Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

D.Kolk 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
wat eenvoudig juiste product te vinden en te selecteren op levertijd / prijs

Service
prima telefonische informatie mbt opvragen vd levertijd op de leverdag

Assortiment
ruime keuze uit diverse koelkasten die we zochten

Aanbeveling
zeker aanbevelen vanwege prijsniveau en korte levertijd

Extra toelichting
prettig dat je tot s'avonds laat kan bestellen en vlgd dag geleverd wordt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

angela kloosterman 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zer eenvoudig te bestellen en goede details

Service
Niet nodig gehad

Assortiment
Precies de zeepdispenser gevonden die we nodig hadden

Extra toelichting
Kwamen voor onze zeepdispenser bij keukenloods terecht, zeer eenvoudig te bestellen en de levertijd was goed!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

erik 1972 16-06-2014

Algemene score

7,2

Gemak
makkelijk te bestellen

Service
gewoon goed

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
zeer snel en makkelijk

Extra toelichting
lekker makkelijk en niet te duur

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Gaskookplaat 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede en duidelijke website.snelle levering

Service
op tijd bezorgd en omruilen was geen probleem. Goed contact met de vervoerder. Enige mindere was, dat ik niet meteen een bevestiging kreeg van mijn omruiling.

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

beavos 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Het is makkelijk om te vinden, werd nog gebeld dat ik een frame teveel besteld had en vlotte levering. Kortom goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blender 1 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
In alle opzichten prettig zakendoen met de keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

23kame 16-06-2014

Algemene score

8,5

Gemak
Alles was simpel en duidelijk.

Service
Levertijd boven verwachting.

Extra toelichting
Ik heb het rechtstreeks besteld,dus kan ik geen oordeel over de winkel geven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

gerda1212 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima online te bestellen0

Service
Geleverd wat besteld was, envriendelijk aan de telefoon

Assortiment
Keus genoeg inhetgeen ik wilde bestellen

Aanbeveling
Niets negatiefs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

LadaNiva 16-06-2014

Algemene score

8,0

Extra toelichting
goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JanHendrikK. 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
nadat de keuze was gemaakt was het bestellen een fluitje van een cent.

Service
de bestelling is supersnel geleverd. betalen bij aflevering is ideaal zeker als je de leverancier niet kent.

Assortiment
we hebben gericht gezocht. hadden daardoor ook geen andere opties/merken/types nodig.

Aanbeveling
alles is uitstekend verlopen. zijn zeer tevreden.

Extra toelichting
We zijn zeer tevreden over de geleverde BBQ. Het product is precies zoals we verwachtten, is supersnel geleverd, achter het huis neergezet. We hoefden zelf alleen nog maar te betalen ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sasvs 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke website alles goed te vinden.

Service
perfect hadden een scheur in een pannendrager van het fornuis, 1 mailtje en er werd meteen een nieuwe toegestuurd!! als dat geen service is.

Assortiment
alles voor je nieuwe keuken is aanwezig. zonder problemen!

Aanbeveling
prima service, prima assortiment, gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge van der Heijden 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
even bellen, en product werd besteld

Service
Bij afhalen was er zelfs iemand die product in mijn auto zette!

Assortiment
er is alles wat je maar kunt bedenken

Aanbeveling
altijd - gemak, dichtbij, goede service

Extra toelichting
ben zeer tevreden over mijn aankoop en de snelle service van medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Steenhoek 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website

Service
je krijgt de service die je verwacht, transportplanning wordt prima gecommuniceerd

Assortiment
ruim assortiment in diverse prijsklasses

Aanbeveling
Positieve ervaringen delen wij graag

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeannette1955 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
het gemak van on line bestellen vind ik helemaal geweldig, ik ben invalide dus kom niet zo gemakkelijk de deur uit. En pinnen kan bij aflevering of cash betalen, dus dat is ook gemak. En gemak dient de mens

Service
de service vind ik ook geweldig, ik heb een paar keer telefonisch contact met Robert en Justin gehad en ze hebben me prima geholpen.

Assortiment
jullie hebben een ruim assortiment heb ik op de pc gezien en dat is altijd prettig natuurlijk.

Aanbeveling
In hoge mate natuurlijk, ik heb tegen al m'n vrienden en bekenden gezegd dat ik een keramische kookplaat van Keukenloods heb.

Extra toelichting
Het gemak, de service en het assortiment is goed dus wat wil een mens nog meer. Omdat ik invalide ben kom ik nooit bij dergelijke winkels, dus dit was voor mij een uitkomst en als ik nog eens een dergelijk apparaat nodig heb weet ik waar ik moet zijn. Bij Keukenloods dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Triko 16-06-2014 In de winkel gekocht
zaandam

Algemene score

8,3

Gemak
Alles in 1 overzichtelijle winkel

Service
Alles kon geregeld worden zonder extra moeite en of haken en ogen....

Assortiment
Duidelijk

Extra toelichting
Goede service snele aardige medewerkers verstand van zaken.... Top

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk Molenaar 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vrijdagavond gebeld, kon de vaatwasser zaterdag al afhalen

Service
Keurig en snel geholpen

Assortiment
Voldoende keus uit div. merken

Aanbeveling
Dat gun je iemand anders ook z'n goed behandeling

Extra toelichting
Prima geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

olivier12345 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de website is heel duidelijk je hoeft er niet lang op te zoeken! Zeer gebruikers vriendelijk!Ook het maken van een afspraak met de monteur is Super simpel en makkelijk en zo gedaan!!!

Service
is werkelijk top!

Assortiment
is ruimschoots voldoende ... er is keuze genoeg!

Aanbeveling
zeker zullen we dat doen bij familie vrienden en kennissen en collegae!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny van Schaik 16-06-2014 In de winkel gekocht
amsterdam zuid oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Scherpe aanbieding

Service
Prima te woord gestaan in de shop

Assortiment
uitgebreid en luxe

Aanbeveling
Gewoon mooie winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nikkii11 16-06-2014

Algemene score

7,5

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

-Esther- 16-06-2014

Algemene score

2,2

Gemak
Het is heel gemakkelijk om hier iets te bestellen, maar je weet van tevoren niet of je daadwerkelijk hetgeen gaat ontvangen dat je hebt besteld.

Service
Onze inbouwkoelvriezer was op en ik ben op zoek gegaan naar een nieuwe exemplaar van hetzelfde merk. Gevonden bij Keukenloods, bij de levertijd stond 1 á 2 dagen indien op voorraad bij de leverancier, ik heb eerst even gebeld om te vragen of de koelvriescombi op voorraad was, dat bleek geen enkel probleem. Ik heb dan ook de koelkast besteld, bij het bestelformulier heb ik geschreven dat als de koelkast niet op voorraad was, ik graag nog even overleg wilde. 2 dagen later werd ik gebeld om een bezorgdag af te spreken. Toen kwam de dag van levering, ik heb onze oude koelkast buitengezet en toen de nieuwe werd bezorgd, werd de oude meegenomen. Nadat ik heb betaald en de chauffeur heb uitgelaten, zie ik een ander merk op de verpakking van onze koelkast. De chauffeur was nog bezig en ik heb aan hem gevraagd of mijn bestelling wel klopte. Op zijn advies keek ik op de bon en daar stond dat dit de luxere opvolger was van de koelkast die ik had besteld. Ik was verbaasd, er wordt zonder overleg een ander artikel bezorgd. Ik heb heb typenummer van de koelkast gegoogeld en niet alleen was hij bijna overal veel goedkoper tot (€ 130) dan de koelkast die ik had besteld, het bleek ook nog eens een A+ en dat terwijl ik een A++ had besteld. Ik heb contact opgenomen met de Keukenloods. De medewerker zei eerst dat dit een veel betere koelkast is, dus dat ik heb geboft. Bovendien vertelde hij dat dit ook een A++ koelkast was, op de bon stond dit ook. Op mijn bezwaar dat de koelkast volgens de fabrikant een A+ koelkast is, gaat de medewerker niet in, hij stapt er overheen en zegt dat mijn informatie niet klopt. Ik kan een korting van € 92,00 ontvangen omdat de koelkast elders veel goedkoper is. Ik besluit er nog even over na te denken en bel een kwartier later terug. De tweede medewerker biedt nog meer korting en benadrukt dat dit dat wel een A+ en geen A++ koelkast is, maar dat die paar 'eurootjes' per jaar niet veel uitmaken. Ik besluit de koop te ontbinden.

Assortiment
Ik vind het moeilijk om dit te beoordelen. Ik kreeg een compleet ander artikel en de koelkast die ik wilde bestellen bleek niet te leveren.

Aanbeveling
Absoluut niet. Ik heb 3 dagen zonder koelkast gezeten, heb al het eten weg kunnen gooien, moest in allerijl op zoek naar een andere koelkast en heb mij enorm geërgerd.

Extra toelichting
Dat de koelkast niet leverbaar bleek kan gebeuren en dat is niet zo erg, dat er echter zo maar, zonder enig overleg een vervangend artikel wordt geleverd, dat niet eens aan dezelfde specs voldoet, kan absoluut niet. Geen enkele medewerker heeft zijn excuses gemaakt of gezegd dat het vervelend voor ons is. Dat is misschien nog wel de grootste shock. De desinteresse en het feit dat men op de bon heeft gezet dat het hier wel om een A++ koelkast gaat, onbegrijpelijk en stuitend.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 16-06-2014

Beste Esther,

Ik heb uw order bekeken en ik hoopte dat ik zou vinden dat u geen gelijk had, maar helaas voor ons heeft u helemaal gelijk.

In uw order is alles misgegaan wat er mis kan gaan.

Het is dan wel achteraf en na een slechte review, maar onze excuses hiervoor.

Bij navraag bij AEG blijkt de geleverde koeler inderdaad geen A++ te zijn en deze had nooit zonder overleg als alternatief aangeboden mogen worden. De specificaties op onze site heb ik meteen aangepast.

Omdat u eten heeft weg moeten gooien maken we 30 euro naar u over om u te compenseren.

Nogmaals onze excuses.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Michel Exel 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is overzichtelijk en makkelijk te bestellen.

Service
Er ging met de bestelling niet
helemaal correct, maar ik werd per e-mail op de hoogte gehouden en telefonisch netjes te woord gestaan!

Assortiment
Ruime keuze en kwalitatief hoogwaardige producten

Aanbeveling
In ruime mate, internetwinkel komt afspraken na,callcenter medewerkers nemen tijd voor zijn klanten en correcte aflevering

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over deze de keukenloods, wat ze beloven komen ze na.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van de Vlasakker 16-06-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemak dient de mens en dat is hier wel op het juiste adres.

Service
Na alle uitleg wordt de bestelling geplaatst en alles verder door keukenloods geregeld zoals het afleveren met een bevestiging via sms en mail voor de juiste datum en tijd.

Assortiment
Wat niet in de keukenloods vooradig is kan toch besteld worden want de informatie van het betreffende apparaat hebben ze wel in huis.

Aanbeveling
Ons is het prima bevallen de verkopers zijn vriendelijk nemen de tijd en zijn zakendeskundig wie wil dat niet!

Extra toelichting
Heb mijn duidelijk mening al gegeven. Had nog nooit van de keukenloods gehoord maar zal door deze ervaring haar zeker vaker bezoeken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tommie de hond 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In de winkel bestellen en geen bezorg kosten

Service
Netjes geholpen volgens afspraak stond de koeler klaar en er werd geholpen om de koeler in de auto te zetten.

Assortiment
bijna alles hebben ze er

Aanbeveling
Service en assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remcoq 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Verkoper wist na opgeven van de maten van het inbouw apparaat direct welke wel en niet zou passen. Daar werd een selectie gemaakt en goed en duidelijk uitgelegd hoe de apparaten werkte. voor en nadelen.

Assortiment
Er was een geruime keus uit de apparaten die wij zochten.

Aanbeveling
Winkel is overzichtelijk en verkopers zijn goed op de hoogte van de apparaten.

Extra toelichting
Prima winkel met kundig personeel om je aankoop te vergemakkelijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Sarina0206 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk besteld & belaald

Service
Goed niet nodig geweest om te bellen. Product was ook snel geleverd!

Assortiment
Ruime keus gas op glas

Aanbeveling
Goede prijs en goede kwaliteit

Extra toelichting
Ik zou zeker nog een keer iets bestellen mogt ik iets nodig hebben en zal ook zeker de winkel aanraden. Ik heb verder niks op aan te merken het was gewoon allemaal goed zoals het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Roefs 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede communicatie via internet en de telefoon

Service
snelle bezorging en erg vriendelijke chauffeur

Assortiment
ik had erg veel keus

Aanbeveling
de afwikkeling gaat super
en bestellen is makkelijk
en niet duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moza 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Duidelijke website, snelle reactie en snelle levering, top!

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

J. Kist 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed telefonisch overleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alextine 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
winkel in Gaanderen prima te bereiken met goede parkeermogelijkheid!
Heel goed assortiment en wat mij aangaat hele goede persoonlijke service. Er werd alle tijd vrijgemaakt en ik kon nog blijven lunchen ook!!

Assortiment
Ik kon kiezen uit meer dan voldoende materialen!

Aanbeveling
aanbevelen door mijn uitstekende ervaring!

Extra toelichting
in alle opzichten voortreffelijke Keukenloods!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gary1640 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Product kwam binnen op afgesproken levertijd, tot nog toe werkt het goed. Een paar vragen die ik voorafgaand aan dat tijdstip had werden ook goed beantwoord door de zeer goed bereikbare servicedesk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy Simon 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker vanuit thuis bestellen, gewoon super !

Service
Telefonisch besteld, super service.
Levering ook super..

Assortiment
Groot assortiment, als je het hier niet kunt vinden dan ligt het toch aan jezelf

Aanbeveling
We hebben onze ervaring al met heel veel vrienden en familie gedeeld...
Wij raden keukenloods bij iedereen aan.

Extra toelichting
Zeer tevreden met de afhandeling, ook wat heel erg fijn is dat bij de chauffeur kunt pinnen, zodat je niet met geld in huis hoeft te zitten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.sonnega 16-06-2014 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

BW Kuiper 16-06-2014

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Ik ben tevreden met de aankoop tot nu toe. Maar voordat het zover was.... In eerste instantie heb de kookplaat besteld via de site van keukenloods. De volgende dag werd ik gebeld, kon toen telefoon niet opnemen, heb teruggebeld en men wist niet waarvoor men had gebeld.(slordig) De volgende dag weer teruggebeld en toen wist met mij te vertellen dat de kookplaat niet meer leverbaar was!! Terwijl dit niet bij de bestelling zichtbaar was..... Dit klopt natuurlijk niet! Uiteindelijk de bestelling kunnen plaatsen bij een filiaal van keukenloods, waar de plaat nog wel leverbaar was. Dit wist men mij overigens bij het hoofdkantoor van keukenloods niet te vertellen.... Al met al verdiend de on-line bestelling niet de schoonheidsprijs, website is absoluut niet 'up to date'

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 16-06-2014

Beste BW Kuiper,

Bedankt voor uw bestelling en vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent.

Als ik dit zo lees verdient de online bestelling inderdaad geen schoonheidsprijs.

Onze site wordt echter elk uur via synchronisatie met alle filialen 'up to date' gehouden.

Graag ontvang ik uw ordernummer op info@keukenloods.nl wat er in uw geval mis is gegaan.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

nomejema 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alle modellen naast elkaar vergelijken

Service
goed gesprek aan de telefoon en hadden ook gelijk een oplossing

Assortiment
heb geen modellen gemist

Aanbeveling
gemakkelijk en een snelle sevice

Extra toelichting
we hebben nog een aantal apparaten op ons lijstje staan waarvan de levends duur om is dus binnen kort ook aan vervanging toe zullen zijn we gaan deze ook bij u op de site opzoeken. we zijn tevreden makkelijk te bestellen op je vraag een goed antwoord wij zijn tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

irene plat 15-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merle1 15-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering, goede service, vriendelijke telefoniste, blijf zo doorgaan, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zuigertje 757575 15-06-2014

Algemene score

4,0

Service
Geen vriendelijke man. Ik voelde me juist opgelaten en niet koning te rijk of iets. Snap er niks vsn. De afzuigkap zit dan ook nog in de doos hier. Koolstoffilter geannuleerd omdat we toch een pijp naar buiten willen. O dan krijgt u geen wk voetbal. ???????

Aanbeveling
Niet. Sorry, maar kwam geen pakje boter kopen. Ik wilde informatie hen op goed geluk de kap gekocht maar had.em net zo goed online kunnen kopen ergens want ik weet nu nog niks.

Extra toelichting
Geen leuke ervaring sorry. Hoop iemand te vinden die het aan wil sluiten voor me en dat ie dan goed werkt en ik er nog blij van kan worden.

Review criteria:

Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 16-06-2014

Beste heer/mevrouw Zuigertje,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet tevreden bent.

Helaas kan ik onder bovenstaande naam geen order in ons systeem vinden. Ik ben echter zeer benieuwd in welk filiaal u de afzuigkap heeft gekocht.

De klant hoort inderdaad koning te zijn!

Kunt u uw gegevens sturen naar info@keukenloods.nl zodat ik kan bekijken in welk filiaal u geholpen bent en door welke verkoper.

Graag hoor ik van u.

Alvast onze excuses namens Keukenloods.nl

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

J. v. Dam 15-06-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg eenvouding om het product in de omvangrijke Winkle te zien en selecteren. Vervolgens met groot gemak thuisbezorgd. Klasse!!

Service
Zonder enig aandringen antwoord op alle vragen met duidelijk advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjaak huisman 15-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
binnen een dag in huis

Service
na een bel weer een nieuwe en nog wat van de prijs af ook . Mijn magnatron was gevallen met inbouwen . maar is nu hele maal goed. nog bedankt er voor.

Assortiment
heel veel keuzen

Aanbeveling
een groot assortiment en een hele goede service en mensen die met je mee denken

Extra toelichting
in een woord geweldige zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berkeved 15-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Op afgesproken tijd geleverd door aardige vakman, jongeman, die de vaatwasser ging plaatsen, maar een collega nodig had met een speciale boor om een groter gat in de achterwand van de keukenkast te maken.
Binnen een paar uur kwamen twee andere jongemannen , uiterst beleefd en aardig en maakten alles snel voor elkaar, ze sloten de machine aan, stofzuigden de keukenvloer en namen alle verpakking mee. Mij zeer tevreden achterlatend met de nieuwe vaatwasser.

Aanbeveling
Prima assortiment, duidelijke informatie

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Danny123456 14-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke66 14-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het bestellen gaat heel makkelijk en de keuze om bij aflevering of via ideal te betalen vind ik het prettig

Service
duidelijke mail met bezorgtijd en de levering was keurig binnen de tijd.
De oude vaatwasser is meegenomen ondanks dat deze nog niet buiten stond!

Assortiment
voldoende keuze in verschillende prijsklasse

Aanbeveling
ben gewoon heel tevreden!

Extra toelichting
Duidelijke informatie, makkelijk bestellen, snelle reactie/ bevestiging na bestellen en keurige en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerbrouwers 14-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Do62 14-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
je kan naar de winkel,of op internet bestellen.

Service
word thuis gebracht en evt een monteur erbij

Assortiment
had alleen interesse in quooker

Aanbeveling
goede service en duidelijke uitleg al verschillende vrienden op de hoogte gesteld van jullie bestaan(ikzelf en mijn ouders hebben gekocht)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.M.G Vriens 14-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer Goed

Service
Zeer Goed

Assortiment
Zeer Goed

Aanbeveling
Zeer Goed en Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hansastra2014 14-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Fijn

Service
Profesioneel

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Betrouwbaar en goed personeel beloofd en komt na netjes geplaatst

Extra toelichting
Goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 22 14-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In winkel goed geïnformeerd zodat wij thuis de beste keuze konden maken

Service
Alles netjes thuisbezorgd

Extra toelichting
Zijn zeer tevreden over de keukenloods. Goed geïnformeerd over de aangekochte producten en vriendelijk personeel. Zal keukenloods zeer zeker aanbevelen aan familie en vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra91 14-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ontvangen info is tijdig en juist.

Service
Vandaag besteld en morgen geleverd. Vriendelijke bezorger!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Almanda 14-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel besteld, goede website, duidelijk en overzichtelijk

Service
Geweldig snel en hoes was niet leverbaar op dat moment en werd direct nageleverd. Prima service!

Assortiment
Erg veel te krijgen.

Extra toelichting
Erg fijne service, ook telefonisch contact erg vriendelijk en correct en ze doen wat ze zeggen.Echt geweldig. Al aangeraden aan vrienden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kleine 62 14-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews