Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20511 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3432 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

1982erik 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Helaas is ons blad nog niet geleverd! Twee weken later leverdatum dan was gepland.

Service
Na het bestellen van de keuken is de keuken ingemeten en hebben wij verschillende tekeningen gehad voor het aanleggen van de leidingen

Assortiment
Genoeg keuze,ook voor de wat kleinere portemonnees

Aanbeveling
Top

Extra toelichting
Mooie keuken en mooi apparatuur . Apparatuur hebben we via de website gekocht. De keuken in Zwaag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

markmvw 02-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Kon helaas niet met creditcard betalen. Had de oven de volgende nodig, maar duurde lang, voordat ik de bevestiging hiervan kreeg. Had dus nog even gebeld.

Service
Had 1 keer gebeld voor een vraag over de levering en 1x na het bezorgen van de oven. Had een vraag over een sticker bovenop de inbouwoven, of deze moest blijven zitten of niet. Mocht eraf volgens een collega van jullie, maar vertrouwde het niet helemaal. Siemens de volgende weer gebeld en die zei dat deze absoluut moet blijven zitten. Ook klonken de medewerkers een beetje alsof ze er geen zin in hadden.

Assortiment
Veel keus!

Aanbeveling
Zijn niet met alles de goedkoopste.

Extra toelichting
Bestelling binnen 24 uur in huis! Makkelijk als je snel een (defect) apparaat wilt vervangen. Ook het oude apparaat wordt meegenomen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

kees koopman 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
veel keus en voorraad en vakkundig advies

Service
willen best helpen

Assortiment
heel erg veel

Aanbeveling
zie voorgaand

Extra toelichting
zie voorgaand

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Christine Tijsterman 02-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Telefonisch, via chat of mail... de medewerkers zijn altijd kundig, behulpzaam en vriendelijk. Top!

Assortiment
Ik kon alles vinden wat ik zocht voor een prima prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijsbertje007 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tdej 02-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
binnen een paar minuten was alles geregeld

Service
je wordt gebeld waar en wanneer je je product wilt ontvangen.

Assortiment
er is volop keuze

Aanbeveling
goede producten voor een lage prijs

Extra toelichting
goed service, en een goede prijs, kwaliteits verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotie435 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zittend op de bank bestellen, heerlijk

Service
Snel contact, snel afspraak geregeld

Assortiment
Echt veel op keukengebied

Aanbeveling
Snel, duidelijk en en bij alle vergelijkingen die ik heb gemaakt de goedkoopste.

Extra toelichting
Makkelijk, snel en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 75 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacqds 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
ondanks dat het pakket kwijt was geraakt toch nog geleverd gekregen. Ik ben erg blij met de Quoocker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

metbdevos 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke overzichtelijke site

Service
prima service, gebeld met de winkel om een dag later te bezorgen prima geregeld geen probleem

Assortiment
is oke

Aanbeveling
zal zeker aanbevelen aan anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herrie489 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Telefonisch en email contact verliep goed.

Service
Tot op heden goede verkoop. Nvt verder.

Assortiment
Via internet en bezoek aan diverse showrooms gevonden, w.o. Die van Keukenloods.

Aanbeveling
Goede prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanHoman 02-07-2014

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima service mbt offerte aanvraag, bestelling en installatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franklin van Bokhoven 02-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijke site. Goed overzicht.

Service
Snel reactie terug op mail. Afspraken worden nagekomen

Assortiment
Nog niet echt gebruik van gemaakt, maar wat ik zicht heb ik gevonden

Aanbeveling
Het is eenvoudig en snel te bestellen via internet en het is duidelijk.

Extra toelichting
Ben tevreden met de geleverde producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mettie54 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel[haha]een bestelling plaatsen

Service
De service is formidabel

Assortiment
Wie hier niet kan kiezen en kopen moet zich eens flink achter de oren krabben.

Aanbeveling
Aan iedereen die ik ken

Extra toelichting
Had het product ergens anders goedkoper gezien ze hebben direct alles nagekeken maar voor die prijs konden zij het niet doen maar heb toch bij de keukenloods besteld!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia Felix 02-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Aankoop via internet in de avonduren gedaan.

Service
Op iedere vraag binnen enkele tellen antwoord.

Assortiment
volgens mij, door Uw informatie de juiste aankoop gedaan

Aanbeveling
Hartstikke tevreden

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Corina1962 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super telefonisch geholpen op een zondag

Service
Korting gekregen, en vriendelijk geholpen

Assortiment
ik denk zeer uitgebreid maar was specifiek op zoek naar iets en jullie hadden het.

Aanbeveling
zie bovenstaande

Extra toelichting
Snel, duidelijk, enz..... kom hier absoluut terug!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaroslav 02-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
100%

Service
Kan niet beter maar sommige mensen geloven dit toch niet

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Ben 100% tevreden over de levering en prijs en prima aflevering op tijd en uur ga zo door TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AM Revalc 02-07-2014 In de winkel gekocht
almere buiten

Algemene score

7,7

Service
Vriendelijk en kundig personeel met handige tips.

Assortiment
Verscheidene mooie en coole spullen. Voor elk iets wils.

Aanbeveling
Het is mij wel nog steeds onbekend of je er hele keukens kunt kopen of alleen apparatuur.

Extra toelichting
Vriendelijk personeel met goede tips om de juiste afmeting te verkrijgen. Mooie producten vr een pracht prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 02-07-2014

Beste AM Revalc,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Uiteraard bent u voor een complete keuken ook bij ons aan het juiste adres.

http://www.keukenloods.nl/keukens

Mocht u nog vragen hebben hoor ik graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

antoon66 02-07-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Wij wilde een magnetron aankopen en de sortering op internet was zeer compleet

Service
I.v.m ouderdom keuken was de maatvoering een probleem maar wij zij keurig geholpen

Assortiment
zeer compl.assortiment

Aanbeveling
goed advies bij moeilijke vragen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Moervast 02-07-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Service
was vor 7 uur 's ochtends reeds voor de deur belde netjes mobiel waarop kon aangeven dat de mensen onderweg waren en de bezorger de koelkast voor de deur neer kon zetten en weg kon gaan! toppie!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans.J.Kooi 02-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Netjes en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sven01 02-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

emile kerckhoffs 02-07-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Dichtbij en van alle markten
Goed advies

Service
woord is woord en men neemt de tijd

Assortiment
voldoende tot goed

Aanbeveling
prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jol Peelen 02-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
duidelijk overzicht, goede afhandeling, levering mag iets sneller

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

handyman43 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke suite.

Service
Goede afhandeling, alleen te lange telefonische wachttijd bij het maken van een afspraak voor bezorging.

Assortiment
Ruime keuze uit groot assortiment.

Aanbeveling
Zeer zeker aan te bevelen aan anderen.

Extra toelichting
Groot assortiment, dus ruime keuze.Correcte afhandeling en tijdige levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjon80 02-07-2014

Algemene score

7,5

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

C. van Beelen 01-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Bestelling binnen 24 uur in huis en volgens afspraak

Extra toelichting
Overzichtelijke site en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elizabeth0201 01-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De Bosch vaatwasser vond het na 16 jaar wel genoeg bij mij. Dus gelijk online (wat heel makkelijk gaat) een nieuwe besteld. Ervaring had ik al bij de Keukenloods met een inbouw koelkast, dus het vertrouwen in de Keukenloods was er bij mij al.

Service
De Siemens vaatwasser werd perfect op tijd geleverd. Werd netjes binnen gebracht. Na controle of het de juiste vaatwasser was, werd de oude Bosch meegenomen. (was een hele vriendelijke meneer trouwens) hij had geen tijd voor n bakkie koffie want anders kwam hij te laat bij de volgende klant. :-)

Assortiment
keuze genoeg.

Aanbeveling
Keukenloods is gewoon een prima online site om je benodigdheden te bestellen. Mijn ervaring is goed.

Extra toelichting
Per mail had ik nog wat vragen over de vaatwasser gesteld. Het antwoord hierop kwam super snel. Er stond ook op de site dat als je het product ergens anders goedkoper ziet dat je dat kunt melden. Dat heb ik gedaan. En toen kreeg ik de vaatwasser voor hetzelfde bedrag als van de goedkopere aanbieder. Omdat ik de vaatwasser al besteld had en later die toezegging kreeg, stond wel de prijs van de Keukenloods op de afleverbon/factuur. Dit heb ik betaald. Maar na een mailtje naar de Keukenloods kreeg ik het bedrag keurig terug gestort op mijn bankrekening. Prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Tielemans 01-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk om een bestelling te plaatsen, evenals het uitzoeken van het product

Service
Levering super snel

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
een prettige zaak om zaken mee te doen

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

durkhh 01-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede internet site met volledige informatie. savonds 10 uur besteld de volgende dag 15.00 uur in huis .

Service
Nog geen service nodig gehad dus moeilijk te beoordelen .

Assortiment
Gevonden wat ik zocht dus voor mij compleet .

Aanbeveling
Zonder poespas snelle levering en betalen bij aflevering .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

stephanboorsma 01-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Kort gezegd goeie service en zoals beloofd binnen 24 uur in huis . Toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik Douma 01-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Prima website. Ruim assortiment, en goed afspraak te maken zodat alles in 1x werdt geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Schattefor 01-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

K. Nieuwdorp 01-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Telefonisch uitstekend te woord gestaan en goed meegedacht!

Service
Afspraak = afspraak

Assortiment
Ruim assortiment, zo ruim dat telefonisch advies uiteindelijk leidde tot een andere keuze.

Extra toelichting
Dank voor de snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tr1962 01-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via internet gemakkelijk thuis te regelen.

Service
Afspraken worden nagekomen.

Aanbeveling
Goede service en kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Twistkid 01-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online shoppen en op je gemak kunnen vergelijken werkt uitstekend voor ons

Service
De koelkast kwam in aanmerking voor de dagprijs/actie, maar dit werd pas verwerkt na een telefoontje. Je kon dit online niet checken.

Assortiment
Voldoende keuze uit het aangeboden assortiment

Aanbeveling
Geen verdere opmerkinge

Extra toelichting
Overall zeer tevreden, de levering liet even op zich wachten, maar was binnen de gestelde levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

peter croes 01-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed geholpen, snelle afhandeling, juiste product

Service
goede service, werd snel teruggebeld.

Assortiment
kon inderdaad vinden waar ik naar op zoek was, kreeg goed advies over alternatieven.

Aanbeveling
zeker, omdat het juist volledig en correct afgehandeld is.

Extra toelichting
de keukenloods geeft een mooi overzicht wat er voor een goede prijs te kopp is, ik zou dat aanraden aan anderen omdat het keurig is afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

fred_molenaar 01-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Handige site

Service
Wat ze beloven doen ze. En daarbij snelle levering!!

Assortiment
Voor normale wensen ruim genoeg assortiment

Aanbeveling
Snelle levering, pinnen aan de deur.. Ideaal!

Extra toelichting
Ik ben gewoon dik tevreden over de snelheid en de service. Daarbij ook upgrade van de bestelling toen het niet op vooraad bleek!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

O.M. van Zoelen 01-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
veel voorraad, kundig personeel, goed advies.

Service
duidelijke afspraken, melding vooraf levering / ophalen.

Assortiment
genoeg voorraad, anders wordt besteld.

Aanbeveling
zie boven.

Extra toelichting
Prettig bedrijf in alle opzichten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

eva ruts 01-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke website en handig om producten te vergelijken

Service
snelle levering, ook naar belgië

Assortiment
alle merken en types

Aanbeveling
iemand heeft me deze online shop aanbevolen en ik ga het zeker ook aan anderen aanbevelen

Extra toelichting
super service en goede prijzen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jokke12345 01-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De (web)winkel van Keukenloods is duidelijk, overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken. Een aanrader qua gebruik !

Service
De service verloopt compleet zoals het moet, onmiddellijke reactie bij info-aanvraag, duidelijkheid over het verloop levering en kosten, perfecte communicatie. De gemaakte afspraken worden perfect nagekomen, een topper !!

Assortiment
Een zeer compleet assortiment, voor elk wat wils, veelzijdig, super !!

Aanbeveling
Ik kan geen enkel negatief punt weerhouden over de (web)winkel van Keukenloods. Alles verloopt zoals het moet verlopen zelfs vanuit en naar Belgie. Ik heb deze winkel al aangeraden.

Extra toelichting
De(web)winkel van Keukenloods.nl heeft een zeer compleet gamma, de medewerkers zijn professioneel, communicatief, duidelijk en zeer correct. Gemaakte afspraken worden steeds nageleefd. De website is zeer aangenaam, duidelijk en transparant. Er werden door mij reeds verschillende aankopen verricht, telkens met dezelfde perfecte transactie en service. Een aanrader, dit zou het voorbeeld moeten zijn voor anderen. Doe zo voort !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy2 01-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
We hadden een nieuwe woningen gekocht met het idee de oude apparatuur te laten zitten. Maar toen wij zagen dat we 's avonds (na het klussen) konden bestellen en het de volgende dag in huis hadden. Weg met die oude apparatuur en nieuwe erin! Super!

Service
We hebben inmiddels 2 bestellingen gedaan. Bij de eerste bestelling stond er in de bevestiging dat we door de koerier gebeld zouden worden voor levering, dit is niet gebeurd. De koerier stond ineens voor de deur. Gelukkig waren we thuis. Bij de tweede bestelling kregen we meteen al te zien dat de medewerkers naar het WK waren aan het kijken en dat de bestelling dus niet meteen verwerkt werd. Okee, maar vervolgens was het ook niet duidelijk wanneer de bestelling dan geleverd werd (dag erna?). Jammer.

Assortiment
Wij hebben ons perfect kunnen behelpen op de site. Onderbouw of vlakscherm, uitleg heeft geholpen?

Aanbeveling
Vandaag besteld morgen in huis!
Garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Johannes van Dam 01-07-2014

Algemene score

7,2

Extra toelichting
Meteen bij aankomst brak de stekker af, ik wacht ondertussen mer dan een week op iemand die deze komt maken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 01-07-2014

Beste Johannes,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u al een meer dan een week wacht op een monteur.

Helaas kan ik op de naam Johannes van Dam geen order vinden in ons systeem.

Kunt u uw gegevens sturen naar info@keukenloods.nl zodat ik voor u kan uitzoeken waarom u zo lang moet wachten.

Onze excuses voor het ongemak, graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

J. Hollenberg 01-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
We zochten een nieuwe oven en kwamen bij Keukenloods uit waar we een goede en prijstechnisch prima nieuwe gekocht hebben.

Service
Prima service zowel via de website als de leverancier. De oven werd keurig op tijd geleverd en de oude werd zonder problemen mee teruggenomen. Ook de chauffeur van leverancier was een aardige en nette jongen.

Assortiment
Je zou bijna denken dat je door de vele producten zou verdwalen op de website, maar niets is minder waar. Als je je van te voren goed inleeft heb je je product snel op de website van Keurkenloods gevonden.

Aanbeveling
Wij zouden een ieder die keukenspullen nodig heeft deze (web)winkel willen aanbevelen. Top service en een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Al met al zijn wij zeer tevreden over onze keuze voor Keukenloods.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

edylin 01-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
ik vind het gemak groot, echter de bevestigings email zegt dat je een nummer krijgt per emial etc dat was niet zo.ik heb het uit mijn bankafschrift afgeleid en zo mijn order gevolgd. daar was wat speurwerk voor nodig. Het is beter als de info in de mail klopt met de werkelijkheid

Service
werd keurig volgens afspraak afgeleverd.

Assortiment
ze hadden wat ik wilde hebben.

Aanbeveling
ik zou het aanbevelen als betrouwbare site.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 01-07-2014

Beste Edylin,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u geen orderbevestiging heeft ontvangen.

Indien er een e-mail adres in de order staat wordt er altijd een orderbevestiging per e-mail naar de klant verstuurd. Dit is een e-mail met een pdf als bijlage. Ik ben dan ook zeer benieuwd waarom u deze niet heeft ontvangen.

Kunt u gegevens sturen naar info@keukenloods.nl zodat ik kan uitzoeken waarom u deze e-mail niet heeft ontvangen.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Rockanje1 01-07-2014

Algemene score

7,5

Gemak
Rustig thuis uitzoeken

Service
In eerste instantie enige onduidelijkheid over de beschikbaarheid van het artikel. Wij hebben later nog onze bestelling gewijzigd en zijn daar prima in geholpen door Patrick. Ook een foutje op de factuur is goed hersteld.

Assortiment
Wij waren op zoek naar een koelkast en ik denk dat bijna alle merken en types er waren.

Aanbeveling
goede ervaringen mee gehad

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Paul van den Hoek 01-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke site, duidelijke teksten

Service
In no time thuis, compleet met redelijk tijdsbestek waarbinnen wordt geleverd. Ondanks dat het reeds 21:30 uur was, was de chauffeur nog uitermate beleefd en behulpzaam.

Assortiment
Volgens mij zijn alle merken en modellen, het ging hier om een vaatwasser, leverbaar

Aanbeveling
Het is dat er altijd ruimte moet zijn voor verbeteringen, anders had ik 10-en gegeven voor ieder onderdeel, dit maakt het totaal plaatje ongekend goed.

Extra toelichting
Tja, wel eens anders meegemaakt, dit was gewoon minstens goed op alle fronten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Zwartkruis 01-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Fijne website waarop ik ook nog eens geadviseerd werd.

Service
Super goede bezorging, op tijd en nam met alle plezier de oude apparatuur mee terug

Assortiment
Dusdanig dat ik de Keukenloods inmiddels aanbevolen heb aan vrienden

Aanbeveling
Zie vorig antwoord

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henri1312 01-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Artikelen staan prima gerangschikt op o.a.prijs,
merk en nismaat.

Service
Prima afleverservice.Had bestelling na één werkdag in huis.Ook telefonisch en persoonlijk contact was prima.

Assortiment
Zéér ruim, volop keuze van merken en prijzen.

Aanbeveling
In hoge mate.Ik heb altijd goede ervaringen met deze winkel gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willie van Rooijen 01-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kijken vergelijken, in de winkel even vasthouden, en het beste aanbod krijgen = kopen

Service
Er stond een verkeerd artikelnr op de bon,bij thuiskomst kwamen we daarachter, zonder problemen is de bon aangepast en het juiste artikel bezorgt.

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
kijken vergelijken, in de winkel even vasthouden, en het beste aanbod krijgen = kopen

Extra toelichting
kijken vergelijken, in de winkel even vasthouden, en het beste aanbod krijgen = kopen Er stond een verkeerd artikelnr op de bon,bij thuiskomst kwamen we daarachter, zonder problemen is de bon aangepast en het juiste artikel bezorgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews