Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16945 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2193 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

11234Bas1974 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mevr. Kok 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Kon niet inloggen om te zien hoe laat de bestelling gebracht werd. Bij bellen werd ik gelijk geholpen wist ik gelijk hoe laat de bestelling kwam.

Extra toelichting
Tevreden over alles. Makkelijke site. Duidelijk hoe alles werkt. Snelle levering. Kortom perfect! Zeer tevreden en volgende keer als ik weer wat nodig heb voor de keuken weet ik waar ik moet gaan zoeken en kopen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

FenM 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website,product is goed en snel te vinden, gemakkelijk online te bestellen en betalen kan op meerdere veilige manieren. Perfect!

Service
Prima service:gemakkelijk en goed bereikbaar voor opmerkingen en vragen. Kreeg binnen 1 uur antwoord op mijn vraag. Levering prima te overleggen en af te spreken, tijdstip via track & trace te volgen. Super!

Assortiment
Zeer breed assortiment,zeer ruime keuze per productgroep!
Als je een product elders goedkoper kunt kopen,kun je dit via een link melden en bieden ze het product aan voor de goedkopere prijs of minder!!

Aanbeveling
Prima bedrijf,zeer breed en ruim assortiment. Prijs/kwaliteit verhouding klopt. Professioneel en deskundige advies. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Smeets 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen via internet en de producten worden thuis bezorgd.

Service
Goede service,er wordt een dag van te voren een sms gestuurd wanneer de bezorging plaats vindt.

Assortiment
Ruim keuze van witgoedproducten met scherpe prijzen.

Aanbeveling
Ik beveel jullie aan bij al mijn familie,vrienden en kennissen want ik vindt de keukenloods perfect om er witgoedproducten te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hansie80 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen enkel probleem ondervonden

Service
Prima op de hoogte gehouden omtrent bestelling

Assortiment
Okay

Aanbeveling
Alles vlot verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De graaf. 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snelle, correcte bezorging!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mevr. vd Vossenberg 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestellen ging gemakkelijk,ook de betaling was geen enkel probleem.

Service
Precies volgens afspraak geleverd.

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Ik ben in zijn geheel zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

atk 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.van Iperen 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeffrey Boute 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Nette website en goed overzichtelijk

Service
Netjes geleverd en zelfs 's avonds

Assortiment
Ruim.

Aanbeveling
De winkel is erg netjes spullen netjes verpakt. En netjes binnen afgesproken tijd geleverd

Extra toelichting
Nette website, duidelijk overzichtelijk en erg veel spullen. Levering nauwkeurig en snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mdb1978 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
De service vond ik een tien, echter vond ik het erg raar dat ik een 06 nummer moest bellen voor de bezorg en installatie afspraak raar.

Aanbeveling
goede prijzen, goede service. zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

John Goudswaard 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Het product wordt keurig binnen op de gewenste plaats gebracht

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Op basis van voorgaande ervaringen beveel ik deze winkel aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jvdm1979 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle en nauwkeurige afhandeling.

Service
Bij tel. contact denkt de gebelde met je mee.

Assortiment
Uitgebreid en goede prijs.

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaringen. Ook aflevering was goed volgbaar en op tijd.

Extra toelichting
Gewoon goed na enkele slechte ervaringen met andere leveranciers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dyna123 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Super service, zeer tevreden klant.

Aanbeveling
Zeer zeker een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

W. Heerens 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het via de website uitzoeken van de gewenste artikelen is zeer klantvriendelijk.
De gegeven informatie zeer uitgebreid.
De bestelling prima verzorgd.

Service
Bij levering was de kookplaat een andere dan was uitgezocht.
Ter plaatse met de bezorger en gebruik van info op de website het financieel verschil afgehandeld en de andere gehouden.
Later alsnog excuses voor de verkeerde levering en opnieuw bekeken of wij niet teveel betaald hadden.

Assortiment
Zeer groot en toch op de website goed systematisch ingedeeld met goede zoek mogelijkheden.

Aanbeveling
Afgezien van de fout bij de orderverzorging, waarvoor de bezorger al zijn excuses had aangeboden, wordt in zijn totaliteit een prima service geboden aan de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr Gerritsma 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Internet opstarten naar keukenloods gaan en uitzoeken wat je nodig hebt

Service
Goed duidelijk advies bij al je vragen

Assortiment
Heb al diverse dingen gekocht en heb tot nu steeds gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
Goede kwaliteit voor bijzonder gunstige prijzen

Extra toelichting
De keukenloods voldoet absoluut aan mijn wensen en mijn eisen van kwaliteit prijzen en klant vriendelijk en een vlugge levering volgens het boekje gewoon perfect heb ook al veel mensen de weg naar de keukenloods gewezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erna35 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Er is zoveel mogelijk en als leek zie je door de bomen het bos niet...

Service
De medewerker in de winkel in Amsterdam Z-O stelde zich onbeschoft en denigrerend op toen wij voor advies kwamen. De medewerkers die de vriezer kwamen brengen en installeren: top.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

MKu 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeffreyy123 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Wij hadden gemeld dat we het product ergens anders goedkoper zagen, jullie hebben ons toen op zondag gebeld met de mededeling dat de lagere prijs gehanteerd kon worden. Erg prettig dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Belgische Frank 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel en easy via het internet

Service
netjes geregeld

Assortiment
de geleverde vaatwasser was niet echt dezelfde vaatwasser dan deze waarop we 'geklikt' hadden

Aanbeveling
zeker weten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Werkkamp 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles wat duidelijk aangegeven op de website.

Service
Het veranderen van de tijd voor het leveren van de vaatwasser was geen enkel probleem en werd snel geregeld.

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Ik zou deze winkel gezien prijs kwaliteit verhouding en service zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Van de Griendt 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed toegankelijke website met zoek en vergelijk functie. Gemakkelijk te bestellen en afrekening g bij ontvangst via pin.

Service
Goede informatie over tijdstip van levering. Ook opvolging van levertijdstip gedurende de dag. Tijdige melding van vertraging. Nette medewerker die op eigen initiatief de oud spullen mee retour nam. Prima!

Assortiment
Uiteindelijk mijn keuze aangepast aan beschikbare producten. Prima advies over alternatieven.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen als je probleemloos spullen wel kopen.

Extra toelichting
Ruime keuze met redelijke alternatieven en prijzen die concurrerend zijn. Ben benieuwd als er onverhoopt een beroep gedaan moet worden op garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W A van Ooijik 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles wordt je haar fijn uit gelegd

Service
je wordt prima te woord gestaan en geven zelfs toe van meneer u kunt beter deze nemen .klasse dus

Assortiment
ja veel hoef niets meer aan toe te voegen

Aanbeveling
heb ik al gedaan ,en een kennis gesproken die had het toevallig ook over jullie en niets anders dan goed

Extra toelichting
in een woord perfect qua prijs en service.Ik had een vaatwasser van 450 euro en u mede werker zei ja maar u kunt beter deze nemen ,maar die zat boven ons budget .En toe zijn we er uit gekomen met 29 euro boven ons budget maar wel en die zuiniger en stiller en beter is dus KLASSE keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannes03 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen is uiterst eenvoudig. Zoek het product met de zoekfunctie en bestellen maar. Alles wijst zich vanzelf.

Service
Supersnelle levering. 's avonds om 22.30 uur besteld, andere dag om 13.30 uur geleverd. Perfect! Tijdstip van levering kon telefonisch worden afgesproken! Geweldig! Zo zouden alle webwinkels moeten werken!

Assortiment
Voldoende keuze en de prijs is oké. Er komen GEEN extra kosten bij de genoemde prijs (zoals bezorgkosten en verwijderingsbijdrage).

Aanbeveling
Sneller, beter en goedkoper kan niet.

Extra toelichting
Supersnelle levering op een van te voren af te spreken tijdstip tegen een lage prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ron rienstra 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
duidelijke webpagina

Service
behulpzaam

Aanbeveling
uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

M.Klimek 19-06-2013

Algemene score

9,3

Gemak
Vlotte website, goede klantenservice!

Service
Top-inbouwteam!!!

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Prima Winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JenDan 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Pinnen aan de deur is ideaal. Site is overzichtelijk

Service
Snel telefonisch te woord gestaan, telefoongesprek van minder dan een minuut!

Assortiment
Groot assortiment! Alle beste ovens(waren we naar op zoek) op voorraad.

Aanbeveling
Zeker aanbevelen en wel om de volgende redenen:
- Eenvoudige bestelling
- Pinnen aan de deur
- Betrouwbaarheid
- Snelheid levering
- Prima prijzen (helft van adviesprijs in sommige gevallen!)
-Snel telefonisch te woord gestaan

Extra toelichting
- Eenvoudige bestelling - Pinnen aan de deur - Betrouwbaarheid - Snelheid levering - Prima prijzen (helft van adviesprijs in sommige gevallen!) -Snel telefonisch te woord gestaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hartendorp 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima geholpen met een telefonische bestelling

Service
Snel geleverd volgens afspraak op de juiste tijd

Assortiment
In principe veel in voorraad bestelling ook mogelijk en snelle levering

Aanbeveling
Prima, zou dit aan iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Alles perfect geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kosterdelooff 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
keurige aflevering

Service
alles goed

Assortiment
heel veel

Extra toelichting
ruime sortering en nette bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t.a.l.n. 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon goed!

Service
's avonds besteld en de volgende ochtend een nieuw fornuis. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het proces verliep vlekkeloos!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

trage beslisser 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
erg handig om direct per telefoon te overleggen en te onderhandelen

Service
geleverde koelkast bleek ergens onderweg gevallen. constateerden we na een maand. Na aanleveren foto's zonder problemengeruild

Assortiment
lastige inbouwmaat en toch keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

I. Altenstad 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Met een paar keer clicken ben je een goedkope ijskast rijker

Service
Werd netjes op tijd geleverd

Assortiment
omdat diegene die ik gekozen had niet op vooraad was kreeg ik een andere voor diezelfde prijs.

Aanbeveling
Ik heb deze site al aan meerdere mensen geadviseerd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sharlott 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Op de website is alles makkelijk gerubriceerd en makkelijk te vinden. Bestelprocedure is helder en snel uit te voeren.

Service
Keurige respons op vragen en adequate berichtgeving over status. Zeer snelle levering.

Assortiment
Ruim voldoende en uit ervaring weet ik dat een model dat niet op de website is te vinden ook besteld en geleverd kan worden indien gewenst

Aanbeveling
Prima keuze, prima en snelle service. Prijs is zeker aantrekkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Winter1961 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via internet alle vragen snel beantwoord en snel besteld

Service
Via sms perfecte aanduiding levering, chauffeur was later ivm autopeds, netjes telefoontje, en kwam afspraak goed na.

Assortiment
Keuze in overvloed

Aanbeveling
Dit is de tweede keer dat ik iets via keukenloods bestel, geen enkel probleem gehad tot nu toe.

Extra toelichting
Mijn volgende elektrisch apparaat bestel ik wederom via keukenloods.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolanda0072 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Jullie hebben een zeer overzichtelijke site. Ik kon makkelijk verschillende machines vergelijken

Service
Snel contact en ook een duidelijk antwoord op mijn vragen. Sms van te voren en alles klopte. Zeer goed.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht. Dus voor mij is het goed ik had zelfs nog behoorlijk veel keuze in de A+++ labels. Want daar ging ik voor.

Aanbeveling
Alles is goed bevallen. Nu nog een aantal weken kijken of de machine bevalt maar tot nu toe gaat het goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EmpelDenBosch 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer snel en eenvoudig.

Service
We kregen in de duidelijke bevestiging ook een. A+ ipv een A voor dezelfde prijs.

Daarnaast direct een nieuw klepje opgestuurd die gebroken was.

Assortiment
Veel keuze, meer dan in een fysieke winkel

Aanbeveling
Top winkel en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen1974 17-06-2013

Algemene score

8,0

Gemak
Erg gemakkelijke site en betalingen lopen ook heel goed. Je krijgt snel bevestigingen van bestellingen en betalingen.

Assortiment
Genoeg te vinden en prijzen zijn duidend lager dan bij originele dealer.

Extra toelichting
Goed te spreken over hoe alles is verlopen en het contact met klant is ook heel goed...

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

suusje1979 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
ik had een verhogingsset voor een smeg fornuis nodig en wist niet welke. Dus gebeld en weer (ook toen ik eerder vragen had over het fornuis zelf) goed geholpen met kundig advies.

Assortiment
Er is veel keuze en de producten zijn goed geprijsd.

Aanbeveling
Veel keuze, goede prijs- kwaliteit verhouding en goed advies. Ook toen bij levering ons fornuis een beschadiging had, werd direct de smeg service ingeschakeld, die dit vervolgens netjes heeft afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nette51 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan rustig op je gemak thuis alles op de site opzoeken

Service
Zowel online bestellen en de bezorgservice zijn prima

Assortiment
Volop keuze

Aanbeveling
Ik beveel jullie site aan een ieder die mij om mijn oordeel vraagt

Extra toelichting
Ik ben uiterst tevreden over mijn aankoop via keukenloods.nl. Een makkelijk te overzien site met volop keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pzu 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
wat ontbreekt is duidelijke omschrijving wat voor aansluiting er bij zit op de site

Service
voorraad beheer klopte niet

Assortiment
van alles verkrijgbaar

Aanbeveling
doordat het icm winkels betrouwbaar is

Extra toelichting
Op zich goede ervaring echter nu 2e maal dat voorraad niet klopte geen ramp maar schept wel verwachtingen en is toch een teleurstelling als het alsnog niet geleverd kan worden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

shovel19740 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

van Norden 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
een goede en duidelijke website.Met een paar vragen door snel door de bestelprocedure.

Service
e-mail vraag werd zeer snel
beantwoord.Levering snel en
correct.

Assortiment
meer dan voldoende op site

Extra toelichting
ik ben door iemand getipt naar jullie bedrijf en tot volle tevredenheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eussen. 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen vanuit de luie stoel en tot 23.59 uur. Zeer snelle levering!

Service
Gekozen model was niet leverbaar, beter/ luxer model ontvangen.

Assortiment
Vrij compleet, mis echter de link waar bij je van bosch 6 wijn glazen kado krijgt bij aankoop van een vaatwasser.

Aanbeveling
Snelle levering, goede prijs.

Extra toelichting
Snelle correcte afhandeling, zal zeker nog eens wat bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

pe123456789 17-06-2013

Algemene score

8,7

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam103 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
met een paar muisklikken ben je in het bezit van het door jou gewenste artikel

Service
via de site kun je vragen stellen over een product en je krijgt snel antwoord

Assortiment
ruime keuze en de mogelijkheid om te vergelijken

Aanbeveling
super handig en wat betreft de afspraak keurig binnen de tijd bezorgd

Extra toelichting
duidelijke site voldoende keuze en houden aan afspraken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronalkema 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
internethoef de deur niet uit

Service
wel betaald maar had geen bevestiging,klante service gebeld en binnen een uur opgelost

Assortiment
overzichtelijk en ruime keuze en prijsklasse.

Aanbeveling
goede service en geruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben's 17-06-2013

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. Mijnders 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Site is duidelijk en overzichtelijk

Service
Super dat we alsnog de gewenste bovenkorf ontvingen voor de vaatwasser!

Aanbeveling
Genoeg keus voor lage prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cor Stokhof 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon thuis bestellen

Service
door een sms weet je hoe laat hij bezorgt wordt, zodat je niet de hele dag hoeft te wachten.

Assortiment
keus genoeg en niet duur

Aanbeveling
het gemak, service en kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees. H 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is overzichtelijk,maten in bouwtekeningen zijn duidelijk en voldoende betaalmogelijkheden.

Service
Service krijgt een 10 omdat de koelkast welke ik koos niet te leveren bleek en ik een duurdere en betere kreeg aangeboden voor dezelfde prijs.
Top !

Assortiment
Ruim assortiment in verschillende merken en prijsklassen

Aanbeveling
Alles prima gelopen,als ik weer iets nodig heb zal ik zeker eerst keukenloods raadplegen.
Dus kan ik het iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Hier wil ik nog even zetten dat ik zeer tevreden was over de bezorging. Ik had nl een gebroken voet en de chauffeur heeft em zo makkelijk mogelijk voor me neergezet Toppie !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews