Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16468 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 13 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2568 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

LeodB 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en eenvoudig

Service
apparatuur was volgens afspraak geleverd

Aanbeveling
goede ervaring, prima service

Extra toelichting
ok

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

kiezel 24 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goed en overzichtelijk
en goede informatie

Service
zeer snel en keurig afgeleverd

Assortiment
zeer breed en overzichtelijk in gedeeld

Aanbeveling
ik beveel u aan een ieder die iets uit uw arssortiment nodig heeft

Extra toelichting
goede voorlichting en duidelijke afspraken die ook stipt worden na gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hko123 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website is gebruikersvriendelijk.

Service
Goede communicatie na het plaatsen van de bestelling. Op tijd bezorgd in het afgesproken tijdvak.

Assortiment
Veel keuze op de website.

Aanbeveling
Zeer betrouwbare leverancier die afspraken na komt.

Extra toelichting
Keukenloods heeft de website, het bestelproces en de aflevering professioneel georganiseerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jel01 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk een keuze bepalen aan de hand van technische specificaties en prijs

Service
Keurige mailbevestiging na aankoop. 24 uurs levering bleek toch niet mogelijk.

Assortiment
Voldoende vergelijkbare keus

Aanbeveling
Zijn tevreden !

Extra toelichting
Ondanks misgelopen bezorgafspraak zijn wij tevreden over de wijze van aankoop. Een winkel geeft voor vaatwassers geen meerwaarde. Alle informatie over het apparaat is te lezen. Overigens is de misgelopen bezorgafspraak naar tevredenheid en snel opgelost.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

SaskiaK. 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, duidelijk bestelproces. Handige vergelijkfunctie op de website.

Service
Ter verificatie telefonisch contact gehad, vriendelijk en efficiënt. Product geleverd op gewenste dag en 1 dag van te voren bericht over indicatie levertijd.

Assortiment
Groot assortiment, zeer scherpe prijzen.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen, geen enkel minpunt te ontdekken.

Extra toelichting
Perfecte service, supersnelle levering, grote keuze aan producten en zeer scherpe prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LHH 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De produkten zijn goed weergegeven en beschreven.

Service
Op de webside stond 1 tot 2 dagen levertijd het product bleek toch niet voorraad te zijn,maar dit werd direkt op de webside verandert.

Assortiment
Bijna te veel om uit te kiezen.

Aanbeveling
Het assortiment is compleet en snel leverbaar je weet precies hoe laat ze komen dus hoef je niet de hele dag thuis te blijven,Pinnen bij de chauffeur is ook mogelijk.

Extra toelichting
Het assortiment is groot snel leverbaar de levering is precies op te vragen zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Je kunt pinnen bij de Chauffeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miele koper 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via de website is alles makkelijk te vinden

Service
Vriendelijke verkoper stond me netjes te woord.

Assortiment
Alle spullen die we van Miele zochten waren beschikbaar op jullie website.

Aanbeveling
Zie hierboven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Viefke1970 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke webpagina. winkelen zonder uit je luie stoel te hoeven komen

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Agema 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Toegankelijke internetside

Service
Uitstekende service gekregen van het Inbouwteam

Assortiment
De volgende bestelling, er moet binnenkort ook een vaatwasser komen, doe ik weer bij jullie

Aanbeveling
Motivering is niet nodig. Jullie zijn gewoon goed!

Extra toelichting
Lees boven. Geen motivatie meer nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gosanke09 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ME Abbink 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke internetsite

Service
Vakkundige montage. Behulpzame en beleefde vaklui

Assortiment
Voldoende verschillende merken

Aanbeveling
Uitstekend bevallen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kimske 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is gemakkelijker dan zo naar de winkel te gaan.
Vergelijken gaat op deze manier goed . Je kunt je wensen goed meenemen.

Service
Alles wordt netjes op tijd bezorgt. Bezorger is heel vriendelijk. En betreft betaling is heel gemakkelijk.

Assortiment
Genoeg in huis.

Aanbeveling
Wij hebben de site aanbevolen gekregen via iemand anders. Aangezien wij heel tevreden zijn zullen wij dit ook aan andere aanbevelen. Mond op mond reclame is dan ook nog altijd het beste.

Extra toelichting
Wij zijn heel tevreden tot nu toe. Met elke bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edith 2 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk thuis uitzoeken

Service
Precies op de afgesproken tijd bezorgd

Aanbeveling
Zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

markkorfage 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk uit te zoeken en site is erg duidelijk.

Service
er is vooraf duidelijkheid over de leveringstijd daarna is dit te volgen via internet en vond het super dat er een afleveringsafspraak gemaakt werd!!

Aanbeveling
er werd ons gevraagd waar we ons fornuis weg hebben en hebben toen deze site aanbevolen ruim assortiment en niet duur.

Extra toelichting
al met al zijn wij erg gelukkig met ons nieuwe fornuis, en met de geleverde service. mochten we in de toekomst nog iets nodig hebben zullen we zeker deze site raadplegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Normale klant 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niets op aan te merken.

Service
Prima, prijs was elders lager en direct aangepast in een offerte. ook de bezorging was prima. Oude apparaat meegenomen.

Assortiment
Zeer ruim te noemen.

Aanbeveling
Intussen al diverse mensen in mijn omgeving aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Irwy 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bij vergelijking bleek de Keukenloods niet de goedkoopste. Bij melding hierover kregen we een aangepaste prijs aangeboden. Dit was wel goedkoper.

Service
De levertijd was niet volgens de verwachting. Volgens de site was het artikel op voorraad. Dat bleek achteraf niet zo te zijn. Het bleek dat ook andere leveranciers het artikel niet eerder konden leveren.

Assortiment
We vonden wat we zochten

Aanbeveling
Uiteindelijk toch tevreden.

Extra toelichting
Bij vergelijking bleek de Keukenloods niet de goedkoopste. Bij melding hierover kregen we een aangepaste prijs aangeboden. Dit was wel goedkoper. De levertijd was niet volgens de verwachting. Volgens de site was het artikel op voorraad. Dat bleek achteraf niet zo te zijn. Het bleek dat ook andere leveranciers het artikel niet eerder konden leveren. Uiteindelijk toch tevreden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

edmay 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk producten te bestellen, betaling via ideal is ook ideaal

Service
goed op de hoogte gehouden dmv mail

Aanbeveling
vanwege bovenstaand

Extra toelichting
Ik heb gericht gezocht dus weet niet wat verder nog in het assortimnent zit. Wel van plan om daar naar te kijken. Levering was snel na betaling.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

GMR54 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site is overzichtelijk en het artikel wat ik zocht kon ik makkelijk vinden

Service
Makkelijke betaling en prima service met SMS over aflevering. De chauffeur was zelfs vroeger dan gepland en belde of hij eerder mocht komen.

Assortiment
Ik heb niet zo goed op de site gekeken maar zag er wel volledig uit.

Aanbeveling
Gemak en service is wat anno 2013 welkom is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

MonicaM 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
rustig alle mogelijkheden bekijken en dan bestellen. Bestellen gaat makkelijk.

Service
Goed, netjes, snel.

Assortiment
groot assortiment beschikbaar.

Aanbeveling
zeker aanbevelen bij anderen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

judith1901 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vind het gemak van online winkelen in combinatie mer persoonlijk contact en een scherp aanbod op maat een uitkomst!

Service
Prima website, uitstekend persoonlijk en emailcontact, scherpe offerte en snelle levering volgens afspraak.

Aanbeveling
Een aanrader wegens gebruiksgemak en prettig contact, lekker to the point.

Extra toelichting
Ik vind het gemak van online winkelen in combinatie mer persoonlijk contact en een scherp aanbod op maat een uitkomst! De website is overzichtelijk, persoonlijk contact komt telefonisch en via email snel en goed tot stand, op verzoek zijn extra scherpe offertes mogelijk en de levering geschiedt exact volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gwen Jonker 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede productinformatie en foto's, aardige medewerkers aan de telefoon voor aanvullende vragen, snelle en volledige bevestigingen en sms-melding van bezorging.

Service
Heel correcte en aardige afhandeling aan de telefoon, ook de bevestiging van bezorgtijdstip per sms vind ik heel professioneel, scheelt weer de nodige wachttijd en ergernis.

Assortiment
Ruime keus in diverse prijsklassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly Dubbeldam 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De afhandeling liep soepelvia internet

Service
Goede service

Assortiment
Assortiment ruim voldoende

Aanbeveling
Goede sevice ruim assotiment

Extra toelichting
De bestelling ging heel goed en er was voldoende keus

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

harold_mn 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op de site is alles makkelijk te vinden.

Service
Prima service

Assortiment
We hebben hier alles kunnen vinden voor ons keuken

Aanbeveling
Ik kan het iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Scoapio 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede verdeling van het assortiment

Service
Snelle reactie en levering

Assortiment
Groot en overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

neeneenee 06-06-2013

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Naamloos1958 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Alles prima. Enige minpuntje was dat de bezorging twee uur later was dan vooraf aangegeven. Gemeld was tussen 12.30 en 14.30 en hij kwam pas om 16.30. Op zich niet zo'n probleem, maar een telefoontje of sms daarover was welkom geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefanb1984 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke website

Service
Snel en goed afgeleverd

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Door de goede ervaringen zal ik deze winkel gerust aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E. Muriel Garcia 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, alles is makkelijk te vinden en het assortiment is heel uitgebreid.

Service
Wij hadden een aantal vragen en opmerkingen/ klachten. En die zijn binnen 1 dag naar volle tevredenheid opgelost. Top !

Assortiment
Veel keus, ook binnen hetzelfde merk veel verschillende modellen en accessoires.

Aanbeveling
Gemak van thuis alles bekijken, bestellen, groot assortiment en goede en snelle service.

Extra toelichting
Zoals u hierboven kunt lezen, heb ik het als zeer prettig ervaren om bij de keukenloods goederen te bestellen, en zal dit in de toekomst zeer zeker weer doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Biter 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling volgende dag geleverd

Service
er miste 1 onderdeel, mailtje gestuurd en na een paar dagen onderdeel geleverd door fabrikant

Assortiment
inbouwkoelkasten genoeg

Aanbeveling
niks te klagen en vriendelijk geholpen bij het missende onderdeel

Extra toelichting
inbouwkoelkast besteld, na 1 dag geleverd, s ávonds gelijk in onze keuken geplaatst en er bleek 1 onderdeel te missen. Mail gestuurd, en onderdeel is gelijk door keukenloods besteld bij fabrikant (bauknecht)Na een aantal dagen onderdeel geleverd door TNT en dat is ons heel goed bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven Haarlem 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
gewoon prima

Service
Op bijna alle punten tevreden, behalve de dag van levering en installatie. Had voor keur vrijdag opgegeven. Op website stond donderdag. Toen gebeld. Zou donderdag worden. Toen volgenda dag weer gekeken op website, en toen stond die weer op vrijdag...

Assortiment
Kon vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Prijs/kwaliteit prima en gemak van inbouwers

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Fam Westhoff 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Goed vindbaarheid op internet via beslist.nl

Service
Het duurde bijna 1 week voordat het ordernummer kwam, tussentijds ben je in onzekerheid en is er nog geen statustracking mogelijk.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Na het ordernummer verliep het allemaal soepel. Keurig op tijd geleverd volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

J MENTING 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Huib van Tilburg 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 1949 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is gemakkelijk te vinden en te bestellen.

Service
internet koelkast uitgezocht, gebeld ,bewuste model was uitverkocht,kreeg nieuwe model voor zelfde prijs

Assortiment
prima

Aanbeveling
nette snelle levering en service.

Extra toelichting
prima shop, vlotte afhandeling en service. Aflevering netjes op tijd. Telefoontje half uur van te voren. Echt top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.P.F. van den Baard 06-06-2013

Algemene score

9,0

Gemak
Slechts inhoudelijk , verwijzingen en aanwijzingen is iets aan uw site te verbeteren

Service
uitstekende communicatie en verzorging

Assortiment
Na doornemen van uw aanbod geen behoefte om verder te zoeken.

Extra toelichting
Uitstekende service , geen enkele aanmerking in het totale traject , inclusief zeer correcte bezorging . Advies , vermeldt prominenter op uw site dat de bezorging *** G R A T I S *** is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.A.W. van Helden 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk bestellen; snelle bevestiging.

Service
Nadeel is, dat er zoveel keus is! De verkoopafdeling heeft me echter goed geholpen om de juiste keuze te maken.

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Ik heb al meerdere malen iets besteld bij Keukenloods en is me altijd goed bevallen. Zelfs de levering was sneller dan verwacht.

Extra toelichting
Ben heel tevreden over Keukenloods.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim & Bea 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

perry 10 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker vanuit huis bestellen
en uitzoeken

Service
keurig geleverd

Aanbeveling
altijd wel, we hebben al verschillende keren besteld was altijd goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Rosdorff 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Keurig.Minpunt telefonisch contact komt moeilijk tot stand.

Assortiment
Zeer ruim.Voor zowel een dikke portemonnee als voor een wat dunnere.

Aanbeveling
ik zou deze winkel zeker bij anderen aanbevelen

Extra toelichting
Buiten het moeilijk tot stand komen om ,ben ik verder zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EBerkhout 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de telefoon mijn wensen doorgegeven. Werd zeer vakkundig geholpen en kon het product direct ophalen.

Service
Je wordt direct geholpen en het product werd ook nog netjes in de auto gezet.

Assortiment
Prima voor elkaar. Ruime keuze in assortiment en prijs klasse.

Aanbeveling
Makkelijk in communicatie. Geen gezeur en snel handelen.

Extra toelichting
Een online winkel die je niet alleen kan mailen maar ook kan bellen. Top voor elkaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P de vries 06-06-2013

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cura 46 06-06-2013

Algemene score

7,5

Gemak
klantvriendelijke site ruim assortiment,je wordt goed geinformeerd.

Service
bestelt via site zelf afgehaald,zeer behulpzaam en klantvriendelijk ook hier

Assortiment
zeer uitgebreid super

Aanbeveling
deze vraag kan ik niet echt beoordelen heb via de site bestelt ,en die service was goed zal het in de winkel neem ik aan hetzelfde zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

heihen 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Handig dat je niet naar de winkel hoeft.

Service
Alles super geregeld,wanneer de bezorging plaatsvind.
Het klopt allemaal perfect.

Aanbeveling
De inductieplaat hebben wij ook al van jullie.Doordat we zeer tevreden waren hebben we nu ook de combioven magnetron besteld.
Al veel kennissen en familie jullie adres doorgegeven.
De prijs en de service is geweldig.

Extra toelichting
Alles loopt zeer goed,alle afspraken komen jullie na. Dus nogmaals zeer tevreden. Als we weer iets nodig hebben gaan we zeker weer naar Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edmund 65 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Dat ik nog om tien uur s' avonds kon bestellen en de volgende dag halen!

Service
Ik vond dat ik snel werd geholpen. ..!

Assortiment
Overzichtelijk en duidelijk....!

Aanbeveling
Omdat ik tot nu toe een Preittige een ervaring heb met het winkelen bij jullie.. .!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

fam. A de Jong 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YvonneI 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Lekker vanuit je luie stoel....

Service
Snelle levering en netjes geholpen aan de telefoon

Assortiment
Ruim vdoende

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

D. Alblas 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website maakt het eenvoudig om de juiste selekties te maken, waarna je een goed overzicht krijgt van de grote keuzemogelijkheid. De weergave voor welke modellen een 24-uurs levering mogelijk is heb ik als zeer prettig ervaren.

Service
De levering ging super! Ik heb de bestelling 's avonds om 21.30 uur gesplaats. Levering vond de volgende middag plaats om 13.45 uur!!

Assortiment
Het assortiment is omvangrijk. Maar met de juiste selecties krijg je een goed overzicht, waardoor je je keuze kunt beperken.

Aanbeveling
De snelle service samen met de mogelijkheid om met je pincode af te rekenen bij de chauffeur vormen een belangrijke reden voor mijn positief advies aan alle toekomstige klanten!

Extra toelichting
Zie bovenstaande aspecten zoals per categorie aangegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.H. Zoetmulder 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van het maken van keuzes tot en met het afleveren, helder en transparantie van alle stappen. Beschikbaarheid. Bijvoorbeeld ik heb ook bewust gekozen voor een product dat de volgende dag geleverd kon worden

Service
Tijdens het zoeken naar een kookplaat werd aangegeven dat er ook mensen online waren die je desgewenst konden ondersteunen bij het zoeken naar een product. Dit wekt vertrouwen!!

Assortiment
Ik was op zoek naar een kookplaat en er is groot assortiment met duidelijke product beschrijving. Waaronder de capaciteit van de wok-brander hetgeen voor mij keuzebepalend was

Aanbeveling
Helder en transparant en alles conform afspraak. Aanrader in hoofletters

Extra toelichting
Uitstekende leverancier, welke ik zeker zal raadplegen zodra ik verder ga met het vervangen van mijn keuken apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hofstra90 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Niet zoals bv Wehkamp bij wordt alles netjes uitgepakt en aangesloten. Alles moest jezelf doen. Ik ben wel zeer tevreden over het contact met de helpdesk/verkoper hij heeft mij goed geholpen.

Aanbeveling
Mits deze persoon in de mogelijkheid is om eea zelf aan te sluiten.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Sandra 66 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is erg overzichtelijk en gebruikervriendelijk.

Service
Zeer goede service, zowel telefonisch en de gemaakte afspraken worden nagekomen. Verder wordt je goed op de hoogte gehouden via de mail over je aankoop.

Assortiment
Ruime keuze in de producten.

Extra toelichting
Ik zou de Keukenloods aan iedereen aanbieden. Goede service, breed assortiment, klantvriendelijk. Voorjaar 2014 krijgen we een nieuwe keuken en al onze apparatuur bestellen we bij de Keukenloods. Dit geeft aan hoe tevreden we zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews