Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 21017 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3263 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

janjdekker 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke webshop en een winkel dichtbij.

Service
Prima personeel in de winkel met veel kennis.

Assortiment
Gigantisch veel op voorraad

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Heel aardig personeel met veel kennis van zaken. Levertijd klopte ook met de afgesproken levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

barbamama 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kijken, vergelijken en bestellen verliep allemaal soepel en simpel.

Service
De volgende dag al in huis en gratis bezorgd!

Assortiment
Keukenloods had de koelkast die we wilden en voor de laagste prijs.

Aanbeveling
Laagste prijs en snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.van der Bijl 06-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Gemakkelijk op internet keuze te maken

Service
Bezorger eigende verpakking mee te nemen

Assortiment
Uitgebreide keuze

Extra toelichting
Ruim en gevarieerd aanbod

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

BobWillem 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kon alles goed en makkelijk vinden. en telefonisch werd ik snel geholpen.

Service
goede service aan de telefoon en goede service bij aflevering

Assortiment
ik heb alles kunnen vinden wat ik nodig had.

Aanbeveling
altijd. Ik heb nu een afzuigkap op het oog op jullie website. tel06ss.html?kwd=%7Bkeyword%7D&origin=%7Badtype%7D&gclid=CO3cx4im-b8CFY_MtAodeAUAyA

Extra toelichting
zeer tevreden over alles van keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rubbens 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Assortiment
Wat ik zocht was er ,plus ik kon een gelijkwaardig vergelijk maken

Aanbeveling
Duidelijk in prijs en levering geheel volgens wat besproken is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ydereen 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de website kon ik gemakkelijk advies vragen via de helpdesk. Ik opende een chat sessie met Jeroen en hij stond mij vriendelijk te woord. Even later op de dag had ik nog een paar vragen aan Jeroen en hij kon nog precies het gesprek erbij pakken waarover wij eerder hadden gepraat.

Service
Service is prima en Jeroen hielp me met uitzoeken van een nieuwe kookplaat. Verder was de bezorging ook netjes verlopen door een vriendelijke man.

Assortiment
Het assortiment is goed en je kan goed filteren op de beste of wat de klanten het beste vinden en dat heeft mij erg geholpen bij de keuze van mijn kookplaat.

Aanbeveling
Ja en dat heb ik ook gelijk gedaan aan mijn buurman. Hij was toevallig ook bezig met een nieuwe keuken en heeft ook een gaskookplaat besteld.

Extra toelichting
Ik heb geen reden gezien om jullie lager cijfer te geven dan een 10. Jullie hebben de juiste stappen ondernomen om mij goed te helpen. Hierbij wil ik Jeroen ook nogmaals bedanken voor zijn hulp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel van Baak 06-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

D_R 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online kiezen, vergelijken, bestaande revieuws lezen en leverdag kunnen opgeven.

Service
Op het bestellen na nog geen gebruik gemaakt van de service, maar tot nu toe liep dat prima :)

Assortiment
Voldoende merken en typen.

Aanbeveling
Prijzen zijn ok en webshop werkt prima. Bestelling liep goed, dus zou zeker niet nalaten om een ander te tippen.

Extra toelichting
Ruim voldoende assortiment. Prima prijs/kwaliteit. En een goed werkende shop. Daarnaast was pinnen bij levering mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s.j.f.vanderhooft 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Online bestellen en volgende dag levering

Service
Duidelijke termijn voor levering, goede service aan huis

Aanbeveling
Goede prijs en dito service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Axel Gerressen 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede gebruiksfuncties en Snel reactie via mail

Service
Kon makkelijk de bezorgdatum aanpassen

Aanbeveling
Ik ben wel een soort van fan, heb echt veel bij jullie besteld. Alle keuken apparatuur en ook al het witgoed. Gewoon de scherpste prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

121423 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede en duidelijke site

Service
Snelle en gratis levering

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Deze winkel is sterk aan te bevelen

Extra toelichting
Goede service en snelle levering, ik kan deze winkel zeer aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rolf engels 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
mooie site

Service
goed advies ook via telefoon

Assortiment
heeeel veel keuze

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

n van rijn van der keyl 06-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snel in huis keurig binnen de tijd bezorgd

Service
Heeft mijn oude combi niet meegenomen vergeten?

Assortiment
Veel keuze mooie prijzen

Extra toelichting
Zie bovenstaande antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Roxanne1975 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn goed te vinden en productinfo is duidelijk

Service
Netjes, vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Heerlijk winkelen.

Aanbeveling
Groot assortiment en duidelijk winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kalijn17 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website is overzichtelijk, makkelijk om een bestelling te plaatsen.

Service
Vriendelijk en behulpzaam personeel bij klantenservice, nemen de tijd en geven correct antwoord (zelfs vlak voor sluitingstijd), de bezorger was ook erg vriendelijk, netjes en behulpzaam.Prima!

Aanbeveling
Ik zou de keukenloods zeker aanbevelen!

Extra toelichting
Wij zijn heel tevreden. De vaatwasser doet het tot nu toe ook prima, veel kan ik daar nog niet over zeggen. Goeie service, snel bezorgd, vriendelijke mensen bij klantenservice en bezorging.Voor een volgende keer kijken wij eerst op jullie website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NameAW 06-08-2014

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Ik heb tel. Extra info gevraagd en gekregen maar deze info klopte niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

susanne53 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Heel netjes bij ons boven op de juiste plek neergezet

Assortiment
Kwam nog eerder dan we hadden verwacht en wat eerst werd aangegeven. Daarnaast keuze uit vele kleuren.

Aanbeveling
zeker, goed assortiment, snelle en nette bezorging.,

Extra toelichting
Zoals hierboven

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

RickdeJong 06-08-2014

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snelle en makkelijke afhandeling van de bestelling. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Barry_Alkmaar 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nokia48 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ruime keus op de site.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Ruime sortering.

Aanbeveling
Zeer tevreden over de levering van de kookplaat.

Extra toelichting
Ruime keus, snelle levering en het gemak van pinnen bij aflevering, TOP.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

joris299 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ben over alles zeer tevreden. Zal zeker weer bij keukenloods kopen als ik iets nodig heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Comte 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Marty1977 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Medewerkers geven goed en duidelijk advies.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Zou ik zonder twijfel aan anderen aanbevelen .

Extra toelichting
Zeer tevreden over keukenloods. Medewerkers, assortiment, website, levertijd en prijzen zijn prima. Apparaten zijn recent ingebouwd en nog niet volledig in gebruik. Dus over verdere service (indien iets defect zou zijn) kan ik niet oordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkschets 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet bestellen is gemakkelijk

Service
Prima correspondentie en aflevering

Assortiment
Kan dit niet beoordelen

Aanbeveling
Gezien het bovenstaande

Extra toelichting
Is in het bovenstaande voldoende duidelijk gemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Janneke 123 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles staat duidelijk beschreven.

Service
snelle levering.

Assortiment
uitgebreid assortiment dus je hoeft niet naar verschillende winkels, en goedkoper dan andere winkels.

Aanbeveling
Snelle levering, niet duur, vriendelijke chauffeur die netjes vraagt waar hij het bestelde moet plaatsen.

Extra toelichting
Als er weer iets kapot gaat wat electronica betreft bestel ik bij de keukenloods. Snel, goedkoop, en je wordt vriendelijk behandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita Delger 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk vanuit de luie stoel te bestellen !

Service
Duidelijk, netjes afgeleverd, goede afspraken.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Niet duur en toch goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo Better Your sales 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitkiezen (al dan niet met behulp van zeer attent persoon aan de telefoon), bestellen, betalen en ontvangen! Gemakkelijker kan niet :)

Service
Ik had een aantal zaken nodig (w.o. filters voor verschillende afzuigkappen), super daarover geadviseerd en geholpen! Jammer dat het één keer mis (langs elkaar heen) ging, maar toch tevreden.

Assortiment
Geen kijk op.

Aanbeveling
Goede prijzen.

Extra toelichting
Goedkoop, behulpzaam (het ging een keer mis in de communicatie maar dat kan gebeuren). Mocht ik hiermee winnen weet ik helemaal zeker ;) KEUKENLOODS.NL mensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Olavo di swampini 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Telefonisch erg vriendelijk in zoeken van opties

Service
Goed en prettig geregeld

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mike 1969 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fantastisch goed werkende website waarbij alle informatie duidelijk voorhanden is. Prima foto's en informatie. Wat mij zeer is bevallen is dat er bij mijn eerste keuze een tweede mogelijkheid werd geboden om een duurdere combinatie voor de zelfde prijs te kopen. Geen ingewikkelde keuze :-) onze oude koel vries combi was overleden. Zonder meerprijs had ik terwijl ik op zondag bestelde de mogelijkheid om maandag te laten bezorgen. Echt super!

Service
Prima communicatie voor, tijdens en na het bestellen. Snelle en vriendelijke reacties, ook na de levering!!!!!!

Assortiment
Grote keuze van duur tot goedkoop. Voor zover ik kon zien zeer scherpe prijzen vaak zelfs de goedkoopste ten aanzien van andere leveranciers.

Extra toelichting
Dit was mijn eerste kennismaking met de keukenloods maar wat voor een! Helemaal super! Vanaf het bestellen tot de levering, door een aardige en zeer vriendelijke bezorger, een super aankoopervaring! Ik zal jullie zeker weer weten te vinden als ik iets voor mijn keuken nodig heb. Keukenloods staat bij mijn favorieten en ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden en collega's! Hartelijk bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JuultjeK 05-08-2014

Algemene score

6,8

Service
Mijn vragen over de producten werden snel en vakkundig beantwoord. Ook nadat een ruit stuk was gegaan werd ik direkt geholpen en de ruit vervangen.

Assortiment
Misschien zelfs bijna teveel om uit te kiezen.

Aanbeveling
Ik beveel nooit iets aan bij anderen, wel zal ik zeggen waar ik iets heb gekocht als mij dat wordt gevraagd.

Extra toelichting
Ik ben erg blij en tevreden met alle producten die ik bij jullie heb aangeschaft!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jwielart 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Dmv telefonisch contact een goed en uitgebreid advies.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zeertevredenklant2014 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk vindbaar en een makkelijke site

Service
Prima service, nadat er al een afspraak stond was deze na sluitingstijd van de klantenservice ivm familieomstandigheden zonder problemen uit te stellen. Het product was zelfs al geladen maar ook dit was geen probleem. Daarna ook prima levering en tijdens het afgesproken tijdstip

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

22Cor 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A.A. Ouwehand 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke lay-out website

Service
duidelijkheid na chatsessie en telefoontje over leveringsvoorwaarden

Assortiment
specifiek gezocht naar vaatwasser van Siemens

Aanbeveling
Betrouwbaar, snelle levering

Extra toelichting
Prima communicatie via chat of telefoon. Afspraken zijn nagekomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

broodbakker-eb 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website geeft uitstekende info, veel beter dan van concurrenten!

Service
ik kreeg snel een prima geprijsde offerte voor 2 producten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

naamxxxx 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J82 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heldere site.

Service
Kan vragen op de site stellen indien nodig. Email ter bevestiging en bezorgen verliep in overleg. Erg fijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Liesje55 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijker kan bijna niet

Service
top!

Assortiment
Zeer ruime keus

Aanbeveling
echt een aanrader

Extra toelichting
super die keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ko de Boswachter 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Product uitkiezen op één van de vele fabriekssites; dan type doorgeven aan Keukenloods en de laagste prijs vragen; eenvoudiger gaat niet.

Service
Reactie op iedere email binnen de 4 uren; levering altijd binnen een week.

Assortiment
Alle bekende merken aanwezig en leverbaar.

Aanbeveling
Service en levering zijn prima; de prijs is vaak de laagste op de vergelijkingssites.

Extra toelichting
prima modern bedrijf met zowel toonzalen als een vlotte emailcommunicatie- en web-service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Buiter 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Directe toegang

Service
Snelle levering

Assortiment
Kraan die ik bestelde was elders niet meer te krijgen

Aanbeveling
Hoge mate

Extra toelichting
Was blij dat de kraan nog te verkrijgen was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poven 05-08-2014 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BT92 05-08-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Er zat geen gasslang bij en de koppeling past niet op een gasslang met een standaard aansluiting. Dit had misschien op de site erbij kunnen staan zodat men ermee rekening kan houden

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

JVR04 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super makkelijke site en ziet er gewoon overzichtelijk uit.

Service
Prima service, vragen via mail werden snel beantwoord en het bezorgen was ook gewoon op het afgesproken moment.

Assortiment
Het enigste jammere vind ik dat jullie geen koffiemachines van Jura of iets wat erop lijkt in jullie assortiment hebben, maar das misschien iets persoonlijks.

Aanbeveling
Heb al meerdere mensen bij jullie aanbevolen en die waren na een kijkje in Zaandam ook helemaal enthousiast.

Extra toelichting
Gewoon een prima winkel zowel in het filiaal als op de site. Ga zo door!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

missroebie 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zondagmiddag bestelt maandag middag in huis

Assortiment
Zeer ruime assortiment

Aanbeveling
Prima winkel wordt goed geholpen en voorgelicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

De vries 44 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Vriendelijk personeel en veel in voorraad

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

klant 122 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat ik zocht kon ik makkelijk vinden

Service
De vragen die ik stelde werden goed en duidelijk beantwoord

Assortiment
Had keuze genoeg

Aanbeveling
Wat ik zocht en wat ik wilde heb ik bij keukenloods gevonden

Extra toelichting
Mijn volgende aankoop komt bijna zeker van keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

123pet 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed

Service
snel en effiecient

Assortiment
Top

Aanbeveling
mooie prijs en super goede en zeer snelle service

Extra toelichting
had niet beter kunnen krijgen als bij keukenloods. Service, prijs in 1 woord fantastisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mesie 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Telefonisch besteld, binnen 24 uur geleverd. Top.

Service
Vriendelijk geholpen aan de telefoon en de chauffeur.

Assortiment
Prima keuze kunnen maken.

Aanbeveling
Alles goed verlopen, dus waarom niet?

Extra toelichting
Alles is goed geregeld bij Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin R. 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is goed te vinden en door middel van filters vindt je snel het product waar je naar op zoek bent. Aangezien ik nog een aantal vragen had op technisch gebied heb ik contact opgenomen per e-mail (zie service).

Service
Ik had over een inbouw magnetron nog een aantal vragen. Ik heb hiervoor 20:45 een e-mail gestuurd en binnen 5 minuten had ik al reactie, top! En dat op vrijdagavond. Ik ben vervolgens zaterdag naar de winkel gegaan in Almere. De service, vriendelijkheid en duidelijkheid was uitstekend!

Assortiment
Het grootte aanbod aan inbouwapparatuur is uitstekend. Over de andere producten kan ik dit niet beoordelen. Dit cijfer is dus van toepassing op inbouwapparatuur.

Aanbeveling
Op basis van mijn ervaring kan ik iedereen deze winkel in Almere en de online website aanbevelen.

Extra toelichting
Nadat mijn inbouwmagnetron het had begeven ben ik op zoek gegaan naar een vervanger voor mij AEG. Ik heb contact gezocht met AEG maar kreeg daar een schandalig antwoord terecht waar onder andere een website werd vermeld die niet te benaderen was. Dus ben ik via google terecht gekomen op keukenloods. Met een paar simpele kliks kwam ik uit op een aantal opties. Maar omdat ik nog geen kennis had van nismaten heb ik contact gezocht met keukenloods via e-mail, binnen 5 minuten reactie waarbij ik ook gelijk kwam te weten dat er een winkel is in Almere. Zaterdag direct naar Almere gegaan waarbij ik een goede uitleg en prijs kreeg voor een nieuwe inbouwmagnetron. Hoewel het slechts gaat om een inbouwmagnetron (in tegenstelling tot hele keukens) ben ik zeer goed geholpen via zowel de website/e-mail als winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niet_Tevreden 05-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

2,8

Gemak
De website was duidelijk. Het aangeboden artikel via de website was echter niet leverbaar meldde men mij 2 weken na bestelling per email. Toen ik dit op de website weer controleerde stond het artikel er nog steeds

Service
Ik heb via keukenloods online een ijskast besteld. Na 2 weken kreeg ik melding dat het niet leverbaar was. Ik heb filiaal zaandam gebeld daar vertelde men mij dat er nog een aantal uitgepakt stonden, en dat ik deze zelf kon halen. Ik heb gezegd dat ik heb besteld en betaald voor een apparaat inclusief levering via keukenloods online en verwacht daarom dat mij geleverd wordt waar ik voor heb betaald. In plaats van dat keukenloods zelf dit filiaal belt om mijn bestelling alsnog door te kunnen laten gaan, probeert men mij te dwingen om deze zelf met extra kosten op te halen in zaandam.
Dankzij mijn eigen creativiteit en inspaningen heb ik ze kunnen overreden om mij dat te leveren wat ik bij keukenloods online besteld en betaald had, incl. Levering

Had ik niet zelf onderzocht en uitgevonden dat ze nog in zaandam shop te leveren waren, dan had mijn bestelling niet doorgegaan. Had ik zelf niet gedreigd dat ik er desnoods een rechtszaak van zou maken als men mij het apparaat niet zou thuisbezorgen, zoals in mijn online order was overeengekomen, dan had ik zelf een busje moeten huren en daar kosten voor moeten maken

Assortiment
Het assortiment was blijkbaar niet up to date, hierdoor heb ik onnodig lang gewacht op een artikel wat ik wel had besteld en betaald, wat toch niet leverbaar leek.

Aanbeveling
Zoals gemeld deed men geen enkele moeite om mij te leveren waar ik voor betaald had. Ook al gaf ik aan dat het in de vestiging zaandam wel te verkrijgen was. Als service had men zich moeten excuseren voor de verkeerde informatie op de website, en melden dat het uiteraard geen probleem was om het uitgepakte model met gepaste spoed te leveren.

Extra toelichting
Ik heb vele malen gebeld naar online winkel en vestiging zaandam. Telkens kreeg ik iemand anders aan de lijn. Niemand voelde zich geroepen zich "mijn probleem" eigen te maken, en te zeggen, ik ga alles voor voor u regelen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Toon meer reviews