Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17807 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2434 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marjan6006 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Specificaties zijn gemakkelijk te vinden en duidelijk aangegeven.

Service
Model was uitverkocht en we kregen de duurdere opvolger voor dezelfde prijs als het bestelde artikel.

Assortiment
We zochten combi-magnetron met draaideur, deze was elders niet in onze specifieke maatvoering te vinden en hier wel.

Aanbeveling
Snelle levering, vriendelijke chauffeur en pin-betaling bij levering. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra van Rozendaal 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wilde eerst per internet bestellen, maar had nog een vraag. Heb vervolgens gebeld en alles werd geregeld. Perfect.

Assortiment
Wist al welke vaatwasser ik wilde hebben. Die was beschikbaar, dus heb me niet erg verdiept in het assortiment. Wat ik wilde heb ik gekregen

Aanbeveling
Alles is gegaan volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.van Gastel 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles kan geregeld worden via internet.

Service
Alles werd op de afgesproken tijd afgeleverd.

Assortiment
Het assortiment was ruim voldoende.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aanbevelen bij iemand anders omdat je door het personeel klantvriendelijk wordt behandeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wim doedens 15-08-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

toch goed gegaan 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Telefonisch goed en snel bereikbaar voor navraag, goede en snelle afhandeling van de bestelling, alles volgens afspraak geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

brouwer3 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Dobbelaer 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Ongelooflijk snelle levering en pas betalen bij aflevering. Gemakkelijker en safer kan het niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gebruiker Zwolle 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heldere toegankelijke website. Handig de basisprijzen ter vergelijking. Enige smetje: bestelde oudere type was niet meer leverbaar (wel op site. Zonder toelichting werd nieuwer, iets afwijkend model, in orderbevestiging opgenomen.

Service
Lange tijden bereikbaar en snel contact met geïnformeerde medewerkers. Prima

Aanbeveling
Prima webshop, qua techniek, qua service(tijden) en afwikkeling.

Extra toelichting
Prima webshop, qua techniek, qua service(tijden) en afwikkeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel van der Hoeven 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Handige website waarmee je gemakkelijk je zoekacties kan verfijnen naar maat, merk en prijs.

Extra toelichting
Inzichtelijke website, snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jong60 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede site na kieskeurig kom je bijna altijd uit bij keukenloods die site is heel overzichtelijk en alles staat erop wat je moet weten

Service
we zijn heel profesioneel geholpen alle voors en tegens en plus en min punten doorgenomen en tips voor het inbouwen

Assortiment
heel veel keus en verschillende prijzen voor ieder wat wils

Aanbeveling
bij iedereen omdat de kwaliteit prijs verhouding goed is en personeel bekwaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden keukenprinses 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon van Denken 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik ben zeer goed te vreden
netjes afgeleverd een hle nette bode ik ben zeer netjes geholpen. oude koelkast is netjes meegenomen nogmaals hartelijk. ik maak zeer zeker reclame voor de
keukenloods.

Service
afspraak wordt keurig nagekomen. voor 24.00 uur besteld de volgende dag in
huis

Assortiment
heel goed en uitgebreid

Aanbeveling
met deze winkel is niks mis
je wordt er keurig geholpen en te woord gestaan

Extra toelichting
keurig ga zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein0000 15-08-2013

Algemene score

7,7

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Smeries 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goed meegedacht, scherp aangeboden en snel geleverd. Ik ben dik tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans van de Goor 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super geregeld en afspraak is afspraak en dat spreekt mij enorm aan.

Service
Ik miste de Nederlandse omschrijving, ik ben heel vriendelijk te woord gestaan en nog sneller had ik de omschrijving op de mail staan, geweldige service.

Assortiment
Keuze te over en voor vragen krijg je altijd deskundige uitleg.

Aanbeveling
Dat zou ik als eerste door geven omdat het makkelijk en goed geregeld is bij keukenloods.

Extra toelichting
Keukenloods heeft het super goed voor elkaar, van aankoop tot service behandeling aan toe. Waar wil je onderstaand cijfer geplaatst hebben ?? Cijfer 9

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kajin 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snelle en goed levering

Service
Ik heb nog geen klacht maar ik ga er vanuit dat als ik een heb deze op dezelfde manier wordt afgehandeld

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de service en de prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JR van Putten 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
alles ging als een tierelier, het leveren bij mij in Emmen ging zelfs vanuit Hoorn om 7.20 s'morgens waardoor ik de persoon die bij mij de levering zou afwachten kon afbellen. Als enigst minpuntje dacht ik dat alles binnen 24 uur geleverd werd, dit was schijnbaar niet zo... dat zal ik zelf verkeerd gelezen hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

mooizwembad 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 50 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Simpel te vinden, en makkelijk te bestellen.

Service
Ik had graag een bevestiging gehad op het moment dat het verstuurd was. Omdat ik jullie bedrijf niet ken maakte ik me even zorgen.

Aanbeveling
Gewoon prima en snel

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Lousberg123 15-08-2013

Algemene score

7,5

Gemak
Eenvoudige bestelprocedure op de website

Service
Goed, duidelijk

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

h van neerven 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
tijdstip van aflevering snel bekend

Service
lvering op tijd, nette afhandeling, vriendelijk personeel

Assortiment
Ik vond wat ik zocht

Aanbeveling
Zeker, als eerste optie te bekijken

Extra toelichting
Ik hoop nog vaker zaken met u te doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pietj53 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website,
makkelijk om juiste artikel met juiste afmetingen te vinden

Service
bereikbaarheid is perfect, geen lange wachttijden

Assortiment
voldoende keuze in het assortiment er is voor iedereen wat te vinden

Aanbeveling
Dit was mijn derde positieve ervaring met keukenloods en ik heb dit ook al vaker aan vrienden en kennissen doorverteld.

Extra toelichting
Ijskast was kapot op dinsdag, dus meteen in avond online besteld. Levering meteen de volgende dag op woensdagmiddag. Woensdagavond ingebouwd in keuken. Donderdagmiddag nieuwe ijskast in gebruik genomen. Gewoon Pefect. Prima ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouhuys 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goed geregeld. vaatwasser in de keuken gezet en de oude meegenomen, prima

Service
de sms werkte goed, mooi op tijd.

Assortiment
ruim assortiment met scherpe prijzen

Extra toelichting
wij zijn tevreden over Keukenloods een prima bedrijf die alles goed regelt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Letter 14-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideaal!

Service
Vriendelijke behulpzame medewerkers.

Assortiment
Er is van alles.

Aanbeveling
Zie voorgaande, dit zegt genoeg!

Extra toelichting
Wij zijn fantastisch geholpen door Edwin en als we weer iets nodig hebben komen we weer bij jullie! MVG Familie -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

name57 14-08-2013

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jolanda310x 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Alleen stekkertje van de magnetron is heel kort. Ligt bij product, maar wel vervelend, want je mag geen verlengsnoer gebruiken, maar zonder kan je het stopcontact niet bereiken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G. Koerts 14-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
We zijn telefonisch goed te woord gestaan. Verdder alle lof voor de inbouwservice die onze diepvries heeft ingebouwd.

Assortiment
We konden alles vinden wat we zochten.

Aanbeveling
Top adres!

Extra toelichting
We zijn erg goed te woord gestaan. En alle afspraken zijn goed nagekomen. De inbouwservice van jullie heeft alle apparatuur keurig gemonteerd. We werden ook nog van te voren gebeld over het tijdstip dat de monteur exact langs zou komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

javelo 14-08-2013

Algemene score

7,2

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

w1mme 14-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles vanuit je luie stoel geregeld

Service
prima geregeld, met de bevestigingsmails ben je altijd up to date

Assortiment
Wij zochten een vaatwasser en die zijn er in alle prijsklassen te kust en te keur

Aanbeveling
Als je weet wat je zoekt kun je het jezelf niet makkelijker maken

Extra toelichting
Gehele proces is vlekkeloos verlopen dus een dikke pluim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cas lankveld 14-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op de bank, de volgende dag was de koelkast er.
Super

Service
Verkeerde koelkast besteld, doos geopend uit elkaar gehaald. Toch zonder probleem te ruilen

Assortiment
Geen idee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BOBkoper 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en helder in communicatie.

Service
De chauffeur was bij aflevering iets verlaat maar hij belde netjes om dit door te geven. Ook de telefonisch gegeven informatie was helder en duidelijk. Wel zou het fijn zijn als er een garantieduur op de factuur zou worden vermeld.

Assortiment
Ik kon genoeg keuze maken en de informatie was goed.

Aanbeveling
Prijzen zijn sterk concurrerend en de service is zeer goed.

Extra toelichting
Ik zou in de toekomst zeker opnieuw de webwinkel raadplegen en niet twijfelen om iets te kopen als de prijzen concurrerend blijven want de service vind ik erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

henk.hoorn 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed te zoeken naar artikel

Service
op de afgesproken tijd perfect geleverd

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
goede prijsstelling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

dutchken 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geen problem met zoeken op de site

Service
Moest nog iets weten 1 belletje, reply was das een oudere model, kies deze das nieuwer ! :-)

Assortiment
wat je moet hebben, hebben ze.

Aanbeveling
Alles Prima ook de inbouw perfect

Extra toelichting
Samenwerking Perfect, advies perfect, inbouw perfect, prijs perfect, tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hetty55 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Makkelijk online bestellen

Service
Ik had vragen en werd snel en vakkundig geholpen

Assortiment
Ik heb alleen gekeken bij de buitenkeukens en weet dat dus niet, is dus geen kritiek maar onwetendheid.

Aanbeveling
Prima geholpen snelle levering en ook de prijs was zeer scherp. Bij aflevering was de bezorger zeer behulpzaam.

Extra toelichting
Het totaal plaatje was/is helemaal goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Frank268 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Snelle en correcte afhandeling.

Aanbeveling
Voor snel en goedkoop eerst naar keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Harrie Custers 14-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Extra toelichting
Ik begrijp niet dat jullie geen twee-fase stekker bij leveren. Daar voor moet je nu extra naar een winkel. Ook is het nog niet makkelijk om een installateur te vinden om de stekker aan te sluiten, wanneer deze niet zelf de plaat heeft mogen leveren. Ik vrees voor de service. Tot slot iets anders. De oorspronkelijk door mij bestelde plaat bleek beschadigd te zijn. Daarom is mij een andere plaat tegen een lagere prijs aangeboden. Maar wel meer dan Euro 200 duurder dan de feitelijk bestelde plaat. Daar ben ik - tijdens het telefoongesprek en dus ongezien - mee akkoord gegaan. Ik moet nog checken of het klopt wat die prijs betreft. Eerlijk gezegd heeft mij de gang van zaken een bijsmaak gegeven. Zou het zo kunnen zijn, dat ik gelokt wordt met een goedkope plaat, om mij vervolgens tijdens de levering (want de vrouw wil liever vandaag nog weer kunnen koken) een duurdere plaat te kunnen verkopen???

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Fam Schel 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via menu en/of trefwoorden is snel te vinden wat je zoekt.
bestellen is eenvoudig en duidelijk.

Service
Zeer snelle levering (de volgende dag al zelfs als je pas net voor middernacht bestelt). Afrekenen met PIN bij chauffeur: dit zou de standaard moeten zijn!

Assortiment
Ruime keuze in breedte (aantal merken/typen) als diepte (weinig tot veel functionaliteit/energieklassen).

Aanbeveling
Er is geen goedkopere, betere en snellere webshop te vinden!

Extra toelichting
Betaalbare spullen, snelle levering zonder risico's met PIN-betaling aan de chauffeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Troost 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan v Dijk 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter uit België 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H. D. 13-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de ene dag besteld en de volgende dag in huis, super!

Service
Netjes op de tijd die aangegeven werd

Assortiment
veel om te zoeken en te vergelijken

Aanbeveling
Zou het zó weer doen.

Extra toelichting
Wij zijn via een vergelijksite bij jullie terecht gekomen en hebben daar absoluut geen spijt van

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v. Vleit 13-08-2013 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dicht bij in de woonplaats

Service
vriendelijk verkoper

Assortiment
groot assortiment

Extra toelichting
Wij hebben de koelkast online bekeken , en het in de winkel besteld en het opgehaald ,wat voor ons heel makkelijk was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d.wiltschut 13-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
prima site en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam catharina 13-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Wij hebben twee en een half jaar geleden een Inductie kookplaat van het merk Boretti aangeschaft en net na de 2 jaar garantie ging deze helaas stuk, hebben de monteur laten komen en dit ging echt teveel kosten, de Keukenloods heeft ons daarom een redelijke korting geven op de nieuw aan te schaffen inductie plaat, omdat dit net na de garantie van 2 jaar gebeurde. super

Assortiment
Ik kwam vw een nieuwe inductiekookplaat bij de keukenloods, na twee en een half jaar wat een verandering, wat een assortiment gewoon geweldig, de keukenloods doet niet onder voor andere keukenfirma's

Aanbeveling
Goed en klantvriendelijk, goede hulp, goed advies en de garantie ook na twee en een half jaar net als deze voorbij is, dan toch meedenken en daarna handelen ik kan niet anders zeggen super en heel vriendelijk bedankt.

Extra toelichting
Ga naar de keukenloods zo klantvriendelijk en meedenkend personeel, maar voor al professionele advies dat is voor mij echt heel belangrijk en dat kreeg ik. Maar ook de prijsverhouding is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

jan de vries62 13-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
vanuit je stoel bestellen.
webshop overzichtelijk.

Service
levertijd en tijdstip van aflevering,prima.

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
gemak, keus, service prima.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

W.v.d.E 13-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website duidelijk,Het betalen bij aflevering,En de bezorging was ook super.

Service
Nog niet nodig gehad,alles werkt perfect.

Assortiment
Volop keuze,en de prijs is ook correct.

Aanbeveling
Goed assortiment,en makelijk contact te maken.

Extra toelichting
Dus de volgende aankoop/en is dan makelijke keus voor mij KEUKENLOODS!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvonne Rosiek 13-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles was duidelijk omschreven.

Service
Supersnelle levering en binnen de aangegeven tijdstip. Super.

Assortiment
Voldoende keus en goed geprijsd.

Aanbeveling
Goeie service. Dus ik zou iedereen aanbevelen. Nog nooit zo snelle bestelling ontvange. Voor 9 uur in de ochtend besteld en om 3 uur in de middag al bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan_1942 12-08-2013

Algemene score

7,5

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Rakkie02 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Raymond213 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snel en juist geleverd. Netjes vooraf bericht van moment levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews