Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 18227 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2423 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

S Berger 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Geweldige service en bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Traditionele koper 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijke productpresentatie en bestelling

Assortiment
zocht maxiline vaatwasser, veel en diverse keuze

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
Samenvattend: zeer tevreden over klantgerichte organisatie en resultaat

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

micobiansk 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden op de site

Service
Goede service. Er werd zelf op zondag gereageerd op mail. Zelfs telefonisch . Dit is een echte pre voor keukenloods

Assortiment
Genoeg keus. En als je wat anders zoekt zullen ze niet nalaten op het op te zoeken en een aanbod te doen.

Aanbeveling
Goede service voor een goede prijs

Extra toelichting
Het kompleet pakket zit goed in elkaar en je wordt telefonisch goed te woord gestaan. Ook het transport is goed geregeld. Mijn komplimenten hiervoor .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R_W1 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Veel keus, snelle levering, scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

silvi 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
via telefoon besteld en 2 dagen later al in huis, geweldig!

Service
Snelle levering, service week ik nog niet?

Assortiment
voor elk wat wils

Aanbeveling
de goedkoopste webwinkel met zelfde kwaliteitmerken

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden en zal als ik weer iets nodig heb zeker kijken bij de keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

S. la Grand 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk besteld

Service
Direct volgende dag bezorgd

Aanbeveling
Goede service , snelle levering, goede prijs

Extra toelichting
Snel, goede prijsstelling en eenvoudig besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Ferwerda 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ruime keuze en genoeg info over het product te vinden.

Service
Snelle bevestiging na bestelling en super snelle levering zoals staat aangegeven. Vaatwasser binnen een dag in huis. Super gedaan!!

Assortiment
Zeer ruime keuze en voldoende voorraad!

Aanbeveling
Voor snelle en nette levering raad ik jullie van harte aan. Scherpe prijzen, snelle levering, ruime keuze in winkel en online,, vriendelijke chauffeur die het product netjes heeft afgeleverd!

Extra toelichting
Wegens een verbouwing hadden wij snel een vaatwasser nodig. De keuze was al geruime tijd gemaakt alleen was niet leverbaar in Zaandam. Online bood de oplossing en zoals beloofd hadden we de vaatwasser de volgende dag in huis (pas om 22.00 uur besteld en voor 18.00 uur de volgende dag binnen). Super service en een absolute aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddy 196789 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
lekker vanuit mijn stoel zoeken naar het product van mijn keuze.

Service
wat de levering's service betreft, helemaal super.
er wordt goed over en weer gecommuniceerd en mee gedacht.

Assortiment
Ruime keuzes van elk merk.

Aanbeveling
Ik heb nu voor de tweede keer een inbouw apparaat gekocht bij de keukenloods, en tot nu toe ben ik telkens goed geholpen, en was de levering oprijd, en tevens kon ik mijn oude apparatuur meegeven.
Dus al met al helemaal super toch.
Dus daarom raad ik jullie ook aan bij vrienden of familie.

Extra toelichting
Al met al een goede webshop, met uitstekende levering en ruime keuze. Die zijn afspraken goed na komt. Bij mijn eerste bestelling kreeg ik een duurdere inbouw vaatwasser zonder bij betaling, omdat de vaatwasser die ik besteld had, niet meer leverbaar was. ik zou zeggen ga zo door, en verover zo de webshop markt. Veel succes .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rik Griffioen 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kiezen, klikken en afspreken op zondag en maandag is het apparaat thuisbezorgd. Betalen via pin, aan de deur. Zeer gemakkelijk allemaal.

Assortiment
er is veel keus en met de hulp van consumentensites is het juiste artikel vlot gevonden.

Aanbeveling
Zie mijn opmerking bij Gemak. Het ewrkt vlot en eenvoudig en bleek betrouwbaar. Prima dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.van.den.berg 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk bestellen via Internet, voor vragen kun je ook bij ze terecht (en goed bereikbaar overigens!)

Service
Keurig op de hoogte gebracht van de status van de bestelling en snel geleverd.

Assortiment
Deze zaak is echt "van alle markten thuis" en heeft duidelijke omschrijvingen bij de producten zodat je goed kunt overwegen welk product te kiezen.

Aanbeveling
Heel tevreden, echt niets op aan te merken.

Extra toelichting
Uitgebreid assortiment, goede concurrerende prijzen, je wordt netjes te woord gestaan bij vragen, vragen die digitaal worden gesteld worden snel en duidelijk beantwoord, levering verliep erg vlot en je werd goed op de hoogte gehouden vwb de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jinta 27-08-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik liep de afdeling op en er stond meteen iemand klaar om me te helpen bij mijn keuze

Service
Vriendelijk personeel en zeer zeker hulpvaardig

Assortiment
Genoeg keuze om iets te vinden (smaak en nodigheid)

Aanbeveling
Ik heb er reeds in het verleden mijn keuken en apparatuur gekocht en was tevreden nu ook weer :-)

Extra toelichting
Vrijdag ochtend liep ik de winkel in voor een nieuwe koel/vrieskast. En maandagmiddag stond hij in mijn keuken. Geweldig!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PCV50 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Super. 's ochtends om 7.45 uur besteld en dezelfde dag geleverd (13.30 uur). Belofte wordt waar gemaakt, dit is nog eens logistieke perfectie. Succes!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.los 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
op tijd bezorgd.
zelf aangesloten. geen probleem

Service
zie boven

Assortiment
goede keuze's

Aanbeveling
zeer ruime keuze en goede prijzen

Extra toelichting
zeer te vreden tot nu toe. vaatwasser juiste aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Haloks 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, makkelijke stappen en duidelijke afhandeling

Service
Tot 24:00 bestellen en de andere dag geleverd krijgen! GEWELDIG. Daarnaast goed en klantvriendelijk contact over aflevering en ophalen oude apparatuur.

Assortiment
Alle apparaten uit mijn persoonlijke vergelijkende test aanwezig en dus ook mijn persoonlijke voorkeur.

Aanbeveling
Goede site, betrouwbare shop, gemak in de bestelling en snelle levering.

Extra toelichting
Keukenloods maakte het mogelijk dat we ondanks een falende oude vaatwasser geen dag zonder hebben gezeten. Goed en klantvriendelijk contact, betrouwbare afspraken, concurrerende prijzen. Een geweldige ervaring en die had ik echt wel graag ook bij een aantal andere webshops zo willen hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Held 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keus uit zeer scherp geprijsde apparatuur, goede mogelijkheid om types met elkaar te vergelijken en dan met hulp van keukenloods de juiste keuze te maken

Service
Ben zeer tevreden met jullie service, jullie doen wat je beloofd.

Assortiment
Fantastisch assortiment met ruime keuze en zeer makkelijk om apparaten met elkaar te vergelijken.

Aanbeveling
Heb jullie al bij mijn collega's en familie geprezen en aanbevolen.

Extra toelichting
Ben meer dan tevreden, indien ik in de toekomst weer wat nodig heb zal ik zeker weer bij jullie bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tamarr 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Kleine onduidelijkheid over de datum van de levering en de kosten daarvan, maar na een mailtje en een telefoontje was dat ook weer geregeld. Verder geen klachten, keurige bezorging.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

m_esman 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ted van den berg 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en overzichtelijk en je hoeft de deur niet uit

Service
snelle aflevering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel19770 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

M Schoenmaker 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Met een product code vond ik heel gemakkelijk bij de keukenloods de door mij gezochte kookplaat

Service
Ik kon aangeven wanneer de levering kwam. Een dag ervoor kreeg ik bericht wanneer de levering zou komen. Rond welk tijd stip. Prettig en fijn om geen halve dag te moeten zitten wachten.

Assortiment
Weet ik niet precies,...
Was gericht aan het zoeken.
En vond gelijk wat ik zocht voor een prima prijs.

Aanbeveling
Verwacht dat jullie brede kus en goed assortiment hebben

Extra toelichting
Ben zeer tevreden. De kookplaat die ik kocht is nog niet geplaatst. Komt nog...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

a.gerritsen 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling via internet en snel thuis afgeleverd.
perfect!!!

Service
na bevestiging aanwezigheid, direct afgeleverd.

Aanbeveling
goede en snelle levering.

Extra toelichting
na bestelling vlotte levering en goed overzicht op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivco 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Besteld volgende dag in huis. Super bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avid71 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

klant1908 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
dicht bij prima ruime opzet van de winkel

Service
Artikelen waren ruim op tijd aanwezig en afspraak make nvoor de levering was eenvoudig en snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

s de hond 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het gemak van online kopen met Hulp is erg prettig!

Service
snellen keurige bezorging!

Assortiment
misschien wel teveel keuze maar dan is er de online advies hulp die prima werkt

Extra toelichting
grote keuze van heel veel merken + veel aanbiedingen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr.de Bruin 27-08-2013 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Ben in filiaal roosendaal geweest werd vriendelijk geholpen met al mijn vragen.Nog een nabestelling gedaan dat werd ook snel en correct gedaan.

Assortiment
Voor mij een uitgebreid ass omdat ik een fornuis met meerdere ovens zocht.

Aanbeveling
Mijn dochter heb ik ook naar keukenloods gestuurd omdat zij nog een hele nieuwe keuken wil met allerlei apparatuur.

Extra toelichting
Prima geholpen met mijn keuze en bij mij in de buurt is geen zaak waar ik keuze heb in zoveel verschillende fornuizen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

v oosterhout 67 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gamakkelijk bestellen en werkelijke voorraad

Assortiment
gevonden wat we zochten alles op 1 site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gimgem 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via internet en telefoon makkelijk te bereiken. Medewerkers erg behulpzaam.

Service
Ruilen is geen probleem als keukenloods ziet dat er verkeerde info is gegeven via de website.

Assortiment
Zeer uitgebreid en eenvoudig te vinden.

Aanbeveling
Door te klikken en na te gaan op internet is alle info te vinden. Wel goed uitkijken dat je door de bomen het bos nog kunt zien.

Extra toelichting
Apparaat gekocht en betaald, keurig afgeleverd. Helaas was de info van de afzuigkap verkeerd weergegeven op de website. Dat scheelde meer dan 10 cm in hoogte en was dus niet goed. Contact met de keukenloods en Aero bracht uitsluitsel: er moest een andere afzuiginstallatie komen. Keukenloods was erg behulpzaam en gaf een sublieme oplossing. De nu bestelde afzuig installatie moet nog wel worden afgeleverd. Maar vertrouwen daar in dat het goed wordt geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gouder de Beauregard 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed en snel advies medewerker.

Service
duidelijke afspraken en bezorging.

Assortiment
heel veel art.

Aanbeveling
assortiment en prijs is OK

Extra toelichting
intussen al div. art. gekocht en naar tevredenheid ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Atasoy 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

P Harreman 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
via internet eenvoudig te bestellen en direct via mail bevestigd

Service
netjes bezorgd op afgesproken tijd

Assortiment
vaatwasser gekocht en alleen hierin was al ruim aanbod

Aanbeveling
alles is verlopen vlg afspraak en in 24 u zoals beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bram duran 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer eenvoudig te benaderen, telefonische ondersteuning fantastisch

Service
aflevering was zelfs vroeger dan gepland. het inbouwern werd op zeer vakkundige wijze gedaan

Assortiment
alles wat ik zocht was aanwezig

Aanbeveling
uitstekende sales en vakkundige vriendelijke euitvoering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JereonvP 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke webshop

Service
Zeer snelle bezorg service
Voor 9 uur besteld en dezelfde dag al geleverd.
Dit zonder extra kosten.

Assortiment
ruim voldoende

Extra toelichting
Perfect en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fots 27-08-2013 In de winkel gekocht
Amsterdam zuid oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed bereikbaar en gratis parkeren. veel te zien in de showroom. Goede voorlichting.

Service
snelle montage oude spullen direct meenemen en geen troep achterlaten.

Assortiment
Ruime keus voor elk wat wils.

Aanbeveling
sterk aanbevelen.

Extra toelichting
Prettige voorlichting niet opdringerig. Wordt goed geluisterd wat de wens van de klant is. Daarna advies op maat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kuster 27-08-2013 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Keurig afgeleverd, de chauffeur vroeg nog of ik het alleen af kon omdat ik met krukken liep. Kom voor het volgende zeker terug.

Assortiment
teveel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad Versluis 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ben zeer correct geholpen, ook bij telefonische vragen.

Service
Telefonisch zeer goed en snel geholpen bij mijn vragen. Levertijd binnen 24 uur van mijn product.

Assortiment
Ik wist wat ik wilde en dat was snel gevonden voor een lagere prijs dan ik verwacht had.
Ik had al eens eerder hier gekocht. Mijn volgende koop zal zeker weer hier zijn.

Aanbeveling
Service (zeer goed) - Prijzen (zeer laag) - Levering (zeer snel binnen 24 uur)

Extra toelichting
Als zeer kritische consument ben ik alleen maar vol lof. Dit bedrijf kan ik alleen maar met de hoogste scores beoordelen. Mijn volgende aankoop zal zeker weer hier zin.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Rennen 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je besteld thuis vanachter je computer een afwasmachine,makkelijker kan niet.

Service
je besteld de ene dag en de andere dag wordt het thuis bezorgd,je kan dan kijken hoe laat het wordt bezorgd.

Assortiment
er stonden veel inbouwafwasmachines en voor een concurrerende prijs op de site.

Aanbeveling
Het is makkelijk te bestellen- afrekenen bij de chauffeur-bekende merken-concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bojo15 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vandaag besteld,morgen in huis

Service
Was tot 11.00 uur niet thuis, gebeld met Rick, was geen probleem, bestelling telefonisch afgewerkt.
proma service, Bedankt !!!

Assortiment
Genoeg keuze

Extra toelichting
Prima service, Levering tussen afgesproken tijd. Magnetron netjes binnen gezet. Betaald met pin, zonder aanbetaling bij bestelling. In deze tijd van faillisementen een extra zekerheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HSVT11 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

w van der horst 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim Joosten1 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via kieskeurig gevonden

Service
Binnen het uur bevestiging en validatie en verzonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kuipers 2013 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit huis is alles goed te regelen.

Service
Zeer tevreden over uw inbouwteam. Behulpzame mannen die onze vaatwasser keurig hebben ingebouwd. Zelfs de rommel nadien opgeruimd. Toppie!!

Aanbeveling
Door onze goede ervaring met uw bedrijf kunnen we ieder aanraden bij u te gaan shoppen.

Extra toelichting
Zie bovenstaande motiveringen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

corenria50 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Goede service en prijs.

Aanbeveling
We zijn gewoon tevreden.

Extra toelichting
wij hebben inmiddels 2 keukens bij u gekocht. Nu hadden we nieuwe apparatuur nodig. Tot volle tevredenheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.71 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Complete informatie op site , zelfs nog samen met medewerker telefonisch kunnen controleren. Fijn !

Service
Alles vlot en volgens afspraak geleverd. Zelf oude apparaat meegenomen zodat wij deze niet meer hoefden af te voeren .

Assortiment
Als je het in dit assortiment niet kunt vinden dan vindt je het nergens ! En ook nog eens de goedkoopste !

Aanbeveling
Eigenlijk wil ik ze een tien geven!

Extra toelichting
Wat een gemak om zo tot de juiste keuze te komen. Fijn om ook persoonlijk advies te kunnen krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hhvogels 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Online uitzoeken

Service
Snel en accuraat

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Eerste klas service

Extra toelichting
In een woord een uitstekende webwinkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Reando 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
werd snel geholpen en beleefd

Service
kreeg direct de mogelijkheid om contact teleggen met de inbouw monteur

Assortiment
ruim voldoende aanwezig om een goede keuze te kunnen maken

Aanbeveling
komt goed en zorgvuldig over

Extra toelichting
het meeste van de gezochte en gewenste apparateur is zichtbaar aanwezig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mart1947 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is erg toegankelijk en gemakkelijk. Bestellingsprocedure eenvoudig.

Service
Terugkoppeling en verificatie van bestelling prompt en duidelijk. Aflevering van bestelling zoals beloofd.

Assortiment
Ruim voldoende voor naar wat ik zocht

Aanbeveling
Ruim concurerend assortiment en snelle opvolging van bestelling zijn de belangrijkste aspecten waarom ik keukenloods zou aanbevelen aan anderen

Extra toelichting
Dik tevreden over het geleverde product en de uitvoering van de bestelling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Bee. 27-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Kijken Vergelijken Kopen Vanaf de bank in de huiskamer.

Service
Geen ervaring behalve met de website en de bezorging. Oude toestel gelijk mee terug prima.

Assortiment
Groot en toch overzichtelijk.

Aanbeveling
Dit is de eerste ervaring met de winkel. Ik kan dus alleen afgaan op een levering. En die ging prima.

Extra toelichting
Eerste ervaring met Keukenloods is goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank 03 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet Grasmeijer 27-08-2013 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews