Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 21192 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3199 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

sterk 450 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
goede uitleg

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
heb al meedere personen verteld over de prijsverschillen en goede service die jullie hebben

Extra toelichting
altijd de goedkoopste veel keuze goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie Weltevree 28-08-2014 In de winkel gekocht
hoorn/zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Bij het ophalen bij het magazijn bleek het item niet meer voorradig te zijn, hoewel het systeem aangaf dat het er wel moest zijn.

Ter plekke werd dit probleem door een medewerker en de verkopers opgelost door een vergelijkbaar product mee te geven (met korting !!) met de opmerking dat wanneer het niet zou passen/goed zou zijn het kosteloos kon worden geretourneerd.

Na 2 dagen werden we gebeld met de vraag of het product goed was en of het naar tevredenheid was opgelost...
Dat is service zoals ik het graag zie.

Aanbeveling
Gezien de verleende service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nm de Jong 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig en overzichtelijk via internet te vinden

Service
snelle en bruikbare informatie op maat gesneden.Aflevering wordt met zorg verzorgd.

Assortiment
alle grote /goede merken zijn verkrijgbaar tegen interessante prijzen

Aanbeveling
Door mijn goede ervaringen en service verkregen.

Extra toelichting
Als iets goed is dan is het goed en niet een beetje goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ursul17 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zoeken naar een machine en bestellen simpel en makkelijk.

Service
keurige nette monteurs.

Assortiment
voor elk wat wils.

Aanbeveling
aan iedereen die het wil horen, mooie machine en leuk geprijsd.

Extra toelichting
kijk bij mijn vorige beoordelingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vrouw1943 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Apparaat goed geleverd en op de aangegeven tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A Castricum 28-08-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kan op internet een keuze maken uit een ruime sortering

Service
Je word goed geholpen door vriendelijk personeel

Assortiment
Als je uit dit assortiment niet kan kiezen, dal wil je niet kopen.

Aanbeveling
Omdat alles goed geregeld is

Extra toelichting
Ik ben gewoon heel tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

anneke wik 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar en overzichtelijk

Service
Meteen de 'juiste' verkoopmedewerker.. Die meteen doorhad wat wij zochten

Assortiment
Niet te veel , in alle categorien wat!

Aanbeveling
Goeie snelle service en waar voor je geld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Harder 28-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
Heldere website. Beperkt beelmateriaal

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Alles netjes afgehandeld. Voor mij geldt dat een webwinkel mat een vestiging in de omgeving een plus is.

Extra toelichting
Alles gladjes verlopen.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

R Leenders 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Website is makkelijk, service is prima. Kortom heerlijk probleemloos thuis winkelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarkOrtlep 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website met goede product informatie

Service
Prima service en nalevering

Assortiment
Leuk aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

irer 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
We hadden het snel gevonden en er stond voldoende info bij.

Service
De levertijd was zeer snel en de chauffeur belde ons over hoe laat hij bij ons kwam.

Assortiment
We hebben goed gevonden wat we wilde.

Aanbeveling
Dat wat we wilde met een zeer snelle levering en betalen aan de chauffeur.

Extra toelichting
Dezelfde vaatwasser een stuk goedkoper dan bij een winkel,en met een snelle en goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

henk2508 28-08-2014

Algemene score

6,5

Service
Wij hadden telefonische een vraag gesteld over de levertijd en zijn ondanks toezegging niet over teruggebeld. Daarom zelf weer contact opgenomen. De afspraak was dat wij gebeld zouden worden over aflevertijdstip. Dit is niet gebeurd. Wij moesten hiervoor zelf contact opnemen na een e-mail bericht.

Assortiment
Gevraagd naar eventueel ander type. Dit was alleen leverbaar voor een aanzienlijk hoger bedrag dan bij jullie collega's

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

gerhardel 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Aanbeveling
goede adviezen gekregen en daardoor de juiste beslissing genomen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Geertplus 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles staat keurig op internet site, incl.maten ed

Service
binnen de tijd geleverd. Telefonische vragen keurig gedaan

Assortiment
alles zo te zien te verkrijgen

Aanbeveling
positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DoeHetZelfer1970 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website met ruim voldoende mogelijkheden om keuze/selectie te verfijnen.

Service
Perfect service, vaatwasser bleek na uitpakken beschadigd te zijn, deze werd direct omgeruild.

Aanbeveling
Gezien mijn huidige ervaring, zou ik Keukenloods zeker verder aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamloos058 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen gaat super simpel

Service
afspraken worden perfect nagekomen

Assortiment
er was veel meerk ueze dan ik had verwacht

Aanbeveling
prijs super laag
service uitstekend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ibbe 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestellen en digitaal betalen gaat makkelijk, gewoon thuis online. Handig ... Perfecte email- notificaties na het bestellen en betalen.

Service
Perfecte service, je wordt goed op hoogte gebracht van de bezorging . Aardige personen die de goederen afleveren. Snelle, vlotte levering zoals op de webpagina vermeld.

Assortiment
Assortiment is compleet, volgens mij alles gebruikelijke artikelen te bestellen met de juiste laagste prijs.

Aanbeveling
Positieve ervaring, qua service, prijs assortiment. Volgens mij de laagste prijzen voor de bekende merken. En zo nu en dan een leuke actie

Extra toelichting
Al met al een dikke 9.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskiamarcel 28-08-2014

Algemene score

7,2

Gemak
We konden het gekochte artikel zo nemen.

Service
Hielp ons keurig om het gekochte artikel in de auto te krijgen.

Assortiment
Voldoende voor elke prijs je wilt.

Aanbeveling
Snel en gemakkelijk .

Extra toelichting
Goede en snelle service.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Dirk Huizen 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Had snel een nieuwe afzuigkap nodig. Keukenloods heeft goede website, eea nog toegelicht in winkel Almere, vervanger snel gevonden en binnen 3 dagen beschikbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H van Egmond 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Eindelijk een goed ervaren verkoper die mee denkt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rob.2014 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bereiken

Service
Correct geholpen en voldoende informatie gekregen.

Assortiment
Een ruime keuze uit een groot aantal verschillende merken.

Aanbeveling
Zeker een bezoek waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Vroonland 28-08-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen

Algemene score

8,7

Gemak
Via de site al e.e.a. bekeken, winkel Gaanderen bezocht en daar nog eens besproken om zeker te zijn van juist producten.

Service
Snel afspraak gemaakt door Keukenloods voor afleveren. Netjes SMS gekregen met tijd van aflevering en waren ook tussen die tijd met de spullen aanwezig. Oude koelkast gelijk meegenomen door chauffeur.

Assortiment
Ruime keuze, misschien wel te veel waardoor maken van de juiste keuze moeilijk is.

Extra toelichting
Zie opmerkingen bij de verschillende aspecten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lodewijk48 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het is handig dat je de keus voor de vaatwasser op de site van keukenloods kunt maken en in de winkel het apparaat kunt zien en je keus bevestigen.

Service
goede uitleg en tips van het personeelslid, het is slim dat je zelf de afspraak met de transporteur kunt maken, korte lijnen dus minder kans op fouten.

Assortiment
zeer royaal keuze en makkelijk op te zoeken in de site

Aanbeveling
al verschillende familieleden en kennissen doorverwezen naar de keukenloods

Extra toelichting
Het is handig dat je de keus voor de vaatwasser op de site van keukenloods kunt maken. In de winkel het apparaat kunt zien en je keus bevestigen. Goede uitleg en tips van het personeelslid, het is slim dat je zelf de afspraak met de transporteur kunt maken, korte lijnen dus minder kans op fouten. Zeer royaal keuze en makkelijk op te zoeken in de site. Al verschillende familieleden en kennissen doorverwezen naar de keukenloods.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dhr. D. v. Dijk 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Gemak en service dient de mens. Bij Keukenloods stelt men de klant centraal !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartje Zonneveld 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kunt rustig, thuis op je gemak, alles bekijken.

Service
Zeer vlotte levering en de plaatsing is ook voortreffelijk gegaan. Keurig gewerkt en alle afval mee terug genomen.

Assortiment
Ik heb alleen maar gezocht bij inbouwkoelkasten en geïntegreerde afzuigkappen en daar was al keuze genoe in.

Aanbeveling
Goed en vlot geholpen. Heb je vragen dan kan je bellen. De prijzen liggen ook goed. Kortom aanbeveling op zijn plaats.

Extra toelichting
Dik tevreden over alles. Ga zo door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Assen 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Makkelijk, snel besteld, goede prijs en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.J. Haring 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is helder en duidelijk en ik kon mijn product makkelijk vinden. Het was erg makkelijk en eenvoudig om via de chauffeur per pin te betalen.Ik moest weinig gegevens invullen en het bestelproces was werkelijk erg eenvoudig en duidelijk. Elke stap die ik deed was duidelijk.

Service
Mijn WK biervaatje was bij aflevering niet compleet, dus de winkel gebeld, zeer professioneel werd mijn probleem opgelost en het nieuwe vaatje was binnen 2 dagen in huis.De aflevering van de vaatwasmachine was sneller dan ik verwacht had (2 dagen)

Assortiment
Het assortiment is welkelijk groot en ik kon snel vinden wat ik wilde kopen, zelfs de prijs ik zeer concurerend.Andere winkels zijn beduidend duurder.

Aanbeveling
Als iemand mij vraagt, waar hij het voordeligste met de beste service kan kopen beveel ik de Keukenloods aan

Extra toelichting
Ik ben dik tevreden over de service, de snelle levering en de professionele uitstraling van het personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bedèl 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Normaal gebruik wat je mag verwachten

Service
Aflevering was zeer snel, op tijd en keurig begeleid door chauffeur

Assortiment
Zeer goede en makkelijke plaatsing.
Bediening navenant

Aanbeveling
Uiterst tevreden, beoordeling derden kan anders zijn

Extra toelichting
Aangekocht product voldoet via Keukenloods in alle opzichten

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

M Podt 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was zo geregeld

Service
Telefonische contact verliep uitermate prettig

Aanbeveling
100%, ik ben zeer te spreken over hun consept

Extra toelichting
Ik werd zowel telefonische en door de monteur vriendelijk te woord gestaan en het eindresultaat ben ik heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derko Drukker 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website helder. Ik zag alleen het hokje niet dat ik moest aanklikken voor leveren op eerstvolgende dag". Telefonisch contact daarover gehad: lange wachttijd en 2x uit de wachtrij gegooid, maar to-the-point geholpen.

Service
Lang moeten wachten op verbinding en tot twee keer toe nadat ik de eerstwachtende was werd de verbinding verbroken.
Levering prima. Binnen de vooraf gecommuniceerde tijd.

Assortiment
Niet heel erg goed bekeken. We wisten wel redelijk duidelijk wat we wilden.

Aanbeveling
Een no-nonsense winkel waar je prima terecht kunt als je

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

jwmclout 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldig van uit je luie stoel bestellen.

Service
zeer goed advies , en de afspraken goed na gekomen.

Aanbeveling
Alles was goed (de prijs het advies de afspraken) kortom TOP.

Extra toelichting
Alles was goed en viel precies op de goedew plek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Hilberts 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een meedenkende persoon achter de telefoon, 1 belletje was voldoende om de bestelling af te ronden

Service
Via SMS op de hoogte gehouden van de bestelling en het tijdstip van afhalen

Aanbeveling
Goede prijs en service als ook een snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

marijke jacobs 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
even laten voorlichten in Gaanderen en je weet wat je wilt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Knegt 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede zoek mogelijkheden en makkelijk online te bestellen.

Service
Geen verzendinformatie ontvangen. Ik moest hierover zelf bellen.

Assortiment
Ruimte keuze

Extra toelichting
Mooi assortiment en makkelijk te bestellen. Ik hoop wel dat de communicatie over levering nog iets betrouwbaarder wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

welik 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

de beste beoordelaar 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk en duidelijk

Service
alle afspraken nagekomen

Assortiment
goeie keuzes

Aanbeveling
in een woord, perfect !

als de nazorg bij evt problemen ook zo is kan het niet beter.

Extra toelichting
overzichtelijk, duidelijk, en men doet wat er beloofd wordt, wat wil je nog meer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

van Meel44 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk per telefoon bestellen.

Service
Heb al meerdere machines bij keukenloods gekocht en de service was uitstekend

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
luisteren goed naar wat je nodig hebt en prijstechnisch erg gunstig.

Extra toelichting
Heb al een aantal artikelen bij keukenloods gekocht en had een maal een probleem met Siemens apparatuur, wat Siemens zeer slecht oploste , Keukenloods gebeld en binnen 1 dag was alles opgelost. Beter kan je het niet wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claire Vissers 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op je gemak vanuit thuis uitzoeken wat je nodig hebt

Service
Het apparaat werd snel geleverd en geplaatst

Assortiment
Veel keus!!

Aanbeveling
Ik zal zeker deze winkel aan anderen aanbevelen vanwege bovenstaande motivaties

Extra toelichting
Het apparaat werd snel geleverd en vakkundig geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP 2014 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle Website met handige productinformatie.

Service
Snelle levering (dag na bestelling) en gewoon betalen aan de deur met je pinpas.

Assortiment
Een van de drie webwinkels die het door mij gewenste model vaatwasser had. En de einige die direct kon leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden1971 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Telefonisch goed bereikbaar komen beloftes na chauffeur vriendelijk en zet de buitenkeuken op de gewenste plek neer de buitenkeuken staat al bijna helemaal in elkaar

Service
zie bovengenoemde

Assortiment
geen idee

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jolanda Bierman 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel via jullie site online besteld en bevestiging van levering op opgegeven datum.

Service
Keurig afgeleverd op de aangegeven datum en opgegeven dagdeel dat per telefoon opvraagbaar is de dag zelf.

Assortiment
reume keuze in producten en merken, alleen bij keukenloods was de SMEG afzuigkap en gasfornuis beide leverbaar!!
Super!

Aanbeveling
Zeer tevreden, dus aan te bevelen bij vrienden en familie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

95 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer duidelijke site waar je precies kan vinden wat je zoekt

Service
Toen ik belde voor inbouwkoelkast hielpen ze precies uit te zoeken wat in de inbouwkast zou passen. De koelkast die ik uitgezocht had had niet gepast

Assortiment
Ruim assortiment waarbij de goede merken goed aanwezig zijn

Aanbeveling
Uitermate tevreden over de gehele service en dat zou ik aan anderen doorgeven. Goede prijs kwaliteit verhouding zonder stress

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.f.hoenselaar 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
hoefde niet te betalen voor bezorging

Assortiment
ruime assortiment direct te zien in de winkel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

pndenboer 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
perfect geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet GAM 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is overzichtelijk en duidelijk

Service
Correcte en vlotte levering

Assortiment
Ruime keuze aan artikelen

Aanbeveling
goede prijs en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

park55 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
prima website. uitstekende service d.m.v. het online kunnen bekijken hoe het met de order staat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JO SIMONS 28-08-2014 In de winkel gekocht
NEDERWEERT
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
WINKEL IN DE BUURT

Service
levertijd zeker voor een koelkast te lang

Assortiment
was goed

Aanbeveling
vriendelijk en vakkundig personeel

Extra toelichting
mijn koelkast zou over zeven dagen geleverd worden maar na een telefoontje was hij er al drie dagen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Van Bennekom 28-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Goed zichtbare foto's van de producten

Service
Snelle rreactie en goede begeleiding tijdens aankoop en plaatsing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

InfoRSK 28-08-2014

Algemene score

6,8

Gemak
via internet gekeken en dacht wie heeft de voordelige aanbieding in de buurt, zo kom je onder andere bij jullie website...

Service
dat heb ik nog niet ondervonden....

Assortiment
goed

Aanbeveling
familie & goede vrienden....

Extra toelichting
goed, op dit moment...

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Uiterdijk 27-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website, duidelijke stappen en alles werkte.

Service
Snelle en accurate levering. Goede berichtgeving over tijdstip van bezorgen.

Assortiment
Ik heb niets gemist

Aanbeveling
Alles zoals gewenst

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews