Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17578 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2290 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BW2013 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
geweldig 5 pits gaskookplaat en eenvoudig zelf te installeren.

Service
de avond er voor besteld de volgende dag opgestuurd en prima service van de bezorgdienst, je weet waar je aan toe bent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Konink 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel accuraat en betrouwbaar

Service
Werd direct gebeld toen de bestelling eerder was gearriveerd. Zeer vriendelijk personeel!

Assortiment
Ruim voldoende, overzichtelijke site.

Aanbeveling
Gezien de betrouwbaarheid, service en snelheid, heeft de Keukenloods de voorkeur boven andere sites.

Extra toelichting
Gezien de betrouwbaarheid, service en snelheid, heeft de Keukenloods de voorkeur boven andere sites.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

vw kever 66 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
als je koelkast stuk gaat, is het erg fijn dat je de volgende dag al een andere krijgt, gewoon geweldig.

Service
de bezorger was erg vriendelijk, en netjes.

Aanbeveling
tel contact gehad er stond als je belde dat ze nog wat korting gaven en het is echt waar echt geweldig,wij bestellen er de volgende keer weer.

Extra toelichting
heb ik al gedaan hierboven, maar nogmaals geweldige zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diederik van Beek 19-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website prima
Contact advies prima
Betaling met pin uitstekend
Status order prima informatie
Transport afspraak snel en correct

Service
Prime en duidelijk advies over product en wijze van handelen

Assortiment
Keuze was duidelijk en ik heb bij Keukenloods de laagste prijs gevonden

Aanbeveling
Verhouding prijs/ service / kwaliteit buitengewoon hoog

Extra toelichting
Ik ben uiterst tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VosA 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
perfecte website

Service
zoals beloofd binnen 24 uur bezorgd

Assortiment
Alles leverbaar

Aanbeveling
ik heb het al aan menigeen verteld

Extra toelichting
fantastische service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DDF72 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In Noord Holland is een grote vestiging beschikbaar (zaandam) om veel apparatuur te kunnen bekijken. In Alkmaar een showroom waar je makkelijk binnen kunt lopen en al je vragen kunt stellen. Vervolgens een overzichtelijke website met de meest recente prijzen.

Service
Ook al ging het bij ons om een relatief kleine en goedkope keuken (wel uiteindelijk met alle apparatuur) zijn we goed geholpen. Er werd meegedacht over oplossingen en bij aanbiedingen bij andere keukenaanbieders wordt direct in prijs meegegaan.
Flesje wijn bij aankoop en nog eens bij aflevering! (bij nalevering van onderdelen).

Assortiment
Heel veel aanwezig in de vestigingen en anders is alles te bestellen.

Aanbeveling
De verkopers hebben kennis van zaken, nemen de tijd en denken mee over oplossingen (prijs en kwaliteitverhoudingen).

Extra toelichting
Van de vele keukenzaken die we hebben bezocht sprak Keukenloods ons het meest aan. De verkopers in Alkmaar hebben verstand van zaken en denken ook mee over oplossingen en prijs/kwaliteitverhouding. Ook het bestellen van de apparatuur in Zaandam (veel apparaten in de showroom!) en de rest van de keuken in Alkmaar was geen probleem. Het volgen van de bestelling via de website is ideaal! We konden de keuken eerder plaatsen en het is gelukt de keuken inclusief alle apparatuur eerder te laten bezorgen! Service en planning was dus prima in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GAKMULDER 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zowel webside als showroom prima.

Service
Ook telefonisch vlot en goed geholpen

Assortiment
Wat ik zocht was in voorraad

Aanbeveling
positief en wat geschreven wordt, wordt bewaarheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arie737 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke webshop. Bestellen zonder account.

Service
Snelle levering. Alleen wel onduidelijkheid omtrent leveringstermijn.

Assortiment
Heel veel accessoires te koop.

Aanbeveling
Groot assortiment en snelle levering.

Extra toelichting
Geweldige webshop met een groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Habeva54 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen en betalen gaat gemakkelijk. Prettig om de bestelstatus te kunnen volgen.

Service
Bezorging ging volgens afspraak (op tijd, oude apparaat meegnomen)en was erg vriendelijk.

Assortiment
Ik wist wat ik wilde hebben. Had erder het idee dat het assortiment vergelijkbaar was met andere aanbieders.

Aanbeveling
Tot nu toe alles vlekkeloos verlopen, maakt betrouwbare indruk maar dat doen de andere aanbieders die ik tegenkwam ook.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E. van Vliet 19-08-2013 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer uitgebreide collectie en alles heel goed vindbaar

Service
Uitstekende service, bezorgdienst laat van te voren weten hoe laat ze komen zowel per mail als sms met de tijd

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment, ook variatie in merken

Aanbeveling
Goede service, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Extra toelichting
Dit is de derde keer dat ik voor een groot keukenproject bij de keukenloods de apparatuur heb besteld. Bij een volgend project weet ik jullie zeker weer te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Rosiek 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle levering

Service
Zeer tevreden

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Dit is mijn 2e aankoop binnen 1 maand.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

111guido 19-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
gemakkelijk via internet

Service
Als alles klopt is de service goed maar moest wel 2x bellen om alles kloppend te krijgen

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Ik zou mensen adviseren zeker evn op de site te kijken.

Extra toelichting
Gemakkelijk via internet bestellen en wordt keurig geleverd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Julie30 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website was goed en overzichtelijk, afhandeling met betalen was goed.

Service
de service vond ik uitmuntend. s'avonds besteld eind van de middag binnen. super!

Assortiment
verschillende websites bezocht en prijzen vergeleken. maar keukenloods was de beste!

Aanbeveling
aan iedereen :)

Extra toelichting
goed bezig. ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Lokhorst 18-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sebastiaan2013 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
medewerkers en installatieteam zeer makkelijk te bereiken

Service
Snel. Afspaken worden nagekomen. Zeer goede informatie en behulpzaam. Installatie perfect en snel.

Assortiment
ruim voldoende.

Aanbeveling
prijs/kwaliteit en serviceniveau zeer hoog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Adam 18-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Moet toch wel goed zoeken om het juiste type te vinden.
Verschil tussen de NL en EU uitvoering is me nog niet duidelijk.

Service
Artikel bleek niet op voorraad te zijn. Was nieterg duidelijk op de bevestiging. Ik moest er over bellen.

Assortiment
Geen commentaar

Extra toelichting
Bovenstaande punten zouden mijn inziens verbeterd kunnen worden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

jag63 18-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fred.v 18-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel bestelt

Service
snel bezorgt

Assortiment
genog voor iedereen

Aanbeveling
makelijk en snel genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RB123456 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Keukenloods heeft ook vestigingen waar je veel van de producten aanwezig zijn en waar je er informatie kunt krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

De Wilde49 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Stappen waren duidelijk. Toelichting op de gevraagde personalia was zeer zorgvuldig.

Service
Zorgvuldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prins Willem Alexander 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
alle benodigde/gewenste info mbt kopen/betalen/leveren is duidelijk te verkrijgen of wordt snel gegeven

Assortiment
het door mij gezochte product is voorhanden en heb ook duidelijk antwoord gekregen op mijn vragen. Verder geen opmerkingen

Aanbeveling
gaat makkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

westerhofn 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
zondag besteld maandag in huis. super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bekers 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Wat ik zocht was makkelijk te vinden. Het bestelproces verliep efficiënt en zeer duidelijk, zodat ik geen verdere vragen hoefde te stellen. De bezorging, binnen een tijdsbestek van 2 uur was zeer prettig.
De betaling bij levering is ook een goede zaak.
Ik ben zeer te spreken over de keukenloods

Assortiment
Er was voldoende keuze voor het product waar ik naar op zoek was

Aanbeveling
Door de zeer positieve ervaring kan en zal ik de keukenloods zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de bestelling, de afhandeling van de order en de bezorging. Het is de 1ste keer, dat ik zo'n groot product via internet kocht. Door deze positieve ervaring zal ik het zeker meer doen. Vooral ook, omdat je pas bij aflevering hoeft te betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamHansio 17-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site

Service
Bij tel.info bleek dat de Siemens vaatwasser voorlopig niet meer leverbaar was. De tel. verkoper, Rik van Veen, gaf een goed zakelijk advies voor een goed alternatief. Werd 's morgens om 7.15 uur al afgeleverd, hoezo snel?

Assortiment
Keuze te over in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Alles verliep volgens afspraak. Er kon aan huis afgerekend worden, wat toch een veiliger/vertrouwd idee is.

Extra toelichting
Ik koop niet bij Duitse bedrijven. Laat het geld (winst)maar in nederland blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem60 17-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Prima manier en mogelijkheid om te benutten voor de bestelling van bijv een koelkast, vooral als je geen of onvoldoende tijd hebt om langs de winkels te gaan om te shoppen, bovendien vind ok de prijskwaliteitsverhouding prima

Service
Goed tot nu toe.
Jammer dat ik niet van te voren ven gebeld dat monteurs onderweg zijn Zoals was afgesproken.
Prima werk geleverd door de monteurs.

Aanbeveling
Zeker omdat het gemak en prijskwaliteitsverhouding prima zijn

Extra toelichting
Ben tevreden over de gang van zaken tot nu toe. Prima.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

MH 250 17-08-2013

Algemene score

6,8

Gemak
Afzuigkap gekocht alles duidelijk te vinden

Service
Bij binnenkomst van de afzuigkap zijn we niet gebeld dat afzuigkap afgehaald kon worden

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

tjado 17-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig en snel

Service
goed gereageerd op een opmerking

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
goede produkten en scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r. sterk 17-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
thuis bezorgd voor de deur

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
makkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

112211 16-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
alles klopt en is duidelijk

Service
bij vragen wordt je accuraat te woord gestaan en men is daadkrachtig

Assortiment
meer dan voldoende keus

Extra toelichting
prettig adres om zaken mee te doen . wat men beloofd wordt waargemaakt. afspraken worden nagekomen, heel prettig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JC.R 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen en Susan 16-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Extra toelichting
je hebt er alle keus eigen tijd om alles uit te zoeken en te vergelijken deze loods is echt goedkoop trouwens en kwaliteit! bezorging en betaling tevens uitstekend geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huib 1952 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bellen, bespreken, bestellen en klaar is Kees

Service
Afspraak voor aflevering gemaakt. Keurig op tijd geleverd. Oude koelkast direkt meegeven.

Assortiment
Wij zochten een specifiek merk en type, dus hebben we ons niet echt in het assortiment verdiept. Het leek voldoende.

Aanbeveling
Geen reden om het niet te doen. Uiteraard bepaald iedereen zelf waar men gaat kopen.

Extra toelichting
Ruim voldoende, afspraken zijn nagekomen en het juiste produkt is op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R.loorbach 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
super snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mark 17 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gebruiksvriendelijk webwinkel. Producten zijn makkelijk te vinden en te vergelijken.

Service
Vriendelijke en behulpzame servicemonteur. Oude koelkast werd netjes mee teruggenomen.

Assortiment
Ruim voldoende voor mij en zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Snelle en goede servive en goede prijs kwaliteitverhouding.

Extra toelichting
Uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jannes de Boer 16-08-2013 In de winkel gekocht
Keukenloods Koedijkerstraat Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Viola5 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Assortiment
De prijs voor de produkten is scherp concurrerend en ik vond wat ik nodig had

Aanbeveling
Prima klantennservice,prijs artikelen scherp concurerend.Montage in de keuken volgens afspraak; evenals afvoer oude apparaten.

Extra toelichting
Gewoon goed volgens afspraak ! Als ik weer iets nodig heb voor mijn keuken zal ik opnieuw naar de keukenloods gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.vansonsbeek 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
internet

Service
afspraken nagekomen

Assortiment
goede keuze mogelijkheid

Aanbeveling
service prijs/kwaliteit verhouding oke
zie bov

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

apt58 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk en makkelijk te gebruiken

Service
goede info op website
goed nette aflevering

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
Mooie strakke uitstraling. Makkelijke bediening. tot zover werkt hij prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rudy33 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
We hebben ons eerst op internet georiënteerd, site is duidelijk en gebruiksvriendelijk.

Service
We zijn voor de laatste vragen bij de vestiging in Alkmaar geweest, zijn zeer goed en vriendelijk geholpen

Assortiment
De juiste koelkast voor de juiste prijs, en bij een leverancier van om de hoek

Extra toelichting
Zeer goede service tegen een eerlijke prijs. Wij zijn erg tevreden met de nieuwe koelvries-combinatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bart1956 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles overzichtelijk, en je kunt een goed prijsvergelijk maken.

Service
vandaag bestellen morgen in huis

Assortiment
alle merken kun je op een presenteerblaadje vinden

Aanbeveling
Alles in huis het gemak - snelheid etc.

Extra toelichting
Het was voor mij de eerste keer dat ik via de site een produkt - machine besteld, maar... het is ontzettend goed bevallen, wel een kanttekening voor de plaatselijke winkels wel vervelend, maar iedereen kan geen inbouwapparatuur verkopen, met zo'n breed assortiment als jullie bedrijf. Gefeliciteerd. bij een volgende inbouwmachine heb ik al een keus gemaakt wie hem mag leveren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

StefanArts 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Binnen 24 levering en oude wasmachine direct meegenomen!

Service
Duidelijk wanneer levering plaatsvind. En nette afelevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shadowbiker 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wvan den Hoed 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Zeer snelle aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wwertje92 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer scherpe prijzen en super service!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald aug.2013 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
via internet

Service
snelle afhandeling

Aanbeveling
voor de eerste keer maar alles prima verlopen...

Extra toelichting
voor de eerste keer maar alles prima verlopen...

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Barry van der Meij 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim Bouwmeister 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
on line bestellen snelle levering en goede prijzen

Assortiment
heel veel mogelijkheden

Aanbeveling
het gemak

Extra toelichting
van offerte tot opdracht zeer correcte info en snelle levertijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Bruintjes 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Thuis je vaatwasser uitzoeken met het gemak van een vergelijk op de site.

Service
Bij bellen direct antwoord, de terugbel mogelijkheid kan beter. Ik heb begin van de avond een replay gedaan en ik werd de volgende dag pas om 10:00 uur gebeld, toen had ik inmiddels zelf al weer contact opgenomen.

Assortiment
Een ruim assortiment, misschien zelfs te ruim om makkelijk een keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Ik zou voor de aanschaf van een nieuw keukenapparaat zeker keukenloods aanbevelen. Wat betreft service en nazorg heb ik hier nog geen mening over omdat ik er (nog) geen beroep op heb hoeven doen.

Extra toelichting
Keukenloods is zeer makkelijk, heel ruim assortiment, snelle levering en bij telefonisch contact direct en duidelijk antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

jwg01 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

manon 1965 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker ruim en overzichtelijk en je krijgt alle tijd zonder dat er gelijk iemand i je nek staat te hijgen haha

Service
Erg vriendelijk en correct

Assortiment
Als je hier niet slaagt slaag je nergens er is voor iedereen wT wils

Aanbeveling
Ik zeg gewoon doen

Extra toelichting
Ik ben gewoon zeer tevreden over de winkel ze is erg klantvriendelijk, ruime keuze en zeer betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews