Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17346 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2263 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

B. Barelds 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik on op de site redelijk makkelijk het product vinden dat ik zocht. Verder was alles helemaal duidelijk. Helder bestelproces

Service
Snelle reactie op de bestelling. De levertijd was snel. SMS bericht een dag van te voren was prima. Degene die het product kwam brengen was klantvriendelijk en kwam ook binnen de aangegeven tijd.

Assortiment
Voldoende producten met duidelijke productomschrijving

Extra toelichting
Zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingeborg77 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Shoppen op zondag vanaf de bank. Idealer kan niet.

Service
Servicedesk twee keer gesproken. Uitermate keurig behandeld en informatie was prima in orde.

Assortiment
Keus zat

Aanbeveling
Prima ervaring met keukenloods

Extra toelichting
Ik zou keukenloods zo aanraden. Prima service en vooral ook snel geleverd. Gratis een luxere opvolger gekregen. Wat wil een mens nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mavic65 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op de site is het makkelijk jouw product te vinden

Service
Na de bestelling ben ik snel gebeld om alle bestellingen door te nemen etc tec

Assortiment
Het assortiment is zo groot at jezeker jouw keuze kan vinden

Aanbeveling
erg tevreden is immers al derde bestelling bij Keukenloods

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wil213 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het was inderdaad snel en accuraat geleverd vandaag besteld morgen geleverd netjes boven verwachting.

Service
de koel/vries comby hoefde alleen maar in de inbouw kast geplaatst te worden

Assortiment
nu een artikel besteld en er volgen meerdere

Aanbeveling
nette behandeling door verkoper en mee gezocht voor een vervangend apparaat en dit was correct

Extra toelichting
zie bovenstaande ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diva elisabeth 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

edubak 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles vanuit een luie stoel.

Service
Correcte terugkoppeling over de stand van zaken.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Van harte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul_2013 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke specificaties van het product; bestelprocedure werkt snel en goed. pinbetaling is een pre

Service
chauffeur belde toen ie aangekomen was; zoals aangevraagd. netjes binnen bezorgt.

Aanbeveling
winkel beantwoordt aan mijn wensen, duidelijke terugkoppeling, snelle service. prijs is aantrekkelijk

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rubens37 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestellingen zijn gedaan bij de Keukenloods Gaanderen waar wij op een zeer prettige wijze zijn ontvangen en goede en bruikbare adviezen hebben gekregen

Service
Via de orderstatus kon ik zien hoe laat en wanneer het het bestelde werd afgeleverd hetgeen tevens middels een sms werd meegedeeld

Assortiment
Dee keuzemogelijkheden zijn dusdanig dat er voor iedere portemonnee is te kopen is

Aanbeveling
De winkel in Gaanderen is zeer goed te bereiken en ziet er zeer verzorgd uit voor wat betreft de diverse opstellingen en de netheid van de zaak en uiterst correct en behukpzaam personeel

Extra toelichting
Bovenstaande punten spreken voor zich

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MaartenP61 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site is goed ingedeeld, je kunt snel je keuze specificeren.

Service
De order werd razendsnel verwerkt. Op zondag besteld, op maandag bezorgd.... alleen hadden we toen nog geen (sms)bericht ontvangen over de bezorgtijd en waren we niet thuis. Daarna contact opgenomen en woensdag werd de oven keurig op tijd geleverd.

Assortiment
Meer dan voldoende producten uit allerlei prijsklassen beschikbaar.

Aanbeveling
Goede webwinkel met uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Extra toelichting
Keuze, snelheid van levering, wijze van afhandeling en vriendelijkheid van personeel aan de telefoon: daar kunnen een heleboel andere webwinkels nog veel van leren!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

leussink 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Knorretje1 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Hoef geen winkels af te struinen om een keuze te maken omdat jullie een groot assortiment aanbieden.

Service
Snelle bezorging.

Assortiment
zie mijn eerste reactie

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Fam ouderkerk 01-07-2013

Algemene score

7,0

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

mooie keuken 01-07-2013

Algemene score

7,0

Service
prima winkel bereik, jammer dat veel apparaten beschadigd zijn en dat het profiel te kort bleek , ik vertrouw op een goede afwikkeling

Aanbeveling
opzich wel had een steviger vaatwasser verwacht de mand loopt niet soepel en de oven is aan de kleine kant service winkel prima!

Review criteria:

Goed

Reageer

Eelco Eekhof 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Supersnel geleverd. Toen bleek dat de vaatwasser die we hadden besteld niet voorradig was kregen we een betere van het zelfde merk (lees veel duurder) voor de zelfde prijs.

Aanbeveling
Vanwege onze probleemloze positieve ervaring zou ik iedereen die een product tegen een concurrerende prijs zou willen bestellen deze site aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margriet0104 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site waar aalles makkelijk terug te vinden was. en dat je pas hoeft te betalen bij levering vind ik er g positief.

Service
Zeer snelle levering!En dat de chauffeur dan ook nog even wil wachten als je net even weg bent vind ik super!
En dat je een duurdere geleverd krijgt als er een niet op voorraad is tegen dezelfde prijs vind ik top!

Assortiment
Wij hebben gevonden wat we wilden. Ruime keuze!

Aanbeveling
Meteen doen!

Extra toelichting
Fijne duidelijke site, goede prijzen en snelle levering! Dat is mijn idee van een internetwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dave87 01-07-2013

Algemene score

9,0

Service
Heel goed, snelle en goede communicatie

Assortiment
Goed en groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josvs33 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk uit te zoeken, snel geregeld

Service
Prima volgens afspraak bezorgd

Assortiment
Goed mee uitgekomen

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen

Extra toelichting
Dit bedrijf werkt zeer efficiënt. Daar kan je van op aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

X.Lutam 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Telefonisch besteld. Ging prima, alles wad de volgende dag binnen.

Service
Uitstekend . Als er niet opgenomen word, word je netjes terug gebeld. De spullen zijn tot aan mijn deur bezorgd op de 3de verdieping (dit in tegenstelling tot andere leveranciers) en netjes op tijd volgens aangegeven.

Assortiment
Ruim assortiment in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Bestellen ging snel en gemakkelijk

Extra toelichting
Al met al dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joyce1966 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld

Service
Prima service

Assortiment
Erg veel keuze

Aanbeveling
Aan iedereen aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

little bean 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke website met uitgebreide info over de producten.

Service
Super dat je de dag voor levering een sms krijgt met het tijdvak van bezorging.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Goede service, goede prijs kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Keukenloods doet wat ze beloven. Ik bestelde een bepaalde vaatwasser, deze bleek niet meer voorradig nu kreeg ik voor dezelfde prijs een luxere en duurdere uitvoering!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam Meijer 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Er werd een ander type geleverd. Spreek dat telefonisch af. Vraag of de klant hiermee akkoord gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcus 44 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg gebruiks vriendelijk de websshop

Service
Het contact met de medewerkers was zeer service gericht en duidelijk

Assortiment
Alles is gewoon te koop bij jullie erg handig en voor een redelijk prijs

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met de keukenloods medewerkers zijn service gericht en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil0123 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jobabo 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leon19701 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het ging heel snel en makkelijk geen enkel probleem gehad

Service
De vaatwasser werd heel netjes en optijd geleverd

Aanbeveling
Ja hoor wat betreft afhandeling en kosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

teebee 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site en goed ingericht proces

Service
prijsaanpassing (in voordeel klant) was geen enkel probleem

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
prima adres met zeer scherpe prijzen

Extra toelichting
Uiterst scherpe prijzen en prima service !!! aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

no.23 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Makkelijk bestellen op www

Service
Snel overzicht wanneer e.e.a wordt geleverd

Assortiment
Ruim voldoende voor wat ik zocht

Aanbeveling
Goede service en snel in huis. Duidelijke afspraak t.b.v aflerveren aan huis

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Badloe 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke website

Service
Goed,snelle aanpassing mogelijk

Assortiment
Zeer volledig

Aanbeveling
Vaak

Extra toelichting
Goede ervaring,order werd op verzoek snel gesplitst over inbouw sop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nederelof 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke keuze's

Service
duidelijke aflevertijd

Assortiment
ruim

Aanbeveling
duidelijk , snel en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dusseltje 30-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijk webwinkel

Service
Snelle reactie op mail en bestelling

Assortiment
Breed voor ieders budget

Aanbeveling
Vanwege de goede service en snelle levering

Extra toelichting
Als ik weer wat nodig heb ( droger binnenkort) kom ik zeker hier terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolie2010 30-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerritw007 30-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
In weekend besteld en maandag in huis.

Service
Snelle service en indien nodig online hulp.

Assortiment
Ruime keuze en de goedkoopste.

Aanbeveling
Ik kreeg de aanbeveling van mijn broer en ook ik zal keukenloods aanbevelen aan anderen

Extra toelichting
Goedkoop, snelle levering en uitgebreide online keuze uit producten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

WinesOnline.nl 29-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Zonder bijbetaling kregen wij een duurder product geleverd omdat het door ons bestelde niet voorradig was. Super!

Aanbeveling
Geweldige service en supersnelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ernst Peter 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en eenvoudig bestellen

Service
Meegedacht met ons probleem

Assortiment
Wat je wilt is er tegen een aantrekkelijke prijs

Aanbeveling
Wat kun je meer van een leverancier verlangen?

Extra toelichting
Prima service, vriendelijke mensen, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jh manders 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heel makkelijk met een muis klik kun je de aankoop doen.

Service
jammer dat die niet binnen 48 uur geleverd kon worden , terwijl op de site staat dat de vaatwasser op voorraad was .

Assortiment
Zeer groot assortiment .
Vele merken en soorten .

Aanbeveling
Zeker en dat heb ik ook al gedaan , geadviseerd aan andere

Extra toelichting
Wij zijn verder zeer tevreden over de manier waarop we onze aankoop hebben gedaan bij Keukenloods En de keuze die we hadden . Dank je wel .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frency1955 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Helder en duidelijk. Geen ingewikkelde verwijzingen etc. Kortom: een 9!

Service
Prima op tijd volgens aangegeven levertijd. Geen geen enkele reden tot klagen dus. Een 9 kan ook een 10 zijn!

Assortiment
Ruime assortiment. Voor mij meer dan voldoende. Concurrerende prijzen!

Aanbeveling
Kan geen enkele reden bedenken om jullie winkel niet aan te prijzen.

Extra toelichting
Meer dan goed!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan_kip 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
met een paar klikken was ik waar ik wilde zijn

Service
de door mij gevraagde vaatwasser was niet snel leverbaar. adviseur gaf andere optie. deze was beter en voor dezelfde prijs

Assortiment
ruim voldoende heb al stiekem voor een diepvriescombinatie en magnetron gekeken

Aanbeveling
zeker, erger nog heb het al gedaan ook

Extra toelichting
kan niet verder motiveren, was gewoon top. klein puntje dan bezorger stond om 06:25 uur al voor de deur met de vaatwasser kon gelijk beginnen met monteren al sliep mijn hartje nog een beetje vandaar geen 10 voor de service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

puffel 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gemakkelijk via internet

Service
overzichtelijk met factuur en gegevens via internet

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
moeten ze wel met internet om kunnen gaan

Extra toelichting
ben helemaal tevreden met het apparaat de prijs en de service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tevreden klant 101 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Binnen 24 uur mijn bestelling in huis. Zelfs als ik op zondag avond bestel.

Service
De kwalteit van de service is hoog en heb ik dan ook bijna niet nodig. Als ik dan toch iets wil weten word ik snel geholpen.

Aanbeveling
Ik kan niet alles een 10 geven

Extra toelichting
Tja....wat valt er te zeggen. Snel en scherp geprijsd. Wat wil je nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RR78 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Na wat communicatiestrubbelingen alles perfect geregeld. Keurig bezorgd en volgens afspraak!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo van Egmond 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Word goed geholpen en deskundig antwoord

Assortiment
Altijd snelle levering of alternatief

Aanbeveling
Werkt goed

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Cor C 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel geregeld

Service
Vlug geleverd

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Ben snel geholpen zonder veel extra te hoeven in te vullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

albert75 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
geweldige service ongekend in deze tijd

Aanbeveling
Zal jullie zeker aanbevelen zeker door assortiment, service en prijsstelling

Extra toelichting
Super. Zowel bestelling als service en het nakomen van gemaakte afspraak is bijna niet meer van deze tijd. Geweldig, ga zo door!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamro 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima en snel geholpen, ruime keuze. Helaas gingen bij de levering wat dingen fout, maar dit werd netjes opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. Keijzer 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
het zou wellicht handig zijn als de vriezers apart vermeld staan. Maargoed toch gevonden.

Service
vragen via mail werden snel behandeld of er werd netjes teruggebeld. Bij afhalen kregen trouwens we nog een leuk presentje! En dat is altijd mooi meegenomen.

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
alles prima verlopen, nieuw artikel bevalt prima.

Extra toelichting
Zeer tevreden over onze eerste aankoop via internet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bobbas 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
bestelling op interniet ging heel gemakkelijk

Assortiment
de keukenloods had de koelkast die we zochten voor de laagste prijs

Aanbeveling
Vanwege de prima communicatie over afleverdatum en tijd gecombineerd met snelle bestelgemak en laagste prijs

Extra toelichting
Prima site, snel geleverd, goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

sahil 5 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wjg verheijen 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
prima om alles op te zoeken,wat jij zelf wenst..

Assortiment
naar ieder zijn prijs of merk iets te zoeken..

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

r vriezen 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ideaal via internet

Service
alles volgens afspraak

Assortiment
vrijwel alles leverbaar uit voorraad

Extra toelichting
alles is gelopen zoals gewenst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wop59 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
thuis vanuit je luie stoel bestellen

Service
snel contact en snelle levering

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
vanwege de service

Extra toelichting
uitstekende service en keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews