Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 18368 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2459 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stichting Peutersaen 27-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het is zo geregeld, snel en makkelijk

Service
jammer dat als ik op een dinsdag bestel, woensdag vooraf betaal dat ik vrijdag een distributiebedrijf aan de lijn krijgt die aangeeft na 2 werkdagen te leveren dus pas dinsdags. Dat is een week terwijl wij dachten dat wij hem op vrijdag konden krijgen. Geen flexibiliteit bij het bedrijf om na 0900 te leveren. Moest hier om 0800 uur zijn (levering tussen 0800-1000) en ze kwamen om 0955. Dat vond ik tegenvallen.

Assortiment
prima assortiment.

Aanbeveling
vaatwasser is helemaal goed.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

F.Schutten 27-02-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Als je wilt, kun je online bestellen hoef je niet persé naar de winkel

Service
Geweldig, prima voorlichting en afwerking van de order

Assortiment
Ruim voldoende om te kiezen wat je wilt, duur of wat goedkoper, alles is er

Aanbeveling
Hebben we al meerder malen gedaan.

Extra toelichting
We zijn zeer tevreden over deze zaak. Altijd vriendelijk wordt je te woord gestaan, telefonisch of in de zaak zelf. Ook via email een vraag?? haast direct antwoord. Prima geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bartjans 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website met heel veel details van de produkten

Service
zeer vlotte communicatie en levering: een tevreden Belgische klant.

Assortiment
alle bekende merken zijn aanwezig

Aanbeveling
heb al mondeling reclame gemaakt :-)

Extra toelichting
online aangekocht en een paar dagen later bij ons geleverd: vlotte communicatie zowel met de keukenloods zelf als met het bedrijf dat de koelkast kwam leveren in België ! bedankt, een absolute aanrader met een zeer scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Sinselmeijer 27-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en eenvoudig besteld; geen moeilijke dingen

Service
duidelijke melding dat artikel (inbouwkoelkast) binnen is; Bij het afhalen wist de medewerkster waar het over ging en werd de kast voor ons op het aanhangwagentje geplaatst !!

Assortiment
vrijwel alle merken en uitvoeringen waren leverbaar, zodat we een ruime keuze hadden.

Aanbeveling
Geen enkel kritiekpunt, integendeel !!

Extra toelichting
Vooral de service en hulp bij het afhalen is voor ons erg belangrijk! Het produkt zelf is overal hetzelfde, maar de service: Daar gaat het om!! En die is heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pgm1973 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Toevallig zitten ze bij ons om de hoek, dat maakt het wel heel gemakkelijk om even binnen te lopen. Er is altijd een bekwaam iemand om je verder te helpen.

Service
Ze doen moeite om je goede service te verlenen. Ze denken mee en verder.
Zie hierboven.

Assortiment
Er is een ruime keus aan apparatuur, voor elke portemonnee.

Aanbeveling
Ja.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MauritsKarel 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handige, overzichtelijke website

Service
Vlotte, snelle communicatie. Via mail en telefoon.

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Gunstige prijzen. Gratis leveringen.

Extra toelichting
Gewoon uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jose1957 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zo vanuit je luie stoel kun je je apparatuur bestellen!
dan ga je toch niet meer in een overvolle winkel op je beurt staan wachten...

Service
heel onze bestelling is super netjes afgewerkt
bestelde oven niet voorradig werd vervangen door een duurdere (luxer) voor dezelfde prijs!!

Assortiment
voldoende keus, wat ik zocht was op de site ook aanwezig

Aanbeveling
zou het zeker adviseren aan anderen

Extra toelichting
heb ik bij de diverse onderwerpen al gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Atie meijer 26-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel snel geregeld door alleen een telefoontje

Service
Afspraken klopten precies, monteur belde vooraf hoe laat hij er zou zijn en was aardige man die heel precies werkte en alles goed afvoerde

Assortiment
Heel veel keus

Aanbeveling
Zou deze zaak zeker aanbevelen

Extra toelichting
Beetje onzin vraag want heb hierboven bij de vragen al moeten motiverev

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dam01413 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Snelle, goede levering, niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Elles1975 26-02-2014

Algemene score

8,5

Gemak
De webweinkel is makkelijk, en bestelling snel geplaatst.

Service
"s Avonds de bestelling geplaatst, en de volgende dag al een telefoontje om de dag van levering af te spreken.

Assortiment
Ruime keuze in inbouwkoelkasten.

Aanbeveling
Ik beveel niet snel winkels aan aan anderen, maar als iemand er expliciet naar vraagt, deel ik zeker mijn positieve ervaring met de keukenloods!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton van Opzeeland 26-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

martin8565 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke overzichtelijke site met voldoende info over het product dat je wilt kopen

Service
tijdens de koop voldoende tijd genomen en op alle vragen bevredigend gekregen. levering op tijd, door omstandigheden onze kant zonder problemen uitgesteld. we hadden iets besteld wat niet paste en werd zonder pardon teruggenomen in binnen no time hadden we het geld terug. plaatsing zeer proffesioneel en vakkundig uitgevoerd. van begin tot einde volle service.

Assortiment
de winkel in zaandam daar kun je echt alles krijgen wat je zoekt. zeer uitgebreid assortiment zowel breed als diep

Aanbeveling
het is een van de betere keukenspeciaalzaken in de regio, met zeer gemotiveerd personeel

Extra toelichting
wij wilden geen nieuwe keuken, maar onze keuken aan de onderzijde vernieuwen met nieuwe kasten en wat nieuwe apparatuur zoals een combi oven, vaatwasser en afzuigkap. ondanks dat we geen complete nieuwe keuken wilden hebben, werden we behandeld of we de duurste keuken wilden hebben die er bestond, er werd alle tijd aan ons besteed en op iedere vraag of opmerking kregen we nette antwoorden. we zijn zeer content met het resultaat en de after sales

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Tibbe 26-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Op de site is alles goed te vinden waarbij de prijs overzichtelijk vermeld is. Het bestellen gaat zeer eenvoudig en met een paar klikken heb je het voor elkaar. Betaling bij aflevering....wat een gemak. Ik ben te reden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

albert-janny 26-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
zeer vlotte en correcte afhandeling met grote service !! klasse na andere ervaringen via internet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Menno L 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site met de juiste info en goed te vergelijken.

Service
Snel en duidelijk.

Assortiment
Ik zie genoeg leuke apparaten, haha!

Aanbeveling
Zeker weten

Extra toelichting
Als ik apparatuur nodig heb kijk ik altijd eerst bij de Keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. Wanrooij 26-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed en overzichtelijk om iets te vinden

Service
twee dingen besteld. om onduidelijke redenen is er iets van de bestelling aangepast naar een iets betere kwaliteit en we hoefden niets extra's te betalen

Assortiment
zeer ruime keuze mogelijk heden

Aanbeveling
prima website duidelijke communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FAM.Odink 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker thuis winkelen en het wordt tot in huis gebracht.

Service
de chauffeur heeft het netjes op de door ons gevraagde plek geleverd. De oude koelkast wou hij wel weer meenemen.

Assortiment
wat wij zochten, hebben jullie

Aanbeveling
alles liep gesmeerd.

Extra toelichting
verder geen toelichting nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y o 26-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed overzichtelijk.

Service
Zeker vriendelijk en deskundig personeel

Assortiment
Veel keus met goede prijs

Aanbeveling
Gewoon hiernaar toe gaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john hogendoorn 26-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk bestellen, goede prijs kwaliteit, snel geleverd, keurig gemonteerd

Service
goede heldere communicatie, en toezeggingen nagekomen

Assortiment
beschikbaar wat we zochten

Aanbeveling
geen twijfel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ejh vossen 26-02-2014 In de winkel gekocht
XL Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles is in voorraad en men luistert goed naar je wensen

Service
men regelt je wensen vlot en snel

Assortiment
alle merken, c.q. uitvoeringen hiervan op voorraad en tegen een goede prijs, is de uitvoering niet op vooraad dan doet men er alles aan om het zo snel mogelijk te leveren.

Aanbeveling
begin eerst bij keukenloods te kijken. Je slaagt er gegarandeerd voor de prijs die je gecalculeerd hebt

Extra toelichting
Een winkel zonder poespas. Geen loze beloftes.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zoefzoef Chris 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Goede begeleiding door J. (Roosendaal)

Service
J. communiceert helder en schakelt snel.

Assortiment
Beperkt maar in ons geval genoeg

Aanbeveling
Mits je door J. geholpen wordt.

Extra toelichting
Al met al een heel prettige ervaring. Jeroen doet het voortreffelijk en denkt goed met de klant mee. Gelukkig maar want we werden eerst ontvangen door een collega van hem en die begon met te vertellen dat het allemaal niet kon wat we wilden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tevreden klant 020 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de site kan je makkelijk met een keuzemenu zoeken.

Service
De winkel was makkelijk te vinden en werd keurig geholpen. Met passend advies

Assortiment
Een breed assortiment voor ieder wat wils

Aanbeveling
Prijzen zijn top en keuze is groot

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en zal zeker terug gaan voor de volgende aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.W.M. Wit 26-02-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goed advies gekregen op een eerlijke manier

Assortiment
Voor elk wat wils en voor elke portomonee

Aanbeveling
Ik had zelf al de tip gekregen om naar de keukenloods te gaan en heb mijn ervaringen met andere gedeelt

Extra toelichting
De keukenloods is een aanrader men neemt de tijd voor advies in een gemoedelijke sfeer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pd de jong 26-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel

Service
goed netjes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jpvandenb 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Met plezier zaken met U gedaan daarom voor alles een 9

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mooijman81 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Overzichtelijke site, ruim assortiment, doen wat ze beloven (vandaag besteld, morgen in huis) Kortom, gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G ter Mors 26-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
op je gemak uitzoeken en bestellen maar

Assortiment
ja er is genoeg keus wie hier niet slaagt slaagt nergens

Aanbeveling
ik heb 8 mensen hier heen geloodtst

Extra toelichting
keuken loods bedankt voor de snelle levering in een woord top!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sil1962 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kon makkelijk telefonisch bestellen, het tijdstip van levering wordt vrij nauwkeurig aangegeven.

Service
Er wordt (mits lift aanwezig) in je woning geleverd.

Assortiment
ruime keuze

Extra toelichting
Ik ben rondom tevreden met de gang van zaken rondom mijn laatste bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SSaskia 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
rustig op internet zoeken wat je wilt en het vervolgens bestellen.

Service
Netjes thuisbezorgd en vooral informatie hoe laat je hiervoor thuis moet zijn. Snelle reactie op vragen.

Assortiment
ik wist wat ik zocht en het was op voorraad. De rest van het assortiment iets minder aandacht aan besteed.

Aanbeveling
prima zaak, nette levering en het belangerijkste: goed product geleverd voor een zeer concurrerende prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Esther gottmers 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik heb een super goede service gehad en de site is tevens zeer overzichtelijk en zeer scherp geprijsd. Toppie winkel en site, ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel3701 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen via de Keukenloods.nl gaat super gemakkelijk. En kom je er niet uit een mail sturen en dezelfde dag volgt het antwoord.

Service
Ik had een verkeerde koelkast besteld en kwam er achter na het uitpakken. Mailtje gestuurd met mijn verhaal. Keurig een mail terug dat de koelkast retour mocht.
Ik kan niet anders zeggen dat dit echte service is!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment met uiteaard ook zijn beperkingen. Maar bij de Keukenloods.nl is een hoop mogelijk...zelfs tot aan drogers toe :-)

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment en een top service!

Extra toelichting
Ik ben super tevrede over Keukenloods.nl. Makkelijk bestellen, snel en soepel email verkeer en een top service. Ook de levering aan huis is keurig geregeld, alles wordt netjes binnen bezorgd. Na mijn product keuze wordt er ook door de verkopers meegedacht over eventueel een betere keuze. Uiteraard wordt er dan ook nog een mooie aanbieding gemaakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

NZdV 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel via de website als via de winkel erg gemakkelijk

Service
Goede en ervaren medewerkers met kennis van zaken en goede service!

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Duidelijkheid, snelle en goede service en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2490 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ik heb lang moeten wachten, mijn bestelling stond op de site binnen de 24 u leverbaar. Ongeveer 2 a 3 weken moeten wachten, bellen ,chatten,mailen

Aanbeveling
De prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 26-02-2014

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u lang heeft moeten wachten.

Graag ontvang ik uw ordernummer zodat ik kan nagaan of uw product op voorraad was tijdens bestelling en zo ja wat er precies fout is gegaan.

Alvast onze excuses voor het ongemak en ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl
0226-355340

Reageer

OlafGeelof 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
In de winkel prima geholpen. Afspraak voor de tekening en het meten was op tijd, maar de tekening zelf was uiteindelijk fout. Er Stond een kast tussen die er niet hoorde. Dat werd opgelost, maar de levering liet daardoor wel een paar weken langer op zich wachten. Toen de keuken geleverd was bleek er een verkeerde wasbak bij te zitten. Pluspunt was wel dat ze die dezelfde dag aan huis kwamen omruilen.

Assortiment
Ze hebben heel veel spullen.

Extra toelichting
Een mooie plek met heel veel keuze in alle prijs categorien. Behulpzaam personeel. Wel jammer van de slordigheidsfoutjes in de tekening en levering.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Anita van Eijk 26-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Ik kan je deze zaak echt aanbevelen. Goede snelle levering, op afspraak wanneer jou het schikt. En ze werken samen met een monteur die netjes werkt. Ik zeg doen. !!

Extra toelichting
Goede fijne zaak. Werkt allemaal prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

naammonique 26-02-2014

Algemene score

6,5

Gemak
Thuis bezorgd en oude apparatuur opgehaa Id

Service
Wij hadden een anders apparaat besteld dan dat geleverd is. Dit kwam omdat ons bestelde apparaat niet leverbaar was. Zo werd gezegd. Op internet stond dit apparaat wel als voorradig aangegeven. Het apparaat dat we in de plaats kregen zou luxer zijn. Echter de inhoud van het apparaat was kleiner en de indeling was anders dan ik had verwacht en is ook lang niet zo praktisch als van het apparaat dat we hadden besteld. Dit valt ons erg tegen en is meteen het grote nadeel van bestellen via internet. Je kunt niet zien wat je prcies thyiskrijgt. Zeker niet wanneer in het bestel proces ook nog het product gewijzigd wordt. Dus al met geen beste 1ste ervaring.

Aanbeveling
Niet door de ervaring zoals ik hierboven beschreven heb.............

Extra toelichting
Zie omschrijving bij vraag 2

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 26-02-2014

Beste Monique,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet tevreden bent.

Helaas gebeurt het in uitzonderlijke gevallen dat wij een voorraad artikel niet kunnen uitleveren, doordat er meerdere bestellingen tegelijkertijd zijn geplaatst.
Om de klant te compenseren leveren wij in dat geval een luxer model uit.

Kunt u aangeven om welk ordernummer het gaat?
Ik ga dan voor u uitzoeken of het luxere model inderdaad erg afwijkt.

Alvast excuses voor het ongemak, ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

roeldijk 25-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online vanuit je luie stoel, de goedkoopste keuken benodigdheden bestellen.

Service
Je wordt overal van op de hoogte gehouden en bij telefonische vragen krijg je een super service.

Assortiment
Wat je maar zoekt van elk merk is er bijna, en voor de goedkoopste prijs.

Aanbeveling
Goede, snelle service met de beste prijzen, wat wil je nog meer?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

robijn34 25-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid63 25-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
ik werd niet op de hoogte gebracht van de latere levering. ik moest zelf informeren waarom de afgesproken levertijd niet gehaald werd.

Assortiment
Er waren verschillende merken en modellen op voorraad.

Aanbeveling
Voldoende keuzes en goede informatie over het product.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Lena85 25-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. Modder 25-02-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heerlijk om vrijblijvend rond te neuzen

Service
Voldoende personeel aanwezig om vragen te beantwoorden. Personeel neemt de tijd en is duidelijk

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Reeds gedaan aan 3 andere families.

Extra toelichting
Zaandam was voor ons een hele fijne winkel met voldoende mogelijkheden en keuzes. Product is nog niet in ons bezit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

h.uysal 25-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
ik let op prijs , advies op maat

Extra toelichting
goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

yrrah29 25-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment met duidelijke
prijzen , uitleg , reviews en
tekeningen voor inbouw apparatuur

Aanbeveling
In het algemeen de beste prijzen

Extra toelichting
Op de website diverse inbouw apparaten bekeken en vergeleken, daarna naar Keukenloods Zaandam om het e.e.a. in het echt te zien alvorens aangekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fatbob 25-02-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
ik hoef de deur niet uit om te kijken

Service
ik wacht nog steeds op een afzuigkap,ik krijg wel mail dat de levering opschuift maar ik vindt dertien weken wel erg lang

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 25-02-2014

Beste Fatbob,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent.

Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl dan ga ik voor u kijken waar uw afzuigkap blijft.

Alvast excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Mieks1 25-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk vanuit de luie stoel bestellen.

Service
after sales was goed

Assortiment
alles wat je nodig hebt voor inbouw keuken

Aanbeveling
zie bovengenoemde punten.
Heel belangrijk zijn natuurlijk de prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

B Zebuub 25-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke site, duidelijke prijzen, jammer dat het next-day bezorging apart afgevinkt moet worden

Service
Matig aan de telefoon, uiteindelijk toch klantvriendelijk

Aanbeveling
Prijs/kwaliteit verhouding is prima

Extra toelichting
Correcte prijzen en degelijke afhandeling, papierwerk in orde en het gevoel met een volwassen bedrijf zaken te doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H v Lier 25-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snelle levering door vriendelijke mensen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Devliet 25-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank Mensink 25-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk gesorteerde winkel. met veel keuze.

Service
Ruim voldoende medewerkers met goede kennis van zaken, die zeer behulpzaam zijn.

Assortiment
Van zeer betaalbaar tot zeer exclusief, alles is aanwezig en duidelijk uitgestald.

Aanbeveling
Absoluut een top zaak, als je het negens anders kunt vinden ga dan naar de keukenloods. Had je meteen moeten doen eigenlijk.

Extra toelichting
Ik ben naar de keukenloods geweest en ben daar buitengewoon goed geholpen. Heb alles gevonden dat ik nodig had en beter en goedkoper dan ik ergens anders heb gezien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.schel 25-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews