Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joost schouten 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website was duidelijk, het product gemakkelijk te selecteren.

Service
Geen telefonisch contact gehad met de winkel, de levertijd was kort. alles sprak voor zich.

Assortiment
assortiment was ruim voldoende. prijs was prima

Aanbeveling
prettige selecteren van het product, ruime keus snelle levering

Extra toelichting
Het winkelen is prettig, levering snel, montage ging prima, wat een minpuntje is bij de montage, is dat het band dat onder de kookplaat geplakt wordt, niet goed kleeft. Nadeel van de website is dat er niet op rekening gekocht kan worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

r.venhuizen 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het bestellen ging super makkelijk en dus snel!

Service
Prima service.

Assortiment
weet ik niet goed. Ik kreeg 'opdracht' van mijn op 'deze' te bestellen. Ik heb dus niet verder gekeken naar het assortiment.

Aanbeveling
Prettig winkelen, makkelijke betaling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

laag keppel 19-09-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
goede service, en goede info

Assortiment
goed assortiment,leuke showroom

Aanbeveling
goede advies en goede service en leuke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Otto1967 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel gevonden wat ik zocht.

Service
Keurig volgens afgesproken procedure geregeld.
Apparaat op afgesproken tijd bezorgd

Assortiment
genoeg keus in het door mij benodigde artikel

Aanbeveling
Reeds vaker besteld bij
Keukenloods en steeds zeer tevreden.

Extra toelichting
Prima webwinkel met keurige afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.C. van Leersum 19-09-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed bereikbaar, vervolgens iets uitkiezen en gelijk meenemen. Gemakkelijker kan het niet.

Service
Apparaat naar de auto gebracht en ben geholpen met intillen. Denk dat de rest van de service ook wel goed zit.

Assortiment
Ruimschoots

Aanbeveling
Ik heb al mensen naar de keukenloods toe gestuurd.

Extra toelichting
Gewoon een goede zaak met vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben en niet met praatjes aankomen. Kom graag bij jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

C.G van Hulst 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je stoel selecteren van het product wat je wilt

Service
Thuis bezorgd en oude apparaat mee teruggenomen.

Assortiment
Heel erg uitgebreid en volgens mij is op dit gebied er alles te vinden.

Aanbeveling
Ik ben niet zo'n reclame maker, maar dit is zeker aanbevelenswaardig

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sagem c5-2 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel overzichtelijk en zeer makkelijk je product vinden

Service
netjes info gehad over levering

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
als het goed is dan vertel ik dat door :)

Extra toelichting
super website veel keuze en zeer overzichtelijk en keuze zat, levering super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter van ooijen verbouw 19-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
klantcontact is erg goed afspraken worden nagekomen

Assortiment
ruim en overzichtelijk

Aanbeveling
goede ervaring mag je altijd delen toch

Extra toelichting
goede service zelf nadat er iets was misgegaan werden de afspraken direct weer nagekomen en het probleem opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l.mathijssen 19-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
uitstekend geholpen en te woord gestaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F.H. Blom 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Naar een van de winkels of erg makkelijk te bestelen via internet.

Service
Top service

Assortiment
een zeer ruime assortiment

Aanbeveling
aan een ieder die een nieuw apparaat nodig heeft.

Extra toelichting
Makkelijk te bestellen en zeer snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda Ulehake 19-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bellen en bezorgen.Zeer snel
en gemakklijk.

Service
Prima op de hoogte gehouden
over bezorging.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Heel overzichtelijke site
en goede service

Extra toelichting
Zijn zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob Petter 19-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed uit te zoeken op de site

Service
vriendelijk en goede uitleg aan de telefoon

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
zie het antwoord, gemak van de site,juiste service en uitleg

Extra toelichting
Keurig en perfect geholpen zocht een speciale koelkast voor een bestaande keuken, hier gevonden met hulp van de verkoper, vlotte bestelling en betaling en bezorgging, ook het plaatsen van de koelkast perfect gelopen! Dus in 1 woord goed geholpen en zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carla 68 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eerst op internet gekeken en daarna in de winkel Gaanderen bestelling geplaatst.

Service
We hadden eerst een andere vaatwasser uitgezocht, maar we kregen het advies om toch voor een andere te kiezen met een goede en duidelijke reden waarom.

Assortiment
Keuze te over. van bekend en onbekend merk. en dan nog vele soorten van een merk. en veel op voorraad. vandaag bestellen morgen in huis.

Aanbeveling
Goede duidelijke website. En keurige goede vriendelijke behandeling in de winkel.

Extra toelichting
Top winkel gaan er de volgende keer weer heen als we iets van keuken apparatuur nodig hebben of wasmachine. Ik zag in de winkel dat die ook verkocht werden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tevredenmens 19-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
uitkiezen en bestellen, dan thuis bezorgd. hoe makkelijk wil je het hebben.

Extra toelichting
prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maikel35 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Telefonische bestelling. Onderhandeling over de prijs mogelijk.

Service
Na wachten op de emailbevestiging kwam deze niet. Bleek een vergissing te zijn geweest. Gelijk na bellen is de bevestiging verstuurd.

Assortiment
Volgens mij kun je alles bestellen wat er deze branche te koop is.

Aanbeveling
Gemak bestelling, korte wachttijd, levering volgens afspraak

Extra toelichting
Een goede koop bij een ervaren handelaar.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

otw188 19-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze in assortiment

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Zie bovenstaande argumenten. Voorts scherpe prijsstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim de bruijne 19-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na even gebeld te hebben en het oude type vaatwasser genoemd te hebben kreeg ik precies te horen welke vaatwasser ik nodig had. deze gemakkelijk besteld

Service
goede uitleg, mooi op tijd bezorgt tussen een bepaald tijdsdeel, de oude machine werd zonder problemen mee retour genomen.

Assortiment
zeer ruim en is het er niet dan kan men er wel aankomen

Aanbeveling
goede ervaring dus doen

Extra toelichting
Een winkel waar je de apparatuur ook kunt ophalen je betaald gemakkelijk bij aflevering aan de chauffeur en dat kan ook via de pin. oude apparaat wordt mee terug genomen en afgevoerd zonder bijkomende kosten. gratis bezorgen en qua prijs lekker scherp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorus 64 19-09-2014 In de winkel gekocht
Nederweert.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op jullie site alles bekeken, daarna naar het filiaal in Nederweert gegaan en daar met uitstekende uitleg alles besteld.

Service
Alles volgens afspraak verlopen. Ralph Steyvers heeft ons uitstekend geholpen. Punt van aandacht: kopje koffie.

Assortiment
Thuis alles uitgezocht en in het filiaal naar de producten gekeken. Laagste prijsgarantie nagekomen.

Aanbeveling
Goede uitleg. Vriendelijk,kennis van zaken, dus indien nodig aanbevelenswaardig.

Extra toelichting
Ik ben tot nu toe zeer tevreden. Over service en eventuele gebreken kan ik nog niets zeggen, omdat het vandaag pas allemaal aangesloten wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.h.de winkel 19-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoud van bestellen.
Levering volgens afspraak.

Aanbeveling
Gunstige prijs.
Betrouwbare indruk.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

primaa 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kunt het vanuit huis bestellen

Service
je word goed geholpen aan de telefoon en het word aan huis geleverd

Assortiment
er is voldoende keuze

Aanbeveling
prima service en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Senne23 19-09-2014

Algemene score

4,5

Gemak
De communicatie verloopt stroef nadat een en ander mis is gegaan. Er lijkt sprake van slechte communicatie in de interne keten en adviseur geeft aan dat de monteur het wel oplost. De monteur doet erg zijn best en draagt oplossingen aan. Maar niet alles is oplosbaar door de monteur. Kost ons zelf veel tijd en frustratie om eea opgelost te krijgen.

Service
Als het eenmaal misgaat lijkt het proces niet te keren.
De nazorg en oplossingsgerichtheid laat te wensen over en komt weinig professioneel over.

Aanbeveling
Dit is de 2e keuken die we bestellen via keukenloods. Bij de eerste keuken waren we zeer te spreken over de service, vandaar dat we nog een keer een keuken hier besteld hebben. Deze keer gaat echter alles mis bij de levering en communicatie waardoor de keuken is fases geplaatst wordt en we overal achteraan moeten gaan. 5 weken na plaatsing is de keuken nog steeds niet klaar.

Extra toelichting
Bij het plaatsen van de keuken lijkt sprake te zijn van de wet van Murphy. En als het eenmaal misgaat wordt het niet adequaat opgelost, hetgeen ons veel tijd, vrije dagen en frustratie heeft gekost hetgeen met een goede (interne) communicatie bij de keukenloods voorkomen had kunnen worden.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 19-09-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat de wet van Murphy bij u van toepassing is.

Helaas kan ik onder de naam Senne23 geen order in ons systeem vinden. Kunt uw uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg. Ik ga dan uitzoeken voor u wat er precies is misgegaan en hoe we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Alvast onze excuses voor het ongemak en ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

k. gorter 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gratis bezorging, en de oude machine meteen retour.

Service
vlotte en goede adviezen.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
vooral de laage prijzen zijn redenen genoeg.

Extra toelichting
Ik ben blij met deze aankoop, en zal in de toekomst vaker als eerste naar de keukenloods terug gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bernadette3003 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De winkel zit bij mij vlakbij, wil toch altijd graag een product zien en uitleg krijgen voordat ik koop, bij keukenloods perfecte service tegen internetprijzen!

Service
Heldere uitleg, geen broodje aap verhaal, maar no nonsens verhaal

Assortiment
Ruim voldoende keuze uit diverse keukenapparatuur

Aanbeveling
Daar ik heel vriendelijk als serieuze klant benaderd ben en goed geholpen ben bij het nemen van een besluit.
Bovendien weet je bij de keukenloods dat je nooit teveel betaald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Wind 19-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer makkelijk om te bestellen

Service
duidelijk en makkelijke communicatie

Assortiment
grote keus

Aanbeveling
vertrouwde organisatie

Extra toelichting
zal er zeker opnieuw een bestelling plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BobbieV 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op de site een goed overzicht met daarnaast een klantenservice, top

Service
Goed en correct telefonisch te woord gestaan en snelle levering

Assortiment
Genoeg keuze in prijs en kwalieit

Aanbeveling
Een zaak waar je snel en correct te woord wordt gestaan, naast een overzichtelijke site

Extra toelichting
Gewoon top! Site is overzichtelijk, een echte plus is de klantenservice die je kan bellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan-Paul 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig te bestellen via internet

Service
Telefonisch goed advies gekregen.

Assortiment
Ruim voldoende keus en scherpe prijzen

Aanbeveling
Eenvoudig te bestellen, aflevering wordt goed afgesproken, scherpe prijzen, en goed advies, telefonisch goed bereikbaar.

Extra toelichting
Eenvoudig te bestellen, aflevering wordt goed afgesproken, scherpe prijzen, en goed advies, telefonisch goed bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MSaskia 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat duidelijk omschreven en is makkelijk vindbaar

Service
Bij vragen: gewoon bellen. Je wordt netjes te woord gestaan en men zorgt dat de vraag die je hebt duidelijk beantwoord wordt.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt in je keuken.

Aanbeveling
Al vele malen besteld. Telkens perfecte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. De Roode 19-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Vanwege het gemak en voordelig

Extra toelichting
Zeer overzichtelijke site en voordelig aanbod.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

HansVhv 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, eenvoudig en snel live communiceren met medewerkers via chat of telefoon ook mogelijk

Service
Correcte afhandeling van begin tot levering. Zelfs, nadat ik zelf met de vervoerder een afspraak over de levering gemaakt had werd dit ook per email nogmaals door keukenloods bevestigd.

Assortiment
volgens mij is alles leverbaar op het gebied van keuken apparatuur.

Extra toelichting
Helemaal tevreden. Geen suggesties voor verbetering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeeWeeZed 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Meedenken en creatief.

Assortiment
ruime keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wies 1 18-09-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Via website

Service
Tel ook goed bereikbaar en inf gekregen

Aanbeveling
Geen klachten

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Annick65 18-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Supersnelle levering

Service
Goede en duidelijke service

Assortiment
Royale keuze

Aanbeveling
Goede ervaring, zal hem en heb hem al bij meerdere aanbevolen

Extra toelichting
Goede prijs en kwaliteitsverhouding! Zal in de toekomst snel weer bestellen bij keukeloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hstam65 18-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Gewoon service zoals je dat verwacht (duidelijke site, heldere communicatie over aflevering, goeie advisering bij telefonisch contact).

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j.ekeren 18-09-2014 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
kun in de showroom het product zien en daar bestellen

Service
wanneer het niet op voorraad is wordt het met spoed geleverd en het oude product mee teruggenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

haas 11 18-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Snel geholpen, goede uitleg gebruik apparaat/goede kennis van de verkoper.

Assortiment
Voldoende keus uit assortiment

Aanbeveling
Vriendelijk geholpen en goede kennis van zaken. Snelle levering en plaatsing van de apparatuur.

Extra toelichting
Goede bereikbaarheid, gratis parkeren voor de deur. Prima service en vriendelijk personeel met de juiste kennis van zaken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

wilel 18-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed beschreven wat je koopt, bestellen gaat makkelijk en je hebt het de volgende dag in huis

Service
Aflevering aan huis was prima. Nette jongen, erg vriendelijk.

Assortiment
Erg ruime keus, prima prijzen

Aanbeveling
Zie bovenstaand!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annemariestraver 18-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk je product uitzoeken op een zeer overzichtelijke website.

Service
Doordat het type vaatwasser, dat wij hadden besteld niet meer op voorraad was, kregen we zelfs een duurder type, de opvolger van de vaatwasser van onze keuze, top!

Assortiment
Er is een ruime keuze binnen een bepaalde productgroep.

Aanbeveling
Alles ging heel soepel én snel, terwijl de vaatwasser ook nog het goedkoopst was bij Keukenloods. We hadden hem de volgende dag al in huis, super!

Extra toelichting
Goede, snelle service, alles naar wens, alle vragen goed beantwoord. Ik zou zeker weer iets kopen bij Keukenloods!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dionne stappers 18-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Meteen duidelijkheid over order, levering etc

Service
Zelf de levertijd geven ze door per mail, hoef je t zelf niet op te zoeken

Assortiment
Heel compleet

Aanbeveling
Veel keus en goede service

Extra toelichting
Veel keuze, goede service en vriendelijk personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jamadada 18-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en makelijk een produkt selecteren naar je eigen wens. Duidelijke omschrijving. Direct zien of iets op voorraad is en vlotte afhandeling.

Service
Betaling bij levering en top dat de oude machine weer mee terug genomen wordt.

Assortiment
Van elke prijsklasse wel wat te vinden. Bovendien scherp geprijsd.

Aanbeveling
Alles is prima geregeld en omschreven.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden met de vaatwasser. Maandagmiddag 16.30 gegoogled en kwamen uit bij deze vaatwasser. Niet te duur maar wel uitstekende specificaties. 17.00 uur besteld en de volgende dag draaide hij al de eerste vaat. Oude gratis mee retour, je hebt er geen omkijken naar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riean 18-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vriendelijk advies, prima website.

Service
De dag na de bestelling geleverd.

Aanbeveling
Snel, goed en makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henriette assink 18-09-2014 In de winkel gekocht
nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed overzicht

Service
men denkt mee met de klant

Assortiment
vele merken en modellen

Aanbeveling
breed assortiment , met goed merken tegen goede prijzen

Extra toelichting
Dus voor je een beslissing neemt over keuken - en apparatuur , bekijk eerst de site van de keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Raoul 72 18-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede beschrijving bij de apparatuur zodat je zelf een makkelijke keuze kan maken. Alle apparatuur mooi op volgorde van prijs, enz.

Service
Even een belletje gepleegd en direct correct antwoord en nuttig advies gekregen.

Assortiment
Veel aanbod in de webshop meer dan andere webshops waardoor de keuze veel breder is.

Aanbeveling
Zeer tevreden over de webshop, levering en de service!

Extra toelichting
In zijn geheel is de webshop zeer overzichtelijk opgezet met een bredere keus aan apparatuur dan menig andere webshop. Vragen worden direct beantwoordt en geven nuttig advies. Aflevering is zoals afgesproken snel en je hoeft niet de hele dag thuis te zitten om op je pakje te wachten maar geven een datum en tijdsperiode op wanneer het bezorgd wordt. Betaling kan op allerlei manieren. Dus gemak aan huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jack2014 18-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Telefonische probleemloze afhandeling. Alles snel kunnen regelen en kunnen bestellen.

Service
Zeer servicegerichte klantbenadering. Ik had voor een zelf op maat te maken aanpassing aan de keuken iets nodig wat normaal in de winkel aanwezig moest zijn, maar ik kon dat kleurstaal direct lenen voor een tijdje.

Assortiment
In mijn geval niet van toepassing. Zij konden direct leveren wat ik nodig had.

Aanbeveling
Zie andere antwoorden. Alles snel en correct afgehandeld.

Extra toelichting
Vanwege de prijs bij Keukenloods uitgekomen. Over de hele linie zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M120574 18-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Verwarring in over levering.
Indien bij leverancier op voorraad is niet echt een levertijd.
Op orderbevestiging staat dat je gebeld voor een afleverdatum, maar in een ontvangen mail moet je zelf bellen?? Ook moeilijk om duidelijke afspraak te maken over levertijd. In tijdbestek van 2 uur is erg lastig plannen als je kinderen van en naar school moet brengen/halen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Patrickvanw 18-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heb niets hoeven doen, koelkast werd geplaatst

Service
Goed contact via de telefoon en afspraken nagekomen

Aanbeveling
Goede ervaring!

Extra toelichting
Goede snelle service en een goede prijs!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

vdKlamp 18-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer duidelijke website met voldoende filters om snel tot de juiste keuzes te komen. Bestelling was zonder veel moeite geregeld.

Betalen is ook mogelijk bij aflevering en hoeft niet voor af.

Service
De keukenloods is zeer snel in het beantwoorden van mails en denken goed mee. En je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling.

En een besteld apparaat die niet meer leverbaar was werd zonder meerprijs vervangen voor een een type duurder.

Ook het uitstellen van onze levering i.v.m. opleveren van onze nieuwbouw woning was geen probleem.

Assortiment
Niet het volledige assortiment van Siemens is te koop via de webshop. Ik had in eerste instantie wel belang bij de studio line van Siemens.
Maar de keus is ruim voldoende voor een zeer scherpe prijs.

Aanbeveling
Ik heb al meerdere mensen in mijn omgeving aanbevolen om eens bij de keukenloods te gaan kijken. Veel keus en een goede prijs.

Extra toelichting
We hebben de keukenloods als zeer prettig ervaren. Ze bieden veel keus in een duidelijke website en de apparaten zijn scherp geprijsd. Omdat we in 1x alle keuken apparaten besteld hadden kon er nog een scherpere prijs worden gegeven. En een besteld product wat niet meer leverbaar was werd kosteloos vervangen voor een type hoger/ duurder/ beter. Omdat de oplevering van ons huis werd uitgesteld kon ook de uitlevering van onze bestelling zonder probleem worden verzet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E. la Faille 18-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
We werden prettig geholpen. Er werd uitgezocht welk type inbouwkoelkast we nodig hadden, ter vervanging van onze oude koelkast. We hoefden niet verder te zoeken.

Service
Zie bij "Gemak"

Assortiment
Alles bleek te leveren te zijn.

Aanbeveling
Ik ben tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bolliewop 18-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon per internet

Service
wordt netjes op tijd gebeld en krijg en sms van de leverings datum /tijd

Assortiment
er is voldoende keus en een goede prijs kwaliteit verhouding

Aanbeveling
snelle levering,goede prijs
klant vreindelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.J. Litjens 18-09-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke site en snelle levering

Service
Na levering met breuk in glas is er binnen twee dagen nieuwe geleverd.

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Geen klachten tot op heden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

ElizabethI 18-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon, prima te vinden

Service
Aardige mensen toen ik tel. contact zocht en alles prima afgeleverd

Assortiment
Er zal heus wel ergens een grote voorraad zijn, maar bij Keukenllods was het meer dan voldoende

Aanbeveling
Ze waren (en waarschijnlijk zijn) gewoon de goedkoopste met een groot assortiment en vriendelijk en behulpzaal personeel

Extra toelichting
zie bovenstaande antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews