Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17831 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2413 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Louis Bouten 20-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Zaandam2013 20-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via internet gemakkelijk producten uitzoeken, prijzen vergelijken en bestellen.

Service
Zonder problemen geleverd voor de laagste prijs. Product door medewerker thuisgebracht.

Assortiment
Meer dan voldoende aanbod.

Aanbeveling
Helemaal tevreden.

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

karin.pasterkamp 20-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is een makkelijke en overzichtelijke website. Het zoek gedeelte werkt alleen niet heel fijn.

Service
Als je belt, wordt je altijd vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.

Assortiment
De keukenloods heeft heel veel apparatuur. Ik miste alleen bij soms de nieuwste apparatuur....

Aanbeveling
Qwa bestellen, service en levering zou ik deze website zeker aanraden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mprins62 20-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
prijs en service

Extra toelichting
snelheid, meenemen oude apparaat maakt het nog gemakkelijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam sloot 20-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
en 10 behoeft mijn inziens geen toelichting super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silben 20-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is via de site erg gemakkelijk om een keuze te maken van het gewenste product

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Meyland 20-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus L. 20-07-2013 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een telefoontje was voldoende om de bedoelde pannen (Wok pannen AEG) te bestellen en prijsafspraken te maken.

Service
Het toegezegde telefoontje dat "de pannen gearriveerd" waren kwam op het toegezegde moment."
Bij binnenkomst kreeg ik onmiddellijk koffie aangeboden.
Bij het afhalen kreeg ik als aardigheidje twee ovenwanten mee.

Assortiment
Een ruime sortering van "van alles wat je in de keuken nodig kan hebben.

Aanbeveling
Na de goede ervaringen, vriendelijke wijze van ontvangst en de scherpe prijs zal ik een ander met graagte attent maken op uw bedijf.

Extra toelichting
Goede ervaring, scherpe prijs, lekker kopje koffie bij binnenkomst en "afspraak is afspraak".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiljo Becks 20-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn Groesbeek 20-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime keus en makkelijk en overzichtelijk te vinden

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden, ruime keus!

Extra toelichting
Keukenloods is een goede overzichtelijke website, ruime keus, snelle levering. Zeer aan te raden bij de consument.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keesie59 20-07-2013

Algemene score

8,5

Gemak
website gemakkelijk en overzichtelijk

Service
prompte afhandeling van vragen via email en snelle levering.

Assortiment
alles wat je nodig hebt voor een keuken is aanwezig met keuze uit vele merken en prijsklassen.

Aanbeveling
Ik beveel in het algemeen geen winkels aan. Een zes betekent dus dat ik positief zal reageren op vragen van mensen.

Extra toelichting
Al met al een juiste keuze om ook deze website met een bezoek te "vereren". Prettige en ongedwongen sfeer in de winkel in Alkmaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stevenvanrij 20-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul Papenhoven 20-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik ben echt principieel tegen het schrijven van reviews, maar voor Keukenloods kan ik niet anders dan reageren. Alhoewel......ik heb er eigenlijk geen woorden voor. In 1 woord dan maar.....SUPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richardoe 19-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d. hayn 19-07-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Men wist onmiddellijk welke ijskast ik bedoelde, want hij stond niet meer op de site maar m'n zoon had hem gezien. De bestelling was snel en afdoende gedaan. het bericht erover navenant

Service
Adequate ondersteuning; flexibel in bezorging Hoefde niet een halve/dag of meer thuis te blijven.

Het is trouwens al de derde keer dat ik bij keueknloods koop. Ze zijn beter dan gerenommeerde winkel in Amsterdam.

Assortiment
Zolas ik al zei dat wat niet meer op de site was kon snel besteld en bezorgd worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lobke de oude 19-07-2013 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Prima geholpen door simon kaandorp.

Aanbeveling
Goede prijzen prima kwaliteit

Extra toelichting
Wel jammer dat er veel beschadigingen zaten op de keuken. Kast stuk Wasbak vol deuken Na twee weken franke kraan stuk Blus van granieten blad F rontjes beschadigd Wel goed opgelost al heb ik mijn vraagtekens nog bij het repareren van het blad

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Evi-jP 19-07-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Wij hebben op ons gemak alle producten bekeken en van daaruit een 1e keuze bepaald. Daarna zijn we in de winkel de producten in het echt gaan bekijken en op basis daarvan en de adviezen van het winkel personeel hebben wij onze keuze bepaald.

Service
De service van de winkels is uitstekend, ook de hulp om alles op 1 dag te leveren was prima.

Assortiment
Voldoende, maar natuurlijk is de web winkel nog vele malen uitgebreider.

Aanbeveling
De prijs is de laagste, de service is uitstekend en daarbij weet het personeel te motiveren wat de soms subtiele verschillen tussen de producten zijn. Wij hebben al onze keuken apparatuur hier gekocht en dat heeft een reden. De andere winkels zijn gewoon minder.

Extra toelichting
Prima webwinkel en de echte winkel stelt ook zeker niet teleur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sander701 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Keukenloods vestiging zuid-oost is prima bereikbaar. De winkel zat midden in een grootschalige verbouwing, maar de verkoop ging onverminderd door, ook op een zondag.

Service
Gewoon prima!

Assortiment
Uitzoeken via de website (vergelijken enzo), bekijken in de winkel - goede combi.

Aanbeveling
Ben reeds doorverwezen door een vorige klant, en zal dit zeker op mijn beurt bij een ander doen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Tevreden klant uit noord holland 19-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kind kon de was doen. Met gemak een bestelling geplaatst. Overzichtelijke website.

Service
Type die besteld was, was niet meer leverbaar. Zonder problemen een opvolger ontvangen. Levering super snel door een zeer vriendelijke jongen.

Assortiment
Aanbod ruim voldoende.

Aanbeveling
Alles liep op rolletjes met goede snelle levering.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over de 1e kennismaking met Keukenloods. Alles verliep erg soepel en snel. Website overzichtelijk en eenvoudig pinnen bij aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winter100 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker dichtbij

Service
Toen wij daar een inductie kookplaat gingen kopen was er een grote verbouwing aan de gang, maar alles werd opzei gezet en de klant was koning wij komen graag terug als alles af is.

Assortiment
Konden wij nog niet beoordelen omdat er een verbouwing aan de gang is.

Aanbeveling
Dat doe ik zeker en wij hebben nog twee keukens nodig in onze nieuwe huizen dus wij komen zeker langs

Extra toelichting
Ik denk een aanwinst voor Zuidoost kom er zeker nog terug, en ze zijn goedkoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joey2011 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is overzichtelijk

Service
Bezorging zoals ik het wil. Tijdstip lokatie de bepaal je zelf.

Assortiment
Ik wist voordien al welk app. Ik wilde maar wel veel keus

Aanbeveling
Gemak en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keukenprinses7 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel, op tijd en netjes afgeleverd. Daarbij via internet inzichtelijk wanneer het product geleverd wordt met een beperkte tijdsmarge

Service
levering binnen 24 uur en oude apparaat wordt meegenomen.

Assortiment
veel keuze met uitgebreidde specs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gj de g 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nampie 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is vlot geregeld!,

Service
Alleen van de service gebruik gemaakt om info te vergaren omtrent het bestelde product, dit als zeer positief ervaren

Assortiment
Ruim assortiment keuze gemaakt via kieskeurig.nl

Aanbeveling
Ten alle tijden, bestelgemak en vlotte levering en prima mailverkeer.

Extra toelichting
Wij zijn tot nu tevreden over uw bedrijf en het product voldoet prima aan onze eisen. Kortom zeer tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes9 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.J. Biesheuvel 19-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit je luie stoel bekijken en vergelijken en dan bestellen. Makkelijker kan het niet.

Service
Op de hoogte houden van levering en aankomst product en tevens adviseren over gebruik en vergelijk.

Assortiment
veelzijdig

Aanbeveling
Alles buitengewoon prettig en voorzien van deskundig advies.

Extra toelichting
Veelzijdig, deskundig advies, op de hoogte houden van aanwezigheid en levering product en prettige en vriendelijke personeel bij levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JoasF 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Apparatuur was makkelijk op te zoeken en onderling te vergelijken.

Service
Goede service en afspraken worden keurig nagekomen. Kleine opmerking: het zou duidelijker zijn als het proces rondom bestellen in zijn geheel te volgen zou zijn.

Assortiment
Gewoon genoeg om goede keuze te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maastricht'69 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Simpel en duidelijk

Service
Ondanks "vandaag besteld, morgen geleverd" moest ik een paar dagen wachten totdat "mijn regio" weer in de route zat?!

Aanbeveling
Op zich klopt alles. Ook de inbouwservice was prima.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

pvandermeer 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
heb vlak voor levering nog veranderd en dit was geen probleem.

Assortiment
bijna alle merken kunnen ze leveren.

Aanbeveling
goed is goed dus

Extra toelichting
producten zijn goed alleen zou het wel iets later mogen worden geleverd i.p.v. 7 uur s'morgens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ivens a 19-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rian vos 19-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Wildschut 19-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Had een vraag die op de site niet te vinden was, gebeld, perfect geholpen en gelijk besteld...zo is internet shoppen een feest!

Service
Van bestellen tot afleveren, je wordt continue op de hoogte gehouden....weleens anders elders meegemaakt. Voelt als een warm bad!

Assortiment
Zoekt en gij zult vinden...kan het zo gek niet bedenken en het was er binnen het interesse gebied!

Aanbeveling
Zou het blind doen.Perfecte zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimgoorman 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitstekende en duidelijke website. Goede vergelijkingsmogelijkheid.

Service
Voortreffelijk. Vragen telefonische goed afgehandeld en zelfs bestellen ging makkelijk.Het beste is dat betaling pas bij levering hoeft te geschieden. Makkelijk met mobiele pin.

Assortiment
Zeer uitgebreid. Soms moeilijk te zien welk type de opvolger is van een ouder type dat ook op de site staat.

Aanbeveling
Dit was de eerste keer dat ik iets kocht bij De Keukenloods en ik was verrasd over de correcte en snelle afhandeling. Zelfs de bezorger belde half uur voor aflevermoment.

Extra toelichting
Kan niet beter. Compliment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AM-MM 19-07-2013

Algemene score

7,5

Gemak
Werd thuisbezorgd, ideaal

Service
Niet nodig gehad

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Prijzen en acties zijn leuk dus voor een ander ook zeker het kijken waard

Extra toelichting
We zijn tevreden op wat kleine puntjes na. De levering was vier dagen later dan afgesproken in de winkel. We zouden donderdags geleverd krijgen. Woensdag gebeld door transporteur, maar ik was niet in de gelegenheid om op te nemen. Gelijk binnen een half uur terug gebeld en afspraak voor levering op vrijdag gemaakt. Ik zou nog een sms krijgen met tijdsblok. Helaas niets ontvangen. Vrijdagochtend gebeld, over het tijdsblok van levering omdat ik geen sms had ontvangen. Bleek dat we niet op de lijst stonden voor die dag!! Afspraak gemaakt voor maandag. Helaas weer geen sms ontvangen! Ik zou ook via de site kunnen kijken, maar ook hier stond helaas niet over de levering vermeld. Maandag weer gebeld, 9 u, geen antwoord. Om 10 uur zouden ze meer weten! 10 Uur weer gebeld, en toen het tijdsblok doorgekregen.. Na levering bleek dat het snoer te kort is. Magnetron wordt ingebouwd boven de koelkast, en stopcontact zit hieronder. 40 cm te kort helaas.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 19-07-2013

Beste AM-MM,

Bedankt voor uw over het algemeen goede beoordeling. Wat betreft de aflevering is dit niet gegaan zoals het hoort. Onze excuses hiervoor.
Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl zodat ik kan kijken wat er mis is gegaan.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
www.keukenloods.nl
0226355340

Reageer

martin k35 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website. goede informatie na bestelling

Assortiment
ruim assortiment alle merken en prijzen

Extra toelichting
al met al een duidelijke , snelle site en afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margaenbill 18-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Niet om te slijmen, maar de snelle, efficiente manier va service is een weldaad. Verder is keukenloods het eerste waar ik naar kijk omdat de prijzen altijd gunstig zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IlseS 18-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Online bestellen kan gemakkelijk met een online adviseur.

Service
Snelle levering.

Aanbeveling
Goedkope producten, snelle levering, goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Loodsklant 18-07-2013

Algemene score

6,5

Gemak
Duidelijke website.

Service
De levering zou zijn tussen 07.00 en 09.15u. Er werd om 06.15 aangebeld !!!!!

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Gemiddelde van alle beoordelingen.

Extra toelichting
Zie individuele beoordelingen, met daarbij de opmerking, dat de minuut die wordt gesteld om de enquete in te vullen nogal misleidend is.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

martie67 18-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
besteld en de dag erop in huis

Service
afmetingen om in te bouwen staan bij het produkt

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
makkelijk uit te zoeken met specificaties en overzichtelijk vandaag besteld morgen in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HHofman 18-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Goede winkel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

0908 18-07-2013

Algemene score

7,5

Gemak
alles was duidelijk kon het product direct vinden

Service
vind het jammer dat de producten niet op de aangegeven plek worden neer gezet

Assortiment
meer dan voldoende produkten

Aanbeveling
zou hoger zijn als alles op zijn plek wordt neergezet moesten nu alles zelf doen heb sterke mannen in huis maar als je die niet hebt wordt het toch een probleem

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

tieme11 18-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
volop keuze via internet,orderbevestiging snel met uitleg over de levering enz

Service
goede samenwerking met het inbouwbedrijf

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
persoonlijke ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReinHier 18-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Bestellen ging gemakkelijk, de informatievoorziening na bestellen over de levering verliep anders dan aangegeven. Ik werd niet gebeld voor een afspraak. Het bleek dat deze wel gewoon al ingepland stond toen ik belde.

Service
Klantenservice was goed bereikbaar. Mijn vaatwasser zou meegenomen worden, maar dat kon niet met de chauffeur die leverde. Daarop belde ik met keukenloods. Die verwezen mij naar de distributeur. Ik snap dat de verantwoordelijkheid bij hen ligt maar dit hadden ze natuurlijk ook even voor mij kunnen regelen.
Uiteindelijk is de oude machine wel keurig opgehaald.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Anneke Jansen 18-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik vond de site zeer overzichtelijk.

Service
De bestelling is goed te volgen via order status en de afspraken worden goed nagekomen. Complimenten!
Heb de handleiding wel moeten downloaden via google want het bijgeleverde boekje was te summier en ontoereikend. Deze handleiding van internet doet het prima en is uitgebreid genoeg.

Assortiment
Keuze genoeg. Heb uiteraard alleen maar gekeken naar een combi magnetron.

Aanbeveling
Is een fijne winkel met een goede prijs kwaliteitsverhouding. Kreeg zelfs een luxere combi magnetron voor hetzelfde geld als het door mij besteld model. Klasse!

Extra toelichting
Alles wordt goed op de order aangegeven zodat je niet voor onverwachtse problemen komt te staan. Is ook fijn dat je mobiel kunt pinnen bij de chauffeur zodat je pas betaalt als je je product binnen hebt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Chipfleur 18-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Weinig woorden zijn nodig om te zeggen dat vanaf het eerste telefonische contact met uw verkoper tot de ingebruikname van de Bosch vaatwasser alles vlekkeloos is verlopen. Hulde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

scholte in 't hof 18-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Als je op zaterdag besteld weet je niet zeker dat maandag ook de eerst maandag is of de week erop. Week nummers ken ik niet uit mijn hoofd.

Assortiment
Voor mijn product was er ruim voldoende aanbod.

Aanbeveling
Vlotte afhandeling zonder problemen

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over de snelle en correcte afhandeling.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Peter 47 18-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel betrouwbaar bestellen via internet en afspraak maken met een keukenmonteur, die verder de zaak voor je regelt.

Service
In een woord geweldig.

Assortiment
Heel breed. Van het merk dat ik graag in mijn keuken heb (Siemens) leveren ze het gehele assortiment.

Aanbeveling
Dit was de eerste keer, dat ik hier iets bestelde, maar mijn ervaring is zo positief, dat ik de Keukenloods bij iedereen aanbeveel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boertje44 18-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
mijn inbouwkoelkast was na 15 jaar defect geraakt. Op vrijdagavond besteld en maandag in huis. snel en volgens afspraak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nadia92 18-07-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Het is lastig zoeken naar een inductie fornuis, omdat dit niet in de beschrijving staat en soms zelfs niet in de specificaties! Een aparte categorie en duidelijke beschrijving zou fijn zijn.

Service
Netjes op tijd afgeleverd in de keuken op de dag die ik graag wilde.
Wat ik wel jammer vond, was dat ik met een vraag belde en toen een mevrouw aan de telefoon had die liet merken dat ze geen zin had om te werken o.i.d. Ze was in ieder geval niet erg vriendelijk.

Assortiment
In de winkel waar ik ging kijken (Almere) was maar één inductie fornuis, die ook nog ver boven mijn budget was. Dit vond ik wel jammer, omdat ik graag het fornuis wat ik op internet had gezien in het echt wilde bekijken voordat ik het ging kopen.

Aanbeveling
Er is ook keus in de lagere prijsklasse en de levering ging zoals je het graag zou willen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

willy ridder oostheim 18-07-2013 In de winkel gekocht
hoofd winkel
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel een goed

Service
prima op tijd

Assortiment
ruim voldoende keus

Aanbeveling
aan iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews