiment
Genoeg keus!

Aanbeveling
Alle voorgenoemde punten zou ik benoemen.

Extra toelichting
Bedankt voor de goede service! Bij een volgend apparaat zal ik zeker jullie site bezoeken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Steenwijk 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Er werd prima meegedacht over de functionaliteit van een bestelde kookplaat. Uiteindelijk het advies gevolgd naar alle tevredenheid.

Assortiment
We zijn volledig geslaagd.

Aanbeveling
Perfecte webwinkel. Voorbeeld voor velen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. Spaargaren 05-08-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
dicht in de buurt en makkelijk bereikbaar ook via mail en telefoon

Service
afspraken waren goed te maken en werden ook goed nagekomen

Assortiment
voor wat wij zochten was alles in de winkel aanwezig en naar onze smaak

Aanbeveling
aardige mensen, goede service en niet zo voorgekauwd als in de meeste keukenwinkels

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hobbykok1 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik belde, kreeg antwoord en kon direct telefonisch bestellen.

Service
Snel bereikbaar. Snel antwoord op vraag.

Assortiment
Veel artikelen op website.

Aanbeveling
Handig en snel en goede prijs.

Extra toelichting
Toch noch een opmerking die ik elders niet kwijt kan. Het zou handig geweest zijn als er verteld was dat er geen stekkers bij de apparaten worden geleverd. Nu was er een monteur en hadden we geen stekkers. Ook had tijdens de koop de verkoper mij kunnen wijzen op accessoires. Ik had er ongetwijfeld enkele aangeschaft.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

C.Nieuwenhuizen 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel Bennenbroek 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
website duidelijk, veel info per product. opdrachtbevestiging niet duidelijk. er stond dat ik afspraak met expediteur moest maken, maar dat hoeft bij navraag toch niet. op bevestiging staat niet welk product besteld is; niet handig. bovendien klopte de m.i. prijs niet. er bleken toch 35 euro bezorgkosten bij te komen, dat was aan de telefoon niet verteld.

Service
bereikbaarheid wel goed. aflevering ging ook snel hoewel ik erop werd gewezen dat ik mijn oude vaatwasser buiten had moeten neerzetten en dat dat overal staat, ook op de website.... ik heb het niet kunnen vinden onder het kopje levering/montage.... wel op de factuur, maar die krijg je pas bij aflevering. expediteur nam oude apparaat wel gewoon mee. voor afspraak over montage moest ik zelf contact op gaan nemen; dat heb ik uiteindelijk niet gedaan en zou keukenloods zelf moeten doen vind ik. informatievoorziening kan wat mij betreft beter.

Assortiment
veel keuzes / types te vinden op de website. prijs is absoluut concurrerend.

Aanbeveling
ondanks dat informatieverstrekking beter kan geeft keuze, gemak en m.n. prijs doorslag om toch keukenloods aan te bevelen bij anderen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Berlinde 05-08-2013 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je kan eenvoudig kiezen en bestellen via internet

Service
voldoende ingelicht via mail en vriendelijk in de winkel

Assortiment
je kan werkelijk alles vinden op jullie webside

Aanbeveling
we kunnen de winkel in roosendaal aan iedereen aanbevelen

Extra toelichting
we zijn zeer tevreden over alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.p. potharst 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
website zeer goed ingedeeld; het gezochte apparaat zeer snel gevonden.

Service
zonder probleem de oude koelkast retour.

Assortiment
zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Nu voor de 2e keer in korte tijd gezocht en gevonden voor een scherpe prijs.

Extra toelichting
Nu voor de 2e keer in korte tijd gezocht en gevonden voor een scherpe prijs. Snelle levering direct bij de pantry

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JMeulenberg 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site.goede informatie

Service
Bij niet meer voorradig voor hetzelfde geld een opvolger van des betreffend apparaat. Vriendelijk aan de tel duidelijke uitleg, gewoon super service

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Omdat het super service is.

Extra toelichting
Omdat het een duidelijke site is met vriendelijke mensen aan de tel, en een super service. Ben heel erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits Oosterhout 05-08-2013 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

IvoV1982 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk ingedeeld duidelijke prijzen. Rij je auto voor en mee nemen.

Service
Goed personeel, weten waar je t over hebt en zo niet dan zorgen ze dat ze t of via een collega of zelf te weten komen. Geen poespas en duidelijke taal. Helpen mee met inladen.

Assortiment
In de omgeving veruit de breedste keus van hoog tot laag qua prijs en kwaliteit.

Aanbeveling
Mn zwager heeft inmiddels een keuken bi jullie gekocht :-)

Extra toelichting
IVM verlies op huidige woning nog geen budget om volledig nieuwe keuken te kopen, welke wel aan vervanging toe was gezien het feit dat we de volledige inbouw al moeten vervangen.( binnen een week 3x langs geweest...)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews