Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marco Derks 03-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bereikbaar van 8 tot 21:00? Geweldig! U probeerde niet me zo maar iets te verkopen maar luisterde naar wat ik nodig had. De prijs kwam daardoor een stuk lager uit.

Service
De ploeg die kwam installeren was vakkundig en aardig. Niet alleen werd de vaatwasser geplaatst maar werd ook de keukenkast er netjes op aangepast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verbouwertje 03-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk snel kiezen

Service
alle beloftes worden nagekomen

Assortiment
Soms zouden iets luxere artikelen (bv ovens)ook wel leuk zijn in het assortiment

Aanbeveling
scheelt een hoop heen en weer gerij

Extra toelichting
Ongelooflijk gebruiksvriendelijk, scheelt een hoop gezeur tijdens een verbouwing!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Martin56. 03-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede overzichtelijke website
snelle levering en makkelijke betaling.

Service
bij het ophalen van de oven hebben zij hem in mijn auto getild.
Geweldige service!!

Assortiment
heel veel keus aan verschillende producten en goed te vinden op overzichtelijke website.
ook scherp geprijsd.

Aanbeveling
Goede winkel/Website
vriendelijk en behulpzaam personeel.

Extra toelichting
Al met al een fijne winkel/website om je nieuwe producten te kopen . \In mijn geval een nieuwe Bosch inbouwoven een mooi en goed product dat aan alle verwachtingen voldoet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

born 03-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede en duidelijke uitleg.

Service
Gemakkelijk om dingen te verzetten zonder problemen

Assortiment
Uitstekende keuze in wat je zoekt

Aanbeveling
Aan iedereen die iets nodig heeft op dit gebied

Extra toelichting
Goede hulp bij vragen en advies. prijstechnisch geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gfhasilawdbmqwul 03-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Prima, veel, snel, goede aanbiedingen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

miriam2893 03-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk site.

Service
Reageren snel op e-mail en er kan telefonisch een bezorgafspraak worden gemaakt.

Aanbeveling
Zelf al 2 maal veel keukenapparatuur besteld en het werkt allemaal nog uitstekend en is veel goedkoper dan bij de keukenbedrijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jager74 03-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
een duidelijke website die gericht zoeken en bestellen en communiceren mogelijk maakt.

Aanbeveling
Concurrerende prijs en een adequate levering in goede staat.

Extra toelichting
Het gekochte product werd in goede staat afgeleverd op het afgesproken tijdstip. De communicatie was goed en naar tevredenheid. Het apparaat functioneert goed. Kortom alle reden om zaken te doen met het bedrijf.

Review criteria:

Goed

Reageer

Marije 1976 03-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kunt alle info online vinden en super snelle levering.

Service
Klantenservice netjes en duidelijk.Afspraken worden nagekomen, levering op tijd.

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
Het is op alle fronten goed bevallen. Informatie goed, product goed en scherpe prijs. Levering goed en snel.

Extra toelichting
Het is op alle fronten goed bevallen. Informatie goed, product goed en scherpe prijs. Levering goed en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A& M 03-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je loopt binnen en wij gaan bv graag naar Tim en we hebben de oplossing

Service
Snel en eenvoudig

Assortiment
Uitstekend er heel veel en zo niet dan zoeken zij naar een oplossing

Aanbeveling
Fijn winkelen en altijd veel aanbod.
en niet te vergeten gezellig

Extra toelichting
Nomaals het is hier leuk binnen komen, groot aanbod in alkes en alle prijsklasse. Dus er is zoveel, dat je altijd iets vind naar keuze, en mocht dit alsnog niet het geval zijn dan zoeken zij. Je merkt echt dat zij er voor jou zijn. Heel gezellig! Wat zoek je nog meer: Groot aanbod, sterke prijzen vriendelijk personeel en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naamsaar 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site en de manier van bestellen en het volgen van de bezorging en de snelle levering

Service
Prima levering afwasmachine en t mee nemen van de oude helemaal top

Assortiment
Ruime keuze van de inbouw afwasmachine

Aanbeveling
Aan iedereen die keuken apparatuur nodig heeft

Extra toelichting
Waren bij saturn geweest. Slechte. Uitleg . Geen service . Geen keuze . Lange levertijd. Wij zijn helemaal blij met keukenloods top dank je wel .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anitahh 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zondag avond besteld maandag middag in huis

Service
Keurig in huis gebracht en oude apparatuur kon ze weer worden meegegeven

Assortiment
Kieskeurig en prijs vergelijk gezocht kwam keukenloods steeds als beste en goedkoopste uit de test

Aanbeveling
Ideaal van uit huis de meeste keus

Extra toelichting
Gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos.kooij 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je hoeft nergens achter aan

Service
Goede communicatie

Assortiment
veel in het assortiment

Aanbeveling
zeer goede afwikkeling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

john1938 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
leveringstijden werden goed en tijdig doorgegeven.Een hele vriendelijke bezorger.
Alle vragen die ik had zijn prima en uiterst correct afgehandeld.

Assortiment
Het assortiment is prima.De prijs was echt de laagste.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aan iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Had de oven ergens anders goedkoper gezien, Was totaal geen punt ,prijs werd direct aangepast met een leuke verrassing.Ik was zeer verrast.Zo,n service zie je niet vaak meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Schaper 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke Website. telefonisch besteld zeer goed bereikbaar

Service
Zeer goede service, veel is bespreekbaar en medewerkers denken echt met je mee en komen gemaakte afspraken na.

Assortiment
veel keus voor mooie prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid36 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
vanuit je huiskamer iets bestellen, heel handig

Service
werd op de geplande datum en tijd keurig bezorgd.

Assortiment
welke ik had uitgezocht was er, dus prima

Aanbeveling
snel, handig en het oude apparaat nemen ze ook mee. ideaal

Extra toelichting
ik heb een erg prettige ervaring met het bestellen en leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karolien43 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
even bellen en het wordt allemaal geregeld

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Goede keuze en de bestelling wordt heel geleverd.

Extra toelichting
Ik werd jarig en net daarvoor ging onze kookplaat stuk. Op internet gekeken en daarna met de keukenloods Gaanderen gebeld binnen een mum was alles geregeld. Met een paar dagen werd de kookplaat geleverd en geplaatst.FANTASTISCH!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Joke D 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke en snelle site

Service
Je kan je vragen stellen en krijg dan snel via de mail een antwoord

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Blokjes 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alle apparaten onder 1 dak

Service
denken goed mee en komen met goede suggesties

Assortiment
Overzichtelijk

Aanbeveling
Goede service en klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

1982erik 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Helaas is ons blad nog niet geleverd! Twee weken later leverdatum dan was gepland.

Service
Na het bestellen van de keuken is de keuken ingemeten en hebben wij verschillende tekeningen gehad voor het aanleggen van de leidingen

Assortiment
Genoeg keuze,ook voor de wat kleinere portemonnees

Aanbeveling
Top

Extra toelichting
Mooie keuken en mooi apparatuur . Apparatuur hebben we via de website gekocht. De keuken in Zwaag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

markmvw 02-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Kon helaas niet met creditcard betalen. Had de oven de volgende nodig, maar duurde lang, voordat ik de bevestiging hiervan kreeg. Had dus nog even gebeld.

Service
Had 1 keer gebeld voor een vraag over de levering en 1x na het bezorgen van de oven. Had een vraag over een sticker bovenop de inbouwoven, of deze moest blijven zitten of niet. Mocht eraf volgens een collega van jullie, maar vertrouwde het niet helemaal. Siemens de volgende weer gebeld en die zei dat deze absoluut moet blijven zitten. Ook klonken de medewerkers een beetje alsof ze er geen zin in hadden.

Assortiment
Veel keus!

Aanbeveling
Zijn niet met alles de goedkoopste.

Extra toelichting
Bestelling binnen 24 uur in huis! Makkelijk als je snel een (defect) apparaat wilt vervangen. Ook het oude apparaat wordt meegenomen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

kees koopman 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
veel keus en voorraad en vakkundig advies

Service
willen best helpen

Assortiment
heel erg veel

Aanbeveling
zie voorgaand

Extra toelichting
zie voorgaand

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Christine Tijsterman 02-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Telefonisch, via chat of mail... de medewerkers zijn altijd kundig, behulpzaam en vriendelijk. Top!

Assortiment
Ik kon alles vinden wat ik zocht voor een prima prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijsbertje007 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tdej 02-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
binnen een paar minuten was alles geregeld

Service
je wordt gebeld waar en wanneer je je product wilt ontvangen.

Assortiment
er is volop keuze

Aanbeveling
goede producten voor een lage prijs

Extra toelichting
goed service, en een goede prijs, kwaliteits verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotie435 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zittend op de bank bestellen, heerlijk

Service
Snel contact, snel afspraak geregeld

Assortiment
Echt veel op keukengebied

Aanbeveling
Snel, duidelijk en en bij alle vergelijkingen die ik heb gemaakt de goedkoopste.

Extra toelichting
Makkelijk, snel en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 75 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacqds 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
ondanks dat het pakket kwijt was geraakt toch nog geleverd gekregen. Ik ben erg blij met de Quoocker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

metbdevos 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke overzichtelijke site

Service
prima service, gebeld met de winkel om een dag later te bezorgen prima geregeld geen probleem

Assortiment
is oke

Aanbeveling
zal zeker aanbevelen aan anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herrie489 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Telefonisch en email contact verliep goed.

Service
Tot op heden goede verkoop. Nvt verder.

Assortiment
Via internet en bezoek aan diverse showrooms gevonden, w.o. Die van Keukenloods.

Aanbeveling
Goede prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanHoman 02-07-2014

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima service mbt offerte aanvraag, bestelling en installatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franklin van Bokhoven 02-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijke site. Goed overzicht.

Service
Snel reactie terug op mail. Afspraken worden nagekomen

Assortiment
Nog niet echt gebruik van gemaakt, maar wat ik zicht heb ik gevonden

Aanbeveling
Het is eenvoudig en snel te bestellen via internet en het is duidelijk.

Extra toelichting
Ben tevreden met de geleverde producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mettie54 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel[haha]een bestelling plaatsen

Service
De service is formidabel

Assortiment
Wie hier niet kan kiezen en kopen moet zich eens flink achter de oren krabben.

Aanbeveling
Aan iedereen die ik ken

Extra toelichting
Had het product ergens anders goedkoper gezien ze hebben direct alles nagekeken maar voor die prijs konden zij het niet doen maar heb toch bij de keukenloods besteld!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia Felix 02-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Aankoop via internet in de avonduren gedaan.

Service
Op iedere vraag binnen enkele tellen antwoord.

Assortiment
volgens mij, door Uw informatie de juiste aankoop gedaan

Aanbeveling
Hartstikke tevreden

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Corina1962 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super telefonisch geholpen op een zondag

Service
Korting gekregen, en vriendelijk geholpen

Assortiment
ik denk zeer uitgebreid maar was specifiek op zoek naar iets en jullie hadden het.

Aanbeveling
zie bovenstaande

Extra toelichting
Snel, duidelijk, enz..... kom hier absoluut terug!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaroslav 02-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
100%

Service
Kan niet beter maar sommige mensen geloven dit toch niet

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Ben 100% tevreden over de levering en prijs en prima aflevering op tijd en uur ga zo door TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AM Revalc 02-07-2014 In de winkel gekocht
almere buiten

Algemene score

7,7

Service
Vriendelijk en kundig personeel met handige tips.

Assortiment
Verscheidene mooie en coole spullen. Voor elk iets wils.

Aanbeveling
Het is mij wel nog steeds onbekend of je er hele keukens kunt kopen of alleen apparatuur.

Extra toelichting
Vriendelijk personeel met goede tips om de juiste afmeting te verkrijgen. Mooie producten vr een pracht prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 02-07-2014

Beste AM Revalc,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Uiteraard bent u voor een complete keuken ook bij ons aan het juiste adres.

http://www.keukenloods.nl/keukens

Mocht u nog vragen hebben hoor ik graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

antoon66 02-07-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Wij wilde een magnetron aankopen en de sortering op internet was zeer compleet

Service
I.v.m ouderdom keuken was de maatvoering een probleem maar wij zij keurig geholpen

Assortiment
zeer compl.assortiment

Aanbeveling
goed advies bij moeilijke vragen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Moervast 02-07-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Service
was vor 7 uur 's ochtends reeds voor de deur belde netjes mobiel waarop kon aangeven dat de mensen onderweg waren en de bezorger de koelkast voor de deur neer kon zetten en weg kon gaan! toppie!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans.J.Kooi 02-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Netjes en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sven01 02-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

emile kerckhoffs 02-07-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Dichtbij en van alle markten
Goed advies

Service
woord is woord en men neemt de tijd

Assortiment
voldoende tot goed

Aanbeveling
prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jol Peelen 02-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
duidelijk overzicht, goede afhandeling, levering mag iets sneller

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

handyman43 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke suite.

Service
Goede afhandeling, alleen te lange telefonische wachttijd bij het maken van een afspraak voor bezorging.

Assortiment
Ruime keuze uit groot assortiment.

Aanbeveling
Zeer zeker aan te bevelen aan anderen.

Extra toelichting
Groot assortiment, dus ruime keuze.Correcte afhandeling en tijdige levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjon80 02-07-2014

Algemene score

7,5

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

C. van Beelen 01-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Bestelling binnen 24 uur in huis en volgens afspraak

Extra toelichting
Overzichtelijke site en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elizabeth0201 01-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De Bosch vaatwasser vond het na 16 jaar wel genoeg bij mij. Dus gelijk online (wat heel makkelijk gaat) een nieuwe besteld. Ervaring had ik al bij de Keukenloods met een inbouw koelkast, dus het vertrouwen in de Keukenloods was er bij mij al.

Service
De Siemens vaatwasser werd perfect op tijd geleverd. Werd netjes binnen gebracht. Na controle of het de juiste vaatwasser was, werd de oude Bosch meegenomen. (was een hele vriendelijke meneer trouwens) hij had geen tijd voor n bakkie koffie want anders kwam hij te laat bij de volgende klant. :-)

Assortiment
keuze genoeg.

Aanbeveling
Keukenloods is gewoon een prima online site om je benodigdheden te bestellen. Mijn ervaring is goed.

Extra toelichting
Per mail had ik nog wat vragen over de vaatwasser gesteld. Het antwoord hierop kwam super snel. Er stond ook op de site dat als je het product ergens anders goedkoper ziet dat je dat kunt melden. Dat heb ik gedaan. En toen kreeg ik de vaatwasser voor hetzelfde bedrag als van de goedkopere aanbieder. Omdat ik de vaatwasser al besteld had en later die toezegging kreeg, stond wel de prijs van de Keukenloods op de afleverbon/factuur. Dit heb ik betaald. Maar na een mailtje naar de Keukenloods kreeg ik het bedrag keurig terug gestort op mijn bankrekening. Prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Tielemans 01-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk om een bestelling te plaatsen, evenals het uitzoeken van het product

Service
Levering super snel

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
een prettige zaak om zaken mee te doen

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

durkhh 01-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede internet site met volledige informatie. savonds 10 uur besteld de volgende dag 15.00 uur in huis .

Service
Nog geen service nodig gehad dus moeilijk te beoordelen .

Assortiment
Gevonden wat ik zocht dus voor mij compleet .

Aanbeveling
Zonder poespas snelle levering en betalen bij aflevering .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

stephanboorsma 01-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Kort gezegd goeie service en zoals beloofd binnen 24 uur in huis . Toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik Douma 01-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Prima website. Ruim assortiment, en goed afspraak te maken zodat alles in 1x werdt geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews