Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 13 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2594 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kimi 2008 05-06-2013

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Vanuit de bank winkelen, en het assortiment is groot en de omschrijvingen zijn duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin Mantel 05-06-2013

Algemene score

5,2

Gemak
Als ik op de site zoek naar een koolstoffilter, vind ik helemaal niks. Alleen via Google is een filter te vinden. Jammer.

Service
De levering zou binnen 1-2 werkdagen zijn. Toen ik de factuur binnen kreeg, bleek pas, dat het artikel toch niet op voorraad was, waardoor ik langer heb moeten wachten. Uiteindelijk kwam mijn bestelling toch eerder dan verwacht. En gelukkig paste het filter.

Assortiment
Een van de weinige zaken, die een passend koolstoffilter had.

Aanbeveling
De prijs is laag, maar de verzendkosten (8 euro voor een postpakketje) extreem hoog. Dus deze winkel kan ik niet echt enthousiast aan bevelen.

Extra toelichting
Ik ben wel tevreden, maar niet dol enthousiast. Als de verzendkosten een stuk lager waren, zou ik wel enthousiast zijn. Leuk, dat er aan gegeven wordt hoe lang je garantie hebt, maar dat lijkt me niet echt van toepassing op dit artikel.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 05-06-2013

Beste Karin,

Bedankt voor uw beoordeling, vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent.

Het klopt dat de koolstoffilters niet via het zoeksysteem te vinden zijn. Deze kunt u vinden als accessoire bij de gewenste afzuigkap.

Wij gaan kijken of we de koolstoffilters ook in ons zoeksysteem kunnen opnemen.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg

Reageer

sjoerd.leiker 04-06-2013

Algemene score

6,8

Gemak
Ik mis creditcard betaling op de site. dit is onduidelijk en voor je het weet is je order geplaatst, terwijl ik eigenlijk met crdit card had willen betalen ivm verzekering en risico.

Aanbeveling
Een 7 omdat het niet mogelijk is om met credit card te betalen en dit niet helder is bij het plaatsen van een bestelling.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 05-06-2013

Beste Sjoerd,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent.

U kunt inderdaad niet per creditcard betalen op onze website. We zijn op het moment van schrijven wel bezig om dit op onze site te integreren. Ik vraag u nog even geduld.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
www.keukenloods.nl
0226-355340
info@keukenloods.nl

Reageer

marjo 66 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke uitleg bij de vaatwasser ivm energieverbruik enz.betalen heel handig aan chauffeur met pin automaat

Service
was helemaal top volgende dag al in huis had vaatwasser ergens anders gezien maar kreeg deze nieuwere met fikse korting

Assortiment
er was zoveel aanbod dat ik op het gegeven moment niet meer wist maar na contact werd het me duidelijk

Aanbeveling
ik vertel aan iedereen waar ik mijn keukenapparatuur koop ..!al 3 x dingen besteld en telkens top geholpen en ik ben zeer tevreden

Extra toelichting
ik ben na 3 apparaten nog steeds zeer tevreden vakkundige mensen die je advies geven rappe levering en netjes verpakt bezorgd en betaling per pin aan chauffeur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Briek 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site is duidelijk en goed overzichtelijk.

Service
Heb in het verleden al eerder wat bij keukenloods.nl besteld.
Dat artikel kon niet meer geleverd worden maar stond nog wel op de site. Door dat dit een fout van
Keukenloods was kreeg ik een duurdere voor de zelfde prijs als die ik besteld had.
Dat lijkt me een goede service van keukenloods.
En de bestelling word snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John Vermeer 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Mijn oude combi magnetron was stuk gegaan.
Was op de site aan het vergelijken gegaan en kon met een telefoontje controleren of mijn keuze toepasbaar was.

Assortiment
Kon uit ruim assortiment kiezen.
Zelfs na verfijnen zoekopdracht bleven er bij mij nog 89 combi magnetrons over.

Aanbeveling
Goed opgezette webshop.
Makkelijk zoeken en te vergelijken.
Fijn ook dat er bijna altijd iemand telefonisch bereikbaar is voor vragen.

Extra toelichting
Heb al met al dagje zonder combi gezeten. Ondanks mijn ploegendienst kon er via keukenloods dus snel een nieuwe geregeld worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

À.L.Franken 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Rustig bekijken en vergelijken vanaf bureau !

Service
Begeleiding en afhandeling van order is prima en naar volle tevredenheid verlopen. Een aanrader voor anderen en mogelijk volg orders!

Assortiment
Ruime keuze wat betreft modellen en type van fabrikant .

Aanbeveling
Goede keuze mogelijkheid en prettige begeleiding van personeel.Ook de betaal mogelijkheid is prima verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maxxus1975 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen. Goede informatie op de site.

Service
Volgens afspraak geleverd

Assortiment
Het produkt dat ik zocht voor een schappelijke prijs

Aanbeveling
Waneer je positief bent geef je dit zeker door aan anderen

Extra toelichting
Het behoeft geen verdere informatie voor een goede site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verdegal 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima zoekfunctie en overzichtelijk

Service
Onderdeel was defect en werd direct zonder problemen vervangen.

Assortiment
Genoeg keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Zou ik zeker doen door reële prijs en prima service

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de Keukenloods. Goede prijs en uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

r. verstraten 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
is makkelijk dat ik op site kan vinden zonder de tijd moet besteden om dit erders te gaan kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Conny 1 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en een makkelijk te volgen site!

Service
Prima service! Dag na aankoop werd ik gebeld om een afspraak te maken voor levering

Assortiment
Ruime assortiment die niet onder doet voor Mediamarkt of Saturn!

Aanbeveling
Dit was onze 1ste aankoop en zeker niet de lastste. Keukenloods krijgt van ons een goede mond op mond reclame!

Extra toelichting
Wij wasrderen Keukenloods met een Dikke 9! Niet alleen een snelle service, maar oik de bezorging is perfect. Onze bezorger was vriendelijk en zeer behulpzaam! Toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

qwertymnbv 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
prima assortiment Goede kwaliteit / prijs perfecte levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tetsmit 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed te bereiken, on- en offline.

Service
Prettig geholpen door het personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam. Geurts 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig te bestellen, duidelijke en goed werkende website.

Service
Goed dat in blok van twee uur de bezorgtijd wordt aangegeven. De koelkast is in de garage gezet terwijl het volgens mij alleen over de eerste drempel hoefde. Prima!

Assortiment
Kan ik niet beoordelen. Ik wist welke koelkast ik wilde hebben dus heb de rest niet bekeken.

Aanbeveling
Snel, goedkoop, goede service, waarom zou ik het niet aanbevelen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

a.c.m.v.d.berg 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Liep wat fout bij leveringsdatum tot twee maal,maar is keurig opgelost.

Assortiment
ging voor een duurdere uitvoering maar werd gewezen op een aanbieding welke ik dan ook heb genomen.Prima

Aanbeveling
Ben gewoon tevreden en dat draag ik uit naar anderen en dat is helemaal geen vanzelfsprekendheid meer in deze tijd.

Extra toelichting
Gewoon een tevreden klant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ans Martens 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
bestelling was snel,alleen na betaling via Ideal niet meteen bevestiging dat de betaling ontvangen was ....

Assortiment
Beetje rommelig zoeken wel zeer veel keus!

Aanbeveling
Goede internetwinkel

Extra toelichting
Goede internetwinkel met veel keus. Correcte en snelle bezorging na betaling.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

B.v.Kouwen 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
dit was super, eenvoudig en toch duidelijk

Service
een keer kontact gehad via de telefoon , zijn zeer goed en snel geholpen,

Assortiment
ruim voldoende ,

Aanbeveling
in alles zeer goed geholpen ,ook de bezorging en de oude machine retour,prima geregeld , echt aanbevelens waardig vriendelijk dank

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam van as 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Bestellen gaat ook zeer makkelijk.

Service
'S avonds 22 uur besteld en de dag erna al om 1400 uur geleverd. Betalen via de pin aan de deur en niet vooruit. Oude Magnetron mee genomen.

Assortiment
Van goedkoop tot duur

Aanbeveling
Eerste keer iets besteld maar ben zo tevreden dat ik iedereen deze winkel aanbeveel.

Extra toelichting
Super!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Waasdorp 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Om 23.00 opgegeven om 12.00 de volgende morgen in huis zoals beloofd

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Kijk maar naar 4x een 9 daarom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Huijsdens 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Na zoeken op het gewenste artikel de mogelijkheid meer specificaties aan te geven

Service
Vlot een mailtje terug na een vraag van mijn kant.

Assortiment
Voldoende keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

motivatie 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Aan de keukentafel eenvoudig een koekast uitgezocht.

Service
De volgende dag op de afgesproken tijd bezorgd.

Assortiment
Erg ruim en goed geprijst assortiment.

Aanbeveling
Heb het al aan meerdere personen aanbevolen.

Extra toelichting
Voor mij was het een Super reservering met een prima levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke Verschoor 03-06-2013

Algemene score

5,8

Gemak
Goed uitkiezen formaat, prijs.

Service
bij een andere webshop, voor dezelfde prijs, werd de koel/vriescombinatie uitgepakt en geplaatst.
Nu was het een onprettige bijkomstigheid dat we dat zelf moesten doen.

Het is ook geen "same day delivery".

Maar dat is een minder probleem

Assortiment
goede keuzemogelijkheid

Aanbeveling
Alleen ter keuze aangeven

Extra toelichting
redelijk/goed

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 03-06-2013

Beste Ineke,

Bedankt voor uw beoordeling, vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent.

Onze artikelen worden standaard geleverd zonder montage. Voor montage rekenen wij een kleine vergoeding wat aangegeven wordt bij het bestelde artikel.

Wij proberen wel altijd de goedkoopste te zijn. Indien u een e-mail stuurt naar info@keukenloods.nl met de link waar u het apparaat inclusief montage heeft gezien, dan zorg ik ervoor dat u gecompenseerd wordt.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg

Reageer

Zweers Montage Service 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Direct naar het juiste merk en kuize

Service
Alles op tijd met advies

Assortiment
Bijna alles merken op voorraad

Aanbeveling
Prijs technisch altijd OK en snelle levering

Extra toelichting
De ervaring die ik zelf heb gehad de laatste jaren , heb ik kunnen over brengen naar mijn klanten en deze zijn altijd geslaagd!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

w van de kuit 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Erg makkelijke en overzichtelijke webshop

Service
Goede service en netjes en verantwoord afgeleverd. Ook de helpdesk voor het wijzigen van een product verliep goed snel en duidelijk.

Assortiment
Heel ruim assortiment, is er iets niet voorradig word het zsm aangevraagd/bestelt.

Aanbeveling
Door deze ervaring zeer zeker aan te bevelen aan anderen.

Extra toelichting
Al met al een goede webshop, ruime keuzes uit producten, goede hulp en service en uitstekend werkende apparaten/producten. Ik kan tot op heden geen minpunten beschrijven. Misschien alleen dat de bezorger geen bakkie koffie wilde omdat hij er weer snel vandoor moest :)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben Zijlstra 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima prijs/kwaliteitverhouding.
Hele fijne vaatwasser. Werkt geruisloos en schoon. Installatie ging prima met een goede handleiding.

Service
Vrijdagavond besteld. Maandag al in huis. Vaatwasser werd in de keuken afgeleverd. Prima service van de transporteur.

Assortiment
Ik heb een vaatwasser besteld die niet meer geleverd kon worden. Hiervoor in de plaats kreeg ik een nieuwer model en hoefde hiervoor niets bij te betalen. Geweldig dat dit kan.

Aanbeveling
Zeer zeker bij iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJ11 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
correct

Aanbeveling
voordelig met de juiste service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke Veldert 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
thuis op de bank zoeken

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
goede prijs/kwaliteitsverhouding

Extra toelichting
ben een tevreden klant!

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Richen 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gemakkelijk dat je de winkels niet af hoeft. De site van jullie is overzichtelijk en erg duidelijk.

Assortiment
We werden netjes te woord gestaan bij ons telefonisch gesprek.
Erg prettig dat er een kort tijdstip werd gegeven waarop de bezorging plaats vond.
Heel fijn dat we hierdoor niet de hele ochtend hoefde te wachten.
De bezorger was erg vriendelijk en heeft onze bestelling netjes afgeleverd.

Aanbeveling
Ik ben alleen maar super tevreden en heb geen enkel minpuntje.
Dit gun ik iedereen want niemand zit te wachten op slechte service o.i.d.

Extra toelichting
Alle lof voor Keukenloods, zowel voor jullie duidelijke site als voor de service bij het bezorgen van de apparatuur. Mocht ik weer iets nodig hebben, zal ik zeker weer naar jullie toe uitwijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon11466 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen, hierna volg een telefonisch gesprek voor de leverings datum en dan de levering op de afgesproken datum. Kan niet volgens mij niet gemakkelijker.

Service
Prima

Assortiment
Groot assortiment, als je het hier niet vindt vindt je het volgens mij nergens.

Aanbeveling
Snelle levering en goede kennis van zaken.

Extra toelichting
Medewerkers hebben verstand van zaken waardoor ze een goede uitleg kunnen geven, levering en afhandeling verliepen snel en correct. Ik zou deze zaak aanbevelen bij vrienden en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vic Dreessen 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles ging super

Service
Na een telefoontje de juiste prijs. Super.

Assortiment
Top volledig

Aanbeveling
Zodra ik iets verneem dan beveel ik zeker aan.

Extra toelichting
Ja super gelopen. Bij de button "goekopere prijs" werd meteen gereageerd en super afgehandeld. Alles werd meteen geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Kooi 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

p.bruinink 03-06-2013

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verseveld79 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, goed telefonisch contact, snelle service, betalen bij afleveren.

Service
Nette en snelle service, in blokken van 2 uur, dat is handig en ze hielden zich eraan

Assortiment
Veel keus, lage prijzen

Extra toelichting
Het is een makkelijke site, snelle service, veel aanbod voor goede lage prijzen, betalen bij levering en via de mail wordt je goed op de hoogte gehouden van het proces, betrouwbaar, goed telefonisch contact, duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E van Schaik 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site , online bestellen gaat snel , geen gezeur met eerst betalen .

Service
Erg goede service , wordt erg goed op de hoogte gehouden wanneer de bezorger langs komt

Assortiment
Het assortiment vindt ik erg uitgebreid veel keuzes van verschillende merken

Aanbeveling
Ik zou keukenloods zeker aanbevelen bij iemand anders.

Extra toelichting
Erg makkelijk om te bestellen op de site , goede zoek functie , geen gezeur met vooraf betalen kan gewoon bij de bezorger, wordt netjes op de hoogte gehouden wanneer de bezorger langs komt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim1979 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rein091970 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel gevonden / duidelijk omschreven

Service
telefonisch contact duidelijk / iets latere levering werd aangekondigd

Aanbeveling
Prima en zakelijk afgehandeld

Extra toelichting
Levering zou in week 22 plaats vinden / per mail doorgegekregen dat het later werd (week 23) / prettig telefoongesprek hierover gehad (en spoed benadrukt). Uiteindelijk toch medio week 22 geleverd

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

bastiaan57 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kan makkelijk kiezen

Service
Werkt perfect met de afspraken

Assortiment
Genoeg

Aanbeveling
Heb ik reeds al een paar keer gedaan daar het mijn prima is bevallen

Extra toelichting
Gewoon een goede webwinkel zonder nonsens

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lunt 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard polderdijk 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit thuis vergelijken en bestellen

Service
Zeer correct, ouderwets punctueel.
Heel plezierig

Extra toelichting
Via internet bestellen is anders dan in de winkel. Telonische service goed. Ik heb een grote aankoop gedaan >euro 5000,- alles keurig in opslag gehouden en na afroep zeer correct op tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arnold14 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was makkelijk om te doen.

Service
Alles ging goed.

Assortiment
Genoeg om te kiezen en vergelijken.

Aanbeveling
Geen slechte ervaring gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michel.spruit 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

H. Bisselink 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt vanuit je luie stoel alles rustige bekijken en uitzoeken.

Service
Van te voren netjes gebeld en een goede afspraak gemaakt.

Assortiment
Keuze genoeg en vergelijkingen waaruit je kunt kiezen.

Aanbeveling
Ik heb al iemand aanbevolen en hij heeft een keuken gekocht van keukenloods in Gaanderen

Extra toelichting
Hier kan ik kort over zijn ik ben gewoon harstikke tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.P. Baak 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Producten te sorteren op prijs of merk. Betaal wijze bij aflevering met mogelijkheid tot pinnen uitstekend. Goede contacten en uitleg.

Service
Snelle in planning van montage team, op afgesproken tijd aanwezig. Goede monteur etc. Redelijke montagekosten in vergelijking met de kosten van de aangeboden producten.

Assortiment
Zeer ruim assortiment. Goede en duidelijke omschrijving wat in mijn geval (vaatwasser) van belang was.

Aanbeveling
Ik heb veel vertrouwen in de Keukenloods.nl

Extra toelichting
Duurzaamheid product is na zo'n korte tijd nog niet te beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirella Z. 02-06-2013

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Duidelijke site alles snel makkelijk te vinden. Goede service snelle reactie via de mail. Groot assortiment ook de duurdere merken worden voor een leuke prijs aangeboden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janpelsers 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
in een paar ninuten geregeld

Assortiment
zeer breedt assortiment

Aanbeveling
duidelijk en correkte afhandeling

Extra toelichting
ben dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

T. Voet 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Assortiment
Volgens het sms bericht zou er bezorgt worden tussen 6.30 en 8.30 Dit is al erg vroeg.Tot onze verbazing komt hij nog vroeger, namelijk 6.15.

Extra toelichting
Bezorgen om 6.15 is wel heel erg vroeg bij particulieren.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende

Reageer

leo wilderink 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over hoe de aanvraag werd behandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huizen 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

van Dun 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Daar ik niet internetbankier, kon ik toch zonder meerprijs mijn bestelling plaatsen. Ook nog wel op een datum wat mij het beste uitkwam.At last but least, een zeer vriendelijke behulpzame medewerker van Keukenloods aan de lijn

Extra toelichting
één woord: TOP !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.J.Ruypers 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
één telefoontje en de aanvraag werd geregeld door uw medewerker.
Deze zorgde voor een accuraat en complete afhandeling
Top!

Service
De snelheid en juiste bejegening sprak mij erg aan

Assortiment
Ik vond vrij snel wat ik zocht en één van uw medewerkers handelde de rest af

Aanbeveling
product/prijs = de BESTE!!!
Ik zou iedereen aanraden via uw site hun aankopen te doen

Extra toelichting
Ik ben buitengewoon tevreden Echter er was één minpuntje : Ik heb een etna afzuigkap bij u aangeschaft en het enige losse onderdeel dat erbij was geleverd paste niet Correctie : het paste wel echter de bijgeleverde schroefjes wilde niet in de corresponderende gaatjes Ik denk dat er geen tap in zat Na veel frustraties besloten een schroefje met een lage spoet te gebruiken en alsnog het glazen onderdeel af te monteren Misschien iets om naar te kijken? Jos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews