Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17323 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2242 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

YvonneI 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Lekker vanuit je luie stoel....

Service
Snelle levering en netjes geholpen aan de telefoon

Assortiment
Ruim vdoende

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

D. Alblas 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website maakt het eenvoudig om de juiste selekties te maken, waarna je een goed overzicht krijgt van de grote keuzemogelijkheid. De weergave voor welke modellen een 24-uurs levering mogelijk is heb ik als zeer prettig ervaren.

Service
De levering ging super! Ik heb de bestelling 's avonds om 21.30 uur gesplaats. Levering vond de volgende middag plaats om 13.45 uur!!

Assortiment
Het assortiment is omvangrijk. Maar met de juiste selecties krijg je een goed overzicht, waardoor je je keuze kunt beperken.

Aanbeveling
De snelle service samen met de mogelijkheid om met je pincode af te rekenen bij de chauffeur vormen een belangrijke reden voor mijn positief advies aan alle toekomstige klanten!

Extra toelichting
Zie bovenstaande aspecten zoals per categorie aangegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.H. Zoetmulder 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van het maken van keuzes tot en met het afleveren, helder en transparantie van alle stappen. Beschikbaarheid. Bijvoorbeeld ik heb ook bewust gekozen voor een product dat de volgende dag geleverd kon worden

Service
Tijdens het zoeken naar een kookplaat werd aangegeven dat er ook mensen online waren die je desgewenst konden ondersteunen bij het zoeken naar een product. Dit wekt vertrouwen!!

Assortiment
Ik was op zoek naar een kookplaat en er is groot assortiment met duidelijke product beschrijving. Waaronder de capaciteit van de wok-brander hetgeen voor mij keuzebepalend was

Aanbeveling
Helder en transparant en alles conform afspraak. Aanrader in hoofletters

Extra toelichting
Uitstekende leverancier, welke ik zeker zal raadplegen zodra ik verder ga met het vervangen van mijn keuken apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hofstra90 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Niet zoals bv Wehkamp bij wordt alles netjes uitgepakt en aangesloten. Alles moest jezelf doen. Ik ben wel zeer tevreden over het contact met de helpdesk/verkoper hij heeft mij goed geholpen.

Aanbeveling
Mits deze persoon in de mogelijkheid is om eea zelf aan te sluiten.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Sandra 66 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is erg overzichtelijk en gebruikervriendelijk.

Service
Zeer goede service, zowel telefonisch en de gemaakte afspraken worden nagekomen. Verder wordt je goed op de hoogte gehouden via de mail over je aankoop.

Assortiment
Ruime keuze in de producten.

Extra toelichting
Ik zou de Keukenloods aan iedereen aanbieden. Goede service, breed assortiment, klantvriendelijk. Voorjaar 2014 krijgen we een nieuwe keuken en al onze apparatuur bestellen we bij de Keukenloods. Dit geeft aan hoe tevreden we zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gesa E. 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
via internet bestellen, keuze uit verschillende betaalmogelijkheden en ruim assortiment vergezeld van voldoende productinformatie.

Service
er wordt beloofd vóór 23.55 uur besteld, dan wordt het product de volgende dag geleverd , die belofte werd nagekomen en zelfs werd er een tijdsblok aangegeven wanneer de aflevering zou plaatsvinden.

Assortiment
ruim assortiment, brede prijsklasse, met goede productinformatie.

Aanbeveling
alleen positieve ervaring met de Keukenloods. Goede en makkelijk te begrijpen website, vriendelijk personeel en beloftes worden nagekomen.

Extra toelichting
Ik oordeel positief over de keukenloods, ik kon gemakkelijk bestellen, had ruime keuze uit verschillende prijsklassen , keuze uit betalingsmogelijkheden en de volgende dag had ik de kookplaat al thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schphrst 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel geregeld en duidelijk

Service
Netjes en to the point

Assortiment
prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald3008 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
AFmetingen via website kunnen controleren en hierna direct bestellen, binnen 10 min alles geregeld.

Service
Product was binnen 48 uur op locatie

Assortiment
Genoeg keuze per klasse

Aanbeveling
Gemakkelijk, goedkoop en betrouwbaar

Extra toelichting
Helemaal tevreden, over hoe het verliep. Geen op of aanmerkingen. Goede service en vriendelijke medewerkers.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Delabou 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosemarie van Beek 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online uitzoeken en bestellen. Lekker de deur niet uithoeven.

Service
meedenken als je opbelt. Super aardige verkoper.

Assortiment
Enorm veel artikelen. Meer dan genoeg vergelijksmateriaal.

Aanbeveling
Prijs is zeeeeeer gunstig en ook nog onderhandelbaar.

Extra toelichting
Gemakkelijk, goedkoop, aardige verkoper. Niets op aan te merken. Onze tweede bestelling en zeker niet de laatste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela2108 05-06-2013

Algemene score

7,0

Service
Snel geleverd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

PeterV70 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestellen, snel geleverd of zelf ophalen.

Service
Snelle reacties

Extra toelichting
Ik begin tegenwoordig mijn zoektocht naar nieuwe (inbouw-)keukenapparatuur bij keukenloods en blijk daar ook altijd te bestellen. Overzichtelijk en dus eenvoudig, prima assortiment en een uitstekende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

morn 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Snelle complete levering, pinnen bij bezorging.

Assortiment
Duidelijke website, keuze genoeg.

Aanbeveling
Snelle goede levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kimi 2008 05-06-2013

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Vanuit de bank winkelen, en het assortiment is groot en de omschrijvingen zijn duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin Mantel 05-06-2013

Algemene score

5,2

Gemak
Als ik op de site zoek naar een koolstoffilter, vind ik helemaal niks. Alleen via Google is een filter te vinden. Jammer.

Service
De levering zou binnen 1-2 werkdagen zijn. Toen ik de factuur binnen kreeg, bleek pas, dat het artikel toch niet op voorraad was, waardoor ik langer heb moeten wachten. Uiteindelijk kwam mijn bestelling toch eerder dan verwacht. En gelukkig paste het filter.

Assortiment
Een van de weinige zaken, die een passend koolstoffilter had.

Aanbeveling
De prijs is laag, maar de verzendkosten (8 euro voor een postpakketje) extreem hoog. Dus deze winkel kan ik niet echt enthousiast aan bevelen.

Extra toelichting
Ik ben wel tevreden, maar niet dol enthousiast. Als de verzendkosten een stuk lager waren, zou ik wel enthousiast zijn. Leuk, dat er aan gegeven wordt hoe lang je garantie hebt, maar dat lijkt me niet echt van toepassing op dit artikel.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 05-06-2013

Beste Karin,

Bedankt voor uw beoordeling, vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent.

Het klopt dat de koolstoffilters niet via het zoeksysteem te vinden zijn. Deze kunt u vinden als accessoire bij de gewenste afzuigkap.

Wij gaan kijken of we de koolstoffilters ook in ons zoeksysteem kunnen opnemen.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg

Reageer

sjoerd.leiker 04-06-2013

Algemene score

6,8

Gemak
Ik mis creditcard betaling op de site. dit is onduidelijk en voor je het weet is je order geplaatst, terwijl ik eigenlijk met crdit card had willen betalen ivm verzekering en risico.

Aanbeveling
Een 7 omdat het niet mogelijk is om met credit card te betalen en dit niet helder is bij het plaatsen van een bestelling.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 05-06-2013

Beste Sjoerd,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent.

U kunt inderdaad niet per creditcard betalen op onze website. We zijn op het moment van schrijven wel bezig om dit op onze site te integreren. Ik vraag u nog even geduld.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
www.keukenloods.nl
0226-355340
info@keukenloods.nl

Reageer

marjo 66 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke uitleg bij de vaatwasser ivm energieverbruik enz.betalen heel handig aan chauffeur met pin automaat

Service
was helemaal top volgende dag al in huis had vaatwasser ergens anders gezien maar kreeg deze nieuwere met fikse korting

Assortiment
er was zoveel aanbod dat ik op het gegeven moment niet meer wist maar na contact werd het me duidelijk

Aanbeveling
ik vertel aan iedereen waar ik mijn keukenapparatuur koop ..!al 3 x dingen besteld en telkens top geholpen en ik ben zeer tevreden

Extra toelichting
ik ben na 3 apparaten nog steeds zeer tevreden vakkundige mensen die je advies geven rappe levering en netjes verpakt bezorgd en betaling per pin aan chauffeur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Briek 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site is duidelijk en goed overzichtelijk.

Service
Heb in het verleden al eerder wat bij keukenloods.nl besteld.
Dat artikel kon niet meer geleverd worden maar stond nog wel op de site. Door dat dit een fout van
Keukenloods was kreeg ik een duurdere voor de zelfde prijs als die ik besteld had.
Dat lijkt me een goede service van keukenloods.
En de bestelling word snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John Vermeer 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Mijn oude combi magnetron was stuk gegaan.
Was op de site aan het vergelijken gegaan en kon met een telefoontje controleren of mijn keuze toepasbaar was.

Assortiment
Kon uit ruim assortiment kiezen.
Zelfs na verfijnen zoekopdracht bleven er bij mij nog 89 combi magnetrons over.

Aanbeveling
Goed opgezette webshop.
Makkelijk zoeken en te vergelijken.
Fijn ook dat er bijna altijd iemand telefonisch bereikbaar is voor vragen.

Extra toelichting
Heb al met al dagje zonder combi gezeten. Ondanks mijn ploegendienst kon er via keukenloods dus snel een nieuwe geregeld worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

À.L.Franken 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Rustig bekijken en vergelijken vanaf bureau !

Service
Begeleiding en afhandeling van order is prima en naar volle tevredenheid verlopen. Een aanrader voor anderen en mogelijk volg orders!

Assortiment
Ruime keuze wat betreft modellen en type van fabrikant .

Aanbeveling
Goede keuze mogelijkheid en prettige begeleiding van personeel.Ook de betaal mogelijkheid is prima verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maxxus1975 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen. Goede informatie op de site.

Service
Volgens afspraak geleverd

Assortiment
Het produkt dat ik zocht voor een schappelijke prijs

Aanbeveling
Waneer je positief bent geef je dit zeker door aan anderen

Extra toelichting
Het behoeft geen verdere informatie voor een goede site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verdegal 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima zoekfunctie en overzichtelijk

Service
Onderdeel was defect en werd direct zonder problemen vervangen.

Assortiment
Genoeg keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Zou ik zeker doen door reële prijs en prima service

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de Keukenloods. Goede prijs en uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

r. verstraten 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
is makkelijk dat ik op site kan vinden zonder de tijd moet besteden om dit erders te gaan kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Conny 1 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en een makkelijk te volgen site!

Service
Prima service! Dag na aankoop werd ik gebeld om een afspraak te maken voor levering

Assortiment
Ruime assortiment die niet onder doet voor Mediamarkt of Saturn!

Aanbeveling
Dit was onze 1ste aankoop en zeker niet de lastste. Keukenloods krijgt van ons een goede mond op mond reclame!

Extra toelichting
Wij wasrderen Keukenloods met een Dikke 9! Niet alleen een snelle service, maar oik de bezorging is perfect. Onze bezorger was vriendelijk en zeer behulpzaam! Toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

qwertymnbv 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
prima assortiment Goede kwaliteit / prijs perfecte levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tetsmit 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed te bereiken, on- en offline.

Service
Prettig geholpen door het personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam. Geurts 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig te bestellen, duidelijke en goed werkende website.

Service
Goed dat in blok van twee uur de bezorgtijd wordt aangegeven. De koelkast is in de garage gezet terwijl het volgens mij alleen over de eerste drempel hoefde. Prima!

Assortiment
Kan ik niet beoordelen. Ik wist welke koelkast ik wilde hebben dus heb de rest niet bekeken.

Aanbeveling
Snel, goedkoop, goede service, waarom zou ik het niet aanbevelen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

a.c.m.v.d.berg 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Liep wat fout bij leveringsdatum tot twee maal,maar is keurig opgelost.

Assortiment
ging voor een duurdere uitvoering maar werd gewezen op een aanbieding welke ik dan ook heb genomen.Prima

Aanbeveling
Ben gewoon tevreden en dat draag ik uit naar anderen en dat is helemaal geen vanzelfsprekendheid meer in deze tijd.

Extra toelichting
Gewoon een tevreden klant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ans Martens 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
bestelling was snel,alleen na betaling via Ideal niet meteen bevestiging dat de betaling ontvangen was ....

Assortiment
Beetje rommelig zoeken wel zeer veel keus!

Aanbeveling
Goede internetwinkel

Extra toelichting
Goede internetwinkel met veel keus. Correcte en snelle bezorging na betaling.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

B.v.Kouwen 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
dit was super, eenvoudig en toch duidelijk

Service
een keer kontact gehad via de telefoon , zijn zeer goed en snel geholpen,

Assortiment
ruim voldoende ,

Aanbeveling
in alles zeer goed geholpen ,ook de bezorging en de oude machine retour,prima geregeld , echt aanbevelens waardig vriendelijk dank

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam van as 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Bestellen gaat ook zeer makkelijk.

Service
'S avonds 22 uur besteld en de dag erna al om 1400 uur geleverd. Betalen via de pin aan de deur en niet vooruit. Oude Magnetron mee genomen.

Assortiment
Van goedkoop tot duur

Aanbeveling
Eerste keer iets besteld maar ben zo tevreden dat ik iedereen deze winkel aanbeveel.

Extra toelichting
Super!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Waasdorp 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Om 23.00 opgegeven om 12.00 de volgende morgen in huis zoals beloofd

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Kijk maar naar 4x een 9 daarom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Huijsdens 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Na zoeken op het gewenste artikel de mogelijkheid meer specificaties aan te geven

Service
Vlot een mailtje terug na een vraag van mijn kant.

Assortiment
Voldoende keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

motivatie 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Aan de keukentafel eenvoudig een koekast uitgezocht.

Service
De volgende dag op de afgesproken tijd bezorgd.

Assortiment
Erg ruim en goed geprijst assortiment.

Aanbeveling
Heb het al aan meerdere personen aanbevolen.

Extra toelichting
Voor mij was het een Super reservering met een prima levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke Verschoor 03-06-2013

Algemene score

5,8

Gemak
Goed uitkiezen formaat, prijs.

Service
bij een andere webshop, voor dezelfde prijs, werd de koel/vriescombinatie uitgepakt en geplaatst.
Nu was het een onprettige bijkomstigheid dat we dat zelf moesten doen.

Het is ook geen "same day delivery".

Maar dat is een minder probleem

Assortiment
goede keuzemogelijkheid

Aanbeveling
Alleen ter keuze aangeven

Extra toelichting
redelijk/goed

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 03-06-2013

Beste Ineke,

Bedankt voor uw beoordeling, vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent.

Onze artikelen worden standaard geleverd zonder montage. Voor montage rekenen wij een kleine vergoeding wat aangegeven wordt bij het bestelde artikel.

Wij proberen wel altijd de goedkoopste te zijn. Indien u een e-mail stuurt naar info@keukenloods.nl met de link waar u het apparaat inclusief montage heeft gezien, dan zorg ik ervoor dat u gecompenseerd wordt.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg

Reageer

Zweers Montage Service 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Direct naar het juiste merk en kuize

Service
Alles op tijd met advies

Assortiment
Bijna alles merken op voorraad

Aanbeveling
Prijs technisch altijd OK en snelle levering

Extra toelichting
De ervaring die ik zelf heb gehad de laatste jaren , heb ik kunnen over brengen naar mijn klanten en deze zijn altijd geslaagd!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

w van de kuit 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Erg makkelijke en overzichtelijke webshop

Service
Goede service en netjes en verantwoord afgeleverd. Ook de helpdesk voor het wijzigen van een product verliep goed snel en duidelijk.

Assortiment
Heel ruim assortiment, is er iets niet voorradig word het zsm aangevraagd/bestelt.

Aanbeveling
Door deze ervaring zeer zeker aan te bevelen aan anderen.

Extra toelichting
Al met al een goede webshop, ruime keuzes uit producten, goede hulp en service en uitstekend werkende apparaten/producten. Ik kan tot op heden geen minpunten beschrijven. Misschien alleen dat de bezorger geen bakkie koffie wilde omdat hij er weer snel vandoor moest :)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben Zijlstra 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima prijs/kwaliteitverhouding.
Hele fijne vaatwasser. Werkt geruisloos en schoon. Installatie ging prima met een goede handleiding.

Service
Vrijdagavond besteld. Maandag al in huis. Vaatwasser werd in de keuken afgeleverd. Prima service van de transporteur.

Assortiment
Ik heb een vaatwasser besteld die niet meer geleverd kon worden. Hiervoor in de plaats kreeg ik een nieuwer model en hoefde hiervoor niets bij te betalen. Geweldig dat dit kan.

Aanbeveling
Zeer zeker bij iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJ11 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
correct

Aanbeveling
voordelig met de juiste service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke Veldert 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
thuis op de bank zoeken

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
goede prijs/kwaliteitsverhouding

Extra toelichting
ben een tevreden klant!

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Richen 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gemakkelijk dat je de winkels niet af hoeft. De site van jullie is overzichtelijk en erg duidelijk.

Assortiment
We werden netjes te woord gestaan bij ons telefonisch gesprek.
Erg prettig dat er een kort tijdstip werd gegeven waarop de bezorging plaats vond.
Heel fijn dat we hierdoor niet de hele ochtend hoefde te wachten.
De bezorger was erg vriendelijk en heeft onze bestelling netjes afgeleverd.

Aanbeveling
Ik ben alleen maar super tevreden en heb geen enkel minpuntje.
Dit gun ik iedereen want niemand zit te wachten op slechte service o.i.d.

Extra toelichting
Alle lof voor Keukenloods, zowel voor jullie duidelijke site als voor de service bij het bezorgen van de apparatuur. Mocht ik weer iets nodig hebben, zal ik zeker weer naar jullie toe uitwijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon11466 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen, hierna volg een telefonisch gesprek voor de leverings datum en dan de levering op de afgesproken datum. Kan niet volgens mij niet gemakkelijker.

Service
Prima

Assortiment
Groot assortiment, als je het hier niet vindt vindt je het volgens mij nergens.

Aanbeveling
Snelle levering en goede kennis van zaken.

Extra toelichting
Medewerkers hebben verstand van zaken waardoor ze een goede uitleg kunnen geven, levering en afhandeling verliepen snel en correct. Ik zou deze zaak aanbevelen bij vrienden en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vic Dreessen 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles ging super

Service
Na een telefoontje de juiste prijs. Super.

Assortiment
Top volledig

Aanbeveling
Zodra ik iets verneem dan beveel ik zeker aan.

Extra toelichting
Ja super gelopen. Bij de button "goekopere prijs" werd meteen gereageerd en super afgehandeld. Alles werd meteen geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Kooi 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

p.bruinink 03-06-2013

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verseveld79 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, goed telefonisch contact, snelle service, betalen bij afleveren.

Service
Nette en snelle service, in blokken van 2 uur, dat is handig en ze hielden zich eraan

Assortiment
Veel keus, lage prijzen

Extra toelichting
Het is een makkelijke site, snelle service, veel aanbod voor goede lage prijzen, betalen bij levering en via de mail wordt je goed op de hoogte gehouden van het proces, betrouwbaar, goed telefonisch contact, duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E van Schaik 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site , online bestellen gaat snel , geen gezeur met eerst betalen .

Service
Erg goede service , wordt erg goed op de hoogte gehouden wanneer de bezorger langs komt

Assortiment
Het assortiment vindt ik erg uitgebreid veel keuzes van verschillende merken

Aanbeveling
Ik zou keukenloods zeker aanbevelen bij iemand anders.

Extra toelichting
Erg makkelijk om te bestellen op de site , goede zoek functie , geen gezeur met vooraf betalen kan gewoon bij de bezorger, wordt netjes op de hoogte gehouden wanneer de bezorger langs komt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim1979 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rein091970 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel gevonden / duidelijk omschreven

Service
telefonisch contact duidelijk / iets latere levering werd aangekondigd

Aanbeveling
Prima en zakelijk afgehandeld

Extra toelichting
Levering zou in week 22 plaats vinden / per mail doorgegekregen dat het later werd (week 23) / prettig telefoongesprek hierover gehad (en spoed benadrukt). Uiteindelijk toch medio week 22 geleverd

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

bastiaan57 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kan makkelijk kiezen

Service
Werkt perfect met de afspraken

Assortiment
Genoeg

Aanbeveling
Heb ik reeds al een paar keer gedaan daar het mijn prima is bevallen

Extra toelichting
Gewoon een goede webwinkel zonder nonsens

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews