Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 21028 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3268 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hoeyke 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een telefoontje en het was zo geregeld en ook nog met een mooi prijsje

Service
correcte en snellen levering

Assortiment
we wisten wat we wilden, en hebben toch nog advies gekregen

Aanbeveling
wij zouden deze zeker aanbevelen, als we weer iets nodig hebben komen we terug

Extra toelichting
In een woord "super"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiki 1958 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker rustig alles kunnen bekijken

Service
Zeer goed alles precies op tijd geleverd

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Ga dit zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden ga zeker meer kopen .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. De Heer 30-07-2014 In de winkel gekocht
nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Eerst in nederweert in de winkel gekeken, vervolgens op advies van de verkoper een afzuigkap gekocht welke niet aanwezig was in de showroom. Verkoper wekte vertrouwen en begreep zeer goed wat onze wens was, waardoor wij blind vertrouwden op zijn advies. Inmiddels is de kap geinstalleerd en zijn wij zeer tevreden over de afhandeling en snelheid van levering (dag later). Absolute aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vlot1234 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Erg makkelijk en snel te bestellen/regelen.

Service
Snel geleverd en de mounteur was correct.

Assortiment
Koelvriescombinatie

Aanbeveling
Zeer correct afgehandeld.

Extra toelichting
De koelvriescombinatie die besteld was is snel geleverd en correct geplaatst door de mounteur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R. Lubbers 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede overzichtelijke site

Service
Op zondag besteld op maandag geleverd

Assortiment
Zeer ruim

Extra toelichting
Ik zou hier zeker weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D van Irsel 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Allereerst een mooie aanbieding ontvangen op een kookplaat die eerst duurder was waarvoor we aan het kijken waren. Levering en plaatsing is super gedaan door de monteur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cherra 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gauw gevonden wat ik wilde hebben goede overzichtelijke side

Service
telefonische goed begeleid

Assortiment
Meer dan genoeg

Aanbeveling
Binnen 1 dag levering goede begeleiding en vriendelijk wat betreft de inbouw en oven.

Extra toelichting
Binnen 1 dag levering toppie Heel goeie oven zo voorverwarmd echt waar voor dat geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralien 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestellen is handig.

Service
Snelle en goede levering.

Assortiment
Vele merken beschikbaar om uit te kiezen.

Aanbeveling
Gewoon goede service. Volgende keer bestel ik er zelf ook weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MSaskia 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke pagina's met goede uitleg over het artikel

Service
Alles werd duidelijk gecommuniceerd. Met vragen kon je goed en snel terrecht

Assortiment
Alles wat je nodig hebt in je keuken

Extra toelichting
Al diverse keren artikelen besteld bij de Keukenloods en telkens is het eindresultaat super snel in huis en voldoet aan de beschrijving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

monicavanwieren 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over jullie! Duidelijke afspraken over de levering netjes op tijd prima service !!! Gewoon top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riwkah de Vries 28-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de vaatwasser draait bij ons elke dag, ik kende de keukenloods niet, maar ik belde, kon gelijk bestellen en werd ook nog binnen 3 dagen geleverd én gemonteerd! Betalen, ook geen probleem,even pinnen, zo gepiept!

Service
Vriendelijke verkoper aan de telefoon, vriendelijke monteurs, meer heb je niet nodig. Het regelen van de datum van levering was voor mij belangrijk omdat de machine een paar dagen voor onze vakantie stuk ging, daarom kwamen ze de dag voor ons vertrek nog langs, super toch?

Assortiment
Ik had een machine via een andere site uitgezocht, maar de keukenloods levert een breed assortiment waar de door mij eerder uitgekozen vaatwasser ook bij zat, tegen een zeer concurrerende prijs.

Aanbeveling
Vriendelijke bediening aan de telefoon, zowel de verkoop als de planning van het leveren als het monteren werd echt over meegedacht. De heren monteurs waren ook zéér vriendelijk, netjes en met oog voor andermans spullen werd de machine in een zeer korte tijd geplaatst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Spanjers 28-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle levering

Service
tijd van levering klopte niet helemaal. 1.5 uur te laat

Aanbeveling
prijs kwaliteit is prima
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

urk 27-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
uit de luie stoel zien en kunnen bekijken

Service
werdt in huis gebracht

Assortiment
uitgebreid te zien

Aanbeveling
makkelijk en snel

Extra toelichting
het is goed te bekijken op internet, voorts geen moeilijke sites op sites maar gewoon naar het product kunnen gaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin5500 27-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je stoel thuis een bestelling doen

Service
Let op !!!
We hadden voor 9 uur gebeld en promt om
13.15 uur werd onze vaatwasser geleverd
Super goed !!!
Netjes werd er aangegeven dat de bezorger
Tussen 13.00-15.00 uur zou komen

Assortiment
Super veel keus en ..... Voorradig

Aanbeveling
Heb deze winkel al aan een tiental mensen
Aanbevolen,
Heb daarop al een reactie ontvangen
Dat die ook erg tevreden waren

Extra toelichting
Snel, accuraat, keurig personeel die je Te woord staan via de telefoon Met een woord een Dikke 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudie50 27-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online bestellen

Service
Duidelijk en snel

Assortiment
Volop keuze

Aanbeveling
Geen enkel probleem

Extra toelichting
Goed gevoel over betrouwbaarheid. Is ook bevestigd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandraake 26-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website en gemakkelijk te bestellen.

Service
Prima service

Assortiment
Breed assortiment met bekende en goeie merken

Aanbeveling
Ik kan iedereen aanraden te bestellen bij de keukenloods

Extra toelichting
Prima webshop met nette levering van goeie producten met een vriendelijke prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

gebruiker234567 26-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website inzichtelijk. Besteld per telefoon, omdat ik zeker wilde weten dat de bezorgkosten gratis zouden zijn conform de info op de website. Er bleek 13 euro voor bezorgkosten te gelden.

Service
bereikbaarheid winkel was prima. Telefonisch uitstekend geholpen. In de winkel zelf prima service, klantvriendelijk.

Assortiment
Was op zoek naar 1 specifieke inbouw vrieskast. Heb die gevonden.

Aanbeveling
Op alle punten heel tevreden.

Extra toelichting
Goede service, goed assortiment en zeer concurrerende prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 6 25-07-2014 In de winkel gekocht
Zaanstad
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Mooie site, overzichtelijke winkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

bertdev 25-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle levering, goede informatie via telefoon en email, tevens kennis adequate aanwezig

Service
goed levering, nog niet geinstalleerd dus dit is nog niet te beoordelen

Assortiment
alle apparatuur is aanwezig

Extra toelichting
zeer tevreden tot levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lex van den berg 25-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
even op internet kijken en hups de volgende dag in huis

Service
wij hadden wat problemen verwacht bij de levering omdat mij man niet aanwezig kon zijn en het produkt in een berging geplaatst moest worden. Maar de chauffeur was erg vriendelijke en ondernemend, wist er wel raad mee en voor ik het wist stond het produkt in de berging. Nou super blij daarmee wat een service helemaal happy

Assortiment
Ruime keuze en gunstige prijzen

Aanbeveling
al mijn vrienden en kennissen zal ik deze winkel aaanbevelen

Extra toelichting
Vriendelijke mensen , hele goede service en super bezorging. Dit was voor ons de 2de bestelling en zeker niet de laatste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HR1 25-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is heel makkelijk om het gewenste produkt met alle informatie te vinden op de website.

Service
Bij vragen kun je bellen en ik ben prima geholpen door de medewerker van keukenloods.

Assortiment
Ongelofelijk veel.

Aanbeveling
Tot nu toe heb ik alleen maar goede ervaringen met keukenloods

Extra toelichting
Een winkel waar je prima terecht kunt voor alle keukenapparatuur. Goede voorlichting.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

laurijssens 25-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
site is goed overzichtelijk, je kan gelijk doorstappen naar datgene wat je zoekt.
aanvulling kan zijn bij solo ovens keuze voor hetelucht circulatie, zocht ik zelf namelijk ook en kon alleen uit reviews opmaken dat het hetelucht was.

Service
supersnel geleverd volgens afspraak en nagekomen super

Assortiment
ruimschoots ,prijzen van bv miele wasautomaten zijn nog behoorlijk aan de hoge kant zit niet echt veel voordeel in

Aanbeveling
makelijk, snel, en leuk geprijsd

Extra toelichting
motivering hierboven zegt genoeg. super bedrijf en geen gezeur van hebben we niet,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Glas 25-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super snel

Service
Chauffeur bracht vaatwasser helemaal daar waar hij moest zijn

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
Alles prima geregeld

Extra toelichting
al met al heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goede service 25-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Als je bij Keukenloods je bestelling hebt gedaan kun je van een goede service opaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p.lokerse 25-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles is snel opgeruimd in de keuken. De machine doet de rest!

Service
Begeleiding en aflevering zijn uitstekend geregeld.

Assortiment
Er is een ruim assortiment aanwezig om de juiste keuze te maken.

Aanbeveling
Keukenloods is zeker aan te bevelen bij vrienden en bekenden.

Extra toelichting
We zijn uitermate tevreden over de service en begeleiding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lydiam 25-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Keurige afhandeling al meerdere keren.

Extra toelichting
Wij laten het meestal inbouwen en dat kan via deze winkel,en dat wordt keurig gedaan de troep opgeruimd en meegenomen vriendelijke mensen en problemen worden snel opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. D. 25-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Erg goede zaak! Ondanks dat ik nog niet de beloofde kopie van factuur heb ontvangen... zeer tevreden; en ik ben ervan overtuigd dat zodra ik ze bel over uitblijven van de kopie ik direct een krijg toevestuurd.. goede zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelle Brand 25-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede begeleiding

Service
Ruim tijd voor genomen

Assortiment
Prima maar niet alles is zichtbaar in de showroom

Aanbeveling
Prima

Extra toelichting
Prima hulp en service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hansenliesje 24-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke site

Service
avond er voor besteld ,volgende dag een telefoontje wanneer hij kon worden

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
gemak en goedkoop.

Extra toelichting
zeer positief over het gemak van bestellen en de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MargrietenGlas 24-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Gemakkelijk bestellen om 19.30 uur. Volgende dag om 12 uur werd de vaatwasser geleverd. Oude vaatwasser werd meegenomen. Daarbij scherpste prijs en onverwachte bijkomende kosten.
Hier ga ik zeker vaker bestellen. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
MargrietenGlas 24-07-2014

Ik bedoelde GEEN onverwachte bijkomende kosten.

Reageer

w van schie 24-07-2014 In de winkel gekocht
hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
kopen in Hoorn en na een paar dagen ophalen in je woonplaats.dat is gemak.

Service
de maat van het kooktoestel was niet goed in de brochure.gemeld en naar tevredenheid opgelost.

Assortiment
ruime keus,als je meer wil zien laten ze je de boeken zien keurig.

Aanbeveling
ik geef het door aan vrienden en familie.

Extra toelichting
een goede winkel met veel service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pfm van Damme 24-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Makkelijk site om te bestellen, goede snelle service maandagochtend besteld en dinsdag in huis en vriendelijk personeel. De oven werd heel voorzichtig en netjes binnen neergezet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Corrie 24-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo opgezocht en na een telefoontje voor advies heel makkelijk te bestellen

Service
Service is geweldig na overleg een besteldatum geprikt omdat het op de verjaardag van onze kleinzoon was werden we als eerste op de bezorgtijden gezet!

Assortiment
Geweldi!g

Aanbeveling
Service prima , assortiment groot en de prijs is prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tine Ros 24-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
internet, goed te bereiken per mail of telefoon

Service
upgrade van bestelde artikel voor dezelfde prijs

Assortiment
ruime keus met duidelijke productbeschrijving

Aanbeveling
Zeer tevreden we kregen jullie site van mijn broer door omdat hij ookal zo tevreden was en ik weet dat als hij straks een nieuwe keuken moet hij ook weer bij jullie gaat kijken

Extra toelichting
Duidelijk, overzichtelijk, meedenkend en goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hornstra 24-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Handige , heldere website.
Bestellingen zijn eenvoudig te plaatsen

Service
Had aantal wijzigingen in order , gecombineerd met deels zelf halen, deels aan huis te leveren.
Werd top mee omgegaan en is allemaal goed geregeld.

Assortiment
Alle merken , alle typen

Aanbeveling
Goed en snel voor een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth1955 24-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De bestelling werd voor mij gedaan, maar orderstatus bekijken e.d. ging prima. De site is erg gebruiksvriendelijk.

Service
Het hele traject, van bestelling t/m plaatsing ging gesmeerd. Ik heb een al ingeplande afspraak voor plaatsing van de nieuwe vaatwasmachine moeten verzetten, maar werd telefonisch steeds correct en erg vriendelijk te woord gestaan, door zowel medewerkers van de Keukenloods als van het Montage-team.

Assortiment
Tot nu toe heb ik bij de Keukenloods een kraan, een ijskast en een vaatwasmachine gekocht. Bij elk van die aankopen was er een uitgebreid assortiment, voor elk budget.

Aanbeveling
Gewoon goed, met goede service en aardige medewerkers, zowel van Keukenloods zelf als van het Montage-team.

Extra toelichting
Iedere andere winkel op het gebied van keukens zal ongetwijfeld ongeveer hetzelfde assortiment verkopen. Met de Keukenloods heb ik inmiddels de ervaring dat de producten goed zijn, het contact zeer plezierig en ongedwongen en de service prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Th. Knippenberg 24-07-2014 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeer tevreden

Service
Zeer goed en vriendelijk

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
Aan vrienden en kennissen

Extra toelichting
Zeer vriendelijk en goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Matheus Alto 24-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Vraag over installatie werd snel en adequaat behandeld

Extra toelichting
Makkelijke site, snelle service en ook aftercare na de levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Pronk 24-07-2014 In de winkel gekocht
almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig en overzichtelijk assortiment

Service
prima geholpen. Advies op maat.

Assortiment
voldoende maar niet teveel. Prettig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack The Jester 24-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Leker vanuit je luie stoel en meteen online betalen.

Service
Binnen 24 uur geleverd

Assortiment
Enorm uigebreid assortiment die je rustig online kan bekijken.

Aanbeveling
Deze goede ervaring ventileer ik onder mijn familie, collegas en vrienden.

Extra toelichting
Een uitgebreid assortiment met een razendsnelle levering (binnen 24 uur). Dankzij de hele scherpe prijzen staan ze boven in mijn lijstje met favorieten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. van der Leeden 24-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
snel overzichtelijk makkelijk

Extra toelichting
mn wasmachine kapot, zondagavond besteld en alweer maandagavond in huis, net zoals mn koelkast op mn gemak uitgezocht op internet besteld en super snel in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CoenPasalbessy 24-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker online bestellen

Service
Prima geholpen met afvoer oude koelkast, telefoontje over aflevermoment gekregen.

Extra toelichting
Prima service en klantvriendelijk deze keukenboer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mh broeder 24-07-2014 In de winkel gekocht
Neerderweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goed geholpen

Service
Zeer goed aan de bevelen aan
Ander mensen om daar iets tekopen omdat ze zeer goed koop zijn plus zeer vriendelijk

Assortiment
Van mijn een 10 toppie

Aanbeveling
Ik vent ze goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anjadenhaag 24-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Gemakkelijk veel keus en snelle levering, wat wil een mens nog meer???

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I.konings 24-07-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Wij zijn in de winkel prima geholpen, goede uitleg gekregen.

Assortiment
Wij waren op zoek naar een kookplaat, gas op glas. In de winkel stond er een met wokbrander maar die hoeven wij niet. Er werd direct informatie gehaald en konden wij goed kiezen via brochure e.d.

Aanbeveling
Mooie winkel, goed bereikbaar en prima personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

www.Chocolove.nl 24-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super!

Service
Afspraak is afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.W. Heeringa 24-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Erg handig om de diverse modellen ovens te kunnen vergelijken. Het is essentieel dat de juiste inbouwmaten staan vermeld, omdat je anders een foute keuze kan maken.

Service
Uitstekende service: snelle bezorging met een nauwkeurige en betrouwbare vermelding van het bezorgtijdstip. Heel fijn dat per sms een korrektie op de bezorgtijd werd doorgegeven.

Assortiment
Ruime keus in de webshop. Het is niet duidelijk of bepaalde modellen er uit gaan, dat zal meestal wel gezien de lagere prijs. Zolang de fabrieksgarantie blijft gelden, is dat geen probleem.

Aanbeveling
We zijn erg tevreden. De bezorging en retourservice is goed.

Extra toelichting
Goede kwaliteit voor een schappelijke prijs. Service zoals beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dan verheijen 24-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zondagmiddag ging oude koelkast kapot. Zondagavond besteld. Maandag na de middag nieuwe bezorgd. Betalen aan de bezorger per pin. Alles netjes afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sepal 24-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Apparaten zijn overzichtelijk

Service
Snelle en korrekte levering

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Gezien de ervaring van harte aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hil16 24-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kiezen of naar de winkel met leuk personeel of via de website

Service
Goede uitleg in de winkel en je kan altijd bellen

Assortiment
Op keukengebied van alles oa veel inbouwaparatuur

Aanbeveling
Goede service en prijs is zeer goed, en men heeft verstand van zaken en gebruiksgemak bestellen via internet

Extra toelichting
Ik vindt de service heel erg belangrijk de prijs en het assortiment en het hebben van verstand van zaken, deze punten zijn allemaal te vinden bij de Keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews