Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16823 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2267 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mierlod 05-07-2013

Algemene score

10,0

Gemak
heldere site

Service
alles uitgevoerd zoals het op de site staat!

Assortiment
Als goed gaat, hoe kan je dan een negatief advies geven?

Extra toelichting
Zie alle argumenten van eerdere punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myrka 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke site. Alleen de categorieen op de site zijn niet altijd duidelijk. Een combi-oven-stoomoven is bijvoorbeeld niet in een overzicht te vinden.

Service
ben ik zeer over te spreken.

Assortiment
zeer veel keus!

Aanbeveling
Zeer te spreken over prijs en service. Technische kennis van telefoonmedewerkers is niet zo goed dus je moet zelf wel veel uitzoeken en voorwerk doen alvorens te bestellen.

Extra toelichting
ik heb een oven besteld die bij levering niet bleek te doen wat mij vooraf was verteld. Keukenloods heeft dit opgelost door de hele oven retour te nemen en mij een andere oven te laten kiezen. Dat vind ik een sterk staaltje service! Ik ben meer dan tevreden, je zou wensen dat meer leveranciers zich zo netjes opstellen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

SvdP78 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Even gebeld en besteld ! Super makkelijk en duidelijk.

Service
zat nog te twijfelen tussen 2 modellen, maar even gebeld en samen de knoop doorgehakt.

Aanbeveling
Geen gezoek in winkels en internet.. genoeg keus ..
even wat modellen vergelijken en bestellen. vandaag besteld en volgende dag in huis.

Extra toelichting
perfect ... Was op zoek naar een vaatwasser.. er is genoeg keus en in elke prijscatogorie. Bij vragen heb ik gebeld en daar kreeg ik goed antwoord op. Gelijk besteld en volgende dag in huis. Super dat je aan de deur kan pinnen en dat jullie de oude vaatwasser gelijk meenamen. We hebben hem gelijk aangesloten en draaien maar.... Super !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle2812 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Super!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

spark runner 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Eenvoudig bestellen. Snelle levering. Goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ketver 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed en duidelijk

Service
op vragen kreeg ik een passend en correct antwoord

Assortiment
keuze is zeer goed en de prijs is concurrerend

Aanbeveling
zeker het aanbevelen waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eildert kruizinga 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
perfect geen problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christianne1974 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling in de winkel geplaatst nadat ik deze op de site al had gezien. Het persoonlijk contact vind ik toch wel prettig.

Service
In week 23 koelvriescombi besteld, met de opmerking erbij dat deze zsm geleverd zou worden, moest nl besteld worden. In week 24 nog niets vernomen, er bleek zsm week 34 te staan, na 1 telefoontje had ik de koelvriescombi toch nog binnen 1 week

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Netjes en klantvriendelijke benadering, ik voelde mezelf geen nummer maar kreeg persoonlijke aandacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hayat hendouf 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer snelle service

Assortiment
Een ruim aanbod aan elektro aan voordelige prijzen

Aanbeveling
Omwille van de snelle service en voordelige prijzen zijn jullie een absolute aanrader! En dat heb ik alvast gedaan.

Extra toelichting
Tevreden klant die zeker nog aankopen zal doen via deze site.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem-Jan12 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alle producten makkelijk te vinden op de site

Service
zowel telefonisch als persoonlijk door Gert Jan de Kock

Assortiment
alles is leverbaar

Aanbeveling
zeer tevreden

Extra toelichting
Goed geadviseerd, netjes alles bevestigd en keurig geleverd (alhoewel alles nog verpakt zit, neem ik aan dat er niets beschadigd is)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hub64 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk uitzoeken met de nodige informatie over de toestellen.

Service
Correcte levertijd, informatie ivm met levering perfect

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Na verschillende bestellingen geplaatst te hebben kan ik alleen maar positief zijn en deze winkel met een gerust hart aan andere aanbevelen.

Extra toelichting
Een zeer tevreden klant uit Belgie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter amsterdam 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
7 dagen in de week open en meestal de apparaten op voorraad of binnen een week in huis.

Service
Ze hebben alle kennis in huis en proberen je geen ander apparaat aan te smeren dan je echt wil.

Assortiment
Heel breed en je kan alle apparaten daadwerkelijk zien en aanraken.

Aanbeveling
Je kan zoeken op internet wat je wilt maar ze zijn echt de goedkoopste.

Extra toelichting
Het is een prettige winkel waar je ontspannen je keuze kunt maken uit een heel breed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim11111 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijke website

Service
Snel bereikbare helpdesk

Assortiment
Ruim assortiment A-merken, zeer gunstige prijzen

Extra toelichting
Snelle levering, koelkast ging 's avonds stuk, direct "gegoogled " voor een nieuwe en kwam op uw website. Blij verrast dat ik de nieuwe koelkast de volgende dag geleverd kreeg op de afgesproken tijd. Volgende dag maar gelijk een vaatwasser besteld. Hiervan werd de overschrijving niet direct in jullie systeem gezien dus kreeg geen bevestigingsmail en ordernummer. Helpdesk gebeld en eea werd direct uitgezocht. Werd keurig teruggebeld. Complimenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fabian Alink 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen is makkelijk en snel, voor de bezorging moest ik even een telefoontje doen waarna alles de volgende dag geleverd kon worden.

Service
Helemaal top, heb een duurder model geleverd gekregen toen de bestelde vaatwasser niet op voorraad was.

Assortiment
Meeste apparatuur is aanwezig en scherp geprijst.

Aanbeveling
Goede prijzen en snelle / goede service is wat ik zoek in een webshop, dus dat raad ik anderen zeker aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Landrovervosje 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Groot

Aanbeveling
No-nosens

Extra toelichting
Direct reactie via email

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

diekertje 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles bij de hand en over zghlijk

Service
de sevice is perfecht
ook als er problemen zij
hen het wordt opgelost

Assortiment
assortiment is er genoeg

Aanbeveling
ik zou hem aan ieder aanbevelen

Extra toelichting
alles is gewoon pervekt ver loopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

skriuwer 04-07-2013

Algemene score

9,0

Extra toelichting
website bekijken,kiezen,interviews bekijken en bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berkiebrit 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden op internet blij verrast dat er een winkel is waar je in het echt de spullen kunt bekijken.

Service
Vriendelijke verkoper met kennis van de keuken spullen. Was erg fijn aan het meedenken.

Assortiment
Veel keuzes en alles wat je nodig kan hebben.

Aanbeveling
Absoluut beveel ik de keukenloods aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sikko de vries 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke web-site

Service
correcte afhandeling

Assortiment
zeer veelzijdig

Aanbeveling
nette en correcte bediening kan het iedereen aanbevelen

Extra toelichting
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 1969 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brombeer64 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website wijst de weg vanzelf. Online betalen gaat makkelijk, kan ook bij afleveren aan de chauffeur.

Service
Bij vragen word je snel en correct geholpen. Ook bij afleveren is het prima geregeld.

Assortiment
Zeer ruime keuze en in elke prijsklasse. En elders goedkoper meld het ons, ook dit maken zij waar.

Aanbeveling
Ik kan deze winkel iedereen aanbevelen, in prijs en kwaliteit.

Extra toelichting
Heb eerder een inbouw oven en magnetron gekocht, ook toen was de service goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Bevers 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alle producten staan duidelijk uitgelegd in de webshop

Service
Zeer deskundige advies en makkelijk te bereiken

Assortiment
Alles wat je zoekt hebben ze

Aanbeveling
Vanwege alle goeie adviezen en afspraken die ze nakomen

Extra toelichting
Zeer goede en snelle adviezen bij alle vragen die je hebt. Ook nogeens de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nando Kleijn 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een buitengewoon groot assortiment ovens/fornuizen staan opgesteld in het filiaal in Zaandam. Samen met de deskundige adviezen van het personeel was een goede keuze snel gemaakt.

Service
Mijn specifieke wensen over de leveringstijdstippen werden door Keukenloods soepel gehonoreerd. Over het verdere verloop van de levering werd zeer goed gecommuniceerd. Kortom: top-service!

Assortiment
Assortiment is zonder meer heel uitgebreid: vele modellen van vele merken staan uitgestald. Samen met een goede prijs maakt dit een bezoek aan de concurrent overbodig.
"Vind je het niet bij de Keukenloods, dan bestaat het waarschijnlijk niet."

Aanbeveling
Deze aanbeveling geef ik een 10, vanwege het grote assortiment, de deskundige en enthousiaste adviezen die worden gegeven, de zeer concurrerende prijsstelling, de zeer goede begeleiding en service, ook na de aankoop.

Extra toelichting
Van het eerste bezoek tot aan de uiteindelijke levering is alles gegaan zoals afgesproken werd tijdens de aankoop. Over kleine aanpassingen in de order en de levering werd steeds op tijd en goed gecommuniceerd, per e-mail of per telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.J.Griesheimer 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
bellen,bestellen,zonder ingewikkeld e-mail verkeer en/of garanties met credit card.
Keurige bevestiging van de bestelde goederen.

Service
bevestiging planning m b t bestelde goederen t a v de geplande dag van levering.
Twee dagen van tevoren keurige sms i v m tijdstip levering goederen.
Bestelde goederen perfect op tijd.

Assortiment
Vrijwel alles,waarnaar ik op zoek was,zit in het assortiment.

Aanbeveling
Vanwege het boven genoemde

Extra toelichting
Totaal geen klachten. Ook tijdens telefonische behandeling van de diverse bestellingen keurig te woord gestaan en afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel Groening 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
prettige directe communicatie over producten

Service
logistiek perfect berichtenservice hoe laat de vrachtwagen komt

Assortiment
mooie scherpe prijzen

Aanbeveling
mooi totaal concept

Extra toelichting
prima winkel !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilma Verhoeven 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je maakt een keuze via inetrnet en in de zaak zelf kun je ook alles bekijken.

Service
Erg goed geholpen in de zaak met de keuze van het apparatuur. Bij twijfel geven ze ook een derdege advies en punten om over na te denken bij je keuze.

Assortiment
Volop keus van alle merken.

Aanbeveling
Zeker de moeite waard.

Extra toelichting
We zijn zeer tevreden over de aanschaf van het apparatuur voor de keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.C.2 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen en de medewerkers helpen je graag met advies.

Service
Wordt netjes bezorgd en de oude apparaat wordt indien gewenst meegenomen.

Assortiment
Uitgebreide keuze en concurrerende prijzen

Aanbeveling
Alles wordt netjes afgehandeld en je wordt goed op de hoogte gehouden over bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja Moes 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en goed doorzoekbaar

Service
Werd keurig netjes teruggebeld over vragen en mogelijkheden tot nabestellen accessoires

Assortiment
Prima assortiment en prijs concurrerend.

Aanbeveling
Goede ervaringen deel je met vrienden,kennissen en buren.

Extra toelichting
Positieve ervaringen, en afspraak is afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RichardSt 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ongecompliceerd op intenret bestellem

Service
binnen 3 dagen geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vera3404 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je geeft via de webshop aan welke apparaat je wilt hebben en nog dezelfde dag wordt je terug gebeld en een afspraak met je gemaakt om het apparaat te bezorgen. Binnen 3 dagen was alles in orde

Service
Wij hadden ook een monteur ingehuurd om de vaatwasser te plaatsen. Die heeft zijn werk zeer netjes gedaan.

Assortiment
Ruime keuze en prettig dat er beoordelingen bij de apparaten staan.

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden over jullie winkel/webshop en service. Dus zou jullie zeker aanbevelen bij iemand anders

Extra toelichting
Zeer goede ervaring. Volgende keer bestel ik weer via jullie!! TOP!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Bilkert 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon alles via internet te regelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sikko de vries 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede overzichtelijke web-site

Service
op tijd geleverd,

vraagstelling telefonisch bij afwijkende maat

Assortiment
Ik heb niets gemist

Aanbeveling
alles correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P v Z 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bestellen via website

Service
Duidelijk antwoord op mij telefonische vragen

Assortiment
Luxere vaatwasser gekregen voor zelfde prijs

Extra toelichting
Duidelijke website en levering volgens afspraak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kjvd62 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Internet in combinatie met een telefoontje en het was geregeld

Service
Zie hier boven

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hverlouw 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gemak van een keuze maken en de bestelling daarvan.

Service
Telefonisch contact gehad voor tijd van aflevering en dat was prima volgens afspraak

Assortiment
Goed assortiment en overzichtelijk

Aanbeveling
vooral bij vries en/of koelkasten is een snelle levering heel belangrijk en een leuke prijs voor het product

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden met de koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Samsung-Suus 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Onze aankoop was zo gevonden. Had alleen graag nog kunnen filteren op koelkast met vriesvakje.

Service
Netjes gebeld voor levering, goede bevestiging hiervan gekregen en duidelijk (kort) tijdsvak voor levering.

Assortiment
Prima, voor ieder budget en ieder wens een keus.

Aanbeveling
Alles is naar wens verlopen, dus zou de winkel zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meesterkok 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
24 uur per dag bestellen

Service
Gelijk de volgende dag teruggebeld voor een leveringsafspraak

Assortiment
Zoals ik kan beoordelen een ruim assortiment

Extra toelichting
De website werkte goed, duidelijke omschrijving bij de producten. Correct teruggebeld en een afspraak gemaakt. De aflevering was keurig op tijd door een vriendelijke bezorger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkdrik 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Diverse bestellingen gedaan bij deze mensen sinds ik ze ken. Altijd tot volle tevredenheid geleverd en afgehandeld,zonder problemen. Goede communicatie over wat ze leveren,wanneer ze leveren en hoe ze leveren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henkennel 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als je weet wat je wilt, kun je het heel gemakkelijk bestellen

Extra toelichting
Snel besteld (afzuigkap) als je de juiste maten weet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naan35 02-07-2013

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Erikzw70 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Banu 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Erg vriendelijke en behulpzame personeel. Wij hebben hier vorige week een vaatwasser kookplaat oven en magnetron besteld Alles werd snel geleverd en voor wat niet op voorraad was hebben we een goed alternatief aangeboden gekregen ! Heb keukenloods al bij meerdere personen aanbevolen ! Absoluut geen spijt van !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

naam7777770000 02-07-2013

Algemene score

7,0

Gemak
van uit thuis bestellen

Service
oke

Assortiment
oke

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

BnB onder de Westertoren 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
producten goed te vinden en te vergelijken

Service
Alle 's avonds bestelde spullen de volgende dag in huis! Bezorgdienst belde keurig van te voren dat ze eraan kwamen.

Assortiment
Bijna te veel keus.

Aanbeveling
Als je de inbouw van de apparatuur zelf kan doen, bespaar je echt kapitalen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BnB onder de Westertoren 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
producten makkelijk te vinden en te vergelijken

Service
snelle communicatie, ook met de bezorgdienst

Assortiment
Alles kunnen vinden wat ik zocht

Aanbeveling
prima service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Oskam Bodegraven 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker dicht bij naast de snelweg top

Service
Goed en snel

Assortiment
ruim voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melvin Brugman 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
De offerte werd duidelijk en compleet gemaild en hoefde alleen een ondertekend exemplaar terug te mailen.

Service
Had een mail gestuurd met een vraag en deze werd zeer snel en uitgebreid beantwoord met een duidelijke offerte erbij.

Aanbeveling
Voor specifieke artikelen zou ik deze winkel zeker aanraden.

Extra toelichting
Vooral de service, het gratis bezorgen en de snelle response vind ik een dikke plus waard.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Fanny van hal 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
internet, duidelijke site

Service
vriendelijke monteur en gebracht tot plek

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
vanwege het gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MotB1962 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site werkt snel en goed en bevestigingsmail+orderstatus+contact omtrent afleveren zijn goed

Service
Het contact voor meer info en het afleveren waren goed en erg vriendelijk
Zo ook de de gene die de kap kwam brengen

Assortiment
Ik heb alleen ervaring met de afzuigkap

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

marcelvakantieman 02-07-2013

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews