Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19717 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2894 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

robenels 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel , accuraat, kundig

Service
op zondag besteld en woensdag in huis

Assortiment
wist wat ik wilde dus niet verder gezocht.

Aanbeveling
plezierige verkoop en netjes behandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KamerikseGebruiker 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Producten die ik zocht waren niet online geprijst. Dit schijnt niet te mogen van Siemens. Apart dat Siemens dit soort regeltjes kan opleggen. Een weg er omheen zou kunnen zijn dat je ze toch online zet, voor een hogere prijs en er duidelijk bij zet dat mensen moeten bellen voor de beste prijs.

Service
Goed geholpen.

Assortiment
Voor alles wat ik zocht ben ik geslaag bij Keukenloods.nl

Extra toelichting
Zowel de fysieke winkel als de webwinkel bezocht. Voor beiden geldt dat ik er goed geholpen ben en iedereen goed meedacht tijdens het proces van de selectie van apparatuur.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart51 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via Internet besteld, gelijk een afspraak over levering.

Service
Uiterst vriendelijke bejegening door de chauffeur.

Assortiment
Voor mijn behoeften ruim voldoende.

Aanbeveling
Zeker voor herhaling vatbaar en dus ook te adviseren aan anderen.

Extra toelichting
Van aankoop tot levering is alles perfect gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

secure52 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel via de telefoon als internet goed bereikbaar, alle info duidelijk vermeld en stapsgewijs kan de keuze gemaakt worden, heel helder.

Service
binnen mum van tijd alle zaken geregeld, orderbevestiging heel snel binnen, 2 verkopers onafhankelijk van elkaar, zelfde aanbeveling, uitstekend

Assortiment
van goedkoopste tot duurste segment apparatuur aanwezig, ook van klein tot groot. Prima

Aanbeveling
Was mij ook mondeling aanbevolen door anderen, geen betere reclame mogelijk

Extra toelichting
Sta volledig achter mijn mening en zal deze ook ventileren naar anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pwitsen 10-06-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Winkel in de buurt, levering voor de deur, prima

Service
Duurde wat lang voordat ik werd geholpen, maar toen ik werd geholpen was de service prima!

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Veel keuze, goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Naam 137 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer overzichtelijke site

Service
Ook telefonisch zeer professioneel geholpen en er was geen vraag teveel.

Assortiment
Zeer uitgebreid en heel goed in producten verdeeld en ook weer makkelijk terug in hoofdmenu.

Aanbeveling
Goed overzicht van producten en een scherpe prijsstelling.

Extra toelichting
Overzichtelijke site en een heel erg goed geprijsd en heel erg klantvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronn2357 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekend

Service
Uitstekend

Assortiment
Voldoende keus dus uitstekend.

Aanbeveling
Iedereen die mijn keukentje ziet vindt het makelijk en een mooie barbecue, dus voor iedereen die een barbecue wilt kopen ga naar de webshop keukenloods.

Extra toelichting
Ik ben zo blij met mijn barbecue ik heb er geen andere woorden voor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda 1981 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Ik heb telefonisch contact opgenomen of er een artikel in voorraad was en dat was deze, vervolgens werd de bestelling helemaal voor mij gedaan en kreeg ik per mail de bevestiging, helemaal TOP.

Service
Zie hierboven, ik hoefde niet vervolgens zelf weer naar de site om de bestelling te maken.

Aanbeveling
Goede service en klantvriendelijke medewerker

Extra toelichting
Binnen 5 minuten was het eigenlijk geregeld en konden we het product op komen halen. Ook achteraf nadat wij zelf een beetje een domme fout hadden gemaakt werden wij direct heel vriendelijke en netjes geholpen waardoor het probleem snel was opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Len van Schaijk 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site.

Service
vriendelijk en attent.

Assortiment
veel.

Aanbeveling
zou ik zeker aanbevelen bij vrienden en familie..

Extra toelichting
ben gewoon zeer tevreden over alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tamara77 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online is het gemakkelijk bestellen, maar ook telefonisch is zo gepiept!

Service
Top! De service is on-Nederlands goed! Ik hoop dat jullie hier de waardering voor krijgen van jullie klanten, die jullie verdienen. Deze klant is in ieder geval lyrisch!

Telefonisch contact - enorm vriendelijk EN behulpzaam geholpen.
Afleveren producten - wederom enorm behulpzaam en vriendelijk. Netjes gebeld een half uur voor levering, zoals de dag ervoor afgesproken bij bestelling.
Retour producten - ik heb nog nooit producten geretourneerd aan jullie.
Geen extra kosten voor diensten hoeven betalen.

Assortiment
Breed en ruim assortiment. In zowel het goedkopere segment als de duurdere.

Aanbeveling
Heb jullie inmiddels al een 4 vrienden aanbevolen.

Extra toelichting
Ik heb het niet online gekocht, maar uiteindelijk aan de telefoon besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debets & Quispel 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Het was een snelle services.

Assortiment
Dat is ruime keuzen

Aanbeveling
De services is super en keuzen is ruim dus ik zou ze zeker aanraden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anthema1 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zowel via mail als telefonisch snel en vriendelijk
Bezorging stipt en behulpzaam
Dik tevreden ook met de bestelde apparatuur

Aanbeveling
Werkelijk voor iedere beurs een passend product met een snelle levering
Zal het zeker aanbevelen bij iedereen die ik ken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yasjka 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik kon tot dezelfde ochtend nog het item bestellen en dat tegen de beste prijs!

Service
Het item werd dezelfde dag geleverd. Het had alleen goed geweest om iet spreciezer te weten wanneer ze kwamen leveren.

Assortiment
Het item dat ik zocht en vergelijkbare artikelen waren voorradig

Aanbeveling
Het heeft alles wat ik van een online shop verlang

Extra toelichting
Goede service en goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marijke21b 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoeken, kijken, klikken. Besteld.

Service
Er werd dezelfde dag nog gebeld om een aflevermoment af te spreken. Betalen bij aflevering zonder extra kosten.

Assortiment
Ik ging voor een 2-deurs koelkast en kocht uiteindelijk een 4-deurs koelkast. Heel verrassend.

Aanbeveling
Eenvoudig, goede service, snelle levering.

Extra toelichting
Al met al een uitstekende keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno Piek 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen, duidelijk, snel.

Service
Snelle levering, duidelijke mails etc.

Aanbeveling
Snelle levering, makkelijk te bestellen en betalen. Wat betreft hetgeen ik besteld heb, de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Staak01 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Service was correct. Maar product bleek op dag van bezorging niet in magazijn. Er werd pas gebeld nadat bezorgautos wegwaren. Ergo: ander product werd pas dag lager geleverd.

Slordig als het om een ijskast gaat en je etenswaren liggen te bederven.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ludy 10-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Service
Pannedrager defect.. Binnen 3 dagen een nieuwe

Assortiment
Groot maar veel niet op vorraad

Extra toelichting
Zeer tevreden en veel goedkoper als keukenzaak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

S. Le Blanc 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik vond het makkelijk de producten te zoeken en de site is overzichtelijk. Het enige wat ik mis een vergelijk knop

Service
Kreeg snel antwoord van de klantenservice

Assortiment
Niets op aan te merken, snel gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Heb ik inmiddels al gedaan.

Extra toelichting
Goede overzichtelijke site, veel product keuze, scherpe prijzen en super snelle levering! Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 62 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en gemakkelijk te bestellen

Service
Kan alleen oordelen over de service bij afleveren, deze was prima

Assortiment
Er is ruim voldoende keuze, zowel wat prijs en kwaliteit betreft.

Aanbeveling
Ik heb een goede keuze kunnen maken en als iemand anders ook iets dergelijks zoekt, zal ik zeker zeggen, kijk eens bij keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul-Folkert Koolstra 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles online makkelijk besteld, en te betalen

Service
Super, kreeg zelfs nog meer korting omdat ik het product ergens anders goedkoper had gevonden.
Ook gratis verzend/transport kosten zijn altijd mooi meegenomen!

Assortiment
Ruime keuze, ik vond precies wat ik zocht

Aanbeveling
Goede service, en betaalbaar!

Extra toelichting
Zoals ik eigenlijk al gezegd heb. Makkelijk te bestellen en betalen, ruime keuze. En krijg je het ergens anders goedkoper, geven ze nog meer korting. Op deze manier erg betaalbaar. Zeer snel in huis en geen verzend/transport kosten. Een grote aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariaelvira 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel gevonden met alleen het invoeren van een code.

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Goed en goedkoop

Extra toelichting
Was een goede en snelle goedkope levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Woes 10-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Service
Factuur / bestellingsformulier bleek niet juist. Oude apparatuur werd niet meegenomen terwijl duidelijk vermeld op verkregen factuur. Product niet binnen 24 uur geleverd terwijl wel vermeld op website. Geen tracking mogelijkheid / gegevens. Verzendgegevens ontvangen via e-mail nadat product geleverd was.

Extra toelichting
Snelle en accurate webshop. Factuur / bestellingsformulier bleek niet juist. Oude apparatuur werd niet meegenomen terwijl duidelijk vermeld op verkregen factuur. Product niet binnen 24 uur geleverd terwijl wel vermeld op website. Geen tracking mogelijkheid / gegevens. Verzendgegevens ontvangen via e-mail nadat product geleverd was.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 10-06-2014

Beste Woes, Bedankt voor uw beoordeling. Onze excuses voor deze gang van zaken. Kunt u uw ordernummer mailen naar info@keukenloods.nl dan kunnen wij voor u nagaan wat er is misgegaan.
Met vriendelijke groet,

W. Wekker
Keukenloods.nl

Reageer

SJJVerg 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patricia van den Dool 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke site, zeer uitgebreid.

Service
Dat je zelfs op zondag kan bestellen en de volgende dag al geleverd word, zeg ik TOP! Ik kom zeker terug. Ook de leverancier is zeker een compliment waard. Hij stelde zich netjes voor en ik kreeg ook weer vriendelijk een hand met het weggaan. Dat is nog eens netjes!

Assortiment
Zeer ruime keuze met goede prijzen!

Aanbeveling
Ik ben over alles te spreken

Extra toelichting
Ik kan alleen maar 10en geven. Heb echt geen enkel minpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

malou schouten 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Handig via internet besteld

Service
Nadat mijn vaatwasser toch niet leverbaar was hebben ze binnen 1dag geregeld dat hij er WEL was. Dat noem ik nou service! !!

Assortiment
Ruime keuze. Erg fijn dat er veel specificaties bij de producten staat.

Extra toelichting
Goede service. Vriendelijk personeel. Overzichtelijke website

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Miek15 09-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk S 08-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen was heel gemakkelijk evenals de betaling. In mijn geval pinnen in de winkel. Ik werd keurig gebeld toen de apparaten klaar stonden.

Service
Gewoon keurig geregeld

Assortiment
Redelijk veel keus en goede prijzen. Vergeet vooral de outlet niet.

Aanbeveling
Prima winkel, goede keus en vooral de outlet niet vergeten.

Extra toelichting
Heel tevreden. Heb de spullen zelf opgehaald, dus weet niet hoe de levering is. Assortiment en prijzen zijn volgens mij heel ok.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pffffffffffffffff 06-06-2014

Algemene score

3,8

Gemak
Voor levering wordt gebeld voor een afspraak. Je moet aangeven op welke dag je beschikbaar bent, maar mag nog geen dagdeel doorgeven, dit hoor je de dag voor levering. M.a.w. je bent verplicht om een dag vrij te nemen of de bestelling in het weekend te laten bezorgen tegen een meerprijs van 25 Euro.

Service
Voortbordurend op de inflexibele mogelijkheden om een bezorgafspraak te maken was de telefoniste onvriendelijk en had ze weinig begrip voor de situatie.

Assortiment
Wat je mag verwachten van een webwinkel

Aanbeveling
Door de rare leveringsvoorwaarden zou ik liever bij een concurrent bestellen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

Qruumel 06-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
showroom Gaanderen dicht bij onze woonplaats + thuisbezorgservice

Service
altijd bereikbaar voor vragen

Assortiment
niet aanwezig product kan besteld worden

Aanbeveling
vaak de goedkoopste en dichtbij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anouk4_ 06-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website

Service
vriendelijk aan de telefoon, keurige monteur die het kwam brengen.

Assortiment
wij waren naar 1 ding op zoek en hebben verder niet naar het assortiment gekeken

Aanbeveling
Zeker omdat jullie dezelfde dag bezorgen!

Extra toelichting
Erg goed ervaring mee. Heel fijn dat jullie op de dag van bestellen kunnen leveren. Dat is vooral heel handig als je erg omhoog zit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Pappalotti23 06-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
internet prima en vergelijken heel simpel

Service
prima, ook in de winkel te roosendaal prima geholpen en geadviseerd.

Assortiment
alles wat we wilden gevonden

Aanbeveling
prijs prima. Kwaliteit hetzelfde. Goed advies

Extra toelichting
Prima winkel voor de bekende producten tegen de beste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosa Schutten 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
internet

Service
geleverd aan hui

Assortiment
genoeg

Aanbeveling
goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R39 05-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk afspraak te maken voor levering.

Service
Keurig verpakt op tijd afgeleverd

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Zeer tevreden over het produkt en de service

Extra toelichting
Ik heb alleen maar lovende woorden over voor keukenloods. Overzichtelijke website en ruime keuze. Ook het afleveren is prima in te plannen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fam. van Bogget 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
op de site staat alles duidelijk vermeld

Service
wordt netjes ingepakt afgeleverd

Assortiment
we hebben al geregeld wat geocht met grote tevredenheid

Aanbeveling
we komen steeds weer uit bij jullie en zijn zeer tevreden over alles . We hebben vrienden verteld ovr de site en het gemak

Extra toelichting
zeer tevreden zou gelijk weer de zelfde uitzoeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harold d 05-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede website met veel keus.
voor specifieke vragen heb ik gebeld en benk uitstekend te woord gestaan en geadviseerd

Service
zie bovenstaande verder levertijd, binnen 3 dagen na bestelling het apparaat door het inbouwteam geleverd en ingebouwd

Assortiment
meer dan voldoende keus en concurerend

Aanbeveling
kennis van zaken, prijs en uitstekend inbouwteam

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jos lansink 05-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website bekeken, fysieke controle in de winkel in de buurt

Service
Zeer vlotte, kundige uitleg etc door Dennis

Assortiment
We hebben een vaatwasser, wasmachine en droger gekocht maar verder is er ook van alles goed geshowd opgesteld.

Aanbeveling
Alles goed gecoördineerd, uitgeleverd etc.

Extra toelichting
Algemeen zeer goed en concurrerend,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HR van Beek 57 05-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
werd gelijk goed uitgelegd waar het stond en hoe het werk

Service
erg vriendelijk en er werd goed geluisterd naar onze wenze en een mooi aanbod gedaan we zijn erg tevreden

Assortiment
zeer uitgebreid goede kwaliteit we hebben het nu al een tijdje in ons bezit we zijn er erg blij mee

Aanbeveling
hebben we al gedaan en zijn verrast over
de keukens en de toebehoren zeker een nieuwe klant

Extra toelichting
bij binnenkomst werden we vriendelijk te word gestaan we vertelde wat we wilden en werd ons goed geadviseerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hummus 05-06-2014

Algemene score

7,0

Service
vriendelijke mensen, die ook echt bereid waren om met ons mee te denken.

Assortiment
te klein assortiment apparaten, echter per type apparaat weer wel veel keuze.

Extra toelichting
Fijn om een internet assortiment en prijzen ook 'live' in een winkele te treffen!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Tim van wessel 05-06-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Bestelling moet nog binnen dus daar kunnen we nog geen oordeel overgeven helaas. Maar ik geloof er heilig in dat als we nog ergens tegenaan lopen dat dit bij jullie geen probleem hoeft te zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dani1965 05-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke webside. Konden de kookplaat dezelfde dag nog ophalen

Service
geduldige medewerkers die goed advies geven

Assortiment
uitgebreid genoeg

Extra toelichting
goede service vriendelijke medewerkers zou hier zeker weer terugkomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter053 05-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
's Avonds besteld, volgende dag in huis. Perfect

Service
Vriendelijke bezorger die zelfs vroeg of ik nog meer wilde weten over het product.

Extra toelichting
Zeer snelle en correcte levering. Prijs absoluut concurrerend.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Boris44 05-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruim assortiment en goede selectie op direct leverbare artikelen.

Service
Zeer fantastisch, een artikel niet op voorraad wordt ge-upgraded. Telefonisch ook goed advies gekregen.

Assortiment
Teveel eigenlijk, hoe moet ik kiezen uit honderden ovens??

Aanbeveling
Webshop is perfect voor elkaar, en de jongen (bakker van beroep) die elke keer komt leveren is heel plezierig.

Extra toelichting
Keukenloods zit op hetzelfde level als Coolblue, het is een van de beste shops en waarschijnlijk de beste in haar segment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cuspidaat 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel, soepel

Service
goed

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
prima service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Benno Laan 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer overzichtelijk en duidelijk

Service
top

Assortiment
ruim voldoende tot goed

Aanbeveling
winkel is gewoon goed!

Extra toelichting
de juiste verkoper, aanbieding en afhandeling van de door ons gekochte wasmachine. ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruda Verlaan 05-06-2014 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

mohfun 05-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

appie v. v. 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je eigen huis op je gemak uitzoeken wat je nodig hebt.

Service
de levering was stipt op tijd zoals toegezegd was.

Assortiment
grote keus aan artikelen van verschillende merken.

Aanbeveling
betrouwbaar want je hoeft pas te betalen bij aflevering.

Extra toelichting
keukenloods doet wat ze beloven op hun web-site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Beljaars 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Door goed telefonisch contact was alles perfect op tijd te regelen.

Service
de koel/vries combinatie werd keurig naar 2 hoog gebracht en compleet geïnstalleerd.
Alles werkte en was klaar voor gebruik toen de mannen weg gingen.
Alle verpakkingsmateriaal en de oude combinatie werd meegenomen. Perfect.

Aanbeveling
Niets is fijner dan goed geholpen te worden en als alles zonder problemen verloopt.

Extra toelichting
Ben meer dan tevreden over de geleverde dienst !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WilcoBdV 04-06-2014

Algemene score

6,7

Gemak
Op de site stond vermeld: voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis. Helaas de volgende dag een telefoontje met de vraag wanneer ik mijn bestelde vaatwasmachine geleverd wilde hebben. Bleek dat ik nog ergens een vinkje had moeten zetten...Had beter geweest als ik daar tijdens het bestelproces op gewezen was.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 05-06-2014

Beste Wilco, Bedankt voor uw beoordeling. Niet iedereen wil de volgende dag geleverd hebben, daarom is het een optie op onze site. Onze excuses voor het ongemak. We zullen uw feedback meenemen.

Met vriendelijke groet,

W. Wekker
Keukenloods.nl

Reageer

bvveenvoorma 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het personeel in de winkel was zeer vriendelijk.
Alles wat we wilde was mogelijk en het gemak om een keuken aan te schaffen was super.

Service
Hoe alles tot nu toe is verlopen is prima.
Service aangaande de spullen die we tot nu toe zelf hebben opgehaald waren goed.
Een belletje of mailtje prima.

Assortiment
Voor ons budget is het super winkelen bij keukenloods en je wordt er niet raar op aangekeken dat het budget niet hoog is.

Aanbeveling
Absoluut omdat we goed zijn geholpen.

Extra toelichting
Met het budget wat we hadden waren wij blij dat we bij keukenloods terecht zijn gekomen. Nu nog wachten op de keuken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews