Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 21028 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3268 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

plind 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Gewoon eenvoudig, rechttoe rechtaan

Assortiment
Ik was op zoek naar een bepaald model koelkast en die hadden ze op voorraad. Perfect.

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een specifieke koelkast van Bosch. Keukenloods had deze op voorraad. Zondagmiddag besteld, maandagochtend had ik een mailtje met de verwacht bezoektijd (tussen 17:30 en 20:30). Om 17:50 stonden ze aan de deur. Dat had ik niet verwacht. Mijn ervaring is vaak dat het eerder 20:30 wordt dan 17:30. Nadeel was dat ik geen tijd had gehad om mijn oude koelkast uit te ruimen en gratis mee te geven. Maar dat was mijn eigen fout. Kortom: zeer tevreden en ik zou er zo weer bij bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Nicoutdoor 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles goed te vinden, goede onder categorieën zodat je specifiek kan zoeken.

Service
Een van mijn artikelen werd beschadigt geleverd. Direct antwoord en contact met de fabrikant

Assortiment
Alles wat ik nodig had voor onze keuken kon ik bij jullie vinden.

Aanbeveling
Ook al gedaan. Iedereen was nu al jaloers op de spullen en prijzen.

Extra toelichting
Groot assortiment, goede service en overzichtelijke site. En de je kunt alles in het echt bekijken in een van de filialen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem98765 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Goed doorgeven van tijdstip van levering, per sms en mail

Assortiment
Dat wat wilde hebben was er

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sekoni 11-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was heel eenvoudig om on-line een bestelling te doen

Service
Ik heb een aantal malen moeten bellen over de voortgang van de bestelling. Oven was niet voorradig, en is uiteindelijk maar een week na de beloofde datum geleverd.

Assortiment
Bij keukenloods is een zeer uitgebreide verzameling van witgoed leverbaar.

Aanbeveling
Bestelling is goed gelopen. Oven werkt prima !

Extra toelichting
Ik ga de volgende keer weer bij keukenloods kopen, zeer scherpe prijzen, en grote sortering, en af te halen in de buurt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Mona van Schelt 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Via internet besteld, 26 uur later in huis en betaald via pin bij aflevering

Service
Zelfde argumenten als bij gemak. Snelle levering tot aan de deur. Afspraken geheel en totaal nagekomen.

Aanbeveling
Ze hebben precies gedaan wat ze beloofd hebben. Snel, goedkoop en gemakkelijk.

Extra toelichting
Mijn koelkast had de geest gegeven dus snelheid was geboden. De keukenloods heeft mijn verwachtingen op dit punt waargemaakt. De slogan vandaag besteld, morgen in huis klopte helemaal. De te verwachten levertijd werd aangekondigd en gehaald. De bezorger was heel vriendelijk en behulpzaam.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

kareltje34 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Aanbeveling
Goede informatie over bestelling
Snelle levering
Telefonisch goed bereikbaar
Kort tijdvak waarin bestelling bezorgd kan worden
Betalen bij aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

PeterASch 10-09-2014

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijk opgesteld assortiment

Service
Goede assistentie bij het zoeken, geen opdringerigheid, adequate reactie na onze teleurstelling over de toch wel hogere prijs van een impulsaankoop die we ook gedaan hebben.

Assortiment
Voldeed prima voor ons

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

THOEL 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We zijn zelf gaan kijken bij KEUKENLOODS.Veel app.en wat er niet was konden we opzoeken in prospect.Betalen met pin aan chauffeur,alles 100%

Service
Email gekregen wanneer het bezorgd werd.

Assortiment
Alles wat we wilden kunnen krijgen tegen zeer goede prijs.

Aanbeveling
Hebben al meerdere personen hierover gesproken.Deze waren bezig met renoveren en vonden dit ook een goede keuze.

Extra toelichting
Zeer goede concurrerende prijzen goede verkoper die niks teveel was.Volgende keer eerst naar KEUKENLOODS.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenbouwer uit Limburg 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk systeem om je bestelling te plaatsen.

Service
Contact via telefoon of p.c. verloopt vriendelijk en duidelijk.

Assortiment
Ruim en overzichtelijk assortiment.

Aanbeveling
Heb diverse bestellingen gedaan bij keukenloods en altijd naar volle tevredenheid.
Dus zal ik keukenloods zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.

Extra toelichting
Zoals op alle bovenstaande punten duidelijk blijkt, voldoet keukenloods aan mijn verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PedroZaanstreek 10-09-2014

Algemene score

7,2

Gemak
Perfect, geen aanbetaling nodig.

Service
We werden geholpen zoals het hoort. Vriendelijkheid straalde er niet vanaf.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
aan te bevelen vanwege grote assortiment

Extra toelichting
Bestelling geplaatst. Zou met een paar dagen geleverd worden. Ben je amper thuis ontvang je een mail waarin doodleuk staat dat het minimaal 2 weken gaat duren. Paneel niet beschikbaar. Hadden ze dat niet persoonlijk kunnen vertellen? Jammer !!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 11-09-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u 2 weken op uw bestelling heeft moeten wachten.

Helaas kan ik geen order vinden onder de naam PedroZaanstreek in ons systeem.

Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl tav J. Langenberg. Dan kan ik voor u uitzoeken wat er in uw geval mis is gegaan.

Nogmaals onze excuses.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg

Reageer

Bosje61 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen via internet

Service
Ondanks bestelling die, achteraf, een lange levertijd had, een heel goed alternatief geboden die zeer snel geleverd werd!

Assortiment
Ruim en breed assortiment

Aanbeveling
Kan het iedereen aanraden. Goed en goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellyvansilfhout 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prettig telefoongesprek betreft keuze

Service
Keurige mails over producten die in loods zijn aangekomen en wanneer wij ze geleverd willen hebben

Assortiment
Meer dan voldoende keus

Aanbeveling
Super tevreden!!

Extra toelichting
Zie bovenstaand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kas35 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Goede service, je kan nadien zonder problemen ruilen..

Aanbeveling
Prijs kwaliteit 👍

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

F.R 10-09-2014 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede overzichtelijke showroom en deskundig persineel

Service
Goede informatie via sms en mail Prima installatie

Assortiment
Veel keus

Extra toelichting
Makkelijk en betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Verboom1956 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitstekende vaatwasser makkelijk in te stellen,stil en het vaatwasprogramma is duidelijk korter dan onze vorige vaatwasser.

Service
Bestellen en de volgende dag afleveren super.

Assortiment
Hadden een ander type besteld maar kregen een ander type wat duurder was voor de zelfde prijs.

Aanbeveling
Aan iedereen !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

darrel03 10-09-2014 In de winkel gekocht
keukenloods ganderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
wedsite zeer duidelijk

Service
zeer veel kennis van het te verkoopste product

Assortiment
alles wat we zochten was er

Aanbeveling
aan al mijn vrienden + kennissen de goedkoopste van allemaal

Extra toelichting
zeer veel kennis van het verkochten product zeer vriedelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spiegelenberg 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Nettjes te woord gestaan

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Omdat het goed is

Extra toelichting
We hebben er te lang op moeten wachten 3 maal gebeld netjes tewoord gestaan 16 dagen gewacht op de levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JV74 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon even opzoeken en bestellen, goede prijsstelling en snelle levering

Service
bij levering een telefoontje een half uur voordat men kwam leveren en omdat ik dichtbij werk koste het geen vrije dag.

Assortiment
grote keus en interresante prijzen, ik was echter op zoek naar een specifiek model dus minder van toepassing

Extra toelichting
Heb de afzuigkap nu een maand in bezit , werkt goed en was interresant geprijst, Door de chauffeur er op geattendeerd dat indien hij niet meteen geinstalleerd werd deze eerst even na te kijken op beschadigingen. Alles was echter goed en ben daarom ook zeer tevereden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mandy N 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super handig, thuis uitzoeken en in no time koelkast in huis en de oude retour

Service
mooi op tijd geleverd en status van de bestelling continue up 2 date

Aanbeveling
Ik zal zeker anderen aanbevelen eerst bij keukenloods te kijken omdat het bijzonder eenvoudig was de bestelling te doen. Ook de koerier was vriendelijk en behulpzaam.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden omdat ik er niet opuit hoefde om de koelkast te kopen en omdat ik zelf niet er mee hoefde te slepen :+)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

12Albert1970 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
website makkelijk te vinden, producten makkelijk te selecteren.
Goed vergelijk te maken tussen producten

Service
Had vraag over product. Telefoon snel opgenomen en vraag en behulpzaam behandeld.

Assortiment
Ik kon prima vinden wat ik nodig had

Aanbeveling
Goed assortiment, goede service, netjes behandeld en afgehandeld

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dries Boas 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website. Duidelijk in geïnvesteerd om deze zo klantvriendelijk te maken. Via Google (seo en sea) en vergelijkingssites goed vindbaar en dat gaat niet zomaar weet ik. Dus door goede marketing komt ROI. De orderbevestiging/factuur is transparant en geen gedoe met tekenen.

Service
Verkoper heeft extra korting gegeven terwijl ze al de goedkoopste waren. Super. Ook prima geregeld met logistieke dienstverlener / vervoerder. Geen kastje naar de muur. Heb gebeld op dag van levering of men wat nauwkeuriger aan kon geven wanneer chauffeur dacht langs te komen. Hebben ze netjes gedaan. Pluim!

Assortiment
We waren op zoek naar Miele en Bosch apparatuur. Er waren verschillende aanbieders maar Keukenloods.nl was de enige die beiden snel en goedkoop konden leveren.

Aanbeveling
Geen addertjes onder het gras. Korting mogelijk. Snelle levering en vlotte service.

Extra toelichting
Ik kende Keukenloods.nl eigenlijk helemaal niet en stond op het punt met Mediamarkt(.nl) in zee te gaan. We waren er zelfs geweest nb. Maar Keukenloods overtreft alle andere aanbieders op alle vlakken ruimschoots. Goede service aan de telefoon en de scherpste prijzen voor een veel ruimer assortiment. Site goed vindbaar en logistiek perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peterabc 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was eenvoudig om de website te volgen en vervolgens naar de winkel te kunnen om eea in werkelijkheid te zien

Service
Er ontbrak/was een ander uitvoering van de aansluiting van de wasemkap geleverd. In de winkel wed al het mogelijke gedaan om dit op te lossen

Assortiment
Gewoon veel van alles

Aanbeveling
De ontvangst en benadering was heel goed en ontspannen

Extra toelichting
zie aparte motivaties

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nutters 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Grote keuze nette prijs

Service
Volgens afspraak geleverd

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Zal jullie zeker aanbevelen door de correcte afhandelen van de opdracht

Extra toelichting
Gewoon goed zaken doen met jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carolien1964 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
vandaag bestelt, morgen in huis ging ook bij ons op

Service
Jammer dat je 's morgens pas na 10 uur kunt zien wanneer er afgeleverd wordt. Bij ons werd tussen 18.00 en 20.00 uur 's avonds afgeleverd dus had ik geen vrije dag hoeven nemen.

Aanbeveling
Fijne ervaring rijker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Baangracht 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
site is makkelijk te doorzoeken omdat de selecties eenvoudig en overzichtelijk zijn.

Service
Melding was 2 weken levertijd doch binnen een week de mededeling dat de apparatuur afgeleverd kan worden. Daarmee wordt de perceptie geschapen dat Keukenloods alles in het werk stelt de bestelling zsm af te handelen

Assortiment
Ruim voldoende voor de prijsbewuste consument.

Aanbeveling
zie bovenstaande argumenten. ruim assortiment, duidelijke verwachtingen en eenvoudige navigatie op de site.

Extra toelichting
zie bovenstaande argumenten. ruim assortiment, duidelijke verwachtingen en eenvoudige navigatie op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angel1971 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ideaal; voor 23.00 bestellen en de volgende dag binnen!

Service
Na 10.00 uur kun je de status van het te leveren pakket online bekijken.
Per email word je goed op de hoogte gehouden.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Lekker snel en handig.

Extra toelichting
Gemak dient de mens. Goede service al helemaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

VBI 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
site navigeert makkelijk

Service
proberen zoveel mogelijk rekening te houden met klant bij het afleveren

Assortiment
hoe uitgebreider hoe beter!

Aanbeveling
niet de laagste prijs denk ik, maar wel snel en goed

Extra toelichting
goed assortiment, levering is flexibel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

janne2 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
bestellen ging gemakkelijk en snel.

Service
redelijk snelle aflevering maar moest wel een hele ochtend ervoor thuisblijven.

Assortiment
goede prijsklasse voor de kwaliteit die geleverd wordt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

moppie3234 10-09-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal

Algemene score

8,3

Gemak
goed te bereiken en ruime opzet

Service
ik werd heel goed geholpen ook al plaatste ik maar een kleine order

Assortiment
Een hele ruime sortering ik was maar op een aspect georienteerd
maar ondanks dat er werd gewerkt in de winkel om nieuwe dingen te plaatsen gaf het toch een geordend indruk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

smeukel 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
lekker makkelijk bestellen via internet!

Service
je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling komt!!

Assortiment
er is genoeg waar je uit kunt zoeken!!

Aanbeveling
makkelijk, snel en goed , dus een aanbeveling waard!

Extra toelichting
wij waren zeer tevreden met de keukenloods!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel3007 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en goede informatie op site

Service
oude spullen meegenomen vriendelijke mensen bezorging duidelijk op de hoogte gehouden via mails

Assortiment
Alles op gebied electronica keuken te verkrijgen van duur tot goedkoop

Aanbeveling
goed snel scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leco10 10-09-2014

Algemene score

6,2

Gemak
vanuit de stoel bestellen als je weet wa je wilt en niet hoeft te zien

Service
Er wordt een tijd van bezorging opgegeven. De bezorger was bijna 2 uur te laat. Ben alleenstaand en had iemand geregeld om te helpen en de koelkast erin te zetten, die kon die 2 uur natuurlijk niet wachten want dat is tegen de afspraak in. Twee uur overtijd is veeeel te lang en heeft bij mij voor grote problemen gezorgd en iemand betalen voor uren waar ik niet s aan heb gehad. Al met al nog een dure aankoop hierdoor.

Extra toelichting
In het vewrvolg klanten op de hoogte stellen als de bezorging veel later gaat plaatsinden. In mijn geval was het erg vervelend omdat ik van anderen afhankelijk ben voor het verzetten en plaatsen, waar ik dubbel voor heb moeten betalen. De wachturen en daarna nog eens het daadwerkelijk plaatsen. Dit heeft niet nodig hoeven zijn als bezorger mailt dat ij later is. Bo endien een erggg onaardig persoon.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 11-09-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u lang op de bezorger heeft moeten wachten.

Kunt u uw ordernummer en uw factuur van de door u ingehuurde monteur sturen naar info@keukenloods.nl tav van J. Langenberg dan kan ik voor u kijken of ik de door u extra gemaakte kosten kan laten terug storten.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Evert_78 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooie duidelijk site met goede productinformatie.

Service
Prima service, planning heeft nog contact opgenomen om afspraak/tijdstip te bevestigen.

Assortiment
Ruime keus, hoewel we onze productkeuze via KiesKeurig.nl al hadden gemaakt.

Aanbeveling
Alles is naar wens verlopen, deze webwinkel durf ik mijn vrienden en familie aan te raden.

Extra toelichting
Alles is naar wens verlopen, deze webwinkel durf ik mijn vrienden en familie aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

NB2 09-09-2014

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke en overzichtelijke website. goede mogelijkheid om prijzen en specificaties te vergelijken

Service
goede levering op tijd en oude apparaat mee terug genomen

Extra toelichting
makkelijk winkelen op een tijdstip det het ons uitkwam (avond en nacht)

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marc v E BoZ 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel zoeken en vinden

Service
Na een klein misverstand mbt de levering is alles keurig geregeld, zodat de geplande inbouw doorgang kon vinden. En dat binnen 5 minuten!!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zie hier boven

Extra toelichting
Ruime keuze en zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rob bert b 09-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website bevat alle nodige informatie en schept vertrouwen.

Service
Toezeggingen klopten allemaal perfect en zelfs en extra email als vooraankondiging levering. Super.

Assortiment
Niet alles doorgenomen, maar ik zocht één specifiek artikel en het zat er tussen. Perfect.

Aanbeveling
Wat zou je nog meer willen??

Extra toelichting
Een eerste bestelling gedaan en goed punten voor Keukenloods. Er zullen er meer volgen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo EM 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk aanbod met goede selectiecriteria

Service
prima communicatie over voortgang en leveringstijdstip

Assortiment
enorm groot aanbod, met goede informatie over de artikelen

Aanbeveling
betrouwbaar, snel, de laagste prijs in elke kwaliteit.

Extra toelichting
Keukenloods heeft alles, levert prompt en tegen de scherpste prijs. En je kunt afrekenen bij aflevering, dus eerst zien en dan betalen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BarendB 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker dichtbij om op te halen.

Service
Snelle levering

Assortiment
Grote voorraad ( echt aanwezig ! )

Aanbeveling
Prima winkel

Extra toelichting
Prima internetleverancier. Ze zitten iets lastig te vinden op een industrieterrein, maar de voorraad is groot en de prijs is goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard de andere 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik vond het gemakkelijk om thuis op het moment dat het mij paste uit te zoeken welke inductie kookplaat ik zou kiezen.

Service
De orderbevestiging kwam prompt en de aflevering volgde snel en op de afgesproken dag

Assortiment
Ik was verrast zo'n groot assortiment inductie kookplaten op de site te vinden

Aanbeveling
Alles gaat even vlotjes en de prijzen zijn goed.

Extra toelichting
Binnen een dag nadat onze oude inductie kookplaat het had begeven kon ik op de site een nieuwe uitzoeken. Door de snelle levering was de hinder voor mijn vrouw om te koken zonder kookplaat maar klein

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hrb. Gerritsen 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website

Service
alles duidelijk, tot en met het tijdstip van leveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin53 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

chiko1998 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat je zoekt is heel makkelijk te vinden op de site.

Service
Die krijgt van mij een 10, omdat ik tot nu toe nog nooit zo een goede service gehad heb.
Gelijk iemand aan de telefoon, je wordt op de hoogte gehouden via de mail en mobiel en gewone telefoon uitstekende service.

Assortiment
voldoende te vinden.

Aanbeveling
Ik heb al aan een paar vrienden en collega`s de site door gegeven, dus dat zegt al genoeg.

Extra toelichting
In èèn woord geweldige site, goede sevice, en goedkopere prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Koelkast gebruiker 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hele overzichtelijk site

Service
Perfecte levering, vriendelijk behulpzame chauffeur. Alleen wacht systeem van keukenloods bij telefonisch contact werkte niet helemaal optimaal (was een net nieuw systeem). Wel namen ze mijn feedback direct serieus

Assortiment
Erg uitgebreid

Aanbeveling
Ovezichtelijk, goede prijs en service gericht bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

kimencynthia 09-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bdewitcs 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Duidelijk, makkelijk en goed bezorgd. De koelkast werd netjes in de keuken geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erwinh 09-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Prettig dat een leverdatum met tijdvak wordt gestuurd.

Aanbeveling
Scherpe prijs en nette levering!

Extra toelichting
Scherpe prijs en nette levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Reino 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. Willeboordse 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is makkelijk om op je gemak de juiste machine uit te kiezen en te bestellen.

Service
Er was een leveringsdatum doorgegeven maar die wilde ze eigenlijk veranderen in een latere datum.
Gelukkig kon het toch op de afgesproken datum geleverd worden.

Assortiment
Ruime keus, en zo goed als alles voorradig!

Aanbeveling
Ruime keus, snelle levering en lage prijzen.

Extra toelichting
Duidelijke product omschrijvingen, ruime keus en lage prijzen. Kortom een hele plezierige manier van shoppen bij keukenloods.nl

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

KarenB38 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik kon makkelijk zoeken op het merk en de artikelcodes

Service
Ik had een vraag over de aflevering en werd vriendelijk te woord gestaan. Daarnaast kreeg ik het telefoonnummer van de transporteur om eea af te stemmen, erg prettig.

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Extra toelichting
Correcte prettige en snelle service. Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Keeskash 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat is er makkelijker dan thuis op je stoel bestellen

Service
In de middag bestellen volgende dag om 07.30 uur in huis, kan het sneller?

Assortiment
Zeker genoeg keuze voor iedereen

Aanbeveling
Hier kan je gewoon niet omheen

Extra toelichting
Wat ik al zei, zeer snelle levering en de prijs die er staat is gewoon de prijs. Geen verborgen kosten o.i.d. de bezorger moest nog een trap op (wist niet dat hij alleen was) maar was geen probleem gewoon TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews