Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16951 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2194 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bobbas 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
bestelling op interniet ging heel gemakkelijk

Assortiment
de keukenloods had de koelkast die we zochten voor de laagste prijs

Aanbeveling
Vanwege de prima communicatie over afleverdatum en tijd gecombineerd met snelle bestelgemak en laagste prijs

Extra toelichting
Prima site, snel geleverd, goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

sahil 5 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wjg verheijen 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
prima om alles op te zoeken,wat jij zelf wenst..

Assortiment
naar ieder zijn prijs of merk iets te zoeken..

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

r vriezen 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ideaal via internet

Service
alles volgens afspraak

Assortiment
vrijwel alles leverbaar uit voorraad

Extra toelichting
alles is gelopen zoals gewenst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wop59 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
thuis vanuit je luie stoel bestellen

Service
snel contact en snelle levering

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
vanwege de service

Extra toelichting
uitstekende service en keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klant Wognum 27-06-2013

Algemene score

6,0

Service
bijzonder veel moeten praten om de loeizware oven over de drempel afgeleverd te krijgen.
Uiteindelijk lukte dat maar geen cm verder dan dat, daardoor kon de deur niet eens meer dicht en moest een huisvrouw alleen dat ding aan de kant zien te krijgen. Niet erg klantvriendelijk

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 28-06-2013

Beste klant uit Wognum,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent.

U heeft helemaal gelijk! Deze actie is niet echt klantvriendelijk.
Wij gaan dit dan ook opnemen met het transportbedrijf en de desbetreffende chauffeur.

Om uw pijn toch een beetje te verzachten willen we u namens Keukenloods.nl een waardebon van 25,- euro aanbieden vrij te besteden op www.cookingfactory.nl

Stuur uw ordenummer naar info@keukenloods.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

L. van de Worp 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Rustig thuis de keuze kunnen maken en later nog even telefonisch contact is voor mij een prima combinatie.

Service
De koelkast zou een week levertijd hebben maar na 3 dgn werd ik al gebeld. Allemaal ook op een zeer vriendelijke wijze.

Assortiment
De keuze is reuze !!

Aanbeveling
Er is genoeg keus en tegen een zeer scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rosamarietje 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
hoef niet naar de winkel en scheelt aanzienlijk in de kosten

Service
de super snelle service en levering

Assortiment
ruime keuze uit allerlij merken

Aanbeveling
vanwege de snelle en goede en nette bezorg service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jat77 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Supersnel bestellen, pinnen bij de chauffeur, perfect!

Service
Enige onduidelijkheid over werkelijke leverdatum. Hiervoor gebeld, vriendelijk te woord gestaan, duidelijk antwoord.

Assortiment
Precies wat ik zocht.

Aanbeveling
Snelle levering. Handig dat je kunt pinnen. Goede indicatie wanneer de chauffeur komt bezorgen.

Extra toelichting
Gewoon heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r minten 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
echt perfect

Service
de service was echt perfect

Assortiment
ook super goed

Aanbeveling
zou t zeker aan bevelen aan mensen.alles liep gewoon perfect

Extra toelichting
alles is prima en pefect verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heidi3878 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanaf je stoel kan je shoppen ,vergelijken en bestellen en als iets niet duidelijk word je professioneel te woord gestaan.

Service
ik begreep iets niet even opbellen en gelijk een duidelijk antwoord

Assortiment
keuze zat, je hoeft niet naar 10 verschillende winkels

Aanbeveling
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zalmforel62 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Via beslist.nl ging het vrij gemakelijk.

Service
Eerste keer een ander merk toegestuurd gekregen.na tel, , contact in twee dagen alsnog goed geregeld

Assortiment
Voor een ongelooflijk lage prijs kunnen kopen.

Aanbeveling
Alles keurig afgerond

Extra toelichting
Alles bij elkaar goed afgesloten, prijs kwaliteitsverhouding zeer goed

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

speer75 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Ik vindt dat er bij de vaatwassers meer fotos geplaats mogen worden.

Service
De service was fijn en de levering was ook heel snel.

Assortiment
was een mooie prijs en geen bezorgkosten is ook altijd fijn.

Aanbeveling
zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Ik vindt alles wel oke behalve de fotos van de produkten deze zijn matig. hier zou verbetering in mogen komen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

195908 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles overzichtelijk.

Service
Duidelijk en snel.

Assortiment
Voor de vaatwasser die wij snel nodig hadden genoeg keuze

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
We kopen nu voor de derde maal hier wat en tot nog toe gaat alles gewoon goed zonder poespas gewoon doen waar je goed in bent en dat doen jullie in onze ogen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hmb 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goede informatie en afstemming op ons vraagstelling

Service
Zie boven, er is totmin detail rekening gehouden metbonze wensen.
Bezorgingngingnooknerg goed, goede informatie mbtbstatus van de order

Assortiment
Ruimte keuze, we konden na hetnuitvallen van onze koelkast snel beslissin

Aanbeveling
Hebben we inmiddelsnal gedaan!

Extra toelichting
Inmiddels zijn wij bezig met ander "witgoed" en komen dan zeker bij terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mokkie79 27-06-2013

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Arnie39 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Alles is prima verlopen. Snelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aardbei1964 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alleen even bellen en het werd geregeld.

Service
netjes binnen gezet en met pin betalen.

Assortiment
ruim voldoende, waarmee de keuze niet eenvoudig is.

Aanbeveling
het gemak en de snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarieke23 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk, goed gedocumenteerd en snel in te vullen.

Service
Uitstekend, telefonisch goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G.Hamstra 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Snelle service/aflevering

Assortiment
Overzichtelijk assortiment

Aanbeveling
Positief

Extra toelichting
Siemens onderbouw koeler, goede prijs/prestatie verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G.A. v. Eck 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ruime keus, snelle levering. Wij zijn heel tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennie55 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk de producten te vinden en zeer makkelijk te bestellen.

Service
Uitstekend.

Assortiment
Compleet.

Aanbeveling
Prima winkel om zaken mee te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barend896 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christian07 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johanna Groeneveld 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te bestellen, goede site

Service
Vriendelijk, kon zelf kiezen welke dag er bezorgd werd. En de tijd werd ook nog gegeven.

Extra toelichting
Makkelijk te bereiken via de telefoon. Vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Doorn 22 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zonder je huis uit te gaan makkelijk aan een nieuwe vaatwasser gekomen

Service
Levering was zeer snel.

Assortiment
groot assortiment. Indien niet aanwezig dan een betere voor dezelfde prijs.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden dus zal de winkel zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

4 John m 27-06-2013

Algemene score

8,3

Gemak
snel via internet

Service
gewoon goed

Assortiment
heel veel keus

Extra toelichting
voor ons budget het beste apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alexandra2013 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ik had een vraag over de levertijd. Toen ik belde, kreeg ik gelijk iemand persoonlijk aan de telefoon ( in plaats van een callcenter of antwoordapparaat) die mij verder kon helpen. Verder bleek dat ik teveel geld had betaald (kosten levering op zaterdag die nvt waren)Dit bedrag kreeg ik netjes teruggestort.

Aanbeveling
Ik kreeg wat ik besteld had, op de afgesproken tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R. Vroon 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het gemak waar zowel de site mee werkt als het gemak contact op te nemen met het bedrijf was ik zeer positief door verbaasd. ook de snelheid waarmee Keukenloods heeft gereageerd op mijn vragen was buiten gewoon goed. soms had ik al binnen 3 minuten een atwoord.

Service
Zowel in het voortraject bij het stellen van vragen als bij de definitieve bestelling ben ik zeer goed geholpen. Beter dan je in eerste instantie bij een internetwinkel vanuit zou gaan. De internetwinkel is echt een verlengde van een normale winkel. Ook de monteur die langskwam om de artikelen te bezorgen en te monteren nam ruim de tijd en moeite deed zelfs meer dan in zijn opdracht stond

Assortiment
Zeer ruim wat ik zocht was er of kon besteld worden

Aanbeveling
Na ervaringen zowel prive als zakelijk met keukenstudio's ben ik eindelijk een bedrijf tegen gekomen dat wel service verleend en weet dat een klant niet ellenlang ergens op wil wachten. Daarnaast was de prijs ook nog eens zeer aantrekkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.G. Lentfert 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede site, goede info, werkt practisch

Service
Alles keurig op tijd, goede en betrouwbare communicatie, terugkoppeling en info.

Assortiment
Alles gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Goede ervaring, deskundige levering en communicatie

Extra toelichting
Gewoon goed!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steenbokje 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig en snel bestellen en betalen via de site

Service
vlotte levering, aardige bezorger

Assortiment
meer dan voldoende

Aanbeveling
absolute aanrader

Extra toelichting
Meer dan tevreden over alle aspekten van KeukenLoods.nl Prijs staat voor ons voorop, maar zelfs die was het laagst die we konden vinden voor deze vaatwasser. Excellent! Volgend apparaat zal zeker ook hier besteld worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

basseah 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige disks stappen voor het plaatsen van de bestelling.

Service
Goede service. Alleen jammer dat het verpakkingsmateriaal niet mee terug mocht.

Assortiment
Ruime keus en goede alternatieven aangeboden gekregen

Aanbeveling
Goede winkel, maar dat zijn er meer van.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frankys 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis bestelling en goed overzichtelijke site met vergelijking mogelijkheden tussen de verschillende apparaten

Service
Snelle service

Assortiment
Genoeg assortiment om een keuze te maken

Aanbeveling
Prima service snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nadiloes 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel en makkelijk te vinden

Service
maken het waar ergens anders goedkoper meld het ons en dan krijg je zelfs een beter aanbod!

Assortiment
voor elke portemonnee

Aanbeveling
goede en snelle levering

Extra toelichting
als je belt word je zeer goed geholpen en het product wordt snel geleverd. ook de garantie is goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bassie2013 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Xxx

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H. Vink 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
We hebben al meerdere producten gekocht en geen klachten. Je wordt netjes te woord gestaan en alles loopt volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Evi13 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

T. van Norden 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website. Bestellen ging heel gemakkelijk.

Service
Koelkast werd de volgende dag bezorgd op de afgesproken tijd. De oude werd kosteloos meegenomen. Prettig was dat bij de chauffeur gepind kon worden.

Aanbeveling
Door snelle levering en lage prijzen zou ik zeker deze winkel aan anderen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarijkeKoolhaas 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
overzichtelijk

Service
bezorging prima geregeld

Assortiment
breed

Aanbeveling
voor afhalen dichtbij

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Daniel89 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb het product zelf opgehaald maar ik ben erg tevreden over de snelheid van het hele process.

Service
Erg goed geholpen via de telefoon en kon het product meteen afhalen.

Assortiment
Het product was op vooraad.

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden dus zal het zeker aanraden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saner6465 26-06-2013 In de winkel gekocht
Keukenloods Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is overzichtelijk, klantvriendelijk en biedt een ruim assortiment.

Service
17-06 gebeld voor Siemens IQ700 vaatwasser SX69T091NL omdat deze niet op de site stond.
De medewerker zei dat dit het type “Speedmatic” is en deze niet via de site verkocht werden maar alleen via de winkels.
Winkel in Roosendaal gebeld en de vraag voorgelegd. Werd binnen het uur teruggebeld met een prijs die ruim 30% lager lag dan de verkoop advies prijs van Siemens.
De levering zou dezelfde week nog plaatsvinden. Echter dezelfde dag ’s middags een mail van de vestiging dat de levering pas in week 26 zou plaatsvinden.
Op 20-06 gebeld door de transporteur Dutchned voor een afleverafspraak en die heeft plaatsgevonden op 25-06. Je kon een dag van tevoren op keukenloods.nl het tijdstip van leveren controleren met een tijdspan van 2 uur. Er zou geleverd worden tussen 12.30 en 14.30 maar de chauffeur stond om 12.05 al voor de deur!! Netjes afgeleverd, oude machine weer meegenomen en makkelijk mobiel pinnen.

Assortiment
Keukenloods heeft een ruim assortiment en biedt voldoende keuze in de productgroepen.
Pluspunt: als een product elders goedkoper wordt aangeboden, kun je dit via een link melden. Je ontvangt dan een scherpere en natuurlijk goedkopere prijs!

Aanbeveling
Ik ben zelf obv verhalen van anderen bij Keukenloods terecht gekomen.
Ze bieden professioneel en deskundige advies.
Mocht je een model zoeken dat niet op de website is te vinden, kan deze ook besteld en geleverd worden.

Extra toelichting
Keukenloods biedt een uitgebreid assortiment, een prima service en zijn gemakkelijk en goed bereikbaar voor opmerkingen en vragen. De levering is goed te overleggen en af te spreken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geert 12 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk toegangbare site

Service
bestelling (pizzasteen) kapot
aangekomen, gebeld en vervolgens gemaild en er is netjes een nieuwe steen opgestuurd: Prima sevice!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

raijmakers 25-06-2013

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk bestellen, snel reactie.

Service
Machine niet verkrijgbaar en andere, nieuwe versie gekregen voor zelfde prijs.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
wellicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

keesschijff 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk, helder en overzichtelijk

Service
Levertijd viel tegen, maar werd geheel goedgemaakt door een keurige bezorging en afhandeling

Assortiment
Veel keuze geen problemen mee gehad

Aanbeveling
Gewoon als tip, is zeker scherp geprijst

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

B.L. van Oosten 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is gebruiksvriendelijk

Service
Alvorens ik bestelde heb ik opgebeld of het type afzuigkap eenzelfde uitsparing in mijn keuken nodig heeft als mijn oude afzuigkap. Toen werd ik geattendeerd op een goedkoper merk van dezelfde kwaliteit. Alvorens afgeleverd werd kreeg ik keurig bericht en zelfs kort tevoren nog een telefoontje

Assortiment
De site bedt een ruime keuze.

Aanbeveling
De deskundigheid en afhandeling is uitstekend.

Extra toelichting
Alleen maar positieve ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.c.m. Beerens 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website; eenvoudige bestellingsmethode; onmiddellijke bevestiging; gebruikersvriendelijke betalingsmethode.

Service
Regelmatige terugkoppeling via de e-mail en de telefoon; perfect.
Vriendelijke bezorgdienst; kort maar krachtig.

Assortiment
Helder overzicht van producten en specificatie van eigenschappen.

Aanbeveling
Een en al lof; ga zo door.

Extra toelichting
Jullie maken het de klant eenvoudig. Jullie houden zich aan gemaakte afspraken. Kortom; perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DennisWinands 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles perfect, alleen in de eerste mail stond dat je gebeld werd voor een tijdsafspraak van leveren. Ben niet gebeld heb de tijd kunnen vinden nadat ik ingelogd heb op de site.

Service
Snelle levering zoals afgesproken, goede service van de chauffeur, super!

Assortiment
Goed en ruim assortiment, maar altijd ruimte voor uitbreiding natuurlijk

Aanbeveling
Zeker aan te raden. Goede apparatuur voor een nog betere prijs!

Extra toelichting
Zeer tevreden. In de toekomst kom ik zeker terug bij keukenloods wanneer ik apparatuur nodig heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Dijk 130 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Werd zeer goed geholpen aan de telefoon, de installatie was vlekkeloos door vriendelijk team

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Helma 58 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Super snelle levering, keurig geïnformeerd worden wanneer de goederen gebracht worden. Oude producten worden meegenomen. Top bedrijf en zal dit zeker ook andere adviseren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BuurvrouwHiernaast 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke menustructuur, zoeken op categorie en trefwoord is handig.

Service
Mailtjes die je goed informeren.

Assortiment
Genoeg keuze in prijs/kwaliteit.

Aanbeveling
Ja, want goede ervaring.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews