Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 18368 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2459 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Janky 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede info op de site over gezochte apparaten. Voor de zekerheid(in het echt toch beter te beoordelen) nog even naar de showroom gereden en toen de bestelling geplaatst.

Service
Prima. Correct en aanvullende info op onze vragen. Goede afspraken over levering van de apparaten.

Assortiment
Ik zou zeggen, ga er voor zitten. Een heel uitgebreid assortiment voor iedere beurs.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Prima online bedrijf waar je goed terecht kunt voor inbouwapparatuur. Fijn is dat je daarnaast de mogelijkheid hebt om in een showroom te kijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Gremmen 19-08-2013

Algemene score

7,7

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

R. Hettema 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
jullie worden snel gevonden in google en het bestellen verliep perfect.

Service
ik heb eigenlijk geen ervaring met jullie service verlening. Maar ik denk dat ook hier alles in orde is.

Assortiment
jullie hebben gewoonweg veel artikelen :)

Aanbeveling
ik zal jullie zeker aanbevelen als ik anderen hoor die op zoek zijn naar nieuwe keuken spullen.

Extra toelichting
Over het geheel gezien heb ik echt niets te klagen. Gewoonweg alles ok!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron 100 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Er is geen ongemak

Service
Ik hoef niets te doen en wordt goed geïnformeerd .

Aanbeveling
Geen reden om jullie niet aan te bevelen

Extra toelichting
Snel, gemak en je wordt goed op de hoogte gesteld wat betreft de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hobby kok 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijker en een goede uitleg op de site.
Prima voorelkaar.

Service
Prima service en een zeer keurige jongeman die ons de oven bracht.
Netjes en vriendelijk.

Assortiment
Wat een keuze en het gemak om alle te bekijken.
Top.

Aanbeveling
Goede site veel keuze en prima service.

Extra toelichting
Al met al zeer tevreden met het product. Vooral de vriendelijke bezorger. Keurig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nol59 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niet gelijk achter je aan rennen als je binnen komt,

Service
Goed geholpen en duidelijke uitleg

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prijs goed en ik heb hem reeds aanbevolen aan m`n zoon

Extra toelichting
Primazaak en leuk personeel wat erg behulpzaam is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Kluijtmans 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via de site kiezen, bestellen en dan zelf bepalen wanneer levering plaatsvindt. Tot aan de keuken!

Service
Zeer vriendelijke mailreacties en ook de chauffeur was uiterst beleefd.

Assortiment
Ik vind er steeds wat ik nodig heb tegen de scherpste prijs.

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Extra toelichting
Ik heb in het verleden en ook nu weer prima ervaringen met Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnie van Wessel 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je product uitzoeken bestellen, betalen, laten bezorgen en klaar is kees.

Service
Nog niet nodig gehad. Alles volgens specs geleverd.

Assortiment
Groot assortiment in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Zal het bij iedereen aanbevelen die het maar horen wil.

Extra toelichting
Verder geen commentaar nodig. Het is een superstore.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berry uit Uden 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een heel makkelijk menu

Service
Netjes telefonisch behandeld en de chauffeur mooi op tijd en vriendelijk

Assortiment
Veeeeeeeel keuze

Aanbeveling
Gelijk geen twijfel !!!

Extra toelichting
Totaal geen klachten perfect bedrijf.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adri.thea 19-08-2013 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
we hebben op internet gekeken en vonden wat we zochten

Service
bereikbaarheid van de winkel prima duidelijke antwoorden

Assortiment
niet alle produckten zijn in de winkel das een beetje jammer wij waren er naar toe gegaan om het produckt te zien
maar werden goed voorgelicht door de verkoper en het heeft ons er toe gebracht de produckten te kopen .

Aanbeveling
wordt prima begeleid door het personeel

Extra toelichting
zeer goed ervaren, duidelijke adviezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaaske.harkema 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website duidelijk, betaling met pin bij aflevering gemakkelijk, bestelproces en aflevering uitstekend.

Aanbeveling
Genoeg keuze en de prijs zeer scherp.

Extra toelichting
De beoordeling tot nu toe positief De omschrijving voor gebruik kan wel iets beter vooral de omschrijving van voorverwarmen.Het is allemaal even wennen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Jolanda van Vianen 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft niet naar een winkel, je kan op je gemak wat uitzoeken zonder een verkoper die je wat probeert aan te smeren.

Service
Prima. Telefonisch goed te woord gestaan over info over de vaatwasser. Vriendelijk en geduldig. Dag voor de plaatsing kreeg ik een sms met de tijd wanneer ik de monteur kon verwachten.

Assortiment
Genoeg keuze, duidelijke omschrijving.

Aanbeveling
Omdat mijn ervaring zeer goed is heb ik al verschillende mensen doorgeven dat bestellen bij Keukenloods prima is. Ik kreeg Keukenloods overigens ook van een buurvrouw die haar koelkast weer bij K.L. had besteld en ook zeer tevreden was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moontje20 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
bestellen was gemakkeleijk

Service
prima service, alleen kon er in de winkel niet contant betaald worden (en dus heb ik geen 248,00 betaald, maar 250,00 omdat er geen wisselgeld was)

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
zou het wel aanbevelen

Extra toelichting
Heb met gemak een koelkast besteld die vervolgens ook al dezelfde week in de winkel bij ons in de buurt aanwezig was, prima dus!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robbert5 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joost 57 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je kan op je gemak rond kijken zonder dat men opdringerig is.

Assortiment
stond verast dat in gaanderen zo'n groot assortiment staat

Aanbeveling
prima verkoop personeel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Koelkast Koper 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Assortiment
Productfoto suggereert mooier design (fout Liebherr)

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Nijdam.H. 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenprinses 666 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via internet uitzoeken en dan via de telefoon een nog betere deal gekregen.

Service
Betere vaatwasser voor dezelfde prijs gekregen.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan.

Extra toelichting
Snelle goede service en vriendelijke mensen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

judith de jong 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
er wordt direct telefonisch contact opgenomen bij vragen en / of opmerkingen.

Assortiment
ook artikelen welke niet op de site stonden kon ik bestellen.

Extra toelichting
prettig contact met kundige personen. afspraken worden nagekomen en we werden goed geinformeerd over de status van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

knies 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DennisW1970 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We hebben zowel de webshop als de winkel zelf bezocht. De Webshop is erg gebruikersvriendelijk. Bij invoer van de juiste gegevens als maten, kleur, etc wordt de juiste keukenapparatuur getoond. De beoordelingen van de gebruikers vond ik zeer waardevol en hebben meegeholpen in onze keuze.
Betaling kan op meerdere manieren. Gezien de grootte van het bedrag hebben wij een overschrijving gedaan.

In de winkel in Zaandam zijn zeer vakbekwame mensen. De twee medewerkers die ons geholpen hebben, hebben ons perfect geadviseerd en zeer goed geholpen bij de keuze van de juiste koelkast, afwasautomaat en afzuigkap. Wij adviseren keukenloods aan iedereen. Het heeft onze keuken in ieder geval zeer compleet gemaakt. Alle apparatuur past en werkt perfect. Wij hebben geen enkel negatief punt.

Service
Naast de goede adviezen in de winkel heeft de keukenloods ook de bezorging versneld. Helaas was de schouwkap niet voorradig en dat hield de bezorging op. Aangezien dit onderdeel ook per post verzonden kon worden werd deze er uit gehaald en werd de volgende dag alles bezorgt! Er werd goed meegedacht.

Assortiment
Onze keuken heeft vaste maten kasten en daar past niet alle inbouwapparatuur in. De keukenloods heeft genoeg keuze in apparatuur waardoor wij exact konden kiezen wat we nodig hadden. Ook zijn wij erg blij met de minder bekende merken als Fagor. Dit merk levert veruit de stilste vaatwassen en de mooiste wasemkap.

Aanbeveling
Dit hebben wij al gedaan. Zeker twee gezinnen in onze omgeving zijn ook bij de Keukenloods gegaan en hebben daar nieuwe ideeën opgedaan en hebben ook offertes aangevraagd.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden over de keukenloods. Wij zijn meerdere malen in de winkel geweest nadat wij in de webshop weer andere ideeën hadden opgedaan. Ons viel op hoe vakbekwaam de medewerkers zijn. Zij kennen de maten van de keukens en ook de meeste inbouwapparatuur en kunnen dan ook goed adviseren welke keuze we moesten maken. Wij hadden specifieke wensen m.b.t. de koelkast en door de aanwezige kennis van apparatuur van de medewerkers kwamen we snel uit op de koelkast die wij wilden hebben. Levering was snel en wij waren dan ook zeer tevreden over het totaal plaatje. Voor ons verdient de keukenloods een dikke 10... Cum Laude geslaagd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van der poll 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snelle service!

Service
Goede service! Vriendelijke mensen. Snel geleverd goedkope prijs en nemen oude apparatuur mee! Ik zeg top!

Aanbeveling
Helemaal tevreden over alles dus heb deze winkel al aan andere doorgegeven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tjado 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
achter de PC bestellen

Service
snelle levertijd en goede informatie alvorens te leveren

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
snel, scherpe prijs, tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tymdani 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je hoeft er je huis niet voor uit.

Service
Prettig dat in overleg met mij de koelkast in de garage werd gezet.

Assortiment
Voldoende keus, is in de week van levering nog veranderd, naar aanleiding in een gesprek uwerzijds.

Aanbeveling
Een prima keuze en prettige afhandeling.

Extra toelichting
De beoordelingen die ik gaf zijn zoals ze zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees van Maanen 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wel enige tijd moeten surfen voor de specificaties (ging om vervanging van ingebouwde afzuigkap), maar uiteindelijk iets gevonden wat precies bleek te passen

Service
Ik dacht dat het frontje erbij zat, maar dat bleek apart besteld te moeten worden. Werd gratis nageleverd, dus prima geholpen

Assortiment
Veel keus met veel technische informatie voorhanden. Ging om vlakscherm afzuigkap

Aanbeveling
Gewoon prima geholpen, eerder al een afwasmachine besteld ook met prima resultaat

Extra toelichting
Zie hierboven, verder niets toe te voegen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bragg 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De filters zijn goed te volgen

Service
De servicedesk heeft verstand en inzicht van zaken

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
Website, en telefoon dienst gemak

Extra toelichting
verstand van zaken voor een zeer goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Eenkhoorn 19-08-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle levering, goede service, vriendelijk en deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jomigaal 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Was even stukje rijden vanuit Heemskerk, nog meer gemak? Filiaal in de IJmond

Service
Goed advies, orderbegeleiding, aflevering en ook aftershave en service na breken glasvlakt. Verdiend echt een pluim

Assortiment
Alle prijsklasse, kwaliteiten, kleuren etc. Ruim assortiment voor alle beursen

Aanbeveling
Zie vorenstaande, van harte aan te bevelen

Extra toelichting
Gewoon goede service door het hele traject van devies keuze tot aflevering/installatie en nazorg

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smiley11 19-08-2013

Algemene score

7,3

Gemak
Makkelijk bestellen ook telefonisch.
Makkelijke betaling met pin aan de deur.

Assortiment
Breed assortiment voor een onderbouw koelkast die ik zocht.

Aanbeveling
Ook telefonisch goed bereikbaar ook voor vragen en hulp.

Extra toelichting
Ik heb onze koelkast telefonisch besteld. Deze kon ik binnen 24 uur geleverd krijgen. Maar dit werd vergeten door te voeren bij de bestelling. En ik had deze koelkast juist daarom uitgekozen. Er werd mij ter compensatie iets aangeboden en ik kreeg netjes verontschuldiging en dat de fout bij keukenloods lag. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt, dus dat vind ik dan weer een pluspunt. De dag daarop had ik de koelkast in huis. Mijn eerste ervaring met keukenloods daar ben ik tevreden over.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

IT dienstenverlener 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Oak4u 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
altijd effe tussendoor geregeld

Service
goed meedenken in mogelijkheden en goede , betaalbaardere alternatieven

Assortiment
of beter alternatief

Aanbeveling
Al mijn klanten stuur ik naar de keukenloods

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B. Hobert 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ideaal om snel en duidelijk je app. te bestellen in een goed overzichtelijke webshop.

Service
tot vandaag geen klachten, de keuken wordt nog geinstaleerd en wie weet kan ik nog rekenen op een juiste service, hopelijk niet nodig.

De gestelde vragen werden binnen enkele uren ook beantwoord evenals de offerte die ik de volgende dag al mocht ontvangen.
Ideaal en een voorbeeld voor anderen.

Assortiment
Onvoorstelbaar veel keuze en het grote gangbare assortiment is nog voorradig ook.

Aanbeveling
Zeker weten, sterker nog: al gedaan.

Extra toelichting
De kwaliteit van geleverde producten zal nog moeten blijken, dit is dan ook los van de leverancier een eigen gekozen product. Verder ben ik erg onder de indruk van de snelheid en betrouwbaarheid waarmee vragen beantwoord worden. De afgesproken afleverdag is ook nog netjes doorgegeven via sms zodat er duidelijk was wanneer er iemand aanwezig moest zijn. Voor alsnog een meer dan tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tadema23 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakelijk zoeken en snel het juiste apparaat gevonden.

Service
Apparaat op voorraad en volgende dag in huis.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt in de keuken hebben ze.

Extra toelichting
Prima winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schaper.l 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebeld over een Amerikaanse koelkast, die ik graag wou hebben. Hebben deze mensen binnen drie minuten geregeld en ook een stuk goedkoper dan welke andere bedrijf op internet.
Top top top nogmaals

Service
Volgende dag geleverd netjes in de verpakking enz

Aanbeveling
Iedereen vrienden familie noem maar op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walther001 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Beloftes zijnnagekomen

Service
Niet te beroerd iets verder te sjouwen

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht tegen een goede prijs

Aanbeveling
Niets mis mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Luc van de Loo 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke keuzemenu op de site en snelle levering

Service
Goed op de hoogte betreffende de levering

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André J.M. v. A. 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

rensho 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere duidelijke website met alle info die je wenst

Service
Savonds bestelt, volgende dag rond 1300u compleet geleverd

Assortiment
Wat wil je nog meer aan keuze?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ollie65 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
vriendelijke verkoper. heeft goed geholpen.

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
goedkoop, vriendelijk, genoeg keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wil ook wat 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
betaling aan huis d.m.v. pinnen. artikel wordt gebracht waar je hem wil hebben.

Service
bezorgafspraak wordt snel gemaakt en nagekomen artikel is keurig verpakt en onbeschadigd.

Assortiment
eigenlijk teveel

Aanbeveling
ben zelf zeer tevreden dat gun ik een ander ook

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BW2013 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
geweldig 5 pits gaskookplaat en eenvoudig zelf te installeren.

Service
de avond er voor besteld de volgende dag opgestuurd en prima service van de bezorgdienst, je weet waar je aan toe bent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Konink 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel accuraat en betrouwbaar

Service
Werd direct gebeld toen de bestelling eerder was gearriveerd. Zeer vriendelijk personeel!

Assortiment
Ruim voldoende, overzichtelijke site.

Aanbeveling
Gezien de betrouwbaarheid, service en snelheid, heeft de Keukenloods de voorkeur boven andere sites.

Extra toelichting
Gezien de betrouwbaarheid, service en snelheid, heeft de Keukenloods de voorkeur boven andere sites.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

vw kever 66 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
als je koelkast stuk gaat, is het erg fijn dat je de volgende dag al een andere krijgt, gewoon geweldig.

Service
de bezorger was erg vriendelijk, en netjes.

Aanbeveling
tel contact gehad er stond als je belde dat ze nog wat korting gaven en het is echt waar echt geweldig,wij bestellen er de volgende keer weer.

Extra toelichting
heb ik al gedaan hierboven, maar nogmaals geweldige zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diederik van Beek 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website prima
Contact advies prima
Betaling met pin uitstekend
Status order prima informatie
Transport afspraak snel en correct

Service
Prime en duidelijk advies over product en wijze van handelen

Assortiment
Keuze was duidelijk en ik heb bij Keukenloods de laagste prijs gevonden

Aanbeveling
Verhouding prijs/ service / kwaliteit buitengewoon hoog

Extra toelichting
Ik ben uiterst tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VosA 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
perfecte website

Service
zoals beloofd binnen 24 uur bezorgd

Assortiment
Alles leverbaar

Aanbeveling
ik heb het al aan menigeen verteld

Extra toelichting
fantastische service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DDF72 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In Noord Holland is een grote vestiging beschikbaar (zaandam) om veel apparatuur te kunnen bekijken. In Alkmaar een showroom waar je makkelijk binnen kunt lopen en al je vragen kunt stellen. Vervolgens een overzichtelijke website met de meest recente prijzen.

Service
Ook al ging het bij ons om een relatief kleine en goedkope keuken (wel uiteindelijk met alle apparatuur) zijn we goed geholpen. Er werd meegedacht over oplossingen en bij aanbiedingen bij andere keukenaanbieders wordt direct in prijs meegegaan.
Flesje wijn bij aankoop en nog eens bij aflevering! (bij nalevering van onderdelen).

Assortiment
Heel veel aanwezig in de vestigingen en anders is alles te bestellen.

Aanbeveling
De verkopers hebben kennis van zaken, nemen de tijd en denken mee over oplossingen (prijs en kwaliteitverhoudingen).

Extra toelichting
Van de vele keukenzaken die we hebben bezocht sprak Keukenloods ons het meest aan. De verkopers in Alkmaar hebben verstand van zaken en denken ook mee over oplossingen en prijs/kwaliteitverhouding. Ook het bestellen van de apparatuur in Zaandam (veel apparaten in de showroom!) en de rest van de keuken in Alkmaar was geen probleem. Het volgen van de bestelling via de website is ideaal! We konden de keuken eerder plaatsen en het is gelukt de keuken inclusief alle apparatuur eerder te laten bezorgen! Service en planning was dus prima in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GAKMULDER 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zowel webside als showroom prima.

Service
Ook telefonisch vlot en goed geholpen

Assortiment
Wat ik zocht was in voorraad

Aanbeveling
positief en wat geschreven wordt, wordt bewaarheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arie737 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke webshop. Bestellen zonder account.

Service
Snelle levering. Alleen wel onduidelijkheid omtrent leveringstermijn.

Assortiment
Heel veel accessoires te koop.

Aanbeveling
Groot assortiment en snelle levering.

Extra toelichting
Geweldige webshop met een groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Habeva54 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen en betalen gaat gemakkelijk. Prettig om de bestelstatus te kunnen volgen.

Service
Bezorging ging volgens afspraak (op tijd, oude apparaat meegnomen)en was erg vriendelijk.

Assortiment
Ik wist wat ik wilde hebben. Had erder het idee dat het assortiment vergelijkbaar was met andere aanbieders.

Aanbeveling
Tot nu toe alles vlekkeloos verlopen, maakt betrouwbare indruk maar dat doen de andere aanbieders die ik tegenkwam ook.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E. van Vliet 19-08-2013 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer uitgebreide collectie en alles heel goed vindbaar

Service
Uitstekende service, bezorgdienst laat van te voren weten hoe laat ze komen zowel per mail als sms met de tijd

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment, ook variatie in merken

Aanbeveling
Goede service, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Extra toelichting
Dit is de derde keer dat ik voor een groot keukenproject bij de keukenloods de apparatuur heb besteld. Bij een volgend project weet ik jullie zeker weer te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews