Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 21063 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3247 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MartinM74 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke Groener 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel zoeken en bestellen

Service
Prima, netjes afgeleverd

Assortiment
Ruime keus

Extra toelichting
Voor het eerst besteld bij Keukenloods, prima ervaring, alles verliep soepeltjes en vlot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jantine23 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website was overzichtelijk en gemakkelijk vindbaar. Als tip zou ik voor het vergelijken op de site wel de informatie op gelijke hoogte zetten, dat was nog wel eens onduidelijk. Betaling bij de deur, ideaal. Gaat toch om grote bedragen en dan betaal je pas als het apparaat er is. Ik heb telefonisch bestelt en hoefde alleen de benodigde gegevens te geven voor het bezorgen. Voelde prettig. Het bestellen verliep daardoor soepeltjes. Het maken van een afspraak voor het afleveren, werd ik later voor gebeld. Dat kwam bij mij in eerste instantie vreemd over. Maar het verliep soepeltjes en ging heel goed. Ben er heel tevreden over.

Service
Ik heb telefonisch bestelt en dat ging goed. De professionaliteit van de medewerker twijfelde ik eerst een beetje over omdat hij een beetje onzeker overkwam, maar hij had het helemaal correct. Keukenloods heeft volgens mij geen 24 uurservice. Dat is op zich wel jammer. Maar voor de prijs en het telefonisch gesprek hebben mij overgehaald om toch paar dagen te wachten en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Het product paste niet door de gang, dus de persoon die hem kwam leveren liep met het product achterom. Ik had alles gedaan wat in de papieren stond voor het retouren van het oude apparaat en klaar gezet bij de voordeur. Helaas ben ik zelf vergeten het apparaat mee te geven doordat hij uiteindelijk achterom is binnen gekomen. Hij had erom kunnen vragen, maar ik denk dat hij het ook was vergeten door de verwarring. Ik weet zeker dat hij het oude apparaat had meegenomen als ik het nog een keer had gezegd. Op de vraag over extra kosten weet ik geen antwoord

Assortiment
Van het assortiment van de winkel heb ik alleen maar de productgroep gezien die ik nodig had. Het product wat ik nodig had hoort wel in de keuken dus ik vond het logisch dat Keukenloods.nl dit verkoopt.Van het product wat ik heb gekocht waren voldoende keuzes. Ik heb niet rondgekeken naar andere producten, die had ik niet nodig. De eventuele bijverkoop heb ik nog even bekeken, maar uiteindelijk niks mee gedaan. Het zit nog wel in mijn hoofd voor een ander moment. De prijs was zeer zeker concurrerend. Ik was heel blij met de deal die gesloten is. Het product is in verschillende prijs klassen te koop. Maar het product dat ik heb gekocht is nergens op internet voor deze prijs te koop. Ik ben echt zeer tevreden!

Aanbeveling
En dat heb ik ook al gedaan bij vrienden, familie en collega's! Via deze weg doe ik het nogmaals maar dan aan een grotere groep mensen. Ik ben zeer tevreden vandaar dat ik ook wel de tijd voor deze winkel wil nemen om dit in te vullen.

Extra toelichting
Ik ben heel blij met mijn aankoop en gebruik het bijna dagelijks. De manier waarop bij Keukenloods.nl is mij enorm goed bevallen en mocht ik nog wat nodig hebben dan zal ik zeker eerst bij Keukenloods.nl gaan kijken. Bedankt voor de service en de goede hulp!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FrankvdBorden 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet het juiste product gezocht en toen telefonisch laten vastzetten. De volgende dag kon ik mijn oven ophalen. Erg makkelijk en goede prijs!

Service
Vriendelijk personeel. Behulpzaam met helpen in de auto zetten

Assortiment
Voldoende voor mijn wensen.

Aanbeveling
Gezien de prijs en gemak van afhandelen wil ik keukenloods zeker aan vrienden aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M1963 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
de site is overzichtelijk, en daarna naar zaandam gereden en prettig geholpen

Service
prettig geholpen in de winkel in zaandam, en de machine is keurig ingebouwd. Erg tevreden !!

Assortiment
ruime keuze in wat we wilden hebben

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Andy Mcdonald 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
S'middags besteld en de volgende dag op de genoemde tijdstip in huis. Top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s van leeuwen 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Qualiteit in producten met een goede prijs.

Service
Direct contact na geplaatste bestelling. Ik was verbaasd dat het allemaal zo snel verliep. Stuur je een mail? Dan het je snel reactie.

Assortiment
Genoeg keuze in hetgene wat je zoekt.

Aanbeveling
snelle levering, goede service en scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry190814 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Mooie site waar je alles rustig kunt bekijken. De winkel zelf in Almere kon niet het hele programma tonen op het moment dat wij hier gingen kijken.

Service
Direct antwoord als je de chat functie gebruikt. Helaas hadden we de verlichting in de oven stuk, deze werd binnen twee dagen kostenloos omgeruild.
Je wordt gedurende de bestelling via e-mail, telefoon en SMS op de hoogte gehouden van je bestelling.

Assortiment
Breed assortiment, voor elk wat wils. Zeer scherp geprijst tov de concurrentie.

Aanbeveling
Goede service en heldere communicatie.

Extra toelichting
De aankoop maar zeker ook de hele service was absoluut super.Nadat we gemeld hadden dat het lampje van de oven niet werkte werd er zonder enige discussie direct ingepland dat hij werd omgeruild voor een nieuwe.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Crkvenjas 19-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
Het wordt niet naar de keuken gebracht op de eerste verdieping maar tot de voordeur.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Maria19082014 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
supersimpel zoeken en kiezen

Service
Precies op tijd, alles compleet en de oude rommel meegenomen.

Aanbeveling
Gemak en goedkoop en prima service.

Extra toelichting
Bijgevoegde tekst mag duidelijk zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marsje40 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitzoeken en bestellen. Erg handig.

Service
Gebeld nav levertijd. Ook op zondag wordt de telefoon opgenomen, perfect.

Assortiment
Wat we wilden kopen, hebben we gevonden en gekocht.

Aanbeveling
Goede service, ze hebben wat we wilden tegen zeer concurrerende prijs.

Extra toelichting
Het gemak waarmee je diverse produkten kunt vergelijken, de snelheid van levering en de eventuele bemodigde service, zijn perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Engelgeer 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site van keuken-loods is duidelijk, overzichtelijk en professioneel

Service
Ik heb vooraf nog telefonisch overleg gehad waarbij men een goed en onafhankelijk advies gaf. Top

Assortiment
Voldoende assortiment waardoor je een goede keuze kunt maken. Prijzen zijn sterk concurrerend.

Aanbeveling
Ik zou hem aan iedereen adviseren.

Extra toelichting
Ik kan geen minpunten bedenken. Zelfs de levering was heel goed verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tempelaars 19-08-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,3

Service
Levering heeft langer geduurd dan verwacht

Assortiment
Voor het produkt was slechts een optie mogelijk

Aanbeveling
Begeleiding en ondersteuning waren goed en de bereidheid om iets uit te zoeken was zeker aanwezig

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

casper2014 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site en handige winkel, werd snel geholpen.

Service
Prima advies, en we kregen ook nog korting, dat was leuk!

Assortiment
Ik had niet het idee dat er een krap assortiment was.

Aanbeveling
Geen nadelen te bedenken, nu in 7 jaar tijd 2x iets gekocht, en 2x perfect in de roos.

Extra toelichting
Prima winkel, snelle service en goede prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonderlo 19-08-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Prima winkel met scherpe prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

familie Berger 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Prima service...niets mis mee..

Extra toelichting
Prima service niets mis mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob Haen 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke uitleg. Geen onverwachte kosten.

Service
Had zelfde apparaat ergens anders goedkoper gezien en kreeg verschil terug gestort

Assortiment
Veel keuze. Snelle zoekfunctie.

Aanbeveling
Zeer tevreden klant!

Extra toelichting
Goede service. Laagste prijs garantie. Snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edward21 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig door collectie navigeren, goed te vergelijken

Service
Gekozen voor afleveren incl montage. Top verzorgd, keurig ingebouwd en oude afgevoerd

Assortiment
zeer uitgebreid, al 2 keer goed geslaagd

Extra toelichting
Al voor de tweede keer een vervangend product voor onze keuken aangeschafd via Keukenloods. Beide keren zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

flip 2000 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt van alles krijgen,bij een leverancier

Service
Wat wordt af gesproken komen ze ook na.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Goede service correcte afspraken,en als er iets is wordt je geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.J.W.M. van Wely 19-08-2014 In de winkel gekocht
Zwaag en de showroom daar in de buurt
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goedeen overzichtelijke wegsite, showroom niet al te ver weg.

Service
Onverwacht prettige sfeer en goede bediening in de zaak. Ons werd een identiek of beter maar goedkoper alternatief geadviseerd.

Assortiment
Voor ons doel (inbouw oven) zeer ruim assortiment dat ook te zien was in de showroom

Aanbeveling
Zie het bovenstaande

Extra toelichting
We zijn zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rachel Vermeer 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikelen zijn makkelijk terug te vinden op de website

Service
Telefonisch en via chat zijn er altijd medewerkers beschikbaar om vragen te beantwoorden.

Assortiment
Voldoende keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

TevredenKlant22 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Uitstekende website en dito levering. Duidelijke communicatie, snelle levering (zondag besteld, maandag geleverd)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ahlam 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen kan zoals je zelf wilt! ik kon mijn bestelling al plaatsen en kiezen welke week ik de levering wens. en ook betalen aan de deur is prettige keuze bij de bestelling

Service
vorige bestelling was een afzuigunit. deze was niet meer leverbaar als oplossing mocht ik een andere (duurdere) afzuigunit voor dezelfde prijs bestellen!

Assortiment
voor ieder wat wils alles is mogelijk.

Aanbeveling
uitermate tevrede kan niets anders zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja78 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Op zondag besteld en de volgende dag in huis. Super toch !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarvinL 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snel, en goede respons op de chat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Blije Jenny 18-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Makkelijk te bereiken en levering mogelijk wanneer het mij uitkwam

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

W_L 18-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg overzichtelijke website! Koelkast besteld en volgende dag al in huis. Voor de beste online prijs.

Service
Telefonisch goed bereikbaar en hulp via de chat gehad. Binnen 24 uur geleverd. Bestelling is te volgen en op dag van levering krijg je een tijdvak van 2.00 uur. Erg fijn dat je niet de hele dag hoeft te wachten.

Assortiment
Voor mijn product. (inbouwkoelkast). Voldoende keuze van diverse merken en prijsklasse

Aanbeveling
Zou de site zeker aanbevelen, assortiment en service uitstekend.

Extra toelichting
Zie bovenstaande cijfers, erg goede ervaring. Als het gekochte product nu ook nog lang meegaat.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Dijkman 18-08-2014 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Prima service en afhandeling en levering! Prijzen zijn zeer concurrerend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petrra 18-08-2014 In de winkel gekocht
alkmaar en zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zowel de internetsite als de medewerkers in de keukenloodsvestiging zijn goed in staat de klant van informatie en (prijs)vergelijkingen te voorzien.

Service
Oven werd zelfs in mijn auto gezet ;echt top!

Assortiment
Alles wat we zochten en goede vergelijkingen

Aanbeveling
Vandaag nog het gemak van de site en de ervaringen met 2 keukenloods filialen met een collega gedeeld.

Extra toelichting
Wij zijn uitermate tevreden over onze ervaringen met de keukenloods.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mjbwill 18-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk kiezen via een overzichtelijke website

Service
Snelle levering, binnen de afgesproken termijn.

Assortiment
Groot assortiment, ruime keuze.

Aanbeveling
Betrouwbare leverancier!

Extra toelichting
IK ben erg tevreden over de levering en service van de Keukenloods. Ze hebben een ruim assortiment tegen sterk concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samm22 18-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website met duidelijke bestelprocedure en betalingwijze.

Service
Snelle levering en wat fijn is dat je kunt betalen bij aflevering

Extra toelichting
Snelle levering en goede service, Prijstechnisch gunstig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Swan 18-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelt via internet,
Volgende dag in huis

Service
Volgende dag in huis zonder bezorgkosten
en mobiel pinnnen

Assortiment
Alle soorten inductie-
platen

Aanbeveling
Het gemak van alles

Extra toelichting
Is voor iedereen aan te raden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

de Ruiter 60 17-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je kan het gelijk meenemen of is snel binnen

Service
krijg leenkoelkast paar dagen mee

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
komen al kennissen van mij

Extra toelichting
compleet plaatje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

WimpyS 17-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, duidelijk, makkelijk

Service
Alles is prima geregeld

Assortiment
Volledig, in elk geval voor wat wij zochten

Aanbeveling
zie bovenstaande 3 antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter te Assen 17-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Easy vanuit mijn luie stoel op wat toetsen tikken

Service
Tot pal voor mijn voordeur op de 1e verdieping gebracht binnen 3 dagen

Assortiment
Ruime keus, scherp geprijsd

Aanbeveling
Handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AuBoulot 17-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Extra toelichting
Prima geregeld bij 1 bestelling, andere bestelling iets minder. hoorde ik niets van en heb ik een aantal keer moeten bellen maar uiteindelijk prima opgelost.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

M. Evers 16-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site en goede info over de produkten. Makkelijk om verschillende info per produkt te vinden.

Service
Op zondagavond besteld en vaatwasser maandag om 18.00 geleverd. Super snel dus!

Extra toelichting
Op zoek naar een nieuwe vaatwasser. Goede info op de site en Keukenloods is een van de goedkoopste. Altijd meegenomen, nietwaar. Zondagavond besteld en maandagmiddag laat in huis. Nette aflevering. Kortom supppeeerrrr en gelukkig..... zelf afwassen hoeft niet meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin_v_E 16-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Ruim assortiment, snelle levering en men is telefonisch normaal bereikbaar.

Extra toelichting
Ruim assortiment, snelle levering en men is telefonisch normaal bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

123sander123 16-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
In woonplaats zelf.

Service
Aardige medewerker

Assortiment
Ik had verwacht uit meerdere getoonde modellen te kunnen kiezen.

Extra toelichting
Gewoon zoals het is.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

hilde. 15-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
thuis op het gemak uitzoeken wat je wil, en gemakkelijk om toestellen, en andere sites, met elkaar te vergelijken

Service
vriendelijk en fijn telefonisch contact. gemakkelijk te bereiken.

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fugell 15-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke webshop met duidelijke informatie

Service
Een foutje van mijn kant in de bestelling was door de goed bereikbare helpdesk binnen no time verholpen.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Extra toelichting
Ik heb inmiddels al meerdere keren bij Keukenloods bestellingen geplaatst. Nog geen enkele keer teleurgesteld, zowel qua prijs als qua service.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

HeMyNiLu 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere site, makkelijk zoeken en het gewenste artikel is binnen no time besteld én bezorgd.

Service
Mijn product (een Siemens oven) zou de volgende dag al worden afgeleverd. Ik werd op de dag van aflevering netjes gebeld door de transporteur met actuele informatie. Omdat de oven net nieuw is, heb ik van andere service (gelukkig) nog geen gebruik hoeven maken.

Assortiment
Groot assortiment voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over Keukenloods.nl.

Extra toelichting
Nadat ik al eens eerder een vaatwasser via Keukenloods had gekocht, heb ik nu een oven bij hen gekocht en ik ben zeer tevreden. Keukenloods biedt haar producten zeer scherp geprijsd aan en levering is prima en snel. En... ik ben heel blij met de oven, hij werkt perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naamonbekend. 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer ruim assortiment in de winkel, goede informatie, snelle levering, betalen met pin bij aflevering, tegen betaling aflevering en inbouwen.

Service
Wij hebben de vaatwasser tegen betaling van € 99 laten leveren in inbouwen. Zeer vriendelijke en behulpzame jongens (hebben zelfs een keukenkastje voor mij 'gesteld' die niets met de levering te maken hadden!) waardoor we er zeker van waren dat alles goed functioneert. Dag van tevoren duidelijke informatie over tijdstip van levering.

Assortiment
We konden kiezen uit wel 35 verschillende vaatwassers dus een zeer uitgebreid assortiment!

Aanbeveling
Zeer tevreden over assortiment, levering, plaatsing, manier van betalen.

Extra toelichting
Prima winkel!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

AngevareR 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken via de website.

Service
Ruim op tijd een berichtje van hoe laat de bezorging kwam en de bezorger was hartstikke op tijd!

Assortiment
Veel keus uit veel verschillende merken voor een hele leuke prijs.

Aanbeveling
Zeker voor starters is Keukenloods een goede kans om goedkoop(er) en zonder gedoe aan mooie nieuwe apparatuur te komen.

Extra toelichting
Heel erg blij met de nieuwe apparatuur! Werkt allemaal prima en is op tijd en met een lach door de bezorger afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petrus56 14-08-2014

Algemene score

7,0

Gemak
handig en snel

Service
vragen werden snel beantwoord

Assortiment
nvt

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

FEITSMA 1 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
BESTELLEN VANUIT JE STOEL THUIS

Service
SNELLE TELEFONISCHE REACTIE NA BESTELLING OM BEZORGAFSPRAAK TE MAKEN

Assortiment
VEEL KEUS

Aanbeveling
VANWEGE HET GEMAK EN DE SNELLE SERVICE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Braker 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke website en duidelijke informatie

Service
goed advies gekregen van de klantenservice en toch een andere machiene gekocht dan in eerste instantie gepland

Aanbeveling
Was doorverwezen naar deze winkel door andere tevreden klanten, zou ze zeker aanraden aan anderen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cheryl D. 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is duidelijk opgesteld en er kan gefilterd worden op merk, prijs etc. Meerdere producten kunnen met elkaar worden vergeleken.

Service
Het product is volgens afspraak op tijd geleverd. Levertijd is snel, vandaag besteld morgen in huis. Tegen een meerprijs is het mogelijk om het product te laten monteren door de leverancier.

Assortiment
Zeer groot assortiment van verschillende soorten merken en prijsklasse.

Aanbeveling
Groot assortiment, lage prijs voor goede kwaliteit. Snelle levertijd.

Extra toelichting
Product is snel en onbeschadigd afgeleverd. Ben zeer tevreden met de snelheid, prijs en kwaliteit verhouding. Zelfs is het oude (kapotte) product gratis meegenomen door de leverancier.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lawerman 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooi overzichtelijk, dus artikelen makkelijk vindbaar.

Service
Zeer correcte afwikkeling. Goed op de hoogte gehouden ivm leveringen, etc.

Assortiment
Kan misschien iets uitgebreider.

Aanbeveling
Duidelijke website. Goede prijzen. Makkelijk bestellingen te plaatsen. Goed contact met de klant. Levering conform afspraak. Helemaal goed dus!

Extra toelichting
Duidelijke website. Goede prijzen. Makkelijk bestellingen te plaatsen. Goed contact met de klant. Levering conform afspraak. Helemaal goed dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hh 1955 14-08-2014

Algemene score

5,5

Service
Volgende dag besteld, geldt niet voor Belgie en was niet duidelijk vermeld bij bestelling en ook gratis geldt niet voor België

Aanbeveling
volgende dag besteld geldt niet voor Belgie ook gratis bestelling geldt niet voor belgie en is niet duidelijk vermeld bij bestelling ...........................................................

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 14-08-2014

Bedankt voor uw reactie en spijtig om te horen dat u niet geheel tevreden bent. Wij zijn inderdaad nog bezig om spoedleveringen in België ZSM van kracht te laten gaan. Voor alsnog geldt spoedleveringen de volgende dag alleen voor levering in Nederland.

Met vriendelijk groet,
Keukenloods.nl

Reageer

Toon meer reviews