Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16947 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2194 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Elly Dubbeldam 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De afhandeling liep soepelvia internet

Service
Goede service

Assortiment
Assortiment ruim voldoende

Aanbeveling
Goede sevice ruim assotiment

Extra toelichting
De bestelling ging heel goed en er was voldoende keus

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

harold_mn 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op de site is alles makkelijk te vinden.

Service
Prima service

Assortiment
We hebben hier alles kunnen vinden voor ons keuken

Aanbeveling
Ik kan het iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Scoapio 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede verdeling van het assortiment

Service
Snelle reactie en levering

Assortiment
Groot en overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

neeneenee 06-06-2013

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Naamloos1958 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Alles prima. Enige minpuntje was dat de bezorging twee uur later was dan vooraf aangegeven. Gemeld was tussen 12.30 en 14.30 en hij kwam pas om 16.30. Op zich niet zo'n probleem, maar een telefoontje of sms daarover was welkom geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefanb1984 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke website

Service
Snel en goed afgeleverd

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Door de goede ervaringen zal ik deze winkel gerust aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E. Muriel Garcia 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, alles is makkelijk te vinden en het assortiment is heel uitgebreid.

Service
Wij hadden een aantal vragen en opmerkingen/ klachten. En die zijn binnen 1 dag naar volle tevredenheid opgelost. Top !

Assortiment
Veel keus, ook binnen hetzelfde merk veel verschillende modellen en accessoires.

Aanbeveling
Gemak van thuis alles bekijken, bestellen, groot assortiment en goede en snelle service.

Extra toelichting
Zoals u hierboven kunt lezen, heb ik het als zeer prettig ervaren om bij de keukenloods goederen te bestellen, en zal dit in de toekomst zeer zeker weer doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Biter 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling volgende dag geleverd

Service
er miste 1 onderdeel, mailtje gestuurd en na een paar dagen onderdeel geleverd door fabrikant

Assortiment
inbouwkoelkasten genoeg

Aanbeveling
niks te klagen en vriendelijk geholpen bij het missende onderdeel

Extra toelichting
inbouwkoelkast besteld, na 1 dag geleverd, s ávonds gelijk in onze keuken geplaatst en er bleek 1 onderdeel te missen. Mail gestuurd, en onderdeel is gelijk door keukenloods besteld bij fabrikant (bauknecht)Na een aantal dagen onderdeel geleverd door TNT en dat is ons heel goed bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven Haarlem 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
gewoon prima

Service
Op bijna alle punten tevreden, behalve de dag van levering en installatie. Had voor keur vrijdag opgegeven. Op website stond donderdag. Toen gebeld. Zou donderdag worden. Toen volgenda dag weer gekeken op website, en toen stond die weer op vrijdag...

Assortiment
Kon vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Prijs/kwaliteit prima en gemak van inbouwers

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Fam Westhoff 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Goed vindbaarheid op internet via beslist.nl

Service
Het duurde bijna 1 week voordat het ordernummer kwam, tussentijds ben je in onzekerheid en is er nog geen statustracking mogelijk.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Na het ordernummer verliep het allemaal soepel. Keurig op tijd geleverd volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

J MENTING 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Huib van Tilburg 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 1949 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is gemakkelijk te vinden en te bestellen.

Service
internet koelkast uitgezocht, gebeld ,bewuste model was uitverkocht,kreeg nieuwe model voor zelfde prijs

Assortiment
prima

Aanbeveling
nette snelle levering en service.

Extra toelichting
prima shop, vlotte afhandeling en service. Aflevering netjes op tijd. Telefoontje half uur van te voren. Echt top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.P.F. van den Baard 06-06-2013

Algemene score

9,0

Gemak
Slechts inhoudelijk , verwijzingen en aanwijzingen is iets aan uw site te verbeteren

Service
uitstekende communicatie en verzorging

Assortiment
Na doornemen van uw aanbod geen behoefte om verder te zoeken.

Extra toelichting
Uitstekende service , geen enkele aanmerking in het totale traject , inclusief zeer correcte bezorging . Advies , vermeldt prominenter op uw site dat de bezorging *** G R A T I S *** is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.A.W. van Helden 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk bestellen; snelle bevestiging.

Service
Nadeel is, dat er zoveel keus is! De verkoopafdeling heeft me echter goed geholpen om de juiste keuze te maken.

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Ik heb al meerdere malen iets besteld bij Keukenloods en is me altijd goed bevallen. Zelfs de levering was sneller dan verwacht.

Extra toelichting
Ben heel tevreden over Keukenloods.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim & Bea 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

perry 10 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker vanuit huis bestellen
en uitzoeken

Service
keurig geleverd

Aanbeveling
altijd wel, we hebben al verschillende keren besteld was altijd goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Rosdorff 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Keurig.Minpunt telefonisch contact komt moeilijk tot stand.

Assortiment
Zeer ruim.Voor zowel een dikke portemonnee als voor een wat dunnere.

Aanbeveling
ik zou deze winkel zeker bij anderen aanbevelen

Extra toelichting
Buiten het moeilijk tot stand komen om ,ben ik verder zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EBerkhout 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de telefoon mijn wensen doorgegeven. Werd zeer vakkundig geholpen en kon het product direct ophalen.

Service
Je wordt direct geholpen en het product werd ook nog netjes in de auto gezet.

Assortiment
Prima voor elkaar. Ruime keuze in assortiment en prijs klasse.

Aanbeveling
Makkelijk in communicatie. Geen gezeur en snel handelen.

Extra toelichting
Een online winkel die je niet alleen kan mailen maar ook kan bellen. Top voor elkaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P de vries 06-06-2013

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cura 46 06-06-2013

Algemene score

7,5

Gemak
klantvriendelijke site ruim assortiment,je wordt goed geinformeerd.

Service
bestelt via site zelf afgehaald,zeer behulpzaam en klantvriendelijk ook hier

Assortiment
zeer uitgebreid super

Aanbeveling
deze vraag kan ik niet echt beoordelen heb via de site bestelt ,en die service was goed zal het in de winkel neem ik aan hetzelfde zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

heihen 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Handig dat je niet naar de winkel hoeft.

Service
Alles super geregeld,wanneer de bezorging plaatsvind.
Het klopt allemaal perfect.

Aanbeveling
De inductieplaat hebben wij ook al van jullie.Doordat we zeer tevreden waren hebben we nu ook de combioven magnetron besteld.
Al veel kennissen en familie jullie adres doorgegeven.
De prijs en de service is geweldig.

Extra toelichting
Alles loopt zeer goed,alle afspraken komen jullie na. Dus nogmaals zeer tevreden. Als we weer iets nodig hebben gaan we zeker weer naar Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edmund 65 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Dat ik nog om tien uur s' avonds kon bestellen en de volgende dag halen!

Service
Ik vond dat ik snel werd geholpen. ..!

Assortiment
Overzichtelijk en duidelijk....!

Aanbeveling
Omdat ik tot nu toe een Preittige een ervaring heb met het winkelen bij jullie.. .!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

fam. A de Jong 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YvonneI 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Lekker vanuit je luie stoel....

Service
Snelle levering en netjes geholpen aan de telefoon

Assortiment
Ruim vdoende

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

D. Alblas 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website maakt het eenvoudig om de juiste selekties te maken, waarna je een goed overzicht krijgt van de grote keuzemogelijkheid. De weergave voor welke modellen een 24-uurs levering mogelijk is heb ik als zeer prettig ervaren.

Service
De levering ging super! Ik heb de bestelling 's avonds om 21.30 uur gesplaats. Levering vond de volgende middag plaats om 13.45 uur!!

Assortiment
Het assortiment is omvangrijk. Maar met de juiste selecties krijg je een goed overzicht, waardoor je je keuze kunt beperken.

Aanbeveling
De snelle service samen met de mogelijkheid om met je pincode af te rekenen bij de chauffeur vormen een belangrijke reden voor mijn positief advies aan alle toekomstige klanten!

Extra toelichting
Zie bovenstaande aspecten zoals per categorie aangegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.H. Zoetmulder 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van het maken van keuzes tot en met het afleveren, helder en transparantie van alle stappen. Beschikbaarheid. Bijvoorbeeld ik heb ook bewust gekozen voor een product dat de volgende dag geleverd kon worden

Service
Tijdens het zoeken naar een kookplaat werd aangegeven dat er ook mensen online waren die je desgewenst konden ondersteunen bij het zoeken naar een product. Dit wekt vertrouwen!!

Assortiment
Ik was op zoek naar een kookplaat en er is groot assortiment met duidelijke product beschrijving. Waaronder de capaciteit van de wok-brander hetgeen voor mij keuzebepalend was

Aanbeveling
Helder en transparant en alles conform afspraak. Aanrader in hoofletters

Extra toelichting
Uitstekende leverancier, welke ik zeker zal raadplegen zodra ik verder ga met het vervangen van mijn keuken apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hofstra90 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Niet zoals bv Wehkamp bij wordt alles netjes uitgepakt en aangesloten. Alles moest jezelf doen. Ik ben wel zeer tevreden over het contact met de helpdesk/verkoper hij heeft mij goed geholpen.

Aanbeveling
Mits deze persoon in de mogelijkheid is om eea zelf aan te sluiten.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Sandra 66 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is erg overzichtelijk en gebruikervriendelijk.

Service
Zeer goede service, zowel telefonisch en de gemaakte afspraken worden nagekomen. Verder wordt je goed op de hoogte gehouden via de mail over je aankoop.

Assortiment
Ruime keuze in de producten.

Extra toelichting
Ik zou de Keukenloods aan iedereen aanbieden. Goede service, breed assortiment, klantvriendelijk. Voorjaar 2014 krijgen we een nieuwe keuken en al onze apparatuur bestellen we bij de Keukenloods. Dit geeft aan hoe tevreden we zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gesa E. 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
via internet bestellen, keuze uit verschillende betaalmogelijkheden en ruim assortiment vergezeld van voldoende productinformatie.

Service
er wordt beloofd vóór 23.55 uur besteld, dan wordt het product de volgende dag geleverd , die belofte werd nagekomen en zelfs werd er een tijdsblok aangegeven wanneer de aflevering zou plaatsvinden.

Assortiment
ruim assortiment, brede prijsklasse, met goede productinformatie.

Aanbeveling
alleen positieve ervaring met de Keukenloods. Goede en makkelijk te begrijpen website, vriendelijk personeel en beloftes worden nagekomen.

Extra toelichting
Ik oordeel positief over de keukenloods, ik kon gemakkelijk bestellen, had ruime keuze uit verschillende prijsklassen , keuze uit betalingsmogelijkheden en de volgende dag had ik de kookplaat al thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schphrst 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel geregeld en duidelijk

Service
Netjes en to the point

Assortiment
prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald3008 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
AFmetingen via website kunnen controleren en hierna direct bestellen, binnen 10 min alles geregeld.

Service
Product was binnen 48 uur op locatie

Assortiment
Genoeg keuze per klasse

Aanbeveling
Gemakkelijk, goedkoop en betrouwbaar

Extra toelichting
Helemaal tevreden, over hoe het verliep. Geen op of aanmerkingen. Goede service en vriendelijke medewerkers.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Delabou 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosemarie van Beek 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online uitzoeken en bestellen. Lekker de deur niet uithoeven.

Service
meedenken als je opbelt. Super aardige verkoper.

Assortiment
Enorm veel artikelen. Meer dan genoeg vergelijksmateriaal.

Aanbeveling
Prijs is zeeeeeer gunstig en ook nog onderhandelbaar.

Extra toelichting
Gemakkelijk, goedkoop, aardige verkoper. Niets op aan te merken. Onze tweede bestelling en zeker niet de laatste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela2108 05-06-2013

Algemene score

7,0

Service
Snel geleverd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

PeterV70 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestellen, snel geleverd of zelf ophalen.

Service
Snelle reacties

Extra toelichting
Ik begin tegenwoordig mijn zoektocht naar nieuwe (inbouw-)keukenapparatuur bij keukenloods en blijk daar ook altijd te bestellen. Overzichtelijk en dus eenvoudig, prima assortiment en een uitstekende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

morn 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Snelle complete levering, pinnen bij bezorging.

Assortiment
Duidelijke website, keuze genoeg.

Aanbeveling
Snelle goede levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kimi 2008 05-06-2013

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Vanuit de bank winkelen, en het assortiment is groot en de omschrijvingen zijn duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin Mantel 05-06-2013

Algemene score

5,2

Gemak
Als ik op de site zoek naar een koolstoffilter, vind ik helemaal niks. Alleen via Google is een filter te vinden. Jammer.

Service
De levering zou binnen 1-2 werkdagen zijn. Toen ik de factuur binnen kreeg, bleek pas, dat het artikel toch niet op voorraad was, waardoor ik langer heb moeten wachten. Uiteindelijk kwam mijn bestelling toch eerder dan verwacht. En gelukkig paste het filter.

Assortiment
Een van de weinige zaken, die een passend koolstoffilter had.

Aanbeveling
De prijs is laag, maar de verzendkosten (8 euro voor een postpakketje) extreem hoog. Dus deze winkel kan ik niet echt enthousiast aan bevelen.

Extra toelichting
Ik ben wel tevreden, maar niet dol enthousiast. Als de verzendkosten een stuk lager waren, zou ik wel enthousiast zijn. Leuk, dat er aan gegeven wordt hoe lang je garantie hebt, maar dat lijkt me niet echt van toepassing op dit artikel.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 05-06-2013

Beste Karin,

Bedankt voor uw beoordeling, vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent.

Het klopt dat de koolstoffilters niet via het zoeksysteem te vinden zijn. Deze kunt u vinden als accessoire bij de gewenste afzuigkap.

Wij gaan kijken of we de koolstoffilters ook in ons zoeksysteem kunnen opnemen.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg

Reageer

sjoerd.leiker 04-06-2013

Algemene score

6,8

Gemak
Ik mis creditcard betaling op de site. dit is onduidelijk en voor je het weet is je order geplaatst, terwijl ik eigenlijk met crdit card had willen betalen ivm verzekering en risico.

Aanbeveling
Een 7 omdat het niet mogelijk is om met credit card te betalen en dit niet helder is bij het plaatsen van een bestelling.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 05-06-2013

Beste Sjoerd,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent.

U kunt inderdaad niet per creditcard betalen op onze website. We zijn op het moment van schrijven wel bezig om dit op onze site te integreren. Ik vraag u nog even geduld.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
www.keukenloods.nl
0226-355340
info@keukenloods.nl

Reageer

marjo 66 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke uitleg bij de vaatwasser ivm energieverbruik enz.betalen heel handig aan chauffeur met pin automaat

Service
was helemaal top volgende dag al in huis had vaatwasser ergens anders gezien maar kreeg deze nieuwere met fikse korting

Assortiment
er was zoveel aanbod dat ik op het gegeven moment niet meer wist maar na contact werd het me duidelijk

Aanbeveling
ik vertel aan iedereen waar ik mijn keukenapparatuur koop ..!al 3 x dingen besteld en telkens top geholpen en ik ben zeer tevreden

Extra toelichting
ik ben na 3 apparaten nog steeds zeer tevreden vakkundige mensen die je advies geven rappe levering en netjes verpakt bezorgd en betaling per pin aan chauffeur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Briek 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site is duidelijk en goed overzichtelijk.

Service
Heb in het verleden al eerder wat bij keukenloods.nl besteld.
Dat artikel kon niet meer geleverd worden maar stond nog wel op de site. Door dat dit een fout van
Keukenloods was kreeg ik een duurdere voor de zelfde prijs als die ik besteld had.
Dat lijkt me een goede service van keukenloods.
En de bestelling word snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John Vermeer 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Mijn oude combi magnetron was stuk gegaan.
Was op de site aan het vergelijken gegaan en kon met een telefoontje controleren of mijn keuze toepasbaar was.

Assortiment
Kon uit ruim assortiment kiezen.
Zelfs na verfijnen zoekopdracht bleven er bij mij nog 89 combi magnetrons over.

Aanbeveling
Goed opgezette webshop.
Makkelijk zoeken en te vergelijken.
Fijn ook dat er bijna altijd iemand telefonisch bereikbaar is voor vragen.

Extra toelichting
Heb al met al dagje zonder combi gezeten. Ondanks mijn ploegendienst kon er via keukenloods dus snel een nieuwe geregeld worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

À.L.Franken 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Rustig bekijken en vergelijken vanaf bureau !

Service
Begeleiding en afhandeling van order is prima en naar volle tevredenheid verlopen. Een aanrader voor anderen en mogelijk volg orders!

Assortiment
Ruime keuze wat betreft modellen en type van fabrikant .

Aanbeveling
Goede keuze mogelijkheid en prettige begeleiding van personeel.Ook de betaal mogelijkheid is prima verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maxxus1975 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen. Goede informatie op de site.

Service
Volgens afspraak geleverd

Assortiment
Het produkt dat ik zocht voor een schappelijke prijs

Aanbeveling
Waneer je positief bent geef je dit zeker door aan anderen

Extra toelichting
Het behoeft geen verdere informatie voor een goede site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verdegal 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima zoekfunctie en overzichtelijk

Service
Onderdeel was defect en werd direct zonder problemen vervangen.

Assortiment
Genoeg keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Zou ik zeker doen door reële prijs en prima service

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de Keukenloods. Goede prijs en uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

r. verstraten 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
is makkelijk dat ik op site kan vinden zonder de tijd moet besteden om dit erders te gaan kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Conny 1 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en een makkelijk te volgen site!

Service
Prima service! Dag na aankoop werd ik gebeld om een afspraak te maken voor levering

Assortiment
Ruime assortiment die niet onder doet voor Mediamarkt of Saturn!

Aanbeveling
Dit was onze 1ste aankoop en zeker niet de lastste. Keukenloods krijgt van ons een goede mond op mond reclame!

Extra toelichting
Wij wasrderen Keukenloods met een Dikke 9! Niet alleen een snelle service, maar oik de bezorging is perfect. Onze bezorger was vriendelijk en zeer behulpzaam! Toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

qwertymnbv 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
prima assortiment Goede kwaliteit / prijs perfecte levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tetsmit 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed te bereiken, on- en offline.

Service
Prettig geholpen door het personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews