Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 21192 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3199 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chantal49 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanachter je laptop alles kunnen opzoeken en vergelijken. Duidelijke website. Een kind kan de was doen. Daarnaast 1 belletje en je kunt je vragen stellen en nog goede tips krijgen ook.

Service
Prima, in de winkel werd je goed te woord gestaan. En via de telefoon sprak ik met iemand die mij goed advies kon geven en ook vanuit haar eigen ervaring sprak.
Snelle levering en goede brengservice waarmee goede afspraken gemaakt konden worden.

Assortiment
Voor waar wij naar op zoek waren genoeg keus met een zeer concurrerende prijs, die ook nog onderhandelbaar was. Dat geeft nog een beetje extra goed gevoel!

Aanbeveling
Mijn ervaring al uitgebreid geventileerd.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert 71 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
omdat de keukenloods telefonisch bereikbaar is kan je meteen een vraag stellen en krijg goede voorlichting

Service
de keukenloods houd zich aan de afspraken

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
onze ervaring was goed waardoor wij de keukenloods kunnen aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Winter1969 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het is even wennen aan de site maar eenmaal gewend werkt hij snel en goed en kun je vinden wat je zoekt.

Service
De medewerker die ik sprak aan de telefoon wat kordaat en duidelijk en had een vriendelijke stem.

Assortiment
Uitgebried en wat er niet is kan besteld worden. De keuze is reuze.

Aanbeveling
Voor indereen die weet wat hij wil is deze winkel goed goedkoop en prettig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

kabelnoord 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zoeken op de wenste vergelijken was zeer makkelijk

Service
Word de volgende dag al geleverd en bijna op zijn plaats neergezet

Assortiment
Grote keuze in diezelfde artikelen

Extra toelichting
Snel en doeltreffend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Hemmes 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk zoeken. Goede uitleg. Snel bestelproces.

Service
Via mail op de hoogte gesteld van bestel en afleveringsprces. Klopte allemaal.

Assortiment
Breed assortiment.

Aanbeveling
Prima. Alles klopte. Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotus10 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijke website samen met een winkel in de buurt om de apparatuur in het echt te kunnen bekijken

Service
goeie uitleg in de winkel en snelle reactie bij installatieprobleempjes.

Assortiment
Alle grote merken zijn leverbaar.

Aanbeveling
Goeie prijs voor een goeie service

Extra toelichting
Erg tevreden met mijn werkblad en apparatuur. levering op de afgesproken dag. Puntje van kritiek is dat de koelkast en afzuigkap luidruchtiger zijn dan verwacht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

1971Danny 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoeken op naam en type duidelijke specificaties.

Service
Snelle levering en duidelijke voorwaardes.

Assortiment
Ook duidelijk wanneer iets wel of niet op voorraad is. Ook makkelijk zoeken naar alternatieven.

Aanbeveling
Zie bovenstaande antwoorden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariejan 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Rustig kijken op internet en daarna zeer prettig contact om een en ander nog eens goed op een rijtje te zetten.

Service
Afspraken over levering en montage gaan in goed overleg. afgesproken tijd = afgesproken tijd!
Er wordt nog even gemaild om de afspraak aan te kondigen. Serviceteam belt op de dag zelf om aan te geven hoe laat zij precise aanwezig zijn. Heel erg prettig!De monteur die bij ons kwam was vakkundig en prettig.

Assortiment
We zochten zeer gericht. Ons product was aanwezig = dus goed!

Aanbeveling
Prettig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jdster 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig keuze te maken, gericht naar je doel toe.

Service
Goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling

Assortiment
Ruim !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ladiko 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en daarnaast de mogelijkheid om in de showroom de artikelen te bekijken

Service
Uitstekend geholpen door de verkoper en het installeren door het inbouwteam verliep ook vlekkeloos

Assortiment
Overweldigend!

Aanbeveling
De 3 voorgaande aspecten zeggen het al:
Overzichtelijke showroom en web-site
Prima service
Overweldigend assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.leinders 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
nog laat in de avond telefonisch besteld en volgende dag al om 12.30 uur in huis

Service
zeer goed geholpen en zeer goed avies

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
uitgebreid assortiment en zeer goed geadviseerd

Extra toelichting
zeer goede web winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AntjedeG 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is duidelijk en het is ook heel gemakkelijk contact te maken met een medewerker voor een advies.

Service
Alles prima gepland via de mail en telefonisch advies is ook prima.

Assortiment
Alles wat ik zoek kan ik vinden bij Keukenloods.

Aanbeveling
Ik heb al vele vrienden en bekenden doorgestuurd omdat ik erg tevreden ben over Keukenloods!

Extra toelichting
enige jaren geleden zelf een keuken via keukenloods aangeschaft, die is nog steeds in topconditie! als ik nu iets nodig heb zoals een kraan of deze keer een koelkast voor kantoor, regel ik dit altijd via Keukenloods en altijd naar volle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melissa-droger 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ben netjes gebeld van te voren voor welke dag ik zou willen
En kreeg netjes een sms met de tijd dat ze zouden komen
Ze hebben het product naar binnen gebracht.

Aanbeveling
Niks op aan te merken
Ben erg tevreden over de levering
En de chauffeur was ook erg aardig
En dat je achteraf kunt betalen contant of pin vind ik ook erg fijn

Extra toelichting
Ben netjes gebeld van te voren voor welke dag ik zou willen En kreeg netjes een sms met de tijd dat ze zouden komen Ze hebben het product naar binnen gebracht. Niks op aan te merken Ben erg tevreden over de levering En de chauffeur was ook erg aardig En dat je achteraf kunt betalen contant of pin vind ik ook erg fijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. van der Horst 22-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ideaal als je weet wat je wilt hebben, bestellen en volgende dag in huis.

Service
Binnen 24 uur geleverd. Top.

Assortiment
Voor ons was er een ruim aanbod.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Wij zijn zéér tevreden. Snelle bezorging, ruim aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees234 22-09-2014

Algemene score

6,5

Service
Bestelling was niet dorgezet. Bestelling heeft 2 weken op zich laten wachten.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 23-09-2014

Beste Kees,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u langer als dat u van ons gewend bent op uw order heeft moeten wachten.

Onze excuses hiervoor.

Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw aangekochte product.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben dan hoor ik graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

j van loon 1946 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed overzicht in mogelijkheden

Service
terugname oude wasmachine

Assortiment
voldoende uitgebreid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 251 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk uitzoeken door overzichtelijke site.

Service
Snelle levering zonder gezeur

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Prijs / kwaliteit

Extra toelichting
Gewoon goed geregeld zonder kleine lettertjes (prijs opdrijvend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stella Zwart 22-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Sel laat besteld, volgende dag in huis.
Prettig pas betalen bij aflevering ++

Service
Direct na melding van ventilatorlawaai, vlgd dag monteur en opgelost. Correct en vriendelijke monteur.

Assortiment
Goed selecteren op diverse wensen/merken en breed assortiment.

Aanbeveling
Gezien dat jullie ook, in dit geval 5 euro, goedkoper waren dan de concurrenten.

Extra toelichting
Gewoon perfect! Heb wederom een Atag aangeschaft vanwege zeer goede ervaringen. Dus blijvertje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nvdp1960 21-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Service is prima. Telefonisch goed bereikbaar. Levering & leverdatum was niet duidelijk op de order pagina

Assortiment
Merk, model/type was al bekend. Bepalend was de scherpe prijs.

Aanbeveling
Vaatwasser in goede orde ontvangen. Hebben interesse in bevindingen. Zeer positief.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

louise1973 21-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
op de site besteld, geen extra kosten, gratis bezorgd of gratis check t.w.v. 25 euro

Service
zelf ophalen, dan een check gratis. gebeld, want levering is iets vertraagd( 1 dag!) en gelijk gratis bezorgd.

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
gewoon doen!

Extra toelichting
tevreden met, kwaliteit, levertijd, service, kortom top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine7777 21-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
handig online bestellen en thuis geleverd te krijgen.

Service
Levertijd was voor af via de site in te zien. Echter dit kan iets duidelijker gecommuniceerd worden.

Assortiment
Dit wat ik welke hebben kon ik direct online zien en bestellen

Aanbeveling
Gezien het feit dat de bestelling en de levering binnen 24 uur geregeld was, ik thuis (via PIN) kon betalen ben ik erg te vrede over de afwikkeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R. van Putten 20-09-2014 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
rustig rondkijken in de winkel en als je geholpen wil worden wordt je prima geholpen. Zonder opdringerig te zijn.

Service
Alle afspraken zijn prima nagekomen, vlotte reacties na vragen via de mail.

Assortiment
Ben er prima geslaggd voor koelkast, vriezer, afzuigkap en inductiefornuis.

Aanbeveling
ALs ik zelf zo goed ben geholpen, hierover nog prijsafspraak kon maken doordat ik meer dan een artikel had gekocht zou ik er zelf ook weer terug komen. Dus waarom mijn vrienden en/of familie niet

Extra toelichting
Is al gegeven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Louis000 20-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Vriendelijke en snelle afhandeling

Service
De chauffeur wil de oude vrieskast en verpakking niet meenemen, ondanks dat dit afgesproken was. Verpakking was geen probleem, oude vrieskast wel. Is uiteindelijke met gemopper meegenomen.

Assortiment
"Alles" is verkrijgbaar

Aanbeveling
Tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Jan de Kanter 20-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
uitgebreide en duidelijke web-site

Service
voor eventuele ondersteunende vragen is een telefonisch contact snel geregeld, geen wachttijden, geen keuzemenu; kies twee, kies acht, kies elf.
Ook over aflevering word je keurig geïnformeerd en worden beperkte tijdsmarges gehanteerd (en niet dus: de levering komt tussen 8.00 uur en 13.00 uur)

Assortiment
voor elk wat wils, je komt niet uitgekeken.

Aanbeveling
goede prijsstelling, prima afspraken en ondersteuning door "Keukenloods" mensen.

Extra toelichting
In een paar woorden: een geweldig goed geregelde verkooporganisatie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

elbertj 20-09-2014

Algemene score

9,2

Gemak
Een paar muisklikken en alle informatie is beschikbaar.

Service
Er zitten ook nog gewoon mensen achter de telefoon die je vriendelijk alle informatie geven waar je om vraagt.

Assortiment
Genoeg artikelen en keuzes.

Aanbeveling
Voor de web shop Je moet wel zelf enige kennis van zaken hebben, in dat geval de beste winkel voor ons.

Extra toelichting
Je moet wel zelf enige kennis van zaken hebben, in ieder geval scherpe prijzen en zeer korte levertijden in ons geval binnen 20 uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Ketting 20-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Slechts een paar muisklikken en je hebt je bestelling geplaatst.

Service
Van bestelling tot levering voortdurend op de hoogte gehouden van de orderstatus en de werkwijze bij levering. Ook keurig op tijd geleverd.

Assortiment
Ruime keuze uit diverse modellen van topmerken.

Aanbeveling
Ruim assortiment, niet duur en snel geleverd.

Extra toelichting
Ik ben uiterst tevreden over de levering van de door mij bestelde vaatwasser.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jurgen van schriek 20-09-2014 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site en makkelijk in gebruik

Service
Netjes bericht voor leveren. In de w u nkel hadden we graag meer informatie van de persoon verwacht ipv de computer wat we thuis ook konden lezen

Assortiment
Mooie prijzen en genoeg keus

Aanbeveling
Prijstechnies en groot assortiment en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjoerd12345678910 20-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Rustige sfeer. Niks moeten alleen kijken is ook goed

Service
Recirculatie filter gekocht bij de Keukenloods bleek de verkeerde te zijn (fout van fabrikant) Keulebloods heeft mij hierbij geweldig geholpen met het zoeken naar de juiste filter.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joost schouten 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website was duidelijk, het product gemakkelijk te selecteren.

Service
Geen telefonisch contact gehad met de winkel, de levertijd was kort. alles sprak voor zich.

Assortiment
assortiment was ruim voldoende. prijs was prima

Aanbeveling
prettige selecteren van het product, ruime keus snelle levering

Extra toelichting
Het winkelen is prettig, levering snel, montage ging prima, wat een minpuntje is bij de montage, is dat het band dat onder de kookplaat geplakt wordt, niet goed kleeft. Nadeel van de website is dat er niet op rekening gekocht kan worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

r.venhuizen 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het bestellen ging super makkelijk en dus snel!

Service
Prima service.

Assortiment
weet ik niet goed. Ik kreeg 'opdracht' van mijn op 'deze' te bestellen. Ik heb dus niet verder gekeken naar het assortiment.

Aanbeveling
Prettig winkelen, makkelijke betaling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

laag keppel 19-09-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
goede service, en goede info

Assortiment
goed assortiment,leuke showroom

Aanbeveling
goede advies en goede service en leuke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Otto1967 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel gevonden wat ik zocht.

Service
Keurig volgens afgesproken procedure geregeld.
Apparaat op afgesproken tijd bezorgd

Assortiment
genoeg keus in het door mij benodigde artikel

Aanbeveling
Reeds vaker besteld bij
Keukenloods en steeds zeer tevreden.

Extra toelichting
Prima webwinkel met keurige afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.C. van Leersum 19-09-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed bereikbaar, vervolgens iets uitkiezen en gelijk meenemen. Gemakkelijker kan het niet.

Service
Apparaat naar de auto gebracht en ben geholpen met intillen. Denk dat de rest van de service ook wel goed zit.

Assortiment
Ruimschoots

Aanbeveling
Ik heb al mensen naar de keukenloods toe gestuurd.

Extra toelichting
Gewoon een goede zaak met vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben en niet met praatjes aankomen. Kom graag bij jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

C.G van Hulst 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je stoel selecteren van het product wat je wilt

Service
Thuis bezorgd en oude apparaat mee teruggenomen.

Assortiment
Heel erg uitgebreid en volgens mij is op dit gebied er alles te vinden.

Aanbeveling
Ik ben niet zo'n reclame maker, maar dit is zeker aanbevelenswaardig

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sagem c5-2 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel overzichtelijk en zeer makkelijk je product vinden

Service
netjes info gehad over levering

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
als het goed is dan vertel ik dat door :)

Extra toelichting
super website veel keuze en zeer overzichtelijk en keuze zat, levering super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter van ooijen verbouw 19-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
klantcontact is erg goed afspraken worden nagekomen

Assortiment
ruim en overzichtelijk

Aanbeveling
goede ervaring mag je altijd delen toch

Extra toelichting
goede service zelf nadat er iets was misgegaan werden de afspraken direct weer nagekomen en het probleem opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l.mathijssen 19-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
uitstekend geholpen en te woord gestaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F.H. Blom 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Naar een van de winkels of erg makkelijk te bestelen via internet.

Service
Top service

Assortiment
een zeer ruime assortiment

Aanbeveling
aan een ieder die een nieuw apparaat nodig heeft.

Extra toelichting
Makkelijk te bestellen en zeer snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda Ulehake 19-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bellen en bezorgen.Zeer snel
en gemakklijk.

Service
Prima op de hoogte gehouden
over bezorging.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Heel overzichtelijke site
en goede service

Extra toelichting
Zijn zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob Petter 19-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed uit te zoeken op de site

Service
vriendelijk en goede uitleg aan de telefoon

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
zie het antwoord, gemak van de site,juiste service en uitleg

Extra toelichting
Keurig en perfect geholpen zocht een speciale koelkast voor een bestaande keuken, hier gevonden met hulp van de verkoper, vlotte bestelling en betaling en bezorgging, ook het plaatsen van de koelkast perfect gelopen! Dus in 1 woord goed geholpen en zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carla 68 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eerst op internet gekeken en daarna in de winkel Gaanderen bestelling geplaatst.

Service
We hadden eerst een andere vaatwasser uitgezocht, maar we kregen het advies om toch voor een andere te kiezen met een goede en duidelijke reden waarom.

Assortiment
Keuze te over. van bekend en onbekend merk. en dan nog vele soorten van een merk. en veel op voorraad. vandaag bestellen morgen in huis.

Aanbeveling
Goede duidelijke website. En keurige goede vriendelijke behandeling in de winkel.

Extra toelichting
Top winkel gaan er de volgende keer weer heen als we iets van keuken apparatuur nodig hebben of wasmachine. Ik zag in de winkel dat die ook verkocht werden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tevredenmens 19-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
uitkiezen en bestellen, dan thuis bezorgd. hoe makkelijk wil je het hebben.

Extra toelichting
prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maikel35 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Telefonische bestelling. Onderhandeling over de prijs mogelijk.

Service
Na wachten op de emailbevestiging kwam deze niet. Bleek een vergissing te zijn geweest. Gelijk na bellen is de bevestiging verstuurd.

Assortiment
Volgens mij kun je alles bestellen wat er deze branche te koop is.

Aanbeveling
Gemak bestelling, korte wachttijd, levering volgens afspraak

Extra toelichting
Een goede koop bij een ervaren handelaar.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

otw188 19-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze in assortiment

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Zie bovenstaande argumenten. Voorts scherpe prijsstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim de bruijne 19-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na even gebeld te hebben en het oude type vaatwasser genoemd te hebben kreeg ik precies te horen welke vaatwasser ik nodig had. deze gemakkelijk besteld

Service
goede uitleg, mooi op tijd bezorgt tussen een bepaald tijdsdeel, de oude machine werd zonder problemen mee retour genomen.

Assortiment
zeer ruim en is het er niet dan kan men er wel aankomen

Aanbeveling
goede ervaring dus doen

Extra toelichting
Een winkel waar je de apparatuur ook kunt ophalen je betaald gemakkelijk bij aflevering aan de chauffeur en dat kan ook via de pin. oude apparaat wordt mee terug genomen en afgevoerd zonder bijkomende kosten. gratis bezorgen en qua prijs lekker scherp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorus 64 19-09-2014 In de winkel gekocht
Nederweert.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op jullie site alles bekeken, daarna naar het filiaal in Nederweert gegaan en daar met uitstekende uitleg alles besteld.

Service
Alles volgens afspraak verlopen. Ralph Steyvers heeft ons uitstekend geholpen. Punt van aandacht: kopje koffie.

Assortiment
Thuis alles uitgezocht en in het filiaal naar de producten gekeken. Laagste prijsgarantie nagekomen.

Aanbeveling
Goede uitleg. Vriendelijk,kennis van zaken, dus indien nodig aanbevelenswaardig.

Extra toelichting
Ik ben tot nu toe zeer tevreden. Over service en eventuele gebreken kan ik nog niets zeggen, omdat het vandaag pas allemaal aangesloten wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.h.de winkel 19-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoud van bestellen.
Levering volgens afspraak.

Aanbeveling
Gunstige prijs.
Betrouwbare indruk.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

primaa 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kunt het vanuit huis bestellen

Service
je word goed geholpen aan de telefoon en het word aan huis geleverd

Assortiment
er is voldoende keuze

Aanbeveling
prima service en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Senne23 19-09-2014

Algemene score

4,5

Gemak
De communicatie verloopt stroef nadat een en ander mis is gegaan. Er lijkt sprake van slechte communicatie in de interne keten en adviseur geeft aan dat de monteur het wel oplost. De monteur doet erg zijn best en draagt oplossingen aan. Maar niet alles is oplosbaar door de monteur. Kost ons zelf veel tijd en frustratie om eea opgelost te krijgen.

Service
Als het eenmaal misgaat lijkt het proces niet te keren.
De nazorg en oplossingsgerichtheid laat te wensen over en komt weinig professioneel over.

Aanbeveling
Dit is de 2e keuken die we bestellen via keukenloods. Bij de eerste keuken waren we zeer te spreken over de service, vandaar dat we nog een keer een keuken hier besteld hebben. Deze keer gaat echter alles mis bij de levering en communicatie waardoor de keuken is fases geplaatst wordt en we overal achteraan moeten gaan. 5 weken na plaatsing is de keuken nog steeds niet klaar.

Extra toelichting
Bij het plaatsen van de keuken lijkt sprake te zijn van de wet van Murphy. En als het eenmaal misgaat wordt het niet adequaat opgelost, hetgeen ons veel tijd, vrije dagen en frustratie heeft gekost hetgeen met een goede (interne) communicatie bij de keukenloods voorkomen had kunnen worden.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 19-09-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat de wet van Murphy bij u van toepassing is.

Helaas kan ik onder de naam Senne23 geen order in ons systeem vinden. Kunt uw uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg. Ik ga dan uitzoeken voor u wat er precies is misgegaan en hoe we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Alvast onze excuses voor het ongemak en ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

k. gorter 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gratis bezorging, en de oude machine meteen retour.

Service
vlotte en goede adviezen.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
vooral de laage prijzen zijn redenen genoeg.

Extra toelichting
Ik ben blij met deze aankoop, en zal in de toekomst vaker als eerste naar de keukenloods terug gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews