Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20007 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3184 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hansastra2014 14-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Fijn

Service
Profesioneel

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Betrouwbaar en goed personeel beloofd en komt na netjes geplaatst

Extra toelichting
Goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 22 14-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In winkel goed geïnformeerd zodat wij thuis de beste keuze konden maken

Service
Alles netjes thuisbezorgd

Extra toelichting
Zijn zeer tevreden over de keukenloods. Goed geïnformeerd over de aangekochte producten en vriendelijk personeel. Zal keukenloods zeer zeker aanbevelen aan familie en vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra91 14-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ontvangen info is tijdig en juist.

Service
Vandaag besteld en morgen geleverd. Vriendelijke bezorger!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Almanda 14-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel besteld, goede website, duidelijk en overzichtelijk

Service
Geweldig snel en hoes was niet leverbaar op dat moment en werd direct nageleverd. Prima service!

Assortiment
Erg veel te krijgen.

Extra toelichting
Erg fijne service, ook telefonisch contact erg vriendelijk en correct en ze doen wat ze zeggen.Echt geweldig. Al aangeraden aan vrienden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kleine 62 14-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

prins1967 14-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inico1966 14-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

FerdyP 14-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via de website zelf alle apparatuur kunnen vinden die ik zocht. Dit zoeken ging niet altijd even handig, het losstaande vrieskast is bijvoorbeeld lastig te vinden.

Service
Per e-mail contact gehad betreft alternatieve producten met een gunstigere levertijd. Hierop werd steeds snel en goed gereageerd.

Assortiment
Voldoende keus uit zowel A-merken als goedkopere alternatieven

Aanbeveling
Meestal betaal je meer voor goede service, maar Keukenloods is ondanks hun goede service nog steeds een van de goedkoopste leveranciers.

Extra toelichting
We waren al eens in het filiaal in Roosendaal geweest. Die ervaring hebben we als zo prettig ervaren dat toen ik de inbouwapparatuur in mijn keuken wilde vervangen ik direct aan Keukenloods dacht. En wederom alles weer prima in orde.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

charly56 14-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Super service, vriendelijke mensen aan de telefoon bij vragen en toen wij besloten de oven toch zelf af te halen ipv te laten brengen, kreeg ik na een paar dagen alsnog de waardebon opgestuurd, die je anders automatisch krijgt bij zelf halen. Super.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
groot assortiment, service prima, vriendelijke mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieke68 14-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een mooie, duidelijke en complete website met alle nodige en nuttige informatie over de producten met goede foto's.

Service
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Zowel de telefoniste om een afspraak te maken als de bezorger.

Assortiment
Zeer ruim assortiment. Ik had mijn producten bij een keukencentrum uitgezocht en bij keukenloods besteld. Ze konden alles leveren.

Aanbeveling
Voor het gemak, de geweldige service en het overcomplete assortiment.

Extra toelichting
Ik heb het bestellen van mijn keuken als een feest ervaren mede dankzij het geweldige team van Keukenloods. Bijna net zo goed als het Nederlands elftal :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kipling 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

12tevrejjj 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen & (laagste prijs, + voorraad info) was zeer eenvoudig, + de aftersales service, goed bereikbaar, en goed overlegd, voor mij, met Samsung. regelen bezorging, ook eenvoudig, en goed.

Service
Info (Keukenloods bood product aan voor laagste prijs, incl. bezorging op 3 hoog, zonder lift), over prijs, voorraad, prijs/kwaliteit vragen van mijn kant, werden relaxed, en adequaat/goed geïnformeerd, beantwoord. Plus aftersales met Samsung, goed afgestemd. Terwijl 1 van de laatste modellen, door de Keukenloods, indien Samsung de machine niet direct kon repareren, 'op zij gezet', indien er vervangen moest worden. Waarvoor dank.

Assortiment
Ruime sortering, met 'strakke', prijsstelling, overzichtelijk gepresenteerd (internet).

Aanbeveling
Heb, bij Keukenloods, een zéér hoge prijs/kwaliteit (de beste volgens de Consumentenbond) wasmachine (1 van de +/- 10 laatste modellen in Nederland), eenvoudig kunnen kopen, en, zelfs kunnen reserveren! Kostte zo'n €484,-, terwijl het eerste model, met dezelfde specificaties (volgens de Consumentenbond, op €1100,- kwam)!

Extra toelichting
Staat hierboven: Zéér strakke prijs/hoge prijs kwaliteit verhouding (hoogst volgens de Consumentbond). Leek, na levering wat mis mee (bleek sterk onregelmatige vloer te zijn). Is toen door Keukenloods, monteur geregeld, en, in afwachting van uitslag, 1 van de laatste van deze modellen bij de Keukenloods, voor mij 'weg gezet', voor het geval er geruild zou moeten worden. Alle communicatie liep, goed geinform,eerd, transparant, en, met een goede bereikbaarheid, + reactietijd. Voor dit geval, is eerste keer dat ik bij de Keukenloods iets gekocht heb, is de beoordeling: Uitmuntend, ook van toepassing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk wijnsema 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
je word er vlot en correkt bedient .en ze zijn niet duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rick brouwer 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
nog geen ervaring, zal wel goed zijn

Aanbeveling
zeker, goed dat iemand belt van te voren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotje57 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roro48 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bereiken en te bedienen website.

Service
Telefonisch contact gehad na de bestelling, werd keurig geholpen en kreeg duidelijk antwoord.

Assortiment
Wisten wat we wilde hebben en was direct leverbaar.

Extra toelichting
Makkelijk besteld, goede telefonische service, goede prijs en de volgende werkdag netjes op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mooiste 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk keuzes maken!

Service
super snel en duidelijke afspraken

Assortiment
alles wat ik wilde bestellen was er.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Stoffels-Smit 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Ongedwongen rondkijken in de winkel. Kort en duidelijk advies op verzoek. Aflevering en montage prima geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs Kramer 13-06-2014 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bijna alles is mogelijk en er wordt ook echt goed meegedacht. Ook eigen apparatuur kon worden herplaatst.

Service
Vanaf het moment dat je binnen stapt is het meteen goed. Vriendelijk personeel. Ze laten je onder het genot van een lekker bakkie koffie en ( zelfs friss en bittergarnituur hebt ik mogen krijgen) rond kijken. Mocht je hulp willen dan is er bijna altijd genoeg personeel om je van dienst te zijn.

Assortiment
Ik heb precies mn keuken die ik voor ogen had. Dus kortom alles er op en eraan en alles was mogelijk.

Aanbeveling
Ik heb al zeker 3 mensen naar jullie filiaal in Zaandam gestuurd die op het punt stonden een nieuwe keuken aan te schaffen. Ik kan iedereen aanraden die overweegt een keuken te kopen naar jullie te gaan.

Extra toelichting
Ik ben meer dan tevreden! Service was prima! Levertijd was ook heel erg snel. En behulpzaam personeel. Kortom erg blij met keukenloods en mijn eigen keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.elbers 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michelle van meurs 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk te zoeken en uitgebreide filters om het gewenste product te verkrijgen.

Aanbeveling
Erg prettig ervaren! En goedkoop!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Alma Geurtsen 13-06-2014 In de winkel gekocht
alkmaar

Algemene score

7,8

Gemak
alles is overzichtelijk

Service
na klacht goed opgelost

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
leuke aanbiedingen

Extra toelichting
leuke en goede kwaliteit producten voor een mooie prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sowie verton 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer overzichtelijke site

Service
Ik had een kapotte koelkast deze hebben jullie de volgende dag omgeruild mijn complimenten.

Assortiment
Genoeg keuze en goede prijzen.

Aanbeveling
Zoals hier boven beschreven ben ik zeer positief over keukenloods.nl met een goeie service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 1959 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijke en duidelijke site,
je kan pinnen bij aflevering.

Service
Had vergeten aan te geven dat ik op maandag geleverd wilde hebben, gebeld en prima geholpen op maandag had ik mijn vaatwasser.

Assortiment
heb alleen gekeken naar wat ik zocht.

Extra toelichting
Ben tot nu toe zeer tevreden over de bereikbaarheid en de bereidheid om te helpen waar het kan, ook is de vaatwasser precies wat ik er van verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

co.de.timmer 12-06-2014 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je kunt er binnen lopen zonder dat ze gelijk op je af komen om te vragen of kunnen helpen

Service
vriendelijk personeel en ze beantwoorden al je vragen

Assortiment
er staat van alles, van vaatwasser tot complete keukens

Aanbeveling
zoals boven al beantwoord
vriendelijk personeel en vooral een uit gebreid assortiment aan spullen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R.Willems 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is duidelijk op de site vermeld. Je weet precies wat je eraan toe bent...

Service
Zowel tijdens de bestelling als bij bezorging... De bezorger was heel attent en heel vriendelijk... Stelde zich voor, stond open voor vragen...

Ik ben eerlijk gezegd nooit zo goed behandeld door een bezorger... Echt top!!

Assortiment
Had meteen mijn model gevonden... Was een stuk of 6 euro's duurder dan de concurrent, maar zij konden binnen 24 uur bezorgen... En waren tevens tot 21 uur open voor vragen... Dus ik vond de 6 euro prijsverschil helemaal niet erg...

Aanbeveling
Ik betaal liever een paar eurotjes extra, maar daar tegenover heb ik hoog kwaliteit service terug...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimmy2011 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vlak in de buurt, goed bereikbaar

Service
aardige verkopers, behulpzaam,

Assortiment
meer en gevarieerder dan andere winkels

Aanbeveling
aanbevelingswaardig!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jop Braams 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke omschrijving

Service
Vriendelijke, zeer behulpzame medewerkers

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
Ik ben tot nu toe zeer tevreden, dus gewoon doen

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden tot nu toe. Snelle levering, behulpzame man aan de telefoon.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique Uytdewilligen 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Telefonisch keuze van apparaat door kunnen geven.

Service
Snel en duidelijk

Assortiment
Voor ons genoeg keuze mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Andelaandemaas 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edyta75 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen gaat makkelijk maar ik verwachte snellere levering.

Service
Vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Genoeg te kiezen en vaak voor goede prijzen.

Aanbeveling
Ik zou deze webshop zeker aan
iemand anders kunnen aanraden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

space1999 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
goede bereikbaarheid van winkel en tijd voor klant

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
vriendelijk en kennis van zaken

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Pat501 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk via internet bestellen en vergelijken

Service
Goede service, bezorging, oud apparaat zonder problemen meegenomen.

Assortiment
Ruim assortiment waardoor je goed kan vergelijken met scherpe prijzen

Extra toelichting
Ruime online keuze, snel besteld en bezorging de volgende dag. Oud apparaat werd zonder problemen meegenomen. Miste 1 onderdeel. Hiervoor gebeld en werd gelijk nagezonden. Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TDM900 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Eenvoudig vergelijken van producten en daarna het plaatsen van de bestelling. Daarnaast heb je de mogelijkheid telefonisch contact op te nemen om vragen te stellen om persoonlijk geadviseerd te worden.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid en er is een ruime keuze in merken en prijsklassen.

Aanbeveling
Wij zijn zeer goed geholpen en hebben eenvoudig onze keuze kunnen maken. De prijzen zijn scherp en de levering is snel. Wij werden per e-mail netjes geïnformeerd wanneer de vaatwasser zou worden afgeleverd.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden over de levering van onze vaatwasser en de vakkundigheid van de medewerker die ons heeft geholpen om een goede keuze te kunnen maken. Als wij weer apparatuur nodig hebben komen we zeker terug bij deze leverancier.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Erik van Dijk 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website

Service
Keurige levering

Assortiment
Alles wat ik zocht was aanwezig

Aanbeveling
Gewoon supergoed

Extra toelichting
Ik ben een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FrankHS 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen via de website

Service
Snelle en correcte levering

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Gezien mijn ervaringen in hoge mate

Extra toelichting
Prima prijs / prestatie / kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Digidy 11-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles was goed beschreven en makkelijk te vinden

Service
Goede afhandeling met duideijke afspraken

Aanbeveling
Netjes geregeld

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Polly123 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt de artikelen online en telefonische bestellen.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis.

Assortiment
Er is veel assortiment

Aanbeveling
Redelijke prijzen, snelle levering.

Extra toelichting
Het was een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Smeulders 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Precies zoals verwacht

Assortiment
Zeer ruime keuze in diverse prijsklassen

Aanbeveling
Scherpe prijzen en ruim assortiment

Extra toelichting
Zie ingevulde antwoorden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

b.lanser 11-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
het telefonische advies is goed, de prijs/kwaliteit is erg goed en de levering is zeer snel en de spullen worden netjes op de plek gezet.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 312 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik kon op de website snel vinden wat ik zocht. Mede dankzij de specificaties kon ik de producten gemakkelijk vergelijken. Het bestelproces verliep snel, toen ik toch een vraag had kreeg ik via de chat binnen 1 minuut een antwoord, dat was ideaal.

Service
Keurig. Netjes gebeld over de bezorgdatum en tijd en het smsje en de mail met de specifieke tijd werd een dag van te voren gestuurd.

Assortiment
Prima. Ook weer niet teveel keuze, dat maakte het ook wel makkelijker.

Aanbeveling
Makkelijke website, snel te vinden wat je zoekt. Ik ben vooral tevreden over de installatie van de vaatwasser, snel en professioneel. Alle rommel en de oude vaatwasser stonden in no time buiten en werden keurig meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Stijn VL 11-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gebruiksgemak van online bestelle,

Service
Goede service & onmiddelijke aanpassing van verkeerde afrekening. Echter, het bedrijf dat de levering verzorgt, werkt uitsluitend telefonisch (niet ideaal vanuit België)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A.veldhoven 11-06-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
We zijn tevreden over de manier waarop we als klant behandeld werden. Tevreden over de apparatuur, de keuze, maar ook de manier waarop er met ons als klant werd omgegaan. Wanneer je niet tevreden bent wordt er samen met de klant een passende oplossing gevonden! Top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mila12 11-06-2014

Algemene score

6,7

Gemak
wel makkelijk zoeken maar niet zo makkelijk vergelijken.

Service
je kan bellen indien nodig en dat was het ook. Je krijgt dan snel en kundig uitleg om je keus uiteindelijk te maken. Men helpt je dan ook nog verder met de bestelling waarbij betalen dan later geschied, erg makkelijk

Aanbeveling
er is van alles te krijgen en veel op voorraad. ik kreeg adres ook van iemand anders en zal het zeker doorgegevn

Extra toelichting
goed assortiment met goede web winkel en de kans om al bellend de zaak af te ronden. Prijzen zijn redelijk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

MAS35 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Het bestelde apparaat kon de volgende dag al geleverd worden en het oude apparaat werd mee genomen, kosteloos.

Aanbeveling
Dit vanwege de snelle levering en goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

pietelientje puk 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon bellen,advies inwinnen en bestellen. Geen gedoe met overvolle winkels en wachten op de juiste medewerker.

Service
Makkelijk en niet de hele dag thuiszitten maar slechts een tijdvak. prima geregeld

Aanbeveling
Prijs/kwaliteit en vooral het gemak en de goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thura6691 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
goed geholpen met diverse vragen en ook nog wat meer karting gekregen op de order.

Assortiment
in elke prijsklasse wel een product te vinden

Aanbeveling
zelfde voor waarde als bij een witgoed zaak in de buurt, maar da stukken voordeliger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linden32 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
via internet besteld de volgende dag in huis

Service
correct behandeld, ruim voldoende informatie

Assortiment
diverse mogelijkheden waaruit goede keuze te maken was

Aanbeveling
zie bovengenoemde punten

Extra toelichting
goede in formatie goede prijs snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

eye catcher 11-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je besteld en de volgende dag is het binnen, de oude machine nemen zij mee, ik was het vergeten aan te geven bij de bestelling dat de oude machine afgevoerd moest worden, maar 1 belletje was genoeg

Service
Zij Zijn goed bereikbaar

Assortiment
Ruim voldoende

Extra toelichting
Ruim assortiment, zeer scherpe prijzen, snelle levering, goede bereikbaarheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.Gardenier 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via de website gaat heel eenvoudig

Service
De oude vaatwasser kon ik zo mee terug geven

Assortiment
Er is keuze uit een groot assortiment

Aanbeveling
Twee jaar terug voor het eerst een koel/vries combinatie gekocht bij de Keukenloods en nu recent een vaatwasser. Alles soepel verlopen

Extra toelichting
Gewoon tevreden over aankoop en service van Keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews