Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20540 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3434 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M v Dam 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het gemak dat je er zelf de deur niet voor uit hoeft. En zo`n grote koelkast past nooit in je auto. Dus heel gemakkelijk binnen 24 uur geleverd.

Extra toelichting
De prijs scheelt heel erg veel met de winkel. En met het gemak van het bezorgen is de keus snel gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit Prins 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het is gemakkelijk producten te vergelijken

Service
telefonisch goed te woord gestaan

Assortiment
ik kon een goede keuze maken

Aanbeveling
goed te vergelijken; lage prijs

Extra toelichting
Het zou nog beter kunnen wanneer op de website duidelijker vermeld staat dat de snelle levering alleen geldt voor producten die op voorraad zijn. Nu is het omslachtig om daar achter te komen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H. Everts 02 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je besteld de ene dag en wonder boven wonder is het apparaat er al de volgende dag. heel prettig.

Service
heel vriendelijk ter woord gestaan. en mijn vragen beantwoord.

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
ja het gemak.

Extra toelichting
overzichtelijk bestelling uitzoeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van straten 76 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Koelkast besteld, werd gebeld met aan betere aanbieding waarop ik de bestelling heb aangepast naar het geadviseerde model Fantastische manier van pro actief handelen. Koelkast werd geleverd maar helaas verkeerde model Dit kan altijd gebeuren maar gaat om hoe je een probleem Oplost. Zelfde dag nog werd de juiste koelkast geleverd. Top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnie1971-d 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Prima levering, volgende dag al geleverd en oude machine door vervoerder meegenomen. Zou er zo weer bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam Wilhelmina 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Betreffende verkoper heeft ons goed geholpen .
Ook heeft hij alternatieven aangedragen. Kortom meegedacht.

Service
Uitstekende info o.a voor het afleveren.
D.m.v een sms werd het tijdstip van afleveren doorgegeven.

Assortiment
Het artikel was niet op voorraad, maar een soortgelijk artikel wel en daardoor kregen we wel de miste info en kon de bestelling onmiddellijk worden geplaatst

Aanbeveling
Wij kochten en kopen al onze artikelen voor de keuken al jaren bij de keukenloods, o.a vanwege hun service, lage prijzen , meedenken in oplossingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo van Wijk 13-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en snel bestel proces

Service
Op zondag besteld en op maandag tussen 12 en 2 bezorgd.

Extra toelichting
Gekregen wat de website beloofde zelf goedkoper dan gedacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.10 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Fijn dat het bezorgd wordt,nog fijner zou zijn als jullie ook de mogelijkheid hebben het apparaat op de juiste plaats te zetten. Ik als jonge vrouw met zulke grote spierballen kreeg hem niet op zijn plek en zeker niet een trap op! (Onze keuken is op de eerste verdieping)

Extra toelichting
Tevreden,snelle levering,ruime keuze uit apparaten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Voorwaarden 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
gemakkelijke bestelling en afronding

Service
Duidelijke afspraken m.b.t. levering en betaling

Assortiment
Aanbod van complete pallet.

Aanbeveling
goed geregeld

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

P.J.M. Tiel 13-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
aankoop via internet en bezorging aan huis

Service
bevestiging aankoop was snel
, na betaling bleef het stil . geen leverdatum bekent

Assortiment
goed ik wist wat ik wilde hebben, maar had liever gehad dat men meteen zou vertellen dat het niet voorraadig was en het via de fabrikant geleverd zou worden

Extra toelichting
wasdroger was besteld maar bleek niet op voorradig te zijn. moest via de groothandel komen en die liet ook lang niets van zich horen na verschillende telefoontjes eindelijk bezorgdatum bekend. ik was al bang omdat ik betaald was dat er niets geleverd zou worden, dat hoor je vaker bij internetaankopen . maar achteraf is het toch goed gekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

billyocean 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en duidelijk te vinden

Service
Goed en duidelijk conform afspraak geleverd

Assortiment
meer dan voldoende keus

Aanbeveling
Goede prijs prestatie verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eijsbroek 13-08-2014 In de winkel gekocht
zaandam xxl
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer goede telefonische bereikbaarheid en overleg met elke medewerker prima verlopen.
Begrip voor de datum aanpassen ivm met onze vakantie voor het plaatsen van de keuken

Service
alles prima verlopen
Allen jammer dat de verlichting in het steckbord anders was dan afgesproken

Assortiment
bij jou keuken naar keuze kon je niet uit alle laminaatbladen/planken kiezen
het blad in de showroom was onze favoriet maar bleek niet meer beschikbaar

Aanbeveling
ik zou jullie zeker aanbevelen en heb dat inmiddels ook al gedaan bij meerdere msnsen.De reacties op onze geplaatste keuken en de materialen is erg enthousiast door iedereen

Extra toelichting
Zeer goed bedrijf en aan te bevelen ook aan mensen die hun budget in de gaten moeten houden. Er wordt creatief met je meegedacht en de luxe die er dan toch bij geleverd wordt is heel welkom geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben van Kaam 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit thuis bestellen wat je nodig hebt

Service
Na het bellen was het zeer duidelijk welke onderdelen extra nodig waren, ik werd keurig en klantgericht te woord gestaan

Assortiment
Zowel standaard apparatuur als specifieke accessoires waren snel leverbaar

Aanbeveling
Professionele en efficiënte organisatie met klantgerichte mensen aan de telefoon als je zo nodig hebt, goede bereikbaarheid en snelle levering zelfs van onderdelen die niet echt gangbaar zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Bernstein 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke telefonische toelichting. Heb de betelling na toelichting direct telefonisch gedaan

Service
Ik kreeg ongevraagd nog 30 euro korting!

Assortiment
veel keus, waarbij ik goed geholpen ben.

Aanbeveling
Snel en scherp geprijst

Extra toelichting
Ik wilde een voordelige vaatwasser en kreeg hier een prima, niet opdringerig advies in. Oude vaatwasser kon zo mee. Geen bezorgkosten en nog korting ook, kortom: topservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanes11 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed toegankelijk

Service
Denken met je mee

Assortiment
Wij hebben er alles kunnen vinden en vergelijken

Aanbeveling
Zeker hier kijken en kopen. Volop keuze en goede prijzen

Extra toelichting
Makkelijke site, prijs kwaliteit is top. Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

monianja 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
product gemakkelijk gevonden

Service
goede afhandeling bestelling en melding van levering !!

Assortiment
geruime keuze !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ch.eyck 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb eenvoudig kunnen bestellen via de website van Bol.com

Service
Er is sprake van een snelle levering. Vooraf kan geinformeerd worden wanneer de levering verwacht kan worden.

Assortiment
De Keukenloods heeft een zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Prima service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toine2014 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen on line en
telefonische ondersteuning bij keuze

Assortiment
Goede keuzes kunnen afwegen ten opzichte van prijsstellingen

Aanbeveling
Afspraken exact nagekomen ondanks vakantietijd.

Extra toelichting
Zie deelmotivaties

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rinus29 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudig om verschillende producten te zoeken en te bekijken.

Service
Flexibel in communicatie over het aan te schaffen product, snelle terugkoppeling en adequaat gehandeld toen bleek dat product elders goedkoper verkrijgbaar was.

Assortiment
Niets gemist van wat ik zocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mxnooije 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk opzoeken op website

Service
Werd zelfs op zondag opgebeld over de koel/vriescombinatie, omdat ik een vergissing had gemaakt.

Assortiment
Keuze zat!

Aanbeveling
Gewoon aan iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neije060 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ruim assortiment, overzichtelijke website en gemakkelijk besteld

Service
Snelle levering en goed verpakt ter voorkoming van beschadegingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk en margriet 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
even mailen en het is geregeld

Service
snel en op tijd.

Assortiment
veel aanwezig op de site.

Aanbeveling
omdat ik tevreden ben.

Extra toelichting
snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renske Boelens 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het bestellen ging erg makkelijk

Service
Wauw, voor 24.00 uur besteld morgen in huis! En dat je in kan loggen om te zien hoe laat de bezorger komt in een tijdvak van 2 uur ( en niet een halve of hele dag) is super

Extra toelichting
Erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roel 66 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Krijg genoeg info omtrent de bestelling. Eeen goede logische stappenplan.Ondanks zondags bestellen voor 22.00 uur, de volgende dag bezorgd=doen wat er beloofd is

Service
Nog niet van toepassing, maar gezien de revieuws zit dit wel goed

Assortiment
Alles zit erin omtrent de keuken

Aanbeveling
wij hebben dit zeer positief meegemaakt en de beoordelingen zie boven. is de reden om anderen deze website te laten bezoeken

Extra toelichting
* goede verzorgde website * een goed begrijpbare stappenplan * verschillende manieren voor betalingen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul Nijmegen Noord 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mail contact. Direct antwoord. Direct zaken doen.

Service
Netjes op tijd afgeleverd.

Aanbeveling
Super produkt voor een zeer mooie prijs.... Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kris Van Humbeeck 12-08-2014 In de winkel gekocht
Rosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed overzicht via de website.

Service
Na een telefoontje kon ik de juiste informatie krijgen en het artikel ophalen.
Vlotte hulp om alles in de wagen te steken.

Aanbeveling
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Dus zeker een aanrader om een kijkje te gaan nemen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

familiePotter 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Onze nieuwe vaatwasser werd
bezorgd, wat wij prettig vonden was dat er een globale tijd vermeld werd zodat we niet de gehele middag er voor thuis hoefden te blijven. De chauffeur nam zelfs de moeite ons te melden dmv een telefoontje dat het een kwartiertje later werd.

Assortiment
Veel keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G te Raaij 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk en makkelijk

Service
vriendelijke bezorger

Aanbeveling
zie hierboven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bob1234567891011121314 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
goeie leesbare website,
makkelijk benaderbaar,
makelijk bestelproces kortom prima

Assortiment
ik vond hier wat ik zocht en tegen de prijs die ik scherp vond.

Aanbeveling
snelle levering en zonder schade oid.

Extra toelichting
al met al prima. dit is internet bestellen zoals het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.d.bennema en a.m. bennema-klimp 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk te bestellen en op de aangegeven tijd bezorgd

Service
Goede berichtgeving i.v.m. order bevestiging en tijdstip via sms prima doorgegeven. Een tip: klanten moeten hun drempel wel even beschermen i.v.m. beschadiging. Hebben we zelf nagelaten.

Assortiment
er kon gekozen worden uit vele apparaten in dezelfde categorie (in dit geval ovens)

Aanbeveling
Vanwege de goede ervaring kan ik het van harte aanbevelen.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

HeinJ 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de bestelling, betaling, levering verliepen soepel, prima.

Service
de bestelling kwam keurig op tijd, en het mee terug nemen van de oude magnetron was geen probleem hoewel die achter in de schuur stond en niet bij de voordeur.

Assortiment
Ruim assortiment en zeer concurrerende prijs.

Aanbeveling
Goed, niks opaan te merken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

robert schipper 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Prima koelkast gekocht, duidelijk en goed advies, snelle levering. Wij zijn erg tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MaTe2000 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke webshop. Uitzoeken klikken klaar.

Service
Betalen bij afleveren contant of met pin. Niets vooruit betalen en netjes gebeld wanneer ze de koelkast kwamen brengen.

Assortiment
Genoeg om een goede keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
De goedkoopste op internet met verschillende keurmerken. En een telefoon nummer dat je kunt bellen waar je iemand aan de lijn krijgt die er ook werkt.

Extra toelichting
Goedkoop en snel geleverd, na 2 dagen was de bestelling gereed voor verzending. De volgende dag gebeld dat de koelkast geleverd zou worden. Twee uur voor levering telefoon dat de koelkast onderweg was. En toch €25,- goedkoper dan de webshop van Mediamarkt. Scheelt toch weer en de oude kon mee retour wat een rit naar de stort bespaarde. Dus ja, een goede beoordeling en niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja Naus 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kunt alles goed vergelijken, winkelen vanuit je luie stoel.
Ook de mening van anderen bekijken.

Service
Aflevering telefonisch bevestigd, samen betere datum afleverdatum afgesproken en ook nagekomen.

Aanbeveling
Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cornelly 12-08-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke en simpele site. Producten vergelijken is erg handig!

Service
Duidelijke informatie.

Assortiment
Precies wat ik zocht voor de laagste prijs

Aanbeveling
We hebben hier nu 4 apparaten besteld en alle bestellingen Zijn super goed verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

nicoline40 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website snelle reactie op email

Service
Koolfilter besteld voor afzuigkap stuk geleverd 1 telefoontje word meteen nieuwe opgestuurd

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Leuk contact via email, meerdere apparaten nodig leuke prijs gemaakt, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie van Bladel 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijke site en als je wilt kan je nog bellen voor verdere inlichtingen

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Drie keer iets besteld en drie keer is het netjes afgewerkt. Maar ik heb geen ervaring met stukken dus.....

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marijke & Henk 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk via de site uitzoeken vergelijken en kopen

Service
Ergens anders goedkoper meld het en je krijgt ook je prijs en de bezorging gratis en beleefd dus prima

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Beter kan niet dus de Keukenloods voor iedereen,

Extra toelichting
Ik heb nu 2 producten gekocht dus mijn volgende aankoop is bij de Keukenloods

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan de Vries 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Koelkast snel gevonden via kieskeurig. En makkelijk besteld.

Service
Nadat de order klaar stond werd ik netjes gebeld voor een bezorgafspraak. Bezorger belde half uur van te voren, zodat je ook nog tijd hebt om bijvoorbeeld naar huis te gaan.

Assortiment
Heb gezocht via kieskeurig, kan hier eigenlijk niet over oordelen, maar zal wel goed zijn.

Extra toelichting
Inbouw koelkast besteld, nadat deze na een aantal dagen binnen was bij keukenloods werd er netjes gebeld voor een bezorgafspraak. Bezorger belde ook nog half uur van te voren, zodat je weet dat hij er bijna is. Koelkast werd ook tot in de keuken afgeleverd in plaats van tot over de eerste drempel zoals in de e-mail stond. Erg netjes allemaal. Oude koelkast werd weer mee terug genomen ondanks dat ik vergeten was de snoeren af te knippen zoals in de e-mail stond. Al bij al erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H. Hylkema 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Keukenloods heeft goede producten voor een zeer scherpe prijs. De bestelling, en bezorging verlopen probleemloos.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hoft 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pikemaster440 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Dichtbij

Service
Goed uitleg en duidelijk

Assortiment
Verschillende apparaten op voorraad en veel demo,s

Aanbeveling
Prima service

Extra toelichting
Duidelijke uitleg en snel bezorgt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E. Kranenburg 12-08-2014 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke internetsite

Service
goed geholpen in de winkel in gaanderen

Assortiment
voor ieder wat wils

Aanbeveling
prima winkel

Extra toelichting
we zijn zeer tevreden over de service etc.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Aad Leite 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel via internet en een goeie prijs

Service
Keurig op tijd geleverd

Assortiment
Veel in aanbiedingen

Aanbeveling
Op basis van mijn ervaringen zou ik dat doen

Extra toelichting
Uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. de Hoon 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideaal gewoon thuis rustig uitzoeken wat je wil, top

Service
Ook de service prima, onze vraag was een half uurtje van te voren bellen en dat is ook keurig gedaan, prima dus

Assortiment
De keuze is reuze, dus je hoeft echt niet verder te zoeken bij andere side's

Aanbeveling
Zie bovenstaande en daar door zou ik zeker de keuken loods aanbevelen

Extra toelichting
Gewoon prima zaak. We hebben een vaatwasser besteld, een half uurtje later zagen we dezelfde vaatwasser €100.- euro goedkoper. Een mail gestuurd, ( was na 21 uur) meteen 's morgen een mail terug dat we de vaatwasser ook €100.- goedkoper kregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winifred1949 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Prettig winkelen, ruim assortiment waardoor er gemakkelijk een keuze kan worden gemaakt. De orderstatus I s wel lastig te volgen omdat er geen track en trace nummer bekend is.

Service
Uiterst klantvriendelijk met een welkomgevoel.

Assortiment
Ruim assortiment tegen betaalbare prijzen.

Aanbeveling
Keukenloods Zaandam is prettig om te winkelen .

Extra toelichting
Goede informatieverstrekking bij het kopen van een product. En blij met mijn afzuigunit!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

thei 1523 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
ruime assortiment met betaalbare prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 00000 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
We hadden spijt van de keuze van afwasmachine. Na 10 maand gebruik hebben we daarover gebeld. Ze namen de oude machine retour en leverden (tegen meerprijs) onze keusmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy18 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede info, eenvoudig te bestellen, goede helpdesk

Service
afspraken zijn nagekomen (enkel voerder was beetje later dan voorzien en hij nam de lege verpakking niet mee)

Assortiment
gevonden wat we zochten

Aanbeveling
alles liep vlot, dus drempelvrees moet er niet zijn

Extra toelichting
zie aparte rubrieken, we kenden de firma niet, service levering,afspraken, betaling bij ontvangst waren meevallers

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

pronk55 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
bestellen is zo gedaan, je moet wel weten wat je nodig hebt, als je iets moet vervangen luistert het nauw!

Service
op tijd en vooral de monteurservice was uitstekend

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
heb ik al gedaan

Extra toelichting
Prima, op alle punten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews