Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 15861 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 13 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2693 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Assen 1962 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen en te betalen via de website.

Service
Snelle levering en juiste tijd binnen tijdsblok gegeven.

Assortiment
Meer dan voldoende aanbod op alle aangeboden producten.

Aanbeveling
Makkelijk, betrouwbaar, snel.

Extra toelichting
zoals omschreven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick en trees 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk bestellen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
vandaag besteld morgen op tijd in huis na een belletje. keurig ter plaatse in de woning geleverd

Extra toelichting
alles keurig volgens afspraak. Luxer model dan besteld ivm uitverkocht besteld model.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nogarede 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijke te verwachten leveringstijd

Service
duidelijk antwoord op de leveringstijd (uur)

Assortiment
Ruimekeus

Aanbeveling
Duidelijk antwoord op vragen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

A en I Amsterdam 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel antwoord op vragen en gelijk een duidelijke offerte.

Service
Alles wordt geregeld zoals afgesproken of zelfs nog beter. (zoals een upgrade van een artikel)

Assortiment
Zeer ruime keuze qua merken, afmetingen en zuinigheid.

Aanbeveling
Doen!

Extra toelichting
Geen gezeur, prima levering en snelle reactie op vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

movani 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede en snelle service tegen scherpe prijzen. Het is plezierig zaken doen met deze firma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma Beukers 25-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gewoon zoeken via internet, bestellen en klaar

Service
Informatie goed, snel gebracht en afgehandeld.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Gemakkelijk te regelen en kijken

Extra toelichting
Prima en strak geregeld allemaal. Alleen toen ik met een vraag belde kon degene aan de telefoon mij daarop geen antwoord geven en dat is jammer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bud BBQ man 25-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
erg makkelijk en overzichtelijke site

Service
de afleverin gebeurde zoals ik had gevraagd maar heb daarvan geen bevestiging van te voren gehad en dus stond de man voor aflevering voor gesloten deur smorgens om 6:30 !!!! volgens site en mail zou ik van te voren gebeld worden ! is niet gebeurd !

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Tilly73 25-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op de ineternet site is makkelijk te vinden wat je zoekt. Je besteld vandaag en morgen heb je het in huis

Service
Ik ben Telefonisch erg goed en vriendelijk geholpen.

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Zodra ik hoor dat iemand een huishoudelijk app nodig heeft noem ik jullie site. In de toekomst weet ik jullie ook zeker weer te vinden.

Extra toelichting
Ik ben heel erg te vreden met de service en mijn nieuwe inbouw vaatwasser.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos-Jos 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Boven verwachting, zelfs tijdens de aflevering van het apparaat

Aanbeveling
Gezien onze ervaring zeker het aanbevelen waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PSm 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
De website van keukenloods is zeer toegankelijk en overzichtelijk. Bij de levering heb ik goede service ervaren. Keukenloods heeft een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment. Levering was ook zeer snel. Door deze positieve ervaring zal ik Keukenloods zeker aanbevelen indien aan de orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy v l 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk

Service
goede service ook telefonisch

Assortiment
heel veel keus

Aanbeveling
goede kwaliteit prijs verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k317 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen is snel en simpel

Service
Duidelijke bonnen en het beperkte telefonische contact was prima Tip: Als bezorger voicemail krijgt dan svp inspreken, nu hadden we alleen gemiste oproepen...

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Zie de eerdere opmerkingen!

Extra toelichting
Veel keuze, eenvoudig bestellen en snel leveren. Helemaal TOP

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thuiskok 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk bestellen in de webshop. Heldere gebruikersinterface.

Service
Bestelde product was niet op voorraad. Mogelijkheid werd geboden om een duurder product te kiezen voor de prijs van het origineel bestelde product.
Aflevertijdstip (slot van 2 uur) werd keurig via sms gecommuniceerd.

Assortiment
Ruime keuze in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Zeer tevreden over Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

denaad 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
voor de tweede keer besteld ben dik tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

paspartout 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niets was makkelijker dan via internet de kookplaat te bestellen en laten installeeren.Het resultaat was zeer bevredigend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de.picos 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik kon alles makkelijk en snel vinden en qua prijs kwaliteit zeer te vrede

Service
ik vond het fijne dat ik werd gebeld over me bestelling. en ik was blij dat ik niet uren heb hoeven wachten. op me bestelling was stipt optijd 07.15

Assortiment
goed assortiment voor een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W2000 24-05-2013

Algemene score

9,7

Gemak
Prima Site

Service
Goede Service, Beter Model aangeboden gekregen voor dezelfde prijs ivm niet voorradig zijn gewnste model

Assortiment
Uitgebreide keus

Extra toelichting
Kon hem de volgende dag al afhalen in het Depot Opmeer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JHH. Schouten 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
•De webside is erg duidelijk.
•Producten vinden is erg gemakkelijk.
•kortom een gemakkelijke, duidelijke website.

Service
De snelheid van leveren: super snel. Wat men beloofd doet men ook.
Via de site heel goed te zien wanneer het geleverd zal worden. De bezorgdienst belt op tijd op dat men er aan komt.
Kortom: TOP

Assortiment
Zeer veel keus. Produkten makkelijk onderling te vergelijken.

Aanbeveling
De combi-magnetron nergens anders goedkoper gevonden. Super snelle levertijd.
Men komt de beloftes allemaal na.

Extra toelichting
Kan geen enkele reden bedenken waarom je hier niet iets zou moeten kopen. Goedkoop, snel en super klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AMKingma 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles duidelijk via de website te vinden.

Service
Na een mailtje werd ik gelijk terug gebeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans-T 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Erg snelle levering, dat scheelde weer met de hand afwassen

Service
Dit is de tweede keer, dat ik binnen 3 jaar een vaatwasser bestel, bij elke levering was er wel een dingetje aan de hand....het werd echter snel opgelost

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
snelle levering, goede service

Extra toelichting
Snelle levering en service tegen een goede prijs, wat zou ik nog meer motiveren....ben gewoon tevreden overigens was de vorige indesit kapot gegaan, doordat er een klein lepeltje bij het scharnier van de opening was blijven steken, waardoor er steeds condens richting de electronica ging en daardoor steeds stopte....alleen jammer, dat ik dat lepeltje pas vond toen ik de vaatwasser aan het verwijderen was

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kaidjah 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je hoeft er de deur niet voor uit en je kan alle info over product vinden op je pc
!

Service
Goede tel. bereikbaarheid!
Goede leveringsafspraken!

Assortiment
Goede vergelijking van prijs, goed assortiment, goede info.

Aanbeveling
Als het ter sprake zou komen, zal ik zeker een goed woordje doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S-B 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de website is erg duidelijk en het is makkelijk om producten te vinden die op elkaar zijn afgestemd. Ook het aanschaffen en betalen is erg makkelijk.

Service
De goederen werden kostenloos en volgens afspraak geleverd. Er werd van te voren gebeld en een afspraak gemaakt voor de levering. Heel prettig.

Assortiment
Een ruim assortiment en er is veel informatie over de producten te vinden. Er zijn veel verschillende merken en voor ieder budget zijn er mooie producten te vinden.

Aanbeveling
Ik zou zeker iemand aanraden om iets bij keukenloods aan te schaffen omdat wij alleen goede ervaringen hebben gehad met deze winkel.

Extra toelichting
Overzichtelijke website, veel keuze in verschillende prijsranges en een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge Bloem 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke navigatie door het aanbod, snelle deals en altijd bereikbaar.

Service
Denken zelf na en handelen daar ook naar. Verandering van kastdeur was al doorgegeven voordat ik ter bevestiging de montage belde.

Extra toelichting
Prima service, alleen betalen en de inbouw was ook fantastisch. Geen gezeur wel alles goed.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

clairesepp 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
simpel besteld en makkelijk op te volgen stappen via de mail. erg duidelijk!

Service
service zeer goed!

Assortiment
ruim assortiment voor zeer scherpe prijzen!

Aanbeveling
de beste keus.

Extra toelichting
Wij zijn zeer snel en kundig geholpen. erg blij met de Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

norbert hageman 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer snelle site en telefonisch ook bereik baar.
Tevens diverse winkels heb daar zelf geen gebruik van gemaakt.

Service
Had een vraag, die telefonisch niet direct beantwoord kon worden ben daar na netjes terug gebeld met het passend antwoord.

Assortiment
wat ik zocht is aanwezig !

Aanbeveling
Heb dit nu al aan meerdere personen gedaan !

Extra toelichting
Bedankt voor de goede service en juiste informatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renny69 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
zaterdags na 17 uur besteld en een dag na pinksteren geleverd! Toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zappatha eskes 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Gewoon perfect

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marian 61 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede beschrijving van product en telefonisch advies

Service
snelle levering

Assortiment
ruim voldoende keus

Aanbeveling
door eigen ervaring bij aankoop en levering aan te bevelen

Extra toelichting
tot op heden ben ik zeer tevreden over de vaatwasser is zeer stil veel korte maar goed werkende programmma,s mooi uiterlijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michiel1976 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling, levering ging erg soepel.

Service
Goede prijs, vriendelijk, duidelijk, prima!

Assortiment
Enorm!

Aanbeveling
Het gemak waarmee de bestelling is afgehandeld is perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Alexander 24-05-2013

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Prima op tijd bezorgd!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

simonet 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig en vlot bestellen en betalen

Service
over keurig in de keuken bezorgd en op tijd.

Assortiment
ruime keuze goede prijsstelling

Extra toelichting
ben blij met mijn nieuwe oven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harm1948 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft er de deur niet meer voor uit,en het oude apparaat wordt gelijk meegenomen

Service
Nette bediening

Assortiment
voldoende merken en producten.

Aanbeveling
Goede ervaringen.

Extra toelichting
Heb goede ervaringen met de keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Blankers 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
keuze uit veel merken met dezelfde nismaten

Service
duidelijke antwoorden bij vragen over lveringen

Assortiment
meer dan groot genoeg

Aanbeveling
Betrouwbaar bedrijf met goede organisatie en correcte service

Extra toelichting
Ik ken Keukenloods ook via mijn werk en heb er al vele jaren op die manier mee te maken. Ook dat contact verloopt ALTIJD correct en eerlijk. Nu heb ik er als klant apparatuur gekocht en dat gaat zoals verwacht natuurlijk 100% goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marius van Asselt 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk te vinden. Kan nog beter door meer keuzemogelijkheden in te bouwen bij productgroep

Assortiment
Voldoende keuze om een juiste aankoop te doen

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteitverhouding en een snelle levering

Extra toelichting
Zie motivaties hierboven

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

sjakie47 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

SOV72 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
's avonds bestellen en volgende dag betalen aan de deur :-)

Aanbeveling
Heb ik reeds bij meerdere mensen gedaan.

Extra toelichting
Ik blijf het mooi vinden. 's avonds bestellen en volgende dag probleemloos in huis. En dan ook nog eens voor een hele lage prijs. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

naam3431 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Van achter de computer kijken naar een ruime keuze. Een duidelijke website.

Service
Omdat het bestelde artikel uitverkocht was, kregen wij de opvolger voor dezelfde prijs.Toppie

Aanbeveling
Goede service en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

de Boer59 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het is super makkelijk aan tafel met je laptop een keuze te maken.

Service
duidekijk

Assortiment
uitgebreid genoeg

Aanbeveling
Het is duidelijk, uitgebreid, snelle levering

Extra toelichting
mijn beoordeling is duidelijk en ruim voldoende. Ga zo in ieder geval door. duidelijk, uitgebreid, snelle levering, goede voorwaarden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JScho 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke site

Service
Goed. Snelle levering en geweldig dat bij levering kunt pinnen

Assortiment
Ruim,overzichtelijk en ruim voldoende informatie over het product.

Aanbeveling
Het is zeker een aanrader voor onze vriendenkring.

Extra toelichting
Duidelijke site. Assortiment ruim aanwezig. Vind het geweldig dat het product pas bij levering kan worden betaald middels het pinnen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Oscar Alting 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk product te vinden en bestellen

Service
Ok met service. Email met tijd van aflevering zou verbetering zijn.

Aanbeveling
Goede prijs, levering op tijd. Zou zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

keek 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Bestelling + aflevering perfect. Alleen aansluiting gasfornuis op standaard slangenkoppeling moeilijk. Vereist een speciale tussennippel.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Wariepjij 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en gemakkelijk besteld en betaald

Service
Goede snelle leverig niets op aan te merken vriendelijke jongen. Ook de informatie voor wat betreft de levering was goed in orde!

Assortiment
Veel keus en goed doorvindbaar

Aanbeveling
Ik zou zeker aanraden een kijkje te nemen vanwege het gemak en de snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abbring 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geen gezoek, maatvoering duidelijk

Service
direct geleverd

Assortiment
precies wat we zochten

Aanbeveling
groot assortiment, snelle levering niet te duur

Extra toelichting
prima!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ella Stoop 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. B. 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Duidelijk website. Snelle levering. Goede service gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Munter 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Broodje23 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Aikes 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bij andere webwinkels was de afzuigkap niet op voorraad en kon pas na een half jaar worden geleverd. Bij jullie gewoon op voorraad

Service
Zeer snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eef van Dongen 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Prima service !!

Assortiment
Je kunt bijna alles aanschaffen !!

Aanbeveling
Hele goede service

Extra toelichting
Alles prima!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Myrka 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Prijs is scherp en service is prima, wel weinig kundige mensen aan de telefoon die je technisch niet verder kunnen helpen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews