Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16823 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2267 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R. Vroon 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het gemak waar zowel de site mee werkt als het gemak contact op te nemen met het bedrijf was ik zeer positief door verbaasd. ook de snelheid waarmee Keukenloods heeft gereageerd op mijn vragen was buiten gewoon goed. soms had ik al binnen 3 minuten een atwoord.

Service
Zowel in het voortraject bij het stellen van vragen als bij de definitieve bestelling ben ik zeer goed geholpen. Beter dan je in eerste instantie bij een internetwinkel vanuit zou gaan. De internetwinkel is echt een verlengde van een normale winkel. Ook de monteur die langskwam om de artikelen te bezorgen en te monteren nam ruim de tijd en moeite deed zelfs meer dan in zijn opdracht stond

Assortiment
Zeer ruim wat ik zocht was er of kon besteld worden

Aanbeveling
Na ervaringen zowel prive als zakelijk met keukenstudio's ben ik eindelijk een bedrijf tegen gekomen dat wel service verleend en weet dat een klant niet ellenlang ergens op wil wachten. Daarnaast was de prijs ook nog eens zeer aantrekkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.G. Lentfert 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede site, goede info, werkt practisch

Service
Alles keurig op tijd, goede en betrouwbare communicatie, terugkoppeling en info.

Assortiment
Alles gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Goede ervaring, deskundige levering en communicatie

Extra toelichting
Gewoon goed!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steenbokje 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig en snel bestellen en betalen via de site

Service
vlotte levering, aardige bezorger

Assortiment
meer dan voldoende

Aanbeveling
absolute aanrader

Extra toelichting
Meer dan tevreden over alle aspekten van KeukenLoods.nl Prijs staat voor ons voorop, maar zelfs die was het laagst die we konden vinden voor deze vaatwasser. Excellent! Volgend apparaat zal zeker ook hier besteld worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

basseah 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige disks stappen voor het plaatsen van de bestelling.

Service
Goede service. Alleen jammer dat het verpakkingsmateriaal niet mee terug mocht.

Assortiment
Ruime keus en goede alternatieven aangeboden gekregen

Aanbeveling
Goede winkel, maar dat zijn er meer van.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frankys 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis bestelling en goed overzichtelijke site met vergelijking mogelijkheden tussen de verschillende apparaten

Service
Snelle service

Assortiment
Genoeg assortiment om een keuze te maken

Aanbeveling
Prima service snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nadiloes 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel en makkelijk te vinden

Service
maken het waar ergens anders goedkoper meld het ons en dan krijg je zelfs een beter aanbod!

Assortiment
voor elke portemonnee

Aanbeveling
goede en snelle levering

Extra toelichting
als je belt word je zeer goed geholpen en het product wordt snel geleverd. ook de garantie is goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bassie2013 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Xxx

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H. Vink 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
We hebben al meerdere producten gekocht en geen klachten. Je wordt netjes te woord gestaan en alles loopt volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Evi13 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

T. van Norden 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website. Bestellen ging heel gemakkelijk.

Service
Koelkast werd de volgende dag bezorgd op de afgesproken tijd. De oude werd kosteloos meegenomen. Prettig was dat bij de chauffeur gepind kon worden.

Aanbeveling
Door snelle levering en lage prijzen zou ik zeker deze winkel aan anderen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarijkeKoolhaas 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
overzichtelijk

Service
bezorging prima geregeld

Assortiment
breed

Aanbeveling
voor afhalen dichtbij

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Daniel89 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb het product zelf opgehaald maar ik ben erg tevreden over de snelheid van het hele process.

Service
Erg goed geholpen via de telefoon en kon het product meteen afhalen.

Assortiment
Het product was op vooraad.

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden dus zal het zeker aanraden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saner6465 26-06-2013 In de winkel gekocht
Keukenloods Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is overzichtelijk, klantvriendelijk en biedt een ruim assortiment.

Service
17-06 gebeld voor Siemens IQ700 vaatwasser SX69T091NL omdat deze niet op de site stond.
De medewerker zei dat dit het type “Speedmatic” is en deze niet via de site verkocht werden maar alleen via de winkels.
Winkel in Roosendaal gebeld en de vraag voorgelegd. Werd binnen het uur teruggebeld met een prijs die ruim 30% lager lag dan de verkoop advies prijs van Siemens.
De levering zou dezelfde week nog plaatsvinden. Echter dezelfde dag ’s middags een mail van de vestiging dat de levering pas in week 26 zou plaatsvinden.
Op 20-06 gebeld door de transporteur Dutchned voor een afleverafspraak en die heeft plaatsgevonden op 25-06. Je kon een dag van tevoren op keukenloods.nl het tijdstip van leveren controleren met een tijdspan van 2 uur. Er zou geleverd worden tussen 12.30 en 14.30 maar de chauffeur stond om 12.05 al voor de deur!! Netjes afgeleverd, oude machine weer meegenomen en makkelijk mobiel pinnen.

Assortiment
Keukenloods heeft een ruim assortiment en biedt voldoende keuze in de productgroepen.
Pluspunt: als een product elders goedkoper wordt aangeboden, kun je dit via een link melden. Je ontvangt dan een scherpere en natuurlijk goedkopere prijs!

Aanbeveling
Ik ben zelf obv verhalen van anderen bij Keukenloods terecht gekomen.
Ze bieden professioneel en deskundige advies.
Mocht je een model zoeken dat niet op de website is te vinden, kan deze ook besteld en geleverd worden.

Extra toelichting
Keukenloods biedt een uitgebreid assortiment, een prima service en zijn gemakkelijk en goed bereikbaar voor opmerkingen en vragen. De levering is goed te overleggen en af te spreken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geert 12 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk toegangbare site

Service
bestelling (pizzasteen) kapot
aangekomen, gebeld en vervolgens gemaild en er is netjes een nieuwe steen opgestuurd: Prima sevice!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

raijmakers 25-06-2013

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk bestellen, snel reactie.

Service
Machine niet verkrijgbaar en andere, nieuwe versie gekregen voor zelfde prijs.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
wellicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

keesschijff 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk, helder en overzichtelijk

Service
Levertijd viel tegen, maar werd geheel goedgemaakt door een keurige bezorging en afhandeling

Assortiment
Veel keuze geen problemen mee gehad

Aanbeveling
Gewoon als tip, is zeker scherp geprijst

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

B.L. van Oosten 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is gebruiksvriendelijk

Service
Alvorens ik bestelde heb ik opgebeld of het type afzuigkap eenzelfde uitsparing in mijn keuken nodig heeft als mijn oude afzuigkap. Toen werd ik geattendeerd op een goedkoper merk van dezelfde kwaliteit. Alvorens afgeleverd werd kreeg ik keurig bericht en zelfs kort tevoren nog een telefoontje

Assortiment
De site bedt een ruime keuze.

Aanbeveling
De deskundigheid en afhandeling is uitstekend.

Extra toelichting
Alleen maar positieve ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.c.m. Beerens 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website; eenvoudige bestellingsmethode; onmiddellijke bevestiging; gebruikersvriendelijke betalingsmethode.

Service
Regelmatige terugkoppeling via de e-mail en de telefoon; perfect.
Vriendelijke bezorgdienst; kort maar krachtig.

Assortiment
Helder overzicht van producten en specificatie van eigenschappen.

Aanbeveling
Een en al lof; ga zo door.

Extra toelichting
Jullie maken het de klant eenvoudig. Jullie houden zich aan gemaakte afspraken. Kortom; perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DennisWinands 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles perfect, alleen in de eerste mail stond dat je gebeld werd voor een tijdsafspraak van leveren. Ben niet gebeld heb de tijd kunnen vinden nadat ik ingelogd heb op de site.

Service
Snelle levering zoals afgesproken, goede service van de chauffeur, super!

Assortiment
Goed en ruim assortiment, maar altijd ruimte voor uitbreiding natuurlijk

Aanbeveling
Zeker aan te raden. Goede apparatuur voor een nog betere prijs!

Extra toelichting
Zeer tevreden. In de toekomst kom ik zeker terug bij keukenloods wanneer ik apparatuur nodig heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Dijk 130 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Werd zeer goed geholpen aan de telefoon, de installatie was vlekkeloos door vriendelijk team

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Helma 58 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Super snelle levering, keurig geïnformeerd worden wanneer de goederen gebracht worden. Oude producten worden meegenomen. Top bedrijf en zal dit zeker ook andere adviseren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BuurvrouwHiernaast 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke menustructuur, zoeken op categorie en trefwoord is handig.

Service
Mailtjes die je goed informeren.

Assortiment
Genoeg keuze in prijs/kwaliteit.

Aanbeveling
Ja, want goede ervaring.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rudi p 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
goed geholpen en zeer snelle levering, alles netjes verpakt thuis afgeleverd. ruime keus en indien niet op voorraad een goed alternatieve keuze aangeboden. zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien1979 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen vanuit de luie stoel

Service
Alles juist en tijdig geleverd

Assortiment
Heel veel keus en juist omschreven

Aanbeveling
Gemak en juiste levering tegen een goede prijs

Extra toelichting
Goede levering van juiste spullen tegen een prijs die veel lager ligt dan bij een keukenzaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 1949 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Handige website, duidelijk en goedkoop

Service
Belofte wordt meer dan waargemaakt. Om kwart voor 9 's morgens besteld en om half een 's middags geleverd. Oud apparaat meteen meegenomen. Prima service

Assortiment
Ruim voldoende

Extra toelichting
Goedkoop en een prima service. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SunnyL 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joanne Kot 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Groot assortiment, rustig kijken en vergelijken adhv de vele informatie!

Service
Juiste afleveringsdatum, snelle reactie op mails!

Assortiment
Keuze te over..!!

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden, zoals gemotiveerd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blade2565 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen!

Service
SUPER snel geleverd!

Assortiment
Uitgebreid!

Aanbeveling
Alles goed en snel....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

louis van Laarhoven 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
via kieskeurig naar jullie site overzichtelijke site
makkelijk een keuze te maken
alles goed op te zoeken op soort maat goede beschrijving
van het product wat je wilt aanschaffen.

Service
snelle levering oude wordt weer meegenomen
makkelijke manier van betalen
goed contact tussen leverancier en afnemer tijdens
levering product.

Assortiment
volop keuze in elk gebied.

Aanbeveling
mijn eerste ervaring is zeer positief dus waarom niet aanbevelen Ga zo door

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M. van Roon 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoals een webwinkel hoort te zijn.

Service
Snelle reacties op vragen per mail. Tevens bereid om (op eigen kosten) de klant te bellen.

Assortiment
Uitgebreide keuze in elke categorie.

Extra toelichting
Om de aanbieding niet te missen hebben we direct een gaskookplaat en oven besteld. Omdat keuken nog op zich liet wachten (via woningstichting) was het niet handig om al te leveren. Geen enkel probleem. De producten werden gewoon gereserveerd en wij konden zelf bellen wat de gewenste afleverdatum moest worden. Geen aanbetaling nodig, gewoon op de dag van afleveren pinnen bij de chauffeur. Makkelijker kan toch niet? Voor ons was het een goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theonetheo 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website erg duidelijk, ruim assortiment, voldoende info over artikel, belangrijke mogelijkheid, eerst leveren en dan pas betalen. Bestelproces was eenvoudig.

Service
Na bestelling een E-mail gekregen met dank en nadere info omtrent levering. Na een paar dagen een smsje over de datum/tijd van levering en alles was prima geregeld.

Assortiment
Is naar mijn mening ruim, duidelijk en overzichtelijk opgebouwd met prijzen die concurrerend zijn.

Aanbeveling
Nu 2x iets gekocht bij Keukenloods en het is erg goed geregeld voor een betaalbare prijs.

Extra toelichting
Een erg goede Internetwinkel die betrouwbaar overkomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w van Chalet4u.nl 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden in een uitgebreid aanbod

Service
De aflevering van de magnetron is binnen 22 uur uitgevoerd

Assortiment
Aanbod van diverse merken is gigantisch

Aanbeveling
Het gemak dient de mens, alles is goed geregeld.

Extra toelichting
Het is de eerste keer dat ik hier iets gekocht hebt, zeker niet de laatste keer. Het telefonisch kontakt met de winkel in Zwaag, daarna de webwinkel en daarna vooral de transport afdeling hebben er voor gezorgd dat de magnetron op exact op de afgesproken tijd en plaats is afgeleverd. De transporteur heeft de interne en externe voor elkaar. Perfect, bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vervuren 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Ik had eenvoudig gevonden wat ik zocht. Afhandelen en bezorgen gingen als vanzelf.

Assortiment
Riant assortiment

Aanbeveling
Ja hoor, heb ik ook al,gedaan overigens.

Extra toelichting
Prima internet deal. Gemakkelijk het juiste product gevonden voor een aantrekkelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1953Wim 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T. de Kort 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website. Eenvoudig te bestellen

Service
S'morgens koelkast besteld en dezelfde dag nog geleverd volgens afspraak.

Assortiment
Ruim assortiment alles duidelijk en overzichtelijk.

Aanbeveling
Super tevreden over prijs kwaliteit en service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben89 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is duidelijk

Service
oeder prima afgehandeld.

Assortiment
Ruim voldoende aanbod op een juiste apparaat te vinden naar wens.

Aanbeveling
Prima service en informatie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marco5666733 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Geen problemen met het bestellen.

Service
Bezorging tussen 6:45 en 8:45 werd 6:50. Prima dus.

Assortiment
Voldoende voor wat ik nodig had.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.Zijp 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Uitgebreide keuze aan apparatuur

Service
Goede info op site over hoe te bestellen en montage.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Autoschade rePaint Vof 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Afspraak is afspraak. Netjes op tijd afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hampie59 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
uitzoeken en bestellen
bij vragen word je deskundig geholpen

Service
word op de door keukenloods opgegeven tijd stip afgeleverd

Assortiment
zeer ruime keuze voor een hele goede prijs

Aanbeveling
zeker van het aanbevelen waard zeer betrouwbaar en kundig

Extra toelichting
kortom en betrouwbaar aders voor het aankopen van je apparatuur. uiterst tevreden over levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermanides 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles ging zoals ik het gedacht had !!!!

Service
ik had wat vragen en die werden

correct en vriendelijk opgelost

Assortiment
wat mij betreft was moeilijk,

maar dat kwam door het uitgebreide assortiment

Aanbeveling
ik kan me niet voorstellen dat iemand niet kan slagen, met zo,n uitgebreide collectie !!!

Extra toelichting
na de bovenstaande antwoorden is verder betoog overbodig dus alles is prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert boute 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijk en makelijke site

Service
de oven was uitverkocht en keukenloods bood een duurder product voor de zelfde prijs dat is topservice

Assortiment
bijzonder veel keus

Aanbeveling
veel keus voor een goede prijs en goede service

Extra toelichting
goede service vriendelijk personeel en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hyyrynen 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke en overzichtelijke website

Service
ik belde en kreeg direct iemand aan de lijn.
ik bestelde in het weekend en kreeg al maandagavond bezorgd door een vriendelijke en correcte jongeman

Assortiment
groot assortiment voor concurrerende prijzen

Aanbeveling
snel goed en vriendelijk

Extra toelichting
een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Alferink 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk aan gegeven op de website uitleg van het product
de prijs en levering

Service
levering op de af gesproken tijd
betaling via pinnen
retour van de oude oven

Assortiment
de prijs en kwaliteit is goed
aangegeven

Aanbeveling
prijs
kwaliteit
snelle levering
retour oude product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

weteringafbouw 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
product wat ik zocht was eenvoudig te vinden op fabrieksnummer, prima informatie en zeer aantrekkelijk geprijsd tov concurrentie

Service
product was niet voorradig maar toch al binnen 1 week geleverd

Assortiment
assortiment was voor ons meer dan voldoende, de prijs was bijzonder goed

Aanbeveling
ik zou deze winkel aanbevelen, dan heb je je product tenminste op tijd tegen een goede prijs

Extra toelichting
Ik ben getipt door iemand op jullie site, en het voldoet uitstekend aan onze behoefte, het product was eerst niet op voorraad maar werd toch binnen 1 week geleverd en tegen een heel concurrerende prijs, ze zijn heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rietveld77 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk

Service
Goed op de hoogte gehouden van de stand van de bestelling in het bestel/bezorg traject

Assortiment
Niet te veel dat je geen kan maken en toch genoeg keus

Aanbeveling
Het hele traject wordt netjes doorgegeven en de service is super prijs kwaliteit verhouding klopt ook prima

Extra toelichting
Makkelijke en overzichtelijke site. Voldoende keus en betaalbaar. De bezorging was ook netjes en alles wordt voor je gedaan en geplaatst waar je het wilt hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike moeke 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles was erg duidelijk !!

Service
Erg goed dat er wordt gebeld voor de leverdag.
Ook fijn dat er een berichtje werd gestuurd met de tijd wanneer die zou komen!

Assortiment
Erg blij met de oven die ik heb !!

Aanbeveling
Erg makkelijke site en goede bereikbaarheid.

Extra toelichting
Zie beoordeling cijfers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naamlex 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk alles op te zoeken op de site en te bestellen

Service
S avondspits besteld en de volgende dag al in huis. Gebracht door een vlotte bezorger en die nam gelijk het te vervangen apparaat mee.

Assortiment
Uitgebreid genoeg voor mij.

Aanbeveling
Goede en snelle levering.

Extra toelichting
Goede en snelle levering en nemen je oude apparatuur mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jans' 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Gewoon gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Snel, overzichtelijk, betrouwbaar

Extra toelichting
Snelle service, perfect via internet te bestellen , dag later in huis, pinnen aan de deur, geen bezorgkosten, prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerritvt 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, mogelijkheid om vragen te stellen en snel antwoord.

Service
Snelle levering, beantwoording productvragen, mail info over voortgang verwerking order

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Zeker kijkend naar mijn eigen tevredenheid en de prijsstelling

Extra toelichting
Alles verliep vlot en goed vanaf het zoeken op de website, de informatie na het plaatsen van de order tot de tijdige levering. Daarnaast een prima apparaat voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews