Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16939 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2204 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Iwan van hasselt 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site en gemakkelijke te bestellen.

Service
Krijg bij het bestellen ook een alternatief te zien. En er wordt ook geleverd wat afgesproken is en super snel.

Assortiment
De keuze is reuze.

Aanbeveling
Snel en duidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bugel1972 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ophalen kan, opsturen ook. gaat ook erg vlot

Service
prima. Op het laatste moment besloten om toch op te halen, was geen probleem. het werd zo omgezet.

Assortiment
vedel keus.

Aanbeveling
snelle en goede afwikkeling van de bestelling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Herma10 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en duidelijke website.

Service
Correcte levering en makkelijke betalingsmogelijkheden.

Assortiment
Zeer groot assortiment met duidelijke beschrijvingen.

Aanbeveling
Kan dit iedereen aanbelen, omdat alles perfekt geregeld is, zowel de bestelling en aflevering met goede installatie beschrijving.

Extra toelichting
Heb geen enkele op- of aanmerking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ARIE OP DEN DRIES 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A v Daal 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
via internet

Service
levering van een duurdere vaatwasser omdat bestelde niet meer voorradig was

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede informatie en snelle levering

Extra toelichting
keukenloods voldeed ruimschoots aan de verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van Neijenhoff 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vagen over het product zijn goed beantwoord.

Service
Alternatief aangeboden alsmede om de order eventueel telefonisch op te nemen.

Assortiment
Voldoende keuzen uit het assortiment afzuigkappen waaronder de motorloze afzuigkap met luchtgordijn.
Ideaal voor open keukens met vast ventilatie systeem.

Aanbeveling
Prima geholpen met duidelijke afspraken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bridge1953 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website van Keukenloods, is duidelijk.

Service
Goede service gisteren besteld de andere dag geleverd.

Assortiment
Groot assortiment op keukengebied zowel losse apparatuur als inbouw.

Aanbeveling
Zondag besteld en de volgende dag om 16.00 uur geleverd!!! Super snelle levering. Ons volgende product gaan wij zeker weer bij Keukenloods.nl bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

30 mei 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel, makkelijk zoeken op de site, zelfs als bedrijf.

Service
Naast de webshop ook direct telefonisch te bereiken en bij vragen direct goede antwoorden. Snel de factuur per email ontvangen, Prima!

Assortiment
Tot op heden geen reden tot klagen en voldoende alternatieven.

Aanbeveling
Zie bovenstaande motivaties

Extra toelichting
Na een eerdere bestelling heb ik even moeten wennen aan de werkwijze, maar deze bestelling is prima verlopen en eerder dan verwacht geleverd, waardoor ik ook weer een tevreden klant hebt. Kortom een win win situatie!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

C. van Breugel 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site heel duidelijk en ziet er goed uit

Service
Fantastiche service per telefoon en bij aflevering

Assortiment
heel uitebreid

Aanbeveling
aan iedereen die wat nodig heeft zou ik aanraden en doorsturen naar de web-site

Extra toelichting
Goed bedrijf en zal iedereen aanbevelen om hier apparatuur te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Khalil72 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

no nonsense 30-05-2013

Algemene score

5,5

Gemak
bestellen vanuit je luie stoel

Service
slechte communicatie tussen afdeling bestellingen en afdeling bezorgen: Zowel schriftelijk als mondeling doorgegeven dat bestelling op bep. datum vanaf 12:00 uur geleverd zou moeten worden. Eerste de beste bevestiging ontvangst opdracht: Afleveren tussen 09:30 uur en 11:30 uur. Wederom contact opgenomen met Keukenloods om ze te herinneren aan mogelijke aflevermoment (niet voor 12:00 uur). Werd afgescheept met een opmerking in de zin van "neem maar contact op met de vervoerder"

Assortiment
ze hadden wat we nodig hadden

Aanbeveling
o.k.

Extra toelichting
Zie deelbeoordlingen

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 30-05-2013

Beste No Nonsense,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet tevreden bent.

Graag ontvang ik uw klant/ordernummer zodat ik bekijken wat er mis is gegaan.

Onze excuses voor het ongemak en ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg

Reageer

martjanne 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
lekker thuis winkellen

Aanbeveling
de prijzen zijn leuk en levering is goed

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

P. Minnaert 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Hele makkelijke website snel en overzichtelijk

Service
Bestelling was snel en precies op de datum zoals afgesproken.

Assortiment
Precies wat we zochten

Extra toelichting
Mooie en overzichtelijke site met een ruim assortiment. Service is prima en snel. Zeker de moeite waard als je voordelig apparatuur wilt hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rachel30 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle en goede levering: iets langer dan 1 dag van te voren weten hoe laat geleverd wordt zou iets handiger zijn misschien, maar ik begrijp dat dit ook weer meewerkt bij leveren binnen 1 dag.

Service
Klantenservice heeft ons geweldig geholpen: mijn complimenten!

Assortiment
Goed, sommige apparaten duurde het leveren wat langer dan verwacht (volgens site 1-2 dagen, realiteit een week).

Aanbeveling
Goede deal, goede service. Heb de winkel al aangeraden aan vrienden.

Extra toelichting
Ik heb de aankoop bij jullie als erg prettig en klantvriendelijk ervaren. Erg goede service. 1 ding wat verbetert zou kunnen worden: toen ik op de website zicht op "vrijstaande koelkasten" en toen klikte op de gewenste hoogte aan de linkerzijde van de site (178cm), dan kwamen in de volgende selectie de inbouwkoelkasten er weer bij. Daardoor had ik een verkeerde koelkast gekozen (denkend dat ik een vrijstaande had). Dit is uiteindelijk opgelost door andere toevalligheden (we hadden ons er bij neergelegd dat het mijn eigen schuld was, maar kregen een kapotte koelkast, deze is vakkundig geruild voor een ander van dezelfde prijs, maar voor een vrijstaande ipv inbouw). Ik zou aanraden om de site erop na te kijken dat binnen een gemaakte selectie verder zoeken mogelijk is, en niet dat je weer in het hoofdmenu terug komt zonder duidelijkheid. Verder niets dan complimenten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 30-05-2013

Beste Rachel,

Bedankt voor uw geweldige beoordeling en uw tip.

Ik heb even gekeken naar onze website naar aanleiding van uw opmerking. Als ik het goed heb begrepen, dan heeft u op de pagina vrijstaande koelkasten opnieuw op een categorie geklikt. Het klopt dat je dan inderdaad naar een andere categorie pagina gaat. In uw geval die van de categorie inbouw koelkasten van 178cm. Ik begrijp uw verwarring en ga kijken hoe we dit beter kunnen weergeven.

Onze excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet
J. Langenberg

Reageer

Renilda 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet shoppen is altijd ideaal

Service
Snelle levering en netjes binnen de aangegeven tijd

Assortiment
Teveel keuze Hahaha!

Aanbeveling
Door de snelle levering en vele leuze met goede aanbiedingen zeker een 9 waard! Aanbevelen is al gedaan !

Extra toelichting
Zeer snelle service met veel keus! Daarbij komt ook kijken dat wij een nieuwer versie hebben gekregen n.a.v wat we besteld hebben. Ook nog voor de prijs van de vaatwasser die eigenlijk besteld hebben. Dit noem ik goede service en klantvriendelijk. Planning is vriendelijk aan de telefoon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Uringa 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snelle communicatie, wel zat er al water in de vaatwasser?! Klopt dit?!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 30-05-2013

Beste Mark,

Bedankt voor uw review.

Het kan inderdaad voorkomen dat er een beetje water in de vaatwasser achterblijft. In de fabriek worden de vaatwassers uitgebreid getest. Er blijft dan vaak wat water in de leidingen en machine achter. Een beetje water in de vaatwasser betekend vaak dat u een kersvers model rechtstreeks uit de fabriek heeft gekregen.

Veel plezier van uw vaatwasser.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg

Reageer

zelkova 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site en ik zit op mijn eigen heerlijke stoel met schapenvacht.

Service
Vriendelijke, zakelijke mensen aan de telefoon gehad.

Assortiment
Uitstekend.

Aanbeveling
Jullie hebben wat ik zoek.
Maken op tijd een afspraak.
Brengen het op de afgesproken tijd.
Wat wil je nog meer?

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoKr 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles helder op de website. Alles is heel logisch opgebouwd. Er is eigenlijk niets wat ik niet snap.

Service
Meer dan goed. Kreeg een nieuwere afwasmachine voor dezelfde prijs omdat de bestelde niet op voorraad was. Zonder morren.

Assortiment
Ruime keuze. Niets mis mee.

Aanbeveling
Wij werden door familie attent gemaakt op de keukenloods. Wij gaan dat ook weer doen.

Extra toelichting
Ben blij met de keukenloods. Bezorging ging feilloos.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Superfries 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Sanders83 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

M.Pieters 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer volledige website waar ik alle vragen kon vinden.

Service
Uitmuntende service, bestelling van een vaatwasser gedaan op 2e pinksterdag. De dag erna s avonds geleverd. Ook nog een beter type gekregen omdat de andere niet op voorraad was voor het zelfde geld. Geweldig!!!

Assortiment
Volgens mij kun je hier echt alles vinden. Hebben ze het niet gaan ze het voor je regelen.

Aanbeveling
Gewoon een super winkel die begrijpt wat service is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. Graveland 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super makkelijk bestellen op een duidelijke site, ideale betalingsvoorwaarden.

Service
Bezorgservice geen 10 kan iets vriendelijker

Assortiment
Wat staat er niet tussen.

Aanbeveling
Het gemak, de snelheid, het assortiment .

Extra toelichting
Wijst voor zich denk ik....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tol1969 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, makkelijk om een bestelling te plaatsen.

Service
Laagste prijsgarantie gekregen en tevens luxer model ontvangen dan besteld, tegen het goedkooopste bedrag.

Extra toelichting
Super site, super prijzen en zeer vriendelijk en vlot personeel bij het ophalen van de vaatwasser. Ik kom zeker weer terug bij Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor Kruip 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Website makkelijk in gebruik en filteren: goede spec's.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

famduijs 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede website overzichteljk

Service
snel geholpen

Assortiment
ruim

Aanbeveling
zeker als iemand iets voor zijn keuken nodig heeft ga ik deze website zeker aan bevelen.

Extra toelichting
kortom ik ben zeer tevreden over jullie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcelw65 30-05-2013

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Van de Molen 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer duidelijke en eenvoudige website. Geen overbodige vragen hoeven in te vullen. Mogelijkheid van pinnen bij aflevering.

Service
Fantastische service. Oven volgende dag geleverd, opgegeven tijdsblok klopte precies.

Assortiment
Via andere websites vergeleken welke er te koop was, toen de keus bepaald was, kwam ik vrij snel qua prijs en service bij Keukenloods uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Suze1704 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De oven werd zonder problemen of gedoe afgeleverd op de gevraagde dag.

Assortiment
Ruime keuze uit alle merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert en Roelie 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eerst moet je wel goed weten wat je wil kopen, Dan vind je het snel

Service
Goede begeleiding bij vragen en snel respons

Assortiment
Zowat alle merken en types aanwezig in het soort wat wij zochten

Aanbeveling
Het is prijstechnisch en met het assortiment een aantrekkelijke site, met goede doorlinken.

Extra toelichting
Een site om zeker te betrekken bij aankopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Smits 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
makkelijke site en goed tel bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ewoud 987 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ginny 271139 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Moeilijk te vinden, losse kookplaat met oven.

Service
Goede en prettige telefonische hulp.

Assortiment
Grandioos, je raakt niet uitgekeken.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden.

Extra toelichting
Op het zoeksysteem heb ik wel een aanmerking, de zoekfunctie voldoet niet aan mijn wensen zoals zoeken op naam fabrikant,kon thOr niet vinden. Ook de bijgesloten gebruiksaanwijzing is miniem, kookplaat zeer sumier, oven in Duits.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

naamEllen40 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te vinden via internet

Service
positief telefonisch contact gehad en op afgesproken tijd en dag geleverd

Assortiment
Veel producten in Uw assortiment

Aanbeveling
Alles correct dus ......

Extra toelichting
Alles tot nu toe super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beils 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MauriceDuke 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is een en al gemak. Werd snel gebeld (binnen 1 uur !) na het sturen van een mail. Kreeg snel diverse modellen op de mail (van inbouw vaatwassers)en we waren er snel uit. Gelijk ook bevestiging op de mail. Helemaal super !

Service
Woensdag bestellen en vrijdag leveren. Goed dus ! Het inbouwteam kwam ruim binnen de aangegeven 2 uur en leverde puik werk af. Ook werd er netjes gewerkt.

Assortiment
Absoluut voldoende keuze uit een breed en diep assortiment. Vorig jaar ook een combi magnetron aangeschaft van Siemens !

Aanbeveling
Gemak, goede scherpe prijs, komen afspraken na, communiceren goed.

Extra toelichting
Makkelijke internetpagina, aardige medewerkers, snelle communicatie en goed inbouwteam. Kortom bestellen bij de Keukenloods !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van de Griend 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke site en eenvoudig bestelling te plaatsen

Service
snelle levering met mogelijkheid zelf leverdag te kiezen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lely11 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
prima site, met goede info

Service
levering binnen een dag, helemaal top!

Assortiment
we zochten naar een specifieke combi-oven (zijwaards draaiende deur), en die hebben we bij jullie gevonden

Aanbeveling
alle aspecten prima

Extra toelichting
Prima apparaat, lekker groot en met duidelijke aanwijzingen op het diplay

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie uit Apeldoorn 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen waar en wanneer je wilt. Overzichtelijke site waarop makkelijk zoekcriteria zijn aan te brengen. Betalen bij de koerier.

Service
Nette, vriendelijke koerier die de vaatwasser tot in de keuken brengt.

Assortiment
Ik was op zoek naar een ander merk vaatwasser, maar Keukenloods had er een in de aanbieding die beter aan onze wensen voldeed.

Aanbeveling
Als je goede service biedt, een ruim assortiment en ook nog correct personeel hebt, kan ik je alleen maar aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MRZL 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles online regelen en betalen bij leverantie. Erg fijn.

Service
Op tijd geleverd. Binnen 24 uur. Leverantie op de stoep is welliswaar niet servicegericht maar het staat duidelijk aangegeven in de voorwaarden. Wat wel service is dat, indien het bestelde product niet voorradig is, er gewoon een luxer exemplaar wordt geleverd voor het zelfde geld. Dat kan ik zeer waarderen.

Assortiment
Meer dan voldoende keus. Alle informatie is aanwezig.

Aanbeveling
Ik heb de site al aanbevolen. Goede prijzen, alle informatie aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Koper inductiekookplaat 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Was heel makkelijk te bestellen, betalen via pin bij aflevering ook heel fijn. Daarnaast korte levertijd.

Service
Snelle levering en handig w.b. betaling.

Extra toelichting
Zie hierboven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. Kroezen 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

erica klouwer 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker makkelijk vanuit je luie stoel bestellen

Service
snelle levering, vriendelijke mensen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
ruime keuze, goede service

Extra toelichting
heb geen klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margreet Ekelmans 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Goede service, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick ten Berge 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Simpel en duidelijk!

Service
Telefoontje ter bevestiging en sms voor exacte tijd. Behulpzame chauffeur

Extra toelichting
Erg simpel, duidelijk en overzichtelijk. Geen verborgen problemen, alles wordt gedaan zoals afgesproken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Uitdenboze 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Oven werd besteld en binnen 24 uur keurig in de keuken afgeleverd

Service
zie boven

Aanbeveling
de algehele indruk is professioneel en toch erg vriendelijk, iets wat we ook telefonisch al hadden laten weten toen de oven bezorgd was.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Arl1234 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede site.
Wel is onduidelijk of inbouwmaten van de producent komen en kloppen

Service
Bezorgservice werkt vlekkeloos!

Assortiment
geen opm.

Aanbeveling
geen opm.

Extra toelichting
site en bezorgservice sterke punten. van de inbouwmaten is onduidelijk of die van de producent komen.: die check ik dus via de site van de producent.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim19762013 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen via overzichtelijk website en een ruime keuze.

Service
Supersnelle bezorging en netjes op tijd afgeleverd.

Assortiment
Zeer veel keus in ovens,vaatwassers,kookplaten enz.

Aanbeveling
Ik zou het iedereen aanbevelen om hier een oven of vaatwasser of een ander keukenapparaat te kopen.
Zeer snelle levering,superscherp geprijsd en veel keus

Extra toelichting
Keurig en snel tegen een hele scherpe prijs die je nergens anders tegenkomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Koning 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Supersimpel, bestellen, even bellen en het wordt thuis bezorgd.

Service
Niet de hele dag thuis afwachten maar netjes een sms-je met een tijdvenster van twee uur waarbinnen de bestelling wordt bezorgd. En dan wordt het netjes tot in huis afgeleverd. Je oude spullen gaan gewoon mee in de vrachtauto dus die ben je meteen kwijt. Top!

Assortiment
Zodra je eenmaal weet wat je ongeveer wilt bestellen zoek je het op en heb je het zo gevonden. Het assortiment is breed en compleet.

Aanbeveling
Het gemak is enorm, de service is prima en zelfs als het artikel een keer niet leverbaar is wordt er een vergelijkbaar, maar meestal duurder of beter model, geleverd tegen de zelfde prijs.

Extra toelichting
Je kiest zelf wat je hebben wilt, geen gladde verkooppraatjes als je daar geen behoefte aan hebt. Je bepaalt zelf op welke dag er geleverd wordt en dan wordt er netjes een seintje gegeven binnen welke twee uur de auto voor de deur staat. De chauffeur is vriendelijk en handeld de aflevering vlot en netjes af. Je oude spullen neemt hij meteen weer mee. Kortom een makkelijke en vlotte manier van je keukenspullen vernieuwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ties Huisinga 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch de bestelling gedaan, waarbij de verkoper nog gezocht heeft naar alternatieven. Erg goed!

Service
Afspraak is afspraak. Hoewel de bezorger pech met de vrachtwagen had, werd de bestelling wel op de beloofde dag gedaan. Hierbij werden we keurig telefonisch op de hoogte gehouden.

Assortiment
Ruim assortiment, keus te over.

Aanbeveling
Ik kan geen nadelen bedenken. De betaling kan bij levering gedaan worden. Boter bij de vis!

Extra toelichting
Ik kan geen negatieve punten bedenken. Dus een 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joy23 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker vanuit huis een koelkast kopen makkelijk toch !

Service
Jammer dat de koelkast niet snel leverbaar was.

Assortiment
Volop keus en de prijzen aantrekkelijk

Aanbeveling
Alles was prima de bezorging verliep ook keurig binnen de afgesproken tijd

Extra toelichting
Prima

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews