Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22615 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1965 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tijmen1965 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Keus genoeg en makkelijk tebestellen en voor eventuele vragen over het apparaat krijgt je snel antwoord.

Service
snelle bezorging

Assortiment
Keus genoeg ,zit altijd wel iets boor jou bij

Aanbeveling
Snelle bezorging en vertrouwd.

Extra toelichting
Als ik weer iets nodig hebt kijk ik eerst op internet mij keukenloods.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

maik37 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kon niet rechtstreeks op artikelnummer zoeken. heb artikel namelijk al een keer eerder besteld.kreeg geen resultaat.

Service
goed, kon gewenste aflever week invullen, maar kreeg niet meteen reactie dat dit niet haalbaar was. later via mail wel weer.

Assortiment
nog niets tegen gekomen wat niet leverbaar is.

Aanbeveling
tevreden over levering en nette prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

trinidad1 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Wij kregen een betere aanbieding aangeboden dan wat wij wilde bestellen voor de zelfde prijs. Dat is te minste meedenken met de klant.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Snelle Levering voor een mooie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Hol-Bouter 26-03-2015

Algemene score

8,7

Gemak
Product makkelijk te vinden.

Service
Zeer goed, ook telefonisch stond men ons goed te woord.

Assortiment
Wat ik nodig had was snel aanwezig.

Extra toelichting
Makkelijk, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem Zwiers 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vooraf alles te bekijken op internet en op zondag open.

Service
Vriendelijk en deskundig personeel. Snelle levering en bovendien gratis thuisbezorging.

Assortiment
Veel keuze en bij niet voorradig een tip voor een alternatief apparaat. Een leuke bijkomstigheid was de Dagdeal, scheelde in ons geval toch weer een

Aanbeveling
Juist de combinatie van deskundig en niet opdringerig personeel maakt de keuze makkelijker

Extra toelichting
Vriendelijk en deskundig personeel, een prijsverhouding die heel gunstig ligt t.o.v. de reguliere winkel. Waar dan ook nog bij komt de snelle levering, het gratis bezorgen en een bezorgdienst die snel en goed werk levert. Nu de tweede keer hier iets gekocht en ben er heel tevreden over. Een leuke bijkomstigheid was de Dagdeal, scheelde op onze aankoop toch weer een paar tientjes. Voor een volgend apparaat gaan we zeker eerst weer bij Keukenloods kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pobric 26-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Super en betruibaar!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hills Box 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed contact en duidelijke afspraken!

Service
Direct een bevestiging per mail, levermoment en mobile pin en retour nemen oude oven

Assortiment
zeer veel keus in merk en type!

Aanbeveling
zeer goede ervaring!

Extra toelichting
Goede en snelle actie voor aankoop nieuwe oven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L.korthals 26-03-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sem69 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig via de site

Service
Service is snel en correct zoals het zich hoort.

Assortiment
Meer dan voldoende.

Aanbeveling
Aan iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. Lekkerkerk 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ideaal via internet besteld en betaald

Service
keurig binnen 5 werkdagen afgeleverd zoals van te voren aangegeven

Aanbeveling
Snel, goed, goedkoop.

Extra toelichting
K Had snel een nieuwe afzuigunit nodig, hier was de Siemens het goedkoopst! Inclusief de verzendkosten zelfs! Ideale site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annet66 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heldere website!

Service
Uitstekende service! Duurder apparaat geleverd voor de lagere prijs. Garantie was nodig op defect van een rekje in de vaatwasser. Snel en probleemloos opgelost. Gratis zak vaatwastabletten ontvangen voor review. Prettig allemaal. Dat maakt zo' n aanschaf leuk!

Assortiment
Veel keus!

Aanbeveling
Alles prima en snel geregeld. En een lage prijs!

Extra toelichting
Helemaal tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marije 1976 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke site en als je nog vragen hebt, is de klantenservice goed en goed bereikbaar.

Service
De levering kwam zo snel mogelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer ze kwamen. Ze kwamen precies als afgesproken en de mensen die mijn afwasmachine hebben ingebouwd, waren vakkundig en vriendelijk!

Assortiment
Veel!

Aanbeveling
Snelle levering en goede afhandeling volgens afspraak

Extra toelichting
Snelle levering en goede afhandeling volgens afspraak. Belangrijk vond ik ook dat de mannen die de afwasmachine hebben ingebouwd, vakkundig, secuur en vriendelijk waren maar ook de boel netjes achterlieten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeer blije klant08 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit huis prima de vaatwasser uitgezocht en besteld en dag later in huis

Service
Dag later de vaatwasser, keurig optijd melding wanneer hij afgeleverd word en keurig naar binnen gebracht en oude meegenomen!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Alles prima, snel en perfect verzorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique53 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles gemakkelijk te vinden op internet met duidelijke beschrijving en bij vele producten reviews. Ook zijn de producten gemakkelijk te vergelijken zodat je in één oogopslag de verschillen ziet.

Service
Alles wordt gratis geleverd op de afgesproken tijd. Levertijd is erg kort.

Assortiment
Zéér uitgebreid assortiment. Meestal is het product op een andere plaats niet goedkoper te krijgen.

Aanbeveling
Heb deze zaak al bij diverse mensen aanbevolen.

Extra toelichting
Als ik keukenapparatuur nodig heb, kijk ik eerst bij de Keukenloods. Zéér uitgebreid assortiment voor de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Hennekens 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online ruime keuze.
Duidelijk met maten en prijzen.
Dus geen verrassingen!

Service
Duidelijke afspraken omtrent leveren.
Levering stipt op tijd en chauffeur was zo vriendelijk om alles in de schuur te zetten.
Perfect geregeld

Assortiment
Zoveel merken, prijsklassen.
Zoiets vind je niet bij een andere keukenzaak

Extra toelichting
Super en stipte service, duidelijke website, en ruime keuze. Top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lisa van Gorp 26-03-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel keuze uit apparattur, showroom redelijk dichtbij, oude apparatuur meegenomen

Service
Goed beriekbaar, leveting op afgesproken tijd, nette cauffeur

Assortiment
Geen beperkingen opgemerkt

Aanbeveling
Goede service, uitgebreid assortiment tegen serpe prijs

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koelec 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Levering de volgende dag. Pinnen bij chauffeur. Dus niet eerst vooruit betalen.

Service
Er was een klein defect. (Hoge fluittoon) Keukenloods heeft direct een service call bij Bosch aangemaakt. Monteur kwam snel en heeft defect verholpen.

Aanbeveling
Ik heb de luxere opvolger gekregen van de machine die ik bestelde voor dezelfde prijs!

Extra toelichting
Snelle levering voor laagste prijs en heel goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans g 58 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
goede uitleg over product,niet opdringerig,kan rustig kijken,en product op voorraad,had ik niet verwacht.echt klantvriendelijk

Assortiment
ruim aanwezig wat wij zochten[combimagnetron]wij konden dus goed vergelijken ,wat prijs en kwaliteit betreft.

Aanbeveling
klantvriendelijk,ruim assortiment wat formaat winkel betreft en snel leverbaar.

Extra toelichting
prima filiaal niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Steenhuis 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanaf de keukentafel onder het genot van een kop koffie een juiste keuze kunnen maken binnen het assortiment van Keukenloods. Via Kieskeurig.nl de weg naar Keukenloods gevonden. Echt een prima routing.

Service
Tijdens de bestelling van de vaatwasser telefonisch geholpen waarmee de bestelling door een telefonische verkoopmedewerker op prettig wijze werd ondersteund. Tevens zeer tevreden over de wijze van aflevering en het kunnen afvoeren van de oude vaatwasser. Oprecht tevreden over de verkoop en levering!

Assortiment
Het assortiment van Keukenloods lijkt wel oneindig en nodigt, nu we de weg naar deze site hebben gevonden, uit om regelmatig te 'neuzen'.

Aanbeveling
We hebben de winkel zelfs al aanbevolen aan een buurman die eveneens de vaatwasser defect heeft. Met het doorsturen van de link van Keukenloods, lijkt een aanschaf van zijn nieuwe vaatwasser bij Keukenloods aannemelijk. Onze prettige ervaring dragen we naar anderen op enthousiaste wijze uit.

Extra toelichting
We zijn oprecht tevreden over Keukenloods. Prima site, klantvriendelijk en perfecte levering. Ons volgend apparaat zal met deze ervaring zeker hier worden gekocht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OjvD 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Goede communictie, alleen levertijd was iets langer dan verwacht.

Assortiment
Genoeg keuze. Duidelijke spec

Extra toelichting
Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

klus 2015 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alleen inparkeren is moeilijk.

Service
snel geholpen

Assortiment
voldoende ruim

Aanbeveling
prettig geholpen. ruime keus en leuke afprijzingen. Is mij aanbevolen door een andere zzp-er

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

VeronicavH 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de site konden wij gemakkelijk zien om wat voor product het ging en gemakkelijk bestellen

Service
Werd netjes van te voren per mail aangegeven wanneer het product geleverd werd en het werd ook netjes in de keuken afgeleverd.

Aanbeveling
Wij hebben geen klachten. Prijs en tot nu toe de kwaliteit staat goed in verhouding. Service ook goed dus zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Wij hebben geen klachten. Prijs en tot nu toe de kwaliteit staat goed in verhouding. Service ook goed dus zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

draisma 25-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
het overzicht op de site

Service
Na een verwarring over het leveren alles goed opgelost.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
niet

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ineke 61 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je kunt makkelijk een bestelling via internet plaatsen. ook in de winkel was dit geen probleem

Service
Daags naderhand was de bestelling al binnen dus super service

Assortiment
Ruim assortiment in hetgeen wij zochten

Aanbeveling
alleen maar possitieve ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank & Angelique 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
prima uitleg, no nonsens.

Assortiment
gewoon goed.

Aanbeveling
gewoon prima!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jan de Louw 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk thuis uitzoeken via internet. overzichtelijke website

Service
goed op afspraak bezorging. Ook goede garantie

Assortiment
ruim

Aanbeveling
goede ervaring bij twee aankopen

Extra toelichting
prima geregeld alles

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tevreden Friese Klant 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Oplossingsgericht en snelle actie

Aanbeveling
Tevreden met product en service

Extra toelichting
Tevreden met product en service

Review criteria:

Goed

Reageer

Amisscamp 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Lekker makkelijk je hoeft de deur niet uit

Service
Heel goed

Assortiment
Bijna alles

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

ergun68 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Opzoeken, bestellen en betalen gaat zonder problemen.

Service
Ik heb snel advies gekregen over de geschikte maten van magnetron die voor mij van toepassing is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk en Olga Vos 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je stoel kunnen regelen dat een product bij je wordt geleverd tegen een goeie prijs en goeie service

Service
Uitstekend

Assortiment
Veel merken, veel op voorraad

Aanbeveling
goeie site, hele goeie begeleiding en service

Extra toelichting
Keukenloods ervaren wij als professioneel. goeie producten tegen goeie prijsstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john 6217 25-03-2015

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gemakkelijk gevonden

Service
Snelle levering binnen 24 uur.
Verder afwachten. In toekomst problemen zijn

Extra toelichting
Zeer veel keuze De prijs is zeer scherp En genoeg producten in verschillende klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Siegers 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima

Service
Prima

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Altijd

Extra toelichting
Alles zowel tefonische informatie, bestellen en bezorging perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lamens 25-03-2015

Algemene score

9,0

Gemak
goede communicatie en een uitgebreide Web Site

Service
keurige bezorging en op de afgesproken tijd bezorgd

Assortiment
er is voldoende aanwezig om een goede keus te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Kn1 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
winkel was netjes en overzichtelijk

Service
we werden netjes te woord gestaan, niet opdringerig, maar beleefd en personeel had alle tijd voor je

Assortiment
er is heel veel keuze , zodat je altijd wat vindt naar je gading

Aanbeveling
Door de nette en snelle service en uitgebreid assortiment heb ik meerder vrienden naar de keukenloods verwezen, die ook geslaagd zijn in hun aankoop

Extra toelichting
Zeer nette en snelle service Bekwame personeel die alle tijd voor je hebben, maar niet opdringerig je wat proberen te verkopen, zodat je je op je gemak voelt. Ruime keuze we komen hier beslist weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

polypost47 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen gaat makkelijk via de website, ook snel contact en duidelijke info via chat en telefoon.
Groot assortiment, dus veel keuze.
Scherpe prijzen

Service
Levering snel en op de afgesproken tijd. Vriendelijke en behulpzame bezorger.

Assortiment
Breed assortiment, en toch snel te vinden wat je zoekt

Aanbeveling
Eigenlijk niets op aan te merken, goede ervaring

Extra toelichting
Keukenloods heeft een uitstekende web-shop. Breed assortiment, goede product info op scherm en/of via chat en telefoon. Scherpe prijzen, snelle levering, vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold de Best 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Uit het enorme aanbod, mijn selectie gemaakt en gevonden wat ik wilde. Betaling bij aflevering product, zowel pin betaling als contant was mogelijk, perfect.

Service
Via de mail een vraag gesteld en deze werd vrijwel direct beantwoord, geen standaard antwoord! Bezorging super snel en keurig op tijd geleverd.

Assortiment
Zeer ruim assortiment, maakt het kiezen iets moeilijker maar dmv selectie aangeven, makkelijk te vinden.

Aanbeveling
Goedkoper heb ik het niet kunnen vinden.

Extra toelichting
Op diverse keukensites gezocht, maar niet kunnen vinden wat ik bij Keukenloods wel heb kunnen vinden. Service vind ik zeer goed, geen vraag teveel en duidelijk antwoord gekregen op mijn vragen. Ik was op zoek naar een koelkast, maar eenmaal op de site nog meerdere apparaten gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DorgersGTI16 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
super handig om zo alles via de website te bestellen

Service
de service is perfect,ben netjes te woord gestaan en de probleem die ik had is super netjes opgelost

Assortiment
er zit altijd wel iets voor je tussen

Aanbeveling
super tevreden,dus zou het gelijk zeggen tegen iemand als die iets zoekt

Extra toelichting
super tevreden ,de levertijd was goed,de afhandeling ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

www.nieuwesnaar.nl 25-03-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
1 van de producten was niet op tijd leverbaar door fabrikant.
Werden meteen op de hoogte gebracht door Keukenlods.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan bij diverse personen.

Extra toelichting
Prima winkel en goede service. Zien ons zeker weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

naam 1733 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk bereikbaar goede voorlichting

Service
Goede hulp bij het uit kiezen van het juiste apparaat

Assortiment
In ruime mate voorradig

Aanbeveling
Goede klantvriendelijkheid

Extra toelichting
Algehele klantvriendelijkheid uitstekend ook met betrekking tot de levering zijn er goede afspraken te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Luuk Vosters 25-03-2015 In de winkel gekocht
zaandam

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijke hulp bij uitzoeken apparatuur in de winkel. Echter kocht een iets goedkopere inbouw koelkast, kreng maakt behoorlijk veel lawaai, daar baal ik van!

Service
Tja bij een klacht kon ik zelf via toeleveranciers zaken oplossen

Assortiment
enorm!

Aanbeveling
Goede service en duidelijke communicatie. Bij een foutje werden zonder moeilijk doen recht gezet, dat vond ik dan wel weer goed

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

miranda 23 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super Hulp gehad ivm uitzoeken van nieuwe inbouwmagnetron.

Service
Bestelde artikel is lange tijd niet op voorraad geweest. Kreeg steeds nieuwe mail met de status van bestelde artikel

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Ik heb de sirene van jullie ook gekregen van een klant die eerder ook keukenapparaten bij jullie heeft besteld

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over jullie. Ben goed geholpen en heb uiteindelijk een top apparaat gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Jan O 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Heldere uitleg op de website. na telefonisch contact goede informatie en praktische oplossing voor gestelde vragen. Product besteld en vlot afgehaald in de fysieke winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

CS E 22-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is via de winkels, internet en telefonisch te bestellen.

Service
Snelle levering en plaatsing

Assortiment
ruime keuze boden een goed alternatief voor de vaatwasser die niet meer leverbaar was

Aanbeveling
Goedkoop, snelle levering en goede services

Extra toelichting
Donderdagavond de vaatwasser besteld de volgende dag werd ik gebeld voor de afspraak voor de plaatsing van de vaatwasser.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Babsje74 22-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via de website besteld, en opgehaald

Service
Medewerker in de winkel was behulpzaam, bekwaam, vriendelijk

Assortiment
Voor wat wij zochten was er niet al te veel keuze.

Aanbeveling
De goedkoopste van nederland met een prima service, en lekker dichtbij!

Extra toelichting
Dit was de eerst x dat we wat bij keukenloods kochten, prima geholpen, prima produkt, en de goedkoopste. Online besteld, en opgehaald. Als wij nog wat nodig hebben, komen wij zeker terug naar keukenloods (alhoewel ik de naam "keukenloods" niet echt aantrekkelijk vind, sorry hihihi)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

haanb01 21-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
erg handig via internet bestellen

Service
snelle levering

Assortiment
ruimschoots

Aanbeveling
door bovenstaande cijfers en opmerkingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

CS E 21-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Donderdagavond de vaatwasser besteld de volgende dag werd ik gebeld voor de afspraak voor de plaatsing van de vaatwasser. Vaatwasser werkt prima zeer goed was resultaat en prima droog resultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirkie61 21-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk opgezet. Geen misleidingen onderweg.

Service
Telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam. Vriendelijk personeel.

Assortiment
Ook voor de kopjesjager zoals ik :-)

Aanbeveling
Heb ik al gedaan.

Extra toelichting
Goed en goedkoop zonder inleveren van kwaliteit. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kitty van Deventer 21-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vanuit kantoor kun je dit gewoon bestellen zeker als je een erg drukke baan heb. toppie

Service
bij mijn bestelling duurde dit wat langer uiteindelijk voor een andere afzuigkap gekozen en dit was ook heel goed te regelen dus. geen probleem toppie goed geholpen

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
alles en zeker de service deze vind ik heel belangrijk.

Extra toelichting
wat kan ik zeggen beter gaat niet zeker met mijn druk bestaan geweldig! gr kitty

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

KMTB 20-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle reacties op vragen

Service
prijsonderhandeling verliep soepel en snel

Assortiment
groot en breed assortiment

Aanbeveling
top ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ariel23 20-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is heel klantvriendelijk.
Op de website hebben we gekeken wat er te koop was maar we zijn het in de winkel gaan kopen. Omdat we de afzuigkap even zelf wilde zien (en voelen:-))

Service
We werden in de winkel heel goed geholpen. Er werd alleen een fout gemaakt over de plek waar het artikel afgeleverd moest worden maar dit is naar behoren opgelost.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Als we weer iets nodig hebben zullen beslist hier weer komen kijken.

Extra toelichting
We zijn heel tevreden over het product. Voldoet aan de verwachting, zoals beschreven is in de omschrijving van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews