Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16824 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2254 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerritvt 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, mogelijkheid om vragen te stellen en snel antwoord.

Service
Snelle levering, beantwoording productvragen, mail info over voortgang verwerking order

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Zeker kijkend naar mijn eigen tevredenheid en de prijsstelling

Extra toelichting
Alles verliep vlot en goed vanaf het zoeken op de website, de informatie na het plaatsen van de order tot de tijdige levering. Daarnaast een prima apparaat voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colien vd Hout 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis uitzoeken wat je wilt, besteld en betaald via pin gewoon bij de achterdeur. Leuker en makkelijker kan het niet.

Service
ideaal dat je het transport bedrijf belt om een leverdatum af te spreken

Assortiment
Er is volop keuze, veel verschillende maten. Er zit altijd wel iets bij wat je past

Aanbeveling
volop keuze en je hoeft de deur er niet voor uit, je verspilt geen tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willybol 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marc60 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In 1 keer alle benodigde apparatuur esteld

Service
Apparatuur is bezorgd op de afgesproken plaats en tijd

Assortiment
Alles wat ik nodig had was verkrijgbaar

Aanbeveling
Zonder omwegen worden alle beloften nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e.horsten 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Blom 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lon via internet gemakkelijk dat vinden wat ik nodig had

Service
Tijdens email en telefonisch contact werd ik door de medewerkers uitstekend geholpen en van advies gediend. Toen ik opmerkte dat een van de door mij uitgezochte artikelen in een andere winkel iets goedkoper was, werd er zonder verder op in te gaan de prijs aangepast. Men kwam op de afgesproken tijd bezorgen en het werd daar geplaatst waar ik het graag wilde hebben

Assortiment
Er was een ruime keuze uit zowel apparatuur als merken.

Aanbeveling
Ik had Uw naam door gekregen van een vriend die al meerdere mensen naar U had verwezen en al die mensen waren nadien tevreden geweest.
Ik zal U dan bij anderen zeker aanbevelen.

Extra toelichting
omdat U site duidelijk en redelijk gemakkelijk te doorzoeken was en U zich aan alle afspraken die daarin vermeld staan hield, ben ik uitermate tevreden en ook over de prijs. 1 Opm. de goederen moeten nog worden ingebouwd, omdat de keuken opknappen iets langer duurt als verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kija 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
's avonds besteld. Volgende dag in huis.

Extra toelichting
Eerste keer een duurder product besteld. Heel goed bevallen. Bestellen heel eenvoudig en de levertijd was perfect. Het betalen bij levering een groot voordeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack Tensen 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Een goed werkende internet site met de mogelijk om in contact te treden

Service
vorige bestelling had ik vragen en hebben ze prima opgelost,

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
alles keurig,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

naam 0803 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
snel

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
website overzichtelijk en klantvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

de vriend 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk bestellen zonder problemen.

Service
Winkel perfect te bereiken. Duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen. Super!

Assortiment
Ze hebben zelfs meer dan dat je verwacht van de naam keukenloods. Ook wasmachines en drogers bijvoorbeeld. Goeie prijzen.

Aanbeveling
Goede prijzen en service. Makkelijk bestellen.

Extra toelichting
Goed geholpen. Zou niet weten wat er zou moeten verbeteren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michèl1972 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig zoeken naar product en afhandeling bestelling. Wat wel opviel is de optie van de alternatieve deals dagen. Ik heb her gebruik van gemaakt, maar bij een ander gekozen apparaat kreeg ik hetzelfde alternatieve apparaat, maar met minder korting. Als je het alternatieve apparaat direct ad gekozen had je geen korting gekregen.

Service
Duideljke bevestigingsmail.
Als ik vandaag bestel krijg ik het apparaat morgen in huis. Als ik dit niet de volgende dag wil, dan kan ik alleen het gewenste weeknumer opgeven en niet de gewenste datum. Dit heb ik wel opgegeven bij opmerking en is ook op de gewenste datum afgeleverd na eerst een mail gekregen te hebben met de afleverdatum.

Assortiment
Ruime keuze in apparatuur en ook binnen één merk.

Aanbeveling
Eenvoudige manier van zoeken, bestellen en ontvangen product.

Duidelijke website waar ook eenvoudig contact met het bedrijf kan worden gezocht.

Extra toelichting
Tevreden klant. Ik ben langer bezig geweest met het invullen van het beoordeling formulier, dan met de bestelling ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger Suverkropp 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel zoeken en bestellen, vond gelijk wat ik zocht.

Had al eerder spullen gekocht en ook toen erg gemakkelijk.

Service
Ik had een vraag bij de bestelling en die werdt keurig beantwoord (en klopte ook nog, niet geheel onbelangrijk)

Aanbeveling
Goede service, nette aflevering en hulp.
Prima zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marita54 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kunt thuis, wanneer het jou uitkomt op je gemak uitzoeken wat je nodig hebt

Service
Snel en correct

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
IK ben zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

de windt 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede en behulpzaam aan
de telefoon

Service
ons type vaatwasser was bij
jullie met schade toegekomen
en een goed alternatief
aangeboden

Assortiment
vele mogelijk heden en
diverse prijzen

Aanbeveling
vanwege goede telefonische hulp en groot assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jerom23 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke site, keuze goed te maken en snelle levering

Service
gekozen apparaat bleek niet meer leverbaar, werd gebeld met direct een alternatief met een goede prijs

Assortiment
alle bekende merken in het assortiment

Aanbeveling
goede product, ruime keuze en een goede prijs

Extra toelichting
tijdens een verbouwing van de keuken bleek de oude vaatwasser die weer zou worden ingebouwd het plotsklaps te begeven. reparatie wilden wij. De volgende daag werd de nieuwe vaatwasser al geleverd zodat deze direct in de nieuwe keuken kon worden ingebouwd. daarnaast bood keukenloods een ruime keuze voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Verstappen 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tiamaria 21-06-2013

Algemene score

10,0

Service
ben super geholpen in woord en spraak met de aankoop en nu met de afhandeling van een reparatie. Top service. Kom je niet vaak meer tegen.
Koop volgende keer weer bij de keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Feddema 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het bestellen en vergellijken van de verschillende producten

Service
vlotte service, vooral tav levering langere schacht bij afzuigkap !

Assortiment
volop keuze

Aanbeveling
ideale benafering. vlotte service ook info op vlotte wijze verstrekt !

Extra toelichting
prima. Dit was al mijn tweede product dat ik bij keukenloods heb besteld en naar tevredenheid, niet te vergeten !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SB-B 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
ruim assortiment, goed te bekijken en handige en bruikbare vergelijkingsmogelijkheden

Service
Bereikbaarheid is prima, ook snelle reactie op een belverzoek. Had wel het idee dat antwoorden op vragen veel lijken op hetgeen er op de website staat. kwantumkortingen zijn een leuke verrassing, levertijd is prima en levering ook.

Assortiment
prima in orde. Ik kan me wel voorstellen dat een vermelding van de reden enorme kortingen helpt. Is het bv een overjarig model, of gewoon heel groot ingekocht of zoiets.

Aanbeveling
alles ging zoals verwacht of gehoopt!

Extra toelichting
een tevreden klant!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Nm de Jong 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joep 63 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Zeer gemakkelijk bestellen bij Keukenloods ook per telefoon. Bij bezorging betalen met pinnen aan chaufeur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

WZNHF 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website en gemakkelijk bestelproces.

Service
snelle levering

Assortiment
veel keus, goede prijsvariatie

Aanbeveling
goede ervaring gehad

Extra toelichting
Fijne webwinkel, heb uit het ruime assortiment goed kunnen kiezen op basis van de productinformatie. Vervolgens snelle levering van een prima product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hol61 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles was duidelijk en overzichtelijk

Service
gevraagd om een digitale offerte. werd meteen gehonoreerd en binnen 1 uur had ik de offerte zodat afd. financ. het geld kon overmaken. daarop kreeg ik ook bericht dat geld binnen was en pakket opgestuurd werd.

Assortiment
voldoende assortiment

Aanbeveling
vriendelijkheid, snelle reactie, supersnelle verzending

Extra toelichting
prima website en eerlijk en behulpzaam en niet duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angie1972 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke site, makkelijk contact.

Service
Gelijk bellen en word goed te woord gestaan. Word ook idd binnen een dag geleverd als je dat aanvinkt.

Assortiment
Wat ik wilde hebben is in het assortiment dus voor mij goed.

Aanbeveling
Snelle levering, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjarco De Bruin 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
omdat het over een grote order ging heb ik gebeld en alles liep heel goed

Service
had ook een aanpassing op mijn bestelling moeten doen. dit was ook goed geregeld

Assortiment
alles wat ik zocht hadden jullie, en ook goed advies voor alternatieven

Aanbeveling
uitstekend combinatie van service en prijs

Extra toelichting
Bedankt voor jullie medewerking. alles is goed geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan5959 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Apparatuur handig te kiezen via de website en voldoende specificatie. Een nadeel bij vergelijken van specificaties is dat niet van alle apparaten de specificaties getoond worden en dus vergelijking minder gebruikersvriendelijk is.

Service
Direct via mail bevestiging. 24-uur belofte ook waar gemaakt.

Assortiment
Voldoende merken en type combimagnetrons (mijn aankoop)waardoor juiste keuze m.b.t. kwaliteit en functionaliteit.

Extra toelichting
Prima internet winkel. Voldoende keuze in merken en type. Goede concurrerende prijs. Snelle levering volgens belofte. Betaling veilig. Zelfs keuze om bij aflevering te betalen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Janneman60 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles vanaf de bank thuis geregeld

Service
Netjes binnen gezet

Assortiment
Volop keuze dus moeilijk kiezen

Aanbeveling
Aan iedereen die van makelijk winkelen houd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aa1234 21-06-2013

Algemene score

8,3

Extra toelichting
Prima product snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Magriet27 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Werdt goed en snel geholpen .niets op aan te merken.... Dikke 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

11234Bas1974 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mevr. Kok 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Kon niet inloggen om te zien hoe laat de bestelling gebracht werd. Bij bellen werd ik gelijk geholpen wist ik gelijk hoe laat de bestelling kwam.

Extra toelichting
Tevreden over alles. Makkelijke site. Duidelijk hoe alles werkt. Snelle levering. Kortom perfect! Zeer tevreden en volgende keer als ik weer wat nodig heb voor de keuken weet ik waar ik moet gaan zoeken en kopen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

FenM 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website,product is goed en snel te vinden, gemakkelijk online te bestellen en betalen kan op meerdere veilige manieren. Perfect!

Service
Prima service:gemakkelijk en goed bereikbaar voor opmerkingen en vragen. Kreeg binnen 1 uur antwoord op mijn vraag. Levering prima te overleggen en af te spreken, tijdstip via track & trace te volgen. Super!

Assortiment
Zeer breed assortiment,zeer ruime keuze per productgroep!
Als je een product elders goedkoper kunt kopen,kun je dit via een link melden en bieden ze het product aan voor de goedkopere prijs of minder!!

Aanbeveling
Prima bedrijf,zeer breed en ruim assortiment. Prijs/kwaliteit verhouding klopt. Professioneel en deskundige advies. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Smeets 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen via internet en de producten worden thuis bezorgd.

Service
Goede service,er wordt een dag van te voren een sms gestuurd wanneer de bezorging plaats vindt.

Assortiment
Ruim keuze van witgoedproducten met scherpe prijzen.

Aanbeveling
Ik beveel jullie aan bij al mijn familie,vrienden en kennissen want ik vindt de keukenloods perfect om er witgoedproducten te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hansie80 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen enkel probleem ondervonden

Service
Prima op de hoogte gehouden omtrent bestelling

Assortiment
Okay

Aanbeveling
Alles vlot verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De graaf. 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snelle, correcte bezorging!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mevr. vd Vossenberg 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestellen ging gemakkelijk,ook de betaling was geen enkel probleem.

Service
Precies volgens afspraak geleverd.

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Ik ben in zijn geheel zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

atk 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.van Iperen 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeffrey Boute 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Nette website en goed overzichtelijk

Service
Netjes geleverd en zelfs 's avonds

Assortiment
Ruim.

Aanbeveling
De winkel is erg netjes spullen netjes verpakt. En netjes binnen afgesproken tijd geleverd

Extra toelichting
Nette website, duidelijk overzichtelijk en erg veel spullen. Levering nauwkeurig en snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mdb1978 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
De service vond ik een tien, echter vond ik het erg raar dat ik een 06 nummer moest bellen voor de bezorg en installatie afspraak raar.

Aanbeveling
goede prijzen, goede service. zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

John Goudswaard 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Het product wordt keurig binnen op de gewenste plaats gebracht

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Op basis van voorgaande ervaringen beveel ik deze winkel aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jvdm1979 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle en nauwkeurige afhandeling.

Service
Bij tel. contact denkt de gebelde met je mee.

Assortiment
Uitgebreid en goede prijs.

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaringen. Ook aflevering was goed volgbaar en op tijd.

Extra toelichting
Gewoon goed na enkele slechte ervaringen met andere leveranciers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dyna123 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Super service, zeer tevreden klant.

Aanbeveling
Zeer zeker een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

W. Heerens 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het via de website uitzoeken van de gewenste artikelen is zeer klantvriendelijk.
De gegeven informatie zeer uitgebreid.
De bestelling prima verzorgd.

Service
Bij levering was de kookplaat een andere dan was uitgezocht.
Ter plaatse met de bezorger en gebruik van info op de website het financieel verschil afgehandeld en de andere gehouden.
Later alsnog excuses voor de verkeerde levering en opnieuw bekeken of wij niet teveel betaald hadden.

Assortiment
Zeer groot en toch op de website goed systematisch ingedeeld met goede zoek mogelijkheden.

Aanbeveling
Afgezien van de fout bij de orderverzorging, waarvoor de bezorger al zijn excuses had aangeboden, wordt in zijn totaliteit een prima service geboden aan de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr Gerritsma 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Internet opstarten naar keukenloods gaan en uitzoeken wat je nodig hebt

Service
Goed duidelijk advies bij al je vragen

Assortiment
Heb al diverse dingen gekocht en heb tot nu steeds gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
Goede kwaliteit voor bijzonder gunstige prijzen

Extra toelichting
De keukenloods voldoet absoluut aan mijn wensen en mijn eisen van kwaliteit prijzen en klant vriendelijk en een vlugge levering volgens het boekje gewoon perfect heb ook al veel mensen de weg naar de keukenloods gewezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erna35 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Er is zoveel mogelijk en als leek zie je door de bomen het bos niet...

Service
De medewerker in de winkel in Amsterdam Z-O stelde zich onbeschoft en denigrerend op toen wij voor advies kwamen. De medewerkers die de vriezer kwamen brengen en installeren: top.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

MKu 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeffreyy123 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Wij hadden gemeld dat we het product ergens anders goedkoper zagen, jullie hebben ons toen op zondag gebeld met de mededeling dat de lagere prijs gehanteerd kon worden. Erg prettig dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Belgische Frank 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel en easy via het internet

Service
netjes geregeld

Assortiment
de geleverde vaatwasser was niet echt dezelfde vaatwasser dan deze waarop we 'geklikt' hadden

Aanbeveling
zeker weten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Werkkamp 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles wat duidelijk aangegeven op de website.

Service
Het veranderen van de tijd voor het leveren van de vaatwasser was geen enkel probleem en werd snel geregeld.

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Ik zou deze winkel gezien prijs kwaliteit verhouding en service zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews