Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17770 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2404 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

nesaya 29-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
In het weekend besteld, toch maandag al binnen.

Service
Had er voor gekozen om het artikel zelf op te halen en zou voor de moeite een cadeaubon krijgen, die is men vergeten mee te geven. Heb daarvoor nagebeld.

Extra toelichting
Snelle service vriendelijke bediening bij afhaalpunt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

KeukenPiet66 29-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles liep zeer vlot; van bestellen tot levering en pas betalen bij de chauffeur. Zo is bestellen op internet toch veilig

Service
Aan de deur afgeleverd. Doet een pakketservice ook. Kan beter. Binnenbrengen desgewenst uitpakken..

Assortiment
ruime keus in allerlei prijsklasse.

Aanbeveling
Prettige manier om keukenspullen te kopen

Extra toelichting
Gemakkelijk en veilig via internet bestellen en bij de deur betalen en dat voor een goede prijs en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

PEPI1959 29-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Alga 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik had een verkeerd type besteld en geleverd gekregen. Met de meeste service werd deze fout ongedaan gemaakt en werd de vaatwasser door De Keukenloods omgewisseld. Snel en gemakkelijk, zeer klantgericht contact!!! Aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco Peters 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestelling is makkelijk te plaatsen.

Service
Wijzigingen mbt status van de bestelling worden prima doorgegeven.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Prettige winkel om zaken mee te doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gebruiker-vaatwasser 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul-R 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site en twijfel je nog dan kan je de winkel bezoeken.

Service
Op voorraad dus kon het meteen meenemen

Assortiment
van binnen keuken tot buiten keuken

Aanbeveling
Nog niets negatiefs, dus zou het zeker aanbevelen

Extra toelichting
Fijne webwinkel, goed voorraad inzicht. Goede uitleg in de winkel (maar kan geloof ik ook via de chat) en ook zeker belangrijk zeer scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Radj Raghoe 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goedkoper

Service
netjes op tijd

Assortiment
breed

Aanbeveling
je bespaart veel vegeleken met een ander

Extra toelichting
Ik ben dik tevreden met de aankoop tot levering.Ik hoop dat de garantie service ook zo vlot zal verlopen indien nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Planting 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tojos 28-08-2013

Algemene score

6,8

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

E.S1951 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Vanuit je luie stoel te bestellen

Service
Netjes geïnformeerd en afgeleverd

Assortiment
Grote diversiteit

Aanbeveling
Ze houden zich aan de afspraak.

Extra toelichting
Ze houden zich aan de afspraak

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Boogschutteres 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te vinden, maar toch telefonisch besteld.

Service
Prima, snel geregeld. volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenmontagebedrijf 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

age45 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Het contact met de klant voor afspraken vond ik super, er werd zelfs gebeld dat de koelkast een half uurtje later gebracht werd met alles een hele goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trinibo 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kon snel en makkelijk een keuze maken. producten goed vergelijken.

Service
Leverdag was duidelijk aan gegeven. Je kunt bellen voor de levertijd en bevestiging nog via sms. Chauffeur was ook op tijd. Dus top.

Assortiment
Wij willen binnenkort nog een inbouw combi/oven aanschaffen. Gaan zeker weer op deze site kijken.

Aanbeveling
Zal anderen zeker over jullie, gezien onze ervaring tot nu toe.

Extra toelichting
Alles goed en snel geleverd en we zijn tevreden met het product tot nu toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liebhaber 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Snelle levering en afhandeling ( binnen 24 uur)

Service
Bevestiging was wat onduidelijk maar na een telefoontje werd deze alsnog gemaild.

Aanbeveling
vanwege de snelle levering

Extra toelichting
Zeker het aanbevelen waard. Een volgende aankoop zal in eerste instantie op Keukenloods worden gezocht.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Feiken 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijk op product,prijs en merk

Service
Exact volgens afspraak geleverd.Extra service sms bericht.

Assortiment
Alle merken en producten op voorraad

Aanbeveling
Voor mij unieke ervaring, zoveel keus voor een zeer scherpe prijs en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SJG Jansen 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen en in mijn geval afhaen

Service
Netjes behandeld en geholpen

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Prijs-kwaliteit goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

rijkcaro 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zondag avond besteld

Service
Dinsdag,op afspraak geleverd

Assortiment
Genoeg keuze binnen een groep (bv. vaatwassers)

Aanbeveling
Zou ik zeker doen om dat mijn ervaring geweldig is

Extra toelichting
er werd mij zelfs een luxer apparaat aangeboden voor de zelfde prijs inc. transportkosten! TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mkheiloo 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede site overzicht

Service
Besteld en drie dagen later bericht dat hij er is
Dus keurig snel

Assortiment
Genoeg van alles

Aanbeveling
Zeker makkelijk bestelen en zeer snel in huis top.

Extra toelichting
Gewoon top niks aan te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JC0103 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website duidelijk en overzichtelijk. Bestellen ging simpel en vlug.

Service
Moment van leveren verliep prima. Volgens de website zou echter het fornuis de volgende dag gebracht worden. Dit is niet gebeurd. Het fornuis is op de 4de dag na bestelling geleverd. Dit kwam waarschijnlijk door de bijbestelde verhogingsset. De latere levering was geen ramp, maar een berichtje was op zijn plaats geweest. We hebben er zelf naar moeten informeren.

Assortiment
We hadden een ruime keuze.

Aanbeveling
Gewoon erg tevreden.

Extra toelichting
Zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

s v gool 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is duidelijk.
bestelling is snel te plaatsen.

Service
Keukenloods is goed telefonisch bereikbaar en levert duidelijke en snelle service. levering op tijd. geen dagdelen waarin levering wordt ingedeeld, maar in tijdblokken van twee uur.

Assortiment
Een nieuwer model werd voor hetzelfde bedrag afgeleverd.

Aanbeveling
Perfecte service

Extra toelichting
Keukenloods is betrouwbaar en aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rupa 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede voorlichting(telefonisch)en gemakkelijk te bestellen,ik hoefde allen maar te melden dat ik dit apparaat wilde kopen enkele gegevens door te geven en alles was geregeld.

Service
Gemakkelijk telefonisch te bereiken en na bestelling zeer bereidwillig om verdere uitleg te geven

Assortiment
Ruime keuze uit het brede assortiment en zeer scherpe prijzen

Aanbeveling
Ik heb mijn vrienden al zeer enthousiast gemaakt

Extra toelichting
Ik heb de keukenloods gemakkelijk via google op internet kunnen vinden en was zeer verbaasd over de ruime sortering aan apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spykie8 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
dicht in de buurt.
word gratis thuis bezorgd

Service
vriendelijk te woord gestaan. geen lange wachttijden.
ruime keuze. betaalbaar

Assortiment
is de tweede keer dat wij hier iets kopen, groot assortiment, prijzen betaalbaar.

Aanbeveling
op veel plaatsen naar apparatuur gekeken maar keukenloods is de goedkoopste en het beste, goede service, goed gekwalificiteerd personeel weten wat ze verkopen

Extra toelichting
ik heb in de vorige blokken alles al vernoemd, voor ons is er maar een en dat is keukenloods, zijn hier al een paar keer geweest en we zijn over hun heeeel erg tevreden, zal het zeker bij iedereen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland37 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel geleverd!

Service
Bezorging op 2 hoog!

Aanbeveling
Prima zaak, levering snel, service goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 1972 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Bijzonder correcte en accurate behandeling van mijn vraag die ik via de site had gesteld.

Service
Product is geleverd voor een scherpe prijs op het afgesproken moment.

Aanbeveling
Betrouwbaar, correct, snel en voor een eerlijke prijs.

Extra toelichting
Mijn eerste ervaring met Keukenloods is prima. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BramJa 28-08-2013

Algemene score

8,7

Gemak
Website zou iets duidelijk opgezet kunnen worden

Service
Goeie telefonische ondersteuning

Assortiment
Ik was specifiek naar het bestelde product op zoek, heb dus niet de rest van jullie assortiment bekeken.

Extra toelichting
Prijs was goed, aflevering ging snel en volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leo uit Noordholland 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via de webshop was de bestelling snel geplaatst.

Service
snelle afhandeling van bestelling

Assortiment
voldoende keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Snel, goedkoop en efficiënt.

Extra toelichting
prima service voor een prima prijs. Ik kom zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frekel 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Handige website en goed overzichtelijk gepresenteerd.

Ook het direct contact opnemen met de terugbel mogelijk is zeer handig.

Service
Ik werd direct teruggebeld en werd zeer snel en professioneel geholpen

Assortiment
Naast een overzichtelijk en volledig assortiment, was de mogelijkheid om producten te vergelijken bijna onmisbaar ;)

Aanbeveling
Deze website staat in de favorieten en ik zal als men zoekt naar keukenapparatuur deze direct anbevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roparunner 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel thuis via internet

Service
Alles liep op rolletjes en volgens de afspraak.

Assortiment
Zeer ruim voor iedere beurs is er wat.

Aanbeveling
je bent gek als je dat niet doet.

Extra toelichting
Tot gauw voor de volgende bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam2406 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Het apparaat werkt heel gemakkelijk. Installeren was wel iets meer werk dan gedacht, qua snoeren en gasaansluiting. Korte snoeren, waardoor ik een verlengsnoer nodig had en een andere gasslang erop moest zetten.

Aanbeveling
Prima service, snel, goede prijs-kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jitze de Jong 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je weet welk een wensen je hebt, is het uitzoeken van apparatuur op de site vreselijk simpel.
Beperkingen vwb de ruimte zijn door een indeling naar maat geen enkel probleem.

Service
Bestel je iets dat niet in voorraad is, vrijwel direct een reactie met een alternatief aanbod.
Perikelen die hieruit voortvloeien binnen een paar uur opgelost, mail én telefonisch contact, fantastisch !

Assortiment
Zeer uitgebreid , duidelijkheid op de site, ik heb geen wensen waaraan niet voldaan wordt.

Aanbeveling
Duidelijk, snel, klantgericht én scherp geprijsd, wie wil dit nu niet ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andres70 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk product vergelijking en kosten overzichtelijk weergegeven

Service
Duidelijke afleverafspraak en gemak van betaling

Assortiment
In elke prijscategorie voldoende keus

Aanbeveling
Een zeer goede ervaring gehad met de keukenloods , ik geef het door

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

V. Hogenboom 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adri van Soeren 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles heel duidelijk op de site. En je kunt chatten.

Service
Snel

Assortiment
Heeeeeel erg grootmassortiment.

Aanbeveling
Zou altijd aanbevelen.

Extra toelichting
Dit is mijn tweede product. Ben opnieuw super tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.S.Barendregt 28-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
van huis uit alles te overzien

Service
goede antwoorden en prompte reacties

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

molen23 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mark69 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima webshop, waardoor gemakkelijk winkelen

Service
snelle levering en duidelijk tijdsraam waarbinnen de levering bezorgd wordt

Assortiment
ruime keuze in vele producten

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jonker1950 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Smits 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen een paar dagen de koelkast in huis.

Service
Ik werd gebeld dat de levering ook iets eerder kon, wat mij zeer goed uitkwam. Hoefde ik niet langer thuis te blijven. Tijdstip klopte op 5 min. nauwkeurig

Assortiment
Een van de weinige zaken die een ladenkoelkast in het assortiment heeft.

Aanbeveling
Vanwege bovenstaande ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siemens vaatwasser 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
zeer ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oliveira 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ARP123 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
na mijn vraag werd ik na 5 min terug gebeld en kon ik de bestelling ook telefonisch doorgeven.

Service
ik werd goed te woord gestaan n.a.v. mijn vraag en kreeg ook een correct antwoord.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Het loont zich om de keukenloods te bezoeken tijdens je zoektocht naar keuken apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Berger 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Geweldige service en bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Traditionele koper 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijke productpresentatie en bestelling

Assortiment
zocht maxiline vaatwasser, veel en diverse keuze

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
Samenvattend: zeer tevreden over klantgerichte organisatie en resultaat

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

micobiansk 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden op de site

Service
Goede service. Er werd zelf op zondag gereageerd op mail. Zelfs telefonisch . Dit is een echte pre voor keukenloods

Assortiment
Genoeg keus. En als je wat anders zoekt zullen ze niet nalaten op het op te zoeken en een aanbod te doen.

Aanbeveling
Goede service voor een goede prijs

Extra toelichting
Het kompleet pakket zit goed in elkaar en je wordt telefonisch goed te woord gestaan. Ook het transport is goed geregeld. Mijn komplimenten hiervoor .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R_W1 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Veel keus, snelle levering, scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

silvi 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
via telefoon besteld en 2 dagen later al in huis, geweldig!

Service
Snelle levering, service week ik nog niet?

Assortiment
voor elk wat wils

Aanbeveling
de goedkoopste webwinkel met zelfde kwaliteitmerken

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden en zal als ik weer iets nodig heb zeker kijken bij de keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

S. la Grand 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk besteld

Service
Direct volgende dag bezorgd

Aanbeveling
Goede service , snelle levering, goede prijs

Extra toelichting
Snel, goede prijsstelling en eenvoudig besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Ferwerda 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ruime keuze en genoeg info over het product te vinden.

Service
Snelle bevestiging na bestelling en super snelle levering zoals staat aangegeven. Vaatwasser binnen een dag in huis. Super gedaan!!

Assortiment
Zeer ruime keuze en voldoende voorraad!

Aanbeveling
Voor snelle en nette levering raad ik jullie van harte aan. Scherpe prijzen, snelle levering, ruime keuze in winkel en online,, vriendelijke chauffeur die het product netjes heeft afgeleverd!

Extra toelichting
Wegens een verbouwing hadden wij snel een vaatwasser nodig. De keuze was al geruime tijd gemaakt alleen was niet leverbaar in Zaandam. Online bood de oplossing en zoals beloofd hadden we de vaatwasser de volgende dag in huis (pas om 22.00 uur besteld en voor 18.00 uur de volgende dag binnen). Super service en een absolute aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews