Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

André26 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De vaatwasser s'avonds op internet uitgezocht, reviews gelezen, besteld en de volgende dag al in huis!

Assortiment
Meer dan voldoende vaatwassers om uit te kiezen.

Aanbeveling
Zeker voor mensen die de keukenapperatuur graag zelf willen installeren is de keukenloods een uitstekende keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koldermarieke 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Winkel dicht in de buurt.

Service
Snelle en vakkundige hulp van de medewerker.

Assortiment
I.v.m. de beperkte mogelijkheid bij onze oude keuken hebben we toch het beoogde product kunnen krijgen.

Aanbeveling
we zijn vriendelijk en vakkundig geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

herman en marian 21-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je wordt vlot en vriendelijk geholpen met telefonisch bestellen.

Service
Het was de volgende dag in huis en een vriendelijke chauffeur.

Assortiment
Heel uitgebreid.

Aanbeveling
Klantvriendelijke winkel.

Extra toelichting
Top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sigmund Mrozek 21-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Ontzettend behulpzame telefoniste. Meerdere malen gebeld en ze was altijd vriendelijk

Assortiment
keuzes genoeg

Aanbeveling
ben goed geslaagd en geholpen.
Snelle levering en dus aan te bevelen voor anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beumer81 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
van uit je stoel

Service
gewoon geweldig

Assortiment
alles

Aanbeveling
de cijfers praten voor zich

Extra toelichting
ik denk dat het vorige voor zich zelf spreekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine Nijland 21-10-2014 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Als we alleen via de computer hadden kunnen bestellen, was het niet goed gegaan. Met de hulp van een medewerker ging het wel goed.

Service
In de showroom prima service. Telefonisch contact een beetje stroef (langs elkaar heen praten).

Assortiment
Voor wat we zochten was er voldoende.

Aanbeveling
Prima voor een snelle aankoop, voor snelle beslissers.
Ook de levering en inbouw ging uitstekend.

Extra toelichting
Dat heb ik hierboven al aangegeven.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Rob 1945 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen was zeer eenvoudig

Service
Omruilen van geleverde apparaat snel en zonder problemen; teveel betaalde snel op mijn rekening

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Zeer aanbevelenswaardig, ik zou hier direct weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis van Zanten 21-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
op internet met goeie site

Service
zeer snelle levering en op tijd

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thieu Lammers 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en duidelijke informatie op de website zodat het bestellen van een product bij de Keuken-loods een makkie is.

Service
Een paar maanden werd er door de vervoerder van de Keuken-lood mijn bestelde artikelen keurig en netjes afgeleverd.
Ook werden de oude gebruikte apparaten mee terug genomen.

Aanbeveling
Concurrerende prijzen.
Uitgebreid assortiment.
Stipte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ja.smit 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website en bestelprocedure.

Service
Advies gevraagd en gekregen.

Assortiment
Veel merken beschikbaar.

Aanbeveling
Alles loopt correct. Meldingen procedure via e-mail.
Conform afspraak geleverd.

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robs foto's 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpele website. Producten makkelijk te vinden.

Service
Helaas een defecte koelkast mogen ontvangen. Echter TOP opgelost, ondanks dat we op vakantie gingen mochten we de koelkast na de vakantie omruilen voor een ander model!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap van Beekum 21-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Zeer toegankelijke website, eenvoudig om snel je bestelling te plaatsten en af te ronden!

Assortiment
Ruime keus in artikelen

Aanbeveling
Scherpe prijzen, geweldig assortiment en prima leveringsvoorwaarden!

Extra toelichting
Ik heb uitgebreid rondgekeken op het internet, diverse sites bezocht, maar uiteindelijk bij Keukenloods mijn Smeg afzuigkap besteld. Het pakket werd de volgende dag keurig afgeleverd bij de buren na kort telefonisch overleg met de bezorger. Geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roly 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
wij hebben het product in de winkel gekocht dus niet online,maar dat zal even goed zijn.

Service
super geholpen door de verkopen van de keukenloods.

Assortiment
Alles wat wij wilden hebben hadden ze op voorraad.

Aanbeveling
Leuke winkel met een goede service

Extra toelichting
Helemaal blij met onze aankoop!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nolda 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eerst op het net gekenen , en toen naar de winkel

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Heel veel keuze goede prijsverhouding en snel geleverd

Extra toelichting
Heel keuze, goede prijzen en ze komen de afspraken keurig na

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Een andere tevreden klant 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via internet.Toch nog even gebeld na 18.00 uur en nagevraagd voor levertijd

Service
De man aan de andere kant van de telefoon wees mij nog op de aansluiting (vermogen) van de kookplaat.

Assortiment
Zeer veel keus

Aanbeveling
Er wordt met een zeer scherpe prijs aangeboden Na 18.00 uur wordt de telefoon nog opgenomen Er werd in mijn geval snel geleverd

Extra toelichting
Zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Désirée Eckhardt 21-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Ruime keuze in verschillende merken en prijsklassen, concurrerend met andere aanbieders.

Extra toelichting
De prijzen zijn duidelijk lager in vergelijking met andere winkels, de spullen worden netjes afgeleverd op een zelf te kiezen moment, je wordt ook per mail goed op de hoogte gehouden.Zo nodig nemen ze de oude apparatuur voor je mee. Ik geef nooit een tien maar mijn negens zijn het in dit geval meer dan waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reick73 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zowel telefonisch als per het www erg goed bereikbaar.

Service
zoals je het mag verwachten.

Assortiment
ruime keuze.

Aanbeveling
groot assortiment, zeer goede service en goed te bereiken, wat wil een mens nog meer......

Extra toelichting
groot assortiment, zeer goede service en goed te bereiken, wat wil een mens nog meer......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marathonloper 21-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke informatie aan de telefoon met suggesties om te kiezen uit alternatieven, snelle bereikbaarheid, keurige terug melding

Service
Product werd volgens afspraak op juiste tijd afgeleverd door vriendelijke en deskundige bezorgers.

Assortiment
Zie ook beantwoording eerste vraag: het assortiment is zeer ruim

Aanbeveling
Prijs kwaliteit is onovertroffen.

Extra toelichting
Efficiënt, ruim gesorteerd, optimale prijs kwaliteit verhouding en vriendelijke deskundige medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vries30 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bestellen via internet en betalen bij afleveren!

Service
Volgende dag al in huis, al was dat wel pas om 22.30. Mobile pin aanwezig, dus betalen bij afleveren.

Aanbeveling
Ik ben tevreden, dus zal ik het ook anderen evt aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

neeltje55 20-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
niet in een grote winkel zoeken naar dat ene toestel..maar vabuit je stoel op 1 knop bestellen!!

Service
telefonisch contact gehad met keukenloods.. goede informatie en het toestel kon ook nog voor 10 euro minder worden verkocht!!BINGO!!

Assortiment
Keuze voldoende

Aanbeveling
snelle levering... goedkoop.. en makkelijk te bestellen..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kimh87 20-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Fijn dat je ook zelf kunt ophalen, scheelt verzendkosten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

EenTevredenKlant2014 20-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik heb geen opmerkingen. De artikels waren gemakkelijk te vinden, de website was duidelijk en up to date en de betaling liep vlot.

Service
zoals beloofd was het artikel de volgende dag geleverd. het is aangenaam dat de beloftes die op deze website gemaakt worden, zonder enige aanpassingen nagekomen worden

Assortiment
wij hebben alles gevonden dat wij nodig hadden, dus wij zijn tevreden klant

Aanbeveling
zoals hierboven vernoemd hebben wij een erg positieve ervaring gehad met onze aankopen bij keukenloods en zouden het daarom ook aanraden aan kennissen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannie Wolter 20-10-2014 In de winkel gekocht
nederweertt
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
online kijken en bestellen of in de loods zelf direct afhalen,

Service
bij de keukenloods in Nederweert heel behulpzaam! Bedankt voor je vakkundig advies.

Assortiment
als je hier niet slaagt dan weet ik niet of je het ergens anders wel vind.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mimi33 19-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke omschrijvingen, pagina's snel door te bladeren.

Service
pakket werd per ptt bezorgd, waar de bezorgtijden erg ruim waren. Je moet zo toch een heel dagdeel vrij houden.
Later kregen we wel een sms dat de bezorger eraan kwam, top!

Assortiment
jullie hebben wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. Soealman uit Den-Bosch 19-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ik kreeg de oven voor een goeie dealprijs

Service
de monteur was heel vriendelijk en snel met de montage

Assortiment
er is genoeg keuze

Aanbeveling
goede prijzen en snelle- vriendelijke service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j.vdkolk 19-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede beschrijving van de apperatuur

Service
Had te veel betaald kreeg het bedrag weer terug gestort

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
de prijs is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Reinders 19-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duideljke website, goede informatie

Aanbeveling
Zeer goed bevallen aankoop.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Anton7011 18-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Geen aankoop via de webshop, maar direct in de winkel gekocht. Aanvankelijk voor een ander type naar de winkel gegaan, maar i.v.m. noodzaak van aankoop (oude kookplaat was kapot)deze gekocht.

Service
Door noodzaak van aankoop in de winkel direct gekocht en betaald. Toen we echter thuiskwamen bleek dat hetzelfde model/type elders €170 goedkoper verkrijgbaar was. Na contact via internet/mail met het hoofdkantoor en enig overleg het verschil van €170 teruggestort gekregen

Assortiment
Ondanks vermelding op de website dat een bepaald type aanwezig zou zijn, bleek dat niet zo te zijn en waren genoodzaakt een ander type te kopen

Aanbeveling
Gezien de afhandeling van het gebleken prijsverschil t.o.v. andere aanbieders op internet moet deze winkel zeker bij iemand anders aanbevolen worden!!!!!!!!!!!!!

Extra toelichting
Na aanvankelijk erg ontevreden te zijn bij aankoop van onze nieuwe AEG inductiekookplaat, zijn wij erg tevreden over de afhandeling door de Keukenloods van het ontstane prijsverschil.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

epbkr 18-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
betalen via ideal, binnen paar dagen bezorgd

Service
prima

Assortiment
gevarieerde prijsklassen

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Desiree Lok 18-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
supersnel!

Service
was zo aardig tot aan de deur te bezorgen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kajo58 18-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, makkelijk te gebruiken

Service
Zijn goed en vriendelijk geholpen aan de telefoon toen nog niet duidelijk was wanneer de koelkast geleverd kon worden

Assortiment
Duidelijk assortiment

Aanbeveling
Goede service en duidelijke site.

Extra toelichting
Goede ervaring geweest met in de toekomst misschien nog eens een aanschaf doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colinda0323 18-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de gewenste artikelen zijn makkelijk te vinden en wanneer deze er niet zijn, wordt er keurig aangegeven dat deze niet in het assortiment zitten.

Service
Wij wilde meerdere producten bestellen. Toen ik belde met een vraag over één van de producten, werd er voorgesteld om meteen te kijken of de producten die ik had uitgezocht ook echt op de plekken in onze al bestaande keuken pasten. Vooral bij de koelkast met diepvries bleek dit een probleem. Er werft meteen een aantal alternatieven geboden die wel zouden passen. Wanneer ik niet gebeld had, had ik nu met een koel/vries combinatie gezeten waarvan de koelkastdeur open zou gaan bij het openen van de diepvries. En terwijl deze koelkast ons aangeraden was door een keuken speciaal zaak.

Assortiment
Niet de gehele lijn van Siemens is verkrijgbaar, maar wel een heel groot deel

Aanbeveling
Gewoon een eerlijke internet winkel met een groot en duidelijk assortiment. Wij hebben de Keukeloods al aan meerdere familieleden en vrienden aangeraden en blijven dit ook zeker doen.

Extra toelichting
Goede en professionele service bij de aankoop, snelle reactie op vragen via mail n.a.v. de geplaatste bestelling en keurige levering. Kortom, helemaal blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter301264 17-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
thuis uitzoeken en vergelijken

Service
bij latere levering toch voor een goede andere oplossing gevonden

Assortiment
veel merken en veel voorradig

Aanbeveling
zeker door onze ervaring

Extra toelichting
alles goed en netjes geleverd zonder beschadigingen osf iets dergelijks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.Gallas 17-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je krijgt precies te zien wat je wilt bestellen zowel het product als de prijs.

Service
Snelle afhandeling van het bestelde product met alle gegevens.

Assortiment
heeft alles wat je eventueel wil hebben.

Aanbeveling
Uitgebreide informatie en heel snelle bezorging van het product. En keuze van betaling!

Extra toelichting
Hele goede ervaring met bestellen en leveren van het bestelde product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnes Jonker 17-10-2014 In de winkel gekocht
Pieter Ghijsenlaan 18a Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Een groot assortiment met een duidelijk overzicht.





.

Service
Een vriendelijke begeleiding en men is ter zake kundig.

Assortiment
Ik heb een keuken van 18 jaar oud.Was wat onzeker om de juiste koelkast uit te zoeken.Ben goed geslaagd.

Aanbeveling
Fijn geholpen en men probeert aan jou de juiste apparatuur te verkopen.
Het gaf mij veel vertrouwen.

Extra toelichting
Ik ben een vrouw alleen en heb het gevoel dat ik bij jullie aan het juiste adres ben.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carry26 17-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's ochtends online besteld en 's avonds al geleverd. Bij de levering konden we pinnen. Heel erg handig.

Service
Snel!

Assortiment
Ruime keuze.

Extra toelichting
Niet op aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob Boogaard 17-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Erg blij met de spullen (wasmachine, vaatwasser, droger en afzuigkap) van keukenloods. Online besteld, mooie en overzichtelijke website. De prijzen waren perfect, zelfs onder ons budget. Goeie service via de mail en sms. Op afgesproken tijd geleverd. Helemaal top. Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John AS 17-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk de webshop en heeft bij de producten voldoende informatie.

Service
Goed geinformeerd over tijdstip van aflevering en dit was ook daadwerkelijk correct.

Assortiment
Voor mij meer dan voldoende.

Aanbeveling
Gezien de service en de prijs geef ik makkelijk zonder enige schroom jullie naaam door aan vrienden en bekenden.

Extra toelichting
De klantgerichtheid laat zien dat jullie je klant als koning willen behandelen en dat voelt goed. Product was vervangen door ander product dat goedkoer was de terugstorting zonder lange wachttijd. Bij het product was er een onderdeel niet bij voor montage dat was snel opgelost.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

naam 147 17-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles loopt soepel

Service
goede service met installatie

Assortiment
van alle merken thuis

Aanbeveling
goede afhandeling van het gekochte

Extra toelichting
over alle punten goede afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kieke10 17-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
supersnelle levering, communicatie betreffende de bestelling en levering was optimaal. Bezorger was zeer vriendelijk en behulpzaam.Al met al een dikke voldoende!

Assortiment
ruime keus en goede productomschrijving, helder.

Aanbeveling
ruime keuze, goed geholpen, alles is luid en duidelijk bij de Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arbo Hba B.V. 16-10-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
niet nodig.
alles is van zelf sprekend: website kantoor en transport

Service
emails

Assortiment
Kan ik niet geheel beoordelen maar wat wij nodig hadden was er wel.

Aanbeveling
Al gedaan :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IkMoestHierWatInvullen 16-10-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Keuze op de site kunnen maken

Service
Helaas ben ik bij het ophalen van mijn kookplaat vergeten om de cadeaubon te vragen. Ik vind dat deze mij automatisch had moeten worden geleverd.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Anoniem65 16-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, filters, produkten vergelijken etc.

Service
Een artikel niet gevonden, telefonisch contact opgenomen en het artikel werd alsnog voor de scherpste prijs geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian Stougie 16-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
veel keuze, en makkelijk te bereken, of te bestelleni

Service
Werd keurig geholpen, en was kundig met de uitleg van de voors en tegen

Assortiment
groot assortiment, en wat niet in de winkel was kon besteld worden

Aanbeveling
aan een ieder die nieuwe keukenapparatruur, of nieuwe keuken wil overwegen. dan is dit een hele goede aanrader.

Extra toelichting
Al met al een hele prettige en keurig nette winkel, waar je graag je aankopen doet. En vriendelijk personeel die gelijk voor je klaar staan. Dus een flinke pluim is hier wel op zijn plaats.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjors Delissen 16-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Helemaal OK, mijn 2e bestelling in 1 jaar en altijd top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bhoutman 16-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
eenvoudig te bestellen vanaf de PC

Service
iets lagere beoordeling want de levertijd had ik sneller verwacht

Assortiment
uitgebreide keuze

Aanbeveling
volledig webshop gemak

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Kees Rullens 16-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede site en snelle service

Service
Prima in orde, ik wisselde de bestelling was geen enkel probleem.

Assortiment
Alle inbouwmerken zijn er te vinden

Aanbeveling
Kan niet beter

Extra toelichting
Netjes en snel ingebouwd, alles volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc te Maastricht 16-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekende telefonische ondersteuning

Service
Correct geleverd

Assortiment
Het model waar ik naar op zoek was, meteen geleverd en tegen een gunstige prijs.

Aanbeveling
Alleen maar pluspunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon van Erp 16-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ovezichtelijk

Service
Snelle reactie

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Ja duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H.C. de Jong 16-10-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op internet gevonden, maar toch naar winkel in Gaanderen gegaan om zelf e.e.a. te bespreken

Service
Vlotte afhandeling

Assortiment
Gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Werd in Gaanderen prima geholpen

Extra toelichting
Alhoewel aanbiedingen op internet ongeveer € 50,00 lager waren vond ik het fysieke contact in Gaandern prettig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews