Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20010 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3186 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

linden32 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
via internet besteld de volgende dag in huis

Service
correct behandeld, ruim voldoende informatie

Assortiment
diverse mogelijkheden waaruit goede keuze te maken was

Aanbeveling
zie bovengenoemde punten

Extra toelichting
goede in formatie goede prijs snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

eye catcher 11-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je besteld en de volgende dag is het binnen, de oude machine nemen zij mee, ik was het vergeten aan te geven bij de bestelling dat de oude machine afgevoerd moest worden, maar 1 belletje was genoeg

Service
Zij Zijn goed bereikbaar

Assortiment
Ruim voldoende

Extra toelichting
Ruim assortiment, zeer scherpe prijzen, snelle levering, goede bereikbaarheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.Gardenier 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via de website gaat heel eenvoudig

Service
De oude vaatwasser kon ik zo mee terug geven

Assortiment
Er is keuze uit een groot assortiment

Aanbeveling
Twee jaar terug voor het eerst een koel/vries combinatie gekocht bij de Keukenloods en nu recent een vaatwasser. Alles soepel verlopen

Extra toelichting
Gewoon tevreden over aankoop en service van Keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MeghBos 11-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles staat overzichtelijk en duidelijk op de site vermeldt

Service
Super service! via de laagste prijsgarantie mijn kookplaat voor de laagste prijs gekocht via keukenloods.nl

Assortiment
Afgezien van de afwijkende maten in de kookplaten en de daarin beperkte assortiment heb ik niks om over te klagen

Aanbeveling
Altijd goed geholpen en eventuele per telefoon erg goed te bereiken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1974Erik 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Goed geholpen bij telefonische
vragen over bestelling

Assortiment
Zeer grote keuze en niet duur

Aanbeveling
Goede service en betaalbaar

Extra toelichting
Na bestelling in vijf dagen geleverd helemaal top

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gooseman1810 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website. Makkelijk te bestellen.

Service
Snelle levering ruim binnen het gestelde tijdvak

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Goede, nette website, indien nodig persoonlijk contact via chat, zeer snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

49peter 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is overzichtelijk waardoor goede vergelijkingen gemaakt kunnen worden.

Service
Toen bleek dat het gekozen model niet voorradig was en binnen bepaalde tijd leverbaar, werd een vergelijkbaar alteratief aangeboden tegen dezelfde prijs. Ondanks het feit dat het alternatief iets duurder was. De levering bracht onze eigen planning niet in problemen.

Assortiment
De keuze is ruim en het assortiment is up to date.

Aanbeveling
Op basis van het voorafgaande hebben wij geen terughoudendheid. Dit overigens los van onverhoopte problemen aan de apparatuur en een adequate afhandeling alsdan.

Extra toelichting
De motivatie per aspect lijkt is voldoende.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pjotr_the_Great 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
To-the-point antwoorden en goede hulp bij het bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris Duijsters 11-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site werkt goed en ze zijn telefonisch goed bereikbaar

Service
alle afspraken keurig nagekomen en bestellen via telefoon ging goed

Assortiment
Zoveel keus je ziet door de bomen het bos niet. Maar als je de boswachter (Justin) belt leidt hij je keurig rond

Aanbeveling
Ik heb al zoveel klanten doorgestuurd....!

Extra toelichting
Super bedrijf, betrouwbaar en de service is goed. Heb er 6 jaar geleden mij hele keuken besteld. Zaten wat problemen met de kraan in en die hebben zij keurig opgelost terwijl de fabrikant niet meewerkend was. Nu ook weer super service en goede klantenservice. en gegarandeerd de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mien1948 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vlug en prettig contakt

Service
snel en duidelijk waneer en vriendelijk

Assortiment
goed en duidelijk

Aanbeveling
Omdat alles duidelijk is en vriendelijk

Extra toelichting
Ik zou zo weer bij keukenloods bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maximoos 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke site,mogelijkheid om artikelen met elkaar te vergelijken

Service
keurig verzorgd,zeer nette chauffeur die ook nog eens op het afgesproken tijdstip arriveerde,zeer goed en netjes!

Assortiment
groot assortiment,duidelijke zoekfunctie

Aanbeveling
Gewoon een goede winkel!!!

Extra toelichting
snel bezorgd,keurig personeel,kortom een prima zaak om vaker te bestellen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riet65 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website.
Gemakkelijk bestellen.

Service
zeer snelle levering

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
betrouwbare winkel, snelle levering. duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jack77 11-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen, keurig terug gebeld en afspraak gemaakt die klopt

Service
Op het juiste tijdstip afgeleverd en snel.

Assortiment
alle vergelijkbare producten kun je krijgen tegen de goedkoopste prijs bij de Keukenloods

Aanbeveling
Mijn zoon heeft Keukenloods bij mij aanbevolen en dat was zeker geen teleurstelling. Mijn volgende bestelling gaat weer via Keukenloods

Extra toelichting
Makkelijk, goed contact, duidelijke afspraken die kloppen en aflevering op het genoemde tijdstip. Bovendien een uitgebreid assortiment en de goedkoopste dus waarom zou je elders gaan kijken. Wij kozen deze keer voor een afwasmachine die bij een andee firma in de aanbieding was en ...... Keukenloods was nog goedkoper voor dezelfde machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brouwer Groot 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
nette snelle levering

Service
zeer correct

Assortiment
groot

Aanbeveling
levering en beantwoorden vragen

Extra toelichting
Voordeliger en zeer netjes geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy73 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke en makelijke website

Service
snelle en volgbare levering

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
allen lof

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Blije afnemer 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De afhaal vestiging is dicht bij (3km)

Service
Prima, 15.00 uur kopen en voor 16.00 uur het apparaat in mijn bezit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeanine van Gulik 11-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker thuis op je gemak uitzoeken wat je nodig hebt.

Service
Snelle levering, heb alleen het bericht van de tijd van levering gemist.

Assortiment
Groot assortiment, alle merken, veel producten.

Aanbeveling
Voor mij de 2de keer dat ik iets bij de keukenloods heb besteld, producten met een flinke korting.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over het product dat ik besteld heb en over de prijs en de snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

gezin 5 personen 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk ophalen, alles op voorraad

Service
goed advies

Assortiment
alles voorradig

Aanbeveling
goedkoop, goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca van den Hoff 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt op internet eerst kijken wat er allemaal te koop is en daarna op je gemak het artikel in het echt bekijken in de winkel

Service
De verkoper geeft je allerhande info over een apparaat en hij denkt met je mee.

Assortiment
Er staan voldoende artikelen in de winkel.

Aanbeveling
Goedkoop en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Britt007 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is duidelijk. Wanneer je weet wat je wilt aanschaffen (in ons geval een Siemens oven) is dit duidelijk te vinden.

Service
Vriendelijke en correcte behandeling. Ook het telefonisch doorgeven van de te verwachten leveringsdatum is goed en kan in overleg plaatsvinden.

Assortiment
Het assortiment is groot genoeg om een keuze te maken.
Ook de prijs was voor ons een punt om bij de Keukenloods te kopen.

Aanbeveling
Betrouwbaar adres, komt afspraken na.

Extra toelichting
Zie bovenstaande; bij een eventueel volgende aanschaf van keukenapparatuur zouden wij zeer zeker eerst de website van de Keukenloods raadplegen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roos_ke 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alle producten zijn goed te vinden en goed beschreven

Service
alles klopte de levering was zoals afgesproken de volgende dag al binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.franssen 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede n duidelijke info

Service
Correcte behandeling bij persoonlijk contact

Assortiment
Zeer uitgebreid ook in merken

Aanbeveling
Service n kwalitiet n diverssiteit onder een dak ....perfect ook de prijs is je vn het.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maximilliaan50 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestelling geplaatst via internet. Keurig een telefoontje ontvangen en een telefoonnummer waar ik te horen kreeg wanneer de gaskookplaat werd geleverd.

Service
Gasplaat paste niet. Gebeld en daarna gemaild en nog dezelfde dag was alles keurig geregeld.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Snelle levering, hele goede service, afspraken worden nagekomen en zeer vriendelijke mensen aan de telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ha413193 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Van thuis uit apparaten bekijken en vergelijken. Duidelijke en overzichtelijke site, goede te volgen. Betaling gaat makkelijk

Service
Snelle levering, info over bezorging.

Assortiment
voldoende keuzen in diverse prijsklassen en merken

Aanbeveling
Goede ervaringen opgedaan tot heden, tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Leo Zeegers 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
logisch gebruiksaanwijzing

Service
klantvriendelijk en behulpzaam

Assortiment
uitgebreide sortiment

Aanbeveling
prijs/kwaliteit en klantvriendelijkheid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

frank de lange 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
keukenloods zit voor dichtbij en kan in de winkel zelf kopen.

Assortiment
assortiment is voldoende

Aanbeveling
assortiment is goed en de prijzen ook

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hans van Dorp 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
goede service en op tijd

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
heb ik al gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1960Ron 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is duidelijk aangegeven en met 1 klik zie je meteen de resultaten.

Service
In de winkel in Gaanderen geweest,deze is goed bereikbaar en ze staan gelijk voor je klaar.'s Morgens koelkast gekocht en 's middags al een telefoontje wanneer ze hem konden komen brengen en dit allemaal gratis.

Assortiment
Ik had de winkel iets groter verwacht en dat er meer losse inbouwapparaten zouden zijn maar de keus was toch voldoende en de prijs is zeker concurerend tegenover andere aanbieders.

Aanbeveling
Als je witgoed zoekt moet je eerst naar de keukenloods want daar is ruim voldoende keus in alle merken en de prijs is ook goed

Extra toelichting
Deze Zanussi koelkast voldoet ruimschoots aan onze verwachting hij koelt goed en hij is zuinig in verbruik en je hoort hem niet.makkelijk zijn ook de in hoogte verstelbare glazen schappen zodat je makkelijk 1,5 literpakken kunt plaatsen,Al met al een goede koelkast en voor een schappelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jozef1961 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kenjo 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website was duidelijk en overzichtelijk. Ruime keuze in aangeboden apparatuur.
Betaalwijze makkelijk.

Service
Bij telefonische vragen snel antwoord gegeven. Mocht iets niet duidelijk zijn werd e.e.a. door hen opgevraagd en werd hierna snel met een antwoord gebeld.
Levertijden werden tijdens de bestelling duidelijk aangegevn.

Assortiment
Zoals eerder aangegeven keuze genoeg en we konden vinden wat wij wensten.

Aanbeveling
Prijs kwaliteit verhouding prima. Wij hebben hier ervaring in opgedaan door meerdere keukenzaken te bezoeken en ons te laten adviseren.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden over prijs kwaliteit verhouding. Verder werden wij zeer goed geadviseerd in onze keuze.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

katrien12 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
fijne vaatwasser, goede service en prima montage.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yannis Kaz 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Van den Bosch 10-06-2014 In de winkel gekocht
Zaandam

Algemene score

6,7

Gemak
Ruime keuze, goede hulp bij uitzoeken materialen

Service
Eerste en laatste contact was goed maar mailverkeer niet ontvangen. Dit ging naar keukenontwerper terwijl wij duidelijk hadden aangegeven dat inbouwapparatuur naar ons huisadres moest. Dus ook mail hierover. Paar keer gebeld met de vraag ons terug te bellen. Niet gebeurd.

Aanbeveling
Ruime keuze. Alles in een winkel/ dus een koop.

Extra toelichting
Goed en mooi materiaal. Goed advies. Beetje nare nasmaak mbt communicatie tussen koop en levering.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

familie 023 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitzoeken vanaf je computer

Service
precies de aflevering qua tijd zoals afgesproken, oude apparaat retour, betaling aan de deur per pin

Assortiment
veel verscheidenheid aan merken en prijsklasse

Aanbeveling
twee maal telefonisch kontakt zeer netjes geholpen

Extra toelichting
Ben niet zo een koper via Internet, is goed bevallen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bassie1956 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
geleverd, volgens afspraak, en op tijd

Assortiment
gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
ik heb gevonden wat ik zocht, tegen een nette prijs, dus zou ik dat ook aan kennissen melden

Extra toelichting
veel producten van verschillende fabrikanten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SilverstarNL 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Alles top! Goede keus, goed prijs, snelle levering en pinnen aan de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kreins 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PaulineSch 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website. makkelijk alles te vinden

Service
goede en snelle bezorging

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

moniR 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ze helpen je de goede keuze te bepalen.

Service
gewoon 'n goede service

Assortiment
heel erg breed

Aanbeveling
super

Extra toelichting
we zijn gewoon geweldig geadviseerd en geholpen. Ook nadat we de producten in huis hadden, goede aftersales.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

LinPet 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even gekeken op internet naar wat we zochten genoeg om uit te kiezen

Service
Voor zover ik dit op dit moment kan beoordelen uitstekend zowel in de winkel als thuis bij levering en installatie

Assortiment
Wij waren op zoek naar een inbouw koelkast assortiment ruim genoeg

Aanbeveling
Uitstekend geholpen in de winkel alles uitstekend uitgelegd relaxed en met kennis heel fijn

Extra toelichting
Kan niet anders zeggen via internet gezocht ruime keus alle prijsklassen. Uitstekende service in de winkel en bij levering en installatie thuis. TOP!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pattie89 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel simpel via de site besteld en de volgende ochtend werd ik al gebeld om een afspraak te maken voor het bezorgen.

Service
Service was prima. Kon bezorgd worden op een dag dat het mij het beste uit kwam. En toen het bezorgd werd, werd het neegezet waar ik het wilde. Echt perfect!

Assortiment
Ik had een ruime keuze aan ovens en kookplaten. En was ook duidelijk op welk termijn het leverbaar was.

Aanbeveling
Ik zou het zeker aanraden aan familie en vrienden. Alleen zou ik het wel via de site doen. De oven die ik gezien had was niet in de winkel (XXL Zaandam). Dus via de site heb je meer info en meer keus.

Extra toelichting
Het was jammer dat de oven die ik wilde niet ook n de winkel te bezichtigen was. Maar ik ben zeer tevreden over keukenloods. De service (ook in dr winkel) was prima en er werd snel gereageerd. Over de producten en de bezorging hiervan ben ik ook zeer tevreden. Mocht ik meer nodig hebben kom ik zeker weer bij keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Minom1959 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site met ruime documentatie

Service
Nog niet nodig gehad.
Wel onze producten keurig naar onze auto gereden en geholpen met inladen. Complimenten.

Assortiment
Zeer ruim assortiment met voor ieder wat wils

Aanbeveling
Groot assortiment met nette prijzen

Extra toelichting
Mijn site waar je op je gemak je producten kan kiezen en zelf beoordelen en in samenwerking met filiaal kan bestellen en na een paar dagen al je producten kan ophalen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eef Arends 10-06-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen

Algemene score

8,0

Gemak
Dichtbij

Service
heel goed advies gekregen

Assortiment
voldoende in winkel maar konden niet "zien" wat we kochten

Extra toelichting
verkoper nam alle tijd om de juiste informatie te verzamelen en aan ons te melden, alleen jammer dat we een vaatwasser mooi vonden maar deze mochten we niet kopen omdat deze reeds opgegeven was voor een veiling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wietske van der Veen 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via Keukenloodsheel gemakkelijk mijn nieuwe Siemens oven besteld.Geen problemen met betaling. Goede planning betreffende de bezorging!

Service
Service is prima. Ook telefonisch goed en professioneel geholpen. Via de mail werd ik goed op de hoogte gehouden van het te leveren product.

Assortiment
Ruime keus tegen scherpe prijzen!!

Aanbeveling
Ik heb deze winkel inmiddels al bij een familielid aanbevolen en ook zij hebben een oven bij de Keukenloods gekocht. Snelle leveringen een correcte behandeling

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden over de oven die ik bij de Keukenloods heb gekocht via internet. De werkwijze komt professioneel en betrouwbaar over.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beckers49 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is duidelijk en werkt goed. geen rare dingen aangetroffen.

Service
Ondanks twee min punten heeft u zoals het hoort de zaken goed en snel opgelost. Juist als er niet iets goed is moet men de service waarborgen. dat heeft u uitermate goed en snel gedaan.

Assortiment
Voor hetgeen wij opzoek waren was er ruim voldoende keuze. De rest leek mij ook veelvuldig in keuze.

Aanbeveling
Het gehele proces is mij positief bevallen.

Extra toelichting
Het gehele proces is mij positief bevallen. de snelheid van levering, communicatie en service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Meulenbroek 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzicht van goederen.

Service
perfect.levering op afgesproken tijd.Zeer klant vriendelijk.

Assortiment
Voor mij ruim voldoende.

Aanbeveling
Zie hier boven.IkI

Extra toelichting
Ik ga binnenkort weer een bestelling doen,zegt al genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kapster32 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maffy64 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeer overzichtelijke internetsite

Service
Zeer snelle probleemloze levering

Assortiment
Meerdere sites vergeleken, prijs en aanbod zeer groot en voordelig

Aanbeveling
Is inmiddels al gebeurt

Extra toelichting
Omdat we het gasstel nog maar net hebben kan ik inhoudelijk gezien nog geen zinnige beoordeling geven. Voor het bedrijf alleen maar lof.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jan van volien 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ellen bruns 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele mooie duidelijke site

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en aan de telefoon ook heel netjes geholpen.je bestelling wordt netjes gebracht en het oude product weer meegenomen. Geen verzendkosten. Helemaal top.

Assortiment
Voor alles wat wils. Hele duren en wat voordelige merken. Heb goed kunnen kiezen.

Aanbeveling
Ik zou iedereen aanbevelen hier te kopen. GA ZO DOOR!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews