Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17339 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2257 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

toossan 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk via internet bekijken, Later in overleg met het telefoon team bestellen dan komen nog meer mogelijkheden aan bod

Service
Het telefoon team is prettig in gesprek en denkt met je mee. Geeft ook andere mogelijkheden aan die dan direct bekeken kunnen worden.

Assortiment
Groot assortiment. In de winkel ook veel te bekijken, goed en degelijk advies in de winkel. Ook hier wordt naar een passende oplossing gezocht.

Aanbeveling
Meerdere keren al andere kennissen naar jullie website en winkel verwezen.

Extra toelichting
Ik weet dat in mijn omgeving, die op de hoogte zijn van jullie bestaan positief reageren. Misschien nog zinvol om wat meer bekendheid in de omgeving van Enschede te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BZ57 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eerst in de webshop een inbouwkoelkast uitgezocht en in het filiaal Zaandam besteld. Prima service, zeer vriendelijk geholpen.

Service
Afspraken goed nagekomen, keurig ingebouwd door inbouwteam. En net even wat extra door een extra deurtje boven de koelkast ook te af te stellen.

Assortiment
Alle grote merken aanwezig tegen zeer gunstige prijzen.

Aanbeveling
Ik ben zelf zeer tevreden over hoe alles is gelopen van verkoop tot inbouw. Kan niet anders zeggen dan een topper.Kom zeker terug.

Extra toelichting
Prima geholpen, snel geleverd en ingebouwd voor een prima prijs. 100% tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prisje86 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is gemakkelijk in gebruikt en spreek voor zich.

Assortiment
Groot assortiment en belangrijk nog, keukenloods is vaak ook een van de goedkoopsten online.

Aanbeveling
Het bestellen gaat gemakkelijk en er wordt snel geleverd. Erg fijn. Daarbij wordt er goed gecommuniceerd over de factuur en de levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk K. Amsterdam 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede duidelijke web site gemakkelijk te bestellen

Service
Vriendelijke behulpzame medewekers

Assortiment
groots veel keus

Aanbeveling
Na eerdere ervaring komt
het ter spraken dan is het 1e wat opkomt de keuken loods

Extra toelichting
Heldere en duidelijke web site met royale keuze mogelijkheden. Zowel via online of in de winkel hulp nodig staat er altijd iemand paraat met woord en daad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christina52 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Groot gemak omdat je via internet snel kunt bestellen, want met warm weer kun je niet lang zonder koelkast.

Service
uitgezochte koelkast was niet op voorraad, maar kregen een ander aangeboden tegen een aantrekkelijke prijs die op voorraad was.

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
Snelle levering.

Extra toelichting
Snelle levering, alternatief aangeboden tegen aantrekkelijke prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dstiger 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site en heel gebruiksvriendelijk! Bij levering van de inbouwkoelkast zaten er alleen te weinig schroeven bij.

Service
Helemaal super! Er was iets verkeerd gegaan met t aanvinken bij de keuze 24-uurs levering, maar na 1 telefoontje werd dezelfde dag de koelkast toch nog geleverd. Ons gekozen model bleek echter beschadigd en de laatste te zijn. We kregen voor hetzelfde bedrag toen een duurder model aangeboden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

G. Nelissen 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Aan een kant is het jammer dat je na de bevestigingsmail nog zelf moet bellen voor een afspraak. Hierdoor is de levering niet en dag later zoals op de site is vermeld.

Service
Duidelijke site en goede informatieve e-mails

Assortiment
Zeer grote keuze.

Aanbeveling
Ze hebben een breed assortiment tegen hele mooie lage prijzen. Betrouwbare levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel05 12-08-2013

Algemene score

8,0

Gemak
Het bestellen verliep zonder problemen.

Service
De vaatwasser werd de dag na de bestelling geleverd binnen het aangegeven tijdframe van 2 uur. De oude werd meegenomen.

Aanbeveling
prima winkel, maar ik heb nog maar één ervaring

Extra toelichting
Ik ben goed trevreden over de aankoop van een geintegreerde vaatwasser

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jonn82 12-08-2013

Algemene score

8,3

Gemak
Ik vond het makkelijk te vinden wat ik zocht, en bestellen was zo gedaan.

Service
goede servise, werd gebeld wanneer ik het bezorgd wilde hebben. dag voor levering kreeg ik een sms met een 2uurs indicatie dat het bezorgd werd! super ideaal!

Assortiment
royale keuze in wat ik zocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ronscheffers 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor 2200 uur besteld , volgende dag voor 12en in huis

Service
In huis afgeleverd, in de keuken zoals gewenst. Oude vw meegenomen, zonder geZeur.

Assortiment
Ruim assorti voor de keuken.

Aanbeveling
Goed verhaal goede constructie,goede communicatie, alles zoals je wenst maar weinig ziet.

Extra toelichting
Bovenstaande is alles zeggend. Perfecte club voor je keuken apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Buitenwerf 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Na even zoeken op de site bleken de artikelen eenvoudig en goed te vinden te zijn. Ook doorverwijzingen en vergelijkingen waren prima te volgen.

Service
Telefonische informatie werd correct gegeven en zowel het afleveren alsmede het retour nemen van oude apparatuur verliep probleemloos.

Assortiment
Alles wat nodig is in de keuken bleek te vinden.

Aanbeveling
Snelle, correcte en eerlijke webwinkel. Waarbij service ook werkelijk service is.

Extra toelichting
Zie antwoorden bij de vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sauer62 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Als ik keukenloods in tik krijg ik direct het hele assortiment

Service
We hadden in eerste instantie een siemens besteld, eenparig, maar na een telefoontje uit garanderen hebben we een pelgriminductieplaat genomen.

Assortiment
Genoeg kezuze

Extra toelichting
Prijs kwaliteit is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerentanja 12-08-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria15 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke showroom

Service
Prima medewerkers

Assortiment
goed gesorteerd

Aanbeveling
Hier vind je waarschijnlijk wat je zoekt en voor een goede prijs

Extra toelichting
Prima, niets mis mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ostara82 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel keus,alles staat uit waar je uit kan kiezen!

Service
Snelle service,weinig wachttijd,helpen je meteen opzoeken en wat het kost

Assortiment
Super veel,voor elke portemonnee

Aanbeveling
Ik stuur iedereen door!

Extra toelichting
Ik ben er blij met mijn spullen. Netjes geleverd ook en altijd op de hoogte gehouden wanneer iets zou binnenkomen. Nu alleen nog op de nalevering van de pannenset wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grillet 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
makkelijke site

Service
ook telefonisch vontact

Aanbeveling
prijs en gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. van Doorn 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima website. Keukenloods is per mail en chat goed bereikbaar voor vragen. Ook word je vanaf de online aankoop en de levering van het product goed per mail geïnformeerd over de status: zo weet je exact waar je aan toe bent.

Service
Voordat wij de koelkast gingen aanschaffen heb ik gechat met een medewerker van Keukenloods omdat ik nog wat vragen had over het product. Ik werd hierbij goed geholpen. Ook het maken van de afspraak om het product te bezorgen en de daadwerkelijke levering verliepen vlotjes.
Omdat wij best wel haast hadden met de koelkast heb ik gevraagd of het mogelijk is dat bij een vertraging van de levering ik de koop kan annuleren. Dit bleek het geval: achteraf was het product nog eerder dan verwacht bij mij in huis!

Aanbeveling
Zeker een aanrader!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wijnen1 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijne en overzichtelijke site, werkt prima.
Goed apparatuur vergelijken en prijzen naast elkaar zetten

Service
Zeer gedetailleerd moment van aflevering.
Telefonisch afspraak gemaakt. Zeer tevreden. Afspraken zijn precies nagekomen.

Assortiment
Erg uitgebreid assortiment. Heb niet de neiging nog eens bij andere winkels te gaan kijken.

Aanbeveling
Deze winkel is aanbeveling waardig. Apparatuur top en volgens afspraak geleverd.

Extra toelichting
Prima webwinkel, zeer goed en snel mailverkeer, afspraken zijn nagekomen, prijzen zijn concurrerent. Een dikke 9. Als de vervoerder de oven nog een trap omhoog had gebracht had ik er een 10 voor gegegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. Poesmans 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling geplaatst en binnen een half uur had ik iemand aan de lijn voor een bezorgafspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

barthuttinga 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snel afgeleverd rond de afgesproken tijd. Binnen 24 uur na bestelling al geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Drent12 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Zeer snelle en goede levering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

naam6023 11-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Hanssen 11-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke en snelle website

Service
Snelle levering

Assortiment
Alles wat je nodig heb is te vinden bij keukenloods

Aanbeveling
aan een ieder die keuken apparatuur nodig heeft

Extra toelichting
Super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon Smit 11-08-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk bereikbaar, en alle dagen geopend.

Service
Door medewerker goed en vriendelijk geholpen, en op een aanbieding gewezen.

Assortiment
Niet overvloedig, maar voor mij voldoende

Aanbeveling
Voordelige prijzen en goede medewerkers.

Extra toelichting
Alles is naar wens verlopen. De aflevertijd klopte ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miran1972 11-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Keurig zeer snelle aflevering! Geen enkel negatieve opmerking over de Keukenloods.nl Ik zou het zeker iedereen aanraden om hun bestelling hier te plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cas lankveld 11-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanaf de bank besteld de volgende dag een koelkast in huis. Verkeerde model besteld.
Ruilen geen enkel probleem
Verliep enorm soepel

Service
Verkeerde koelkast besteld
Doos opengehad enz
Ruilen geen enkel probleem

Assortiment
Geen ideelijkt me wel goed

Aanbeveling
Al twee keer gedaan deze week

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

de vries 77 11-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het hele assortiment makkelijk via internet bekijken. Met daarbij de specificaties, foto's en prijzen

Service
geen problemen gehad met bestellen en bij telefonisch contact duidelijk antwoord gekregen

Assortiment
ruime keuze uit merken en modellen

Aanbeveling
positieve ervaring gehad. niet duur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

P.schaap 10-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Keurige site en zeer scherpe prijzen

Service
Keurig op de hoogte gehouden van afleverdatum

Aanbeveling
Goedkoop snelle levering

Extra toelichting
Aanbevelenswaardige site voor snelle levering voor een zeer scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam231234567890 10-08-2013

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

ruth1953 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
simple en telefonisch goed bereikbaar

Service
snelle reactie en goede follow up

Assortiment
aanwezig wat ik zocht

Aanbeveling
goede tent!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Komen 10-08-2013 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Wij wisten precies waar we voor kwamen dus was hoefde er niet echt service verleend te worden.

Assortiment
Er was meer dan genoeg keuze voor ee inbouwkoelkast.

Aanbeveling
ruime keuze. goed opgezette winkel en indeling.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Herkelman 10-08-2013 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Willi Schiefer 10-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gewoon goed en vakkundig gedaan.

Service
Gewoon prima valt verder weinig over te zeggen

Assortiment
Van vroeger weet ik dat ze veel keuze hebben

Aanbeveling
Ze moeten dan wel in de winkel zelf gaan kijken, is heel leuk.

Extra toelichting
Verder geen opmerkingen als het goed is het gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BJM Tol 10-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

koffieanan 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk via de site

Service
Ondanks enige problemen alles goed geregeld.

Assortiment
Via andere site hierop gekomen, dus kan beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

LeoR1967 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel eenvoudig te bestellen via internet, de site is overzichtelijk en duidelijk

Service
Een klein foutje in de bestelling is via telefonisch contact direct rechtgetrokken

Assortiment
voldoende aanbod

Aanbeveling
goede ervaringen

Extra toelichting
Een prettige website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.A.A. van der Maas 10-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vragen worden direct beantwoord, advies is correct en het assortiment groot, levering conform afspraak.

Service
goed advies, correcte levering.

Assortiment
voor elk wat wils, zeer groot assortiment in even zoveel merken, meesten vrijwel direct leverbaar

Aanbeveling
koop rustig via de keukenloods, advies is goed, service is goed en de prijs is reëel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Geert Jacob 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer overzichtelijke site met voldoende informatie en behulpzame gebruikersreviews, vraag en antwoord.

Service
Aangegeven levertijd (1/2 werkdagen) was in eerste instantie niet helemaal correct. Onder de button "info levertijd" was wel de juiste levertermijn aangegeven (4/5 werkdagen). Zeer vriendelijke telefoniste, die een afspraak maakt voor levering (perfect). Oude apparaat werd volgens de afspraak meegenomen.

Assortiment
Ruim assortiment, veel keuze. Als je iets zoekt, kijk dan even bij keukenloods.nl. Die hebben het vast wel!

Aanbeveling
Prima service, betrouwbaar en ruim assortiment tegen een mooie prijs.

Extra toelichting
Breed assortiment, overzichtelijk en makkelijk te gebruiken site. Goede service en afspraken worden nagekomen. Kortom prima internetwinkel. Ik zou niet echt iets kunnen bedenken om dit concept te verbeteren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jul2z 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dinje 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zelf zoeken,vergelijken en eventueel nog hulp krijgen!

Service
Je besteld geeft aan wanneer je iets bezorgd wilt hebben en het is zo gebeurt!

Assortiment
Grote keuze in merken en prijzen, prima!

Aanbeveling
Ik ben er zeer tevreden over en daarom raad ik het iedereen aan de wil bezuinigen en zelf wilt zoeken naar een goed alternatief.

Extra toelichting
Super tevreden bij al onze aankopen voor de nieuwe keuken en het scheelde ons handen vol geld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Henst 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
goede snelle levering. Let wel op dat als je het de volgende dag wil hebben je dit moet aanvinken. Als je dat vergeet kan het niet meer gewijzigd worden.

Assortiment
Ze hebben ongeveer alle apparaten, ook de nieuwe!!

Aanbeveling
Groot assortiment met een scherpe prijs en goede snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HC VN 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hobbykok4761 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Snel en gemakkelijk - maar info over levertijd kan iets beter. Ik heb besteld via website en vervolgens afgehaald in een van de winkels, levertijd was uiteindelijk niet 1-2 werkdagen maar een week ( 5 werkdagen ), en ik heb moeten bellen om de PDF orderbevestiging te ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

yomona16 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
genoeg keuze en snelle levering

Assortiment
goede merken en aantrekkelijke prijzen

Aanbeveling
goede prijs voor veel bekende merken en snelle levering zijn zeer tevreden

Extra toelichting
blij met producten en erg makkelijk via internet te bestellen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Monique stelling 09-08-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede kwaliteit en informatie verstekking,
Snelle levering van het product

Service
Wij hadden een oranje smeg koelkast gekocht,
Bij de plaatsing bleek dat de kleur totaal niet bij de andere spullen bleek te staan.
Derhalve mochten we de oranje koelkast zonder meer ruilen voor een Witte.

Dank jullie wel, we zullen deze service doorgeven aan andere consumenten, want jullie hebben ons super blij gemaakt,

Assortiment
Erg veel keus in de winkel en via internet

Aanbeveling
Zie bij de service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam Wanders 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb de bestelling telefonisch doorgegeven.
Dit ging snel en correct en binnen een paar minuten had ik per email een bevestiging.

Service
Ik belde om te informeren naar de levertijd. Ondanks de vakantie kon de koelvries-combinatie binnen een week geleverd worden.

Assortiment
Ruime keuze, maar ik was doelbewust op zoek naar één merk en type.

Aanbeveling
De service was uitstekend, de aflevering was ook volgens afspraak en betaling per pin bij aflevering vind ik ook zeer prettig.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de service en aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BJDH 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

T.Janzen 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en product vergelijking.

Service
Oude apperaten kun je bij de filialen inleveren

Assortiment
Alle merken en goede zoek functie

Aanbeveling
Goede service en in de winkel geen opdringende verkopers

Extra toelichting
Heb nu in de keuken alles van de keukenloods. En we gaan beslist meer kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

P.de Boer 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hub Linssen 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site.

Service
Alles werd correct en snel geleverd.

Assortiment
Kan ik niet helemaal beoordelen, had een specifiek artikel nodig en dat had u.

Aanbeveling
Ik zou het zeker aanbevelen.

Extra toelichting
U heb de zaak snel en correct afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews