Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17974 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2420 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Teseling 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, goede adviezen, mooi alternatief aangeboden voor dezelfde prijs als gekozen product

Extra toelichting
dik tevreden, mooi op tijd geleverd conform afspraak. scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Crommentuijn 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik Kan zonder problemen gemakkelijk vinden wat ik zoek.

Service
Een vraaja dat ik had werd snel en naar tevredenheid beantwoord.

Assortiment
Het is een heel groot assortiment, maar het kan nog meer :-)

Aanbeveling
Ik heb zelfs al vrienden en familie deze winkel aangeraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Bokkies 05-02-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je vertelt je wensen en er wordt goed naar je geluisterd. Vervolgens wordt je keuken besteld, en er is steeds feedback via telefoon of e-mail. Erg netjes en beleefd.

Service
Als iets toch niet blijkt te passen wordt er naar een oplossing gezocht. Super!

Assortiment
Er is voor iedereen wel een keuken, van landelijk naar superstrak en design.

Aanbeveling
Heb ik reeds al gedaan! En op mijn toekomstige website zal ik zeker Keukenloods Zaandam promoten! (www.klaarvoorverkoop.nl)

Extra toelichting
Wij zijn meer dan tevreden. De stress voor en tijdens het bestelproces waren dus voor niets. Een dikke 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

velde26 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke website

Service
supersnelle levering

Assortiment
vel artikelen

Aanbeveling
prima geregeld na mailtje snelle reactie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarjolijnS 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website goed toegankelijk

Service
Goed geregeld en geleverd

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Hebben ik inmiddels al gedaan, waren ook helemaal tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Japers-Hoog 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Gemak, goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mathilde1312 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Goed geholpen en goed advies gekregen, we kwamen voor een andere oven en hebben op basis van het advies voor de huidige gekozen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jbbikkel 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en snel besteld

Service
Lang bij keukenloods kunnen laten staan totdat we de oven nodig hadden.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Goede prijzen

Extra toelichting
Makkelijk en snel besteld, Lang bij keukenloods kunnen laten staan totdat we de oven nodig hadden. Zeer ruime keuze en goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ErCo 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website duidelijk
Alles was makkelijk te vinden

Service
professioneel en levertijd zeer correct

Assortiment
Genoeg keuze voor wat we zochten

Aanbeveling
Aan alle vrienden en kennissen aanbevelen

Extra toelichting
We zullen zeker meer producten bij keukenloods kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adkolijn 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Helegoede site makkelijk te vinden supergoed

Service
Super service kwamen het thuis brengen aansluiten namen oude mee echt top

Assortiment
Zeer ruime keuze. Top

Aanbeveling
Heb al meerdere keren deze site aangeboden aan vrienden en kennissen

Extra toelichting
Totaal overzicht super site / zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JAsKa 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alle gegevens die je nodig hebt staan op de website, bijvoorbeeld de inbouwmaten van de apparatuur

Service
alle vragen worden geduldig beantwoord en mocht je een verzoek buiten de standaard regelingen hebben, dan doen ze hun best om hieraan te voldoen

Assortiment
ik heb alles kunnen vinden wat we wilden hebben, inclusief aanrechtblad

Aanbeveling
ik ben op aanbeveling hier terecht gekomen en zou het zelf ook aanbevelen aan iemand anders

Extra toelichting
Ik ben geheel tevreden met de geleverde service en de geleverde apparaten. De medewerkers van Keukenloods Gaanderen en Zaandam waren behulpzaam en meezoekend naar oplossingen. Op internet hadden wij alle vooronderzoek al gedaan en met de uitgebreide gegevens daar, konden we in de Keukenloods zelf direct aan de slag met de bestelling en was de hele klus zo geklaard. Ook de bezorging verliep prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GewoonWij 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

AZ Parylak 04-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed besteling

Service
wil informatie

Assortiment
Grot

Aanbeveling
alle

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnes Aerts 04-02-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ja, je zet de auto lekker recht voor de deur in Roosendaal. Ruime winkel..heel belangrijk

Service
Er werd geluisterd! naar onze wensen. Daarbij absoluut niks opgedrongen zoals b.v. duurdre apparatuur

Assortiment
Er was volop keus, en anders te bestellen, zoals onze gewenste vaatwasser

Aanbeveling
Heb al meerdere mensen geadviseerd.

Extra toelichting
Zoals ik zei, ruime winkel, zeer ruim assortiment,niet opdringerig, en heb zelfs(door omstandigheden) 2x levering uit kunnen stellen, met behoud offerte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maria hendrika 04-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
moet de winkels niet langs

Service
prima geregeld

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
alles keurig geregeld

Extra toelichting
aan te raden online winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Femma12 04-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online veel info, tevens gemak van filiaalbezoek.

Service
direct contact met medewerkers via mail, telfoon of chat. Levering conform afspraak. Procedure helder.

Assortiment
bijzonder veel keus. Niet op voorraad, dan alsnog snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Roos 04-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk overzicht voor eigen gewenste specificaties

Assortiment
Alle merken en types in de beste prijsklassen.

Aanbeveling
Beste keus, prijs super snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan uit Vleuten 04-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Rustig thuis kunnen vergelijken van de apparatuur die je wilt aanschaffen.
Eenvoudige, duidelijke bestelprocedure met voor jou de gewenste betaalmethode

Service
Uitstekend,goede terugkoppeling van de bezorgsercive en de bezorger.

Assortiment
Voldoende keuze voor hetgeen ik zocht nl. koelkastje.
Met daarbij een zeer concurrenede prijs.

Aanbeveling
Zeker weten, heb het in het verleden ook al meermalen gedaan.

Extra toelichting
Ervaring in het verleden en nu is nog steeds zeer goed. Goede en eenvoudige webwinkel. Service en terugkoppeling door Keukenloods snel en uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

den haring 04-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website en goede beschrijving van het product.

Service
Op tijd geïnformeerd over bezorg tijden en overleg mogelijk.

Assortiment
Ruime keuze en veel extra artikelen om bij te bestellen.

Aanbeveling
Gemak en service zijn top.

Extra toelichting
Ik ben tevreden over de manier keukenloods mij informeerde en prijs was prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tevreden ik 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Selman 03-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Behulpzaam bij keuze huishoudelijk apparaat. Snelle offerte en bevestiging bestelling. Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze huishoudelijke apparaten.

Aanbeveling
Zeer goede ervaring. Een aanrader.

Extra toelichting
Niet op voorraad in de winkel. Toch snel geregeld en geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Willemse 03-02-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Fornuis kon aan achterzijde van pand zo de auto in.

Service
Medewerker hielp mee tillen.
Prijs werd hetzelfde als internetprijs.

Assortiment
Groot assortiment met fornuizen die op butagas kunnen werken wat voor ons belangrijk was.

Aanbeveling
Heb ik inmiddels al diverse malen gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

iM2H 03-02-2014 In de winkel gekocht
Zaandam

Algemene score

8,0

Gemak
Snel geholpen en prima keuze in winkel. Alles werd thuis geleverd en was makkelijk in te bouwen.

Service
Vlak voor levering bleek de oven die ik had gekozen niet beschikbaar. Nadat bleek dat het te lang zou duren om deze na te leveren is de Keukenloods met een goed alternatief gekomen.

Assortiment
Genoeg keuze voor een goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

annie25 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

valmarc 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te bestellen en ook zonder account. Bij de betaalwijze kon je ook aangeven om thuis met pin te betalen. Dat gaf bij mij de doorslag om te bestellen. Verder goed op de hoogte gehouden van de levering.

Service
Netjes thuisbezorg en oude apparatuur is weer meegenomen.

Assortiment
Alle keukenapparatuur gevonden die ik zocht.

Aanbeveling
Bestellen is makkelijk.
Betalen is makkelijk.
Levering is uitstekend.
Dus geen reden om niet te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Henk 1985 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle levering goede website

Service
Klantvriendelijk

Assortiment
Overzichtelijk

Aanbeveling
Prima vlotte service

Extra toelichting
Super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 1984 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website, waarbij je gemakkelijk het product kunt bestellen.

Service
Ik werd goed op de hoogte gesteld van mijn bestelling.Product werd snel en zorgvuldig afgeleverd.

Assortiment
Ruime keuze aan producten! En ook nog eens voordelig.

Aanbeveling
Ik kan deze site zeker aanbevelen, indien ik nog producten nodig heb, kom ik terug op de site.

Extra toelichting
Prettige website, die snel professionele producten voordelig verkoopt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Larsvb 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieters100005 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
van ons uit was het dichtbij en we hebben een goede keus kunnen maken

Service
goede service, er werd gekeken naar het artikel en duidelijk laten zien wat de verschillen in kwaliteit waren voor het apparaat. het apparaat was niet leverbaar en er werd een duurder apparaat voor gegeven voor dezelfde prijs!!!!

Assortiment
groot assortiment in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
we hebben al aan verschillende mensen doorgegeven dat men daar goed terecht kan voor keukenapparatuur!

Extra toelichting
we zijn goed en zorgvuldig geholpen. het apparaat is snel afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André Abb 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Via kieskeurig wederom bij de Keukenloods beland voor onze nieuwe aankoop, ditmaal een inbouw koelkast.
Het bestellen in de winkel ging vlotjes en we kregen duidelijke voorwaarden
De betaling van de koelkast kon makkelijk thuis per mobiele pin betaald worden.

Service
Service in de winkel zoals eerder beleefd. Duidelijke en bruikbare info die onze keuze makkelijk maakte.
Levertijd kon de volgende dag al. Met het tel nr in de voorwaarden kon gebeld worden over de juiste levertijd.

Assortiment
Alle types al dan niet voorradig zijn leverbaar.

Aanbeveling
Ik heb en zal de Keukenloods aan anderen aanbevelen.

Extra toelichting
De Keukenloods ervaren als winkel met professionele medewerkers, die je voor je bestedingsbedrag de beste keuze, met jouw wensen aanbeveelt. Levering keurig op tijd en betaling makkelijk bij levering via pin. De oude waar nemen zij met veel plezier weer mee.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

marjo 66 03-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
op de site kiezen en vergelijken en nog geen keus kunnen maken dan een belletje naar de keukenloods is meestal voldoende

Service
snel besteld en snel bezorgd en pinnen bij de chauffeur is zo handig

Assortiment
van alles vele modellen dus keuze genoeg

Aanbeveling
altijd prima bedrijf

Extra toelichting
heb al 4 keer eerder hier besteld altijd goed geholpen en zelfs voor de goedkoopste prijs gekregen. prima kwaliteit apparatuur snel bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bean22 03-02-2014

Algemene score

9,0

Gemak
veel keuze en prima omschrijving erbij.

Service
doen wat beloofd word. ook nog herinnerings sms

Assortiment
groot. keuze genoeg.

Extra toelichting
geen minpunten gevonden. ook het inbouwteam alle lof. netjes en uiterst correct gewerkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amber19740 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet de juiste keuze maken vanuit je bank, lettend op functies, afmetingen etc. Super!

Service
Hele snelle bezorging, vriendelijke afleveraar die het geen probleem vond om achterom te komen

Assortiment
Ik had een bijzonder formaat fornuis nodig, ik had zelfs keuze

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Leo Alces 03-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De aanbiedingen zijn goed toegelicht, voorzien van heldere reviews. Geen problemen met bestellen en betalen.

Service
Ten bleek dat mijn bestelling een lange levertijd zou krijgen heeft de Keukenloods direct een gewaardig product aangeboden en het prijsverschil weggestreept.

Assortiment
Gewoon prima.

Aanbeveling
Prima ervaring.

Extra toelichting
In de vergelijking van diverse leveranciers van inbouwapp. kwam de Keukenloods er gunstig uit. Na de bestelling was de service prima (omwisseling naar gelijkwaardig product, zonder verrekening van de (geringe) meerprijs). Levering toen binnen 2 dagen, eenvoudige betaling aan chauffeur dmv pin. Prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

naam Jansen 03-02-2014

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit je luie stoel kan je je bestelling doen.

Service
Vooral de bezorger was allervriendelijkst en deed ook niet moeilijk over een paar trappen waarover staat geschreven dat hij dit niet verplicht is.

Assortiment
Voor mij voldoende, maar weet niet goed wat het assortiment in z'n geheel is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Herman koekenbier 03-02-2014 In de winkel gekocht
zwaag nh
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,3

Gemak
Besteld via de telefoon en Binnen 2 dagen in het filiaal
snel ,keurig ,netjes, en een mooie prijs.

Assortiment
Goed

Extra toelichting
Keurig geholpen ,goede prijs verhouding,snel in het filiaal,auto voor de deur om in te laden,

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

M Kuiperij 03-02-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen

Algemene score

5,0

Service
Bij het bestellen zou de afzuigkap ingekort worden, later bleek de koog te lang te zijn,
Na telefonisch overleg werd hiervoor geen service verleend, werd afgewezen en door verwezen naar e.o ander keukeninstallatiebedrijf. Een koude douche.

Aanbeveling
Zie service.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 04-02-2014

Beste M. Kuiperij,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet tevreden bent.

Ik heb uw probleem voorgelegd bij de bedrijfsleider van Keukenloods Gaanderen. Deze neemt zsm contact met u op om het probleem te bespreken.

Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

MJB20 03-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Bestellen online is eenvoudig, maar was wel wat onduidelijk, aangezien we twee verschillende prijzen kregen, afhankelijk van de link die we gebruikten. Uiteindelijk is het goed gegaan.

Service
Ik heb gebeld naar aanleiding van een vraag over een aanbieding en werd daarbij op professionele en vriendelijke wijze te woord gestaan.

Assortiment
Ik denk dat Keukenloods voldoende assortiment heeft. Het was een van de weinige winkels die verschillende opbouw inductiekookplaten verkoopt (de meeste inductieplaten zijn inbouw).

Aanbeveling
Goede service, snelle en correcte levering en een goed product. Bovendien vind ik het prettig dat er in de omgeving (NH) meerdere fysieke winkels aanwezig zijn, mochten er problemen ontstaan omtrent het online bestellen.

Extra toelichting
Goede service, goed aanbod, goede levering. Tevreden over het product.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

dagoboas 03-02-2014 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar met kundige adviseurs.

Service
Na 5 jaar een probleem met een kromgetrokken houten deur van de koelkast. Geen probleem bij de Keukenloods. Er wordt onder garantie een nieuwe deur besteld en gespoten in de kleur. Alle kastjes en deuren werden gelijk nagelopen door de monteur. Wat een sublieme service....

Aanbeveling
Het was niet alleen een feest om hier een keuken te kopen maar de service is ook na een aantal jaren super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 45 27-01-2014 In de winkel gekocht
Waddinxsveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prettige site maar de winkel is ook makkelijk te bereiken

Service
Gelijk met een Siemens oven een Atag rvs kookplaat gekocht. De kookplaat had na 2 dagen al bruine inbrand randen om de branders welke niet meer waren weg te poetsen. Na heel veel gebel met Atag kwam er geen bevredigend resultaat uit de bus, toen gebeld naar de Keukenloos de verkoper xxxx heeft mijn verhaal aangehoord en ook hij vond dat deze gang van zaken wel vreemd was. hij zegde mij toe, dit los ik op, en ik moet zeggen dit heb ik nog nooit meegemaakt wat een aftersales service dat verdiend meer dan lof. het werd ook opgelost ik kreeg nu een geëmailleerde kookplaat welke van een betere kwaliteit. Dit alles door de inzet van de verkoper van de Keukenloods. Dit is service op zijn best.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid en bestaat eigenlijk uit A merken voor een zeer goede prijs

Aanbeveling
Na wat ik hierboven heb geschreven denk ik niet dat dit nog meer uitleg vraagt.
Zeer Zeer goede service en aftersales.

Extra toelichting
De vriendelijke benadering bij binnenkomst je kunt vrijelijk rondlopen zonder dat er een verkoper in je nek springt en als je dan wat wil vragen krijg je goede uitleg en men is ook na de koop attent, je word niet aan je lot overgelaten nee je gekochte waar word keurig naar je auto gebracht en ingeladen, TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AstraJuke 10-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk om het product te vinden en goede betaalmogelijkheden !!

Service
Zeer duidelijk doorgegeven levertijden, zelfs naar België !

Assortiment
Aangekochte product direct teruggevonden !

Aanbeveling
Zeer goede ervaring met Keukenloods.nl

Extra toelichting
Zeer goede prijs en leveringsservice, ook naar België !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deelstra 03-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
mailen ontvangstmail, ontvangen. super

Service
bellen mailen duidelijk

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
alle positieve meldingen doorgeven.

Extra toelichting
we hebben de gaskookplaat besteld via internet . direct bevestiging mail. daarna sms snelle en duidelijke afhandeling.positief en betrouwbaar door duidelijkheid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Roelof.a. 02-10-2013 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JIMNY 01-10-2013 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ruim en overzichtelijk

Service
netjes en vlot te woord gestaan

Assortiment
prijstechniesch veelzijdig ; van laag tot heel duur

Aanbeveling
gewoonweg een goed bedrijf om zaken mee te doen

Extra toelichting
zie eerdere toelichting vraag 4 gewoon goed !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ger extra 28-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel uitgezocht via internet

Service
Snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
tevreden

Extra toelichting
alles zal al duidelijk zijn uit bovenstaande

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

miamno 28-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
online,en keurig in de keuken afgeleverd.

Service
Het is een nieuw apparaat,"pas" als er gebreken zijn komt 'Service',aan de orde.Is mijn ervaring...

Assortiment
De gewenste vaatwasser zou niet leverbaar zijn,
maar er werd gelijk een andere vaatwasser als alternatief aangeboden,voor dezelfde prijs!!Klantvriendelijk en snelle reactie.

Aanbeveling
Zie de SERVICE-vraag.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

hoogerwaard 47 23-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
voor iedereen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

adsl482068 23-09-2013 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles telefonisch snel en duidelijk geregeld, met bevestiging via mail

Service
Na niet volledige levering vanuit hoofdkantoor goed geregeld via telefonisch kontakt Ook nadat bleek dat de levering retour ging uiterst correct behandeld, en het geld binnen twee dagen teruggestort. Komplimenten hiervoor

Assortiment
goed

Aanbeveling
prima afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenmannetje 22-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke site met goede keuze mogelijkheden

Service
Telefonisch zeer net en correct te woord gestaan evenals bij aflevering van het uiteindelijke product

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

leo 21 21-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede overzichtelijke website en makkelijke betaling

Service
snelle service en afhandeling

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
gemakkelijk bestellen en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews