Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17806 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2434 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcel Verhagen 21-08-2013 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid-Oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke webwinkel waarin je een voorselectie kunt maken om deze fysiek in de winkel te bekijken

Service
Prima service van een verkoper die verstand van zaken heeft en je niet het duurste product probeert aan te smeren

Assortiment
In de webshop lijken en stuk meer producten te staan dan in de winkel

Extra toelichting
Prima service in de winkel, mooie producten voor een prima prima. Alleen de afleverservice liep niet soepel; de 3 producten zouden op donderdag worden geleverd en uiteindelijk had ik alles -na drie keer verzetten- pas op dinsdag compleet

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Huub Geurts 21-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Via internet besteld en de volgende dag in huis.

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Het gemak van thuiswinkelen.

Extra toelichting
Het gemak van betrouwbaar aankopen doen via internet. Betaling bij aflevering!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dvgjbx dg 21-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Roxane 21-08-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Ik heb een 6 ingevuld omdat ik niet online heb besteld, maar in de winkel.

Service
Service was goed. Ik werd prima geholpen in de winkel. Er werden ook prima alternatieven aangeboden. Ik had van tevoren telefonisch gevraagd naar het bezorgen, met name het naar boven brengen. Dit kon tegen bijbetaling. De bezorgdienst wist van niets, hij reed zelfs alleen, dus naar boven brengen was eigenlijk geen optie. Omdat het in mijn geval om een oven en gasplaat ging, was de chauffeur zo aardig om het naar boven te brengen, maar anders had ik echt een probleem.

Assortiment
Assortiment was ruim voldoende met goede prijzen

Aanbeveling
Mooie zaak met mooie keukens met voldoende keuze aan apparatuur

Extra toelichting
Prima winkel, goede service, ruim assortiment. Het is een 8 waard.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

finefleur 21-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Winkel is in de buurt

Service
Vriendelijk en deskundig personeel

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede ervaring

Extra toelichting
Bij een volgende aankoop zou ik zeker weer bij keukenloods gaan kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A 28 21-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Zeer tevreden over gehele afhandeling van bestelling tot levering. Echt een aanrader deze site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita Verdonk 21-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk, ook mensen die niet veel via het internet kopen, zoals ik, vond toch mijn weg gemakkelijk. Wat vertrouwen geeft is dat er ook een fysieke winkel aanwezig is zodat je als klant zaken doet met een bedrijf dat ook in werkelijkheid bestaat.

Service
Goed, terzakekundig. Alleen bij maken van afspraak voor planning was de bereikbaarheid iets minder (daarom geen 10). Verklaarbaar vanuit vakantieperiode en drukte. No hard feelings.Dame was zeer professioneel aan de telefoon en welwillend om passende afspraak te maken.
Nette hardwerkende monteur/installateur ter plekke.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Ik beveel jullie wel aan..

Extra toelichting
Plezierig om zo zaken te doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

zwarts50 21-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
een telefoontje en alles wordt voor je uit handen genomen

Service
ook als de situatie iets anders is dan gepland wordt het gewoon geregeld

Aanbeveling
fijne manier van behandelen en aardig en kundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kuivbo1234 21-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en goed

Service
Snel en goed

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Heel tevreden

Extra toelichting
Goede service and veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gebruiker126 21-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via internet bestellen zonder ergens heen te hoeven

Service
Krijgt een dag vantevoren een sms met daarop de bezorgtijd zodat je niet te lang thuis hoeft te blijven

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Zie bovenstaande opmerkingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

henkk k 21-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
bestellen vanachter pc en volgende dag bezorgd (top)

Service
snel antwoord op vragen

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
gewoon uitstekend

Extra toelichting
ben gewoon zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hklut 21-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keurige website met keuze van alle bekende merken.

Service
Netjes telefonisch behandeld, keurige opdracht bevestiging per mail met daarin de gemaakte afspraken. Via de website eenvoudig te volgen wanneer de bestelling binnen een tijdsbestek van 2 uur wordt geleverd! TOP!

Assortiment
Meer dan voldoende keuze.

Aanbeveling
Niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joofnet 21-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Borsboom1956 21-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen en alles wordt getegeld.

Service
Gebracht en oude afgevoerd.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Heb ik al gedaan bij diverse relaties.

Extra toelichting
Het is allemaal zeer goed en vakkundig geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mbkoolen 21-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Na een kort bezoek aan keukenloods.nl en een telefoontje werd mijn bestelling direct klaar gezet zodat ik deze op zaterdag kon ophalen bij de keukenloods. Afleveren was voor mij geen optie en het afhalen verliep heel soepel. Ik kon zelfs pinnen bij het afhaalpunt van de keukenloods.

Service
Kort na het telefoontje met de keukenloods voor mijn bestelling kreeg ik hiervan een bevestiging per sms. Super.

Assortiment
In tegenstelling tot een andere webshop die beweerde mijn boretti davinci nero op voorraad te hebben, had de keukenloods deze ook daadwerkelijk op voorraad en kon de keukenloods tegen de allerscherpste prijs leveren.

Aanbeveling
Van het plaatsen van de bestelling tot het afhalen ervan verliep uiterst soepel en zeer vriendelijk. Nergens anders was mijn keuze zo scherp geprijsd. De uitstekende service in combinatie met het aanbod en de scherpe prijs doet mij de keukenloods aanbevelen aan anderen.

Extra toelichting
Van het plaatsen van de bestelling tot het afhalen ervan verliep uiterst soepel en zeer vriendelijk. Nergens anders was mijn keuze zo scherp geprijsd. De uitstekende service in combinatie met het aanbod en de scherpe prijs doet mij de keukenloods aanbevelen aan anderen en zal mij ook zeker doen terugkeren als klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieske69 21-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super snel de afzuigkap gevonden die ik zocht, een al wat ouder type maar toch verkrijgbaar bij Keukenloods!

Service
betalen bij aflevering! Erg prettig met het mobiele pinautomaat.

Assortiment
de afzuigkap die wij zochten en vonden is een model van 10 jaar geleden! Toch verkrijgbaar, zonder moeite! Top.

Aanbeveling
product snel op te zoeken via de webshop, aan de deur bezorgt, melding vooraf van de bezorgtijd, vriendelijke bezorgers.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden. De deur niet uit geweest! Gemak dient de mens :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. B. 21-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via de zoekfunctie is alles gemakkelijk vanuit thuis te vinden. Met de mail of telefoon heb je vervolgens gemakkelijk iemand aan de telefoon.

Service
Met 'elders goedkoper' heb ik een mooi aanbod gekregen. Jullie dachten zelfs mee toen het product niet op voorraad was om een ander product aan te bieden voor dezelfde prijs.

Assortiment
De zoekfuncties zijn soms wat lastig met de inbouwapparatuur (maar dat kan ook aan mij als vrouw liggen..)

Aanbeveling
Goede prijs, kwaliteit verhouding. Goede service. En alles vanuit huis!

Extra toelichting
We zijn weer goed geholpen door jullie!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

k. dordrecht 21-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

keukenbouwer23 21-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Geen probleem

Service
Geen probleem

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
Geen problemen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

eva ruts 20-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
handige website, mogelijkheid tot vergelijking, vloote betalingsmogelijkheden

Service
snelle levering, vriendelijke telefoonservice, vriendelijke transporteur

Assortiment
ruime keuze aan merken en modellen tegenover andere sites

Aanbeveling
zeer tevreden, iemand anders had me jullie ook aangeraden

Extra toelichting
toppie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Groenewegen 20-08-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Laagdrempelig binnenkomen.

Service
Perfect geholpen door Pierre Bakker en collega's. Later bij contact ook erg goed geholpen

Assortiment
Alles wat we hebben wilde was er, en op voorraad.

Aanbeveling
Al gedaan!!

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden over de keukenloods en de medewerkers. We hebben een paar schade dingetjes en worden ook daarmee goed en adequaat geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tielman 20-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

3,8

Gemak
Het bestellen via internet was heel gemakkelijk

Service
Ik had op donderdag een vaatwasser besteld en aangegeven dat het binnen 24 uur moet worden geleverd.
De vogende ochtend gebeld en hij zou tussen 12:00 en 15:00 bezorgd worden. Kreeg toen een telefoontje dat de chauffeur een ongeluk had gehad en dat er vandaag niet meer geleverd kon worden. Ik gaf aan dat ik de vaatwasser echt zaterdag ochtend nodig had omdat ik s'middags een groot feest had. Ze durfde niet te granderen dat ik de eerste zou zijn, maar tussen 8:00 en 10:00 zou zeker lukken.
De volgende motgen vroeg op en geregeld dat ik weer hulp had om de vaatwasmachine in te bouwen. Toen er om 10:00 nog niemand was, meteen gebeld. Toen kreeg ik doodleuk te horen dat de vaatwasser in de planning op dinsdag stond !! Hij kom ook nergens navragen wat er in vredesnaam aan de hand was, want er was niemand bereikbaar. Wat een waardeloze service!!

Assortiment
ze hebben veel verschillende produkten.

Aanbeveling
Zoals ze mijn bestelling hebben afgehandeld vond ik echt schandalig. Ik kreeg de maandag nog feedback, dat hij zaterdag niet bezorgd was, omdat ik er dan niet zou zijn!!
Slaat al helemaal nergens op.

Extra toelichting
Als er al iets mis gaat doordat een chauffeur een ongeluk krijgt, zorg dan in iedergeval dat je het het de volgende bezorgdag goed regelt en kom dan niet met onzin verhalen dat ik er dan niet zou zijn.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 20-08-2013

Beste heer Tielman,

Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Ik ga morgenochtend meteen uitzoeken wat er is misgegaan en ik kom er bij u op terug.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
www.keukenloods.nl
www.cookingfactory.nl

Reageer

Dick Tibben 20-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ben reeds bekend met keukenloods,2e apparaat !!
Zal ook mijn volgende apparaat
hier bestellen.
Als je niet weet wat je wilt,
vind je hier, of de online supporting wat je echt zoekt.
En je betaald nooit teveel.
TOP!!!!

Service
Goede communicatie over het te leveren product.
levertijd enz.

Assortiment
Alles wat ik tot nu toe besteld heb, was niet altijd voorradig, maar binnen een afzienbare tijd staat het toch voor de deur.

Aanbeveling
Een echte aanrader, op elk gebied.

Extra toelichting
Ben erg tevreden zowel de keus/afwerking als de bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geja1973 20-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima toegankelijke site!

Service
Duidelijke uitleg na telefonisch contact

Assortiment
Ruim aanbod, en waarom meer betalen als het ook voor minder kan!

Aanbeveling
Al vele malen aanbevolen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem uithol 20-08-2013 In de winkel gekocht
zaandam

Algemene score

7,3

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

rudger gjm 20-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
spullen, opzoeken, bestellen en klaar.

Service
belletje bij vragen, antwoord en klaar

Assortiment
meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
probleemloze afhandeling

Extra toelichting
niets mis mee enquette eerder binnen dan product

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Carla1972 20-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede site

Service
De bezorger stond op 18 juli wel érg vroeg aan de deur: half zeven 's ochtends!

Aanbeveling
Snelle bezorging, goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Gitsels 20-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het leuke en vakkundige persoonlijk contact met de medewerkers van Keukenloods maken van het toch complexe onderwerp een fluitje van een cent. Ik heb dit meerdere malen mogen ervaren.

Service
De begeleiding bij de aankoop van een showroommodel onderbouw koelkast, was (in deze tijd) een verademing.

Assortiment
Ruim voldoende, maar als het er een keer niet is, geeft men een suggestie voor alternatief bij de (concurrent). in dit geval met een minibar koelkast. En geslaagd natuurlijk.

Aanbeveling
Al meerdere keren gedaan, omdat je met daar in je kennissenkring geen risico's mee loopt.

Extra toelichting
Goede club, vriendelijk en vakkundig advies en perfect georganiseerde bezorging aan huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Welan 20-08-2013 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles onder een dak en gratis thuisbezorging

Service
prima

Assortiment
Alles van duur tot minder duur

Aanbeveling
in hoge mate. Diverse vrienden en familie heb ik al verwezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jip10 20-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is overzichtelijk en duidelijk, maar bij vragen is men altijd bereid om telefonisch goed advies te geven. Alles is vlot en correct verlopen, bestelling, betaling en levering.

Service
Nadat ik een mailtje gestuurd had met een klacht over een vaatwasser die ik in 2009 had gekocht werd ik direct de volgende werkdag opgebeld en is mij ( ondanks dat de garantie al verlopen was) een hele goede oplossing geboden.

Assortiment
Het assortiment is heel ruim, van goedkoop tot fiks aan de prijs. Duidelijke productinfo en beoordelingen. Mocht je niet puur online willen kiezen dan staan er in de "stenen" winkel in Zaandam ontzettend veel modellen uitgestald.

Aanbeveling
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, goede service, staan meteen klaar als er iets is. Ik ben heel enthousiast.

Extra toelichting
Ik heb voor ons nieuwe huis veel besteld bij de keukenloods. Een vaatwasser, afzuigkap, vriezer, koelkast en een Boretti fornuis. Daarmee heb ik veel geld bespaard (winkel was een stuk duurder)en alles is prima verlopen. Bezorging keurig volgens afspraak. Toen ik problemen kreeg met mijn vaatwasser gaf Bosch niet thuis en heeft de keukenloods het keurig opgelost. Mijn nieuwe vaatwasser komt dus ook weer bij de keukenloods vandaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MartijnvO 20-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website zijn intuitief en bestelling ging daardoor eenvoudig

Service
Kreeg snel iemand aan de telefoon voordat ik ging bestellen. U leverde ook nog een opvolger die meer geld koste voor hetzelfde bedrag, chapeau

Assortiment
Genoeg keuze en goede prijzen.

Aanbeveling
Geen 10, aangezien de installateurs mijn ventilator roostertje (onderaan) kwijtgeraakt zijn, nu moeten we daarvoor dus een nieuwe kopen.

Extra toelichting
Erg tevreden over het algemeen alleen jammer dat de installatie partij mijn ventilatie rooster kwijtgeraakt heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Faciliman 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
online= ideaal, makkelijk artikelen en prijzen vergelijken

Service
hulp bij uiteindelijke keuze ivm maatvoering van de verschillende types

Assortiment
keuze zat!

Aanbeveling
Ik heb al meerder mensen verwezen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

kdseurope 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Simpel zoeken en eenvoudig bestellen.

Service
Een product bijbesteldcen toch gelijktijdig laten leveren! Top!

Assortiment
Grote keus uit zeer veel merken.

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden!

Extra toelichting
De keukenlood, Niets mee loos!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

1968yvonne 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
supermakkelijk. 's Avonds voor 12:00 besteld en de volgende dag al in huis. Top!

Service
Goede service. Bij het nabellen voor de afspraak bleek de afwasmachine al in de vrachtwagen te staan voor bezorging.

Assortiment
Goede prijs voor het aangeboden produkt.

Aanbeveling
Ik zou iemand anders zeker deze winkel aanbevelen vanwege de snelheid van bezorgen en de concurrerende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miran1974 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Overzichtelijke site. Vriendelijk en zeer behulpzaam geholpen. Vrijdag besteld en maandag op tijd bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kooistra65 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
website is overzichtelijk en er werd ons een alternatief geboden die anders duurder zou zijn maar nu voor dezelfde prijs.

Service
service was prima. Minpuntje is dat in de mail werd geschreven dat wij gebeld zouden worden voor afspraak maar in de definitieve versie werd gezegd dat wij moesten bellen. Daarnaast hadden we begrepen dat er de volgende dag geleverd zou worden maar dat was niet mogelijk qua vervoer. Verder prima service

Assortiment
we waren alleen op zoek naar vaatwasser en die hadden ze veel en ruim in voorraad,

Aanbeveling
prima, duidelijk en betrouwbaar

Extra toelichting
We zijn tevreden over de wijze waarop het aankopen van de vaatwasser is gegaan. We wisten waar we aan toe waren en wanneer het apparaat geleverd zou worden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Irma Dev. 19-08-2013

Algemene score

7,2

Gemak
de site was goed te vinden. vervolgens kies je de internetwinkel. Omdat de bestelling snel verliep was het ook prettig dat we konden pinnen bij de chauffeur.

Service
's avonds net voor 24.00 uur besteld en de volgende dag bezorgd in het aangegeven tijdvak. Om dit tijdvak te vinden moet je wel even wat moeite doen.

Assortiment
in de categorie waarin wij zochten (combimagnetron) was er een ruime keuze. Meer kwaliteit voor dezelfde prijs als bij ons in de lokale winkel.

Aanbeveling
we vonden de snelle bezorging erg prettig en de betaling (pin) aan de chauffeur. Product voldoet aan de omschrijving.

Extra toelichting
De combi magnetron voldoet aan de omschrijving. Het gebruik went snel. Legio mogelijkheden. We zijn volop aan het uit proberen! Erg prettig was de snelle bezorging en de mogelijkheid te pinnen bij de chauffeur.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Kuup72 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig te bestellen

Service
Snel, volgens afspraak

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Volgens afspraak, netjes geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Janky 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede info op de site over gezochte apparaten. Voor de zekerheid(in het echt toch beter te beoordelen) nog even naar de showroom gereden en toen de bestelling geplaatst.

Service
Prima. Correct en aanvullende info op onze vragen. Goede afspraken over levering van de apparaten.

Assortiment
Ik zou zeggen, ga er voor zitten. Een heel uitgebreid assortiment voor iedere beurs.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Prima online bedrijf waar je goed terecht kunt voor inbouwapparatuur. Fijn is dat je daarnaast de mogelijkheid hebt om in een showroom te kijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Gremmen 19-08-2013

Algemene score

7,7

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

R. Hettema 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
jullie worden snel gevonden in google en het bestellen verliep perfect.

Service
ik heb eigenlijk geen ervaring met jullie service verlening. Maar ik denk dat ook hier alles in orde is.

Assortiment
jullie hebben gewoonweg veel artikelen :)

Aanbeveling
ik zal jullie zeker aanbevelen als ik anderen hoor die op zoek zijn naar nieuwe keuken spullen.

Extra toelichting
Over het geheel gezien heb ik echt niets te klagen. Gewoonweg alles ok!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron 100 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Er is geen ongemak

Service
Ik hoef niets te doen en wordt goed geïnformeerd .

Aanbeveling
Geen reden om jullie niet aan te bevelen

Extra toelichting
Snel, gemak en je wordt goed op de hoogte gesteld wat betreft de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hobby kok 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijker en een goede uitleg op de site.
Prima voorelkaar.

Service
Prima service en een zeer keurige jongeman die ons de oven bracht.
Netjes en vriendelijk.

Assortiment
Wat een keuze en het gemak om alle te bekijken.
Top.

Aanbeveling
Goede site veel keuze en prima service.

Extra toelichting
Al met al zeer tevreden met het product. Vooral de vriendelijke bezorger. Keurig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nol59 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niet gelijk achter je aan rennen als je binnen komt,

Service
Goed geholpen en duidelijke uitleg

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prijs goed en ik heb hem reeds aanbevolen aan m`n zoon

Extra toelichting
Primazaak en leuk personeel wat erg behulpzaam is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Kluijtmans 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via de site kiezen, bestellen en dan zelf bepalen wanneer levering plaatsvindt. Tot aan de keuken!

Service
Zeer vriendelijke mailreacties en ook de chauffeur was uiterst beleefd.

Assortiment
Ik vind er steeds wat ik nodig heb tegen de scherpste prijs.

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Extra toelichting
Ik heb in het verleden en ook nu weer prima ervaringen met Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnie van Wessel 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je product uitzoeken bestellen, betalen, laten bezorgen en klaar is kees.

Service
Nog niet nodig gehad. Alles volgens specs geleverd.

Assortiment
Groot assortiment in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Zal het bij iedereen aanbevelen die het maar horen wil.

Extra toelichting
Verder geen commentaar nodig. Het is een superstore.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berry uit Uden 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een heel makkelijk menu

Service
Netjes telefonisch behandeld en de chauffeur mooi op tijd en vriendelijk

Assortiment
Veeeeeeeel keuze

Aanbeveling
Gelijk geen twijfel !!!

Extra toelichting
Totaal geen klachten perfect bedrijf.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adri.thea 19-08-2013 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
we hebben op internet gekeken en vonden wat we zochten

Service
bereikbaarheid van de winkel prima duidelijke antwoorden

Assortiment
niet alle produckten zijn in de winkel das een beetje jammer wij waren er naar toe gegaan om het produckt te zien
maar werden goed voorgelicht door de verkoper en het heeft ons er toe gebracht de produckten te kopen .

Aanbeveling
wordt prima begeleid door het personeel

Extra toelichting
zeer goed ervaren, duidelijke adviezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaaske.harkema 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website duidelijk, betaling met pin bij aflevering gemakkelijk, bestelproces en aflevering uitstekend.

Aanbeveling
Genoeg keuze en de prijs zeer scherp.

Extra toelichting
De beoordeling tot nu toe positief De omschrijving voor gebruik kan wel iets beter vooral de omschrijving van voorverwarmen.Het is allemaal even wennen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Jolanda van Vianen 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft niet naar een winkel, je kan op je gemak wat uitzoeken zonder een verkoper die je wat probeert aan te smeren.

Service
Prima. Telefonisch goed te woord gestaan over info over de vaatwasser. Vriendelijk en geduldig. Dag voor de plaatsing kreeg ik een sms met de tijd wanneer ik de monteur kon verwachten.

Assortiment
Genoeg keuze, duidelijke omschrijving.

Aanbeveling
Omdat mijn ervaring zeer goed is heb ik al verschillende mensen doorgeven dat bestellen bij Keukenloods prima is. Ik kreeg Keukenloods overigens ook van een buurvrouw die haar koelkast weer bij K.L. had besteld en ook zeer tevreden was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews