Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 13 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2566 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wilma Verhoeven 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je maakt een keuze via inetrnet en in de zaak zelf kun je ook alles bekijken.

Service
Erg goed geholpen in de zaak met de keuze van het apparatuur. Bij twijfel geven ze ook een derdege advies en punten om over na te denken bij je keuze.

Assortiment
Volop keus van alle merken.

Aanbeveling
Zeker de moeite waard.

Extra toelichting
We zijn zeer tevreden over de aanschaf van het apparatuur voor de keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.C.2 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen en de medewerkers helpen je graag met advies.

Service
Wordt netjes bezorgd en de oude apparaat wordt indien gewenst meegenomen.

Assortiment
Uitgebreide keuze en concurrerende prijzen

Aanbeveling
Alles wordt netjes afgehandeld en je wordt goed op de hoogte gehouden over bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja Moes 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en goed doorzoekbaar

Service
Werd keurig netjes teruggebeld over vragen en mogelijkheden tot nabestellen accessoires

Assortiment
Prima assortiment en prijs concurrerend.

Aanbeveling
Goede ervaringen deel je met vrienden,kennissen en buren.

Extra toelichting
Positieve ervaringen, en afspraak is afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RichardSt 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ongecompliceerd op intenret bestellem

Service
binnen 3 dagen geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vera3404 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je geeft via de webshop aan welke apparaat je wilt hebben en nog dezelfde dag wordt je terug gebeld en een afspraak met je gemaakt om het apparaat te bezorgen. Binnen 3 dagen was alles in orde

Service
Wij hadden ook een monteur ingehuurd om de vaatwasser te plaatsen. Die heeft zijn werk zeer netjes gedaan.

Assortiment
Ruime keuze en prettig dat er beoordelingen bij de apparaten staan.

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden over jullie winkel/webshop en service. Dus zou jullie zeker aanbevelen bij iemand anders

Extra toelichting
Zeer goede ervaring. Volgende keer bestel ik weer via jullie!! TOP!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Bilkert 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon alles via internet te regelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sikko de vries 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede overzichtelijke web-site

Service
op tijd geleverd,

vraagstelling telefonisch bij afwijkende maat

Assortiment
Ik heb niets gemist

Aanbeveling
alles correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P v Z 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bestellen via website

Service
Duidelijk antwoord op mij telefonische vragen

Assortiment
Luxere vaatwasser gekregen voor zelfde prijs

Extra toelichting
Duidelijke website en levering volgens afspraak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kjvd62 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Internet in combinatie met een telefoontje en het was geregeld

Service
Zie hier boven

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hverlouw 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gemak van een keuze maken en de bestelling daarvan.

Service
Telefonisch contact gehad voor tijd van aflevering en dat was prima volgens afspraak

Assortiment
Goed assortiment en overzichtelijk

Aanbeveling
vooral bij vries en/of koelkasten is een snelle levering heel belangrijk en een leuke prijs voor het product

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden met de koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Samsung-Suus 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Onze aankoop was zo gevonden. Had alleen graag nog kunnen filteren op koelkast met vriesvakje.

Service
Netjes gebeld voor levering, goede bevestiging hiervan gekregen en duidelijk (kort) tijdsvak voor levering.

Assortiment
Prima, voor ieder budget en ieder wens een keus.

Aanbeveling
Alles is naar wens verlopen, dus zou de winkel zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meesterkok 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
24 uur per dag bestellen

Service
Gelijk de volgende dag teruggebeld voor een leveringsafspraak

Assortiment
Zoals ik kan beoordelen een ruim assortiment

Extra toelichting
De website werkte goed, duidelijke omschrijving bij de producten. Correct teruggebeld en een afspraak gemaakt. De aflevering was keurig op tijd door een vriendelijke bezorger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkdrik 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Diverse bestellingen gedaan bij deze mensen sinds ik ze ken. Altijd tot volle tevredenheid geleverd en afgehandeld,zonder problemen. Goede communicatie over wat ze leveren,wanneer ze leveren en hoe ze leveren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henkennel 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als je weet wat je wilt, kun je het heel gemakkelijk bestellen

Extra toelichting
Snel besteld (afzuigkap) als je de juiste maten weet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naan35 02-07-2013

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Erikzw70 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Banu 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Erg vriendelijke en behulpzame personeel. Wij hebben hier vorige week een vaatwasser kookplaat oven en magnetron besteld Alles werd snel geleverd en voor wat niet op voorraad was hebben we een goed alternatief aangeboden gekregen ! Heb keukenloods al bij meerdere personen aanbevolen ! Absoluut geen spijt van !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

naam7777770000 02-07-2013

Algemene score

7,0

Gemak
van uit thuis bestellen

Service
oke

Assortiment
oke

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

BnB onder de Westertoren 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
producten goed te vinden en te vergelijken

Service
Alle 's avonds bestelde spullen de volgende dag in huis! Bezorgdienst belde keurig van te voren dat ze eraan kwamen.

Assortiment
Bijna te veel keus.

Aanbeveling
Als je de inbouw van de apparatuur zelf kan doen, bespaar je echt kapitalen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BnB onder de Westertoren 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
producten makkelijk te vinden en te vergelijken

Service
snelle communicatie, ook met de bezorgdienst

Assortiment
Alles kunnen vinden wat ik zocht

Aanbeveling
prima service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Oskam Bodegraven 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker dicht bij naast de snelweg top

Service
Goed en snel

Assortiment
ruim voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melvin Brugman 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
De offerte werd duidelijk en compleet gemaild en hoefde alleen een ondertekend exemplaar terug te mailen.

Service
Had een mail gestuurd met een vraag en deze werd zeer snel en uitgebreid beantwoord met een duidelijke offerte erbij.

Aanbeveling
Voor specifieke artikelen zou ik deze winkel zeker aanraden.

Extra toelichting
Vooral de service, het gratis bezorgen en de snelle response vind ik een dikke plus waard.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Fanny van hal 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
internet, duidelijke site

Service
vriendelijke monteur en gebracht tot plek

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
vanwege het gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MotB1962 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site werkt snel en goed en bevestigingsmail+orderstatus+contact omtrent afleveren zijn goed

Service
Het contact voor meer info en het afleveren waren goed en erg vriendelijk
Zo ook de de gene die de kap kwam brengen

Assortiment
Ik heb alleen ervaring met de afzuigkap

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

marcelvakantieman 02-07-2013

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RJDyko 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Eerst goede info gekrgen tijdens telefoongesprek en vervolgens de oven de volgende dag geleverd conform de afspraak. Prima!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Hendriks 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We zijn gaan kijken in de showroom. Daar staan niet alle modellen, maar we zijn wel goed geadviseerd. Vooraf oriënteren via internet is wel handig, want ze hebben n groot assortiment.

Service
Er was een verkeerd model koelkast geleverd. Dit is direct netjes opgelost

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Prima ervaring op alle vlakken

Extra toelichting
Prettige service, goede kwaliteit en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Mertens 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke website.

Service
Super service. 's Ochtends bestelling geplaatst, 's middags al in huis.

Assortiment
Alle apparatuur voorradig.

Aanbeveling
Ik zou Keukenloods zeer zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Super service en geweldig assortiment, een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J.G Bakkenes 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Niet overal staan prijzen op

Service
Goed geholpen zonder opdringerig te zijn

Assortiment
Keuze genoeg

Extra toelichting
Snel bezorgd Goed geholpen Verkopers wisten waar ze het over hadden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Hermanvanm 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Deskundig advies van verkoper en hulp bij inladen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roelof1949 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is goed opgezet en de telefoon-desk is snel bereikbaar en door goed personeel bezet

Service
Het personeel begrijpt snel wat de wensen zijn en daar wordt adequaat naar gehandeld

Assortiment
De keuze is dermate dat voor iedere beurs een product voorhanden is

Aanbeveling
Ik zou desgevraagd mijn positieve mening ventileren.

Extra toelichting
Het door ons aangekochte product is snel geleverd en vakkundig ingebouwd door bekwame en vriendelijke mensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verweij1956 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede. Site met duidelijke omschrijvingen van het artikel

Service
Keurige bezorger en aan de telefoon goede hulp

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Omdat het niet duur goede apparaten voor goede prijs

Extra toelichting
Bij aanschaf van een volgend apparaat zou ik eerst op julle site kijjken er is veel keus in allerlei artikelen voor het huis en keuken zal jullie bij kenissen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janette-56 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles wordt op tijd afgeleverd

Service
we werden goed op de hoogte gebracht via de mail

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
heb dit al aan kennissen doorgegeven.

Extra toelichting
tot op heden zijn wij zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

een tevreden klant 1970 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Super snelle levering en goede service 22.30u gebeld, dag erna om 15.15u geleverd en oude vaatwasser retour.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mariska69 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
telefonisch goed geholpen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede service, goede prijskwaliteit.

Extra toelichting
Klantvriendelijk, goede service, en advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.J.M. Holt 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

biju 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Keuze, bestelling, betaling, levering, alles verliep vlekkeloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AW Brand 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website, gemakkelijk bestelproces,
goede afhandeling

Service
Afspraken zijn duidelijk en worden goed nagekomen

Assortiment
Grote keus, duidelijk op website

Aanbeveling
Geen gedoe, goede voorlichting op site en goede follow up

Extra toelichting
goede webshop, geen gedoe achteraf

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

limburg 20 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
uitzoeken en bestellen ging erg makkelijk.

Service
alle afspraken zijn nagekomen.

Assortiment
het assortiment is zeer uitgebreid.

Aanbeveling
ik zal deze winkel zeker aanbevelen, ik ben zelf ook door een aanbeveling met jullie in contact gekomen.

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden, het is prettig om zo makkelijk apparaten te bestellen en zonder verzendkosten thuis gebracht te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kaatje101 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk en overzichtelijk, goed zoeken

Service
even een valse start met bezorgingsdag, maar perfect opgelost

Assortiment
breed

Aanbeveling
mooie site, goede service, goed contact

Extra toelichting
prima, kom hier voor zeker nog eens terug!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.van Ravenhorst 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alles is gemakkelijk op het internet te bestellen, eenvoudig met Ideal te betalen en bijzonder snel geleverd (volgende dag in huis).

Service
Je wordt netjes per email op de hoogte gehouden over de status van de bestelling en je krijgt ook netjes een bezorg afspraak, echt top.

Assortiment
er is een riante keuze, zowel wat prijs als wat kwaliteit betreft is er keuze in overvloed.

Aanbeveling
zou de keukenloods bijzonder goed aanbevelen bij al mijn kennissen, mede door de snelle levering en het uitgebreide assortiment.

Extra toelichting
was aan een nieuwe magnetron toe (de oude had geen display meer), gelijk een gasfornuis met roestvast stalen achterwand besteld en alles was op voorraad en werd ook netjes de volgende dag afgeleverd. Echt een aanbeveling als je snel en voordelig apparatuur nodig hebt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

TvanBreden 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles was heel duidelijk en overzichtelijk

Service
Snelle reactie, prima service

Assortiment
Zeer uitgebreid, overzichtelijke weergave op website

Aanbeveling
Prima ervaring, zal hier zeker vaker gebruik van maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Lugtmeier 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Herman Offerman 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Super afzuigkap met 2 motoren!

Service
De levering was binnen 2 dagen!

Assortiment
Uw keus was buitengewoon groot!

Aanbeveling
Zou het, tot nog toe, aan iedereen kunnen melden!

Extra toelichting
Zie bovenstaande!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Liesbeth Peeters 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk via internet

Service
Snelle en korrekte handeling

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Afspraken die gemaakt worden, komen jullie ook na.
Degene met wie ik gebeld heb was uiterst vriendelijk en behulpzaam

Extra toelichting
Ga zo door. Voor ons werkt deze methode perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertus Spek 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
google: afzuigkap Alkmaar, ik was snel waar ik wezen wilde.

Service
Eerste klant 's ochtends, alle tijd voor me.

Assortiment
Er was wat ik zocht.

Aanbeveling
Ik vind het een prettige winkel en het ziet er ook mooi uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

naam9991 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heldere site
Goede betalingsmogelijkheden
Pin of contant bij levering

Service
Oude apparaat wordt netjes meegenomen

Assortiment
keuze in prijs en kwaliteitsklassen voldoende

Aanbeveling
goede service
goed assortiment

Extra toelichting
goede service goed assortiment goede prijsstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S. Verhulst 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima service, staan altijd voor je klaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Doesborg 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Thuis op je gemak uitzoeken,
Altijd de beste prijs

Service
alles wordt op afgesproken levertijd geleverd, van tevoren waarschuwing per e-mail of sms, je hoeft niet een hele dag thuis te blijven,oud apparaat wordt meegenomen, zeer vriendelijk personeel

Assortiment
ik heb 6 keer wat besteld bij keukenloods, alles was uit voorraad leverbaar, veel keuze in het assortiment, en je kunt zelf kiezen, in welke prijsklasse je wat wilt kopen.

Aanbeveling
Niet "zou" maar ik heb keukenloods albij verschillende bekenden en famillieleden aanbevolen, waarvan ook al gebruik is gemaakt.

Extra toelichting
Al met al, van het begin tot het einde, van online bestelling, tot bezorging, snelle en correcte afhandeling van zaken, ook bij telefonische aanvullende info. over product erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark rtro 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede website

Service
Toen ik belde kreeg ik iemand aan de lijn met verstand van zaken.

Assortiment
Voldoende keus.

Extra toelichting
Ik heb keukenloods al aanbevolen aan mijn broer door de goede service aan de telefoon en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews