Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 18368 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2459 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

pmweterings amHarsveld 20-02-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
we zijn heel fijn geholpen,en hebben ook de beste advies gekregen. daar zijn we heel blij mee, graag als het kan! want we zijn niet meer zo piep jong 80 jaar meschien heeft u voor ons een uit gebreid kook of bak boek voor mij. eerst moeten wennen aan de knopjes en beschrijving, want dat was wel even wennen,maar met engelen geduld zijn we er uit gekomen met onze leeftijd we zij geslaagd in ALKMAAR

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

escofier 20-02-2014

Algemene score

7,2

Service
dit is de 2de review die ik schrijf, vanwege kritiek op de levertijd is mijn 1ste review waarschijnlijk niet door de censuur gekomen. Zie de motivering.

Aanbeveling
Ik zou wel zeggen dat er van een levertijd van 2 dagen geen sprake is bij bezorgen.

Extra toelichting
Eigenlijk ben ik te moe om twee keer een verhaal af te steken over een levertijd van 2 dagen wanneer bij leverancier voorradig. Ik ontving mijn koelkast pas op de 7de dag. Telefonisch kreeg ik te horen dat die twee dagen geldt voor wanneer je je bestelling zelf af haalt, maar dat staat niet op de site bij de levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Truus beld 20-02-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen

Algemene score

9,3

Service
Helemaal meedenkend in welk apparatuur we willen kopen

Extra toelichting
Super, zoals wij zijn behandeld er is goed meegedacht en het advies was prima. Nogmaals bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie Kalisvaart 20-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer eenvoudig zoeken naar het produkt wat je zoekt.

Service
Duidelijk informatie en een zeer snelle levering

Assortiment
De keuze is ruim en in merken en prijzen.

Aanbeveling
Ik dat zeer zeker doen.

Extra toelichting
Het is voor het eerst dat we iets hebben gekocht bij keukenloods. De site is zeer gebruiksvriendelijk en duidelijk. De info na de bestelling per sms en mail helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvette 2014 20-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product besteld en was snel n huis.

Service
Goed telefonisch bereikbaar. Correct en snel met afspraak

Aanbeveling
Goede ervaring, goed product en vlotter afhandeling

Extra toelichting
Goede beoordeling omdat ik goed en snel bediend ben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nomme25 20-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Artikel makkelijk gevonden. Vergelijk mogelijkheden zijn eenvoudig.
Gemak van Ideal betalen

Service
Artikel besteld via site, binnen een uur de orderbevestiging en opvolgend de factuur binnen.
Zelfde dag nog telefonisch contact opgenomen om afspraak te maken voor aflevering.

Assortiment
Wat ik nodig had was makkelijk op de site te vinden en de sorteermogelijkheden maakt het makkelijk om naar eigen keuze te zoeken
Goede actieprijzen

Aanbeveling
In ieder geval voor internet bestellingen, de winkel heb ik geen ervaring mee

Extra toelichting
Plezierige manier van aankopen doen. Afspraken worden nagekomen. Vlotte levering op afgesproken tijd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

StephanSchudde 19-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie site, goed aanbod

Service
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Spapens 19-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Thuis gemakkelijk zonder tijdsdruk keuze maken

Service
Eerlijke betrouwbare site, die doen wat ze beloven en zeggen

Assortiment
Als je hier geen keuze kunt maken kun je het nergens. Groot divers assortiment, met dito prijzen. Voor elk wat wils.

Aanbeveling
Heb site al aan div vrienden en familie aangeraden. Kom in de toekomst hier zeker terug.

Extra toelichting
Erg tevreden over gekochte artikelen. Je krijgt waar voor ie geld. En ze komen de afspraken na. Super site. Toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robert611 19-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik kon op de site iets niet vinden en werd door de klantenservice in no time geholpen.

Service
Woensdagavond besteld, vrijdag mijn koelkast thuis. En netjes de oude weer meegenomen.

Assortiment
Ze hadden precies wat ik zocht. En waarschijnlijk ook nog een boel dat ik niet zocht.

Aanbeveling
Alles prima geregeld, niks mis mee.

Extra toelichting
Snelle service, goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J. Smallegange 19-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
brengen tot aan de deur.
en contant afrekenen

Assortiment
ruim voldoende bekende top merken

Extra toelichting
Ik ben correct behandeld, alles liep volgens afspraak. En na de aflevering kwam er nog een vraag ,of alles goed was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wendie77 19-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke site

Service
bij telefonisch contact, vriendelijk te woord gestaan en prima vervangende oplossing gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Wel 19-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering, duidelijke site met voldoende informatie. Kwaliteit product is prima. Voldoet aan verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.j. ots 19-02-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W.J. van Dijk 19-02-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bij de Keukenloods is alle apparatuur(voor zover deze aanwezig is)overzichtelijk opgesteld.

Service
De verkoper/adviseur beschikt over een gedegen kennis van zaken en geeft goed en onafhankelijk advies.

Assortiment
Voldoende assortiment aanwezig, maar wat niet bij de Keukenloods is opgesteld wordt aan de hand van technische documentatie en foto' s nader toegelicht.
(het is ook onmogelijk om ALLE apparatuur op te stellen)

Aanbeveling
Na negatieve ervaring bij 'anderen' kwamen wij bij de Keukenloods terecht.
- goede service
- kennis van zaken
- vlotte levering
- zeer scherp geprijsd
- tegen vaste meerprijs een monteur/vakman erbij.

Extra toelichting
Wat moet ik verder nog zeggen ...... ? Gewoon naar de Keukenloods dus .... W.J. van Dijk Waddinxveen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hevhees 19-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Janita Leusink 19-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker vanuit je luie stoel je laten informeren en het bekijken/aanschaffen van allerlei apparatuur

Service
met een paar muisklikken hetgene aanschaffen wat je wilt

Assortiment
assortiment is ruim, maar ben je op zoek naar een speciaal type/merk, dan kan het zijn dat je het niet op deze site kan vinden

Aanbeveling
lekker snel en makkelijk bekijken, bestellen en betalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Edwin Bolleboom 18-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Netje te woord gestaan.

Service
De levering ging volgens afspraak in tijdsvakken van 2 uur

Assortiment
Ruime assortiment

Aanbeveling
Komen hun woorden na

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

GeadL 18-02-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Super, goed als je niet zoveel via een pc spullen koopt.

Service
Ik had niet verwacht dat de oude mee ging. Ik had begrepen dat je dat moest aan geven. Had ik niet gedaan en toch ging de oude mee.

Assortiment
Als je weet wat je nodig hebt, ben je snel klaar.

Aanbeveling
snel en makkelijk

Extra toelichting
Goed, Had ik mijn kookplaat ook maar bij jullie gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

JH B 18-02-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar/ Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik heb twwe winkels vlak bij mijn huis (Zaandam en Alkmaar) dus makkelijk als het ene filiaal iets niet heeft is het makkelijk in het andere op te halen.

Service
Een mis communicatie leverde de verkeerde oven op. Deze mocht als vulling in het gat in de keuken blijven staan tot het juiste apparaat weer voorradig was. De prijs wordt aangepast aande laagste prijs op internet, waarbij terecht gelet wordt op de leveringskosten.

Assortiment
Wat niet aanwezig is wordt zosnel mogelijk geleverd.

Aanbeveling
Prima winkelketen met betrouwbare informatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mariavb 17-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
kan makkelijk vinden wat je zoekt op de site.

Service
wist niet zeker of de inbouw-koelkast de juiste aansluiting had op de deur. even gebeld en goed en snel geholpen.

Assortiment
ruime keuze in verschillende prijsklasse.

Aanbeveling
zou keukenloods zeker aanbevelen bij vrienden, vriendelijke prijzen met goede service.

Extra toelichting
uitgebreide keuze, vriendelijke service en snel thuisbezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

M.Benschop 17-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website waar je makkelijk je spullen kan kiezen. Bezorging op afspraak ideaal.

Service
Een door mij gekozen afzuigkap had een levertijd, hierdoor werd een (duurdere) wel snel leverbare voorgesteld en geleverd.

Assortiment
Ruime keuze, in iedere prijsklasse, overzichtelijk op de website neergezet.

Aanbeveling
One stop shop voor je keuken apparatuur, zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiljo Becks 17-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ronenbrenda 17-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede duidelijk site zonder veel toeters en bellen. Goed werkende zoek functie en vergelijkopties

Service
Service prima, aflevering was goed en je mocht zelf plannen wanneer.
Jammer dat er een ovenrek ontbrak en hier niet actief over gecommuniceerd werd en ik hier zelf achteraan moest mailen.

Assortiment
Van de meeste merken de topmodellen op de site en op voorraad

Extra toelichting
Tsja daar zit je dan als fanatieke hobby-kok met een oven die niet meer te repareren is. Geen zin in weken levertijd voor een nieuwe oven., of het bezoeken van 10 verschillende winkels. Ondanks de toch stevige uitgave toch maar op internet gaan zoeken. En dan kom je al snel bij de keukenloods uit, door fiks assortiment en handig site. Rustig kwaliteit vergeleken en oven uitgekozen, en toen toch even goed gezocht of ik nog een goedkoper anbod kon vinden, Wat niet het geval bleek en nog 3 jaar extra garantie bij alleen keukenloods. Dus 5 dagen na dat mijn fornuis de geest had gegeven stond een nieuwe fornuis te glimmen en werd het huis weer bevuld met lekkere kookgeuren.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Vanden Berghe Etienne 17-02-2014 In de winkel gekocht
breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
grote gemak via internet

Service
kan niet beter

Assortiment
enorm

Aanbeveling
zeker aan iedereen

Extra toelichting
een ongemak is het feit dat er geen leverings punt in Belgie is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spekkoper2 17-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed bereikbaar. Ruim opgezet.

Service
De plaatsing van de apparatuur werd keurig verzorgd door vakmensen. De afhandeling van latere werkzaamheden werd puik verzorgd door deze firma.

Assortiment
Via internet een ruim assortiment in alle prijsklassen. Snelle levering.

Aanbeveling
In combinatie met de inbouwers van de apparatuur scoren zij een hoog cijfer. Hierdoor hebben wij er oogde volgende aankoop gedaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ConnyK 17-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gert schreuder 17-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
mooie website duidelijk te overzien dus het bestellen was niet moeilijk

Service
werd goede service geboden

Assortiment
was genoeg uit te zoeken als je het hier niet vind vind je het nergens meer

Aanbeveling
heb deze site a; aan meerdere mensen aanbevolen

Extra toelichting
ben zeer tevreden over de aankoop snelle levertijd. duidelijke tekening bij het inbouwen. de bestelling die ik deed was niet meer voorradig kreeg een beter apparaat voor het zelfde geld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoeks25 17-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijk en goed bereikbaar

Service
Overleg is prima oplossing gericht

Aanbeveling
Alles is gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.J. de Joode 17-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keukenloods heeft een duidelijke site. Kom je er niet uit staan er deskundige verkopers je eventueel telefonisch te woord.

Service
De service was super. Ik had speciale voorkeur voor een leveringstijd en dit was geen probleem.

Assortiment
Ik had genoeg keuze, in verschillende prijsklasse.

Aanbeveling
Ik zou keukenloods zeker aan vrienden en familie aanbevelen.

Extra toelichting
Zeer tevreden over de service. Professionele hulp bij het maken van de juiste keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent v. D 17-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het grote pluspunt van deze site vind ik de duidelijke omschrijving van het product, dit ontbreekt vaak op andere websites. Ook zijn de eerder gestelde vragen zichtbaar op de website, erg handig!

Service
Had elders dezelfde magnetron goedkoper gezien, maar vanwege de goede beoordelingen wilde ik toch bij keukenloods bestellen. Keukenloods matchte de prijs van de andere aanbieder (zoals ook beloofd op de website). Top!

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan C. 17-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijke informatie en snelle reactie op vragen gesteld per email.

Service
Levertijd is niet geheel nagekomen, wel is hier goed over gecommuniceerd.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Scherpe prijzen waarbij men waar maakt wat men beloofd.

Extra toelichting
Na enkele keren in alle rust in de winkel mijn keuze bepaald te hebben, uiteindelijk onloine mijn bestelling geplaatst.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

TjeerdPeter 17-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke webwinkel.

Service
Goed telefonisch bereikbaar bij vragen en vlot antwoord op vraag per email. En levering volgens afspraak.

Assortiment
Ruime keuze en scherpe prijzen.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joep.borghans 13-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles makkelijk vanaf de website kunnen bekijken en bestellen

Service
Mooi verpakt en zelfs eerder dan verwacht geleverd. Zelfs meegeholpen de spullen op de plek te zetten.

Assortiment
Voor de zaken waar ik naar zocht zijn de meest actuele producten wel aanwezig.

Aanbeveling
Ben uitermate tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin0410 13-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
lekker vanuit de luie stoel een apparaat bestellen en word netjes thuis afgeleverd
heerlijk

Service
we hadden te veel overgemaakt en het wet netjes terug geboekt en nog snel ook

Assortiment
ruime assortiment voor elk budget is er wel iets

Aanbeveling
al een paar keer besteld en altijd netjes afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deniseb 13-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is prima te vinden

Service
Doen wat je belooft

Assortiment
De vaatwasser die ik initieel wilde was er niet, dus heb ik een andere gekozen

Aanbeveling
Nogmaals doen wat je belooft en prijs is laag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

judith198 13-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

eh.jansen 12-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Extra toelichting
gewoon geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mark Bakker 12-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede site, makkelijk bestellen

Service
komen afspraak na

Assortiment
hebben erg veel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frapie 11-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer eenvoudig en snel bestellen

Service
Probleempje gehad met de koelkast, dit werd direct opgelost.
Perfecte Service!
Een probleem is pas een probleem als dit niet adequaat wordt opgelost.
Dat heeft men bij keukenloods goed begrepen.

Aanbeveling
Snelle en prettige service voor een concurrerende prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John uit Zeeland 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer snelle en professionele communicatie met een dito website

Service
Prima systeem om de bestelling inclusief levering te volgen. Een afzuigkap die uit de collectie was, werd prima omgeruild met een nieuwer type voor een gelijke prijs

Assortiment
Als je het hier niet vindt...

Aanbeveling
Beste shop in Nederland

Extra toelichting
Keukenloods levert topkwaliteit voor de beste prijs in Nederland . Een bedrijf met een tevreden klant hoog in het vaandel. Professioneel advies, ruim assortiment en een zeer zorgvuldige levering maken het kopen hier tot een ware experience.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Friederichs 11-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk te bestellen, een duidelijke en klantvriendelijke site

Service
Goede en duidelijke afhandeling van je bestelling.
Goed volgbaar via orderstatus.
Ook telefonische goed bereikbaar en klantgericht.

Assortiment
Ruim assortiment, goed opgedeeld in de verschillende artikelen en merken. Toppie.

Aanbeveling
Een zeer klantvriendelijke en klantgerichte organisatie met een zeer toegankelijke site.
Ga zo door, want ik kom zeker terug.

Extra toelichting
Sjapo, ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dutton 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk en overzichtelijke site

Service
prettig contact , er wordt ook werkelijk meegedacht

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
scherpe prijzen ,en goede service

Extra toelichting
prima service en snelle levering, alles dik in orde

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rudietrompet 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle, correcte levering. Het product wat wij besteld hadden, was niet meer leverbaar. We kregen voor dezelfde prijs een nieuwer, luxer, duurder model.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verboom 63 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
geweldige zaak goed bereikbaar

Service
ze leggen de apparaten zelf in de auto

Assortiment
zeer goede sortering

Aanbeveling
ga maar naar de keukenloods daar word je pas echt geholpen

Extra toelichting
wij zijn zeer tevreden over onze aankopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nenanski 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Binnen no time mijn product besteld

Service
Volgens de procedure krijg je bericht wanneer je product klaar ligt. Ik kreeg binnen 15 min. een telefoontje dat niet mijn artikel op voorraad was en afgehaald kon worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dijkhoff 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke omschrijving en de omschrijving klopte evenals de maatvoering dus het inbouwen was een fluitje van een cent

Service
Al de gemaakte afspraken werden prima na gekomen binnen de gestelde beloofde tijdens limiet

Assortiment
Ik wist niet dat er zoveel merken waren en ook zelfs de duren merken waren volop te koop. voor een uitstekende prijs

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel echt aan aan iedereen die het horen wel en de vragen werden snel en begrijpelijk en naar waarheid beantwoord

Extra toelichting
Ik wou dat er meer winkels waren met dit uitgebreide assortiment voor deze prijs en kwalitatief goed personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniëlle Visser 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Al weer mijn 2de keuken via Keukenloods besteld, en ook deze keer weer uiterst tevreden. Ook vrienden en kennisen vragen mij regelmatig om advies, na wat praktische tips verwijs ik ze allemaal door naar Keukenloods. Niet alleen goed en mooi ook nog eens super voordelig! En bij een klacht wordt het direct naar volle tevredenheid snel opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hterwal 10-02-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de showroom duidelijk overzicht van apparatuur; alles is gemakkelijk te vergelijken met elkaar.

Service
Zeer goede service. De oven die wij wilden kopen stond niet in de showroom, maar konden we toch voor een lage prijs aanschaffen. We kregen nog extra korting ook. Daarnaast werd de oven zeer snel geleverd tot in de keuken.

Assortiment
Hoewel onze oven niet in de winkel stond, bleek hij toch in het assortiment te zitten. Er is dus veel mogelijk.

Aanbeveling
Sterker nog, we hebben de keukenloods al aanbevolen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel0110 10-02-2014

Algemene score

9,3

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. van Brem 10-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website was duidelijk en werkte goed. Heerlijk dat je alles van thuis uit kan doen en dat het goed uitgevoerd wordt.

Service
Toen de machine die we hadden uitgekozen niet voorradig was, konden we gemakkelijk een andere kiezen. Via de mail en de telefoon liep de communicatie soepel en prettig.

Assortiment
We konden veel afwasmachines vergelijken. De energiezuinige voor een haalbare prijs die we graag wilden, zat er ook bij.

Aanbeveling
Wij zijn erg tevreden over de aankoop van onze afwasmachine en over de service van de monteur.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews