Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16945 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2193 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

David1971 22-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heldere website met relevante informatie over de producten. Bestellen verliep prima.

Assortiment
De winkel in Amsterdam heeft nog onvoldoende producten staan maar gaan gelukkig uitbreiden. Was wel de moeite waard om langs te komen, wij hadden diverse apparaten nodig en kregen goede tips en adviezen over de juiste apparatuur.

Aanbeveling
zie de opmerkingen bij de voorgaande elemenenten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chris 65 22-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Winkel binnenstappen, uitzoeken en meenemen. makkelijker kan niet

Service
Deskundig voorgelicht

Aanbeveling
Niets op aan te merken, gewoon goed

Extra toelichting
Wat er op de site beloofd wordt, wordt waargemaakt

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

M. Brands 22-07-2013 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
dat alles op tijd aan huis wordt bezorgd en je dus niet zelf hoeft te sjouwen

Service
alles volgens schema

Assortiment
ruim assortiment om een keuze te maken uit diverse merken

Aanbeveling
indien nodig zal ik de keukenloods bij een ieder aanbevelen die keukenapparatuur aan gaat schaffen wat betreft keuze en prijs

Extra toelichting
Dik tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anton Nieuwenhuizen 22-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
online besteld, zelf opgehaald bij een vestiging in de buurt... hoe makkelijk wil je het hebben...

Service
Moest zelf vragen om een order bevestiging, en de heren in de vestiging alkmaar waren niet al te vrolijk. vertelden mij dat ik voortaan bij hun moest bestellen...

Aanbeveling
Het gemak om te shoppen online en te laten bezorgen of af te halen is voor mij heel belangrijk

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

jwagtmans 22-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk gebruiksaanwijzing

Service
Telefonisch contact is goed mogelijk en gaf meer duidelijkheid

Assortiment
Vele soorten beschikbaar

Aanbeveling
Juiste behandeling aan de telefoon, snelle en goede levering. Product voldoet aan de eisen.

Extra toelichting
Zeer goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timotheüs van der K. 21-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website van Keukenloods biedt vergeleken met andere aanbieders net wat uitgebreidere informatie. In ieder geval over het product dat ik zocht: een inbouwoven. handig selecteren op type en merk. Extra specificaties bovenop de basisinfo. Handig ook dat een productpagina regelmatig vragen van bezoekers weergeeft, met het antwoord erbij van Keukenloods. Duidelijke route naar bestellen en betalen.

Service
Telefonische bereikbaarheid is goed. Helaas kon me niet goed uitgelegd worden wat de verschillen tussen twee ovens van Smeg waren. Maar ik werd netjes te woord gestaan. Na bestellen werd ik als aanvulling op een bevestigingsmail de dag erna al gebeld om een leveringsdatum af te spreken. Daarbij is rekening gehouden met het dagdeel van mijn voorkeur. Ik ontving een sms ter bevestiging, inclusief de twee uur waarbinnen levering zou plaatsvinden.

Assortiment
Ik zocht een inbouwoven en ben uiteindelijk zonder twijfel met Keukenloods in zee gegaan. Ze hadden niet alleen het model van Smeg dat ik zocht en dat elders uitverkocht was, ze attendeerden me ook op het nieuwere model, dat de opvolger was. Ze boden dat nieuwe model aan voor de prijs van het model dat ik in eerste instantie wilde aanschaffen. Normaal is dat nieuwere model 275 euro duurder. Mooie deal.

Aanbeveling
Zeker. Goeie eerste ervaring.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bresser1 21-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk online apparaten te vinden en nette prijzen.

Service
Netjes bericht over welke apparaten niet meer leverbaar zijn en de opvolger geleverd wordt.
Duidelijk aan kunnen geven wanneer levering nodig was.

Assortiment
Zeer ruime keuze. En nieuwe apparaten vrij snel op de site te vinden.

Aanbeveling
Bijna tot perfect, dus zeer aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renate1967 21-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Toen ik nog vragen over een artikel had, werd ik aan de telefoon zeer adequaat geholpen!
Goed je weg te vinden op de site.

Service
Telefonisch goede toelichting bij een vraag die via de site niet duidelijk vermeld stond.
Snelle levering en de keus voor een alternatief (beter) apparaat toen de 1e keus niet snel leverbaar bleek!

Assortiment
Alles wat wij wilden was te vinden op de site, voor een zeer scherpe prijs!

Aanbeveling
voordelig en goed!

Extra toelichting
Helemaal tevreden! Ruim assortiment, voordelige rijs en vlotte levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patjuh82 21-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Had een aantal vragen voordat ik tot bestelling over ging. Deze werden heel snel beantwoord. En bezorging is ook zeer goed geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 1004 21-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
het was snel duidelijk wat er geleverd kon worden en voor welke prijs.

Service
snelle levering, fornuis werd binnen gezet, bestelling was op afgesproken tijdstip.

Assortiment
wat ik wilde, was op voorraad

Aanbeveling
duidelijke afspraken, laagste prijs en snelle levering

Extra toelichting
Verschillende winkels gebeld en prijs gevraagd voor een combinatie van een SMEG fornuis, achterwand en afzuigkap, bij Keukenloods laagste prijs. Scheelde met het Keukenwarenhuis in Ter Aar 464 euro!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.C.S.S. 21-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen via internet en het wordt gratis bezorgd!

Service
Op afgesproken tijd bezorgd.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Gemak dient de mens.....

Extra toelichting
Grote keuze, prima bezorging, werd binnen gezet, contant, via pin betaald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijsbert-12 21-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Bestelde vaatwasser was toch niet meer op voorraad, kregen daardoor een nieuwere versie geleverd maar wel voor de prijs van de bestelde versie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Trudy54 21-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Jullie site is zeer overzichtelijk

Service
Zeer goede service zeker ivm met het bezorgen op een bepaald tijdstip

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Ik zal de keukenloods zeker bij iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met de artikelen die ik bij jullie gekocht heb (koelkast en combi magnetron) ook over de bezorging ben ik zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g reintjes 20-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis Bouten 20-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Zaandam2013 20-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via internet gemakkelijk producten uitzoeken, prijzen vergelijken en bestellen.

Service
Zonder problemen geleverd voor de laagste prijs. Product door medewerker thuisgebracht.

Assortiment
Meer dan voldoende aanbod.

Aanbeveling
Helemaal tevreden.

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

karin.pasterkamp 20-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is een makkelijke en overzichtelijke website. Het zoek gedeelte werkt alleen niet heel fijn.

Service
Als je belt, wordt je altijd vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.

Assortiment
De keukenloods heeft heel veel apparatuur. Ik miste alleen bij soms de nieuwste apparatuur....

Aanbeveling
Qwa bestellen, service en levering zou ik deze website zeker aanraden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mprins62 20-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
prijs en service

Extra toelichting
snelheid, meenemen oude apparaat maakt het nog gemakkelijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam sloot 20-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
en 10 behoeft mijn inziens geen toelichting super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silben 20-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is via de site erg gemakkelijk om een keuze te maken van het gewenste product

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Meyland 20-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus L. 20-07-2013 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een telefoontje was voldoende om de bedoelde pannen (Wok pannen AEG) te bestellen en prijsafspraken te maken.

Service
Het toegezegde telefoontje dat "de pannen gearriveerd" waren kwam op het toegezegde moment."
Bij binnenkomst kreeg ik onmiddellijk koffie aangeboden.
Bij het afhalen kreeg ik als aardigheidje twee ovenwanten mee.

Assortiment
Een ruime sortering van "van alles wat je in de keuken nodig kan hebben.

Aanbeveling
Na de goede ervaringen, vriendelijke wijze van ontvangst en de scherpe prijs zal ik een ander met graagte attent maken op uw bedijf.

Extra toelichting
Goede ervaring, scherpe prijs, lekker kopje koffie bij binnenkomst en "afspraak is afspraak".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiljo Becks 20-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn Groesbeek 20-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime keus en makkelijk en overzichtelijk te vinden

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden, ruime keus!

Extra toelichting
Keukenloods is een goede overzichtelijke website, ruime keus, snelle levering. Zeer aan te raden bij de consument.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keesie59 20-07-2013

Algemene score

8,5

Gemak
website gemakkelijk en overzichtelijk

Service
prompte afhandeling van vragen via email en snelle levering.

Assortiment
alles wat je nodig hebt voor een keuken is aanwezig met keuze uit vele merken en prijsklassen.

Aanbeveling
Ik beveel in het algemeen geen winkels aan. Een zes betekent dus dat ik positief zal reageren op vragen van mensen.

Extra toelichting
Al met al een juiste keuze om ook deze website met een bezoek te "vereren". Prettige en ongedwongen sfeer in de winkel in Alkmaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stevenvanrij 20-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul Papenhoven 20-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik ben echt principieel tegen het schrijven van reviews, maar voor Keukenloods kan ik niet anders dan reageren. Alhoewel......ik heb er eigenlijk geen woorden voor. In 1 woord dan maar.....SUPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richardoe 19-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d. hayn 19-07-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Men wist onmiddellijk welke ijskast ik bedoelde, want hij stond niet meer op de site maar m'n zoon had hem gezien. De bestelling was snel en afdoende gedaan. het bericht erover navenant

Service
Adequate ondersteuning; flexibel in bezorging Hoefde niet een halve/dag of meer thuis te blijven.

Het is trouwens al de derde keer dat ik bij keueknloods koop. Ze zijn beter dan gerenommeerde winkel in Amsterdam.

Assortiment
Zolas ik al zei dat wat niet meer op de site was kon snel besteld en bezorgd worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lobke de oude 19-07-2013 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Prima geholpen door simon kaandorp.

Aanbeveling
Goede prijzen prima kwaliteit

Extra toelichting
Wel jammer dat er veel beschadigingen zaten op de keuken. Kast stuk Wasbak vol deuken Na twee weken franke kraan stuk Blus van granieten blad F rontjes beschadigd Wel goed opgelost al heb ik mijn vraagtekens nog bij het repareren van het blad

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Evi-jP 19-07-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Wij hebben op ons gemak alle producten bekeken en van daaruit een 1e keuze bepaald. Daarna zijn we in de winkel de producten in het echt gaan bekijken en op basis daarvan en de adviezen van het winkel personeel hebben wij onze keuze bepaald.

Service
De service van de winkels is uitstekend, ook de hulp om alles op 1 dag te leveren was prima.

Assortiment
Voldoende, maar natuurlijk is de web winkel nog vele malen uitgebreider.

Aanbeveling
De prijs is de laagste, de service is uitstekend en daarbij weet het personeel te motiveren wat de soms subtiele verschillen tussen de producten zijn. Wij hebben al onze keuken apparatuur hier gekocht en dat heeft een reden. De andere winkels zijn gewoon minder.

Extra toelichting
Prima webwinkel en de echte winkel stelt ook zeker niet teleur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sander701 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Keukenloods vestiging zuid-oost is prima bereikbaar. De winkel zat midden in een grootschalige verbouwing, maar de verkoop ging onverminderd door, ook op een zondag.

Service
Gewoon prima!

Assortiment
Uitzoeken via de website (vergelijken enzo), bekijken in de winkel - goede combi.

Aanbeveling
Ben reeds doorverwezen door een vorige klant, en zal dit zeker op mijn beurt bij een ander doen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Tevreden klant uit noord holland 19-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kind kon de was doen. Met gemak een bestelling geplaatst. Overzichtelijke website.

Service
Type die besteld was, was niet meer leverbaar. Zonder problemen een opvolger ontvangen. Levering super snel door een zeer vriendelijke jongen.

Assortiment
Aanbod ruim voldoende.

Aanbeveling
Alles liep op rolletjes met goede snelle levering.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over de 1e kennismaking met Keukenloods. Alles verliep erg soepel en snel. Website overzichtelijk en eenvoudig pinnen bij aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winter100 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker dichtbij

Service
Toen wij daar een inductie kookplaat gingen kopen was er een grote verbouwing aan de gang, maar alles werd opzei gezet en de klant was koning wij komen graag terug als alles af is.

Assortiment
Konden wij nog niet beoordelen omdat er een verbouwing aan de gang is.

Aanbeveling
Dat doe ik zeker en wij hebben nog twee keukens nodig in onze nieuwe huizen dus wij komen zeker langs

Extra toelichting
Ik denk een aanwinst voor Zuidoost kom er zeker nog terug, en ze zijn goedkoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joey2011 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is overzichtelijk

Service
Bezorging zoals ik het wil. Tijdstip lokatie de bepaal je zelf.

Assortiment
Ik wist voordien al welk app. Ik wilde maar wel veel keus

Aanbeveling
Gemak en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keukenprinses7 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel, op tijd en netjes afgeleverd. Daarbij via internet inzichtelijk wanneer het product geleverd wordt met een beperkte tijdsmarge

Service
levering binnen 24 uur en oude apparaat wordt meegenomen.

Assortiment
veel keuze met uitgebreidde specs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gj de g 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nampie 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is vlot geregeld!,

Service
Alleen van de service gebruik gemaakt om info te vergaren omtrent het bestelde product, dit als zeer positief ervaren

Assortiment
Ruim assortiment keuze gemaakt via kieskeurig.nl

Aanbeveling
Ten alle tijden, bestelgemak en vlotte levering en prima mailverkeer.

Extra toelichting
Wij zijn tot nu tevreden over uw bedrijf en het product voldoet prima aan onze eisen. Kortom zeer tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes9 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.J. Biesheuvel 19-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit je luie stoel bekijken en vergelijken en dan bestellen. Makkelijker kan het niet.

Service
Op de hoogte houden van levering en aankomst product en tevens adviseren over gebruik en vergelijk.

Assortiment
veelzijdig

Aanbeveling
Alles buitengewoon prettig en voorzien van deskundig advies.

Extra toelichting
Veelzijdig, deskundig advies, op de hoogte houden van aanwezigheid en levering product en prettige en vriendelijke personeel bij levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JoasF 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Apparatuur was makkelijk op te zoeken en onderling te vergelijken.

Service
Goede service en afspraken worden keurig nagekomen. Kleine opmerking: het zou duidelijker zijn als het proces rondom bestellen in zijn geheel te volgen zou zijn.

Assortiment
Gewoon genoeg om goede keuze te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maastricht'69 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Simpel en duidelijk

Service
Ondanks "vandaag besteld, morgen geleverd" moest ik een paar dagen wachten totdat "mijn regio" weer in de route zat?!

Aanbeveling
Op zich klopt alles. Ook de inbouwservice was prima.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

pvandermeer 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
heb vlak voor levering nog veranderd en dit was geen probleem.

Assortiment
bijna alle merken kunnen ze leveren.

Aanbeveling
goed is goed dus

Extra toelichting
producten zijn goed alleen zou het wel iets later mogen worden geleverd i.p.v. 7 uur s'morgens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ivens a 19-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rian vos 19-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Wildschut 19-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Had een vraag die op de site niet te vinden was, gebeld, perfect geholpen en gelijk besteld...zo is internet shoppen een feest!

Service
Van bestellen tot afleveren, je wordt continue op de hoogte gehouden....weleens anders elders meegemaakt. Voelt als een warm bad!

Assortiment
Zoekt en gij zult vinden...kan het zo gek niet bedenken en het was er binnen het interesse gebied!

Aanbeveling
Zou het blind doen.Perfecte zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimgoorman 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitstekende en duidelijke website. Goede vergelijkingsmogelijkheid.

Service
Voortreffelijk. Vragen telefonische goed afgehandeld en zelfs bestellen ging makkelijk.Het beste is dat betaling pas bij levering hoeft te geschieden. Makkelijk met mobiele pin.

Assortiment
Zeer uitgebreid. Soms moeilijk te zien welk type de opvolger is van een ouder type dat ook op de site staat.

Aanbeveling
Dit was de eerste keer dat ik iets kocht bij De Keukenloods en ik was verrasd over de correcte en snelle afhandeling. Zelfs de bezorger belde half uur voor aflevermoment.

Extra toelichting
Kan niet beter. Compliment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AM-MM 19-07-2013

Algemene score

7,5

Gemak
Werd thuisbezorgd, ideaal

Service
Niet nodig gehad

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Prijzen en acties zijn leuk dus voor een ander ook zeker het kijken waard

Extra toelichting
We zijn tevreden op wat kleine puntjes na. De levering was vier dagen later dan afgesproken in de winkel. We zouden donderdags geleverd krijgen. Woensdag gebeld door transporteur, maar ik was niet in de gelegenheid om op te nemen. Gelijk binnen een half uur terug gebeld en afspraak voor levering op vrijdag gemaakt. Ik zou nog een sms krijgen met tijdsblok. Helaas niets ontvangen. Vrijdagochtend gebeld, over het tijdsblok van levering omdat ik geen sms had ontvangen. Bleek dat we niet op de lijst stonden voor die dag!! Afspraak gemaakt voor maandag. Helaas weer geen sms ontvangen! Ik zou ook via de site kunnen kijken, maar ook hier stond helaas niet over de levering vermeld. Maandag weer gebeld, 9 u, geen antwoord. Om 10 uur zouden ze meer weten! 10 Uur weer gebeld, en toen het tijdsblok doorgekregen.. Na levering bleek dat het snoer te kort is. Magnetron wordt ingebouwd boven de koelkast, en stopcontact zit hieronder. 40 cm te kort helaas.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 19-07-2013

Beste AM-MM,

Bedankt voor uw over het algemeen goede beoordeling. Wat betreft de aflevering is dit niet gegaan zoals het hoort. Onze excuses hiervoor.
Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl zodat ik kan kijken wat er mis is gegaan.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
www.keukenloods.nl
0226355340

Reageer

martin k35 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website. goede informatie na bestelling

Assortiment
ruim assortiment alle merken en prijzen

Extra toelichting
al met al een duidelijke , snelle site en afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margaenbill 18-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Niet om te slijmen, maar de snelle, efficiente manier va service is een weldaad. Verder is keukenloods het eerste waar ik naar kijk omdat de prijzen altijd gunstig zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews