Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2672 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

S Mohangoo 11-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Keukenloods is in mijn beleving goedkoper dan anderen en houdt zich aan de afspraken, geen stress en bellerij vergeleken met anderen waar je eigenlijk ALS KLANT HOOFDPIJN EN STRESS krijgt..prima zaak hoor..gaat u s.v.p. zo door..succes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Reijers-Nieuwenhave 11-07-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Rob huijs 11-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke site veel info over apparaten,
zeer snelle levering

Service
telefonisch goed bereikbaar en kundig personeel

Assortiment
meer dan voldoende keus in elke prijsklasse

Aanbeveling
door het gemak van bestellen tot leveren en evt. installeren zou ik iedereen aan bevelen bij keuken loods te bestellen

Extra toelichting
goede koeler lekker stil voldoet aan alle verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob huijs 11-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke site veel info over apparaten,
zeer snelle levering

Service
telefonisch goed bereikbaar en kundig personeel

Assortiment
meer dan voldoende keus in elke prijsklasse

Aanbeveling
door het gemak van bestellen tot leveren en evt. installeren zou ik iedereen aan bevelen bij keuken loods te bestellen

Extra toelichting
goede vaatwasser lekker stil voldoet aan alle verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene Wagenaar 11-07-2014 In de winkel gekocht
ALKMAAR
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Muhammed2525 11-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk online te bestellen, alles is duidelijk uitgelegd en als je iets niet begrijpt kan je de klantenservice bellen.

Service
Ze mailen constant om je op de hoogte te houden van je bestelling. Daarnaast is de aftersales ook goed geregeld, er wordt goed gevraagd of je nog steeds tevreden bent met het product en zo niet, wat ze eraan kunnen doen.

Assortiment
Ze hebben echt alles!!!!

Aanbeveling
Ze hebben alles, voor goedkoper dan in de winkel en de service is goed. Wat heb je nog meer nodig???!!

Extra toelichting
Het is allemaal super geregeld, wat ik nog ben vergeten te melden is dat je ook nog langs de winkel kan gaan als je er niet van houdt om online te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert van Iwaarden 11-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

een familie 11-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
via internet prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mw. S. de Boer 11-07-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Aanbeveling
Te duur

Extra toelichting
Offerte ivm renovatie keukenblad, tegeltjes en wasbak voor een kleine keuken. Kosten 3850,= excl. de tegels en de lijm. Echt heel veel geld voor minimale renovatie.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 11-07-2014

Beste S. de Boer,

Bedankt voor uw beoordeling.

Helaas kan ik geen offerte vinden in ons systeem onder de naam S. de Boer.

Als ik de prijs zo zie heeft u waarschijnlijk hele specifieke wensen.

We hebben namelijk al een keuken INCLUSIEF granieten werkblad voor 1650,- euro (exclusief apparatuur) uit voorraad leverbaar.

http://www.keukenloods.nl/keukens/collectie/info/14

Als u gegevens en uw wensen stuurt naar info@keukenloods.nl kan ik eens kijken waarom de keuken in uw geval veel duurder uitvalt.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Debby Spiekerman 10-07-2014 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

GerdaP66 10-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Ik heb mijn product in eerste instantie telefonisch besteld. Dit ging wat minder gemakkelijk. Voor de aflevering werd mijn bestelling en de bestelling van een andere klant met de zelfde naam door elkaar gehaald. Wel werd het tijdig ontdekt omdat er vooraf telefonisch contact met me is gezocht om de afspraak telefonisch te bevestigen. Vervolgens is mijn bestelling precies volgens afspraak afgeleverd.

Assortiment
Geen aanvulling

Aanbeveling
Zou ik zeker doen. Goede prijs kwaliteits verhouding. Je wordt ten allen tijde serieus te woord gestaan wat ik erg belangrijk vind.

Extra toelichting
Prima service door. Alle afspraken worden na gekomen en keurig te woord gestaan door de chauffeur bij aflevering!

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Hans1914 10-07-2014

Algemene score

7,3

Gemak
Via de webwinkel gemakkelijk te bestellen.

Service
Goed op hoogte gehouden via mail en telefoon omtrent het levering tijdstip.

Aanbeveling
Nog in geen enkele mate omdat ik het aangekochte product nog te kort in bezit heb.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

t.vandelft 10-07-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Het moeilijk om te zien bij te vervangen apparatuur of iets past of niet door het ontbreken van voldoende specificaties en/ of beeld

Service
Vakkundig en communicatief net/ goed personeel. Duurde erg lang om de boel in de planning geïnstalleerd te krijgen dit terwijl de klus in een half uur was uitgevoerd.

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Qua prijs prima. Contact komt soms wat moeizaam tot stand

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 11-07-2014

Beste T. van Delft,

Bedankt voor uw beoordeling.

Ik heb even gekeken bij het product welke u heeft besteld en bij diverse vergelijkbare producten in dezelfde prijsklasse, maar bij elk product staat een afbeelding en een maatschets.

Kunt u aangeven wat u precies miste of is het niet duidelijk waar u deze informatie kunt vinden?

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Maureen1973 10-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede werkbare site waar je zaken met elkaar kunt vergelijken. routebeschrijving etc ook prima.

Service
Heel goed en netjes en persoonlijk geholpen op de locatie. Ook nazoeken van enkele aanvullende vragen die ik had. Prima

Extra toelichting
Goede service, mooie prijs. Had eigenlijk niet beter kunnen zijn!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.p.groes 10-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
via internet.ruime keuze van van alle artikelen die wij nodig hadden voor onze keuken.

Service
wij zeer tevreden over de service,

Assortiment
zeer groot en uitgebreid.duidelijk en overzichtelijk op de website.

Aanbeveling
Bij al onze kennissen en Famili

Extra toelichting
Wij zijn tot nog toe zeer tevreden over de keuken- loods,en in het verleden een oven van pelgrim plus elektrische kookplaat. m.v.g.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

E. van der Leeden 10-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
overzichtelijk, e ziet wat je je besteld en super snel geleverd voor een goede prijs!

Extra toelichting
mijn wasmachine ging kapot en met een huishouden van 5 personen groeit die berg was per minuut, zondagavond besteld en maandagavond in huis prima geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.E.A. de Boer 10-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, producten makkelijk te vinden, pinnen bij aflevering product is erg handig

Service
Vriendelijk telefonisch te woord gestaan, professionele informatie. Levering naar wens verlopen

Assortiment
Ruim assortiment, voldoende keuze binnen een productgroep. Kon alles vinden wat ik nodig had. Prijs vergelijkbaar met prijs van andere webshops

Aanbeveling
Ruime keuze, goede informatie , professionele service.

Extra toelichting
Ik ben zeer te spreken over de website, het aanbod, de gekregen informatie zowel via website als telefonisch. Ook de inbouwservice is me erg goed bevallen. Nette werker en was snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

giulia 1953 10-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Snel en mee denkend

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel000 09-07-2014

Algemene score

6,2

Gemak
De website geeft niet direct aan wat de status is van de bestelling, + onduidelijkheid van de afleverdatum in de weken voorafgaand aan levering.

Service
Medewerker in de winkel vulde de aanvraag in concept in en medewerker die langs kwam heeft meer in detail opties doorgenomen.
Het achteraf toevoegen van een restenbakje voor de gootsteen is telefonisch tot tweemaal toe niet gelukt. Het terugbellen over de levertijd is niet gebeurd.
De handleiding/onderhoudsadviezen voor een composiet werkblad ontbreken.

Assortiment
ok.

Aanbeveling
prijs is ok

Extra toelichting
De rand van het werkblad is aan één kant niet recht (haaks op het werkblad) gezaagd. Op een dikte van 30mm is de zaagsnede zeker 1,5mm scheef.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 10-07-2014

Beste Marcel,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent.

Helaas kan ik geen order in ons systeem vinden onder de naam Marcel000.
Kunt u uw ordernummer en gegevens sturen naar info@keukenloods.nl zodat ik uw order kan bekijken en zonodig actie kan ondernemen.

Onze excuses voor het ongemak en ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Anton E. 09-07-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Betalen en meenemen. Het artikel was op voorraad.

Service
Door deskundig personeel geholpen.

Assortiment
Heel veel keuze. Prettig voorgelicht door het personeel.

Aanbeveling
Ondanks de grote afstand die we moesten rijden om in Gaanderen te komen, was het dik de moeite waard. Goede voorlichting en extra korting.

Extra toelichting
Wij zijn naar de winkel te Gaanderen gegaan om te kijken naar een inbouwoven. Ter plaatse zijn wij op een prettige manier geholpen en van goed advies voorzien. Wij hebben een andere oven aangeschaft dan die waarvoor wij waren gekomen. Ook hebben wij nog een extra korting gekregen waardoor de aanschaf nog prettiger was. De aangeschafte oven werkt perfect!!! Bedankt Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B en E 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vriendelijk en behulpzaam

Service
geweldig

Assortiment
super

Aanbeveling
behulpzaam

Extra toelichting
de goedkoopste en kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lwj 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemak bij het opstellen van m'n bestelling

Service
Geen aanbetaling, een belletje om een afspraak te maken voor levering, de dag voor de levering een sms met tijdsblok en bij levering wordt het op de gevraagde plaats gezet.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Zie andere motivaties.

Extra toelichting
Overall is het een zaak zonder poes pas, je krijgt wat je vraagt en betaald er niets te veel voor.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees potters 09-07-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk te vinden, geen parkeergeld betalen, overzichtelijke winkel.

Service
Wij hadden een scheur in een glazen keukenkastje, dit is vervangen heeft een jaar geduurd, dit komt om de fabriek waar dit gemaakt moest worden een keer per jaar eenmalige opdrachten maakt die niet in productie zijn.
Na een jaar netjes een bericht dat het deurtje klaar is.

Assortiment
Alles is aanwezig wat in een keuken hoort te zijn.

Aanbeveling
Zie onder

Extra toelichting
in de praktijk heb ik al verscheidene mensen naar de keukenloods gestuurd met positief resultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arierieke 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanaf de keukentafel zo geregeld!

Service
Aardige bezorger, keurig op tijd!

Aanbeveling
Goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H van de Esschert 09-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig te bestellen

Service
goede service tot aan de deur

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
eenieder die wat zoekt op keukenapparatuur

Extra toelichting
Goede kwaliteit en service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem naam 1970 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

monique.bosch 09-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de site is erg duidelijk en de producten met gemak te vinden. De rest van de procedure gaat vanzelf en spreekt voor zich.

Service
Bereikbaarheid prima, wij hebben een paar keer gebeld over de aanschaf van een inbouw koelkast en zijn super vriendelijk te woord gestaan. Er is netjes een half uur voor levering gebeld zoals wij hadden gevraagd. De monteurs waren erg vriendelijk en hebben erg netjes gewerkt, alles werd opgeruimd.
De keuze om wel of niet een monteur te laten komen vind ik erg klantvriendelijk, je kiest er dan ook zelf voor om een klein bedrag meer te betalen. Ik kan me voorstellen dat dit bedrag anders in de prijs van het apparaat zou zitten, nu heb je een keuze.

Assortiment
Ik had een bepaald model voor ogen en deze was naast vele andere koelapparaten op de site makkelijk te vinden en zo ook makkelijk te vergelijken met andere leveranciers. prijstechnisch een goede prijs.

Aanbeveling
aanbevelenswaardig.....ben niet zo snel van de 8-en !!!

Extra toelichting
Alle 8-en bij elkaar.....duidelijke site, groot assortiment, klantvriendelijk en goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

alida1961 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het product waar we naar zochten was eenvoudig op te zoeken.

Service
het was handig geweest als aangegeven zou worden hoe lang de levertijd zou zijn. Toen het product eenmaal binnen was ging de afhandeling prima

Assortiment
ruim aanbod van producten

Extra toelichting
Over het algemeen zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

lolalola 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle correccte levering

Service
snel en goed

Assortiment
ruime keuze

Extra toelichting
Fijne betrouwbare service en goede degelijke producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.C.Monster 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoef de deur niet uit

Service
Netjes op tijd geleverd

Assortiment
Wat wij zochten konden wij snel vinden tegen een goede prijs kwalietijd verhouding.

Aanbeveling
Gemakkelijk en je weet van te voren wanneer het geleverd word op twee uur nauwkeurig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RvR1963 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk om vanuit je stoel thuis spullen te bestellen.

Service
De bestelde vaatwasser werd de dag na bestelling al bezorgd.

Assortiment
Genoeg te krijgen

Aanbeveling
Goede en snelle bezorging met voldoende keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkie Amsterdam 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is duidelijk en gemakkelijk te gebruiken.

Service
Snelle service, en dat voor de goedkoopste prijs!

Assortiment
Erg goed! door het grote aanbod en scherpe prijzen.

Aanbeveling
As iemand ook een gasfornuis zoekt of iets anders voor de keuken zal ik zeker deze website delen.. sterker nog, dit heb ik al reeds gedaan.

Extra toelichting
Ik ben niet iemand die snel een beoordeling geeft, maar het gemak en de prijs-kwaliteit verhouding van de Keukenloods.nl verdient een dikke "thumbs-up". Bedankt jongens!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bjornbollemeijer 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Onwijs makkelijk en goede (om) beschrijvingen

Service
Van A tot Z TOP zelfs tot aan de deur een nette en correcte afhandeling!

Assortiment
Zeer breed assortiment en goed georganiseerd!

Aanbeveling
Ik zou het iedereen aanbevelen (ook reeds gedaan!) Gezien mijn omschrijving hier boven lijkt me dat logisch.

Extra toelichting
Ben zeer te vreden over Keukenloods, goede overzichtelijke site nette en duidelijke afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein314 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke zoeken op de site en het bestellen ging ook eenvoudig.

Service
De verkeerd door mij bestelde standaard vaatwasser is snel omgeruild door een afwijkend model dat wel in mijn keuken paste.Ook de bezorging was prima in orde!

Assortiment
Keus genoeg

Aanbeveling
Prima winkel,goede service en scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

straat50 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Dian12 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goede, effectieve informatie. Met 1 belletje was aankoop geregeld. Daarna keurig de gemaakte afspraken op de mail.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.W.A. de Jong 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is goed gedocumenteerd met inbouwtekeningen en maten

Service
Vandaag besteld, morgen in huis. Ín de nacht bevestiging bestelling. Alles prima in orde

Assortiment
Ik heb geen site gevonden met een groter en/of beter assortiment

Aanbeveling
Ik heb dit reeds gedaan. Ben een kritische man, maar kwaliteit wint bij mij.

Extra toelichting
Goede kwaliteit, snel in huis, service op maat. wat wil je nog meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I van olst 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Telefonisch contact bij vragen goed bereikbaar

Extra toelichting
Duidelijk, makkelijk en snelle levering. Verder goede bereikbaarheid bij vragen over producten en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patcham 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijke site met veel keus.

Assortiment
Niet teveel, maar ook zeker niet te weinig keus.

Aanbeveling
Snel en komen afspraken na. Om 21:30 besteld en echt de volgende dag om 16:00 in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oma 1956 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Groot aanbod en scherpe prijzen, hoef je de deur niet voor uit

Service
levering conform de afspraak

Assortiment
zie gemak

Aanbeveling
hoge mate

Extra toelichting
super makkelijk en voordelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bendekoning 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke site, goed te zoeken wat je nodig hebt

Service
de medewerker in kwestie was bereid om voor ik iets ging bestellen de voorraad te controleren, en bleef ook netjes aan de telefoon terwijl ik de bestelling invoerde opdat ik deze met zekerheid op maandag geleverd kreeg, complimenten

Assortiment
ruime keuze aan verschillende merken .

Aanbeveling
goede site, veel keuze en niet duur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wim westerhof 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marten frl 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Even bellen, afstemmen en klaar!

Service
Goede, vriendelijke en duidelijke informatie door de man aan de telefoon.
(kunnen ze in sommige winkels wat van leren...)

Aanbeveling
Simpelweg makkelijk, scherpe prijs en nog gratis thuisbezorgd ook. Aanrader!

Extra toelichting
Koop niet zo vaak iets via het i-net. Het prijsverschil was echter (te) groot, en daarom contact gezocht met de keukenloods. Ging eigenlijk heel gemakkelijk en uiterst plezierig! Op afgesproken dag gebracht en de oude weer meegenomen. Perfect gewoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r bos 74 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk te bestellen en een goed overzicht van de producten

Service
zeer goede service product was niet op voorraad vervolgens een luxere versie gestuurd en gewoon de volgende dag binnn

Assortiment
meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
alles verliep prima en makkelijk

Extra toelichting
eenvoudig en makkelijk en een gratis upgrade om dat de machine niet op voorraad was is altijd meegenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Haverkort 09-07-2014 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk

Service
Prima informatie

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Goede ervaring

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

judith-100 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John-Alkmaar 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was even zoeken om bij de juiste accessoires terecht te komen.

Service
Meer dan goede service.

Assortiment
Breed assortiment. Prima.

Aanbeveling
Prettig geholpen en goed afgehandeld.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim Vr 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Telefonische navraag over online voorraad leidde direct tot telefonische bestelling en levering volgende dag!
Dus geen op internet vaker voorkomende fake voorraad!

Service
Telefonische navraag over online voorraad leidde direct tot telefonische bestelling en levering volgende dag!
Dus geen op internet vaker voorkomende fake voorraad!

Assortiment
Ruime keuze uit merken en typen.

Aanbeveling
Eerste ervaring gelijk een goede ervaring

Extra toelichting
Telefonische navraag over online voorraad leidde direct tot telefonische bestelling en levering volgende dag! Dus geen op internet vaker voorkomende fake voorraad!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elnjhen 09-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zo besteld

Service
Prima

Assortiment
Ze hebben wat ik zocht

Aanbeveling
Doet wat ze beloven

Extra toelichting
Al met al prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anique Duijvelaar-Moleveld 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De te kopen artikelen zijn
op de website goed aangegeven.

Service
Wordt prettig aan de telefoon te woord gestaan.

Assortiment
Hoop bekende merken worden getoond.

Aanbeveling
Door de prettige ervaring met de Keukenloods zal ik u zeker
aanbevelen.

Extra toelichting
De diversiteit van alle aangeboden artikelen en de prettige en snelle afhandeling van het bestelde artikel ben ik zeer tevreden over de winkel van de Keukenloods!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews