Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20540 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3434 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

G. Heinsbroek 16-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site met alle relevante u informatie.

Service
Duidelijke kloppende communicatie.

Assortiment
Veel keus!

Aanbeveling
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

reburger 16-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk te bestellen, inbouwmaten / uitsparingen zijn duidelijk aangegeven.

Service
Snelle levering, 's avonds besteld, volgende dag geleverd. Op de bezorgdag zelf werd ook een tijdvak aangegeven.

Assortiment
Ruim voldoende keus, maar niet alle modellen ( kookplaat in ons geval) die we op andere sites zagen waren op voorraad. Maar meer dan voldoende keuze.

Aanbeveling
Alles is goed gegaan bij onze bestelling.

Extra toelichting
Alles is goed verlopen, de bestelling en bezorging. We hebben een mooie inductieplaat gekocht. Enige minpunt is dat er een actie loopt bij Bosch voor een gratis pannenset, daar staat niets over vermeld op de site, en is ook niets over verteld. Ik kwam er zelf achter toen ik de plaat wou registreren i.v.m. de garantie. Ik zie het meer als meevaller: we krijgen nu ook nog een mooie pannenset gratis van Bosch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mattijs123 16-07-2014 Via de website gekocht

Algemene score

3,8

Gemak
Duidelijke site, alleen leveringsinformatie klopt niet.

Service
Bestelde een koelkast van 200 die volgens info op de site na 3 dagen zou worden geleverd. Dat was voor min een acceptabele wachttijd. Na 8 dagen wordt de bestelling eenzijdig vanuit keukenloods geannuleerd en, in strijd met hun eigen algemene voorwaarden, bieden ze geen passend alternatief, maar verwijzen naar een koelkast van 386 euro die ik ook zou kunnen bestellen.

Assortiment
OK, maar onduidelijk of producten dus echt leverbaar zijn.

Aanbeveling
Kijk uit! Je wacht mogelijk voor niks op een niet leverbare prudct. Keukenloods doet vervolgens geen enkele moeite om klant tegemoet te komen

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 16-07-2014

Beste Mattijs,

Bedankt voor uw beoordeling en ik snap dat u teleurgesteld bent.

Wij vinden het ook zeer vervelend en hebben de desbetreffende koeler gelijk van onze site verwijderd.

Om nu te roepen dat we u helemaal niet tegemoet wilde komen vind ik wel jammer. We hebben u op het aangeboden model een extra korting van 148 euro gegeven.

Ik begrijp dat er toch nog een groot verschil is tussen de koeler die u besteld heeft en de koeler die wij u aanbieden.

Met welk voorstel zou u akkoord gaan?

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

noorb 16-07-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk om een afspraak te maken en tekening te laten maken

Service
Heel fijn hoe je kon communiceren over leverdata en extra bestellingen. Altijd snel antwoord

Assortiment
Grote keuze aan apparatuur

Aanbeveling
sterker nog heb ik al gedaan

Extra toelichting
Positief over alles

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

erikp44 16-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
bestelling via webside was makkelijk en duidelijk.
Assortiment is goed weergegeven

Service
bestelde artikel werd kerig conform afspraak afgeleverd en in de keuken geplaats. Oude koelkast is meegenomen.

Assortiment
Ruime keuze in assortiment tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaring.

Extra toelichting
We waren opzoek naar een specifieke koelkast. Deze had Keukenloods in assortiment terwijl vele concurrenten dit niet hadden en ook nog tegen scherpe prijs. Bestellen via website eenvoudig en aflevering conform afspraak. Goede service dat oude koelkast retour kon. Kortom prima service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

boterham 16-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Prettige telefonische ondersteuning en vriendelijke bezorgservice

Assortiment
rijke keuze

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

blonk waddinxveen 16-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wel even vragen om geholpen te worden maar daarna prima geholpen

Service
Helpen met inladen zelfs

Assortiment
Ruime keus en amder evt. Nog via de website

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteits verhouding

Extra toelichting
Prima geholpen kom zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vandenBroek1964 16-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede behandeling in de winkel, werd tijd voor genomen voor de klant en goede voorlichting

Assortiment
alles kunnen vinden,wel via internet in de winkel.
Prijs zeer scherp, hebben we via internet gecontroleerd.Voor 1 onderdeel kwamen we op internet een goedkopere prijs tegen, deze is door de keukenloods meteen voor ons aangepast.
Super

Aanbeveling
vriendelijke behandeling/scherp geprijsd/juiste en stipte aflevering.

Extra toelichting
zeer tevereden, voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schefman 16-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Zeer goed geholpen bij de keuze van de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas de Winter 16-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke uitleg

Service
alles correct

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
correct en alles volgens de afspraak

Extra toelichting
Wij zijn tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johanna van der Sluis 16-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede informatie

Service
Ook de bezorging was perfect! Vriendelijke hulpvaardige chauffeur.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze.

Aanbeveling
Zeer tevreden over onze nieuwe vaatwasser.

Extra toelichting
Alles prima in orde bevonden, dus dik tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanKorving 15-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel besteld en snel in huis!

Service
Door keurige chauffeur afgeleverd en prima personeel tijdens de bestelling

Assortiment
Mijn artikel was op voorraad tegen een aantrekkelijke prijs

Aanbeveling
Goede service breed assortiment aantrekkelijke prijzen

Extra toelichting
Ben tevreden over de levering en de service, zondag besteld en de volgende dag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meesemma 15-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Het viel mij tegen dat ik 35 euro moest betalen voor de retourzending toen de nieuwe bestelling werd geleverd.Verder niets dan lof.

Extra toelichting
Op de kritische noot na toch een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

theo greuter 15-07-2014 In de winkel gekocht
hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
we bestelde wat we nodig hadden en we werden gebeld
dat het er was

Service
we werden prima geholpen en erg vriendelijk

Assortiment
lekker veel keus

Aanbeveling
mooi over zicht van alles en klant vriendelijk

Extra toelichting
het is een aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fredericus1234 15-07-2014

Algemene score

7,2

Gemak
Simpel online bestellen

Service
Bezorger niet al te klantgericht

Assortiment
Prima keuzemogelijkheid

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Diana2706 15-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering, vooraf goed geïnformeerd over verwachte levertijd. Eén dag van tevoren tijdvak voor levering en dat klopt altijd! Ideaal vinden wij dat bij de chauffeur betaald kan worden. Vooruir betalen kan, maar moet niet. En niet te vergeten, de laagste prijs. Wij raden Keukenloods aan bij familie en vrienden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michaelSA 15-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel geregeld in de winkel

Service
de volgende dag reeds gebracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xalien 15-07-2014

Algemene score

10,0

Gemak
Site overzichtelijk en gemakkelijk te vergelijken.

Service
Koelkast laten inbouwen. Super tevreden over de monteur en het eindresultaat.

Extra toelichting
Overzichtelijke site. Snelle service. Vragen die je hebt worden snel beantwoord. Snelle montage door vakbekwame monteur. Tevreden met het eindresultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. de Wit 15-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Precies volgens afspraak gehandeld en in de keuken afgeleverd.

Service
Goed, zelf geplaatst

Assortiment
Volop keuze

Aanbeveling
Voor 100 %

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Koelstra 15-07-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prettige ontvangst waarbij men alle tijd voor je heeft.

Service
Verkoper van alle mogelijkheden op de hoogte. Smeert je absoluut niets aan. Kijkt naar wat bij past en wat binnen je budget valt.

Assortiment
Nog nooit zo'n grote hoeveelheid keukens en produkten gezien die alle uitstekend uitgestald staan.

Aanbeveling
Inmiddels al aan vele vrienden de Keukenloods aanbevolen.

Extra toelichting
Totaal geen agressieve benadering, die veel andere keukenverkopers wel hanteren. Bekwaam en behulpzaam personeel. Prettige prijzen. De klant beslist.Soepel met latere veranderingen en levertijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 110 15-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijke site

Service
goed bereikbaar

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
betalen aan chauffeur en nette bezorging volgens afspraak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anna84 15-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website

Service
Bellen terug als ze dat beloven, komen afspraken netjes na

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Fijne winkel houdt zich aan de afspraken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gianni di P. 15-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en goede online hulp.Geen verrassingen in het bestelproces. Gemakkelijk pinnen bij de chauffeur.

Service
Levering op aangegeven datum.
Telefonisch besteld met gevraagd én ongevraagd advies.

Assortiment
3 verschillende apparaten besteld voor de keuken (oven, afzuigkap en kookplaat).
Nergens goedkoper gevonden.
Keuze was ruim voldoende.

Aanbeveling
Scherpe prijzen en een uitgebreid assortiment.
Bij telefonische bestelling kijkt men nog naar (vergelijkbare) aanbiedingen van het gevraagde product.

Extra toelichting
Naast deze apparatuur eerder ook een volledige keuken bij de Keukenloods gekocht. Eerste keuken die zonder problemen is geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Uyland 15-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via de site zijn diverse apparaten eenvoudig te vinden

Service
Telefonische bereikbaarheid goed. Beantwoorden van vragen prima.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Prima producten ,advies en snelle levering en aardige chauffeur/ bezorgdienst

Extra toelichting
Zeer tevreden over advies, de aankoop en levering .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hofman 68 jaar 15-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
met de website kwam ik er niet uit maar met een duidelijk telefonisch advies wel

Service
alles is precies volgens afspraak verlopen

Assortiment
het assortiment is compleet

Aanbeveling
iedereen zal ik adviseren ook bij jullie te kijken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

finefleur 15-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
klein stukje rijden naar de winkel

Service
nette behandeling. Vriendelijk

Assortiment
ruim en van diverse merken

Aanbeveling
hebben we reeds meerdere malen in onze kennissenkring gedaan

Extra toelichting
Uit ervaring kunnen we zeggen dat dit gewoon een goed bedrijf is met scherpe prijzen en een prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deborah24 15-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
website is duidelijk. geen verrassingen achter wat betreft bijvoorbeeld bezorg- of montagekosten. dit werd helder van tevoren aangegeven.

Service
goede bereikbaarheid. ik had nog een vraag en die werd snel en duidelijk beantwoord.

Assortiment
prima assortiment, ook in lagere prijsklasse.

Aanbeveling
scherpe prijs, klantvriendelijk en over inbouwservice ook erg tevreden.

Extra toelichting
vaatwasser nu bijna een week in huis zeer tevreden over. vanaf aankoop online tot installatie, alles is prima verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patmic 15-07-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
Jammer dat de bezorger het product ingepakt achter laat .

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 15-07-2014

Beste Patmic,

Bedankt voor uw beoordeling en tip.

We zijn momenteel aan het bekijken of dit tot de mogelijkheden behoord om onze service nog beter te maken.

Met vriendelijke groet,
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Beuving 15-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site,weet direct waar je aan toe bent

Service
komt levertijden na

Assortiment
voldoende keus voor alle smaken

Extra toelichting
duidelijke website,groot assortiment en de prijzen zijn ook goed in vergelijking met andere sites.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland'72 15-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Wat service betreft ... het produkt doet het uitstekend en heb dus nog geen ervaring als het gaat om 'problemen oplossen'.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HilkoJ 15-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website met complete productinformatie

Service
Snelle levering, oude product direct meegenomen voor recycling

Assortiment
Producten in alle prijsklassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam.Bogers 15-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het gemak. Dat je thuis achter je pc alles kunt vinden wat je wilt hebben, bij keukenloods.nl

Service
Is heel goed bevalen, is een compliment waard

Assortiment
het assortiment is ook heel ruim vinden wij bij keukenloods.nl.

Aanbeveling
omdat wij al een paar keer heel goed behandeld zijn bij keukenloods.nl.

Extra toelichting
wij zij zeer tevreden de complimenten voor keukenloods.nl in Roosendaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolf Van Mechelen 15-07-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Medewerkers waren zeer vriendelijk. Zowel aan de telefoon als in de winkel

Assortiment
Zeer goede prijzen.

Aanbeveling
Goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Nijgh 15-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Toen onze machine defekt was
hebben we via jullie bedrijf een nieuwe besteld via internet.
Wij zijn niet zo bedreven met internet als de jeugd maar wij vonden dan wij heel makkelijk en duidelijk konden vinden wat wij wilden. Dus zo besteld en ook betaald. Als de de aanwijzingen volgt een makkie ook voor leken.

Service
De machine werd de volgende dag al bezorgd.
Ook kregen wij een luxer type als die wij besteld hadden voor de zelfde prijs. Super!
De man die hem bezorgde was heel vriendelijk en nam de oude mee. Betaling ging via de pin. Wij zijn heel tevreden.

Assortiment
Wij vonden wat wij zochten

Aanbeveling
Wij hebben een goede ervaring en komen bij een volgende aankoop zeker terug.
We hopen dat de machine wel jaaren meegaat'

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden Klant 1982 15-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een belletje en alles wordt geregeld! Spullen worden snel geleverd!

Service
Je wordt zo snel mogelijk teruggebeld en alles is op zeer korte termijn geregeld. Er wordt ook echt goed meegedacht welke keuze voor jou als klant de beste is.

Assortiment
Nu een wasmachine gekocht. Er was nog niet veel keuze tussen verschillende machines.

Aanbeveling
Prima, gaat supersnel en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tinus Kuijsters 15-07-2014 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goeie internetsite waar je allse kunt vionden incl aanvullende gegevens van de producten

Service
de service in de winkel was erg goed gezien je geholpen wordt door personeel die weten waar ze over praten

Assortiment
een groot en nagenoeg compleet assortiment waaruit je de keuzes kunt maken en het vergelijk kan treffen

Aanbeveling
vanwegen bovenstaande feiten

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

jasper55 14-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Gemakkelijk winkelen, redelijk overzichtelijke website. Grote keuze

Service
Wel oke. Over de bezorging niet echt te spreken. Nogal lomp met afleveren.

Assortiment
Groot assortiment!

Aanbeveling
Komt afspraken na.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 15-07-2014

Beste Jasper,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u bezorging als vervelend heeft ervaren.

Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl en waarom u de aflevering als lomp heeft ervaren. Dan kunnen wij dit bekijken hoe we dit kunnen verbeteren.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

EWMG 14-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk

Service
helder

Assortiment
veel

Aanbeveling
altijd

Extra toelichting
goed en helder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

charlie 60 14-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
voldoende tijd om rond te kijken, en deskundige hulp aanwezig.

Service
deskundige hulp, nemen alle tijd voor je

Assortiment
ruime sortering, alles kan besteld worden

Aanbeveling
goed bereikbaar, goed en vriendelijk personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

josé 1956 14-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Gewoon vanuit je luie stoel bestellen.

Service
Keurig afgeleverd, aardige jongen.

Aanbeveling
gemakkelijk en snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anns101 13-07-2014

Algemene score

8,0

Service
Heb in de winkel in Zaandam prima advies gekregen. Er werd echt meegedacht en geen moeite was teveel.

Aanbeveling
Was heel tevreden, maar ben altijd toch wat voorzichtig in het aanbevelen van een bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

douwereitsma 13-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Genoeg aanbod, kan vanuit huis via de PC.

Service
Na de eerste bestelling deze nog gemakkelijk kunnen aanpassen. Bijbetaling zonder problemen geregeld. Bezorging via vast protocol en helemaal conform afspraak.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
We hebben Keukeloods als een erg prettige en betrouwbare leverancier ervaren!

Extra toelichting
De kookplaat werkt prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Squadron 13-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
zeer tevreden. voldoende aandacht, scherp geprijsd, snelle levering. allemaal goed geregeld mensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Armand 64 13-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruime keuze beste prijs goed advies

Service
uitermate tevrede

Assortiment
zeer goed

Extra toelichting
een vaatwasser gekocht na aankoop 1 dag later ontstond er een probleem omtrent de inbouw,dit probleem werd door keukenloods medewerker opgelost zelfs boven mijn verwachtingen super!!!! service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Morenne 12-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via internet besteld, en aan huis bezorgd. Erg prettig.

Service
Apparatuur wordt aan huis gebracht, wordt tevens van te voren op de hoogte gebracht van tijdstip van bezorging. Klantvriendelijk!

Assortiment
Diverse merken, prima te vinden met zoekfunctie, en filterfunctie. Gebruiksvriendelijk!

Aanbeveling
Zeker, van alle gemak voorzien. Dus aanbeving aan kennisen en vrienden is zekevan toepassing.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Johnannes 12-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snelle zoekmethode en duidelijke informatie

Service
Correcte afspraak voor bezorging naleving hiervan

Assortiment
Ruime keuze en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden

Extra toelichting
Zeker de moeite waard voor een volgende aankoop

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

spekman 12-07-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
je moet wel naar de winkel. maar de service van de verkoper maakt veel duidelijk

Service
met verkoper samen alles bekeken en tegen elkaar afgewogen op Internet. dit was ons zelf net gelukt.

Assortiment
heel uitgebreid. Jammer dat het niet mogelijk is alles in het echt te zien.

Aanbeveling
hebben we al gedaan.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Koel Vries 12-07-2014 In de winkel gekocht
almere buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
snelle levering tegen een goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

zuidhorn 12-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vanuit je luie stoel bestellen en een zeer groot assortiment

Service
Ik had een verkeerd gastoestel besteld (alleen voor Belgie)en de klantenservice belde mij op of ik in Belgie woonachtig was. Niet dus! De service medewerker bood mij een goed alternatief aan.

Assortiment
zeer groot assortiment

Aanbeveling
Mede door de alertheid van de klantenservice had ik binnen 2 dagen een goed gaskookplaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ari72 12-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
De aankoop en het plaatsen van mijn nieuwe keuken met toebehorende apparatuur is super verlopen bij keukenloods. Ik werd vriendelijk geholpen in de winkel, de verkoper heeft goed geluisterd naar mijn wensen van de opstelling van de keuken en was meerdere malen bereid om mijn keuzes aan te passen. Wat ik echt een pluspunt vond t.o.v. Andere keukengiganten is de snelheid waarmee ik ben geholpen. Ook vond ik het prettig dat, tijdens de bestelling, vanuit de fabriek werd medegedeeld dat de handgrepen die ik had uitgekozen voor de kastdeuren niet binnen de kaders vielen en eigenlijk niet konden. Beter dan dat ze er al op zaten. Ook de bezorging en montage van de keuken verliep zonder problemen. Een vriendelijke monteur die je met een gerust hart in je woning kunt achterlaten. Er was wel een verkeerde vaatwasser geplaatst, maar ook dat is in goed overleg snel en duidelijk opgelost. Voor wie duidelijkheid wil, vriendelijkheid en snelle service kan ik keukenloods echt aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews