Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 18034 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2395 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Akke123 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Roos1235 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is erg duidelijk. Het hele assortiment is erop te vinden. Bestellen is super makkelijk en snel.

Service
Werd in de winkel goed geholpen. Snelle levertijd.

Assortiment
Groot assortiment en de goedkoopste in vergelijking met anderen.

Aanbeveling
Groot assortiment, laagste prijs, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Flierman 08-09-2013 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ik heb erg prettig contact gehad met jullie verkoop Dennis, filiaal Zaandam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goscha 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ontzettend veel keus, vriendelijke verkoper die mij goed kon adviseren en snel geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Douma 08-09-2013 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Voorraad.

Assortiment
Uitgebreide assortiment overzichtelijk opgesteld.

Aanbeveling
Vanwege het enorme prijs verschil.

Extra toelichting
Keukenloods betekend voor mij het juiste toestel voor een goede prijs,reeds verschillende apparaten gekocht,vorige week een vaatwasser, de vorige was 10jaar terug ook bij de keukenloods gekocht,we lopen zelfs als we niets nodig hebben,even binnen voor de laatste trends op keuken gebied,vriendelijk personeel,en zeer goed advies,kortom ik kom er graag,mijn dochter heeft haar nieuwe keuken afgelopen woensdag laten instaleren door de keukenloods.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

kim&marcel 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg makkelijk om bestelling te plaatsen

Service
netjes op tijd afgeleverd, niet verplicht om de hele dag thuis te blijven. wordt een tijdpad afgesproken waarbinnen ze komen afleveren

Assortiment
wij konden hier precies vinden wat we nodig hadden, keus genoeg

Aanbeveling
is voor iedereen te begrijpen

Extra toelichting
makkelijke bestelmethode, snelle levering, betalen bij ontvangst: beter kan niet!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

012Jan 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Andriessen 08-09-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
overzichtelijk neergezet

Service
vriendelijk geholpen

Assortiment
weinig keuze afzuigkap voor kookeiland

Aanbeveling
mooie producten vriendelijke hulp

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

P.T.E. Mol 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vaatwasser vlot gevonden en geselecteerd. Bezorging in België kon echter op de website niet gevonden worden, dus voor gebeld, en telefonisch prima verder geholpen.

Service
Vaatwasser was niet leverbaar, alternatief werd vlot aangedragen. Moest naar België bezorgd worden, één telefoontje en de hele bestelling werd à la minute voor me geregeld

Assortiment
Ik wist al wat ik wilde hebben, maar keus is groot genoeg.

Aanbeveling
Prima winkel, vriendelijke en adequate, meedenkende, telefonische ondersteuning. Zou hier zo weer kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Adri Hoogesteger 07-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Door de grote keus

Service
Vriendelijk

Assortiment
Zie 1 geen probleem, er was veel mogelijk

Aanbeveling
Omdat we goede ervaring hebben

Extra toelichting
Het is allemaal best verlopen, al hadden we een snellere aflevering verwacht. De handleiding van Siemens was voor ons niet optimaal. Het apparaat doet het prima, niet veel lawaai vinden wij.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

pink 26 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Prettige manier van winkelen, je hoeft de deur niet uit. Alles staat goed beschreven. Het wordt duidelijk aan gegeven hoe laat de spullen komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maria1996 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rotf55 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel geregeld met service

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Loura R 07-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
makkelijk zoeken op merk type prijs energieklasse

Service
Mijn man had de verkeerde maat vaatwasser besteld. De verkeerde kon direct mee retour genomen worden. Later hebben wij de juiste vaatwasser besteld en deze werd zonder bijkomende kosten geleverd.

Aanbeveling
Zie bovenstaand en snelle levering.

Extra toelichting
Groot assortiment service zeer goed snele levertijd en ook plaatsing door monteur kan direct worden geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. van Hout 07-09-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bij een eerste keer is het altijd even goed kijken, maar daarna was het prima

Service
De verkoper deed zijn uiterste best (informatie opzoeken, uitleggen, erg vriendelijk op een normale manier etc.)je goed van dienst te zijn.

Assortiment
Ze zeggen wel eens: Heb je je ei kunnen leggen. Welnu, dat konden we.

Aanbeveling
Goed, overzichtelijk, je hebt ook letterlijk de ruimte. Er staat geen verkeerde druk van de verkoper op en da geeft ook figuurlijke ruimte.

Extra toelichting
Wat is hierboven geschreven hebt. lijkt me erg duidelijk. Omdat je op je gemak kunt winkelen, je de service voelt en het assortiment goed is, ga je graag naar deze winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Oosterdijk 07-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
thuis kunnen uitzoeken en bestellen

Service
levering volgens afspraak

Assortiment
groot aanbod dus prima keuze mogelijk

Aanbeveling
alles positief

Extra toelichting
de aankoop is in zijn geheel prima verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Koppelman 07-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat wil een mens nog meer bestellen vanuit je luie stoel.

Service
Snelle afhandeling, super.

Assortiment
Niet goed kunnen beoordelen heb selectief gezocht.

Aanbeveling
Jullie hebben het goed voor elkaar. Met name het kunnen pinnen bij de chauffeur is top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Daenen 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

steve s 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online bestelling

Service
snelle levering

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
goede prijzen

Extra toelichting
goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

InekeBo 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
snelle reactie na telefonische vraag. Meteen levertijd bij Bosch nagekeken.

Assortiment
ruime keuze aangegeven op de website.

Aanbeveling
goede prijs en goede kwaliteit en op tijd!!

Extra toelichting
Artikel was niet voorradig, maar er werd meteen gecheckt bij Bosch hoe snel geleverd kon worden (in 2 dgn). Dat was voor de doorslaggevend om meteen te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

G.Bankert 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vooral de nazorg en dat men het probleem thuis komt verhelpen vindt ik een groot gemak

Service
perfecte nazorg en service!
Erg klantvriendelijk!

Assortiment
De keuken was perfect samen te stellen, en als je een bepaald onderdeel of apparaat zocht was geen moeite teveel voor het personeel in Zwaag!

Aanbeveling
Heb al met veel enthousiasme vertelt over De Keukenloods!
Ook mijn man sprak veel mensen voor zijn werk bij de woningbouw, en heeft vaak aan mensen jullie naam doorgegeven als men een nieuwe keuken zocht,

Extra toelichting
Woorden zijn moeilijk te vinden hiervoor! Zie hier een super tevreden klant, en ook haar dochter heeft bij jullie een nieuwe keuken gekocht en deelt deze mening!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den Aarsen 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het plaatsen van een besteling gaat super gemakkelijk, je kan gelijk zien of het artikel opvoorrraad is

Service
Je krijgt een mail van je bestelling . plus een leverings datum

Assortiment
genoeg te kiezen

Aanbeveling
wij zijn goed geholpen

Extra toelichting
ondanks dat de oven het niet doet ,(ze komen het as maandag middag langs om het euvel te herstellen) De aflevering werd zelf in overleg met ons een dag eerder gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Teresa Venema 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

els d 06-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke webside, eenvoudige
bestelprocedure

Service
levering volgens verwachting

Assortiment
ruim assortiment, scherpe prijzen en goede levering

Extra toelichting
Ruim assortiment, snelle levering,eenvoudige betaling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima tevreden klant 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Hele goede service, alles op tijd geleverd, prima

Extra toelichting
Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan van Dijke 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M78 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Niesten 06-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
goede website, kon mooi combimagnetrons bekijken. Ja, dat is goed gegaan!

Service
snel en mijn mails worden gelezen en snel beantwoord!

Assortiment
5 pagina's combimagnetrons! Dat is super!

Extra toelichting
Goed gedaan en ga zo door!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 2013 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke website.

Service
telefonische bestelling gedaan, in overleg met uiterst kundige medewerker

Assortiment
Ze hadden precies wat we nodig hadden, onder één dak

Aanbeveling
Ja, zowel service als kennis was zeer goed.

Extra toelichting
We hebben een telefonische bestelling gedaan, die uiterst kundig en vriendelijk is afgehandeld vervolgens zijn de goederen netjes bezorgd (en punctueel) makkelijke betaling met mobiel pinautomaat. (toch ook niet belangrijk, de oude machine is kosteloos afgevoerd!) Kortom, prima service, en dat tegen een scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RAJ63 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zondagavond besteld, na vlot en duidelijk telefoontje met de expeditiefirma maandag om 12:30 al in huis !

Service
Ongevraagd werd het bestelde apparaat omgezet in een duurdere "opvolger" (stond op de bon) voor dezelfde goedkopere prijs. Volgens ons was dit echter een "voorganger" uit 2011. Gezien de specificaties van het alternatief het maar zo gelaten.

Assortiment
Bosch had ook "Bosch specials" die bij sommige webshops wel te krijgen zijn maar niet bij de keukenloods te vinden waren.

Aanbeveling
Zeer tevreden over de duidelijke communicatie van begin tot eind van de order en de zeer snelle en correcte afhandeling. Dit was ons 2e keukenloods apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Cazz123 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Prettig geholpen door enthousiast personeel!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

lego40 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
winkel erg over zichtig goed geholpen , vragen die gesteld werden na tevredenheid beantwoord.

Assortiment
keus genoeg voor het product waar wij voor kwamen

Aanbeveling
qua service en helpen in de winkel

Extra toelichting
totale plaatje prima

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

sime72 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het is heel gemakkelijk om snel een apparaat aan te schaffen.

Service
service is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Piet K. 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website en telefonische support en indien nodig email gaat snel en is duidelijk.

Service
Je wordt als klant behandeld, bent geen nummer.

Assortiment
Alle denkbare artikelen zijn te bestellen. Ik heb nog nooit misgegrepen en kom altijd weer op dit adres uit.

Aanbeveling
Uitstekende dienstverlening tegen goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bartjuh55 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke site, overzichtelijk en nette mensen die verstand hebben van het product.

Service
Prima geadviseerd door de medewerkers van Keukenloods. Daarnaast heb ik de vaatwasser binnen laten komen in Gaanderen, waar deze vervolgens netjes voor me in de bus gezet werd! Prima dus.

Assortiment
Wat ik zo zag hebben ze een breed assortiment. Ik heb me alleen maar op de vaatwassers gericht en niet naar andere producten gezocht.

Aanbeveling
Ligt mooi centraal bij mijn woonplaats Ulft. Daarnaast zijn de prijzen scherp! We zijn en blijven Nederlanders natuurlijk

Extra toelichting
Prima winkel met een goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M van der Steen 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk bestellen en je weet meteen wat het kost en wat de levertje is

Service
Keurig smsje voor levering en ook op tijd geleverd

Assortiment
Bijna bergen zo veel keuze

Aanbeveling
Aanbevelen Doe ik al een tijdje

Extra toelichting
Al met al zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Korebrits 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, fijne selectiemogelijkheden

Extra toelichting
Ook nog even een complimentje voor de monteur !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samm90 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
De aflevering ging iets minder soepel. De bestelling zou worden bezorgd tussen 7.00 en 9.15 sochtends. Best vroeg. Omdat ik nog niet volledig op het adres van levering ben ingetrokken moest ik daar sochtends nog naar toe rijden. Geen probleem, alleen werd ik om 6.45 gebeld dat de bezorger er al stond en als ik er niet binnen 5min was hij weer vertrok. Dit was best vervelend juist omdat je zo vroeg in de ochtend al je best doet om op tijd te zijn.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Merle1966 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles soepel doorlopen in weinig tijd. Duidelijke, heldere omschrijving van product.

Service
Digitaal alles te regelen. Duidelijke afspraken rondom levering die nagekomen worden.

Assortiment
Voorzover ik kan beoordelen is het aangeboden assortiment groot. Voor alles wat wils, groot of klein, luxe of simpel, duur of goedkoop.

Aanbeveling
Ik heb alleen maar goede ervaringen. Via google prijzen vergeleken en daaruit blijkt dat de keukenloods (een van de) goedkoopste is gekoppeld aan eenvoudige manier van bestellen, een goede service en een breed assortiment.

Extra toelichting
Keukenloods blijkt de goedkoopste leverancier te zijn, gekoppeld aan eenvoudige manier van bestellen, een goede service en een breed assortiment. Dan is de keuze eenvoudig, toch................

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. van Wijlen 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
de koel/vries combinatie hebben wij uitgezocht via en internet en telefonisch hebben wij samen met een medewerker keukenloods bekeken of deze keuze juist was. Wij zijn samen op een andere koel/vries combinatie uit gekomen. Met name de maatvoering is van belang en dan is het toch fijn als je telefonisch overleg kan hebben

Service
uitstekende service, juiste voorlichting, wijzigingen worden correct en direct doorgevoerd, bevestiging via mail, prima

Assortiment
veel meer keuze dan bij de gebruikelijke witgoed winkels.

Aanbeveling
goed overleg met de telefonische verkopers, geen gevoel van ze willen dit merk verkopen, snelheid waarmee het product wordt geleverd en vakkundig ingebouwd in ons geval

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Egbert83 06-09-2013

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk te vinden met zoekmachine internet

Service
Telefonisch advies op basis van + 12 jaar oud type; binnen minuten deskundig geholpen tot het juiste apparaat, terwijl het een afwijkende maat betrof

Assortiment
Snelle levering terwijl het apparaat nog bij bosch besteld moest worden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vorst 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
dudelijke site eenvoudig te bestellen

Service
correct geleverd alles volgens afspraak

Assortiment
goed

Aanbeveling
altijd

Extra toelichting
Koel/vrieskast draait een week werkt goed wat service betreft op langere termijn weet ik niet.Vorige k/v-kast zelfde merk draaide 16 jaar .levering perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M Frissen 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel gevonden wat ik zocht op internet, betalen verliep makkelijk, bestelling verliep zoals afgesproken.

Service
Telefonisch contact verliep soepel en duidelijk, de terugkoppeling over de levering was goed en werd ook aangehouden

Assortiment
Wat ik zocht heb ik tot nu toe gevonden en de prijs was zeker concurrerend

Aanbeveling
Was zeer tevreden dus zal de site zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen

Extra toelichting
Was op alle fronten met zowel de bestelling, de goederen en de bezorging uitermate tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John* 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel online te bestellen

Service
Zeer snelle levering. Voor 9 uur besteld en s'middags in huis.

Assortiment
Keuze is genoeg. eerst een andere type besteld en even later een opvolg model aangeboden voor dezelfde prijs

Aanbeveling
Zie hierboven

Extra toelichting
Zeer snelle levering. Goede informatie online van de producten. Prijs/lwaliteit verhoudingen zijn goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PADIpro 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zeer scherpe prijzen en een supersnelle levering. Maken waar wat er op de website staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b witjes arnhem 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gewoon top

Service
toppie

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
omdat je op corrrecte wijze terwoord word gestaan of mail krijgt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

agmcdonagh 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website was duidelijk. Het was even zoeken voor de bijbehorende acccessoires, maar anders was er een ruim assortiment en goede prijzen.

Service
De communicatie over de levering was meer dan voldoende.

Assortiment
Ik was heel blij met de assortiment - met name de plafond afzuigkap omdat ik moeite had om deze voor een goede prijs te vinden waar ik ook vanuit verschillende modellen kon kiezen.

Aanbeveling
Ja, de assortiment en prijzen waren goed, de aflevering is snel, de communicatie daarover is zeker informatief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle Kingma 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De keukenboer gaf ons deze tip. Op deze manier zouden we het bestaande marmeren blad kunnen blijven gebruiken in onze nieuwe keuken.

Service
Voor vakantie besteld. Contact opgenomen na vakantie. Deskundige aflevering.

Assortiment
Product uit 1995 nog leverbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Visseruiturk 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Uitstekend geregeld en op tijd bezorgd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bojoha 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews