Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16951 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2194 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Galema 10-06-2013

Algemene score

9,3

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BB70 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

een tevreden klant 2013 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker met de benen op de bank een product uitkiezen!

Service
snelle informatie en gelijk een goede deal kunnen maken

Assortiment
genoeg keus!

Aanbeveling
vandaag besteld, morgen in huis

Extra toelichting
prettige manier van zaken doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bttitia 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk, helder en lekker van uit je luie stoel kijken en vergelijken.

Service
uitstekend. Bij aflevering werd de bestelling keurig binnen afgeleverd en nog eventjes alles door genomen.

Assortiment
Boven verwachting groot, veel te vergelijken.

Aanbeveling
Zeker te weten.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden tot op heden. En zullen deze site aanbevelen bij andere. Mooi duidelijk en helder, veel te vergelijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

McCluckski 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
geen specifieke details. Alles ging gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert van Asselt 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel en makkelijk bestellen via internet.

Service
Ondanks ingegeven bestellen toch kunnen wisselen van product.
En de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ton2013 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik heb eerst op de website gekeken en toen telefonisch kontakt gehad.
Waren duidelijk en goede uitleg.

Aanbeveling
Goede zaak, snel geleverd en goede uitleg gehad via telefoon.

Review criteria:

Goed

Reageer

Stefwind 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.M.Eggebeen 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Assortiment
We hadden een zanussie koelkast besteld,maar omdat die niet op voorraad waren ,werd ons een whirlpool aangeraden.Dat viel ons een beetje tegen.In plaats van dat flessenrek,hebben we een glasplaat gekocht.Koste ons ook nog 40,00 euro.Als ik eerlijk ben had ik toch liever een zanussi gehad.!!! B.V.D.Kan niet meer geruild worden???

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Knotters 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, uitstekende telefonische back-up

Service
Hoewel levering van het bestelde artikel uiteindelijk niet door ging, werden we prima op de hoogte gehouden van het bestelproces. Uiteindelijk alternatief artikel besteld.

Assortiment
Volledige keuze

Aanbeveling
Gewoon niets op aan te merken, dus zoals het hoort!

Extra toelichting
Prima website, goede telefonische back-up

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric - Rotterdam 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling en bezorging verliep probleemloos

Assortiment
Ruimte keuze.

Aanbeveling
Goede prijzen, snelle levering.

Extra toelichting
Producten waren op voorraad en werden snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

N W 10-06-2013

Algemene score

7,2

Gemak
voor 900 besteld 1230 geleverd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ndh27 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede informatie, duidelijke indeling

Service
Super service, snel antwoord op mijn vragen. Nette behandeling.

Extra toelichting
Helder, duidelijk en snel zijn absoluut van toepassing op Keukenloods.nl. Alles super geregeld en dat voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

annemie cuppens 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je hoeft er de deur niet vooruit

Service
zeer snel geleverd
zal zeker nog vaker wat bestellen

Assortiment
ik had keuze genoeg voor een inductie kookplaat

Aanbeveling
ik heb mijn vrienden al vertelt dat ik zeer tevreden ben

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden over de kookplaat voor een zeer gunstige prijs ik heb de kookplaat nog niet zolang maar ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boezaart 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
De levertijd werd pas 1 dag van tevoren bekend. Niet echt handig om dan nog wat te regelen met mijn werk

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Karin Schuur 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Top

Service
Bezorger was heel goed en relaxt

Extra toelichting
Goede service alleen zijbrander (ontsteking) werkt niet. Hier moeten jullie of iemand van Boretti eigenlijk even voor langskomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henne R. 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bellen, bestellen, afspreken. Enkele stappen die door betreffende medewerkers vlot en eenvoudig zijn afgehandeld!

Service
Netjes, vlot, geen complicaties, beleefd, vriendelijk en goed geadviseerd!

Assortiment
Ondanks beperkt budget een ruime keus!

Aanbeveling
Ik heb het advies gekregen van een familielid en begreep snel waarom, ook zij waren uiterst tevreden!

Extra toelichting
Motivering boven volstaat, echter gaat een compliment uit naar de bezorgers/monteurs. Die kwamen toch voor een kleine uitdaging te staan en hebben deze keurig en vindingrijk opgelost, waardoor de koelkast alsnog ingebouwd kon worden. U kunt zich voorstellen dat ik daar als klant heel erg blij mee ben! Een service waar U als bedrijf trots op kunt zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim van der Meijden 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site en bestelprocedure

Service
Snelle bevestiging en telefoontje omtrent bezorging. Stipte levering.

Assortiment
Zeer ruime keus in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Over eerdere bestelling was ik ook tevreden. Zeer scherpe prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NathalieM 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even gebeld voor advies en werd een paar minuten later teruggebeld en kon ik bestellen.

Service
Erg snel allemaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mat leenders 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles overzichtelijk uitzoeken.

Service
mail afhandeling en service erg snel

Assortiment
keus in overvloed en kwaliteit

Aanbeveling
overzichtelijk goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aadeggers 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik had wat moeite met mijn GPS, omdat het straatnummer niet in mijn kaart (veroudert) voorkwam.

Service
Ik werd goed geholpen bij het inladen van mijn bestelde vaatwasser

Assortiment
Voorzover ik gekeken heb is het assortiment ruim voldoende

Aanbeveling
Ik vind de prijs/kwaliteitverhouing erg goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bouwbedrijflisse 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en snel op de webshop

Service
Goed geinformeerd over de betaling en levering

Assortiment
Ruim, precies wat ik zocht

Aanbeveling
Gewoon, goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicole 69 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede site, goed telefonisch bereikbaar

Service
telefonist wist precies waar hij over sprak en gaf goede informatie

Extra toelichting
Misschien alleen nog even handig om door te geven aan mensen dat sommige artikelen zijn getest. De vaatwasser die wij besteld hadden heeft overdag op onze houten vloer gestaan en een grote (zwarte) natte vlek achter gelaten. Gelukkig moet onze vloer binnenkort gedaan worden, maar we betwijfelen of het niet te diep is doorgedrongen in het hout. Dit ter info!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Terneuzen 2013 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel makkelijk via computer besteld en de andere dag binne

Service
Vooral persoon die afleverde heeft bij mij hoog gescoord. Heel vriendelijk en beleefd, en netjes afgeleverd

Assortiment
Kan deze moeilijk beoordelen omdat ik 1 product zocht wat er dan ook gelukkig tussenzat

Aanbeveling
Vooral het gemak en de 24 uurs service

Extra toelichting
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

versc002 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk bereikbaar, goed advies, geen gezeur over betaling

Service
zoals gezegd, goed advies, pinnen bij chauffeur,

Assortiment
weet ik niet, ik wist wat ik wilde

Aanbeveling
alles even gemakkelijk, heb de winkel al aanbevolen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ferry meij 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk op internet

Service
werd goed geholpen en voor vervanging gezorgd toen het uitverkocht was

Assortiment
veel merken voorradig

Aanbeveling
aan iedereen die witgoed wil kopen

Extra toelichting
goede prijs en goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Andre-1111 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

krull001 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Kramer huis & bedrijf 09-06-2013

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Zondagsavond bestelling geplaatst, direct bevestiging ontvangen en zeer snelle en correcte levering. Betaling bij ontvangst d.m.v. pinnen. Gemak dient de mens.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

a.w.c.m.s. 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
's avonds bestellen de volgende dag in huis.

Service
kan pakket volgen wanneer het word afgeleverd, super!!

Assortiment
genoeg keus, maar wat moet je kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanet70 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Na telefonisch contact te hebben opgenomen met een medewerker van de Keukenloods snel en bekwaam geholpen. Na order en betaling was alles zeer snel geregeld.

Service
Goede en bewame medewerker. Bestelling snel in huis.

Aanbeveling
goede service, bekwaam medewerker en snel bestelling in huis!

Extra toelichting
Voor de 2e maal bestelling geplaatst via De Keukenloods. Ook deze keer weer prima geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kromhout van der Meer 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
om niet naar de winkel te gaan en het via de computer te bestellen.

Service
werdt op de hoogte gehouden wanneer de vaatwasser gebracht zou worden. En kreeg ook nog eens een sms hoe laat ze op de dag kwamen leveren.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Zou iedereen het aanbevelen.

Extra toelichting
Wil jullie bedanken voor de goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

voerm023 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk en snel thuis

Service
alleen jammer dat het oude apparaat niet mee terug werd genomen

Assortiment
zeer veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

LeodB 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en eenvoudig

Service
apparatuur was volgens afspraak geleverd

Aanbeveling
goede ervaring, prima service

Extra toelichting
ok

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

kiezel 24 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goed en overzichtelijk
en goede informatie

Service
zeer snel en keurig afgeleverd

Assortiment
zeer breed en overzichtelijk in gedeeld

Aanbeveling
ik beveel u aan een ieder die iets uit uw arssortiment nodig heeft

Extra toelichting
goede voorlichting en duidelijke afspraken die ook stipt worden na gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hko123 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website is gebruikersvriendelijk.

Service
Goede communicatie na het plaatsen van de bestelling. Op tijd bezorgd in het afgesproken tijdvak.

Assortiment
Veel keuze op de website.

Aanbeveling
Zeer betrouwbare leverancier die afspraken na komt.

Extra toelichting
Keukenloods heeft de website, het bestelproces en de aflevering professioneel georganiseerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jel01 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk een keuze bepalen aan de hand van technische specificaties en prijs

Service
Keurige mailbevestiging na aankoop. 24 uurs levering bleek toch niet mogelijk.

Assortiment
Voldoende vergelijkbare keus

Aanbeveling
Zijn tevreden !

Extra toelichting
Ondanks misgelopen bezorgafspraak zijn wij tevreden over de wijze van aankoop. Een winkel geeft voor vaatwassers geen meerwaarde. Alle informatie over het apparaat is te lezen. Overigens is de misgelopen bezorgafspraak naar tevredenheid en snel opgelost.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

SaskiaK. 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, duidelijk bestelproces. Handige vergelijkfunctie op de website.

Service
Ter verificatie telefonisch contact gehad, vriendelijk en efficiënt. Product geleverd op gewenste dag en 1 dag van te voren bericht over indicatie levertijd.

Assortiment
Groot assortiment, zeer scherpe prijzen.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen, geen enkel minpunt te ontdekken.

Extra toelichting
Perfecte service, supersnelle levering, grote keuze aan producten en zeer scherpe prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LHH 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De produkten zijn goed weergegeven en beschreven.

Service
Op de webside stond 1 tot 2 dagen levertijd het product bleek toch niet voorraad te zijn,maar dit werd direkt op de webside verandert.

Assortiment
Bijna te veel om uit te kiezen.

Aanbeveling
Het assortiment is compleet en snel leverbaar je weet precies hoe laat ze komen dus hoef je niet de hele dag thuis te blijven,Pinnen bij de chauffeur is ook mogelijk.

Extra toelichting
Het assortiment is groot snel leverbaar de levering is precies op te vragen zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Je kunt pinnen bij de Chauffeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miele koper 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via de website is alles makkelijk te vinden

Service
Vriendelijke verkoper stond me netjes te woord.

Assortiment
Alle spullen die we van Miele zochten waren beschikbaar op jullie website.

Aanbeveling
Zie hierboven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Viefke1970 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke webpagina. winkelen zonder uit je luie stoel te hoeven komen

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Agema 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Toegankelijke internetside

Service
Uitstekende service gekregen van het Inbouwteam

Assortiment
De volgende bestelling, er moet binnenkort ook een vaatwasser komen, doe ik weer bij jullie

Aanbeveling
Motivering is niet nodig. Jullie zijn gewoon goed!

Extra toelichting
Lees boven. Geen motivatie meer nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gosanke09 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ME Abbink 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke internetsite

Service
Vakkundige montage. Behulpzame en beleefde vaklui

Assortiment
Voldoende verschillende merken

Aanbeveling
Uitstekend bevallen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kimske 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is gemakkelijker dan zo naar de winkel te gaan.
Vergelijken gaat op deze manier goed . Je kunt je wensen goed meenemen.

Service
Alles wordt netjes op tijd bezorgt. Bezorger is heel vriendelijk. En betreft betaling is heel gemakkelijk.

Assortiment
Genoeg in huis.

Aanbeveling
Wij hebben de site aanbevolen gekregen via iemand anders. Aangezien wij heel tevreden zijn zullen wij dit ook aan andere aanbevelen. Mond op mond reclame is dan ook nog altijd het beste.

Extra toelichting
Wij zijn heel tevreden tot nu toe. Met elke bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edith 2 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk thuis uitzoeken

Service
Precies op de afgesproken tijd bezorgd

Aanbeveling
Zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

markkorfage 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk uit te zoeken en site is erg duidelijk.

Service
er is vooraf duidelijkheid over de leveringstijd daarna is dit te volgen via internet en vond het super dat er een afleveringsafspraak gemaakt werd!!

Aanbeveling
er werd ons gevraagd waar we ons fornuis weg hebben en hebben toen deze site aanbevolen ruim assortiment en niet duur.

Extra toelichting
al met al zijn wij erg gelukkig met ons nieuwe fornuis, en met de geleverde service. mochten we in de toekomst nog iets nodig hebben zullen we zeker deze site raadplegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Normale klant 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niets op aan te merken.

Service
Prima, prijs was elders lager en direct aangepast in een offerte. ook de bezorging was prima. Oude apparaat meegenomen.

Assortiment
Zeer ruim te noemen.

Aanbeveling
Intussen al diverse mensen in mijn omgeving aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Irwy 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bij vergelijking bleek de Keukenloods niet de goedkoopste. Bij melding hierover kregen we een aangepaste prijs aangeboden. Dit was wel goedkoper.

Service
De levertijd was niet volgens de verwachting. Volgens de site was het artikel op voorraad. Dat bleek achteraf niet zo te zijn. Het bleek dat ook andere leveranciers het artikel niet eerder konden leveren.

Assortiment
We vonden wat we zochten

Aanbeveling
Uiteindelijk toch tevreden.

Extra toelichting
Bij vergelijking bleek de Keukenloods niet de goedkoopste. Bij melding hierover kregen we een aangepaste prijs aangeboden. Dit was wel goedkoper. De levertijd was niet volgens de verwachting. Volgens de site was het artikel op voorraad. Dat bleek achteraf niet zo te zijn. Het bleek dat ook andere leveranciers het artikel niet eerder konden leveren. Uiteindelijk toch tevreden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

edmay 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk producten te bestellen, betaling via ideal is ook ideaal

Service
goed op de hoogte gehouden dmv mail

Aanbeveling
vanwege bovenstaand

Extra toelichting
Ik heb gericht gezocht dus weet niet wat verder nog in het assortimnent zit. Wel van plan om daar naar te kijken. Levering was snel na betaling.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews