Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 17083 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2166 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jojo10 09-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede service vis telefoon en mail, gemak van internet en voordeliger

Service
gratis bezorgen, altijd antwoordt gekregen op vragen

Assortiment
alles kunnen vinden wat ik zicht voor onze nieuwe keuken groot assortiment

Aanbeveling
ben uitermate tevreden over de service, assortiment, klantvriendelijkheid

Extra toelichting
Ben erg blij met de service van Keukenloods, bezorgen wanneer het mij uitkomt, betaalgemak, nette bezorger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lexan 09-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemak en vergelijken

Service
afspraak is afspraak

Assortiment
Veel vergelijkings materiaal

Aanbeveling
Ik kan ze alleen aanbevelen,kopen moeten ze zelf doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R1972 09-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
afspraken worden nagekomen, telefoontje toen de vaatwasser binnen was, behulpzame medewerkers.

Assortiment
ruim voldoende keus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RVerh 09-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Weinig tijd nodig voor een bestelling. Overzichtelijke website. Goede keuze m.b.t. bezorgen, afhalen.

Service
Snelle afhandeling vragen en afhandeling bij afhalen.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment op de website.

Aanbeveling
Tip Top behandeling en assortiment.

Extra toelichting
Makkelijk te bestellen, snelle afhandeling en grote keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kyra59 09-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
binnen 2 dagen geleverd

Assortiment
uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim53 beers 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk, fraaie webwinkel, uitbebreid, gebruiksgemakkelijk

Service
Uitstekende kennisgeving constant, persoonlijke benadering tijdens leveringsafspraak

Assortiment
Zeer uitgebreid en gevarieerd, voor iedere beurs is er wat.

Aanbeveling
zie vorige motivatie

Extra toelichting
Zeer tevreden over de gehele contact- en leveringsperiode.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

raats001 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijke zoekmachine

Service
5 voor 9 besteld, 's middags om 15:00 uur geleverd dezelfde dag

Assortiment
alle merken aanwezig

Aanbeveling
snel en handig en goed betaalbaar

Extra toelichting
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark Fanchamps 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kogeva 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Heester 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website waar je makkelijk kan vinden wat je zoekt.
De spullen konden gepind worden bij aflevering.
Het gehele proces werd begeleid met aanvullende e-mails en sms.
Prima service.

Service
Ben in Roosendaal geweest en werd daar prima te woord gestaan.
Ook de producten die wij kochten zijn snel en correct geleverd. Niets dan lof.

Assortiment
Heb gericht gezocht in de winkel na eerst de website bezocht te hebben. Zeer concurrerende prijzen. Genoeg keuze.

Extra toelichting
Samengevat, een prima internetbedrijf met showrooms waar je professioneel te woord word gestaan en met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam juli 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
genoeg apparaten om uit te kiezen. goed gerangschikt

Service
werd snel gebeld om de afleveringsdatum vast te stellen

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
ja, vanwege goede ervaring

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

willem vd sande 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel geleverd op afgesproken tijd

Service
goed

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
goed tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Wolters 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
We hebben 3x onze bestelling veranderd, medewerkers bleven vriendelijk

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Mooie prijzen, mooie artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof Foppen 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker vanuit je luie stoel alles bekijken en daarna uitkiezen. Gemak dient de mens nietwaar! Als je alles in de winkel moet bekijken ben je echt wel stukken langer bezig.

Service
1 telefoontje omdat ik iets niet voor elkaar kreeg en alles werd al voor me geregeld. Heel fijn

Assortiment
Keuze uit verschillende modellen. Prima

Aanbeveling
Goede keus, gemak en service, wat wil je nog meer.

Extra toelichting
Zoals reeds boven opgemerkt. Meer dan tevreden over alles.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie Speijer 08-07-2013

Algemene score

9,3

Gemak
Alles is op de website goed terug te vinden

Service
Uitstekende service denken met je mee

Assortiment
Zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit1995 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site, snel juiste apparaat gevonden en besteld

Service
Snel reactie, volgende dag geleerd. Ook transporteur makkelijk bereikbaar en prompte en tijdige levering

Assortiment
genoeg keuze om een beslissing te maken

Aanbeveling
Goed en goedkoop, levering zoals beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

van der Haagen 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk zodat ook voor "leken" het te bevrijpen is

Service
Zeer vriendelijk en meedenkend, maar war vooral belangrijk is dat er niet gepusht wordt

Assortiment
Breed genoeg en duidelijk wat op voorraad is.

Aanbeveling
Zie motivatie onder service , assortiment en gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tonenancil 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
keukenloods Waddinxveen ligt zeer centraal- prima parkeermogelijkheden

Service
Werden direct en zeer professioneel geholpen

Assortiment
Voldoende keuze mogelijkheden

Aanbeveling
Zeker zou ik deze winkel bij andere aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan de Blaauw 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website. Online kopen gaat vlekkeloos.
Deskundige medewerkers.Betalen op diverse manieren.

Service
Snelle communicatie en levering.
Komt afspraken na!

Assortiment
Groot!!!!Is zeer concurrerend.
Echt de laagste prijs in Nederland

Aanbeveling
Na mijn ervaring, eerste keer, kan ik iedereen aanbevelen hier te kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

roelebben 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanachter de computer binnen enkele dagen thuisbezorgd

Service
Goed

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Bij iedereen. Prijs is tegenwoordig belangrijk en dat zie je hier terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannie van Duijn 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fantastisch. Je kijkt op internet welk typevan welk merk apparaatje voorkeur heeft. Belt met Keukenloods of het apparaat voorradig is en je kunt bestellen of afhalen. Perfect.

Service
Het bestelde exact op tijd geleverd met van tevoren de afspraak van wanneer wordt iets geleverd. Dan bericht : tussen die en die tijd wordt geleverd. Ook dat klopt perfect. Prima.

Assortiment
Alle merken en soorten zijn te leveren. Tenminste dat is mijn ervaring.
En wat heel belangrijk is zijn de prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof58 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nico van der Vliet 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
je kunt je eigen heel breed op te hoogte stellen op de site, langs elkaar zetten en vergelijken

Service
als er iets niets is, of het duurt te lang heb je direct een aanbieding van een gelijk apparaat.

Assortiment
zo breed kun je het nergens beoordelen

Aanbeveling
snel, goed, goedkoop, hulpvaardig personeel

Extra toelichting
wat zou ik aan bovenstaande nu nog verder kunnen motiveren ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wicraki 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke site, duidelijk te vinden

Service
vriendelijke medewerkers . eerste instantie mis gegaan met bezorgdatum maar goed opgelost en op tijd geleverd

Assortiment
qua koelkast(wat ik zocht) veel keuze

Aanbeveling
vriendelijk personeel en veel artikelen (keuze) en snelle levering,

Extra toelichting
tevreden over gemak bestelling en naderhand de informatie via e mail. is wel ff een miscommunicatie geweest maar heel goed opgelost dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cocky van der Linden 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Site is duidelijk en helder. De maten werden goed aangegeven. Zodat thuis ook alles prima paste. De monteurs waren vriendelijke en kundig.

Aanbeveling
Ik kan jullie site prima aan vrienden aanbevelen. Goede prijs en goede service. Wat kan een klant zich beter wensen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Dennis7 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma2 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen, en heb kunnen bellen voor meer informatie die ik nodig had

Service
Goede telefonische afhandeling n.a.v. vragen. Geen ervaring met klachten

Assortiment
Ruime keuze tegen een zeer goede prijs.

Aanbeveling
Prettige vertrouwde webshop waar je gewoon telefonisch iemand kan spreken.

Extra toelichting
Goed product tegen een scherpe prijs kunnen kopen, De levering was goed geregeld. Telefoontje welke dag de koelkast kwam en door welke vervoerder. Dag voor levering sms van vervoerder tussen welk tijdsbestek de levering zou plaats vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van Asperdt 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen online

Service
Ondanks woonachtig in België, volgende dag geleverd.

Assortiment
Zeer ruime keus

Aanbeveling
Zie de bovenste motivaties

Extra toelichting
Zeer soepel van begin tot eind.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ax71 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel gevonden op site

Service
Duidelijk via mail

Extra toelichting
Zou een sms krijgen van een tijdblok van bezorgen. Deze niet gekregen. Enigste kleine opmerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steme036 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
kan alleen maar zeggen goed

Service
alles is na wens

Assortiment
veel keus voor een kleine voor ieder wat wils

Aanbeveling
ja

Extra toelichting
een mooie winkel en veel keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H. Oosterman 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en duidelijke website. Bestelproces duidelijk en simpel.

Service
Prima geholpen met een vraag over mijn bestelling.

Assortiment
Ruime keuze. Kon een prima keuze maken en een product kiezen dat aan mijn wensen voldeed.

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeker aanbevelen bij anderen!

Extra toelichting
Ik ben tevreden over de gehele bestelling. Prima keuze om bij Keukenloods.nl te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.f.de jong 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website

Service
doen wat ze zeggen, op tijd

Assortiment
is er wat ik zoek

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank tichelaar 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
besteld vanuit mijn luie stoel en snel geleverd.

Service
het was mijn 2e bestelling. Net als de eerste is alles correct afgewikkeld.

Assortiment
Tot nu toe heb ik alles wat ik zocht gevonden

Aanbeveling
Ik heb dat al gedaan. Mijn dochter en een vriend hebben ook al bij jullie besteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d.littel 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Mijn bestelling snel en efficient afgehandeld en in goede orde afgeleverd. Ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janssen1979 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede en handige website

Service
de service van het 'telefoonteam' is erg goed. ze denken mee en helpen bij de keuze voor het juiste apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Hendrix 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel uitzoeken. Indien nodig tel. of per mail advies vragen. Bestellen, afspraak plannen en laten leveren. Erg gemakkelijk en goed!

Service
Klein defect aan kookplaat. Geen probleem! Wordt persoonlijk opgelost naar aller tevredenheid!

Assortiment
Ruimer kan bijna niet!

Aanbeveling
Nieuwe keuken of alleen nieuwe appartuur. Hier krijg je het goed en goedkoop!

Extra toelichting
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anita en stan 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Niet te hoeven winkelen,goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jp van wijngaarden 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles goed geregeld

Service
Per telefoon geregeld perfect

Assortiment
De koelkast die wij wilden
was uitverkocht
maar een beteren werd voor
de zelfde prijs geleverd

Aanbeveling
Gemakkelijk en goed van prijs
en kwaliteit

Extra toelichting
gewoon goed en volgens afspraak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

londenkenner 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke, informatieve site

Service
na contact zeer snelle levering

Assortiment
en zoveel artikelen concurerend in prijs

Aanbeveling
aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobV_1975 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk,Snel en Overzichtelijk
Duidelijke website, je hoeft niet onnodig lang te zoeken naar producten, gewoon duidelijk gecategoriseerd en nog handiger door de filters, dit maakt het zoeken nog eenvoudiger.
Ook duidelijk zijn de levertijden, deze worden per product goed aangegeven.

Service
Snelle en goede service.
Netjes na bestellen een factuur per post en pas bij afhalen betaald, zo zien wij het natuurlijk graag.

Assortiment
Alle merken die ik kon bedenken waren beschikbaar voor mijn combimagnetron keuze, vollop keuze dus!

Aanbeveling
Zeker aan te raden.
Nette winkel, duidelijk en overzichtelijk.

En dan hebben we het nog geeneens gehad over de Prijzen, bij mijn keuze voor de combimagnetron uit de 2013 serie van Bosch al bijna 50% onder de adviesprijs van Bosch.

Al met al een aanrader

Extra toelichting
Toch wel een beetje huiverig voor het bestellen van een combimagnetron gezien de aanschafprijs maar omdat je de mogelijkheid hebt om pas te betalen bij aflevering heeft mij wel over de streep getrokken. Keurig zoals aangegeven binnen 2 werkdagen de melding dat hij klaarstond om opgehaald te worden. Al met al een zeer fijne en overzichtelijke webshop, duidelijke afspraken, snelle en goede service. Mocht je het product van te voren willen zien kun je dat ook gewoon in 1 van de winkels van de Keukenloods doen. Ik zal mijn volgende keukenaankoop hier zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joanne 25 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Correcte bezorging en afhandeling.

Assortiment
Assortiment ruim voldoende.

Aanbeveling
Na een zoektocht op het internet, ook de winkel bezocht. Prettig geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leendert Dijksman 08-07-2013

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Vaatwasser telefonisch besteld. Goed te woord gestaan.Toegezegde afspraken keurig nagekomen.Apparaat door twee vriendelijke heren netjes gemonteerd.Tot nu toe dus zeer tevreden. Werking van het apparaat op langere termijn moet nog blijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.WOUTERS 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, veel keus, goede informatie,geen geren naar 10 winkels

Aanbeveling
Correct afgehandeld, snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Westwood 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Het schijnt dat mensen moeite hebben met het uitkiezen van de juiste koel/vrieskast mbt de inbouw (sleepdeur/deur op deur). Inbouwmonteur is nu voor niks geweest, dus moest een andere besteld worden.Kosten 50 Euro ! Misschien toch wat duidelijker vermelden ?

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. van Doorn 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Via internet, makkelijk.

Assortiment
Precies het fornuis dat we zochten.

Aanbeveling
We zijn tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Han66 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

vvvvvvvvvvvvvvvvvv 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rob gillis 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

cor.noordzij 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles is duidelijk gemaakt op de website, zodoende geen verrassingen bij de aankoop.

Service
Super service, na de officiële garantie periode toch een volledige vergoeding en een snelle oplossing van een probleem met een kookplaat.

Assortiment
Gewoon goed.

Aanbeveling
Met name de snelle service, fantastisch!!!

Extra toelichting
Onze ervaring met keukenloods was gewoon super. Het leveren de. Montage ,en de garantie. Waar zie le dat nog !! Nog bedankt Hr Raggers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ellen van Broekhoven 07-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede parkeergelegenheid en overzichtelijke indeling van de winkel

Service
nog zo snel reactie gehad n.a.v. een vraag over de garantie. Er is door Keukeloods direct actie ondernomen!!!! Complimenten

Assortiment
gewoon prima.

Aanbeveling
super aardig personeel, ze nemen de tijd voor je, denken met je mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews