Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 21202 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3187 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ErgBlijeKlant 22-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijke website, alle informatie die wij nodig hadden stond op de website.Tevens was de inbouwdienst erg fijn, gezien wij als bedrijf daar zelf geen tijd voor hebben.

Service
Super, Konden dezelfde dag nog een afspraak maken met de bezorger. Niet alleen onze oude vriezer werd meegenomen en afgevoerd, maar ook nog een tafelmodel.

Assortiment
Ruim voldoende keus, ook voor Ikea keukens die vrij ingewikkelde maten hebben.

Aanbeveling
ja zeker, mooie prijs kwaliteit verhouding en prima service.

Extra toelichting
Denk dat bovenstaande al genoeg zegt, dat wij erg tevreden zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.hulkenberg 22-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Alles is netjes afgeleverd ben tevreden vrijelijk bank Peter Hulkenberg .

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Machiel72 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
compleet, overzichtelijk

Service
altijd service en bereikbaar

Assortiment
zeer compleet

Aanbeveling
alleen maar goed

Extra toelichting
We hebben al bijna 10 jaar een keuken van de Keukenloods. Indien er onverhoopt een onderdeeltje door gebruik versleten is wordt het gratis toegestuurd, we waren zeer verbaasd van deze service. Zeer goed georganiseerd en hulpvaardig, net nog een oven besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EenKlant2014 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen gaat makkelijk het vinden van de juisten oven was wat meer werk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

koel15 21-08-2014

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijke website, goed alles te vinden en te lezen

Service
ik had een sfapraak voor leverdag gemaakt welke ik de volgende dag weer moest verzetten naar een andere datum ivm dubbele afspraak. Telefoniste was zeer aardig em meewerkend

Assortiment
ruime en goede keus

Aanbeveling
als het tersprake komt zou ik het aanbevelen maar actief doe ik dat eigenlijk nooit

Extra toelichting
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ton Jansen1953 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
de voorlichting via de computerschermen werkt snel en duidelijk

Service
alle afspraken weden snel en duidelijk gemaakt en bovendien foutloos nagekomen.
Bovendien boden de installateurs ongevraagd extra service aan (omzetten koelkastdeur van links naar rechtsdraaiend)

Assortiment
wij hadden volop keuze uit het aangeboden assortiment (zie ook onder 1)

Aanbeveling
ik kan deze winkel vol vertrouwen aanbevelen aan al mijn kennissen

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda S. 21-08-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Extra toelichting
Goed advies bij aankoop. Snelle levering. Prima prijs. Vakkundige montage. Wat wil je als consument nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario V. 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede website waarbij het artikel via Google eenvoudig was te vinden.

Service
Na enige onduidelijkheid of artikel op voorraad was toch snel geleverd.

Assortiment
Ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Zie bovenstaande opmerkingen.

Extra toelichting
Prima website en redelijk snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

beekman Ha 21-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke zoekpaginaas ,
goed te vergelijken

Service
goede bezorgservice duidelijke afspraken die nagekomen worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno54 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Via telefoon perfect geholpen

Service
Bestelling was snel binnen en bezorgd .

Aanbeveling
Zeer tevreden over klantvriendelijkheid en snelheid .

Extra toelichting
Kennis, klantvriendelijk en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

barbaraatje 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
geen gesjouw

Service
2x meegemaakt: binnen 2 dagen reparatie onder garantie

Assortiment
alles!

Aanbeveling
wat wil je nog meer: goede prijzen, prima service, snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoHil 21-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Kruk 21-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het fornuis was gemakkelijk te vergelijken en te bestellen op de site met andere producten.

Service
Het werd netjes onbeschadigd tot aan de voordeur bezorgd. Verder (naar binnen) Moest zelf gedaan worden.

Assortiment
Bijna te veel keuze

Aanbeveling
Makkelijk en kwalitatief online winkelen.

Extra toelichting
Prima website met een uitgebreide keuze in producten. Snel thuis bezorgd en prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tevreden Kopers 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeer ruime winkel met goede parkeergelegenheid. Zeer goed bereikbaar.

Service
Wij werden geholpen door iemand met veel kennis van de aanwezige apparatuur. Ook bij het opmaken van de factuur behoefden wij nergens om te vragen.

Assortiment
Er waren veel bekende merken in de winkel aanwezig

Aanbeveling
Gezien de voorgaande beoordelingen zouden wij iedereen kunnen aanbevelen een bezoek aan deze winkel te brengen. Zeer ruime keuze en naar ons inzien kundig personeel.

Extra toelichting
Zie de voorgaande beoordelingen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

thea 62 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
goed snel en zeer netjes bezorgt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tgdebruijn 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Problemen worden zonder gedoe opgepikt en opgelost.

Assortiment
Voldoende voor wat wij zochten

Aanbeveling
Onze ervaring is zeker overwegend positief

Extra toelichting
Vooral de na-service heeft ons aangenaam verrast.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

3584 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Uitstekend!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc2909 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle bestelling online

Service
Prima telefonische ondersteuning

Aanbeveling
Prima product goede service snelle levering en prima prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GPA37 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je kunt zelf kijken en zoeken wanneer je wilt.

Service
bij vragen en voor advies kun je toch persoonlijk terecht

Aanbeveling
ideale manier om je apparaten aan te schaffen. Alles wordt snel bevestigd en keurig geleverd.

Extra toelichting
We zijn erg tevreden over het product, de service en het te woord staan van Keukenloods.nl. Geen spijt van onze aanschaf en het kopen bij dit bedrijf.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

MeijPan 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uit je luie stoel kan je bekijken wat je wil en een telefoontje en je wordt geholpen met technische details.

Service
De medewerkers zijn welwillend en bereid om iets 'meer' voor je te doen!

Assortiment
Voldoende!

Aanbeveling
Als je voordelig, goed en redelijk snel apparatuur wil, gelijk doen!

Extra toelichting
We zijn uiterst tevreden over de service en levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce Groot 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Goed meedenken. Als er iets misgaat bereid tot bedenken van een oplossing.

Assortiment
Ruim voldoende mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

ToeVal 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles prima vindbaar op de overzichtelijke website. Ook groot assortiment.

Assortiment
GROOT!! En vooral geen slechte producten ertussen.

Aanbeveling
Zeker fijne winkel. Aflevermoment is ook prima af te stemmen.

Extra toelichting
Gebruik de website al sinds lange tijd ter referentie. Nu ook eerste bestelling geplaatst en zeer tevreden. En die KitchenAid blender zou ook fantastisch staan in onze keuken!:-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WimH65 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne2014 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen ging makkelijk. Fijn dat ik kon betalen bij aflevering.

Service
Ik kreeg een luxere vaatwasser aangeboden voor dezelfde prijs omdat de door mij bestelde niet leverbaar was.

Aanbeveling
Ik ben tevreden, aanbeveling genoeg....

Extra toelichting
Prima service. Alleen op dag van levering bleek de levering pas na 17.00 plaats te vinden. Dat had ik graag eerder vernomen i.v.m. organiseren van een thuisblijver.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bart 1961 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
het is gemakkelijk om thuis op je gemak te zoeken op de site van keukenloods of het apparaat wat jij zoekt in het assortiment zit .

Service
de afspraken die tijdens de bestelling gemaakt worden door de computer worden daadwerkelijk nagekomen .

Assortiment
zitten best wel "laatste" modellen tussen maar dat is waar je voor kiest

Aanbeveling
het nakomen van afspraken en betrouwbaarheid is voor mij de reden om kennissen te motiveren om zeker de site van keukenloods te bezoeken

Extra toelichting
de bestelling in 1x compleet en netjes volgens afspraak geleverd is een heel goede reden om tevreden te zijn .

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Eefalm 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Een hele warme douche voor Keukenloods. Duidelijk, hele snelle levering, veel betalingsmogelijkheden en mooie aanbieding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansLin 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je kan in een van de winkels uitzoeken wat je wilt hebben en als je daar een vraag over hebt kan je die stellen aan het personeel, wat je heel vakkundig (proffesioneel) en vriendelijk helpt.

Service
de srevice is goed, want ik had een BBQ gekocht, het model bleek achteraf niet te zijn wat ik wilde, en ik heb gebeld en deze werd zonder problemen weer bij me opgehaald, ik moets daar wel kosten voor betalen, maar dat is wel logisch.

Assortiment
het assortiment is erg groot, want er zijn verschillende showroommodellen van de diverse topmerken in de winkel, waardoor de keus erg groot is.

Aanbeveling
IK wil deze winkel aanbevelen aan mijn vrienden en kenissen omdat de keuze groot is en de service goed en ook de prijs van de artikelen is goed.

Extra toelichting
Ik heb weinig toe te voegen aan mijn beoordeling, want het is toch de bedoeling dat als je iets koopt en daar informatie over vraagt, je die informatie ook krijgt zonder vooroordelen, waardoorje eerder geneigd bent het produkt te kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

leo padmos 20-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Gewoon een mooi en fijn bedrijf met leuke prijs/kwaliteit opzet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tinus de greeuw 20-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
helder en duidelijk en gemakkelijk te vergelijkem met andere leveranciers

Service
Jullie doen wat jullie beloven, heel fijn dus

Assortiment
ruim aanbod, jammer dat jullie geen invloed hebben op de termijn van garantie, ik had graag voor 5 jaar gekozen met natuurlijk bijbetaling

Aanbeveling
reeds gedaan: heb je al eens bij de Keukenloods gekeken????

Extra toelichting
Waar voor mn geld, snelle levering, prettig te woord gestaan aan de telefoon

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

F en G 20-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk te bestellen.

Service
Prima

Assortiment
Voor ons voldoende, wat we zochten was er.

Aanbeveling
Ideaal, met 2 dagen is het er voor een schappelijke prijs.

Extra toelichting
Makkelijk en thuis uitzoeken.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mevr. juli 2014 20-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk op de site,
binnen 5 minuten alles geregeld

Service
super.
Telefonische heel netjes/ bezorgen kan niet beter.
Weet natuurlijk niet wat de service zal zijn als iets defect is.

Assortiment
Was voor mij de eerste keer met bestellen.
Zal zeker als ik weer iets nodig heb, eerst op jullie site kijken en voorradig ook bestellen.

Aanbeveling
heel erg goed.

Extra toelichting
Dit was voor mij de eerste keer maar zeker niet de laatste. Alles was perfect zo wel de website/telefonische benadering/bezorgen. Wat mij betreft mogen jullie wel meer reclame maken, per toeval kwam ik op jullie site omdat ik op internet aan het neuzen was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Zwitser 20-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De monteur die onze oude machine helaas niet meer kon repareren rade aan om op keukenloods te kijken omdat hij hier al goede ervaringen mee had. Het was een overzichtelijke site met daarbij ook nog een telefoonnummer voor eventuele vragen. Wij vinden een wasmachine van het gewenste merk en ook nog in in leuke aanbieding. Zeer gemakkelijk en snelle service. De volgende dag netjes bezorgd.

Service
Prima service, telefoonnummer op de site voor vragen. Snelle levering.

Assortiment
Van verschillende merken meerdere wasmachines te verkrijgen met scherpe prijzen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over keukenloods en zou net als de monteur deze site aanraden wanneer iemand een apparaat nodig heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Kersjes 20-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website

Service
Prima service. Een kapotte vaatwasser is snel vervangen.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Alleen maar lof

Extra toelichting
Niets op aan te merken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. van Bueren 20-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online shoppen vanuit je luie stoel, tot je de goedkoopste vind ! ;-)

Service
Paar vraagjes die we hadden werden keurig beantwoord, en afgesproken tijd werd onze koelkast geleverd.

Assortiment
Voor ieder wat wils, denk ik !

Aanbeveling
Als je niet teveel geld uit wilt geven en niet alle witgoed centrales af wilt rijden ben je hier aan het juiste adres.

Extra toelichting
Ik zeg , niet meer twijfelen, maar gewoon bij keukenloods bestellen ! Toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr Horrocks 20-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig te bestellen via internet

Service
Heb de oven zelf opgehaald, de jongens hebben geholpen om de oven in de auto te krijgen, was passen en meten, maar ze hebben goed geholpen

Assortiment
Had graag uit meer model willen kiezen van het Miele merk

Aanbeveling
Goede prijs en goed geholpen, top

Extra toelichting
Ben zeer tevreden en zal voor een andere aankoop kijken op jullie site en als de prijs gunstig is zal ik zeker weer bij jullie bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

loonies 20-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website

Service
snelle correcte levering.

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
duidelijke website eenvoudig bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke Guyt 01 20-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik ben in de winkel in Waddinxveen geweest, goede hulp gehad bij het zoeken van onze combi magnetron

Service
Goede en mooie winkel

Assortiment
Voldoende, wij waren op zoek naar een bepaald
merk, en die was er genoeg

Aanbeveling
Winkel ziet er mooi uit, de verkoper was heel vriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

eduard 3 20-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles duidelijk omschreven

Service
wat op de website staat de volgende dag leveren neemt de juffrouw van transport niet zo nauw

ze zegt ik heb de site niet gemaakt en het kan niet

moet je weer bellen en dan zegt de verkoper geen probleem

Assortiment
alles onder 1 dak ruime sortering

Aanbeveling
alles onder 1 dak ruime sortering

Extra toelichting
het was niet de 1ste keer dat wij iets kochten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Petranella 20-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, grote sortering.

Service
Keurige en deskundige behandeling.

Assortiment
Zeer veel keuze op allerlei gebied.

Aanbeveling
Duidelijke website keuze en deskundigheid.

Extra toelichting
Door de gemakkelijke communicatie,deskundigheid,vriendelijk personeel en ruime keuze,kan ik andere ook aanraden hun website eens te bekijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wies75 20-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kunt er altijd een bestelling plaatsen

Service
je wordt zeer goed op de hoogte ge houden wanneer de bestelling word verstuurd
wanneer hij wordt afgeleverd en op welke tijd

Assortiment
alles wat je zoekt op dit gebied kun je daar vinden
je krijgt er goede uitleg
en goede service

Aanbeveling
om dat alles zo vlot
verloopt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans3210 20-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zondagavond laat besteld, maandag in huis

Service
Prima. In de keuken geplaatst en oude apparaat meegenomen

Aanbeveling
Was met enkele andere aanbieders de voordeligste

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ajram1952 20-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon ook telefonisch bestellen

Service
Voor extra toelichting is er de mogelijkheid om even te bellen. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan.
De koelkast werd op exact de afgesproken datum en tijd afgeleverd.

Assortiment
Prijs was zeker concurrerend. De koelkast was elders 419 euro duurder

Aanbeveling
Ik heb deze zaak reeds aan verschillende vrienden aangeraden.

Extra toelichting
Ik ben dus super tevreden. Als ik weer eens iets nodig heb dan weet ik waar ik moet zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary Arts 20-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je thuis alles rustig bekijken en vergelijken.

Service
Het bestelde wordt keurig verpakt en zonder beschadigingen thuis bezorgd op de afgesproken dag en tijd, heel prettig.

Aanbeveling
Wij bevelen deze winkel aan omdat zij zo keurig en correct je te woord staan en goede service bieden.

Extra toelichting
Alleen maar lof geen min puntjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carin1980 20-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Zoals op de site aangegeven, zou de koelkast binnen 2 dagen worden bezorgd, toch 5 dagen op moeten wachten.

Aanbeveling
Goeie prijs, groot assortiment, gratis bezorging

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jorris driepunter 20-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vandaag besteld, morgen in huis

Service
Het gebeurde zoals afgesproken

Assortiment
Verschillende merken kon je kiezen

Aanbeveling
Tot dusver alles in orde

Extra toelichting
ik ben zeer goed te spreken tot dusver. Alles is goed verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leonn55 20-08-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Was makkelijk te bestellen en wees zichzelf

Service
Ik ben eerst naar de winkel gestuurd in nederweert en daarna moest ik nog naar de afhaallocatie in weert.

Assortiment
Veel keuze in verschillende apparatuur

Aanbeveling
Ja wel goedkoop en veel keuze.

Extra toelichting
Ophalen kan beter geregeld worden maar voor de rest dik tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Linda de Laat 20-08-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je komt binnen. Je krijgt advies en je kijkt online voor de goedkoopste en hoppa de volgende dag kan hij geleverd worden

Service
Zie eerdere motivatie. Snelle service en eerlijk over de producten

Assortiment
Prima ze hebben van alle merken bijna wel wat staan.

Aanbeveling
Ik denk dat ik iedereen zou adviseren om daar dingen te kopen. Makkelijker kan haast niet.

Extra toelichting
Ik ben dus erg te spreken over keukenloods. Lekker dicht bij huis en prima service en dat is tegenwoordig wel belangrijk en eerlijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

impalatbird 20-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
goed en goedkoop winkelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert de koeyer 20-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zelfs telefonisch kon ik bestellen, best handig als je twijfelt heb ik nu wel het goeie uit gezocht, ja dus.

Service
het werd netjes op de f gesproken dag bezorgt en voor me binnen gezet.

Assortiment
Ik kon goed vinden wat ik zocht en wat ik wou hebben was op voorraad en de volgende in huis tja wat wil een mens nog meer.

Aanbeveling
Ik vind het een uitstekende winkel , ik ben zelf niet zo'n internet besteller omdat je vooruit moet betalen , en bij jullie kon ik betalen bij aflevering Fantastisch ook voor mensen die nog niet thuis zijn op internet bestellen.

Extra toelichting
Zoals je ziet zijn wij erg tevreden en in de toekomst heb ik nog het een en ander nodig dus kom ik zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad haast 20-08-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles onder een dak

Service
Men staat altijd voor je klaar met een goed advies.

Assortiment
Zeer ruime keuze voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Gewoon het beste van het beste voor een betaalbare prijs.

Extra toelichting
Wanneer het beste niet goed genoeg is ga dan naar de Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews