Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20007 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3184 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anton E. 09-07-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Betalen en meenemen. Het artikel was op voorraad.

Service
Door deskundig personeel geholpen.

Assortiment
Heel veel keuze. Prettig voorgelicht door het personeel.

Aanbeveling
Ondanks de grote afstand die we moesten rijden om in Gaanderen te komen, was het dik de moeite waard. Goede voorlichting en extra korting.

Extra toelichting
Wij zijn naar de winkel te Gaanderen gegaan om te kijken naar een inbouwoven. Ter plaatse zijn wij op een prettige manier geholpen en van goed advies voorzien. Wij hebben een andere oven aangeschaft dan die waarvoor wij waren gekomen. Ook hebben wij nog een extra korting gekregen waardoor de aanschaf nog prettiger was. De aangeschafte oven werkt perfect!!! Bedankt Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B en E 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vriendelijk en behulpzaam

Service
geweldig

Assortiment
super

Aanbeveling
behulpzaam

Extra toelichting
de goedkoopste en kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lwj 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemak bij het opstellen van m'n bestelling

Service
Geen aanbetaling, een belletje om een afspraak te maken voor levering, de dag voor de levering een sms met tijdsblok en bij levering wordt het op de gevraagde plaats gezet.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Zie andere motivaties.

Extra toelichting
Overall is het een zaak zonder poes pas, je krijgt wat je vraagt en betaald er niets te veel voor.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees potters 09-07-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk te vinden, geen parkeergeld betalen, overzichtelijke winkel.

Service
Wij hadden een scheur in een glazen keukenkastje, dit is vervangen heeft een jaar geduurd, dit komt om de fabriek waar dit gemaakt moest worden een keer per jaar eenmalige opdrachten maakt die niet in productie zijn.
Na een jaar netjes een bericht dat het deurtje klaar is.

Assortiment
Alles is aanwezig wat in een keuken hoort te zijn.

Aanbeveling
Zie onder

Extra toelichting
in de praktijk heb ik al verscheidene mensen naar de keukenloods gestuurd met positief resultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arierieke 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanaf de keukentafel zo geregeld!

Service
Aardige bezorger, keurig op tijd!

Aanbeveling
Goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H van de Esschert 09-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig te bestellen

Service
goede service tot aan de deur

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
eenieder die wat zoekt op keukenapparatuur

Extra toelichting
Goede kwaliteit en service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem naam 1970 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

monique.bosch 09-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de site is erg duidelijk en de producten met gemak te vinden. De rest van de procedure gaat vanzelf en spreekt voor zich.

Service
Bereikbaarheid prima, wij hebben een paar keer gebeld over de aanschaf van een inbouw koelkast en zijn super vriendelijk te woord gestaan. Er is netjes een half uur voor levering gebeld zoals wij hadden gevraagd. De monteurs waren erg vriendelijk en hebben erg netjes gewerkt, alles werd opgeruimd.
De keuze om wel of niet een monteur te laten komen vind ik erg klantvriendelijk, je kiest er dan ook zelf voor om een klein bedrag meer te betalen. Ik kan me voorstellen dat dit bedrag anders in de prijs van het apparaat zou zitten, nu heb je een keuze.

Assortiment
Ik had een bepaald model voor ogen en deze was naast vele andere koelapparaten op de site makkelijk te vinden en zo ook makkelijk te vergelijken met andere leveranciers. prijstechnisch een goede prijs.

Aanbeveling
aanbevelenswaardig.....ben niet zo snel van de 8-en !!!

Extra toelichting
Alle 8-en bij elkaar.....duidelijke site, groot assortiment, klantvriendelijk en goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

alida1961 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het product waar we naar zochten was eenvoudig op te zoeken.

Service
het was handig geweest als aangegeven zou worden hoe lang de levertijd zou zijn. Toen het product eenmaal binnen was ging de afhandeling prima

Assortiment
ruim aanbod van producten

Extra toelichting
Over het algemeen zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

lolalola 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle correccte levering

Service
snel en goed

Assortiment
ruime keuze

Extra toelichting
Fijne betrouwbare service en goede degelijke producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.C.Monster 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoef de deur niet uit

Service
Netjes op tijd geleverd

Assortiment
Wat wij zochten konden wij snel vinden tegen een goede prijs kwalietijd verhouding.

Aanbeveling
Gemakkelijk en je weet van te voren wanneer het geleverd word op twee uur nauwkeurig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RvR1963 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk om vanuit je stoel thuis spullen te bestellen.

Service
De bestelde vaatwasser werd de dag na bestelling al bezorgd.

Assortiment
Genoeg te krijgen

Aanbeveling
Goede en snelle bezorging met voldoende keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkie Amsterdam 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is duidelijk en gemakkelijk te gebruiken.

Service
Snelle service, en dat voor de goedkoopste prijs!

Assortiment
Erg goed! door het grote aanbod en scherpe prijzen.

Aanbeveling
As iemand ook een gasfornuis zoekt of iets anders voor de keuken zal ik zeker deze website delen.. sterker nog, dit heb ik al reeds gedaan.

Extra toelichting
Ik ben niet iemand die snel een beoordeling geeft, maar het gemak en de prijs-kwaliteit verhouding van de Keukenloods.nl verdient een dikke "thumbs-up". Bedankt jongens!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bjornbollemeijer 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Onwijs makkelijk en goede (om) beschrijvingen

Service
Van A tot Z TOP zelfs tot aan de deur een nette en correcte afhandeling!

Assortiment
Zeer breed assortiment en goed georganiseerd!

Aanbeveling
Ik zou het iedereen aanbevelen (ook reeds gedaan!) Gezien mijn omschrijving hier boven lijkt me dat logisch.

Extra toelichting
Ben zeer te vreden over Keukenloods, goede overzichtelijke site nette en duidelijke afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein314 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke zoeken op de site en het bestellen ging ook eenvoudig.

Service
De verkeerd door mij bestelde standaard vaatwasser is snel omgeruild door een afwijkend model dat wel in mijn keuken paste.Ook de bezorging was prima in orde!

Assortiment
Keus genoeg

Aanbeveling
Prima winkel,goede service en scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

straat50 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Dian12 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goede, effectieve informatie. Met 1 belletje was aankoop geregeld. Daarna keurig de gemaakte afspraken op de mail.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.W.A. de Jong 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is goed gedocumenteerd met inbouwtekeningen en maten

Service
Vandaag besteld, morgen in huis. Ín de nacht bevestiging bestelling. Alles prima in orde

Assortiment
Ik heb geen site gevonden met een groter en/of beter assortiment

Aanbeveling
Ik heb dit reeds gedaan. Ben een kritische man, maar kwaliteit wint bij mij.

Extra toelichting
Goede kwaliteit, snel in huis, service op maat. wat wil je nog meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I van olst 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Telefonisch contact bij vragen goed bereikbaar

Extra toelichting
Duidelijk, makkelijk en snelle levering. Verder goede bereikbaarheid bij vragen over producten en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patcham 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijke site met veel keus.

Assortiment
Niet teveel, maar ook zeker niet te weinig keus.

Aanbeveling
Snel en komen afspraken na. Om 21:30 besteld en echt de volgende dag om 16:00 in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oma 1956 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Groot aanbod en scherpe prijzen, hoef je de deur niet voor uit

Service
levering conform de afspraak

Assortiment
zie gemak

Aanbeveling
hoge mate

Extra toelichting
super makkelijk en voordelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bendekoning 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke site, goed te zoeken wat je nodig hebt

Service
de medewerker in kwestie was bereid om voor ik iets ging bestellen de voorraad te controleren, en bleef ook netjes aan de telefoon terwijl ik de bestelling invoerde opdat ik deze met zekerheid op maandag geleverd kreeg, complimenten

Assortiment
ruime keuze aan verschillende merken .

Aanbeveling
goede site, veel keuze en niet duur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wim westerhof 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marten frl 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Even bellen, afstemmen en klaar!

Service
Goede, vriendelijke en duidelijke informatie door de man aan de telefoon.
(kunnen ze in sommige winkels wat van leren...)

Aanbeveling
Simpelweg makkelijk, scherpe prijs en nog gratis thuisbezorgd ook. Aanrader!

Extra toelichting
Koop niet zo vaak iets via het i-net. Het prijsverschil was echter (te) groot, en daarom contact gezocht met de keukenloods. Ging eigenlijk heel gemakkelijk en uiterst plezierig! Op afgesproken dag gebracht en de oude weer meegenomen. Perfect gewoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r bos 74 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk te bestellen en een goed overzicht van de producten

Service
zeer goede service product was niet op voorraad vervolgens een luxere versie gestuurd en gewoon de volgende dag binnn

Assortiment
meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
alles verliep prima en makkelijk

Extra toelichting
eenvoudig en makkelijk en een gratis upgrade om dat de machine niet op voorraad was is altijd meegenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Haverkort 09-07-2014 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk

Service
Prima informatie

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Goede ervaring

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

judith-100 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John-Alkmaar 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was even zoeken om bij de juiste accessoires terecht te komen.

Service
Meer dan goede service.

Assortiment
Breed assortiment. Prima.

Aanbeveling
Prettig geholpen en goed afgehandeld.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim Vr 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Telefonische navraag over online voorraad leidde direct tot telefonische bestelling en levering volgende dag!
Dus geen op internet vaker voorkomende fake voorraad!

Service
Telefonische navraag over online voorraad leidde direct tot telefonische bestelling en levering volgende dag!
Dus geen op internet vaker voorkomende fake voorraad!

Assortiment
Ruime keuze uit merken en typen.

Aanbeveling
Eerste ervaring gelijk een goede ervaring

Extra toelichting
Telefonische navraag over online voorraad leidde direct tot telefonische bestelling en levering volgende dag! Dus geen op internet vaker voorkomende fake voorraad!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elnjhen 09-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zo besteld

Service
Prima

Assortiment
Ze hebben wat ik zocht

Aanbeveling
Doet wat ze beloven

Extra toelichting
Al met al prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anique Duijvelaar-Moleveld 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De te kopen artikelen zijn
op de website goed aangegeven.

Service
Wordt prettig aan de telefoon te woord gestaan.

Assortiment
Hoop bekende merken worden getoond.

Aanbeveling
Door de prettige ervaring met de Keukenloods zal ik u zeker
aanbevelen.

Extra toelichting
De diversiteit van alle aangeboden artikelen en de prettige en snelle afhandeling van het bestelde artikel ben ik zeer tevreden over de winkel van de Keukenloods!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

nico1951 08-07-2014

Algemene score

8,5

Gemak
Goede duidelijke site

Service
Verkoper denk met je mee om het zo gemakkelijk mogelijk te maken regelde voor ons een snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

tevreden1971 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Besteld en echt de volgende dag in huis, pakket werd netjes geplaatst waar ik hem wilde hebben

Service
telefonisch goed bereikbaar en zie boven

Assortiment
jullie hadden wat ik wilde hebben

Aanbeveling
klantgericht en goede service en prijstechnisch heel interessant

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karajul 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik moest mijn huis niet uit.

Service
vriendelijk man, die leverancier, en hij nam de oude koelkast mee.

Assortiment
Keuze te over

Aanbeveling
Vlugge afhandeling van de bestelling.

Extra toelichting
IK zou opnieuw bij keukenloods bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bijltje16 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Mooie site

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Heb reeds aan een aantal mensen uw site aanbevolen

Extra toelichting
Zeer snelle levering van produkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Jonkers 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het gemak om via internet je produkt te kopen.

Service
Via de email krijg de gang van zaken over het produkt dat je koopt.

Assortiment
Het assortiment is groot .Dus voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Aan iedereen die zelf apparaten kunnen installeren.

Extra toelichting
Als je zelf handig bent , dan is het goed om via de keukenblokken je produkt te kopen. Ben je niet handig dan heb je iemand nodig die het apparaat aansluit voor jou , en dat kost vaak veel geld. Dat is minder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Savelkoul 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Internet is nu eenmaal gemakkelijk

Service
Snelle reactie na vermelding van lagere prijs elders met aanpassing van de prijs.

Assortiment
Ik vond wat ik wilde en kon vergelijken.

Aanbeveling
Zou ik niet doen als ik niet tevreden was.

Extra toelichting
Dat blijkt toch wel uit het commentaar hier boven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingege 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan zowel online, telefonisch als in de winkel bestellen.

Service
Er werd goed meegedacht, het was mogelijk om bestelling op meerdere adressen en data te laten bezorgen.

Assortiment
Zeer ruim assortiment en volgens mij voor een zeer concurrerende prijs.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan. Het is heel betaalbaar maar dan wel met een topservice en een winkel zodat je de keukenapparatuur ook in het echt kan zien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petrus01 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles op tijd volgens afspraak

Service
zie boven

Assortiment
alle merken!

Aanbeveling
is in de buurt

Extra toelichting
tevreden, scherpe prijs en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ram2014 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is zeer gebruikersvriendelijk

Service
Vlotte afhandeling van mijn bestelling

Assortiment
Zeer diep en breed

Aanbeveling
Vanwege de vlotte en keurige manier waarop mijn besteld is afgehandeld

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jwnvdewaal 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke n 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat heerlijk om niet te hoeven slepen met grote keukenspperatuur. Gezocht, gevonden: besteld, en al de volgende dag thuis!

Service
Snelle bezorging, en uitgebreide informatie over het product.

Assortiment
Veel aanbod!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 23 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima en duidelijk overzicht in de webshop; goeie mogelijkheden om producten met elkaar te vergelijken.

Service
Snelle (re)actie via telefoon en mail; goede afwikkeling en meedenken door verschillende medewerkers binnen de Keukenloods.

Assortiment
Feitelijk alle producten die je zoekt zijn aanwezig in de webshop; mocht er een product niet aanwezig zijn, kan je er altijd naar vragen.

Aanbeveling
Het is niet nodig te zoeken naar een ander bedrijf; bij de Keukenloods zit je goed!

Extra toelichting
De Keukenloods is een uitstekend servicegericht, meedenkend en klantvriendelijk bedrijf! Compliment!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Zijlstra 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles duidelijk en overzichtelijk op de website met gemakkelijke zoekfuncties

Service
Er ging iets bij mij fout en dat werd direct en keurig opgelost.

Assortiment
De meest gangbare apparatuur op voorraad en bij bestelde apparatuur duidelijke afspraken over leveringen.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, duidelijke afspraken en die afspraken ook nakomen. Waar vindt je dat tegenwoordig nog.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AC v Voorst 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Direct contact met een medewerker die dan ook een antwoord kan geven zonder doorschakelen of andere ergenissen

Assortiment
De door mij bestelde vaatwasser was volgens de site op voorraad. Op de bevestiging stond echter een ander type nr. Wel keurig een eerst volgende, maar degene die volgens de site op voorraad was was er dus niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

sjoekoeloekoe 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
perfect geregeld

Extra toelichting
perfecte koop prijs kwaliteit is oke

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid schuringa 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zo gepiept online! Goede beschrijving en afbeelding van de artikelen.

Service
Na telefooncontact met zeer vriendelijke mevrouw over de levertijd, heeft zij alle moeite gedaan om de kookplaat zeer snel te bezorgen. Pluim waard

Assortiment
Kan ik niet echt goed beoordelen. Voor mijn kookplaat zeer uitgebreide keuze met zeer veel merken en modellen.

Aanbeveling
Uitstekende service. Zou niet weten hoe het nog beter zou moeten!

Extra toelichting
Geen enkele kritiek. Gewoon zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patkir 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Veel keuze, duidelijke site, en de laagste prijzen. En dat met een prima bezorging. Dit is niet de eerste keer dat we via de keukenloods bestellen. Prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aleida51 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk van achter je pc

Service
Telefonisch overleg over vervangend type combimagnetron. Goed geholpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hub Alberts 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vooraf zelf uitzoeken en vergelijken wat je wilt.

Service
Goede service. Had een vraag buiten een antwoord een heel goed advies.

Assortiment
Zeer goed. Bijna voor elk wat wils.

Aanbeveling
Goed, geen gezeur en goede prijs

Extra toelichting
7 Jaar geleden eerste product gekocht bij keukenloods. Toen al onder de indruk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews