Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 18756 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2529 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

bakker09 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
altijd bereikbaar, veel keus

Service
wat gezegt word gebeurt

Assortiment
genoeg keus voor een ieder wat

Aanbeveling
zou de winkel van harte aanbevelen

Extra toelichting
eerlijkheid je niet belaserd voelen dat gevoel had ik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j bastiaan 16-09-2013 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
dichtbij

Service
supersnel

Assortiment
enorm

Aanbeveling
zou t zeker aanbevelen

Extra toelichting
dichtbij goede service lage prijzen groot arsortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steven8003 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Onlangs heb ik een product bij de keukenloods gekocht. Ik heb nog nooit zo simpel, snel en makkelijk keukenapparatuur gekocht. Hier was ik erg content mee.

Service
De service bij de keukeloods was zeer goed en correct te noemen. Ik twijfelde over het product en na 1 telefoontje hadden ze alle twijfel bij me weg genomen. En daarbij was de levering erg snel.

Assortiment
Het assortiment is heel ruim te noemen. Ook geven ze erg goed aan dat als er een product alleen bij 1 winkel te koop is (bijv. Ikea), zij daar een uitermate geschikte oplossing voor hebben.

Aanbeveling
De keukenloods raad ik een ieder aan die iets wil doen in zijn/haar keuken. Ik zal de keukenloods dan ook on hoge mate aanbevelen.

Extra toelichting
Al met al is de keukenloods een betrouwbare winkel met een zeer goede en snelle service. Een aanrader dus, waar ik in het vervolg voortaan mijn aankopen zal doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Loods 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer DUIDELIJK ! En professioneel telefonisch advies!

Service
De 24-uurs service, top en ook nog geleverd binnen de tijdsafspraak! Goede logistiek.

Assortiment
Zeer ruim assortiment!

Aanbeveling
Aan iedereen zou ik Keukenloods adviseren!
Zelden zo'n perfecte online-aankoop gedaan!

Extra toelichting
Helemaal TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pim456 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R.Habiecht 16-09-2013 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het gaat in de winkel heel relaxed

Service
de mannen kwamen op tijd en werkten heel efficient

Assortiment
niet goed te beoordelen omdat we maar naar 1 artikel zochten

Aanbeveling
kan je zonder risico doen

Extra toelichting
jammer dat we een keer terug moesten vanwege een vergissing in de voorraadadministratie, maar daarna alle lof

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Svetl 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Er zijn nog meer goede aanbieders, maar dit is zeker een van de beste!!

Extra toelichting
Er zijn nog meer goede aanbieders, maar dit is zeker een van de beste!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur 456 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is overzichtelijk en alles werkt zoals je verwacht.

Service
Prima service. Goederen werden op tijd en in goede staat geleverd.

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Prima ervaringen met deze winkel. (2 keer iets besteld)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

keukenklusser 16-09-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Erg overzichtelijk!

Service
Medewerker showroom heeft echt zijn best gedaan om aan onze vraag te voldoen.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Veel keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

IJsbeertje. 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle service, vriendelijke mensen en goede producten. Ben heel te vrede met deze winkel. :-D

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hengru 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Goede info in de winkel ontvangen en telefonisch overleg voor aanlevering is fijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peter-Jan 1972 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
We konden via de site,erg goed alles bekijken,de kleinste details werden getoond! En de afzuigkap,werd gewoon aan huis bezorgt! Super toch!! (y)

Assortiment
Ik heb alles kunnen vinden wat ik zocht,heb echter niet het complete assortiment bekeken,dus kan daar geen uitspraak over doen.

Aanbeveling
Wij hebben goede ervaring met deze winkel,dus dan is het logisch dat je aanbevelingen doet.

Extra toelichting
Ben supertevreden over de levering,tijdsduur,product,info wat je erbij krijgt,contact met de klant via email. Dus dan is een hoog cijfer een logisch iets.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Pim L 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Product was makkelijk te vinden in de webshop en snel te bestellen/in huis

Service
Telefonisch contact gehad, klantvriendelijk en duidelijk

Assortiment
Niet veel rondgekeken, maar ze hadden wat ik zocht. Zou zeker nog eens kijken wanneer ik iets nodig heb

Aanbeveling
Goede en snelle service en scherpe prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rob en renate 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
filiaal van de keukenloods zit bij ons om de hoek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H. Gruijters 16-09-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Produkt was op voorraad en ik kon het meteen meenemen.

Service
Ik ben in Zaandam geweest voor een vaatwasser. Uitleg gekregen over verschillende vaatwassers. Het is een Samsung (erg stil 41dB) geworden. Tot nu toe erg tevreden met de keuze.

Assortiment
Er is een ruim assortiment die vraagt om een deskundig uitleg van de verschillen. Door de goede uitleg heb ik een keuze kunnen maken.

Aanbeveling
Ik kan alleen spreken voor de vestiging in Zaandam. Prettig personeel groot assortiment en een goede uitleg van het product wat helpt bij het maken van een keuze.
Ik ga zeker terug.

Extra toelichting
De vestiging in Zaandam ziet er mooi uit. Ruim assoriment en ik ben er prettig geholpen. Door de goede uitleg van de verschillende vaatwassers heb ik een keuze kunnen maken. Tot nu toe ben ik erg tevreden en kom zeker terug.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

elma55 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snelle en makkelijke website

Service
binnen 1 dag geleverd na bestelling op de avond ervoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anton-N 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Gewoon goed overzichtelijk.

Assortiment
Gewoon goed.

Aanbeveling
Prijs, keuze, kwaliteit en service gewoon goed.

Extra toelichting
Gemakkelijk uitzoeken en snel en correct geleverd. Communicatie over levering is prima.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

moolenschot 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
ik ben wel en niet tevreden bij ons is alles fout gegaan wat er fout kon zijn. ik heb in mei besteld en tot nu toe is het er nog niet blad vorige week geplaatst maar moest weer mee niet goed ingemeten. eerst waren er 2 strippen te kort die moesten na worden bezorgd toen het blad niet goed dus een brok ellende. maar de monteur heeft er goed voor gezorgd dat ik weer kon koken top paul maar in de winkel waren ze ook niet blij en hebben mij toch een kastje aangeboden waar ik blij mee ben en nu maar hopen dat deze week alles voor elkaar komt. fam moolenschot hopelijk komt het goed

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Hans de Jong63 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Ging allemaal erg soepel en de bezorging was ook top. Er werd goed aangegeven hoe laat ik de chauffeur kon verwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Voorhout 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Aanschaf online en opgehaald bij Zaandam vestiging. Graag had ik extra e.g. via e-mail een tussentijdse melding gehad wanneer(verwacht) de oven kon worden opgehaald. Keertje gebeld en verder prima!

Extra toelichting
Overzicht en specificaties prima.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

J.M. Rammelt 16-09-2013 In de winkel gekocht
Zaandam bij Tim
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke winkel met vriendelijk niet opdringerig personeel

Service
Prima adviezen gekregen

Assortiment
Zeer compleet

Aanbeveling
Steekt met kop en schouders boven de concurenten uit

Extra toelichting
Echt zeer tevreden over het geheel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M.H. Stoker-Maat 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via internet vrij makkelijk

Service
Op de site staat dat je een dag van tevoren de bezorgtijd kunt vinden. Dit was niet het geval. Toen ik de telefoniste hierop attendeerde reageerde zij erg onvriendelijk.

Assortiment
Vrij veel te vinden.

Aanbeveling
Ons artikel was uitverkocht, wij kregen voordezelfde prijs een duurdere machine.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

MaNiMey 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is erg duidelijk en het is makkelijk bestellen.

Service
Werd dezelfde dag nog gebeld voor een leverafspraak. En dit was zeer snel geregeld.

Assortiment
Er is heel veel.

Aanbeveling
Besteld, snel geleverd, en oude apparaten meegenomen.
Super!

Extra toelichting
Ik zou de keukenloods aanraden, het is heel betrouwbaar, snel en accuraat. Binnen 3 dagen hadden we nieuwe apparatuur in de keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjanubels 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke webshop, overzichtelijk

Service
Bij het uitpakken van onze afzuigkap bleek de motor los te liggen, deze had schade veroorzaakt. Eén telefoontje en één mailtje later was alles al geregeld. Kosteloze verzending van een nieuwe afzuigkap en retour van de beschadigde kap. Super!

Assortiment
Ruime keuze. In aantal en soort in allerlei prijsklassen

Aanbeveling
Ik kan het iedereen aanraden om te kopen bij Keukenloods.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bakkerlak 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo Roeterink 16-09-2013 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel, makkelijk en dichtbij.

Service
Snel, makkelijk en dichtbij.

Aanbeveling
Snel, makkelijk en dichtbij.

Extra toelichting
Snel, makkelijk en dichtbij.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Koevoets-Kuit 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk en snel

Service
snelle aflevering, goed verpakt

Assortiment
vond mijn artikel meteen

Aanbeveling
doen!

Extra toelichting
Ben heel erg tevreden met het artikel, de verpakking, de snelheid van levering, niet te vergeten de kostenloze verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Hofstra 16-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
goede informatie over de vaatwasmachine.

Service
alle vragen netjes beantwoord.

Aanbeveling
dat lig er aan wat iemand zelf wil, maar ik zal het zeker benoemen.

Extra toelichting
Goede informatie voor een goed product. Ook alle vragen die met de aankoop te maken hebben worden duidelijk uitgelegd.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

glimmen 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke site ,

Service
heldere communicatie per mail en telefoon

Assortiment
bijna alles te verkrijgen

Aanbeveling
snelle bezorging ,en heldere-goede prijskwaliteit verhouding voor een internetwinkel.

Extra toelichting
snelle levering hoefd niet een hele dag thuis te wachten. overzichtelijke site en goede prijzen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bob van Rijswijk 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Silani BV 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via de telefoon bestellen

Service
worden gebeld als de bestelling binnen in

Aanbeveling
super makkelijk

Extra toelichting
wij hebben een aannemersbedrijf en doen veel renovaties van woningen .Dus vaak nieuwe keukens/aanrechtbladen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Michiel1985 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ben bij de loods geweest. Veel personeel, uiteraard gemakkelijk maar het oogt overbodig.

Veel op voorraad en goede service!

Service
Vriendelijk personeel, en de goedkoopste van Nederland.

Assortiment
Alles wat ik zocht hebben jullie.

Aanbeveling
Goede ervaring, juiste product.

Extra toelichting
Een super overall winkel! Best of both worlds, online en offline!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RichardvandeMeer 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website. Ik kon de producten snel vinden. Betaal en afleverproces was zeer duidelijk.

Service
Levertijd is boven verwachting!!!

Assortiment
Prijzen zijn in orde en gelijk met andere grote bekende leveranciers.

Aanbeveling
Door de zeer positieve ervaring zal ik keukenloods.nl zeer zeker aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
Duidelijke website. Snelle levering. Nette chauffeur die je goed op de hoogte hield betreffend het tijdstip van aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EVDVG 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
De service was prima, snelle levering. Minpunt: er zit bovenop de afzuigkap een kras. Omdat deze gelukkig niet zichtbaar is als de afzuigkap hangt, hebben wij ervoor gekozen de afzuigkap niet te retourneren. Het is echter wel jammer dat hij beschadigd is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter8372 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles netjes geregeld

Service
Na telefonische afspraak keurig op tijd

Assortiment
Alleen naar een inbouwkoelkast gekeken

Aanbeveling
Goede service en scherpe prijs

Extra toelichting
Prima zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo baars 16-09-2013 In de winkel gekocht
Wadinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed advies

Service
Prima geholpen

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Heb ik al gedaan

Extra toelichting
goed geholpen ,fijn advies , informatieve site.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hs12233 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Wat een geweldige winkel. Ik ben meer dan tevreden over deze zaak. Wat een pretige gewaarwording dat er nog winkels zijn waar je geen nummer bent. Ik vond het dan ook heel erg jammer dat zij de koelkast die ik wilde hebben Siemens KT16LVW30 niet konden leveren. De eerste zaak waar ik voortaan zal kijken is Keukenloods met stip bovenaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Kop 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Handig onthuid een product uit te kunnen kiezen

Service
Telefonische helpdesk was snel en duidelijk

Assortiment
Zeer compleet assortiment

Aanbeveling
Winkel met uitgebreid assortiment die iets heeft voor elk wat wils.

Extra toelichting
Compleet, helder, sel, gunstige prijs en comfortabel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Laperdrix 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk zoeken, bestellen en betalen

Service
er werd op de site "op voorraad, binnen 24 uur", het was een reden om bij Keukenloods te bestellen. Maar het heeft 3 dagen geduurd voordat de bestelling geleverd werd.
Dus ja, misleidend?

Extra toelichting
alles goed gegaan, alleen niet binnen 24 uur zoals op de site beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Eric1981 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Ik ben goed geholpen met mijn zoektocht naar de meest passende oplossing.

Assortiment
Veel in de winkel en nog meer online

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R.Tilstra 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk

Service
direct, duidelijk en snel

Assortiment
belachelijk veel

Aanbeveling
precies hetzelfde als anderen, maar dan veel goedkoper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Mast 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snle en makkelijk besteld en binnen 24 uur geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Vlasman 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De artikelen staan goed beschreven. En naar het zoeken via google staat keukenloods ook bovenaan bij de gevonden sites.

Service
Mijn artikel werd zoals aangegeven op de site binnen 24 uur geleverd.

Assortiment
Er waren genoeg vergelijkbare artikelen en de prijs was echt scherp. 100 euro goedkoper dan bij BCC

Aanbeveling
Zie bovenstaande opmerkingen

Extra toelichting
Ik zal volgende keer bij aanschaf keukenartikelen zeker eerst naar de site van keukenloods gaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

josip 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jk2009 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site
duidelijk aangegeven of een product op voorraad is

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
ben zeer tevreden, dus zou het zeker aanbevelen aan anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sebastiaanfb 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijk bestellen, goed overzicht over de verwachte levertijd.

Service
Goede service van de monteur.
Verbeterpunt is dat ik graag een factuur had gekregen i.p.v. meteen met cash of per pin te moeten betalen.

Assortiment
Goed, geen opmerkingen.

Aanbeveling
Groot assortiment, prima service, snelle levertijd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Koffie79 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jpaalv 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijke site

Service
vragen snel beantwoord, ook telefonisch

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
niets op aan te merken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Koman 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online bestellen vanuit je luie stoel

Service
Na een telefonisch kontakt word alles nog duidelijker en gaat er ook nog wat van de prijs af omdat het elders goedkoper werd aangeboden!!

Assortiment
Alle soorten en maten zijn leverbaar en ook de kennis ervan is aanwezig bij het belteam!!

Aanbeveling
Gewoon omdat het goed werkt

Extra toelichting
Ben erg tevreden en ga zeker vaker deze site bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klant231 16-09-2013

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews