Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17812 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2405 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roelof58 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nico van der Vliet 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
je kunt je eigen heel breed op te hoogte stellen op de site, langs elkaar zetten en vergelijken

Service
als er iets niets is, of het duurt te lang heb je direct een aanbieding van een gelijk apparaat.

Assortiment
zo breed kun je het nergens beoordelen

Aanbeveling
snel, goed, goedkoop, hulpvaardig personeel

Extra toelichting
wat zou ik aan bovenstaande nu nog verder kunnen motiveren ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wicraki 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke site, duidelijk te vinden

Service
vriendelijke medewerkers . eerste instantie mis gegaan met bezorgdatum maar goed opgelost en op tijd geleverd

Assortiment
qua koelkast(wat ik zocht) veel keuze

Aanbeveling
vriendelijk personeel en veel artikelen (keuze) en snelle levering,

Extra toelichting
tevreden over gemak bestelling en naderhand de informatie via e mail. is wel ff een miscommunicatie geweest maar heel goed opgelost dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cocky van der Linden 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Site is duidelijk en helder. De maten werden goed aangegeven. Zodat thuis ook alles prima paste. De monteurs waren vriendelijke en kundig.

Aanbeveling
Ik kan jullie site prima aan vrienden aanbevelen. Goede prijs en goede service. Wat kan een klant zich beter wensen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Dennis7 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma2 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen, en heb kunnen bellen voor meer informatie die ik nodig had

Service
Goede telefonische afhandeling n.a.v. vragen. Geen ervaring met klachten

Assortiment
Ruime keuze tegen een zeer goede prijs.

Aanbeveling
Prettige vertrouwde webshop waar je gewoon telefonisch iemand kan spreken.

Extra toelichting
Goed product tegen een scherpe prijs kunnen kopen, De levering was goed geregeld. Telefoontje welke dag de koelkast kwam en door welke vervoerder. Dag voor levering sms van vervoerder tussen welk tijdsbestek de levering zou plaats vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van Asperdt 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen online

Service
Ondanks woonachtig in België, volgende dag geleverd.

Assortiment
Zeer ruime keus

Aanbeveling
Zie de bovenste motivaties

Extra toelichting
Zeer soepel van begin tot eind.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ax71 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel gevonden op site

Service
Duidelijk via mail

Extra toelichting
Zou een sms krijgen van een tijdblok van bezorgen. Deze niet gekregen. Enigste kleine opmerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steme036 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
kan alleen maar zeggen goed

Service
alles is na wens

Assortiment
veel keus voor een kleine voor ieder wat wils

Aanbeveling
ja

Extra toelichting
een mooie winkel en veel keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H. Oosterman 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en duidelijke website. Bestelproces duidelijk en simpel.

Service
Prima geholpen met een vraag over mijn bestelling.

Assortiment
Ruime keuze. Kon een prima keuze maken en een product kiezen dat aan mijn wensen voldeed.

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeker aanbevelen bij anderen!

Extra toelichting
Ik ben tevreden over de gehele bestelling. Prima keuze om bij Keukenloods.nl te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.f.de jong 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website

Service
doen wat ze zeggen, op tijd

Assortiment
is er wat ik zoek

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank tichelaar 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
besteld vanuit mijn luie stoel en snel geleverd.

Service
het was mijn 2e bestelling. Net als de eerste is alles correct afgewikkeld.

Assortiment
Tot nu toe heb ik alles wat ik zocht gevonden

Aanbeveling
Ik heb dat al gedaan. Mijn dochter en een vriend hebben ook al bij jullie besteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d.littel 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Mijn bestelling snel en efficient afgehandeld en in goede orde afgeleverd. Ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janssen1979 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede en handige website

Service
de service van het 'telefoonteam' is erg goed. ze denken mee en helpen bij de keuze voor het juiste apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Hendrix 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel uitzoeken. Indien nodig tel. of per mail advies vragen. Bestellen, afspraak plannen en laten leveren. Erg gemakkelijk en goed!

Service
Klein defect aan kookplaat. Geen probleem! Wordt persoonlijk opgelost naar aller tevredenheid!

Assortiment
Ruimer kan bijna niet!

Aanbeveling
Nieuwe keuken of alleen nieuwe appartuur. Hier krijg je het goed en goedkoop!

Extra toelichting
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anita en stan 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Niet te hoeven winkelen,goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jp van wijngaarden 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles goed geregeld

Service
Per telefoon geregeld perfect

Assortiment
De koelkast die wij wilden
was uitverkocht
maar een beteren werd voor
de zelfde prijs geleverd

Aanbeveling
Gemakkelijk en goed van prijs
en kwaliteit

Extra toelichting
gewoon goed en volgens afspraak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

londenkenner 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke, informatieve site

Service
na contact zeer snelle levering

Assortiment
en zoveel artikelen concurerend in prijs

Aanbeveling
aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobV_1975 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk,Snel en Overzichtelijk
Duidelijke website, je hoeft niet onnodig lang te zoeken naar producten, gewoon duidelijk gecategoriseerd en nog handiger door de filters, dit maakt het zoeken nog eenvoudiger.
Ook duidelijk zijn de levertijden, deze worden per product goed aangegeven.

Service
Snelle en goede service.
Netjes na bestellen een factuur per post en pas bij afhalen betaald, zo zien wij het natuurlijk graag.

Assortiment
Alle merken die ik kon bedenken waren beschikbaar voor mijn combimagnetron keuze, vollop keuze dus!

Aanbeveling
Zeker aan te raden.
Nette winkel, duidelijk en overzichtelijk.

En dan hebben we het nog geeneens gehad over de Prijzen, bij mijn keuze voor de combimagnetron uit de 2013 serie van Bosch al bijna 50% onder de adviesprijs van Bosch.

Al met al een aanrader

Extra toelichting
Toch wel een beetje huiverig voor het bestellen van een combimagnetron gezien de aanschafprijs maar omdat je de mogelijkheid hebt om pas te betalen bij aflevering heeft mij wel over de streep getrokken. Keurig zoals aangegeven binnen 2 werkdagen de melding dat hij klaarstond om opgehaald te worden. Al met al een zeer fijne en overzichtelijke webshop, duidelijke afspraken, snelle en goede service. Mocht je het product van te voren willen zien kun je dat ook gewoon in 1 van de winkels van de Keukenloods doen. Ik zal mijn volgende keukenaankoop hier zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joanne 25 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Correcte bezorging en afhandeling.

Assortiment
Assortiment ruim voldoende.

Aanbeveling
Na een zoektocht op het internet, ook de winkel bezocht. Prettig geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leendert Dijksman 08-07-2013

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Vaatwasser telefonisch besteld. Goed te woord gestaan.Toegezegde afspraken keurig nagekomen.Apparaat door twee vriendelijke heren netjes gemonteerd.Tot nu toe dus zeer tevreden. Werking van het apparaat op langere termijn moet nog blijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.WOUTERS 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, veel keus, goede informatie,geen geren naar 10 winkels

Aanbeveling
Correct afgehandeld, snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Westwood 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Het schijnt dat mensen moeite hebben met het uitkiezen van de juiste koel/vrieskast mbt de inbouw (sleepdeur/deur op deur). Inbouwmonteur is nu voor niks geweest, dus moest een andere besteld worden.Kosten 50 Euro ! Misschien toch wat duidelijker vermelden ?

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. van Doorn 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Via internet, makkelijk.

Assortiment
Precies het fornuis dat we zochten.

Aanbeveling
We zijn tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Han66 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

vvvvvvvvvvvvvvvvvv 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rob gillis 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

cor.noordzij 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles is duidelijk gemaakt op de website, zodoende geen verrassingen bij de aankoop.

Service
Super service, na de officiële garantie periode toch een volledige vergoeding en een snelle oplossing van een probleem met een kookplaat.

Assortiment
Gewoon goed.

Aanbeveling
Met name de snelle service, fantastisch!!!

Extra toelichting
Onze ervaring met keukenloods was gewoon super. Het leveren de. Montage ,en de garantie. Waar zie le dat nog !! Nog bedankt Hr Raggers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ellen van Broekhoven 07-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede parkeergelegenheid en overzichtelijke indeling van de winkel

Service
nog zo snel reactie gehad n.a.v. een vraag over de garantie. Er is door Keukeloods direct actie ondernomen!!!! Complimenten

Assortiment
gewoon prima.

Aanbeveling
super aardig personeel, ze nemen de tijd voor je, denken met je mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oudere dame 06-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijke keuze op website, dankzij goede omschrijving

Service
snelle reactie op website bestelling, uitgebreide info.

Assortiment
overzichtelijke keuze wanneer je weet wat je wilt hebben

Aanbeveling
uitgebreide keuze, goede informatie en wat men belooft gebeurt ook.

Extra toelichting
door een snelle levering (1 dag) en goede keuze , kiest men gauw voor deze leverancier.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique S. 06-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online uitzoeken wat je wilt. aanklikken en de bestelling is rond

Service
werd op de dag geleverd zoals beloofd en ook volgens tijdafspraak

Assortiment
zoveel keus, die je in een normale winkel niet vindt

Aanbeveling
wil het iedereen aanbevelen omdat het makkelijk en snel is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nijntjelief 06-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zoeken is klein beetje lastig, we zochten een vrijstaande magnetron en dachten dat deze er niet was, terwijl hij er wel tussen stond. Na één telefoontje kregen we uitleg. Ook chatten is een mogelijkheid. Top!

Service
Zelfs op zondag te bereiken. Beloftes dat je teruggebeld wordt, worden nagekomen en ook nog eens keurig op de afgesproken tijd. En dit terwijl we in 3 dagen, 3 werknemers hebben gesproken. De overdracht gaat dus ook prima. We hadden een vraag over de koelkast, en ze hebben er eentje in de winkel laten komen om met zekerheid antwoord te kunnen geven over de vraag. Tenslotte hadden we de koelkast per direct nodig, dit is meteen geregeld. Ik zou hier direct weer iets bestellen!

Assortiment
Er zou nog wel wat uitgebreid mogen worden in andere apparatuur, zoals kleinere keukenapparaten als blenders en koffiezetters.

Aanbeveling
Prima service, zo heb ik het eigenlijk nog niet eerder meegemaakt!! Bij twijfel? Bel ze en bestel meteen.

Extra toelichting
Prima winkel. Goed assortiment. Prima service, zo heb ik het eigenlijk nog niet eerder meegemaakt!! Bij twijfel? Bel ze en bestel meteen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Gelukkig 06-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemak, dit is bij u























Gemak, dit is bij u werkelijkheid.





werkelijk.

Service
Wat gezegd is wordt tijdens ontvangst van de bestelling
vastgelegd. Transparant is het geheel voor mij als het gaat over wat, waar en wanneer. Klantgericht!

Assortiment
Als nieuwe klant was voor mij het getoonde voldoende.

Extra toelichting
Prijs, kwaliteit en service daar heeft men oren naar. Geen belemmering dit aan onze vrienden en kennissen te vertellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Klimpie 06-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk online te vinden wat je wilt hebben, tevens kan je snel een selectie maken.

Service
goede service

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
Goede en snelle levering wanneer dat gewenst is

Extra toelichting
Al met al een goede indruk na een aantal aankopen. Ik kom zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leo Pronk 06-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima site, prima helpdesk

Service
Prima site, prima helpdesk

Assortiment
Prima site, prima helpdesk

Aanbeveling
Uitstekende verhouding prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hari38 05-07-2013

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Buikema1 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

stevtien 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit mijn luie stoel een bestelling plaatsen na alle beoordelinge te hebben gelezen,fantastisch.

Service
Volgens afspraak afgeleverd in het tijds blok en met mob. pin.

Assortiment
Voor iedereen is er een ruime keus

Aanbeveling
gewoon doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Wester 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
De keukenloods is al heel makkelijk te vinden op internet,bij de telefonisch contact over mogelijke bestelling word je bijzonder vriendelijk te woord gestaan. In de winkel in Zwaag geven ze goed advies en laten geduldig het ruime assortiment zien. We vonden een mooie inbouwoven en een gasstel naar goede tevredenheid! Bedankt voor de prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mierlod 05-07-2013

Algemene score

10,0

Gemak
heldere site

Service
alles uitgevoerd zoals het op de site staat!

Assortiment
Als goed gaat, hoe kan je dan een negatief advies geven?

Extra toelichting
Zie alle argumenten van eerdere punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myrka 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke site. Alleen de categorieen op de site zijn niet altijd duidelijk. Een combi-oven-stoomoven is bijvoorbeeld niet in een overzicht te vinden.

Service
ben ik zeer over te spreken.

Assortiment
zeer veel keus!

Aanbeveling
Zeer te spreken over prijs en service. Technische kennis van telefoonmedewerkers is niet zo goed dus je moet zelf wel veel uitzoeken en voorwerk doen alvorens te bestellen.

Extra toelichting
ik heb een oven besteld die bij levering niet bleek te doen wat mij vooraf was verteld. Keukenloods heeft dit opgelost door de hele oven retour te nemen en mij een andere oven te laten kiezen. Dat vind ik een sterk staaltje service! Ik ben meer dan tevreden, je zou wensen dat meer leveranciers zich zo netjes opstellen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

SvdP78 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Even gebeld en besteld ! Super makkelijk en duidelijk.

Service
zat nog te twijfelen tussen 2 modellen, maar even gebeld en samen de knoop doorgehakt.

Aanbeveling
Geen gezoek in winkels en internet.. genoeg keus ..
even wat modellen vergelijken en bestellen. vandaag besteld en volgende dag in huis.

Extra toelichting
perfect ... Was op zoek naar een vaatwasser.. er is genoeg keus en in elke prijscatogorie. Bij vragen heb ik gebeld en daar kreeg ik goed antwoord op. Gelijk besteld en volgende dag in huis. Super dat je aan de deur kan pinnen en dat jullie de oude vaatwasser gelijk meenamen. We hebben hem gelijk aangesloten en draaien maar.... Super !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle2812 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Super!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

spark runner 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Eenvoudig bestellen. Snelle levering. Goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ketver 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed en duidelijk

Service
op vragen kreeg ik een passend en correct antwoord

Assortiment
keuze is zeer goed en de prijs is concurrerend

Aanbeveling
zeker het aanbevelen waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eildert kruizinga 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
perfect geen problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christianne1974 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling in de winkel geplaatst nadat ik deze op de site al had gezien. Het persoonlijk contact vind ik toch wel prettig.

Service
In week 23 koelvriescombi besteld, met de opmerking erbij dat deze zsm geleverd zou worden, moest nl besteld worden. In week 24 nog niets vernomen, er bleek zsm week 34 te staan, na 1 telefoontje had ik de koelvriescombi toch nog binnen 1 week

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Netjes en klantvriendelijke benadering, ik voelde mezelf geen nummer maar kreeg persoonlijke aandacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hayat hendouf 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer snelle service

Assortiment
Een ruim aanbod aan elektro aan voordelige prijzen

Aanbeveling
Omwille van de snelle service en voordelige prijzen zijn jullie een absolute aanrader! En dat heb ik alvast gedaan.

Extra toelichting
Tevreden klant die zeker nog aankopen zal doen via deze site.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem-Jan12 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alle producten makkelijk te vinden op de site

Service
zowel telefonisch als persoonlijk door Gert Jan de Kock

Assortiment
alles is leverbaar

Aanbeveling
zeer tevreden

Extra toelichting
Goed geadviseerd, netjes alles bevestigd en keurig geleverd (alhoewel alles nog verpakt zit, neem ik aan dat er niets beschadigd is)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hub64 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk uitzoeken met de nodige informatie over de toestellen.

Service
Correcte levertijd, informatie ivm met levering perfect

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Na verschillende bestellingen geplaatst te hebben kan ik alleen maar positief zijn en deze winkel met een gerust hart aan andere aanbevelen.

Extra toelichting
Een zeer tevreden klant uit Belgie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews