Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20903 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3386 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Koos Breukel 14-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede website, snelle telefonische bereikbaarheid

Service
Levering en plaatsing binnen een week

Assortiment
Goed aanbod met een scherpe prijs, wel bleek dat bij telefonisch contact

Aanbeveling
Zeker, wel met de tip om telefonisch contact te zoeken

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

dianne gosselink 14-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk besteld, goed geleverd.

Service
snelle levering

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
snel besteld, snel geleverd

Extra toelichting
tot nu toe is de ervaring goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Centerfold13 14-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer duidelijk alles op de website, vlotte reactie op bestelling. Je weet precies waar je aan toe bent.

Service
De bestelling werd op afgesproken tijd geleverd

Assortiment
Ik ben zeer tevreden. Had al een bepaalde vaatwasser van Whirlpool op het oog. En kreeg toen via de "alternatieve deal" van de keukenloods nog een prima aanbieding. Het spul draait al, uit de kunst.

Aanbeveling
Keukenloods prima prijs en levering oké, dus kan het zeker aanbevelen

Extra toelichting
Allen goede punten tot zover!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. vd Bij 14-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
De koelkast werd zelfs in de keuken gebracht!!

Aanbeveling
Ik zou keukenloods wel aanbevelen.

Extra toelichting
Zeer ruime voldoende. Keukenloods heeft zijn zaakjes keurig voor elkaar.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

E.Janus 14-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goed assortiment Zeer snelle reactie op bestelling Goed en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marian nr.1 14-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
prima zaak, goede srevice, keurige aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Keuken1234 14-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Wij hebben voor de Keukenloods gekozen voor de scherpe prijzen, goede ervaring, goed contact en grote keuze. Onze ervaring met de Keukenloods is zeer goed bevallen. Snelle levering en afhandeling. De montage via de Keukenloods was zeer goed in orde. Wij kiezen de volgende keer beslist weer voor de Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Laarveld 14-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, snelle levering en zeer goede prijzen.

Service
uitstekende service, zeer klantvriendelijk. Fantastische telefonische servicelijn.

Assortiment
zeer groot assortiment en goede beschrijving van de artikelen.

Extra toelichting
Nog nooit zo'n klantvriendelijkheid meegemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula van Everdingen 14-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Keukenloods heeft veel voor weinig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie Beuken 14-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
toegankelijke website die overzichtelijk en zonder franje de bezoeker tegemoet treed.

Service
Levertijd was zeer snel. Een dag na de bestelling was de oven al thuis. Twee uur later was het eerste brood al gebakken.

Assortiment
Zeer ruim aanbod, overzichtelijk ingedeeld.

Aanbeveling
Ik zou de keukenloods aanbevelen, net als de winkel ook aan mij is aanbevolen, gezien de zeer aantrekkelijke prijzen en het ruime assortiment!

Extra toelichting
De keukenloods wijst je de weg in keukenapparatuur ! Onderweg zie je veel aanbiedingen, aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhoudingen en ruime assortimenten de revue passeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Digin 14-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hoewel de website niet erg modern overkomt, werkt het bestelproces wel naar behoren. En daar gaat het om.

Service
Gebeld of ik met briefjes van 200 euro kon betalen en dit was geen probleem.

Aanbeveling
Alles volgens afspraak geregeld en daar hou ik van. En een lekkere snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermien de Koning 14-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
De service en aflevering verliepen zoals afgesproken. Daarom prima website. Als ik iets nodig heb, kijk ik 0p internet en kom vrijwel altijd bij de Keukenloods uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 1983 14-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik had snel een goedkope koelkast nodig voor in de winkel. Ik sorteerde op prijs en had binnen 5 minuten de bestelling gedaan. Prettig wanneer je zoals ik weinig tijd hebt

Service
De koelkast werd keurig op tijd geleverd, door een keurige chauffeur die zeer behulpzaam was. Niet de eerste keer dat wij geleverd kregen door Dutchned. Een van de weinige transport bedrijven die service gericht leveren!

Assortiment
Jullie hadden precies wat ik nodig had. Goedkoop en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.C. Beuker 14-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Avond ervoor besteld volgende dag in huis

Service
Chauffeur belde netjes dat hij wat later was ookal was het al 19.30

Assortiment
Alles wat ik wilde vergelijken zat in het assortiment

Aanbeveling
Omdat alles top ging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

0110111101001110101101110 14-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk online bestellen uit een groot assortiment. Vele betaal mogelijkheden. Levering naar wens.

Assortiment
Zeer groot assortiment tegen bodemprijzen.

Aanbeveling
Al met al zeer tevreden.

Extra toelichting
Bodem prijzen, duidelijke communicatie en vlot geleverd. Groot aanbod en veel betaalmogelijkheden. Maar het belangrijkste: èn goedkoop, èn komen hun afspraken na. Witgoed is zelden goedkoop en zeker bij een online aankoop wil je een betrouwbare partij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico v.Diest 13-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Het gemak om van huis uit en keuze te maken via goed gedocumenteerde site,

Assortiment
Ruimschoots voldoende aanbod.

Aanbeveling
Goede ervaringen delen m.a.w.
is het goed vertel het aan andere niet goed laat het de aanbieder weten.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

t.kramer 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op de website diverse producten uitzoeken en in de winkel rustig bekijken.

Service
Personeel die de tijd voor je hebben en je goed adviseren, ook over technische aansluitingen.

Assortiment
Voldoende show modelen in de winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mama's kok 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch bestelt, keurig te woord gestaan en order besteld

Service
Kreeg keurig een mail, had gezegd elders goedkoper en kreeg voor die prijs het product, keurig beschreven via de mail.

Assortiment
Erg goed, en word keurig geholpen,ook in de winkel heb al veel apperateur gekocht bij de keukenloods.

Aanbeveling
Zou het iedereen aanbevelen, altijd keurig geholpen en erg vriendelijk.

Extra toelichting
Ik ga niet eens meer naar een andere winkel voor keuken apperateur, kijk wel op m'n iPad voor de prijzen maar ze kunnen niet op tegen de keukenloods. Als je telefonisch besteld en dan een mail, geen eens een handtekening, gewoon ouderwets! Een man een man een woord een woord. Op tijd geleverd. Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReneB1960 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We konden het apparaat ter plekke bekijken-vergelijken

Service
Goede uitleg

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Vogels 13-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Zeer uitgebreid assortiment, hele gunstige prijzen en vlotte, goede service en snelle levering, kortom heel plezierige leverancier.

Extra toelichting
Zie vorige motivatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moppie3234 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Heb online gekeken maa daarna toch naar de winkel gegaan

Service
prima

Assortiment
op het moment dat ik de winkel bezocht waren ze aan het veranderen en was er niet zo veel keus

Aanbeveling
prima service en er wordt mee gedacht

Extra toelichting
Dit was de tweede keer dat ik ,in korte tijd bij de keukenloods iets gekocht heb, dat wijst er wel op dat ik tevreden ben

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Anneke6755 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker vanaf de bank s avonds even een vaatwasser bestellen

Service
Zeer behulpzame en aardige chauffeur👍

Assortiment
Ruim voldoende keus en prijsklasses

Aanbeveling
Uitstekend!

Extra toelichting
Zeer aantrekkelijke prijzen, ruime keus, Supersnelle levering zonder verzendkosten. Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rijkievd 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel in huis

Service
vriendelijke bezorger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr Kees 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is zo simpel om tot een goede keus te komen (Klasse)

Service
Uitmuntend: (Even gebeld over de eventuele bezorgkosten en wat blijkt krijg ik als extra nog eens 10% korting over mijn 4 bestelde producten en de bezorging tot in de keuken. (Alweer Klasse)

Assortiment
Ik vind het assortiment overweldigend en is daarbij zeer goed te overzien op de site. (Super)

Aanbeveling
Ik heb al mijn ervaring gedeeld met familie vrienden en kennissen ook op de sportschool waar ik deelneem is nu inbouw.nl of keukenloods.nl al diverse malen uit mijn mond ontvallen.

Extra toelichting
Hierbij ook de ervaring dat niet alles op voorraat was en wel eens 3 weken kon duren en je krijgt na 3 dagen het smsje dat je spullen morgen tussen 7.30 en 10.30 uur al worden bezorgt vind ik dat je mag spreken van KLASSE.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wytze V 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
telefonisch goed geholpen. De ophangbeugel die achteraf toch niet nodig bleek kon ik moeiteloos retourneren, het geld werd een paar dagen later teruggestort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

den-nis 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zowel in de winkel als in de webshop makkelijk en eenvoudig

Service
Kon makkelijk zonder problemen m'n uitgepakte vaatwasser omruilen tegen een groot model

Assortiment
Veel keuze en in alle prijsklesses

Aanbeveling
Ze zijn bijna altijd de goedkoopste en de service/afstersales is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bianca1410 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijke website. Ruim aanbod in apparaten en prijskeuze waarbij de prijskeuze ook nog eens zeer aantrekkelijk is!

Service
Ik werd keurig netjes op de hoogte gehouden via de mail wat betreft de status van levering daarnaast evengoed nog een vriendelijk telefoontje qua levertijd en via sms. De bezorger was uiterst klantvriendelijk en behulpzaam!! Klantvriendelijkheid is tegenwoordig erg ver te zoeken maar bij Keukenloods in 1 woord.. volop lof!

Assortiment
Ruim aanbod aan diverse apparaten

Aanbeveling
Het was voor mij de eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst en dat is mij zeer goed bevallen qua gemak/service en assortiment dat ik dat met mijn medemensen deel en zeer zeker Keukenloods.nl aanbeveel om daar eens een kijkje te gaan nemen. Er is geen betere reclame dan: MOND TOT MOND RECLAME.... is mijn mening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elka 70 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
bij bericht afhaal geen gezeur van "is er toch nog niet"

Assortiment
groot

Aanbeveling
waarom elders kijken?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvoonne Cassee 13-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Van achter de laptop kunnen uitkiezen wat we nodig hadden

Service
Waarom geen 10, de wasdroger was er niet de volgende dag....maar wel snel en steeds zeer goed op de hoogte gehouden van aflevering.

Assortiment
Ruime keuze in prijs en merken

Aanbeveling
Iedereen die ik nu tegenkom vertel ik hoe tevreden ik ben en waar ze moeten zijn

Extra toelichting
Als iets essentieels als een witgoed apparaat - in ons geval de droger - stuk gaat dan wil je zo snel als mogelijk een nieuwe, want je hebt ongemak. Dankzij jullie - zie bovenstaande positieve beoordeling - goed en snel geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lida kardinaalsmuts de 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
Even gebeld voor informatie, kon meteen de afwasmachine ophalen. Degene die ik had uitgezocht konden zij niet leveren. Ik kreeg en duurder exemplaar voor het zelfde geld.

Extra toelichting
Wij hebben de koelkast hier ook gekocht. We hadden problemen met de koeling. 3x is er een monteur geweest. We kregen een nieuwe koelkast!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

-Dennis- 12-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R.A. van der Meer 12-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Wij hebben een bezoek aan de winkel gebracht

Service
De bestelling was op het afgesproken tijdstip binnen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Frans Christis 12-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
deskundige info bij vraag en snel en adequaat inspelen op vraag.
Levering volgens afspraak.

Assortiment
ruim assortiment en een zeer concurrerende prijs

Aanbeveling
uitstekende prijs kwaliteit verhouding en ruime keuze

Extra toelichting
ruime keuze en goed advies en erg behulpzaam. Prijzen zijn zeer concurrerend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jakkedee 12-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Beschadiging van koelkastdeur
is perfect opgepakt en door LG prima verwerkt

Extra toelichting
Je wordt goed op de hoogte gehouden v/d levering en ook als de levering vertragen heeft op gelopen. Tevens werd na een beschadiging de zaken prima opgelost

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mevr de Bot 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk vergelijken van verschillende opties

Service
Al twee keer op een rij de volgende dag bezorgd. Handig als je apparaat er ineens mee ophoudt

Assortiment
Enorm veel keus

Aanbeveling
Zal ik zeker doen als iemand het over apparaten heeft

Extra toelichting
Ben gewoon prima tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Eijck 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Handig nu met tiptoetsen

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Snel en de goedkoopste

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

RonaldusMartinus 12-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goed geinformeerd personeel, goed advies, snel thuisbezorgd. Goed per e-mail, sms en telefoon op de hoogte gehouden van bezorging. Chauffeur belt 20 minuten voor aflevering zodat je b.v. niet een halve dag hoeft zitten te wachten.

Assortiment
Ruime keuze, ruime winkel.

Aanbeveling
Goede service, adviezen en snel thuisbezorgd.

Extra toelichting
Goed geinformeerd personeel, goed advies, snel thuisbezorgd. Goed per e-mail, sms en telefoon op de hoogte gehouden van bezorging. Chauffeur belt 20 minuten voor aflevering zodat je b.v. niet een halve dag hoeft zitten te wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

omewob1970 12-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede duidelijk website

Service
ondanks dat er een item niet leverbaar was is er toch vanalles aan gedaan het op tijd te leveren

Assortiment
hele ruime kes

Aanbeveling
gewoon top snelle reacties en goede uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zafira56 12-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het gemak is , dat je thuis rustig je artikel kunt uitzoeken.
Zonder dat er direct een verkoper op je hielen staat!!

Service
De koelkast die we uitzochten bleek niet op voorraad te zijn.
Er werd ons een goed alternatief aangeboden, waar we erg tevreden over zijn!!

Assortiment
Er is een ruim sortiment aanwezig op de site.

Aanbeveling
Wij zouden de winkel aan een ieder die iets zoek zeer zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden over de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pbig 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via internet gekocht, zeer goede afhandeling.

Service
Zeer goede service, keurig aan de levertijd gehouden. Telefonisch op de hoogte gebracht van levertijd.

Assortiment
Goede keuze kunnen maken in een breed assortiment. De prijs was zeer concurrerend.

Aanbeveling
Aan de hand van bovenstaande punten, dus zeer aanbevelingswaardig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

E.Burgers 12-11-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Wij hebben 7 jaar geleden bij de KEUKENLOODS onze keuken gekocht. Ze hebben ons daarbij geweldig geholpen. Ze dachten echt mee om voor ons een droomkeuken te maken. Na al die jaren zijn we nog steeds zeer tevreden! Nu kregen wij een aantal weken geleden problemen met onze Siemens inbouwkoffiezetter. Wij kwamen met ons probleem bij hun in de winkel. Zij zijn toen voor ons contact met de leverancier op gaan nemen en na ons telkens op de hoogte te hebben gehouden, konden wij een mooie koop sluiten bij de KEUKENLOODS zodat wij nu een nieuw apparaat in huis hebben voor een mooie schappelijke prijs. En ze kwamen hem ook nog bij ons installeren ook! TOP service,een echte aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miek08 12-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ons aanrechtblad was in andere maten geleverd dan wij hadden begrepen, binnen een dag stond een monteur met een slijptol op de stoep om het probleem kosteloos op te lossen. Perfecte service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MattPeppie 12-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
In tegenstelling tot de info op de website was het product niet binnen 24 uur leverbaar.
Afspraak met installateur omslachtig en tijdrovend

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 12-11-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te schrijven. Hier kunnen wij de eventuele knelpunten in onze organisatie mee opsporen en de klant ervaring zo nodig verbeteren.

Het klopt dat indien u voor leveren inclusief montage kiest, u niet meer gebruik kunt maken van de 24-uurs levering. Dit komt omdat er een monteur ingepland moet worden.

Blijkbaar wordt dit niet duidelijk genoeg op de website weergegeven.
Wij gaan kijken hoe we dit nog beter kunnen communiceren.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

frecis 12-11-2014 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Grote keuze van inbouw keukenaparatuur

Service
Prima met inbouwteam.nl

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Goede prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

massen 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk en makkelijk te bestellen

Service
Duidelijke afspraak omtrent levertijd

Assortiment
ruim genoeg

Aanbeveling
Hoog

Extra toelichting
Klantvriendelijke en duidelijke service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Andre de Ruijter 12-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Vanaf de tablet thuis de keuze gemaakt voor welk apparaat wij zouden gaan en meteen besteld.

Service
Na de geplaatste bestelling gedaan te hebben meteen een orderbevestiging ontvangen door 2 uur daarna ' order compleet' en gereed voor verzending bevestiging ontvangen.

Extra toelichting
Wat wij zochten kon meteen geleverd worden. Dus gewoon uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DouweS56 12-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijk zoekn naar product/productserie, goede suggesties

Service
Bijzonder vlotte levering, last minute wijziging in levering geen probleem

Assortiment
Bijzonder uitgebreid en alleen kwaliteitsproducten

Aanbeveling
Zeer tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding en de service

Extra toelichting
Bijzonder tevreden over gang van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patje72 12-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is heel eenvoudig te vinden. Je kunt zoeken op merk, maar ook rechtstreeks op typenummer. Ook fijn dat je vanuit de offerte rechtstreeks kunt bestellen en niet openieuw alle artikelen aan een winkelmandje hoeft toe te voegen

Service
Relatief weinig contact gehasd en dat was ook niet nodig. Na twee mailtjes had ik de offerte al binnen. Verder geen onnodige discussie's of nutteloos heen-en-weer gemail.

Assortiment
Alles wat in wilde hebben wat leverbaar.

Aanbeveling
Gewoon lekker snel en makkelijk zonder tijdsverspillende verkoop praatjes

Extra toelichting
Keukenloods is het type webshop waar ik de voorkeur aan geef. Natuurlijk de laagste prijzen die ik kon vinden. maar ook snel de offerte binnen en op tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

esthermata 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
specificaties staan overzichtelijk onder het product. Duidelijke zoek mogelijkheden

Service
bij vragen makkelijk bereikbaar, snel en accuraat antwoord

Assortiment
voldoende keus voor elk budget

Extra toelichting
snelle behandeling en aflevering van een goed werkend en compleet product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mfdekeizer 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews