Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maan 2014 16-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede communicatie , directe reactie op emails etc.

Service
Goede vervanging geboden toen product bleek uitverkocht te zijn bij Miele en via email bericht ontvangen over datum en tijd aflevering van het (nieuwe) vervangende model droger.

Assortiment
Veel aanbod bekende merken

Extra toelichting
Zal duidelijk zijn gezien onze positieve opmerkingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

van den Berg me 16-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Bestelling geplaatst en ook echt de volgende is het keurig bezorgd, netjes een link per emailontvangen met wanneer je de bestelling ongeveer kon verwachten.

oude koelkast is retour genomen en
de prijs was top en de koelkast en bezorger ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suuske75 15-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's ochtends voor 9.00 uur besteld en 's middags om 16.00 uur werd de bestelling bezorgd.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Voor de 2e keer wat gekocht binnen 1 jaar en beiden keer was het prima geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kramli 15-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
kon makkelijk vinden at ik zocht op de website

Service
kreeg een betere vaaswasser voor de zelfde prijs omdat deze niet op voorraad was top

Assortiment
er was genoeg keuze van wat ik zocht

Aanbeveling
ik ben gewoon zeer tevreden

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden over mijn bestelling zowel de service als de snelle afhandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

margriet53 15-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles was duidelijk

Service
was prima

Assortiment
groot assortiment

Extra toelichting
alles was duidelijk en gemakkelijk te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Boudewijn Bussum 15-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis uitzoeken en bestellen

Service
Zoals het moet

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Duidelijke afspraken, goeie en moderne communicatie voor wat betreft de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ceibm 14-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestelproces verloopt heel makkelijk, site is behoorlijk overzichtelijk en zoekn verloopt prima

Service
zaterdag besteld, maandag werd er direct gebeld en een afspraak voor levering gemaakt.

Assortiment
ik heb weinig lacunes gevonden in het assortiment en de prijzen zijn bijzonder concurerend

Aanbeveling
zie de beoordeling

Extra toelichting
Service, snelheid en overzicht van de producten, prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus van de Goor 14-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De zoek mogelijkheden zijn super goed mede door het verfijnen van de zoek criteria

Service
De winkel is goed telefonisch bereikbaar, en je wordt door vakkundig personeel te woord gestaan. De levertijden waren geheel volgens de afspraak, ben uitermate tevreden.

Assortiment
Ik heb naar een specifiek artikel gezocht en gemakkelijk gevonden

Aanbeveling
Een breed assortiment, duidelijke leverings voorwaarden, concurrerende prijzen, diverse betaal mogelijkheden en uit ervaring een goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jw groen 14-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke site, goed overzicht van producten

Service
snel en duidelijk, ook de bezorgservice, goed gecommuniceerd

Extra toelichting
was voor mij de eerste keer dat ik iets online heb gekocht, ook de betaling is goed geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Reijns 14-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site

Service
professioneel verkoper

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon Straathof 14-10-2014 Via de website gekocht

Algemene score

5,2

Gemak
Het was erg moeizaam vast te stellen welke koel-/vriescombinatie in onze keuken kon worden ingebouwd. Het contact per telefoon en e-mail riep uiteindelijk bijna nog meer vragen op dan er werden beantwoord. Omdat we helemaal zonder koeling zaten en de buitentemperatuur steeds rond de 20 graden bleef schommelen, hebben we maar zelf de knoop doorgehakt en niet langer meer gewacht op de informatie van de keukenloods. Heeft dagen in beslag genomen, wat in een winkel in een half uurtje bekeken was geweest. Niet echt gemakkelijk dus.

Service
Gevraagd om advies bij aanschaf van de koel-/vriescombinatie, maar daar hebben we niet veel aan gehad.
In de orderbevestiging stond dat de oude koel-/vriescombinatie zou worden meegenomen, mits deze was uitgebouwd en buiten stond. Dat was het geval, maar de chauffeur heeft er dankbaar misbruik van gemaakt dat alleen onze dochter thuis was. Hij heeft de oude koelkast niet meegenomen, omdat er zogenaamd geen ruimte was in de vrachtwagen...?! Die ruimte was er natuurlijk wel, want in de vrachtwagen was ruimte ontstaan door de aflevering van nieuwe koel-/vriescombinatie, die dezelfde afmetingen had!

Assortiment
Er was voldoende keuze in het soort artikelen dat wij zochten.

Aanbeveling
Onze ervaringen zijn niet goed. Je kunt beter naar een gewone winkel gaan.

Extra toelichting
Als je precies weet wat je zoekt, kan bestellen via internet handig en voordelig zijn. Als je aanvullende informatie nodig hebt, dan hebben wij bij Keukenloods ervaren dat dit absoluut niet handig werkt en erg veel tijd kost. Geen goede ervaring met deze aankoop.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 15-10-2014

Beste Leon,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u de communicatie als traag heeft ervaren.

Omdat u van systeem koeler wilde veranderen hebben wij contact opgenomen met een ervaren monteur omdat er in keukendeur gefreesd zou moeten worden. Dit heeft grote gevolgen indien dit mis gaat. Dit willen wij te alle tijden voorkomen en daarom trekken er wij iets langer voor uit om uw vraag goed te beantwoorden.

Nogmaals jammer om te horen dat u dit als vervelend heeft ervaren. Onze excuses hiervoor.

Overigens hebben wij 10 gewone winkels door het hele land verspreid waar u naar binnen kunt lopen indien u dit prettiger vindt.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Carla1976 14-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Snelle levering, ook mooi op de tijd die was afgesproken, aardige chauffeur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J Versleijen 14-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Dik tevreden over de internetsite, het gemak van bestellen, de korte en correcte levertijd-en levering. Ook fijn dat je pas betaald bij aflevering via pin of contant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rbrand1201 14-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bel en het wordt geregeld

Service
Snel

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
In familiekring al klant geworden

Extra toelichting
Ik heb vele malen een goed contact met Keukenloods ondervonden. Prettig en fijne manier geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

AD-82 14-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Positief is het inzicht in alle producten. Negatief is dat je van de keukenapparatuur alleen foto's van de buitenkant hebt. Je moet toch nog naar elders om het apparaat in werkelijkheid te zien. Zinvol zou zijn om te verwijzen naar een plaats waar de apparaten staan opgesteld.

Service
goed

Assortiment
volledig, alhowel het wel zoeken is.

Aanbeveling
de gewone keukenboer heeft minder keus.

Extra toelichting
na lang zoekwerk en bezoek aan een keukenloods weten we wat we willen.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

anjo potma 14-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
wat niet te vinden was op internet was goed na te vragen bij de werknemers online

Service
afspraken goed nagekomen

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
tot nu toe niets op aan te merken

Extra toelichting
apparaat prima en 3x 10 en 1 x 9 prima beoordeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 52 14-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Betaling makkelijk en snel via internet. Direct reactie en informatie van Keukenloods.
Snelle afhandeling van gekocht product.

Service
Goede en vriendelijke uitleg over de bezorging van de klantenservice.
Goede bezorging van bezorger.

Aanbeveling
Wanneer je goed en netjes en snel wordt geholpen bij de koop van een duur product via internet bij de keukenloods geeft dat vertrouwen. Om deze reden zal ik de keukenloods adviseren wanneer ik hoor dat vrienden of kennissen een aankoop willen doen van b.v een vaatwasser of droger etc.

Extra toelichting
Gewoon een tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

J. van Mierlo 14-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, passende koelkast snel gevonden, bestelling heel eenvoudig, bedrag pinnen bij ontvangst ging perfect.

Service
Bij vragen direct iemand aan de telefoon, snelle en correcte beantwoording, levering op de vooraf gevraagde leverdatum, oude koelkast meegenomen.

Assortiment
Voldoende keuze van inbouwkoelkasten, hele scherpe prijs.

Aanbeveling
Zou de winkel zeker willen aanbevelen voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe keukenapparatuur.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over de gang van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy86v 14-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Supersnelle levering van de apparatuur. Erg goedkoop en optimale service voor dit geld. Snel reactie, erg aardige service man en apparatuur waar ik enorm blij mee ben. Kan niet anders zeggen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jozefientje 14-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker thuis op je gemak uitzoeken en bestellen.

Service
Aflevering zoals afgesproken en fijne hulp bij het plaatsen.

Assortiment
Oneindig groot en overzichtelijk.

Aanbeveling
Zeer goede keuze omdat de afspraken perfect worden nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WarmEter 14-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige bestelprocedure.

Service
Je wordt keurig op de hoogte gehouden over de order status.

Assortiment
Nog nooit zoveel zeeppompjes gezien.

Aanbeveling
Ga zeker de volgende keer ook weer zelf naar de Keukenloods.

Extra toelichting
Het zeeppompje bevalt prima, is veel robuuster dan de oude. Een probleemloze en correcte bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Leever 14-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer simpel te bestellen v/u de stoel achter de PC.

Service
Snelle afhandeling en gemak van betaling. Keurig het meenemen van de oude vaatwasser.

Assortiment
Zeer ruime keuze en vergelijkings mogelijkheden.

Aanbeveling
Perfecte tijdslevering en afhandeling. Waarbij ook reeds vermeld het meenemen van de oude machine

Extra toelichting
Ben zeer te vreden over het bestellen via internet. Dit was de eerste keer dat we dit deden aangezien we graag visiek willen voelen en zien wat we kopen.Maar heeft onze gedachte over online bestellen wel milder gemaakt. Ook de gehele afhandeling tijdens het informeren over de levering en de levering daarna ben ik zeer tevreden. Laat keukenloods een voorbeeld zijn voor andere online winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerbenjan 14-10-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
lekker dicht in de buurt

Service
heel snel met leveren en regelen van monteur voor inbouw

Assortiment
uitgebreider dan welke winkel dan ook

Aanbeveling
mijn ervaring is alleen positief

Extra toelichting
vriendelijk meedenkend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Lammert 14-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prettige web site, duidelijk en snel.

Service
Goed contact met het bedrijf, snelle levering op de afgesproken tijd.

Assortiment
Zeer ruim en uitgebreid.

Aanbeveling
Goede service en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hoogervorst. 14-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig en snel bestellen

Service
Goede afspraak te maken over aflevering en plaatsen van koelkast

Assortiment
Inbouwkoelkast was lastig te vinden maar wel aanwezig bij keukenloods.nl

Aanbeveling
Goede beoordeling en uit eigen ervaring aan te bevelen

Extra toelichting
Na lang zoeken de juiste inbouwkoelkast gevonden bij keukenloods.nl aflevering en plaatsing is daarna perfect uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EPW13 14-10-2014

Algemene score

5,7

Gemak
online bestellen is niet ingewikkeld.

Service
De leverdatum werd steeds uitgesteld. Daarvoor waren vast redenen die buiten de macht van de Keukenloods lagen, maar er werd niet over gecommuniceerd. Ik moest zelf steeds de order online opzoeken om erachter te komen dat de levering weer 1 of 2 weken was vertraagd, zonder dat verteld werd waarom. Daarvoor moet je dan ook elke keer weer je ordernummer invoeren en dus opzoeken. Ik had een paar e-mailtjes met uitleg over de vertraging en de nieuwe geschatte leverdatum op prijs gesteld.

Aanbeveling
ik beveel i.h.a. niet zo gauw aan.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 15-10-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent.

Helaas kan ik onder de naam EPW13 geen order vinden in ons systeem.
Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg dan kan ik voor u uitzoeken wat er in uw geval is misgegaan. Er worden namelijk automatische e-mails naar de klant verstuurd indien de levering is vertraagd en ik ben zeer benieuwd waarom u deze niet heeft ontvangen.

Onze excuses voor het ongemak en ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Willem en Saskia 14-10-2014 In de winkel gekocht
Doemere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te vinden en voldoende parkeerplaats.

Service
We werden prettig geholpen en de verkoper had verstand van zaken.

Assortiment
Goed assortiment, in alle prijsklasse.

Aanbeveling
Omdat we tevreden zijn over het gemak, de service en het assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nisan 13-10-2014 In de winkel gekocht
Zaandam XXL

Algemene score

7,2

Service
Service tot en met de levering was uitstekend. Echter na de levering was die niet goed genoeg.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

annejandijkstra 13-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Men laat je vrij rond te lopen om rustig je keuze te maken

Assortiment
Ruim voldoende naar hetgeen ik zocht.

Extra toelichting
Rustige mooie winkel, niet te ver van Arnhem, goed geholpen

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Een seuter 12-10-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eerst op internet al het een en ander uitgezocht en daarna in de winkel ons verder laten adviseren.

Service
Goed advies (nemen de tijd ervoor) en snelle levering

Assortiment
Alle bekende en iets minder bekende merken en typen in assortiment

Aanbeveling
Tot nu toe goede ervaring. De echte kwaliteit moet blijken op het moment dat er klachten of defecten zijn, maar gelukkig hebben wij deze niet gehad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra-lavendel 12-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooi en duidelijke website. Ook makkelijk tel. contact.

Service
Snel en correct

Assortiment
Alle inbouwapparatuur verkrijgbaar.

Aanbeveling
Je wordt snel en correct behandeld. Verstand van zaken. Zeer goed prijstechnisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra-lavendel 12-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je wordt snel geholpen. Dichtbij en eerst kunnen oriënteren via de website

Service
Zeer correct en vlot behandeld

Assortiment
Voor ons ruim voldoende. Alle inbouwapparatuur te verkrijgen

Aanbeveling
Tot op heden alleen nog maar pluspunten. Dus alle reden tot aanbeveling. Vooral ook prijstechnisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Coert 11-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prettig personeel, goed geholpen dmv deskundig advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lu79 11-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De enige plek waar er veel vaatwassers te bezichtigen waren. Tevens groot assortiment.

Service
Heel ontspannen en kennis van het product. Vaak weet ik nog meer te vertellen dan de verkoper door alleen maar even te verdiepen in een product. Ik wens aanvullende info en die krijg je hier!

Assortiment
Van alles wat!

Aanbeveling
Mijn eerste ervaring is erg positief

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Geziena10 10-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Fijne website, prettig telefonisch contact, super snelle levering in de avond besteld dag erna om 13.00 uur al in huis nette afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

URE 10-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering en zonder bezorgkosten.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Scherpe prijzen en een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annelies kooiman 10-10-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
website werkt goed, duidelijk overzicht van producten en vergelijkingsmogelijkheden

Service
goed informeren over uitgestelde bezorging(wel jammer)

Assortiment
winkel heeft beperkt assortiment

Aanbeveling
service was goed ook voor de levering. en goed contact gezocht met mij om specifieke tijd door te geven

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Devel7 10-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel kan je bestellen. We hebben de prijzen vergeleken maar keukenloods was de goedkoopste voor dezelfde kwaliteit.

Service
Wij hebben op internet uitgezocht wat we wilde. Daarna naar de winkel gegaan om te orienteren. Daar zijn we goed geholpen en hebben een offerte gekregen met een goed aanbod. Super geholpen!

Assortiment
Uitgebreid aanbod, ze hebben altijd wel iets naar je zin.

Aanbeveling
komt de afspraken na, snel en op tijd geleverd en een goeie site.Je krijgt netjes emails over de status van je levering.Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lievense10 10-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
op de website zoeken is soms lastig, maar wel te doen

Service
Werd goed geholpen en ook zeker met het zoeken naar een alternatief voor de koelkast die ik in gedachten had. Ook het wijzigen van de bestelling was zo voor elkaar.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
alles verliep soepel

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Loes59 10-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website. Makkelijk vergelijken. Betaling kan zowel via website als bij levering.

Service
Verkeerde maat besteld inbouwapparaat. Werd snel terug gebeld met alternatief voorstel gelijkwaardig apparaat. Bij eerdere bestelling braam in aansluiting, wat ook snel werd opgelost.

Assortiment
Volop keuze op prijsniveau, merken en modellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

william58 09-10-2014 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ondanks dat we maar zo even binnen viel om een afzuigkap te kopen die we op internet hadden gezien werden we vriendelijk geholpen

Service
Zie antwoord vraag 1

Assortiment
Wist niet dat er zoveel keus was en is prima wij komen graag terug

Aanbeveling
Goed redelijke prijs en prima service

Extra toelichting
Denk dat we alles wel hebben verteld in bovenstaande motivatie blokken, de lat ligt wel hoog de volgende keer maar wij hebben vertrouwen dat dat wel goed zit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mrvanandel 09-10-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Easy to handle

Service
Easy to handle

Assortiment
Prima

Aanbeveling
In zekere zin zeker

Extra toelichting
prima service!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Harry vrins 09-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Jullie zijn goed te vinden en hebben een overzichtelijke site.

Service
Wanneer je onder service verstaat dat je mij informeert en vlot levert ben ik bijzonder tevreden.

Aanbeveling
het product (kooktoestel) wat ik bij jullie bestelde is goed (ik kocht een aantal hjaren geleden dezelfde al eerder) en prettig geprijst.

Extra toelichting
gewoon prettig goed.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Pierre1123 09-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen op Internet

Service
Netjes thuis geleverd een oude mee terug

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Tof

Extra toelichting
Gekocht via internet, snelle en goede levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Clement 09-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijke webpagina en gemakkelijk in te vullen.

Service
Na 1 belletje alles duidelijk.
Service aan apparaat niet nodig geweest tot op heden.

Assortiment
Zeer veel aanbod.

Aanbeveling
Tja voorgaande punten en commentaar spreken voor zich, en dus zou ik iedereen dit aanbevelen, en als ik in de toekomst iets nodig heb zal ik zeer zeker terug komen bij Keukenloods.

Extra toelichting
Tja voorgaande punten en commentaar spreken voor zich, en dus zou ik iedereen dit aanbevelen, en als ik in de toekomst iets nodig heb zal ik zeer zeker terug komen bij Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thendri 09-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede website

Service
snelle levereing

Assortiment
hadden wat ik zocht

Aanbeveling
Prima zaak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

gast1111111 08-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Eenvoudig te bestellen.; wel jammer dat de "order"dagen genoemd worden in het overzicht en niet de daadwerkelijke levertijd.

Service
Fijn dat je in de avond nog kan bellen voor informatie en direct iemand aan de lijn krijgt.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze.

Aanbeveling
Goed totaal verhaal. Ook netjes de oude meegenomen en niet flauw gedaan over de afstand tot in de keuken.

Extra toelichting
Goed totaal verhaal. Heb alleen niet teveel haast, het duurt toch minimaal 5 werkdagen voordat je e.e.a. in huis hebt.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

jessjo 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen gaat zeer onvoudig en corect

Service
Hun gebeld om vooraf te bellen. Dit gebeurde ook.

Assortiment
Zeer overzichtelijk. Media markt kan hiervan leren

Aanbeveling
Omdat het veilig en betrouwbaar is.

Extra toelichting
Weinig worden is voor dit bedrijf nodig gewoonweg TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Bressers 08-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Artikelnummer van het gezochte was mij bekend, via Google kwam ik snel bij jullie uit. Duidelijk vermeld op de site was een telefoonnummer. Dit gebeld en binnen 5 minuten was de bestelling geregeld.

Service
Zeer goed, vriendelijk, correct, snel geregeld.

Assortiment
Weet niet wat het assortiment behelst. Ik heb gezocht op een mij bekend artikelnummer van een vaatwasser.

Extra toelichting
Zeer mooie eerste kennismaking. Geen kritieken, zelfs geen opbouwende!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

LindavdG 08-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
eenvoudige website, goed overzichtelijk. handig dat je kan vergelijken.
Bestelproces is duidelijk en eenvoudig, betalen met ideal idem.

Service
Van te voren heb ik gebeld of de vaatwasser op voorraad was, zodat we hem op konden halen. Besteld via internet en daarna opgehaald. Tussen bestellen en in huis hebben zat 3 uur.

Assortiment
Assortiment is voldoende voor mij

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen ivm goede kwaliteit producten en goede service

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over Keukenloods, telefonisch goed te bereiken en duidelijk antwoord, bestelprocedure is eenvoudig en de snelle levertijd is helemaal super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews