Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 17083 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2166 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chaim1960 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
wordt op de afgesproken tijd keurig aan huis bezorgd.
Chauffeur heeft pinapparaat bij zich, en neemt oude apparatuur weer mee retour.

Assortiment
Veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes van der Til 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heerlijk vanuit je luie stoel op je gemak rondneuzen op de website

Service
Na bestelling bleek een item niet op tijd binnen te zijn. Kreeg direct mailtje en later ook telefonisch benaderd. Prima service dus!

Assortiment
Eigenlijk alles wat je zoekt is er te vinden. Er zullen items zijn die Keukenloods niet heeft, dus daarom een 9.

Aanbeveling
Gewoon omdat we zeer tevreden zijn :)

Extra toelichting
Over de hele linie zijn wij zeer tevreden over zowel het assortiment, de service en het gemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daenen 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis op de bank iets uitzoeken uit een ruim aanbod,bestellen en een week later in huis hebben

Service
Ik had een vraag gesteld via de site en binnen een half uur werd ik thuis terug gebeld met het antwoord, dus perfect.

Assortiment
Zeer ruim assortiment in alle prijs klassen.

Aanbeveling
Zeer aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Abbink 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
thuis vergelijken en dan bestellen

Service
zaterdag besteld maandag in huis

Assortiment
prima

Aanbeveling
zie bovenstaande

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

23081991 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Biemans 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is zeer gemakkelijk en overzichtelijk om het juiste product en productomschrijving op de website te vinden. Het betalen kon gewoon achteraf bij de chauffeur :)

Service
Bij vragen werd ik vriendelijk en deskundig te woord gestaan door een professioneel persoon. Vragen over inbouw e.d. waren geen enkel probleem!

Assortiment
Keuze was werkelijk groots en maakte doordat het goed gerubriceerd was goed te vinden tegen de laagste prijs!

Aanbeveling
Deze winkel zou ik zeer zeker iedereen aanbevelen. Zoals gezegd...de grootste keuze, goede service, en de laagste prijzen!

Extra toelichting
Fijne winkel! Zal hier zeker terugkomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohanvanRhee 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Vooral het voorstel voor een alternatieve vaatwasser, met meer opties en nauwelijks duurder is door mij als zeer positief ontvangen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja Bakker 09-08-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt op de website alle producten bekijken. Ik heb vervolgens besloten om ze in de winkel in het echt te bekijken.

Service
Vriendelijk en kundig personeel. Werd heel goed geholpen. Wat ik minder vond was dat de oven (90 cm) niet naar binnen werd gebracht. Misschien kunnen jullie hier nog iets mee doen.

Assortiment
Heel veel keuze. Als je hier niet slaagt, slaag je waarschijnlijk nergens.

Extra toelichting
Ruime keuze, vriendelijk en gekwalificeerd personeel. Bijna alles op voorraad. Qua prijzen heel scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoefie.L 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
goed bereikbaar, snelle service, meedenken en klantvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

de schilder 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Nadat ik eerst de verkeerde had besteld (mij eigen schuld) was het na 1 telefoontje opgelost en een ander besteld

Service
Snelle levering , en netjes afgehandeld

Assortiment
Alles wat je nodig hebt is in voorraad

Aanbeveling
Vriendelijke en behulpzaam

Extra toelichting
Als er weer wat stuk gaat weten wij waar we zijn moeten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvl55 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
tijdens de bestelling werd er een andere mogelijkheid geboden, de link heb ik niet gezien en toch de mogelijkheid 2 genomen, toen was de prijs in mijn winkelmandje te hoog.Ook had ik al ingevult dat ik een spoedlevering wou hebben, ook dat is niet goed doorgekomen!

Service
Na contact is de prijs alsnog verlaagd naar de aanbieding, top! Helaas was er geen spoedlevering meer mogelijk en moesten we tot dinsdag wachten voor de kookplaat geleverd werd, dus donderdagavond 19.00 besteld is dinsdag pas leveren, i.p.v. voor 24.00 besteld is volgendedag geleverd!

Aanbeveling
Al met al, zou ik u toch aanraden, dit vanwege de scherpe prijs!

Extra toelichting
Met hier en daar wat tegenwerking is alles toch nog goed gekomen, maar het duurde te lang!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Wim den Adel 09-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

6,7

Gemak
eenvoudig te bestellen

Service
1 dag van te voren was aangegeven dat de koelkast tussen 7.00 en 9.00 uur bezorgd zou worden. Echter de bezorger stond al voor 6.30 uur voor de deur terwijl ik nog in bed lag.

Aanbeveling
Zie de opmerking over het tijdstip van bezorging.

Extra toelichting
Uitgezonderd de opmerking over de bezorging ben ik tevreden. Montagehndleiding van Bosch zou beter kunnen.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Johan.1985 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles makkelijk te bestellen telefonisch of via internet.

Service
Ze denken met je mee

Assortiment
Alles ruim op voorraad

Extra toelichting
Top bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ton_59 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je wordt er uitstekend geholpen

Service
behulpzaam, verschillende oplossingen, vanuit de klant gedacht

Assortiment
is gewoon super, nergens zo'n keuze gezien

Aanbeveling
volgens mij kan je je niet beter laten voorlichten

Extra toelichting
Ik vind het concept van de winkel boven alle andere winkelketen uitschieten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin1978 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Super dat je via internet kan bestellen

Service
Worst goed geholpen als je internet bestelling geplaatst hebt

Assortiment
Ruime assortiment

Aanbeveling
Goede assortiment voor een goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pap 08-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
makkelijk zoeken en vergelijken

Service
snelle levering en prima op tijd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

H Boute 08-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via internet is gemakelijk en snel, je hoeft de deur er niet voor uit

Service
Snelle en corerekte behandeling, netjes mailtjes over de staat van je bestelling

Assortiment
ruim voldoende en wisselend

Aanbeveling
Ik zou zeker andere mensen uw bedrijf aanraden

Extra toelichting
Keurig netjes afgehandeld en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MelvinSchaap 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke bestellen via site

Service
Ze hebben mij oude koeling meegenomen!

Assortiment
Prima!

Aanbeveling
Prijstechnisch ook een goede keus!

Extra toelichting
Topwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chefnl 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk te bereiken, ruim parkeren.

Service
Ja, wat valt er te vertellen, goed geholpen, goede uitleg gekregen.

Assortiment
Assortiment was voor ons niet echt belangrijk, we wisten wat we zochten.

Aanbeveling
Zie bovenstaande antwoorden.

Extra toelichting
Als ik een opmerking mag maken, ik vind het wel raar dat de stroomaansluiting ZONDER stekker aan het snoer wordt geleverd. Het is per slot van rekening geen inbouw oven die we gekocht hebben. Ook de bouw tekening mag een stuk beter/duidelijker.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

RvanT 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Flexibel en snel

Service
Eveneens flexibel en snel

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Vlot en voordelig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Luka51 08-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
prima koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RonaldB1973 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is een goede duidelijke website met genoeg informatie over het product. Bestelling ging soepel en snel.
Handleiding voor inbouw was ook duidelijk en lukte prima.
zeer tevreden.

Service
De levertijd was zoals vermeld heel goed. Zaterdag besteld en maandag geleverd.
Ik had gekozen voor betalen bij aflevering, maar helaas was d emoniele pin leeg. Chauffeur was echter zeer vriendelijk en behulpzaam en gaf mij de mogelijk via Ideal te betalen. Hier hoefde hij niet op te wachten. Super.

Assortiment
Genoeg keus en mooie aanbiedingen.
Prijs was zeer goed (goedkoopste zover ik kon vinden).

Aanbeveling
Ik was zeer tevreden over het geheel en dat is reden genoeg voor aanbeveling.

Extra toelichting
Goede en duidelijke website, goede service en levering. In het geheel tevreden transactie. Ook over het product zelf ben ik zeer tevreden. Makkelijk in te bouwen en eenvoudige bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ariemarjo 08-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heerlijk dat we de vaatwasser al zo snel in huis hadden, dinsdagavond besteld, woensdagsmiddags in huis. Een dikke 10

Service
Zie boven

Assortiment
Ruime keus voor iedereen

Aanbeveling
Reeds doorgegeven aan collega's en familie

Extra toelichting
Ik hoorde het toevallig van mijn ouders en dacht, ik zal eens kijken. De vaatwasser die ik bestelde was de volgende dag al niet meer op voorraad, en ik kreeg een duurder model voor de zelfde prijs, waar vind je dat nog. Geweldig, ik ben super tevreden, ook omdat ze de oude mee terug namen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cbloem 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Prettige sfeer, deskundige hulp, duidelijke afspraken over de levering. Levering was op het afgesproken tijd ook in mijn bezit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j.veenbergen 08-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Zon555 08-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via de website 24/7

Service
wordt snel en goed geleverd

Assortiment
het was niet voorradig en moest worden bijbesteld, ging wel snel

Aanbeveling
Snelle levering en goede communicatie.

Extra toelichting
Er was een klein foutje met de prijs, die was opeens 119 euro ipv de oorspronkelijke 111 euro. Na mijn melding werd dit direct hersteld. Ook werd goed gecommuniceerd dat het niet op voorraad was, maar direct besteld ging worden. Zeer beleefd allemaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kees 66 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tonny Frankhuisen 08-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk achter je pc zoeken wat je wilt kopen en bestellen en snel in huis.

Service
Alles wordt keurig geregeld,zoals afgesproken is.

Assortiment
Wat ik zocht hadden zij in hun assortiment.

Aanbeveling
Mijn goede ervaringen deel ik al met anderen.

Extra toelichting
Snel kijken, beoordelen en bestellen. En snel in huis. Alles wordt keurig geregeld en ook de aftersales verdient een pluim.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dancer2010 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel even via internet bestellen.

Service
Goede bereikbaarheid.

Assortiment
Scherpe prijs.
Gevonden via internet vergelijkingssites.

Aanbeveling
Aan een ieder die keuken apparaten zoekt.

Extra toelichting
Snelle bestelling, snelle levering en keurig ingebouwd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corina L. 08-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk bestellen via internet,hoef de deur niet uit.

Service
Prima, netjes verpakt bezorgt,vooraf gemeld waneer en tussen welke tijd gebracht werd

Assortiment
Genoeg om uit te kiezen

Aanbeveling
Zou andere zeker adviseren om evt wat te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

joop meijer 08-08-2013 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
helaas is de enige smet dat het personeel slecht administratief ontwikkeld. ik heb beide keren dat kik in de winkel en ook bij het ophalen bv mijn adres juist gespeld en beide keren was naam en of adres niet juist

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Kriger 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk zoeken op product, eerlijke weergave van de specificaties rechtsteeks van de fabrikant

Service
Supersnelle levering . Wat in sommige omstandigheden zeer handig is. In ons geval was de ijskast echt stuk.

Assortiment
Is er ook een merk niet dan?

Aanbeveling
Zeer dikwijls maak ik mensen attent op de keukenloods.
Laag in prijs en altijd tot vergelijken bereid,

Extra toelichting
Groots,die keukenloods!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamkoel 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Om de bestelling te plaatsen, heb ik gebeld..prima gegaan.

Service
Vriendelijk te woord gestaan.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Het scheelt in de portemonnee
en afhandelng is correct.

Extra toelichting
Makkelijk, een goed product voor een prima prijs en de bestlling en de bezorging en betaling zijn prima verlopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert croor 08-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
afhandeling order prima

Assortiment
goed assortiment, niet alle modellen op korte termijn leverbaar

Aanbeveling
het hele proces is prima en lot verlopen.

Extra toelichting
vanaf bellen voor info over product en bestellen via internet en afhandeling n aflevering zeer goed en vlot verlopen. aflevering precies volgens afspraak. bravo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

GeorgeA 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles wees zich eigenlijk vanzelf.

Service
Bestelling werd meteen bevestigd en telefonisch meegedeeld dat er afgehaald kon worden.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Zou niet kunnen bedenken waarom iemand niet via u zou kopen.

Extra toelichting
Prettig is dat je apparaten zelf kunt afhalen en pas bij levering hoeft te betalen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jp6 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Goede en aardige voorlichting en snelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Huizen11 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ruim assortiment. Snel te kiezen op basis van veel verschillende criteria.

Service
Flexibele opstelling bij levering. Eenvoudig te regelen per e-mail

Assortiment
Veel merken beschikbaar, ook een aantal die niet bij andere winkels te vinden zijn

Aanbeveling
Geen negatieve ervaringen. Geen argument om niet aan te bevelen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

SvB1984 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is heerlijk gemakkelijk om vanuit je luie stoel het product te bestellen.

Service
De ontvangen e-mails waren helder en duidelijk en de levering verliep zeer voorspoedig.

Assortiment
Brede keuze

Aanbeveling
Zeer zeker, ik ben zeer tevreden!

Extra toelichting
Keukenloods overtrof mijn verwachtingen qua gemak, service en assortiment; echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vaatwassergebruikster 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel via de site, als via de telefoon ging alles zeer gemakkelijk en vloeiend.

Service
Er werd met ons meegedacht en zelfs meegezocht naar alternatieven (terwijl wij hier verder niet om hadden gevraagd), toen het allemaal wat langer bleek te duren.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Geen klachten en een goede service en prijs-kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden en raden keukeloods.nl zeker aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KEQK 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke en gebruiksvriendelijke site

Service
Goede service en vriendelijk aan de telefoon

Aanbeveling
Ik ga Keukenloods zeker aanbevelen aan iemand anders en als ik zelf weer iets nodig heb bestel ik uiteraard ook weer bij Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk329 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed contact en goede duidelijke afspraken
Het afhalen ging ook prima
Kreeg tot mijn grote verwondering nog een fles wijn mee
Waar kom je dat nog tegen
Al met al een goede en prettige indruk
Zou voor andere producten daar zeker weer gaan kijken

Service
Goede afspraken komen deze ook na

Assortiment
Kijken samen met jou wat je wensen zijn
Geven advies maar je moet zelf gewoon de keuze maken
Geen opdringerige verkoper en praatjes
Je kunt samen op de site (computer daar)ook nog even rustig alles bekijken
Nemen de tijd voor je

Aanbeveling
Ga er naar toe en ervaar het

Extra toelichting
Gewoon er naar toegaan Je ervaart het dan zelf

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jantje01 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

giel s 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Een telefoonnummer is gauw gevonden. Op de site is het echter onmogelijk te achterhalen waar het magazijn in Opmeer zich bevindt.

Service
telefonisch goede uitleg.

Assortiment
kijk naar de site, een ruime keuze van verschillend kwaliteitsnivo.

Aanbeveling
als je weet wat je (kwalitatief gezien) wilt, snel, gemakkelijk en concurrerend in prijs.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

harleman 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
kort maar krachtig super

Assortiment
voor elk wat wils goedkoop en duur

Aanbeveling
zeer behulpzaam ook voor kleine onderdelen dit was voor ons super nu ook grote aankopen gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BLA14 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewenste product makkelijk te vinden op de site. Verder is de leveringsdatum veel korter vergeleken met andere aanbieders.

Service
Werd snel, gericht en netjes geholpen door de verkoper.
De bezorger was niet alleen op tijd, maar tevens zeer hulpvaardig.

Aanbeveling
Als gemak en service okay zijn doet de mondreclame de rest. Puike ervaring!!

Extra toelichting
Goede ervaring met Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart uit Breda 07-08-2013 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diane en Paul de Groot 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website met heel veel informatie.

Service
Goede ondersteuning per e-mail. En ook in de winkel een prima service.

Assortiment
Alle A-merken zijn aanwezig tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Onze eerste ervaring is zeer positief. Geen opdringerige verkopers met mooie praatjes, maar degelijk en eerlijk advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verheugt 07-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website!!

Service
Snelle levering

Assortiment
Volop keuze

Aanbeveling
Volgende aankoop zeker weer bij jullie👍😃

Extra toelichting
Alles prima en netjes verzorgd tot aan het vervoer toe! Jullie hebben er een klant bij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chant1 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig navigeren en makkelijk bestellen.

Service
Contact opgenomen met leverancier van apparatuur, teruggebeld, twee uur window van aflevering, hulp bij naar binnen brengen. Uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.m.geurts 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk bereikbaar via internet

Service
Goede service
korte wacht tijden
goed advies met verwijzing naar de aanwezige alternatieven
ook goed koperen varianten

Assortiment
behoorlijk ruim

Aanbeveling
goed advies correcte bezorging

Extra toelichting
vanaf contact tot en met bezorging uiterst coeerect

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews