Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J.A. Dekkers 07-11-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

saraizijlstra 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit huis kunnen bestellen is ideaal. De website is overzichtelijk en de reviews helpen goed bij het maken van een keuze.

Service
Binnen een dag bezorgd! Werd voor de plek waar hij moest komen bezorgd. Netjes verpakt en ook nog eens tijdens het bestellen kreeg ik een duurder alternatief die ik voor de zelfde prijs kon overnemen!
Vind wel dat de kosten voor inbouwen omlaag kunnen. Wellicht bij de service zou ik dit inbegrepen doen denk dat je hier heeeeel veel meer vaatwassers door zou verkopen.

Assortiment
Veel aanbod tegen scherpe zo al niet goedkoopste prijzen die ik heb kunnen vinden.

Aanbeveling
Ideaal als je snel iets nodig hebt zoals in ons geval een vaatwasser. Zeker als je zelf niet in het bezit bent van een vaatwasser maar wel zelf weet hoe je hem kan inbouwen.

Extra toelichting
Zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ralph Z. 07-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
's Avonds besteld, de volgende dag geleverd.

Service
Je krijgt van te voren te horen wanneer er geleverd wordt.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Ja, waarom zou je hier niet bestellen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cor hoek 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vandaag bestellen volgende dag in huis

Service
had wat vragen en die werden snel en vakkundig beantwoord

Assortiment
net zoveel keus als bij de keukenspeciaalzaak alleen dan goedkoper

Aanbeveling
gewoon top.

Extra toelichting
keurig afhandeling en goede producten en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees Vanwesenbeeck 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De webshop leidt je eenvoudig tot het goede en gewenste product.

Service
Er wordt snel geleverd en je wordt uitstekend op de hoogte gehouden. Zelfs al je zelf een fout maakt, is men meteen bereid die voor je te herstellen.

Assortiment
Het is veel ruimer dan in welke winkel ook.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering en scherpe prijs en dat gewoon aan huis geleverd.

Extra toelichting
Het si altijd een risico als je via internet een bestelling doet, maar in dit geval absoluut niet. Men komt de afspraken heel goed na. Prima webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jolinda71 07-11-2014

Algemene score

7,0

Gemak
we zijn wezen kijken in de winkel en besteld via internet

Assortiment
VOLDOENDE KEUS

Aanbeveling
Ik zal jullie best aanbevelen want tot zover is de koel vriezer correct geleverd

Extra toelichting
Daar er in Emmeloord weinig van dit soort winkels zijn ga je al snel verder zoeken en door een ti op mijn werk kwam ik bij jullie uit

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

P A Brian 06-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Winkel in de buurt en website.

Service
Goed

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Aan iedereen die iets wil kopen voor zijn haar keuken.

Extra toelichting
Goed, klant vriendelijk, goede uitleg verkoper.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

guus boerwinkel 06-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
thuis op je gemak kunnen uitzoeken via internet

Service
ze berichten je steeds over de voortgang van je bestelling

Assortiment
alles wat je hebben wil overzichtelijk gepresenteerd

Aanbeveling
ik geef nooit zeer hoge cijfers, hoewel dit hier wel zou kunnen

Extra toelichting
ben zeer tevreden met mijn aanschaffing. Vlot bezorgd, goed verpakt en duidelijke aansluit- handleiding. Daarna via internet goede garantie-aanmelding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lammiewi 06-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
levering volgens afspraak

Assortiment
had graag meer keus gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wilbert_S 06-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heldere interface van de webshop. Eenvoudige afhandeling aankoop. Gelukkig veel technische info bij de producten. Ik zie geen verbeterpunten

Service
zeer snelle levering. Oude product meegenomen. Levervoorwaarden duidelijk

Assortiment
bepaalde zoekparameters ontbraken. Assortiment is verder zeer uitgebreid en concurrerend

Aanbeveling
zeer concurrerend qua prijs, groot assortiment, snelle levering. Alle reden om de Keukenloods aan te bevelen.

Extra toelichting
Het grote assortiment geeft je terecht het gevoel dat je een gefundeerde keuze kunt maken. Het aankoopproces was bijzonder eenvoudig en overzichtelijk, waarbij het product snel werd geleverd. Het product voldoet aan de beschrijving, dus ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bill van der stoop 06-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
MAKKELIJK TE ZIEN OP INTERNET

Service
BIJ BELLEN WERD IK GOED GEHOLPEN

Assortiment
KEUS HEEL VEEL

Aanbeveling
AAN HEELVEEL MENSEN KEUS IN OVERVLOED EN PRIJS GEWOON GOED

Extra toelichting
ik vind gewoongoed en heel snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

shoutje 05-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer duidelijke webshop met eenvoudig navigatie-menu en prima zoekfunctie. Daarnaast veilig betalen a-contant aan de bezorger.

Service
Ik kan er niet minder van maken want de levering was uiterst snel en de vaatwasser die ik besteld had was uitstekend verpakt. De bezorging verliep vlekkeloos!

Assortiment
Ruim assortiment en voor iedere portemonnaie wat wils.

Aanbeveling
Gezien mijn opmerkingen bij, Gemak, Service en Assortiment kan ik niet anders dan deze site aan mijn vrienden aan te bevelen.

Extra toelichting
Ik koop erg veel bij internetshops, veelal om de scherpe aanbieding en snelle levertijd. Bij keukenloods is dit niet anders en de navigatie binnen de site vind ik zeer prettig. Normaal reken ik af met ideal maar heb nu de contant betaling eens uitgeprobeerd beviel me zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fam. Smits BE 05-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Super! Binnen 24 uur geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton borsboom 05-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Snelle levering goedkoop en een goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E van Niekerk 05-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Voldoende keus en duidelijk te vergelijken

Service
Snelle service en levering op afgesproken tijd

Assortiment
Alle veel voorkomende merken zijn verkrijgbaar.

Aanbeveling
Ik ben zeer goed en deskundig geholpen.

Extra toelichting
Een hele uitgebreide winkel met deskundige verkopers. Via de webshop word je ook goed en snel geholpen. De levering gaat keurig op tijd en de oude apparatuur wordt mee genomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaapk 05-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles makkelijk te doorlopen

Service
gewoon goed

Assortiment
de keuze is reuze....

Aanbeveling
ruime keuze, makkelijk bestellen, snel in huis, goeie prijs!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hollands 05-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het laden van een pagina gaat soms erg moeizaam.

Service
ik was verrast dat de levering via iemand anders verliep.Volgens mij daardoor iets langere levertijd dan vermeld en je wist de dag zelf pas hoe laat geleverd werd.

Extra toelichting
Weinig opmerkingen,veel keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelina2 05-11-2014

Algemene score

8,0

Gemak
Bij bezoek van de winkel wist ik de nismaat niet goed, maar kon bestelling telefonisch doorgeven.

Service
Dag van levering wordt overlegt en krijgt van tevoren bericht over het tijdvak

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

vdweiden 05-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk zoeken op de site

Service
Elders was goedkoper, direct korting aangeboden en gratis verzending. Top.

Assortiment
Voldoende keus. Het model en type waar wij naar op zoek waren was hier op voorraad.

Aanbeveling
Snel en voordelig.

Extra toelichting
Voordelig en correcte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

poiuytrewq 05-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website.

Service
Alles snel en tot in de puntjes geregeld.

Assortiment
Had zelf maar één vaatwasser nodig, maar zag wel dat er keuze genoeg was.

Aanbeveling
Prima website zeer makkelijk te doorzoeken en goede bestelfunctie

Extra toelichting
Alles perfect verlopen. Zeer aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Teeuwen 05-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
bestelt via de site

Service
keurig op de afgesproken datum en tijd bezorgt

Assortiment
was ruim voldoende

Aanbeveling
aan ieder die deze koelkast nodig heeft

Extra toelichting
Prima site , snelle levering en prima prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

p.de Kwaasteniet 05-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

GM Hoek 05-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online bestellen en de volgende dag al in huis

Service
aardige mensen denken met je mee

Assortiment
groot alles hebben ze aan witgoed

Aanbeveling
de site is duidelijk

Extra toelichting
alles is goed geregeld en de mensen aan de telefoon en de bezorgers zijn zeer aardig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet v d Berg 05-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
alle op de site beloofde service waargemaakt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke vdM 05-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
netjes thuis afgeleverd en pas betalen bij aankomst, wel zo prettig

Service
prima op de hoogte gehouden van zowel levering als ophalen oude spullen

Assortiment
meer dan genoeg keus en ook het opzoeken van oudere modelen was geen probleem

Aanbeveling
probeer het eens, wij zijn tevreden

Extra toelichting
nu 3 verschillende keuken aparateur besteld, alles perfect afgewerkt zonder enige probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aaltsje67 05-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
wel veel bekeken op de site was wel overzichtelijk wij hebben alles in de winkel bestelt en aan de chauffeur betaalt was prima

Service
er wordt naar je geluistert en men komt met leuk advies

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
het is jammer dat het niet in de buurt is maar zeker de moeite waard om een kijkje te nemen en dan valt er ook nog wel te handelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam11Rijsbergen 05-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Bij twijfel over aanschaf van bepaalde producten, kregen we duidelijk uitleg over de voor en nadelen hiervan.

Service
Was keurig volgens de aangegeven tijd, naderhand met naleveren ook duidelijke communicatie.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze, ook uit de apparaten hal. Je kan veel vergelijken met elkaar.En de verschillen naast elkaar leggen.

Extra toelichting
Onze vrienden willen een nieuwe keuken, we hebben ze naar jullie gestuurd. Geen verkoop praatjes maar duidelijke uitleg over de keuken. Het materiaal en de afwerking.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

fam. jeninga 05-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling word tot in de huiskamer gebracht

Service
Apparaat was niet in voorraad, deze werd besteld en was er binnen een paar dagen.

Assortiment
Genoeg keuze van alles

Aanbeveling
Geen problemen ondervonden verder, en de prijs was gunstig en niet onbelangrijk bezorgen gratis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rexdex2 05-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk met de auto te komen
goede parkeer plekken bijna
nergens meer gratis hier wel
alles dicht bij de hand top

Service
goede klant vriendelijkheid
denken met je mee komen je
tegemoet pluimpje

Assortiment
er staat genoeg en via de computer kan je voor verdere mogelijkheden kijken keurig

Aanbeveling
er is genoeg kwalitiet
goede service, bezorg dienst
kan je auto goed kwijt van
alle gemakke voor zien

Extra toelichting
mijn beoordelingen heb ik bij alle vragen toe gevoegd die zeggen genoeg 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BemmelGld 05-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site
Makkelijk te bestellen
Goede acties!

Service
Nagebeld door de Keukenloods of onze bestyelling we correct was. Dat was die niet dus super bedankt voor de service!

Assortiment
Prima, genoeg verschillende merken en artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AFCA020 05-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles goed geregeld.

Assortiment
Veel keuze met uitstekende prod kennis.

Aanbeveling
Wil je iets voor je keuken ga naar .....

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerhe 05-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
had ivm inbouw in bestaande keuken apart type koelvriescombinatie nodig. medewerker heeft mij prima de weg gewezen hoe te handelen.

Aanbeveling
vriendelijke medewerkers die weten waar ze het over hebben.

Review criteria:

Goed

Reageer

Den Helder 2014 05-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Er is een enorm assortiment en in ons geval was het gekozen product ook nog veruit de goedkoopste. Er wordt uitgebreid geïnformeerd m.bt. de status van bestelling. De bezorger was ook een vriendelijke jongeman en ruim op tijd. Kortom je kan hier makkelijk en goedkoop bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M Schot 05-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site 😃

Service
Snelle en goede levering 👍

Assortiment
Ruim assortiment 😊 van duur tot goekoop

Aanbeveling
Gewoon bestellen,prima zaak

Extra toelichting
Gewoon bestellen ,scheelt gewoon geld 😎

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jhvdl 05-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Gemak
Onduidelijk welke accessoires er nodig zijn. De chatfunctie was wel handig.

Service
Jammer genoeg nemen ze bij Keukenloods geen verantwoording voor het verkeerd adviseren van de klant en zit ik nu met € 323,00 aan extra kosten.

Aanbeveling
Ik zou het zeker niet aanbevelen. In mijn geval misten ze kennis van de apparatuur die ze verkochten, waardoor ik voor € 323,00 aan extra kosten mag opdraaien.

Extra toelichting
Vooraf tot twee keer toe navraag gedaan over welke accessoires ik nodig had om de afzuigkap als recirculatiekap te gebruiken. Beide keren was een filterset van ca. € 65,00 voldoende. Toen wij de kap wilde inbouwen in het plafond (koof en gat op maat gezaagd van de nieuwe kap) kwamen wij erachter dat we een artikelnummer misten. Na contact met Keukenloods bleek dat als we dit type als recirculatiekap willen gebruiken er ook nog unit nodig is á € 323,00. Omdat we nu alles al op maat hebben gebouwd van deze afzuigkap konden we geen kant meer op. Als we niet € 323,00 bij zouden betalen voor de extra unit zouden we helemaal niets aan de afzuigkap hebben. Als we dit vooraf hadden geweten hadden we voor een simpele eilandkap gekozen, nu zitten we opgezadeld maar € 323,00 extra kosten voor een afzuigkap die al zeker niet goedkoop is.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 05-11-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling.
Wij streven er naar om alle klanten tevreden te stellen, dus bedankt voor uw feedback.

Ik geef u helemaal gelijk en laat u door mijn collega bellen om het probleem op te lossen.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Maurien Gorissen 05-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kiezen,vergelijken en kopen vanaf de bank, zonder er de deur voor uit te hoeven, benzinekosten of hoge parkeerkosten.

Service
's avonds om 22.00u besteld en de volgende dag om 14.00u bezorgt.Keurig in de doos. Het oude apparaat werd keurig meegenomen, en dit allemaal ZONDER bezorgkosten

Assortiment
Prima assortiment. wij waren gebonden aan bepaalde maten en inbouw,dus viel er wel wat af, maar verder niks mis mee

Aanbeveling
Beslist aan te bevelen bij iedereen die huishoudelijke apparaten gaat aanschaffen.

Extra toelichting
Prima bedrijf, overzichtelijke website, goede prijs/kwaliteit verhouding, grote keuze uit allerlei merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arina1963 05-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website makkelijk product vinden

Service
Je wordt op de hoogte gehouden waneer je product wordt afgeleverd en je kunt het kapote product gelijk mee retour geven super

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Snel en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cire62 05-11-2014

Algemene score

7,2

Gemak
Duidelijke site met filters

Service
Per mail redelijk op hoogte van status bestelling gehouden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

lottekooge 05-11-2014 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Wij vonden het vanaf de eerste stap binnen geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jg78nl 04-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ruime keuze en pin aan de deur, dus gemakkelijker kan niet!

Service
Thuisbezorgd zonder extra kosten, oude apparaat werd meegenomen. Vooraf krijg je een tijdblok van 3 uur waarin bezorgd wordt.

Assortiment
Groot assoritment bij keukenloods. prima

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de levering, heb al eerder bij hun besteld en geen klachten hierover.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rupert koelkast 04-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
We hadden een lastige koelkast om te kopen maar konden het hier goed en duidelijk zien op de site.

Service
Wij hadden een afspraak dat de koelkast donderdag zou komen en ik kreeg een mail dat deze op vrijdag zou komen!!! Ik heb gemaild op woensdagavond en heb de koelkast op donderdag gekregen. Super

Aanbeveling
Mijn beleving is goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

A. van der Niet 04-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima overzichtelijke website met zeer ruime keuze.

Service
Na een telefoontje met duidelijk overleg direct een klein probleem uit de wereld geholpen.

Assortiment
Het assortiment is zeer ruim en zeker als compleet te omschrijven.

Aanbeveling
Buiten het ruime assortiment zijn de prijzen ook n og eens als zeer scherp te omschrijven.

Extra toelichting
Zowel de winkel als de website dik in orde. Tevens zijn de prijzen echt zeer scherp. Tevens is orderstatus zeer goed te volgen en worden vragen prima afgehandeld. De bezorging/bezorger was ook als prima te omschrijven.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

sjaak05 04-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
in de namiddag besteld, en de volgende dag rond middaguur bezorgd, zelf aangesloten en draaien maar met de vaatwasser

Service
vriendelijke bezorger

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
aan alle vrienden en kennissen

Extra toelichting
kwaliteit-prijsverhouding is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mietje 2009 04-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke uitleg over het gevraagde artikel

Service
De jongens die het afgeleverd en geplaatst hebben waren uiterst vriendelijk en netjes De extra kosten van € 100,-- hiervoor is aan de hoge kant

Assortiment
Prima gevonden wat we zochten

Aanbeveling
Het gemak van thuis zonder op pad te hoeven gaan dit nog even regelen is ons goed bevallen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

j.van beek 04-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vandaag bestellen , morgen in huis en het oude apparaat word weer meegenomen. klasse !!

Service
telefonisch besteld,vriendelijk te woord gestaan en duidelijke uitleg

Assortiment
alles aanwezig wat voor normaal gebruik direct nodig is

Aanbeveling
snelle levering,vriendelijke behandeling en tijdige levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mijndert Doorn 04-11-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Winkel bijna om de hoek, heb ik bezocht voor advies.

Service
Gedurende besteltijd werd de productprijs verlaagd.
Ik kreeg het verschil teruggestort hoewel ik daar juridisch geen recht op heb.
Uitstekend!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ton Droste 04-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
voldoende keuze en toelichting

Service
verkoper was rustig en meedenkend

Assortiment
voldoende keuze en toelichting op het artikel

Aanbeveling
prima behandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 05-03-2015

Beste Ton,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent.

Als u deze situatie inderdaad heeft uitgelegd aan de verkoper, dan hoort hij direct aan te geven dat niet iedere koeler in een koude omgeving functioneert. Vervelend als dit niet is gebeurd.

Graag overleg ik dan ook met de betreffende verkoper, waarom de keuze hierop niet is aangepast. Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg? Dan bespreek ik het met de verkoper en kunnen we met een oplossing komen.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Peter abb 04-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Gewoon goed alles volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pd3mdb 04-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en betaling bij aflevering.

Service
Supersnelle levering. Bestelling om 23:30 in de avond geplaatst en de volgende dag omstreeks 17:00 geleverd!

De vaatwasmachine werd keurig in de keuken geleverd! Zeer vriendelijke bezorger!

Assortiment
Enorme keuze en onze vaatwasser was uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Kan geen reden bedenken om keukenloods niet aan te bevelen!

Extra toelichting
Een bedrijf wat begrijpt wat zijn klanten wil!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wesley en zalifa 04-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed meegedacht. Na het inmeten van de keuken wat aanpassingen gedaan waardoor de keuken perfect past

Service
Door een misverstand was de verkeerde combi-oven geleverd. Deze werd dan zonder poespas ook meteen omgeruild. Na de plaatsing van de keuken waren er een paar kleine puntjes maar ook die zijn na tevredenheid opgelosd.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze. Geen op of aan merkingen.

Aanbeveling
Super service, goed assortiment. Zeer tevreden over de heren marcel en edwin.

Extra toelichting
Bij de keukenloods in almere buiten hebben wij onze keuken aangeschaft. Alles is naar tevredenheid geleverd/geplaatsd. Ook het meedenken van marcel/edwin stellen wij zeer op prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews