Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ruud 49 27-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
een goed en duidelijk overzicht van producten en prijzen

Service
prima maar goed

Aanbeveling
altijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad Roelofs 27-10-2014 In de winkel gekocht
Almere

Algemene score

9,0

Service
Wij hadden een afzuigkap gekocht die veel te lawaai maakt. Mijn vrouw heeft ernstige gehoorschade door bestralingen en kon daar niet tegen keukenloods heeft tegen een geringe bijbetaling een geluidsarme kap geleverd en gratis gemonteerd. Prima service (warme douche)

Assortiment
Groot en ruim assortiment

Extra toelichting
Prima assortiment en prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de heer van den Bosch 27-10-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ook de producten die niet aanwezig zijn wordt over geinformeerd.

Service
Perfect geholpen, duidelijke info, indien nodig werd informatie opgevraagd.

Assortiment
Zeer groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Edwin Bolleboom 25-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Rustig alles bekijken op de website

Service
Na het maken van een bestelling wordt er netjes teruggebeld binnen een schappelijk tijd

Assortiment
Ruim assortiment,

Aanbeveling
Ja, service en het nakomen van de gemaakte afspraken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

albert fokkens 25-10-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Gemak
Overzichtelijke site. Makkelijk bestellen

Service
Heel veel moeten mailen. Voortdurend werd maar op 1 vraag reactie gegeven terwijl ik toch echt meer wilde weten. Zelfs na een excuus dat hij te snel gelezen had, ging het daarna vrolijk verder. Snel is niet altijd beter. In de toekomst zal ik 1 vraag per mail stellen

Assortiment
Prima

Extra toelichting
Ervan uitgaande dat je niet altijd hoeft te mailen zou ik de winkel zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Tancho10 25-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
rustig via internet de juiste vaatwasser uit kunnen zoeken. Makkelijk door de gegeven info en de vraag/antwoordt van klnten die erbij staan.

Service
Wordt op tij via mail geïnformeerd van levering. Vwb garantie en nazorg nog geen ervaring

Assortiment
vwb gekocht product zeer veel t bieden.

Aanbeveling
zeer zeker

Extra toelichting
Dit is de eerste keer dat ik bij keukenloods.nl heb gekocht. Op grond van deze ervaring heb ik dit beoordeeld en dit was uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boon23 24-10-2014

Algemene score

9,0

Gemak
Wij werden heel vriendelijk en behulpzaam met goed advies geholpen

Extra toelichting
Wij hadden een monteur gevraagd om de vaatwasser te plaatsen. 2 hele vriendelijke rustige jonge mannen kwamen en hebben heel netjes en zorgzaam de oude vaatwasser uit het keukenblok gehaald en keurig de nieuwe geplaatst. Alle verpakking en oude machine meegenomen. Perfect gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre Klijn 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je zoekt uit w,at je wil en aan de beschrijving kun je zien als je diverse artikelen bij elkaar zet wat de juiste voor je is. Zo easy als wat

Service
Als je iets besteld hebt en het is minder energie zuinig als een andere en goedkoper advieseren ze die.
Echte top service.

Assortiment
Ruime keuze aan diverse spullen.

Aanbeveling
in één woord een TOP winkel.

Extra toelichting
Goede service aan de telefoon erg vriendelijk. In één woord nogmaals geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie Augusteijn 24-10-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
kopen bij de keukenloods heb ik als positief ervaren, Informatie was prima en de afwikkeling vlot

Assortiment
Aan ons verlanglijstje werd helemaal voldaan

Aanbeveling
Ik kende het bedrijf niet.Kwam bij toeval in aanraking met keukenloods. In voorkomende gevallen zal ik zeker keukenloods aangevelen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wouter40 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
in de buurt

Service
snel geholpen

Assortiment
ruime keus diverse merken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cassanova-123 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldige voorlichting en gemaakte afspraken heel goed uitgevoerd

Service
Zie vorige vraag

Assortiment
Heel veel keus

Aanbeveling
Gemak en prijs bewust

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trish de Zutter 24-10-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Je kan vlak voor de deur parkeren.

Service
Geholpen en erg tevreden.

Assortiment
De winkel was bijna leeg maar dit kwam omdat er pas een veiling was geweest.

Aanbeveling
Tevreden.

Extra toelichting
Altijd goed geholpen en prima geregeld met inbouwen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Chris van der Haar 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering. Tijdstip van bezorging goed gedefinieerd in een interval van 3 uur. Niet hele ochtend of midsag.

Service
Elders goedkoper gezien en kreeg onmiddellijk korting

Extra toelichting
Zeer tevreden gezien bovengenoemde aspekten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NickK5 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Missend onderdeel snel nagestuurd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.H.Arnold 24-10-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Fijn dat je het spul gelijk mee kunt nemen

Service
Goede service erg behulpzaam

Assortiment
goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bertrand 1 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik belde om 8.55 uur de persoon aan de telefoon zij ik wil het wel even in dan krijgt u de koelkast nog vandaag geleverd dat noem ik service.

Service
op tijd bezorgt en precies volgens afspraak

Assortiment
Rum genog voor mij.

Aanbeveling
Ik vond het zeer prettig zoals het is gegaan.

Extra toelichting
Overal een 10 geweldig zoals het gegaan is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pedrodenicolas 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
handig zoeken en filters, voldoende informatie

Service
bij eventuele vragen snel en direct bereikbaar (telefonisch)

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
zoek je graag zelf je apparatuur uit; voor een scherpe prijs...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kris Cornelissen 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via internet is zo ontzettend makkelijk. Je vind gelijk reviews bij het product dat je bekijkt, zodat je weet hoe mensen het product in het gebruik ervaren. Top!

Service
Prima service, duidelijke emails, aardige klantenserive en super snelle bezorging die ook nog eens uiterst vriendelijk was!

Assortiment
Ik heb mijn complete bestelling bij jullie kunnen plaatsen en heb nergens anders nog onderdelen hoeven kopen. Dat doe ik het liefst, alles in 1x, tegen een aantrekkelijke prijs.

Aanbeveling
Ik heb zelfs al een horecabedrijf naar jullie gestuurd! Ik ben erg te spreken over Keukenloods.nl. Ik zou jullie graag wat verbeterpunten geven zodat jullie wat met mijn feedback kunnen doen, maar die heb ik gewoon echt niet, mijn volgende bestelling plaats ik weer bij jullie!

Extra toelichting
Via google.nl bij jullie terecht gekomen omdat ik op zoek was naar de Smeg SNL90MFX7 en die was bij jullie uiteindelijk het voordeligst. De verdere afhandeling ging ook super! Een dikke 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xxxxx49 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
snel en accuraat te woord gestaan. Overzichtelijk en compleet assortiment

Service
snelle reactie op vragen en prima leverservice. Monteur was op tijd en ruimt ook op!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel Dick 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via internet bestellen ging super makkelijk.

Service
Erg veel hulp via de mail gehad bij het uitzoeken van een apparaat dat precies zou passen. (denk wel 20 mailtjes heen en weer... en allemaal even vriendelijk en hulpvaardig).

Assortiment
Goede en ruime sortering.

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pietermeeder 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Eerst in de winkel gekenen en ddarna via internet besteld

Assortiment
Altijd wel iets om een keuze uit te maken vooor elk budget

Aanbeveling
Makkelijk goede prijs flexibel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

maru1900 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitermate snel contact en goed geholpen

Extra toelichting
Snelle hulp, daarna goede service bij brengen en monteren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam312009 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
je kunt vanaf de bank een goed artikeluitzoeken

Assortiment
ruime keuze in het gezochte artikel

Aanbeveling
ruime keuze snelle levering mooi artikel

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Moncootje 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestelproces is duidelijk, eenvoudig en snel

Service
Natuurlijk geef ik een 9 als je bestelling dezelfde dag nog aankomt, echter.....
ik had bewust na 09.00 uur besteld zodat de levering de volgende dag zou zijn. We waren nl niet thuis op de dag van bestelling. Deze kwam toch nog dezelfde dag. Aangezien we niet thuis waren, is onze oude vaatwasser niet meegenomen...erg jammer. Ook moest de vaatwasser bij de buren neergezet worden, waardoor er onnodig gesleept moest worden met dat zware ding. Dus: Natuurlijk is het een super service als je bestelling dezelfde dag nog aankomt, maar dit was net iets te goed..

Assortiment
Een groot aanbod met uitgebreide toelichting per onderdeel

Extra toelichting
zie ook onder het kopje "service"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack de Goede 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke website en makkelijk te bestellen

Service
Informatie vooraf voor aflevering is heel netjes

Assortiment
Keuze genoeg, met vergelijkingen en goeie prijzen

Aanbeveling
Zeer tevreden over keuze's en prijzen! Er is vaak een "winkel" in de omgeving.

Extra toelichting
goede keuze mogelijkheden en betaling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Betist 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zelfs op zondag telefonisch bereikbaar, uitstekend advies en prima begeleiding bij aankoop

Service
Alles stond klaar op het moment dat ik had afgesproken de goederen op te komen halen

Assortiment
alles wat je maar kunt bedenken is leverbaar en veel voorradig

Aanbeveling
Betere service dan dat je op veel winkelvloeren krijgt!

Extra toelichting
Een eerste kennismaking met als aanleiding dat de afwasautomaat kapot ging. rondje langs bekende leveranciers leverde matig advies op. De geboden opties leken vooral in voordeel van verkoper (hoge prijs). Via recensies gestuit op Keukenloods. Erg blij deze optie geprobeerd te hebben. Snel geen geneuzel en uitstekende prijs. 100% aanbevelenswaardig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heky24 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
via internet vergelijken waar uit blijkt dat de keukenloods toch wel de goedkoopste is

Service
zeker wat de levering betreft zaterdag besteld en maandag in huis

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
je kunt de apparatuur in de winkel kopen je ziet gelijk wat je koop en daarna snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AM Geurts 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk productaanbod, duidelijk kenmerken opschreven

Service
Het product bleek toch niet binnen de genoemde levertijd als gemeld op de website leverbaar. We werden hier wel snel over op de hoogte gesteld en er ook een alternatief geboden.

Assortiment
Het product dat we zochten was leverbaar, voor een aantrekkelijke prijs

Aanbeveling
Goede service en scherpe prijzen

Extra toelichting
Heldere communicatie over producten en levering incl. levermoment door transporteur.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Marianne smarius 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker makkelijk , je hoeft de deur niet uit.

Service
4 apparaten gekocht, 1 verkeerde maat doorgegeven en binnen een week kwamen ze het al ruilen. Ook fijn dat ze aangeven welk uur ze komen.

Assortiment
Ze hebben alle merken. Volop keus.

Aanbeveling
Gemak, goede service en goedkoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monica74 23-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
We werden snel en vakkundig geholpen. Om 11 uur besteld de volgende ochtend om 8 uur stond hij in de keuken

Extra toelichting
Toen onze koelkast kapot ging hadden we snel een nieuwe nodig. In de winkel in Waddinxveen werden we vakkundig en netjes geholpen. De verkoper had verstand van zaken en wist precies welke inbouw koelkast we kwijt konden. Om 11 uur kochten we de koelkast en de volgende morgen werd hij keurig geleverd. Ook de prijs is netjes, op internet hebben we dit model niet goedkoper kunnen vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke van dalen 23-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kan op je gemak kijken

Service
netjes bellen van te voren

Assortiment
ja heel veel

Aanbeveling
Het is gewoon goed en netjes verzorgd

Extra toelichting
het is de eerst keer dat ik besteld had nog nooit zo'n goede service mee gemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.L.T. 23-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon lekker rustig achter je computer bestellen, je kunt rustig vergelijkingen maken van de verschillende merken. Er is geen druk ivm tijd.

Service
Top service bij verkeerde spullen, wordt direct aktie ondernomen.

Assortiment
Zeer breed assortiment van topmerken

Aanbeveling
Absoluut een aanrader om bij te kopen.

Extra toelichting
Gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vorstin 23-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
moest toch nog vooraf betalen

Service
werd wel keurig te woord gestaan

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

3JS 22-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig bestellen
Duidelijke webshop

Service
Goede uitleg
Duidelijk en goed
Gemakkelijk betalen
Snelle bezorging
Kortom zou zeker iemand anders aanraden om bij keukenloods te kopen.

Assortiment
Ruim assortiment.
Voldoende keuze en fijn om te kunnen vergelijken.

Aanbeveling
ben zelf zeer tevreden
S'avonds om 23.00 een combimagnetron besteld en de volgende dag om 16.30 in huis.
Kortom een goede ervaring zou de volgende keer zo weer iets kopen bij keukenloods en het ook een ander aanraden!

Extra toelichting
ben zeer tevreden Snel en netjes bezorgd. Zou de volgende keer weer bij keukenloods kopen. En het ook aanraden bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cas01 22-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Duidelijke informatie verstrekking. Komen afspraken na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elizabeth 145 22-10-2014

Algemene score

6,8

Service
Late levering van een besteld produkt doordat de fabrikant niet kon leveren

Extra toelichting
Het fornuis was enkele weken later dan was beloofd omdat de fabriek niet kon leveren. Bij het uit pakken gisteren bleek dat het fornuis er anders uiziet als op de foto in de internet winkel. De rvs beugel die er volgens de foto opzit is nu vervangen voor een vergroomde buis die met zwarte rubbers welke slechtpassen in twee vergroomde houders moet worden geduwd. Het geheel ziet er protserig en goedkoop uit helaas.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

jenserink 22-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De nieuwe netjes afgeleverd en de oude meegenomen

Service
Op tijd de gemaakte afspraak nagekomen

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
Zou anderen adviseren er bestellingen te doen.

Extra toelichting
Op tijd en goed afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie L. 22-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk via internet bestellen, goede beschrijving

Service
Vriezer thuisbezorgd in overleg in middag/avond (exacte tijdsspanne te raadplegen via account) en indien gewenst gebeld worden ongeveer een uur voor bezorging

Aanbeveling
Makkelijk en snelle en goede service bij bezorging.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ElizabethI 22-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon, direct een overzicht

Service
Leuke mensen die je helpen en absoluut geen negatieve dingen meengemaakt

Assortiment
keuze is meer dan voldoende (voor ons dan he)

Aanbeveling
zie boven (haha)

Extra toelichting
Ik steek tijd in de beoordelingen in de hoop dat mijn dochter (waarvoor in 3 artikelen bij jullie heb aangeschaft) iets kan winnen in deze moeilijke tijd voor haar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Berkers 22-10-2014 In de winkel gekocht
nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

de La Fenetre 22-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Prima service, snellle levering en scherpe prijzen. Met gemak kopen vanuit de huiskamer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NicoleG11 22-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
in eerste instantie onduidelijkheid ivm de levering van de koelkast, werd uiteindelijk na een week bezorgd ipv de 2 werkdagen die op de website vermeld waren.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Koolshoeve 22-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Een prettige zaak waar je goed kunt zien wat voor je eigen situatie het best is. Goede uitleg en advies.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Vaawo 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De webpagina is duidelijk en goed. Alles wijst voor zich.

Service
Alles precies zoals beloofd.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert Termes 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, overzichtelijk

Service
Telefonisch goed geholpen, vriendelijk en kundig

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Ik vind ze super, betaalbaar, netjes en snel. Keurige installatie thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter.Bas 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles is overzichtelijk

Service
netjes en beleeft en weet waar je over praat

Assortiment
meer dan voldoende uitgebreid

Aanbeveling
zeer zeker

Extra toelichting
heel goede prijs kwaliteit van de produkten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maikle 21-10-2014 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Direct meenemen wat je nodig hebt. Geen wacht- en besteltijd

Service
Professionele uitleg over installatie

Assortiment
Veel keuze onder merken en modellen. De prijzen vallen reuze mee voor deze tijd

Aanbeveling
Snelle, vlotte en professionle afhandeling voor een fantastishe prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Adnog 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk website. Bestel gemak.

Service
Er werd snel gereageerd op de na de bestelling. zowel via de mail als telefonische

Assortiment
had een onderbouw koelkast nodig. Keus genoeg

Aanbeveling
snelle service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

André26 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De vaatwasser s'avonds op internet uitgezocht, reviews gelezen, besteld en de volgende dag al in huis!

Assortiment
Meer dan voldoende vaatwassers om uit te kiezen.

Aanbeveling
Zeker voor mensen die de keukenapperatuur graag zelf willen installeren is de keukenloods een uitstekende keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koldermarieke 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Winkel dicht in de buurt.

Service
Snelle en vakkundige hulp van de medewerker.

Assortiment
I.v.m. de beperkte mogelijkheid bij onze oude keuken hebben we toch het beoogde product kunnen krijgen.

Aanbeveling
we zijn vriendelijk en vakkundig geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews