Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17346 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2263 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R.loorbach 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
super snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mark 17 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gebruiksvriendelijk webwinkel. Producten zijn makkelijk te vinden en te vergelijken.

Service
Vriendelijke en behulpzame servicemonteur. Oude koelkast werd netjes mee teruggenomen.

Assortiment
Ruim voldoende voor mij en zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Snelle en goede servive en goede prijs kwaliteitverhouding.

Extra toelichting
Uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jannes de Boer 16-08-2013 In de winkel gekocht
Keukenloods Koedijkerstraat Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Viola5 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Assortiment
De prijs voor de produkten is scherp concurrerend en ik vond wat ik nodig had

Aanbeveling
Prima klantennservice,prijs artikelen scherp concurerend.Montage in de keuken volgens afspraak; evenals afvoer oude apparaten.

Extra toelichting
Gewoon goed volgens afspraak ! Als ik weer iets nodig heb voor mijn keuken zal ik opnieuw naar de keukenloods gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.vansonsbeek 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
internet

Service
afspraken nagekomen

Assortiment
goede keuze mogelijkheid

Aanbeveling
service prijs/kwaliteit verhouding oke
zie bov

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

apt58 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk en makkelijk te gebruiken

Service
goede info op website
goed nette aflevering

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
Mooie strakke uitstraling. Makkelijke bediening. tot zover werkt hij prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rudy33 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
We hebben ons eerst op internet georiënteerd, site is duidelijk en gebruiksvriendelijk.

Service
We zijn voor de laatste vragen bij de vestiging in Alkmaar geweest, zijn zeer goed en vriendelijk geholpen

Assortiment
De juiste koelkast voor de juiste prijs, en bij een leverancier van om de hoek

Extra toelichting
Zeer goede service tegen een eerlijke prijs. Wij zijn erg tevreden met de nieuwe koelvries-combinatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bart1956 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles overzichtelijk, en je kunt een goed prijsvergelijk maken.

Service
vandaag bestellen morgen in huis

Assortiment
alle merken kun je op een presenteerblaadje vinden

Aanbeveling
Alles in huis het gemak - snelheid etc.

Extra toelichting
Het was voor mij de eerste keer dat ik via de site een produkt - machine besteld, maar... het is ontzettend goed bevallen, wel een kanttekening voor de plaatselijke winkels wel vervelend, maar iedereen kan geen inbouwapparatuur verkopen, met zo'n breed assortiment als jullie bedrijf. Gefeliciteerd. bij een volgende inbouwmachine heb ik al een keus gemaakt wie hem mag leveren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

StefanArts 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Binnen 24 levering en oude wasmachine direct meegenomen!

Service
Duidelijk wanneer levering plaatsvind. En nette afelevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shadowbiker 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wvan den Hoed 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Zeer snelle aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wwertje92 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer scherpe prijzen en super service!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald aug.2013 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
via internet

Service
snelle afhandeling

Aanbeveling
voor de eerste keer maar alles prima verlopen...

Extra toelichting
voor de eerste keer maar alles prima verlopen...

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Barry van der Meij 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim Bouwmeister 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
on line bestellen snelle levering en goede prijzen

Assortiment
heel veel mogelijkheden

Aanbeveling
het gemak

Extra toelichting
van offerte tot opdracht zeer correcte info en snelle levertijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Bruintjes 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Thuis je vaatwasser uitzoeken met het gemak van een vergelijk op de site.

Service
Bij bellen direct antwoord, de terugbel mogelijkheid kan beter. Ik heb begin van de avond een replay gedaan en ik werd de volgende dag pas om 10:00 uur gebeld, toen had ik inmiddels zelf al weer contact opgenomen.

Assortiment
Een ruim assortiment, misschien zelfs te ruim om makkelijk een keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Ik zou voor de aanschaf van een nieuw keukenapparaat zeker keukenloods aanbevelen. Wat betreft service en nazorg heb ik hier nog geen mening over omdat ik er (nog) geen beroep op heb hoeven doen.

Extra toelichting
Keukenloods is zeer makkelijk, heel ruim assortiment, snelle levering en bij telefonisch contact direct en duidelijk antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

jwg01 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

manon 1965 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker ruim en overzichtelijk en je krijgt alle tijd zonder dat er gelijk iemand i je nek staat te hijgen haha

Service
Erg vriendelijk en correct

Assortiment
Als je hier niet slaagt slaag je nergens er is voor iedereen wT wils

Aanbeveling
Ik zeg gewoon doen

Extra toelichting
Ik ben gewoon zeer tevreden over de winkel ze is erg klantvriendelijk, ruime keuze en zeer betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak1234588 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vandaag besteld morgen leveren beter kan niet.

Service
Probleemloos

Assortiment
Wat ik zoek is te vinden

Aanbeveling
Zie eerder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees Kanoe 15-08-2013

Algemene score

5,0

Gemak
De winkel is goed bereikbaar met zat parkeerruimte.

Service
Ik had niet de indruk dat degene die ons hielp wist waar ik het over had toen ik vroeg of de betrokken kraan keramisch was en van welk materiaal het staal gemaakt was.

Assortiment
De website vermeldde heel veel modellen kranen, maar in de winkel was het assortiment zeer, zeer beperkt. Die XXL van Keukenloods XXL kwam helemaal niet uit de verf.

Aanbeveling
Zeer betaalbaar en in de buurt. Maar voor de rest was het geen onverdeeld genoegen.

Extra toelichting
Een heel goede kraan voor een heel goede prijs, maar het verschil tussen webwinkel en echte winkel is enorm, wat service en assortiment betreft. En ik wou toch echt het product eerst in het echt zien voor ik het kocht.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 16-08-2013

Beste Kees,

Excuses voor het ongemak en bedankt voor uw beoordeling. Het is goed om te horen dat u de webwinkel wel als positief heeft ervaren. U punt omtrent de kennis van kranen bij de verkopers zullen wij opnemen in het aankomende week overleg.

Veel plezier van uw kraan en we hopen u volgende keer weer als klant te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
www.keukenloods.nl
www.cookingfactory.nl

Reageer

Marian Storms 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mink Keus 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Spelbos 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Thuis bekijken wat past i.v.m. maten in je keukenruimte.

Service
Goede overzichtelijke site en daarna gebeld en keurig ter woord gestaan en dan ook nog netjes thuis in de kamer afgeleverd voor 8 €

Assortiment
Veel merken aanwezig waaruit je kan kiezen qua prijs en kwaliteit.

Aanbeveling
Deed ik al want was al klant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.F. Slotboom 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vergelijken achter je pc

Service
vrijdags besteld zondags gebeld of maandag geleverd kon worden. werd geregeld
super

Assortiment
veel keus maar niet alle merken

Aanbeveling
2e goede ervaring

Extra toelichting
Netjes in huis geleverd, oude machine werd meegenomen door klantvriendelijke bezorger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Han1971 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
De winkel in Zaandam is erg groot en heeft een erge goede assortiment. Het enige min punt is dat het kiezen er niet makkelijker op wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.L.Kapteijn 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel overzichtelijke site

Service
Beide bestelde producten waren niet meer leverbaar door Atag. De nieuwe vervangende producten werden geleverd voor de prijs van de niet meer leverbare apparaten. Super!!

Assortiment
Zéééér uitgebreid.

Extra toelichting
Goede informatie over levering door bezorgdienst. Goed gepland en precies op tijd bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

scherpenisse 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke website

Service
Nette afwerking van de bestelling

Assortiment
Genoeg keuze. Goede prijzen

Aanbeveling
Ik zou vrienden en kennissen zo naar deze winkel durven laten gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Schonenberg 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site betaald aan de deur gemak

Service
prima aflevering naar eerst telefonisch te zijn ingeligt

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
verder zoeken heeft geen zin de prijs en het geheel is goed daarom gewoon hier blijven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Duijm 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op je luie stoel winkelen en bestellen op een prima website.
Alles prima geregeld en vlotte bezorging.

Service
Ook bij ruilen van een bestelling was het zo geregeld.

Assortiment
Enorm aanbod van apperatuur in alle prijsklasses en kwaliteit.

Aanbeveling
Aan ieder die keuken apperatuur wil bestellen of vervangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy_1 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Enkel betaling via overschrijving kun je niet selecteren enkel Ideal, althans niet in België

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wil 1 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is duidelijk t.a.v. de Boretti Robusto.
Alleen staat hierin dat er een waardebon van 50 euro verstrekt wordt alleen deze heb ik nog niet mogen ontvangen. Is nu anderhalve week geleden dat ik hierover heb gebeld. Verder niets meer van gehoord. Daarom geen 10 maar een 8 omdat de info op de site niet klopt als de bon niet komt.

Service
Hiervoor heb ik het eigenlijk al geschreven. Na telefonisch contact niets meer gehoord. Dit noem ik een gemiste kans. Daarom maar een 8.

Assortiment
N.V.T.

Aanbeveling
Met name de bezorging is conform afspraak in een blok van 2 uur. Niet net als bij post NL van bv. 09.00uur tot 1700 uur

Extra toelichting
Pluspunt is de vorm van communicatie m.b.t. de levering.Deze is perfect. Bezorger vriendelijk. Onduidelijkheid omtrent de waardebon van boretti van 50 euro die op de site vermeld staat. Nog niet in mijn bezit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

v.d. Scheur 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Fijn om even op je keukenstoel in het weekend een vaatwasser te bestellen en maandag geleverd te krijgen!

Service
Ze hebben mijn uitleg over de moeilijke bereikbaarheid doorgegeven aan de chauffeur.

Aanbeveling
Vooral het gemak!

Extra toelichting
Bedankt voor de levering het was misschien plezierig als ze ons ongeveer hadden aangegeven hoe laat de chauffeur zou komen maar ik ben blij met de vlotte levering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Kalika 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk en overzichtelijk

Service
Wordt op tijd geleverd, werdt een kwartier voor bezorg tijd netjes gebeld zoals afgesproken. En is netjes binnen bevracht in huis.

Assortiment
Goed product , goede prijs, en ruime keuze naar wens.

Aanbeveling
Goed aan te bevelen aan anderen , voordat ze een andere keuze maken. Eerst toch op dit site eerst te kijken.

Extra toelichting
Ben tevreden over het product en service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Alaska2210 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is zeer goed en overzichtelijk

Service
Tijdens de verkoop werd ik al gewezen op het artikel wat ik verkoos een EU type was. Ze adviseerde me het NL type te nemen en dat werd gerealiseerd voor de zelfde prijs.

Assortiment
Zeer groot assortiment

Aanbeveling
Zeer keurige verkoop, goed advies, alles snel per email binnen. Levering op afspraak. Daags voor levering ontvang je sms met tijdstip van levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Spijker 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijk en overzichtelijk site, mocht er een product niet meer zijn dan wordt er direct een alternatief aangeboden, (erg prettig)

Service
Op het juiste tijdstip aangeleverd en binnen een dag

Assortiment
Veelzijdig.

Aanbeveling
Ik zou dit zeker bij andere aanbevelen, het gemak van internet en het assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

polo14 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vooral bij inbouw apparaten is in reguliere winkels weinig te zien, dan is shoppen op het internet wel zo handig. Voor vragen kun je altijd telefonisch terecht.

Service
Telefonisch vriendelijk te woord gestaan, wordt goed aan afspraak gehouden. Betaalgemak gewoon thuis pinnen

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Zeer aanbevelingswaardig

Extra toelichting
Was niet zo'n liefhebber van kopen online, Maarten indruk is nu heel positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bratos 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
duidelijke site, goede specs.

Service
graag had ik gezien dat er een optie was om witgoed te bezorgen op een verdieping tegen evt. meerprijs.

Niet iedereen kan een koelkast/wasmachine de trap op sjouwen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

w hoekstra 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed ingedeeld en makkelijke internet side

Service
goede tel. hulp en snelle reacties

Assortiment
zeer uitgebreid en echt makkelijke side
en wat je ook zoekt , is echt de goedkoopste en zonder mooi praten of zeggen . eerlijk is eerlijk

Aanbeveling
van alles te vinden en goede service en snelle bediening , en verstand van zaken

Extra toelichting
gewoon een leuke en goed zaak om eerlijk zaken mee te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 55 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website heel overzichtelijk.

Service
Prima service netjes op tijd geleverd en geplaatst

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Snelle reaktie op vragen en alles op tijd geleverd!

Extra toelichting
Zeer tevreden over product voldoet echt aan mijn verwachting makkelijk bedienbaar, en wat zeer makkelijk is dat de wokbrander aan de linkerkant zit dus genoeg plaats voor de andere pannen.Ook is het handig dat er een kookwekker op zit en timer. Echt een aanrader!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjan6006 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Specificaties zijn gemakkelijk te vinden en duidelijk aangegeven.

Service
Model was uitverkocht en we kregen de duurdere opvolger voor dezelfde prijs als het bestelde artikel.

Assortiment
We zochten combi-magnetron met draaideur, deze was elders niet in onze specifieke maatvoering te vinden en hier wel.

Aanbeveling
Snelle levering, vriendelijke chauffeur en pin-betaling bij levering. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra van Rozendaal 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wilde eerst per internet bestellen, maar had nog een vraag. Heb vervolgens gebeld en alles werd geregeld. Perfect.

Assortiment
Wist al welke vaatwasser ik wilde hebben. Die was beschikbaar, dus heb me niet erg verdiept in het assortiment. Wat ik wilde heb ik gekregen

Aanbeveling
Alles is gegaan volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.van Gastel 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles kan geregeld worden via internet.

Service
Alles werd op de afgesproken tijd afgeleverd.

Assortiment
Het assortiment was ruim voldoende.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aanbevelen bij iemand anders omdat je door het personeel klantvriendelijk wordt behandeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wim doedens 15-08-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

toch goed gegaan 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Telefonisch goed en snel bereikbaar voor navraag, goede en snelle afhandeling van de bestelling, alles volgens afspraak geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

brouwer3 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Dobbelaer 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Ongelooflijk snelle levering en pas betalen bij aflevering. Gemakkelijker en safer kan het niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gebruiker Zwolle 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heldere toegankelijke website. Handig de basisprijzen ter vergelijking. Enige smetje: bestelde oudere type was niet meer leverbaar (wel op site. Zonder toelichting werd nieuwer, iets afwijkend model, in orderbevestiging opgenomen.

Service
Lange tijden bereikbaar en snel contact met geïnformeerde medewerkers. Prima

Aanbeveling
Prima webshop, qua techniek, qua service(tijden) en afwikkeling.

Extra toelichting
Prima webshop, qua techniek, qua service(tijden) en afwikkeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel van der Hoeven 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Handige website waarmee je gemakkelijk je zoekacties kan verfijnen naar maat, merk en prijs.

Extra toelichting
Inzichtelijke website, snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jong60 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede site na kieskeurig kom je bijna altijd uit bij keukenloods die site is heel overzichtelijk en alles staat erop wat je moet weten

Service
we zijn heel profesioneel geholpen alle voors en tegens en plus en min punten doorgenomen en tips voor het inbouwen

Assortiment
heel veel keus en verschillende prijzen voor ieder wat wils

Aanbeveling
bij iedereen omdat de kwaliteit prijs verhouding goed is en personeel bekwaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden keukenprinses 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews