Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 15867 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 13 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2697 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M.Pieters 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer volledige website waar ik alle vragen kon vinden.

Service
Uitmuntende service, bestelling van een vaatwasser gedaan op 2e pinksterdag. De dag erna s avonds geleverd. Ook nog een beter type gekregen omdat de andere niet op voorraad was voor het zelfde geld. Geweldig!!!

Assortiment
Volgens mij kun je hier echt alles vinden. Hebben ze het niet gaan ze het voor je regelen.

Aanbeveling
Gewoon een super winkel die begrijpt wat service is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. Graveland 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super makkelijk bestellen op een duidelijke site, ideale betalingsvoorwaarden.

Service
Bezorgservice geen 10 kan iets vriendelijker

Assortiment
Wat staat er niet tussen.

Aanbeveling
Het gemak, de snelheid, het assortiment .

Extra toelichting
Wijst voor zich denk ik....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tol1969 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, makkelijk om een bestelling te plaatsen.

Service
Laagste prijsgarantie gekregen en tevens luxer model ontvangen dan besteld, tegen het goedkooopste bedrag.

Extra toelichting
Super site, super prijzen en zeer vriendelijk en vlot personeel bij het ophalen van de vaatwasser. Ik kom zeker weer terug bij Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor Kruip 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Website makkelijk in gebruik en filteren: goede spec's.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

famduijs 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede website overzichteljk

Service
snel geholpen

Assortiment
ruim

Aanbeveling
zeker als iemand iets voor zijn keuken nodig heeft ga ik deze website zeker aan bevelen.

Extra toelichting
kortom ik ben zeer tevreden over jullie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcelw65 30-05-2013

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Van de Molen 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer duidelijke en eenvoudige website. Geen overbodige vragen hoeven in te vullen. Mogelijkheid van pinnen bij aflevering.

Service
Fantastische service. Oven volgende dag geleverd, opgegeven tijdsblok klopte precies.

Assortiment
Via andere websites vergeleken welke er te koop was, toen de keus bepaald was, kwam ik vrij snel qua prijs en service bij Keukenloods uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Suze1704 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De oven werd zonder problemen of gedoe afgeleverd op de gevraagde dag.

Assortiment
Ruime keuze uit alle merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert en Roelie 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eerst moet je wel goed weten wat je wil kopen, Dan vind je het snel

Service
Goede begeleiding bij vragen en snel respons

Assortiment
Zowat alle merken en types aanwezig in het soort wat wij zochten

Aanbeveling
Het is prijstechnisch en met het assortiment een aantrekkelijke site, met goede doorlinken.

Extra toelichting
Een site om zeker te betrekken bij aankopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Smits 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
makkelijke site en goed tel bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ewoud 987 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ginny 271139 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Moeilijk te vinden, losse kookplaat met oven.

Service
Goede en prettige telefonische hulp.

Assortiment
Grandioos, je raakt niet uitgekeken.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden.

Extra toelichting
Op het zoeksysteem heb ik wel een aanmerking, de zoekfunctie voldoet niet aan mijn wensen zoals zoeken op naam fabrikant,kon thOr niet vinden. Ook de bijgesloten gebruiksaanwijzing is miniem, kookplaat zeer sumier, oven in Duits.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

naamEllen40 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te vinden via internet

Service
positief telefonisch contact gehad en op afgesproken tijd en dag geleverd

Assortiment
Veel producten in Uw assortiment

Aanbeveling
Alles correct dus ......

Extra toelichting
Alles tot nu toe super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beils 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MauriceDuke 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is een en al gemak. Werd snel gebeld (binnen 1 uur !) na het sturen van een mail. Kreeg snel diverse modellen op de mail (van inbouw vaatwassers)en we waren er snel uit. Gelijk ook bevestiging op de mail. Helemaal super !

Service
Woensdag bestellen en vrijdag leveren. Goed dus ! Het inbouwteam kwam ruim binnen de aangegeven 2 uur en leverde puik werk af. Ook werd er netjes gewerkt.

Assortiment
Absoluut voldoende keuze uit een breed en diep assortiment. Vorig jaar ook een combi magnetron aangeschaft van Siemens !

Aanbeveling
Gemak, goede scherpe prijs, komen afspraken na, communiceren goed.

Extra toelichting
Makkelijke internetpagina, aardige medewerkers, snelle communicatie en goed inbouwteam. Kortom bestellen bij de Keukenloods !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van de Griend 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke site en eenvoudig bestelling te plaatsen

Service
snelle levering met mogelijkheid zelf leverdag te kiezen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lely11 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
prima site, met goede info

Service
levering binnen een dag, helemaal top!

Assortiment
we zochten naar een specifieke combi-oven (zijwaards draaiende deur), en die hebben we bij jullie gevonden

Aanbeveling
alle aspecten prima

Extra toelichting
Prima apparaat, lekker groot en met duidelijke aanwijzingen op het diplay

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie uit Apeldoorn 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen waar en wanneer je wilt. Overzichtelijke site waarop makkelijk zoekcriteria zijn aan te brengen. Betalen bij de koerier.

Service
Nette, vriendelijke koerier die de vaatwasser tot in de keuken brengt.

Assortiment
Ik was op zoek naar een ander merk vaatwasser, maar Keukenloods had er een in de aanbieding die beter aan onze wensen voldeed.

Aanbeveling
Als je goede service biedt, een ruim assortiment en ook nog correct personeel hebt, kan ik je alleen maar aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MRZL 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles online regelen en betalen bij leverantie. Erg fijn.

Service
Op tijd geleverd. Binnen 24 uur. Leverantie op de stoep is welliswaar niet servicegericht maar het staat duidelijk aangegeven in de voorwaarden. Wat wel service is dat, indien het bestelde product niet voorradig is, er gewoon een luxer exemplaar wordt geleverd voor het zelfde geld. Dat kan ik zeer waarderen.

Assortiment
Meer dan voldoende keus. Alle informatie is aanwezig.

Aanbeveling
Ik heb de site al aanbevolen. Goede prijzen, alle informatie aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Koper inductiekookplaat 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Was heel makkelijk te bestellen, betalen via pin bij aflevering ook heel fijn. Daarnaast korte levertijd.

Service
Snelle levering en handig w.b. betaling.

Extra toelichting
Zie hierboven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. Kroezen 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

erica klouwer 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker makkelijk vanuit je luie stoel bestellen

Service
snelle levering, vriendelijke mensen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
ruime keuze, goede service

Extra toelichting
heb geen klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margreet Ekelmans 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Goede service, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick ten Berge 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Simpel en duidelijk!

Service
Telefoontje ter bevestiging en sms voor exacte tijd. Behulpzame chauffeur

Extra toelichting
Erg simpel, duidelijk en overzichtelijk. Geen verborgen problemen, alles wordt gedaan zoals afgesproken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Uitdenboze 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Oven werd besteld en binnen 24 uur keurig in de keuken afgeleverd

Service
zie boven

Aanbeveling
de algehele indruk is professioneel en toch erg vriendelijk, iets wat we ook telefonisch al hadden laten weten toen de oven bezorgd was.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Arl1234 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede site.
Wel is onduidelijk of inbouwmaten van de producent komen en kloppen

Service
Bezorgservice werkt vlekkeloos!

Assortiment
geen opm.

Aanbeveling
geen opm.

Extra toelichting
site en bezorgservice sterke punten. van de inbouwmaten is onduidelijk of die van de producent komen.: die check ik dus via de site van de producent.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim19762013 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen via overzichtelijk website en een ruime keuze.

Service
Supersnelle bezorging en netjes op tijd afgeleverd.

Assortiment
Zeer veel keus in ovens,vaatwassers,kookplaten enz.

Aanbeveling
Ik zou het iedereen aanbevelen om hier een oven of vaatwasser of een ander keukenapparaat te kopen.
Zeer snelle levering,superscherp geprijsd en veel keus

Extra toelichting
Keurig en snel tegen een hele scherpe prijs die je nergens anders tegenkomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Koning 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Supersimpel, bestellen, even bellen en het wordt thuis bezorgd.

Service
Niet de hele dag thuis afwachten maar netjes een sms-je met een tijdvenster van twee uur waarbinnen de bestelling wordt bezorgd. En dan wordt het netjes tot in huis afgeleverd. Je oude spullen gaan gewoon mee in de vrachtauto dus die ben je meteen kwijt. Top!

Assortiment
Zodra je eenmaal weet wat je ongeveer wilt bestellen zoek je het op en heb je het zo gevonden. Het assortiment is breed en compleet.

Aanbeveling
Het gemak is enorm, de service is prima en zelfs als het artikel een keer niet leverbaar is wordt er een vergelijkbaar, maar meestal duurder of beter model, geleverd tegen de zelfde prijs.

Extra toelichting
Je kiest zelf wat je hebben wilt, geen gladde verkooppraatjes als je daar geen behoefte aan hebt. Je bepaalt zelf op welke dag er geleverd wordt en dan wordt er netjes een seintje gegeven binnen welke twee uur de auto voor de deur staat. De chauffeur is vriendelijk en handeld de aflevering vlot en netjes af. Je oude spullen neemt hij meteen weer mee. Kortom een makkelijke en vlotte manier van je keukenspullen vernieuwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ties Huisinga 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch de bestelling gedaan, waarbij de verkoper nog gezocht heeft naar alternatieven. Erg goed!

Service
Afspraak is afspraak. Hoewel de bezorger pech met de vrachtwagen had, werd de bestelling wel op de beloofde dag gedaan. Hierbij werden we keurig telefonisch op de hoogte gehouden.

Assortiment
Ruim assortiment, keus te over.

Aanbeveling
Ik kan geen nadelen bedenken. De betaling kan bij levering gedaan worden. Boter bij de vis!

Extra toelichting
Ik kan geen negatieve punten bedenken. Dus een 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joy23 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker vanuit huis een koelkast kopen makkelijk toch !

Service
Jammer dat de koelkast niet snel leverbaar was.

Assortiment
Volop keus en de prijzen aantrekkelijk

Aanbeveling
Alles was prima de bezorging verliep ook keurig binnen de afgesproken tijd

Extra toelichting
Prima

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Annie A 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig via internet uit te zoeken en te bestellen, betaling eenvoudig.

Service
Bestelde uitvoering niet meer leverbaar, luxere gekregen.

Assortiment
Alles wat ik zoek is er.

Aanbeveling
Ik kan alleen maar positieve dingen bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bufie 65 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker makkelijk thuis achter je computer

Service
prima geregeld

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goed en prima prijzen

Extra toelichting
vanaf de aankoop tot aan de aflevering prima geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Center8 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ideaal

Service
het gemak via internet

Assortiment
volop keuze voor ieder wat wils

Aanbeveling
goede telefonische contact voor vragen en mooie website

Extra toelichting
gemakkelijk via internet keuze te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ankie M. 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heldere website, duidelijke informatie. Betalen kan bij aflevering met pin of contant.
Ook handig dat je direct kunt bellen om een een afspraak te maken voor het laten plaatsen. Je krijgt de dag voor de plaatsing een sms-je over het tijdstip.

Service
Goede telefonische bereikbaarheid. Gesproken met een aardige dame die adequate antwoorden gaf en die er plezier in leek te hebben om mensen te helpen.
Ook heel tevreden over de jongens die de vaatwasser kwamen plaatsen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jobi62 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemakkelijk uitzoeken,vergelijken en bestellen vanuit je luie stoel

Service
netjes thuis afgeleverd,geen geloop de winkel,makelijk toch.

Assortiment
het assortiment is uitgebreid,het kan natuurlijk altijd uitgebreider,maar je kunt ook niet alles in je toko hebben

Aanbeveling
zou deze winkel zeker aanbevelen gezien het assortiment,het gemak van bestellen en zeer zeker de scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Langedijk 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
webwinkel

Service
snel kontakt met klant voor aflevering

Assortiment
doelgericht zoeken geeft snel resultaat

Aanbeveling
gezien de ervaring in hoge mate

Extra toelichting
snelle levering, goede service, prima prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marijke67 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van mijn kant was de afspraak moeilijker dan van jullie kant

Service
Uitstekend, de chauffeur belde zelfs op dat het ietsje later werd.

Assortiment
Ik heb gericht gezocht, dus niet alles bekeken

Aanbeveling
Ik heb helemaal geen klachten.Vriendelijke mensen,prima service en redelijke prijzen.

Extra toelichting
las boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hehi 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Broeders1 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke website, makkelijk te vinden wat je zoekt

Service
Bij vragen, snel antwoord terug via de mail.

Assortiment
Wij hebben gevonden wat we zochten en konden ook nog kiezen welk product we namen. Prima dus!

Aanbeveling
Betrouwbare leverancier, kan na 2 bestellingen die uit ervaring melden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Det66 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met productinformatie en online vragen zichtbaar

Service
Keukenloods is per mail en telefonisch goed bereikbaar en rageert snel, vriendelijk en adequaat.

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Scoort uitmuntend op alle punten!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brugja 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
vraagje over levering , werd snel beantwoord

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
scherpe prijzen , snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ada74 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

G.A.C.REBEL 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Onno25 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wat is er makkelijker dan gewoon vanachter je computer een oven bestellen en die de volgende werkdag thuisbezorgd te krijgen? Weinig!

Service
Goede service, wij zijn gebeld om de bestelling te bevestigen. Hierna een afspraak gemaakt voor een bezorg tijd.
Bij aflevering tot in de keuken werd nogmaals grondig nagegaan of de bestelling in orde was.

Assortiment
Er was een ruime keuze aanwezig van A en B merken in diverse categorieen.

Aanbeveling
door de snelle levering en correcte wijzen van afhandelen raad ik Keukenloods.nl van harte aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vd Wardt 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op internet uitzoek, en voor vragen ben je dus ook op het goede adres!

Service
Heel vriendelijk gesprek via de telefoon, en de bezorging verdiend zelfs een 10+ . Keurig op tijd en heel zorgzaam voor de spullen.

Assortiment
We hebben gevonden wat we zochten, alhoewel de keuze zeer groot is.

Aanbeveling
Voor ons geen andere winkel meer dan de keukenloods!

Extra toelichting
Blij verrast door deze winkel, zeker na een teleurstellende eerdere aankoop bij een concurrent. Rondshoppen hoeft niet meer, voortaan direct naar de keukenloods!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.F.B. Droge 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
betaling was niet erg duidelijk. Zou handig zijn als je meteen een ideal betaling kan doen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

M Collee 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Er is een zeer breed assortiment, ook per categorie. En altijd scherpr prijzen.

Service
Goed op de hoogte gehouden betreffende de levering. Ook een wijziging in leveradres is perfect gegaan.

Assortiment
Voor mijn budget en wens super.

Aanbeveling
Breeds assortiment, goede prijzen en (tot nu toe) betrouwbare service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gelske 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles prima.

Service
vandaag bestelt, morgen in huis.

Assortiment
ruime keuze.

Aanbeveling
Ik maak al een stuk reklame voor jullie, omdat wij zeer tevreden zijn.

Extra toelichting
Wij hebben hier verder niets aan toe te voegen. Snelle levering, veel keuze, alles prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GeoLee 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel bestellen, goede telefonische ondersteuning bij het bestellen.

Service
Ondanks niet gedekt door leveringsvoorwaarden werd beschadigd onderdeel toch vervangen.

Assortiment
Vrijwel alles kan geleverd worden in mijn opinie.

Aanbeveling
Plezierige ervaringen bij aftersales.

Extra toelichting
Zie de deelbeoordelingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.G.Everts 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het vinden van de juiste vaatwasser was erg makkelijk, een zeer overzichtelijke site en mijn vragen werden op een correcte manier en snel beantwoord, tevens was de manier van betalen zeer simpel

Service
De levering was veel beter dan ik was gewend van een internet site, de aflever tijden klopten en de jonge man die hem bracht was zeer behulpzaam en correct

Assortiment
De assortiment van deze site is behoorlijk en in elke prijsklasse is een zeer goede machine te vinden, ik kan hier niets anders dan lof over uitspreken

Aanbeveling
Door de prijs en wat je er voor krijgt en de service zal ik zeker deze site aanbevelen bij familie en kennissen

Extra toelichting
Ik kan niet anders dan de hoogste score geven aan de keukenloods, ze leveren Merk apparatuur voor zeer lage prijzen, tevens is service zoals beantwoorden van vragen, levertijden en het afleveren boven verwachting, Keukenloods is een site waar 90% van de andere sites een voorbeeld aan kan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews