Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16823 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2267 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Andre en Renate 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via internet snel geregeld en goede telefonische hulp.

Service
Vragen worden prima beantwoord.

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen Mulder hindeloopen 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
keurig op afgesproken tijd gebracht na eenvoudige bestelling en makkelijk vergelijken diverse ovens

Assortiment
ruime keus en makkelijk te vergelijken

Aanbeveling
geweldig! Volgende artikelen bestel ik zeker weer via internet bij deze winkel!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Robie128 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Na wat eigen informatie verzameld, was het simpel de order te plaatsen.

Service
In eerste instantie zou mijn Smeg fornuis twee dagen na de bestelling geleverd worden. Na een telefoontje naar de klantenservice, is de fornuis de volgende dag (avond) nog geleverd.

Assortiment
Het assortiment is voor mij prima, als je wat meer luxe artikelen zoekt.

Aanbeveling
100% aanbeveling. Makkelijk te bestellen en betalen. Super goee service en snelle bezorging.

Extra toelichting
Makkelijk te bestellen en betalen. Super goede service en snelle bezorging. En vooral niet te vergeten, de beste prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelly-1 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede snelle service! Meedenkende persooneel wanneer je belt wordt de bestelling uitvoerig besproken en wordt men van goede adviezen voorzien. De prijzen zijn uitermate scherp! Uitstekend voor elkaar. Ik ben voor de tweede maal een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan uit Boxmeer 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
met een paar klikken en een duidelijk productomschrijving heb je zo wat je moet hebben.

Service
werd direct gebeld over het afleveren wanneer dat plaats kon vinden. vond ik zeer goed.

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
gewoon zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie krebs 02-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Klomp63 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.A. van Ballegooij 02-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niet alleen op de Internetsite makkelijk te vinden.
maar vooral de persoonlijke benadering.

Assortiment
heel breed.

Aanbeveling
Alles werd perfect geregeld, van zoeken, opdracht, levering, prijs en afhandeling

Extra toelichting
Ook na de koop nog coulant, een overbodig, beschadigd onderdeel werd na retournering alsnog terugbetaald.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

hanssie 1958 02-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site waar je snel je wens kan opzoeken.

Service
Werd smorgens contact met mij opgenomen dat de pin automaat van de chauffeur stuk was, de dame heeft mij wegwijsgemaakt hoe ik met Ideal (1ekeer) moest betalen dit ging op een heel vriendelijke manier. Het door mij bestelde artikel was niet op voorraad en ik heb een nieuwer model gehad voor de zelfde prijs. KLASSE

Assortiment
Wat je zoekt,er is een overvloed aan modelllen in alle prijsklassen

Aanbeveling
Ruime keuze en goede service en vriendelijke mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Desiree67 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zondag om 16.40 besteld. Maandag om 16.10 geleverd.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt kun je hier bestellen voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Voor ieders budget groot of klein.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pmm14 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
voldoende gebruikersgemak

Service
snel en correct

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

laima 01-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
goed,

Aanbeveling
aan iedereen die een product zoekt voor een goede prijs.

Extra toelichting
ik heb product niet zo lang tot nu toe moet ik nog ervaren werking enz tot nu toe goed bevallen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vandegekke 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
met wat telefonisch overleg kun je makkelijk je keuze maken

Service
het telefonisch contact was uiterst duidelijk en een verandering in de order aan brengen geen probleem

Assortiment
Toen ik niet vond wat ik wilde werd dat telefonisch ook opgelost. prima

Aanbeveling
zondermeer aanbeveligswaardig, zie evaluatie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJM55 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vragen over het apparaat worden direct beantwoord. Als de online helpdesk niet bezet is (op zondag) word je teruggebeld. Makkelijk vergelijken van 4 verschillende apparaten.

Service
Door de helpdesk ben ik snel geholpen, met duidelijke korte bondige antwoorden. Levertijd was ook kort, maar afhankelijk van de monteur die de vaatwasmachine kwam inbouwen. Ondanks de vakantie periode snel geleverd en gemonteerd. Prima vaklui. Op de vrijdag ontving ik een sms hoe laat de volgende maandag geleverd werd. Prima service. €99 voor het uitbouwen en inbouwen vind ik op zijn plaats. Daar kun je zelf niet voor tobben.

Assortiment
Werkelijk alle apparatuur kun je vinden, met uitgebreide omschrijving.

Aanbeveling
Afgelopen maandag is er geleverd. In drie dagen tijd heb ik de Keukenloods al 2x aangeraden.

Extra toelichting
Normaal gesproken reageer ik niet op dit soort vragen om beoordelingen te geven. Maar omdat ik zo tevreden ben over de snelheid, assortiment en service ben ik er dit keer op in gegaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

bttitia 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Altijd handig een goed werkende koelkast :-)

Service
Keurig alles geregeld.

Assortiment
zeer ruime keuze uit diverse aangeboden producten.

Aanbeveling
Tot nu toe alles goed gegaan en geregeld.
Prima service en geen klachten

Extra toelichting
prima te spreken over alles.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marieke JH 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke website. Zeer klantvriendelijk.

Service
Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen door een medewerker.

Assortiment
Prima, voldoende keuze.

Aanbeveling
Zie bovenstaand.

Extra toelichting
Belangrijke parameters als klantvriendelijkheid, service, prijs-kwaliteitverhouding zijn bovengemiddeld goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goosssens 1 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heel makkelijk en alles is goed te vinden

Service
zelfs op zaterdag werd ik te woord gestaan

Extra toelichting
ben heel tevreden , het was al de 2de maal dat we er iets bestelden en nog steeds zijn we er tevreden over .Super !!!!!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maartje1955 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
geen 1 a 2 werkdag maar een week maar ja, erg nee hoor

Assortiment
prima gezocht op internet van keukenloods en in de winkel gekocht

Aanbeveling
prima het is zo als ze zeggen
geen enkel probleem

Extra toelichting
prima het is zo als ze zeggen een gemakkelijk winkel en wat voor mij geld en heel belangrijk toegangelijk met een rolstoel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Mevr. Venray 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima en zeer snelle service, binnen 24 uur na bestelling geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant me2 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJ.Marinussen. 01-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles kan snel.

Service
Netjes en beleefd de aflevering.

Aanbeveling
Prima afhandeling en snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

vanstam 01-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Volledig geïnstaleerd, zonder moeite.

Service
Prima, alleen moesten we er wel wat lang op wachten ivm drukke zomer maanden

Assortiment
Prima, mooie zuinige apparaten

Aanbeveling
Soepele afhandeling van begin tot einde

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

H de Heer 01-08-2013 In de winkel gekocht
Zaanstad

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Adrianus52 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Wat wil je nog meer als dit ?

Extra toelichting
Na een zoektocht voor een inbouw Koelkast op de sita van Keukenloods terecht gekomen, bijna bij een ander bedrijf een Liebherr gekocht, alleen bij jullie was dit uitloop model 500 euro goedkoper. Die 500 gaan we binnenkort weer besteden aan een inbouwvaatwaser die na 13 jaar ook bijna op is. Top service en snelle bezorging, en betalen bij aflevering mogelijk, boter bij de vis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sannefrank 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Bestelde product snel in huis en netjes op de goede plek gezet. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mathieu1970 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site. Goede vergelijk mogelijkheden. Scherpe prijzen en een gemakkelijke bestelmanier. TOP

Service
Je word netjes gebeld voor afspraak van aflevering en de dag ervoor een berichtje over het tijdvak. Ook TOP

Assortiment
Ruim genoeg om een goede keus te maken

Aanbeveling
Zal dat zeker doen als mensen wat zoeken

Extra toelichting
Niets dan lof over de snelle en duidelojke werkwijze van deze site en de mensen hierachter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bruijn75 01-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te bestellen, keurig geleverd met de bezorg service en pinnen aan huis.

Service
perfecte service en uitstekend advies

Assortiment
Uitgebreid assortiment met in elke prijsklasse voldoende keuze. Met scherpe aanbiedingen.

Aanbeveling
Goed alternatieve voor de standaard keuken en elektronica winkels. En absolute aanrader.

Extra toelichting
Keurige winkel met veel keuze. Goed service en advies van de medewerkers. De bestelde artikelen worden keurige geleverd met de bezorgdienst, en je kan op diverse manieren betalen waaronder ook pinnen aan de deur. Website is overzichtelijk met veel keus en veel prijs- en kwaliteit- klasse. Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DinyV 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
's avonds besteld en de volgende dag bezorgd, waarvan de afleveringstijd binnen 2 uren valt, ipv dat je een halve of hele dag moet afwachten.

Service
In ons geval de vaatwasser werd keurig binnen gebracht en daar neergezet waar wij het wilden.

Assortiment
Keukenloods heeft veel verschillende modellen van de apparaten. In ons geval was de gekozen vaatwasser niet meer binnen 1 dag leverbaar en is er tegen dezelfde prijs een luxer model geleverd.

Aanbeveling
Prettige en betrouwbare winkel. Prijsstelling is scherp.

Extra toelichting
Dit is de tweede keer dat wij iets kopen via Keukenloods. Beide keren is het prima verlopen. Ook een heel goed punt is dat de oude vaatwasser meteen wordt meegenomen zonder extra kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maxwell09 01-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op internet uitgezocht, telefonisch besteld.

Service
Super, binnen een dag worden de goederen geleverd en je kunt aan de deur betalen.

Assortiment
Kon goed vinden wat ik zocht. Was specifiek op zoek naar een vaatwasser, hier was de keuze reuze.

Aanbeveling
Ik heb geen klachten met betrekking tot bovenstaande, vind het een zeer goed bedrijf.

Extra toelichting
Via kieskeurig ben ik op jullie site gekomen. Alles wat jullie beloven komen jullie na. Dit bedrijf is zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P van Balen 31-07-2013 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Oom Piet 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruim en overzichtelijk

Service
Goede hulp bij uitzoeken van inbouwkoelkast ivm maten bestaande nis en deuren.

Assortiment
Veel keuze in apparaten en merken.

Aanbeveling
Zie de vorige motivaties

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Goetgeluk 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wij hebben gebeld omdat we nog wat wilden vragen en konden super eenvoudig ook telefonisch bestellen.

Service
Snelle levering zoals beloofd

Aanbeveling
goede correcte service, op onze vraag na levering heel snel antwoord gekregen, we zijn erg tevreden

Extra toelichting
Onze ervaring is zeer positief, kregen de service zoals beloofd, erg fijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jamjam1 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.Geessinck 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles kan via internet dus je hoeft de deur niet uit.

Service
DE bestelde koelkast was er volgens afspraak binnen 3 dagen.

Assortiment
Ik had nu allen een koelkast nodig met ruime keus.

Aanbeveling
wanneer je op zoek bent naar witgoed zou ik dat zeker aanbevelen. Met iets anders heb ik nog geen ervaring.

Extra toelichting
Behalve het assortiment was de prijsstelling heel gunstig in dit geval de goedkoopste die ik kon vinden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tavisser 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met 1 telefoontje werd mijn vraag beantwoord en vervolgens mijn bestelling verwerkt.

Service
Kon het de volgende dag al afhalen

Assortiment
Ik zocht een rvs kleur tafelmodelkoelkast en deze zat in tegenstelling tot bv BCC en Mediamarkt gewoon in het assortiment.

Aanbeveling
Alles is keurig afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Bulten 31-07-2013 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website met ontzettend veel keuze die simpel en doelgericht gezocht kunnen worden d.m.v. diverse keuzemogelijkheden.

Service
Helaas was er nooit genoeg personeel om bestelde producten op zaterdag te laten bezorgen. Het personeel kon niet weg, omdat ze dan onderbezet zouden zijn. In ons geval ging het om een grote afzuigkap van Solitaire die 9 van de 10 keer niet door een consument meegenomen kon worden.

Assortiment
Als je op deze site niet slaagt, ben je veel te kieskeurig of moet je nog even doorsparen om toch de allerlaagste prijzen te kunnen betalen. Zelfs de kortingen bij een totaalkoop zijn fors!

Aanbeveling
In alle opzichten, behalve dan het minpuntje qua bezorging, de beste kwaliteitsproducten voor de laagste prijs. Wie wil dat nou niet?!

Extra toelichting
Zie de zojuist ingevulde velden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

B.Oort 31-07-2013

Algemene score

8,0

Service
snelle levering en pas betalen bij aflevering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

nettie 1970 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
is goed een vriendelijk

Assortiment
vaatwasser super

Aanbeveling
ik zou de winkel aanbevelen omdat vriendelijk personeel en goede uitleg en netjes thuisbezorgt is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wimvanthek 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Een makkelijke site en kon eigenlijk direkt zien welke het moest worden. Werd daarbij door een verkoper te word gestaan en heeft voor mij de order gemaakt.Heel direkt kontakt is dus ook bij een webshop mogelijk. De vaatwasser werd ook keurig op tijd geleverd en draait naar genoegen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tonvangroeningen 31-07-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Teus11 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellingen voor de volgende dag kunnen tot 23.59uur gemaakt worden. Perfect als je werkt :-)

Service
Keurig op tijd de bevestigings mails. En levering door transporteur keurig op afgesproken tijd. (Zelfs kwartiertje te vroeg).

Assortiment
Ruim voldoende keuze in alle klasses.

Aanbeveling
Geen op of aanmerkingen. Alles keurig volgens afspraak.

Extra toelichting
Tussen alle aanbieders met dezelfde prijs springt Keukenloods eruit met zijn mogelijkheid om een bestelling te plaatsen tot 23.59uur 's avonds voor orders geleverd de volgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vdhaag 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima

Service
prima

Assortiment
prima

Aanbeveling
prima

Extra toelichting
Snelle levering, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Menting 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ys1968 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
kan alles vinden

Service
Altijd bereid om te helpen

Assortiment
wat ik nodig heb is er

Aanbeveling
Winkel biedt meer dan genoeg mogelijkheden voor iedereen om te kunnen kopen wat hij wil tegen een redelijke prijs

Extra toelichting
zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.Meerman 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
men kan het goed overzichtelijk bestellen

Service
geode informative i.v.m bezorgen

Assortiment
keuze in overvloed

Aanbeveling
perfecte behandeling

Extra toelichting
geode keus voor een bestelling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Emiel Kleijberg 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Voor middernacht besteld daadwerkelijk de volgende dag in huis primma service.

Aanbeveling
Snel en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KaatjevD 31-07-2013 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Prima. Mocht showroom model meenemen. Werd netjes ingepakt terwijl ik koffie zat te drinken.

Assortiment
Weinig 60cm modellen. Gelukkig wel degene die ik wilde.

Aanbeveling
Prima service.

Extra toelichting
1 klein minpuntje. Collega van mijn verkoper zat kauwgum te kauwen in de winkel. Kan echt niet!!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

boogaard123 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eenvoudig selectiecriteria op tegeven zodat je snel vindt wat je zoekt. aan de deur betalen was geen probleem. en op verzoek op zaterdag bezorgd. oude koelkast weer mee genomen.

Service
ze zijn telefonisch direct bereikbaar voor vragen.

Assortiment
vwb koelkasten een ruim voldoende en breed aanbod

Aanbeveling
gewoon oke

Extra toelichting
tevreden: mijn koelkast was kapot gegaan net in de warme periode. binnen no time stond de nieuwe er geleverd op het gewenste tijdstip. en een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M_rieke 31-07-2013

Algemene score

6,5

Gemak
de website gaf aan dat ik gebruik kon maken van een aanbieding maar zodra ik inbouwen toevoegde ging de aanbieding er vanaf. gebeld met jullie organisatie en gecontroleerd of dit klopte en of mijn aanvraag goed binnen was gekomen. dit was het geval en ze zouden komen inbouwen. vervolgens wordt ik gebeld voor aflevering, uit dat gesprek bleek dat het toch niet ingebouwd werd. daarop nog een keer gebeld naar jullie organisatie en dit keer werd het wel geregeld.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 31-07-2013

Beste M_rieke,

Bedankt voor uw beoordeling.
Ik ben blij te horen dat het uiteindelijk goed is geregeld.
Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
www.keukenloods.nl
0226-355340

Reageer

KaatjevD 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Mijn oven was kapot. Ik mocht het showroommodel meenemen. Prima service. Fornuis werd netjes ingepakt terwijl ik aan de koffie zat.

Assortiment
Er waren maar twee fornuizen van 60 cm. Gelukkig wel een smeg!!

Aanbeveling
Prima service!! Goede prijs.

Extra toelichting
Prima zaak. 1 minpuntje. Collega van mijn verkoper zat kauwgum te kauwen in de winkel en tijdens het helpen van klanten. Ik vind dat echt niet kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews