Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17343 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2261 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Oom Piet 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruim en overzichtelijk

Service
Goede hulp bij uitzoeken van inbouwkoelkast ivm maten bestaande nis en deuren.

Assortiment
Veel keuze in apparaten en merken.

Aanbeveling
Zie de vorige motivaties

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Goetgeluk 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wij hebben gebeld omdat we nog wat wilden vragen en konden super eenvoudig ook telefonisch bestellen.

Service
Snelle levering zoals beloofd

Aanbeveling
goede correcte service, op onze vraag na levering heel snel antwoord gekregen, we zijn erg tevreden

Extra toelichting
Onze ervaring is zeer positief, kregen de service zoals beloofd, erg fijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jamjam1 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.Geessinck 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles kan via internet dus je hoeft de deur niet uit.

Service
DE bestelde koelkast was er volgens afspraak binnen 3 dagen.

Assortiment
Ik had nu allen een koelkast nodig met ruime keus.

Aanbeveling
wanneer je op zoek bent naar witgoed zou ik dat zeker aanbevelen. Met iets anders heb ik nog geen ervaring.

Extra toelichting
Behalve het assortiment was de prijsstelling heel gunstig in dit geval de goedkoopste die ik kon vinden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tavisser 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met 1 telefoontje werd mijn vraag beantwoord en vervolgens mijn bestelling verwerkt.

Service
Kon het de volgende dag al afhalen

Assortiment
Ik zocht een rvs kleur tafelmodelkoelkast en deze zat in tegenstelling tot bv BCC en Mediamarkt gewoon in het assortiment.

Aanbeveling
Alles is keurig afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Bulten 31-07-2013 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website met ontzettend veel keuze die simpel en doelgericht gezocht kunnen worden d.m.v. diverse keuzemogelijkheden.

Service
Helaas was er nooit genoeg personeel om bestelde producten op zaterdag te laten bezorgen. Het personeel kon niet weg, omdat ze dan onderbezet zouden zijn. In ons geval ging het om een grote afzuigkap van Solitaire die 9 van de 10 keer niet door een consument meegenomen kon worden.

Assortiment
Als je op deze site niet slaagt, ben je veel te kieskeurig of moet je nog even doorsparen om toch de allerlaagste prijzen te kunnen betalen. Zelfs de kortingen bij een totaalkoop zijn fors!

Aanbeveling
In alle opzichten, behalve dan het minpuntje qua bezorging, de beste kwaliteitsproducten voor de laagste prijs. Wie wil dat nou niet?!

Extra toelichting
Zie de zojuist ingevulde velden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

B.Oort 31-07-2013

Algemene score

8,0

Service
snelle levering en pas betalen bij aflevering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

nettie 1970 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
is goed een vriendelijk

Assortiment
vaatwasser super

Aanbeveling
ik zou de winkel aanbevelen omdat vriendelijk personeel en goede uitleg en netjes thuisbezorgt is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wimvanthek 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Een makkelijke site en kon eigenlijk direkt zien welke het moest worden. Werd daarbij door een verkoper te word gestaan en heeft voor mij de order gemaakt.Heel direkt kontakt is dus ook bij een webshop mogelijk. De vaatwasser werd ook keurig op tijd geleverd en draait naar genoegen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tonvangroeningen 31-07-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Teus11 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellingen voor de volgende dag kunnen tot 23.59uur gemaakt worden. Perfect als je werkt :-)

Service
Keurig op tijd de bevestigings mails. En levering door transporteur keurig op afgesproken tijd. (Zelfs kwartiertje te vroeg).

Assortiment
Ruim voldoende keuze in alle klasses.

Aanbeveling
Geen op of aanmerkingen. Alles keurig volgens afspraak.

Extra toelichting
Tussen alle aanbieders met dezelfde prijs springt Keukenloods eruit met zijn mogelijkheid om een bestelling te plaatsen tot 23.59uur 's avonds voor orders geleverd de volgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vdhaag 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima

Service
prima

Assortiment
prima

Aanbeveling
prima

Extra toelichting
Snelle levering, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Menting 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ys1968 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
kan alles vinden

Service
Altijd bereid om te helpen

Assortiment
wat ik nodig heb is er

Aanbeveling
Winkel biedt meer dan genoeg mogelijkheden voor iedereen om te kunnen kopen wat hij wil tegen een redelijke prijs

Extra toelichting
zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.Meerman 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
men kan het goed overzichtelijk bestellen

Service
geode informative i.v.m bezorgen

Assortiment
keuze in overvloed

Aanbeveling
perfecte behandeling

Extra toelichting
geode keus voor een bestelling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Emiel Kleijberg 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Voor middernacht besteld daadwerkelijk de volgende dag in huis primma service.

Aanbeveling
Snel en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KaatjevD 31-07-2013 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Prima. Mocht showroom model meenemen. Werd netjes ingepakt terwijl ik koffie zat te drinken.

Assortiment
Weinig 60cm modellen. Gelukkig wel degene die ik wilde.

Aanbeveling
Prima service.

Extra toelichting
1 klein minpuntje. Collega van mijn verkoper zat kauwgum te kauwen in de winkel. Kan echt niet!!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

boogaard123 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eenvoudig selectiecriteria op tegeven zodat je snel vindt wat je zoekt. aan de deur betalen was geen probleem. en op verzoek op zaterdag bezorgd. oude koelkast weer mee genomen.

Service
ze zijn telefonisch direct bereikbaar voor vragen.

Assortiment
vwb koelkasten een ruim voldoende en breed aanbod

Aanbeveling
gewoon oke

Extra toelichting
tevreden: mijn koelkast was kapot gegaan net in de warme periode. binnen no time stond de nieuwe er geleverd op het gewenste tijdstip. en een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M_rieke 31-07-2013

Algemene score

6,5

Gemak
de website gaf aan dat ik gebruik kon maken van een aanbieding maar zodra ik inbouwen toevoegde ging de aanbieding er vanaf. gebeld met jullie organisatie en gecontroleerd of dit klopte en of mijn aanvraag goed binnen was gekomen. dit was het geval en ze zouden komen inbouwen. vervolgens wordt ik gebeld voor aflevering, uit dat gesprek bleek dat het toch niet ingebouwd werd. daarop nog een keer gebeld naar jullie organisatie en dit keer werd het wel geregeld.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 31-07-2013

Beste M_rieke,

Bedankt voor uw beoordeling.
Ik ben blij te horen dat het uiteindelijk goed is geregeld.
Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
www.keukenloods.nl
0226-355340

Reageer

KaatjevD 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Mijn oven was kapot. Ik mocht het showroommodel meenemen. Prima service. Fornuis werd netjes ingepakt terwijl ik aan de koffie zat.

Assortiment
Er waren maar twee fornuizen van 60 cm. Gelukkig wel een smeg!!

Aanbeveling
Prima service!! Goede prijs.

Extra toelichting
Prima zaak. 1 minpuntje. Collega van mijn verkoper zat kauwgum te kauwen in de winkel en tijdens het helpen van klanten. Ik vind dat echt niet kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

mzetten74 31-07-2013 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitgebreide internetsite en daarnaast een winkel bij ons in de buurt voor extra adviezen

Service
Goede adviezen, klant krijgt ook tijd om rustig rond te kijken en er wordt mee gedacht met de klant ipv naar eigen omzet te kijken.

Assortiment
Uitgebreid aanbod via de website en grote keuze in de winkel

Aanbeveling
Goede service en prijs, wie wil dit nu niet?

Extra toelichting
Zoals hier boven al duidelijk, een tevreden klant :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

diru 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Iedereen is heel behulpzaam, aan de telefoon heel vriendelijk en ook bij aflevering en een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.C van der Vecht 31-07-2013 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snelle afhandeling door ter zake kundig personeel

Service
Goed

Assortiment
Nieuwe winkelindeling in Zwaag prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans Grimm 31-07-2013 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
bestelling snel afgewikkeld

Service
Inbouw niet goed gegaan. afzuigkap scheef gemonteerd.

Assortiment
Wasdroger uiteindelijk elders aangeschaft, omdat degene die wij wilden niet in het assortiment zat. ook geen vergelijkbaar model qua prijs.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 31-07-2013

Beste Hans,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent.

Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl dan stuur ik een monteur bij u langs om hem recht te hangen. Onze excuses voor het ongemak.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
www.keukenloods.nl

Reageer

Anthonie123 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
website is duidelijk, goed te navigeren en sorteren

Service
goede assistentie zeker bij email. in de loods , showroom nog wel eens onderbezet personeel

Assortiment
groot assortiment , misschien wel te groot, Keukenloods zelf al assortiment verfijnen??

Aanbeveling
in combinatie met een keuken op maat bouwen zou ik geen beter adres weten

Extra toelichting
top service top levering top prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sander van schelven 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk bestellen met uitgebreide productinfo

Service
Gedurende gehele proces prima op de hoogte gehouden van vordering en gebeld voor levering en prima aflevering

Assortiment
Veel keus en weinig voorkomende koelkast gevonden

Aanbeveling
Geen negatieve ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sparkbi 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de afgesproken dag en tijd afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet2013 30-07-2013

Algemene score

7,0

Gemak
lekker gemakkelijk

Service
goede service

Assortiment
uitstekend assortiment

Aanbeveling
zeker

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

wodan3 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ophalen en mee nemen alleen was het onze niet direct op vooraad anders 10 gescoord

Service
mee denken en tijd voor je nemen

Assortiment
voldoende verschillende producten leuke idee opgedaan

Aanbeveling
leuk geholpen men nam de tijd maar wilde je rondkijkken was dat ook geen probleem

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilse1105 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
1 telefoontje en het was geregeld!
Betaling bij aflevering. Voelt wel zo veilig want gaat toch om behoorlijk bedrag.

Service
Snelle levering binnen 24 uur!

Assortiment
De meeste bekende merken tegen een strakke prijs.

Extra toelichting
Prima service: snel en volgens afspraak. Netjes afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bargebiten 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Duidelijke website. de online aankoop was zeer eenvoudig en de levering van het artikel was zeer vlot zoals je mag verwachten. Een aanrader dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

fblemans 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Vele mogelijke keuze waar uit in eerste instantie moeilijk te kiezen was gebruikmakend van de menu in de linkerkolom wordt daardoor je keuze vereenvoudigd waarna je een makkelijke keuze kan maken.

Service
Je wordt van te voren gebeld op wat voor dag en om hoe laat je de bestelde artikel binnen wilt hebben.

Assortiment
Betreffende artikel kwam ongeschonden en was zeer goed verpakt, werkte na plaatsing/installatie dan ook meteen en doet wat wij van dit produkt verwacht hadden.

Aanbeveling
Door de grote keuze van de diverse aangeboden artikelen welke zeer snel en in zeer goede staat geleverd wordt tevens vooraf gebeld wordt wanneer deze geleverd kan worden.

Extra toelichting
De huidige gasfornuis was aan vervanging toe na vele jaren van trouwe dienst, en wilde de overstap doen naar een Gas-op-Glas kookplaat. Deze kookplaat is door mij zelf geplaatst/geinstalleerd wat op zich geen probleem was gezien het feit dat de handleiding alles beschreven had hoe dit te doen. Het grote probleem is nu dat deze kookplaat er zo mooi uit ziet dat je hem niet wilt gaan gebruiken daar deze anders vuil kan worden .

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

aadroukema 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
koopwaar makkelijk te vinden op site en in de winkel

Service
goede en beleefde afhandeling bij de aankoop van diverse spullen

Assortiment
ruime keus in aanbod

Aanbeveling
goede service en klantvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk Boot 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Telefonisch besteld. Daarbij heel goed en informatief voorgelicht.

Service
Uitstekend. Alles volgens afspraak uitgevoerd.

Assortiment
Eigenlijk een 10, maar omdat ik niet weet of Keukenloods alles van iedere leverancier aanbiedt geef ik uit veiligheid maar een 9.

Aanbeveling
Perfect assortiment. Goede service. Je komt niet voor verrassingen te staan

Extra toelichting
Zie bovenstaande motiveringen. Niets aan toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansssszzz 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
internet heeft het helemaal

Service
wat verwarring omtrent levering

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
goedkoop en ruime keus

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

blond51 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, alles goed terug te vinden. Goede uitleg.

Service
Vriendelijk personeel aan de telefoon, duidelijke informatie en ik kon direct mijn order plaatsen. Onmiddellijke bevestiging via de mail zonder fouten, exact weergegeven zoals besproken. Bij inbouwteam voicemail ingesproken en binnen een half uur telefoontje terug met uitleg waarom eerder even niet bereikbaar. Afspraak voor leveren en inbouwen op een dag die ons uitkwam. Ook hiervan goede en snelle bevestiging via de mail. Monteur op afgesproken dag ruim binnen afgesproken tijdsmarge aanwezig. Goede kwaliteit van montage. Erg netjes gewerkt en binnen een half uurtje klaar.

Assortiment
Veel merken en veel modellen tegen scherpe prijzen. Goed alternatief als apparaat niet meer leverbaar is: duurdere en nieuwere opvolger van het model aangeboden gekregen tegen de (lagere) prijs van het oude model.

Extra toelichting
Komen afspraken na, leveren en reageren snel. Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 1710 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een zeer te vreden klant. 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling was in no-time gereed en de site is zeer duidelijk en overzichtelijk.

Service
Het bestelde artikel werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd, door een zeer nette en behulpzame jongeman.

Assortiment
Ik vind het assortiment uitgebreid genoeg en zeker voor concurerende prijzen.

Aanbeveling
Mijn ervaring met Keukenloods is tot op heden bijzonder goed en zal dit ook zeker ventileren indien dit in de praat te pas komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MKBM 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site met redelijk veel info

Service
Snelle, dudelijke en goede help bij het ophalen van het product

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Snelheid en prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

francesco007 30-07-2013

Algemene score

7,2

Gemak
t was goed georganiseerd

Service
alles was netjes op tijd

Assortiment
goede keuzemogelijkheiden en duidelijk

Aanbeveling
prettig bedrijf




















prettige mensen

Extra toelichting
prima houding en netjes en duidelijk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Toz 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Vraag wordt snel beantwoord

Assortiment
Heel veel keus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moednie 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijke afhandeling van bestelling, en fijne, goed overzichtelijke website.

Service
wij kregen een gas-op-glas-kookplaat van indesit, jammer dat deze gas lekt vanuit het apparaat zelf. wij hadden eigenlijk direct een nieuwe verwacht omdat deze nog geen enkele x gebruikt is. Daarentegen moesten wij zelf met Indesit (waar ze overigens niet erg vriendelijk zijn) een monteur regelen.

Assortiment
van alles en voor ieder wat wils in iedere prijscategorie

Aanbeveling
in één woord: top

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Caroline de groot 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vergelijken via internet was een van de goedkoopste

Service
Goede service

Assortiment
Groot assortiment als ik weer iets nodig heb zal ik zeker weer bij jullie bestellen

Aanbeveling
Alles naar wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Ackema 30-07-2013 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
groot assortiment vaatwassers in showroom aanwezig, zodat goed kon vergelijken

Service
Vlotte installatie. Precies op afgesporken tijd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

j.w.jongman 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kon beoogde artikel gemakkelijk vinden,en dat dit thuis kan is voor mij,wonende op het platteland,wel zo gemakkelijk.

Service
het artikel kwam op de afgesproken tijd en werd correct afgeleverd

Assortiment
ik had voldoende keus.

Aanbeveling
makkelijk, goed gesorteerd,betrouwbaar.

Extra toelichting
zie bovenstaande,hier heb ik niets meer aan toe te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zjohnk 30-07-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aart Rietveld 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site waar we naar de oven zochten
Is goed overzichtelijk. Duidelijke foto's

Service
Nadat we een keus hadden gemaakt,heb ik toch nog persoonlijk contact gehad.
Werd zeer vriendelijk te woord gestaan

Assortiment
Veel keuze naar mijn mening
En eigenlijk voor iedere prijsklasse

Aanbeveling
Zoals gezegd in het voorgaande
Naar mijn mening een goede webshop
Met vriendelijk personeel

Extra toelichting
Ik ben van mening dat deze webshop een eerlijke zaak is En zal mijn kennissen er van op de hoogte brengen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els Appel 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Online prima te bestellen. Over het uitstel van de gevraagde bezorgdag werdenb we niet geinformeerd (geen mail, noch een belletje), maar moesten dat zelf aflezen bij bezorgtijden. Maar bij vragen daarover wel goed telefonisch te bereiken.

Service
Over de wijziging (= het uitstel) van de gevraagde bezorgdag werden we niet geinformeerd (geen mail, noch een belletje), maar moesten dat zelf constateren dat er geen bezorgtijden werden gemeld. Bij vragen daarover wel goed telefonisch te bereiken. Echter beide apparaten waren zo duur dat er gratis bezorgen was en daar moesten we de winkel wel op wijzen, anders waren die wel in rekening gebracht.
Voorafgaand aan de bezorging nog even een belletje dat ze eraan kwamen; prima. Bezorgtijd tussen 7-9.15 uur bleek 6.15 uur te zijn.(was gelukkig wakker gebeld)

Assortiment
Wat we zochten verkochten ze, snel en goedkoop.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

S.75 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zowel website als contact met medewerker was erg prettig en duidelijk: men denkt erg met je mee, zonder mij t gevoel te geven dat er gepushed wordt! Top!

Service
Geen ervaring in de winkel, alleen webshop en telefonisch contact: beiden goed. Bereikbaarheid goed en snelle reactie op mail!

Assortiment
Keus genoeg! In elke prijs klasse en veel merken

Aanbeveling
Zeker! Sterker nog: er zijn al een aantal mensen die via jullie site gaan bestellen!

Extra toelichting
Bedankt voor het meedenken Rick, en voor de snelle service! Ook afleveren ging super: ik vroeg of t s morgens vroeg kon en idd gelukt. Keurig alles binnen gezet. Ben door het gemak van pinnen alleen de bezorger totaal vergeten n fooi te geven :( gelukkig heeft ie wel koffie gedronken..

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank Scholts 30-07-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snel geholpen, goed advies, goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews