Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Finiboldhus 24-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk, duidelijk en niet al teveel invulvelden

Service
Snel en vriendelijk, heb alleen geen belletje gehad over een indicatie van de bezorgtijd.

Assortiment
Genoeg in ieder geval

Aanbeveling
Ik zou mijn ervaring delen met mensen die keukenapparatuur online willen kopen.

Extra toelichting
Mijn gehele indruk is bijna een 10, een aanrader voor anderen. EN ben blij met de keuze combimagnetron die ik heb aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ricardo B 24-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijke site, alles goed te vinden en zo te bestellen.

Service
Prima, krijg nog een telefoontje wanneer het gebracht wordt.

Assortiment
ruime keuze, duidelijke site.

Aanbeveling
zou hem zeker aanbevelen.

Extra toelichting
prima site, goede keuzes en uitstekende bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Delftse 24-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wolter.s 23-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannes83 23-04-2014

Algemene score

6,5

Gemak
Fijn dat er bezorgservice is! Jammer alleen dat het niet mogelijk is om een dagdeel aan te geven voor bezorging. En de bezorger was later dan de aangegeven tijd. Belde wel netjes.

Service
Telefoniste zou vriendelijker kunnen! En de mails met pdf misschien bundelen tot één? Niet erg dat er meer mails komen, maar misschien vinden andere klanten dat wel?

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteitsverhouding,goede duidelijke site

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 24-04-2014

Beste Jannes,

Bedankt voor uw beoordeling en uw tips, we nemen uw punten me in ons aankomende overleg.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Rentia 23-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Een duidelijke website. Handig is het ook dat de mogelijkheid bestaat diverse modellen van het aan te schaffen product met elkaar te vergelijken.

Service
Hetgeen dat ik zelf op de website heb uitgezocht en de aanvullende vragen die ik nog had hierover, werden tot volle tevredenheid beantwoord.
Leverprocedure is duidelijk, wat beloofd is werd nagekomen.

Aanbeveling
Het assortiment wat betreft het product dat ik ging aanschaffen wat uitgebreid en concurrerend in prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van der roest 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Hele goede service zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

berend1967 23-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
kom voor rijden en kan zo de spullen in laden met een medewerker

Service
prima bel voor een product en wordt gelijk behandeld.

Assortiment
erg veel produkten

Aanbeveling
groot

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

pkalshoven 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website. Extra telefonische informatie snel en correct.

Service
Vlotte levering (3 werkdagen) op de afgesproken tijd.

Assortiment
Makkelijk vergelijken van soortgelijke producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacques120 23-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
supergemakkelijke website en ook telefonische ondersteuning

Service
had vragen over montage
werd direct in orde gemaakt

Assortiment
wat ik wil hebben vind ik er ook

Aanbeveling
ik had vragen over de uitvoering van een bepaald product
de verkoper kon niet direct aan de telefoon antwoord geven. hij belde met de leverancier en gaf mij de uitslag.
daar heb ik vervolgens op besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boris44 23-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is een webwinkel, dus supergemakkelijk

Service
Het product werd bovenaan de trap afgeleverd!

Assortiment
Zeer goed, kon kiezen uit vele alternatieven, ook direct leverbaar.

Aanbeveling
Snel, perfecte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aditya 23-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Fam mulder Brinkman 23-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor 23.59 uur bellen, binnen 24 uur geleverd. Ik had de vaatwasser binnen 15 uur thuis staan.. Helemaal geweldig.

Service
Netjes een half uur voor levering gebeld door de bezorger zoals afgesproken

Aanbeveling
Supersnel en correcte bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Leersum 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
overzichtelijke site met een goede indeling per apparaat en merk.

Assortiment
Wij waren prettig verrast over de ruime keuze

Aanbeveling
Zouden zonder meer kennissen en vrienden adviseren ook bij keukenloods te kijken zowel vanwege het ruime assortiment alsook vanwege de scherpe prijsstelling

Extra toelichting
Zowel het assortiment alsook de prijsstelling hebben ons prettig verrast. Daarnaast is ook de snelle en correcte afhandeling mede aanleiding voor een hoge beoordeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Stegers 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke en complete technische omschrijving. Ook zijn de serienummers correct, waardoor op de originele site van de fabrikant eenvoudig extra informatie te vinden is.

Service
Contact en levering vond op een prettige manier plaats. De spullen werden netjes verpakt binnen neergezet.

Assortiment
Van alle merken is veel aanbod aanwezig.

Aanbeveling
Goede prijzen voor goede apparatuur, met een breed scala aan keuzes.

Extra toelichting
Wij zijn eerst naar een vestiging gegaan. Daar viel het tegen, omdat het aanbod niet makkelijk te vinden was. Daarna zijn we op de website gaan kijken, waar je eenvoudig alles kunt bestellen. Daarbij kregen wij zelfs extra scherpe deals voorgesteld, waar we uiteraard gebruik van gemaakt hebben. Helemaal tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Betty Mons 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een gebruiks vriendelijke website

Service
werd keurig middels mail en sms op de hoogte gehouden van mijn bestelling

Assortiment
ben uitstekend geslaagd voor keuken inbouw app.

Aanbeveling
ruime keus, laagste prijs

Extra toelichting
overzichtelijke site, telefonische helpdesk, snelle levering. laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CLJ Hutten 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel gemakkelijk en duidelijk keuzes te maken

Service
Aflevering aan de deur en keurige chauffeur

Assortiment
Ruime keuze en mogelijkheden

Aanbeveling
Ondanks het feit dat mijn product niet heel snel leverbaar was is verder toch alles makkelijk en soepel verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liesbaeten 23-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke informatie op de website en eventueel persoonlijk contact

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Een overzichtelijke website met veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

supercalifragilistic 23-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via webshop makkelijk kiezen + de mogelijkheid een winkel te bezoeken als je een artikel vooraf wilt zien

Service
Snelle levering, goede informatie over tijdstip

Assortiment
Kan bijna niet ruimer

Aanbeveling
goede aanbiedingen, prima prijs/kwaliteit verhouding

Extra toelichting
kende keukenloods al van de aanschaf van kleine artikelen. nu een vaatwasser gekocht en zeer tevreden. fijn geholpen in de winkel in roosendaal, apparaat snel en in prima staat geleverd. helemaal goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

doomoo 23-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N29 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een ruime sortering van apparatuur om uit te kiezen, ordelijk samen in een grote hal. Ideaal. Wel veel om uit te kiezen.

Service
Zelf rondkijken en beoordelen, maar dan daarna wel snel zaken doen.

Assortiment
Groot.

Aanbeveling
Niet te missen als je een keuken wilt samenstellen

Extra toelichting
prettig zakendoen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Waterside45 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacko1969 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
de methode om iets te bestellen is eenvoudig. ik hoefde alleen de stappen te volgen.

Service
goede service van de winkel in Nedewerweert ik had vanuit het systeem de bevestigingsmail niet ontvangen maar vanuit de winkel hebben ze me deze direct gestuurd.

Assortiment
voldoende assortiment en een hele goede prijs

Aanbeveling
het aankopen en het afhalen is goed georganiseerd. over het vervolg traject kan ik niet oordelen dit is mijn eerste ervaring met de keukenloods

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevrede klany 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Online bekijken in winkel besteld

Service
Prima vaklui

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Prima prijs en prima kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan1111946 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
website helder; telefonische afspraak gemakkelijk te maken

Service
vragen werden helder beantwoord en er werd adequaat doorverwezen waar dat nodig was

Assortiment
uitgebreid en in alleprijsklassen

Extra toelichting
gemak dient de mens, adequate hulp en vriendelijke bejegening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Burgmanbenny 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruud lafort 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snel en correct behandelt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H.paardekooper 22-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles makkelijk te vinden

Service
Duidelijk en correct

Assortiment
Enorm

Aanbeveling
Zeker weten. Prima internet shop

Extra toelichting
Super winkel, duidelijk, snel en goed materiaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen en Henri 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te bestellen via de internetsite.

Service
Geef de maten van je kasten door en de mensen van keukenloods kijken of de door jou gewilde apparaten in de kasten passen.

Assortiment
Wat ons betreft een ruim assortiment waaruit wij snel en makkelijk de door ons gewenste apparaten konden uitzoeken

Aanbeveling
Zeker een aanraden! Concurrende prijzen van andere aanbieders zijn ook bij de keukenloods geen probleem. Bij ons is de prijs aangepast indien de apparaten elders goedkoper waren.

Extra toelichting
Zeker voor herhaling vatbaar om hier nog eens apparaten te bestellen! Makkelijk contact te leggen zowel via mail als telefonisch. Op alle vragen een duidelijk antwoord gehad. Bovendien geen problemen ondervonden toen wij een verkeerde vriezer hadden besteld. Kosteloos werd deze omgeruild voor een ander model vriezer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Japio13 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Deze beoordeling is gedeeltelijk van toepassing: op website gezocht, en per mail besteld. Dit was mondeling afgesproken met verkoper.

Service
Bij vragen over levering of prijs van het bestelde product werd via email snel, correct en klantvriendelijk gereageerd

Assortiment
Er is voldoende assortiment om een keuze te kunnen maken

Aanbeveling
Omdat we deskundig, vriendelijk en servicegericht zijn geholpen. Koffie erbij en uitleg over hetgeen op de orderbevestiging kwam te staan. Goede bereikbaarheid, gebruiksvriendelijke website

Extra toelichting
Motivaties zijn hierboven al verwoord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

naa 230 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles wat je zoekt is er . en goed weergegeven

Service
Super vriendelijk personeel ,probleem wordt snel opgelost.

Assortiment
ruim schoots voldoende

Aanbeveling
snelle afwikkeling, problemen worden gelijk opgelost ,geen wachttijden met de telefoon.

Extra toelichting
volgende keer ga ik direct naar deze site.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HielkeH 21-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je hoeft de deur niet uit en op de site is alles goed te vergelijken met uitgebreide specificities en gebruikerservaringen

Service
Je wordt goed en snel te wordt gestaan door kundig personeel.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
prijs/kwaliteit is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Stolk 21-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marg 20 20-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gemak van thuis rustig de prijzen vergelijken.

Service
Mijn bestelling was niet op voorraad,maar werd direct besteld.Prettig dat de levertijd werd medegedeeld.

Assortiment
best veel keuze !

Aanbeveling
Zeker aanbeveling waard door goedkope prijzen.Maar zeker ook de prettige levering en de afspraak nakomen.

Extra toelichting
Fijn dat je als je de bestelling hebt geplaatst,je meteen deze bevestigd ziet op je e-mail,ook de afleveringsdag en tijd. De bode die de spullen komt brengen is zeer vriendelijk en discreet als je de betaling per pin doet. In de toekomst zal ik zeker weer een bestelling bij jullie plaatsen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pomstra 20-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
gewoon goed

Assortiment
zeer ruim

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fendtje3s 19-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

2,2

Gemak
je plaats een bestelling er wordt beloofd om het product uit te leveren vervolgens krijg je telefoon dat er iets is met het product en dat ze het alleen alsnog kunnen versturen met post.nl als je meteen even geld overmaakt. uit goed vertrouwen geld overgemaakt en twee dagen later voor pasen nog niets ontvangen. zeer slecht. meerdere malen gebeld met de klantenservice die geen kant uit wil en geen geld terug kan geven. nu zitten we tot volgende week dinsdag zonder afzuigkap. keukenloods wil niks doen om te helpen of tegemoed te komen. waardeloos!!!!!

Service
na meerder malen bellen met de klantenservice willen ze niet helpen of iets tegemoed komen.

Aanbeveling
zit bovenstaande argumenten echt een slechte zaak. en de klantenservice is echt een sopzaak

Extra toelichting
ik vind de winkel zeer slecht en de klantenservice ronduit belachelijk wel geld laten betalen maar geen producten leveren. het enige wat ze doen is zeggen sorry ja inderdaad we hebben een fout gemaakt. maar de fout oplossen is te veel.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 22-04-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet tevreden bent.

Mijn taak is om de klantenservice te controleren.
Graag ontvang ik dan ook uw ordernummer zodat ik kan bekijken waar het in uw geval mis is gegaan, om daarna het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Graag hoor ik van u.

Nogmaals onze excuses.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Angeline 1972 18-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je hoeft niet de deur uit.

Service
Houden je op de hoogte van je bestelling.

Assortiment
Heel veel keuze, dat je haast niet weet wat je moet bestellen.

Aanbeveling
Kan niet beter.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam. Martens 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ophalen, afhalen allemaal geen probleem. Duidelijke site!

Service
Wij hebben een buitenkeuken afgehaald. Geholpen tot de BBQ in de auto lag.

Assortiment
De juiste merken BBQ zijn aanwezig

Aanbeveling
Iedereen

Extra toelichting
Goede winkel, goede service, top BBQ

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.A. Haye 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bereiken. Goede feed-back.

Service
zie hierboven

Assortiment
Ik heb de indruk dat er een ruime sortering
is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C. Boere 18-04-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Wij zijn vriendelijk geholpen en goed geïnformeerd in de winkel. Na levering bleek de koelkast niet in orde te zijn, maar dit is keurig opgelost.

Assortiment
Er is genoeg keuze in de winkel.

Aanbeveling
Wij zijn zeer tevreden met onze aankopen bij de Keukenloods. Alles is op voorraad en de levering is ook uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isaï 18-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel gevonden wat ik zocht, overzichtelijke site.

Service
ik had het verkeerde besteld en toen ik hiervoor belde was het in no time opgelost en nog dezelfde dag kwam ik toch met het juiste thuis.

Assortiment
genoeg keus, kleur en smaak

Aanbeveling
een goede ervaring geef je makkelijk door als iemand ook iets zoekt.

Extra toelichting
snelle, betrouwbare winkel. vriendelijk personeel en onze ervaring is goed!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huizenaar 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even op vergelijkings site gekeken, klikken en het was besteld.

Assortiment
jullie hebben alles, wist alleen niet dat jelui ook winkels hebben.

Aanbeveling
Makkelijk en snel!

Extra toelichting
Alles ok, maar ik ben dom geweest. Afwasser past net niet in inbouwruimte, toe maar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van Campenhout 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestellen op de duidelijke site. Snel binnen en conform afspraak.

Service
Prima volgens afspraak en voldoet aan gemaks 'behoeften'.

Assortiment
Jammer dat jullie de door ons gekozen afzuigkap van het merk exquisiet niet konden leveren.

Aanbeveling
Conform afspraak, planning, geld, etc.

Extra toelichting
Prima ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

7064AA 18-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Dicht bij huis en ze luisteren

Service
Goede uitleg en goed verzorgd

Assortiment
Breed assortiment en voor iedereen wat

Aanbeveling
Goede service en een goede kwaliteit

Extra toelichting
Ik beveel de Keukenloods aan, omdat ik hier mijn keuze goed kan maken met de juiste begeleiding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R. Linssen EHV. 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke websit

Service
Vraag (advies) werd snel en deskundig beantwoord.

Extra toelichting
Goede afhandeling van order. Er leek een leverprobleem te zijn, maar is snel adequaat opgelost. Uiteindelijk mijn product binnen 4 dagen geleverd! PRIMA.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L&R 12 18-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arnold Almere 17-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De internet site is heel toegankelijk en duidelijk. Geweldig dat deze internet shop ook gewone winkels heeft.

Service
Ik werd zeer adequaat geholpen in de winkel. Goed hulp bij bestelling, geen aanbetaling noodzakelijk en bij levering in de winkel waren er ook geen bezorg kosten van toepassing! Mijn oven werd zelfs voor me in de auto gezet. Super service.

Assortiment
Zeker een dikke 8, ik was op zoek naar een Siemens oven. Volgende keus en een perfect model gevonden.

Aanbeveling
Top service, duidelijke uitleg, snelle levering en goeie producten.

Extra toelichting
Ben zeer professioneel geholpen, product werd snel geleverd en heb een scherpe prijs betaald. Kortom alles wat een consument zich maar mag wensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lietze 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
bestelling verloopt vlot

Service
heldere informatie en probleemloze levering op afgesproken moment

Assortiment
ruim assortiment aan vaatwassers tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
zeker aan te bevelen; goede service en scherpe prijzen

Extra toelichting
Goede online informatie;probleemloos bestellen; goede inforamtie over levering;probleemloze levering op gewenste moment;scherpe prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rianne.govaerts 16-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Snelle afhandeling. Alternatief aangeboden toen het apparaat niet op voorraad was.

Assortiment
Op website zijn genoeg apparaten te vinden.

Aanbeveling
Goede service, ruime keuze.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gelderland1 16-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles duidelijk. Geen 'addertjes onder het gras' gevonden.

Service
Doen wat ze zeggen

Assortiment
Verder niet in verdiept.

Aanbeveling
Positieve ingen geef je toch door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews