Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 18202 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2406 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stam2 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed werkende website

Service
Correcte terug koppeling levertijden

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Correcte afhandeling en gemak
Van bestellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ger A. 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Zeer ruim assortiment en jullie geven alternatieven met mooie prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees-Jan1968 16-09-2013

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Etinus 15-09-2013

Algemene score

7,2

Service
De website meldde bij mijn artikel 24-uurs levering. Het duurde echter 3 dagen voor ik het artikel in huis had.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

willem-b 13-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed overzichtelijk,
Grote keuze

Service
Vervangend product voor huidige prijs. snelle levering.

Assortiment
ruime keuze voor diverse merken en productsoorten

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Theo Couwenberg 12-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam Watzdorf 12-09-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online voorrad checken en meteen kunnen afhalen zonder reserveren of bestellen

Service
Meteen geholpen geen overbodige praatjes, product werd gehaald terwijl we factuur aan het maken waren, netjes geholpen met oud product uit en nieuw product in auto laden.

Assortiment
Zeer uitgebreid kon alle gangbare modellen vinden en vergelijken

Aanbeveling
What you see is what you get, bovendien echt de goedkoopste wbt producten die ik heb bekeken.

Extra toelichting
Als je weet wat je zoekt of bereid bent zelf je te oriënteren: geen reden om ergens anders te kijken. Mis in product eigenschappen en vergelijken op de website alleen wat details waaruit blijkt waar het ene model verschilt van het andere (welke is beter en waarom). Ook een koopwijzer of wizard zou handig zijn. Mooi is dat het beste model per merk vaak de goedkoopste is, dat maakt het kiezen weer makkelijk :) mits je zelf weet wat de verschillen zijn natuurlijk. Als je denkt dat de duurste of het model met het hoogste nummer het beste is ben je dief van je eigen portemonnee maar daar kan keukenloods ook niks aan doen natuurlijk. Enthousiast over de upgrade actie alhoewel helaas niet op mijn model van toepassing. Let ook op in het weekend vaak tijdelijk nog een paar tientjes extra korting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karel05 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De gewenste vaatwasser was snel gevonden en de bestelstappen waren duidelijk en ter zake. Er werden geen overbodig vragen gesteld en er hoefde geen account te worden aangemaakt.

Service
We hoefde geen contact op te nemen met de winkel. De vaatwasser werd de dag na de bestelling binnen het aangegeven tijdframe van 2 uur afgeleverd.

Assortiment
We hebben eerst de vaatwasser uitgezogt en daarna de winkel.

Aanbeveling
Dit was de eerste ervaring met de keukenloods. Wanneer we bij een tweede bestelling dezelfde ervaring hebben, valt de beoordeling zeker hoger uit.

Extra toelichting
De aankoop van een nieuwe vaatwasser bij de Keukenloods is vlot verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tjeu Ramaekers 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel duidelijke website, vervolgens alle volgende punten zijn prima.

Service
Alle punten voldoen ruim aan mijn verwachtingen.
Alleen de levering ging niet volgens afspraak.

Assortiment
Het assortiment voldoet naar mijn gevoel aan alle verwachtingen.

Aanbeveling
Dat ze veilig en betrouwbaar bij jullie kunnen kopen.

Extra toelichting
Al met al alles prima verlopen, behalve een misverstand met de levering dit was namelijk niet geheel volgens afspraak. Met vriendelijke groeten,

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rolph68 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marga Trip 10-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles liep volgens afspraak, geen gezeur en nawerk!

Service
Weinig service tot nu toe nodig gehad ook dat is service!

Assortiment
Enorme keuze!

Aanbeveling
Alles perfect geregeld, het eerstvolgende wat we nodig hebben kopen we graag bij Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Droek 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lavangunsteren 09-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkerlijk en goede service.
binne 5 minuten klaar.

Service
goed

Assortiment
goed

Aanbeveling
iederen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p.folkers 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
vriendelijke persoon aan de telefoon over de levering en voorraad en uitleg over technisch gedeelte van de oven . Ook de bezorging was goed geregeld volgende dag geleverd en er werd netjes gebeld voor tijd van bezorgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Mens 08-09-2013

Algemene score

7,0

Gemak
Bestelling plaatsen

Assortiment
Heb mij alleen geconcentreerd op vaatwasmachine

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Bartjekooptook 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed in de winkel Zaandam de keuze kunnen maken.

Service
snelle en correcte aflevering door de chauffeur.

Assortiment
veel in Zaandam te zien om daarmee je keuze te kunnen maken

Aanbeveling
gemak dient de mens!

Extra toelichting
Gewoon een goede winkel. Heb zelf geen internet-aankoop gedaan maar gewoon in de grote winkel in Zaandam. Wel zo gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CharlesT 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles was heel gemakkelijk te vinden

Service
Levering niet binnen 1 dag zoals er soms staat.

Assortiment
Keuze genoeg in de webshop

Aanbeveling
Zeer goed aan te bevelen

Extra toelichting
Toch wel redelijk snelle levering na telefonisch contact, oude machine mee terug genomen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jim Klein 08-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Akke123 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Roos1235 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is erg duidelijk. Het hele assortiment is erop te vinden. Bestellen is super makkelijk en snel.

Service
Werd in de winkel goed geholpen. Snelle levertijd.

Assortiment
Groot assortiment en de goedkoopste in vergelijking met anderen.

Aanbeveling
Groot assortiment, laagste prijs, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Flierman 08-09-2013 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ik heb erg prettig contact gehad met jullie verkoop Dennis, filiaal Zaandam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goscha 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ontzettend veel keus, vriendelijke verkoper die mij goed kon adviseren en snel geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Douma 08-09-2013 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Voorraad.

Assortiment
Uitgebreide assortiment overzichtelijk opgesteld.

Aanbeveling
Vanwege het enorme prijs verschil.

Extra toelichting
Keukenloods betekend voor mij het juiste toestel voor een goede prijs,reeds verschillende apparaten gekocht,vorige week een vaatwasser, de vorige was 10jaar terug ook bij de keukenloods gekocht,we lopen zelfs als we niets nodig hebben,even binnen voor de laatste trends op keuken gebied,vriendelijk personeel,en zeer goed advies,kortom ik kom er graag,mijn dochter heeft haar nieuwe keuken afgelopen woensdag laten instaleren door de keukenloods.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

kim&marcel 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg makkelijk om bestelling te plaatsen

Service
netjes op tijd afgeleverd, niet verplicht om de hele dag thuis te blijven. wordt een tijdpad afgesproken waarbinnen ze komen afleveren

Assortiment
wij konden hier precies vinden wat we nodig hadden, keus genoeg

Aanbeveling
is voor iedereen te begrijpen

Extra toelichting
makkelijke bestelmethode, snelle levering, betalen bij ontvangst: beter kan niet!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

012Jan 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Andriessen 08-09-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
overzichtelijk neergezet

Service
vriendelijk geholpen

Assortiment
weinig keuze afzuigkap voor kookeiland

Aanbeveling
mooie producten vriendelijke hulp

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

P.T.E. Mol 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vaatwasser vlot gevonden en geselecteerd. Bezorging in België kon echter op de website niet gevonden worden, dus voor gebeld, en telefonisch prima verder geholpen.

Service
Vaatwasser was niet leverbaar, alternatief werd vlot aangedragen. Moest naar België bezorgd worden, één telefoontje en de hele bestelling werd à la minute voor me geregeld

Assortiment
Ik wist al wat ik wilde hebben, maar keus is groot genoeg.

Aanbeveling
Prima winkel, vriendelijke en adequate, meedenkende, telefonische ondersteuning. Zou hier zo weer kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Adri Hoogesteger 07-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Door de grote keus

Service
Vriendelijk

Assortiment
Zie 1 geen probleem, er was veel mogelijk

Aanbeveling
Omdat we goede ervaring hebben

Extra toelichting
Het is allemaal best verlopen, al hadden we een snellere aflevering verwacht. De handleiding van Siemens was voor ons niet optimaal. Het apparaat doet het prima, niet veel lawaai vinden wij.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

pink 26 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Prettige manier van winkelen, je hoeft de deur niet uit. Alles staat goed beschreven. Het wordt duidelijk aan gegeven hoe laat de spullen komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maria1996 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rotf55 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel geregeld met service

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Loura R 07-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
makkelijk zoeken op merk type prijs energieklasse

Service
Mijn man had de verkeerde maat vaatwasser besteld. De verkeerde kon direct mee retour genomen worden. Later hebben wij de juiste vaatwasser besteld en deze werd zonder bijkomende kosten geleverd.

Aanbeveling
Zie bovenstaand en snelle levering.

Extra toelichting
Groot assortiment service zeer goed snele levertijd en ook plaatsing door monteur kan direct worden geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. van Hout 07-09-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bij een eerste keer is het altijd even goed kijken, maar daarna was het prima

Service
De verkoper deed zijn uiterste best (informatie opzoeken, uitleggen, erg vriendelijk op een normale manier etc.)je goed van dienst te zijn.

Assortiment
Ze zeggen wel eens: Heb je je ei kunnen leggen. Welnu, dat konden we.

Aanbeveling
Goed, overzichtelijk, je hebt ook letterlijk de ruimte. Er staat geen verkeerde druk van de verkoper op en da geeft ook figuurlijke ruimte.

Extra toelichting
Wat is hierboven geschreven hebt. lijkt me erg duidelijk. Omdat je op je gemak kunt winkelen, je de service voelt en het assortiment goed is, ga je graag naar deze winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Oosterdijk 07-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
thuis kunnen uitzoeken en bestellen

Service
levering volgens afspraak

Assortiment
groot aanbod dus prima keuze mogelijk

Aanbeveling
alles positief

Extra toelichting
de aankoop is in zijn geheel prima verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Koppelman 07-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat wil een mens nog meer bestellen vanuit je luie stoel.

Service
Snelle afhandeling, super.

Assortiment
Niet goed kunnen beoordelen heb selectief gezocht.

Aanbeveling
Jullie hebben het goed voor elkaar. Met name het kunnen pinnen bij de chauffeur is top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Daenen 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

steve s 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online bestelling

Service
snelle levering

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
goede prijzen

Extra toelichting
goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

InekeBo 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
snelle reactie na telefonische vraag. Meteen levertijd bij Bosch nagekeken.

Assortiment
ruime keuze aangegeven op de website.

Aanbeveling
goede prijs en goede kwaliteit en op tijd!!

Extra toelichting
Artikel was niet voorradig, maar er werd meteen gecheckt bij Bosch hoe snel geleverd kon worden (in 2 dgn). Dat was voor de doorslaggevend om meteen te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

G.Bankert 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vooral de nazorg en dat men het probleem thuis komt verhelpen vindt ik een groot gemak

Service
perfecte nazorg en service!
Erg klantvriendelijk!

Assortiment
De keuken was perfect samen te stellen, en als je een bepaald onderdeel of apparaat zocht was geen moeite teveel voor het personeel in Zwaag!

Aanbeveling
Heb al met veel enthousiasme vertelt over De Keukenloods!
Ook mijn man sprak veel mensen voor zijn werk bij de woningbouw, en heeft vaak aan mensen jullie naam doorgegeven als men een nieuwe keuken zocht,

Extra toelichting
Woorden zijn moeilijk te vinden hiervoor! Zie hier een super tevreden klant, en ook haar dochter heeft bij jullie een nieuwe keuken gekocht en deelt deze mening!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den Aarsen 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het plaatsen van een besteling gaat super gemakkelijk, je kan gelijk zien of het artikel opvoorrraad is

Service
Je krijgt een mail van je bestelling . plus een leverings datum

Assortiment
genoeg te kiezen

Aanbeveling
wij zijn goed geholpen

Extra toelichting
ondanks dat de oven het niet doet ,(ze komen het as maandag middag langs om het euvel te herstellen) De aflevering werd zelf in overleg met ons een dag eerder gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Teresa Venema 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

els d 06-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke webside, eenvoudige
bestelprocedure

Service
levering volgens verwachting

Assortiment
ruim assortiment, scherpe prijzen en goede levering

Extra toelichting
Ruim assortiment, snelle levering,eenvoudige betaling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima tevreden klant 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Hele goede service, alles op tijd geleverd, prima

Extra toelichting
Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan van Dijke 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M78 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Niesten 06-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
goede website, kon mooi combimagnetrons bekijken. Ja, dat is goed gegaan!

Service
snel en mijn mails worden gelezen en snel beantwoord!

Assortiment
5 pagina's combimagnetrons! Dat is super!

Extra toelichting
Goed gedaan en ga zo door!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 2013 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke website.

Service
telefonische bestelling gedaan, in overleg met uiterst kundige medewerker

Assortiment
Ze hadden precies wat we nodig hadden, onder één dak

Aanbeveling
Ja, zowel service als kennis was zeer goed.

Extra toelichting
We hebben een telefonische bestelling gedaan, die uiterst kundig en vriendelijk is afgehandeld vervolgens zijn de goederen netjes bezorgd (en punctueel) makkelijke betaling met mobiel pinautomaat. (toch ook niet belangrijk, de oude machine is kosteloos afgevoerd!) Kortom, prima service, en dat tegen een scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RAJ63 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zondagavond besteld, na vlot en duidelijk telefoontje met de expeditiefirma maandag om 12:30 al in huis !

Service
Ongevraagd werd het bestelde apparaat omgezet in een duurdere "opvolger" (stond op de bon) voor dezelfde goedkopere prijs. Volgens ons was dit echter een "voorganger" uit 2011. Gezien de specificaties van het alternatief het maar zo gelaten.

Assortiment
Bosch had ook "Bosch specials" die bij sommige webshops wel te krijgen zijn maar niet bij de keukenloods te vinden waren.

Aanbeveling
Zeer tevreden over de duidelijke communicatie van begin tot eind van de order en de zeer snelle en correcte afhandeling. Dit was ons 2e keukenloods apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Cazz123 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Prettig geholpen door enthousiast personeel!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

lego40 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
winkel erg over zichtig goed geholpen , vragen die gesteld werden na tevredenheid beantwoord.

Assortiment
keus genoeg voor het product waar wij voor kwamen

Aanbeveling
qua service en helpen in de winkel

Extra toelichting
totale plaatje prima

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews