Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 21063 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3247 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daniel van den Berg 18-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk en snel

Service
Goed

Extra toelichting
Gewoon makkelijk en snel zonder poespas. Gevonden wat ik zocht voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ElSalvador169 18-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen en bezorgen verloopt soepel en leveren netjes op de aangegeven dag

Service
Ik had ergens de combimagnetron goedkoper gezien en hen daar over gemaild. Ik kreeg direct een mailtje terug met een aanbieding die lager was dan ik had gezien. Zeer netjes!!

Assortiment
Er staat heel veel op de site en ook uitgebreide informatie over de producten.

Aanbeveling
De keuze is groot en ze gaan altijd goedkoper dan waar dan ook

Extra toelichting
Het is een makkelijke en goede winkel met een uitgebreid assortiment en veel informatie over de producten. Daarnaast hebben ze een hele goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.kerskes 18-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
spullen worden aan huis geleverd betaling via pin aan chauffeur en oude machine wordt gelijk weer meegenomen
zeer tevereden

Service
nog geen ervaring mee nog niet nodig gehad

Extra toelichting
goede info over de vaatwasser vragen werden correct beantwoord vlotte levering zonder problemen keukenloods is aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jan Bouman 17-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Direct het juiste apparaat bij mijn aanvraag

Service
Afspraken worden goed nagekomen, Er wordt op de aflever dag de verwachte levertijd door gegeven en die klopte.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden en kan geen
minpunten bedenken.

Extra toelichting
Attente behandeling en levering volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mev Keus 17-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vond het goed overzichtelijk op de site ruim voldoende informatie over het product.en niet veel rompslomp met papierwerk lekker simpel en makkelijk om te bestellen

Service
zondags besteld en s'maadags netjes op tijd geleverd.
goede service netjes heel tevreden.

Assortiment
ik vond gelijk wat ik zocht en er was voldoende om te kiezen en te vergelijken goede site heel duidelijk.

Aanbeveling
ik ben heel tevreden en zal het iedereen aanbevelen service en bezorging alles is prima geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

valwerk 17-09-2014 In de winkel gekocht
new yorkweg 111 almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Genoeg parkeer ruimte ,en niet opdringerig.

Service
niet moeilijk met ruilen van onder delen.

Assortiment
als het niet aan wezig is wordt het gelijk besteld.

Aanbeveling
Een makkelijke winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

monmar 17-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
via internernet een supergave SMEG koelkast besteld. via e-mail eem bevestiging gekregen. Je wordt constant op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. In tegenstelling tot een aantal andere webshops klopt het tijdstip van levering. Dit is een plezierige aankoop geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J. v. Dam 17-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via website georiënteerd en gebeld om te bestellen tegen een marktconforme prijs.

Service
Prima en snelle adequate service, ook al ging de aflevering slechts na drie pogingen goed. Steeds zeer klantgericht aangepakt en opgelost.

Assortiment
Breed en goed

Aanbeveling
Prima service, snel en volgens afspraak. Maatwerk mogelijk. Fouten worden snel en klantgericht opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Janbe1 17-09-2014

Algemene score

6,5

Gemak
eenvoudig te bestellen.

Service
de inbouw was perfect, netjes afgewerkt. De order bevestiging was tot 2 x verkeerd. Ik miste de inbouw informatie op de bevestiging.
Verder moest ik voor inbouwen 124 euro betalen omdat er een plankje moest worden weggezaagd wat binnen 5 minuten was uitgevoerd.

Aanbeveling
Niet snel, juist de kleine puntjes die goed worden uitgevoerd bepalen de totale kwaliteit.

Extra toelichting
Inbouw netjes en binnen een uur klaar, aankomsttijd binnen het schema. Orderbevestiging incompleet, 2 maal zelfs ondanks dat ik erover had opgebeld. Telefonische informatie was correct en snel. Additionele inbouwkosten voel ik me door te grazen genomen. niet volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 18-09-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u vindt dat u teveel voor de montage heeft betaald.

De standaard montage kosten zijn 99,- euro. U heeft 25,- euro extra betaald om het plankje weg te laten zagen.

Helaas kan ik geen order onder de naam Janbe1 vinden in ons systeem. Kunt uw uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg.

Ik ga dan voor u uitzoeken waarom u 25,- extra heeft betaald. Als dit inderdaad niet reeël is zal ik dit bedrag retour storten.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

texneth 17-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Inloggen - bestellen, hoe makkelijker kan het.

Service
Besteld en de volgende dag in huis.

Assortiment
Wat ik wilde hebben was er met een uitgebreide keus.

Aanbeveling
Omdat ik goeie ervaring met Keukenloods heb gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.van de Pol 17-09-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam zuid - oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Werd keurig en op tijd aan de deur geleverd

Service
werd tot de deur geleverd , maar niet verder , daar wij op de eerste verdieping wonen

Assortiment
zeer groot assortiment

Aanbeveling
zeer groot assortiment en keurig geholpen, door vakmensen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A.J.Dullemond 17-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
via internet duidelijke beelden van apparatuur dus een gemakkelijke keuze

Service
Telefonisch informatie gevraagd is correct behandeld

Assortiment
ruime keuze aan apparatuur voor elke portemonnee.

Extra toelichting
Duidelijke foto,s van apparatuur met beschrijving.In elke prijsklasse voorradig. Telefonische vraag is duidelijk en correct behandeld vlotte aflevering(andere dag)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bepje2012 17-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk bestelproces en je wordt er makkelijk door heen gelootst

Service
Ik had nog een aantal vragen en de 3 keer dat ik heb gebeld ben ik keurig te woord gestaan.

Assortiment
Prima, veel aanbod goede prijzen

Aanbeveling
Zie wat hierboven is beschreven gemak van bestellen + service ja dat beveel ik iemand wel aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fam. van moorsel 17-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestelling en telefonische afhandeling was zeer klantgericht

Service
Perfecte afhandeling en info betreffende levering

Assortiment
Ruim assortiment met kwalitatieve merkproducten

Aanbeveling
Door de klantgerichte en snelle afhandeling van zowel bestelling als levering, zie verder bovenvermelde pluspunten

Extra toelichting
Zoals bij eerdere vragen aangegeven is de totale procedure perfect verlopen. Product wat we wilden aanschaffen stond een dag later voor een hogere prijse op de site. Na telefonisch contact is een nieuwer type voor de "oude" prijs aangeboden. Voor ons een perfecte oplossing waarvoor nomaals mijn dank.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen Versteeg 17-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Op het gemak een vaatwasser besteld in onze eigen tijd.

Service
Onze vaatwasser werd later geleverd dan verwacht, echter de klantvriendelijkheid van de medewerkster die telefoneerde maakte veel goed.

Assortiment
ruime keuze, voor ons meer dan voldoende

Aanbeveling
klantvriendelijk, goedkoop, prima installatie

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

alexmerkx 17-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede overzichtelijke informatie over het product. en en vergelijkingsmogelijkheid.

Service
Precies verzonden volgens afspraak en op de dag zelf een indicatie van de exacte aflever tijd.

Assortiment
Ruime keuze en natuurlijk voordelige prijzen!

Aanbeveling
Absoluut aanbevelen; gemakkelijk, overzichtelijk en voordelig.

Extra toelichting
Fijne winkel met ruim assortiment tegen voordelige prijzen. Toppie!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RVKM 17-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Mijn goede ervaring deel ik graag.

Extra toelichting
Prima website met groot assortiment. Ik heb al jaren een goede ervaring met Keukenloods. De levering is altijd volgens afspraak zodat ik met mijn klanten stipt kan afspreken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ystoffer 17-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is duidelijk en het product is eenvoudig te vinden.

Service
Goede service, vragen worden duidelijk beantwoord. Het product wordt netjes afgeleverd.

Assortiment
Goed assortiment.

Aanbeveling
Bestellen bij Keukenloods is eenvoudig, snel en de service is uitstekend.

Extra toelichting
Het was mijn eerste keer dat ik witgoed heb besteld via internet en het is mij uitstekend bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

oudoeenbedankt 17-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Prima

Assortiment
goed.

Aanbeveling
Goed assortiment en lage prijs.

Extra toelichting
onderdeel kapot,met een week nieuw onderdeel zonder bijbetaling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

A.P Knook 17-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestelling kon heel gemakkelijk online gedaan worden.

Service
Toen het nodig was heel snel telefonisch contact en ook online snel antwoord.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Zonder meer aan te bevelen.

Extra toelichting
Het totaal beeld is gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

happy klant 112233 17-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zelf zoeken goed kunnen vergelijken

Service
Duidelijke vriendelijke communicatie

Assortiment
Heel uitgebreid

Aanbeveling
Zou altijd adviseren bij keukenliods apparaten voor keukenvte bestellen iov bij keukenverkooer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

kick 45 16-09-2014

Algemene score

7,7

Gemak
Bestellen was snel geregeld.

Assortiment
Keuze voldoende

Aanbeveling
Levertijd was niet in overeenstemming met wat er op jullie site stond het duurde ruim een week voordat ik mijn afzuigkap binnen had op de site stond 1 a 2 dagen terwijl ik het artikel gelijk had betaald.

Extra toelichting
Afspraken nakomen dit geld ook voor levertijden anders had ik dit product elders gekocht, bij concurrenten die wel sneller konden leveren!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 17-09-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u langer heeft moeten wachten dan u gewend bent van ons.

Onze excuses hiervoor.

Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw afzuigkap.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan hoor ik graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Sylvia59 16-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online bestellen of telefoontje is voldoende

Service
Duidelijke afspraken, wijzigingen worden doorgebeld. Ook het inbouwteam heeft de zaakjes goed voor elkaar.

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Vertrouwen in Keukenloods, dus aan te bevelen.

Extra toelichting
Gewoon goed voor elkaar. Nu twee bestellingen gedaan en absoluut geen klagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Q85 16-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het was even contact opnemen met de klantenservice. Ik melde welke prijs de concurrent had gegeven en toen kregen we een hele goed aanbieding

Service
Snelle bezorging, secuur en goed. Zoals je verwacht van een bezorging

Assortiment
Eigenlijk is alles te krijgen, niet direct in voorraad maar wel altijd op bestelling te leveren.

Aanbeveling
Zeer vriendelijk personeel, direct goede aanbiedingen die weinig tot de verbeelding overlaten.
Levering volgens afspraak nadat ik op de hoogte gehouden ben van de status van mijn bestelling.

Extra toelichting
Zeer vriendelijk personeel, direct goede aanbiedingen die weinig tot de verbeelding overlaten. Levering volgens afspraak nadat ik op de hoogte gehouden ben van de status van mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mierlo 2 16-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Prima overleg over wanneer er gemonteerd kon worden. Volgens afspraak exact op tijd!

Assortiment
De twee dingen die ik wilde bestellen niet voorradig. Daarom iets anders besteld zodat het wel snel en in 1 levering kon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

lastig te versturen als je niet bekend wil worden 16-09-2014

Algemene score

8,7

Gemak
Snelle info.

Service
snelle levering

Aanbeveling
geen idee, ik wist wat ik wilde en heb niet verder gekeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinie Cappel 16-09-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam Z O
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De zoekvragen zijn eenvoudig te stellen en geven de juiste antwoorden snel en accuraat

Service
Model was uitverkocht. Wij kregen gewoon het nieuwste model voor dezelfde prijs als het oudere model. Scheelde wel 40. Euro. Klasse.
En werd ook nog 1 dag later op tijd bezorgd en de oude machine werd gratis meegenomen.

Assortiment
Keuze was snel gemaakt. Prijs kwaliteit verhouding was prima

Aanbeveling
Ik ben gewoon super tevreden.

Extra toelichting
Zie beoordeling. Zelfs de bezorger gaf een prima service. Het pinapparaat was defect. Geen probleem. " meneer, als u het met iDeal overmaakt en ik zie dat de betaling gelukt is, vind ik het ook prima". Kortom, de keukenloods ervaring was er weer eens 1 die heel erg positief is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wille396 16-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jphjph 16-09-2014

Algemene score

6,5

Service
Ik belde voor de maat van een kraan wat niet op de site stond, ik zou worden tteruggebeld, maar nooit meer iets gehoord.

Assortiment
genoeg om te kiezen

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 17-09-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet bent teruggebeld.

Onder de naam jphjph kan ik helaas geen order vinden in ons systeem. Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg. Ik ga dan voor u uitzoeken waarom u niet bent teruggebeld.

Onze excuses hiervoor.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

H.G.Cornelese 16-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Alles in een woord,prettig en goede voorlichting vlotte zending

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rian 10 16-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Vandaag besteld morgen in huis! Of een nader te bepalen dag.

Assortiment
Keuze uit een groot assortiment (vaatwassers)

Aanbeveling
Een beetje afhankelijk van hoe handig iemand is.

Extra toelichting
Het plaatsen van de vaatwasser vonden we toch wat ingewikkelder als omschreven werd, en toen zat er in de gebruikershandleiding een tip dat de handleiding voor het plaatsen apart besteld kon worden tegen betaling! M.i. Hoort dit bij de gebruiksaanwijzing te zitten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Salamander1979 16-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke website.

Service
mensen staan paraat om je van dienst te zijn

Assortiment
vergelijkbaar met andere grote webwinkels. en laagste prijs garantie vaak toepasbaar

Aanbeveling
verkopers zijn makkelijk bereikbaar. zelfs tot laat in de avond wat erg prettig is voor werkende mensen

Extra toelichting
keukenloods beoordeel ik met een ruim voldoende vanwege de goede service en bereikbaarheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RikHartman 16-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Erg makkelijke bestelprocedure met veel opties. Eerlijk gezegd ben ik de helft alweer vergeten en dat is een groot compliment.

Service
Echt zeer goed! Zondag besteld en op maandag geleverd. Op de dag van levering heb ik het afleverlocatie nog aan laten passen, dit beek geen probleem.

Chauffeur kwam keurig binnen de afgesproken tijden (blok van 2 uur).

Aanbeveling
Ik zal keukenloods.nl zeker aanbevelen. De service vind ik indrukwekkend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henksjaakkees123 16-09-2014

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Snelle aflevering van het fornuis.. Alleen jammer dat de vaatwasser pas 2 weken later kon worden ingebouwd. Dit werd niet vermeld toen wij de order plaatsten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Maritt 16-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Thuis alles bekijken en vergelijken , bestellen en de volgende dag al in huis

Service
Snel geleverd. Netjes binnen gebracht .

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie1959 16-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede webshop met duidelijke instructies en men komt afspraken na.

Service
bestelling wordt keurig netjes binnen gebracht en de oude apparatuur meegenomen

Assortiment
ruim voldoende keus.

Aanbeveling
door goede prijs kwaliteitverhouding en goede service ga ik iedereen deze webshop aanbevelen.

Extra toelichting
door goede prijs kwaliteitverhouding en goede service ga ik iedereen deze webshop aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caro2014 16-09-2014

Algemene score

7,2

Gemak
Veel keus vanaf mijn bureau, buiten normale werktijden bereikbaar.

Service
Goed. Telefonische info is adequaat. Wat ze niet weten zoeken ze op. Goede bezorg afspraken te maken.

Extra toelichting
Overall prima. Efficient en redelijk snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Jan de tevreden klant 16-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Bestelling en aflevering prima

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Doen ! Wij hebben goede ervaring.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gouke van der Vliet 16-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik geef een negen, omdat de manier van werken via de website super werkt en er direct gereageerd word op vragen.

Service
Verkeerde vaatwasserbesteld/ontvangen en binnen een dag geregeld dat er een nieuwe vaatwasser beschikbaar is en geleverd kan worden

Assortiment
Grote keuze van vaatwassers

Aanbeveling
Perfecte service en installatie

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keukenmeester 16-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda van Steen 16-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Omdat ik meerdere apparaten tegelijk wilde bestellen heb ik telefonisch besteld, goed advies en vlotte afhandeling!

Service
Door een logistieke fout de verkeerde Amerkiaanse koelkast geleverd gekregen op vrijdagmiddag. Had aangegeven dat de loodgieter zaterdag kwam, men heeft alle moeite gedaan om de koelkast op zaterdag om te ruilen. Op de afgesproken tijd dtond de chauffeur voor de deur, klasse!!

Assortiment
Ruime keus in merk en prijs, uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Superservice voor een betaalbare prijs!

Extra toelichting
Ik ben 100% tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hiredguns 16-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bij het zoeken naar een kookplaat kon ik geen selectie maken voor 4 pitten, allen voor 5 of 6. Ik was op zoek naar een kookplaat zonder wokbrander.

Service
Uitstekende service.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 1981 16-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede bestel en betaalmogelijkheden

Service
Had een probleem met geleverd apparaat maar de serviceafdeling heeft dit keurig en snel hersteld

Assortiment
Als je apparaat of andere producten nodig hebt voor een goede prijs is dit HET adres.

Aanbeveling
Betrouwbaar snel en goede service

Extra toelichting
Ik werd gewezen door een familielid op deze website en deze organisatie. Heb gekeken en de prijs kwaliteit verhouding is echt goed. De mogelijkheid om te betalen bij levering vindt een van de grote plussen. De mogelijkheid om een offerte aan te vragen behoort ook tot de mogelijkheden, dit is bijna nergens mogelijk dus TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zambor 16-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Rustig thuis bekijken en kiezen van datgene wat je wilt aanschaffen.

Aanbeveling
Ik vind de prijzen van de artikelen er het best uitkomen vergeleken met andere vergelijkbare online winkels!

Extra toelichting
Behalve de vlotte ontvangst van het product vindt ik de prijs dus duidelijk verschil maken. Ik heb al verschillende producten (apparaten) bij de keukenloods gekocht en altijd tot volle tevredenheid. Nooit iets gehad waarvoor ik contact heb hoeven opnemen, alles klopt gewoon. Prettige online zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Chantal Nijenkamp 16-09-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, en goed overleg in de winkel mbt betalen enz

Service
Prima service, helder en duidelijk

Assortiment
Voor ons was alles wat we wilden hebben ik de keuken verkrijgbaar

Aanbeveling
Ik zou ieder deze winkel aanbevelen omdat het aansloot bij onze wensen..

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden met de tot nu toe geboden hulp, en duidelijkheid mbt onze aangekochte keuken. Deze moet nog geleverd worden in november, dus nog niet in ons bezit.. We hebben allen de plafond unit afzuigkap al ons bezit..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Eisma 16-09-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Ruime parkeer gelegenheid, winkel is ook ruim opgezet.
De verkoper Oosterwolde heeft ons keurig geholpen en gaf keurige informatie over de producten.

Service
Zie boven.

Assortiment
Ruim voldoende en tevens geordend opgesteld.

Aanbeveling
Naast de bovengenoemde punten is ook het prijsniveau een niet onbelangrijke factor

Extra toelichting
Heb eigenlijk maar een opmerking,Zoals u ziet hebben wij twee producten gekocht waarvan er een een inbouw monteur van u nodig was. Echter tot mijn verbazing werden de artikelen afzonderlijk gebracht op verschillende tijdstippen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Fred en Lisa 16-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Ontvangst in filiaal goed,uitleg van de aangekochte art. duidelijk. Levertijd zoals overeengekomen. Zijn tevreden met de aankoop bij Keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnnekeSchouten 15-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk uitzoeken via de website wat ik wilde en kon bestellen

Service
hoewel er even iets mis was met de maten van de geleverde koelkast voelde ik mij daarna heel goed geholpen en kwam de andere koelkast snel.

Assortiment
wat ik zocht was goed te vinden

Aanbeveling
mijn ervaring is zeer goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin Weerstand 15-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Internet goede site, klik, betalen en volgens afspraak geleverd.

Service
Via mail zeer specifieke vraag gesteld vooraf aan aankoop. Antwoord volgde vlot en bleek prima te voldoen en geheel te kloppen.

Assortiment
Mijn gewenste witte over zat in het assortiment.

Aanbeveling
Gewoon goed, duidelijk en goede prijs. Afspraken werden zonder problemen nagekomen.

Extra toelichting
Gewoon tevreden, net zo als vorige levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

storm2 15-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
het was mij niet duidelijk dat mijn oude apparaat aan de straat moest staan. De monteur deed hier niet moeilijk over en nam het oude stuk gewoon mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews