Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17807 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2434 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

F. Niesten 06-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
goede website, kon mooi combimagnetrons bekijken. Ja, dat is goed gegaan!

Service
snel en mijn mails worden gelezen en snel beantwoord!

Assortiment
5 pagina's combimagnetrons! Dat is super!

Extra toelichting
Goed gedaan en ga zo door!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 2013 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke website.

Service
telefonische bestelling gedaan, in overleg met uiterst kundige medewerker

Assortiment
Ze hadden precies wat we nodig hadden, onder één dak

Aanbeveling
Ja, zowel service als kennis was zeer goed.

Extra toelichting
We hebben een telefonische bestelling gedaan, die uiterst kundig en vriendelijk is afgehandeld vervolgens zijn de goederen netjes bezorgd (en punctueel) makkelijke betaling met mobiel pinautomaat. (toch ook niet belangrijk, de oude machine is kosteloos afgevoerd!) Kortom, prima service, en dat tegen een scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RAJ63 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zondagavond besteld, na vlot en duidelijk telefoontje met de expeditiefirma maandag om 12:30 al in huis !

Service
Ongevraagd werd het bestelde apparaat omgezet in een duurdere "opvolger" (stond op de bon) voor dezelfde goedkopere prijs. Volgens ons was dit echter een "voorganger" uit 2011. Gezien de specificaties van het alternatief het maar zo gelaten.

Assortiment
Bosch had ook "Bosch specials" die bij sommige webshops wel te krijgen zijn maar niet bij de keukenloods te vinden waren.

Aanbeveling
Zeer tevreden over de duidelijke communicatie van begin tot eind van de order en de zeer snelle en correcte afhandeling. Dit was ons 2e keukenloods apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Cazz123 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Prettig geholpen door enthousiast personeel!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

lego40 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
winkel erg over zichtig goed geholpen , vragen die gesteld werden na tevredenheid beantwoord.

Assortiment
keus genoeg voor het product waar wij voor kwamen

Aanbeveling
qua service en helpen in de winkel

Extra toelichting
totale plaatje prima

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

sime72 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het is heel gemakkelijk om snel een apparaat aan te schaffen.

Service
service is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Piet K. 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website en telefonische support en indien nodig email gaat snel en is duidelijk.

Service
Je wordt als klant behandeld, bent geen nummer.

Assortiment
Alle denkbare artikelen zijn te bestellen. Ik heb nog nooit misgegrepen en kom altijd weer op dit adres uit.

Aanbeveling
Uitstekende dienstverlening tegen goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bartjuh55 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke site, overzichtelijk en nette mensen die verstand hebben van het product.

Service
Prima geadviseerd door de medewerkers van Keukenloods. Daarnaast heb ik de vaatwasser binnen laten komen in Gaanderen, waar deze vervolgens netjes voor me in de bus gezet werd! Prima dus.

Assortiment
Wat ik zo zag hebben ze een breed assortiment. Ik heb me alleen maar op de vaatwassers gericht en niet naar andere producten gezocht.

Aanbeveling
Ligt mooi centraal bij mijn woonplaats Ulft. Daarnaast zijn de prijzen scherp! We zijn en blijven Nederlanders natuurlijk

Extra toelichting
Prima winkel met een goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M van der Steen 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk bestellen en je weet meteen wat het kost en wat de levertje is

Service
Keurig smsje voor levering en ook op tijd geleverd

Assortiment
Bijna bergen zo veel keuze

Aanbeveling
Aanbevelen Doe ik al een tijdje

Extra toelichting
Al met al zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Korebrits 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, fijne selectiemogelijkheden

Extra toelichting
Ook nog even een complimentje voor de monteur !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samm90 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
De aflevering ging iets minder soepel. De bestelling zou worden bezorgd tussen 7.00 en 9.15 sochtends. Best vroeg. Omdat ik nog niet volledig op het adres van levering ben ingetrokken moest ik daar sochtends nog naar toe rijden. Geen probleem, alleen werd ik om 6.45 gebeld dat de bezorger er al stond en als ik er niet binnen 5min was hij weer vertrok. Dit was best vervelend juist omdat je zo vroeg in de ochtend al je best doet om op tijd te zijn.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Merle1966 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles soepel doorlopen in weinig tijd. Duidelijke, heldere omschrijving van product.

Service
Digitaal alles te regelen. Duidelijke afspraken rondom levering die nagekomen worden.

Assortiment
Voorzover ik kan beoordelen is het aangeboden assortiment groot. Voor alles wat wils, groot of klein, luxe of simpel, duur of goedkoop.

Aanbeveling
Ik heb alleen maar goede ervaringen. Via google prijzen vergeleken en daaruit blijkt dat de keukenloods (een van de) goedkoopste is gekoppeld aan eenvoudige manier van bestellen, een goede service en een breed assortiment.

Extra toelichting
Keukenloods blijkt de goedkoopste leverancier te zijn, gekoppeld aan eenvoudige manier van bestellen, een goede service en een breed assortiment. Dan is de keuze eenvoudig, toch................

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. van Wijlen 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
de koel/vries combinatie hebben wij uitgezocht via en internet en telefonisch hebben wij samen met een medewerker keukenloods bekeken of deze keuze juist was. Wij zijn samen op een andere koel/vries combinatie uit gekomen. Met name de maatvoering is van belang en dan is het toch fijn als je telefonisch overleg kan hebben

Service
uitstekende service, juiste voorlichting, wijzigingen worden correct en direct doorgevoerd, bevestiging via mail, prima

Assortiment
veel meer keuze dan bij de gebruikelijke witgoed winkels.

Aanbeveling
goed overleg met de telefonische verkopers, geen gevoel van ze willen dit merk verkopen, snelheid waarmee het product wordt geleverd en vakkundig ingebouwd in ons geval

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Egbert83 06-09-2013

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk te vinden met zoekmachine internet

Service
Telefonisch advies op basis van + 12 jaar oud type; binnen minuten deskundig geholpen tot het juiste apparaat, terwijl het een afwijkende maat betrof

Assortiment
Snelle levering terwijl het apparaat nog bij bosch besteld moest worden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vorst 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
dudelijke site eenvoudig te bestellen

Service
correct geleverd alles volgens afspraak

Assortiment
goed

Aanbeveling
altijd

Extra toelichting
Koel/vrieskast draait een week werkt goed wat service betreft op langere termijn weet ik niet.Vorige k/v-kast zelfde merk draaide 16 jaar .levering perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M Frissen 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel gevonden wat ik zocht op internet, betalen verliep makkelijk, bestelling verliep zoals afgesproken.

Service
Telefonisch contact verliep soepel en duidelijk, de terugkoppeling over de levering was goed en werd ook aangehouden

Assortiment
Wat ik zocht heb ik tot nu toe gevonden en de prijs was zeker concurrerend

Aanbeveling
Was zeer tevreden dus zal de site zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen

Extra toelichting
Was op alle fronten met zowel de bestelling, de goederen en de bezorging uitermate tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John* 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel online te bestellen

Service
Zeer snelle levering. Voor 9 uur besteld en s'middags in huis.

Assortiment
Keuze is genoeg. eerst een andere type besteld en even later een opvolg model aangeboden voor dezelfde prijs

Aanbeveling
Zie hierboven

Extra toelichting
Zeer snelle levering. Goede informatie online van de producten. Prijs/lwaliteit verhoudingen zijn goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PADIpro 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zeer scherpe prijzen en een supersnelle levering. Maken waar wat er op de website staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b witjes arnhem 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gewoon top

Service
toppie

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
omdat je op corrrecte wijze terwoord word gestaan of mail krijgt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

agmcdonagh 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website was duidelijk. Het was even zoeken voor de bijbehorende acccessoires, maar anders was er een ruim assortiment en goede prijzen.

Service
De communicatie over de levering was meer dan voldoende.

Assortiment
Ik was heel blij met de assortiment - met name de plafond afzuigkap omdat ik moeite had om deze voor een goede prijs te vinden waar ik ook vanuit verschillende modellen kon kiezen.

Aanbeveling
Ja, de assortiment en prijzen waren goed, de aflevering is snel, de communicatie daarover is zeker informatief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle Kingma 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De keukenboer gaf ons deze tip. Op deze manier zouden we het bestaande marmeren blad kunnen blijven gebruiken in onze nieuwe keuken.

Service
Voor vakantie besteld. Contact opgenomen na vakantie. Deskundige aflevering.

Assortiment
Product uit 1995 nog leverbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Visseruiturk 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Uitstekend geregeld en op tijd bezorgd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bojoha 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dokter Dre 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerommeke 65 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ook op zondag telefonisch bereikbaar!

Service
erg goed geholpen door Nechirwan Khalil. zondags besteld maandag geleverd! doen wat afgesproken is. top!

Extra toelichting
Op zondag gebeld. de vaatwasser die ik had uitgezocht was niet 'snel' leverbaar. Duurder alternatief aangeboden gekregen zonder bijbetaling! En keurig de volgende dag geleverd. Mijn oude vaatwasser namen ze kosteloos retour. ik bestel zeker vaker bij Keukenloods.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Bierens 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

piet vogel 1994 05-09-2013

Algemene score

6,8

Gemak
makkelijk via internet

Service
snel geleverd snel geplaatst

Assortiment
veel keuze in benodigd produkt

Aanbeveling
gemak, juiste/snelle levering en plaatsing, goed assortiment

Extra toelichting
tevreden met de service en snelle plaatsing tegen een goede prijs

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

T3vr3d3nklant 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De bestelling verliep soepel

Service
Uitgebreide service en duidelijke antwoorden op vragen

Assortiment
Ruim voldoende artikelen

Extra toelichting
Ik ben een zeer tevreden klant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

merijnsmelt 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goede site, prima voorwaarden, achteraf betalen, bezorging keurig volgens afspraak, top dus!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolanda Kerstens 05-09-2013 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kunt eerst via internet een keuze maken en dan ben je zo klaar

Service
goed advies

Assortiment
voor elke portemonnee is er wel wat

Aanbeveling
goede service goed advies dus waarom niet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wilma vree 05-09-2013 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Wij hebben zeer veel gemak gehad, toen wij ons product wilden vinden en aankopen.

Service
De service die wij kregen was zeer goed te noemen, toen wij ons product aankochten bij Keukenloods in Gaanderen.

Assortiment
Een zeer groot assortiment waaruit je een keuze kunt maken.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen aan anderen, omdat er bij het personeel zeer veel kennis aanwezig is, die je kan helpen bij het maken van een keuze.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden met de keuze van ons product, waarbij wij op een goede wijze zijn geholpen door het personeel!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

henk bosscher 05-09-2013

Algemene score

8,7

Extra toelichting
snel en netjes geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BFM de Jong 05-09-2013 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Mijn product was wat lastig terug te vinden bij Keukenloods. Maar eenmaal daar aangeland was de informatie uitstekend.

Service
Zowel de reactie op mijn email, als de service bij bezoek aan de zaak te Gaanderen was alles wat je wilde: bijv. duidelijk de voor- en nadelen van producten melden. producten b

Assortiment
Alle producten die we wilden vergelijken waren aanwezig, ook in de zaak zelf te Gaanderen.

Aanbeveling
Het assortiment is uitstekend, maar daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding een uitblinker!

Extra toelichting
Zie boven, maar daarnaast als antwoord op mijn reactie op de vraag 'elders goedkoper?' een sportief aanbod terug, die duidelijk mijn uiteindelijke keuze de doorslag gaf.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

J.Looman 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandra luesink 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
het is gemakkelijk staat duidelijk op de site dan bel je alleen wat voor product en de kwaliteit ervan voor je belt heb je al veel kunnen lezen erover

Service
prima geregeled aardige mensen en vriendelijk

Assortiment
keuze genoeg in iedere prijs klasse

Aanbeveling
ik kan het iedereen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jock25 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hiemstra44 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

CD07 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zaterdag bestellen, maandag in huis. Super snel, dat is erg prettig.

Service
Wij hebben ons ook elders georienteerd en vertelde dit tegen de verkoper. Het model dat wij elders hebben gezien was niet in de verkoop bij Keukenloods. Toch wist de verkoper na even te controleren een vergelijkbaar model vaatwasser te presenteren. de prijs kwam overeen maar door de snel en attente handeling van deze verkoper was onze keuze snel gemaakt.

Assortiment
ontzettend veel keuze en goede voorlichting.

Aanbeveling
Ik ben enthousiast over keukenloods en laat dat een ieder weten die iets op het gebied van keukens nodig heeft.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin63 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoekfunctie, goede informatie op de site.

Service
Direct bevestiging, duidelijjke informatie over status bestelling en aflevering, klein venster aflevertijd ( 2 uur ) en op tijd afgeleverd

Aanbeveling
Alles prima! Deze beoordeling iets minder, hoe kom ik naar stap 2? Ach het is een wat dunne scrollbar!

Extra toelichting
Alles OK!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.Leever 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Na een telefoontje was het geregeld.
Direct da na kreeg ik een mail met bevestiging en en de status van levering

Service
Goed afgeleverd en oude maschine mee genomen.

Assortiment
Voldoende maschines om een keuze te maken

Aanbeveling
De afhandeling is goed verlopen en de prijs was ook goed dus zie niet in om dit niet aan anderen door te geven.

Extra toelichting
Gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gerritsen 62 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
betalen via pin bij de chauffeur bij levering, geen aanbetaling en retour van oude apparatuur.

Assortiment
Veel fabrikaten en modelen

Aanbeveling
snel en helder

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Marc 67 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede website en producktten zijn makkelijk te vinden.

Service
de levertijd is wel overschreden zonder mij hier van te voren van te verwittigen.

Assortiment
keuze genoeg als je het hier niet vindt dan .......

Aanbeveling
prijs en qualiteid verhouding zijn erg goed.

Extra toelichting
dus al met al ben ik een tevede klant

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Nicky essers 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed zelf te installeren

Service
Goede service alleen wat later dan gepland geleverd

Assortiment
Goede keus kunnen maken

Aanbeveling
Geen negatieve punten om iemand het niet aan te bevelen

Extra toelichting
Goede levering goede producten en goede prijs kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hhbakker 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goosmeister 04-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het product was snel te vinden op de site en ook het bestellen ging heel eenvoudig.

Service
Zeer snelle levertijd: voor 23.59 besteld en de volgende dag al in huis. Communicatie omtrent levertijd liep soepel en vriendelijk. Betalen bij levering.

Assortiment
Ruim assortiment aan keukenapparatuur en wat ik zocht was binnen 24 uur leverbaar.

Aanbeveling
Ik raad de levertijd zeker aan. De snelle levertijd, goede communicatie en prijs zijn hier de redenen voor.

Extra toelichting
Goede webwinkel met ruim assortiment. Snelle levertijd, goede communicatie en betaling bij levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Vv 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Bij telefonische navraag werden onjuiste argumenten gebruikt over levertermijn (nieuwe machine nog niet uitgeleverd door leverancier). machine stond werkelijk op voorraad.

Assortiment
Gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Belier 04-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Langs geweest in Opmeer. Internetmedewerker opgeroepen welke bestelling voor mij plaatste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fredvo51 04-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Vaatwasserindesit 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Bestellen ging makkelijk. Levering werd prima verzorgd door een hele leuke vriendelijke bezorger. Apparaat was ook netjes verpakt. We konden zelfs thuis pinnen via een mobiele pinautomaat. Toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suuske75 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering en snel advies aan de telefoon.

Service
Alles werd gedaan volgens afspraak. Zelfs nadat ik het product goedkoper vond, kreeg ik het verschil binnen 2 dagen uitgekeerd!

Assortiment
Alles hebben ze volgens mij.

Aanbeveling
Goede service en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews