Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alex_456 08-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Ik werd zeer snel geholpen en toen bleek dat ze de oven niet hadden die ik besteld had kreeg ik het nieuwe (duurdere) model voor dezelfde prijs. We zijn zeer tevredeen over de oven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René uit Brabant 07-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te navigeren en gebruiksvriendelijke website. Biedt wat ik nodig heb.

Service
Er wordt meer service gedaan dan ik verwacht. Uitstekend!

Assortiment
Geen idee wat er nog meer aangeboden kan worden. Tot nu toe gevonden wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Al diverse keren gedaan :)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gert Gorter 07-10-2014 In de winkel gekocht
zaandam

Algemene score

9,7

Extra toelichting
Makkelijk bereikbaar, groot assortiment, scherpe prijzen, onderhandelingsmogelijkheden en vlotte levering, ook's avonds!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rron67 07-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Internet of bellen tot
21u erg makkelijk

Service
Bezorging makkelijk af te stemmen op de wensen

Assortiment
alle merken met bijna alle modellen te bestellen

Aanbeveling
Concurerende prijzen met goede service

Extra toelichting
Sterke prijs service verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jewicoda 07-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te bestellen.

Service
Goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Bezorger zeer coulant.

Assortiment
Uitgebreid.

Aanbeveling
Geen problemen ondervonden, dus geen reden om niet aan te bevelen.

Extra toelichting
Zeer tevreden over product en de manier waarop je op de hoogte gehouden wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch 19 07-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles netjes overzichtelijk.

Service
Als je de helpdesk belt word je netjes en correct behandeld en men heeft verstand van zaken.

Assortiment
ten opzichte van anderen meer da voldoende.

Aanbeveling
Ruime keuze nette afhandeling en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schaapie69 07-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken op type, merk en grootte van de koelkast

Service
Installatie op zaterdag. Ideaal voor werkende mensen!

Assortiment
Er zit altijd wat voor je bij, zoveel keuze.

Aanbeveling
Snelle service. Je wordt direct op de hoogte gebracht zodra er een wijziging is in je order

Extra toelichting
De keuze is super en daarnaast de montage op zaterdag. Ideaal voor werkende mensen. Zeker aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b.wellink 07-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
goede uitleg

Service
goede uitleg

Assortiment
er is veel te koop

Aanbeveling
veel spullen in de winkel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

dhr Bakker 07-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We zochten een koel-vriescombinatie.
Er stonden vele modellen op een rij. ook de twee mogelijke apparaten waar wij ons via internet hadden georiënteerd.

Service
Vooraf werd door twee personen gecontroleerd of het model dat wij uitgezocht hadden wel zou passen in de bestaande situatie met de deurtjes.

Assortiment
Veel modellen aanwezig

Aanbeveling
veel keus
goede service

Extra toelichting
veel keus goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris Hoen 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker thuis vanaf de bereaustoel alles geregeld.

Service
Bedrijvigheid is in dit bedrijf aanwezig, snel en zonder schade alles compleet ontvangen.

Assortiment
Duidelijke afbeeldingen en de belangrijkste info op rij.

Aanbeveling
Als je tevreden bent zorg je wel voor mond op mond reclame, dat doe ik dus ook.

Extra toelichting
In de nieuwe samenleving waarbij veel met de computer gedaan wordt en je thuis afwacht op wat gaat komen is het plezierig om met bedrijven te werken die snel en goed leveren, keukenloods is er daar 1 van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peer Duif 07-10-2014 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Service
Bij het retourzenden van mijn bestelling bleken, meteen nadat ik dat binnen de gestelde termijn had kenbaar gemaakt aan Keukenloods.nl, er allerlei 'toevallige' obstakels te ontstaan. Ik kreeg verwarrende foute berichten terug. Dit is niet bevorderlijk voor het vertrouwen. Keukenloods deed er niets aan om het vertrouwen te herstellen. Er was beloofd dat ik het artiekel binnen een bepaalde termijn zonder opgaaf van reden kon terugsturen en dat mijn aankoopbedrag direct zou worden teruggestort. Na twee weken had ik mijn geld nog steeds niet terug ontvangen.

Aanbeveling
Zou ik niets hebben ondernomen dan zou ik mogelijk helemaal geen geld hebben terugontvangen, zo was mijn indruk. Ik kan daarom helaas dit bedrijf niet aanbevelen aan anderen, een waarschuwing is veel meer op z'n plaats.

Extra toelichting
Keukenloods heeft waarschijnlijk niet goed begrepen hoe belangrijk het vertrouwen van de klant is bij het afhandelen van een retourzending. Vlot terugbetalen van het aankoopbedrag is bij een retourzending niet iets bijzonders, dat zou de norm moeten zijn.

Review criteria:

Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 07-10-2014

Beste Peer Duif,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u de indruk heeft dat wij geen geld retour storten na een retourzending.

Helaas kan ik onder de naam Peer Duif geen order in ons systeem vinden.

Graag ontvang ik uw ordernummer zodat ik kan kijken wat er in uw geval is misgegaan.

U kunt uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

ajk1974 07-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De internetpagina is heel goed alles heel duidelijk en heel gebruiksvriendelijk.

Service
Alles gaat zoals je met ze afspreekt tevens wordt je op de hoogte gehouden van je bestel status vis de mail. Echt helemaal top.

Assortiment
Je hebt bijna elke bekende merk in de winkel en oom in elke prijsklasse dus keuzevrijheid genoeg.

Aanbeveling
Aan iedereen want ze zijn klantvriendelijk en ook krijg je eerlijke informatie over alle producten en als ze het niet weten zoeken ze het voor je op allemaal geen probleem. En je wordt echt goed op de hoogte gehouden van je besteling en eerlijk ze zijn echt heel goedkoop en leveren ook erg snel.

Extra toelichting
Gewoon en winkel die ook echt nakomen wat ze in hun reclame en op hun site zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.J. Litjens 07-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heldere website

Service
Na klacht is er snel gehandeld en snel nieuw exemplaat geleverd.

Assortiment
Voldoende keuze uit diverse merken tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
Tevreden klant

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

peters007 07-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
kiezen klikken klaar

Service
op tijd, betaalgemak, prima!

Assortiment
weinig hoeven zoeken, wist wat ik wilde

Aanbeveling
handig, goedkoop en vlgs belofte geleverd

Extra toelichting
top winkelervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ckk 07-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via de site kan je makkelijk alles vinden en vergelijken

Service
Snel reactie en goede prijs bij het aanvragen van offerte. En kon ook na een maand geleverd worden

Assortiment
Net zoveel of zelf meer in assortiment dan andere winkels.

Aanbeveling
Goede prijs en service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willy1962 06-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel alles te vinden

Service
Goed ge-informeerd over de leverdatum en coorect op tijd en netjes geleverd.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zoals hierboven aangegeven, ruime assortiment, goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin en Koos 05-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is eenvoudig online te regelen.

Service
Onze bestelling werd op de afgesproken tijd bezorgd.

Assortiment
De keuze is reuze!

Aanbeveling
Overzichtelijke website met een ruime keuze tegen aantrekkelijke prijzen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over zowel het product als de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hdv63 05-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Via de site kijken en kiezen

Service
Tijdspanne voor levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Is mij goed bevallen

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

EMLW 05-10-2014

Algemene score

7,2

Gemak
Via internetsite kan je zien wat er allemaal besteld kan worden. Vergis je niet daar waar 24 uurs levering bij staat kan in mijn geval ook 2 weken worden of zelfs helemaal niet leverbaar. Een telefoontje na je keuze is een kleine moeite en voorkomt onnodig teleurstelling. Het assortiment is groot en achterliggende productinformatie makkelijk toegankelijk en compleet. Ook ervaringen van anderen lijken mij eerlijk vermeld.

Service
Hoewel mijn klacht door keukenloods uiteindelijk is opgelost door de vaatwasser om te ruilen, heb ik tot die tijd de nodige ellende ondervonden in de vorm van diverse keren vrij nemen voor de komst van een monteur. Met kerst en oud en nieuw met een stukkende vaatwasser in de huiskamer gezeten. De nieuwe zou na de kerst worden geleverd na twee weken wachten terwijl er 24 uurs levering op de website stond. Gelukkig kon ik hem wel zelf op 24 december ophalen bij de winkel maar een vaatwasser neem je niet op je nek mee. Echter met kerst en oud en nieuw zonder vaatwasser zitten met een huis vol visite en veel afwas leek mij geen aantrekkelijk idee. Keukenloods levert het product maar bij defecten aan het apparaat moet je een service-contractor bellen die samenwerken met de fabrikant van het apparaat, dit gaat dus niet via Keukenloods zelf.

Assortiment
Veel keus en produktinformatie.

Aanbeveling
Omdat ik een minder goede ervaring heb met feitelijk een 2e lijns storingsoplossing van een apparaat waar Keukenloods niet veel aan kan doen en zij ook het probleem hebben opgelost, vind ik wel dat zij als intermediair tussen mij en de leverancier in dit geval Samsung meer hadden kunnen doen. Ook na diverse brieven heb ik van keukenloods nooit meer iets gehoord. Eind goed al goed, ik ben nu meer dan super blij met de Siemens vaatwasser (echt geweldig!!) maar neemt niet weg dat ik door de Samsung vaatwasser diverse vrije dagen kwijt ben, gebroken glaswerk etc etc

Ik ben een slechte adviseur in deze om anderen te adviseren om naar keukenloods te gaan. Kan me niet voorstellen dat een ander ook zulke pech heeft met zijn vaatwasser.

Extra toelichting
Personeel van Keukenloods heeft veel kennis over de producten, adviseren goed, vriendelijk, maar ik had meer daadkracht verwacht toen er problemen waren.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

helena6075 04-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
klikken bestellen betalen en de volgende dag al in huis

Service
geen ervaring mee tot nu toe

Assortiment
voldoende keus vindt ik zelf

Aanbeveling
geen problemen dus niks mis mee

Extra toelichting
simpel en doeltreffend niks mis mee

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Joop Tersteeg 04-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het zoeken naar een nieuwe inbouw koelvriescombinatie was via de website gemakkelijk.

Service
na telefonisch contact met een medewerker werd het voor ons duidelijk welke combinatie wij het beste konden bestellen.

Assortiment
volop keuze met een redelijke prijs.

Aanbeveling
waren zeer tevreden met de opgave van de levering. Afspraak tijd van levering was precies.

Extra toelichting
al met al zijn wij zeer tevreden met onze aankoop en bij een volgende bestelling zullen wij zeker weer gebruik maken van Keukenloods.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Saskia Dingber 04-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpel en eenvoudig te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rietje-64 04-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles rustig thuis uit kunnen zoeken en vergelijken achter de computer. Terwijl alle vragen meteen beantwoord worden via de mail zonder daar een dag of zo op hoeven te wachten

Service
je krijgt duidelijk via de mail en via de telefoon bericht hoe je bestelling ervoor staat en wanneer deze geleverd gaat worden

Assortiment
alle merken die mij aanspraken kon ik ook vinden in het assortiment en zijn zo goed te vergelijken met andere winkels/aanbieders

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden en kom zeker nog eens terug als ik iets nodig heb van keukenspullen.Het is een winkel die duidelijk en gemakkelijk is en waar ook nog iets te handelen valt

Extra toelichting
Vond het een fijne winkel met prima feedback als ik vragen had. Want deze verstuur je en binnen enkele minuten had ik al weer antwoord terug waardoor ik een goed gevoel kreeg om hier een bestelling te plaatsten. Vanaf de bestelling tot de levering krijg je diverse keren bericht hoe het ervoor staat met de levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Zandwijk 1 04-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

henk bogerd 03-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ondanks lage aanbod op locatie prima en correct geholpen Door medewerker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Zef C 03-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
fijn dat jullie ook ons oude apparaat meenamen

Service
weinig service extra nodig gehad dan alleen de levering. De levering was prima.

Assortiment
voldoende keus, ook in de lagere prijsklasses

Aanbeveling
snel en eenvoudig.

Extra toelichting
we hadden iets simpels nodig en dat hebben we gekregen zoals we gehoopt hadden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Xorfor 03-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Carola69 03-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Prima geholpen in de winkel, en keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Vaatwasser doet het prima en een hele fijne prijs. Ga zo door :)

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

garnaal1951 03-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
producten makkelijk te vinden

Service
werd regelmatig goed op de hoogte gehouden over wanneer mijn bestelling zou worden geleverd

Assortiment
keuze genoeg in de prijsklasse waarin je iets wilt bestellen

Aanbeveling
makkelijk on prijsvergelijking en voldoende assortiment

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ves Heijnen 03-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via kieskeurig.nl makkelijk te vinden en direct te bestellen.

Service
Een telefoontje en we konden de magnetron direct afhalen.

Assortiment
Veel keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenkH te R 03-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Tevreden over dit bedrijf. Inmiddels 2de bestelling. Zonder problemen snel geleverd. Goed geinformeerd over de status

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

I Linderhof 03-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel

Service
Bij een bezorging waren we niet thuis , het werd na een nieuwe afspraak gewoon opnieuw gebracht

Assortiment
Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er wel

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaringen. En natuurlijk een top prijs !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GL57 03-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Op zoek naar een goede combinatioven, kwam ik op de website van de Keukenloods terecht.De website is overzichtelijk, maar we wilden de ovens toch graag in het echt zien. In de winkel in Zaandam was een uitgebreid assortiment aanwezig. Wij werden vriendelijk en adequaat geholpen.

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
UItgebreid assortiment en personeel dat ter zake kundig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos 32 03-10-2014

Algemene score

7,5

Gemak
Lekker makkelijk vanuit huis

Service
Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen

Assortiment
Ruim voldoende

Extra toelichting
Heb ik al gedaan aan mijn cliënten en ouders

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ronald4663 03-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel overzicht, eenvoudig bestellen

Service
Telefonisch bereikbaar, goed advies, prima service, zeer betrouwbaar. No-nonsens benadering.

Assortiment
Breed genoeg

Extra toelichting
Betrouwbare webwinkel met prima assortiment en scherpe prijzen. Goede service: ze lossen problemen direct op en afspraak is afspraak: Zoals een webwinkel behoort te zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.L.T. 03-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is duidelijk weergegeven

Service
Zeer hulpvaardig personeel

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Zeer aanbevelenswaardig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anne 1958 03-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke webside

Service
Prima begeleiding bij aflevering

Assortiment
Kon makkelijk vinden wat ik nodig had

Aanbeveling
Zie bovenstaande motivatie, makkelijk, correct en snel

Extra toelichting
Makkelijk, snel en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. Pas 02-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
erg duidelijk en helder

Service
correct en vriendelijk te word gestaan.
Gemaakte afspraken qua levering komen jullie perfect na!!!

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Gewoon goed !!!!!
dikke pluim

Extra toelichting
Wij zijn erg tevreden over het gekochte product , vrijstaand fornuis. Heb nu pas gemaild, want kon het fornuis nog niet direct gebruiken i.v.m een verbouwing van de keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van vliet2 02-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Makkelijk product uitkiezen en vergelijken

Service
Correctie na fout van mij was snel geregeld

Aanbeveling
Snelle levering,betaling na aflevering en installatie

Extra toelichting
Prima service,vriendelijke dame aan de telefoon.snel geleverd en geinstalleerd Had vaatwasser van 60cm ipv 45cm besteld Werd zonder probleem aangepast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruno Faanhof 02-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was even zoeken voordat het juiste artikel werd gevonden.

Service
Alles wat door u werd beloofd, werd door u ook uitgevoerd.

Aanbeveling
Door uw wijze van correcte behandeling.

Extra toelichting
Geheel tevreden. Mijn vrouw wilde bij nader inzien toch het uitpakken en de installatie thuis laten uitvoeren. Dat was bijna onmogelijk; maar uw medewerker heeft geregeld, dat een bedrijf uit IJmuiden (vlakbij Velserbroek, waar wij wonen) nog dezelfde dag alles bij ons thuis heeft uitgevoerd. Hiervoor ons extra compliment.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

dpwolfs 02-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
ruim keus duidelijke beschrijving en afmetingen vlotte levering en communicatie ik zal jullie zeker aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

aukel 01-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
snel geregeld

Assortiment
wist wat ik moest hebben en het was er

Aanbeveling
prima geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan over 01-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag bestelt en de volgende dag al thuis SUPER

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam040 01-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eerst de site bezocht en later de winkel.

Service
Goede service

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Ik ga de Keukenloods zeker aanbevelen

Extra toelichting
Vriendelijke geholpen. Vanaf koop tot en met plaatsen werd je goed op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Agnes V 01-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je kunt naar een winkel om zaken zelf te bekijken en te bespreken. En daarnaast ook eenvoudig via internet een offerte op laten maken en advies vragen. ik heb zelf van beide gebruik gemaakt.

Service
Gedurende het hele proces van aankoop prima service. Ik heb meer dan 3 x de offerte laten aanpassen qua apparatuur en dat werd steed netjes en geduldig gedaan. 1 x geen reactie op een mail ontvangen, na telefonisch contact bleek hetgeen gevraagd, wel te zijn gedaan. Enige minpuntje is dat ik de bezorging had laten splitsen in 2 leveringen. De tweede levering wilde ik uiteindelijke 4 weken later pas ontvangen. Dit was geen probleem qua aanpassing. Maar uiteindelijk hebben we toch alles in 1 x bezorgd gekregen. Dit is ergens bij transport fout gegaan. We hebben het toch maar aangenomen met als gevolg 5 weken lang een gigantische doos midden in de woonkamer te hebben staan waar we steeds omheen moesten werken.

Assortiment
Op de Siemenssite heb ik alle apparatuur uitgekozen en vervolgens bij Keukenloods besteld. Zo goed als alle varianten had Keukenloods beschikbaar.

Aanbeveling
Heb ik ook al gedaan. Goede prijs en prima service.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Edwin197340 01-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen gaat erg makkelijk, bevestiging hoef je niet lang op te wachten. Super.

Service
Kan alleen wat zeggen over de opname van de bestelling aan de telefoon. Prima en professioneel.

Assortiment
Ruime keuze.

Extra toelichting
Alle apparatuur besteld bij keukenloods voor onze keuken. Goede prijzen, makkelijk bestelbaar en erg belangrijk: betalen bij afleveren is geen probleem. Nette bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Ernstvl 01-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel contact opgenomen per telefoon na de bestelling om een dag te prikken voor levering. Kort tijdsbestek dat je thuis moet zijn voor de bestelling (2,5 uur). Pinnen bij levering en geen aanbetaling. Afspraken worden steeds per mail bevestigd. Fijn dat de oude magnetron gelijk werd meegenomen

Service
Zie gemak. Fijn dat tegen een kleine vergoeding ook op zaterdag Kan worden geleverd.

Extra toelichting
Wij vonden het fijn dat er gelijk contact werd opgenomen na onze bestelling om een datum te prikken voor de levering, dat het tijdvak dat we thuis moeten zijn kort was, we konden pinnen bij levering en dat de oude magnetron werd meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

66marcel 01-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eerst even op internet rond gekeken en de spullen makkelijk besteld in de winkel

Service
Alles keurig op tijd binnen.

Assortiment
Ze hebben er van alles , zelf voor diegene die apparatuur zoekt welk voor butagas geschikt is.

Aanbeveling
Bij iedereen , gezien mijn ervaring met Keukenloods

Extra toelichting
Ben netjes en correct geholpen , en kon voor inbouw vragen ook bij ze terecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.So 01-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Afspraken worden met perfectie nakekomen. Leveringstijd zoals werd belofd. Installatie team verdient een dikke 10, vriendelijk, netjes en secuur!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

I.G Martinetti 01-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Bellen en werd netjes te woord gestaan.
En bestelling werd keurig afgeleverd.

Assortiment
Groot assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews