Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 18368 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2459 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BMC Maastricht BV 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site met informatie over de produkten

Service
Goede terugkoppeling op vragen zowel telefonisch als digitaal.

Assortiment
Uitgebreid en passend

Aanbeveling
Zie hiervoor mijn beoordeling over gemak, service en assortiment.

Extra toelichting
Een snelle communicatie en correcte afwikkeling van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janvd1964 31-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Je kunt kiezen uit een ruim aanbod

Service
Het kwam netjes op tijd ook al wonen we in Belgie

Assortiment
bijna alles wat je nodig hebt vindt je op de site

Aanbeveling
vooral door het grote prijsverschil, en het gemak van de thuislevering

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

E. Kops-Bleeker 31-08-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
De inductiekookplaat is heel netjes naar de auto gedragen en in de kofferbak gelegd.

Assortiment
Veel verschillende keuzes

Aanbeveling
Hebben we reeds gedaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Zeewolde17 31-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Onze beste online aankoopervaring ooit. De service is uitmuntend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AWM de Wildt 31-08-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk parkeren. Overzichtelijk inrichting, alles makkelijk te vinden

Service
Snel en deskundig geholpen.

Assortiment
Uitgebreid. Prijs kwaliteit goed

Aanbeveling
Met de kookwinkel erbij is het leuk om niet alle grote aankopen te bekijken maar je loopt gauw nog even te snuffelen in de aparte koopwinkel waar een zeer leuk assortiment staat. Je neemt dan gauw toch iets mee. Dit maakt het aantrekkelijker om te neuzen.

Extra toelichting
Prettige locatie met ruim assortiment en door de opzet met de apart kookwinkel ook leuk om te snuffel als je niet gericht bent op dure aankopen maar wel ideeen wilt opdoen. Het een leidt vaak naar het ander.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berth1964 31-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Heeft meerdere merken voor je keuze.

Aanbeveling
De Prijs is goed.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Joycez 31-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gratis thuisbezorgd en ook nog pas betalen bij afleveren! Perfect!!

Service
Mail gestuurd met daarin een vraag, zeer snel beantwoord !!

Assortiment
Ik wist al wat ik wilde bestellen, dat was er ook en ook op voorraad!
Nog even op de site rondgekeken en echt ruim aanbod!

Aanbeveling
Goede prijzen , snelle en gemakkelijke levering!

Extra toelichting
Ik ben tot nu toe zeer tevreden over het bestellen en leveren. Wat garanties en die service betreft daar kan ik nog geen uitspraak over doen! Heb mijn bestelde koffiemachine nog niet in gebruik doordat we nog aan het klussen zijn!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goosmeister 31-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het product vinden en bestellen op de Site gaat eenvoudig. Alle info over inbouwmaten voorhanden.

Service
Goede communicatie per mail en het telefonisch afspraak maken voor de levering verliep vriendelijk.
Verder voor 23.59 besteld de volgende dag in huis. Donderdag avond besteld en vrijdagmiddag in huis. Verder het betalen bij afleveren per pin vond ik handig/prettig

Assortiment
Het product wat ik zocht was voorradig en direct leverbaar.

Aanbeveling
Vanwege de snelle levering, de snelle communicatie en lage prijs.

Extra toelichting
Ik vind deze winkel goed vanwege de snelle levering, de snelle communicatie en lage prijs. Verder was de productinformatie duidelijk en inbouwmaten makkelijk te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lekkerbek1234 30-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen prima. Afspraak maken Super

Service
Voldoet aan verwachtingen

Aanbeveling
Assortiment, gemak, zekerheid / ontzorgen doro nakomen van afspraken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nicoledeckers68 30-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling verliep via de telefoon snel en makkelijk en vriendelijk

Service
De bestelling werd op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
Iedereen zal ik dit aan bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

b j weener 30-08-2013 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
was goed te vinden

Service
werden in de winkel correct geholpen, men wees ons op een
onderdeel, wat alleen geleverd
kon via fabriek. Geadviseerd
werd andere, ongeeveer zelfde prijs.

Assortiment
Voldoende keuze, prijs
is goed.

Aanbeveling
Indien je weet wat je wilt
is het goed te doen. Wij hebben geen advies gevraagd.

Extra toelichting
Wij kwamen in de winkel met reeds via de site uitgezochte artikelen. We waren hier zeker over, dus er is niet verder gevraagd voor andere merken of types. Het werd nagekeken en 1 enkel artikel kon niet geleverd worden via Keukenloods.(hadden wij niet gezien op de site het stond er wel!)Het advies was een andere, zelfde prijsklasse. Wij zijn tevreden, levering was ook prima!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Roosendales 30-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk online.

Service
Heel klantgericht.
Belden meteen toen de vaatwasser niet helemaal goed was geïnstalleerd.

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Goede prijs en prima service.

Extra toelichting
Goed aanbod met een goede prijs, prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Revieuw3082013 30-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Het vinkje vrijdag/zaterdag/zondag besteld maandag in huis mag zeker een stuk duidelijker aangegeven worden. Voor mij was dit niet zichtbaar en daardoor waren mijn verwachtingen anders dan de werkelijkheid. Jammer, voor de rest goede service.

Extra toelichting
Het vinkje vrijdag/zaterdag/zondag besteld maandag in huis mag zeker een stuk duidelijker aangegeven worden. Voor mij was dit niet zichtbaar en daardoor waren mijn verwachtingen anders dan de werkelijkheid. Jammer, voor de rest goede service.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

yvands 30-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
vlotte website

Service
geen opmerkingen

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
veel keuze en lage prijs. levering zoals afgesproken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis273 30-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

taos 30-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Omdat ik wist wat ik wilde was het gemakkelijk om te bestellen. De website is overzichtelijk. Dat je bij aflevering met pin kunt betalen vind ik 'n prima oplossing

Service
Super service. Er wordt duidelijk gecommuniceerd over de levertijd. De installatie service is uitstekend. De heren wisten wat ze deden en hebben prima werk geleverd.

Assortiment
Mij werd deze "winkel" aanbevolen door een monteur van Miele. Een betere aanbeveling lijkt me onmogelijk

Aanbeveling
Het gemak van bestellen en de kundigheid van de mensen "achter" deze winkel zijn zeker een aanbeveling waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul van de Vaart 30-08-2013 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ruime kennis

Service
Kennis goed snelle bediening

Assortiment
Niet alles in de winkel soms lastig

Aanbeveling
Via vrienden bij jullie terecht gekomen. Wij geven het door

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Yvonne BP 30-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit huis bestellen is erg gemakkelijk. Alle info die je nodig hebt staat op de site

Service
Nieuwe koelkast binnen gebracht, oude weer mee, mits je aan de voorwaarden voldoet die duidelijk op de site staan. bovendien kreeg ik een nieuwere uitvoering dan het exemplaar welke ik besteld had, voor dezelfde prijs.

Assortiment
Genoeg keuze in het soort, goede merken en in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Als je een goede ervaring hebt zoals ik, vertel je dat sneller aan anderen, in mijn geval laat ik het anderen natuurlijk ook weten.

Extra toelichting
Ik ben een heel tevreden klant. Gekochte artikel is scherp geprijsd, netjes en snel geleverd (in goed overleg)en bovendien kreeg ik voor dezelfde prijs een nieuwere uitgave.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caro Dock 30-08-2013

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goede service

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wout 43 30-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vond het makkelijk om het zo te bestellen mijn man is erg ziek dus onverwacht ging mijn koelkast stuk had eigenlijk helemaal geen zin om naar een andere te kijken maar moest toch wel en het is prima gegaan heel goed zelfs

Service
Vrijdag besteld maandag in huis keurig!!!!

Assortiment
Goedkoper kon ik mijn koelkast niet krijgen .

Aanbeveling
Goed koper kan bijna niet

Extra toelichting
Ik weet voortaan waar ik mijn witgoed koop bij de keukenloods. Mijn man lag ziek op bed heeft longkanker dus zag er een beetje tegen op maar alles is heel rustig gegaan !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boomer1996 30-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimtmaat 30-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
gemakkelijk zoeken

Service
er staat dat je aan de chauffeur kunt betalen maar er wordt niet gecommuniceerd dat dat niet mogelijk is

Assortiment
veel

Aanbeveling
het gemak

Extra toelichting
prettige site om te kopen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Koklov 30-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marta35 30-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is gemakkelijk te vinden
heel overzichtelijk.

Service
Volgens afspraak geleverd en
inbouw was eenvoudig te doen
in een kwartier.

Assortiment
voor ieder wat wils.
van goedkoop tot professioneel.

Aanbeveling
Bij mij is alles vlekkeloos
verlopen.Ik heb wel eens anders meegemaakt.

Extra toelichting
Een volgende aankoop zal ik beslist weer bij jullie doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

w.spreij 30-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel geregeld en goede afhandeling

Service
correct

Assortiment
vond wat ik zocht

Aanbeveling
liep volgens verwachting

Extra toelichting
alles is naar wens verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric VV 30-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en correct

Service
Volgens afspraak vriendelijke bezoreger

Assortiment
prima keuze portfolio

Aanbeveling
prima toko

Extra toelichting
Snel kopen zonder veel gedoe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben Leijh 30-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Buitengewoon makkelijk goederen te bestellen via de website.Uitstekende en vriendelijke benadering naar de klant toe.

Service
Het begeleiden via de mail omtrent de levering van de bestelde goederen.En het informeren van de tijd van de levering.Uitstekend gewoon.Je bent geen nummer maar een klant.

Assortiment
Goede assortiment,heb me alleen verdiept in de goederen die ik wilde aanschaffen.

Aanbeveling
Gewoon heb een heel goed gevoel over keukenloods in het totaalplaatje.Helemaal Top.Zeker voor mijn vrienden en Familie.Ben op Keukenloods geattendeerd door een collega die buitengewoon tevreden en content was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

screenware 30-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer eenvoudige bestelwijze

Service
Door omstandigheden de bezorgafspraak moeten verzetten. Was geen probleem

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Ze hebben veel, heel veel

Extra toelichting
Super bedrijf om zaken mee te doen. Je wordt online en via sms zeer goed op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boo hoeboer 30-08-2013 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Goede info bij bezoek loods en vriendelijke bezorger

Extra toelichting
Goede prijs kwaliteit service verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

80anne 29-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Duidelijk email contact en een zeer goede monteur kwam de koelkast monteren.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Ik zou het iedereen aanbevelen. Je hoeft verder nergens te kijken want keukenloods heeft de scherpste prijzen.
De monteur was zeer ervaren en vriendelijk.
Wij gaan voor de rest van de keuken ook zeker naar keukenloods.

Extra toelichting
Het was een prettige ervaring om een koelkast ongezien op internet te kopen bij keukenloods. We werden goed via de email op de hoogte gehouden. De monteur voor het brengen en inbouwen was zeer kundig en heel vriendelijk. We hebben er een heel goed en vertrouwd gevoel bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annet70 29-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke site, via internet alles te regelen

Service
keurig gebeld dat vriezer later kwam. Daarna Contact via de mail ook handig

Assortiment
goed

Aanbeveling
alles verliep prima dus aanbevelen kan zeker

Extra toelichting
prima levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carola01 29-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De Keukenloods heeft een laagdrempelige site en alles staat duidelijk vermeld. Geen verrassingen.

Service
De bestelde in te bouwen vaatwasser was er binnen 3 dagen!

Assortiment
Assortiment is prima. Voor mij was niet veel keus nodig omdat ik al een keuze had gemaakt.

Aanbeveling
Ja zeker!

Extra toelichting
Ik heb een heel positieve ervaring met De Keukenloods. Het bestellen ging makkelijk en doordat er gelijk een monteur kon worden geboekt, stond de door mij gekochte inbouwvaatwasser binnen 3 dagen. Als ik nog meer te vervangen heb, zal ik eerst bij de Keukenloods gaan kijken. Een klein puntje van kritiek; enkele dagen nadat ik de vaatwasser had besteld, was deze een paar euro goedkoper. Voelt een beetje zuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tol Volendam 29-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestelling is zo gedaan, wat je wilt is snel op te zoeken

Service
Geen wachttijden, geen wachtstand bij de telefoon. Snel antwoord

Assortiment
ruim

Aanbeveling
Goede service, ondanks een aanvankelijk verkeerde bestelling

Extra toelichting
Deskundige hulp en service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marlon48 29-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website was duidelijk.
producten zijn makkelijk te vinden.
het was makkelijk te betallen.
ik moest weinig gegevens in vullen.
alle stappen waren makkelijk.

Service
ik betaalde online.
kontact persoon was heel duidelijk.
levertijd en manier van leveren was erg goed.

Assortiment
wat ik in de winkel ging zoeken meteen gevonden.
er was boor mij genoeg keuze binnen product groep.
prijs van product was heel lag.
nee ik kon deze prijs niet vinden.

Aanbeveling
het is zo makkelijk en overzichtelijk,professioneel, klandvrindelijk,betalling makkelijk en leveringstijd goed.

Extra toelichting
De manier dat alles ging was gewon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca T 29-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online bestellen, sms bericht tussen welke tijd er bezorgd wordt.

Service
Via mail op de hoogte gehouden, vriendelijke bezorger.

Assortiment
Al wist ik vooraf al wat ik wilde hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Lubeek 29-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Snelle levering op door mij uitgekozen dag

Aanbeveling
Zie bovenstaande
Verrast door een alternatief aanbod heel blij mee

Extra toelichting
Uiterst tevreden Voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M bartels 29-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is makkelijk zoeken en bestellen

Service
Contact is goed verlopen

Assortiment
Alles wat je zoekt voor in de keuken is er en voor een redelijke prijs

Aanbeveling
voordat je ergens iets koopt kun je niet om de keukenloods heen

Extra toelichting
Alles is perfect geregeld van bestellen t/m het afleveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

160959 29-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestelt en binnen2dagen in huis

Service
oude koelkast mee nieuwe binnen gezet belde dat ze wat later kwamen heel attent

Assortiment
de keus voor ons was makkelijk wilde een zelfde soort en die hadden jullie

Aanbeveling
erg gemakkelijk te bestellen en gauw in huis goed betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PetervM 29-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede omschrijving, de link naar een alternatief produkt is voor ons heel goed uitgevallen

Service
Gevraagd om ander apparaat retour te kunnen geven. Was geen probleem.
Ercwerd gebeld om af te spreken welke dag er gelverd kon worden. Echt super

Assortiment
Hadden genoeg keuze in combiovens

Aanbeveling
Echt geen nare ervaringen. Wij vinden het geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gobchaik 29-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bovenaan google

Service
snel en geode communicatie

Assortiment
heel groot

Aanbeveling
Het is makkelijk

Extra toelichting
betaling met pin bij levering is een pre

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo1824 29-08-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Site is goed ingedeeld, artikelen zijn snel te vinden

Service
Correct en flexibel,

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Goede en duidelijke voorlichting,
Terzake deskundig

Extra toelichting
Exact wat er van verwacht wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Beerens 29-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Service
ik vondt het geweldig dat ik op zondag iemand aan de telefoon kreeg die mijn besteling aannam en smaandags al in huis had en netjes af geleverd door een vriendelijken chaufeur toppie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vaatwasser 2 29-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
De vaatwasser opgehaald in de winkel. De verkoper bracht de vaatwasser naar de auto en hielp zelf bij het inladen.

Aanbeveling
Vanwege het gemak en de service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carel23 29-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
artikel zoeken gaat eenvoudig, groot assortiment

Service
Gekozen artikel was niet op voorraad, hierop werd gelijk een geschikt alternatief aangeboden voor dezelfde prijs

Assortiment
Groot assortiment, veel merken en typen

Aanbeveling
Goede website en service

Extra toelichting
Vaatwasser snel geleverd en via inbouwteam geinstalleerd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bikkel12345 29-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
heerlijk via internet bestellen

Service
prima service

Aanbeveling
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arjen-Gouda 29-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Winkel dicht in de buurt.
Makkelijk voor extra info

Service
prima

Assortiment
Ruim aanbod

Extra toelichting
Na installatie van de keuken hebben we nu ook de wasmachine bij keukenloods besteld. Werd netjes op tijd geregeld met een sms vooraf mbt het tijdstip van bezorgen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

ljmk 29-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mh vranken 29-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen vanuit je stoel

Service
Keurig volgens afspraak

Assortiment
Voldoende te kiezen

Aanbeveling
Iedereen aan te bevelen

Extra toelichting
Erg te vreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nesaya 29-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
In het weekend besteld, toch maandag al binnen.

Service
Had er voor gekozen om het artikel zelf op te halen en zou voor de moeite een cadeaubon krijgen, die is men vergeten mee te geven. Heb daarvoor nagebeld.

Extra toelichting
Snelle service vriendelijke bediening bij afhaalpunt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

KeukenPiet66 29-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles liep zeer vlot; van bestellen tot levering en pas betalen bij de chauffeur. Zo is bestellen op internet toch veilig

Service
Aan de deur afgeleverd. Doet een pakketservice ook. Kan beter. Binnenbrengen desgewenst uitpakken..

Assortiment
ruime keus in allerlei prijsklasse.

Aanbeveling
Prettige manier om keukenspullen te kopen

Extra toelichting
Gemakkelijk en veilig via internet bestellen en bij de deur betalen en dat voor een goede prijs en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews