Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 18756 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2529 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vincent en Gerda Breed 24-02-2014 In de winkel gekocht
Opmeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Kon het uit voorraad ophalen

Service
Kreeg zonder te vragen nog wat korting en een fles wijn voor het ophalen

Assortiment
Zocht een inductie kookplaat. Er was ruim voldoende keus in diverse prijsklassen

Aanbeveling
Zie voorafgaande motivaties

Extra toelichting
Uitstekend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B.W. Nieuwenhuis 24-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed te vinden

Service
goed alternatief geboden, toen gevraagd artikel niet te leveren was.Ook de bezorging was prima.

Assortiment
Heel veel keus uit merkartikelen

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
We zijn erg te spreken over alles, de website-informatie- kwaliteit van het bestelde en de aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Los71 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed vindbaar op internet, snel telefonisch contact.

Service
Accuraat meedenken en handelen. Goede advisering.

Assortiment
Volop keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Ik zou een goede aanbeveling geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Romylo 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijker dan thuis bestellen kan niet!

Service
Goed!

Assortiment
Ruime keuze, voor ons budget konden we toch kiezen wat we ook mooi vonden.

Aanbeveling
Voor ons een hele goede ervaring, dus zou het zeker bij anderen aanbevelen.

Extra toelichting
Geen klachten, zou zeker weer hier wat bestellen als we weer iets nodig hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PietMonster 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gewoon via internet gelijk gevonden wat ik zocht

Service
Vlot en accurate levering

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
zou zeker aan bevelen door service e4n kwaliteit

Extra toelichting
gewoon goed en nette levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Adriana1234 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees Van Ancum 24-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijke website. Artikelen goed te vinden en gemakkelijk te bestellen. Afhandeling prima.

Service
Service medewerker was niet op de hoogte van de afwijkende maat schroefdraad gasfornuis vs. gasslang.

Assortiment
Alles kunnen vinden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 24-02-2014

Beste Cees,

Bedankt voor uw opmerking. We gaan gelijk bekijken of er meerdere fornuizen zijn die dit probleem hebben en geven dit door aan onze verkopers.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Lianne Jansen 24-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met een paar muisklikken is alle benodigde informatie makkelijk te vinden

Service
Ik bestelde een koelkast, welke dus niet leverbaar bleek binnen een paar dagen. Ik werd gebeld met het aanbod een andere koelkast te nemen (zelfde soort, ander merk) die eigenlijk iets duurder was, maar werd mij aangeboden voor dezelfde prijs.. Top service

Assortiment
Ruime keus en makkelijk te vergelijken

Aanbeveling
Van het bestellen tot de bezorging loopt alles vlekkeloos en met gemak ten betaalbare prijzen. Ideaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Trik 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen ging super. De korting verdween echter bij het afrekenen, waardoor ik nog moest bellen.

Service
Super service aan de telefoon en alle afspraken werden nagekomen.

Assortiment
Het product dat we zochten was er, maar keukenloods.nl raadde een goedkoper alternatief aan met een betere beoordeling.

Aanbeveling
Zeker!

Extra toelichting
Prima eerste indruk. We komen zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mootje65 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Het apparaat wat wij graag wilden, was er niet meer. Ze hielpen zeer goed door te luisteren wat onze wensen waren.
En hebben ons een een alternatief geboden die een hogere prijs had, maar die wij voor dezelfde prijs mochten kopen als het apparaat die wij eerst graag wilden
👍

Assortiment
Zie bovenstaande reactie

Aanbeveling
Wij hebben het op onze Facebook gezet dat wij erg tevreden zijn, zodat onze vrienden het hebben kunnen lezen.
Ook mondeling geven wij het door.

Extra toelichting
Super tevreden Meedenken Telefonisch goed te woord gestaan Op alle vragen werd rustig en duidelijk antwoord gegeven Snelle service Goede koerier (behulpzaam en vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alida12 23-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
makkelijke website, mijn product was niet leverbaar, maar dat werd meteen de zelfde dag gemeld en er werd mij een soortgelijk product voor de zelfde prijs aangeboden. levertijd zou 2 weken zijn, maar was er al na ruim een week.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mayflower 1620 23-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijke en overzichtelijke site

Service
goede en correcte service

Assortiment
groot assortiment, keuzes te over

Aanbeveling
deze winkel zou ik zeer zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Een goede en correcte winkel, zoals je het ook verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kriekske 23-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van achter de computer bekijk je het assortiment,specificaties en de reviews, en je maakt je bestelling en deze wordt netjes thuis afgeleverd.

Service
Heb tweemaal contact over levering gehad, en ben elke
keer netjes te woord gestaan
en geholpen.

Assortiment
Ben zeer tevreden over de ruime.

Aanbeveling
Die zou ik aan iedereen willen aanbevelen, door het gemak, service, assortiment, en de concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rick heil 23-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Echt super.

Service
Snel en op de afgesproken tijd.

Assortiment
Veel en overzichtelijk.

Aanbeveling
Gewoon de beste keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rvd73 22-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
zoeken, bestellen en snel in huis

Service
snelle reactie op bestelling, correct/vriendelijk telefoon gesprek en bezorging

Assortiment
ruime keuze naar wat we zochten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Carly_65 22-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
nadat ik mijn vraag op de site had geplaatst werd ik binnen een uur terug gebeld.

Extra toelichting
ik kon zelf kiezen of ik het artikel op kwam halen of dat het bezorgt moest worden. ook waar en wanneer maakte keukenloods niets uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom-80 22-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ik had het product netjes de volgende dag in huis zoals aangegeven was op de website.

Extra toelichting
Ik zocht een pan van specifieke kleur en afmeting en ben bij Keukenloods online goed geslaagd. Er was een grote keuze en door de uitgebreide specificaties had ik het gevoel net zo goed geïnformeerd te zijn als dat ik zou zijn geweest wanneer ik hetzelfde product in de winkel zou hebben gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Doorten67 22-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk product zoeken, duidelijkheid over levering,betaling enz.

Service
Levering was om 6:00 in ochtend, veel te vroeg. Maar nadat ik daar melding van gemaakt heb, kreeg ik vrij snel reactie terug! fijn, ik hoop dat er wat mee gedaan wordt!

Assortiment
wat we nodig hebben

Aanbeveling
Geen bijzonderheden te melden, loopt prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

fam sparreboom 21-02-2014 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
we hebben onze spullen bij de winkel besteld dit ging erg snel en zonder problemen

Service
we konden het laten leveren
maar ook bij het hoofdmagazijn afhalen dit ging ook weer zonder problemen
we hebben gebelt en de zelfde dag konden we het al afhalen

Assortiment
de keuze is reuze

Aanbeveling
zeker de moeite waart de prijzen zijn erg gunstig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kareltje123454 21-02-2014

Algemene score

6,5

Service
Voor informatie zijn wij in Gaanderen geweest maar zoals gebruikelijk daar zijn zij zeer klant onvriendelijk maar dat zijn wij inmiddels wel gewend daar jammer.

Aanbeveling
Zoals ik al vertelde id de winkel in Gaanderen niet klant vriendelijk , Het is ons al een keer eerder overkomen toe wij een combie oven gekocht hadden en wij niet de precieze werking er niet van wisten.
De winkel heeft ook geen uitstraling .

Extra toelichting
De webwinkel wel maar de winkel in Gaanderen raad ik iedereen af.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

joep4 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
helemaal prima!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mar18 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Besteld en snel op te halen.
(omdat wij in de buurt wonen)

Service
Ouder model besteld, voor dezelfde prijs het nieuwste model meegekregen.

Assortiment
Voor ons ruim voldoende.
Jammer dat in de winkel in Zaandam niet dezelfde artikelen op voorraad zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mafia 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker dichtbij en wordt gebracht en aan de deur betalen. Top!!

Service
Prima geholpen bij het maken van de keus voor een inbouw koelkast

Assortiment
Meerdere types mogelijk.

Aanbeveling
Absoluut aan te bevelen.

Extra toelichting
Kom hier zeker weer terug voor de apparaten voor mijn keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

esther vries 21-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
prima service, goed op de hoogte gehouden van levertijd etc..

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jan nobbe 21-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super eenvoudig om iets te bestellen

Service
binnen twee dagen in huis

Assortiment
alle keus

Aanbeveling
bij al onze vrienden aanbevolen

Extra toelichting
geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke1121 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via de mail een vraag gesteld over de mogelijkheden van een nieuwe vaatwasser. Binnen een paar uur een aanbod gekregen voor ons specifieke geval.

Service
Vaatwasser besteld, een dag later kwam een lid van het verkoopteam langs om te kijken wat mogelijk was.
Problemen waarvoor zij niet verantwoordelijk waren zijn voor 120% opgelost. Alle lof

Assortiment
naar mijn idee is alles verkrijgbaar. Indien het niet aanwezig is kan het besteld worden.

Aanbeveling
Super winkel. Heb naast een vaatwasser ondertussen ook een side-by-side koelkast gekocht.
Ga zeker weer naar hen toe indien nodig.

Extra toelichting
een 10 met een griffel voor het team van de Keukenloods in Alkmaar.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

mordo 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen via internet gaat natuurlijk heel gemakkelijk en wanneer het om zulke apparatuur gaat is dat niet anders. Veel handiger dan naar een winkel te gaan die meestal een beperkt assortiment hebben.

Service
Snel en zeker

Assortiment
Alles wat je voor een keuken nodig hebt, hebben ze..en nog een beetje meer.

Aanbeveling
Heb het al meerdere malen gedaan vanwege goede ervaringen.

Extra toelichting
Prettige ervaring met Keukenloods en dat is niet de eerste keer :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prins12 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed

Service
tot nog toe goed?

Assortiment
goed

Aanbeveling
beter dan ik verwachte

Extra toelichting
sneller en beter dan ik op rekende

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

DNK2 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijker kan het niet.

Service
bedrijf is goed bereikbaar
oude spullen worden ook afgevoerd en de prijs is prima

Assortiment
top

Aanbeveling
betrouwbaar, snel en geen risico (betaling bij aflevering mogelijk)

Extra toelichting
Ik zou geen minpunt kunnen noemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilgers Sd 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer snel afgelevert.
s.avonds om kwart over 10 besteld. Volgende dag tussen de middag afgelevert.

Service
Zetten het apperaat neer waar jij hem graag wil hebben. Dus niet bij de voordeur maar in de huiskamer of keuken.

Assortiment
Hebben wat ik nodig had.

Aanbeveling
Zeer goede afhandeling van mijn bestelling

Extra toelichting
Koelkast kapot kan op zo'n manier zeer snel en goedkoop je nieuwe koelkast in huis, hoef niet naar winkels geen vrachtkosten of een aanhanger huren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soso 21-02-2014 In de winkel gekocht
zaandam

Algemene score

8,7

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fjch1330 20-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Kon het lekker thuis uit zoeken , webside duidelijk.

Service
Gebeld en gevraagd naar wat dingetjes, fijn en vriendelijk te woord gestaan.
Ook de bezorging was perfeckt

Assortiment
Was duidelijk op zoek naar iets, en een heel groot assortiment. te kust en te keur.

Aanbeveling
Zelf goede ervaring mee, en de prijs gunstig.

Extra toelichting
Heb zeer goede ervaring gehad per telefoon fijn geholpen. Ook de aflevering was dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Alkmaar 20-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De offerte, het bestellen en de aflevering verliepen naar wens. Geen poespas.

Service
Kreeg snelle reacties op de gerichte vragen in mijn e-mails. Spullen werden binnen redelijke termijn gratis thuis afgeleverd.

Aanbeveling
Als je weet wat je wilt kun je hier snel tot zaken komen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Romme67 20-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch alles kunnen regelen zonder aanbetaling

Service
Keurig te woord gestaan, alternatieven werden pro actief aangeboden en verschillen goed uitgelegd. Aflevering volgens afspraak met juiste tijdsaanduiding zodat ik niet lang vrij hoef te nemen van werk.

Aanbeveling
Ik was zeer verrast door gemak en goede service van de Keukenloods. Zonder enige twijfel aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boijke001 20-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede beschrijving

Service
levering snel afgehandeld

Assortiment
goedkoope spullen voor mensen die iets minder kunnen betallen

Aanbeveling
prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem vd sande 20-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel te vinden op het net

Service
zeer snelle levering

Assortiment
erg veel keuze

Aanbeveling
gewoon de goedkoopste

Extra toelichting
gewoon goed en voordelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loenen Gld 20-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site met alle info die nodig is plus dowloadmogelijkheid van fabrieksinfo

Service
Snelle reactie op bestelling

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Keukenloods heeft bewezen snel en betrouwbaar te zijn

Extra toelichting
Fijne site en prettig contact.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea Beljaars 20-02-2014 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle levering

Service
wordt netjes geholpen en een goede uitleg

Assortiment
super breed assortiment

Aanbeveling
goed in alle opzichten

Extra toelichting
Klantvriendelijke winkel erg makkelijk als er plotseling een apparaat in je keuken het begeeft, hebben altijd wel een oplossing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pmweterings amHarsveld 20-02-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
we zijn heel fijn geholpen,en hebben ook de beste advies gekregen. daar zijn we heel blij mee, graag als het kan! want we zijn niet meer zo piep jong 80 jaar meschien heeft u voor ons een uit gebreid kook of bak boek voor mij. eerst moeten wennen aan de knopjes en beschrijving, want dat was wel even wennen,maar met engelen geduld zijn we er uit gekomen met onze leeftijd we zij geslaagd in ALKMAAR

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

escofier 20-02-2014

Algemene score

7,2

Service
dit is de 2de review die ik schrijf, vanwege kritiek op de levertijd is mijn 1ste review waarschijnlijk niet door de censuur gekomen. Zie de motivering.

Aanbeveling
Ik zou wel zeggen dat er van een levertijd van 2 dagen geen sprake is bij bezorgen.

Extra toelichting
Eigenlijk ben ik te moe om twee keer een verhaal af te steken over een levertijd van 2 dagen wanneer bij leverancier voorradig. Ik ontving mijn koelkast pas op de 7de dag. Telefonisch kreeg ik te horen dat die twee dagen geldt voor wanneer je je bestelling zelf af haalt, maar dat staat niet op de site bij de levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Truus beld 20-02-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen

Algemene score

9,3

Service
Helemaal meedenkend in welk apparatuur we willen kopen

Extra toelichting
Super, zoals wij zijn behandeld er is goed meegedacht en het advies was prima. Nogmaals bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie Kalisvaart 20-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer eenvoudig zoeken naar het produkt wat je zoekt.

Service
Duidelijk informatie en een zeer snelle levering

Assortiment
De keuze is ruim en in merken en prijzen.

Aanbeveling
Ik dat zeer zeker doen.

Extra toelichting
Het is voor het eerst dat we iets hebben gekocht bij keukenloods. De site is zeer gebruiksvriendelijk en duidelijk. De info na de bestelling per sms en mail helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvette 2014 20-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product besteld en was snel n huis.

Service
Goed telefonisch bereikbaar. Correct en snel met afspraak

Aanbeveling
Goede ervaring, goed product en vlotter afhandeling

Extra toelichting
Goede beoordeling omdat ik goed en snel bediend ben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nomme25 20-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Artikel makkelijk gevonden. Vergelijk mogelijkheden zijn eenvoudig.
Gemak van Ideal betalen

Service
Artikel besteld via site, binnen een uur de orderbevestiging en opvolgend de factuur binnen.
Zelfde dag nog telefonisch contact opgenomen om afspraak te maken voor aflevering.

Assortiment
Wat ik nodig had was makkelijk op de site te vinden en de sorteermogelijkheden maakt het makkelijk om naar eigen keuze te zoeken
Goede actieprijzen

Aanbeveling
In ieder geval voor internet bestellingen, de winkel heb ik geen ervaring mee

Extra toelichting
Plezierige manier van aankopen doen. Afspraken worden nagekomen. Vlotte levering op afgesproken tijd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

StephanSchudde 19-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie site, goed aanbod

Service
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Spapens 19-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Thuis gemakkelijk zonder tijdsdruk keuze maken

Service
Eerlijke betrouwbare site, die doen wat ze beloven en zeggen

Assortiment
Als je hier geen keuze kunt maken kun je het nergens. Groot divers assortiment, met dito prijzen. Voor elk wat wils.

Aanbeveling
Heb site al aan div vrienden en familie aangeraden. Kom in de toekomst hier zeker terug.

Extra toelichting
Erg tevreden over gekochte artikelen. Je krijgt waar voor ie geld. En ze komen de afspraken na. Super site. Toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robert611 19-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik kon op de site iets niet vinden en werd door de klantenservice in no time geholpen.

Service
Woensdagavond besteld, vrijdag mijn koelkast thuis. En netjes de oude weer meegenomen.

Assortiment
Ze hadden precies wat ik zocht. En waarschijnlijk ook nog een boel dat ik niet zocht.

Aanbeveling
Alles prima geregeld, niks mis mee.

Extra toelichting
Snelle service, goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J. Smallegange 19-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
brengen tot aan de deur.
en contant afrekenen

Assortiment
ruim voldoende bekende top merken

Extra toelichting
Ik ben correct behandeld, alles liep volgens afspraak. En na de aflevering kwam er nog een vraag ,of alles goed was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wendie77 19-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke site

Service
bij telefonisch contact, vriendelijk te woord gestaan en prima vervangende oplossing gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Wel 19-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering, duidelijke site met voldoende informatie. Kwaliteit product is prima. Voldoet aan verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews