Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 15861 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 13 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2693 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

G.J.Ruypers 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
één telefoontje en de aanvraag werd geregeld door uw medewerker.
Deze zorgde voor een accuraat en complete afhandeling
Top!

Service
De snelheid en juiste bejegening sprak mij erg aan

Assortiment
Ik vond vrij snel wat ik zocht en één van uw medewerkers handelde de rest af

Aanbeveling
product/prijs = de BESTE!!!
Ik zou iedereen aanraden via uw site hun aankopen te doen

Extra toelichting
Ik ben buitengewoon tevreden Echter er was één minpuntje : Ik heb een etna afzuigkap bij u aangeschaft en het enige losse onderdeel dat erbij was geleverd paste niet Correctie : het paste wel echter de bijgeleverde schroefjes wilde niet in de corresponderende gaatjes Ik denk dat er geen tap in zat Na veel frustraties besloten een schroefje met een lage spoet te gebruiken en alsnog het glazen onderdeel af te monteren Misschien iets om naar te kijken? Jos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Ringma 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig online bestellen na prijsvergelijking.

Service
Keurig! Goede uitleg, nette mensen.

Assortiment
Assortiment verder (nog) niet bekeken. We hadden een vaatwasser nodig en konden snel een keuze maken.

Aanbeveling
Zonder meer de moeite waard om even te kijken, prijzen zijn zeer scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Markiemark 70 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Er was zeer makkelijk te bestellen.

Service
De service van de klanten service was op en top. Deze krijgen van mij een 10. De chauffeur die de machine kwam leveren was echter zeer onvriendelijk, wilde de oude machine niet meenemen, want die stond op de verkeerde plaats. De nieuwe machine werd zeer boos in het midden van de woonkamer gezet. We moesten ook nog eens voor de 2e keer betalen. Zelfs toen we de bon lieten zien waarop we konden aantonen dat er betaald was. Na een tel met de klanten service werd dit gelukkig opgelost. De chauffeur krijgt dus een 1

Assortiment
Zeer ruime assortiment met voor een ieder wat wils. Ook verkopen ze zeer veel machine op voorraad

Aanbeveling
Zolang de chaffeur die wij hadden niet komt leveren zullen wij zeker de winkel bij anderen leveren

Extra toelichting
Zeer tevereden over de winkel en het gemak. De mensen van de klanten service zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Helaas hadden wij de pech dat de levering door een zeer onvriendelijk persoon werd gedaan, wat het totaal beeld toch weer verslechterd.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

mvanderkeijl 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Online zo besteld in een goede webshop.

Service
Prima service. Alles volgens afspraak.

Assortiment
Behoorlijk uitgebreid en tegen goede prijzen.

Aanbeveling
De bovenstaande beoordeling spreekt voor zichzelf.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mannnes 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk en snel

Service
Werd geregeld op de hoogte gehouden en kreeg een gratis duurder apparaat toen de bestelde niet leverbaar was.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Heb het al aan diverse mensen laten weten.

Extra toelichting
Paar jaar gelden een Amerikaans koelkast gekocht ook toe al goede service. Nu nog beter en sneller.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mandy1960 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via website zeer eenvoudig. Ruime keuze.

Service
Vandaag besteld en morgen al in huis. Ook bezorgtijd werd keurig vermeld.

Assortiment
Ruime sortering.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel zeker aan.

Extra toelichting
Ik had in deze winkel al eerder wat gekocht en was hier tevreden over. Nu weer wat gekocht en ook zeer tevreden. Alles keurig geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm 12 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vertraging met betalen doordat je moet wachten op nieuwe ordernummer maakt dat het een 7 is ipv een 9

Extra toelichting
Compleet assortiment en snelle levering + goede prijs en geen verzendkosten verrassingen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

jan sier 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
op internet duidelijke site en pet telefoon een prima uitleg en medewerking van personeel

Service
service van de monteur die moest komen aansluiten door jullie vlot verzorgd en binnen een uur naar mij laten bellen.

Aanbeveling
gewoon goed en degelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DR2013 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob Geelen 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gewoon, bestellen uit je luie stoel, en dan wachten tot het er is.

Service
Levertijd conform belofte.

Assortiment
Lijkt me prima. Kreeg luxer geleverd dan besteld: goed natuurlijk.

Aanbeveling
Vloeit logisch voort uit het voorafgaande.

Extra toelichting
Een aanrader. Gewoon, de beste prijs, conform afspraak en zonder gezeur. Wat wil een mens meer?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

enno decnop 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ff uitzoeken, ik heb het telefonisch gedaan, goed geholpen en besteld. zeer sterke prijzen.een aanrader.
Staat nu ook in mijn favorieten.

Service
goede kennis van zaken.
jammer dat het gasfornuis eerst bij de leverancier besteld moest worden, levertijd was daardoor wat langer, maar we hadden de tijd.
geen extra kosten, keurig zo.

Assortiment
voldoende aanbod om een keus te maken. ik heb alles kunnen vinden.zeer sterke prijs, beslist de goedkoopste, ook door gratis verzending. div. prijsklassen.

Aanbeveling
Na veel gebruik van google, kwam ik telkens weer op de keukenloods terecht. echt een aanrader, volgende keer maar meteen naar de site van keukenloods gaan.

Extra toelichting
Zoals al beschreven, goede en genoeg keus, betrouwbaar en keurig afgehandeld. Tot ziens!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm van Dagbesteding m'n Werkenzo 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is prettig om producten met elkaar te kunnen vergelijken. Bij anderen moet je zelf de criteria op papier noteren en uitzoeken waarom je uiteindelijk voor produkt A kiest. Op jullie website klik je aan en vervolgens komen omschrijvingen naast elkaar te staan. je kan ze zo goed en makkelijk met elkaar vergelijken. Door steeds producten te verwijderen blijft je voorkeurskeuze over.

Service
Vlot geleverd. Betaling, pinnen bij de chauffeur bij aflevering, vind ik prettig.
Produkt niet op voorraad en vervolgens voor dezelfde prijs een iets duurdere vergelijkbare variant leveren vind ik top service.

Assortiment
Ruime keuze. Overzichtelijk en makkelijk te vinden. Goed te vergelijken met elkaar.

Aanbeveling
om bovenstaande en de prijs is ook goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CCWAM 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lenoir 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Na offerte aanvraag wordt de bestelling via telefoon bevestigd. Klant hoeft verder niets meer te doen. Prima!

Service
alles kosteloos bezorgd. Betaling bij levering.

Assortiment
Online ruime keus. Indien beter apparaat wel voorradig is wordt de aanbieding gedaan voor het betere apparaat voor dezelfde prijs

Aanbeveling
Alles prima geregeld en levering volgens afspraak voor een scherpe prijs. What else do you want?

Extra toelichting
5 stuks keukenapparatuur aangeschaft voor een scherpe prijs. Telefonisch prima geholpen en levering volgens afspraak keurig op tijd. Betalen bij de chauffeur is erg handig. Let zelf wel even op je paslimiet! Was gelukkig voor mij geen probleem door de scherpe prijs!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AlexKeuken 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Vriendelijk personeel bij langsbrengen inbouwapparatuur

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Enige minpunt is dat we een apparaat met Engelse stekker hebben gekregen. Toegezegd gekregen dat we de verloopstekker die we moesten kopen vergoed krijgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sibbie 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzicht in de webwinkel

Service
Goed advies

Assortiment
Voldoet aan de verwachtingen

Aanbeveling
Goed concurrerende prijzen

Extra toelichting
Goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronny5558 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt vanuit je luie stoel alles bekijken en bestellen

Service
uitstekende telefonische informatie

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
voordelig en een super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert Radstake 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JansenRook 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk via internet en snelle reactie bij vragen

Service
Vragen worden heel snel beantwoord. Niets is teveel. Vragen worden goed uitgezet en op een nette manier terug gekoppeld. Bij verschillende leveranciers een vraag uitgezet. Bij Keukenloods het enige juiste antwoord

Assortiment
zeer ruim voor betaalbare prijs

Aanbeveling
Al gedaan

Extra toelichting
Dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maxima1957 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en gemakkelijk kun je je product opzoeken en bekijken en vergelijken

Service
Keurige mails en je wordt van de stand van zaken op de hoogte gehouden met onder meer een link om het uitgebreid te bekijken mocht dat nodig zijn. Het kost wat er staat zonder bijkomende kosten zoals afleveringskosten.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, je kan maar uitzoeken wat je wilt

Aanbeveling
Deskundige en goede betrouwbare site met producten die ook daadwerkelijk overeen komen met je bestelling en zonder afleveringskosten !

Extra toelichting
Doordat ik geen zin heb om winkel in en winkel uit te lopen heb ik me maar in 1 winkel laten voorlichten. Daar stond het fornuis wat ik wel wilde hebben maar ze hadden deze niet in R.V.S. staan. Ik heb op internet gekeken en kwam zo op Keukenloods terecht en daar kon ik ook nog goedkoper en het werd gratis bezorgd. Toen was de keus snel gemaakt en heb ik besteld. Zonder spijt, want het is prima bevallen. Je kan achteraf betalen bij de bezorging, vind ik ook een pluspunt, ontvangen en betalen spreekt me ook aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 28 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Goede sevice er word geluisterd naar wat jij wil.

Aanbeveling
Prima winkel, goede service en makelijk te bereiken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lia01 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
van huis uit vergelijken en uitzoeken van veel verschillende merken

Service
Vlot en snelle levering, goede contacten en berichtgeving en zelf telefonisch contact over de levering

Assortiment
Veel keuze uit verschillende merken

Aanbeveling
Zeker weten

Extra toelichting
Prima. Ben erg tevreden over alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Iwan van hasselt 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site en gemakkelijke te bestellen.

Service
Krijg bij het bestellen ook een alternatief te zien. En er wordt ook geleverd wat afgesproken is en super snel.

Assortiment
De keuze is reuze.

Aanbeveling
Snel en duidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bugel1972 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ophalen kan, opsturen ook. gaat ook erg vlot

Service
prima. Op het laatste moment besloten om toch op te halen, was geen probleem. het werd zo omgezet.

Assortiment
vedel keus.

Aanbeveling
snelle en goede afwikkeling van de bestelling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Herma10 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en duidelijke website.

Service
Correcte levering en makkelijke betalingsmogelijkheden.

Assortiment
Zeer groot assortiment met duidelijke beschrijvingen.

Aanbeveling
Kan dit iedereen aanbelen, omdat alles perfekt geregeld is, zowel de bestelling en aflevering met goede installatie beschrijving.

Extra toelichting
Heb geen enkele op- of aanmerking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ARIE OP DEN DRIES 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A v Daal 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
via internet

Service
levering van een duurdere vaatwasser omdat bestelde niet meer voorradig was

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede informatie en snelle levering

Extra toelichting
keukenloods voldeed ruimschoots aan de verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van Neijenhoff 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vagen over het product zijn goed beantwoord.

Service
Alternatief aangeboden alsmede om de order eventueel telefonisch op te nemen.

Assortiment
Voldoende keuzen uit het assortiment afzuigkappen waaronder de motorloze afzuigkap met luchtgordijn.
Ideaal voor open keukens met vast ventilatie systeem.

Aanbeveling
Prima geholpen met duidelijke afspraken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bridge1953 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website van Keukenloods, is duidelijk.

Service
Goede service gisteren besteld de andere dag geleverd.

Assortiment
Groot assortiment op keukengebied zowel losse apparatuur als inbouw.

Aanbeveling
Zondag besteld en de volgende dag om 16.00 uur geleverd!!! Super snelle levering. Ons volgende product gaan wij zeker weer bij Keukenloods.nl bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

30 mei 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel, makkelijk zoeken op de site, zelfs als bedrijf.

Service
Naast de webshop ook direct telefonisch te bereiken en bij vragen direct goede antwoorden. Snel de factuur per email ontvangen, Prima!

Assortiment
Tot op heden geen reden tot klagen en voldoende alternatieven.

Aanbeveling
Zie bovenstaande motivaties

Extra toelichting
Na een eerdere bestelling heb ik even moeten wennen aan de werkwijze, maar deze bestelling is prima verlopen en eerder dan verwacht geleverd, waardoor ik ook weer een tevreden klant hebt. Kortom een win win situatie!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

C. van Breugel 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site heel duidelijk en ziet er goed uit

Service
Fantastiche service per telefoon en bij aflevering

Assortiment
heel uitebreid

Aanbeveling
aan iedereen die wat nodig heeft zou ik aanraden en doorsturen naar de web-site

Extra toelichting
Goed bedrijf en zal iedereen aanbevelen om hier apparatuur te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Khalil72 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

no nonsense 30-05-2013

Algemene score

5,5

Gemak
bestellen vanuit je luie stoel

Service
slechte communicatie tussen afdeling bestellingen en afdeling bezorgen: Zowel schriftelijk als mondeling doorgegeven dat bestelling op bep. datum vanaf 12:00 uur geleverd zou moeten worden. Eerste de beste bevestiging ontvangst opdracht: Afleveren tussen 09:30 uur en 11:30 uur. Wederom contact opgenomen met Keukenloods om ze te herinneren aan mogelijke aflevermoment (niet voor 12:00 uur). Werd afgescheept met een opmerking in de zin van "neem maar contact op met de vervoerder"

Assortiment
ze hadden wat we nodig hadden

Aanbeveling
o.k.

Extra toelichting
Zie deelbeoordlingen

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 30-05-2013

Beste No Nonsense,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet tevreden bent.

Graag ontvang ik uw klant/ordernummer zodat ik bekijken wat er mis is gegaan.

Onze excuses voor het ongemak en ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg

Reageer

martjanne 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
lekker thuis winkellen

Aanbeveling
de prijzen zijn leuk en levering is goed

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

P. Minnaert 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Hele makkelijke website snel en overzichtelijk

Service
Bestelling was snel en precies op de datum zoals afgesproken.

Assortiment
Precies wat we zochten

Extra toelichting
Mooie en overzichtelijke site met een ruim assortiment. Service is prima en snel. Zeker de moeite waard als je voordelig apparatuur wilt hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rachel30 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle en goede levering: iets langer dan 1 dag van te voren weten hoe laat geleverd wordt zou iets handiger zijn misschien, maar ik begrijp dat dit ook weer meewerkt bij leveren binnen 1 dag.

Service
Klantenservice heeft ons geweldig geholpen: mijn complimenten!

Assortiment
Goed, sommige apparaten duurde het leveren wat langer dan verwacht (volgens site 1-2 dagen, realiteit een week).

Aanbeveling
Goede deal, goede service. Heb de winkel al aangeraden aan vrienden.

Extra toelichting
Ik heb de aankoop bij jullie als erg prettig en klantvriendelijk ervaren. Erg goede service. 1 ding wat verbetert zou kunnen worden: toen ik op de website zicht op "vrijstaande koelkasten" en toen klikte op de gewenste hoogte aan de linkerzijde van de site (178cm), dan kwamen in de volgende selectie de inbouwkoelkasten er weer bij. Daardoor had ik een verkeerde koelkast gekozen (denkend dat ik een vrijstaande had). Dit is uiteindelijk opgelost door andere toevalligheden (we hadden ons er bij neergelegd dat het mijn eigen schuld was, maar kregen een kapotte koelkast, deze is vakkundig geruild voor een ander van dezelfde prijs, maar voor een vrijstaande ipv inbouw). Ik zou aanraden om de site erop na te kijken dat binnen een gemaakte selectie verder zoeken mogelijk is, en niet dat je weer in het hoofdmenu terug komt zonder duidelijkheid. Verder niets dan complimenten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 30-05-2013

Beste Rachel,

Bedankt voor uw geweldige beoordeling en uw tip.

Ik heb even gekeken naar onze website naar aanleiding van uw opmerking. Als ik het goed heb begrepen, dan heeft u op de pagina vrijstaande koelkasten opnieuw op een categorie geklikt. Het klopt dat je dan inderdaad naar een andere categorie pagina gaat. In uw geval die van de categorie inbouw koelkasten van 178cm. Ik begrijp uw verwarring en ga kijken hoe we dit beter kunnen weergeven.

Onze excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet
J. Langenberg

Reageer

Renilda 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet shoppen is altijd ideaal

Service
Snelle levering en netjes binnen de aangegeven tijd

Assortiment
Teveel keuze Hahaha!

Aanbeveling
Door de snelle levering en vele leuze met goede aanbiedingen zeker een 9 waard! Aanbevelen is al gedaan !

Extra toelichting
Zeer snelle service met veel keus! Daarbij komt ook kijken dat wij een nieuwer versie hebben gekregen n.a.v wat we besteld hebben. Ook nog voor de prijs van de vaatwasser die eigenlijk besteld hebben. Dit noem ik goede service en klantvriendelijk. Planning is vriendelijk aan de telefoon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Uringa 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snelle communicatie, wel zat er al water in de vaatwasser?! Klopt dit?!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 30-05-2013

Beste Mark,

Bedankt voor uw review.

Het kan inderdaad voorkomen dat er een beetje water in de vaatwasser achterblijft. In de fabriek worden de vaatwassers uitgebreid getest. Er blijft dan vaak wat water in de leidingen en machine achter. Een beetje water in de vaatwasser betekend vaak dat u een kersvers model rechtstreeks uit de fabriek heeft gekregen.

Veel plezier van uw vaatwasser.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg

Reageer

zelkova 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site en ik zit op mijn eigen heerlijke stoel met schapenvacht.

Service
Vriendelijke, zakelijke mensen aan de telefoon gehad.

Assortiment
Uitstekend.

Aanbeveling
Jullie hebben wat ik zoek.
Maken op tijd een afspraak.
Brengen het op de afgesproken tijd.
Wat wil je nog meer?

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoKr 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles helder op de website. Alles is heel logisch opgebouwd. Er is eigenlijk niets wat ik niet snap.

Service
Meer dan goed. Kreeg een nieuwere afwasmachine voor dezelfde prijs omdat de bestelde niet op voorraad was. Zonder morren.

Assortiment
Ruime keuze. Niets mis mee.

Aanbeveling
Wij werden door familie attent gemaakt op de keukenloods. Wij gaan dat ook weer doen.

Extra toelichting
Ben blij met de keukenloods. Bezorging ging feilloos.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Superfries 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Sanders83 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

M.Pieters 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer volledige website waar ik alle vragen kon vinden.

Service
Uitmuntende service, bestelling van een vaatwasser gedaan op 2e pinksterdag. De dag erna s avonds geleverd. Ook nog een beter type gekregen omdat de andere niet op voorraad was voor het zelfde geld. Geweldig!!!

Assortiment
Volgens mij kun je hier echt alles vinden. Hebben ze het niet gaan ze het voor je regelen.

Aanbeveling
Gewoon een super winkel die begrijpt wat service is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. Graveland 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super makkelijk bestellen op een duidelijke site, ideale betalingsvoorwaarden.

Service
Bezorgservice geen 10 kan iets vriendelijker

Assortiment
Wat staat er niet tussen.

Aanbeveling
Het gemak, de snelheid, het assortiment .

Extra toelichting
Wijst voor zich denk ik....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tol1969 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, makkelijk om een bestelling te plaatsen.

Service
Laagste prijsgarantie gekregen en tevens luxer model ontvangen dan besteld, tegen het goedkooopste bedrag.

Extra toelichting
Super site, super prijzen en zeer vriendelijk en vlot personeel bij het ophalen van de vaatwasser. Ik kom zeker weer terug bij Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor Kruip 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Website makkelijk in gebruik en filteren: goede spec's.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

famduijs 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede website overzichteljk

Service
snel geholpen

Assortiment
ruim

Aanbeveling
zeker als iemand iets voor zijn keuken nodig heeft ga ik deze website zeker aan bevelen.

Extra toelichting
kortom ik ben zeer tevreden over jullie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcelw65 30-05-2013

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Van de Molen 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer duidelijke en eenvoudige website. Geen overbodige vragen hoeven in te vullen. Mogelijkheid van pinnen bij aflevering.

Service
Fantastische service. Oven volgende dag geleverd, opgegeven tijdsblok klopte precies.

Assortiment
Via andere websites vergeleken welke er te koop was, toen de keus bepaald was, kwam ik vrij snel qua prijs en service bij Keukenloods uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Suze1704 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De oven werd zonder problemen of gedoe afgeleverd op de gevraagde dag.

Assortiment
Ruime keuze uit alle merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews