Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16470 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 13 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2567 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willem de Hoop 11-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gode webside met veel informatie, tekening en specificaties

Service
bevestiging, faktuur en aflevering perfect in orde

Assortiment
ruim voldoende keus (bijna te veel)

Aanbeveling
Al aan anderen aangeraden !
snel, betrouwbaar en precies

Extra toelichting
Gewoon alles prima in orde, zeer professioneel en accuraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansens Sd 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
er werd een nieuwer en zuiniger alternatief aangeboden dan onze huidige (kapotte) koel/vries combi voor hetzelfde geld. zeer duidelijk en overzichtelijk

Service
gebeld of het alternatief echt helemaal hetzelfde was ivm inbouw. dat was zo, gelijk besteld aan de telefoon. bij aflevering was ook alles prima geregeld. de oude koelkast werd meegenomen.

Assortiment
uitgebreid, goedkoop tot duur, groot tot klein. prima.

Aanbeveling
makkelijk zoeken en bestellen, voordelig. uitstekende en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans v S 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website en duidelijk bestelproces.

Service
Onduidelijkheid over afspraak maken m.b.t. leveringsdatum: In de orderbevestigingsmail wordt vermeld dat er contact met je wordt opgenomen. In de compleetmeldingsmail wordt je gevraagd zelf contact op te nemen met de vervoerder.
Fijn is de mogelijkheid per pin te kunnen betalen bij aflevering.

Assortiment
Voldoende assortiment

Aanbeveling
Zie bovenstaande beoordelingen.

Extra toelichting
Fijne overzichtelijke website met ruim assortiment, veilige en makkelijke betalingsmogelijkheden, geleverd volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Dorine Mol 11-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk vanuit mijn stoel thuis besteld.

Assortiment
Omdat ik snel geleverd wilde hebben was de keuze beperkt en werd ik gedwongen de duurste te nemen terwijl op internet stond dat er ook goedkopere op voorraad waren.
Dat was wat vreemd.

Aanbeveling
Prima ik ben tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

D.goedhart 11-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima webshop,kwaliteit,service ect ect Gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn_177 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Snel kunnen bestellen

Service
Gemaild over een produkt, direct reactie, direct kunnen bestellen en kunnen afrekenen met de pin bij de bezorger.

Aanbeveling
Erg goed en snel geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annagem Holmer 11-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, complete informatie

Service
Op vrijdagavond besteld, maandag om 16.00 uur in huis!

Assortiment
Als zij het niet hebben, bestaat het niet.

Aanbeveling
Heb nieuwer model voor dezelfde prijs.

Extra toelichting
Zeer goede ervaring voor wat betreft onze eerste "grote" aankoop online.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ric66 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudige zoek- en sorteer functies helpen perfect met het vinden van het juiste apparaat.

Assortiment
Erg ruime keuze.

Aanbeveling
Heb inmiddels diverse aanbevelingen gedaan.

Extra toelichting
Mijn koel-vries combi had ik zo gevonden. Levering was netjes volgens afspraak, snel en goed. Betalen aan chauffeur met pin is een uitkomst.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ken Yu 11-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ken Yu 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter en Chantal 11-07-2013 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
in het begin was ik niet zo blij met de service en vragen die ik had werden niet goed beantwoord. toen ik weg wou gaan kwam simon naar me toe en heeft me super geholpen!! we zijn daarom ook zeer tevreden.

Service
werdt binnen een week geleverd. dus wij zijn nu heerlijk aan het koken

Aanbeveling
goed geholpen dus tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Anna1977wvc 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering, binnen de aangegeven levertijden op de dag na bestelling.

Assortiment
Een van de weinigen die de afwasmachine die we wilden hadden. Bij bestelling een upgrade naar een NOG ecologischer model voor maar minimale meerkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura09886543211 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miriam A. 11-07-2013 In de winkel gekocht
waddinxveen

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Irene.vp 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kwam via kieskeurig op de site van keukenloods. Het was makkelijk om via de site het product te bestellen.

Service
Dat de service goed was wist ik al. Heb recent ook een inductie kookplaat gekocht bij keukenloods. Was ook niets op aan te merken. Het maken van een afspraak verliep prima. De sms-jes met de tijd van levering zijn prettig.

Assortiment
Prima. Voldoet ruimschoots.

Aanbeveling
Geen slechte ervaring gehad dus Zou dat ook een ander vertellen.

Extra toelichting
Zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MelanieWante 11-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, waardoor je goed kunt kiezen.

Service
Afleverdatum en tijd super geregeld!

Assortiment
Genoeg keuze, fijne zoekmogelijkheid.

Aanbeveling
Goede prijzen, assortiment en service!

Extra toelichting
Top zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouw-en aann.bedr.martvanadrichem 11-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed te vinden op internet
goede website

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keus uit merken en types

Aanbeveling
goedkoper dan andere webwinkels

Extra toelichting
PRIMA

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Xhaflaire 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goede en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van den Wildenberg 11-07-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Bestellen en het wordt geleverd

Service
Genoeg mogelijkheden om persoonlijk contact te hebben via telefoon en mail.

Assortiment
Heel breed assortiment.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T van Veldhuizen 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
We zochten een stille en kwalitatief goede vaatwasser. We hebben hem nu een week ingebruik. Hij is heel erg stil.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nicolaas 2013 10-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk, zowel op locatie als via internet; goed bereikbaar en goede parkeermogelijkheden

Service
levering adequaat en volgens afspraak

Assortiment
uitgebreid assortiment, waarin vrijwel alle prominente merken aanwezig zijn

Aanbeveling
zie op vorige vragen gegeven motivaties

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik Emens Bouw & Metaal 10-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
kan het s,avonds bestellen
wordt thuis bezorgd
heb een redelijk goed overzicht op jullie site

Service
geen gebruik van hoeve maken

Assortiment
tot nog toe alles gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
prima site en niet te duur

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

botaha 10-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joshy 10-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Simpel zoeken en uitgebreide informatie

Service
Het gekozen product niet voorhanden maar kosteloos het naast hogere gekregen. Snelle levering waarbij je aangeeft welke dag en tijdstip het beste uit komt.

Assortiment
Ruim assortiment in veel prijsklassen en merken

Aanbeveling
De internet winkel heeft veel gebruikers gemak (simpel producten met elkaar vergelijken) en uitstekende service

Extra toelichting
Kwaliteit en service tegen de aller scherpste prijs. Wat wil je meer?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

smeesin 10-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
De apparatuur wordt niet naar boven gebracht. Ik had van te voren graag geweten dat de oven die ik bestelde meer dan 100kg woog want dan had ik er voor kunnen zorgen dat op de dag van levering er mensen aanwezig zouden zijn die de oven naar boven hadden kunnen tillen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Maarten935 10-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, handige vergelijking, eenvoudig en helder bestelsysteem

Service
Bij elke stap direct een email ter bevestiging, met zeer complete informatie. Plus zeer vriendelijke en kundige telefonische hulp voor aanvullende vragen.

Assortiment
Alles gevonden wat ik wilde hebben

Aanbeveling
Alles prima verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Visser 10-07-2013 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Langs de winkel geweest en de juiste voorlichting gehad. Toen meteen de bestelling geplaatst en de volgende dag werd de bestelling netjes op tijd afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keesfilius 10-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Supermakkelijk via de webshop besteld, alles heel duidelijk, correct en snel geregeld.

Service
supersnelle service en levering, kan niet sneller!

Assortiment
Gevonden wat we zochten voor een zeer goede prijs

Aanbeveling
Kan niet beter!

Extra toelichting
Wij hebben een oven via de webshop besteld. De volgende dag in huis op het afgesproken tijdstip, betalen aan de chauffeur, dat was super geregeld, en zeer snel. Zeker aan te bevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stichting Ons Trefpunt 10-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ja wat moet ik er van zeggen
het is heel gemakkelijk om bij jullie te bestellen.
en zeer scherp geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramon Talstra 10-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert en Roelie 10-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het product wat we zochten en vonden was makkelijk te vergelijken en de wijze van betalen was ook eenvoudig via de pin van de medewerker

Service
Binnen 24 uur na bestelling was de afspraak gemaakt en de bestelling en plaatsing uitgevoerd. Met goede begeleidende beschrijving van monteur. Buiten het verpakkingsmateriaal werd alles keurig meegenomen.

Assortiment
Veel merken en types aanwezig en snel leverbaar. keuze in alle prijsklassen

Aanbeveling
Ons bevalt het heel goed. Na meerdere bestellingen zijn we zeer tevreden. prijstechnisch en service goed

Extra toelichting
Bij een volgende bestelling betrekken we de keukenloods als eerste. Andere moeten maar bewijzen dat ze even goed zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

53Majanka 10-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles makkelijk te vinden.

Service
Je mailt en de volgende dag is het bestelde artikel bij je thuis

Assortiment
meer dan genoeg keus

Aanbeveling
geen poespas als je weet wat je wilt hier bestellen!

Extra toelichting
Al eerder hadden wij een vaatwasser besteld bij de Keukenloods met zeer goede ervaring dus was het meest logische gevolg dat het volgende product, een combi-oven, ook hier gekocht zou worden. Toch even rondgesnuffeld maar de Keukenloods kwam er toch weer als beste voor ons uit. Besteld om 18.00 uur en de volgende dag rond 12 uur in huis, geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miralove 10-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Uitgebreid assortiment, snelle service, netjes een sms met de levertijden en de nieuwe vaatwasser voldoet op dit moment zeker aan onze verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.A.L. Mulder 10-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het wordt bij je thuis gebracht en je kan zelf kiezen of je je oude apparaat wil laten meenemen en je nieuwe wil laten aansluiten.

Service
Helaas veel langer moeten wachten op de levering dan aangegeven op de site.

Assortiment
Compleet

Extra toelichting
Even moeten wachten maar verder uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Rien1948 10-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik kan hier zo naar toe rijden en gelijk meenemen wat ik nodig heb.

Service
Werden netjes en deskundig geholpen en spullen netjes mee in geladen.

Assortiment
Voor zover ik kon zien, al had ik maar 1 apparaat nodig is er volop keuze.

Aanbeveling
Het gevolg van het bovenstaande en goede prijs kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Verder niets meer aan toe te voegen, zie hierboven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wapper 10-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website

Service
Zowel per mail, chat als telefoon uitermate vriendelijke en proffesioneel te wordt gestaan. De medewerkers die ik heb gesproken hadden verstand van zaken en gaven een weloverwogen advies!

Assortiment
Keuze genoeg zou ik zeggen

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding

Extra toelichting
Ook de service via de montage service is prima verlopen. De monteur kwam op tijd en werkte netjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abe de jong 09-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het bedrijf is gewoon via de telefoon te bereiken en dat werkt gewoon perfect in tegenstelling tot veel andere bedrijven op het internet

Service
De behandeling is bijzonder prettig en de heren die bij mij kwamen waren prima. Prima omdat ze verstand van zaken hebben. Ze ruimen zelfs de troep op en nemen de oude vaatwasser mee zonder dat je dat hoeft te vragen. Dus een service die je tegenwoordig niet meer tegenkomt en zeker niet bij alle gerenommeerde bedrijven.

Assortiment
Prima ruime keuze en dat is voor mij voldoende...

Aanbeveling
Zou een ieder aanbevelen om een apparaat te bestellen omdat je prima wordt behandeld.. Door een stukje deskundigheid. .....

Extra toelichting
Door De behandeling en de antwoorden die je krijgt geen grootspraak maar gewoon antwoorden op de vragen die je stelt perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jojo10 09-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede service vis telefoon en mail, gemak van internet en voordeliger

Service
gratis bezorgen, altijd antwoordt gekregen op vragen

Assortiment
alles kunnen vinden wat ik zicht voor onze nieuwe keuken groot assortiment

Aanbeveling
ben uitermate tevreden over de service, assortiment, klantvriendelijkheid

Extra toelichting
Ben erg blij met de service van Keukenloods, bezorgen wanneer het mij uitkomt, betaalgemak, nette bezorger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lexan 09-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemak en vergelijken

Service
afspraak is afspraak

Assortiment
Veel vergelijkings materiaal

Aanbeveling
Ik kan ze alleen aanbevelen,kopen moeten ze zelf doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R1972 09-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
afspraken worden nagekomen, telefoontje toen de vaatwasser binnen was, behulpzame medewerkers.

Assortiment
ruim voldoende keus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RVerh 09-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Weinig tijd nodig voor een bestelling. Overzichtelijke website. Goede keuze m.b.t. bezorgen, afhalen.

Service
Snelle afhandeling vragen en afhandeling bij afhalen.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment op de website.

Aanbeveling
Tip Top behandeling en assortiment.

Extra toelichting
Makkelijk te bestellen, snelle afhandeling en grote keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kyra59 09-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
binnen 2 dagen geleverd

Assortiment
uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim53 beers 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk, fraaie webwinkel, uitbebreid, gebruiksgemakkelijk

Service
Uitstekende kennisgeving constant, persoonlijke benadering tijdens leveringsafspraak

Assortiment
Zeer uitgebreid en gevarieerd, voor iedere beurs is er wat.

Aanbeveling
zie vorige motivatie

Extra toelichting
Zeer tevreden over de gehele contact- en leveringsperiode.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

raats001 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijke zoekmachine

Service
5 voor 9 besteld, 's middags om 15:00 uur geleverd dezelfde dag

Assortiment
alle merken aanwezig

Aanbeveling
snel en handig en goed betaalbaar

Extra toelichting
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark Fanchamps 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kogeva 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Heester 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website waar je makkelijk kan vinden wat je zoekt.
De spullen konden gepind worden bij aflevering.
Het gehele proces werd begeleid met aanvullende e-mails en sms.
Prima service.

Service
Ben in Roosendaal geweest en werd daar prima te woord gestaan.
Ook de producten die wij kochten zijn snel en correct geleverd. Niets dan lof.

Assortiment
Heb gericht gezocht in de winkel na eerst de website bezocht te hebben. Zeer concurrerende prijzen. Genoeg keuze.

Extra toelichting
Samengevat, een prima internetbedrijf met showrooms waar je professioneel te woord word gestaan en met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam juli 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
genoeg apparaten om uit te kiezen. goed gerangschikt

Service
werd snel gebeld om de afleveringsdatum vast te stellen

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
ja, vanwege goede ervaring

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

willem vd sande 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel geleverd op afgesproken tijd

Service
goed

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
goed tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Wolters 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
We hebben 3x onze bestelling veranderd, medewerkers bleven vriendelijk

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Mooie prijzen, mooie artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews