Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 21028 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3268 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

John 193 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
heldere en gebruiksvriendelijke website met een ruime keus

Service
aflevering en installatie op afgesproken tijdstip en vakkundig

Assortiment
ruime keus, via de website keus gemaakt en voor nadere info naar de winkel geweest

Aanbeveling
om hiervoor vermelde redenen en een scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

D. Witjes 25-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Goede website

Service
op tijd geleverd

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
Duidelijke verhaal

Extra toelichting
Goede begeleiding

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marcello007 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site, overzichtelijk.

Service
Supersnelle service, met zelfs telefoontje met verwachtte aankomsttijd.

Assortiment
Perfect

Aanbeveling
Gewoon goed!

Extra toelichting
Goed bedrijf, kan ik iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 1965 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Savonds om een uur of 11 besteld en zoals beloofd de volgende dag al in huis. Dik in orde, behoefd geen verdere uitleg denk ik. Groet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lex helsloot 25-08-2014 In de winkel gekocht
almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
er naar toe rijden en bestellen volgende dag inhuis

Assortiment
redelijk goed

Aanbeveling
goed geholpen en snel website zeer goed

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Arjan M 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Na een telefoontje volgende dag al nieuwe vaatwasser thuis.

Service
Duidelijk antwoord op vragen. Snelle en goede levering

Assortiment
Voldoende keus om vervangende machine te vinden

Aanbeveling
Snelle goed levering en goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcann 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
winkel is vlakbij(Alkmaar)

Service
service om het apparaat ophalen is goed. kreeg keurig een smsje dat de vaatwasser klaar stond. De verkoper vonden wij niet erg geintereseerd, kortaf en niet erg behulpzaam. Het is dat wij zelf geen zin hadden om andere winkels te bezoeken want anders waren we zo weer de deur uit gelopen.

Assortiment
ruime keus, alleen de vaatwasser die wij wilde stond niet in de showroom, dus alleen een plaatje op internet gezien

Aanbeveling
ruime keuze alleen de verkoper mag van ons een andere baan zoeken. Zit zelf ook in de verkoop en zo ga je niet met mensen om

Extra toelichting
Winkel ziet er goed uit , service vanuit het magazijn goed, scherpen prijzen maar de verkoper mag wel eens een cursus klantvriendelijkheid volgen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Joopsis 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Half uur van te voren bellen en een gemakkelijk telefonisch bereikbare helpdesk

Service
Alles ging probleemloos

Assortiment
Alles wat ik nodig heb op keukenapparatuur is aanwezig en meestal voor de laagste prijs

Extra toelichting
Goede ervaring, probleemloze bezorging, betalen aan de chauffeur en lage prijzen. Mijn tweede aankoop maar waarschijnlijk niet mijn laatste.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

anjaboth 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk toegankelijke site en snelle bestelwijze

Service
komen keurig hun afspraken op tijd na

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
echte aanrader; goede prijs kwaliteit verhouding

Extra toelichting
makkelijk thuis winkelen en keurig thuis bezorgd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M_aarten79 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De site werkt goed, heeft een logische indeling en bevat goede filters voor zoekcriteria.

Service
Zeer snel, persoonlijk contact. Aantrekkelijk kortingsaanbod in overleg mogelijk gebleken.

Assortiment
Bevatte alles dat ik zocht voor mijn keuken.

Aanbeveling
Een keurig totaalpakket met een service niveau op de webshop dat niet onderdoet voor een fysieke winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B van Norde 25-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kunt thuis ook na winkelsluitingstijden op je gemak uitzoeken wat je nodig hebt

Service
Je wordt binnen een dag al gebeld wanneer de levering plaats vind, wordt netjes afgeleverd in huis

Aanbeveling
Waar je goede en snelle service krijgt, is het de moeite waard im dat aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Franc S 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk, eenvoudig te selecteren, bestelling in enkele clicks te plaatsen

Service
Snachts beteld en dezelfde avond in huis !!

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap Klaver4 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker centraal

Service
Zeer prettige bediening met prima voorlichting

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Waarom niet?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara Veen 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website

Service
De bestelde kraan was te laat leverbaar en werd zonder morren achter ons aan gestuurd naar Frankrijk op ons klus adres, geweldig!!

Assortiment
je kan niet alles hebben

Extra toelichting
eerder ook al een boetti fornuis besteld, helemaal goed. De kraan kon niet op tijd geleverd worden voor onze klusvakantie en werd doorgestuurd naar Frankrijk. Geweldige service, daar kun je wat mee. De email wisseling vooraf was duidelijk, eerlijk en men begreep waar het over ging. En dat zegt wat, dat je mail werkelijk gelezen wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nassauhof 24-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de website een koelkast uitgezocht. Zeer duidelijk en makkelijk bereikbaar. Zeer groot assortiment.

Service
Ik heb de koelkast in de winkel besteld. Vriendelijk en professioneel. Goed advies. Ook toen ik later nog een aanvulling wilde aanbrengen was dat geen probleem. Koelkast moest besteld worden, maar werd nog een dag eerder geleverd dan verwacht.

Assortiment
Heel veel keuze. Koelkast op de website uitgezocht en in de winkel (bij mij om de hoek) besteld.

Aanbeveling
Zeer goede ervaringen, zowel met het assortiment op de website als met de winkel en het personeel.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden over de Keukenloods. Zowel de winkel in Gaanderen als het zoeken op de website. We hebben eerst op de website rustig een keuze kunnen maken en daarna in de winkel, die bij mij om de hoek is gevestigd, de koelkast besteld. Direct werd ons verteld dat hij besteld moest worden, maar hij werd toch binnen een week bezorgd. Zelfs nog een dag eerder dan verwacht. Oude koelkast werd zonder problemen mee teruggenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joske14 24-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, vlot bestelproces, snelle levering.

Service
Levering wanneer de klant wenst, keurig telefonisch bevestigd, pinnen aan de deur dus niet vooraf betalen, top!
Keukenloods neem oude apparaat mee.

Assortiment
Veel keuze, duidelijke specificaties.

Aanbeveling
Zeker, winkel doet alles wat hij belooft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.G.A Tijssen 24-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk bestellen via internet

Service
goed geholpen door medewerker op vragen die ik had.De voorlichting was niet geheel juist. Volgens de medewerker heeft deze afzuigkap halogeen verlichting [had ik expliciet naar gevraagd]. dat heeft hij niet, jammer.

Assortiment
voldoende

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Verduin 24-08-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

j. claasen 23-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
betalen bij aflevering.
oude apparatuur kunt inleveren.

Service
medewerker was vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
veel verschillende merken van goedkoop tot duur.

Aanbeveling
ivm met mijn ervaring,die zeer positief is.

Extra toelichting
de manier van bestellen en laten bezorgen met betalen bij afllevering is mij zeer goed bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

L.Janssen 23-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is heel duidelijk.
Bestelling en betaling eenvoudig te doen.

Service
Service is uitstekend.
Levering kun je zelf bepalen.
De retourprocedure verloopt zonder problemen.Omruilen geen probleem.
Geen extra kosten.
Vragen worden professioneel beantwoord.

Assortiment
Prijs is prima.
Het assortiment is groot genoeg om een keuze te maken.

Aanbeveling
Keukenloods beveel ik aan iedereen aan. Gewoonweg super.

Extra toelichting
Mijn beoordeling is een 10 omdat ze gewoon goede service leveren, genoeg keuze hebben, en prijs-kwaliteit is zeer gunstig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MardyN76 22-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke site wel is keuken loods iets uitgebreider qua ervaringen dan inbouw.

Service
Snelle reactie en komen afspraken gewoon na.

Assortiment
Mocht je wat anders willen hebben is het mogelijk ook tegen een schappelijke prijs.

Aanbeveling
Al meerdere keren van harte aanbevolen.

Extra toelichting
Eerder alle inbouw apparatuur bij zusje inbouw.nl gekocht na 6 jaar nieuwe oven aangeschaft omdat de 1e het begeven had. Keukenloods en inbouw.nl zijn hetzelfde. Makkelijk om wat meer afhaalpunten te hebben. Laagste prijsgarantie is men ook nagekomen kortom een echte aanrader (na 6 jaar nog steeds).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mirrick 22-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon heel makkelijk om iets te bestellen

Service
Snelle service

Assortiment
Veel om uit te kiezen

Aanbeveling
Geen problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

19vosje59 22-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gemakkelijk te volgen, ook het bestellen in de winkel ging vlot. Betalen via i-deal is super

Service
prima service,een half uur van tevoren weet je wanneer ze komen. Ze nemen je oude apparaten mee.

Assortiment
Bijna alle soorten hebben ze.
Hebben ze ze niet, dan doen ze veel moeite om datgene wat jij wilt te vinden en te bestellen.

Aanbeveling
Onderhandelen over de prijs is mogelijk.
Goede service, aardige mensen die voor je klaarstaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolanda Verkuijl 22-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk bestellen via de webwinkel,keurige bevestiging van bestelling en het afhalen wordt je netjes voor gebeld. Prima parkeergelegenheid in Amsterdam waar ik de magnetron heb afgehaald.

Service
Alles keurig op tijd geleverd. Nette en vriendelijke ontvangst

Assortiment
Alle mogelijke apparatuur leverbaar

Aanbeveling
Gezien de wijze waarop ik ben geholpen door een zeer vriendelijke man en de prijsstelling van de apparatuur zal ik zeker proberen meerdere mensen enthousiast te krijgen om eventuele apparatuur bij Keukenloods te bestellen.

Extra toelichting
Zie bovenstaand beoordelingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maraloch 22-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
een koelkast en een keukenkraan besteld. koelkast was niet op voorraad, dus even lager moeten wachten. vervolgens afspraak gemaakt met vervoerder, en deze zou tussen 16:30 en 19:30 de spullen komen leveren. om 16:30 werden de spullen goed verpakt geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma de Gunst 22-08-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kon thuis op mijn gemak artikel uitkiezen.Keukenloods bleek veruit de voordeligste. Toch even naar de winkel gegaan om te kijken. Prima voorlichting gekregen.

Service
Na 1 dag werd artikel al geleverd. Ook installateur Jaap kwam diezelfe middag.Alles prima op elkaar afgestemd.Kreeg half uur van te voren telefoontje dat ze onderweg waren voor de levering en ook jaap gaf van te voren een belletje.

Assortiment
Had voldoende keuze

Aanbeveling
Prima service, genoeg keuze

Extra toelichting
Een 10 omdat alles ( levering en installatie) prima geregeld was. Beter kon gewoon niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ErgBlijeKlant 22-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijke website, alle informatie die wij nodig hadden stond op de website.Tevens was de inbouwdienst erg fijn, gezien wij als bedrijf daar zelf geen tijd voor hebben.

Service
Super, Konden dezelfde dag nog een afspraak maken met de bezorger. Niet alleen onze oude vriezer werd meegenomen en afgevoerd, maar ook nog een tafelmodel.

Assortiment
Ruim voldoende keus, ook voor Ikea keukens die vrij ingewikkelde maten hebben.

Aanbeveling
ja zeker, mooie prijs kwaliteit verhouding en prima service.

Extra toelichting
Denk dat bovenstaande al genoeg zegt, dat wij erg tevreden zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.hulkenberg 22-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Alles is netjes afgeleverd ben tevreden vrijelijk bank Peter Hulkenberg .

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Machiel72 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
compleet, overzichtelijk

Service
altijd service en bereikbaar

Assortiment
zeer compleet

Aanbeveling
alleen maar goed

Extra toelichting
We hebben al bijna 10 jaar een keuken van de Keukenloods. Indien er onverhoopt een onderdeeltje door gebruik versleten is wordt het gratis toegestuurd, we waren zeer verbaasd van deze service. Zeer goed georganiseerd en hulpvaardig, net nog een oven besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EenKlant2014 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen gaat makkelijk het vinden van de juisten oven was wat meer werk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

koel15 21-08-2014

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijke website, goed alles te vinden en te lezen

Service
ik had een sfapraak voor leverdag gemaakt welke ik de volgende dag weer moest verzetten naar een andere datum ivm dubbele afspraak. Telefoniste was zeer aardig em meewerkend

Assortiment
ruime en goede keus

Aanbeveling
als het tersprake komt zou ik het aanbevelen maar actief doe ik dat eigenlijk nooit

Extra toelichting
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ton Jansen1953 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
de voorlichting via de computerschermen werkt snel en duidelijk

Service
alle afspraken weden snel en duidelijk gemaakt en bovendien foutloos nagekomen.
Bovendien boden de installateurs ongevraagd extra service aan (omzetten koelkastdeur van links naar rechtsdraaiend)

Assortiment
wij hadden volop keuze uit het aangeboden assortiment (zie ook onder 1)

Aanbeveling
ik kan deze winkel vol vertrouwen aanbevelen aan al mijn kennissen

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda S. 21-08-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Extra toelichting
Goed advies bij aankoop. Snelle levering. Prima prijs. Vakkundige montage. Wat wil je als consument nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario V. 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede website waarbij het artikel via Google eenvoudig was te vinden.

Service
Na enige onduidelijkheid of artikel op voorraad was toch snel geleverd.

Assortiment
Ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Zie bovenstaande opmerkingen.

Extra toelichting
Prima website en redelijk snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

beekman Ha 21-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke zoekpaginaas ,
goed te vergelijken

Service
goede bezorgservice duidelijke afspraken die nagekomen worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno54 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Via telefoon perfect geholpen

Service
Bestelling was snel binnen en bezorgd .

Aanbeveling
Zeer tevreden over klantvriendelijkheid en snelheid .

Extra toelichting
Kennis, klantvriendelijk en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

barbaraatje 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
geen gesjouw

Service
2x meegemaakt: binnen 2 dagen reparatie onder garantie

Assortiment
alles!

Aanbeveling
wat wil je nog meer: goede prijzen, prima service, snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoHil 21-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Kruk 21-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het fornuis was gemakkelijk te vergelijken en te bestellen op de site met andere producten.

Service
Het werd netjes onbeschadigd tot aan de voordeur bezorgd. Verder (naar binnen) Moest zelf gedaan worden.

Assortiment
Bijna te veel keuze

Aanbeveling
Makkelijk en kwalitatief online winkelen.

Extra toelichting
Prima website met een uitgebreide keuze in producten. Snel thuis bezorgd en prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tevreden Kopers 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeer ruime winkel met goede parkeergelegenheid. Zeer goed bereikbaar.

Service
Wij werden geholpen door iemand met veel kennis van de aanwezige apparatuur. Ook bij het opmaken van de factuur behoefden wij nergens om te vragen.

Assortiment
Er waren veel bekende merken in de winkel aanwezig

Aanbeveling
Gezien de voorgaande beoordelingen zouden wij iedereen kunnen aanbevelen een bezoek aan deze winkel te brengen. Zeer ruime keuze en naar ons inzien kundig personeel.

Extra toelichting
Zie de voorgaande beoordelingen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

thea 62 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
goed snel en zeer netjes bezorgt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tgdebruijn 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Problemen worden zonder gedoe opgepikt en opgelost.

Assortiment
Voldoende voor wat wij zochten

Aanbeveling
Onze ervaring is zeker overwegend positief

Extra toelichting
Vooral de na-service heeft ons aangenaam verrast.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

3584 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Uitstekend!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc2909 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle bestelling online

Service
Prima telefonische ondersteuning

Aanbeveling
Prima product goede service snelle levering en prima prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GPA37 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je kunt zelf kijken en zoeken wanneer je wilt.

Service
bij vragen en voor advies kun je toch persoonlijk terecht

Aanbeveling
ideale manier om je apparaten aan te schaffen. Alles wordt snel bevestigd en keurig geleverd.

Extra toelichting
We zijn erg tevreden over het product, de service en het te woord staan van Keukenloods.nl. Geen spijt van onze aanschaf en het kopen bij dit bedrijf.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

MeijPan 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uit je luie stoel kan je bekijken wat je wil en een telefoontje en je wordt geholpen met technische details.

Service
De medewerkers zijn welwillend en bereid om iets 'meer' voor je te doen!

Assortiment
Voldoende!

Aanbeveling
Als je voordelig, goed en redelijk snel apparatuur wil, gelijk doen!

Extra toelichting
We zijn uiterst tevreden over de service en levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce Groot 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Goed meedenken. Als er iets misgaat bereid tot bedenken van een oplossing.

Assortiment
Ruim voldoende mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

ToeVal 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles prima vindbaar op de overzichtelijke website. Ook groot assortiment.

Assortiment
GROOT!! En vooral geen slechte producten ertussen.

Aanbeveling
Zeker fijne winkel. Aflevermoment is ook prima af te stemmen.

Extra toelichting
Gebruik de website al sinds lange tijd ter referentie. Nu ook eerste bestelling geplaatst en zeer tevreden. En die KitchenAid blender zou ook fantastisch staan in onze keuken!:-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WimH65 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne2014 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen ging makkelijk. Fijn dat ik kon betalen bij aflevering.

Service
Ik kreeg een luxere vaatwasser aangeboden voor dezelfde prijs omdat de door mij bestelde niet leverbaar was.

Aanbeveling
Ik ben tevreden, aanbeveling genoeg....

Extra toelichting
Prima service. Alleen op dag van levering bleek de levering pas na 17.00 plaats te vinden. Dat had ik graag eerder vernomen i.v.m. organiseren van een thuisblijver.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews