Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22602 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1976 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kuper2000 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk te zoeken en te bestellen

Service
op tijd bezorgd

Assortiment
keus genoeg

Aanbeveling
snelle en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark Borst 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel een goed en prijs technisch zeer aantrekkelijk product kunnen kopen/bestellen via deze site dat wil je toch graag als consument!

Service
Super de te goed bon was niet meer voorradig maar werd keurig netjes na gestuurd.

Assortiment
Zeer ruim en snel beschikbaar!

Aanbeveling
Vanwege mijn persoonlijke goede ervaringen.

Extra toelichting
Mijn laatste 3 grote aankopen zijn allemaal via deze site gegaan en bij de volgende zal ik als eerste weer op deze site kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Derks 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk juiste product zoeken en vinden

Assortiment
Zover ik iets nodig had, filter, genoeg keuze.

Aanbeveling
Goed en snel gel

Extra toelichting
Goed geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellla 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is prima maar belangrijker is dat de medewerkers zeer behulpzaam zijn.

Service
Na afloop was de bestelling goed te volgen door alle informatie.

Assortiment
Het exacte product was niet aanwezig maar door eenzelfde soort product van een ander merk toch goed te beoordelen.

Aanbeveling
Groot assortiment dus makkelijk te vergelijken.

Extra toelichting
Al met al een prima product gekocht voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fam Rijk 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk te vergelijken, en als je twijfelt kijk je naar de beoordelingen van de klanten over het product

Service
fijn dat ze het oude product ook nog mee nemen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bouwer2910 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De webwinkel van keukenloods is duidelijk en producten zijn makkelijk terug te vinden. Zowel advies via de chat als telefonisch is makkelijk.

Service
Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en levertermijn.

Assortiment
Alle producten die ik gezocht heb via keukenloods heb ik erop terug gevonden.

Aanbeveling
topwinkel, de goedkoopste!

Extra toelichting
De winkel voor keukenonderdelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nina V 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer klantvriendelijk. Als je meerdere producten bestelt en vooraf even belt, dan maken ze een mooie prijs voor je.

Aanbeveling
Veel apparaten zijn hier het goedkoopst te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tevreden mensje 16-06-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De winkel is ruim en overzichtelijk ingericht
Dus alles is makkelijk te vinden. Betalen met pin bij aflevering is ook zeker een plus punt
Parkeerplekken zijn alleen wat zuinig

Service
Perfecte service, een artikel wat niet in de winkel aanwezig is wordt laten zien op internet door verkoper

Assortiment
Grote keuze is alles en veruit de goedkoopste in de omgeving

Aanbeveling
Klantvriendelijk, wordt meegedacht en ook nog eens goedkoop

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Ramona-40 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Vriendelijke bezorger, en op de afgesproken dag werd het artikel geleverd. Pakket was netjes verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fugazi76 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemak van online shoppen, goede selectie-criteria.

Service
Kan niets negatiefs bedenken

Assortiment
Heb niet kunnen vinden wat jullie niet verkopen op witgoed.

Aanbeveling
Groot assortiment, conkurende prijzen

Extra toelichting
Groot assortiment, concurende prijzen, goede advisering en snelle levering, uitstekende service, en te bestellen vanuit je stoel achter de pc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rklerks 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijke website, handig te filteren, op zondag besteld en via iDEAL betaald, maandagmiddag werd de koelkast al geleverd.
Wat wil je nog meer, top toch?!!

Service
Had never niet verwacht dat we de koelkast, op zondag besteld, al maandagmiddag zouden hebben. Waren (en zijn) er erg blij mee!

Assortiment
Wij waren op zoek naar een inbouw koelkast, hadden al wat typenummers van iemand gekregen om is naar te kijken... en is allemaal makkelijk terug te vinden, duidelijke omschrijving, voldoende keuze.

Aanbeveling
Onze ervaring was er 1 om in te lijsten, dus ja, zou Keukenloods zeker aanbevelen...

Extra toelichting
Alles bij elkaar opgeteld, gemiddeld een 9.5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent en janet 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zowel via de chat, de winkelwagen of via de winkels. Top

Service
Bij ons kwamen steeds wat spullen erbij, binnen de minuut geregeld

Assortiment
Groots

Aanbeveling
Service, keuzes. Het is all in

Extra toelichting
Makkelijk om te bestellen, het wordt geleverd in kleine tijdsvensters, dus niet een dag thuis zitten wachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franciscus 1964 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je hebt alles bij elkaar staan zodat je een hele keuken bij elkaar kan zoeken zonder je al te veel in te spannen

Service
Het personeel in Zaandam is super

Assortiment
Ik mis de accessoires voor de smeg gasfornuis in de winkels

Aanbeveling
Ik vind zelf het personeel in Zaandam het klant vriendelijkst, alleen vind ik het niet kunnen dat ik een vries/koelkast en een 6-pits gasstel koop en veel geld kwijt was en iemand anders naast me een fles drank krijgt terwijl zijn aankoop bedrag meer dan de helft minder was en ik niks kreeg, dit kan je niet maken bij niemand iedere klant is toch hetzelfde waard??

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

de wit 61 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles op voorraad uitgebreid assortiment

Service
met sms goed op de hoogte gehouden ,goede bezorging volgens aan gegeven tijd.Alles prima in orde.

Assortiment
ruime keus en goed aangegeven wat wat is

Aanbeveling
alles prima in orde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vd M 1967 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ene dag besteld....
Volgende dag in huis!!

Service
Bestelling gedaan en zagen na bevestiging dat het een andere was dan dat wij hadden besteld.
Gebeld....geen probleem.
De duurdere gekregen voor het zelfde geld!!

Assortiment
Voldoende aanbod!!!
Goede prijzen.

Aanbeveling
Goed behandeld met het verkeerd product.
Wij zijn zeer tevreden.

Extra toelichting
Zo door gaan en wij zullen misschien wel weer een keer iets bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerritgier 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk en overzichtelijk

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
snel en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

G.Ennema 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk gevonden op de website. Gemakkelijk besteld via telefoon, en ook nog een speciale prijs.

Service
Vaatwasser moest apart besteld worden, binnen een week thuis geleverd.

Aanbeveling
Goeie service voor een goeie prijs.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

J.W. Schol 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
nog geen service nodig gehad

Aanbeveling
manier van reageren op de colega winkeliers prima.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Stijn 55 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website werkt goed, helder en snel

Service
deel bestelling was later leverbaar, direct mail bericht en vervangend toestel uitgekozen.

Assortiment
gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
prima shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny1950 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op je gemak op de pc uitzoeken.

Service
Zeer goed geholpen in de winkel.Duidelijke uitleg over de apparatuur en verzending.

Assortiment
Zeer ruime keuze van vele merken.

Aanbeveling
Onze ervaring was heel goed en zullen het zeker aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
Is ons goed bevallen. Vriendelijk en deskundig personeel. Voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariana Johnson 15-06-2015 In de winkel gekocht
schepenbergweg 34
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ik werd geholpen met heel veel geduld

Service
zeer goed op alle vragen een goed antwoord

Assortiment
prima

Aanbeveling
Ik ben tevreden met de service die ik gekregen heb

Extra toelichting
Het was mee een waar genoegen dat ik daar in deze winkel mocht zijn. Servies met een smaill.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alekcei 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke webpage. Belangrijk vond ik dat recensies producten door andere klanten dat zichtbaar waren. Zowel positieve als kritische recensies.

Service
Ik ging voor de "dagprijs-aanbieding" per telefoon. Kordaat en vriendelijk kreeg ik een beter alternatief aangeboden voor eenzelfde prijs. De verkoper werkt dus pro-actief mee bij je keuze.
Geen extra kosten, volgens afspraak geleverd en betalen per pin bij aflevering. Chauffeur was zeer beleefd en behulpzaam.

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende en volledig. Niet alle merken zijn vertegenwoordigd, maar dat is ook niet nodig. Beter een concurerend en goed assortiment dan een populair allegaartje van producten. Voldoende producten in dezelfde prijsklasse.

Aanbeveling
Overbodige vraag: reeds aanbevolen aan een nieuwe klant!

Extra toelichting
Goed bedrijf verdient een goede beoordeling. Al geef ik nooit een 10. Je moet altijd streven naar beter.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank111985 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel te vinden via de bekende zoekmachines. Even bellen, dagprijs doorgekregen en snel kunnen bestellen. Duidelijke communicatie aan de telefoon en per email

Service
Vriendelijke sales en aftersales afdeling. Oog voor de klant en denken goed mee. Prima service.

Assortiment
Ondanks dat de inductieplaat erg moeilijk aan te komen was, had keukenloods hem wel. Snelle levering.

Aanbeveling
Zie bovenstaande. Geen negatieve feedback

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerritsen18 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website overzichtelijk. zelf gaan kijken in winkel in Almere, daarna besteld via Internet.

Service
bereikbaarheid winkel voor vragen zeer goed. (Almere) De uitgezochte kookplaat gas op glas van internet bleek niet meer in de verkoop. kregen direct soortgelijk artikel te zien evenals de afzuiger. Ook werden de artikelnummers voor bestelling voor ons genoteerd. Zo was het makkelijk bestellen. We kregen makkelijk veel informatie over deze producten. medewerker had zeker kennis van zaken en plezierig in omgang klanten. Alles ongedwongen en rustig! waar kan dat tegenwoordig nog?

Assortiment
keuze genoeg en goede prijs-kwaliteitverhouding

Aanbeveling
Inmiddels al gedaan.

Extra toelichting
producten gezien in winkel in Almere en daarna 's avonds via internet besteld omdat wij thuis nog even exacte maat moesten nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita Poot 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Telefonisch heel toegankelijk en behulpzaam. Ze nemen de moeite om samen met jou een goede maat voor je apparatuur te vinden die je zelf niet zo gauw zal vinden.

Service
Een keurig telefoontje wanneer het uitkomt dat je apparaat wordt gebracht. Daarna keurig conform afspraak vond de aflevering plaats.

Assortiment
Ruime keuze in apparaten

Aanbeveling
Op basis van mijn eigen bevindingen zou ik deze winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Touch en Jolene 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen.

Service
Dat er een telefonisch team is dat zowel door de week als in het weekend bereikbaar is.

Aanbeveling
Een goede winkel qua service, kwaliteit en deskundigheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Cligge 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en vrij eenvoudig keuze te bepalen. Betalen bij afleveren.

Assortiment
ruime keuze in merken en prijsklasses

Aanbeveling
betrouwbare leverancier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Loorbach 15-06-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed bereikbaar en dichtbij

Service
kreeg goede informatie

Assortiment
ruime keus die goed op internet is te bekijken

Aanbeveling
gezien bovenstaande zal ik zeker aanbevelen

Extra toelichting
goed en snel geholpen met b ruikbare adviezen en een goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rich60 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In de winkel snel en vakkundig geholpen.

Service
Vaatwasser gekocht , werd door personeel snel gepakt en in de auto gezet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 0000 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk vinden van de benodigde informatie en snelle terugkoppeling van vragen over technische aspecten, gebruik, maten etc.
Gemakkelijk en overzichtelijke website met goede mogelijkheden tot vergelijken.

Service
Direct antwoord op vragen en snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment tegen een scherpe prijs. Ook daadwerkelijk de laagste prijs garantie.

Aanbeveling
Goede ervaringen met deze winkel, zeker een aanrader.

Extra toelichting
Fijne winkel en website met een groot assortiment tegen concurrerende prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R van Slobbe 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Juiste antwoord op mn vragen met n advies welke apparaten in aanmerking kwamen

Service
Apparaat stond snel klaar en werd mee geholpen bij het inladen

Assortiment
Ruim en alle top merken

Aanbeveling
Zojuist nog gedaan

Extra toelichting
Prima zaak met kundige mensen tegen de beste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Godwaldt 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed advies in de winkel en levering in goed overleg

Service
goed overleg over de bestelling

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
snelle levering en ruime keuze

Extra toelichting
goed advies in de winkel, levering in goed overleg en ruime keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

andre kookt 15-06-2015

Algemene score

7,8

Gemak
vlak bij en bestellen en binnen week binnen

Service
denken mee ,keurig oprijd bezorgd

Assortiment
ze hebben alles wat je wil.

Aanbeveling
gewoon nette bediening

Extra toelichting
na prijs verschil van winkel en internet deze netjes in mijn voordeel opgelost.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stef239 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site

Assortiment
Ruim assortiment, ruime keuze

Extra toelichting
Prettige internetwinkel, ruime keuze en concurrerende prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn Tuithof 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zo via internet zoeken vergelijken en bestellen

Service
volgende dag geleverd tot aan het gat waar mijn oude vaatwasser stond, ik hoefde hem alleen maar aan te sluiten en in het gat te plaatsen, en de oude vaatwasser namen ook nog mee retour😃

Assortiment
ruim voldoende keus, dat was nog het meeste werk

Aanbeveling
zou hem iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Duidelijke omschrijvingen en reviews op de site bij artikelen, goede service tot aan de keuken en super dat ze het oude apparaat mee terug namen, topservice👍🏼

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Mentokarijo 15-06-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Op de website van Keukenloods kan je eigenlijk niet alle producten vinden die je in de winkel vindt. Aan de ene kant een goede marketingstrategie, want daarvoor moet je dan juist wel langs de winkel gaan om het gehele assortiment te bekijken. Aan de andere kant een nadeel. Op andere websites staan soms goedkopere producten en dan denk jij als klant zijnde dat Keukenloods zulke producten niet verkoopt, terwijl het tegendeel waar is!

Service
Als je binnenkomt in de winkel wordt je meteen begroet door de medewerkers. Ook als je naar de eerste verdieping loopt, wordt je begroet en vraagt een medewerker meteen of ze je ergens mee kunnen helpen.

Assortiment
Keukenloods heeft echt heel veel producten in het assortiment. Soms weet je gewoon niet waar je moet kijken. Het is een pluspunt! Je hebt een ruime keuze aan producten en er is altijd iemand in de buurt die je wegwijs kan maken en uitleg kan geven over de producten.

Aanbeveling
Het is een grote winkel met heel veel keus aan producten. Het personeel is vriendelijk en servicegericht. Het is zeker aan te bevelen aan meerdere mensen om bij Keukenloods te gaan shoppen!

Extra toelichting
Keukenloods, de website is een ja en nee geval. Ik zocht een vlakscherm afzuigkap. Op de website stonden alleen de wat duurdere afzuigkappen, waardoor ik dacht op andere websites zijn ze goedkoper. Toch goede marketing strategie, want ik ben toch langs Keukenloods gegaan in Zaandam. Blijkt dat ze meer producten in het assortiment hebben dan op de website staat. Ik / Wij waren erg tevreden over de service die is verleend door de medewerkers van Keukenloods. Heel vriendelijk en servicegericht. De medewerkers hadden ook verstand van de producten die zij verkopen dat is ook heel belangrijk! Ik zou Keukenloods zeker aanraden aan familie en vrienden. Voor elk budget is er wel iets te vinden bij Keukenloods. Ik zou zeggen, ga zo door en ik hoop tot een volgende keer weer bij Keukenloods Zaandam!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

jeroen 1955 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel bestellen via de site of via email

Service
nalevering geschiedt perfect

Assortiment
heb geen overige wensen

Aanbeveling
is al vaker gebeurd dus behoeft geen toelichting

Extra toelichting
ben gewoon al jaren een fan. bestel regelmatig zakelijk keukens voor appartementen die ik verbouw.Recentelijk prive een ijskast gekocht. kijken ,mailen en geleverd krijgen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beatrix47 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het gezochte artikel was heel snel op de site te vinden

Service
op gemelde moment werd de zending afgeleverd

Assortiment
heel breed

Aanbeveling
goede prijs voor het juiste artikel

Extra toelichting
bij enige twijfel kreeg ik vlot telefonische uitleg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul & marijke 15-06-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle producten zijn bij elkaar gesorteerd op soort bv alle vaatwassers bij elkaar

Service
We werden goed ingelicht over het te kopen apparaat en ook over de verschillende leveranciers

Assortiment
Assortiment is een ruime aanbod

Aanbeveling
Zoals wij geholpen werden,zo zou je altijd als klant geholpen willen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert kraaijinga 15-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Goede website waar je gemakkelijk kan bestellen met foto's van het product

Service
Bezorging en behulpzaamheid was prima van de chauffeur

Assortiment
Groot en diep, ruime keuze

Extra toelichting
Bij familie en vrienden, het gemak en snelheid van het gekochte product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

co van der hoek 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
de items die ik wilde bestellen waren eenvoudig te vinden, de maten in verband werkvoorbereiding waren verwarrend.

Service
een tien mag ook, ik kreeg alle hulp en informatie om de verlangde data te verkrijgen. geen moeite gespaard.

Aanbeveling
waarom niet? niet iedereen maar degene die weet wat hij zoekt is hier aan het goede adres

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mr1470 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site met ruimte voor consumenten vragen bij de producten. Daardoor makkelijk extra info te verkrijgen.

Service
Snelle reacties, makkelijk bereikbare servicedesk en bestellingen worden correct en snel afgehandeld.

Assortiment
Grootste assortiment op het web. Wat kun je hier in vredesnaam nog meer verwachten?

Aanbeveling
Gemakkelijke manier om snel en vooral tegen super concurrerende prijzen te kopen.

Extra toelichting
Ook wanneer je niet van te voren precies weet wat je wil, dan is Keukenloods een prima site om vergelijkingen te maken en te slagen met je aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gezin uit dordrecht 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
altijd de bestelde producten supersnel in huis.

Service
het type dat wij besteld hadden was niet voorradig, we kregen kosteloos een nieuwer type geleverd. top!

Assortiment
Altijd zeer ruime keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JCMC. Hartman. 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk zoeken naar apparatuur.

Service
als je het niet kan vinden wordt je snel teruggebeld.

Assortiment
uitstekend, en (bijna) altijd
de goede prijzen.

Aanbeveling
ja.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Roos2803 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle informatie is duidelijk op de site en bestellen is net zo makkelijk.

Service
Als er onverhoopt iets is dan komen zij tijdig en eventueel met een goed alternatief.

Assortiment
Zeer ruim!

Aanbeveling
Om bovenstaande motivaties!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nan1966 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de winkel werd ik als klant direct duidelijk geholpen, men wist wat ik bedoelde en gaven eerlijk advies.

Service
Alles zoals beloofd werd nagekomen en dat allemaal nog eens razend snel.

Assortiment
Wat ik zocht was er

Aanbeveling
Dit heb ik reeds gedaan

Extra toelichting
Ik ben over all zeer tevreden, mocht ik weer eens wat nodig hebben dan kom ik zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jannesje 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel overzichtelijke opstelling

Service
keurig en adequaat geholpen

Assortiment
meer dan verwacht; enorm uitgebreid. super om uit zoveel keuze te kunnen kiezen

Extra toelichting
heerlijke winkel, overzichtelijk/bekwaam en vriendelijk personeel en bovenal: goede merken en een enorm ruime keuze. EEN AANRADER! (ook erg leuk om via de Keukenloods bij de kookwinkel binnen te lopen...., uiteraard ook daar leuke keukenspullen gekocht! )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Jongerden 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Had al ervaring door eerdere bestelling

Service
Werd dmv e-mails op de hoogte gehouden van bestel/ leverigsstatus

Assortiment
De naam Keukenloods zegt al genoeg.Compleet assortiment

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricky van Grinsven 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is goed en overzichtelijk geplaatst binnen de shop en je kan gemakkelijk bestellen.

Service
De medewerkers van keukenloods hebben ons waar nodig geholpen, advies gegeven en extra service geboden.

Assortiment
Genoeg op voorraad. Indien iets niet op een locatie aanwezig is wordt er zonder moeite een andere vestiging gebeld om te controleren of ze het product daar wel hebben.

Aanbeveling
Wij zijn echt top geholpen door de keukenloods en zeer tevreden over onze keuken en de apparatuur.

Extra toelichting
Wij hebben onszelf eerst georiënteerd op de webshop en daarna op locatie wezen kijken voor de keuken kasten e.d. Zonder afspraak hier naar binnen gewandeld en werden meteen netjes geholpen. Er werd een keuken voor ons uitgetekend en men keek met ons mee naar de apparatuur. Hierbij werd een duidelijk advies gegeven en de voor en nadelen van de diverse apparaten besproken. Ook hadden ze nog een model staan van een van de apparaten van vorig jaar welke betreffende specificaties overeen kwam met het nieuwe model. Deze werd ook in het advies meegenomen om zo de kosten te drukken. Zeer netjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alice1955 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Een zeer goede uitleg door een 18 jarige jongen met een goede vergelijkings / inzicht.

Assortiment
meer als genoeg en kwaliteitsverhouding

Aanbeveling
Aan ieder die ons daarom vraagt naar aanleiding van de keukenapparatuur die we aangekocht hebben

Extra toelichting
gewoon goed! Ook toen we de traiteur winkel hebben gestart 8 jaar geleden en nu voor de prive keuken. Prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews