Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16824 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2254 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

fruitladder 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site met goede info
Telefonisch snel bereikbaar

Service
Type niet meer voorradig , ander duurder type voor dezelfde prijs

Assortiment
Breed

Aanbeveling
Komt afspraken na en scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helodeva 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website was duidelijk en daarom was het gemakkelijk om mijn bestellingen te plaatsen

Service
Ik had mijn bestelling vrij laat geplaatst maar ik had hem toch de volgende dag al in huis.

Assortiment
Het assortiment van keukenloods is ruim voldoende en de prijzen zijn concurrerend.

Aanbeveling
Mijn ervaring met keukenloods is uitermate goed en ik zal ze dan ook zeker aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
Het was voor mij de eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst bij keukenloods.nl en ik moet zeggen dat het assortiment ruim voldoende is en dat de levertijd ook zeer kort is. Het spreekt ma ook aan dat ik geen verzendkosten hoefde te betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlon van Dijk 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een dag voor de levering ontving is een sms waarin aangegeven werd tussen welke tijden mijn koelkast werd geleverd. de bezorger was keurig op tijd.

Service
de oude koelkast werd vakkundig verwijderd en meegenomen en de nieuwe koelkast werd keurig gemonteerd.

Assortiment
groot assortiment in iedere prijscategorie is er wel iets beschikbaar.

Aanbeveling
De onlineservice, het gemak van montage en het vriendelijke personeel zijn voor mij een goede reden om de keukenloods bij mijn vrienden en familie aan te raden.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over de wijze waarop de keukenloods werkt. De fijne overzichtelijke website is duidelijk en er is geen sprake van zogenaamde kleine lettertjes. De bezorging en de mogelijkheid om apparatuur te laten monteren is ideaal en biedt veel gemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Stienen 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inez Faasse 30-07-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website waarna ik in de winkel heb gekeken hoe het produkt er in het echt uitzag en of het voor mij geschikt was.

Service
voor ik thuis was na de aankoop in de winkel, is er al gebeld voor de aflevering!!

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
goede service en prijzen en groot assortiment

Extra toelichting
dinsdag gekocht, donderdag geleverd, zaterdag geinstalleerd en zondag is het oude produkt opgehaald! KLASSE!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. G. van den Berg 28-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website heel overzichtelijk per product.
Niet online geshopt, maar in winkel gekeken.

Service
Alle vragen kunnen stellen.
Uiterst professioneel behandeld.
Product eerder gekregen, dan tel.was toegezegd. 2 weken eerder zelfs. Mijn complimenten en bedankt!

Assortiment
Groot assortiment per product
Heb gevonden wat ik wilde.
Prijs is zeker concurrerend !
Zeker voldoende in alle prijsklassen

Aanbeveling
Professionele en vriendelijke benadering, prijs is heel gunstig, groot assortiment, je kunt met alle vragen terecht, service is goed, Website is goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gerard.zentveld 28-07-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
er is zoveel keus in de winkel
dat je er altijd slaagt

Service
service was zeer goedsnelle levering en meteen de oude oven meegenomen

Assortiment
heel erg veelkeuze

Aanbeveling
goede uitleg en er is voor een ieder zijn portemonnee
wel bij wat je zoekt

Extra toelichting
zo als boven te zien dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen verhoef 27-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lekker Koel 26-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op internet besteld, beoordelingen te lezen, en binnen een week in huis.

Service
Netjes gebracht, vriendelijke chauffeur.

Assortiment
Veel verschillende merken in het assortiment.

Aanbeveling
Ik heb deze winkel al aangeraden aan anderen.

Extra toelichting
Geen klachten, we hebben de koelkast ook nog maar kort. Binnenkort een vaatwasser nodig, zal zeker weer bij Keukenloods kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem19571 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is redelijk overzichtelijk . De manier van betalen kan op vershillende manieren en zelfs nog bij aflevering.

Service
De service in de winkel was goed , bij elke vraag wor een duidelijk antwoord gegeven.
Bij problemen word meteen contact gelegd de leverancier of onderhoud.

Assortiment
De product keuze was zeer verschillend en goed. De uitleg over de apparaten was ook goed.

Aanbeveling
Goede uitleg en veel keuze qua alles.

Extra toelichting
Een aanraden om hier een keuken te gaan kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

r.hooijsma 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen en feedback zijn eenvoudig en accuraat.

Service
afleveren op maandag gaf niet de dag van tevoren info over tijdstip

Assortiment
wat wij zochten was in een groot aantal merken aanwezig

Aanbeveling
bestelling en aflevering naar tevredenheid afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Marlies42 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, snelle reactie op mails en mooie winkel. Alles wordt keurig thuisgebracht.

Service
Prima service, via mail, in de winkel en van degene die de spullen thuis,komt brengen.

Assortiment
Nog nooit heb ik zoveel apparatuur in 1 winkel gezien.

Aanbeveling
Betrouwbaar en laagste prijsgarantie.

Extra toelichting
Prima winkel, helemaal niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jellevanarendonk 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bestellen, overzichtelijk en ziet er betrouwbaar uit

Service
Keurige service, helaas de transporteur niet bereikbaar op zaterdag

Aanbeveling
Prijs kwaliteit perfect!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

jo123456789 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
prima en persoonlijk. Product uitverkocht - goed advies voor alternatief, met goede prijsafspraken

Aanbeveling
zeker wel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pipapapigrafus 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website waardoor het gewenste product gemakkelijk te vinden is en vervolgens voldoende product informatie.Bestellen en binnen 24 uur in huis. Geweldig!!!

Service
Al eerder heb ik zoals nu weer een perfecte service ervaren. Wasmachine besteld, keurig op tijd afgeleverd, betaald, oude meegenomen en keurig personeel. TOP!!!

Assortiment
Alle huishoudelijke artikelen die ik nodig heb bestel ik via jullie. Ruim assortiment, goede prijzen en snelle levering. Lekker vertrouwd.
Geen verkoop praatjes, Lekker relax via de site van de Keukenloods. Simpeler en sneller kan het niet.

Aanbeveling
Deze winkel heb ik al aan vele mensen aangeraden en die hebben inmiddels al dezelfde positieve ervaringen als ik.

Extra toelichting
Wat wil je nog meer dan het gemak, de service, kwaliteit , betaalbaar en binnen 24 uur in huis. Ik ben toch zeker niet gek? Ik surf gewoon naar de Keukenloods, die doen wat ze zeggen en komen na wat ze beloven. GA ZO DOOR!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr82 25-07-2013 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jopie53 25-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
De concurrent heeft ons 4 weken laten wachten op onze Zanussi koelvries combinatie. Bij Keukenloods telefonisch geinformeerd naar levertijd en binnen 1 week werd onze koelkast thuis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Pierino 25-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke site en snel geholpen

Service
Direct iemand aan de lijn die duidelijk uitleg gaf. Direct de bevestiging binnen per email.

Assortiment
Goede prijzen, beduidend lager dan bij de concurrenten.

Aanbeveling
Prima service, snelle levering, duidelijke afspraken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra ten Bookum 25-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon kiezen vanuit de luie stoel!

Service
Zaterdagavond besteld en maandag al in huis!

Assortiment
Was op zoek naar een Siemens vaatwasser en jullie hebben een zeer ruim assortiment met super alternatieve deals, waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt!

Aanbeveling
Alles klopt! Goede website, ruime keuze, scherpe prijzen en een snelle service!!

Extra toelichting
Uitstekende winkel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

neptune-fan 25-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk vinden wat je zoekt

Service
snelle levering

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
beste keus

Extra toelichting
Een goede keus voor keukenspullen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Er1966 25-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede service en snel

Service
Gewoon goed

Assortiment
Ruim assortiment allemaal À merken

Aanbeveling
Altijd als je keuze en service moet je hier zijn!!

Extra toelichting
Beste in keuze en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sil 25-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Snelheid bezorging prima. Erg fijn dat er in samenspraak word afgesproken wanneer geleverd word en in termijn van 2 uur ipv een hele of halve dag. Wel minpunt dat ik extra had gebeld met de vraag of er een stekker aan de oven zat nadat ik had gehoord dat dat tegenwoordig niet meer altijd het geval is en er werd me verteld dat het bij deze oven zo was, maar bij levering bleek er geen stekker aan te zitten en moest ik dus alsnog een stekker gaan kopen alvorens de oven te kunnen installeren en in gebruik te nemen.
wel goed dat ik de oven elders goedkoper had gezien en keukeloods daar zelfs nog onder ging zitten qua prijs.

Assortiment
voldoende keuze voor wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Jac53 25-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke werkwijze.

Service
Direct bereikbaar met een antwoord op de vraag en vriendelijke benadering

Assortiment
Aanbod meer dan voldoende

Aanbeveling
Ik ben niet iemand die een winkel aanbeveelt. Ik zou wel aangeven dat we erg tevreden zijn over de levering van de koelkast bij keukenloods. Goede klantenadministratie en snelle levering, en een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SS55 25-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
goede uitleg en advies bij aankoop

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

kerk9 25-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AM1953 25-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle afhandeling en duidelijke communicatie over de bezorging

Service
Correcte aflevering, compleet pakket met alle informatie erbij.

Assortiment
Zeer ruime keuze, met alle bekende merken

Aanbeveling
Ik zal deze winkel van harte aanbevelen aan vrienden en kennissen.

Extra toelichting
De informatie over het product op de website is volledig. De informatie over de afhandeling, betaling, bezorging, garantie en service is duidelijk. De afhandeling was bijzonder snel, en de bezorging was via het ordernummer goed te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1966r 25-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zo bestelt en perfect afgehandeld

Service
Afhalen een fluitje van een cent

Aanbeveling
Scherpe prijs !

Extra toelichting
Via internet gevonden en is perfect bevallen. Volgende keer zeker weer.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Liekje1000 25-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is overzichtelijk en na snel en deskundig advies op simpele wijze kunnen bestellen

Service
Snel reactie op vraag pet email. Teruggebeld nadat dit beloofd was en deskundig advies

Assortiment
Keus uit veel merken en types

Extra toelichting
Alles was prima tot aflevering en installatie. Erg goed dat me gewoon bij aflevering kan betalen. Deskundige medewerker gesproken die moeite deed om duidelijk te krijgen wat ik precies voor maat nodig had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hof1987 25-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
naast de deur

Service
geen ervaring

Assortiment
compleet

Aanbeveling
prijsstelling

Extra toelichting
wel een kritiek punt, prijs in winkel was hoger als de website,

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Diny1947 25-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Uitetende informatie en meedenkend

Service
Levering correct en behulpzaam

Assortiment
Keus genoeg

Aanbeveling
Wij bezochten de keukenloods voor een product gezien op internet, wij kochten uiteindelijk een duurder apparaat om dat wij een goed advies kregen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

www.dieta.nl 25-07-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
Gewoon lekker makkelijk!

Service
Echt top, ze konden niet leveren wat ik wilde en kreeg de duurdere versie!

Assortiment
Goed wat ik zocht!

Extra toelichting
Gaf een vertrouwd gevoel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joep29 24-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke service en de reviews zijn heel handig

Service
klantenservice is goed

Assortiment
ruime keus in producten met goede omschrijvingen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wpluijgers 24-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed site

Service
prima volgens afspraak geleverd

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
als eerste

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John Mutters 24-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van uit je stoel de producten
makkelijk opzoeken en direct bestellen

Service
Zeer goed in communicatie en afspraken worden nagekomen.

Assortiment
Erg breed

Aanbeveling
Met het ruime assortiment en goede service.

Extra toelichting
Na het bestellen van de koelkast werden wij al zeer snel gebeld voor een afspraak voor de bezorging en twee dagen later netjes binnen het afgesproken tijdblok bezorgt. en ons oude apparaat meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

districlic 24-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Min 24-07-2013 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
voorlichting in de showroom
goed uitgelegd

Service
reservering bestelling stond
correct klaar.

Assortiment
iedere afmeting en merk staat
goede uitgestald naar de eisen
en mogelijkheden van de tijd.

Aanbeveling
het is goed aan te bevelen om
een kijkje te doen naar de
mogelijkheden van product
en prijs, vlotte bediening
eerlijke beantwoording naar
de mogelijkheden.

Extra toelichting
onze beoordeling is dat het zeer poasitief uitgepakt naar de keuze van kooktoestellen. goede kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hendrik965 24-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

monic de bruin 24-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heerlijk thuis op je gemak, kijken, kiezen en dan bestellen

Service
Ontzettend goed, ik had elf niet opgelet en een medewerker van keukenloods wees mij op m'n fout.....welke winkel zou dat doen.

Aanbeveling
Als je goede service en kwaliteit wil ben je hier aan het juiste adres.

Extra toelichting
Dit is de 2e keer dat ik hier bestel, ben ontzettend tevreden over alles. Zeer vriendelijk, behulpzaam....top klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Meijvogel 24-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, goede info, gemakkelijk bestellen

Service
Er werd zeer snel gereageerd op email; kreeg telefonische ondersteuning; geen opdringerige verkoper ("neem gerust de tijd om er even over na te denken"); goed kontakt, snelle levering; perfect!

Assortiment
Het assortiment was zoals je van een goed bedrijf mag verwachten

Aanbeveling
Keukenloods biedt zijn produkten op overzichtelijke wijze aan; levert goede producten tegen een concurerende prijs; past meteen de prijs ook aan als je elders hetzelfde product goedkoper aantreft, zelfs als dit een uitzonderlijke aanbieding is; goede service van de verkoopmedewerker (Patrick Oosterwolde), goed emailkontakt, snelle levering en veilige
betaling thuis middels pin. Keukenloods doet wat op de site wordt beloofd!

Extra toelichting
Heb na uitgebreid internet-onderzoek voor aankoop van een combimagnetron bij Keukenloods omdat vooral de wijze waarop de verkoper informatie verschafte (via mail en telefonisch) een betrouwbare indruk maakte en de produktprijs zeer concurerend was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

chippy6 24-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Met 1 telefoontje en wat gerichte vragen heb ik een mooi wasmachine kunnen kopen.

Service
Door de kennis van zaken konden zij mij direct antwoord geven op mijn vragen

Assortiment
Het assortiment is groot en mocht je een bepaald type willen dat niet op de webshop wordt getoond hoef je er alleen maar om te vragen en zij zoeken het type voor je en kunnen daardoor ook dat type leveren.

Aanbeveling
Een dikke negen zegt toch genoeg. Zeker een aanrader.

Extra toelichting
Gemak dient de mens en dat willen we toch allemaal. En vooral niet teveel betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard en Wies uit Eersel 24-07-2013 In de winkel gekocht
Roosendaal bij Joost Hartiging een man van zijn woord en nog vriendelijk ook
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
het is niet handig dat je een trap op moet om meer keukens te bekijken

Service
Ik vind dat ze in Roosendaal super mensen hebben staan echt een man van zijn woord de heer Hartgrig.

Aanbeveling
bij ieder een die het horen wil ik ben zeer tevreden

Extra toelichting
kei goed

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Nikkiiieee 24-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Niks op aan te merken, prima geholpen en snelle levering!

Service
Ik zou een 10 geven voor de service van Keukenloods werd gegeven, echt perfect. Maar bij de levering was de service baggerslecht. Er was nergens aangegeven dat de oven niet naar boven zou worden gedragen, alleen over de eerste drempel. Dat bleek dus de drempel van het portiek en meneer was te verdomd om mij te helpen met 1 trap naar boven.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Christa Schouten 24-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snel en makkelijk om een product naar wens te vinden. Ook duidelijk te lezen wat de product (in mijn geval de wasmachine) kan en doet. Perfect

Service
Binnen 2 dagen een wasmachine! Nou, dat red ik bij de saturn of mediamarkt niet eens

Aanbeveling
Ik raad veel mensen aan deze site te gebruiken. Alleen al voor de goeie producten en service

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden! Heb net 2 dagen me nieuwe wasmachine en ben al 4 wassen verder, perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hb170663 24-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijk site en omschrijving van de producten betaling ging gewoon makkelijk en de stappen die je moet volgen waren eenvoudig

Service
de reactie die je na de een bestelling krjgt is snel en duidelijk en correct
geen op of aanmerkingen hierop

Assortiment
alles wat je in de keuken nodig heb is aanwezig en de prijs is goed

Aanbeveling
snelle service correcte afhandeling en de prijs zijn /is goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hoogerheide 24-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Via internet besteld, afleverdatum zelf kunnen bepalen.

Service
Chauffeur belt half uur van tevoren op.

Aanbeveling
Vwb het leveren van enkele apparatuur heeft Keukenloods zeker een streepje voor op grote keukenleveranciers als Brugman enz. Uit eigen ervaring blijkt dat deze firma's niet zitten te wachten op je wanneer je bijvoorbeeld een bestaande keuken wilt upgraden met nieuwe apparatuur.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Peter Smet 24-07-2013 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bellen, bestellen ophalen, zonder moeite

Service
Heel vriendelijke verkoper, stelde zelf een ander, zelfs beter toestel voor omdat hetgeen ik wou bestellen niet voorradig was.

Assortiment
Ik vond wat ik moest hebben en in de toonzaal zag ik heel wat interessante aanbiedingen, de kraan waar kokend water uit komt (ben de naam effe kwijt) staat hoog op het verlanglijstje

Aanbeveling
gezien de lage prijs, goede service een absolute aanrader voor mijn vrienden/kennissen
Een zeer tevreden klant

Extra toelichting
Vorige vrijdag gaf de vaatwas de geest, reparatiekosten te hoog in verhouding met een nieuwe machine. Ramp, want zaterdag BBQ in de tuin met wat vrienden dus heel wat afwas. Dringend op zoek naar een nieuwe machine of tegen een berg afwas op kijken Na zaterdagmorgen wat zoeken op internet bij keukenloods terechtgekomen. Even gebeld met afdeling Roosendaal waar een zeer vriendelijke verkoper me meldde dat het toestel welke ik wilde niet voorradig was. Hij stelde me zelf een ander, zelfs beter voor tegen een lagere prijs. Machine werd opzijgezet en toen ik aankwam stond het al klaar om ingeladen te worden, even pinnen en ik kon het meenemen. De verkoper heeft me nog mee helpen inladen wat ik toch wel best leuk vond en verkopers in België nooit of te nooit zouden doen. Terug naar huis gereden, machine geïnstalleerd en de afwas voor die avond was meteen in orde. Mission accomplished! Ik was vooral zeer tevreden over de vlotte afhandeling, de prijs (heel belangrijk) de zeer vriendelijke verkoper en zijn hulp tijdens inladen. Oh ja, bij bol.com stond dezelfde machine een 400 euro duurder...... jullie hebben echt wel scherpe prijzen! Met de aankomende vervanging van onze keuken staat jullie naam dus hoog op ons lijstje van geprefereerde winkels! Toppie!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josee van Oers 24-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Telefonisch goed bereikbaar, goed geïnformeerd en direct teruggebeld zoals beloofd

Service
Bij ophalen stond de bestelling ingepakt klaar en was assistentie van personeel prima.

Assortiment
Online stond een andere prijs, die onjuist bleek te zijn. ddat was wel jammer want het scheelde € 150,-

Aanbeveling
Bij vorige vragen al beantwoord

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Derya Cinar 24-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het gemak van Online winkelen in combinatie met telefonisch contact heb ik zeer aangenaam gevonden.

Service
Altijd bereikbaar en meedenkend; zo kreeg ik een goede tip mbt de apparatuur die ik heb besteld.

Assortiment
Zelfs de nieuwste modellen waren beschikbaar waar ik zeker gebruik van heb gemaakt.

Aanbeveling
100% aan te raden; ik heb reeds al heel wat vrienden ingelicht over keukenloods. Keep up the good work!

Extra toelichting
Ik heb een vrij grote bestelling geplaatst en geleverd gekregen bij keukenloods. Ik stond versteld van de expertise en klantvriendelijkheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Chiel123456 24-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie, toegankelijke website. Informatie beschikbaar op kieskeurig is zeker een voordeel!

Service
1 mailtje en alles was geregeld, foutloos.

Assortiment
Eigenlijk kunnen ze aan alles komen op keukenapparatuur gebied. Als het niet op de website staat, kunnen ze er meestal toch aankomen! Altijd even bellen/mailen!

Aanbeveling
Goede service, scherpe prijzen, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

demobigen 23-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Product makkelijk te vinden maar moet Keukenloods toch wel een e-mail sturen om het te bevestigen.

Service
Snel teruggekomen met een antwoord.

Aanbeveling
Goede klantenservice

Extra toelichting
Ik had toen nog vragen en ze kwam terug op een zaterdag... had verwacht maandag een reactie te krijgen. Alles snel geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews