Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20511 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3432 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pieternel 22-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet, hoefde de stoel niet uit :)

Service
Behulpzame, correcte Nederlandse jongen. Ondanks hitte en geen airco in de bestelbus een opgewekt karakter.

Assortiment
Te veel om op te noemen. Volgende aanschaf ook bij jullie

Aanbeveling
Omdat je bij jullie de beste deal krijgt.

Extra toelichting
1. Goed produkt 2. laagste prijs 3. snelle levering 4. goeie telefonische service/informatie verstrekking 5. levering door prettig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cornelis bos 22-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het uitzoeken en bestellen was gebeurd in no time.

Assortiment
Ruim voldoende. Voor een vaatwasser van 45cm breed is de keus beperkt!

Aanbeveling
Vanaf het eerste contact via internet tot en met het bespreken van de bezorgdag en later de gemiddelde bezorgtijd verliep geheel naar wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid van Wezel 21-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Duidelijke toelichting en ook goed te vergelijken qua assortiment adhv de beschrijving per product.

Service
Goede informatie vooraf tav aflevertijden en data en ook dat dit ook nog te wijzigen was.

Assortiment
Dit zou mijns inziens wat uitgebreider mogen. Tav koelkasten incl een vriesvakje en ook tav groente lade die dan speciale mogelijkheden hebben om de houdbaarheid te verlengen.

Aanbeveling
Goede A-merken en duidelijke telefonische uitleg vd adviseurs en ook modellen die eruit gaan goed geprijsd.

Extra toelichting
Overal erg tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Mark_M_1983 21-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen ging eenvoudig en snel via internet

Service
Ik koos er voor om de bestelling af te halen. Het product werd keurig in de auto gezet. Bovendien kon ik ter plekke met PIN betalen. Je hoeft dus niet per se vooruit te betalen.

Assortiment
Ik was op zoek naar een vrieskistje, hierin was ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Gelet op bovenstaande ervaringen zou ik Keukenloods.nl ook aan mijn vrienden en kennissen kunnen aanbevelen.

Extra toelichting
Zie motivatie bij de afzonderlijke punten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ed klarenbeek 21-07-2014 In de winkel gekocht
amstwrdan zo en zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Aanbeveling
deskundigheid, service goed en met name
de hulpvaardigheid van de chauffeurs bij het afleveren van de goederen. een opmerking
meer follow up na offerte uitbrengen en de telefoon sneller opnemen.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

H.Bakker35 21-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Taar 21-07-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid-Oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bij binnenkomst keukenloods wist ik precies hoe mijn keuken eruit moest komen te zien, maar hoe dit daarwerkelijk in de ruimte zou gaan passen was voor mij een raadsel. Keukenloods heeft al mijn wensen gevisualiseerd en ingepast in de ruimte die er beschikbaar was voor mijn keuken. Erg prettig dat keukenloods aan alle praktische zaken dacht, die ik niet op mijn verlanglijstje had staan.

Service
Vriendelijke en gedreven werknemers die klaar staan voor de klant. De klant staat centraal en dat is te merken.

Assortiment
Toen de keuken was ingetekend ben ik gaan kijken naar het juiste apparatuur. Ook het keukenblad was naar mijn smaak in de juiste prijsklasse te vinden. Van duurdere opties tot meer betaalbare opties waren aanwezig

Aanbeveling
Er is altijd ruimte voor verbetering, maar een 9 haalt de keukenloods zeker!

Extra toelichting
Overall een hele goede ervaring gehad met keukenloods. De prijs was heel goed, de materialen die er zijn gebruikt in mijn keuken zijn van goede kwaliteit en de service is super. Ook na een foutje aan de kant van Keukenloods met de kookplaat, zijn ze heel royaal geweest met het oplossen. We hebben een super oplossing gevonden en ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Paulus Lubbers 21-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel makkelijk online te bestellen.

Service
Levertijd was boven verwachting kort. 's Ochtends om 8 uur besteld en dezelfde ochtend om 10.30 geleverd.

Assortiment
Ruim voldoende keus.

Extra toelichting
Niets op te merken, gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronde 20-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ook telefonisch goed advies gehad.
Jammer, dat het tijdstip van bezorgen niet doorgekomen is.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j hundertmark 20-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ruimen en snel besteld

Service
is op de juiste datum en tijd bezorgt

Assortiment
ruime kuize

Aanbeveling
goedkoper en snel bezorgt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rahanar 20-07-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Service
Heel klantvriendelijk

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Na de verkeerde filters toegestuurd te hebben is het uiteindelijk goed gekomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

wim de kok 20-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
binnen 1 dag geleverd .tijd opgevraagd van bezorging klopte .

Service
pinnen bij aflevering wel zo makkelijk

Aanbeveling
zie argumenten hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

math.erven 20-07-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker dicht bij in mijn buurt

Service
Prima info en uitleg. Vooral duidelijk

Assortiment
Ruim voldoende voor wat ik zocht. Zeker in vergelijking met de concurenten

Aanbeveling
Omdat ik een zeer tevreden gevoel heb over gehouden van mijn aanschf

Extra toelichting
Alom zeer tevreden en prettig te woord gestaan, waarbij een volle keuzevrijheid was.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron van es 20-07-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle onderhandelingen, vlot geleverd.

Service
Was even zoeken nar jullie, maar eenmaal gevonden ging alles vanzelf.
Wat veranderingen aan gebracht, en dit was snel Door gevoerd,

Assortiment
Zeer veel keus, je komt altijd wel met iets thuis.

Aanbeveling
Keus genoeg, voor de gewone man en voor de wat duurdere smaak is er ook genoeg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

monique013 20-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Appelpeertomaat 20-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede foto's van de artikelen

Service
5 uur na de bestelling had ik het artikel in huis

Assortiment
Van ieder merk meer modellen en prijzen. Er zit altijd wat voor je bij

Aanbeveling
Veel keus, goede prijs, snelle levering, vriendelijke bezorger

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam b 8256 19-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ook telefonisch is men goed bereikbaar. Verder gingen bestellen en leveren prima.

Aanbeveling
Prima winkel! Ook pas betalen bij leveren is prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van den Berg 19-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijker kan niet, vanuit de luie stoel bestellen. En de volgende dag al in huis.

Service
Uiterst behulpzame bezorgdienst

Assortiment
Zeer ruime keus in ons geval qua combimagnetrons

Aanbeveling
Overzichtelijke site, zeer ruime keus en voor een eerlijke prijs

Extra toelichting
Uiterst tevreden met deze nieuwe magnetron. Prestaties zijn eender aan onze oude. Magnetronfunctie maakt wel iets meer geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Boer 18juli 19-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
op internet gemakkelijk alles aan te klikken

Service
direct telefonisch goed geholpen

Assortiment
niet alle modellen zijn te zien

Aanbeveling
voordelig en snelle levering

Extra toelichting
snel contact per mail of telefoon

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

henkie1965 18-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooie site en duidelijk.

Service
Keurige status bestelling.

Assortiment
Wat ik zocht was volop keus in.

Aanbeveling
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan.

Extra toelichting
Super geregeld.Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L. Versendaal 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op internet gemakkelijk te bestellen en aflevering netjes
en op geplande tijd.

Service
Bevestiging per mail, dus weet dat het in behandeling is.

Assortiment
Niet gekeken, alleen maar wat ik nodig had.

Aanbeveling
Wat ik zocht makkelijk te vinden en te bestellen, correct geleverd.

Extra toelichting
wat ik nodig had heb ik gevonden, besteld en het is correct thuis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

10 tje 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Snelle behandeling. Waren wel even in de veronderstelling dat wij gebeld zouden worden voor een afspraak. (Dat stond op de bon) Maar het pakket werd gewoon door de postbode bezorgt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

atrientje 18-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Na online vragen over de inbouw, product besteld via internet.
Binnen enkele dagen konden wij het product ophalen zoals afgesproken.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanderkolk 18-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpeler en vlugger kan niet

Service
bellen je op en maken afspraak

Aanbeveling
ouderwets geholpen en geadviseerd

Extra toelichting
prima betrouwbare zaak, komen afspraken stipt na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leoo 18-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via de website is een kippetje.

Service
Op vragen krijg je snel een reactie.

Assortiment
Behoeft geen toelichting. Er is keuze zat. Breed scala aan producten voor diverse doelgroepen.

Aanbeveling
Zou ik direct doen.

Extra toelichting
Dit is de tweede keer dat ik iets bij de keukenloods besteld heb. Levering en kwaliteit van de apparatuur is geheel volgens verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nelianne 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super snel geleverx

Aanbeveling
Geen klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

5622 18-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website,overzichtelijk,snel de juiste keuze te pakken.

Service
Goed, bij vragen staan ze je telefonisch goed te woord

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Goed geholpen!Ik kan het iedereen aanbevelen hier iets te kopen!

Extra toelichting
Fijne website, ook het bezorgen ging perfect! Je hoeft bij hun geen hele dag te wachten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nkloosterboer 18-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Bestellen erg makkelijk en fijne bezorgservice waar je netjes de tijden van doorgegeven krijgt.

Assortiment
Mooie apparaten voor een super prijs.

Extra toelichting
Veel keuze en goede service!! Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid Kortekaas 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je je keuze weet, heb je met een paar klikken je bestelling rond!

Service
Je krijgt direct een bevestiging per mail toegezonden! Daarna een berichtje dat je per sms de bezorgingstijd door krijgt. Geen poespas of ander geleuter. Keurig op de afgesproken tijd bezorgd! Echt geweldig. Een aanrader!
En ze waren voor mij dan nog het goedkoopste. Ik heb een koelkast besteld.

Assortiment
Ze hebben een zeer ruim assortiment!En in elke prijsklasse. Je kunt uitgebreid zoeken welk artikel je wilt bestellen. En voor een mooi prijsje.

Aanbeveling
Vanwege het uitgebreide assortiment, kun je echt wel slagen in je keuze. En ze zijn ook nog eens niet duur! En een goede service. Volgende keer zal ik zeker als eerste bij deze firma kijken!!

Extra toelichting
Vanwege mijn heel goede ervaring, zal ik zeker bij mn volgende aankoop als eerste bij deze firma kijken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie van Lingen 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen.

Service
Snel.

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Betrouwbaar en goede aantrekkelijke aanbiedingen.

Extra toelichting
Tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Callinge 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima site alles easy te vinden.

Service
Zoals beloofd op de site, ze doen wat ze zeggen elders goedkoper laat het ons weten>
Prima

Assortiment
Heel ruim

Aanbeveling
Reeds meerde malen aanbevolen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Indie1961 18-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
tot 2x toe iets besteld, super snel geleverd

Service
vriendelijke, vakkundige mensen alle vragen beantwoord die ik had heel fijn

Assortiment
groot, kon kiezen wat ik hebben wilde voor een perfecte prijs

Aanbeveling
Ik heb jullie al aan diverse personen aanbevolen, ik ben heel tevreden

Extra toelichting
Denk dat hetgeen ik hierboven heb geschreven voor zich spreekt, als ik weer iets nodig heb dan weet ik waar ik moet zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leona 55 18-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Wij zijn in de winkel geweest,er wordt echt de tijd genomen,alle vragen heel goed beantwoord,en heel vriendelijk!!

Assortiment
Meer dan genoeg keus,ook in verschil van prijs

Aanbeveling
Om de manier waarop je wordt geholpen,en de keuze die er is,en natuurlijk een goede service

Extra toelichting
Meer dan tevreden,alles is snel en goed afgehandeld,donderdag gekocht,maandag kon ik bakken en koken,ga zo door,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Fonferek 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je hoeft de deur niet uit

Service
Alles volgens plan verlopen

Assortiment
grote hoeveelheid artikelen

Aanbeveling
alles perfect verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bombaci 18-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goed geholpen, levering op tijd. top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gvdzande 18-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel op internet vergelijken

Service
deskundig advies en goede tips voor inbouw in de winkel

Assortiment
veel keuze

Extra toelichting
het beste uit 2 werelden, internet om te vergelijken en de winkel voor goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

11simone 18-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed bereikbaar,duidelijk website

Service
Zeer vriendelijk en behulpzaam

Assortiment
Was alleen op zoek maar BBQ verder niet op andere zaken gelet

Aanbeveling
Goede dienst verlening, vriendelijke medewerkers van telefoon tot bezorging!

Extra toelichting
SUPER

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

joesoef tholen 18-07-2014 In de winkel gekocht
roosendaal

Algemene score

7,7

Gemak
ik werd op een snelle en goede manier geholpen

Service
het fornuis was snel thuis

Extra toelichting
het assortiment was groot

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

jan boerboom 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede website, snelle afhandeling bestelling

Service
goede levertijd c.q. manier van leveren,retourprocedure uitstekend

Assortiment
ruime keuze, ook qua merken

Aanbeveling
prima club!

Extra toelichting
zie bovcen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PLJ 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel doe je je bestelling, je kunt van alles vinden bij keukenloods! Super!!!

Service
Super, je plaats je bestelling, krijgt een bevestiging via je email. Een dag later je orderbevestiging. Onze vriezer was binnen, je krijgt weer een email bevestiging, en maakt dan een afspraak met het vervoerbedrijf! Alles klopt, wij waren super blij!
Ps. je hoeft pas te betalen bij aflevering, dit komt heel vertrouwd over!

Assortiment
Je kunt er van alles vinden, en steeds de laagste prijs, als je het product ergens anders goedkoper vind, kun je dit aangeven. Heb daar nog geen ervaring mee, maar denk dat je het product ook tegen die lagere prijs krijgt!

Aanbeveling
Een super aanbeveling!

Extra toelichting
Betrouwbare webwinkel, super service, doen wat ze zeggen, in een woord GEWELDIG, bij een volgend product weer bij KEUKENLOODS!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beppelina 18-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het is gewoon ook makkelijk iets te vinden

Service
goed overleg en duidelijke e-mails en telefonische afspraak voor bezorgen is ook zeeeeer prettig

Assortiment
wat ik zocht was ook goed te vinden

Aanbeveling
goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MartinusLouise 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hoeveel gemakkelijker wil je het hebben?

Service
Er wordt adequaat gereageerd op vragen van de klant.

Assortiment
Wij waren op zoek naar een fornuis van Smeg. Voldoende aanwezig bij Keukenloods en voor scherpe prijzen.

Aanbeveling
Prima ervaringen met bestellen en service.

Extra toelichting
Ik geef nooit een tien, daarom dus een negen! Uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JaapenKarin 18-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk website bestellen eenvoudig

Service
Snelle levering volgens afspraak

Assortiment
groot en ruim assortiment tegen relatief lage prijzen

Aanbeveling
Prima, niks op aan te merken en prijsstelling voordelig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Van houtven 17-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goeie website, snelle levering, makkelijk te volgen

Service
Snel en netjes

Aanbeveling
Prijs is heel behoorlijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad Rovers 00 17-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed klant gerichte service en advies

Service
Bij een melding wordt er binnen een acceptabele periode tel gereageerd en op de juiste en correct wijze te wordt gestaan. En wat ook zeer belangrijk is geen discussie over de melding die wordt direct serieus genomen

Assortiment
voor iedereen wat wils passend binnen je budget

Aanbeveling
Prima zaak denk goed met de kant mee. En geeft direct een reële prijs. Niet zoals in de meeste keuken zake waar je vooraf weet het gevoel van flessen te hebben 50-60 % korting geven als je wat kunt praten en anders krijg je niet vindt ik niet netjes.

Extra toelichting
Prima bedrijf met gemotiveerde medewerkers, waar je onder het genot van een kopje koffie je keuken of apparatuur kunt uitzoeken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

johnvande weerd 17-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Zeer goed geholpen door medewerker van jullie. Was op zoek naar een vervanger voor de MCM 500IX. Deze is niet meer leverbaar omdat de leverancier niet meer bestaat. Samen met jullie gekeken wat een alternatief zou kunnen zijn omdat wij vast zaten aan een aantal inbouw maten. Conclusie de MCM 400 IX met een paar kleine aanpassingen hebben we nu weer een mooie keuken waar geen openstaand gat in zit. ECHT SUPER

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerjan1966 17-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
prima site, waarop makkelijk te zoeken is op onderdelen.

Service
kreeg gelijk de horen hoelang de levering ging duren, en is op dat moment ook aangeleverd

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
niks mis mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Els 666 17-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Alles is naar wens verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.j.a. Zijleman 17-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Thuis uit zoeken bestellen geleverd

Service
Goed

Assortiment
Genoeg

Aanbeveling
Dat ik geen klachten heb
En snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard Heijnen 17-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed overzicht

Service
Na een telefoontje bleek
het door ons gevraagde artikel niet de beste recensies te hebben en hebben we een nadere uitvoering gekozen, zeer tot tevredenheid

Assortiment
Voldoende variatie in prijs en kwaliteit

Aanbeveling
gewoon goed en volgens afspraak.

Extra toelichting
Produkt werd goed afgeleverd en is zeer makkelijk in de bediening. Oven is uitstekend, zoals geadviseerd door de service van keukenloods

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews