Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17545 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2275 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Liselotte & Han 04-09-2013 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Ondanks dat de keukenloods een groot assortiment heeft blijft de website door de vele categorieën erg overzichtelijk. Daarnaast kun je snel een keuze maken door het verfijnen van een zoekopdracht, doordat ook deze is ingedeeld in verschillende categorieën. Bij de showroom zijn we erg goed geholpen, vooral omdat wij het gevoel hadden dat ze echt willen helpen in plaats van iets aan te smeren. Ook nemen ze de tijd om ons van alle gevraagde informatie te voorzien. Omdat niet alles op voorraad kan staan hebben ze een laptop ter beschikking gesteld om daar waar nodig het assortiment van keukenloods.nl toe te lichten. Ten tijde van aankoop was onze keuken nog niet gereed. De aangekochte producten zijn door keukenloods nog een aantal maanden (!) in opslag gezet. Al met al zijn we erg tevreden over de keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam. van Kampen 04-09-2013 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke informatie over de diverse producten en de mogelijkheden daarvan. Veel producten aanwezig in winkel.

Service
Prima.

Assortiment
Prima, veel keuze.

Aanbeveling
Zeer zeker gaan kijken en je laten informeren over de prijs/kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Wij hebben een aantal jaren terug een koel/vries combinatie gekocht in het filiaal in Zwaag. Omdat de service en de verkoop informatie prima was (het is moeilijk om een juiste koel/vries combinatie te vinden in een bestaande keuken)en alle moeite voor ons is gedaan om een juist apparaat te vinden, hebben wij nu ook weer gekozen voor de Keukenloods. Ook onze dochter heeft een aantal maanden terug de juiste koelkast kunnen vinden bij de Keukenloods. Ivm het warme weer kon de uitgezochte koelkast toen direct worden afgehaald bij de loods in Opmeer. Klasse!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mees52 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
De bestelde Siemens vaatwasser hadden ze niet op voorraad. Aangezien mijn oude kapot was en ik niet van afwassen houd boden ze mij een Bosch vaatwasser aan met 200 euro korting en die werd dan ook de zelfde dag geleverd. De machine is wat luxer als het oorspronkelijk product. Mooie stille en goed afwassend vaatwasser.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 676767 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk,goed advies

Service
Vriendelijk personeel

Assortiment
Genoeg aanbod alleen niet aandringen op Siemens als mensen Bosch willen ook al is dat het zelfde product . Anders geen Bosch meer op site zetten.

Aanbeveling
Goed is goed

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

EJS01 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
Goede ervaring met Keukenloods

Extra toelichting
Prima service, logistiek, etc...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hoppie6 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Alle informatie duidelijk bij elkaar, duidelijke omschrijvingen, snelle service en prima prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mzzl 03-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website, eenvoudig in de bediening

Service
Ik had nog een vraag en werd zelfs op zondag teruggebeld met het antwoord. Klasse!

Assortiment
Voor mij voldoende ruim.

Aanbeveling
Eerste ervaring maar zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tonny 15 06 03-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het bestelde artikel was er snel maar was beschadicht.
ze hebben wel direct een nieuwe besteld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ninosins 03-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Wat ik zocht was makkelijk te vinden en duidelijk omschreven.

Service
snelle levering

Assortiment
goed assortiment, veel keus en een goede prijs

Aanbeveling
zie bovenstaande

Extra toelichting
Keukenloods krijgt van mij een goede beoordeling, vanwege de snelle levering, ruim assortiment en concurrerende prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hubert36 03-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Door pagina-indeling snel het gewenste artikel te vinden en te vergelijken.

Service
Communicatie m.b.t. levering helder en to-the-point.
Aflevering correct.

Assortiment
uitgebreide keuzemogelijkheid. Goede prijs/kwaliteit

Aanbeveling
Als goed alternatief en vanwege uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Was de tweede aankoop, zeer tevreden over het proces t.m. de aflevering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Dingens 03-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AHL v. Breugel 03-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima overzicht op de site van keukenloods,een gemak om je keuze te maken

Service
De tijd en dag van levering wordt goed weer gegeven, alles werd op de juiste tijd thuis bezorgd.

Assortiment
Volop keuze uit een groot assortiment

Aanbeveling
Heb ik al gedaan, en kreeg ook prima reacties.I

Extra toelichting
Ik heb geen ander woord als GOED voor keukenloods.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Hollemans 03-09-2013 In de winkel gekocht
Roosendaal Belder
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik werd keurig en zonder poespas geholpen.Men was zeer terzake kundig

Assortiment
Alles wat ik nodig had of wilde hebben werd prima geregeld.

Aanbeveling
Het was gewoon prima voor elkaar zoals ik geholpen en geadviseerd werd.

Extra toelichting
Bovenstaande lijkt mij voor zich te spreken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan. smalbrugge 03-09-2013 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
eerst uitgebreid bekijkenm op de website, dan of on-line of terplekke bestellen

Service
reparaties tot volle tevredenheid, of het apparaat wat niet 100% is wordt vervangen.

Assortiment
zo breed en diep heb ik nog nooit gezien.

Aanbeveling
waar voor je geld voor de beste prijs.

Extra toelichting
de keukenloods formule doet de concurrenten verzuchten: voor die prijzen kan ik beter bij de keukenloods inkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet van de Ligt 03-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christiaan1006 03-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre de H. 03-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

KJ46 03-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Wij zijn keurig geholpen. Kregen duidelijke informatie en ruimte om te overleggen.

Assortiment
Bijna te veel keuze.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Olga de Ruiter 03-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
voor mij redelijk te bereiken

Service
correcties zijn uitstekend afgehandeld

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
goede en vriendelijke behandeling zonder opdringerig te zijn

Extra toelichting
Ben zeer prettig geholpen, goede adviezen en toen de keuken was geleverd en er enkele kleinigheden ontbraken is dit prima opgelost. Alles is kosteloos nageleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pierre tak 03-09-2013 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Er kan altijd iet fout gaan maar dat word keurig opgelost

Assortiment
Er is echt keuze genoeg

Aanbeveling
Wij zijn goed geholpen en hebben nu een prachtige keuken staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corneejke 03-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heb in de winkel bested,en niet on-line.

Service
Goed advies,en keurig nette afhandeling.

Assortiment
assotiment boven verwachting.

Aanbeveling
Zou deze zeker aanbevelen,daar ik de keus en het assortiment goed vind.Voor iedere beurs is er wel wat!!!!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tos71 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Thuis prijzen vergelijken, besteld voor 2100 uur en werd de volgende dag reeds bezorgd, super!

Assortiment
Veel keuze! Vaatwasser was toch niet op voorraad, kreeg toen voor dezelfde prijs een duurder type geleverd, klasse!

Aanbeveling
Absoluut!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ari van Bakel 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gebruik van goede site, makkelijk keuze maken, het aanbieden van een alternatief product! Allemaal in het belang van de klant.

Service
Afspraak is afspraak. Volgende dag een telefoontje en inderdaad, volgende dag een telefoontje. Perfecte service als het gaat om het tijdstip van brengen en de vriendelijkheid van de bezorger.

Assortiment
Makkelijke site met uitstapmogelijkheden naar ander assortiment, andere prijskeuze en het bieden van een alternatief door keukenloods (dat kende ik niet)

Aanbeveling
Alles is gebaseerd op betrouwbaarheid. Ik las het al in de reviews en dat is de belangrijkste reden om iemand anders met een gerust hart bij Keukenloods te laten bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

averhoof 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijk vergelijken en kiezen op de site.

Service
Goede service Tijdens bestelling, bezorging en levering.

Assortiment
Zeer veel verschillende producten en veel keuze in dezelfde productgroep.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

KW45 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website, overzichtelijk, goede productomschrijvingen. Eenvoudige bestelprocedure. Prettig om pas bij afleverin te hoeven betalen.

Service
Antwoord op vragen via mail kwam snel;antwoord was vrij oppervlakkig, had wat specifieker gemogen.
Snelle levertijd, dat is prettig
Telefonisch contact over aflevering verliep minder prettig. Ik werd niet klantvriendelijk benaderd, en er werd niet geluisterd, alleen maar gepraat.
Uiteindelijk is de aflevering prima verlopen op een voor mij gunstig tijdstip.

Assortiment
Ruime keuze in vele merken, prima! Scherpe prijzen.

Aanbeveling
Goede positieve ervaring. Betrouwbaar. prettige betalingsregeling

Extra toelichting
Zeer tevreden over mijn eerste aankoop via keukenloods.nl. Afspraken maken over afleveringen mag klantvriendelijker gebeuren.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Roberto1951 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website.

Service
goede communicatie over voortgang van de bestelling e levering conform opgegeven tijden.

Assortiment
Gericht gezocht op de artikelen. Verder niet gekeken

Aanbeveling
Niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Carel43 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede Web site om snel een keus te maken

Service
Order follow up werkt goed en is accuraat

Assortiment
Zeer uitgebreid, voor me zelf te veel om uit te kiezen. Heel goed als je bewust naar iets op zoek bent

Aanbeveling
Ik ken alleen de Webshop die is prima en vriendelijk toegankelijk.
Goed dat jullie Ideal betalen mogeelijk maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoekjes 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon lekker vergelijken op internet.

Service
Telefonische ondersteuning tijdens het bestellen, en gezamenlijk een check of je de juiste beslissing hebt genomen

Assortiment
Heel veel verschillende keuzes, prettig!

Aanbeveling
Heb zelf al eerder wat besteld zo ook een aantal collega's.

Extra toelichting
Gewoon lekker makkelijk, bestellen en dan de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

m999 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Zondagavond besteld, maandag keurig op afgesproken tijdstip geleverd.

Review criteria:

Goed

Reageer

Megens82 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Type was helaas niet leverbaar. Dag erna een alternatief aangeboden met minderprijs. Bedrag dag erna teruggestort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans_1967 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Nadat de vaatwasser na 2 dagen 25 EUR goedkoper was geworden, gemaild en de 25 EUR terug ontvangen binnen 1 dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amsterdam 20130902 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk een goede keuze te maken via internet

Service
Snelle en gedegen levering en montage, en telefonisch zeer klantvriendelijk

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Snelle en goede service!

Extra toelichting
Zeer tevreden: vaatwasser binnen 3 dagen geleverd, monteurs waren keurig op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda.v.BM 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Nette en snelle service.
De winkel in Zaandam is ook goed bereikbaar

Assortiment
We konden goed vergelijken en zijn erg tevreden met het aangeschafte product

Aanbeveling
Al meerdere malen gedaan: goede service, goed meedenken en nette aflevering

Extra toelichting
Vooralsnog prima service en een nette behandeling.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

A. van Westervoort 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicolevankempen 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PL te arnhem 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede duidelijke web site

Service
gelijk reactie op mail

Assortiment
ruime keuze uit de meeste merken

Aanbeveling
kan niet iets negatiefs bedenken , en alles was snel geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet van de Ligt 02-09-2013 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestelling doen met behulp en advies van verkoper + thuisbezorging.

Service
Positieve en adequate behandeling vanuit de keukenloods.

Assortiment
Kwaliteit gekocht voor een leuke aanvaardbare prijs, vergeleken met concurrentie.

Aanbeveling
Zeker aanbevelen i.v.m. prijs-kwaliteit

Extra toelichting
Een tevreden klant

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

cobro 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke web site

Assortiment
Prima, ruime keus zowel wat betreft type, merk en prijs.

Aanbeveling
Lage prijs, snelle levering

Extra toelichting
De oven werd netjes op de aangegeven tijd geleverd, vind ik eigenlijk nog belangrijker dan een laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob A'Dam 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
zeer snel mijn gewenste product gevonden.

Service
De levering was later dan aangegeven. DProduct was niet op voorraad terwijl dit wel was aangegeven.Voor de rest géén klachten

Aanbeveling
Behalve de beschikbaarheid is al het andere uitstekend verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Georgette Roosa 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Heb gebeld met een vraag en werd later teruggebeld met het antwoord.

Aanbeveling
Prompte levering; telefonisch bereikbaar voor vragen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G. Weistra 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super ene dag bestellen andere dag geleverd.

Service
geleverd op de afgesproken tijd.

Assortiment
veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GentlemanEd 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk besteld na reviews en vergelijkingsonderzoek, snelle reactie wb leveringtijd en dag.

Service
Nieuwere versie van het apparaat zonder dat het meer kost, beter nog kreeg geld terug

Aanbeveling
In een woord geweldige winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ritske Stap 02-09-2013 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Winkel is erg toegankelijk en overzichtelijk.

Service
Vlotte adviseur alleen jammer, dat hij zich niet voorstelde!

Assortiment
Erg veel keuze en duidelijk in prijsstelling.

Aanbeveling
Zeker de prijsstelling is oké.

Extra toelichting
Ken de keukenloods al van eerdere aankopen. Goed bereikbaar en keurige service en advies.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

joro1 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Engel50 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je besteld telefonisch en binnen een dag kan je het al in huis hebben

Service
Een hele goede service

Assortiment
Heb heel veel leuke dingen gezien en ook besteld en binnen 1tot 3dagen binnen gekregen

Aanbeveling
Heb het al gedaan aan myn kennissen en vrienden

Extra toelichting
Als je belt word je vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1969Dennis 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke website.

Service
Je wordt netjes op de hoogte gehouden over de status van je bestelling,

Assortiment
Behoorlijk uitgebreid.

Aanbeveling
Zie hierboven.

Extra toelichting
Zie hierboven.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

jg.Kersic 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke documentatie.

Service
Zeer snelle levering.

Assortiment
Zeer veel en duidelijke kuezemogelijkhedene

Aanbeveling
Aan ieder die app. nodig heeft aan te bevelen met stipIeder

Extra toelichting
Zeer snel antwoordt op reservering/bestelling. Snelle levering. Kortom TOP.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M.Bergsma 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
* product online besteld
* leverdatum gekregen
* op leverdatum belletje ontvangen
* bij balie gemeld met naam
* betaald met pin
* product mee naar huis

Service
* product online besteld
* leverdatum gekregen
* op leverdatum belletje ontvangen
* bij balie gemeld met naam
* betaald met pin
* product mee naar huis

Assortiment
veel keuze, correcte prijzen

Aanbeveling
what you see is what you get!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colin van der wateren 02-09-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vlak bij maar 40 km rijden

Service
Had teveel pasta lijm mee en dat mocht terug

Assortiment
Ze hebben erg veel voorbeelden van douch en bad en erg veel assortiment

Aanbeveling
Prima service en geintreseerde verkopers met verstand van zaken

Extra toelichting
Erg tevreden klant verlaat het pand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jan bergsma 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews