Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 21028 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3268 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

fam. stinesen 07-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Snelle reactie op vragen en aanpassingen in producten.

Assortiment
Ik had al een keuze gemaakt voor de meeste apparaten (van verschillende merken). Alles was te regelen.

Aanbeveling
We zijn prima geholpen en zijn erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dhr. R.J de Rijk 07-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is fijn om op je gemak na je werk via keukenloods toch de producten te vinden die je nodig hebt in je keuken, zonder winkels in en uit te moeten lopen om te vergelijken kwa prijs en kwaliteit. Tegenwoordig hebben de meeste mensen geen tijd meer om te winkelen en gaan voor gemak. Toppie keukenloods, jullie doen het goed.

Assortiment
Zeer ruime keuze voor ieders die wat zoekt aan kwaliteit en voor keuken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Berkers 07-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Compleet assortiment voor volledige apparatuur.
Optimaal meedenkend en deskundig advies door verkoopster.

Service
Professioneel georganiseerd en communicerend vanaf verkoop tot levering.

Assortiment
Meer dan volledig om een juiste keuze te kunnen maken zowel op kwaliteit als prijstechnisch.

Aanbeveling
Op basis van bovenstaande motiveringen.

Extra toelichting
Optimale tevredenheid in alle opzichten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene19 07-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Super vriendelijk personeel. Goed meegedacht. Goede ideeen aan ons voorgelegd. Netjes contact gehouden over het hoe en wat. Wij bevelen jullie bij al onze vrienden actief aan en inmiddels hebben zich al 2 stellen gemeld bij jullie!

Assortiment
Helemaal goed. Voor onze wensen was alles aanwezig en voorbeelden genoeg in de winkel.

Extra toelichting
Zoals al hierboven beschreven zijn wij heel erg tevreden over jullie. Dit is ook al de 3e keuken die we nu hebben gekocht in 10 jaar tijd (3x verhuisd). We zijn ook naar onze vrienden kennissen en familie erg enthousiast over jullie en waar we kunnen bijdragen aan de verkoop van jullie keukens zullen wij dat zeker doen. De keuken wordt 9 sept geplaatst en we kunnen niet wachten! ps de blender lijkt ons ook leuk om te hebben ;-) Groet, -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CarmenZuniga 07-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zowel via de site als telefonische snelle en correcte hulp en advies.

Service
Er wordt moeite genomen om zelfs met vage type nummers toch de juiste vervanger te vinden.

Assortiment
Goed variabele keuze voor elk budget of type.

Aanbeveling
Al diverse apparaten gekocht en problemen qua type e.d. zijn perfect opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DWSmit 07-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Rustig kiezen met veel keus in je luie stoel, goede afweging mogelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Geen enkel probleem t.a.v. de keuze en levering, goede informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teus van Dijk. 07-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website & betalen bij aflevering contant of per pin makelijker kan niet

Service
met twee dagen je spullen in huis.

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
Met het gemak en het ruime assortiment de service. fantastisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam123498 07-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Je wordt gebeld om een afspraak te maken voor de bezorging. Alleen jammer dat je pas de dag van te voren hoort op welk dagdeel het bezorgd wordt.

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hemelrijck 07-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Hele makkelijke en toegankelijke site.
Niks mis mee.

Service
Zelf niet veel gebruik gemaakt met contact oid. Maar de levering was zoals beloofd en zelfd de tijd was voor ons perfect. Inleveren oude spullen geweldig.

Assortiment
Kan niwet spreken voor alle produkten maar voor wat ik zocht was het zeker heel goed.

Aanbeveling
Heel zeker.

Extra toelichting
Mocht ik weer wat nodig hebben zal ik zeker weer gebruik maken van Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.kapteyn 07-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via internet, gratis thuisbeorgd

Service
na foutieve levering nieuw model tegen zelfde prijs geleverd

Assortiment
uitgebreide keuze

Aanbeveling
komen afspraken na.

Extra toelichting
helaas wat problemen gehad bij 1e bestelling. bedrijf heeft alles gedaan om probleem te verhelpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

fam kuijten 07-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke Webshop

Service
een belletje en de vraag was goed beantwoord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joannes48 07-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
simpel via internet te bestellen, gunstige prijs, prima bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik063 07-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzihtelijke web-site en ik werd telefonisch zeer kundig en netjes te woord gestaan.

Service
Zeer snelle levering, gewenste product was niet meer op voorraad en kreeg direkt 1 type nieuwer aanbevolen en deze hebben wij ook geaccepteerd.

Assortiment
Weet niet tot in hoeverre dit breed is daar wij alleen voor een vaatwasser gekeken hebben en hier uiterst content mee zijn.

Aanbeveling
Zeer zeker als ik boven genoemde punten in acht neem zie ik geen enkele reden deze winkel niet aan te bevelen.

Extra toelichting
Dank voor uw snelle service en adequate hulp via de telefoon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mara16 07-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was erg makkelijk om via de website te bestellen

Service
Ik had nog een vraag en heb gebeld en werd prima geholpen.

Extra toelichting
Makkelijk te bestellen, goede service, een minpuntje vond ik dat de electrische oven waar het in dit geval om ging later werd bezorgd dan op de website aangegeven en dat ik daar zelf over moest bellen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

sander7812 07-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J.P.Bouterse 07-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
telefoontje, aan huis bezorgd, aan de deur gepint.

Service
geen telefoontje gehad voor bezorgtijd

Assortiment
alles te koop

Aanbeveling
altijd, laagsteprijs, grootste gemak

Extra toelichting
laagste prijs, grootste gemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

naam23876 07-08-2014

Algemene score

7,8

Gemak
Uitzoeken via de computer

Service
Nog nodig gehad

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Je kunt achteraf betalen

Extra toelichting
Je kunt bestellen en hoeft niet vooruit te betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

petraknap 07-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit huis vergelijken,veel keuze en bestellen.
Snelle levering en oude mee retour.

Service
Snelle levering,oud apparaat werd mee retour genomen.
Telefonisch contact gehad over het plaatsen ook daar correct en prettig geholpen.
Mocht ik weer wat willen vervangen kom ik zeker terug

Assortiment
Veel keus in verschillende apparaten,erg makkelijk om ze met elkaar te vergelijken .

Aanbeveling
Blijf erbij,groot assortiment ,lage prijzen,snelle levering en super service

Extra toelichting
Super site,veel keuze. Gemak van bestellen en vergelijken.Lage prijzen,gratis levering en snel .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel Postma 07-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor mij was van belang de bestaande inbouwmaat,bij het zoeken was duidelijk welk apparaat hiervoor geschikt was wanwege de duidelijke inbouwtekening !

Service
Vlotte correcte levering , de chauffeur belde nog dat hij een half uurtje vertraagd was voor de levering ! Top

Assortiment
Ruim en overzichtelijk !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan warring 07-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel makkelijk uitzoeken en bestellen

Service
zeer goed geholpen zowel aan de telefoon als de bezorger

Assortiment
als je iets zoekt, keukenloods heeft het

Aanbeveling
ik beveel iedereen keukenloods aan

Extra toelichting
In een woord geweldig. Top service, zeer scherpe prijzen en hele snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Gerritse 06-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke webshop, met goede uitleg en verdere informatie

Service
Netjes gebeld dat het apparaat niet de volgende dag kon worden bezorgt en dat er een nieuwe afspraak zou worden gemaakt, wat ook is gebeurd.

Assortiment
Ruime keus in verschillende apparaten en merken.

Aanbeveling
Overzichtelijke keuze in apparaten en merken.

Extra toelichting
Ruime keus, goede prijs, heldere afspraken die nagekomen worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Juliana van Stolberg 06-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk bestellen via de website, doordat je eenvoudig de gewenste kenmerken kan aanklikken en vervolgens een selectie krijgt van de producten die daaraan voldoen. Het bestelproces is zeer duidelijk en transparant zodat je weet wat je moet verwachten.

Service
De site van Keukenloods is zeer duidelijk en mijn ervaring is dat ze doen wat ze zeggen, dus gratis bezorging binnen een dag. Ik kreeg direct iemand aan de telefoon toen ik een vraag had en ik werd rustig en professioneel geholpen. Bij de bezorging werd ik met tillen door de chauffeur geholpen.

Assortiment
Ruim assortiment waardoor je apparaten goed kunt vergelijken. De prijs die ik uiteindelijk voor mijn koelkast heb betaald was een stuk lager dan verwacht, zonder dat ik daarbij concessies aan de kwaliteit heb hoeven doen.

Aanbeveling
Heb Keukenloods inmiddels al bij mijn schoonouders aanbevolen.

Extra toelichting
Makkelijk bestellen via de website, doordat je eenvoudig de gewenste kenmerken kan aanklikken en vervolgens een selectie krijgt van de producten die daaraan voldoen. Het bestelproces is zeer duidelijk en transparant zodat je weet wat je moet verwachten. Ik kreeg direct iemand aan de telefoon toen ik een vraag had en ik werd rustig en professioneel geholpen. Bij de bezorging werd ik met tillen door de chauffeur geholpen. Ruim assortiment waardoor je apparaten goed kunt vergelijken. De prijs die ik uiteindelijk voor mijn koelkast heb betaald was een stuk lager dan verwacht, zonder dat ik daarbij concessies aan de kwaliteit heb hoeven doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Fesevur 06-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website. Specificaties product fabricant

Service
Afspraken exact nagekomen de volgende dag geleverd

Assortiment
Ruim voldoende. Veel artikelen in voorraad andere enkele dagen levertijd

Aanbeveling
Uitstekende prijs kwaliteitverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nwpk 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Echt perfect

Extra toelichting
Goede service en de communicatie was ook heel goed.ik heb de vaatwasser zelf opgehaald en de medewerker van De keukenloods heeft alles van en op de aanhanger gezet. Kon de oude vaatwasser achter laten. Echt een perfecte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dubbeldje 06-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op zich is de site bij het uitkiezen heel overzichtelijk maar je moet toch heel goed checken of je de juiste keuze maakt uiteindelijk.

Service
Op de site stond dat de levertijd 1-2 dagen was, maar dat werd dus een week.

Assortiment
Gewoon een product op de site gevonden dat ik zocht.

Aanbeveling
Ik heb geen negatieve ervaring, dus waarom niet.
Met andere winkels heb ik geen ervaring op witgoed gebied.

Extra toelichting
Gewoon gekregen wat ik verwachtte. Dus Goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annie483 06-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super makkelijk en snel besteld en geleverd.
Goede website!

Service
Vandaag besteld morgen geleverd. En je weet wanneer ze ongeveer komen leveren.

Assortiment
Voor mij keuze in overvloed.

Aanbeveling
Wij hebben ook gekeken naar de beoordelingen en deze waren goed en dat willen wij met toekomstige kopers delen.

Extra toelichting
na 6 jaar een dure Atag gehad te hebben, die niet meer te repareren was ivm failissement onderdelenfabriek wilde ik een ander merk proberen. De bosch is een mooie functionele heteluchtoven. Ik heb hem al vaak gebruikt en alles is prima gelukt. Wij hadden een goedkoper type besteld maar kregen een promotie aanbieding "de duurdere opvolger"voor dezelfde lage prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie Krijgsman 06-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk te vinden en te bestellen
kan ook telefonisch terecht

Service
makkelijk contact te leggen
via mail was voor ons niet duidelijk het antwoord

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marian10001 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is gegaan zoals het hoort met een vrij precieze bezorgperiode

Service
Goede informatie over bezorging en product

Aanbeveling
Hele scherpe prijs betaald en een prima service ( tot nu toe natuurlijk)

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Joan45 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzicht op de producten. Ook is gedetailleerde informatie beschikbaar. De bestelling is makkelijk en snel te plaatsen, zo vanuit je luie stoel.

Service
Makkelijk bereikbaar. Goede adviezen er wordt meegedacht. Gevoel van persoonlijke eerlijke aandacht en tijd.

Assortiment
Breed assortiment. Veel keuze en alternatieven.

Aanbeveling
Prima ervaring.

Extra toelichting
ik voel mij goed geholpen als klant. Ik kreeg door het contact het vertrouwen dat ik het juiste product bestelde. Ook de levering en het plaatsen verliepen met goede en duidelijke service. We hebben nu het product in gebruik en zijn zeer tevreden. De volgende keer koop ik weer bij de keukenloods.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bvermeeren 06-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zo achter het Internet snelte bestellen.

Service
in huis af gezet uitleg gekregen goed geleverd.

Assortiment
zeer ruim.

Aanbeveling
snel makkelijk goedkoop top service.

Extra toelichting
van etna naar m system ge gaan ivm service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mistery E 06-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Online = makkelijk kiezen

Service
Snel en goed geleverd.

Assortiment
Zeer uitvoerig.

Extra toelichting
Zie de bovenstaande antwoorden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

w55 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere site, goed aanbod en een scherpe prijs

Service
Keurige de volgende dag geleverd, op tijd, en door een vriendelijke chauffeur.
Track&trace mogelijk.

Assortiment
Veel keuze en diverse prijsklassen.

Aanbeveling
Alle afspraken zijn nagekomen. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Vermeij 06-08-2014 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede en uitgebreide info op de site, snelle terugkoppeling en uitlevering.

Service
Supersnel, klantgericht en betrouwbaar.

Assortiment
Je kunt het zo gek niet noemen of de Keukenloods verkoopt het.

Aanbeveling
Zelf zeer tevreden, dus daar maak je anderen graag deelgenoot van.

Extra toelichting
Tweede keer dat wij bij de Keukenloods een aankoop hebben gedaan en en volgende keer zal zeker weer bij de Keukenloods zijn. Perfecte service, groot assortiment en een prima prijs/kwaliteiterhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam Slenter 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
eenvoudige maar doeltreffende site

Service
de gekochte koelkast was niet binnen de gestelde 24 uur leverbaar. Ik werd gebeld en men heeft mij een duurder model dat wel binnen 24 uur leverbaar was voor hetzelfde geld geleverd.

Assortiment
uitgebreidt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud van der Bijl 06-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle bezorging!

Service
Goede service dat oude apparaat meegenomen wordt.

Assortiment
Ruime keuze in alle prijsklassen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rudolf2014 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Technische vragen beantwoord en machine direct besteld.....op zondag, vaatwasmachine maandag geleverd! Toppie toch

Service
Zie bovenstaand

Assortiment
Ik denk dat alle vaatwassers die er zijn leverbaar zijn, in ieder geval veel meer dan voldoende keuze

Aanbeveling
7 dagen per week bereikbaar en volgende dag leveren, beter kan niet dus ja ik kan de keukenloods van harte aanbevelen

Extra toelichting
Ik had een technische vraag over een vaatwasmachine. Op de internetsite stond dat als je vragen had je kon bellen. Ik belde maar had eigenlijk niet gedacht dat er zou worden opgenomen, omdat het zondag was. Echter er werd wel opgenomen en werd mijn vraag beantwoord en kon ik de machine direct bestellen. Kort daarna volgde een bevestigingsmail en een track & trace zodat ik precies wist hoe laat de machine, de volgende dag al, werd geleverd. En ook de levering was op tijd. Prima winkel die keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erikpj 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website met veel informatie

Service
Contact opgenomen om te kijken of de oven die ik wilde hebben echt op voorraad was en dus de volgende dag afgeleverd.

Assortiment
Veel keuze mogelijkheden en mijn keuze was ook nog op voorraad.

Aanbeveling
Prima prijzen.

Extra toelichting
Website met veel keuze en informatie om te vergelijken. Prima en vlotte service tegen scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

breda2014 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke website en na telefonisch contact dezelfde middag product kunnen ophalen

Service
goed geholpen

Assortiment
ruime keuze op internet maar minder keuze uit de winkelvoorraad

Aanbeveling
snel, betaalbaar en een goed product

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

nevels 06-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
keuze in overvloed en gemakkelijk thuis kiezen.

Service
goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Op de dag van levering telefonisch contact over het tijdstip van levering.

Assortiment
heel ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lucas30 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer goed te vinden op de website

Service
zeer snelle levering

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
snelle levering en een uitgebreid assortiment

Extra toelichting
snelle levering en een uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henry Tjin 06-08-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alle artikelen gemakkelijk te vinden / op te zoeken.

Service
Vriendelijk geholpen in de winkel in Zaandam.

Assortiment
Alle artikelen duidelijk op een rijtje.

Aanbeveling
Is inmiddels al gebeurd!

Extra toelichting
De website is heel handig en nagenoeg alle door mij opgezochte apparaten (koelkast) waren te vinden. Ook in de winkel zijn de meest voordelig geprijsde artikelen aanwezig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.Nederpelt 06-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prettig om dit vanaf huis te kunnen bestellen

Service
Direct correct antwoord en bevestiging

Assortiment
Ze hebben alles wat je nodig hebt

Aanbeveling
Dat zou ik zeker doen

Extra toelichting
Goeie service, komen tijdafspraak goed na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fabian21 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online goed te bekijken en te beoordelen.
Telefonisch goede hulp.

Service
Keurige afhandeling, vriendelijk en flexibel personeel dat met de klant meedenkt

Assortiment
Ik ben tot op heden altijd geslaagd.

Aanbeveling
Zie bovenstaande. Grote keuze, goede prijzen en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mimesel 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede website

Service
zeer goed geholpen zelfs na retournering

Aanbeveling
als betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

may van rhee 06-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
bestellen en het wordt bezorgd

Service
duurde wat lang voordat ik het thuis had

Assortiment
kan wat meer uitgebreider

Aanbeveling
makkelijk en goedkoop

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Theo1824 06-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed ingedeelde site, snel gevonden wat wij zochten.

Service
Vriendelijk geholpen in winkel, duidelijke voorlichting omtrent levertijd en product.

Assortiment
Ruime keuze uit diverse merken

Extra toelichting
Keurig geholpen, levering volgens afspraak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.pm 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
helaas was de levering niet perfect. Ik woon op de 1e etage en heb reuma. In eerste instantie stond hij bij mijn onderburen aan de deur. Vervolgens kon hij het nr niet vinden en heeft mij gebeld. Ik kreeg te horen dat de doos beneden bij de deur gezet zou worden. Ik kon deze dus mooi ophalen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

joostcillessen 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
een klik en bestellen maar

Service
mooi optijd en te volgen via internet

Assortiment
mega

Aanbeveling
geen klachten dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferry 1500 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke site goed uit te zoeken per product.

Service
goede hulp bij accessoires.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
in hoge mate.

Extra toelichting
makkelijke bestelling snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

P.Dohmen 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment tegen scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews