Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20479 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3405 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan van den Berg 46 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het makkelijk vinden van producten die je zoekt

Service
Uit een woord prima van bestellen tot leveren

Assortiment
voldoende keuzes

Aanbeveling
wat we besteld hebben konden we vanaf het begin tot het einde volgen via mail en telefoon

Extra toelichting
alles goed geregeld dus geen reden voor klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Denise 1 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Je kunt de gezochte artikelen gemakkelijk vinden,vergelijken en bestellen en geven eventueel een goed alternatief

Service
Is goed,toen er met de levering iets misging hebben ze gezorgd dat er zo snel mogelijk een andere afleverdag geregeld werd

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
heb al divers apparaten online bij ze besteld.

Extra toelichting
Ik geef op zich wel een positieve waardering,maar bij de laatste levering zijn wel wat problemen geweest. bovendien ben ik ook niet goed geïnformeerd over het op elkaar plaatsen van de bestelde artikelen,bij telefonisch contact werd gezegd dat dat geen probleem was maar in de praktijk kun je de apparaten niet op elkaar plaatsen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Meina 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
overzichtelijk en duidelijk

Assortiment
Assortiment was goed

Aanbeveling
Heb ik al gedaan!

Extra toelichting
Heel overzichtelijk en duidelijk. Was ook verrast dat we een duurdere product voor dezelfde bedrag kregen aangeboden. En ook blij dat ik oude apparatuur mee kon geven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Leon-S 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Duidelijke bevestiging in mail en per telefoon en vervolgens een vlotte levering

Assortiment
Ruime keuze uit alle gerenomeerde merken

Aanbeveling
Vriendelijk personeel in de winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tjeerd68 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Informatieve site, en goede informatie na de koop dmv status-updates via email en sms.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DDeurne 18-06-2014 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De gekochte goederen kunnen gewoon afgehaald worden en dit kan ook in het weekend.

Service
Vragen werden op een adequate manier beantwoord

Assortiment
Breed assortiment apparaten

Aanbeveling
Onze indruk is goed en daarom voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JKroes 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling en levering via internet verloopt vlot

Service
Na melding van schade aan verdeelplaten na eerste gebruik, al snel nieuwe verdeelplaten per post ontvangen.

Aanbeveling
Goede levering en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wimpie1955 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk bestellen goed aangeschreven zoals bij kieskeurig.

Service
Nog geen verdere service nodig gehad, Behalve de info in de winkel. Die was zeer goed

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Omdat het altijd goed is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjanq 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede site, heldere afhandeling

Service
Prima komen afspraak na

Assortiment
Ik vond wat ik zocht en goede vergelijking met producten

Aanbeveling
Tevreden

Extra toelichting
Maken verwachting waar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kookheelgraag 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel keuze snelle bediening

Service
Goede informatie over levering

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Kun je mee aankomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.Posthuma 17-06-2014 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk en handig overzicht van alle merken

Service
Goede info over de telefoon

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
goed en voordelig voor iedereen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sunbirk 17-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke overzichtelijke website

Service
Goede afspraken wat de levering betreft.

Aanbeveling
Deze winkel aanbevolen bij een vriend en deze heeft ook een bestelling geplaatst.

Extra toelichting
Makkelijk wat bestellen betreft, goede afspraken met leveren en ook nagekomen. Kortom goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Super te vreden klant 17-06-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Super!!

Aanbeveling
Zelf heb ik dit adres van een collega. Maar ook ik heb al meerdere vrienden en collega's jullie aanbevolen.

Extra toelichting
Er was een mankement aan de oven. Heb telefonisch contact gehad. En zoals jullie beloofden om terug te bellen, deden jullie dat ook zeer snel. Erg tevreden over de keukenloods in Zaandam.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Fam J.L.M.Effting 17-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig je bestelling plaatsen, makkelijk betalen, goede bezorging.

Service
in ons geval, goede bezorging.geen

Assortiment
Veel keus, tegen goede prijs

Aanbeveling
Denk dat eenieder goed kan slagen bij keukenloods

Extra toelichting
Over het algemeen prima tevreden met zowel het aankoopproces als t product.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Willems Jos 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
In eerste instantie zou onze oven op vrijdag geleverd worden, na een telefoontje is hij toch op donderdag geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dijk69 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ruim assortiment op overzichtelijke website, scherp geprijsd en de installatie van mijn nieuwe magnetron gebeurde op tijd en supersnel.Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvanes 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Apparaten vergelijken op de PC, hoe makkelijk wil je het hebben..

Service
Men weet direct wie je bent,ik stel een vraag en direct een correct antwoord.

Assortiment
Alle soorten en maten aanwezig, we hebben nu al twee maal besteld en beide malen alles dik in orde. Binnenkort nog een koelkast en vriezer uitzoeken.

Aanbeveling
Toch een van de goedkoopsten en het komt bij je thuis. Oude apparaat wordt meegenomen.

Extra toelichting
Toch een van de goedkoopsten en het komt bij je thuis. Oude apparaat wordt meegenomen. Service dik in orde. Ik weet waar ik volgende keren mijn apparaten bestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. de Visser 17-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met 1 simpel telefoontje een koelkast besteld en 2 min later de bevestiging binnen op de mail. Hoe makkelijk kan je het hebben.

Service
Had de koelkast elders goedkoper gezien. De verkoper ging, na overleg, nog gewoon onder die prijs door, zonder dat ik daar naar gevraagd had, top!!

Assortiment
Ben maar naar 1 type apparaat op zoek geweest dus kan daar niet goed over oordelen.

Aanbeveling
Het gemak, de service en het elders goedkoper verhaal maakt jullie aantrekkelijk om te kopen.

Extra toelichting
Heel tevreden met de aankopen en de vriendelijkheid waarmee wij geholpen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.M. Mookhoek 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Redelijk overzichtelijke website waar je goed kan filteren op de producten die je zoekt.

Service
Er wordt snel gereageerd en bij telefonisch contact werd adequaat en snel gehandeld.

Assortiment
Er is een ruime keus in de productlijnen.

Aanbeveling
Vooral vanwege de snelle en prettige service.

Extra toelichting
Wij hebben voor het eerst een product gekocht bij Keukenloods en wij zijn tot op heden zeer tevreden over onze aankoop.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Benno12 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede website

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Van Oorschot1970 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
we hadden eerst via internet contact opgenomen naar aanleiding daarvan werden we gebeld om het een en ander met ons door te spreken omdat we zoveel dingen nodig hadden

Service
uitstekend, meedenken met ons

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
grote sortering goede prijs goede service

Extra toelichting
volgens mij heb ik genoeg gemotiveerd. Het was gewoon allemaal goed, geen klagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klus 1412 16-06-2014

Algemene score

5,8

Gemak
ruime keuze

Service
zeer slechte ervaring met aflevering< eerste niet afgeleverd volgens afspraak ook geen comtact op genomen en de tweede ook nog eens een verkeerd artikel die ik zelf maar heb omgeruild bij het magazijn en de laatste de beloofde staan tafels leuk om er mee te atverteeren maar je krijgt ze niet.

Aanbeveling
eerst maar eens aan de service gaan werken, dan kijken we weer verder hoop dat ze hun afspraken nog nakomen

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 17-06-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent.

Helaas kan ik op de naam 'klus 1412' geen order vinden.
Kunt u uw gegevens sturen naar info@keukenloods.nl dan kan ik bekijken wat er in uw geval mis is gegaan.

Mocht u inderdaad 2 artikelen van hetzelfde merk hebben besteld waar de actie voor loopt, dan stuur ik u de wk statafel zsm toe. Voor het ongemak maak ik er 2 van.

Alvast veel kijk plezier aan de WK statafel!

Onze excuses voor het ongemak, ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

BertSt 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bekijk en vergelijk het aanbod op de site en de reviews

Service
Snelle en vlotte levering kan niet mooier en beter.

Assortiment
Heel uitgebreid/voldoende keus en informatie.

Aanbeveling
Alles wordt geleverd zoals wordt aangegeven/perfect

Extra toelichting
Ik zal zeker ook voor andere artikelen eerst op deze site kijken voor het assortiment en prijs kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Foppen 16-06-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Tijdens het uitzoeken ging het heel gemakkelijk , ik was van te voren nogal nerveus maar xx, van Keukenloods Zaandam, maakte de keuzes voor ons redelijk gemakkelijk

Service
Het bleek dat de oven een andere handgreep had dan de combi/ magnetron , en na 1 telefoontje, werd het omgeruild. Nog binnen diezelfde week!! :-)) hele goeie service

Assortiment
Ruime keus, voor iedereen wat wils!

Aanbeveling
Ik zou keukenloods zeker aanbevelen.

Extra toelichting
De keuze werd met behulp van De verkoopadviseur gemakkelijk gemaak, de keuken is prachtig, hele mooie materialen. Ik ben er heel blij mee. En omdat ik Nooit iets win hoop ik ook op die rode Kitchenaid. Hij zal waanzinnig mooi staan in de keuken!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariska777 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goed contact via de mail/telefoon/sms,onze vaatwasser was heel snel geleverd!

Aanbeveling
Goede en snelle service, wij zijn tevreden

Extra toelichting
Snelle en duidelijke service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

slager 1966 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
goedkoper,service....keuze genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

naam61 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk en netjes

Service
Gezellig en met kennis

Assortiment
Precies genoeg keuzes

Aanbeveling
Omdat je keurig ,correct en met alle tijd en advies geholpen word

Extra toelichting
De aankoop gaat met kennis en met goed advies.De afhandeling is ook prima gegaan en de plaatsing is snel en met veel kunde gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

D.Kolk 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
wat eenvoudig juiste product te vinden en te selecteren op levertijd / prijs

Service
prima telefonische informatie mbt opvragen vd levertijd op de leverdag

Assortiment
ruime keuze uit diverse koelkasten die we zochten

Aanbeveling
zeker aanbevelen vanwege prijsniveau en korte levertijd

Extra toelichting
prettig dat je tot s'avonds laat kan bestellen en vlgd dag geleverd wordt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

angela kloosterman 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zer eenvoudig te bestellen en goede details

Service
Niet nodig gehad

Assortiment
Precies de zeepdispenser gevonden die we nodig hadden

Extra toelichting
Kwamen voor onze zeepdispenser bij keukenloods terecht, zeer eenvoudig te bestellen en de levertijd was goed!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

erik 1972 16-06-2014

Algemene score

7,2

Gemak
makkelijk te bestellen

Service
gewoon goed

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
zeer snel en makkelijk

Extra toelichting
lekker makkelijk en niet te duur

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Gaskookplaat 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede en duidelijke website.snelle levering

Service
op tijd bezorgd en omruilen was geen probleem. Goed contact met de vervoerder. Enige mindere was, dat ik niet meteen een bevestiging kreeg van mijn omruiling.

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

beavos 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Het is makkelijk om te vinden, werd nog gebeld dat ik een frame teveel besteld had en vlotte levering. Kortom goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blender 1 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
In alle opzichten prettig zakendoen met de keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

23kame 16-06-2014

Algemene score

8,5

Gemak
Alles was simpel en duidelijk.

Service
Levertijd boven verwachting.

Extra toelichting
Ik heb het rechtstreeks besteld,dus kan ik geen oordeel over de winkel geven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

gerda1212 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima online te bestellen0

Service
Geleverd wat besteld was, envriendelijk aan de telefoon

Assortiment
Keus genoeg inhetgeen ik wilde bestellen

Aanbeveling
Niets negatiefs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

LadaNiva 16-06-2014

Algemene score

8,0

Extra toelichting
goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JanHendrikK. 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
nadat de keuze was gemaakt was het bestellen een fluitje van een cent.

Service
de bestelling is supersnel geleverd. betalen bij aflevering is ideaal zeker als je de leverancier niet kent.

Assortiment
we hebben gericht gezocht. hadden daardoor ook geen andere opties/merken/types nodig.

Aanbeveling
alles is uitstekend verlopen. zijn zeer tevreden.

Extra toelichting
We zijn zeer tevreden over de geleverde BBQ. Het product is precies zoals we verwachtten, is supersnel geleverd, achter het huis neergezet. We hoefden zelf alleen nog maar te betalen ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sasvs 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke website alles goed te vinden.

Service
perfect hadden een scheur in een pannendrager van het fornuis, 1 mailtje en er werd meteen een nieuwe toegestuurd!! als dat geen service is.

Assortiment
alles voor je nieuwe keuken is aanwezig. zonder problemen!

Aanbeveling
prima service, prima assortiment, gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge van der Heijden 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
even bellen, en product werd besteld

Service
Bij afhalen was er zelfs iemand die product in mijn auto zette!

Assortiment
er is alles wat je maar kunt bedenken

Aanbeveling
altijd - gemak, dichtbij, goede service

Extra toelichting
ben zeer tevreden over mijn aankoop en de snelle service van medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Steenhoek 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website

Service
je krijgt de service die je verwacht, transportplanning wordt prima gecommuniceerd

Assortiment
ruim assortiment in diverse prijsklasses

Aanbeveling
Positieve ervaringen delen wij graag

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeannette1955 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
het gemak van on line bestellen vind ik helemaal geweldig, ik ben invalide dus kom niet zo gemakkelijk de deur uit. En pinnen kan bij aflevering of cash betalen, dus dat is ook gemak. En gemak dient de mens

Service
de service vind ik ook geweldig, ik heb een paar keer telefonisch contact met Robert en Justin gehad en ze hebben me prima geholpen.

Assortiment
jullie hebben een ruim assortiment heb ik op de pc gezien en dat is altijd prettig natuurlijk.

Aanbeveling
In hoge mate natuurlijk, ik heb tegen al m'n vrienden en bekenden gezegd dat ik een keramische kookplaat van Keukenloods heb.

Extra toelichting
Het gemak, de service en het assortiment is goed dus wat wil een mens nog meer. Omdat ik invalide ben kom ik nooit bij dergelijke winkels, dus dit was voor mij een uitkomst en als ik nog eens een dergelijk apparaat nodig heb weet ik waar ik moet zijn. Bij Keukenloods dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Triko 16-06-2014 In de winkel gekocht
zaandam

Algemene score

8,3

Gemak
Alles in 1 overzichtelijle winkel

Service
Alles kon geregeld worden zonder extra moeite en of haken en ogen....

Assortiment
Duidelijk

Extra toelichting
Goede service snele aardige medewerkers verstand van zaken.... Top

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk Molenaar 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vrijdagavond gebeld, kon de vaatwasser zaterdag al afhalen

Service
Keurig en snel geholpen

Assortiment
Voldoende keus uit div. merken

Aanbeveling
Dat gun je iemand anders ook z'n goed behandeling

Extra toelichting
Prima geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

olivier12345 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de website is heel duidelijk je hoeft er niet lang op te zoeken! Zeer gebruikers vriendelijk!Ook het maken van een afspraak met de monteur is Super simpel en makkelijk en zo gedaan!!!

Service
is werkelijk top!

Assortiment
is ruimschoots voldoende ... er is keuze genoeg!

Aanbeveling
zeker zullen we dat doen bij familie vrienden en kennissen en collegae!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny van Schaik 16-06-2014 In de winkel gekocht
amsterdam zuid oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Scherpe aanbieding

Service
Prima te woord gestaan in de shop

Assortiment
uitgebreid en luxe

Aanbeveling
Gewoon mooie winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nikkii11 16-06-2014

Algemene score

7,5

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

-Esther- 16-06-2014

Algemene score

2,2

Gemak
Het is heel gemakkelijk om hier iets te bestellen, maar je weet van tevoren niet of je daadwerkelijk hetgeen gaat ontvangen dat je hebt besteld.

Service
Onze inbouwkoelvriezer was op en ik ben op zoek gegaan naar een nieuwe exemplaar van hetzelfde merk. Gevonden bij Keukenloods, bij de levertijd stond 1 á 2 dagen indien op voorraad bij de leverancier, ik heb eerst even gebeld om te vragen of de koelvriescombi op voorraad was, dat bleek geen enkel probleem. Ik heb dan ook de koelkast besteld, bij het bestelformulier heb ik geschreven dat als de koelkast niet op voorraad was, ik graag nog even overleg wilde. 2 dagen later werd ik gebeld om een bezorgdag af te spreken. Toen kwam de dag van levering, ik heb onze oude koelkast buitengezet en toen de nieuwe werd bezorgd, werd de oude meegenomen. Nadat ik heb betaald en de chauffeur heb uitgelaten, zie ik een ander merk op de verpakking van onze koelkast. De chauffeur was nog bezig en ik heb aan hem gevraagd of mijn bestelling wel klopte. Op zijn advies keek ik op de bon en daar stond dat dit de luxere opvolger was van de koelkast die ik had besteld. Ik was verbaasd, er wordt zonder overleg een ander artikel bezorgd. Ik heb heb typenummer van de koelkast gegoogeld en niet alleen was hij bijna overal veel goedkoper tot (€ 130) dan de koelkast die ik had besteld, het bleek ook nog eens een A+ en dat terwijl ik een A++ had besteld. Ik heb contact opgenomen met de Keukenloods. De medewerker zei eerst dat dit een veel betere koelkast is, dus dat ik heb geboft. Bovendien vertelde hij dat dit ook een A++ koelkast was, op de bon stond dit ook. Op mijn bezwaar dat de koelkast volgens de fabrikant een A+ koelkast is, gaat de medewerker niet in, hij stapt er overheen en zegt dat mijn informatie niet klopt. Ik kan een korting van € 92,00 ontvangen omdat de koelkast elders veel goedkoper is. Ik besluit er nog even over na te denken en bel een kwartier later terug. De tweede medewerker biedt nog meer korting en benadrukt dat dit dat wel een A+ en geen A++ koelkast is, maar dat die paar 'eurootjes' per jaar niet veel uitmaken. Ik besluit de koop te ontbinden.

Assortiment
Ik vind het moeilijk om dit te beoordelen. Ik kreeg een compleet ander artikel en de koelkast die ik wilde bestellen bleek niet te leveren.

Aanbeveling
Absoluut niet. Ik heb 3 dagen zonder koelkast gezeten, heb al het eten weg kunnen gooien, moest in allerijl op zoek naar een andere koelkast en heb mij enorm geërgerd.

Extra toelichting
Dat de koelkast niet leverbaar bleek kan gebeuren en dat is niet zo erg, dat er echter zo maar, zonder enig overleg een vervangend artikel wordt geleverd, dat niet eens aan dezelfde specs voldoet, kan absoluut niet. Geen enkele medewerker heeft zijn excuses gemaakt of gezegd dat het vervelend voor ons is. Dat is misschien nog wel de grootste shock. De desinteresse en het feit dat men op de bon heeft gezet dat het hier wel om een A++ koelkast gaat, onbegrijpelijk en stuitend.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 16-06-2014

Beste Esther,

Ik heb uw order bekeken en ik hoopte dat ik zou vinden dat u geen gelijk had, maar helaas voor ons heeft u helemaal gelijk.

In uw order is alles misgegaan wat er mis kan gaan.

Het is dan wel achteraf en na een slechte review, maar onze excuses hiervoor.

Bij navraag bij AEG blijkt de geleverde koeler inderdaad geen A++ te zijn en deze had nooit zonder overleg als alternatief aangeboden mogen worden. De specificaties op onze site heb ik meteen aangepast.

Omdat u eten heeft weg moeten gooien maken we 30 euro naar u over om u te compenseren.

Nogmaals onze excuses.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Michel Exel 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is overzichtelijk en makkelijk te bestellen.

Service
Er ging met de bestelling niet
helemaal correct, maar ik werd per e-mail op de hoogte gehouden en telefonisch netjes te woord gestaan!

Assortiment
Ruime keuze en kwalitatief hoogwaardige producten

Aanbeveling
In ruime mate, internetwinkel komt afspraken na,callcenter medewerkers nemen tijd voor zijn klanten en correcte aflevering

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over deze de keukenloods, wat ze beloven komen ze na.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van de Vlasakker 16-06-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemak dient de mens en dat is hier wel op het juiste adres.

Service
Na alle uitleg wordt de bestelling geplaatst en alles verder door keukenloods geregeld zoals het afleveren met een bevestiging via sms en mail voor de juiste datum en tijd.

Assortiment
Wat niet in de keukenloods vooradig is kan toch besteld worden want de informatie van het betreffende apparaat hebben ze wel in huis.

Aanbeveling
Ons is het prima bevallen de verkopers zijn vriendelijk nemen de tijd en zijn zakendeskundig wie wil dat niet!

Extra toelichting
Heb mijn duidelijk mening al gegeven. Had nog nooit van de keukenloods gehoord maar zal door deze ervaring haar zeker vaker bezoeken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tommie de hond 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In de winkel bestellen en geen bezorg kosten

Service
Netjes geholpen volgens afspraak stond de koeler klaar en er werd geholpen om de koeler in de auto te zetten.

Assortiment
bijna alles hebben ze er

Aanbeveling
Service en assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews