Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17993 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2422 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kuster 27-08-2013 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Keurig afgeleverd, de chauffeur vroeg nog of ik het alleen af kon omdat ik met krukken liep. Kom voor het volgende zeker terug.

Assortiment
teveel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad Versluis 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ben zeer correct geholpen, ook bij telefonische vragen.

Service
Telefonisch zeer goed en snel geholpen bij mijn vragen. Levertijd binnen 24 uur van mijn product.

Assortiment
Ik wist wat ik wilde en dat was snel gevonden voor een lagere prijs dan ik verwacht had.
Ik had al eens eerder hier gekocht. Mijn volgende koop zal zeker weer hier zijn.

Aanbeveling
Service (zeer goed) - Prijzen (zeer laag) - Levering (zeer snel binnen 24 uur)

Extra toelichting
Als zeer kritische consument ben ik alleen maar vol lof. Dit bedrijf kan ik alleen maar met de hoogste scores beoordelen. Mijn volgende aankoop zal zeker weer hier zin.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Rennen 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je besteld thuis vanachter je computer een afwasmachine,makkelijker kan niet.

Service
je besteld de ene dag en de andere dag wordt het thuis bezorgd,je kan dan kijken hoe laat het wordt bezorgd.

Assortiment
er stonden veel inbouwafwasmachines en voor een concurrerende prijs op de site.

Aanbeveling
Het is makkelijk te bestellen- afrekenen bij de chauffeur-bekende merken-concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bojo15 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vandaag besteld,morgen in huis

Service
Was tot 11.00 uur niet thuis, gebeld met Rick, was geen probleem, bestelling telefonisch afgewerkt.
proma service, Bedankt !!!

Assortiment
Genoeg keuze

Extra toelichting
Prima service, Levering tussen afgesproken tijd. Magnetron netjes binnen gezet. Betaald met pin, zonder aanbetaling bij bestelling. In deze tijd van faillisementen een extra zekerheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HSVT11 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

w van der horst 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim Joosten1 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via kieskeurig gevonden

Service
Binnen het uur bevestiging en validatie en verzonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kuipers 2013 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit huis is alles goed te regelen.

Service
Zeer tevreden over uw inbouwteam. Behulpzame mannen die onze vaatwasser keurig hebben ingebouwd. Zelfs de rommel nadien opgeruimd. Toppie!!

Aanbeveling
Door onze goede ervaring met uw bedrijf kunnen we ieder aanraden bij u te gaan shoppen.

Extra toelichting
Zie bovenstaande motiveringen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

corenria50 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Goede service en prijs.

Aanbeveling
We zijn gewoon tevreden.

Extra toelichting
wij hebben inmiddels 2 keukens bij u gekocht. Nu hadden we nieuwe apparatuur nodig. Tot volle tevredenheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.71 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Complete informatie op site , zelfs nog samen met medewerker telefonisch kunnen controleren. Fijn !

Service
Alles vlot en volgens afspraak geleverd. Zelf oude apparaat meegenomen zodat wij deze niet meer hoefden af te voeren .

Assortiment
Als je het in dit assortiment niet kunt vinden dan vindt je het nergens ! En ook nog eens de goedkoopste !

Aanbeveling
Eigenlijk wil ik ze een tien geven!

Extra toelichting
Wat een gemak om zo tot de juiste keuze te komen. Fijn om ook persoonlijk advies te kunnen krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hhvogels 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Online uitzoeken

Service
Snel en accuraat

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Eerste klas service

Extra toelichting
In een woord een uitstekende webwinkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Reando 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
werd snel geholpen en beleefd

Service
kreeg direct de mogelijkheid om contact teleggen met de inbouw monteur

Assortiment
ruim voldoende aanwezig om een goede keuze te kunnen maken

Aanbeveling
komt goed en zorgvuldig over

Extra toelichting
het meeste van de gezochte en gewenste apparateur is zichtbaar aanwezig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mart1947 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is erg toegankelijk en gemakkelijk. Bestellingsprocedure eenvoudig.

Service
Terugkoppeling en verificatie van bestelling prompt en duidelijk. Aflevering van bestelling zoals beloofd.

Assortiment
Ruim voldoende voor naar wat ik zocht

Aanbeveling
Ruim concurerend assortiment en snelle opvolging van bestelling zijn de belangrijkste aspecten waarom ik keukenloods zou aanbevelen aan anderen

Extra toelichting
Dik tevreden over het geleverde product en de uitvoering van de bestelling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Bee. 27-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Kijken Vergelijken Kopen Vanaf de bank in de huiskamer.

Service
Geen ervaring behalve met de website en de bezorging. Oude toestel gelijk mee terug prima.

Assortiment
Groot en toch overzichtelijk.

Aanbeveling
Dit is de eerste ervaring met de winkel. Ik kan dus alleen afgaan op een levering. En die ging prima.

Extra toelichting
Eerste ervaring met Keukenloods is goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank 03 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet Grasmeijer 27-08-2013 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim258 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is duidelijk, makkelijk en er wordt erg snel gereageerd op vragen per e-mail.

Service
'S Avonds besteld en volgende avond in huis. Super!

Assortiment
Alles kunnen vinden wat ik zocht!

Aanbeveling
Snel, goed assortiment en een scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Vervoort 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gehele proces van bestellen tot betalen verliep zo als je verwacht van een goede webwinkel. Geen problemen.

Service
Levertijd was zoals afgesproken, dus perfect.

Assortiment
Assortiment is goed. Prijs is zeer goed.

Aanbeveling
Het gehele plaatje klopt dus bestellen zou ik zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elsien 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website, duidelijk proces

Service
snelle levering, alles online te volgen dus je hoeft niet onnodig thuis te blijven. Vriendelijke bezorger

Assortiment
prima assortiment, verschillende prijsklassen dus voor iedereen.

Aanbeveling
ideaal dat je avonds kunt bestellen en de volgende de dag al in huis hebt. Aardige bezorger die goed op tijd bezorgd en goed bereikbare website.

Extra toelichting
zeer tevreden over de website en de levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

B.Pfeil 27-08-2013 In de winkel gekocht
gaanderen

Algemene score

7,7

Service
mijn vaatwasser was er niet op de afgesproken dag, heb een duurdere machine gehad voor zelfde prijs

Assortiment
had alleen meer willen zien in de winkel, stond er totaal geen. Van het model dat we zochten

Aanbeveling
prijs

Extra toelichting
Ik blijf er bij service, kan nog beter had mail gestuurd naar Gaanderen dat mijn klacht goed was opgelost. En dat chauffeur keurig netje en beleefd en behulpzaam was. En wilde hun nog even bedanken. Heb hier niets op terug gehoord. En dat vind ik jammer.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Anita196018 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb een vaatwasser in de winkel gekocht. Er is heel veel keus. En scherpe prijzen.

Service
Ik werd goed geadviseerd en geholpen.

Assortiment
Er staat in de winkel een heel breed assortiment. En goedkoper dan elders!

Aanbeveling
Ik zou zeker deze winkel aanbevelen aan anderen want ze zijn heel scherp geprijsd met hun artikelen. En je wordt goed geholpen.

Extra toelichting
Ik zou zeer zeker de keukenloods bij iedereen aanbevelen. Ik ben in de winkel in Zaandam geweest deze winkel heeft een hele mooie uitstraling en een heel breed assortiment. De prijzen zijn zeer scherp! Je wordt er goed geholpen en de service is ook heel goed! Zeker een aanrader als je op zoek bent naar alle artikelen wat met een keuken te maken heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonnetje123 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

S v Dingenen 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
eenvoudig in te vullen en begrijpbaar

Service
Product was er niet, maar er werd een andere geleverd voor dezelfde prijs. levertijd was uittsekend en volgens afspraak

Assortiment
voor onze begrippen ruim en goed

Aanbeveling
Gezien onze ervaring zonder meer

Extra toelichting
Komt eerlijk en bertouwbaar over en service gevoelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jan bergsma 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
super eenvoudig en mensen met kennis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mandy91 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nieke Veldhuizen 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Theo van den Heuvel 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen gaat heel gemakkelijk.

Service
Goede service ook de inbouwservice professioneel!

Assortiment
Ruime keus een mooie prijs/kwaliteit verhouding!

Extra toelichting
Helemaal tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjerp van der Wal 27-08-2013 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
winkel overzichtelijk product snel gevonden

Service
men begreep wat ik nodig had en drong niet aan op een ander product

Assortiment
een zeer ruime keuze en voor elke portemonee wel wat.

Aanbeveling
Welke andere winkel moet je dan aanbevelen ?

Extra toelichting
snel, safe en simpel ,daar hou ik van .

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kandelaar 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Wat een gemak en een duidelijke site! Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van meel 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
korte leveringsduur ,je hoeft niet vooraf te betalen, tijdig sms je en mail wanneer ze de bestelling brengen , je hoeft niet de hele dag te wachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simba1990 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
makkelijk snel en goedkoop en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoepvDijk 27-08-2013

Algemene score

7,5

Gemak
Het gemak van online uitzoeken en kunnen bestellen is prima

Service
De snelle reacties zijn ok.

Alleen jammer dat als er vragen zijn over apparaten of apparaten later of niet geleverd kunnen worden dan word er wel eens moeilijk gedaan vandaar mijn cijfer

Assortiment
Gewoon genoeg te kiezen

Aanbeveling
Door mijn huidige ervaring zou ik mensen wel 'waarschuwen' maar verder zou ik ze wel naar de keukenloods verwijzen

Extra toelichting
Ondanks alle wijzigingen en latere leveringen ben ik wel tevreden met alle services van de keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Hans2783 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk kiezen en bestellen. Ook handig dat de nismaten vermeld worden zodat je zeker weet dat de inbouw past/gaat lukken

Service
Goede installateurs die weten wat ze doen.

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Gewoon goed, misschien een verbeterpuntje is de vervangende apparatuur. Als je type 1 bestelt en je krijgt type 2 geleverd omdat type 1 eigenlijk niet meer verkocht wordt, komt een beetje vreemd over. Biedt type 1 dan gewoon niet aan.. :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Compier 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed doorzoekbare site

Service
Zeer goede prijzen en actief aanbod met nog scherpere prijs=goede service

Assortiment
Ruim aanbod topmerken

Aanbeveling
Qua prijs onovertroffen

Extra toelichting
Ben goed geholpen qua prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schaipau 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Volgens verwachting.

Service
De koelkast die ik besteld had was niet op voorraad. Ik werd gebeld of ik interesse had voor een alternatief. Goede afspraken en bevestiging via mail en sms over de leveringsdatum.

Assortiment
Kan ik niet helemaal goed beoordelen omdat ik gericht opzoek was naar een bepaald merk en type koelkast.

Aanbeveling
Gezien de prima afhandeling zou ik Keukenloods zeker aanbevelen aan iemand anders.

Extra toelichting
Keukenloods denkt mee met de klant, komt afspraken na en neemt indien nodig contact op via telefoon. Hierdoor wordt het kopen via een webshop net iets minder onpersoonlijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JohanGeerts 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilal 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke website,
prima telefonisch contact

Service
er was sprake van andere aanbieder hogere prijs, binnen 5 minuten kwam keukenloods met vergelijkbaar bod

Assortiment
dat wat we tot nu toe in verleden aan apparatuur wilden kopen (wijnkast, vriezer) had keukenloods in voorraad (t/m juiste type)

Aanbeveling
Zie hierboven, helemaal niks op aan te merken

Extra toelichting
- duidelijke website, - goed telefonisch bereikbaar (is wel anders bij anderen) - uitgebreid assortiment met nette prijzen - mocht elders prijs lager zijn wordt snel zelfde geboden - prettig telefonisch contact - snel (met sturen offerte en levering)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koen de rooij 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede website.

Service
thuis afgeleverd

Assortiment
veel keuzen en informatie

Aanbeveling
niks negatiefs dus kan het iedereen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dhr. Koenen 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site en logische indeling

Service
Telefonisch contact gehad betreffende een bestelling. Werd vriendelijk te woord gestaan en direct verder geholpen met een antwoord waar ik ook wat aan had.

Assortiment
Veel keuze qua merken en in prijsklasse in het onderdeel wat ik nodig had

Aanbeveling
Heb zeer goede ervaring en zal dan ook zeker aanbevelen aan andere mensen die keukenapparatuur nodig hebben.

Extra toelichting
Heb een combimagnetron besteld, levering was snel, goede communicatie, zowel telefonisch als per mail en een uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stunda 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website bit slow with IE9. but otherwise all very worthy.

Service
prompt delivery. just 1 day longer than i wished.

Assortiment
couldnt get fridge this time, but good choice with other things.

Aanbeveling
Myself already buying 4th time here.

Extra toelichting
Good and trustworthy shop. Now with all actual retail units makes it much more personal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bep en rik 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles was makkelijk te vinden en de informatie was duidelijk.

Service
De bezorger vond het geen enkel probleem om achterom te komen met de koelkast zodat deze meteen in de keuken stond.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sanglier 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
super makkelijk, overzichtelijk en efficiënt

Service
Vriendelijk, behulpzaam en vakkundig bij bestelling en aflevering

Assortiment
werd meteen nieuwe model voor oude prijs aangeboden vanwege uitverkochte model, prima.

Aanbeveling
spreek vanzelf

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Viktor32 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Wij zijn uiterst tevreden. Een mooie vaatwasser en geholpen door vriendelijke medewerker. Bezorging verliep ook vlekkeloos, eveneens heel nette medewerker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jore2010mov 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestelprocedure was duidelijk.
Correspondentie niet altijd. Tegenstrijdige gegevens over verplichte vooraf betalingen onder een bepaald bedrag.

Service
Per abuis verkeerd telefoonnummer gebeld voor afspraak levering. Werd doorverwezen naar juiste telefoonnummer waarbij ik nauwelijks aangehoord werd. (niet laten uitspreken).

Assortiment
Ruime overzichtelijke keuze

Aanbeveling
Gewoon goed.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Edwin uit IJsselstein 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling op de website was makkelijk te doorlopen. Informatie bij het product is compleet

Service
Direct voldoende informatie bij telefonische vragen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marc Berens 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Snel en communiceren goed en duidelijk

Aanbeveling
Steekt boven de rest uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JordW 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bij het bestellen van meerdere items werkt de telefoon handiger

Service
Bij het bestellen van meerdere items werkt de telefoon handiger en kan je (soms?) een betere prijs bedingen

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Aan iedereen die goede prijs/kwaliteit wenst

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arwen78 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk bestellen via internet.

Service
Super montageservice!

Aanbeveling
Voor weinig geld een gemonteerde goedwerkende afwasmachine!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kasd 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik hoefde zelf niets te doen behalve de boel bij elkaar te klikken

Service
Perfect geleverd en een scherpe offerte gekregen

Assortiment
Jullie hebben echt alles

Extra toelichting
Ik zou iedereen keukenloods aanbevelen, het is echt een perfecte levering geweest voor een mooi bedrag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Niemeijer 27-08-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
dat behoeft och geen motivering, een acht is toch heel mooi?

Service
herhaling van boven

Assortiment
hoezo motiveren? een 9 !!

Aanbeveling
prima geholpen!

Extra toelichting
Dit is een beetje raar, steeds moeten motiveren terwijl ik heel tevreden ben. Ik doe dan ook de suggestie pas om een motivering te vragen als met een laag cijfer wordt beoordeeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews