Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17806 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2434 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tonny Frankhuisen 08-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk achter je pc zoeken wat je wilt kopen en bestellen en snel in huis.

Service
Alles wordt keurig geregeld,zoals afgesproken is.

Assortiment
Wat ik zocht hadden zij in hun assortiment.

Aanbeveling
Mijn goede ervaringen deel ik al met anderen.

Extra toelichting
Snel kijken, beoordelen en bestellen. En snel in huis. Alles wordt keurig geregeld en ook de aftersales verdient een pluim.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dancer2010 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel even via internet bestellen.

Service
Goede bereikbaarheid.

Assortiment
Scherpe prijs.
Gevonden via internet vergelijkingssites.

Aanbeveling
Aan een ieder die keuken apparaten zoekt.

Extra toelichting
Snelle bestelling, snelle levering en keurig ingebouwd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corina L. 08-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk bestellen via internet,hoef de deur niet uit.

Service
Prima, netjes verpakt bezorgt,vooraf gemeld waneer en tussen welke tijd gebracht werd

Assortiment
Genoeg om uit te kiezen

Aanbeveling
Zou andere zeker adviseren om evt wat te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

joop meijer 08-08-2013 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
helaas is de enige smet dat het personeel slecht administratief ontwikkeld. ik heb beide keren dat kik in de winkel en ook bij het ophalen bv mijn adres juist gespeld en beide keren was naam en of adres niet juist

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Kriger 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk zoeken op product, eerlijke weergave van de specificaties rechtsteeks van de fabrikant

Service
Supersnelle levering . Wat in sommige omstandigheden zeer handig is. In ons geval was de ijskast echt stuk.

Assortiment
Is er ook een merk niet dan?

Aanbeveling
Zeer dikwijls maak ik mensen attent op de keukenloods.
Laag in prijs en altijd tot vergelijken bereid,

Extra toelichting
Groots,die keukenloods!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamkoel 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Om de bestelling te plaatsen, heb ik gebeld..prima gegaan.

Service
Vriendelijk te woord gestaan.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Het scheelt in de portemonnee
en afhandelng is correct.

Extra toelichting
Makkelijk, een goed product voor een prima prijs en de bestlling en de bezorging en betaling zijn prima verlopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert croor 08-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
afhandeling order prima

Assortiment
goed assortiment, niet alle modellen op korte termijn leverbaar

Aanbeveling
het hele proces is prima en lot verlopen.

Extra toelichting
vanaf bellen voor info over product en bestellen via internet en afhandeling n aflevering zeer goed en vlot verlopen. aflevering precies volgens afspraak. bravo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

GeorgeA 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles wees zich eigenlijk vanzelf.

Service
Bestelling werd meteen bevestigd en telefonisch meegedeeld dat er afgehaald kon worden.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Zou niet kunnen bedenken waarom iemand niet via u zou kopen.

Extra toelichting
Prettig is dat je apparaten zelf kunt afhalen en pas bij levering hoeft te betalen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jp6 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Goede en aardige voorlichting en snelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Huizen11 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ruim assortiment. Snel te kiezen op basis van veel verschillende criteria.

Service
Flexibele opstelling bij levering. Eenvoudig te regelen per e-mail

Assortiment
Veel merken beschikbaar, ook een aantal die niet bij andere winkels te vinden zijn

Aanbeveling
Geen negatieve ervaringen. Geen argument om niet aan te bevelen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

SvB1984 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is heerlijk gemakkelijk om vanuit je luie stoel het product te bestellen.

Service
De ontvangen e-mails waren helder en duidelijk en de levering verliep zeer voorspoedig.

Assortiment
Brede keuze

Aanbeveling
Zeer zeker, ik ben zeer tevreden!

Extra toelichting
Keukenloods overtrof mijn verwachtingen qua gemak, service en assortiment; echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vaatwassergebruikster 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel via de site, als via de telefoon ging alles zeer gemakkelijk en vloeiend.

Service
Er werd met ons meegedacht en zelfs meegezocht naar alternatieven (terwijl wij hier verder niet om hadden gevraagd), toen het allemaal wat langer bleek te duren.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Geen klachten en een goede service en prijs-kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden en raden keukeloods.nl zeker aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KEQK 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke en gebruiksvriendelijke site

Service
Goede service en vriendelijk aan de telefoon

Aanbeveling
Ik ga Keukenloods zeker aanbevelen aan iemand anders en als ik zelf weer iets nodig heb bestel ik uiteraard ook weer bij Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk329 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed contact en goede duidelijke afspraken
Het afhalen ging ook prima
Kreeg tot mijn grote verwondering nog een fles wijn mee
Waar kom je dat nog tegen
Al met al een goede en prettige indruk
Zou voor andere producten daar zeker weer gaan kijken

Service
Goede afspraken komen deze ook na

Assortiment
Kijken samen met jou wat je wensen zijn
Geven advies maar je moet zelf gewoon de keuze maken
Geen opdringerige verkoper en praatjes
Je kunt samen op de site (computer daar)ook nog even rustig alles bekijken
Nemen de tijd voor je

Aanbeveling
Ga er naar toe en ervaar het

Extra toelichting
Gewoon er naar toegaan Je ervaart het dan zelf

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jantje01 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

giel s 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Een telefoonnummer is gauw gevonden. Op de site is het echter onmogelijk te achterhalen waar het magazijn in Opmeer zich bevindt.

Service
telefonisch goede uitleg.

Assortiment
kijk naar de site, een ruime keuze van verschillend kwaliteitsnivo.

Aanbeveling
als je weet wat je (kwalitatief gezien) wilt, snel, gemakkelijk en concurrerend in prijs.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

harleman 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
kort maar krachtig super

Assortiment
voor elk wat wils goedkoop en duur

Aanbeveling
zeer behulpzaam ook voor kleine onderdelen dit was voor ons super nu ook grote aankopen gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BLA14 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewenste product makkelijk te vinden op de site. Verder is de leveringsdatum veel korter vergeleken met andere aanbieders.

Service
Werd snel, gericht en netjes geholpen door de verkoper.
De bezorger was niet alleen op tijd, maar tevens zeer hulpvaardig.

Aanbeveling
Als gemak en service okay zijn doet de mondreclame de rest. Puike ervaring!!

Extra toelichting
Goede ervaring met Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart uit Breda 07-08-2013 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diane en Paul de Groot 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website met heel veel informatie.

Service
Goede ondersteuning per e-mail. En ook in de winkel een prima service.

Assortiment
Alle A-merken zijn aanwezig tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Onze eerste ervaring is zeer positief. Geen opdringerige verkopers met mooie praatjes, maar degelijk en eerlijk advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verheugt 07-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website!!

Service
Snelle levering

Assortiment
Volop keuze

Aanbeveling
Volgende aankoop zeker weer bij jullie👍😃

Extra toelichting
Alles prima en netjes verzorgd tot aan het vervoer toe! Jullie hebben er een klant bij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chant1 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig navigeren en makkelijk bestellen.

Service
Contact opgenomen met leverancier van apparatuur, teruggebeld, twee uur window van aflevering, hulp bij naar binnen brengen. Uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.m.geurts 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk bereikbaar via internet

Service
Goede service
korte wacht tijden
goed advies met verwijzing naar de aanwezige alternatieven
ook goed koperen varianten

Assortiment
behoorlijk ruim

Aanbeveling
goed advies correcte bezorging

Extra toelichting
vanaf contact tot en met bezorging uiterst coeerect

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.marcus 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
zeer tevreden over de service, goede kwaliteit en ook redelijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jagerke68 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke webpagina, snelle reactie

Service
snelle levering, correcte aflevering

Assortiment
gevarieerd aanbod

Aanbeveling
Voordat iemand ergens iets wilt kopen eerst jullie site raadplegen.

Extra toelichting
zijn verrast door de snelle service en afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Jan en Jolanda 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en deskundig geholpen

Service
Informatie waarom een bepaald type apparaat. Motivatie.

Assortiment
Groot zelfs in de showroom.

Aanbeveling
Omdat de service, levering en prijs/kwaliteitverhouding heel goed is. Ze komen na wat afgesproken is.

Extra toelichting
Omdat de service, levering en prijs/kwaliteitverhouding heel goed is. Ze komen na wat afgesproken is. En geen praatjes verkopen, ze leggen uit waarom je voor een bepaald type moet kopen en niet merkgebonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janzen68 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk een keuze maken op de site. Snelle telefonische extra informatie.

Service
Keurig afgeleverd als afgesproken en op tijd.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
gemakkelijk en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VanDerVaart 07-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles compleet beschreven

Service
Prima

Assortiment
Keus genoeg, alleen niet alles wat je besteld is op voorraad maar daarentegen krijg je wel een luxere uitvoering voor hetzelfde bedrag! Dat bevestigen ze vtv.

Aanbeveling
Wel aan te bevelen maar niet iedereen is tevreden met een andere uitvoering dan wat je besteld. Wij vonden dat geen probleem. In tegendeel. De maten bleven hetzelfde.

Extra toelichting
Betrouwbaar en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tommie1768 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Ik werd keurig geholpen bij het afhalen. Ik was daar om 9:00 uur, terwijl ze pas om 9:30 open gaan.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

veenhof 07-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Zowel telefonisch als via internet bestellen gaat zeer goed.

Service
Telefonische medewerker gesproken ivm plaatsing bestelling. Werd zeer goed en netjes te woord gestaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

rfdeboer 07-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Wordt op afgesproken tijdstip gebracht door gemotiveerde medewerker

Aanbeveling
Tja als iets meerdere keren prima is afgehandeld kun je dat zonder problemen aanbevelen.

Extra toelichting
Na meerdere bestelling te hebben gedaan bij de keukenloods en het feit dat deze allemaal prima zijn afgehandeld plus een aanspraak op garantie die prima en adequaat is opgelost lijkt mij een positieve beoordeling en aanbeveling naar familie, vrienden en kennissen op zijn plaats

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Timo V. 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heerlijk vanaf de bank de verschillende modellen met bijbehorende functies en prijzen vergelijken. Daarna makkelijk bestellen en betalen!

Service
Bezorger kwam ruim binnen de afgesproken termijn en was erg vriendelijk/behulpzaam. fijn dat je kan pinnen thuis en aangezien ons model was uitverkocht, kregen wij het opvolgende model tegen dezelfde prijs

Assortiment
Ruime keuze uit diverse merken en modellen, dus zeer tevreden.

Extra toelichting
Van koop tot bezorging is alles vlekkeloos verlopen. Goed gedaan Keukenloods!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie van Eck 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kamp 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is overzichtelijk en goed ingedeeld

Service
Medewerkers snel en kordaat met antwoorden zowel per chat als per mail.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht!

Aanbeveling
Prima service!

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de keukenloods. Enig minpunt was de toch langere levertijd dan die aangegeven op de website. Uiteindelijk prima opgelost door de mensen van de keukenloods. Bezorging prima en netjes op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Familie C. 07-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Super tevreden. Goede prijs en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eugene 1967 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle handeling

Service
Namen oude apparatuur mee

Assortiment
Hoop verscheidenheid

Aanbeveling
Super

Extra toelichting
Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellenc1968 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Keukenloods is een prima bedrijf. Ik had een koelkast besteld en was in de veronderstelling dat deze de volgende dag geleverd zou worden, dat was niet zo. Na 1 telefoontje met keukenloods konden we snel tot een oplossing komen. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga62 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site, zonder veel moeite alles te vinden. Heel overzichtelijk

Service
de afzuigkap die mijn voorkeur had stond niet op de site. De persoon die ik gesproken heb, heeft alles direct kunnen regelen.

Assortiment
ondanks dat mijn voorkeur niet op de site stond, was deze toch te leveren.

Aanbeveling
vanwege de goede service!!!!!1

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aharrachi 07-08-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Zeer goed geholpen door Emile.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robs1968 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sabahat Kinaci 06-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
duidelijk en snelle reactie

Service
voor 21.00 besteld volgende dag thuis was hier nvt helaas. Maar werden wel netjes gebeld en uitgelegd gekregen waarom en wanneer ze wel komen.

Assortiment
erg ruim!

Aanbeveling
bij familie al gedaan!

Extra toelichting
kortom, ben zeer tevreden op een klein aspect na, de bezorging, die was iets later.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

J. Reitsma 06-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Bestellen is een fluitje van een cent

Service
Precies op de aangegeven tijd geleverd en oude apparaat mee retourgenomen.

Aanbeveling
Zelf heb ik dus een goede ervaring opgedaan met Keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berend van Zanten 06-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
op internet bestellen en nog geen 2 dagen later kon ik het afhalen

Service
Ik had te veel besteld en kon het zonder probleem retourneren

Aanbeveling
Zeer uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Goed en voordelig, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jv te h 06-08-2013 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed

Reageer

Ron nmb 06-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Casto 06-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed overzichtelijk gemakkelijk kiezen

Service
Meteen na bestelling bevestiging

Assortiment
Gewoon ruime keuze

Aanbeveling
Ruime sortering, snelle service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gustaaf van den Bovenkamp 06-08-2013 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Vlotte bediening

Service
Bijstellen orders geen probleem

Assortiment
Wat kleiner dan gedacht

Aanbeveling
Deskundigheid

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bart uit Enkhuizen 06-08-2013

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Prima service, prachtige keuken!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.J.G. van Aarle 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede info, snel te bestellen

Service
de status van de bestelling zou beter gespecifieerd kunnen zijn

Assortiment
lijkt mij prima in orde

Aanbeveling
bij deze bestelling is alles prima gegaan... dus tot het tegendeel zich bewijst... goede aanbeveling dus wat mij betreft

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

muis2013 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Kopen via internet bijna altijd gemakkelijk

Service
We wilden een ouder model, dat toch keurig voor ons werd geregeld

Aanbeveling
zie opmerking bij ''service''

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews