Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 21192 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3199 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eddy18 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede info, eenvoudig te bestellen, goede helpdesk

Service
afspraken zijn nagekomen (enkel voerder was beetje later dan voorzien en hij nam de lege verpakking niet mee)

Assortiment
gevonden wat we zochten

Aanbeveling
alles liep vlot, dus drempelvrees moet er niet zijn

Extra toelichting
zie aparte rubrieken, we kenden de firma niet, service levering,afspraken, betaling bij ontvangst waren meevallers

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

pronk55 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
bestellen is zo gedaan, je moet wel weten wat je nodig hebt, als je iets moet vervangen luistert het nauw!

Service
op tijd en vooral de monteurservice was uitstekend

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
heb ik al gedaan

Extra toelichting
Prima, op alle punten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton74 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk en eenvoudige website

Service
Eenvoudig besteld en snel geleverd.

Assortiment
Breed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p.cordemeyer 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via website eenvoudig bestellen

Service
Snelle hulp en levering

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Tevredenheid

Extra toelichting
Ben tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim54321 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter.1939 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Geweldige service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. BvA 12-08-2014

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pegote 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
simpel te bestellen

Service
alles keurig geregeld

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
zo als het nu is gelopen zou ik jullie aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leverage 12-08-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles overzichtlijk op de site en in de winkel

Service
Uitstekend geholpen ondanks voldoende andere klanten in de winkel

Assortiment
Grote hoeveelheid vaatwassers in de winkel en in de outlet

Aanbeveling
Erg tevreden, kom de volgende keer zeker terug

Extra toelichting
Vaatwasser zelf afgehaald in Opmeer, waarvoor we nog een korting kregen op de winkelprijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans471949 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudi 12 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijk bestellen via internet thuis voor 9uur besteld dezelfde dag al in huis.

Service
Product voor 9 uur besteld en al om 3uur in huis.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Het gemak van bestellen en het op tijd leveren van de goederen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

voetbal12 12-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
Je kunt niet beter hebben je moet zelfs niet buiten komen

Service
Hele vriendelijke medewerkers en ook een zeer vriendelijke persoon voor levering

Assortiment
Ik had nu maar 1 probleem ik wilde ook een inbouw diepvrieskast en kon deze maat niet bij jullie op de site vinden en heb deze op een andere plaats moeten bestellen maar u bent niet de enige zover ik heb kunnen zien was dit nergens het geval

Extra toelichting
Over het algemeen ben ik een zeer tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert Klomp 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Ik ga iedereen de keuken loods aanbevelen vanwege de correcte afhandeling!

Extra toelichting
Vriendelijke mensen en vooral uw navraag of alles is goed gegaan.En dan de voordelige prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hastalapasta 12-08-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Ik heb een aantal maal contact moeten zoeken om de precieze levertijd te achterhalen. Daarnaast kwam de eerste mail van jullie kant in de spam terecht.

Service
Op alle vragen werd snel en goed geantwoord en het product was op tijd binnen.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Annelies Verholt 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Heel gemakkelijk te bekijken . goede maten vermelding. snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bossor 12-08-2014

Algemene score

6,8

Gemak
Website werkte niet, maar telefonisch goed geholpen.

Service
Vanwege een fout kreeg ik de bestelling later dan bedoeld. Hiervoor heb ik wel extra korting ontvangen.

Extra toelichting
Was op zoek naar een specifiek type. Omdat die niet beschikbaar was, kreeg ik een nieuwer model voor hetzelfde bedrag.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

JJ73 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Prima service!! Snel en goed

Extra toelichting
Klasse ga zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andreaskok 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
bestelling, aflevering, betaling en voorlichting na volle tevredenheid!

Extra toelichting
Ik heb mijn keuken ingericht met uw apparaten, koken, koelen, afwassen en afzuiger en alle producten zijn, nadat mijn vragen beantwoord waren, keurig afgeleverd tegen een scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronbos3257 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit de luie stoel

Service
Conform afspraak

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Zeer zeker

Extra toelichting
Uitmuntend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OV14 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Samenwerking met inbouwteam.nl uitstekend.
Er waren problemen met de montage van een vaatwasser; dit had niets met de bestelling/monteur te maken maar met een eerdere fout van een aannemer. Het probleem werd zeer snel en uitstekend opgelost, terwijl er een hoop extra werk bij kwam kijken.

Aanbeveling
Tot nu toe vier apparaten bij keukenloods gekocht. Louter goede ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoopZorn 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website en je kunt bestellen zonder eerst een account aan te maken.

Service
Had geconstateerd dat de aangeboden koelkast ergens anders goedkoper was. Dit via de mail aangegeven, waarop direct een aantrekkelijk prijs alternatief werd aangeboden.

Assortiment
Te veel om alles in mijn huis onder te brengen.

Aanbeveling
Prima webwinkel met goede service en levering.

Extra toelichting
Prima webwinkel met goede service en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

johnvanhelden 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel bestellen en leveren

Assortiment
Ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

BTBTBT 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke omschrijvingen en makkelijk bestellen

Service
directe bevestiging van de order in de mail en vlot geleverd

Assortiment
ruim voldoende keuze

Extra toelichting
prima web winkel ook voor vragen goed bereikbaar en vlot geholpen aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pvhfrttn 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer gemakkelijk zoeken, vergelijken en bestellen

Service
Zeer snelle levering en goede informatie over de levering

Assortiment
Ruime keuze mogelijkheid en goede vergelijkingsmogelijkheden

Aanbeveling
In een woord TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk1912 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Telefonisch werd redelijk snel opgenomen. Personeel kwam bekwaam over.

Assortiment
Assortiment qua inbouwapparatuur meer dan voldoende.

Extra toelichting
Online bij keukenloods terechtgekomen vanwege prijsvergelijk. Daarna op de site even de prijs gecontroleerd en nog gebeld met keukenloods. Het personeel kwam bekwaam over. En stond mij vriendelijk te woord. Levering was snel, en de bezorging was ook meer dan goed.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

robinie 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer snel afgehandeld

Service
van alle stappen op de hoogte gehouden

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
heb ik al reeds gedaan

Extra toelichting
fijne winkel, je hoeft niet bang te zijn dat er iets niet klopt, zeer betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van den Berg77 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site, bestelling snel en eenvoudig doorgegeven.

Assortiment
Ruime keuze uit gewenste types en kleuren

Aanbeveling
Een negen omdat ik niet snel tienen geef, maar service levering en betaalgemak alles zoals van een goede webwinkel verwacht kan worden.

Extra toelichting
Zie eerdere opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc Des 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijkheid qua merken en overzicht, alleen was de naam van de kraan niet te vinden. Uiteindelijk op de specificaties en de merknaam de juiste kraan weten te vinden.

Service
De vraag om te betalen via overboeking werd na een mailtje mogelijk gemaakt.

Assortiment
Zeer uitgebreid- wat ik zocht was op voorraad.

Aanbeveling
Geen klachten. Kwaliteit geleverd voor een goede prijs.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Koos de Geus 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
De tweede bestelling bij de keukenloods. Supersnelle en correcte levering. Kan niet beter wensen en het iedereen adviseren. Zeer goede prijsstelling ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sylviathalens 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed assortiment. Snel te woord gestaan aan de telefoon.

Service
Snelle levering. Zeer vriendelijke meneer aan de telefoon. Erg behulpzaam.

Assortiment
zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Vriendelijk. Behulpzaam. Ook fijn dat er echte winkels zijn. Altijd handig.

Extra toelichting
Vrijdag middag 8 aug. gebeld met keukenloods of zij de door mij uitgezochte koelkast op voorraad hadden. (Had hem ergens anders besteld, maar zij konden niet leveren) Dit was inderdaad het geval. De order werd genoteerd. Maandag 11 aug. is de koelkast al geleverd. Betalen kan gewoon bij de chauffeur (contant of pin) Vooruit betalen met ideal behoord ook tot de mogelijkheid. Koelkast is keurig bij mij afgeleverd in de keuken. Oude is mee retour genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim1976 11-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mg.puijnen 11-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
het product is goed ik moet het nog ophagen wij zijn op vakatie geweest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elrano20 11-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel gevonden en geregeld

Service
op tijd geleverd was echter via track en trace niet te volgen

Assortiment
prijs uitstekend assortiment voldoende

Aanbeveling
in ieder geval de moeite waard om te raadplegen

Extra toelichting
artikel voldoet aan verwachting tegen een scherpe prijs en vlot geregeld als mede geen probleem met betaling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Whirpool 11-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Heldere en overzichtelijke website, prima telefonische service. Snelle afhandeling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maurice Grent 11-08-2014 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtlijke website

Assortiment
Groot assortiment en duidelijk vindbaar

Aanbeveling
Scherpe prijs en een een goede keuken

Extra toelichting
Er is ruime keus en een goed advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ab karsten 11-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
netjes en op tijd geleverd zo als afgesproken en netjes afgehandeld door de bestuurder

Service
netjes en op tijd

Assortiment
goed

Aanbeveling
goed en snel

Extra toelichting
goed en snel en netjes geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk.J.47 11-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de overzichtelijke website zijn de artikelen gemakkelijk te vinden en duidelijk omschreven.

Service
Na de bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden over de afhandeling van de bestelling.

Assortiment
Zeer ruim en gevarieerd.

Aanbeveling
zeker bij vrienden en bekenden

Extra toelichting
De overzichtelijke site en de vriendelijke afhandeling spreken mij aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno29292828288282 11-08-2014

Algemene score

5,5

Service
Nooit een reactie gekregen op een verstuurde mail. Ook klopte de levertijdindicatie helemaal niet.

Aanbeveling
Zie eerder genoemde punt. Als ik een mail stuur na de bestelling met wat vragen vind ik het schandalig als ik nooit iets hoor.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 11-08-2014

Vervelend om te horen dat u geen reactie heeft gekregen. Misschien is uw mail over het hoofd gezien. Onze excuses voor het ongemak. We zouden het prettig vinden als u contact met ons opneemt via ons telefoonnummer 0226-355340, mail of chat zodat we uw vragen nogmaals kunnen beantwoorden.
Misschien kan u ook even doorgeven om welk artikel het gaat zodat we de levertijd eventueel kunnen aanpassen.
Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Keukenloods.nl

Reageer

stunnie 10-08-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
prima service
en snelle levering
en afgesproken tijd

Assortiment
ruime keuze en scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

19harry59 10-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke informatie over het product met de juiste afmetingen hiervan eenvoudig aan te klikken voor te bestellen

Service
ik had gekozen om het product bij een winkel van keukenloods op te halen ik had een oven besteld en die werd netjes in mijn auto geladen

Assortiment
ik had mijn inbouwoven kapot en kon goed uit diverse merken en types kiezen uit een vervangende oven die in mijn keuken past

Aanbeveling
product is precies hetzelfde als afgebeeld op de site, aantrekkelijke voordelige prijs zonder bijkomende kosten
levertijd als aangegeven

Extra toelichting
ik was op zoek naar een vervangende oven voor mijn keuken en vond bij keukenloods een uitstekend assortiment. Verder was ik ook blij dat ze niet alleen een website maar ook echte winkels hebben waar je het product kunt ophalen. verder vond ik dat de apparaten aantrekkelijk geprijsd waren zonder extra kosten. mijn volgende apparaat koop ik weer bij keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kooistra66 10-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Telefonisch gemakkelijk te bereiken en men krijgt deskundig advies. Ook de fysieke winkel is vlakbij waar men vriendelijk is en alles kan laten zien.

Service
Offertes komen snel en helder op de mail. Ook de vragen die naar aanleiding daarvan gesteld worden worden snel beoordeeld. Echter na bestelling moet wel eerst een kleine week gewacht worden voor de vaatwasser binnen is, voordat een afspraak met het inbouwteam gemaakt kan worden. Dan duurt het weer een week voor men tijd voor plaatsing heeft.

Assortiment
Ze hebben echt alles, zo lijkt het

Aanbeveling
Gemak, prijs en kennis

Extra toelichting
Telefonisch gemakkelijk te bereiken en men neemt uitgebreid de tijd om advies te geven en mee te denken. Alle vragen kunnen beantwoord worden, ook de meer technische vragen. Offertes zijn overzichtelijk en scherp. Ook de combinatie met de fysieke winkels werkt voor mij uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mac1234 10-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

NicolaasP 09-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website.

Service
prima verzorgt.

Assortiment
groot assortiment.

Aanbeveling
aan iedereen.

Extra toelichting
Het is gewoon prima geregeld allemaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin P 09-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik werd van goede informatie voorzien en de winkel had eigen personeel voor het installeren van de apparatuur.

Service
De apparatuur is goed geïnstalleerd op de afgesproken tijd.

Assortiment
Er is ruime keuze voor verschillende prijsklassen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

KoendW 09-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

3,2

Gemak
Na een aantal vragen een inductie kookplaat besteld.
Na levering bleek dat de vragen verkeerd beantwoord waren. Ook bij gegeven antwoorden aan anderen op hun website bleken deze fout te zijn.
Omruilen tegen bijbetaling dus.
Weer dezelfde vragen gesteld en weer de gegeven antwoorden op de site gecheckt. Je nee, nu is het echt goed, plaat kan op 3 fase380 V.
Wat blijkt na levering? Weer niet dus.2 fase een nul en een aarde.
Dus de boel maar verbouwd en nu doet hij het.
Prima plaat trouwens.

Service
Zwaar onder nul. Contactpersonen zeggen maar wat als je een vraag stelt. Weten werkelijk totaal niet waar ze het over hebben. Zeg dan gewoon ik weet het niet of ik vraag het na. Had mij een hoop ellende bespaart. Door de foutieve antwoorden kan je nog eens gevaarlijke situaties krijgen ook.

Assortiment
Het assortiment is super maar ik koop er toch echt nooit meer wat.

Aanbeveling
Aan niemand want reclame is dit bepaalt niet waard

Extra toelichting
Door de wederkerende foutieve antwoorden heb ik een bosch omgeruild voor een Aeg. En helaas bleek deze Aeg ook weer niet aan de gegeven antwoorden te voldoen. Een hoop installatiekosten verspeelt dus door foutieve informatie van de Keukenloods.Dagen aan een stuk niet thuis kunnen koken door leveringen die niet kloppen met de gegeven informatie. Maar uiteindelijk doet hij het en het is een prima plaat. Werkt echt super. Een AEG HK634200FB. Aansluiting aan plaat: 2 x 220V, Nul en Aarde. Ja Keukenloods, dat is hem. Is dit echt zo moeilijk?

Review criteria:

Slecht
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 11-08-2014

Nogmaals excuses voor het ongemak.
Zoals telefonisch (en per mail bevestigd) besproken zullen wij het verschil tussen de twee kookplaten zullen retour storten. Verder wensen wij u veel plezier van uw aankoop. En graag tot ziens bij Keukenloods.nl. Mvg Rick Raggers, Keukenloods.nl

KoendW 12-08-2014

Keukenloods heeft inderdaad zijn best gedaan om het ontstane probleem te verzachten. Dat is dan weer wel klasse.
De geboden oplossing wordt dan ook geaccepteerd.

Reageer

Vries de H 09-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
soms is niet helemaal duidelijk hoe het product er uit ziet en hoe de bevestiging moet plaatsvinden. Zegt wellicht meer over ons als over de site, maar zo hebben wij het ervaren. Verder prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert2014-08-08 08-08-2014

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website

Service
Op de factuur stond een ander bedrag dan op de site. Dit werd na een telefoontje meteen gecorrigeerd.

Assortiment
Echt veel artikelen te vinden.

Aanbeveling
Eerste keer dat ik hier bestel. De afwijking tussen de prijs op de site en op de factuur was een duidelijke min, de oplossing een plus. Hierdoor zal ik niet schromen om hier weer een bestelling te plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Boudewijn123 08-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed site en search.
Vriendelijk tewoord gestaan aan telefoon en werd goed geadviseerd over minimaal benodigde hoogte kastje.

Service
Goed site en search.
Vriendelijk tewoord gestaan aan telefoon en werd goed geadviseerd over minimaal benodigde hoogte kastje.

Aanbeveling
Goed site en search.
Vriendelijk tewoord gestaan aan telefoon en werd goed geadviseerd over minimaal benodigde hoogte kastje.

Extra toelichting
Goed site en search. Vriendelijk tewoord gestaan aan telefoon en werd goed geadviseerd over minimaal benodigde hoogte kastje. Wel lange wachttijd telefoon maar had ik er graag voor over

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hepollie 08-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De glasplaten kan je zelf op hoogte instellen,heel prettig.

Service
Word snel geleverd en nemen gratis de kapotte koelkast mee,super.

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Gewoon doen niks mis mee.

Extra toelichting
Een prettige koelkast en lekker stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews