Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22602 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1976 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willy Kniest 01-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer correcte informatie via telefoon en email

Service
Alles volgens afspraak.
Zeer duidelijk in de afspraak

Assortiment
zeer ruime keuze in alle artikelen.
Prijs van merkartikelen ver onder de winkelprijs

Aanbeveling
Dit was mijn eerste kennismakking met de keukenloods.
Zeer goed bevallen en is zeker een aanrader vooral de duidelijkheid, afspraken en prijs

Extra toelichting
Ik kan niet anders zeggen een zeer tevreden klant een 10 kan ik niet geven omdat dan het streven naar nog betere service dan niet meer mogelijk is. eerlijk gezegd zou ik ook niet kunnen zeggen wat er nog verbeterd moet worden. Houd deze hoge lat vast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hjcramakers 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ik vond de website heel duidelijk en overzichtelijk;
betalen is een makkie;
producten goed te vinden;
bestelprocedure goed te doen;
bij alles wat je doet, verwachtingspatroon goed

Service
contact is snel gelegd, service aan de telefoon goed;
levertijd snel en goed geregeld; je hoeft geen hele dag ervoor thuis te blijven

Assortiment
assortiment is voldoende; als je het ergens anders vindt, prijsaanpassing.

Aanbeveling
ik zou deze winkel zeer willen aanbevelen bij andere mensen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Luus67 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig bereikbaar via Internet of telefoon

Service
Goede afspraken omtrent levering en leveringstijden.

Assortiment
We hadden een combi magnetron nodig. Via Keukenloods is er een ruim aanbod. Ook als er een type nr. niet vermeld is, kun je deze vaak via Keukenloods verkrijgen tegen een scherpe prijs.

Extra toelichting
Snelle scherpe offerte en prima service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jurina 01-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is heel overzichtelijk terug te vinden in de koeler

Service
Prima service prima aflevering

Assortiment
Wij hebben al veel apparaten gekocht prima keuze in alles

Aanbeveling
Wij zijn heel tevreden over alles niet duur goede keuzes

Extra toelichting
Wij zijn in alle opzichten heel tevreden over Keukenloods als we weer iets nodig zijn kijken wij eerst op Keukenloods. Goede service vlotte aflevering netjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Raben 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We zijn super goed geholpen en hebben duidelijk advies gekregen tijden de aankoop van de keukens.

Service
Service is Top. De levering kwam precies op de afgesproken datum en tijd. Betaling loopt heel eenvoudig via een link op de webpagina. De keukens zijn allemaal compleet en perfect geleverd.

Assortiment
Het assortiment is heel ruim.
De keuze is ook enorm.

Aanbeveling
Alle afspraken zijn nagekomen!

Extra toelichting
We zijn super blij en tevreden met de keukens! Alles is gelopen zoals afgesproken! TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre Rozemuller 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede uitleg op de site makkelijk te bestellen. ook telefonisch overleg was eenvoudig gerealiseerd

Service
Nav telefonisch overleg een vraag uitgezet. Werd keurig binnen kwartier teruggebeld

Aanbeveling
Absoluut aan vrienden en familie!

Extra toelichting
Super tevreden over zowel bestellen en afleveren en plaatsen, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HH Alkmaar 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website was duidelijk en product informatie was voldoende. Mogelijkheid tot aangeven van een terugbel verzoek en chat

Service
Website 24/7 online
telefonisch bereikbaar en mogelijkheid tot chat

Assortiment
Voldoende aanwezig.

Aanbeveling
Goed assortiment. Prima kwaliteit en concurrerende prijsstelling!
Product werd volgens afspraak geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Oudeschild 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gewoon, makkelijk.

Service
alles prima

Assortiment
er waren artikelen die jullie niet in het assortiment hebben. Is inmiddels opgelost via lokale leverancier.

Aanbeveling
Dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnB55 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Alles ging naar verwachting ook die van de inbouwploeg (netjes en vriendelijk).

Assortiment
De keuze kan iets ruimer, maar doordat ik in de lagere prijsklasse zocht leg je jezelf ook de beperking op van minder keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin Hattingh 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede online site. Ook telefonische zeer gemakkelijk contact

Service
Goede telefonsiche sales afdeling. Goede email notificaties.

Assortiment
Veel, en nog meer.

Aanbeveling
Accuraat, compleet en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ad Matena 01-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede keuze wat je zoekt

Service
Levering perfect op tijd

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Ik zal iedereen adviseren eerst op Keukenloods te kijken

Extra toelichting
Het is allemaal perfect geregeld, daarvoor mijn dank,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris uit Amsterdam 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het kan via de webwinkel, in ons geval was een telefoontje net zo gemakkelijk

Service
Snel een scherpe offerte. We hebben afgehaald en het werd keurig in onze auto geladen

Assortiment
We zochten Neff artikelen uit het gloednieuwe assortiment. Direct leverbaar!

Aanbeveling
Een goed voorbeeld van een webwinkel die verder gaat dan een fysieke locatie. De service is vergelijkbaar maar deze keuze en prijs vind je in geen enkele winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nynke M 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig via de website alle apparatuur besteld.

Service
Goede service; er werd duidelijk gecommuniceerd en snel geleverd.

Assortiment
Alle door ons gezochte artikelen waren leverbaar.

Aanbeveling
Ik zou de Keukenloods aan mijn vrienden aanbevelen.

Extra toelichting
Veel producten, goede prijs, snel leverbaar en heldere communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mark zomers 01-06-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Keukenloods is makkelijk te vinden, en we werden meteen goed geholpen!

Service
goeie hulp, bij binnenkomst werd ons meteen gevraagd of we geholpen konden worden, binnen 30 minuten naar buiten, met een nieuw fornuis.

Assortiment
Ruime keuze!

Extra toelichting
Via mijn broer kwam ik op jullie website, hier vond ik al snel het fornuis dat ik wou hebben. Eenmaal in de keukenloods werd het fornuis snel gevonden, via de hulp van een van de medewerkers werd een formulier opgesteld, waarbij ik zelf de leveringsdatum mocht kiezen! Helemaal super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maritbuze 01-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke site makkelijk te vergelijken

Service
prima service, ook bij bestellen en afleverdatum verplaatsen was geen probleem

Assortiment
veel keuze voor elke portemonaie

Aanbeveling
absoluut aan te bevelen.

Extra toelichting
gemakkelijke site prima kwaliteit en ruim assortiment. met andere woorden prima

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Richard 01-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk vanuit huis

Service
snel, duidelijk

Assortiment
overzichtelijk en aantrekkelijk geprijst

Aanbeveling
goede, snelle levering
en montage

Extra toelichting
heel tevreden en kom zeker nog een keer terug kaan jullie aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJS75 01-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen via de site was eenvoudig en snel

Service
Top! voor 09.00 besteld en s'avonds stond het fornuis al binnen bij ons.

Assortiment
Groot assortiment tegen de laagst mogelijke prijs en in elke prijscategorie

Aanbeveling
Om eerder genoemde punten: makkelijk bestellen, snelle levering en groot assortiment tegen een goede prijs

Extra toelichting
Buitengewoon enthousiast over kekeukenloods.nl, geen negatieve punten ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francine123 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site en prettig dat je ook kan betalen bij levering.

Service
wanneer ik niet wist welk product passend was heeft de klanten service mij hierbij goed vriendelijk en deskundig geholpen.

Assortiment
grote keuze tegen goede prijzen, meerdere malen bij keukenloods producten besteld.

Aanbeveling
zeer grote mate ik heb deze site al reeds aan meerdere aangeraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sbrugman 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb gevonden waar ik naar op zoek was en alle informatie was goed te vinden.

Service
De informatie op de site was duidelijk en de telefonische ondersteuning was erg goed. Ook de samenwerking met het montageteam ging erg soepel en het apparaat is keurig geïnstalleerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linling 01-06-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk. zonder enige poespas

Service
Makkelijk en duidelijk, Dachten ook goed mee.

Assortiment
meer dan genoeg keus voor ieder wat wils. en de prijs is goed betaalbaar

Aanbeveling
vriendelijk , duidelijk , geen kleine lettertjes en super service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sanne-89 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Jullie zijn goed te bereiken, zowel per mail als per telefoon.

Service
De service was perfect. Bestelling wordt netjes naar binnen gebracht en oude spullen worden meegenomen. TOP!!!

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
ABSOLUUT!!!

Extra toelichting
Netjes en goed geholpen. De tijd van het bezorgen is ook niet groot. Binnen 2u.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ken di far 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super goede website

Service
éénvoudige bestelling en afhandeling

Assortiment
ontzettend groot assortiment

Aanbeveling
Alles is en ging perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HB Bouw 01-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
kookplaat bleek gescheurd te zijn, deze is zeer snel vervangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mw. van der Aar 01-06-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
heldere website en een winkel in de buurt waar veel artikelen opgesteld staan.

Service
prima geholpen in de winkel in Alkmaar. de medewerkers hebben nog een aantal zaken voor ons nagezocht. top!

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
goed geholpen en prima service plus lage prijzen dus we gaan Keukenloods zeker aanbevelen.

Extra toelichting
We zijn helemaal tevreden dus daarom een goede beoordeling. Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Noor61 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima toegankelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
juist om bovenstaande redenen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Koning 01-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Prima service. Liefst zou ik zien dat de bezorgtijd nog iets specifieker aangegeven wordt. Nu was het een drie-uurs tijdvak (15-18 uur) en was de bezorger er om (serieus) 1 minuut voor 18 uur...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maria2222 28-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik werd snel en efficient geholpen

Service
De bestelling liet even op zich wachten, maar na een telefoontje kwam de bestelling snel

Assortiment
Ruime keuze en heel fijn dat je niet van folders hoeft te kiezen maar de apparaten in het echt kan bekijken

Aanbeveling
De winkel is mij prima bevallen

Extra toelichting
een winkel met ruime keuze en efficiente benadering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Heleen.1 25-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Ruim een jaar geleden hadden wij een Samsung vaatwasser gekocht bij keukenloos. Hij ging helaas snel stuk en bleek niet meer te maken. Samsung vertelde ons terug te gaan naar de winkel waar we de vaatwasser gekocht hadden (keukenloos dus) om een andere vaatwasser uit te zoeken. Nadat Samsung contact met keukenloos heeft gehad, hebben we zelf ook contact met keukenloos gehad. We werden geadviseerd op een tijdstip te komen als het rustig in de winkel zou zijn zodat ze alle tijd voor ons hadden. Toen we kwamen wisten de heren meteen wie we waren. Mochten we een soortgelijke vaatwasser uitzoeken (het maakte niet uit welk merk). Er werd een afspraak gemaakt om het apparaat om te ruilen en er werd nergens moeilijk over gedaan. Ondanks de ellende die we met de vorige vaatwasser hadden gehad zijn we met een goed gevoel de winkel uit gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Monique elfering 20-05-2015 In de winkel gekocht
amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles duidelijk zichtbaar opgesteld

Service
Vriendelijk geholpen, niet opdringerig.duidelijk.checken alles nog een keer met je

Assortiment
Uitgebreid, mooi opgesteld. Smaakvol

Aanbeveling
Als iemand een nieuwe keuken zoekt zeker.

Extra toelichting
Zeer tevreden, vriendelijk geholpen. Mooie spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Arink 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online in alle rust je keuze kunnen maken

Service
Aflevering op afgesproken dag en tijd. Vergissing van mijn kant werd vriendelijk snel en zonder kosten hersteld.

Assortiment
Het aanbod is breed en gevarieerd.

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden en zal anderen van mijn ervaringen laten weten.

Extra toelichting
Vriendelijke mensen die afspraken perfect nakomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam.Westdijk 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke website

Service
Telefonisch goed bereikbaar, en nette levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Nienhuis 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op de site duidelijk en overzichtelijk telefonisch goed bereikbaar en direct antwoord gekregen.

Service
Telefonisch goed bereikbaar service nog geen gebruik van gemaakt.

Assortiment
Ik kon makkelijk mijn product vinden waar ik opzoek naar was.

Aanbeveling
Nadat ik besteld hadden we het product de volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

r.smit21 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website, makkelijk toegankelijk en overleg via mail over gewenste bezorgdag/tijd

Service
Zeer snelle levering na bestelling

Extra toelichting
Nu 2 keer een aankoop gedaan bij de keukenloods. eerder een vaatwasser, nu een vriezer. Beide keren naar volledige tevredenheid. Snelle levering, goed product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Aelbers - Alkmaar 18-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handige webside

Service
Vriendelijk, correct en no-nonsense

Assortiment
Soms moeilijk de verschillen te zoeken tussen de diverse modellen. Zelfde foto, ander model

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen aan andere, maar ook zeker eerst keukenloods website research doen. Dan kom je zelf beter voorbereid naar de winkel, waar men overigens erg behulpzaam is.

Extra toelichting
Een prima concept waarbij een combinatie van website en winkel prima werkt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RitadeBruin 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
via de website gekozen. Toch even langs de winkel in Almere.

Service
We werden plezierig te woord gestaan.

Assortiment
In de winkel zeker 20 modellen van een inbouw oven op een rijtje. Vergelijken was dus goed mogelijk.

Aanbeveling
Ben je niet zeker van je keuze op de website dan kun je toch even bij de winkel binnenlopen om de producten te zien.

Extra toelichting
Door de ruime keuze en de scherpe prijzen, ook in de winkel, is het niet moeilijk het juiste product, in ons geval een combi-oven te vinden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank2010JVC 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goed geholpen in de winkel. Bezorgen/Installeren kostte helaas extra, maar we begrijpen dat dat niet gratis kan.

Assortiment
Voldoende keus in dewinkel en alles netjes tentoongesteld, veel verschillende merken en klasses.

Aanbeveling
Een aanrader, goede prijs en goed geholpen.

Extra toelichting
Voor ons lekker dichtbij dus we hebben het persoonlijk geregeld in de winkel ipv online, nette prijzen. We wilden absoluut geen SMEG meer vanwege de slechte ervaringen, en er was keus en vergelijking genoeg aanweig.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fedde Helvrich 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel gemakkelijk

Service
volop tijd voor de klant

Assortiment
Kon alles wat ik wilde bestellen krijgen bij Keukenloods

Aanbeveling
goede voorlichting goede prijs en snelle levering

Extra toelichting
Goede voorlichting goede prijs en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FMonnik01 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede service, je kijken alles voor je na , zelfs welke type inbouwkoelkast ik moest hebben, vorig model was 15 jaar oud ( Bosch) en hebben zelfs Bosch gebeld om zeker te zijn dat dit het goede type was.

Service
Die jongen van inbouwteam wist van wanten, heeft ons alles goed uitgelegd en hij wist van wanten . Nieuwe inbouwkoelkast zit er top in

Assortiment
Ze hebben op het gebied van keukenapparatuur alles wat je zoekt, top en voor goede prijs

Aanbeveling
Zeker weten , met zoveel kennis en service en goede prijzen is deze firma het aanbevelen waard

Extra toelichting
Niets dan lof voor Keukenloods , je kan ook nog eens pinnen thuis , ook wel makkelijk en veilig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Roermond 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden, en zijn voorzien van een goede technische beschrijving en alle benodigde maten.

Assortiment
Ik was op zoek naar een goede en en niet te dure afzuigkap van een bekend merk. Die heb ik gevonden, en bovendien was hij veel goedkoper dan dezelfde afzuigkap in de winkel.

Aanbeveling
Alle bekende merken zijn verkrijgbaar voor aantrekkelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bergmanus 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen via de site was een fluitje van een cent. Zonder problemen en snel door het betalingsproces gelopen.

Service
Levering is volgens afspraak verlopen.

Assortiment
Voldoende keus van wat ik nodig had, een inbouw vaatwasmachine.

Aanbeveling
Goede service en groot aanbod.

Extra toelichting
Prima on-line winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. van Etten 18-05-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het contact met het personeel verloopt prima en soepel waardoor het gemak van bestellen bijna vanzelfsprekend ook gemakkelijk gaat.

Service
De service is ook prima.
Product kon even in de opslag staan totdat wij het konden plaatsen.

Assortiment
Het assortiment van de was en droogapparaten is niet groot maar kon wel tegen scherppe prijzen besteld worden.

Aanbeveling
Zeker aanbevelen omdat de prijzen scherp zijn en de service is ook prima.

Extra toelichting
De prijs/kwaliteits verhouding is prima. Tot op heden geen negatieve ervaring en service prima! Wij komen zeker terug.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul van de Vaart 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle adequate kennis en bediening

Service
Goed en duidelijk

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Niet alleen voor de standaard keukens maar ook voor eigen ontwerp

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Steenbos 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen met mijn pc en voor een goede prijs

Service
Mijn vrieskast in januari besteld voor de prijs van 2014. Aflevering keurig in april afgeleverd, een prima service.

Assortiment
Een Liebherr is niet overal verkrijgbaar, maar bij de Keukenloods zijn alle versies te koop.

Aanbeveling
Grote keuze van alle apparaten en worden meestal snel geleverd en anders wordt je verteld wanneer geleverd wordt.

Extra toelichting
Zeer tevreden over de producten en aflevering van mijn aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Boon1951 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet met als back up een medewerker van jullie online

Service
als vanouds goed.Kochten 11 jaar geleden al keuken bij jullie ook heel tevreden over de service

Assortiment
prima, kon tussen de bomen het bos nog heel goed zien. Dus: voldoende aanbod maar niet teveel

Aanbeveling
heel goed, onze dochters kochten ook de keuken bij jullie, vrienden en familie ook

Extra toelichting
ja, gewoon super. En natuurlijk wil ik die blender winnen maar als dat er niet tegenover stond hadden jullie ook een 10 gekregen. ps de aangekochte vaatwasser was stuk geraakt door een fout van onszelf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcodegroot66 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Even gebeld en een scherpe prijs gekregen. Prijs was akkoord.

Service
Installatie door een goed op elkaar ingespeeld team. Werkten erg netjes, namen alle afval mee. Ook de oude vaatwasser. Gingen pas weg toen alles werkte, waterpas stond en alles opgeruimd was, kortom toen wij tevreden waren.

Assortiment
Wij vonden het door ons gewenste typenummer. Te veel modellen is vaak ook niet goed.

Aanbeveling
Betrouwbare webshop die doe wat ze beloven. Hierbij vonden wij het belangrijk dat de vaatwasser afgeleverd en meteen ingebouwd werd. Andere concurrenten willen nog wel eens eerst afleveren en dat je dan een afspraak moet maken voor inbouw. Bij keukenloods was het allemaal tegelijk. Ideaal!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Antoma 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijke site en zeer gebruiksvriendelijk

Service
perfekt en ook telefonisch goed bereikbaar. er ontbrak een rooster bij de overn en die werd binnen een paar dagen toe gestuurd

Assortiment
zeer voldoende alle merken die je maar wenst

Aanbeveling
alles zoals afgesproken geleverd en keurig o tijd, betaling per pin bij de chauffeur is zeer prettig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riccointruder 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime overzichtelijke keuze met goede beschrijvingen

Service
Snelle service. Artikel was niet meer leverbaar. Na 1 telefoontje werd alles geregeld.

Assortiment
Meer dan voldoende. Alleen jammer dat ik een oven bestelde die volgens de site gewoon leverbaar was en later bleek dat deze oven niet meer gemaakt werd.

Aanbeveling
Snelle correcte levering en je krijgt waar voor je geld. Prijzen zijn goed te noemen.

Extra toelichting
Zeer tevreden over Keukenloods.nl. Indien ik weer iets nodig zou hebben kom ik zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cor bakker 18-05-2015 In de winkel gekocht
amsterdam zo
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zo besteld, de rest gaat vanzelf

Service
werd keurig bezorg met een leuke grapje erbij. prima!!

Assortiment
keus genoeg. je kan tenminste rustig kijken zobder dat je gestoord wordt.

Aanbeveling
kan het iedereen aanbevelen. perfect!!

Extra toelichting
Prima kwaliteit/prijsverhouding. Aardige mensen. prima bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mari1963 15-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snelle eenvoudige website

Service
vriendelijk te woord aan telefoon

Assortiment
zeer ruim assortiment ,goed beschreven

Aanbeveling
vriendelijk ,kundig personeel.
aflevering uiterst correct.
goede prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.J.Broerse 15-05-2015 In de winkel gekocht
Almere Buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Niet te ver weg

Service
ontvangen bij binnenkomst

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede afhandeling na aankoop
van een artikel

Extra toelichting
een goeie zaak aardige verkopers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews