Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17346 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2264 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

W. Thunnissen 12-07-2013 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eerst even kijken op internet bij Keukenloods, zo ben je vlot klaar

Service
Je wordt alsnog goed voorgelicht

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Om alle bovenstaande redenen

Extra toelichting
Zijn een paar maanden geleden zo goed geholpen bij de aanschaf van een fornuis voor onze dochter dat we nu voor een nieuwe inductiekookplaat en daarna een combi-magnetron meteen naar Keukenloods in Gaanderen zijn gegaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mannaert '70 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed bereikbaar en voor de deur parkeren,vind ik erg prettig.

Service
Zowel in de winkel als aan de telefoon werd ik erg goed en vriendelijk geholpen.

Assortiment
Ruime keuze en handig dat de diverse merken en type naast elkaar staan,zo is vergelijken makkelijk.

Aanbeveling
Gewoon omdat het ons goed is bevallen. Snel gekocht snel in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hazewinkel 12-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heldere site met duidelijke specificaties

Service
Een bezorger die even belt om te laten weten dat hij iets later is en of dat uitkomt en die vervolgens op het raam klopt omdat hij een babybox in de woonkamer ziet staan en niemand wil wakker maken: dat vind ik service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henjk van Wielink 12-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel duidelijke site, artikel makkelijk te vinden. Betalen bij aflevering, makkelijk met mobiele pin, is super!

Service
oude apparaat meegenomen, zonder probleem, levering binnen de afgesproken tijd, vriendelijke medewerker

Assortiment
alles wat ik wilde vinden op het gebied van inbouwapparatuur was er.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden, levering, retour oude apparaat, betalen bij aflevering, assortiment, helemaal goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarkar 12-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestelling makkelijk te plaatsen

Service
Bestelling volgende dag bezorgd zoals beloofd

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Heb er zelf allen maar positieve ervaringen mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tenerifepalmbeachclub 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Erg overzichtelijk.

Service
Wij zijn netjes en zeer vakkundig geholpen,met goed advies.
Zeer snelle levering.

Assortiment
Er is genoeg keus in verschillende prijsklasse.
En wat wij zeer belangrijk vonden,was het verschil in prijsklasse t.o.v andere winkels over het zelfde artikel.

Aanbeveling
Je gaat snel aan iemand vertellen hoe de service en afhandeling is geweest.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ar101 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig apparatuur te vinden op de website

Service
Gelukkig geen service nodig gehad (of nog niet). Mbt het regelen van verzendig (afspraak maken) eenvoudig en snel. Levering precies volgens afspraak

Assortiment
Ik kan prima vinden wat ik wil hebben

Aanbeveling
Uitstekende ervarin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.G. 12-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk, makkelijk doorklikken, goede omschrijving, handige chatfunctie.

Service
Bezorging prima geregeld. Op website werd 1-2 werkdagen aangegeven, uiteindelijk werden dat er 4 maar ben keurig gebeld om af te stemmen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Leo 1234 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima overzicht webside

Extra toelichting
keurig geholpen, bezorgen snel en keurig op tijd , nette chauffeur en materiaal. BBQ zelf is prima , echter de kwaliteitscontrole bij Boretti laat te wensen over !!! 2 schroeven miste uit deur ( hing los ) en diverse bouten gewoon niet vast , heb het zelf maar allemaal vastgezet , maar had van een merk als Borreti meer verwacht. let wel dit heeft niets met jullie service te maken , maar geef het door aan Borreti aub , is geen reklame !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacobs345 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

troel54 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke site

Service
ideaal dat je weet hoe laat ze komen en toen het door mij bestelde artikel er niet was.me een vervanging aangeboden,waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt.

Assortiment
ruime keuze,er was meer keus als dat ik gedacht had.

Aanbeveling
Sterker nog,ik heb dat al gedaan en die persoon heeft een afwasmachine bij jullie besteld.zij woont ook in Wageningen

Extra toelichting
Ik was verrast door jullie site,stond er eerst een beetje sceptisch tegenover,maar ben helemaal om.We zijn via kieskeurig bij jullie site gekomen.Prima berreikbaar via contact.En mijn collega die de afwasmachine heeft gekocht. werd zelf tel.en daarna gesmst over haar product,super ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Boskoop 12-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
snelle levering goede telefonische advisering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janes46778 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Groot assortiment. Goed advies. Fijne prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Leen51 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website. Zeer ruim aanbod.

Service
Vriendelijk per telefoon te woord gestaan met een goed advies.

Assortiment
Zeer ruim aanbod met een goede prijs kwaliteit verhouding. Er is in elke prijsklasse een ruim aanbod.

Aanbeveling
Klantvriendelijk, snelle levering. Alles verloopt perfect volgens duidelijke afspraken. Montageteam werkt op afspraak, komt op vooraf afgesproken tijd. Werken netjes.

Extra toelichting
Vriendelijk, klantgericht, snelle levering, afspraak nakomen, lage prijzen, enz. dit zijn de sleutelwoorden bij Keukenloods. Iets aanschaffen bij Keukenloods? IK zeg Doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Th. Verweij 12-07-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Nadat we het fornuis uitgezocht hadden op de website, zijn we toch nog even in de winkel zelf gaan kijken en hebben hem daar besteld. Volgende dag thuis bezorgt.

Service
Na installatie bleek de centrale ventilator aante lopen. Dit is snel opgelost door een monteur van Boretti.

Assortiment
Zeer breed assortiment met concurrende prijzen.

Aanbeveling
Scherpe prijzen in combinatie met goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

r. de rooy 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bellen en klaar

Service
bellen en klaar

Assortiment
alles wat er is

Aanbeveling
er is geen betere

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Driesmans 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via I-net makkelijke bestelprocedure

Service
Snelle en duidelijke respons m.b.t. levermoment, de leverafspraak is ook 100% nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariël 95 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De lever-dag en tijd zijn voordien duidelijk aangegeven in een brief.

Service
Nadat de fabrikant niet op tijd was met zijn spullen is er voor ons een chauffeur 5 uur onderweg geweest om de afspraak die nadien is gemaakt na te komen!!! Super!!

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Ik ben erg blij met de service die geboden is en het overleg over de apparatuur was vakkundig en correct.

Extra toelichting
Er is goed geluisterd naar mijn wensen en zeer correct gereageerd toen de leverancier zijn afspraken niet nakwam.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Velthoven 11-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk te vinden op internet. goed bereikbaar ook per telefoon.

Service
super snelle service. ene dag gebeld de andere dag om 08.00 uur stonden ze op de stoep.

Assortiment
genoeg keuzen.

Aanbeveling
Is een aanrader..snelle service..wij zijn zeer tevrede..

Extra toelichting
goed geregeld,snel en makkelijk, hoef zelf het huis niet uit en binnen 2 dagen hadden we de vaatwasser in gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

e Garritsen 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jo Brouwers 11-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles is op de webside zo opgezocht.

Service
Bij vraag over type verschil, onmiddelijk duidelijk antwoordt.

Assortiment
wat een type kookplaten. Geweldig.

Aanbeveling
Dit was voor ons niet de eerste keer. Dus wij zeggen het voort.

Extra toelichting
Vlugge en correcte service en afhandeling, inclusief pinnen bij de chauffeur.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jph2001 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je kan het product goed en in alle rust vergelijken met andere webshops

Service
na gekomen wat ze beloven

Assortiment
heel veel keus

Aanbeveling
ik zou het aan iedereen aan bevelen maar dan zijn er binnen een jaar geen witgoed winkels meer en gaat iedereen web shoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

riniekleingebbink 11-07-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Extra toelichting
prima op tijd afgeleverd dat is bij andere nog wel eens anders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellepel007 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
via de website gezocht en gevonden.

Service
in eerste instantie werd mij verteld dat de diepvries niet op voorraad was maar ik werd heel snel teruggebeld dat het er wel was en gereserveerd werd voor mij

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
prima vakkundig personeel, ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pcorbijn 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel kunnen bestellen en super snelle levering.

Service
wordt netjes geholpen aan de telefoon. En er wordt gedaan wat er belooft wordt.

Assortiment
zeer ruim, alles overzichtelijk te vinden op de site.

Aanbeveling
Ben gewoon supper tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rem52 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
de producten die wij nodig hadden waren makkelijk te vinden op jullie site.
en betalen via de chaffeur met pin is echt super!

Service
wij hadden op zondag besteld en op maandag werd er al geleverd om 12.15 .
en we hoefden geen afleverkosten te betalen.
en alles werd per mail bevestigd dat heet ook service !

Assortiment
ja jullie hebben ruim voldoende keus voor inbouwapparatuur voor keukens.
het was voor ons toch niet moeilijk om een keus te maken in jullie assortiment.
jullie prijs is vaak lager dan jullie concurenten.
wij hadden 2 artikelen gekregen die in uitvoering duurder waren dan ik besteld had en we hadden niks extra bij te moeten betalen.

Aanbeveling
zeer klantvriendelijk omdat je via de mail alles netjes bevestigd krijgt.
goede prijs en supersnelle levertijd.

gr -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem de Hoop 11-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gode webside met veel informatie, tekening en specificaties

Service
bevestiging, faktuur en aflevering perfect in orde

Assortiment
ruim voldoende keus (bijna te veel)

Aanbeveling
Al aan anderen aangeraden !
snel, betrouwbaar en precies

Extra toelichting
Gewoon alles prima in orde, zeer professioneel en accuraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansens Sd 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
er werd een nieuwer en zuiniger alternatief aangeboden dan onze huidige (kapotte) koel/vries combi voor hetzelfde geld. zeer duidelijk en overzichtelijk

Service
gebeld of het alternatief echt helemaal hetzelfde was ivm inbouw. dat was zo, gelijk besteld aan de telefoon. bij aflevering was ook alles prima geregeld. de oude koelkast werd meegenomen.

Assortiment
uitgebreid, goedkoop tot duur, groot tot klein. prima.

Aanbeveling
makkelijk zoeken en bestellen, voordelig. uitstekende en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans v S 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website en duidelijk bestelproces.

Service
Onduidelijkheid over afspraak maken m.b.t. leveringsdatum: In de orderbevestigingsmail wordt vermeld dat er contact met je wordt opgenomen. In de compleetmeldingsmail wordt je gevraagd zelf contact op te nemen met de vervoerder.
Fijn is de mogelijkheid per pin te kunnen betalen bij aflevering.

Assortiment
Voldoende assortiment

Aanbeveling
Zie bovenstaande beoordelingen.

Extra toelichting
Fijne overzichtelijke website met ruim assortiment, veilige en makkelijke betalingsmogelijkheden, geleverd volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Dorine Mol 11-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk vanuit mijn stoel thuis besteld.

Assortiment
Omdat ik snel geleverd wilde hebben was de keuze beperkt en werd ik gedwongen de duurste te nemen terwijl op internet stond dat er ook goedkopere op voorraad waren.
Dat was wat vreemd.

Aanbeveling
Prima ik ben tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

D.goedhart 11-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima webshop,kwaliteit,service ect ect Gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn_177 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Snel kunnen bestellen

Service
Gemaild over een produkt, direct reactie, direct kunnen bestellen en kunnen afrekenen met de pin bij de bezorger.

Aanbeveling
Erg goed en snel geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annagem Holmer 11-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, complete informatie

Service
Op vrijdagavond besteld, maandag om 16.00 uur in huis!

Assortiment
Als zij het niet hebben, bestaat het niet.

Aanbeveling
Heb nieuwer model voor dezelfde prijs.

Extra toelichting
Zeer goede ervaring voor wat betreft onze eerste "grote" aankoop online.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ric66 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudige zoek- en sorteer functies helpen perfect met het vinden van het juiste apparaat.

Assortiment
Erg ruime keuze.

Aanbeveling
Heb inmiddels diverse aanbevelingen gedaan.

Extra toelichting
Mijn koel-vries combi had ik zo gevonden. Levering was netjes volgens afspraak, snel en goed. Betalen aan chauffeur met pin is een uitkomst.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ken Yu 11-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ken Yu 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter en Chantal 11-07-2013 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
in het begin was ik niet zo blij met de service en vragen die ik had werden niet goed beantwoord. toen ik weg wou gaan kwam simon naar me toe en heeft me super geholpen!! we zijn daarom ook zeer tevreden.

Service
werdt binnen een week geleverd. dus wij zijn nu heerlijk aan het koken

Aanbeveling
goed geholpen dus tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Anna1977wvc 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering, binnen de aangegeven levertijden op de dag na bestelling.

Assortiment
Een van de weinigen die de afwasmachine die we wilden hadden. Bij bestelling een upgrade naar een NOG ecologischer model voor maar minimale meerkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura09886543211 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miriam A. 11-07-2013 In de winkel gekocht
waddinxveen

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Irene.vp 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kwam via kieskeurig op de site van keukenloods. Het was makkelijk om via de site het product te bestellen.

Service
Dat de service goed was wist ik al. Heb recent ook een inductie kookplaat gekocht bij keukenloods. Was ook niets op aan te merken. Het maken van een afspraak verliep prima. De sms-jes met de tijd van levering zijn prettig.

Assortiment
Prima. Voldoet ruimschoots.

Aanbeveling
Geen slechte ervaring gehad dus Zou dat ook een ander vertellen.

Extra toelichting
Zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MelanieWante 11-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, waardoor je goed kunt kiezen.

Service
Afleverdatum en tijd super geregeld!

Assortiment
Genoeg keuze, fijne zoekmogelijkheid.

Aanbeveling
Goede prijzen, assortiment en service!

Extra toelichting
Top zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouw-en aann.bedr.martvanadrichem 11-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed te vinden op internet
goede website

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keus uit merken en types

Aanbeveling
goedkoper dan andere webwinkels

Extra toelichting
PRIMA

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Xhaflaire 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goede en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van den Wildenberg 11-07-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Bestellen en het wordt geleverd

Service
Genoeg mogelijkheden om persoonlijk contact te hebben via telefoon en mail.

Assortiment
Heel breed assortiment.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T van Veldhuizen 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
We zochten een stille en kwalitatief goede vaatwasser. We hebben hem nu een week ingebruik. Hij is heel erg stil.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nicolaas 2013 10-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk, zowel op locatie als via internet; goed bereikbaar en goede parkeermogelijkheden

Service
levering adequaat en volgens afspraak

Assortiment
uitgebreid assortiment, waarin vrijwel alle prominente merken aanwezig zijn

Aanbeveling
zie op vorige vragen gegeven motivaties

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik Emens Bouw & Metaal 10-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
kan het s,avonds bestellen
wordt thuis bezorgd
heb een redelijk goed overzicht op jullie site

Service
geen gebruik van hoeve maken

Assortiment
tot nog toe alles gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
prima site en niet te duur

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

botaha 10-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joshy 10-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Simpel zoeken en uitgebreide informatie

Service
Het gekozen product niet voorhanden maar kosteloos het naast hogere gekregen. Snelle levering waarbij je aangeeft welke dag en tijdstip het beste uit komt.

Assortiment
Ruim assortiment in veel prijsklassen en merken

Aanbeveling
De internet winkel heeft veel gebruikers gemak (simpel producten met elkaar vergelijken) en uitstekende service

Extra toelichting
Kwaliteit en service tegen de aller scherpste prijs. Wat wil je meer?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews