Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16823 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2267 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RJDyko 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Eerst goede info gekrgen tijdens telefoongesprek en vervolgens de oven de volgende dag geleverd conform de afspraak. Prima!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Hendriks 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We zijn gaan kijken in de showroom. Daar staan niet alle modellen, maar we zijn wel goed geadviseerd. Vooraf oriënteren via internet is wel handig, want ze hebben n groot assortiment.

Service
Er was een verkeerd model koelkast geleverd. Dit is direct netjes opgelost

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Prima ervaring op alle vlakken

Extra toelichting
Prettige service, goede kwaliteit en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Mertens 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke website.

Service
Super service. 's Ochtends bestelling geplaatst, 's middags al in huis.

Assortiment
Alle apparatuur voorradig.

Aanbeveling
Ik zou Keukenloods zeer zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Super service en geweldig assortiment, een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J.G Bakkenes 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Niet overal staan prijzen op

Service
Goed geholpen zonder opdringerig te zijn

Assortiment
Keuze genoeg

Extra toelichting
Snel bezorgd Goed geholpen Verkopers wisten waar ze het over hadden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Hermanvanm 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Deskundig advies van verkoper en hulp bij inladen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roelof1949 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is goed opgezet en de telefoon-desk is snel bereikbaar en door goed personeel bezet

Service
Het personeel begrijpt snel wat de wensen zijn en daar wordt adequaat naar gehandeld

Assortiment
De keuze is dermate dat voor iedere beurs een product voorhanden is

Aanbeveling
Ik zou desgevraagd mijn positieve mening ventileren.

Extra toelichting
Het door ons aangekochte product is snel geleverd en vakkundig ingebouwd door bekwame en vriendelijke mensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verweij1956 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede. Site met duidelijke omschrijvingen van het artikel

Service
Keurige bezorger en aan de telefoon goede hulp

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Omdat het niet duur goede apparaten voor goede prijs

Extra toelichting
Bij aanschaf van een volgend apparaat zou ik eerst op julle site kijjken er is veel keus in allerlei artikelen voor het huis en keuken zal jullie bij kenissen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janette-56 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles wordt op tijd afgeleverd

Service
we werden goed op de hoogte gebracht via de mail

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
heb dit al aan kennissen doorgegeven.

Extra toelichting
tot op heden zijn wij zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

een tevreden klant 1970 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Super snelle levering en goede service 22.30u gebeld, dag erna om 15.15u geleverd en oude vaatwasser retour.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mariska69 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
telefonisch goed geholpen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede service, goede prijskwaliteit.

Extra toelichting
Klantvriendelijk, goede service, en advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.J.M. Holt 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

biju 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Keuze, bestelling, betaling, levering, alles verliep vlekkeloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AW Brand 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website, gemakkelijk bestelproces,
goede afhandeling

Service
Afspraken zijn duidelijk en worden goed nagekomen

Assortiment
Grote keus, duidelijk op website

Aanbeveling
Geen gedoe, goede voorlichting op site en goede follow up

Extra toelichting
goede webshop, geen gedoe achteraf

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

limburg 20 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
uitzoeken en bestellen ging erg makkelijk.

Service
alle afspraken zijn nagekomen.

Assortiment
het assortiment is zeer uitgebreid.

Aanbeveling
ik zal deze winkel zeker aanbevelen, ik ben zelf ook door een aanbeveling met jullie in contact gekomen.

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden, het is prettig om zo makkelijk apparaten te bestellen en zonder verzendkosten thuis gebracht te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kaatje101 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk en overzichtelijk, goed zoeken

Service
even een valse start met bezorgingsdag, maar perfect opgelost

Assortiment
breed

Aanbeveling
mooie site, goede service, goed contact

Extra toelichting
prima, kom hier voor zeker nog eens terug!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.van Ravenhorst 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alles is gemakkelijk op het internet te bestellen, eenvoudig met Ideal te betalen en bijzonder snel geleverd (volgende dag in huis).

Service
Je wordt netjes per email op de hoogte gehouden over de status van de bestelling en je krijgt ook netjes een bezorg afspraak, echt top.

Assortiment
er is een riante keuze, zowel wat prijs als wat kwaliteit betreft is er keuze in overvloed.

Aanbeveling
zou de keukenloods bijzonder goed aanbevelen bij al mijn kennissen, mede door de snelle levering en het uitgebreide assortiment.

Extra toelichting
was aan een nieuwe magnetron toe (de oude had geen display meer), gelijk een gasfornuis met roestvast stalen achterwand besteld en alles was op voorraad en werd ook netjes de volgende dag afgeleverd. Echt een aanbeveling als je snel en voordelig apparatuur nodig hebt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

TvanBreden 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles was heel duidelijk en overzichtelijk

Service
Snelle reactie, prima service

Assortiment
Zeer uitgebreid, overzichtelijke weergave op website

Aanbeveling
Prima ervaring, zal hier zeker vaker gebruik van maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Lugtmeier 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Herman Offerman 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Super afzuigkap met 2 motoren!

Service
De levering was binnen 2 dagen!

Assortiment
Uw keus was buitengewoon groot!

Aanbeveling
Zou het, tot nog toe, aan iedereen kunnen melden!

Extra toelichting
Zie bovenstaande!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Liesbeth Peeters 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk via internet

Service
Snelle en korrekte handeling

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Afspraken die gemaakt worden, komen jullie ook na.
Degene met wie ik gebeld heb was uiterst vriendelijk en behulpzaam

Extra toelichting
Ga zo door. Voor ons werkt deze methode perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertus Spek 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
google: afzuigkap Alkmaar, ik was snel waar ik wezen wilde.

Service
Eerste klant 's ochtends, alle tijd voor me.

Assortiment
Er was wat ik zocht.

Aanbeveling
Ik vind het een prettige winkel en het ziet er ook mooi uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

naam9991 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heldere site
Goede betalingsmogelijkheden
Pin of contant bij levering

Service
Oude apparaat wordt netjes meegenomen

Assortiment
keuze in prijs en kwaliteitsklassen voldoende

Aanbeveling
goede service
goed assortiment

Extra toelichting
goede service goed assortiment goede prijsstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S. Verhulst 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima service, staan altijd voor je klaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Doesborg 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Thuis op je gemak uitzoeken,
Altijd de beste prijs

Service
alles wordt op afgesproken levertijd geleverd, van tevoren waarschuwing per e-mail of sms, je hoeft niet een hele dag thuis te blijven,oud apparaat wordt meegenomen, zeer vriendelijk personeel

Assortiment
ik heb 6 keer wat besteld bij keukenloods, alles was uit voorraad leverbaar, veel keuze in het assortiment, en je kunt zelf kiezen, in welke prijsklasse je wat wilt kopen.

Aanbeveling
Niet "zou" maar ik heb keukenloods albij verschillende bekenden en famillieleden aanbevolen, waarvan ook al gebruik is gemaakt.

Extra toelichting
Al met al, van het begin tot het einde, van online bestelling, tot bezorging, snelle en correcte afhandeling van zaken, ook bij telefonische aanvullende info. over product erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark rtro 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede website

Service
Toen ik belde kreeg ik iemand aan de lijn met verstand van zaken.

Assortiment
Voldoende keus.

Extra toelichting
Ik heb keukenloods al aanbevolen aan mijn broer door de goede service aan de telefoon en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ed1938 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad haast 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg gebruisvriendelijk

Service
Staan je keurig en professioneel te woord.Geven je een correct en eerlijk advies.

Assortiment
Ruim voldoende aanwezig.

Aanbeveling
Ik heb nog geen betere aanbieder kunnen vinden van de vele topmerken die er worden verkocht. Daarnaast hebben zij de service hoog in het vaandel staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Barelds 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik on op de site redelijk makkelijk het product vinden dat ik zocht. Verder was alles helemaal duidelijk. Helder bestelproces

Service
Snelle reactie op de bestelling. De levertijd was snel. SMS bericht een dag van te voren was prima. Degene die het product kwam brengen was klantvriendelijk en kwam ook binnen de aangegeven tijd.

Assortiment
Voldoende producten met duidelijke productomschrijving

Extra toelichting
Zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingeborg77 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Shoppen op zondag vanaf de bank. Idealer kan niet.

Service
Servicedesk twee keer gesproken. Uitermate keurig behandeld en informatie was prima in orde.

Assortiment
Keus zat

Aanbeveling
Prima ervaring met keukenloods

Extra toelichting
Ik zou keukenloods zo aanraden. Prima service en vooral ook snel geleverd. Gratis een luxere opvolger gekregen. Wat wil een mens nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mavic65 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op de site is het makkelijk jouw product te vinden

Service
Na de bestelling ben ik snel gebeld om alle bestellingen door te nemen etc tec

Assortiment
Het assortiment is zo groot at jezeker jouw keuze kan vinden

Aanbeveling
erg tevreden is immers al derde bestelling bij Keukenloods

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wil213 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het was inderdaad snel en accuraat geleverd vandaag besteld morgen geleverd netjes boven verwachting.

Service
de koel/vries comby hoefde alleen maar in de inbouw kast geplaatst te worden

Assortiment
nu een artikel besteld en er volgen meerdere

Aanbeveling
nette behandeling door verkoper en mee gezocht voor een vervangend apparaat en dit was correct

Extra toelichting
zie bovenstaande ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diva elisabeth 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

edubak 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles vanuit een luie stoel.

Service
Correcte terugkoppeling over de stand van zaken.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Van harte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul_2013 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke specificaties van het product; bestelprocedure werkt snel en goed. pinbetaling is een pre

Service
chauffeur belde toen ie aangekomen was; zoals aangevraagd. netjes binnen bezorgt.

Aanbeveling
winkel beantwoordt aan mijn wensen, duidelijke terugkoppeling, snelle service. prijs is aantrekkelijk

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rubens37 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestellingen zijn gedaan bij de Keukenloods Gaanderen waar wij op een zeer prettige wijze zijn ontvangen en goede en bruikbare adviezen hebben gekregen

Service
Via de orderstatus kon ik zien hoe laat en wanneer het het bestelde werd afgeleverd hetgeen tevens middels een sms werd meegedeeld

Assortiment
Dee keuzemogelijkheden zijn dusdanig dat er voor iedere portemonnee is te kopen is

Aanbeveling
De winkel in Gaanderen is zeer goed te bereiken en ziet er zeer verzorgd uit voor wat betreft de diverse opstellingen en de netheid van de zaak en uiterst correct en behukpzaam personeel

Extra toelichting
Bovenstaande punten spreken voor zich

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MaartenP61 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site is goed ingedeeld, je kunt snel je keuze specificeren.

Service
De order werd razendsnel verwerkt. Op zondag besteld, op maandag bezorgd.... alleen hadden we toen nog geen (sms)bericht ontvangen over de bezorgtijd en waren we niet thuis. Daarna contact opgenomen en woensdag werd de oven keurig op tijd geleverd.

Assortiment
Meer dan voldoende producten uit allerlei prijsklassen beschikbaar.

Aanbeveling
Goede webwinkel met uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Extra toelichting
Keuze, snelheid van levering, wijze van afhandeling en vriendelijkheid van personeel aan de telefoon: daar kunnen een heleboel andere webwinkels nog veel van leren!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

leussink 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Knorretje1 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Hoef geen winkels af te struinen om een keuze te maken omdat jullie een groot assortiment aanbieden.

Service
Snelle bezorging.

Assortiment
zie mijn eerste reactie

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Fam ouderkerk 01-07-2013

Algemene score

7,0

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

mooie keuken 01-07-2013

Algemene score

7,0

Service
prima winkel bereik, jammer dat veel apparaten beschadigd zijn en dat het profiel te kort bleek , ik vertrouw op een goede afwikkeling

Aanbeveling
opzich wel had een steviger vaatwasser verwacht de mand loopt niet soepel en de oven is aan de kleine kant service winkel prima!

Review criteria:

Goed

Reageer

Eelco Eekhof 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Supersnel geleverd. Toen bleek dat de vaatwasser die we hadden besteld niet voorradig was kregen we een betere van het zelfde merk (lees veel duurder) voor de zelfde prijs.

Aanbeveling
Vanwege onze probleemloze positieve ervaring zou ik iedereen die een product tegen een concurrerende prijs zou willen bestellen deze site aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margriet0104 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site waar aalles makkelijk terug te vinden was. en dat je pas hoeft te betalen bij levering vind ik er g positief.

Service
Zeer snelle levering!En dat de chauffeur dan ook nog even wil wachten als je net even weg bent vind ik super!
En dat je een duurdere geleverd krijgt als er een niet op voorraad is tegen dezelfde prijs vind ik top!

Assortiment
Wij hebben gevonden wat we wilden. Ruime keuze!

Aanbeveling
Meteen doen!

Extra toelichting
Fijne duidelijke site, goede prijzen en snelle levering! Dat is mijn idee van een internetwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dave87 01-07-2013

Algemene score

9,0

Service
Heel goed, snelle en goede communicatie

Assortiment
Goed en groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josvs33 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk uit te zoeken, snel geregeld

Service
Prima volgens afspraak bezorgd

Assortiment
Goed mee uitgekomen

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen

Extra toelichting
Dit bedrijf werkt zeer efficiënt. Daar kan je van op aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

X.Lutam 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Telefonisch besteld. Ging prima, alles wad de volgende dag binnen.

Service
Uitstekend . Als er niet opgenomen word, word je netjes terug gebeld. De spullen zijn tot aan mijn deur bezorgd op de 3de verdieping (dit in tegenstelling tot andere leveranciers) en netjes op tijd volgens aangegeven.

Assortiment
Ruim assortiment in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Bestellen ging snel en gemakkelijk

Extra toelichting
Al met al dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joyce1966 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld

Service
Prima service

Assortiment
Erg veel keuze

Aanbeveling
Aan iedereen aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

little bean 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke website met uitgebreide info over de producten.

Service
Super dat je de dag voor levering een sms krijgt met het tijdvak van bezorging.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Goede service, goede prijs kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Keukenloods doet wat ze beloven. Ik bestelde een bepaalde vaatwasser, deze bleek niet meer voorradig nu kreeg ik voor dezelfde prijs een luxere en duurdere uitvoering!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam Meijer 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Er werd een ander type geleverd. Spreek dat telefonisch af. Vraag of de klant hiermee akkoord gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcus 44 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg gebruiks vriendelijk de websshop

Service
Het contact met de medewerkers was zeer service gericht en duidelijk

Assortiment
Alles is gewoon te koop bij jullie erg handig en voor een redelijk prijs

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met de keukenloods medewerkers zijn service gericht en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil0123 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews