Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17995 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2399 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans Gabrielse 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
even bellen en gelijk de andere dag het apparaat in huis Toppy

Service
Vriendelijk te woord gestaan en goed onderbouwd qua merken

Assortiment
bijna teveel om te kiezen

Aanbeveling
wij zijn super tevreden, dus zullen wij jullie zeker aanbevelen

Extra toelichting
We zijn door onze zoon op jullie bedrijf gewezen, hebben in november 2012 keuken gekocht , voor onze dochter een vrieskast en nu de miele vaatwasser we zijn over de service en benadering erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.hijstek 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
word thuis gebracht dus je hoeft er niet voor weg

Service
werd op tijd gebracht oude werd opgehaald omdat de wagen vol zat en niet meteen mee kon

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

E.Buining 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lia77 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, prima bestellen

Service
Prima. Bellen voor wanneer geleverd wordt, fijn.

Assortiment
Prima voor wat ik zocht

Aanbeveling
Ik ben tevreden, assortiment en prijzen prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Staphorst 02-09-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede behandeling in winkel in Zaandam

Service
De monteurs die kwamen installeren werkten zeer accuraat en netjes

Assortiment
zeer groot assortiment

Aanbeveling
Ik zou de keukenloods.nl zeker bij anderen aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Klaver62 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Door correct invullen gegevens gewenste artikel, produkten makkelijk te vinden.

Service
Prima service in winkel, retourprodukt goed afgehandeld. Extra kosten voor installatie, lijkt mij een normale procedure.

Assortiment
Genoeg keuze in alle merkgroepen

Aanbeveling
Duidelijke website, goed prijsverhouding, snelle
levering.

Extra toelichting
Duidelijke website, genoeg keuze, goed prijs-kwaliteitsverhouding, eenvoudig produkten zoeken. Prima klantvriendelijkheid, duidelijkheid over leverings periode. Kortom ben alleszins tevreden over de service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M d P 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
artikel werd snel en gratis geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dibaco 02-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Zeer ruim aanbod tegen scherpe prijzen; bestellen gaat snel en gemakkelijk

Service
dit keer keurig afgehandeld en op de hoogte gehouden over de nalevering

Assortiment
ruim en goedkoop

Aanbeveling
Inbouwteam levert erg goede service

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

01gerard 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super

Service
snelle reactie

Assortiment
alle keus

Aanbeveling
met de kekenloods kun je goed zaken doen

Extra toelichting
Een offerte gevraagd voor mijn inbouw apperaten werd zeer snel en positief op gereageerd met een scherpe prijs en incl. een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Bonestroo 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Koelkasten welke ik wilde bestellen waren niet direct op voorraad. Er werd gelijk een duurdere koelkast aangeboden voor dezelfde prijs.

Aanbeveling
Zeker, snelle vlotte service. Nette klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert de Bruin 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sandere39 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
alles werkt vrij simpel

Service
netjes geregeld

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
vlotte bediening,gemotiveerd personeel

Extra toelichting
ik ben zelf naaar de winkel gegaan in zaandam ,ik werd daar doortastend geholpen en kreeg een mooie aanbieding. zelfs iets te drinken .

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

M. Beers 02-09-2013 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ruime openingstijden en vrijwel direct iemand beschikbaar voor advies en offerte.

Service
uitstekend geholpen door iemand met kennis van zaken

Assortiment
Keuze genoeg. Eerst goed kijken wat je wil en dan bestellen bij de Keukenloods.

Aanbeveling
alles is in huis voor een lagere prijs dan elders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nancy39 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
dicht in de buurt. voor de deur parkeren

Service
vriendelijk behandeld

Assortiment
van alles te krijgen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

dschelte 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
bestelling was snel en makkelijk geregeld

Service
er werd meegedacht over of de vaatwasser geschikt was en paste

Assortiment
volgens mij bieden ze alles wat de concurrent ook verkoopt

Aanbeveling
ik zie geen reden om bij een fysieke winkel te kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

w.raijmakers 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
simpel betsellen

Service
keurig op tijd afgeleverd

Assortiment
redelijk kan goedkoper

Aanbeveling
door de goede service

Extra toelichting
duidelijk en goed in alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

leengoed 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
van thuis uit geregeld.
Geen bezoek aan winkels.

Service
snelle levering aan huis

Assortiment
niet verder gekeken omdat ik wist wat ik wilde hebben.

Aanbeveling
Keukenloods gaat van vertrouwen uit.
betalen bij aflevering.

Extra toelichting
Bijzonder vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan bij keukenlood in Roosendaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth Jongeling 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
PRima serviceniveau. Vooral de inhoudelijke adviezen aan de telefoon verrasten ons!

Assortiment
Erg uitgebreid

Aanbeveling
Gewoon bestellen!

Extra toelichting
Keukenloods biedt duidelijk meerwaarde vergeleken met reguliere keukenbedrijven. Zij hebben het assortiment, bieden vergelijking aan en hebben ook nog mensen met vakkennis achter de telefoon zitten. Goede afspraken over levering, alles op afgesproken tijd thuis bezorgd én duidelijkheid over de prijs. Helemaal tevreden over service en afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

flyballer 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
bestellen via de website of even bellen

Service
Zeer vriendelijke medewerker aan de telefoon. Bestelling was zo geregeld

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
Snel antwoord op mijn vraag, bestelling geplaatst. Binnen de afgesproken tijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Tevredenklant zoveelste 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
kiezen en bestellen daarna betalen met ideal. Hoe moeilijk kan het zijn.

Service
Goede terugkoppeling en bestelling netjes op de afgesproken tijd.

Aanbeveling
Geen negatieve ervaring en goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

BASER 02-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Extra toelichting
goede levering binnen 2 dagen na de bestelling

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

johan.meijer 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Nieuwe oven binnen 24 uur geleverd. Zeer goed geregeld! Eerst goede duidelijke informatie gekregen in de winkel en toen na thuis even nagedacht hebben besteld via internet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ollie65 01-09-2013 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
goed geholpen is de winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. De Moel 01-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

caatjeb 01-09-2013

Algemene score

7,5

Gemak
Bestellen is erg makkelijk en ook telefonisch snel gedaan.

Extra toelichting
enige minpunt: ik wilde graag dat het product twee dagen later bezorgd werd. Maandagavond aan de telefoon gehoord dat dit geen probleem was, de volgende dag van de transporteur dat dit niet kon. Na weer wat heen en weer bellen met Keukenloods bleek het toch te kunnen, maar vervolgens kreeg ik geen sms met de bezorgtijd. Na weer bellen ook de bezorgtijd doorgekregen, maar dit zorgt wel voor extra "gedoe".

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

TRISJEH 01-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De info die ik meekreeg was helder.

Service
Helemaal in huis bezorgd en bbovendien wordt de oude apparaat meegenomen en gratis ook nog

Assortiment
Kon meteen zien of deze in voorraad was.

Aanbeveling
Zoals afgesproken werd mijn artikelen ontvangen,technische info,goed ingepakt en gratis bezorgd volgens afspraak..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Syl63 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Winkel dicht in de buurt, vrij parkeren. Bij aflevering netjes een sms-je wanneer en hoe laat (marge 3 uur) bestelling geleverd wordt. En dit is ook zo gebeurd.

Service
Bij de bestelling hebben wij zelf een fout gemaakt met het typenummer. Toen de koelkast thuis werd afgeleverd is dit ontdekt. Een snelle, adequate reactie met omruiling tot gevolg maakt dat wij nu weer helemaal tevreden zijn.

Assortiment
Niet gecontroleerd, hoewel er best veel in de winkel te zien was. De 2 artikelen waar wij naar op zoek waren waren in de winkel aanwezig.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

BMC Maastricht BV 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site met informatie over de produkten

Service
Goede terugkoppeling op vragen zowel telefonisch als digitaal.

Assortiment
Uitgebreid en passend

Aanbeveling
Zie hiervoor mijn beoordeling over gemak, service en assortiment.

Extra toelichting
Een snelle communicatie en correcte afwikkeling van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janvd1964 31-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Je kunt kiezen uit een ruim aanbod

Service
Het kwam netjes op tijd ook al wonen we in Belgie

Assortiment
bijna alles wat je nodig hebt vindt je op de site

Aanbeveling
vooral door het grote prijsverschil, en het gemak van de thuislevering

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

E. Kops-Bleeker 31-08-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
De inductiekookplaat is heel netjes naar de auto gedragen en in de kofferbak gelegd.

Assortiment
Veel verschillende keuzes

Aanbeveling
Hebben we reeds gedaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Zeewolde17 31-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Onze beste online aankoopervaring ooit. De service is uitmuntend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AWM de Wildt 31-08-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk parkeren. Overzichtelijk inrichting, alles makkelijk te vinden

Service
Snel en deskundig geholpen.

Assortiment
Uitgebreid. Prijs kwaliteit goed

Aanbeveling
Met de kookwinkel erbij is het leuk om niet alle grote aankopen te bekijken maar je loopt gauw nog even te snuffelen in de aparte koopwinkel waar een zeer leuk assortiment staat. Je neemt dan gauw toch iets mee. Dit maakt het aantrekkelijker om te neuzen.

Extra toelichting
Prettige locatie met ruim assortiment en door de opzet met de apart kookwinkel ook leuk om te snuffel als je niet gericht bent op dure aankopen maar wel ideeen wilt opdoen. Het een leidt vaak naar het ander.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berth1964 31-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Heeft meerdere merken voor je keuze.

Aanbeveling
De Prijs is goed.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Joycez 31-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gratis thuisbezorgd en ook nog pas betalen bij afleveren! Perfect!!

Service
Mail gestuurd met daarin een vraag, zeer snel beantwoord !!

Assortiment
Ik wist al wat ik wilde bestellen, dat was er ook en ook op voorraad!
Nog even op de site rondgekeken en echt ruim aanbod!

Aanbeveling
Goede prijzen , snelle en gemakkelijke levering!

Extra toelichting
Ik ben tot nu toe zeer tevreden over het bestellen en leveren. Wat garanties en die service betreft daar kan ik nog geen uitspraak over doen! Heb mijn bestelde koffiemachine nog niet in gebruik doordat we nog aan het klussen zijn!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goosmeister 31-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het product vinden en bestellen op de Site gaat eenvoudig. Alle info over inbouwmaten voorhanden.

Service
Goede communicatie per mail en het telefonisch afspraak maken voor de levering verliep vriendelijk.
Verder voor 23.59 besteld de volgende dag in huis. Donderdag avond besteld en vrijdagmiddag in huis. Verder het betalen bij afleveren per pin vond ik handig/prettig

Assortiment
Het product wat ik zocht was voorradig en direct leverbaar.

Aanbeveling
Vanwege de snelle levering, de snelle communicatie en lage prijs.

Extra toelichting
Ik vind deze winkel goed vanwege de snelle levering, de snelle communicatie en lage prijs. Verder was de productinformatie duidelijk en inbouwmaten makkelijk te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lekkerbek1234 30-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen prima. Afspraak maken Super

Service
Voldoet aan verwachtingen

Aanbeveling
Assortiment, gemak, zekerheid / ontzorgen doro nakomen van afspraken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nicoledeckers68 30-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling verliep via de telefoon snel en makkelijk en vriendelijk

Service
De bestelling werd op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
Iedereen zal ik dit aan bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

b j weener 30-08-2013 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
was goed te vinden

Service
werden in de winkel correct geholpen, men wees ons op een
onderdeel, wat alleen geleverd
kon via fabriek. Geadviseerd
werd andere, ongeeveer zelfde prijs.

Assortiment
Voldoende keuze, prijs
is goed.

Aanbeveling
Indien je weet wat je wilt
is het goed te doen. Wij hebben geen advies gevraagd.

Extra toelichting
Wij kwamen in de winkel met reeds via de site uitgezochte artikelen. We waren hier zeker over, dus er is niet verder gevraagd voor andere merken of types. Het werd nagekeken en 1 enkel artikel kon niet geleverd worden via Keukenloods.(hadden wij niet gezien op de site het stond er wel!)Het advies was een andere, zelfde prijsklasse. Wij zijn tevreden, levering was ook prima!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Roosendales 30-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk online.

Service
Heel klantgericht.
Belden meteen toen de vaatwasser niet helemaal goed was geïnstalleerd.

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Goede prijs en prima service.

Extra toelichting
Goed aanbod met een goede prijs, prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Revieuw3082013 30-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Het vinkje vrijdag/zaterdag/zondag besteld maandag in huis mag zeker een stuk duidelijker aangegeven worden. Voor mij was dit niet zichtbaar en daardoor waren mijn verwachtingen anders dan de werkelijkheid. Jammer, voor de rest goede service.

Extra toelichting
Het vinkje vrijdag/zaterdag/zondag besteld maandag in huis mag zeker een stuk duidelijker aangegeven worden. Voor mij was dit niet zichtbaar en daardoor waren mijn verwachtingen anders dan de werkelijkheid. Jammer, voor de rest goede service.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

yvands 30-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
vlotte website

Service
geen opmerkingen

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
veel keuze en lage prijs. levering zoals afgesproken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis273 30-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

taos 30-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Omdat ik wist wat ik wilde was het gemakkelijk om te bestellen. De website is overzichtelijk. Dat je bij aflevering met pin kunt betalen vind ik 'n prima oplossing

Service
Super service. Er wordt duidelijk gecommuniceerd over de levertijd. De installatie service is uitstekend. De heren wisten wat ze deden en hebben prima werk geleverd.

Assortiment
Mij werd deze "winkel" aanbevolen door een monteur van Miele. Een betere aanbeveling lijkt me onmogelijk

Aanbeveling
Het gemak van bestellen en de kundigheid van de mensen "achter" deze winkel zijn zeker een aanbeveling waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul van de Vaart 30-08-2013 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ruime kennis

Service
Kennis goed snelle bediening

Assortiment
Niet alles in de winkel soms lastig

Aanbeveling
Via vrienden bij jullie terecht gekomen. Wij geven het door

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Yvonne BP 30-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit huis bestellen is erg gemakkelijk. Alle info die je nodig hebt staat op de site

Service
Nieuwe koelkast binnen gebracht, oude weer mee, mits je aan de voorwaarden voldoet die duidelijk op de site staan. bovendien kreeg ik een nieuwere uitvoering dan het exemplaar welke ik besteld had, voor dezelfde prijs.

Assortiment
Genoeg keuze in het soort, goede merken en in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Als je een goede ervaring hebt zoals ik, vertel je dat sneller aan anderen, in mijn geval laat ik het anderen natuurlijk ook weten.

Extra toelichting
Ik ben een heel tevreden klant. Gekochte artikel is scherp geprijsd, netjes en snel geleverd (in goed overleg)en bovendien kreeg ik voor dezelfde prijs een nieuwere uitgave.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caro Dock 30-08-2013

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goede service

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wout 43 30-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vond het makkelijk om het zo te bestellen mijn man is erg ziek dus onverwacht ging mijn koelkast stuk had eigenlijk helemaal geen zin om naar een andere te kijken maar moest toch wel en het is prima gegaan heel goed zelfs

Service
Vrijdag besteld maandag in huis keurig!!!!

Assortiment
Goedkoper kon ik mijn koelkast niet krijgen .

Aanbeveling
Goed koper kan bijna niet

Extra toelichting
Ik weet voortaan waar ik mijn witgoed koop bij de keukenloods. Mijn man lag ziek op bed heeft longkanker dus zag er een beetje tegen op maar alles is heel rustig gegaan !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boomer1996 30-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimtmaat 30-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
gemakkelijk zoeken

Service
er staat dat je aan de chauffeur kunt betalen maar er wordt niet gecommuniceerd dat dat niet mogelijk is

Assortiment
veel

Aanbeveling
het gemak

Extra toelichting
prettige site om te kopen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Koklov 30-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews