Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17312 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2237 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jag63 18-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fred.v 18-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel bestelt

Service
snel bezorgt

Assortiment
genog voor iedereen

Aanbeveling
makelijk en snel genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RB123456 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Keukenloods heeft ook vestigingen waar je veel van de producten aanwezig zijn en waar je er informatie kunt krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

De Wilde49 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Stappen waren duidelijk. Toelichting op de gevraagde personalia was zeer zorgvuldig.

Service
Zorgvuldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prins Willem Alexander 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
alle benodigde/gewenste info mbt kopen/betalen/leveren is duidelijk te verkrijgen of wordt snel gegeven

Assortiment
het door mij gezochte product is voorhanden en heb ook duidelijk antwoord gekregen op mijn vragen. Verder geen opmerkingen

Aanbeveling
gaat makkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

westerhofn 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
zondag besteld maandag in huis. super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bekers 18-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Wat ik zocht was makkelijk te vinden. Het bestelproces verliep efficiënt en zeer duidelijk, zodat ik geen verdere vragen hoefde te stellen. De bezorging, binnen een tijdsbestek van 2 uur was zeer prettig.
De betaling bij levering is ook een goede zaak.
Ik ben zeer te spreken over de keukenloods

Assortiment
Er was voldoende keuze voor het product waar ik naar op zoek was

Aanbeveling
Door de zeer positieve ervaring kan en zal ik de keukenloods zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de bestelling, de afhandeling van de order en de bezorging. Het is de 1ste keer, dat ik zo'n groot product via internet kocht. Door deze positieve ervaring zal ik het zeker meer doen. Vooral ook, omdat je pas bij aflevering hoeft te betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamHansio 17-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site

Service
Bij tel.info bleek dat de Siemens vaatwasser voorlopig niet meer leverbaar was. De tel. verkoper, Rik van Veen, gaf een goed zakelijk advies voor een goed alternatief. Werd 's morgens om 7.15 uur al afgeleverd, hoezo snel?

Assortiment
Keuze te over in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Alles verliep volgens afspraak. Er kon aan huis afgerekend worden, wat toch een veiliger/vertrouwd idee is.

Extra toelichting
Ik koop niet bij Duitse bedrijven. Laat het geld (winst)maar in nederland blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem60 17-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Prima manier en mogelijkheid om te benutten voor de bestelling van bijv een koelkast, vooral als je geen of onvoldoende tijd hebt om langs de winkels te gaan om te shoppen, bovendien vind ok de prijskwaliteitsverhouding prima

Service
Goed tot nu toe.
Jammer dat ik niet van te voren ven gebeld dat monteurs onderweg zijn Zoals was afgesproken.
Prima werk geleverd door de monteurs.

Aanbeveling
Zeker omdat het gemak en prijskwaliteitsverhouding prima zijn

Extra toelichting
Ben tevreden over de gang van zaken tot nu toe. Prima.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

MH 250 17-08-2013

Algemene score

6,8

Gemak
Afzuigkap gekocht alles duidelijk te vinden

Service
Bij binnenkomst van de afzuigkap zijn we niet gebeld dat afzuigkap afgehaald kon worden

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

tjado 17-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig en snel

Service
goed gereageerd op een opmerking

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
goede produkten en scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r. sterk 17-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
thuis bezorgd voor de deur

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
makkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

112211 16-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
alles klopt en is duidelijk

Service
bij vragen wordt je accuraat te woord gestaan en men is daadkrachtig

Assortiment
meer dan voldoende keus

Extra toelichting
prettig adres om zaken mee te doen . wat men beloofd wordt waargemaakt. afspraken worden nagekomen, heel prettig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JC.R 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen en Susan 16-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Extra toelichting
je hebt er alle keus eigen tijd om alles uit te zoeken en te vergelijken deze loods is echt goedkoop trouwens en kwaliteit! bezorging en betaling tevens uitstekend geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huib 1952 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bellen, bespreken, bestellen en klaar is Kees

Service
Afspraak voor aflevering gemaakt. Keurig op tijd geleverd. Oude koelkast direkt meegeven.

Assortiment
Wij zochten een specifiek merk en type, dus hebben we ons niet echt in het assortiment verdiept. Het leek voldoende.

Aanbeveling
Geen reden om het niet te doen. Uiteraard bepaald iedereen zelf waar men gaat kopen.

Extra toelichting
Ruim voldoende, afspraken zijn nagekomen en het juiste produkt is op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R.loorbach 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
super snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mark 17 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gebruiksvriendelijk webwinkel. Producten zijn makkelijk te vinden en te vergelijken.

Service
Vriendelijke en behulpzame servicemonteur. Oude koelkast werd netjes mee teruggenomen.

Assortiment
Ruim voldoende voor mij en zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Snelle en goede servive en goede prijs kwaliteitverhouding.

Extra toelichting
Uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jannes de Boer 16-08-2013 In de winkel gekocht
Keukenloods Koedijkerstraat Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Viola5 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Assortiment
De prijs voor de produkten is scherp concurrerend en ik vond wat ik nodig had

Aanbeveling
Prima klantennservice,prijs artikelen scherp concurerend.Montage in de keuken volgens afspraak; evenals afvoer oude apparaten.

Extra toelichting
Gewoon goed volgens afspraak ! Als ik weer iets nodig heb voor mijn keuken zal ik opnieuw naar de keukenloods gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.vansonsbeek 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
internet

Service
afspraken nagekomen

Assortiment
goede keuze mogelijkheid

Aanbeveling
service prijs/kwaliteit verhouding oke
zie bov

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

apt58 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk en makkelijk te gebruiken

Service
goede info op website
goed nette aflevering

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
Mooie strakke uitstraling. Makkelijke bediening. tot zover werkt hij prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rudy33 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
We hebben ons eerst op internet georiënteerd, site is duidelijk en gebruiksvriendelijk.

Service
We zijn voor de laatste vragen bij de vestiging in Alkmaar geweest, zijn zeer goed en vriendelijk geholpen

Assortiment
De juiste koelkast voor de juiste prijs, en bij een leverancier van om de hoek

Extra toelichting
Zeer goede service tegen een eerlijke prijs. Wij zijn erg tevreden met de nieuwe koelvries-combinatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bart1956 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles overzichtelijk, en je kunt een goed prijsvergelijk maken.

Service
vandaag bestellen morgen in huis

Assortiment
alle merken kun je op een presenteerblaadje vinden

Aanbeveling
Alles in huis het gemak - snelheid etc.

Extra toelichting
Het was voor mij de eerste keer dat ik via de site een produkt - machine besteld, maar... het is ontzettend goed bevallen, wel een kanttekening voor de plaatselijke winkels wel vervelend, maar iedereen kan geen inbouwapparatuur verkopen, met zo'n breed assortiment als jullie bedrijf. Gefeliciteerd. bij een volgende inbouwmachine heb ik al een keus gemaakt wie hem mag leveren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

StefanArts 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Binnen 24 levering en oude wasmachine direct meegenomen!

Service
Duidelijk wanneer levering plaatsvind. En nette afelevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shadowbiker 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wvan den Hoed 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Zeer snelle aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wwertje92 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer scherpe prijzen en super service!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald aug.2013 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
via internet

Service
snelle afhandeling

Aanbeveling
voor de eerste keer maar alles prima verlopen...

Extra toelichting
voor de eerste keer maar alles prima verlopen...

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Barry van der Meij 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim Bouwmeister 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
on line bestellen snelle levering en goede prijzen

Assortiment
heel veel mogelijkheden

Aanbeveling
het gemak

Extra toelichting
van offerte tot opdracht zeer correcte info en snelle levertijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Bruintjes 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Thuis je vaatwasser uitzoeken met het gemak van een vergelijk op de site.

Service
Bij bellen direct antwoord, de terugbel mogelijkheid kan beter. Ik heb begin van de avond een replay gedaan en ik werd de volgende dag pas om 10:00 uur gebeld, toen had ik inmiddels zelf al weer contact opgenomen.

Assortiment
Een ruim assortiment, misschien zelfs te ruim om makkelijk een keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Ik zou voor de aanschaf van een nieuw keukenapparaat zeker keukenloods aanbevelen. Wat betreft service en nazorg heb ik hier nog geen mening over omdat ik er (nog) geen beroep op heb hoeven doen.

Extra toelichting
Keukenloods is zeer makkelijk, heel ruim assortiment, snelle levering en bij telefonisch contact direct en duidelijk antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

jwg01 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

manon 1965 16-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker ruim en overzichtelijk en je krijgt alle tijd zonder dat er gelijk iemand i je nek staat te hijgen haha

Service
Erg vriendelijk en correct

Assortiment
Als je hier niet slaagt slaag je nergens er is voor iedereen wT wils

Aanbeveling
Ik zeg gewoon doen

Extra toelichting
Ik ben gewoon zeer tevreden over de winkel ze is erg klantvriendelijk, ruime keuze en zeer betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak1234588 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vandaag besteld morgen leveren beter kan niet.

Service
Probleemloos

Assortiment
Wat ik zoek is te vinden

Aanbeveling
Zie eerder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees Kanoe 15-08-2013

Algemene score

5,0

Gemak
De winkel is goed bereikbaar met zat parkeerruimte.

Service
Ik had niet de indruk dat degene die ons hielp wist waar ik het over had toen ik vroeg of de betrokken kraan keramisch was en van welk materiaal het staal gemaakt was.

Assortiment
De website vermeldde heel veel modellen kranen, maar in de winkel was het assortiment zeer, zeer beperkt. Die XXL van Keukenloods XXL kwam helemaal niet uit de verf.

Aanbeveling
Zeer betaalbaar en in de buurt. Maar voor de rest was het geen onverdeeld genoegen.

Extra toelichting
Een heel goede kraan voor een heel goede prijs, maar het verschil tussen webwinkel en echte winkel is enorm, wat service en assortiment betreft. En ik wou toch echt het product eerst in het echt zien voor ik het kocht.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 16-08-2013

Beste Kees,

Excuses voor het ongemak en bedankt voor uw beoordeling. Het is goed om te horen dat u de webwinkel wel als positief heeft ervaren. U punt omtrent de kennis van kranen bij de verkopers zullen wij opnemen in het aankomende week overleg.

Veel plezier van uw kraan en we hopen u volgende keer weer als klant te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
www.keukenloods.nl
www.cookingfactory.nl

Reageer

Marian Storms 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mink Keus 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Spelbos 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Thuis bekijken wat past i.v.m. maten in je keukenruimte.

Service
Goede overzichtelijke site en daarna gebeld en keurig ter woord gestaan en dan ook nog netjes thuis in de kamer afgeleverd voor 8 €

Assortiment
Veel merken aanwezig waaruit je kan kiezen qua prijs en kwaliteit.

Aanbeveling
Deed ik al want was al klant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.F. Slotboom 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vergelijken achter je pc

Service
vrijdags besteld zondags gebeld of maandag geleverd kon worden. werd geregeld
super

Assortiment
veel keus maar niet alle merken

Aanbeveling
2e goede ervaring

Extra toelichting
Netjes in huis geleverd, oude machine werd meegenomen door klantvriendelijke bezorger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Han1971 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
De winkel in Zaandam is erg groot en heeft een erge goede assortiment. Het enige min punt is dat het kiezen er niet makkelijker op wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.L.Kapteijn 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel overzichtelijke site

Service
Beide bestelde producten waren niet meer leverbaar door Atag. De nieuwe vervangende producten werden geleverd voor de prijs van de niet meer leverbare apparaten. Super!!

Assortiment
Zéééér uitgebreid.

Extra toelichting
Goede informatie over levering door bezorgdienst. Goed gepland en precies op tijd bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

scherpenisse 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke website

Service
Nette afwerking van de bestelling

Assortiment
Genoeg keuze. Goede prijzen

Aanbeveling
Ik zou vrienden en kennissen zo naar deze winkel durven laten gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Schonenberg 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site betaald aan de deur gemak

Service
prima aflevering naar eerst telefonisch te zijn ingeligt

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
verder zoeken heeft geen zin de prijs en het geheel is goed daarom gewoon hier blijven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Duijm 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op je luie stoel winkelen en bestellen op een prima website.
Alles prima geregeld en vlotte bezorging.

Service
Ook bij ruilen van een bestelling was het zo geregeld.

Assortiment
Enorm aanbod van apperatuur in alle prijsklasses en kwaliteit.

Aanbeveling
Aan ieder die keuken apperatuur wil bestellen of vervangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy_1 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Enkel betaling via overschrijving kun je niet selecteren enkel Ideal, althans niet in België

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wil 1 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is duidelijk t.a.v. de Boretti Robusto.
Alleen staat hierin dat er een waardebon van 50 euro verstrekt wordt alleen deze heb ik nog niet mogen ontvangen. Is nu anderhalve week geleden dat ik hierover heb gebeld. Verder niets meer van gehoord. Daarom geen 10 maar een 8 omdat de info op de site niet klopt als de bon niet komt.

Service
Hiervoor heb ik het eigenlijk al geschreven. Na telefonisch contact niets meer gehoord. Dit noem ik een gemiste kans. Daarom maar een 8.

Assortiment
N.V.T.

Aanbeveling
Met name de bezorging is conform afspraak in een blok van 2 uur. Niet net als bij post NL van bv. 09.00uur tot 1700 uur

Extra toelichting
Pluspunt is de vorm van communicatie m.b.t. de levering.Deze is perfect. Bezorger vriendelijk. Onduidelijkheid omtrent de waardebon van boretti van 50 euro die op de site vermeld staat. Nog niet in mijn bezit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

v.d. Scheur 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Fijn om even op je keukenstoel in het weekend een vaatwasser te bestellen en maandag geleverd te krijgen!

Service
Ze hebben mijn uitleg over de moeilijke bereikbaarheid doorgegeven aan de chauffeur.

Aanbeveling
Vooral het gemak!

Extra toelichting
Bedankt voor de levering het was misschien plezierig als ze ons ongeveer hadden aangegeven hoe laat de chauffeur zou komen maar ik ben blij met de vlotte levering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Kalika 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk en overzichtelijk

Service
Wordt op tijd geleverd, werdt een kwartier voor bezorg tijd netjes gebeld zoals afgesproken. En is netjes binnen bevracht in huis.

Assortiment
Goed product , goede prijs, en ruime keuze naar wens.

Aanbeveling
Goed aan te bevelen aan anderen , voordat ze een andere keuze maken. Eerst toch op dit site eerst te kijken.

Extra toelichting
Ben tevreden over het product en service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Alaska2210 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is zeer goed en overzichtelijk

Service
Tijdens de verkoop werd ik al gewezen op het artikel wat ik verkoos een EU type was. Ze adviseerde me het NL type te nemen en dat werd gerealiseerd voor de zelfde prijs.

Assortiment
Zeer groot assortiment

Aanbeveling
Zeer keurige verkoop, goed advies, alles snel per email binnen. Levering op afspraak. Daags voor levering ontvang je sms met tijdstip van levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews