Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 21063 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3247 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

dorro 6444 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke site

Service
goede ondersteuning

Assortiment
veel in het assortiment

Aanbeveling
alles gaat gemakkelijk. prijs is OK

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Trinibo 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny bessems 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Binnen 5 minuten besteld en als je wilt dag erna in huis

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Makis80 02-09-2014

Algemene score

7,2

Gemak
Makelijk bestelsite

Service
onzekerheid voor levering binnenhuis apparaten groter dan 70cm

Assortiment
genoeg te koop

Aanbeveling
goede prijzen,goede assortiment...

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Walter1018 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
De artikelen worden slechts op de begane grond afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

naam111166 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
heb de kookplaat via de winkel besteld

Service
professionaliteit is goed.

bijkomende kosten (installeren van de kookplaat) erg duur in verhouding met de werkzaamheden die verricht moesten worden

mbt de levering wordt je uitstekend op de hoogte gehouden dmv sms, mail

Assortiment
assortiment is voldoende

Aanbeveling
personeel is deskundig, vriendelijk en behulpzaam

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

E. Van den Dop 02-09-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit mijn luie stoel...

Service
Er wordt meegedacht en zowel het personeel aan de lijn als in de winkel doen hun best om mij van dienst te zijn.

Assortiment
Geen (online) winkel die zo ruim gesorteerd is.

Aanbeveling
Het cijfer zegt het al!

Extra toelichting
Naast ruime keus en vriendelijk adequaat personeel vind ik vooral belangrijk dat er uitgebreide productinformatie voorhanden is, de voorraad vrijwel op peil is en/of korte levertijd, trendy witgoed te verkrijgen is (heb een te gekke lagermania koelkast !) en dit ook nog voor een krappe beurs. M.a.w. prijs- kwaliteit-product is dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben 15167 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
De afspraken werden perfect nagekomen.

Extra toelichting
Prima service en assortiment. De bestelling en levering liepen perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BakkerXL 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicole Groenewegen 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gebeld voor advies, via internet besteld en een week later in huis en geïnstalleerd ! Top!

Service
Geweldig! Onze keuken was niet helemaal geschikt voor de gekochte koelkast. De monteur heeft er met een paar aanpassingen ( in overleg) er voor gezorgd dat de koelkast nu prima past!

Assortiment
Voldoende keuze in diverse prijsklassen .

Aanbeveling
Echt zeer tevreden, niet verwacht, was een gok voor ons, die heel positief uitpakt!

Extra toelichting
Op zoek naar een goede inbouw koelkast, op keukenloods.nl terecht gekomen. Gebeld met een van de verkopers, en op zijn aanraden een koelkast besteld. Een week later werden we netjes gebeld voor de lever afspraak. Monteur was zeer aardig en kundig, En heeft zelfs in overleg wat aanpassingen gedaan zodat de koelkast beter werkt. Heel blij mee, top service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans B1967 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima site

Service
Keurig geleverd

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Prima winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricardo46 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
duidelijke info op de website. spetterende service. Op dag en uur zoals gemeld aan mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nelenstef 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het was gemakkelijk om via internet te bestellen. Website is overzichtelijk. Produkten kunnen goed vergeleken worden.

Service
Service is goed.

Assortiment
Er is een ruime keuze. Voor elk wat wils.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

ericvdbergh 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles prima op te zoeken en na bestellen de volgende dag in huis.

Service
Prima op tijd geleverd en online te volgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin Boom 02-09-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
super snel online besteld en betaald

Service
op de site plaatsen dat de levertijd 4 tot 5 werkdagen is> vervolgens na 6 dagen zelf moet bellen om te informeren wat de status is> deze onbekend is maar dat je maandag wordt teruggebeld > en dat je dan dus niet wordt teruggebeld > en als je zelf belt te horen krijgt dat de leverancier morgen gaat leveren > en dat je dan morgen per mail te horen krijgt dat de levertijd 3 tot 4 weken wordt verschoven > en als je dan de bestelling annuleert, de volgende dag ineens een bevestiging binnen komt en wel geleverd kan worden > en als je dan nog 3 keer een statusupdate van de levering krijgt met een verschuiving van 15 min,... tja dan ben ik niet heel enthousiast over de service.

Extra toelichting
Service rommelig en teleurstellend>>> zorg voor duidelijk managen van verwachtingen!

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 02-09-2014

Beste Erwin,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent.

Ik heb uw order in ons systeem gevonden en bekeken. U heeft helemaal gelijk.
Het enige wat ik kan aanvoeren als excuus is dat we de levertijd hebben doorgekregen vanuit de fabrikant. Dit neemt niet weg dat wij u beter hadden moeten informeren.

Onze excuses hiervoor.

Ik hoop dat u veel plezier heeft van uw kookplaat en mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben hoor ik graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Arjen031 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Grote loods in de buurt, verder een prima online winkel

Service
Prettig geholpen in de winkel. Na verkeerde bestelling online geen problemen met ruilen. Al mn vragen per mail werden beantwoord.

Assortiment
Ben niets tegengekomen bij anderen wat Keukenloods niet ook heeft en binnen de prijsklasse valt waarin ik zocht

Aanbeveling
Reeds aan anderen aanbevolen

Extra toelichting
Overall een prima bedrijf waarmee ik uitstekend zaken heb kunnen doen. Ik heb dan ook al mn keukenapparatuur hier gekocht. En zou zou het zo overnieuw doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred A 02-09-2014 Via de website gekocht

Algemene score

3,3

Gemak
Via Internet besteld en om de hoek opgehaald

Service
Ik heb een afzuigkap besteld, en wil hem omruilen , i.v.m. defect. Ik kreeg van de eigenares een zeer grote bek. Ik werd zelfs betiteld als slechte klant! Ik ga daar ook nooit meer heen.

Aanbeveling
Zie mijn noot bij de Service, Als je als klant daar wordt afgebekt beveel ik niemand deze zaak aan.

Extra toelichting
Wat een waardeloze tent, dat ik een defecte afzuigkap heb ontvangen kan deze winkel niets aandoen. Maar deze mevrouw van de eigenaar is zo onprofessioneel, om de klanten zo af te blaffen. Nee dit is een winkel met zo,n slechte ervaring, dat heb ik nooit ergens anders meegemaakt.

Review criteria:

Goed
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 03-09-2014

Beste Fred,

Bedankt voor uw beoordeling en ik ga dit tot de bodem uitzoeken.

Kunt u uw klantnummer sturen naar info@keukenloods.nl tav Jeroen Langenberg. Ik kan dan uw order historie bekijken en zien wie u geholpen heeft en in welke winkel.

Onze excuses voor de zeer vervelende behandeling.

Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

pcl12345 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Bruin 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het cijfer 10 zegt genoeg.

Service
Snelle reaktie en goede service.

Assortiment
Ruim voldoende keuze mogelijkheden.

Aanbeveling
Gelet op bovenstaande beoordelingen geen verrassing zo lijkt mij.

Extra toelichting
Prima en ga vooral verder op deze manier van werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique Zeist 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Keurige service, zowel per mail als per telefoon.

Aanbeveling
Goed assortiment, goede prijzen, goede service, snelle levering en ook goede en snelle montage service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boeijink 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vergelijken je makkelijk

Assortiment
Vriendelijk personeel

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Snel en makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anne1450 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Lekker thuis op je gemak hetgene wat je nodig hebt, uitzoeken en evrgelijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toinevaneekelen 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zit bij mij in Roosendaal bijna om de hoek en wat niet direct op vooraad is kan vaak toch binnen enkele dagen geleverd worden.

Service
Geweldige service, juiste koeler was niet op tijd binnen en onmiddelijk werd er een alternatief geleverd.

Assortiment
Niet alles kan natuurlijk op vooraad zijn maar er is genoeg en wat er niet is kan je eerst op de website bekijken en dan gaan bestellen.

Aanbeveling
Goede service en behandeling wanneer je binnen komt, ruime keus en er valt altijd te onderhandelen over de prijs.
Kortom een zaak ook voor de man met een mindere portemonee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin John 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Een aanrader voor iedereen

Extra toelichting
Enkele keren iets bestelt bij Keukenloods (waarvan 1 keer via Bol.com). Snelle levering tegen scherpe prijzen. Een uitstekende keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert van der Weerd 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede website. Eenvoudig om daarnaast nog persoonlijk contact te legggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BeauLuna 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roon53 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel duidelijke website

Service
tot nog toe prima verlopen.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Website en contact komt heel betrouwbaar over.

Extra toelichting
Website steekt met kop en schouders boven die van de concurrenten uit. Tevens werd er betrouwbare levertijd aangegeven.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

leendert_amsterdam 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk, snel en eenvoudig

Service
Direct deskundig advies. Meedenken en niet meepraten.

Assortiment
Ruime sortering

Aanbeveling
Binnen 2 dagen in huis. Vanaf de eerste klik tot in de keuken. En de oude apparatuur meteen mee terug!

Extra toelichting
Makkelijk, snel, betrouwbaa, service en een ruime keus. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

FG C&K 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De website geeft duidelijke informatie over het gewenste product en de bestellingprocedure verloopt vervolgens eenvoudig en vlekkeloos

Service
Een nette en zeer vakbekwame monteur verzorgt een prima inbouw en instructie, met klantvriendelijkheid hoog in het vaandel, ondanks het feit dat hij achter liep op schema (vooraf aangekondigd!) en nog meerdere klanten bezocht moesten worden....

Assortiment
Courante merkproducten. Weinig mogelijkheden in afwijkende series of modellen, buiten het regulier programma.

Aanbeveling
Direct aanbevelen! Zo wens je levering en montage van al je internetaankopen EN pas betalen bij levering ......

Extra toelichting
Ik neem aan dat bovenstaande volstaat. Wij zijn tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Wendola75 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ideaal, vanuit de luie stoel bestellen wat je nodig hebt, Producten vergelijken kan ook heel makkelijk.

Service
voor 23.59 uur besteld, de volgende dag thuis! ongelooflijk!

Assortiment
groot assortiment, genoeg keus.

Aanbeveling
De snelle levertijd is echt grandioos!

Extra toelichting
Top! snelle levering, goed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

p0mpoen 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet besteld, binnen een half uur hadden we besloten welke vaatwasser we wilden en ongeveer 14 uur later stond hij in mijn keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gea van der woude en Klaas Kok 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je kunt rustig beslissen

Service
goed

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
makkelijk online winkelen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees Poland 01-09-2014 In de winkel gekocht
hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke en snel handelen

Service
een probleem was heel snel opgelost

Assortiment
voor ieder wat.

Aanbeveling
voor hier in de buurt vooral dicht bij...

Extra toelichting
Personeel heer vriendelijk. en de tijd voor je..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem511949 01-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede site Prima vaklui bij montage Netjes werken en vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris002 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne website met gemakkelijk zoeken naar het gewenste apparaat.

Assortiment
Prima assortiment met een brede keus van merken en apparaten.

Aanbeveling
Prima assortiment om uit te kiezen Snelle levering aan de deur en met de prijzen zijn ook niet verkeerd.

Extra toelichting
Voorheen al een inbouw vriezer gekocht en door de goede ervaring die we hadden op gedaan nu een afzuigkap besteld. Verder geen slechte ervaringen gehad met deze webshop. Kan deze webshop van harte aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jack volkert 01-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Binnen 2 dagen na bestelling bezorgd. Productinfo op website heel goed en tot nu toe functioneert het prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

els14 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je hoeft maar 2 woorden te zeggen en ze weten wat je bedoeld.

Service
Omdat ze weten waar ze over praten krijg je altijd goed advies.

Assortiment
Ze hebben zo veel dat je niet weet waar je moet zoeken. Gelukkig kunnen ze je daar bij helpen.

Aanbeveling
zeer goede service en betrokkenheid van de medewerkers voor de prijs die moet betalen.

Extra toelichting
Bij onze aller eerste aankoop waren wij zeer tevreden. Bij deze aankoop iets minder tevreden met de verkoper. Dat was niet alleen ons opgevallen, maar ook anderen denk ik. Ik heb de verkopen nl na zeer korte tijd niet meer gezien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant 51 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mits jezelf bekend bent met het apparaat is internet gemakkelijk

Service
Binnen een dag binnen en vooraf een telefoontje. Prima

Aanbeveling
doen wat er gezegd wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kliod 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten vergelijken en dan een keuze maken, erg handig

Assortiment
Niet veel keus, maar genoeg voor ons om een keuze te maken

Aanbeveling
Gemak, snelle levertijd en goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

77natasja 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via internet product gevonden gebeld en besteld

Service
Klantgerichte service en meedenken dus gewoon goed

Assortiment
Het product wat ik wilde hebben was in het assortiment en kon besteld worden!

Aanbeveling
Zeker ik kreeg de tip ook via via

Extra toelichting
Keukenloods gewoon goed! Ik had alleen afwijkend product waardoor levering een weel duurde kwam ook door vakantieperiode. Dit werd netjes verteld voor de dag van levering krijg je bevestigingsbericht met tijdslot wanneer het product geleverd wordt,top!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellen van de Wiel 01-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitgebreide informatie op uw site en duidelijke weergave technische details

Service
Ook telefonisch info gevraagd. Men verschafte duidelijke en heldere informatie

Assortiment
Ruim. Ik kon diverse goederen vergelijken met elkaar.

Aanbeveling
Gezien bovenstaande ben ik meer dan tevreden en zou uw winkel aan iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Prettig om met uw bedrijf kennis te maken. Zie bovenstaande motivatie. Indien wij andere apparaten nodig hebben in de toekomst, dan bezoeken wij zeker weer uw site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjonny1950 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed overzicht en duidelijke prijs.

Service
Zeer snelle reactie.( wel via de mail een goed bod gekregen.)

Assortiment
we hebben verder gesnuffeld op de site en zien veel producten,
We gaan er zeker weer kijken en mogelijk bestellen

Aanbeveling
We hebben de winkel aan onze dochter aanbevolen en die hebben ook een vaatwasser bij Keukenloods besteld.

Extra toelichting
We hebben goede ervaring en inmiddels ook onze dochter bij Keukenlood ze waren snel in antwoorden via de mail op vragen en de mensen die de vaatwasser bezorgden waren zeer vriendelijk en hebben de vaatwasser prima afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim van der neut 01-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via internet makkelijk te vinden.

Service
Professionele behandeling

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Betrouwbaar.

Extra toelichting
Alles naar verwachting. Goede koop gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Menkhorst 01-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
T.o.v andere aanbieders zeer makkelijke en overzichtelijke website met heel veel apparaten incl. maten opgaven.

Service
Snelle en duidelijke bevestiging.

Assortiment
Zoals eerder genoemd heel veel waaruit een keuze gemaakt kan worden. Website en het gebruik is zeer klantvriendelijk. Goed overzicht. Kunnen andere aanbieders een voorbeeld aan nemen. Vandaar m'n keuze ( al eerder) voor Keukenloods

Aanbeveling
Door de overzichtelijke website en de goede prijsstelling en het ruime aanbod

Extra toelichting
Zeer tevreden over het verloop van afhandeling maar ook over de ruime keuze met het goede overzicht. Makkelijk om mee te zoeken de website. Complimenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 6 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed overzicht,makkelijk te bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

coby visser 01-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
mijn vaatwasmachine had een klein mankement maar de kosten waren daar zo groot van dat een nieuwe voordeliger was dus online gezocht om 16.30 telefonisch besteld en de volgende dag al geleverd. fantastisch

Service
de vaatwasser keurig netjes binnen gebracht en het oude machine meegenomen

Aanbeveling
ik vertel het aan iedereen die het horen wil

Extra toelichting
het blijkt dat het echt de moeite waard is om online te gaan zoeken als iets gerepareerd moet worden zoals in ons geval.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Breimer053 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Mobiel pinnen was erg handig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wagenaarja 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Eenvoudige bestelprocedure en snelle afhandeling. Vragen werden snel en adequaat beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnes den Hollander 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je hoeft de deur niet uit, gewoon via internet!

Service
Keurig geholpen en afgehandeld, vooraf goed ingelicht over bezorgingstijden.

Assortiment
Afwijkende maat koelkast besteld,zat wel in het assortiment!

Aanbeveling
Goede service vanaf bestelling t/m afhandeling.

Extra toelichting
Eerste keer gekocht bij keukenloods, aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jcbecker 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ideaal om via internet aankopen te doen

Aanbeveling
Keuze, service en prijs zijn de drie grote plussen.

Extra toelichting
Uitstekende service. Na een defect aan de koelkast binnen de garantieperiode direct omgeruild. Dus een dikke tien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews