Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 21192 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3199 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

de gans voorn 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Snelle sevice vriendelijk personeel

Assortiment
Voldoende keus

Extra toelichting
Goed geholpen en snelle sevice op internet

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

margroen 05-08-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid-Oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Bezoekje aan de winkel heeft niet altijd zin. De verschillen tussen de apparaten zijn moeilijk te zien

Service
Goed geleverd volgens afspraak

Assortiment
Alles te krijgen maar niet altijd voorradig

Aanbeveling
Makkelijk en redelijk geprijsd

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Etten-Leur 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Gemak bij keukenloods.nl was goed maar bij het montagebedrijf minder.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Westerman schulp 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kunt op internet makelijk uitzoeken en bestellen

Service
De gemaakte afspraken over de levering zijn nagekomen

Assortiment
Ruimte keuze en goede ptijs verhouding

Aanbeveling
Een goede winkel goed advies en degelijke uitleg om een keuze te maken

Extra toelichting
De keukenloods heefft een ruime keuze je krijgt een goed advies over de keuze .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dinand 1957 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk bestellen

Service
in winkel komen kijken model niet in winkel zaandam, personeel niet echt van de modellen en verschillen op de hoogte.

Assortiment
bina alles aanwezig op de site

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

antoinet 1957 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
zeer snelle levering

Assortiment
goed

Aanbeveling
ga er eens kijken ze hebben van alles

Extra toelichting
zeer snelle levering

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Karina25 04-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, snel gevonden wat we nodig hadden.
Alleen een klein puntje, we hadden graag met credit card betaald maar dat kon niet.

Service
Heb telefonisch contact gehad, vriendelijk geholpen en levertijd was ook oke.

Assortiment
Ruime keuze en prijs is zeker concurrerend, prima!

Aanbeveling
Afspraken zijn allemaal nagekomen, ook de "nazorg" of je wel tevreden bent, kan er niets negatiefs over zeggen.

Extra toelichting
Prima website, prima winkel en product is naar tevredenheid voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bron.H 04-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De Site is duidelijk . gevens van het product goed.
Invoer gegevens en bestellen c.q. betalen Helder

Service
Bezorgen en verpakking Correct

Assortiment
Door assortiment gebladerd er is keuze genoeg. Voor iedere wat wils

Aanbeveling
Daar ik zeer tevreden bent over de gehele aankoop en afhandeling.

Extra toelichting
De cijfers die u krijg liegen toch niet. Ook de boven vernoemde punten spreken voor zich. Als het anders was geweest waren de cijfers wel lager geweest hoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jasmijn 2013 04-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles makkelijk te vinden geen problemen ondervonden bij het zoeken

Service
bezorging en terug name oude apparaat zonder enkel probleem.

prettige jonge chauffeur

Assortiment
wat ik zocht was aanwezig

Aanbeveling
dochter koopt al haar nieuwe keuken voor haar nieuwe woonplaats

Extra toelichting
graag aan meegewerkt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betonnen aanrechtblad 04-08-2014

Algemene score

7,0

Service
Goede telefonische service. 1 product dat lang niet op tijd geleverd werd.

Aanbeveling
Prijs kwaliteit verhouding van de producten tot dusver prima.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bob 24 04-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via de mail en via de website is echt prima voor elkaar. Ook een toevoeging aan de bestelling is geen probleem.
Leverdatum afgesproken met transporteur en alles wordt op de afgesproken tijd tot in de keuken bezorgd. Super!

Service
In februari al gereserveerd, geen probleem.
Artikel laten toevoegen, geen probleem.
Leverdatum doorgegeven, geen probleem.
Alle spullen snel, goed en zoals het hoort afgeleverd.

Helemaal perfect!

Assortiment
Goed kunnen vergelijken is voor mij heel belangrijk. Ook de assistentie van medewerkers is daar een deel van. Ik heb mijn keuze weloverwogen kunnen maken en ben erg blij met mijn aankopen.

Aanbeveling
Wie wil er nu geen A-merk apparatuur, tegen de beste prijs? Geleverd waar en wanneer je wilt, met perfecte service?

Extra toelichting
Klanten beoordelen Keukenloods.nl met een 8,7.. Ik met een 10, want ik zou het de volgende keer precies zo willen doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine1957 04-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijn om via de site al veel info te verkrijgen. Duidelijk en prettig via de mail het verloop te volgen. Goed dat er achteraf nog 'zorg' wordt gegeven ivv checkmail.

Service
Prettige installateur. Rekende de gasslang bijvoorbeeld niet extra, evenals het uitzagen vh gat in blad voor kookplaat. Werkte snel en efficient, ruimde alles netjes op.

Assortiment
Vlgs.mij zeer uitgebreid

Aanbeveling
Als iemand in mijn omgeving op zoek is naar dit soort assortiment, zal ik zeker attenderen op de keukenloods.

Extra toelichting
Zie boven, lijkt me helder genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s.lodewijks 04-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het gemak om online te bestellen was geweldig

Service
de sevicelijn deskundig,de bezorging volgens afspraak en de afgesproken tijd,dit is prettig je hoeft niet de hele dag aanwezig te zijn

Assortiment
de producten die ik zocht waren zeer overzichtelijk

Extra toelichting
Alles volgens afspraak,de volgende dag in huis,nette bezorger,die niet te lui was om even te helpen,echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angel79 04-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
Laagste prijsgarantie gehanteerd!

Assortiment
Ruime keuze uit diverse apparaten, alleen jammer dat niet alles uit assortiment fysiek in de winkel is.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Ana05 04-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prijs was prima, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud van Laarschot 04-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
als je weet wat je zoekt kan je op een prettige wijze je producten vinden

Service
zelf op een dag van nationale rauw in eindhoven volgens afspraak op tyd geleverdt

Assortiment
een ruim assortiment waardoor er altijd alternatieven zijn voor de dure merkproducten.

Aanbeveling
ik kan deze winkel van harte aanbevelen voor al u huishoudelijke aparatuur.
Altijd de beste prijs.
Snel geleverd zonder meer kosten.
men neemt des gewenst het oude toestel retour hoef je zelf niet te sjouwen Das pas service

Extra toelichting
ik kan deze winkel van harte aanbevelen voor al u huishoudelijke aparatuur. Altijd de beste prijs. Snel geleverd zonder meer kosten. men neemt des gewenst het oude toestel retour hoef je zelf niet te sjouwen Das pas service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam Bouman-Heijl 04-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel online aankopen
prima telefonisch advies

Service
Prima bereikbaarheid .Enorm goede uitleg
Prima bezorging

Assortiment
uitstekend en groot assortiment

Aanbeveling
Zeer lage prijs,grote voorraad
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Een echte aanrader dus

Extra toelichting
Mijn volgende producten koop ik zeer zeker bij de keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniël S 03-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon aanklikken,bestellen,en zien wanneer je bestelling binnen komt,wat wil je nog meer?

Service
Meehelpen met het naar binnen dragen van de apparatuur terwijl dat niet verplicht is,gewoon goed! Enig minpuntje,de bezorgdienst was een kwartiertje later dan de afgesproken tijd,verder gewoon perfect!

Assortiment
Genoeg aanbod in apparatuur,nu nog ander witgoed erbij, en je bent een geduchte concurrent voor b.v. een mediamarkt!

Aanbeveling
Goede service,uitgebreid assortiment en wat zeker niet onbelangrijk is, tegen een scherpe prijs!

Extra toelichting
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siebe huizinga 03-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het kan nog gemakkelijker als jullie een website hebben met
artikel nummers

Service
snel en vakkundig

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
service en levering zijn perfect

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.zoer 03-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk

Service
prima geregeld

Aanbeveling
grote keuze voor goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KlantinZutphen 03-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Verkoper dacht goed mee, probeerde onze wensen te begrijpen en zocht naar haalbare oplossingen.

Assortiment
Er waren diverse alternatieven mogelijk.

Aanbeveling
Goede ervaring.

Extra toelichting
Tijdens het hele aankoopproces, dus vanaf onze eerste orientatie tot en met de levering hadden wij het gevoel dat er aandacht was voor onze individuele aankoop. Dus positief.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

R. Van Bodegom 03-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
nvt

Service
nvt

Assortiment
nvt

Aanbeveling
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja43 03-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb eerst op de website gekeken en toen telefonisch besteld.Ik kon betalen bij aflevering.

Service
Ik heb gebeld met de Keukenloods werd heel netjes te woord gestaan. Had meteen contact. Mijn vragen werden goed beantwoord.Het werd geleverd op de dag dat ik dit graag wilde.

Assortiment
Ja het vol deed aan mijn verwachtingen. Kon vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Ik vind de service en de afhandeling zeer netjes

Extra toelichting
Ik vond het zeer prettig om zaken te doen met de Keukenloods. Zal dit zeker weer doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bb2014 03-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer snel telefonisch geholpen

Service
ben gebeld wanneer de bestelling binnenkwam.

Extra toelichting
zeer goede service. besteld en de volgende dag op afspraak na 1 uur thuisbezorgd. ook nog een half uur voor ze er waren belden ze dat ze onderweg waren. prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

princelant-1955 03-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
je kan thuis alles bekijken en bestellen

Service
je krijgt een mail dat je betalen kunt en een mail waar je product zich bevind ,makkelijker kan niet

Assortiment
ze hebben alles op gebied van de keuken

Aanbeveling
het is ideaal!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FM66 03-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is makkelijk te volgen en wordt zeer duidelijk weergegeven

Service
Er wordt gedaan wat gezegd wordt

Extra toelichting
Zeer keurige en nette internetpagina waar je zo door loopt om je bestelling te plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Zeeland 03-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles op internet online uit te zoeken en te vergelijken. Veelal geïllustreerd met foto's.
Netjes op tijd thuis geleverd.

Service
Bij onduidelijkheid over modellen wordt er voor je geïnformeerd bij de fabrikant en netjes terug gebeld. Top

Assortiment
Veel merken, veel modellen. ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Nu twee keer alle apparatuur voor een keuken besteld. Beide keren probeemloos en scherp geprijsd geleverd. Ook achteraf nooit het idee gehad dat het beter had gekund. Kan ik iedereen van harte aanbevelen.

Extra toelichting
Doen wat je zegt en zeggen (laten zien) wat je doet. En dat beter als de rest. Wat wil je van een leverancier nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.p.w.p 03-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zonder problemen de juiste machine kunnen vinden en zelfs alternatief aangeboden gekregen die goedkoper en moderner is.

Service
Gebeld met vraag en direct juiste antwoord gekregen.

Assortiment
Voor mij meer dan voldoende.

Aanbeveling
Zonder beperkingen, altijd...

Extra toelichting
Precies gegaan zoals het hoort, zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HDrost55 03-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit je luie stoel een, in ons geval, vaatwasser uitzoeken en daarna bellen om extra advies.

Service
Je wordt vriendelijk te woord gestaan en gemaakte afspraken worden nagekomen.

Assortiment
Uitgebreid, zowel bekende als onbekende merken in verschillende afmetingen.

Aanbeveling
Wij hadden niet s te klagen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

handige Nico 03-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
even achter pc en klaar is kees

Service
fijn dat je gebeld werd over de levering

Assortiment
vonden wat we zohten

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wdalen2 03-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
bestellen via de site is eenvoudig

Service
afspraken worden nagekomen en correct uitgevoerd

Assortiment
voor ons was er genoeg te kiezen

Aanbeveling
omdat er niets negatiefs te melden is over deze winkel, dus waarom niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank3850 03-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site. Goede info.

Service
Prettig contact. Goede communicatie. Snelle afhandeling.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Aflevering ook goed. Alle afspraken nagekomen. Vriendelijke chauffeur.

Extra toelichting
In alle aspecten prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenloods koper 03-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veel keus en goed te specificeren of te filteren online.

Service
Direct contact.

Assortiment
Groot!

Aanbeveling
Snel en goede service, sms over het tijdstip van levering was prettig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RB87 03-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk te vinden via google

Service
Levering was niet geheel flexibel en na een aantal dagen

Assortiment
Precies wat ik zocht

Aanbeveling
Prima webshop

Extra toelichting
Bood mijn wasmachine aan voor de laagste prijs, dus zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marida van de Laar 03-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site, met veel informatie en gemakkelijk om bestelling te plaatsen. Groot pluspunt vind ik het pas betalen bij levering.

Service
Service is prima. Goede bereikbaarheid van medewerker via site. Keurig en duidelijke beantwoording van vragen.
informatie over aflevering dag en tijd mag wel een stuk duidelijker. emial bevestiging is niet geheel duidelijk, toch even na bellen wanneer exacte levering is !

Assortiment
assortiment is zeer uitgebreid.ruime keuze uit merken en typenummers, met vergelijkmegelijkheid.

Aanbeveling
In korte tijd al 3 huishoudelijke artikelen besteld via site. Ik beveel keukenloods aan een ieder aan.

Extra toelichting
ik heb alle aspecten een hoge score gegeven, omdat wij prima tevreden zijn over keukenloods. voor ons niets anders. Ga zo door !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sara Marie 03-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Wij werden geholpen door jullie jongste bediende. Aanvankelijk wat schuchter, heeft hij ons toch heel goed en nuchter advies gegeven over onze vaatwasser. Hielp echt! Aflevering met een mailtje (smsje?) met daarin het tijdvak was erg prettig. Heel tevreden over het hele proces!

Assortiment
Er zijn vast meer vaatwassers op de markt, maar de 30 (?) waar we een keuze uit konden maken waren meer dan voldoende vergelijkingsmateriaal.

Aanbeveling
Om de hoek bij Amsterdam, veel keuze, goede en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

RS23 03-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Combi magnetron was makkelijk te vinden. Specificaties uitgebreid genoeg

Service
Speciaal gevraagd om volgende dag levering daar magnetron bij mijn schoonmoeder voor de opwarming van haar dagelijkse diepvries maaltijd nodig is. Werd om 1600 uur volgende dag bezorgd! Hulde! Tot haar verbazing at zij die avond alweer uit de nieuwe magnetron..

Assortiment
Ruim voldoende keuze mogelijkheden

Aanbeveling
Geen enkele aarzeling. Prima in alle aspecten

Extra toelichting
Zie hierboven Belangrijkste was de snelle levering gezien de afhankelijkheid van mijn schoonmoeder van de magnetron voor haar avondmaaltijd. Zij gebruikt Apetito diepvriesmaaltijden. Werd door Keukeloods prima geregeld. De magnetron was volgens de indicatie op voorraad en werd de volgende dag ook geleverd zoals gevraagd. Fantastisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huibert1 03-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
AAn de telefoon snel geholpen

Service
Volgende dag geleverd zo als afgesproken

Assortiment
Kan altijd beter

Aanbeveling
Als het net zo gaat als bij waarom niet

Extra toelichting
Goede en snellelevering

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Joop Klinkhamer 03-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlotte efficiente website met goede info

Service
Van tevoren nog een paar vragen gesteld en antwoord gekregen bereikbaarheid ook goed.

Assortiment
Zeer compleet

Aanbeveling
Soepel, makkelijk en snel

Extra toelichting
Bij het kopen van dit soort apparatuur wil je gewoon snel en efficient te werk gaan, korte levertijden en goede communicatie zijn dan essentieel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan7935 03-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online bestellen en thuis bezorgt

Service
Bestelling kwam niet aan. Op de dag dat ik er zelf voor wilde bellen belde de Keukenloods zelf met dat er bij de post iets mis was gegaan en dat ze het retour hadden gekregen. Ze hebben het opnieuw opgestuurd en 2 dagen later was het binnen.

Assortiment
Vrijwel alles op keukengebied

Aanbeveling
Hier 3 jaar geleden ook onze keuken gekocht. Je krijgt gewoon de laagste prijs en geen gezeur. Ook de service vind ik goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lady Ann 02-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Behulpzaam aan de telefoon en meedenken / adviseren bij de aanschaf.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lady Ann 02-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Op de website stond bij bepaalde artikelen binnen 24 uur geleverd terwijl aan de telefoon werd uitgelegd dat het product niet op voorraad was en er een alternatief product werd aangeraden. Tevens werd het gratis tapje bier wat er bij zou moeten zitten in eerste instantie niet meegeleverd, hier heb ik achteraan gemaild waarna het wel bij de 2e levering zat. (dat was wel snel en goed geregeld)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Niko2 02-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via de uitstekende site kon ik vanuit de luie stoel mijn bestelling doen

Service
het hele proces van bestelling tot en met aflevering verliep vlekkeloos, niets op aan te merken.

Assortiment
ik zocht naar een nogag buitennissige wasemkpa:geen probleem voor keukenloods, deze zat gewoon in het programma

Aanbeveling
Als je makkelijk vindt wat je zoekt, en met veel gemak kunt bestellen tegen een goede prijs, dan is de weg gevonden. Keukenloods is echt prima, een aanrader.

Extra toelichting
De naam doet mij eerlijk gezegd een wat 'tweederangs-achtige'zaak vermoeden. Een loods, waarin je zelf maar je spullen moet zien te vinden en dan cash en carry. Maar zo is het bepaald niet: dit is een uitstekende zaak, die prima artikelen verkoopt, tegen erg goede prijzen en ze smetteloos bij je aflevert. Bestel hier gerust, het is keurig in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin77apeldoorn 02-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Supersnel!! Mijn koelkast ging op zondag stuk. Ik bestelde een nieuwe en een dag later werd deze volgens afspraak bezord. Top gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Hoogakker 02-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke beschrijving per apparaat.

Service
Ik had een vraag over de maatvoering en werd hierbij goed geholpen en werd tevens gewezen op een vaatwasser(die was ik aan het bekijken) die de beste keus vd. consumentenbond was.
Heel attent.

Assortiment
Ruime keuze in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Zie hierboven.

Extra toelichting
Een prima internetwinkel met duidelijke site, behulpzaam personeel als je ze belt én snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

loes12 02-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
aankoop in filiaal omdat aankoop via internet in buitenland niet zo duidelijk was bvb voor betaling.

Service
vlotte bediening
vlotte bestelling

Assortiment
specifiek product waardoor klein aanbod

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

a.weterings 02-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
prima

Service
niet flexibel in bezorgen. En onaardig te woord gestaan door de telefoniste

Assortiment
prima

Extra toelichting
niet flexibel in bezorgen echt een ramp

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

tevredengast 01-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
thuis geen opening en sluitingstijd

Service
snel duidelijke informatie omtrent de verzending en ontvangst

Assortiment
Genoeg keuze

Extra toelichting
Tot nu toe altijd op de hoogte gehouden van de bezorging van de bestelling zoals het op de site staat is het ook (produkten)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ab en Truus 01-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke zaak met een goede indeling.

Service
Snel en accuraat geholpen door een mdewerker met verstand van zaken. Probeerde niet de duurste, maar best bij onze situatie passende apparatuur te verkopen.

Assortiment
Ruim voldoende, keus genoeg.

Aanbeveling
Door onze hierboven genoemde ervaring, zal dit zeker gebeuren.

Extra toelichting
Wij hadden nog nooit van de Keukenloods gehoord, maar door zoeken op internet toch hier terecht gekomen. Dit zal zeker vaker gaan gebeuren. Onze volgende aankoop, wordt waarschijnlijk een inbouw koel- vriescombinatie. Zeker door de hulp van de verkoper zijn wij van mening dat dit een fijne winkel is om aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A de K 01-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
in alle rust thuis online de producten vergelijken

Service
zelfs met de al zeer scherpe prijzen een offerte kunnen aanvragen en dan nog extra korting krijgen

Assortiment
zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews