Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 21202 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3187 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A.J.Dullemond 17-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
via internet duidelijke beelden van apparatuur dus een gemakkelijke keuze

Service
Telefonisch informatie gevraagd is correct behandeld

Assortiment
ruime keuze aan apparatuur voor elke portemonnee.

Extra toelichting
Duidelijke foto,s van apparatuur met beschrijving.In elke prijsklasse voorradig. Telefonische vraag is duidelijk en correct behandeld vlotte aflevering(andere dag)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bepje2012 17-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk bestelproces en je wordt er makkelijk door heen gelootst

Service
Ik had nog een aantal vragen en de 3 keer dat ik heb gebeld ben ik keurig te woord gestaan.

Assortiment
Prima, veel aanbod goede prijzen

Aanbeveling
Zie wat hierboven is beschreven gemak van bestellen + service ja dat beveel ik iemand wel aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fam. van moorsel 17-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestelling en telefonische afhandeling was zeer klantgericht

Service
Perfecte afhandeling en info betreffende levering

Assortiment
Ruim assortiment met kwalitatieve merkproducten

Aanbeveling
Door de klantgerichte en snelle afhandeling van zowel bestelling als levering, zie verder bovenvermelde pluspunten

Extra toelichting
Zoals bij eerdere vragen aangegeven is de totale procedure perfect verlopen. Product wat we wilden aanschaffen stond een dag later voor een hogere prijse op de site. Na telefonisch contact is een nieuwer type voor de "oude" prijs aangeboden. Voor ons een perfecte oplossing waarvoor nomaals mijn dank.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen Versteeg 17-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Op het gemak een vaatwasser besteld in onze eigen tijd.

Service
Onze vaatwasser werd later geleverd dan verwacht, echter de klantvriendelijkheid van de medewerkster die telefoneerde maakte veel goed.

Assortiment
ruime keuze, voor ons meer dan voldoende

Aanbeveling
klantvriendelijk, goedkoop, prima installatie

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

alexmerkx 17-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede overzichtelijke informatie over het product. en en vergelijkingsmogelijkheid.

Service
Precies verzonden volgens afspraak en op de dag zelf een indicatie van de exacte aflever tijd.

Assortiment
Ruime keuze en natuurlijk voordelige prijzen!

Aanbeveling
Absoluut aanbevelen; gemakkelijk, overzichtelijk en voordelig.

Extra toelichting
Fijne winkel met ruim assortiment tegen voordelige prijzen. Toppie!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RVKM 17-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Mijn goede ervaring deel ik graag.

Extra toelichting
Prima website met groot assortiment. Ik heb al jaren een goede ervaring met Keukenloods. De levering is altijd volgens afspraak zodat ik met mijn klanten stipt kan afspreken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ystoffer 17-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is duidelijk en het product is eenvoudig te vinden.

Service
Goede service, vragen worden duidelijk beantwoord. Het product wordt netjes afgeleverd.

Assortiment
Goed assortiment.

Aanbeveling
Bestellen bij Keukenloods is eenvoudig, snel en de service is uitstekend.

Extra toelichting
Het was mijn eerste keer dat ik witgoed heb besteld via internet en het is mij uitstekend bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

oudoeenbedankt 17-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Prima

Assortiment
goed.

Aanbeveling
Goed assortiment en lage prijs.

Extra toelichting
onderdeel kapot,met een week nieuw onderdeel zonder bijbetaling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

A.P Knook 17-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestelling kon heel gemakkelijk online gedaan worden.

Service
Toen het nodig was heel snel telefonisch contact en ook online snel antwoord.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Zonder meer aan te bevelen.

Extra toelichting
Het totaal beeld is gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

happy klant 112233 17-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zelf zoeken goed kunnen vergelijken

Service
Duidelijke vriendelijke communicatie

Assortiment
Heel uitgebreid

Aanbeveling
Zou altijd adviseren bij keukenliods apparaten voor keukenvte bestellen iov bij keukenverkooer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

kick 45 16-09-2014

Algemene score

7,7

Gemak
Bestellen was snel geregeld.

Assortiment
Keuze voldoende

Aanbeveling
Levertijd was niet in overeenstemming met wat er op jullie site stond het duurde ruim een week voordat ik mijn afzuigkap binnen had op de site stond 1 a 2 dagen terwijl ik het artikel gelijk had betaald.

Extra toelichting
Afspraken nakomen dit geld ook voor levertijden anders had ik dit product elders gekocht, bij concurrenten die wel sneller konden leveren!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 17-09-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u langer heeft moeten wachten dan u gewend bent van ons.

Onze excuses hiervoor.

Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw afzuigkap.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan hoor ik graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Sylvia59 16-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online bestellen of telefoontje is voldoende

Service
Duidelijke afspraken, wijzigingen worden doorgebeld. Ook het inbouwteam heeft de zaakjes goed voor elkaar.

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Vertrouwen in Keukenloods, dus aan te bevelen.

Extra toelichting
Gewoon goed voor elkaar. Nu twee bestellingen gedaan en absoluut geen klagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Q85 16-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het was even contact opnemen met de klantenservice. Ik melde welke prijs de concurrent had gegeven en toen kregen we een hele goed aanbieding

Service
Snelle bezorging, secuur en goed. Zoals je verwacht van een bezorging

Assortiment
Eigenlijk is alles te krijgen, niet direct in voorraad maar wel altijd op bestelling te leveren.

Aanbeveling
Zeer vriendelijk personeel, direct goede aanbiedingen die weinig tot de verbeelding overlaten.
Levering volgens afspraak nadat ik op de hoogte gehouden ben van de status van mijn bestelling.

Extra toelichting
Zeer vriendelijk personeel, direct goede aanbiedingen die weinig tot de verbeelding overlaten. Levering volgens afspraak nadat ik op de hoogte gehouden ben van de status van mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mierlo 2 16-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Prima overleg over wanneer er gemonteerd kon worden. Volgens afspraak exact op tijd!

Assortiment
De twee dingen die ik wilde bestellen niet voorradig. Daarom iets anders besteld zodat het wel snel en in 1 levering kon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

lastig te versturen als je niet bekend wil worden 16-09-2014

Algemene score

8,7

Gemak
Snelle info.

Service
snelle levering

Aanbeveling
geen idee, ik wist wat ik wilde en heb niet verder gekeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinie Cappel 16-09-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam Z O
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De zoekvragen zijn eenvoudig te stellen en geven de juiste antwoorden snel en accuraat

Service
Model was uitverkocht. Wij kregen gewoon het nieuwste model voor dezelfde prijs als het oudere model. Scheelde wel 40. Euro. Klasse.
En werd ook nog 1 dag later op tijd bezorgd en de oude machine werd gratis meegenomen.

Assortiment
Keuze was snel gemaakt. Prijs kwaliteit verhouding was prima

Aanbeveling
Ik ben gewoon super tevreden.

Extra toelichting
Zie beoordeling. Zelfs de bezorger gaf een prima service. Het pinapparaat was defect. Geen probleem. " meneer, als u het met iDeal overmaakt en ik zie dat de betaling gelukt is, vind ik het ook prima". Kortom, de keukenloods ervaring was er weer eens 1 die heel erg positief is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wille396 16-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jphjph 16-09-2014

Algemene score

6,5

Service
Ik belde voor de maat van een kraan wat niet op de site stond, ik zou worden tteruggebeld, maar nooit meer iets gehoord.

Assortiment
genoeg om te kiezen

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 17-09-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet bent teruggebeld.

Onder de naam jphjph kan ik helaas geen order vinden in ons systeem. Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg. Ik ga dan voor u uitzoeken waarom u niet bent teruggebeld.

Onze excuses hiervoor.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

H.G.Cornelese 16-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Alles in een woord,prettig en goede voorlichting vlotte zending

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rian 10 16-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Vandaag besteld morgen in huis! Of een nader te bepalen dag.

Assortiment
Keuze uit een groot assortiment (vaatwassers)

Aanbeveling
Een beetje afhankelijk van hoe handig iemand is.

Extra toelichting
Het plaatsen van de vaatwasser vonden we toch wat ingewikkelder als omschreven werd, en toen zat er in de gebruikershandleiding een tip dat de handleiding voor het plaatsen apart besteld kon worden tegen betaling! M.i. Hoort dit bij de gebruiksaanwijzing te zitten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Salamander1979 16-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke website.

Service
mensen staan paraat om je van dienst te zijn

Assortiment
vergelijkbaar met andere grote webwinkels. en laagste prijs garantie vaak toepasbaar

Aanbeveling
verkopers zijn makkelijk bereikbaar. zelfs tot laat in de avond wat erg prettig is voor werkende mensen

Extra toelichting
keukenloods beoordeel ik met een ruim voldoende vanwege de goede service en bereikbaarheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RikHartman 16-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Erg makkelijke bestelprocedure met veel opties. Eerlijk gezegd ben ik de helft alweer vergeten en dat is een groot compliment.

Service
Echt zeer goed! Zondag besteld en op maandag geleverd. Op de dag van levering heb ik het afleverlocatie nog aan laten passen, dit beek geen probleem.

Chauffeur kwam keurig binnen de afgesproken tijden (blok van 2 uur).

Aanbeveling
Ik zal keukenloods.nl zeker aanbevelen. De service vind ik indrukwekkend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henksjaakkees123 16-09-2014

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Snelle aflevering van het fornuis.. Alleen jammer dat de vaatwasser pas 2 weken later kon worden ingebouwd. Dit werd niet vermeld toen wij de order plaatsten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Maritt 16-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Thuis alles bekijken en vergelijken , bestellen en de volgende dag al in huis

Service
Snel geleverd. Netjes binnen gebracht .

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie1959 16-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede webshop met duidelijke instructies en men komt afspraken na.

Service
bestelling wordt keurig netjes binnen gebracht en de oude apparatuur meegenomen

Assortiment
ruim voldoende keus.

Aanbeveling
door goede prijs kwaliteitverhouding en goede service ga ik iedereen deze webshop aanbevelen.

Extra toelichting
door goede prijs kwaliteitverhouding en goede service ga ik iedereen deze webshop aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caro2014 16-09-2014

Algemene score

7,2

Gemak
Veel keus vanaf mijn bureau, buiten normale werktijden bereikbaar.

Service
Goed. Telefonische info is adequaat. Wat ze niet weten zoeken ze op. Goede bezorg afspraken te maken.

Extra toelichting
Overall prima. Efficient en redelijk snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Jan de tevreden klant 16-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Bestelling en aflevering prima

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Doen ! Wij hebben goede ervaring.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gouke van der Vliet 16-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik geef een negen, omdat de manier van werken via de website super werkt en er direct gereageerd word op vragen.

Service
Verkeerde vaatwasserbesteld/ontvangen en binnen een dag geregeld dat er een nieuwe vaatwasser beschikbaar is en geleverd kan worden

Assortiment
Grote keuze van vaatwassers

Aanbeveling
Perfecte service en installatie

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keukenmeester 16-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda van Steen 16-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Omdat ik meerdere apparaten tegelijk wilde bestellen heb ik telefonisch besteld, goed advies en vlotte afhandeling!

Service
Door een logistieke fout de verkeerde Amerkiaanse koelkast geleverd gekregen op vrijdagmiddag. Had aangegeven dat de loodgieter zaterdag kwam, men heeft alle moeite gedaan om de koelkast op zaterdag om te ruilen. Op de afgesproken tijd dtond de chauffeur voor de deur, klasse!!

Assortiment
Ruime keus in merk en prijs, uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Superservice voor een betaalbare prijs!

Extra toelichting
Ik ben 100% tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hiredguns 16-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bij het zoeken naar een kookplaat kon ik geen selectie maken voor 4 pitten, allen voor 5 of 6. Ik was op zoek naar een kookplaat zonder wokbrander.

Service
Uitstekende service.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 1981 16-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede bestel en betaalmogelijkheden

Service
Had een probleem met geleverd apparaat maar de serviceafdeling heeft dit keurig en snel hersteld

Assortiment
Als je apparaat of andere producten nodig hebt voor een goede prijs is dit HET adres.

Aanbeveling
Betrouwbaar snel en goede service

Extra toelichting
Ik werd gewezen door een familielid op deze website en deze organisatie. Heb gekeken en de prijs kwaliteit verhouding is echt goed. De mogelijkheid om te betalen bij levering vindt een van de grote plussen. De mogelijkheid om een offerte aan te vragen behoort ook tot de mogelijkheden, dit is bijna nergens mogelijk dus TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zambor 16-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Rustig thuis bekijken en kiezen van datgene wat je wilt aanschaffen.

Aanbeveling
Ik vind de prijzen van de artikelen er het best uitkomen vergeleken met andere vergelijkbare online winkels!

Extra toelichting
Behalve de vlotte ontvangst van het product vindt ik de prijs dus duidelijk verschil maken. Ik heb al verschillende producten (apparaten) bij de keukenloods gekocht en altijd tot volle tevredenheid. Nooit iets gehad waarvoor ik contact heb hoeven opnemen, alles klopt gewoon. Prettige online zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Chantal Nijenkamp 16-09-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, en goed overleg in de winkel mbt betalen enz

Service
Prima service, helder en duidelijk

Assortiment
Voor ons was alles wat we wilden hebben ik de keuken verkrijgbaar

Aanbeveling
Ik zou ieder deze winkel aanbevelen omdat het aansloot bij onze wensen..

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden met de tot nu toe geboden hulp, en duidelijkheid mbt onze aangekochte keuken. Deze moet nog geleverd worden in november, dus nog niet in ons bezit.. We hebben allen de plafond unit afzuigkap al ons bezit..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Eisma 16-09-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Ruime parkeer gelegenheid, winkel is ook ruim opgezet.
De verkoper Oosterwolde heeft ons keurig geholpen en gaf keurige informatie over de producten.

Service
Zie boven.

Assortiment
Ruim voldoende en tevens geordend opgesteld.

Aanbeveling
Naast de bovengenoemde punten is ook het prijsniveau een niet onbelangrijke factor

Extra toelichting
Heb eigenlijk maar een opmerking,Zoals u ziet hebben wij twee producten gekocht waarvan er een een inbouw monteur van u nodig was. Echter tot mijn verbazing werden de artikelen afzonderlijk gebracht op verschillende tijdstippen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Fred en Lisa 16-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Ontvangst in filiaal goed,uitleg van de aangekochte art. duidelijk. Levertijd zoals overeengekomen. Zijn tevreden met de aankoop bij Keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnnekeSchouten 15-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk uitzoeken via de website wat ik wilde en kon bestellen

Service
hoewel er even iets mis was met de maten van de geleverde koelkast voelde ik mij daarna heel goed geholpen en kwam de andere koelkast snel.

Assortiment
wat ik zocht was goed te vinden

Aanbeveling
mijn ervaring is zeer goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin Weerstand 15-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Internet goede site, klik, betalen en volgens afspraak geleverd.

Service
Via mail zeer specifieke vraag gesteld vooraf aan aankoop. Antwoord volgde vlot en bleek prima te voldoen en geheel te kloppen.

Assortiment
Mijn gewenste witte over zat in het assortiment.

Aanbeveling
Gewoon goed, duidelijk en goede prijs. Afspraken werden zonder problemen nagekomen.

Extra toelichting
Gewoon tevreden, net zo als vorige levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

storm2 15-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
het was mij niet duidelijk dat mijn oude apparaat aan de straat moest staan. De monteur deed hier niet moeilijk over en nam het oude stuk gewoon mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Variado2010 15-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig en snel mijn bestelling 's avonds kunnen doen met behulp van telefonische verkoper.

Service
Product was niet leverbaar, maar we kregen de opvolger voor dezelfde prijs.

Assortiment
We konden kiezen uit genoeg producten

Aanbeveling
Eerste keer dat we iets gekocht hebben bij de Keukenloods, en beslist voor herhaling vatbaar. Scherpe prijs, prettig advies en correcte service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamAW 15-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bestellingen zijn heel gemakkelijk te plaatsen.

Service
als je vragen hebt dan worden deze heel goed behandeld.

Assortiment
de keuze is groot, en mocht je advies willen, dan wordt je correct en snel en vakkundig geholpen.

Aanbeveling
ik vind het persoonlijk een superstore, en ben dan ook zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. van der Wielen elektro 15-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemak van de zoekfunctie is ideaal

Service
niet nodig gehad. betaling gedaan en product is onderweg.
wel ideaal hoe het met de planning van transport zit met de mail die je ontvangt

Aanbeveling
prijs en zoekacties zijn prima te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Glider Fred 14-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke website, Uitgebreide keuze en varieteit
Telefonisch goed bereikbaar en deskundige verkopers

Assortiment
Zie boven

Aanbeveling
Scherp geprijsd, klantvriendelijke en eerlijke benadering
Doen wat ze afspreken

Extra toelichting
Er valt niets meer toe te voegen, spreekt voor zich

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

bellow2 14-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon vooraf de klantenservice bellen om de beschikbaarheid te controleren. In de winkel geen gladde verkooppraatjes.

Service
De oven werd netjes naar mijn auto gebracht. Hij bleek niet te passen. De verkoper heeft de oven keurig uit de doos gehaald en op mijn achterbank gezet. Het karton nam hij weer mee. Ondanks de drukte werd er ruim de tijd voor mij genomen.

Assortiment
Er was genoeg keus in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Duidelijk en erg klantvriendelijk. Ik was bij Keukenloods 200 euro goedkoper uit dan bij de concurrent. En daar had ik hem niet direct kunnen meenemen en was hij ook niet netjes in mijn auto gezet.

Extra toelichting
Dit was mijn eerste keer bij Keukenloods. De volgende keer gelijk naar jullie toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin Schmidt 14-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
werd geleverd door een aardige jongeman, omdat de vaatwasser niet door de voordeur kon heeft hij hem door de tuin naar de keuken gebracht. Top!

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
er is veel keus en makkelijk via internet te bestellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

H. Snelders 14-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Gemakkelijk uit te zoeken ,alle info beschikbaar online, snel besteld en snel en goed bezorgd, oude vaatwasser meteen mee terug genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaapstaats 14-09-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

RKemper 14-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Wat ik zocht kon ik snel vinden. De website is erg duidelijk.

Service
Ik ben in de winkel in Almere geweest. Dat had zeker toegevoegde waarde, want de productkennis daar was groot. We hebben goed advies gekregen en onze spullen ook in de winkel gekocht.
Twee dingen moesten thuis bij ons worden afgeleverd, en dat gebeurde op de afgesproken datum en tijd.

Assortiment
Wij hebben alles wat we nodig hadden bij Keukenloods kunnen vinden.

Aanbeveling
Ik heb hem al aan enkele personen aanbevolen. Als je op zoek bent naar (vervanging van onderdelen van) een keuken, dan kun je heel goed terecht bij de Keukenloods tegen een prima prijs.

Extra toelichting
Ik ben via zoeken oop internet terecht gekomen bij keukenloods.nl. Die kwam bij de door mij gezochte producten als goedkoopste uit de bus. Omdat ik graag wilde zien wat we gingen kopen, zijn we naar de winkel geweest en daar zijn we prima geholpen. Zowel qua advies, productkeuze, prijs en bezorging was alle prima in orde.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ruteho 14-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bij de bestelprocedure zag ik een aantal zaken over het hoofd omdat het niet genoeg opvalt bv installatie monteur.

Service
Is gewoon niets op aan te merken.

Assortiment
Ik heb gezocht op wat ik nodig heb dus heb niet op de rest van het assortiment gelet maar binnen de gewenste categorie waarop ik zocht was er voldoende keuze.

Aanbeveling
Prima winkel en service.

Extra toelichting
Dit is de 2e keer dat we iets bij Keukenloods hebben besteld en als we weer wat nodig hebben zullen we hier zeker kijken en als de prijs goed is, ook weer bestellen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne25 14-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke site met veel zoekmogelijkheden.

Service
Snel en prettig telefonisch contact gehad over mijn bestelling en een mooi prijsje kunnen maken na aanschaf van meerdere apparaten.

Assortiment
Ruim assortiment in verschillende prijsklassen. Vaak goedkoop, maar lang niet altijd de goedkoopste.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews