Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Miek08 12-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ons aanrechtblad was in andere maten geleverd dan wij hadden begrepen, binnen een dag stond een monteur met een slijptol op de stoep om het probleem kosteloos op te lossen. Perfecte service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MattPeppie 12-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
In tegenstelling tot de info op de website was het product niet binnen 24 uur leverbaar.
Afspraak met installateur omslachtig en tijdrovend

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 12-11-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te schrijven. Hier kunnen wij de eventuele knelpunten in onze organisatie mee opsporen en de klant ervaring zo nodig verbeteren.

Het klopt dat indien u voor leveren inclusief montage kiest, u niet meer gebruik kunt maken van de 24-uurs levering. Dit komt omdat er een monteur ingepland moet worden.

Blijkbaar wordt dit niet duidelijk genoeg op de website weergegeven.
Wij gaan kijken hoe we dit nog beter kunnen communiceren.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

frecis 12-11-2014 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Grote keuze van inbouw keukenaparatuur

Service
Prima met inbouwteam.nl

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Goede prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

massen 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk en makkelijk te bestellen

Service
Duidelijke afspraak omtrent levertijd

Assortiment
ruim genoeg

Aanbeveling
Hoog

Extra toelichting
Klantvriendelijke en duidelijke service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Andre de Ruijter 12-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Vanaf de tablet thuis de keuze gemaakt voor welk apparaat wij zouden gaan en meteen besteld.

Service
Na de geplaatste bestelling gedaan te hebben meteen een orderbevestiging ontvangen door 2 uur daarna ' order compleet' en gereed voor verzending bevestiging ontvangen.

Extra toelichting
Wat wij zochten kon meteen geleverd worden. Dus gewoon uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DouweS56 12-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijk zoekn naar product/productserie, goede suggesties

Service
Bijzonder vlotte levering, last minute wijziging in levering geen probleem

Assortiment
Bijzonder uitgebreid en alleen kwaliteitsproducten

Aanbeveling
Zeer tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding en de service

Extra toelichting
Bijzonder tevreden over gang van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patje72 12-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is heel eenvoudig te vinden. Je kunt zoeken op merk, maar ook rechtstreeks op typenummer. Ook fijn dat je vanuit de offerte rechtstreeks kunt bestellen en niet openieuw alle artikelen aan een winkelmandje hoeft toe te voegen

Service
Relatief weinig contact gehasd en dat was ook niet nodig. Na twee mailtjes had ik de offerte al binnen. Verder geen onnodige discussie's of nutteloos heen-en-weer gemail.

Assortiment
Alles wat in wilde hebben wat leverbaar.

Aanbeveling
Gewoon lekker snel en makkelijk zonder tijdsverspillende verkoop praatjes

Extra toelichting
Keukenloods is het type webshop waar ik de voorkeur aan geef. Natuurlijk de laagste prijzen die ik kon vinden. maar ook snel de offerte binnen en op tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

esthermata 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
specificaties staan overzichtelijk onder het product. Duidelijke zoek mogelijkheden

Service
bij vragen makkelijk bereikbaar, snel en accuraat antwoord

Assortiment
voldoende keus voor elk budget

Extra toelichting
snelle behandeling en aflevering van een goed werkend en compleet product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mfdekeizer 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

de Vegter 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel te vinden wat je zoekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hub Damoiseaux 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke informatie op website

Service
telefonisch contact verliep moeiteloos en ik werd goed geinformeerd

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Ruime sortering duidelijke website goede informatie over de telefoon

Extra toelichting
Ik denk dat het bovenstaande een goede indruk weergeeft van deze web shop. Ook de prijsstelling is een aangename verrassing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

freeo 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Er werken mensen mer vakkennis en service gevoel.

Service
Zat 1 schroefje te weinig in de originele Siemensverpakking. Deze werd met het zelfde gemak nagestuurd.

Aanbeveling
Het is een correcte winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Miranda Maarsen 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Handig via internet aankopen

Service
Goed

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Heb ik al gedaan

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nel de Gier 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijk zoekveld; type en maten staan overzichtelijk vermeld; doorslaggevend was dat ik bij aflevering kon betalen (zo van je weet maar nooit...)

Service
Via tel.afspraak en bevestiging op de mail en ook nog een herinnering via sms, het kon niet op! De erg aardige, vaardige monteur maakte het dat wij voor de service een 10 geven.

Assortiment
gewoon alles

Aanbeveling
vanwege eigen positieve reactie

Extra toelichting
Het is de laagdrempelige houding van het team die je een gevoel kunnen geven dat je er als klant echt toe doet en ook hun afspraken na komen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine uit Tilburg 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Het werkte allemaal zoals ik het hoopte, snel geleverd, niet moeilijk doen over een wijziging en vakkundig ingebouwd. Prima dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pearllys 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
niet al te veel keus in de winkel maar wel kwaliteit dus niet al te moeilijk kiezen

Service
service nog niet bijzonder nodig gehad, maar ook geen slechte ervaring mee, ik denk dat het wel in orde komt mocht er iets bijzonders zijn

Assortiment
Via de website veel keus.

Aanbeveling
Zeker scherp geprijsd.

Extra toelichting
Al 13 jaar vaste klant in Gaanderen, keuken is geplaatst, zaak is veranderd in keukenloods. Laatste aankoop zeer tevreden over. Beter dan verwacht zelfs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

payv 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke verwijzingen geen zoekwerk

Service
prima,duidelijke meldingen over verzending, status en moment van levering

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
goed, afspraken worden nagekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

de_Graaf 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vestiging van Keukenloods in Alkmaar.

Service
Zeer vriendelijk geholpen. Absoluut niet het idee dat men je een duurder exemplar probeert te verkopen. Eerlijk en helder advies

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

peter postma 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via internet lekker rustig uizoeken

Service
is goed ,snel netjes

Assortiment
veel keuze,goede beschrijving bv. inbouwmaten

Aanbeveling
goede kwalieteit prijs verhouding.

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden ,netjes geleverd oude vaatwasser weer mee genomen.het apperaat doet het prima droogt goed het glansd mooi en schoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem020153 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

amber2004 11-11-2014 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
was goed te vinden

Service
In Zwaag goed geholpen

Assortiment
Voldoende artikelen ter inzage

Aanbeveling
Hebben dat reeds gedaan

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.J.J.Eckhardt 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Goede en duidelijke site om de bestelling te bekijken en te plaatsen. Snelle en verzorgde aflevering. ook oude apparaat is meegenomen.

Assortiment
Zeer ruime keuze in merk apparatuur

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar in nakomen afspraken, goede uitgebreide keuze in merk apparatuur. Zelfs inbouw en plaatsing is mogelijk.

Extra toelichting
Zeer betrouwbare internet winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

1ro 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gebruikersvriendelijke webwinkel.

Service
Geplande levertijd kon niet worden gehaald. Regelmatige telefonische update (ook na sluitingstijd vervoerder) van de mogelijke nieuwe aflevertijd.Wel dezezelfde dag geleverd.

Assortiment
Je hoeft niet meer naar de winkel. Vanuit huis kan je keuze's maken. Overdadigheid van revieuws van de producten.

Aanbeveling
Overzichtelijke website en prima frontoffice.

Extra toelichting
Alles in huis om naar terug te gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

vleeschouwers 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen opdringerigheid , goede begeleiding en geen hectisch gedoe.

Aanbeveling
Vriendelijk onthaal , zeer overzichtelijk , personeel zeer technisch onderricht

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Anton van der Veer 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ben aan het zoeken geweest op Internet zowel bij winkels als webshop keukenloods bracht het gewoon gratis in huis .

Service
Na het contact en hulp bij het afsluiten Was de vaatwasser de volgende dag in huis De tijd werd aangegeven 15minuten later maar ja dat is dan geen probleem . Het kan altijd iets uit lopen .

Assortiment
Meer dan voldoende keuze in de vaatwassers welke ik nodig had .

Aanbeveling
Zeker zoals nu alles verlopen is En de prijs heb nog extra korting gehad van 100 euro dat was mooi !

Extra toelichting
Heel tevreden heb gevraagd welk apparaat tot een bepaalde prijs klasse de voor keur had bij de betreffende verkoper . Die heeft mij het verschil netjes uit gelegd . En zelfs een ander type voor de zelfde prijs aangeboden . Nu maar hopen dat je geluk hebt met het apparaat . Hij werkt nu tot volle tevredenheid !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant uit Wassenaar 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima en duidelijke website

Service
De routing mbt verzenden bestelling verloopt prima. Via mail verlopen de berichtgevingen

Aanbeveling
Zeker een van de goedkopere webwinkels

Extra toelichting
Prima levering. Conform afspraak netjes op tijd. Ook de oude apparatuur is meegenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toos kemp 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zonder dat je de deur uit moet heerlijk op je gemak uitzoeken en bestellen en zonder gezeur van een verkoper

Service
was echt heel goed

Assortiment
ruim en veel keus

Aanbeveling
aan een ieder die dat wil horen ben heel tevreden over jullie mocht ik in de toekomst nog iets nodig hebben weet ik jullie te vinden

Extra toelichting
gemak van alles ben een en al lof over jullie bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jashin 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
webside is volledig en dus makkelijk te bestellen

Service
Goede service en snelle beloofde levering

Assortiment
in winkel is best een keus te maken

Aanbeveling
Hebben een geode uitleg gekregen over wat wij wilden hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

naamsambo 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gebeld, geregeld!

Service
Monteur deed vakkkeundig en snel wat hij moest doen.

Assortiment
Ik heb alleen gekeken naar wat ik nodig had en dat hadden jullie in huis.

Aanbeveling
Geen gedoe en van alle gemak voorzien voor mensen die hier geen tijd in willen steken.

Extra toelichting
Ik ben zeek positief omdat ik een hekel heb aan gedoe met betrekking tot de onbelangrijke zaken des levens. Met één telefoontje en een mail was alles geregeld en dat vind ik perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marike45 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel duidelijk te vinden op de site.

Service
Service is super goed. Daardoor heb ik de goede keus kunnen maken.

Assortiment
Keuze zat.

Aanbeveling
Ik zou het zeker adviseren aan andere.

Extra toelichting
Ik kan alleen zeggen dat ik heel prettig te woord gestaan ben en op een goed overzichtelijke site heb kunnen bestellen. Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukens 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Een goed prijs/kwaliteit verhouding, ruim assortiment, prima service, vriendelijke mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans00711111 10-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
meedenken en snel beslissen met goede prijzen

Service
oprecht eerlijke adviezen en zeer snelle service zonder mitsen of maren of tegenwerpingen. Meedenken wordt zo plezierig.

Assortiment
werkelijk alles is er te krijgen

Aanbeveling
gewoon een goede winkel met prima service en zeer voordelige prijzen. Waar voor je geld.

Extra toelichting
Zie hier boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnie 2014 10-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.
Telefonisch snel advies.
Betaling per pin aan huis.

Service
Telefonisch goed bereikbaar en correct en snel geholpen.
Vervoer snel en netjes geholpen.
Alevering correct en vriendelijk.

Assortiment
Keuze genoeg in veel verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Onze laatste aankoop en ook al eerder: prima bevallen.
Ik ben Keukenloods al overal aan het aanprijzen.

Extra toelichting
Geen verdere motivering nodig lijkt me!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansvanuden 10-11-2014 In de winkel gekocht
ZAANDAM
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Fantastisch geholpen goede service prachtig ingebouwd ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kerrin Schipper-Sirre 10-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
De smeg gasfornuis en de bosch koelkast moeten nog hun vaste plek krijgen in de keuken. Dit komt om dat ik zelf de keuken bouw. Het gemak van deze twee dingen moet nog ondervonden worden.

Service
De koelkast en de smeg oven zijn keurig bezorgd. De koelkast stond in huis maar de smeg oven stond nog buiten deze heb ik samen met een collega van mijn werk in huis gezet.

Assortiment
Het assortiment wat werd aangeboden was voldoende.

Aanbeveling
Deze winkel is goed te bereiken, voldoende parkeergelegenheid(pas op wel parkeergeld betalen) de winkel zelf geeft voldoende gelegenheid om je toch de juiste keus te laten maken. Maar maak van te voren eerst gebruik van de internet site.

Extra toelichting
Het is jammer dat we de aangekochte producten nog niet in gebruik kunnen nemen. Dit komt om dat ik zelf de gehele keuken zelf bouw. Maar ik hoop de keuken rond de kerst te kunnen gebruiken. Daarna zal ik mijn bevindingen aan u door mailen. Zelf wil ik nog bij de keukenloods een afzuigkap en een nostalgische kraan aan schaffen tct.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Tom1212 10-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Mischa_keuken 10-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zelfs in het weekend waren jullie telefonisch bereikbaar!

Service
Ik heb een hele goede prijs betaald voor mijn oven en kon onderhandelen over de prijs

Assortiment
Is gewoon prima

Aanbeveling
Ik heb jullie al aanbevolen aangezien jullie gewoon goed in prijs en service zijn

Extra toelichting
Ik ben hartstikke tevreden en het winnen van een blender kan dat natuurlijk alleen maar vergroten ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Janet Wals 09-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Winkel in Zaandam is prima te bereiken en zit bij andere winkels in de buurt zodat je niet alleen voor uw producten naar dit adres moet.

Service
Personeel in de winkel in Zaandam is zeer vriendelijk en geeft goede adviezen. Is niet opdringerig. Na oriëntatie in de winkel heb ik thuis alles nog eens bekeken en online besteld.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Zoals al vermeld, goede ligging, vriendelijk personeel, uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Prettig winkelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.B. Edam 09-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vlakbij woon- en werkadres, goed bereikbaar; daardoor is het ook uitnodigend om in de winkel te kopen en niet op de site

Service
goed advies ontvangen van werknemer

Assortiment
niet alle modellen op de site zijn in de winkel voorradig maar het assortiment is ruim voldoende

Aanbeveling
ruim assortiment van zeer veel keukenartikelen

Extra toelichting
Door de ruime keus en goede service van personeel in de winkel en de montagedienst ben ik een tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

corjoke 09-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en makkelijk vanuit thuis je bestelling plaatsen

Service
geheel volgens afspraak

Assortiment
duidelijk en volledig

Aanbeveling
laat een ander ook genieten van de keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Taruus 09-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had een onderdeel nodig voor mijn fornuis. Na veel grondige vragen over welk toestel en de maten van het onderdeel, kreeg ik na een week een e-mail dat ik het op kon halen.

Service
Ik ben goed geholpen, ook aan de telefoon.
Ze hebben de kennis van de apparatuur die ze verkopen.

Assortiment
De winkel is ruim en overzichtelijk. Er zijn veel verschillende merken. Als je iets zoekt, zullen ze het wel hebben. En als je een onderdeel wilt hebben dat niet in de winkel is, zullen ze hun uiterste best doen om het voor je te vinden!

Aanbeveling
Concurrerende prijzen.
Groot assortiment.
Ruime parkeergelegenheid.
Je wordt persoonlijk geholpen. Ze zijn vriendelijk en ze nemen alle tijd voor je.

Extra toelichting
Ik had gewild dat ik mijn oven bij de Keukenloods had gekocht. Als je iets wilt kopen voor je keuken, dan kan je beter naar een speciaalzaak zoals de Keukenloods gaan dan naar een bedrijf dat ook mobieltjes, computers en andere apparatuur verkopen. Daar lijken ze toch minder kennis van de zaken te hebben. Dat merkte ik toen ik vragen ging stellen over het fornuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Potuijt 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je kan makkelijk bestellen en heb het zo in huis

Service
keurig op tijd en rekeninghoudend met de prijzen via andere winkels

Assortiment
pf genoeg mogelijkheden vooor wat ik zocht

Aanbeveling
zal dat doen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Naam4951 08-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zondag besteld maandag geleverd

Service
Netjes afgeleverd en op tijd

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Zeer zeker zou ik hem aanbevelen

Extra toelichting
Positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wouter masselink 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online bestellen gaat heel makkelijk

Service
wordt netjes thuis bezorgt en de oude spullen mee genomen

Assortiment
alles voor de keuken

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
prettige winkel fijne af lever service oude vaatwasser werd netjes mee genomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

muziekliefhebber2 08-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede site

Service
Snelle en goede offerte

Assortiment
Alle merken aanwezig

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose Gebruiker 08-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel gratis parkeergelegenheid, voldoende personeel

Service
Alles wordt duidelijk uitgelegd, inbouwmogelijkheden aanwezig, afspraken worden nagekomen.

Assortiment
Ruime keus in prijs van hoog naar laag, ruime winkel

Aanbeveling
Waarom niet, goed prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees zandbergen 07-11-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
.

Service
.

Assortiment
.

Aanbeveling
.

Extra toelichting
Juiste randapparatuur tegen de juiste prijs. Ook aan de balie internetprijs gerekend. Ook vervoerder een prima partij.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rhvonk 07-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ideaal, op internet uitzoeken, bellen of in het winkelmandje doen en de volgende dag wordt het aan huis geleverd.

Service
Wordt aan de telefoon gewoon heel goed te woord gestaan door deskundig personeel. Daardoor kan je een goede beslissing nemen om iets wel of niet te kopen!

Assortiment
Er zijn genoeg merken en types uit te kunnen kiezen.

Aanbeveling
Zeker aanbevelen omdat er deskundig personeel is dat je te woord kan staan, een ruim assortiment en het wordt aan de deur afgeleverd!

Extra toelichting
Zeker aanbevelen omdat er deskundig personeel is dat je te woord kan staan, een ruim assortiment en het wordt aan de deur afgeleverd!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C.Velthuis 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Web-site is goed en gebruikersvriendelijk.

Service
De chauffeur die de wasmachine bij ons heeft afgeleverd was zeer bereidwillig, niets was hem teveel en was zeer vriendelijk.
Een dikke pluim voor de chauffeur !!!!! Kunt u hem dat doorgeven. De Keukenloods mag trots zijn om zulke medewerkers te hebben.

Assortiment
Assortiment is erg breed te noemen, maar je kan ook niet alles hebben in het assortiment.
Ik was namelijk op zoek naar een koelkast tafelmodel met een breedte van 50 cm, helaas hadden jullie dit niet in het assortiment anders had ik hem zeker bij de Keukenloods besteld.

Aanbeveling
Zie boven mijn motivatie, en belangrijker nog ik zal de Keukenloods zeker aanbevelen

Extra toelichting
Zie bovenstaand mijn motivatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B 1949 07-11-2014

Algemene score

7,2

Extra toelichting
Toch een min puntje, Tijdens het afrekenen is verkoper aan het fluisteren met een collega, dit vind ik niet netjes.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews