Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17346 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2263 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kees. H 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is overzichtelijk,maten in bouwtekeningen zijn duidelijk en voldoende betaalmogelijkheden.

Service
Service krijgt een 10 omdat de koelkast welke ik koos niet te leveren bleek en ik een duurdere en betere kreeg aangeboden voor dezelfde prijs.
Top !

Assortiment
Ruim assortiment in verschillende merken en prijsklassen

Aanbeveling
Alles prima gelopen,als ik weer iets nodig heb zal ik zeker eerst keukenloods raadplegen.
Dus kan ik het iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Hier wil ik nog even zetten dat ik zeer tevreden was over de bezorging. Ik had nl een gebroken voet en de chauffeur heeft em zo makkelijk mogelijk voor me neergezet Toppie !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan539 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

schuit1939 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Erg gemakkelijk en duidelijk via Internet.

Service
Vanaf de Side, makkelijk, duidelijk en snel te verwezenlijken.

Assortiment
Duidelijk en groot assortiment om je keus te maken!

Aanbeveling
Snel, makkelijk en eenvoudig te overzien en te bestellen.
VAAK een van de Goedkoopste.

Extra toelichting
Een geweldige makkelijke aankoop !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jzdt 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Geen porblemen, alles ging soepel.

Service
Koelkast niet voorradig, snelle communicatie met alternatief (en korting). Geweldig!

Assortiment
Alternatief snel geboden, prima koelkast

Aanbeveling
Super service, goedkoop en snelle levering

Extra toelichting
Goede winkel, alleen erg bijzonder dat er een koelkast met vriezer wordt geleverd waar net geen pizza dozen inpassen. Verder super tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart en Nel 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon een snelle afhandeling

Service
super

Assortiment
heel erg goed

Aanbeveling
dat doen we aan een ieder die een nieuw apparaat wil gaan kopen, eerst even naar Keukenloods.

Extra toelichting
wij zijn zeer tevreden klanten van Keukenloods, we hebben inmiddels drie apparaten gekocht bij Keukenloods alles ging geweldig en een supersnelle bezorging. Keukenloods goed in prijs en geeft super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank van der Burgt 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed bereikbaar en luisterend oor

Service
dit is goed en snel gegaan

Assortiment
ruim voldoend ekeuze

Aanbeveling
via via mondreclame

Extra toelichting
goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ijsbrand6 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
redelijk goed te vinden op de site, goed telefonisch te benaderen voor aanvullende info

Service
goed geholpen aan de telefoon, alle gegeven info klopte, snelle levertijd, prettig inbouwteam

Assortiment
gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
zie onder service en gemak

Extra toelichting
Zie boven. Speciale vermelding voor het inbouwteam: goed telefonisch te bereiken, zeer flexibel en klantgericht telefonisch contact, doen wat ze zeggen, prima/nette jongens bij mij thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stephan Danser 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Rustig vergelijken thuis via internet

Service
Werd meteen gebeld omdat het product niet op tijd geleverd kon worden. Alternatief werd direct geboden. Zonder druk kon ik dit aanbod aanvaarden of niet.

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Heb ik al gedaan. Goede prijs kwaliteit verhouding met mogelijkheid de winkel te bezoeken.

Extra toelichting
Prima winkel. Product toch nog binnen een paar dagen geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

flohil 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel makkelijk vanuit je luie stoel

Service
geweldig

Assortiment
prima assortiment

Aanbeveling
al regelmatig gedaan

Extra toelichting
we hebben vaker besteld en zijn echt heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J de Hoop 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
prima website makkelijk te volgen

Service
goed geholpen aan de telefoon

Assortiment
genoeg om uit te zoeken

Aanbeveling
alles verder prima kort en zakelijk

Extra toelichting
had nog nooit van deze site gehoord maar erg tevreden ook over de afhandeling en bezorging op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W. Prinssen 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralphoffermanns 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Carola43 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ChesB 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel keuze, duidelijk en vriendelijk te woord gestaan bij telefonisch contact.

Service
prima telefoontje voor bezorgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hugo van dalen 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
op internet zoeken en vergelijken

Service
mooi netjes op tijd

Assortiment
zal wel goed zijn
eigenlijk niet zo opgelet
alleen naar inductiekookplaten gekeken

Aanbeveling
makkelijk
geen aanbetaling
netjes aan huis bezorgd

geen problemen gehad met aansluiten

Extra toelichting
is de moeite waard om de site te bezoeken en eens rond te neuzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. Nieuwenhuis 16-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk en informatief

Service
Planning en levering werd duidelijk gecommuniceerd en uitgevoerd.

Assortiment
Prima aanbod. Soms is kun je door de bomen het verschil bijna niet meer zien.
Misschien meer filteringsmogelijkheden aanbrengen.

Aanbeveling
Goede producten tegen een scherpe prijs.
Service zoals je die mag verwachten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Niek Almelo 16-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk overzicht met voldoende informatie

Service
Levering zoals aangegeven de volgende dag.
Bestelde type was niet op voorraad, voor dezelfde prijs werd een nieuwer type geleverd.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Defecte vaatwasser werd netjes meegenomen, wel moest ik nog de aansluitslangen en het netsnoer verwijderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K1vd1 16-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Alles prima geregeld, goede service en betalen bij levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schippert 15-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
telefonisch besteld en klaar

Service
afleveren en zelf controlle op evt schade

Assortiment
precies wat je nodig hebt

Aanbeveling
zeer net en vlotte afhandeling+ herrinering sms

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carline46 15-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mw. Boonman 15-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Besteld via website, die is zeer overzichtelijk en duidelijk.

Service
Zeer vriendelijke en behulpzame mensen aan de telefoon en ook de bezorger.

Assortiment
Zeer gevarieerd en scherpe prijs-kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden.

Extra toelichting
Goede service bij vragen. Behulpzame en servicegerichte bezorger. Alles prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Klimek 15-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed gesorteerde website, goed bereikbare klantenservice,

Service
Vlot en competent telefonisch geholpen, volgende dag door het inbouwtam gebeld, vaatwasser precies op agesproken tijdstip geleverd en gemonteerd door 2 bijzonder vriendelijke en heel netjes werkende nmonteurs - ongekend goed!

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Ik kom zeker weer terug als klant!

Extra toelichting
Unieke combinatie van grote keuze, redelijke prijs, vlotte en nette levering en montage!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.butter 15-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
erg makkelijk te bestellen en vragen worden goed beantwoord
de betaal wijze erg goed ideal

Service
erg netjes via de telefoon behandelt en erg netjes bij huis afgeleverd

Assortiment
erg makkelijk dat het op voorraad staat en erg prijs bewust

Aanbeveling
iemand die huishoudelijk apparatuur nodig zou hebben en wil het via internet regelen zou ik keukenloods gelijk aanbevelen

Extra toelichting
het fijne van keukenloods als je niet zeker bent van het apparatuur die via foto of tekst uitleg onduidelijk is of je wilt het product liever van dicht bij zien kun je ook naar de winkel zelf toe en iemand ter plekke om advies vragen daarom zou ik als ik weer wat nodig heb voor mijn huishoudelijke doel dan bestel ik wel weer via keuken loods ook voor de finacieele kant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mari123j 14-06-2013

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

R.Broekstra 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kwam snel waar ik zijn moest op de site. Bestelling en betaling soepel. Kennelijk een organisatie met ervaring.

Service
Zeer snelle, correcte levering.

Assortiment
Groot assortiment tegen zéér concurrerende prijzen. Aanrader!

Aanbeveling
De professionaliteit druipt er van af. Vertrouwenwekkend!

Extra toelichting
Wij kennen de Keukenloods al langer. Met eerdere bestellingen hebben we dezelfde ervaring. Terugkomer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René Adr 14-06-2013

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Ik ben erg te vreden over de aankoop. 1 maar. De bezorger heeft op twee plaatsen hele flinke beschadigingen gemaakt op de voordeurdorpel. Ieder zijn vak en daarom had dit niet mogen gebeuren. (te lomp het tilwagentje over de drempel getrokken zowel de heen als terug weg.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

rico 40 14-06-2013

Algemene score

7,7

Gemak
je hoeft de deur niet uit

Service
we misten schroeven werden meteen geleverd

Assortiment
voldoende

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Je 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website is helder en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dr660 14-06-2013

Algemene score

7,2

Service
Vervelende man aan de telefoon dus, gaf weliswaar correcte info maar wilde te graag tot een verkoop overgaan. Voelde me dus geen potentiële klant maar meer een potentiële commissie.

Assortiment
Je kunt je afvragen of je over een assortiment kunt spreken als je gewoon je website koppelt aan de database van je leverancier en voor veel producten 3 werkdagen levertijd hebt. Maar als je dat inderdaad je definitie van het woord is, dan is het met het assortiment goed gesteld.

Aanbeveling
Op zich een prima winkel / service, alleen de opdringerige verkoper was een minpunt wat zeker als anekdote worden meegenomen mocht ik uw winkel aanbevelen bij anderen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 14-06-2013

Geachte Klant,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u de verkoper als opdringerig heeft ervaren.

Graag ontvang ik uw ordernummer zodat ik kan bekijken welke verkoper u heeft geholpen en om uw ervaring met de verkoper te bespreken. Wat betreft uw opmerking over de voorraad wil ik uw graag uitnodigen voor een kopje koffie en een rondleiding in ons magazijn in Opmeer om u een indruk te geven van onze voorraad.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

T.A. Broersma 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gewenste producten zijn buitengewoon makkelijk te vinden. Bestel- en betalingsmogelijkheden uiterst vriendelijk ingericht.

Service
Middels duidelijke mails en via de bestelcode die je krijgt toegestuurd op elk moment van de dag inzicht te krijgen over de status van de bestelling.
Ook toen het internet betalen via de site niet mogelijk was keurig geholpen door de telefonisten.

Assortiment
We wisten van te voren welke artikelen we wilden bestellen en vonden ze bij elkaar op uw site.

Aanbeveling
Snel, safe en simpel!

Extra toelichting
Bestellen via internet met dit soort grote financiële uitgaven vind ik best wel spannend. Je hoort zo vaak dat er na betaling geen goederen worden geleverd. In dit geval extra zekerheid door de fysieke winkel die er achter zit, het telefonisch contact wat kan worden gelegd en het afrekenen bij aflevering via pin geeft maximale zekerheid aan de internetklant. TOP!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annie Smits 14-06-2013

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk en duidelijk te bestellen

Service
levertijd en betaling was top
en alles gratis bezorgd en binnen afgeleverd derde verdieping

Extra toelichting
vijf producten kunnen vinden van het zelfde merk voor mijn nieuwe keuken.in een winkel en zeer concurrerend. ik kan keukenloods aan bevelen ,doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stevenchantal 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda list 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Thuis achter je computer alles bekijken en gelijk een prijs vergelijking doen.

Service
Netjes binnen gebracht, en de oude koelkast meegenomen.

Assortiment
Wat hè nodig hebt hebben ze . En je kunt makkelijk contact op nemen als je vragen hebt.

Aanbeveling
Snel , goede survice , veel keuze , en de prijs is goed . Pinnen bij levering, dus je hoeft niet vooraf te betalen voor iets wat je nog niet gezien hebt.

Extra toelichting
Gewoon eens kijken op de site en vergelijken. De volgende dag aan de deur geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Madnx 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel besteld s'avonds volgende dag voor 13:00 binnen.. Top!!

Service
Zeer nette jongen die het leverde..

Assortiment
Keus genoeg..

Aanbeveling
Zeker goede prijs kwaliteits verhouding..

Extra toelichting
Ik ben zeer tevree en raad keukenloods zeker aan..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lindenjongens 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Prima 1e ervaring; vlot en plezierig aankooptraject.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hulsebosch t 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Thuis winkelen, makkelijk, maar foto's en beschrijving is waar je het mee moet doen.

Service
Prima communicatie en advies.

Assortiment
Gezochte artikel niet meer leverbaar, er werd een prima alternatief geadviseerd, in dezelfde prijsklasse en soortgelijke specificaties.

Aanbeveling
Eenvoudig meerdere modellen zoeken en vergelijken, goedkoop, groot assortiment.

Extra toelichting
Dit model werd geadviseerd door de verkoper, als alternatief voor een uitverkocht model. Goed advies, prima koel vries combinatie, erg stil, en met name de aflevering was heel netjes en punctueel verzorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jack 1957 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bijna alles aanwezig en snel voorradig en bestellen en bij de deur betalen top

Service
keurige levering op tijd en netjes zoals afgesproken met de vervoerder

Extra toelichting
een zaak om te onthouden voor al je keuken spullen ik kom zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R850R 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima overzicht op de site, inbouwmaten staan goed aangegeven.

Service
Ik werd uitstekend op de hoogte gehouden via mail en sms over de voortgang. Levering keurig op tijd.

Assortiment
Voldoende keus en voldoende overzicht.

Aanbeveling
Veel keuze, betaling bij levering, concurrerende prijzen. Met deze service is hoef je niet meer naar de witgoedhandelaar in de stad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

frans 538 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makelijke en overzichte site .

Service
zeer goed

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
Met deze service en afgesproken levertijd raadt ik iedereen aan om is te kijken naar dit bedrijf ga zo door fam - .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mkheiloo 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk overzicht

Service
Ook voor bezorgen voor 9 uur besteld en echt de zelfde dag in huis top

Aanbeveling
Zeker

Extra toelichting
Op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lute Berends 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Donderdagavond besteld; vrijdag 12.30 uur in huis; betalen bij aflevering!

Service
Zie bij gemak

Aanbeveling
Goede service; prima afspraken

Extra toelichting
Snelheid en afspraken boven verwachting: Customer delight

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sam klaasse 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website duidelijk - afhandeling prima - bezorgbegeleiding prima (per telefoon en sms en e-mail) - levering keurig op tijd. Chapeau.

Service
Zie boven - artikel voldoet volledig aan verwachting - geen retour - geen enkel probleem ervaren

Assortiment
Gevonden wat we zochten.

Aanbeveling
Bijzonder tevreden, dus zou ik deze zeker aanbevelen aan anderen. Prijs was prima - kosten redelijk.

Extra toelichting
Heb deze site/winkel als zeer prettig ervaren. Levering snel/afhandeling prima/betaling zeer eenvoudig (via pin bij aflevering). Kortom: Geen enkel probleem, geen enkele negatieve opmerking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits Zegers 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn gemakkelijk te vergelijken. Inbouwmaten van keukenapparatuur worden vermeld.

Service
Op zondagmiddag besteld, op maandagmiddag geleverd; dat heb ik nergens anders meegemaakt. Ik had zelfs op maandagochtend voor negen uur kunnen bestellen.

Assortiment
De keuze was me ruim genoeg en de prijzen zijn zeer concurrerend.

Aanbeveling
Als je tevreden bent moet je dat aan vrienden en kennissen vertellen, opdat ze er hun voordeel mee kunnen doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulien 25 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeker gemak, bestellen is zo gebeurd!

Service
Bestelling is volgens afspraak en goed afgeleverd. Geen verdere service nodig gehad.

Assortiment
zeer uitgebreid; prettig telefonisch contact gehad; tijdens gesprek werd meegedacht mbt snelle levertijd en scherpe aanbiedingsprijs.

Aanbeveling
goed bevallen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Awitvoet 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke antwoorden op gerichte vragen

Service
Goede correcte afhandeling

Assortiment
Uitgebreid assortiment voldoende mogelijkheden

Aanbeveling
Aanbevelen zou ik dit aan iedereen!

Extra toelichting
Eerlijk en oprecht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Guyver46 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is duidelijk en eenvoudig; van uit huis kun je een goede keuze maken. Je krijgt de juiste informatie; ook wat betreft leveringsdatum en tijd.

Service
Prompte service; contact met installateur en levering oK

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze van lage tot hoge segment

Aanbeveling
Qua prijs en levertijd zeer goede keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vince1969 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke bestelmethode

Service
Zeer correcte afhandeling van mijn vragen/opmerking en bijzonder snel antwoord via de e-mail

Assortiment
Voor ieder mogelijk alternatief kwam Keukenloods als mogelijke leverancier in beeld

Aanbeveling
Scherpe prijzen en razendsnelle (en stipte) levering. De bezorging viel keurig binnen het bezorgblok van 2 uur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.L.01 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Duidelijke website, duidelijke mail wat je kunt verwachten wat betreft levering enz. Na telefonisch contact, goede uitleg. Wordt goed aan afspraken gehouden. Reminder van levering via sms is prettig. Montagedienst geeft tijd aan waarin hij komt, en belt als hij onderweg is. Prima inbouw en meenemen van oude materiaal. Ik ben tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cvangool 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Zowel bij de orderopgave als bij de aflevering en de montage uitstekend behandeld en bij een vorige aankoop,toen ik een opmerking had over de montage ,is er direkt en korrekt gereageerd en opgelost!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rozebrand 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen, levering en plaatsing is gegaan zonder bijzondere ( bellen, wachten nog eens sbellen, geen goed antwoord etc ) inspanning dan hoe het moet.

Service
Goede communicatie, en volgens plan.

Aanbeveling
De winkel staat bekend en veel aanbeveling is niet direct nodig. Wel zullen wij onze contacten naar uw side verwijzen en uw producten op zijn minst te beklijken.

Extra toelichting
Algemeen zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews