Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16947 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2194 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aart Rietveld 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site waar we naar de oven zochten
Is goed overzichtelijk. Duidelijke foto's

Service
Nadat we een keus hadden gemaakt,heb ik toch nog persoonlijk contact gehad.
Werd zeer vriendelijk te woord gestaan

Assortiment
Veel keuze naar mijn mening
En eigenlijk voor iedere prijsklasse

Aanbeveling
Zoals gezegd in het voorgaande
Naar mijn mening een goede webshop
Met vriendelijk personeel

Extra toelichting
Ik ben van mening dat deze webshop een eerlijke zaak is En zal mijn kennissen er van op de hoogte brengen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els Appel 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Online prima te bestellen. Over het uitstel van de gevraagde bezorgdag werdenb we niet geinformeerd (geen mail, noch een belletje), maar moesten dat zelf aflezen bij bezorgtijden. Maar bij vragen daarover wel goed telefonisch te bereiken.

Service
Over de wijziging (= het uitstel) van de gevraagde bezorgdag werden we niet geinformeerd (geen mail, noch een belletje), maar moesten dat zelf constateren dat er geen bezorgtijden werden gemeld. Bij vragen daarover wel goed telefonisch te bereiken. Echter beide apparaten waren zo duur dat er gratis bezorgen was en daar moesten we de winkel wel op wijzen, anders waren die wel in rekening gebracht.
Voorafgaand aan de bezorging nog even een belletje dat ze eraan kwamen; prima. Bezorgtijd tussen 7-9.15 uur bleek 6.15 uur te zijn.(was gelukkig wakker gebeld)

Assortiment
Wat we zochten verkochten ze, snel en goedkoop.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

S.75 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zowel website als contact met medewerker was erg prettig en duidelijk: men denkt erg met je mee, zonder mij t gevoel te geven dat er gepushed wordt! Top!

Service
Geen ervaring in de winkel, alleen webshop en telefonisch contact: beiden goed. Bereikbaarheid goed en snelle reactie op mail!

Assortiment
Keus genoeg! In elke prijs klasse en veel merken

Aanbeveling
Zeker! Sterker nog: er zijn al een aantal mensen die via jullie site gaan bestellen!

Extra toelichting
Bedankt voor het meedenken Rick, en voor de snelle service! Ook afleveren ging super: ik vroeg of t s morgens vroeg kon en idd gelukt. Keurig alles binnen gezet. Ben door het gemak van pinnen alleen de bezorger totaal vergeten n fooi te geven :( gelukkig heeft ie wel koffie gedronken..

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank Scholts 30-07-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snel geholpen, goed advies, goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

leanlbj 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk dat je gewoon thuis het bedrag kan pinnen

Service
Apparaat wordt binnen gebracht en de oude weer meegenomen

Assortiment
groot genoeg

Aanbeveling
makkelijke manier van kopen

Extra toelichting
verder geen mening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CaWe 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Het gewenste model was niet meer voorradig. De Keukenloods bood mij vervolgens voor dezelfde prijs een duurder model uit hun assortiment aan. Deze had ik de volgende dag al in huis. Prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ernst233 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is overzichtelijk, ik kon zo een geschikte inbouw koelkast vinden. Beter nog, door een automatische suggestie van de site kreeg ik voor het zelfde geld een betere/zuinigere koelkast. Het bestelproces is ook eenduidig en er wordt gericht informatie verschaft bij elke stap.

Service
Doordat het bestelproces zo gemakkelijk ging heb ik voor of tijdens het bestellen geen behoefte gehad om contact op te nemen met een medewerker van de keukenloods. De ochtend direct na de bestelling heeft de keukenloods contact met mij opgenomen voor de levering en tijdens dit gesprek is duidelijk dat er nadrukkelijk rekening gehouden wordt met de wensen van de klant. De feitelijke levering zelf is ook prima. Snel, goed verzorgd personeel en pinnen aan de deur. Geen extra kosten betaald anders wat op de factuur stond.

Assortiment
Kan hier geen goede beoordeling over geven aangezien ik specifiek gezocht heb voor een koelkast van een bepaalde nishoogte. Binnen dit segmant was de keuze in prijs/kwaliteit ruim voldoende.

Aanbeveling
Zie voorgaande beoordelingen.

Extra toelichting
Dit is mijn eerste ervaring met Keukenloods.nl welke ik als zeer positief ervaren heb. Maandag avond de koelkast besteld, woensdag ochtend bezorgd aan huis. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

J.Wiersema 30-07-2013 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Wij konden vrijblijvend rond kijken zonder dat gelijk een medewerker achter ons stond.

Service
Wij werden goed en deskundig geholpen.

Assortiment
Wat wij zochten was niet voorradig maar via de PC zijn we er toch zeer god geslaagd.

Aanbeveling
Keukenloods beveel ik aan bij fam. en kennissen.

Extra toelichting
Goed bedrijf en een goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

D Mulder51 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berniebubbles 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Levering en Montage alles in een.

Service
Zeer prettige en deskundige levering en plaatsing

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rakker1956 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
netjes en op tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amor1985 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handig dat je verschillende merken en types met elkaar kan vergelijken.

Service
Zonder extra kosten heeft de bezorger hulp aangeboden om de vaatwasser naar boven te tillen (4hoog, zonder lift). Dat is pas service!

Assortiment
Ruime keus. De vaatwasser die ik wilde hebben was niet meer verkrijgbaar, gelukkig heeft keukenloods een luxere opvolger als alternatief aangeboden waar ik zeer tevreden over ben.

Extra toelichting
Ruime assortiment. Korte levertijd en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sanzon 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk bestellen via de site

Service
werd netjes geïnformeerd over de leverdatum etc.

Assortiment
ze hadden het product waar ik naar op zoek was

Aanbeveling
prima winkel

Extra toelichting
ik heb het product (combi-magnetron) pas een paar dagen in huis en hij is nog niet geplaatst het product zelf kan ik dus nog niet beoordelen, alleen het bestellen en de afhandeling van de Keukenloods

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk en Ria 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis zoeken op de web-shop en
dan naar de winkel om het apparaat te bekijken en meenemen

Assortiment
Ruim voldoende! Wat ze niet op voorraad hebben valt te bestellen

Aanbeveling
Goede prijs en prettig dat je de apparaten ook in het "echt"
kunt zien. Je wordt prettig geholpen.

Extra toelichting
Dit is de tweede keer dat we bij de keukenloods een apparaat hebben gekocht (inductiekookplaat + vaatwasser). Ze hebben hele scherpe prijzen en het is een prettige winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ElseM 30-07-2013 In de winkel gekocht
Pieter Gijselaan in Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima geholpen. Vriendelijke bediening

Service
Ik kan hiervan nog niet direct oordeel geven. Was mijn eerste aankoop

Assortiment
Zeker voor het apparaat waar ik voor kwam, ruime sortering

Aanbeveling
Op aanbeveling van mijn broer die ook goed geslaagd was, ben ik bij jullie terecht gekomen. Zal dit zeker doorgeven

Extra toelichting
We kwamen met een BMW, maar daar paste de doos niet in. Keurig thuis gebracht door servicemonteur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bianca1407 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

jummy 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, veel keuze.

Service
Tot nu toe perfect!

Assortiment
volop keuze!

Aanbeveling
heb ik al gedaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

preciez 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het bestelproces ging vlot en het artikel zoeken op de site was een voudig

Assortiment
Levering op tijd en netjes

Extra toelichting
Simpel bestellen en geen problemen, levering volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

RB58 30-07-2013

Algemene score

7,0

Extra toelichting
Product makkelijk te vinden. Product was hier het voordeligst. Verzending en informatie hierover accuraat.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Aragorn23 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Juiste model koelkast was simpel te vinden. Bestellen is een makkie.

Service
Model wat ik uitgezocht had was niet meer leverbaar. Een ander, maar duurder model, werd echter ter vervanging aangeboden voor dezelfde prijs. De leverdatum was echter een dag later dan afgesproken. Op zich geen probleem, maar niet geheel duidelijk waarom.

Assortiment
Asortiment is ruim voldoende om te vinden wat je zoekt. Ook zijn de prijzen laag.

Aanbeveling
Prima winkel om zaken mee te doen. Zijn ook goed telefonisch bereikbaar. En, ook niet onbelangrijk, de medewerkers hebben voldoende productkennis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eddysox 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Alles prima. Gevonden wat we nodig hadden. Volgende keer weer even komen kijken voor de vaatwasser waarschijnlijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

klant juli 2013 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kornuit 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk.

Service
Telefonisch contact was zeer zakelijk en tevens opbouwend.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

fruitladder 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site met goede info
Telefonisch snel bereikbaar

Service
Type niet meer voorradig , ander duurder type voor dezelfde prijs

Assortiment
Breed

Aanbeveling
Komt afspraken na en scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helodeva 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website was duidelijk en daarom was het gemakkelijk om mijn bestellingen te plaatsen

Service
Ik had mijn bestelling vrij laat geplaatst maar ik had hem toch de volgende dag al in huis.

Assortiment
Het assortiment van keukenloods is ruim voldoende en de prijzen zijn concurrerend.

Aanbeveling
Mijn ervaring met keukenloods is uitermate goed en ik zal ze dan ook zeker aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
Het was voor mij de eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst bij keukenloods.nl en ik moet zeggen dat het assortiment ruim voldoende is en dat de levertijd ook zeer kort is. Het spreekt ma ook aan dat ik geen verzendkosten hoefde te betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlon van Dijk 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een dag voor de levering ontving is een sms waarin aangegeven werd tussen welke tijden mijn koelkast werd geleverd. de bezorger was keurig op tijd.

Service
de oude koelkast werd vakkundig verwijderd en meegenomen en de nieuwe koelkast werd keurig gemonteerd.

Assortiment
groot assortiment in iedere prijscategorie is er wel iets beschikbaar.

Aanbeveling
De onlineservice, het gemak van montage en het vriendelijke personeel zijn voor mij een goede reden om de keukenloods bij mijn vrienden en familie aan te raden.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over de wijze waarop de keukenloods werkt. De fijne overzichtelijke website is duidelijk en er is geen sprake van zogenaamde kleine lettertjes. De bezorging en de mogelijkheid om apparatuur te laten monteren is ideaal en biedt veel gemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Stienen 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inez Faasse 30-07-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website waarna ik in de winkel heb gekeken hoe het produkt er in het echt uitzag en of het voor mij geschikt was.

Service
voor ik thuis was na de aankoop in de winkel, is er al gebeld voor de aflevering!!

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
goede service en prijzen en groot assortiment

Extra toelichting
dinsdag gekocht, donderdag geleverd, zaterdag geinstalleerd en zondag is het oude produkt opgehaald! KLASSE!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. G. van den Berg 28-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website heel overzichtelijk per product.
Niet online geshopt, maar in winkel gekeken.

Service
Alle vragen kunnen stellen.
Uiterst professioneel behandeld.
Product eerder gekregen, dan tel.was toegezegd. 2 weken eerder zelfs. Mijn complimenten en bedankt!

Assortiment
Groot assortiment per product
Heb gevonden wat ik wilde.
Prijs is zeker concurrerend !
Zeker voldoende in alle prijsklassen

Aanbeveling
Professionele en vriendelijke benadering, prijs is heel gunstig, groot assortiment, je kunt met alle vragen terecht, service is goed, Website is goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gerard.zentveld 28-07-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
er is zoveel keus in de winkel
dat je er altijd slaagt

Service
service was zeer goedsnelle levering en meteen de oude oven meegenomen

Assortiment
heel erg veelkeuze

Aanbeveling
goede uitleg en er is voor een ieder zijn portemonnee
wel bij wat je zoekt

Extra toelichting
zo als boven te zien dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen verhoef 27-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lekker Koel 26-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op internet besteld, beoordelingen te lezen, en binnen een week in huis.

Service
Netjes gebracht, vriendelijke chauffeur.

Assortiment
Veel verschillende merken in het assortiment.

Aanbeveling
Ik heb deze winkel al aangeraden aan anderen.

Extra toelichting
Geen klachten, we hebben de koelkast ook nog maar kort. Binnenkort een vaatwasser nodig, zal zeker weer bij Keukenloods kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem19571 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is redelijk overzichtelijk . De manier van betalen kan op vershillende manieren en zelfs nog bij aflevering.

Service
De service in de winkel was goed , bij elke vraag wor een duidelijk antwoord gegeven.
Bij problemen word meteen contact gelegd de leverancier of onderhoud.

Assortiment
De product keuze was zeer verschillend en goed. De uitleg over de apparaten was ook goed.

Aanbeveling
Goede uitleg en veel keuze qua alles.

Extra toelichting
Een aanraden om hier een keuken te gaan kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

r.hooijsma 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen en feedback zijn eenvoudig en accuraat.

Service
afleveren op maandag gaf niet de dag van tevoren info over tijdstip

Assortiment
wat wij zochten was in een groot aantal merken aanwezig

Aanbeveling
bestelling en aflevering naar tevredenheid afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Marlies42 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, snelle reactie op mails en mooie winkel. Alles wordt keurig thuisgebracht.

Service
Prima service, via mail, in de winkel en van degene die de spullen thuis,komt brengen.

Assortiment
Nog nooit heb ik zoveel apparatuur in 1 winkel gezien.

Aanbeveling
Betrouwbaar en laagste prijsgarantie.

Extra toelichting
Prima winkel, helemaal niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jellevanarendonk 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bestellen, overzichtelijk en ziet er betrouwbaar uit

Service
Keurige service, helaas de transporteur niet bereikbaar op zaterdag

Aanbeveling
Prijs kwaliteit perfect!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

jo123456789 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
prima en persoonlijk. Product uitverkocht - goed advies voor alternatief, met goede prijsafspraken

Aanbeveling
zeker wel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pipapapigrafus 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website waardoor het gewenste product gemakkelijk te vinden is en vervolgens voldoende product informatie.Bestellen en binnen 24 uur in huis. Geweldig!!!

Service
Al eerder heb ik zoals nu weer een perfecte service ervaren. Wasmachine besteld, keurig op tijd afgeleverd, betaald, oude meegenomen en keurig personeel. TOP!!!

Assortiment
Alle huishoudelijke artikelen die ik nodig heb bestel ik via jullie. Ruim assortiment, goede prijzen en snelle levering. Lekker vertrouwd.
Geen verkoop praatjes, Lekker relax via de site van de Keukenloods. Simpeler en sneller kan het niet.

Aanbeveling
Deze winkel heb ik al aan vele mensen aangeraden en die hebben inmiddels al dezelfde positieve ervaringen als ik.

Extra toelichting
Wat wil je nog meer dan het gemak, de service, kwaliteit , betaalbaar en binnen 24 uur in huis. Ik ben toch zeker niet gek? Ik surf gewoon naar de Keukenloods, die doen wat ze zeggen en komen na wat ze beloven. GA ZO DOOR!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr82 25-07-2013 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jopie53 25-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
De concurrent heeft ons 4 weken laten wachten op onze Zanussi koelvries combinatie. Bij Keukenloods telefonisch geinformeerd naar levertijd en binnen 1 week werd onze koelkast thuis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Pierino 25-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke site en snel geholpen

Service
Direct iemand aan de lijn die duidelijk uitleg gaf. Direct de bevestiging binnen per email.

Assortiment
Goede prijzen, beduidend lager dan bij de concurrenten.

Aanbeveling
Prima service, snelle levering, duidelijke afspraken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra ten Bookum 25-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon kiezen vanuit de luie stoel!

Service
Zaterdagavond besteld en maandag al in huis!

Assortiment
Was op zoek naar een Siemens vaatwasser en jullie hebben een zeer ruim assortiment met super alternatieve deals, waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt!

Aanbeveling
Alles klopt! Goede website, ruime keuze, scherpe prijzen en een snelle service!!

Extra toelichting
Uitstekende winkel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

neptune-fan 25-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk vinden wat je zoekt

Service
snelle levering

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
beste keus

Extra toelichting
Een goede keus voor keukenspullen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Er1966 25-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede service en snel

Service
Gewoon goed

Assortiment
Ruim assortiment allemaal À merken

Aanbeveling
Altijd als je keuze en service moet je hier zijn!!

Extra toelichting
Beste in keuze en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sil 25-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Snelheid bezorging prima. Erg fijn dat er in samenspraak word afgesproken wanneer geleverd word en in termijn van 2 uur ipv een hele of halve dag. Wel minpunt dat ik extra had gebeld met de vraag of er een stekker aan de oven zat nadat ik had gehoord dat dat tegenwoordig niet meer altijd het geval is en er werd me verteld dat het bij deze oven zo was, maar bij levering bleek er geen stekker aan te zitten en moest ik dus alsnog een stekker gaan kopen alvorens de oven te kunnen installeren en in gebruik te nemen.
wel goed dat ik de oven elders goedkoper had gezien en keukeloods daar zelfs nog onder ging zitten qua prijs.

Assortiment
voldoende keuze voor wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Jac53 25-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke werkwijze.

Service
Direct bereikbaar met een antwoord op de vraag en vriendelijke benadering

Assortiment
Aanbod meer dan voldoende

Aanbeveling
Ik ben niet iemand die een winkel aanbeveelt. Ik zou wel aangeven dat we erg tevreden zijn over de levering van de koelkast bij keukenloods. Goede klantenadministratie en snelle levering, en een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SS55 25-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
goede uitleg en advies bij aankoop

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

kerk9 25-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AM1953 25-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle afhandeling en duidelijke communicatie over de bezorging

Service
Correcte aflevering, compleet pakket met alle informatie erbij.

Assortiment
Zeer ruime keuze, met alle bekende merken

Aanbeveling
Ik zal deze winkel van harte aanbevelen aan vrienden en kennissen.

Extra toelichting
De informatie over het product op de website is volledig. De informatie over de afhandeling, betaling, bezorging, garantie en service is duidelijk. De afhandeling was bijzonder snel, en de bezorging was via het ordernummer goed te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1966r 25-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zo bestelt en perfect afgehandeld

Service
Afhalen een fluitje van een cent

Aanbeveling
Scherpe prijs !

Extra toelichting
Via internet gevonden en is perfect bevallen. Volgende keer zeker weer.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews