Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 21202 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3187 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Victor W1 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik bestel al jaren online producten. Dit is mijn eerste 'same day delivery' ervaring. 8.00u besteld, zelfde dag 14.00 uur geleverd. Oude vaatwasser opgehaald.

Service
Prima telefonisch te woord gestaan. Het is even wachten (tot 10.30u in mijn geval) voor de levertijd bekend is. Telefonisch prima te woord gestaan.

Aanbeveling
Prima prijs prestatie (betrof vaatwasmachine).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M.B.C.Laport 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je besteld in principe vanuit je luie stoel het product wat je wilt hebben.

Service
Na de bestelling wordt gelijk duidelijk hoe lang het evt. duurt voordat je bestelling geleverd kan worden. Datum en ongeveer tijdstip van de levering wordt duidelijk in een mail vermeld. Het evt. mee laten nemen van de oujde apparatuur valt ook onder de service, bij ons was dit dan niet aan de orde, maar toch fijn om te weten dat het wel kan.

Assortiment
Zoals ik snel heb kunnen beoordelen is het assortiment uitgebreid. Ik was toevallig opzoek naar een specifiek artikel en heb deze dan ook bij jullie gevonden.Verder heb ik verder nier gekeken wat er precies allemaal was omdat dit voor ons niet aan de orde was. Maar mocht ik in de toekomst nog wat betreft keukenapparatuur en aanverwanten nodig hebben kijk ik zeker weer op jullie site.

Aanbeveling
Wanneer je naar iets specifiek op zoek bent is het handig om zo te bestellen. Ik kan me wel voorstellen dat het in bepaalde gevallen wel handig kan zijn het artikel in het "echt" in een winkel te beoordelen c.q. bekijken. Weet je uiteindelijk wat je hebben wilt, kan je natuurlijk altijd jullie site bekijken of jullie het dan ook verkopen, prijzen vergelijken en dan evt. bij jullie bestellen. Je kunt natuurlijk ook naar jullie winkel toe, wanneer deze qua afstand te doen is.

Extra toelichting
Zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Bestelling verloopt duidelijk. Bezorging prima. Aanrader voor de volgende keer, wanneer we iets binnen jullie assortiment nodig mochten hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

riekie62 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
netjes thuis afgeleverd

Service
netjes op zijn plaats gezet en den er super blij mee

Assortiment
in bouwkoelkast

Aanbeveling
goed en goedkoop dan in de winkel

Extra toelichting
we zijn eerst in de winkels gekeken maar daar waren stukken durder dan bij jullie en daarom hebben wij de inbouwkoelkast bij jullie besteld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Luca2011 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
duidelijke site

Service
snel en duidelijk antwoord zowel per mail als telefoon alleen in de avond iets langere wachttijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thosje van Daalen 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De artikelen zijn makkelijk te zien, de site is makkelijk te gebruiken.

Service
Wij hadden schade aan ons bestelde product na het plaatsen ervan. Dit is goed vervangen door de keukenloods.

Aanbeveling
Goede service, goed te bereiken en ook goed te benaderen voor problemen of schade. Erg vriendelijke medewerkers!

Extra toelichting
Wij zijn erg blij met onze bestellingen via de Keukenloods! Wanneer we weer iets nodig hebben zouden we dit graag weer bij jullie willen bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Theetje10 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ze hebben van alles op voorraad anders is het wel snel te leveren

Service
Serie in winkel in Gaanderen is redelijk Als je binnen komt onder etenstijd zitten ze in de winkel te eten wat naar mijn mening niet kan kom je later dan kun je nog zien wat ze hebben gegeten alles ligt nog op tafel( geen gezicht)

Assortiment
Ze hebben van alles op voorraad anders is het wel snel te leveren

Aanbeveling
Als het om de prijs gaat en aaortiment dan is het een topper

Extra toelichting
Goede bediening en service alleen de pauze moeten ze ergens anders houden ziet er niet uit

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

LBL 03-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke online informatie, makkelijk bestelproces

Service
Nette aflevering, vriendelijke bezorgers, terugname oude artikel

Assortiment
Ruime keus met duidelijke info en vergelijk-mogelijkheid

Extra toelichting
Nog nooit eerder bij Keukenloods besteld, maar op alle punten heeft Keukenloods een dikke voldoende gescoord!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie156 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via de winkel mijn artikel besteld

Service
Goed meegedacht door de verkoopster, tijd gekregen om na te kunnen denken over mijn aankoop

Assortiment
Genoeg keuze in verschillende apparaten

Aanbeveling
Snel en goed geregeld, jongens die kwamen afleveren en inbouwen ook goed werk geleverd

Extra toelichting
Heel tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

annemiek54 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Bestellen en bezorgen verliep gesmeerd

Service
Ik woon op de begane grond, maar er zijn toch 8 treetjes. Dat was ik vergeten te vermelden. En was ook meteen een bijna onoverkomelijk probleem aangezien de chauffeur in zijn eentje was.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

spa1950 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je hoeft er niet voor van huis

Service
supper snelle levering

Assortiment
alles wat je nodig hebt kan je bij de keukenloods bestellen

Aanbeveling
heel erg aan bevelen

Extra toelichting
mijn bestelling bij keuken loods was de eerste,en zal zeker niet de laatste zijn ik heb zitten googlen en kwam zo bij de keuken loods terecht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosgra 03-09-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles zo mooi en duidelijk opgesteld

Service
Kennis van zaken, eerlijk en deskundig

Assortiment
Voor iedereen van alles wat. Voor de kleine en grote portemonnee

Aanbeveling
Super gewoon voor iedereen.

Extra toelichting
Wij zochten en shopten en kwamen steeds terug op één en hetzelfde bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nettie van Waveren 03-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is een mooie duidelijke website.

Service
Ik werd prima te woord gestaan tijdens ons telefoongesprek.De koelkast werd niet alleen op tijd bezorgd,maar ook - terwijl dat eigenlijk niet de bedoeling is - keurig uitgepakt omdat ik dit zelf door omstandigheden niet kon doen. Heel vriendelijke bezorger! Klasse.

Assortiment
Goed assortiment.
Voordelig.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen vanwege de goede service en goede artikelen tegen een mooie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave PW 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Internet was vastgelopen dus telefonisch contact gehad bij aankoop. Vlot en netjes geholpen met duidelijke uitleg over product en mogelijke alternatieven.

Service
Kreeg bij het bestellen te horen dat de vaatwasser de volgende dag rond de middag geleverd kon worden. Dit werd die ochtend nog eens bevestigd per email waarin ook het tijdvak werd vermeld.

Assortiment
Grote keuze uit verschillende prijs/kwaliteit klassen waardoor er voor ieder wat wils is. Prijzen zijn concurrerend t.o.v. andere aanbieders.

Extra toelichting
Het was voor mij de eerste keer dat ik bij keukenloods iets (vaatwasser)heb aangeschaft. Op basis van mijn ervaring kan ik zeggen dat het voor mij voor de hand ligt om bij een volgende aankoop weer voor Keukenloods te kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loek ter 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
het product naar keuze uitzoeken,keukenloods bellen,bestellen ,de leverdatum afspreken en klaar ben je

Service
product is goed,levering klopt dus prima

Aanbeveling
alles was zoals ik wilde en de prijs gunstig dus een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

martinn1209 03-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig doorgelinkt vanuit Kieskeurig

Service
Redelijk snelle levering, zij het binnen 2 a 3 dagen ipv de beloofde 24 uur

Assortiment
Gekochte product is volgens mij niet echt courant

Aanbeveling
Goede winkel maar product info zou nog iets kunnen verbeteren. Het artikel bleek een rood info display te hebben, wat niet echt goed staat bij de overige inbouwapparatuur met groene display

Extra toelichting
Goede winkel maar product info zou nog iets kunnen verbeteren. Het artikel bleek een rood info display te hebben, wat niet echt goed staat bij de overige inbouwapparatuur met groene display

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

N. Oskam 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Tijdstip van bezorging is pas op de bezorgdag na 10.00 uur bekend, terwijl in de mail aangekondigd wordt dat dat een dag ervoor al het geval is.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

dicker 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gezocht product was snel te vinden en eenvoudig te betalen

Service
winkel goed te bereiken en goed advies gekregen

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
groot assortiment tegen goede prijs

Extra toelichting
diverse sites bekeken maar keukenloods sprong er positief uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Delphine2 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wat ik wilde stond op de site, omdat het apparaat elders goedkoper was werd de prijs aangepast. Het bestellen is zeer eenvoudig

Service
De winkel was op zondag open en voor vragen telefonisch bereikbaar. De leveringstijd was een week dat vond ik prima.

Assortiment
Voor alle apparaten is er voldoende keus. Wij kopen regelmatig bij de Keukenloods.
Retourzending hebben we nooit gedaan

Aanbeveling
Alhoewel je via internet je bestelling kan plaatsen gaan wij ook wel naar de winkel in Amsterdam Z.O. waar vakkundig personeel aanwezig is.

Extra toelichting
We hebben goeie ervaringen met de mannen van de Keukenloods in Amsterdam Z.O. Erg behulpzaam, zeker ook voor onderdelen die vervangen moeten worden, ze zoeken naar een oplossing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna de V 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. de Brug 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
geboden alternatieven met korting en afleveren aan de deur, kleine attenties enz.
inzicht in levertijd

Service
online bestellen en overleggen met personeel mogelijk, geen betaling vooraf maar bij aflevering met mobiele pin

Assortiment
vrijwel alles is leverbaar op korte termijn of direct

Aanbeveling
snelle levering en ondanks online shoppen telefonisch advies mogelijk, correcte aflevering door vriendelijke chauffeur, betaling pas bij aflevering

Extra toelichting
niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Moerman 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het betaalgemak was prima geregeld.Ik kon per pin betalen maar ook contant.

Service
Er was een inbouwmonteur bij besteld. Alles is vakkundig snel en netjes geinstalleerd De levering was op tijd en werd van te voren nog gebeld of dat de montage een uur eerder kon worden uitgevoerd

Assortiment
De prijs was concurrerend gemaakt. De koelkast hadden wij elders goedkoper gezien.

Aanbeveling
Omdat alles prima geregeld was,ook bij een eerdere aankoop, kan ik niet anders dan de winkel aanbevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GerdienT 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gemakkelijk bestellen, duidelijke site, nette bezorging oo moment dat mij uit kwam.

Service
Snel antwoord op vragen

Assortiment
Kon voldoende vinden voor wat ik zocht, heb niets gemist.

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Gewoon heel tevreden over het gemakkelijke bestelproces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.M. Jacques 02-09-2014 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
stap binnen en wordt goed geholpen

Service
gevraagd art niet in de winkel werd gelijk opgezocht op de computer of het evt te leveren is

Assortiment
mag wel iets uitgebreider

Aanbeveling
heb twee maal iets gekocht.ben goed geholpen.
art netjes op tijd geleverd gehad

Extra toelichting
zie bovenstaande reachtie

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

depost 02-09-2014

Algemene score

6,2

Gemak
Goed bereikbaar, overzichtelijke winkel.

Service
Er was niet bepaald sprake van een verkoopgesprek tussen tussen de verkoper en ons als klant. Er werd min of meer besloten wat voor ons een geschikt apparaat zou zijn. Ik had echter een ander apparaat in gedachten. Wat ik dus van de verkoper verwacht is de vraag waarom we onze keuze kiezen, waarna hij kan adviseren om voor vergelijkbaar, stiller en goedkoper apparaat te kiezen. Dit is helaas niet gebeurd.

Assortiment
Als het product niet in de winkel aanwezig is dan kan het nodige besteld worden.

Aanbeveling
Met het verhaal van de verkoper in gedachten houd ik het op een zes.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 03-09-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor u behoordeling en vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent.

Een verkoper dient altijd te luisteren naar een klant!

Uiteraard leren wij graag van u en daarom zijn wij benieuwd naar het product welke u in uw gedachte had en naar het product dat de verkoper als beste geschikt voor u vond. Kunt u uw ordernummer en het product welke u in gedachte had sturen naar info@keukenloods.nl tav J. Langenberg.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Hielko Mels 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
parkeren voor de deur, personeel brengt de artikelen naar de auto.

Service
goed

Assortiment
ruim opgezet, dus overzichtelijk

Aanbeveling
zie voorgaande motiveringen, ideaal dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JAWERU 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ik kon snel de door mij gezochte oven vinden

Service
de beloofde levertijd werd ook nagekomen

Assortiment
ondanks dat de oven die ik zocht niet 'alledaags' was - met deur ipv klep - waren er toch meerdere mogelijkheden

Aanbeveling
zeker een aanrader en ook nog eens een goede prijs!

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden over de service van keukenloods. Ook het telefonisch contact was zeer prettig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Claymore1 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het bestellen is een 10,alleen
het bezorgen is niet zoals bij anderen, ook niet zo snel.Moest bellen voor een bezorg data en dat zou een paar dagen duren

Aanbeveling
Dit is de tweede keer dat wij keukenapperatuur bij Keukenloods bestellen, de eerste keer was prima, dus de tweede keer weer bij Keukenloods besteld,en weer dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brombeer10 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website. Had nog een vraag gesteld via Internet en kreeg een prima antwoord binnen een dag.e

Service
Kon mijn bestelling ophalen bij de winkel in Waddinxveen, wilde ook advies. Werd prima te woord gestaan en kreeg een goed advies. Dit leidde er zelf naar toe dat ik een ander toestel kocht dan die ik via Internet had uitgezocht. Tevens werd ik prima geholpen bij het in de auto plaatsen in de auto.

Assortiment
Zoveel keus tegen een aantrekkelijke prijs heb je niet bij veel bedrijven.

Extra toelichting
Een prima website met een groot assortiment tegen aantrekkelijke prijzen. Keuzes van de site kunnen op een prima manier worden bekeken in mooie winkels met vriendelijk, professioneel personeel dat zeer behulpzaam is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mcb01 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snel vergelijken en overzichtelijk

Service
Zeer goed geholpen. Had een fout gemaakt met mijn bestelling. 1 mail en probleem opgelost.

Assortiment
2e keer dat ik hier iets bestel. Keuze zat.

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Extra toelichting
Keuze zat . Goed geholpen en snel in huis.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

l ter horst 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede behandeling

Service
super snel

Assortiment
goed

Aanbeveling
goede behandeling snelle service goede prijs

Extra toelichting
alles naar wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peerpiet 02-09-2014

Algemene score

7,0

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

H v Nieuwkerk 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel op internet als in uitgebreide winkels is alles goed te bekijken en van alle informatie voorzien. De verkopers zijn beleefd en vakkundig.

Service
Meerdere aanpassingen in de voorgenomen bestelling zijn geen enkel probleem.

Assortiment
Zééér uitgebreid en van de beste kwaliteit.

Aanbeveling
De keuzemogelijkheden, de informatie, de deskundigheid en klantgerichtheid, het gemak en in deze tijden niet onbelangrijk: de prijs zijn allen van een heel hoog niveau.

Extra toelichting
Op onze lange speurtocht naar een nieuwe en opnieuw geweldige keuken kwamen we echt wel goede service, kwaliteit en deskundigheid tegen, maar de keuzemogelijkheden, de ruime informatie op internet en in de winkel èn de scherpe prijs waren doorslaggevend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam9519 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk bestellen via de website. En als je iets niet weet kan je gewoon bellen en wordt je vriendelijk en ter zake kundig te woord gestaan.

Service
Bestellen en als het niet lukt afbestellen: geen probleem.
Samen het boek doorkijken en een geschikt vuilnisbakje voor de keuken uitzoeken.

Assortiment
Keukenloods heeft enorm veel keuze, kan er bijna alles vinden.

Aanbeveling
Fijne winkel en niet zo'n keukenboer.

Extra toelichting
Goede zaak, veel keuze, goed advies en vriendelijk. En niet te vergeten: een goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pete RSD 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede site. Duidelijk wat je moet doen. Goede betaalmogelijkheden.

Service
Besteling gedaan. Geleverd binnen gestelde termijn. Geen problemen bij levering. Oude apparaat meegenomen. Levertijd duidelijk aangegeven.

Assortiment
Ik kon mijn keuze maken op basis van een typenummer. Super

Aanbeveling
Vlekkeloze bestelling en levering. Scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IBJ 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen405 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Ik vond het erg fijn dat werd bezorgd tot over de eerste drempel. Ik vond het echter niet van deze tijd dat pas op de dag zelf bekend werd hoe laat er ongeveer zou worden bezorgd. Dan heb ik er niet zo veel meer aan. Vriendelijke bezorger. Oude apparaat terugnemen was zoals het hoort geen probleem.

Aanbeveling
Goede prijs. Prima service. Vriendelijke mensen.

Extra toelichting
Goede prijs. Prima service. Vriendelijke mensen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

De haas 21 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via internet

Service
Goed geadviseerd via de telefoon

Assortiment
Wat ik nodig heb is er

Extra toelichting
We konden snel en goed handelen alles was binnen een uur geregeld En werd thuis bezorgd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Abses 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op je gemak vergelijken en keuze maken

Assortiment
Ruim voldoende en beter dan menig witgoedwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j de jong 1947 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Heel makkelijk te bestellen en de aflevering en betaling ging perfect

Service
keurig volgens afspraak geleverd

Aanbeveling
Laagste prijs en maken waar wat ze afspreken top

Extra toelichting
Zoals boven aangegeven Ik beveel keukenloods zeker aan in de familie en vrienden kring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dorro 6444 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke site

Service
goede ondersteuning

Assortiment
veel in het assortiment

Aanbeveling
alles gaat gemakkelijk. prijs is OK

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Trinibo 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny bessems 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Binnen 5 minuten besteld en als je wilt dag erna in huis

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Makis80 02-09-2014

Algemene score

7,2

Gemak
Makelijk bestelsite

Service
onzekerheid voor levering binnenhuis apparaten groter dan 70cm

Assortiment
genoeg te koop

Aanbeveling
goede prijzen,goede assortiment...

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Walter1018 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
De artikelen worden slechts op de begane grond afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

naam111166 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
heb de kookplaat via de winkel besteld

Service
professionaliteit is goed.

bijkomende kosten (installeren van de kookplaat) erg duur in verhouding met de werkzaamheden die verricht moesten worden

mbt de levering wordt je uitstekend op de hoogte gehouden dmv sms, mail

Assortiment
assortiment is voldoende

Aanbeveling
personeel is deskundig, vriendelijk en behulpzaam

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

E. Van den Dop 02-09-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit mijn luie stoel...

Service
Er wordt meegedacht en zowel het personeel aan de lijn als in de winkel doen hun best om mij van dienst te zijn.

Assortiment
Geen (online) winkel die zo ruim gesorteerd is.

Aanbeveling
Het cijfer zegt het al!

Extra toelichting
Naast ruime keus en vriendelijk adequaat personeel vind ik vooral belangrijk dat er uitgebreide productinformatie voorhanden is, de voorraad vrijwel op peil is en/of korte levertijd, trendy witgoed te verkrijgen is (heb een te gekke lagermania koelkast !) en dit ook nog voor een krappe beurs. M.a.w. prijs- kwaliteit-product is dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben 15167 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
De afspraken werden perfect nagekomen.

Extra toelichting
Prima service en assortiment. De bestelling en levering liepen perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BakkerXL 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicole Groenewegen 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gebeld voor advies, via internet besteld en een week later in huis en geïnstalleerd ! Top!

Service
Geweldig! Onze keuken was niet helemaal geschikt voor de gekochte koelkast. De monteur heeft er met een paar aanpassingen ( in overleg) er voor gezorgd dat de koelkast nu prima past!

Assortiment
Voldoende keuze in diverse prijsklassen .

Aanbeveling
Echt zeer tevreden, niet verwacht, was een gok voor ons, die heel positief uitpakt!

Extra toelichting
Op zoek naar een goede inbouw koelkast, op keukenloods.nl terecht gekomen. Gebeld met een van de verkopers, en op zijn aanraden een koelkast besteld. Een week later werden we netjes gebeld voor de lever afspraak. Monteur was zeer aardig en kundig, En heeft zelfs in overleg wat aanpassingen gedaan zodat de koelkast beter werkt. Heel blij mee, top service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans B1967 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima site

Service
Keurig geleverd

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Prima winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews