Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17815 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2406 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans_1967 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Nadat de vaatwasser na 2 dagen 25 EUR goedkoper was geworden, gemaild en de 25 EUR terug ontvangen binnen 1 dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amsterdam 20130902 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk een goede keuze te maken via internet

Service
Snelle en gedegen levering en montage, en telefonisch zeer klantvriendelijk

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Snelle en goede service!

Extra toelichting
Zeer tevreden: vaatwasser binnen 3 dagen geleverd, monteurs waren keurig op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda.v.BM 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Nette en snelle service.
De winkel in Zaandam is ook goed bereikbaar

Assortiment
We konden goed vergelijken en zijn erg tevreden met het aangeschafte product

Aanbeveling
Al meerdere malen gedaan: goede service, goed meedenken en nette aflevering

Extra toelichting
Vooralsnog prima service en een nette behandeling.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

A. van Westervoort 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicolevankempen 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PL te arnhem 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede duidelijke web site

Service
gelijk reactie op mail

Assortiment
ruime keuze uit de meeste merken

Aanbeveling
kan niet iets negatiefs bedenken , en alles was snel geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet van de Ligt 02-09-2013 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestelling doen met behulp en advies van verkoper + thuisbezorging.

Service
Positieve en adequate behandeling vanuit de keukenloods.

Assortiment
Kwaliteit gekocht voor een leuke aanvaardbare prijs, vergeleken met concurrentie.

Aanbeveling
Zeker aanbevelen i.v.m. prijs-kwaliteit

Extra toelichting
Een tevreden klant

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

cobro 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke web site

Assortiment
Prima, ruime keus zowel wat betreft type, merk en prijs.

Aanbeveling
Lage prijs, snelle levering

Extra toelichting
De oven werd netjes op de aangegeven tijd geleverd, vind ik eigenlijk nog belangrijker dan een laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob A'Dam 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
zeer snel mijn gewenste product gevonden.

Service
De levering was later dan aangegeven. DProduct was niet op voorraad terwijl dit wel was aangegeven.Voor de rest géén klachten

Aanbeveling
Behalve de beschikbaarheid is al het andere uitstekend verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Georgette Roosa 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Heb gebeld met een vraag en werd later teruggebeld met het antwoord.

Aanbeveling
Prompte levering; telefonisch bereikbaar voor vragen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G. Weistra 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super ene dag bestellen andere dag geleverd.

Service
geleverd op de afgesproken tijd.

Assortiment
veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GentlemanEd 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk besteld na reviews en vergelijkingsonderzoek, snelle reactie wb leveringtijd en dag.

Service
Nieuwere versie van het apparaat zonder dat het meer kost, beter nog kreeg geld terug

Aanbeveling
In een woord geweldige winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ritske Stap 02-09-2013 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Winkel is erg toegankelijk en overzichtelijk.

Service
Vlotte adviseur alleen jammer, dat hij zich niet voorstelde!

Assortiment
Erg veel keuze en duidelijk in prijsstelling.

Aanbeveling
Zeker de prijsstelling is oké.

Extra toelichting
Ken de keukenloods al van eerdere aankopen. Goed bereikbaar en keurige service en advies.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

joro1 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Engel50 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je besteld telefonisch en binnen een dag kan je het al in huis hebben

Service
Een hele goede service

Assortiment
Heb heel veel leuke dingen gezien en ook besteld en binnen 1tot 3dagen binnen gekregen

Aanbeveling
Heb het al gedaan aan myn kennissen en vrienden

Extra toelichting
Als je belt word je vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1969Dennis 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke website.

Service
Je wordt netjes op de hoogte gehouden over de status van je bestelling,

Assortiment
Behoorlijk uitgebreid.

Aanbeveling
Zie hierboven.

Extra toelichting
Zie hierboven.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

jg.Kersic 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke documentatie.

Service
Zeer snelle levering.

Assortiment
Zeer veel en duidelijke kuezemogelijkhedene

Aanbeveling
Aan ieder die app. nodig heeft aan te bevelen met stipIeder

Extra toelichting
Zeer snel antwoordt op reservering/bestelling. Snelle levering. Kortom TOP.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M.Bergsma 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
* product online besteld
* leverdatum gekregen
* op leverdatum belletje ontvangen
* bij balie gemeld met naam
* betaald met pin
* product mee naar huis

Service
* product online besteld
* leverdatum gekregen
* op leverdatum belletje ontvangen
* bij balie gemeld met naam
* betaald met pin
* product mee naar huis

Assortiment
veel keuze, correcte prijzen

Aanbeveling
what you see is what you get!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colin van der wateren 02-09-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vlak bij maar 40 km rijden

Service
Had teveel pasta lijm mee en dat mocht terug

Assortiment
Ze hebben erg veel voorbeelden van douch en bad en erg veel assortiment

Aanbeveling
Prima service en geintreseerde verkopers met verstand van zaken

Extra toelichting
Erg tevreden klant verlaat het pand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jan bergsma 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Gabrielse 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
even bellen en gelijk de andere dag het apparaat in huis Toppy

Service
Vriendelijk te woord gestaan en goed onderbouwd qua merken

Assortiment
bijna teveel om te kiezen

Aanbeveling
wij zijn super tevreden, dus zullen wij jullie zeker aanbevelen

Extra toelichting
We zijn door onze zoon op jullie bedrijf gewezen, hebben in november 2012 keuken gekocht , voor onze dochter een vrieskast en nu de miele vaatwasser we zijn over de service en benadering erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.hijstek 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
word thuis gebracht dus je hoeft er niet voor weg

Service
werd op tijd gebracht oude werd opgehaald omdat de wagen vol zat en niet meteen mee kon

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

E.Buining 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lia77 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, prima bestellen

Service
Prima. Bellen voor wanneer geleverd wordt, fijn.

Assortiment
Prima voor wat ik zocht

Aanbeveling
Ik ben tevreden, assortiment en prijzen prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Staphorst 02-09-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede behandeling in winkel in Zaandam

Service
De monteurs die kwamen installeren werkten zeer accuraat en netjes

Assortiment
zeer groot assortiment

Aanbeveling
Ik zou de keukenloods.nl zeker bij anderen aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Klaver62 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Door correct invullen gegevens gewenste artikel, produkten makkelijk te vinden.

Service
Prima service in winkel, retourprodukt goed afgehandeld. Extra kosten voor installatie, lijkt mij een normale procedure.

Assortiment
Genoeg keuze in alle merkgroepen

Aanbeveling
Duidelijke website, goed prijsverhouding, snelle
levering.

Extra toelichting
Duidelijke website, genoeg keuze, goed prijs-kwaliteitsverhouding, eenvoudig produkten zoeken. Prima klantvriendelijkheid, duidelijkheid over leverings periode. Kortom ben alleszins tevreden over de service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M d P 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
artikel werd snel en gratis geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dibaco 02-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Zeer ruim aanbod tegen scherpe prijzen; bestellen gaat snel en gemakkelijk

Service
dit keer keurig afgehandeld en op de hoogte gehouden over de nalevering

Assortiment
ruim en goedkoop

Aanbeveling
Inbouwteam levert erg goede service

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

01gerard 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super

Service
snelle reactie

Assortiment
alle keus

Aanbeveling
met de kekenloods kun je goed zaken doen

Extra toelichting
Een offerte gevraagd voor mijn inbouw apperaten werd zeer snel en positief op gereageerd met een scherpe prijs en incl. een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Bonestroo 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Koelkasten welke ik wilde bestellen waren niet direct op voorraad. Er werd gelijk een duurdere koelkast aangeboden voor dezelfde prijs.

Aanbeveling
Zeker, snelle vlotte service. Nette klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert de Bruin 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sandere39 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
alles werkt vrij simpel

Service
netjes geregeld

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
vlotte bediening,gemotiveerd personeel

Extra toelichting
ik ben zelf naaar de winkel gegaan in zaandam ,ik werd daar doortastend geholpen en kreeg een mooie aanbieding. zelfs iets te drinken .

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

M. Beers 02-09-2013 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ruime openingstijden en vrijwel direct iemand beschikbaar voor advies en offerte.

Service
uitstekend geholpen door iemand met kennis van zaken

Assortiment
Keuze genoeg. Eerst goed kijken wat je wil en dan bestellen bij de Keukenloods.

Aanbeveling
alles is in huis voor een lagere prijs dan elders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nancy39 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
dicht in de buurt. voor de deur parkeren

Service
vriendelijk behandeld

Assortiment
van alles te krijgen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

dschelte 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
bestelling was snel en makkelijk geregeld

Service
er werd meegedacht over of de vaatwasser geschikt was en paste

Assortiment
volgens mij bieden ze alles wat de concurrent ook verkoopt

Aanbeveling
ik zie geen reden om bij een fysieke winkel te kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

w.raijmakers 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
simpel betsellen

Service
keurig op tijd afgeleverd

Assortiment
redelijk kan goedkoper

Aanbeveling
door de goede service

Extra toelichting
duidelijk en goed in alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

leengoed 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
van thuis uit geregeld.
Geen bezoek aan winkels.

Service
snelle levering aan huis

Assortiment
niet verder gekeken omdat ik wist wat ik wilde hebben.

Aanbeveling
Keukenloods gaat van vertrouwen uit.
betalen bij aflevering.

Extra toelichting
Bijzonder vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan bij keukenlood in Roosendaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth Jongeling 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
PRima serviceniveau. Vooral de inhoudelijke adviezen aan de telefoon verrasten ons!

Assortiment
Erg uitgebreid

Aanbeveling
Gewoon bestellen!

Extra toelichting
Keukenloods biedt duidelijk meerwaarde vergeleken met reguliere keukenbedrijven. Zij hebben het assortiment, bieden vergelijking aan en hebben ook nog mensen met vakkennis achter de telefoon zitten. Goede afspraken over levering, alles op afgesproken tijd thuis bezorgd én duidelijkheid over de prijs. Helemaal tevreden over service en afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

flyballer 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
bestellen via de website of even bellen

Service
Zeer vriendelijke medewerker aan de telefoon. Bestelling was zo geregeld

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
Snel antwoord op mijn vraag, bestelling geplaatst. Binnen de afgesproken tijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Tevredenklant zoveelste 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
kiezen en bestellen daarna betalen met ideal. Hoe moeilijk kan het zijn.

Service
Goede terugkoppeling en bestelling netjes op de afgesproken tijd.

Aanbeveling
Geen negatieve ervaring en goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

BASER 02-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Extra toelichting
goede levering binnen 2 dagen na de bestelling

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

johan.meijer 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Nieuwe oven binnen 24 uur geleverd. Zeer goed geregeld! Eerst goede duidelijke informatie gekregen in de winkel en toen na thuis even nagedacht hebben besteld via internet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ollie65 01-09-2013 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
goed geholpen is de winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. De Moel 01-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

caatjeb 01-09-2013

Algemene score

7,5

Gemak
Bestellen is erg makkelijk en ook telefonisch snel gedaan.

Extra toelichting
enige minpunt: ik wilde graag dat het product twee dagen later bezorgd werd. Maandagavond aan de telefoon gehoord dat dit geen probleem was, de volgende dag van de transporteur dat dit niet kon. Na weer wat heen en weer bellen met Keukenloods bleek het toch te kunnen, maar vervolgens kreeg ik geen sms met de bezorgtijd. Na weer bellen ook de bezorgtijd doorgekregen, maar dit zorgt wel voor extra "gedoe".

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

TRISJEH 01-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De info die ik meekreeg was helder.

Service
Helemaal in huis bezorgd en bbovendien wordt de oude apparaat meegenomen en gratis ook nog

Assortiment
Kon meteen zien of deze in voorraad was.

Aanbeveling
Zoals afgesproken werd mijn artikelen ontvangen,technische info,goed ingepakt en gratis bezorgd volgens afspraak..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Syl63 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Winkel dicht in de buurt, vrij parkeren. Bij aflevering netjes een sms-je wanneer en hoe laat (marge 3 uur) bestelling geleverd wordt. En dit is ook zo gebeurd.

Service
Bij de bestelling hebben wij zelf een fout gemaakt met het typenummer. Toen de koelkast thuis werd afgeleverd is dit ontdekt. Een snelle, adequate reactie met omruiling tot gevolg maakt dat wij nu weer helemaal tevreden zijn.

Assortiment
Niet gecontroleerd, hoewel er best veel in de winkel te zien was. De 2 artikelen waar wij naar op zoek waren waren in de winkel aanwezig.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

BMC Maastricht BV 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site met informatie over de produkten

Service
Goede terugkoppeling op vragen zowel telefonisch als digitaal.

Assortiment
Uitgebreid en passend

Aanbeveling
Zie hiervoor mijn beoordeling over gemak, service en assortiment.

Extra toelichting
Een snelle communicatie en correcte afwikkeling van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janvd1964 31-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Je kunt kiezen uit een ruim aanbod

Service
Het kwam netjes op tijd ook al wonen we in Belgie

Assortiment
bijna alles wat je nodig hebt vindt je op de site

Aanbeveling
vooral door het grote prijsverschil, en het gemak van de thuislevering

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

E. Kops-Bleeker 31-08-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
De inductiekookplaat is heel netjes naar de auto gedragen en in de kofferbak gelegd.

Assortiment
Veel verschillende keuzes

Aanbeveling
Hebben we reeds gedaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews