Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

famkeijser 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Prima winkel doen wat ze beloven en aan de servicedesk weten ze ook waar ze het over hebben al met al een prima zaak en zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Havemankeukenmontage 18-06-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Makkelijk en snel en voorraad. Toppie voor. Havemankeukenmontage

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RJ8386 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super!

Service
Duidelijk! Vooraf telefonisch, een dag van tevoren een sms met de tijd en perfect op tijd!

Aanbeveling
Absoluut!

Extra toelichting
We zijn erg blij met onze oven die we via jullie gekocht hebben. We zullen daarom zeker bij jullie terug willen komen wanneer we meer spullen nodig hebben in de toekomst bij de aankoop van onze nieuwe keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Payamm 18-06-2014

Algemene score

7,2

Extra toelichting
Bij bezorging werd de koelkast midden in de woonkamer neergezet en vertrok de bezorger vervolgens. Op de vraag of er geholpen kon worden bij neerzetten van koelkast werd afwijzend gereageerd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

willemsen1967 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ine46 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, vergelijk mogelijk. Door dezelfde kernwoorden te gebruiken kan het nog beter.

Service
De volgende dag geleverd. Tijd te volgen op internet.

Assortiment
Weet ik niet goed. We zochten een afwasmachine. Volgende keer misschien eens verder kijken.

Aanbeveling
Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick 1939 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geboekt via internet en er werd direct de andere dag een bezorg afspraak gemaakt

Service
De koelkast werd op keurig de plaats gezet die we aanwezen

Assortiment
Ruime keuze uit wat we zochten

Aanbeveling
Dit was de eerste voor ons kennismaking met Keukenloods.
Kan en zal het ook andere aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

welder57 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel bestellen en levering wordt prima afgeleverd

Service
waneer je ergens mee zit wordt er snel actie ondernomen verder prima bereikbaar via mail

Assortiment
eigenlijk te groot om een keuze te maken maar dat maakt het wel prettig winkelen en je keuze maken

Aanbeveling
als zeer goed

Extra toelichting
over het algemeen tevreden buiten het feit dat een artikel niet direct leverbaar is maar daarvan wordt ik wel goed op de hoogte gehouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arnold hendriks 18-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

V Ruiter 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk te bestellen en snelle levering

Service
Keurig in de keuken afgeleverd en kon bellen hoe laat het geleverd werd

Assortiment
Veel keus in stoom ovens

Aanbeveling
Dat wij zeer tevreden zijn en concurerenden prijzen gewoon goed!!!

Extra toelichting
Overal tevreden over en de oven is SUPER111

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans van Den Berk 18-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Makkelijke en gebruiksvriendelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Ik ben100% tevreden

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Rina54 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacq64 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
vanuit de stoel bestellen, goed overzicht.

Service
vriendelijk, behulpzaam en snel

Assortiment
ruime keuze goed overzicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eric987 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Producten overzichtelijk en goed toegangkelijk

Service
Goede service. duidelijk, vriendelijk

Assortiment
wat we wolde hebben was aanwezig

Aanbeveling
Scheeld i de prijs en goede overzichtelijk keuze. Vriendelijke personeel.

Extra toelichting
Zie hier boven. Niets dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chrissy62 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Internet

Service
Netjes afgeleverd

Assortiment
Bijna alles te koop

Aanbeveling
Vandaag besteld morgen geleverd en niet duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fransje S 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Site is handig

Service
10 is voor God

Assortiment
geef nooit een 10

Aanbeveling
Zou ik zeker aanbevelen

Extra toelichting
goede communicatie en men komt afspraken na

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvette S. 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Prima website, uiteindelijk heb ik telefonisch besteld.

Service
Een mens aan de telefoon! En een gewoon telefoonnummer waar je niet extra voor hoeft te betalen! En iemand neemt gewoon op zonder dat je eerst een heel menu moet doorlopen!

Aanbeveling
zie bovenstaande

Extra toelichting
We hadden het model koelkast al uitgezocht, we wilden 'm alleen nog aanschaffen. Ik wist dat dit een echte winkel was, geen goedkope keten zoals BCC, en de prijs was hetzelfde. Bij de Keukenloods stond een gewoon telefoonnummer en geen betaalnummer en dat sprak mij aan. Later in het proces bleek dat er aardige en deskundige mensen opnamen. Het bestellen en bezorgen is allemaal vlot verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Nonhebel 18-06-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles in 1 concept

Service
Vriendelijke en deskundige hulp.

Assortiment
Uitgebreid assortiment; alles ook online te bekijken.

Aanbeveling
Zekerheid, snelheid en bekwaamheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edelang 18-06-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon goed gevoel bij de produkt informatie.

Service
vriendelijke manier contact met klant

Assortiment
ruime keuze.

Aanbeveling
goeie prijverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

killaars dre 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk te regelen via internet

Service
volgens afspraak afgeleverd

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
prima internetwinkel.
volgens afspraak levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f loots 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
binnen enkele minuten heb je je product gevonden en besteld.

Service
er wordt zeer snel gemailed dat alles binnen is en gebeld voor levering

Assortiment
zeer ruime keus

Aanbeveling
zie de bovenstaande beoordelingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Wiltschut 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles staat duidelijk op de site vermeld en als je vragen heb worden deze vakkundig en snel beantwoord..

Service
voldoet aan zijn afleverings- condities ..

Assortiment
ruime keuze om uit te zoeken voor een hele goede prijs

Aanbeveling
zeer tevreden over het product wat wij hebben gekocht en werd volgens afspraak geleverd...voor aankomst werd er een telefoontje gedaan dat men onderweg is..

Extra toelichting
wij zijn zeer tevreden , en de prijs-/kwaliteit verhouding van de producten zijn heel goed. ook met de aflevering van ons product waren wij tevreden, deze was prima op tijd en goed ingepakt voor transport welke met een zeer beleefde bezorger die voor aankomst opbelde dat hij onderweg was..werd bezorgd en hij nam ook het kapotte witgoed mee...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Meupelenberg 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kinderlijk eenvoudig om je bestelling te plaatsen nadat je een keuze hebt gemaakt uit het ruime aanbod.

Service
Een bestelde kookplaat bleek niet binnen de gestelde tijd leverbaar. Een medewerker bood ons een duurder exemplaar aan voor de prijs van de bestelde kookplaat. Deze hadden we binnen 2 dagen in huis! Topservice!

Extra toelichting
Supershop waar zelfs sevice voor de online klant voorop staat. Kunnen veel webshops een voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moter 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede voorlichting en goed geholpen

Assortiment
veel verschillende apenraten dus kon je kiezen

Aanbeveling
omdat de prijs en kwalitijd goed is

Extra toelichting
we werden goed geholpen en het product word gratis thuis bezorgt op de tijd en dag dat ons uit kwam

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

IvanL 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Venmans 18-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

michiel63 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
goede web site

Service
super snelle levering conform afspraak.

Aanbeveling
een van de goedkoopste, telefonisch bereikbaar

Extra toelichting
boven verwachting

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Renata Moi 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Thuis bestellen op je eigen tijdstip

Service
duurder type oven gekregen voor prijs van goedkoper type

Assortiment
ruime keuze voor elke prijs een artikel te vinden

Aanbeveling
op pinkstermaandagnamiddag besteld en de volgende dag op afgesproken tijdstip keurig afgeleverd

Extra toelichting
Zeer goede ervaring met dit bedrijf!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ad 60 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
niet de deur uit hoeven voor een nieuwe koelkast

Service
's-avonds om 8 uur besteld, de volgende dag om 14.00 uur in huis en de oude koelkast netjes mee terug genomen.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Snelle service en lage prijs

Extra toelichting
Binnen 1 dag koelkast geleverd, niet vooruit betalen maar pinnen bij levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iguana625 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Theo de Valk 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janedoe 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het is een duidelijke overzichtelijke site , met veel informatie bij de producten , wat echt n plus punt is . verders is het een gemak om iets te bestellen en te betalen

Service
na aanleiding van mijn mail een snelle reactie terug . en met het bellen een vriendelijke medewerker aan de lijn .een plezierige ervaring

Assortiment
een groot assortiment , ik was op zoek naar een vaatwasser . te kies en te keur , plus een handige vergelijker wat de keus uiteindelijk heeft geholpen

Aanbeveling
goede producten , goede en vriendelijke service , en een goede prijs , wat wil je nog meer

Extra toelichting
ik vind keukenloods een fijne site om je spullen aan te schaffen , niet duur , goede vriendelijke service , en een brede keus in goede producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno Wieggers 18-06-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees krom 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vanuit huis bestellen en overleg per telefoon is reuze handig

Service
vragen worden snel en correct beantwoord bezorging vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
wat hebben ze niet?

Extra toelichting
mijn ervaringen maken dat ik deze aanbeveling met een gerust hart kan doen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wwdegroot 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vandaag bestellen en morgen in huis, dat klopt.

Service
Ze houden zich aan de afspraken.

Assortiment
Ruime keuze en een goed vergelijk met andere aanbieders.

Aanbeveling
Goede ervaringen!

Extra toelichting
Belangrijk om van beloftes op aan te kunnen. De oude koelkast zou meegenomen worden, maar bij de levering van de nieuwe koelkast was er geen plaats meer in de auto. de volgende dag kwamen ze speciaal om de oude koelkast op te halen. bedankt hiervoor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie Pepermolen 18-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Dhr. wind 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub Kanters 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
via internet gemakkelijk je keuze maken

Service
via telefoon op vriendelijke manier advies krijgen

Assortiment
via internet gemakkelijk vergelijkingen en keuze maken

Aanbeveling
ben blij de keuze voor keukenloods gemaakt te hebben en zal jullie zeker bij bekenden aanraden.

Extra toelichting
De oven wekt nog altijd naar behoren en ik mag hopen dat hij dat nog lang mag doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vankampen 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruim opgezet

Service
Goede voorlichting en hulp

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Al mijn apparatuur daar gekocht voor goede lage prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellemarie 18-06-2014 In de winkel gekocht
Roosendaa Borchwerf
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik heb niet via internet gekocht, maar wel opgezocht. Daarna heb ik de winkel bezocht.

Service
Ik ben uitstekend geholpen en goed geadviseerd in de winkel. ook de bezorging was perfect en boven verwachting.

Assortiment
ik heb alles kunnen vinden wat ik wilde

Aanbeveling
Vooral voor doe-het-zelvers is dit een geweldige zaak. In voorkomende gevallen zal ik u zeker aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C.Sanders 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima bereikbaar en goede terugkoppeling en informatie over leveringstijd en betaalgemakdoor de mogelijkheid van mobiel pinnen

Service
Goede service: afspraken nakomen en goed informeren

Aanbeveling
Van aankoop tot levering is alles goed en op tijd verlopen.

Extra toelichting
Zoals vermeld is alles goed verlopen vanaf het moment dat ik op de site kwam tot de uiteindelijke plaatsing

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

naam 379 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
alles goed te vinden,mag nog iets overzichtelijk

Service
prima, alles zoals het hoort

Aanbeveling
zie bovenstaande antwoorden,tevens goede prijs

Extra toelichting
goede prijs,snelle levering,afwikkeling prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

aw de roo 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
had geen geld genoeg in huis ,chauffeur nam zonder morren bestelling mee terug om opnieuw afspraak te maken

Assortiment
heeft veel keus...niet alles maar dat heeft nimand denk ik dus een 9 waard

Aanbeveling
zeer makkelijke en snelle keus en gratis bezorgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

san12345 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Handig online besteld

Service
Personeel bracht zware doos naar mijn auto. Top.

Aanbeveling
Prima..

Extra toelichting
Handig via internet besteld. Opgehaald in de winkel. Fijn personeel, goeie service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees87998 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, goede mogelijkheden voor persoonlijk contact

Service
Goede afspraken en doen wat is beloofd

Aanbeveling
Inmiddels al aanbevolen aan meerdere bekenden :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L_inda 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen was gemakkelijk en verliep soepel, ook het inplannen voor de bezorging

Service
Goed geholpen door de klantenservice, duidelijke info over levering

Aanbeveling
Prima ervaring, aanrader voor iedereen die op zoek is naar producten voor een scherpe prijs waarbij niet wordt ingeleverd op de service.

Extra toelichting
Prima ervaring, aanrader voor iedereen die op zoek is naar producten voor een scherpe prijs waarbij niet wordt ingeleverd op de service. Hier kunnen veel webwinkels iets leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miep20 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk zoeken op de site.

Service
Super service, goede communicatie en vlotte levering. Ook met de transporteur verloopt het heel soepel.

Assortiment
Ze hebben tot nu toe wat ik nodig heb en ook nog voor een scherpe prijs. Kortom zeer tevreden

Aanbeveling
Goede ervaringen moet je altijd met anderen delen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Heleenscheffers 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer grote keuze en gemakkelijk te vinden op de site

Service
'S avonds besteld en de volgende ochtend in huis. De oude vaatwasser werd gelijk weer meegenomen. Super

Assortiment
Zeer grote keuze in inbouwvaatwassers.

Aanbeveling
Wij zijn zeer tevreden en raden de Keukenloods zeker aan iedereen aan.

Extra toelichting
Ideaal. Tegen een zeer scherpe prijs hadden we de vaatwasser al de volgende dag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John - Etten-Leur 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk overzicht en filteropties.

Service
Goede nagekomen leveringafspraken

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Is anoniem 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik vond het erg lang duren voordat er geleverd werd.

Service
De mannen die hem kwamen plaatsen waren zeer netjes en volledig in hun uitleg.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews