Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17993 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2422 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bean22 03-02-2014

Algemene score

9,0

Gemak
veel keuze en prima omschrijving erbij.

Service
doen wat beloofd word. ook nog herinnerings sms

Assortiment
groot. keuze genoeg.

Extra toelichting
geen minpunten gevonden. ook het inbouwteam alle lof. netjes en uiterst correct gewerkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amber19740 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet de juiste keuze maken vanuit je bank, lettend op functies, afmetingen etc. Super!

Service
Hele snelle bezorging, vriendelijke afleveraar die het geen probleem vond om achterom te komen

Assortiment
Ik had een bijzonder formaat fornuis nodig, ik had zelfs keuze

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Leo Alces 03-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De aanbiedingen zijn goed toegelicht, voorzien van heldere reviews. Geen problemen met bestellen en betalen.

Service
Ten bleek dat mijn bestelling een lange levertijd zou krijgen heeft de Keukenloods direct een gewaardig product aangeboden en het prijsverschil weggestreept.

Assortiment
Gewoon prima.

Aanbeveling
Prima ervaring.

Extra toelichting
In de vergelijking van diverse leveranciers van inbouwapp. kwam de Keukenloods er gunstig uit. Na de bestelling was de service prima (omwisseling naar gelijkwaardig product, zonder verrekening van de (geringe) meerprijs). Levering toen binnen 2 dagen, eenvoudige betaling aan chauffeur dmv pin. Prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

naam Jansen 03-02-2014

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit je luie stoel kan je je bestelling doen.

Service
Vooral de bezorger was allervriendelijkst en deed ook niet moeilijk over een paar trappen waarover staat geschreven dat hij dit niet verplicht is.

Assortiment
Voor mij voldoende, maar weet niet goed wat het assortiment in z'n geheel is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Herman koekenbier 03-02-2014 In de winkel gekocht
zwaag nh
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,3

Gemak
Besteld via de telefoon en Binnen 2 dagen in het filiaal
snel ,keurig ,netjes, en een mooie prijs.

Assortiment
Goed

Extra toelichting
Keurig geholpen ,goede prijs verhouding,snel in het filiaal,auto voor de deur om in te laden,

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

M Kuiperij 03-02-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen

Algemene score

5,0

Service
Bij het bestellen zou de afzuigkap ingekort worden, later bleek de koog te lang te zijn,
Na telefonisch overleg werd hiervoor geen service verleend, werd afgewezen en door verwezen naar e.o ander keukeninstallatiebedrijf. Een koude douche.

Aanbeveling
Zie service.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 04-02-2014

Beste M. Kuiperij,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet tevreden bent.

Ik heb uw probleem voorgelegd bij de bedrijfsleider van Keukenloods Gaanderen. Deze neemt zsm contact met u op om het probleem te bespreken.

Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

MJB20 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Bestellen online is eenvoudig, maar was wel wat onduidelijk, aangezien we twee verschillende prijzen kregen, afhankelijk van de link die we gebruikten. Uiteindelijk is het goed gegaan.

Service
Ik heb gebeld naar aanleiding van een vraag over een aanbieding en werd daarbij op professionele en vriendelijke wijze te woord gestaan.

Assortiment
Ik denk dat Keukenloods voldoende assortiment heeft. Het was een van de weinige winkels die verschillende opbouw inductiekookplaten verkoopt (de meeste inductieplaten zijn inbouw).

Aanbeveling
Goede service, snelle en correcte levering en een goed product. Bovendien vind ik het prettig dat er in de omgeving (NH) meerdere fysieke winkels aanwezig zijn, mochten er problemen ontstaan omtrent het online bestellen.

Extra toelichting
Goede service, goed aanbod, goede levering. Tevreden over het product.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

dagoboas 03-02-2014 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar met kundige adviseurs.

Service
Na 5 jaar een probleem met een kromgetrokken houten deur van de koelkast. Geen probleem bij de Keukenloods. Er wordt onder garantie een nieuwe deur besteld en gespoten in de kleur. Alle kastjes en deuren werden gelijk nagelopen door de monteur. Wat een sublieme service....

Aanbeveling
Het was niet alleen een feest om hier een keuken te kopen maar de service is ook na een aantal jaren super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 45 27-01-2014 In de winkel gekocht
Waddinxsveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prettige site maar de winkel is ook makkelijk te bereiken

Service
Gelijk met een Siemens oven een Atag rvs kookplaat gekocht. De kookplaat had na 2 dagen al bruine inbrand randen om de branders welke niet meer waren weg te poetsen. Na heel veel gebel met Atag kwam er geen bevredigend resultaat uit de bus, toen gebeld naar de Keukenloos de verkoper xxxx heeft mijn verhaal aangehoord en ook hij vond dat deze gang van zaken wel vreemd was. hij zegde mij toe, dit los ik op, en ik moet zeggen dit heb ik nog nooit meegemaakt wat een aftersales service dat verdiend meer dan lof. het werd ook opgelost ik kreeg nu een geëmailleerde kookplaat welke van een betere kwaliteit. Dit alles door de inzet van de verkoper van de Keukenloods. Dit is service op zijn best.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid en bestaat eigenlijk uit A merken voor een zeer goede prijs

Aanbeveling
Na wat ik hierboven heb geschreven denk ik niet dat dit nog meer uitleg vraagt.
Zeer Zeer goede service en aftersales.

Extra toelichting
De vriendelijke benadering bij binnenkomst je kunt vrijelijk rondlopen zonder dat er een verkoper in je nek springt en als je dan wat wil vragen krijg je goede uitleg en men is ook na de koop attent, je word niet aan je lot overgelaten nee je gekochte waar word keurig naar je auto gebracht en ingeladen, TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AstraJuke 10-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk om het product te vinden en goede betaalmogelijkheden !!

Service
Zeer duidelijk doorgegeven levertijden, zelfs naar België !

Assortiment
Aangekochte product direct teruggevonden !

Aanbeveling
Zeer goede ervaring met Keukenloods.nl

Extra toelichting
Zeer goede prijs en leveringsservice, ook naar België !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deelstra 03-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
mailen ontvangstmail, ontvangen. super

Service
bellen mailen duidelijk

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
alle positieve meldingen doorgeven.

Extra toelichting
we hebben de gaskookplaat besteld via internet . direct bevestiging mail. daarna sms snelle en duidelijke afhandeling.positief en betrouwbaar door duidelijkheid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Roelof.a. 02-10-2013 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JIMNY 01-10-2013 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ruim en overzichtelijk

Service
netjes en vlot te woord gestaan

Assortiment
prijstechniesch veelzijdig ; van laag tot heel duur

Aanbeveling
gewoonweg een goed bedrijf om zaken mee te doen

Extra toelichting
zie eerdere toelichting vraag 4 gewoon goed !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ger extra 28-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel uitgezocht via internet

Service
Snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
tevreden

Extra toelichting
alles zal al duidelijk zijn uit bovenstaande

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

miamno 28-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
online,en keurig in de keuken afgeleverd.

Service
Het is een nieuw apparaat,"pas" als er gebreken zijn komt 'Service',aan de orde.Is mijn ervaring...

Assortiment
De gewenste vaatwasser zou niet leverbaar zijn,
maar er werd gelijk een andere vaatwasser als alternatief aangeboden,voor dezelfde prijs!!Klantvriendelijk en snelle reactie.

Aanbeveling
Zie de SERVICE-vraag.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

hoogerwaard 47 23-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
voor iedereen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

adsl482068 23-09-2013 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles telefonisch snel en duidelijk geregeld, met bevestiging via mail

Service
Na niet volledige levering vanuit hoofdkantoor goed geregeld via telefonisch kontakt Ook nadat bleek dat de levering retour ging uiterst correct behandeld, en het geld binnen twee dagen teruggestort. Komplimenten hiervoor

Assortiment
goed

Aanbeveling
prima afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenmannetje 22-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke site met goede keuze mogelijkheden

Service
Telefonisch zeer net en correct te woord gestaan evenals bij aflevering van het uiteindelijke product

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

leo 21 21-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede overzichtelijke website en makkelijke betaling

Service
snelle service en afhandeling

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
gemakkelijk bestellen en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

W Oud 20-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
vanuit de luie stoel

Service
aan huis bezorgd

Assortiment
wat ik koos was voorradig

Aanbeveling
de bestelling was niet de volgende dag aan huis

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

0653630276 19-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Je kunt de producten goed met elkaar vergelijken, veel keus!

Assortiment
Snelle levering, chauffeur kwam hier aan de deur, en toen bleek hij onze vaatwasser niet bij zich te hebben, maar geen probleem, hij draaide zo om en ging hem alsnog halen, was snel weer terug!

Aanbeveling
Onze vaatwasser was niet te leveren, maar dezelfde avond nog mail ontvangen met een alternatief, die nog beter was en voor dezelfde prijs!

Extra toelichting
Zie boven!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jacco Kroese 19-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk bestellen en klaar!

Service
Zeer snel geleverd

Assortiment
Meerdere opties voor het apparaat en merk dat ik zocht..

Aanbeveling
Top! makkelijk,goede prijzen en snel...

Extra toelichting
De oven was "kapot" en geen zin om allerlei winkels af te gaan op zoek naar een Goede oven voor een mooie prijs. Bij keukenloods was ik zo klaar en zaterdag middag besteld en maandag al in huis...Top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. de Jong.v.d.leede 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De apparatuur die ik nodig had op internet uitgezocht, en voor model in de schowroom gekeken en tevens in waddinxveen besteld.

Service
In waddinxveen goed te woord gestaan en alles netjes uitgelezen, echt super.

Assortiment
De prijs is zeker de moeite waard , daar wij bij andere keukenapparatuur meer geld kwijt waren voor de zelfde apparatuur.
Modellen waren er genoeg om te beoordelen.

Aanbeveling
Zeker de moeite waard om de keukenloods te bezoeken zowel via de webshop en de schowroom zelf. Dus conclusie is dat ik deze zaak zeker zal aanbevelen.

Extra toelichting
Ga als bedrijf in keukens en apparatuur zo door en hou de prijzen in de gaten dan komt de klant vanzelf zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Noord 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was goed in te voeren, en bij mijn aanvraag van een offerte kreeg ik vrijwel meteeen een scherpe offerte.

Service
Na het bestellen rezen er een aantal vragen over de apparatuur. Hierbij werd ik vriendelijk tewoord gestaan en ben ik goed geholpen.

Assortiment
Alle apparatuur die ik elders zag waren ook bij Keukenloods te vinden en waren behoorlijk scherper geprijst dan elders.

Aanbeveling
goede service en goede prijzen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met mijn apparatuur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bliss.2013 19-09-2013

Algemene score

7,2

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

adriana1000 19-09-2013

Algemene score

7,7

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Johanna Dagelet 19-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, telefonisch goed te bereiken,
veel keus voor goede prijzen

Service
snelle duidelijke aflevering

Assortiment
veel verschillende producten daardoor veel keus en voor een ieder wat wils

Aanbeveling
duidelijke website en betrouwbaar in producten en levering

Extra toelichting
op aanraden van een collega durfde ik het aan om een oven via internet te bestellen. De prijzen zijn hier beduidend lager en er is veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van Aggelen 19-09-2013 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ongecompliceerde bestelling

Service
Vriendelijk en behulpzaam personeel

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Vanwege eigen ervaring

Extra toelichting
Alles probleemloos en vlot verlopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

naam 2001 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige betaalmogelijkheden.
Makkelijke bestelprocedure.

Service
Er wordt goed en duidelijk gecommuniceerd over de dag en tijd van de aflevering.

Assortiment
Goede prijzen en een ruim assortiment.

Aanbeveling
Een goede ervaring deel je ook graag met andere mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chrisjen 63 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Website geeft goed aan hoe te handelen

Service
De verzending had ik sneller verwacht.
Bij een eerdere vraag werd ik de volgende dag terug gebeld en goed verder geholpen.

Assortiment
Heb alleen nog maar bij stoomoven pannen gekeken, kan niet verder beoordelen.

Aanbeveling
Ik vond wat ik. Zocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sanders71 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
Keuze uit vele artikelen

Aanbeveling
Snelle levering, goede prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nel 58 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De verkoper R- was top!!
De andere iets minder.

Service
Er was een fout gemaakt, verkeerde koelkast geleverd is keurig opgelost.

Extra toelichting
Ik was blij verast met de service

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

moontje82 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
zondag besteld maandag in huis

Service
het begon al met een sms dat we van het oude apparaat de stekkers er af moesten halen prima herinnering de bezorging was zelf iets vroeger dan aangegeven alles netjes geleverd

Assortiment
voldoende keus voor ieder budget

Aanbeveling
heb het inmiddels ook al bij diverse mensen gedaan.

Extra toelichting
we zijn gewoon super blij met onze nieuwe vaatwasser hij ging afgelopen zaterdag kapot en hadden maandag al weer een nieuwe helemaal top super bedankt voor de service en de snele levering dat zijn zeker pluspunten. we willen volgend jaar een nieuwe keuken en komen zeker bij jullie terug om te kijken wat jullie hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sjaak 1930 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker thuis op de site op je gemak wanneer het jou uitkomt zoeken

Service
in de showroom geweest om te kijken en vragen gesteld over product prima geholpen

Assortiment
voor ons genoeg keus

Aanbeveling
lekker op je gemak kijken , keurig thuis bezorgd ,

Extra toelichting
lekker op je gemak kijken . gratis thuis bezorgd oude apparaten weer mee , alles binnen een paar dagen heerlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F van Leeuwen 19-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert van der Noll 19-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Voor het eerst bij de keukenloods.nl besteld. Zondagavond 10.00 uur en de volgende dag om 12.30 uur bezorgd. Alles prima bevestigd en afgesproken. Meer dan tevreden over jullie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjolein1989 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Via de telefoon werd mij een deal aangeboden tegen een gereduceerde prijs, hier werd ik erg goed geholpen

Assortiment
Het gasfornuis dat ik wilde kopen was niet snel leverbaar terwijl op de website stond vermeld dat deze binnen enkele dagen leverbaar was.

Extra toelichting
Mijn enige opmerking was dat ik graag de mogelijkheid had gehad om de gekochten producten voor de deur afgeleverd te hebben. Ik woon alleen en drie hoog zonder lift, zonder hulp had ik het nooit gekund.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Carla12345 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pip119 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Wij zijn eerst in de winkel in Zaandam geweest. Toch even het gevoel de diverse koelkasten te zien. Hierna via web winkel gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Doux 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

miranda scholts 19-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles makkelijk te bestellen via de site of telefonisch

Service
Er wordt goed contact onderhouden via de mail.ook wordt je terug gebeld wanneer nodig.

Assortiment
Uitgebreid en scherp geprijsd.ook werd er een goed alternatief geboden toen we iets niet bestelbaar meer was

Aanbeveling
Goede prijzen, assortiment en goede service

Extra toelichting
zeer tevreden over eigenlijk alles.echt aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joop Razz 18-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede duidelijke website

Service
goede service, snelle opvolging

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
zie bovenstaand en goeie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marinus03 18-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed

Service
Goed

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Goede service en telefonische hulp

Extra toelichting
Hadden onze bestelling niet helemaal goed gedaan, zijn heel goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

naam5866 18-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk op internet te vinden goedkoopste artikkelen en makkelijk te bestellen.
Niet vooraf te betalen en duidelijke aanwijzingen na de bestelling via de mail.

Service
Wij hadden verwacht dat het een binnen 24 uurs aflevering zou worden. Konden echter alleen het weeknr. invullen. Niet de dag dat we het artik. verwachtte. Gelukkig maakte dat op dat moment niet zo veel uit voor ons.

Assortiment
We konden vinden wat we zochten.

Aanbeveling
Keurige verzorging van product en bezorgen. Ik zou niet weten wat er beter kan.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

aramaT73 18-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles verloopt zo makkelijk

Service
Levering en adm afwikkeling perfect

Aanbeveling
al meerdere malen aanbevolen vanwege ervaring eerdere leveringen

Extra toelichting
Bewezen goed en vertrouwd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willy Martens 18-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en makkelijk

Service
Een eerste bestelling kon makkelijk omgezet worden naar een andere order. Levering was ook volgens afspraak

Assortiment
Gevonden wat we moesten hebben

Aanbeveling
Schaam me niet om vrienden en bekenden jullie te adviseren

Extra toelichting
Kortom, zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Jongman 18-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

een tevreden-klant 18-09-2013

Algemene score

7,0

Gemak
heldere site. gemakkelijk bestellen

Extra toelichting
Bestellen liep soepel. Betalen bij levering ipv bij bestellen. Netjes tot in de keuken bezorgt. En niet onbelangrijk, hij doet het ook nog.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Betsy Timmers 18-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen en er wordt een afspraak gemaakt wanneer je bestelling er aankomt

Service
Goede samenwerking en communicatie met keukenloods en transporteur

Assortiment
Genoeg keuze van alle merken en soorten

Aanbeveling
Ik heb voor de 1 e keer nu besteld bij de keukenloods en zou het zo weer doen dus daarom durf ik dat ook rustig aanbevelen bij vrienden en familie

Extra toelichting
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel47 18-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik heb mijn order afgehaald in opmeer. D afhandeling ging zeer snel en vriendelijk.

Service
Zie vorige vraag. Maar ook de tegoedbon en het flesje wijn vond ik erg fijn

Assortiment
Wilde nu ook nog een vriezer van samsung hebben maar deze zit helaas niet in het assortiment

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeker aanbevelen. Niets mis mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews