Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17521 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2291 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

schot den besten 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
eerst gekeken online of er vergelijkbare vaatwassers
ergens anders in prijs
goedkoper waren,
en toen gevraagd of er voorraad was.
snel en goede reactie!

Assortiment
in iedere prijs klasse veel keuze voor de klant

Aanbeveling
in hoge mate aanbeveling van mijn kant vanwege de goede
en correcte afhandeling online
en in de winkel zelf

Extra toelichting
ik ben een zeer tevreden klant in alle opzichten voldeed keukenloods aan alle eisen van deze tijd. scherpe prijzen klantgericht snel en accuraat behulpzaam en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BcVerhaeghe 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk besteld met goede beschrijving van producten

Service
Op juiste dag en op fijne tijd geleverd

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goede prijzen

Extra toelichting
Prima tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Geert0412 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Is duidelijk en overzichtelijk

Service
Snel en goed

Assortiment
voldoet prima aan verwachting

Aanbeveling
goede prijs/kwaliteit/service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik Beun 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via de site van de keukenloods is kinderlijk eenvoudig, dit door middel van diverse filter instellingen

Service
Na besteld te hebben direct geld overgemaakt, aflevering keurig volgens afspraak.

Assortiment
ik was toe aan een nieuwe inbouw koelkast omdat ik zo dom was geweest de lade koelkast bij de Ikea aan te schaffen. ik had keuze uit tientallen modellen van sober tot luxe inbouw koelkasten. d.m.v het filter op de site is het super eenvoudig om tot een juiste keuze te komen.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen bij vrienden & kennissen, eenvoudig, snel, en uiterst scherpe prijzen.

Extra toelichting
uitermate tevreden over de gehele bestelling, eigenlijk geen omkijken naar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myriam59 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk te vinden en de afhandeling was ook simpel.

Service
Aflevering gebeurde vlgs afspraak.

Assortiment
Was op zoek naar een bepaalde kookplaat en die had ik snel gevonden.

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Extra toelichting
Zie bovenstaande.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ed R. Hilversum 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede web-site met evt. telefonisch ondersteuning

Extra toelichting
Prima assortiment, goede website, plezierige telefonische ondersteuning en deskundig personeel voor de inbouw.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joop ierschot 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. vd Wildenberg 05-08-2013

Algemene score

7,5

Gemak
Bestellen en binnen een paar dagen een afspraak gemaakt voor levering.

Service
Goed.

Assortiment
Heel veel keuze.

Aanbeveling
Makkelijk en snel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

S&m blom 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk en duidelijk omschreven, fijn dat mensen reacties kunnen plaatsen, ervaringen van anderen zijn dan ook zeer belangrijk.

Service
Snel en netjes geleverd, uitstekend!

Aanbeveling
Al aan meerdere aanbevolen :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schotte 05-08-2013 In de winkel gekocht
Amsterdam zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M. Bais 05-08-2013 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We werden in de winkel goed geholpen. Alles was duidelijk en overzichtelijk.

Service
SSuper snel en goed!

Assortiment
VVan alles wat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred77 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk

Service
Super service, hele snelle levering. Maandagavond 23 uur besteld de volgende middag al in huis. Super

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
We hebben voor de tweede keer besteld. Eerst oven en nu de vaatwasser. Super service vriendelijke mensen als je belt.
Gewoon nette levering.

Extra toelichting
Wij komen zeker terug als er weer wat kapot is. Super goede winkel. Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lilalinda 04-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
prima service, vriendelijk personeel en duidelijke communicatie

Assortiment
ik vond wat ik zocht

Extra toelichting
mooie spullen, bezorging in orde, omruilen van afzuigkap met deukje ging vlot. Prijs ook goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

kg van dort 04-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
simpel en duidelijk

Service
snel gehandeld

Assortiment
keuze genoeg, ook voor inbouw

Aanbeveling
zie hierboven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thea Stams 04-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
alles is netjes behandeld en goed af geleverd

Assortiment
Meer als voldoende keus.

Aanbeveling
Zeer tevreden met de aan geboden artiklen

Extra toelichting
wij zijn zeer tevreden met het geleverde product alleen de gebruiksaanwijzingen van het product is zeer moeilijk te begrijpen als je niet welke pagina bij wat hoort

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

dhr groot 04-08-2013 In de winkel gekocht
alkmaar

Algemene score

7,5

Gemak
wordt netjes thuis gebracht zonder extra kosten

Service
personen in de winkel heeft netjes alle vragen beantwoord en kwam zelf met een beter advies

Assortiment
op alle vragen die onder het i
staan kan ik ja op antwoorden

Aanbeveling
indien het artikel geleverd kan worden door keukenloods
zou ik eerst bij jullie kijken
op de site of in de winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marian Rodenburg-Tiebie 03-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Compliment voor Simon Kaandorp van Keukenloods Zaandam. Wat een fijne medewerker van Keukenloods.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PetraRoeloff 03-08-2013

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alenjo 03-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Werkt prima via iznternet. Aflevering plan op 2uur. Dit is goed

Assortiment
Een van de weinige met koelkast in deze maat

Aanbeveling
Prima

Extra toelichting
Communicatie goed. Afleveren in tijdspanne van 2uur aangegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rien Freriks 03-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanachter je pc tot 23.59 uur een artikel kunnen bestellen dat al de volgende dag bezorgd wordt, vind ik uitstekend. Via de mail krijg je een gedetailleerd overzicht van wat je mag verwachten. Keurig.

Service
Voor de zekerheid heb ik 's morgensvroeg opgebeld om te vragen wanneer de bestelde koelkast bezorgd zou worden. Tussen één en drie 's middags was het antwoord. Om kwart over één had ik hem in huis. Met de PIN kon ik hem betalen.

Aanbeveling
Dit was de eerste keer dat ik iets bij Keukenloods bestelde. Op basis van de gegeven reviews en het feit dat ik bij aflevering kon betalen, durfde ik het wel aan een bestelling te plaatsen.

Extra toelichting
Zoals al ik al geschreven heb: dit is tot nu toe de enige keer dat ik iets bij Keukenloods bestel heb, maar ik ben heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

11Koos 03-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Telefonisch prima advies

Service
Keurig, volgens afspraak, geleverd!

Aanbeveling
Het model wat ik zocht was niet voorradig. Ik kreeg een beter en veel duurder model voor de zelfde prijs! Dit is de benadering die ik als klant graag wil.

Extra toelichting
De 12 jaar oude vaatwasser was nu echt kapot. Jammer dat dit niet eerder gebeurt is want we zijn van een straaljager in de keuken overgestapt naar een fluisterboot. Het rode lampje op de vloer verraad dat de vaatwasser bezig is! Prima vaatwasser, een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EdV01 03-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede website

Service
volgens afspraak de volgende dag geleverd. mails zijn duidelijk.

Assortiment
gezocht wat we vonden.

Aanbeveling
ik kan de service nog niet beoordelen wanneer er er problemen zouden zijn, maar tot zo ver is alles naar wens verlopen en raad ik deze winkel aan.

Extra toelichting
Alles volgens afspraak en vriendelijke hulpvaardige bezorgdienst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klarenbeek 03-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

yroent 03-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Site is overzichtelijk, je kunt producten goed met elkaar vergelijken.

Service
Service is goed, telefonisch ook goed bereikbaar. De aflever tijd werd duidelijk vooraangekondig via sms

Assortiment
Groot assortiment. Goed keuze mogelijkheid.

Aanbeveling
Zou de winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Veel keuze, goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Daniellez 03-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
S ochtends om 8.00 kwamen we er achter dat onze koelkast helemaal kapot was. Na even zoeken op het internet kwamen we bij keukenloods uit. Deze konden nog de dezelfde dag leveren. En de oude meenemen. Dit was erg fijn met het weekend voor de boeg, en het 28 graden was.

Service
Ze waren er op de afgesproken tijd. En namen de oude koelkast netjes mee.

Assortiment
Ze hadden de koelkast die wij nodig hadden (inbouw)

Aanbeveling
Netjes geholpen, we konden alleen die dag niet pinnen maar zijn netjes gebeld, en we konden via ideal betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marefat 03-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik kon makkelijk het product vinden en bestellen.

Service
Ik belde op en werd netjes geholpen. Met retourprocedur heb ik geen ervaring.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

administratortje 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zoals je van een goede webshop mag verwachten. Goed geregeld.

Service
Duidelijke statusmailtjes. Snelle levering, betaalgemak en afspraken nakomen. Betaalwijze: boter bij de vis, vinden we een pluspunt!
Blijkbaar was bestelde machine niet voorradig. Kregen als alternatief een ware upgrade, maar die voldeed ook nog eens aan onze wensen, Hulde!!

Aanbeveling
Absoluut een aanrader !!

Extra toelichting
Allround ervaring: Komt over als een goed georganiseerde winkel die zijn afspraken nakomt. Geen slechte punten ontdekt, dus een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andreetje12 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk.

Service
Goed en deskundig

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede prijs en kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jaap bond 02-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
tot 12 uur kunnen bellen is top

Service
gewoon goed

Assortiment
genoeg aanbod

Aanbeveling
vanwege bovenstaande gegevens

Extra toelichting
alles vlot geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieterse 57 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke en overzichtelijke site.
Goede specificatie met maten en zo.

Service
Alles werd volgens afspraak geregeld en er was ook telefonisch makkelijk contact te krijgen

Assortiment
Ruim assortiment en keuze

Aanbeveling
Zeer zeker aan te bevelen aan bekenden maar ook aan vreemden.

Extra toelichting
Zeer goed te spreken over alles. Ruime keuze, duidelijke site en duidelijke omschrijving en maten van de artikelen. En de prijzen zijn concurerend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krukkies 02-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles heel duidelijk

Service
Snel en goed

Assortiment
Gevonden wat we zochten dus prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelien26 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Deze vaatwasser heb ik zelf gemakkelijk geplaatst in mijn keuken. De beschrijving was zo eenvoudig dat ik dit helemaal zelf in orde gemaakt heb.

Service
De service was super. Snelle afhandeling en snelle levering op de afgesproken tijd en de oude hebben ze weer meegenomen.

Assortiment
Zeer ruime keuze. Die ik uitgezocht had, was niet op voorraad daarvoor kreeg ik een ander model voor dezelfde prijs terwijl die toch wel duurder was.

Aanbeveling
Ik kan iedereen Keukenloods aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 77 dus niet 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
telefonisch

Service
klip en klaar

Extra toelichting
ik geef nooit een tien maar deze winkel verdient hem eigenlijk wel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. de Kleijn 02-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

CDV1 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel besteld betaald en gelever, alle vragen correct en snel beantwoord, zeer tevreden

Service
correct en snel beantwoord, zeer tevreden

Assortiment
soms lastig leverbaar

Aanbeveling
goed service mag lonen daarom zou ik ze aanbevelen

Extra toelichting
Tot op heden geen problemen, ik had een fout gemaakt met de opmeting van mijn magnetron, waarnaar ik een vraag had en werd de volgende dag gebeld met alle antwoorden, dus voorlopig gaat alles super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

van Gink 02-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede beoordeling

Service
goede afspraken

Assortiment
kregen een beter model voor dezelfde prijs omdat bestelde model niet leverbaar was

Aanbeveling
goede winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marco Spruijt 02-08-2013 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ree555 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Snel een keuze kunnen maken, snel besteld en snel afgehaald. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

timian 02-08-2013 In de winkel gekocht
zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

edhart 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede hulp en uitleg van contactpersoon keukenloods, helaas is de koelkast wel een afwijkend model (vriezer met spiraal)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

matheus 1946 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kunt online en naar de winkel de keuze is aan je zelf

Service
je wordt erg prettig geholpen

Assortiment
meer dan voldoende

Aanbeveling
iedereen

Extra toelichting
we zijn prima geholpen een aanrader voor iedereen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heer T 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle, overzichtelijke website waarop ik al gauw kon vinden wat ik wilde.

Service
100%

Assortiment
Wist niet dat er zoveel keuze was :)

Aanbeveling
Sinds de aankoop, nog geen week geleden, de website al aan diverse mensen doorgestuurd.

Extra toelichting
Wat ze beloven dat doen ze, 100%. Geen addertjes onder het gras of extra kosten bij het afrekenen. Na enige zoeken wilde ik uiteindelijk een vaatwasser gaan bestellen maar kreeg een ‘automatische suggestie’ voor een ander (duurder) model op het scherm. Op dat duurdere model kreeg ik extra korting waardoor ik precies dezelfde aanschafprijs zou moeten betalen als voor het goedkopere model. De beslissing was snel gemaakt, doen. Bezorgen, montage, afrekenen, vriendelijke & behulpzame monteurs …. alles boven verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D vd Berg 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk vinden van het product wat je wilt hebben en dan eenvoudig vergelijken op specificaties en prijs

Service
's ochtends wakker, kijk in de koelkast. Kapot.... balen natuurlijk. Waar vindt je zo snel een nieuwe inbouwkoelkast? Kwam op jullie site en zag dat als je voor 9 uur besteld dat deze dezelfde dag nog geleverd kon worden! Zonder extra kosten. En inderdaad: om 4 uur stond de bezorger voor de deur. Ook wel fijn: de oude koelkast kon gelijk meegenomen worden.

Aanbeveling
Groot assortiment, scherp geprijsd, snel volgens afspraak geleverd. Je bestelling gemakkelijk volgen via de website maar ook telefonisch bereikbaar. Wat ook fijn is dat je kan pinnen bij de bezorger. Dus niet vooraf betalen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. T Lam 02-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wegmeister 02-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Naar wat vooronderzoek was mijn product supereenvoudig te bestellen.

Assortiment
Veel producten, dus goede zoekcriteria nodig om de voorselectie te maken.

Extra toelichting
Erg gemakkelijk te bestellen, de keuken moet nog worden geinstalleerd, kan dus nog niets zeggen over de kwaliteit van het fornuis. De service is echter goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

baassie54 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede info via website, waaronder afmetingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruben v L 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter999999 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Andre en Renate 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via internet snel geregeld en goede telefonische hulp.

Service
Vragen worden prima beantwoord.

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen Mulder hindeloopen 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
keurig op afgesproken tijd gebracht na eenvoudige bestelling en makkelijk vergelijken diverse ovens

Assortiment
ruime keus en makkelijk te vergelijken

Aanbeveling
geweldig! Volgende artikelen bestel ik zeker weer via internet bij deze winkel!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews