Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20007 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3184 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jacko1969 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
de methode om iets te bestellen is eenvoudig. ik hoefde alleen de stappen te volgen.

Service
goede service van de winkel in Nedewerweert ik had vanuit het systeem de bevestigingsmail niet ontvangen maar vanuit de winkel hebben ze me deze direct gestuurd.

Assortiment
voldoende assortiment en een hele goede prijs

Aanbeveling
het aankopen en het afhalen is goed georganiseerd. over het vervolg traject kan ik niet oordelen dit is mijn eerste ervaring met de keukenloods

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevrede klany 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Online bekijken in winkel besteld

Service
Prima vaklui

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Prima prijs en prima kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan1111946 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
website helder; telefonische afspraak gemakkelijk te maken

Service
vragen werden helder beantwoord en er werd adequaat doorverwezen waar dat nodig was

Assortiment
uitgebreid en in alleprijsklassen

Extra toelichting
gemak dient de mens, adequate hulp en vriendelijke bejegening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Burgmanbenny 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruud lafort 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snel en correct behandelt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H.paardekooper 22-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles makkelijk te vinden

Service
Duidelijk en correct

Assortiment
Enorm

Aanbeveling
Zeker weten. Prima internet shop

Extra toelichting
Super winkel, duidelijk, snel en goed materiaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen en Henri 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te bestellen via de internetsite.

Service
Geef de maten van je kasten door en de mensen van keukenloods kijken of de door jou gewilde apparaten in de kasten passen.

Assortiment
Wat ons betreft een ruim assortiment waaruit wij snel en makkelijk de door ons gewenste apparaten konden uitzoeken

Aanbeveling
Zeker een aanraden! Concurrende prijzen van andere aanbieders zijn ook bij de keukenloods geen probleem. Bij ons is de prijs aangepast indien de apparaten elders goedkoper waren.

Extra toelichting
Zeker voor herhaling vatbaar om hier nog eens apparaten te bestellen! Makkelijk contact te leggen zowel via mail als telefonisch. Op alle vragen een duidelijk antwoord gehad. Bovendien geen problemen ondervonden toen wij een verkeerde vriezer hadden besteld. Kosteloos werd deze omgeruild voor een ander model vriezer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Japio13 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Deze beoordeling is gedeeltelijk van toepassing: op website gezocht, en per mail besteld. Dit was mondeling afgesproken met verkoper.

Service
Bij vragen over levering of prijs van het bestelde product werd via email snel, correct en klantvriendelijk gereageerd

Assortiment
Er is voldoende assortiment om een keuze te kunnen maken

Aanbeveling
Omdat we deskundig, vriendelijk en servicegericht zijn geholpen. Koffie erbij en uitleg over hetgeen op de orderbevestiging kwam te staan. Goede bereikbaarheid, gebruiksvriendelijke website

Extra toelichting
Motivaties zijn hierboven al verwoord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

naa 230 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles wat je zoekt is er . en goed weergegeven

Service
Super vriendelijk personeel ,probleem wordt snel opgelost.

Assortiment
ruim schoots voldoende

Aanbeveling
snelle afwikkeling, problemen worden gelijk opgelost ,geen wachttijden met de telefoon.

Extra toelichting
volgende keer ga ik direct naar deze site.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HielkeH 21-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je hoeft de deur niet uit en op de site is alles goed te vergelijken met uitgebreide specificities en gebruikerservaringen

Service
Je wordt goed en snel te wordt gestaan door kundig personeel.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
prijs/kwaliteit is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Stolk 21-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marg 20 20-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gemak van thuis rustig de prijzen vergelijken.

Service
Mijn bestelling was niet op voorraad,maar werd direct besteld.Prettig dat de levertijd werd medegedeeld.

Assortiment
best veel keuze !

Aanbeveling
Zeker aanbeveling waard door goedkope prijzen.Maar zeker ook de prettige levering en de afspraak nakomen.

Extra toelichting
Fijn dat je als je de bestelling hebt geplaatst,je meteen deze bevestigd ziet op je e-mail,ook de afleveringsdag en tijd. De bode die de spullen komt brengen is zeer vriendelijk en discreet als je de betaling per pin doet. In de toekomst zal ik zeker weer een bestelling bij jullie plaatsen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pomstra 20-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
gewoon goed

Assortiment
zeer ruim

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fendtje3s 19-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

2,2

Gemak
je plaats een bestelling er wordt beloofd om het product uit te leveren vervolgens krijg je telefoon dat er iets is met het product en dat ze het alleen alsnog kunnen versturen met post.nl als je meteen even geld overmaakt. uit goed vertrouwen geld overgemaakt en twee dagen later voor pasen nog niets ontvangen. zeer slecht. meerdere malen gebeld met de klantenservice die geen kant uit wil en geen geld terug kan geven. nu zitten we tot volgende week dinsdag zonder afzuigkap. keukenloods wil niks doen om te helpen of tegemoed te komen. waardeloos!!!!!

Service
na meerder malen bellen met de klantenservice willen ze niet helpen of iets tegemoed komen.

Aanbeveling
zit bovenstaande argumenten echt een slechte zaak. en de klantenservice is echt een sopzaak

Extra toelichting
ik vind de winkel zeer slecht en de klantenservice ronduit belachelijk wel geld laten betalen maar geen producten leveren. het enige wat ze doen is zeggen sorry ja inderdaad we hebben een fout gemaakt. maar de fout oplossen is te veel.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 22-04-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet tevreden bent.

Mijn taak is om de klantenservice te controleren.
Graag ontvang ik dan ook uw ordernummer zodat ik kan bekijken waar het in uw geval mis is gegaan, om daarna het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Graag hoor ik van u.

Nogmaals onze excuses.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Angeline 1972 18-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je hoeft niet de deur uit.

Service
Houden je op de hoogte van je bestelling.

Assortiment
Heel veel keuze, dat je haast niet weet wat je moet bestellen.

Aanbeveling
Kan niet beter.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam. Martens 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ophalen, afhalen allemaal geen probleem. Duidelijke site!

Service
Wij hebben een buitenkeuken afgehaald. Geholpen tot de BBQ in de auto lag.

Assortiment
De juiste merken BBQ zijn aanwezig

Aanbeveling
Iedereen

Extra toelichting
Goede winkel, goede service, top BBQ

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.A. Haye 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bereiken. Goede feed-back.

Service
zie hierboven

Assortiment
Ik heb de indruk dat er een ruime sortering
is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C. Boere 18-04-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Wij zijn vriendelijk geholpen en goed geïnformeerd in de winkel. Na levering bleek de koelkast niet in orde te zijn, maar dit is keurig opgelost.

Assortiment
Er is genoeg keuze in de winkel.

Aanbeveling
Wij zijn zeer tevreden met onze aankopen bij de Keukenloods. Alles is op voorraad en de levering is ook uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isaï 18-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel gevonden wat ik zocht, overzichtelijke site.

Service
ik had het verkeerde besteld en toen ik hiervoor belde was het in no time opgelost en nog dezelfde dag kwam ik toch met het juiste thuis.

Assortiment
genoeg keus, kleur en smaak

Aanbeveling
een goede ervaring geef je makkelijk door als iemand ook iets zoekt.

Extra toelichting
snelle, betrouwbare winkel. vriendelijk personeel en onze ervaring is goed!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huizenaar 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even op vergelijkings site gekeken, klikken en het was besteld.

Assortiment
jullie hebben alles, wist alleen niet dat jelui ook winkels hebben.

Aanbeveling
Makkelijk en snel!

Extra toelichting
Alles ok, maar ik ben dom geweest. Afwasser past net niet in inbouwruimte, toe maar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van Campenhout 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestellen op de duidelijke site. Snel binnen en conform afspraak.

Service
Prima volgens afspraak en voldoet aan gemaks 'behoeften'.

Assortiment
Jammer dat jullie de door ons gekozen afzuigkap van het merk exquisiet niet konden leveren.

Aanbeveling
Conform afspraak, planning, geld, etc.

Extra toelichting
Prima ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

7064AA 18-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Dicht bij huis en ze luisteren

Service
Goede uitleg en goed verzorgd

Assortiment
Breed assortiment en voor iedereen wat

Aanbeveling
Goede service en een goede kwaliteit

Extra toelichting
Ik beveel de Keukenloods aan, omdat ik hier mijn keuze goed kan maken met de juiste begeleiding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R. Linssen EHV. 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke websit

Service
Vraag (advies) werd snel en deskundig beantwoord.

Extra toelichting
Goede afhandeling van order. Er leek een leverprobleem te zijn, maar is snel adequaat opgelost. Uiteindelijk mijn product binnen 4 dagen geleverd! PRIMA.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L&R 12 18-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arnold Almere 17-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De internet site is heel toegankelijk en duidelijk. Geweldig dat deze internet shop ook gewone winkels heeft.

Service
Ik werd zeer adequaat geholpen in de winkel. Goed hulp bij bestelling, geen aanbetaling noodzakelijk en bij levering in de winkel waren er ook geen bezorg kosten van toepassing! Mijn oven werd zelfs voor me in de auto gezet. Super service.

Assortiment
Zeker een dikke 8, ik was op zoek naar een Siemens oven. Volgende keus en een perfect model gevonden.

Aanbeveling
Top service, duidelijke uitleg, snelle levering en goeie producten.

Extra toelichting
Ben zeer professioneel geholpen, product werd snel geleverd en heb een scherpe prijs betaald. Kortom alles wat een consument zich maar mag wensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lietze 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
bestelling verloopt vlot

Service
heldere informatie en probleemloze levering op afgesproken moment

Assortiment
ruim assortiment aan vaatwassers tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
zeker aan te bevelen; goede service en scherpe prijzen

Extra toelichting
Goede online informatie;probleemloos bestellen; goede inforamtie over levering;probleemloze levering op gewenste moment;scherpe prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rianne.govaerts 16-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Snelle afhandeling. Alternatief aangeboden toen het apparaat niet op voorraad was.

Assortiment
Op website zijn genoeg apparaten te vinden.

Aanbeveling
Goede service, ruime keuze.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gelderland1 16-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles duidelijk. Geen 'addertjes onder het gras' gevonden.

Service
Doen wat ze zeggen

Assortiment
Verder niet in verdiept.

Aanbeveling
Positieve ingen geef je toch door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j van schijndel 16-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je zoekt uit in merken en prijzen en bestellen maar

Service
je kunt vragen en je krijgt duidelijk antwoord

Assortiment
te kust en te keur

Aanbeveling
prijs en kwaliteitverhouding zeer goed

Extra toelichting
voor meer spullen gaan we weer voor keukenloods.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egbert1946 16-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prima advies in de winkel.
Snelle afhandeling van de levering en de plaatsing.

Assortiment
Ruim voldoende keus, in dit geval bij inductiekookplaten.

Aanbeveling
Keuze uit veel verschillende merken en goed advies.

Extra toelichting
totaalplaatje was prima, ook veel keus in verschillende prijsklassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monirola17 16-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Door de uitgebreide mogelijkheid van zoeken in de online winkel vind je precies wat je zoekt. In dit geval een koelkast zonder vriesvak met een A+ energielabel.

Service
De service is goed, je wordt gebeld voor een leveringsafspraak, je ontvangt een bevestiging, de levering is tot op de plek waar de koelkast kwam te staan.

Assortiment
Erg ruim, qua modellen, prijs en kwaliteit. Dat is erg fijn als je op zoek bent naar iets speciaals.

Aanbeveling
Zonder aarzeling, goede winkel!

Extra toelichting
Ik scoor hoog omdat deze winkel, (ook online) haar afspraken nakomt, wat op de site staat klopt, vriendelijke medewerkers, kortom:ik ben tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vaandering1988 16-04-2014

Algemene score

9,7

Gemak
De informatie over een product is zeer snel te vinden.
Ook vond / vind ik het een zeer overzichtelijke website.

Service
Nadat wij de oven uitgezocht hadden hadden wij toch nog een paar vragen.

(uiteindelijk konden wij deze info ook op de site vinden.)

wij hebben toen gebeld met de klanten service en werden supernetjes te woord gestaan door het personeel. (wat jij bij sommige aanbieders heb is dat zij zeggen dat staat in de online handleiding van dit product.)

Dit was hier zeker niet zo.

Ook was / is erg goede begeleiding van het bestellen t / m de levering

Assortiment
zeer ruim assortiment.

voor ieder budget wat wils.

Extra toelichting
Ik ben tot deze beoordeling gekomen door mijn super goede ervaring met keukenloods.nl ik zal deze site / winkel keten zeker weer bezoeken voor de volgende keuken aankoop/

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

19mario 16-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Snel via internet te bestellen

Service
Na plaatsing order telefonisch contact voor afspraak levering

Assortiment
Veel verschillende fabrikanten

Aanbeveling
Als je snel iets moet zoeken en bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Barbara8 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Goed te vinden, duidelijke site.

Assortiment
Erg snelle levering...top. ook erg fijn dat ze de chauffeur belde hoe laat hij kwam, vanwege kind halen van school.

Aanbeveling
Klantvriendelijk

Extra toelichting
Wij zijn erg tevreden, met produkt....vaatwasser is erg stil en de snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

t.g.m 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.v't Wout 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kan het nog gemakkelijker dan ?

Service
Snelle levering van het juiste apparaat en gratis direct afvoer oude.

Assortiment
ruim voldoende keus voor ons.

Aanbeveling
makkelijk,snel en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ohogerwerf 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed tel. contact over onze aankoop,en de uitleg van de apparaten.

Service
Er werd direct gereageerd op mijn tel. vragen. Ook de levering dag werd volgens mijn planning bezorgd.

Assortiment
De mogelijkheden om apparaten uit te zoeken was meer dan voldoende.
Keus te over. Wij hebben alle apparaten aan gekocht.
Ook de prijs was concurrerend.

Aanbeveling
Alle vragen werden kundig beantwoord. Alles verliep zeer
soepel, geen probleem was te groot of het werd opgelost.

Extra toelichting
Wij werden zeer goed geholpen met onze aankopen. Ook de bezorging was buitengewoon gunstig. Wij konden de dag van bezorgen aangeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

scorpio53 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Uitzoeken op de website, bestelling plaatsen en snelle levering

Service
Duidelijkheid, goede plaatsing apparatuur.

Assortiment
Ik heb gezocht naar 1 product welke ik van te voren reeds bepaald had. Deze vraag niet goed te beoordelen.

Aanbeveling
Zie bovenstaande antwoorden.

Extra toelichting
Nogmaals duidelijke website, snelle levering en deskundige plaatsing.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

S. Jagers 15-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Snel via de site kunnen bestellen

Service
Ondanks dat er meer weken levertijd vermeld stonden kwam het bestelde product fijn eerder.

Assortiment
Voor waar wij naar op zoek waren was dit voor ons voldoende.

Aanbeveling
Hebben we reeds aanbevolen aan vrienden. Of ze er gebruik van gaan maken weten we niet.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hermkens 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
levering zou tussen 13:30 en 16:00 uur zijn.
Ivm problemen vrachtauto werd ik op tijd gebeld dat de levering 2 uur vertraging opliep en nieuwe tijd werd afgeven.
16:30 uur werd er geleverd.

Assortiment
veel keus en feedback van klanten

Extra toelichting
veel keus en goed prijzen. Tevens goede en snelle service. Zondagavond besteld,maandag al geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dhbui 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk te zoeken en bestellen,duidelijke product omschrijvingen met foto

Service
Gebeld met klantenservice, ging snel en duidelijk.

Assortiment
keuzen genoeg

Aanbeveling
ik zal zeker vrienden en familie aanbevelen.

Extra toelichting
Prima website, veel keuzen, snelle levering en vooral de prijs is prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lien50 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op je gemak alles thuis kunnen bekijken en vergelijken. Duidelijke beschrijvingen en reviews.

Service
Online bestellen, morgen in huis en meteen een mail wanneer het wordt bezorgd. Super!

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Zie geen reden waarom niet. Alleen maar positieve ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther Thomas 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk

Service
snel, vriendelijk en correct

Assortiment
meer dan voldoende keuzes....

Extra toelichting
simpel, gemak en correct.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

S. Overbeek 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Werden gebeld over levering; konden makkelijk afspraak maken.

Assortiment
Zijn geweest om inbouw apparatuur te kopen voor de keuken. Behalve veel nieuwe keus ook overjarige modellen voor mooie prijzen.

Aanbeveling
Groot assortiment, up to date en voor de juiste prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Juve24 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Bestellingsproces op website liep makkelijk

Service
Ook paar maal telefonisch contact gehad. Was 2 keer beloofd terug te bellen en dat is 2 keer niet gebeurd.
Ook al was er geen antwoord op mijn gestelde vraag is het wel netjes de klant op de hoogte te houden van de status.

Assortiment
Genoeg keus binnen b.v. in mijn geval inductie kookplaten verschillende merken, afmetingen etc..

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 15-04-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent.

Graag ontvang ik uw ordernummer zodat ik kan bekijken waarom en door wie u niet bent teruggebeld.

Als er beloofd is om u terug te bellen dan hoort u terug gebeld te worden.

Alvast onze excuses.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

eliyah 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
goed hoor

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
vrienden en fam

Extra toelichting
prima en snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

aw31 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online bestellen wanneer het uitkomt tegen de scherpste prijs

Service
Bij vragen over product een heldere uitleg van de helpdesk

Assortiment
Volgens mij is er alles op het gebied van apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Liza Nooten 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is prettig om niet altijd naar de winkel te hoeven gaan, dus worden we ook niet beinvloed door de verkopers.

Service
Word op de goede tijd afgeleverd en de communicatie is goed.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt is aanwezig

Aanbeveling
Vanwege de goede service.

Extra toelichting
Heb nu al meerdere producten via keukenloods besteld en altijd is alles voorspoedig verlopen. Bestellen gaat gemakkelijk en de communicatie verloopt ook prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ElkeenRonald 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Gewoon alles kunnen uitzoeken. Diverse prijschecks bleken dat jullie idd ge goedkoopste waren of werden na opmerking.

Assortiment
Alles spullen die ik zocht waren voorradig.

Aanbeveling
Ik denk dat veel mensen hun keuken compleet bestellen maar voor de zelfbouwers zal ik de site zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. v.d. Meulen 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon thuis achter je computer de apparatuur uitzoeken

Service
Prima

Assortiment
Voldoende leuze

Aanbeveling
Goed , gemakkelijk, niet duur, en het wordt bij je thuis gebracht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews