Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16476 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 13 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2562 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rik kros 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel bestellen zonder addertjes

Service
zeer snelle levering

Assortiment
heb alleen gefocust op wat we zelf nodig hadden. maar zag wel een groot aanbod

Aanbeveling
als de service altijd zo is, zal ik het zeker aanbevelen bijn vrienden en familie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Doellie 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede webshop, makkelijk vergelijken, oude apparaten worden netjes retour genomen

Service
het telefonisch contact voor het maken van een afspraak stel ik bijzonder op prijs. Contact zoeken gaat ook erg makkelijk en allemaal uiterst vriendelijk

Assortiment
ruime keuze, scherp geprijsd

Extra toelichting
Op basis van eigen meerdere ervaringen met jullie heb ik diverse mensen naar jullie verwezen. keukenloods komt op mij als prettig en bijzonder betrouwbaar over

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GCB 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed overzicht

Service
snelle levering

Assortiment
gevonden wat we zochten

Aanbeveling
is aan te bevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

anbowa 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
alles goed ,keurig afgehandeld,contant betaalt aan de deur,tijdvak bezorging klopte ook,erg gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marie1918 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website, gebruiksvriendelijk

Service
Goed op de hoogte gehouden van leverproces, snelle levering

Assortiment
Genoeg keuze voor product dat ik zocht (koelkast)

Aanbeveling
Alles liep zoals het hoort te lopen.

Extra toelichting
Wij zijn tevreden klanten !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed Noordegraaf 12-06-2013

Algemene score

8,3

Gemak
besteld, bevestiging ontvangen, stipt op tijd geleverd

Service
zie hierboven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Visser9999 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Om 23:00 uur besteld volgende dag om 13:00 uur in huis.

Service
Zeer vriendelijke en behulpzame bezorger

Assortiment
Groot assortiment

Extra toelichting
Veel apparaten op voorraad en super snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Blokzijl 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik werd gelijk terug gebeld toen het even niet werkte.

Service
Doen wat je zegt

Assortiment
Gewoon super en overzichtelijk.

Aanbeveling
Ik heb het ook van iemand anders, voor de rest, zie hierboven.

Extra toelichting
Zie hier boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erdwin 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zelfs telefonisch kon ik de order plaatsen

Service
klant vriendelijk meehelpen een goede keuze te maken

Assortiment
ik zou niet weten wat er aan ontbreekt

Extra toelichting
zie bovenstaande plus snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marc 12 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
op internet gemakkelijk en snel besteld

Service
Volgende dag meteen gebeld voor afspraak van de levering. keurig op tijd.

Aanbeveling
goede en snelle service

Extra toelichting
Siemens vaatwasser gekocht . Werkt prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wolliewobs 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Tja wat kan ik erover zeggen, je ziet hoe de koelkast eruit ziet, je weet de prijs. Je gaat nameten en je besteld het.

Aanbeveling
Super snelle afhandeling, vriendelijke jongens en het wordt professioneel afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CathyW 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit je luie stoel een product bestellen en door deskundig personeel geholpen worden! Top

Service
Er was een verkeerd product geleverd en deze werd zonder problemen weer mee genomen waarna er een nieuwe vaatwasser werd besteld!

Aanbeveling
De service en keuze is optimaal. Dus waarom niet bij Keukenloods je goederen bestellen?

Extra toelichting
We hadden een siemens vaatwasser besteld. Echter was degene die besteld was niet degene als die wij besteld hadden. Zonder problemen werd het product weer meegenomen. Keukenloods erkende dat de fout bij het bestellen bij hen lag en heeft de extra kosten voor hun rekening genomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Niek 1951 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
thuis bekijken en zonder voorrij kosten je ziet gelijk of het snel lever baar is en wanneer het jou uit komt maar met tot zolaat bestellen volgende dag in huis heel fijn

Service
keurig gebeld dat ze in de buurt waren en er zo aan kwamen ook binnen neer gezet en oude spullen mee genomen

Assortiment
gekeken en verleken en kwamen hier op uit omdat het snel lever baar was en je aan de deur kon pinnen

Aanbeveling
snelle levering en corret

Extra toelichting
wij zijn heel te vreden alles liep naar wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marij Baars 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
De cijfers hierboven spreken voor zich en de sms service betreffende aflevering moment is pure klasse.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theodorus58 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Dicht bij huis je bestelde spullen op halen ,vind ik zeer gemakkelijk.

Service
Het bestelde artikel was er na een paar werkdagen , en kon toen opgehaald worden waarbij ik vond dat dit zeer vriendelijk gebeurde en op een correcte wijze.

Assortiment
Wat ik nodig had was aanwezig,

Aanbeveling
Prijs en assortiment is goed.

Extra toelichting
Daar ik een goede ervaring met deze aankoop heb mogen ondervinden, vind ik dat de motivatie om hier op te reageren juist is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerrit Out 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
heldere website, bestellen ging vlot

Service
duidelijke emails, allemaal netjes op tijd

Assortiment
ruime keuzemogeliojkheden

Extra toelichting
Goedkoop, snelle levering, prima communicatie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

schuur -13 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan van der vliet 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website eenvoudig; met een paar klikken heb je wat je vindt

Service
Geen probleem, Alles via de website geregeld.
Chauffeur belde vooraf, dat hij 30 minuten later kwam dan het aangegeven tijdvak.

Assortiment
Goede keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maickel38 10-06-2013

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robins1 10-06-2013

Algemene score

7,0

Extra toelichting
De bezorging was inderdaad binnen 24 uur. Alleen de manier van betalen is een beetje omslachtig. Je bestelt je product eerst om daarna te bepalen hoe je wil betalen, kies je vervolgens voor ideal moet dit eerst nog worden nagekeken wanneer het product wordt bezorgd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

ton plasmeijer 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Beenen 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Klikken en klaar

Service
Alternatieven geboden welke nog wat beter zijn en goed van prijs

Aanbeveling
Prima

Extra toelichting
Gezocht naar een goede Bosch vaatwasser. De keuze was op een bepaald type gevallen. Hierbij werd een alternatief geboden welke nog wat beter was en nog wat goedkoper. Kortom prima. Verder werd de bezorging aangekondigd via een SMS, waarna de chauffeur precies op tijd kwam. De oude machine werd vervolgens meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quentin1 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

tmk1970 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukentje 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makelijk een keuze te maken via de site

Service
Als je advies nodig hebt kun je keukenloods ook telefonisch om advies vragen

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Omdat het assortiment uitgebreid is en voordelig en snel in huis waar je wil

Extra toelichting
Bovenstaande beoordeling zegt genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Galema 10-06-2013

Algemene score

9,3

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BB70 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

een tevreden klant 2013 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker met de benen op de bank een product uitkiezen!

Service
snelle informatie en gelijk een goede deal kunnen maken

Assortiment
genoeg keus!

Aanbeveling
vandaag besteld, morgen in huis

Extra toelichting
prettige manier van zaken doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bttitia 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk, helder en lekker van uit je luie stoel kijken en vergelijken.

Service
uitstekend. Bij aflevering werd de bestelling keurig binnen afgeleverd en nog eventjes alles door genomen.

Assortiment
Boven verwachting groot, veel te vergelijken.

Aanbeveling
Zeker te weten.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden tot op heden. En zullen deze site aanbevelen bij andere. Mooi duidelijk en helder, veel te vergelijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

McCluckski 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
geen specifieke details. Alles ging gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert van Asselt 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel en makkelijk bestellen via internet.

Service
Ondanks ingegeven bestellen toch kunnen wisselen van product.
En de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ton2013 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik heb eerst op de website gekeken en toen telefonisch kontakt gehad.
Waren duidelijk en goede uitleg.

Aanbeveling
Goede zaak, snel geleverd en goede uitleg gehad via telefoon.

Review criteria:

Goed

Reageer

Stefwind 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.M.Eggebeen 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Assortiment
We hadden een zanussie koelkast besteld,maar omdat die niet op voorraad waren ,werd ons een whirlpool aangeraden.Dat viel ons een beetje tegen.In plaats van dat flessenrek,hebben we een glasplaat gekocht.Koste ons ook nog 40,00 euro.Als ik eerlijk ben had ik toch liever een zanussi gehad.!!! B.V.D.Kan niet meer geruild worden???

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Knotters 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, uitstekende telefonische back-up

Service
Hoewel levering van het bestelde artikel uiteindelijk niet door ging, werden we prima op de hoogte gehouden van het bestelproces. Uiteindelijk alternatief artikel besteld.

Assortiment
Volledige keuze

Aanbeveling
Gewoon niets op aan te merken, dus zoals het hoort!

Extra toelichting
Prima website, goede telefonische back-up

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric - Rotterdam 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling en bezorging verliep probleemloos

Assortiment
Ruimte keuze.

Aanbeveling
Goede prijzen, snelle levering.

Extra toelichting
Producten waren op voorraad en werden snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

N W 10-06-2013

Algemene score

7,2

Gemak
voor 900 besteld 1230 geleverd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ndh27 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede informatie, duidelijke indeling

Service
Super service, snel antwoord op mijn vragen. Nette behandeling.

Extra toelichting
Helder, duidelijk en snel zijn absoluut van toepassing op Keukenloods.nl. Alles super geregeld en dat voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

annemie cuppens 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je hoeft er de deur niet vooruit

Service
zeer snel geleverd
zal zeker nog vaker wat bestellen

Assortiment
ik had keuze genoeg voor een inductie kookplaat

Aanbeveling
ik heb mijn vrienden al vertelt dat ik zeer tevreden ben

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden over de kookplaat voor een zeer gunstige prijs ik heb de kookplaat nog niet zolang maar ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boezaart 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
De levertijd werd pas 1 dag van tevoren bekend. Niet echt handig om dan nog wat te regelen met mijn werk

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Karin Schuur 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Top

Service
Bezorger was heel goed en relaxt

Extra toelichting
Goede service alleen zijbrander (ontsteking) werkt niet. Hier moeten jullie of iemand van Boretti eigenlijk even voor langskomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henne R. 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bellen, bestellen, afspreken. Enkele stappen die door betreffende medewerkers vlot en eenvoudig zijn afgehandeld!

Service
Netjes, vlot, geen complicaties, beleefd, vriendelijk en goed geadviseerd!

Assortiment
Ondanks beperkt budget een ruime keus!

Aanbeveling
Ik heb het advies gekregen van een familielid en begreep snel waarom, ook zij waren uiterst tevreden!

Extra toelichting
Motivering boven volstaat, echter gaat een compliment uit naar de bezorgers/monteurs. Die kwamen toch voor een kleine uitdaging te staan en hebben deze keurig en vindingrijk opgelost, waardoor de koelkast alsnog ingebouwd kon worden. U kunt zich voorstellen dat ik daar als klant heel erg blij mee ben! Een service waar U als bedrijf trots op kunt zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim van der Meijden 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site en bestelprocedure

Service
Snelle bevestiging en telefoontje omtrent bezorging. Stipte levering.

Assortiment
Zeer ruime keus in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Over eerdere bestelling was ik ook tevreden. Zeer scherpe prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NathalieM 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even gebeld voor advies en werd een paar minuten later teruggebeld en kon ik bestellen.

Service
Erg snel allemaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mat leenders 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles overzichtelijk uitzoeken.

Service
mail afhandeling en service erg snel

Assortiment
keus in overvloed en kwaliteit

Aanbeveling
overzichtelijk goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aadeggers 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik had wat moeite met mijn GPS, omdat het straatnummer niet in mijn kaart (veroudert) voorkwam.

Service
Ik werd goed geholpen bij het inladen van mijn bestelde vaatwasser

Assortiment
Voorzover ik gekeken heb is het assortiment ruim voldoende

Aanbeveling
Ik vind de prijs/kwaliteitverhouing erg goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bouwbedrijflisse 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en snel op de webshop

Service
Goed geinformeerd over de betaling en levering

Assortiment
Ruim, precies wat ik zocht

Aanbeveling
Gewoon, goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicole 69 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede site, goed telefonisch bereikbaar

Service
telefonist wist precies waar hij over sprak en gaf goede informatie

Extra toelichting
Misschien alleen nog even handig om door te geven aan mensen dat sommige artikelen zijn getest. De vaatwasser die wij besteld hadden heeft overdag op onze houten vloer gestaan en een grote (zwarte) natte vlek achter gelaten. Gelukkig moet onze vloer binnenkort gedaan worden, maar we betwijfelen of het niet te diep is doorgedrongen in het hout. Dit ter info!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Terneuzen 2013 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel makkelijk via computer besteld en de andere dag binne

Service
Vooral persoon die afleverde heeft bij mij hoog gescoord. Heel vriendelijk en beleefd, en netjes afgeleverd

Assortiment
Kan deze moeilijk beoordelen omdat ik 1 product zocht wat er dan ook gelukkig tussenzat

Aanbeveling
Vooral het gemak en de 24 uurs service

Extra toelichting
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

versc002 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk bereikbaar, goed advies, geen gezeur over betaling

Service
zoals gezegd, goed advies, pinnen bij chauffeur,

Assortiment
weet ik niet, ik wist wat ik wilde

Aanbeveling
alles even gemakkelijk, heb de winkel al aanbevolen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews