Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19717 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2894 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jwnvdewaal 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke n 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat heerlijk om niet te hoeven slepen met grote keukenspperatuur. Gezocht, gevonden: besteld, en al de volgende dag thuis!

Service
Snelle bezorging, en uitgebreide informatie over het product.

Assortiment
Veel aanbod!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 23 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima en duidelijk overzicht in de webshop; goeie mogelijkheden om producten met elkaar te vergelijken.

Service
Snelle (re)actie via telefoon en mail; goede afwikkeling en meedenken door verschillende medewerkers binnen de Keukenloods.

Assortiment
Feitelijk alle producten die je zoekt zijn aanwezig in de webshop; mocht er een product niet aanwezig zijn, kan je er altijd naar vragen.

Aanbeveling
Het is niet nodig te zoeken naar een ander bedrijf; bij de Keukenloods zit je goed!

Extra toelichting
De Keukenloods is een uitstekend servicegericht, meedenkend en klantvriendelijk bedrijf! Compliment!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Zijlstra 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles duidelijk en overzichtelijk op de website met gemakkelijke zoekfuncties

Service
Er ging iets bij mij fout en dat werd direct en keurig opgelost.

Assortiment
De meest gangbare apparatuur op voorraad en bij bestelde apparatuur duidelijke afspraken over leveringen.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, duidelijke afspraken en die afspraken ook nakomen. Waar vindt je dat tegenwoordig nog.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AC v Voorst 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Direct contact met een medewerker die dan ook een antwoord kan geven zonder doorschakelen of andere ergenissen

Assortiment
De door mij bestelde vaatwasser was volgens de site op voorraad. Op de bevestiging stond echter een ander type nr. Wel keurig een eerst volgende, maar degene die volgens de site op voorraad was was er dus niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

sjoekoeloekoe 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
perfect geregeld

Extra toelichting
perfecte koop prijs kwaliteit is oke

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid schuringa 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zo gepiept online! Goede beschrijving en afbeelding van de artikelen.

Service
Na telefooncontact met zeer vriendelijke mevrouw over de levertijd, heeft zij alle moeite gedaan om de kookplaat zeer snel te bezorgen. Pluim waard

Assortiment
Kan ik niet echt goed beoordelen. Voor mijn kookplaat zeer uitgebreide keuze met zeer veel merken en modellen.

Aanbeveling
Uitstekende service. Zou niet weten hoe het nog beter zou moeten!

Extra toelichting
Geen enkele kritiek. Gewoon zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patkir 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Veel keuze, duidelijke site, en de laagste prijzen. En dat met een prima bezorging. Dit is niet de eerste keer dat we via de keukenloods bestellen. Prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aleida51 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk van achter je pc

Service
Telefonisch overleg over vervangend type combimagnetron. Goed geholpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hub Alberts 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vooraf zelf uitzoeken en vergelijken wat je wilt.

Service
Goede service. Had een vraag buiten een antwoord een heel goed advies.

Assortiment
Zeer goed. Bijna voor elk wat wils.

Aanbeveling
Goed, geen gezeur en goede prijs

Extra toelichting
7 Jaar geleden eerste product gekocht bij keukenloods. Toen al onder de indruk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ALF3 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
We werden goed geholpen en geadviseerd!

Extra toelichting
Handig, snel, behulpzaam en voordelig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nicolasina maria 08-07-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
online en tel info is handig

Service
wordt thuis gebracht

Assortiment
kwaliteit van het apparaat kan ik nog niet beoordelen; is nog niet aangesloten

Aanbeveling
o.k.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Robbert Hoving 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met één belletje was de vervanging van de koelkast geregeld: afgeleverd de volgende dag!!

Service
Ik kreeg voor dezelfde prijs de nieuwste versie van de Zanussi koelkast, top-service! Ik heb mijn vrouw die de vorige koelkast kapot had gemaakt door de vriezer met een mes te willen ontdoen van ijs hier ook hartelijk voor bedankt.

Assortiment
Ik kon door te zoeken op het oude model online direct de juiste koelkast vinden en bestellen met één belletje. Deze pastte perfect en heb hem zelf op de inbouwplek gezet en vastgeschroefd aan de deurtjes zonder enkele moeite of probleem!!

Aanbeveling
Wanneer iemand mij aangeeft dat ze een huis kopen verwijs ik altijd door naar de Keukenloods.

Extra toelichting
Mijn vrouw had getracht de vriezer van onze Zanussi inbouw koelkast te ontdoen van ijs. Uiteraard had dit tot effect dat deze ging lekken. Is op zaterdag nacht gebeurd. Op zondag om 11:00 uur met de Keukenloods gebeld na online de juiste versie gevonden te hebben (had ook destijds bij jullie de keuken geheel aangeschaft)en deze werd bezorgd op maandagmiddag. In de avond op zijn plek gezet en aangesloten: Binnen twee dagen dus dankzij jullie snelle service een nagelnieuw model van dezelfde koelkast weer op zijn plek. Een vader met twee jonge kinderen met moedermelk en al die andere zaken die koud moeten blijven, alsmede een vrouw die niet altijd even voorzichtig is in haar snelheid dingen te willen regelen, wordt hier erg blij van! Daarnaast had ik net onze oude koelkast (los) weggegeven aan een collega in scheiding en zaten we dus echt met onze handen in het haar en was het top dat we het zo snel met jullie konden regelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva Amsterdam 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
De koelkast kon uiteindelijk niet naar boven getild worden. Snel werd een oplossing gezocht door een lift te laten komen (binnen een half uur).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

eempie 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je kunt je machine op internet
uitkiezen.Let op de prijzen in de winkel zijn hoger dan op internet.Worden wel aangepast

Service
een snelle levering en vakkundige inbouw

Assortiment
De keuze voor mijn type afwasmachine was beperkt

Aanbeveling
Een goede en vakkundige verkoper

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

wickedwillie 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website,en zeer vriendelijke mensen aan de telefoon

Service
Bij vragen word je gelijk geholpen en geen lange wachttijden

Assortiment
Wat je maar wil hebben is er

Aanbeveling
Goedkoop en duidelijk

Extra toelichting
Al met al een zeer goede webshop welke erg klantvriendelijk en duidelijk is. No nonsense

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jopie56 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede site en produktspecificaties erbij

Service
correcte opvolging en bezorging van de bestelling

Assortiment
veelkeuze op de site

Aanbeveling
Gewoon goed zoals het hoort.

Extra toelichting
Mijn eerste ervaring met keukenloods is erg goed bevallen, de site is duidelijk , het bestelgemak is goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Koos de Geus 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super website en gemakkelelijke bestelling en supersnelle levering

Service
Prima en ook de aftersales

Assortiment
Bijna alle merken en types !

Aanbeveling
Zeer sterk aanbevelen aan anderen.

Extra toelichting
Zeer gemakkelijk bestellen tegen zeer scherpe prijs. Niets dan lof voor de keuken loods. Had een Atag Gas op Glas besteld en ga nu morgen 4 apparaten van Siemens ook hier bestellen. Super !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petertjuh78 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk zoeken en bestellen.

Service
Klantvriendelijke medewerkers en goede communicatie

Assortiment
Ruime keuze uit all gerenommeerde merken.

Aanbeveling
Fijne ervaring om hier iets aan te schaffen. Zowel qua service als qua prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helma24 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joeri81 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles wijst zich vanzelf op de site, super snelle bezorging door uitermate vriendelijk en behulpzaam personeel. Informatie voorziening over kosten en services zijn overduidelijk en direkt te raadplegen.

Service
Top service! Zeer vriendelijk personeel.

Assortiment
Dit mag overduidelijk zijn.

Aanbeveling
Alles ging uitermate vloeiend. Voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

buizend 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
simpel snel goede uitleg op de site

Service
montage super snel en goed

Assortiment
voldoende keus voor een ieder

Aanbeveling
snel handig en strak geprijsd

Extra toelichting
is een leuke goede winkel/shop met in alle prijscategorieen de benodigde apparaten.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

KH12 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Er werd gevraagd of ik wel de juiste afmeting van de afzuigkap had besteld (90 cm) bij een fornuis van 60 cm. Het klopte wel, maar toch goed meegedacht.

Extra toelichting
Goed en snel gereageerd. Ik kreeg overigens wel een ander typenummer vermeld en geleverd wat betreft de afzuigkap, dan dat op de website stond. Volgens mij dit hetzelfde product, dus geen probleem.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kvh1988 08-07-2014

Algemene score

5,8

Service
Chauffeur was vakbekwaam. Verder weinig service. Zou niet weten wat

Extra toelichting
Enige tijd geleden heb ik ook al een beoordeling gedaan. Helaas is daar niet op gereageerd. Ik zal het nogmaals vertellen. Ik ben niet zo tevreden. Ten eerste kwam de chauffeur veel te laat waardoor we dachten dat die niet meer kwam. Daardoor waren degene die me zouden helpen met de wasmachine en droger omhoog te sjouwen maar naar huis gegaan. Toen kwam die alsnog en stond ik daar met die 2 apparaten. Verder alleen maar positief over de chauffeur die erg aardig en behulpzaam was. ook zou ik een tafel en stoel bij de bestelling krijgen. 'Stoel' vond ik later in de droger.. Maar tafel niet meegeleverd. Jammer ook dat mijm beoordeling niet is behandeld. Wat nu met de voetbaltafel? Wo of zo is het al afgelopen nl.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 08-07-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling.

Als antwoord op uw klacht van 25-06-2014 | 12:00 hebben we gelijk een nieuwe order aangemaakt (wkstatafel en als extraatje een wk biervaatje) waarvan op 25-06 een orderbevestiging naar u is verstuurd.

Dit is 26-06 door ons per post naar u vestuurd. We hebben net de track en trace erbij gezocht en het pakket is door TNT afgeleverd bij uw buren.
Volgens deze is er een notificatie bij u achtergelaten omdat u niet thuis was.

Kunt u dit verifiëren?

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Henk Brederode 07-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk telefonisch besteld.

Assortiment
Mis combi-ovens van andere merken dan Miele in het assortiment.

Aanbeveling
Snelle levering uit voorraad
tegen prima prijs.

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Paul Vaak 07-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk te vinden op merk en op apparaat.

Service
We hebben deze keer pech gehad met levertijd, niet alles kon in 1 keer geleverd worden, dus werd de rest ook allemaal later geleverd, terwijl dat wel op voorraad was. Volgende keer graag bericht hierover. Dan weten wij waar we aan toe zijn en wanneer we de goederen wel kunnen verwachten. We hebben ze nu bij een filiaal zelf opgehaald om zo de levertijd te verkorten
Vorige keren ging alles perfect.

Assortiment
ruime keuze van diverse merken en verschillende prijsklasse

Aanbeveling
wij vernoemen graag de keukenloods wanneer we horen dat iemand naar een product van jullie opzoek is. Wij zijn zeer tevreden over de keukenloods en de producten.

Extra toelichting
Zoals in bovenstaande te lezen is, zijn wij tevreden over de keukenloods, op een klein incident na. Maar dit is al opgelost en we hopen dat het geen tweede keer voorkomt. Graag tot de volgende keer, als we weer iets nodig hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sasjos 07-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

D. J. Vos 07-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede wijn behoefd geen krans.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeventer 07-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk bereikbaar, je krijgt ruimte om je gang te gaan en eerst zelf op onderzoek uit te gaan.

Service
Wordt aandacht aan je besteed. Geen druk om iets te kopen en goede voorlichting.

Assortiment
Ruime keuze en zo niet wordt het besteld.

Aanbeveling
Zelf zeer tevreden dus raad ik het vrienden en kennissen aan.

Extra toelichting
Heb al meerdere aankopen gedaan en ben uiterst tevreden .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kees vreeken 07-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles online

Service
op en top goed afspraak is afspraak

Assortiment
ruim vodoende

Aanbeveling
scherpe prijs en perfekte service

Extra toelichting
al jaren klant, en ga binnekort weer een bestelling plaatsen !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henry. 07-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke site en makkelijk in het gebruik.

Service
Was iets fout gegaan bij de aflevering, is opgelost met een waardebon.

Assortiment
Goed uitgebreid.

Aanbeveling
Makkelijk, snel en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Don Alfonso 07-07-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen

Algemene score

6,8

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

petedeville 07-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk bestellen, snelle reactie.

Aanbeveling
Gemakkelijk bestellen, overzichtelijke website en snelle levering, goede prijs/kwaliteit, wat wil je nog meer!

Extra toelichting
Heel tevreden over de bestelling, de prijs en de levering.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Hansaddy 07-07-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima en deskundige voorlichting

Service
Vlotte service

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Tevreden

Extra toelichting
Aangename bediening, niet opdringerig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Banse 07-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijk keuze menu.

Service
Keurig op de afgesproken tijd afgeleverd

Assortiment
Alles wat nodig is om een keuken te renoveren of een nieuwe keuken samen te stellen is meer dan voldoende aanwezig.

Aanbeveling
Duidelijk, snel, correct en een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BarryDezeNaamIsDenkIkWelVrij 07-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Snelle en nette levering, betalen bij bezorger was mogelijk wat mij deed overhalen de bestelling te plaatsen. BBQ goed, al een hoop op gebakken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

willigenburg 07-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling wordt soepel behandeld

Service
Netjes en gratis thuis afgeleverd!
Vooraf tijd gegeven.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Mooie n betaalbare goederen!

Extra toelichting
Eerste keer hier wat besteld, zal zeker niet de laatste keer zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

idamax 07-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, goed beriekbaarheid

Service
Uitstekende aflevering en aftersales

Assortiment
Gneog keuze

Extra toelichting
Al eens eerder een bestelling gedaan, wat mij nu postief opviel was de nette aflevering. De aankoop zelf geeft nog wel wat twijfels, maar dan had ik zelf beter moeten informeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Buiter 07-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vandaag besteld morgen in huis en oude mee terug

Service
elders goedkoper dus ook deze prijs bij keukenloods gekregen

Assortiment
ik denk wel goed, kan niet voor alle producten beoordelen alleen wasmachines en vaatwassers

Aanbeveling
goede ervaringen dus

Extra toelichting
staat al hierboven + vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rianjo 07-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ik heb de service als zeer goed en klant vriendelijk ervaren,.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees enz 07-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede en duidelijke webside.
Alleen jammer dat er nog links (van Google) in zitten die naar oude prijs en garantie vermeldingen verwijzen.

Service
Ondanks verkeerde webside links werd er niet moeilijk gedaan over de prijs en de condities

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Niets op aan te merken, snel geleverd met de juiste condities vermeld op de faktuur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry vd Werf 07-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel gemakkelijk te bestellen, duidelijke website

Service
Vlot in de bezorging

Assortiment
Ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alblas78 07-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Langs gegaan in Zaanstad. En de bestelling netjes thuis gestuurd gekregen toen deze compleet was.

Service
In de winkel in Zaanstad wederom erg goed geholpen door Jos.

Assortiment
Er staat genoeg materiaal in de winkel. De prijs is zeker concurrerend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Koopjesloper 07-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik vond de site makkelijk en duidelijk en overzichtelijk.

Service
Ik werd netjes te woord gestaan toen ik belde met een vraag.

Assortiment
Een ruime sortering voor leuke prijzen.

Extra toelichting
Dit was m'n eerste kennismaking met Keukenloods, maar het is me goed bevallen!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

stephanw 07-07-2014

Algemene score

7,5

Gemak
Betalen bij leveren of ophalen, ondanks dat een bestelling (veel) eerder is geplaatst.

Service
De ophaalweek was intern niet goed gecommuniceerd, waardoor het product ver weg in het magazijn was geplaatst.

Aanbeveling
Als je weet wat je nodig hebt is de Keukenloods een prima zaak: voordelig, snel leverbaar zonder gedoe.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Bernard 49 07-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Een telefoontje was voldoende om jullie tot actie te brengen.

Service
binnen 48 uur was het benodigde onderdeel bij ons binnen

Aanbeveling
Ik heb tot heden eenmalig een aanschaf gedaan bij jullie. snelle levering, en prompte reactie op mankement melding.

Extra toelichting
Eigenlijk hebben jullie wat mij als klant betreft in zijn geheel een tien verdiend. Dat zal ik ook aan potentiële klanten aangeven. Het persoonlijke telefonische contact met jullie als zeer vriendelijk ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jippiebassie 07-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Toegankelijke site

Service
Snelle en nette levering

Assortiment
Geen ervaring met andere producten, maar er is voldoende keus

Aanbeveling
Voordelen: 's avonds bestellen, volgende dag in huis

Extra toelichting
Snelle levering, makkelijk bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robbert-JanB 07-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gehele keuken in de winkel besteld. Uitstekend geholpen door Patricia in Almere

Service
1 onderdeel was niet geleverd, uiteindelijk snel nageleverd en gemonteerd.

Assortiment
De showroom is niet heel uitgebreid, maar voor ons was dit geen probleem. Kosten zijn hierdoor ook lager wat de prijs ten goede komt. Geen koks die staan te showen etc..

Aanbeveling
Prima service, transparante pricing, value for money.

Extra toelichting
Uitstekend geholpen in Almere. Gewoon goede eerlijke mensen die geen onzin verkopen. Patricia is een vakvrouw die weet waarover zij praat. Wij zijn zeer blij met onze aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Perry1408 07-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goeie service

Service
Goed en netjes geholpen

Assortiment
Ruimschoots

Aanbeveling
Omdat je er alles kunt vinden en anders regelen jullie het wel zover het in jullie macht zit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

c nihot 07-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Over keukenloods niks dan goeds Hele goede ervaringen mee. Maar de bezorgdienst verschrikkelijk. Daar ging alles fout wat fout kon gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews