Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16823 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2265 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jobabo 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leon19701 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het ging heel snel en makkelijk geen enkel probleem gehad

Service
De vaatwasser werd heel netjes en optijd geleverd

Aanbeveling
Ja hoor wat betreft afhandeling en kosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

teebee 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site en goed ingericht proces

Service
prijsaanpassing (in voordeel klant) was geen enkel probleem

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
prima adres met zeer scherpe prijzen

Extra toelichting
Uiterst scherpe prijzen en prima service !!! aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

no.23 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Makkelijk bestellen op www

Service
Snel overzicht wanneer e.e.a wordt geleverd

Assortiment
Ruim voldoende voor wat ik zocht

Aanbeveling
Goede service en snel in huis. Duidelijke afspraak t.b.v aflerveren aan huis

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Badloe 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke website

Service
Goed,snelle aanpassing mogelijk

Assortiment
Zeer volledig

Aanbeveling
Vaak

Extra toelichting
Goede ervaring,order werd op verzoek snel gesplitst over inbouw sop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nederelof 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke keuze's

Service
duidelijke aflevertijd

Assortiment
ruim

Aanbeveling
duidelijk , snel en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dusseltje 30-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijk webwinkel

Service
Snelle reactie op mail en bestelling

Assortiment
Breed voor ieders budget

Aanbeveling
Vanwege de goede service en snelle levering

Extra toelichting
Als ik weer wat nodig heb ( droger binnenkort) kom ik zeker hier terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolie2010 30-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerritw007 30-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
In weekend besteld en maandag in huis.

Service
Snelle service en indien nodig online hulp.

Assortiment
Ruime keuze en de goedkoopste.

Aanbeveling
Ik kreeg de aanbeveling van mijn broer en ook ik zal keukenloods aanbevelen aan anderen

Extra toelichting
Goedkoop, snelle levering en uitgebreide online keuze uit producten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

WinesOnline.nl 29-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Zonder bijbetaling kregen wij een duurder product geleverd omdat het door ons bestelde niet voorradig was. Super!

Aanbeveling
Geweldige service en supersnelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ernst Peter 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en eenvoudig bestellen

Service
Meegedacht met ons probleem

Assortiment
Wat je wilt is er tegen een aantrekkelijke prijs

Aanbeveling
Wat kun je meer van een leverancier verlangen?

Extra toelichting
Prima service, vriendelijke mensen, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jh manders 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heel makkelijk met een muis klik kun je de aankoop doen.

Service
jammer dat die niet binnen 48 uur geleverd kon worden , terwijl op de site staat dat de vaatwasser op voorraad was .

Assortiment
Zeer groot assortiment .
Vele merken en soorten .

Aanbeveling
Zeker en dat heb ik ook al gedaan , geadviseerd aan andere

Extra toelichting
Wij zijn verder zeer tevreden over de manier waarop we onze aankoop hebben gedaan bij Keukenloods En de keuze die we hadden . Dank je wel .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frency1955 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Helder en duidelijk. Geen ingewikkelde verwijzingen etc. Kortom: een 9!

Service
Prima op tijd volgens aangegeven levertijd. Geen geen enkele reden tot klagen dus. Een 9 kan ook een 10 zijn!

Assortiment
Ruime assortiment. Voor mij meer dan voldoende. Concurrerende prijzen!

Aanbeveling
Kan geen enkele reden bedenken om jullie winkel niet aan te prijzen.

Extra toelichting
Meer dan goed!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan_kip 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
met een paar klikken was ik waar ik wilde zijn

Service
de door mij gevraagde vaatwasser was niet snel leverbaar. adviseur gaf andere optie. deze was beter en voor dezelfde prijs

Assortiment
ruim voldoende heb al stiekem voor een diepvriescombinatie en magnetron gekeken

Aanbeveling
zeker, erger nog heb het al gedaan ook

Extra toelichting
kan niet verder motiveren, was gewoon top. klein puntje dan bezorger stond om 06:25 uur al voor de deur met de vaatwasser kon gelijk beginnen met monteren al sliep mijn hartje nog een beetje vandaar geen 10 voor de service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

puffel 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gemakkelijk via internet

Service
overzichtelijk met factuur en gegevens via internet

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
moeten ze wel met internet om kunnen gaan

Extra toelichting
ben helemaal tevreden met het apparaat de prijs en de service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tevreden klant 101 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Binnen 24 uur mijn bestelling in huis. Zelfs als ik op zondag avond bestel.

Service
De kwalteit van de service is hoog en heb ik dan ook bijna niet nodig. Als ik dan toch iets wil weten word ik snel geholpen.

Aanbeveling
Ik kan niet alles een 10 geven

Extra toelichting
Tja....wat valt er te zeggen. Snel en scherp geprijsd. Wat wil je nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RR78 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Na wat communicatiestrubbelingen alles perfect geregeld. Keurig bezorgd en volgens afspraak!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo van Egmond 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Word goed geholpen en deskundig antwoord

Assortiment
Altijd snelle levering of alternatief

Aanbeveling
Werkt goed

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Cor C 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel geregeld

Service
Vlug geleverd

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Ben snel geholpen zonder veel extra te hoeven in te vullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

albert75 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
geweldige service ongekend in deze tijd

Aanbeveling
Zal jullie zeker aanbevelen zeker door assortiment, service en prijsstelling

Extra toelichting
Super. Zowel bestelling als service en het nakomen van gemaakte afspraak is bijna niet meer van deze tijd. Geweldig, ga zo door!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamro 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima en snel geholpen, ruime keuze. Helaas gingen bij de levering wat dingen fout, maar dit werd netjes opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. Keijzer 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
het zou wellicht handig zijn als de vriezers apart vermeld staan. Maargoed toch gevonden.

Service
vragen via mail werden snel behandeld of er werd netjes teruggebeld. Bij afhalen kregen trouwens we nog een leuk presentje! En dat is altijd mooi meegenomen.

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
alles prima verlopen, nieuw artikel bevalt prima.

Extra toelichting
Zeer tevreden over onze eerste aankoop via internet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bobbas 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
bestelling op interniet ging heel gemakkelijk

Assortiment
de keukenloods had de koelkast die we zochten voor de laagste prijs

Aanbeveling
Vanwege de prima communicatie over afleverdatum en tijd gecombineerd met snelle bestelgemak en laagste prijs

Extra toelichting
Prima site, snel geleverd, goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

sahil 5 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wjg verheijen 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
prima om alles op te zoeken,wat jij zelf wenst..

Assortiment
naar ieder zijn prijs of merk iets te zoeken..

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

r vriezen 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ideaal via internet

Service
alles volgens afspraak

Assortiment
vrijwel alles leverbaar uit voorraad

Extra toelichting
alles is gelopen zoals gewenst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wop59 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
thuis vanuit je luie stoel bestellen

Service
snel contact en snelle levering

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
vanwege de service

Extra toelichting
uitstekende service en keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klant Wognum 27-06-2013

Algemene score

6,0

Service
bijzonder veel moeten praten om de loeizware oven over de drempel afgeleverd te krijgen.
Uiteindelijk lukte dat maar geen cm verder dan dat, daardoor kon de deur niet eens meer dicht en moest een huisvrouw alleen dat ding aan de kant zien te krijgen. Niet erg klantvriendelijk

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 28-06-2013

Beste klant uit Wognum,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent.

U heeft helemaal gelijk! Deze actie is niet echt klantvriendelijk.
Wij gaan dit dan ook opnemen met het transportbedrijf en de desbetreffende chauffeur.

Om uw pijn toch een beetje te verzachten willen we u namens Keukenloods.nl een waardebon van 25,- euro aanbieden vrij te besteden op www.cookingfactory.nl

Stuur uw ordenummer naar info@keukenloods.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

L. van de Worp 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Rustig thuis de keuze kunnen maken en later nog even telefonisch contact is voor mij een prima combinatie.

Service
De koelkast zou een week levertijd hebben maar na 3 dgn werd ik al gebeld. Allemaal ook op een zeer vriendelijke wijze.

Assortiment
De keuze is reuze !!

Aanbeveling
Er is genoeg keus en tegen een zeer scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rosamarietje 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
hoef niet naar de winkel en scheelt aanzienlijk in de kosten

Service
de super snelle service en levering

Assortiment
ruime keuze uit allerlij merken

Aanbeveling
vanwege de snelle en goede en nette bezorg service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jat77 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Supersnel bestellen, pinnen bij de chauffeur, perfect!

Service
Enige onduidelijkheid over werkelijke leverdatum. Hiervoor gebeld, vriendelijk te woord gestaan, duidelijk antwoord.

Assortiment
Precies wat ik zocht.

Aanbeveling
Snelle levering. Handig dat je kunt pinnen. Goede indicatie wanneer de chauffeur komt bezorgen.

Extra toelichting
Gewoon heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r minten 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
echt perfect

Service
de service was echt perfect

Assortiment
ook super goed

Aanbeveling
zou t zeker aan bevelen aan mensen.alles liep gewoon perfect

Extra toelichting
alles is prima en pefect verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heidi3878 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanaf je stoel kan je shoppen ,vergelijken en bestellen en als iets niet duidelijk word je professioneel te woord gestaan.

Service
ik begreep iets niet even opbellen en gelijk een duidelijk antwoord

Assortiment
keuze zat, je hoeft niet naar 10 verschillende winkels

Aanbeveling
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zalmforel62 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Via beslist.nl ging het vrij gemakelijk.

Service
Eerste keer een ander merk toegestuurd gekregen.na tel, , contact in twee dagen alsnog goed geregeld

Assortiment
Voor een ongelooflijk lage prijs kunnen kopen.

Aanbeveling
Alles keurig afgerond

Extra toelichting
Alles bij elkaar goed afgesloten, prijs kwaliteitsverhouding zeer goed

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

speer75 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Ik vindt dat er bij de vaatwassers meer fotos geplaats mogen worden.

Service
De service was fijn en de levering was ook heel snel.

Assortiment
was een mooie prijs en geen bezorgkosten is ook altijd fijn.

Aanbeveling
zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Ik vindt alles wel oke behalve de fotos van de produkten deze zijn matig. hier zou verbetering in mogen komen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

195908 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles overzichtelijk.

Service
Duidelijk en snel.

Assortiment
Voor de vaatwasser die wij snel nodig hadden genoeg keuze

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
We kopen nu voor de derde maal hier wat en tot nog toe gaat alles gewoon goed zonder poespas gewoon doen waar je goed in bent en dat doen jullie in onze ogen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hmb 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goede informatie en afstemming op ons vraagstelling

Service
Zie boven, er is totmin detail rekening gehouden metbonze wensen.
Bezorgingngingnooknerg goed, goede informatie mbtbstatus van de order

Assortiment
Ruimte keuze, we konden na hetnuitvallen van onze koelkast snel beslissin

Aanbeveling
Hebben we inmiddelsnal gedaan!

Extra toelichting
Inmiddels zijn wij bezig met ander "witgoed" en komen dan zeker bij terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mokkie79 27-06-2013

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Arnie39 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Alles is prima verlopen. Snelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aardbei1964 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alleen even bellen en het werd geregeld.

Service
netjes binnen gezet en met pin betalen.

Assortiment
ruim voldoende, waarmee de keuze niet eenvoudig is.

Aanbeveling
het gemak en de snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarieke23 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk, goed gedocumenteerd en snel in te vullen.

Service
Uitstekend, telefonisch goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G.Hamstra 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Snelle service/aflevering

Assortiment
Overzichtelijk assortiment

Aanbeveling
Positief

Extra toelichting
Siemens onderbouw koeler, goede prijs/prestatie verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G.A. v. Eck 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ruime keus, snelle levering. Wij zijn heel tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennie55 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk de producten te vinden en zeer makkelijk te bestellen.

Service
Uitstekend.

Assortiment
Compleet.

Aanbeveling
Prima winkel om zaken mee te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barend896 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christian07 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johanna Groeneveld 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te bestellen, goede site

Service
Vriendelijk, kon zelf kiezen welke dag er bezorgd werd. En de tijd werd ook nog gegeven.

Extra toelichting
Makkelijk te bereiken via de telefoon. Vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Doorn 22 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zonder je huis uit te gaan makkelijk aan een nieuwe vaatwasser gekomen

Service
Levering was zeer snel.

Assortiment
groot assortiment. Indien niet aanwezig dan een betere voor dezelfde prijs.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden dus zal de winkel zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

4 John m 27-06-2013

Algemene score

8,3

Gemak
snel via internet

Service
gewoon goed

Assortiment
heel veel keus

Extra toelichting
voor ons budget het beste apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alexandra2013 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ik had een vraag over de levertijd. Toen ik belde, kreeg ik gelijk iemand persoonlijk aan de telefoon ( in plaats van een callcenter of antwoordapparaat) die mij verder kon helpen. Verder bleek dat ik teveel geld had betaald (kosten levering op zaterdag die nvt waren)Dit bedrag kreeg ik netjes teruggestort.

Aanbeveling
Ik kreeg wat ik besteld had, op de afgesproken tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews