Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Caroline Gros 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, producten makkelijk te vinden en snel in huis.

Assortiment
Veel keuze en onder de winkelprijs

Aanbeveling
Vlotte service en goede producten!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marlindbo 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel de bestelling plaatsen

Service
Ook s'avonds bereikbaar, wat wel zo prettig is.

Assortiment
Keus is ontzettend groot. Vanuit alle prijsklasse is er wel wat te bestellen.

Aanbeveling
Er wordt gewerkt en geleverd zoals afgesproken.

Extra toelichting
Als ik in de toekomst weer wat nodig heb dan zal ik zeker de keukenloods raadplegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

batcruiser 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeg nu zelf wat is er gemakkelijker dan online op zo een goede website een artikel uit te zoeken!

Service
bestelde een wasmachine en kreeg een duurder type geleverd voor de zelfde prijs! Top!!

Assortiment
er is zat keuze voor elk wat wils!!

Aanbeveling
direct en uiteraard heb ik dit ook direct gedaan!

Extra toelichting
lees zelf antwoorden die ik heb gegeven en dan zijn er verder geen motivaties meer nodig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.oudt 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet en telefoon, bestelling zo uitgezocht en geplaatst!

Service
Binnen 24 uur thuisgebracht en op de plek gezet door vriendelijke chauffeur

Assortiment
Er was meer dan genoeg keus voor mij

Extra toelichting
Omdat het precies zo ging als ik verwachtte, en meer dan dat. Prima assortiment, prima service, prima prijs en... meedenken met de klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C van der Linde 26-11-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gezocht op de site, besteld in de winkel

Service
vriendelijk en goed geholpen in Waddinxveen

Assortiment
door de keus kwamen we bij Keukenloods terecht

Aanbeveling
we zijn tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.j.boom 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
on line besteld

Service
prima info over bezorging

Assortiment
veel keuzemogelijkheden

Aanbeveling
ze doen wat je vraagt

Extra toelichting
zonder meer uitstekend geinformeerd en geholpen op afgesproken tijd afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rijnhuyse 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede site, makkelijk te vinden en vergelijken, veel keuze.

Service
Op telefonische vraag snel antwoord en na aangeven dat apparaat elders goedkoper werd aangeboden onmiddellijk prijs verlaagd.

Assortiment
Uitgebreid.

Aanbeveling
Van harte aanbevelen

Extra toelichting
Snelle en goede service, concurrerend, veel keuzemogelijkheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Daanemans 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer gebruiksvriendelijke site

Service
snel en accuraat

Assortiment
ruim voldoende en als je product er niet is krijg je een goed alternatief

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannet Hoetmer 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Morgens besteld de zelfde dag bezorgd.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Aan iedereen.

Extra toelichting
Prima bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toontje0168 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk overzichtelijk

Service
snelle levering

Assortiment
groot

Aanbeveling
zeer waarschijnlijk

Extra toelichting
goede internet winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kuijer 67 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Prima service Mooi op tijd. De koelkast werd naar binnen gereden en de oude mee terug genomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn Engelsman 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kan telefonisch besteld worden

Service
staat klaar om mee te nemen

Assortiment
voor ons ruim voldoende

Aanbeveling
dezelfde dag in huis!

Extra toelichting
zeer concurrerende prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wil keukenmontage 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
word netjes thuis bezorgt

Service
de instalateur kon onze kookplaat niet aansluiten omdat er vanaf de fabriek twee verschillende schemas bij zaten.na een telefoontje naar de keukenloods werd dit de volgende dag goed op gelost

Assortiment
alles is bijna altijd aanwezig en anders word je verteld hoe lang het duurt voordat het geleverd word

Aanbeveling
de manier waarop je kontakt met de verkopers kunt krijgen en het nakomen van de afspraken

Extra toelichting
zeer gemotiveerde mensen die er werken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kleimmy 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
1 telefoontje was genoeg

Service
het werd goed geplaatst, netjes afgewerkt en opgeruimd

Assortiment
wat we wilden was er, er was keuze

Aanbeveling
we zijn heel blij met onze gaskookplaat!

Extra toelichting
we zijn heel blij met onze gaskookplaat! Zonder problemen gekozen, besteld, geplaatst. Prima geregeld en geplaatst

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sonja36 25-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden op de site.

Service
Mijn vraag werd vlot beantwoord en klopte.

Assortiment
Datgene wat ik zocht was er, en ook in voorraad.

Aanbeveling
Zeer positief.

Extra toelichting
Kon vlot vinden wat ik nodig had; bestelling en levering was zeer vlot. Ook de track en trace beviel me. PostNL bezorgde precie tussen de aangegeven tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 1967 25-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na 1 telefoontje alles duidelijk goede omschrijving vna het gevraagde product en netjes een afspraak in kunnen plannen

Service
Netjes afgeleverd op de afgesproken tijd. Beleefde bezorger en ook mijn oude aparatuur meegenomen top

Assortiment
Ruime keuze voor iedereen en iedere beurs voldoende keuze.

Aanbeveling
Goede service

Extra toelichting
Zie bovenstaand zegt genoeg denk ik. Voor een volgend aparaat zal ik eerst keukenloods raadplegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Mulder 2 25-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
goede hulp in de winkel

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
lijkt me duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Karel Bruurs 25-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Internet site is overzichtelijk, producten zijn makkelijk te vinden en te vergelijken. Bestel en leveringsproces zijn adequaat en kwalitatief uitstekend.

Assortiment
Verlangd product, kwam voor in het assortiment met een optimale prijsstelling.

Aanbeveling
Persoonlijke ervaring c.q. prijs kwaliteitverhouding uitstekend.

Extra toelichting
Ervaring met uw firma was zeer prettig en succesvol. Prijs, prestatieverhouding uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

H. Simon 25-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Grote keuze, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mahima 25-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijk website, goed vergelijken en snelle levering

Service
goed bereikbaar

Assortiment
zeer ruim en assortiment en producten onderling makkelijk te vergelijken

Extra toelichting
al vaker gekocht bij keukenloods, laatste aanscha was een wasmachine daarvoor bv. inbouw vaatwasser voor keuken en droger.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Frensen 25-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel kookplaat ging zongag kapot direct via website nieuwe besteld maandag geleverd

Service
zie boven snel en correct

Aanbeveling
Duidelijke website, snelle en correcte levering,toen ik het mijn buurman vertelde hoorde ik dat hij eerder goede ervaring had gehad met Keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henriette57 25-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk vergelijken van artikelen

Service
Ik kon de vaatwasser en combi oven meteen meenemen. Het personeel heeft het keurig voor mij in de auto gezet.

Assortiment
Ruime keuze in artikelen van verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Ik zou deze winkel met een gerust hart aanbevelen aan anderen. Alleen maar goede ervaringen.

Extra toelichting
Had van te voren een idee van een outlet van huishoudelijke apparaten. Dit klopt niet. Ik ben in de winkel goed geholpen door deskundig personeel onder het genot van een kopje koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MCGCEC 25-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
goede website, handig om door de verschillende opties te sorteren, service was top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

K.Visser 24-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
website was duidelijk
eenvoudige bestel procedure
niet vooraf betalen

Service
het verkoopproces verliep zoals beloofd op de site. er was dus geen aanleiding voor verdere akties naar de keukenloods

Assortiment
ruim voldoende keus. ik ben nu bezig met een combioeven/magnetron en zal zeker op uw site gaan zoeken

Aanbeveling
zeer positief ik heb dat al naar een aantal gedaan

Extra toelichting
Het kopen van de vaatwasser bij de keukenloods was een positieve ervaring die geheel volgens boekje verliep inclusief levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Zijlstra M. 22-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
een heldere site, gemakkelijk zoeken

Service
in een woord af, de chauffeur nam het oude toestel mee.

Assortiment
meer dan voldoende keus, met goede beschrijvingen

Aanbeveling
als kennissen zoeken zal ik de keukenloods zeker noemen

Extra toelichting
mijn magnetron had de geest gegeven dus moest ik een nieuwe , mijn zoon zette mijn laptop aan en zei de keukenloods is goed en goedkoop , nou dat is werkelijk zo heb ik ondervonden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sammy 16 22-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De winkel is zeer ruim opgesteld waardoor je alles prima kunt vinden en goed kunt bekijken. Alle producten staan netjes gesorteerd.

Service
Zeer goede service...Er wordt vriendelijk gedag gezegd en je wordt heel goed geholpen.

Assortiment
Ik vind het assortiment erg groot...van ieder merk is iets te vinden en zo kun je je keuken perfect samen stellen.

Aanbeveling
Ik zou mensen zeker aanbevelen om naar deze winkel te gaan. Jullie zijn goedkoop en zoals ik boven heb aangegeven is de service perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

familie Groot 21-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
kiezen en bestellen vanuit je luie stoel

Service
lastig...1e app is met schade bezorgd, 2e was niet compleet, nalevering Whirlpool ook niet, frustrerend...

Assortiment
enorme keuze

Aanbeveling
sowieso vind ik dat ieder zijn eigen keuzes moet maken. Onze bestelling is omgeven door pech en ergernis. Voor de werkende mens is dit niks, volgende keer met koopavond naar een winkel!

Extra toelichting
De inbouw koel-vriescombi van mijn oude moeder was stuk, even een campingkoelkast en leenvriezer geplaatst en met het gezin kiezen. Pas een week later is keuze gemaakt en heb ik verlof genomen voor inbouwafspraak. Het meten van de kastruimte is niet goed gegaan, de bestelde inbouw combi paste niet, 50 euro betaald voor onnodig bezoek monteur en nog niets. Ander-vrijstaand-model gekozen, na weer een week werd die bezorgd (neergezet op verkeerde plek omdat moeder in de war was). 's avonds na uitpakken bleek die ook nog deuken en krassen te hebben. Verdriet bij ma, arme ziel; vlak voor weekend, ze had koeling nodig, wilde 'm houden, evt. geld terug ter compensatie, dus draairichting deur omgedraaid. Broer heeft de volgende dag gemaild met Keukenloods met de klacht, prima service: nieuwe koelkast, weer een week later. Weer vrij nemen, schadekoelkast (met restanten ombouwsetje) mee terug met koerier. Maar bij nieuwe koelkast ontbrak ombouwset voor deur-draairichting! De moed in de schoenen. Gemaild, gebeld, Keukenloods ging Whirlpool benaderen. Weer een week later deur om willen bouwen, maar er bleken alleen 2 scharnieren geleverd, geen afdekdopjes, dus hergebruikt. Ging goed gelukkig. We zijn inmiddels anderhalve maand verder en we laten het zo. Mijn moeder is wel blij, maar u begrijpt misschien de ergernissen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 25-11-2014

Beste familie Groot,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen hoe uw bestelling is omgeven door pech en ergernis.

Onze excuses hiervoor.

Graag hoor ik van u of ik nog iets voor u kan doen om weer een hele tevreden klant van u te maken.

Uiteraard nodig ik u van harte uit op een koopavond in 1 van onze 11 filialen.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg

Reageer

Keukenloodsklant 21-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site met goede zoek- en sorteermogelijkheden.

Service
Bereikbaarheid is goed en medewerkers zijn ter zake kundig.

Assortiment
Keukenloods heeft zeer brede sortering

Aanbeveling
Keukenloods is erg scherp met hun prijs, geven daadwerkelijk een laagste prijsgarantie. Bovendien kreeg ik bij mijn koelkast 2 + 5 jaar garantie.

Extra toelichting
Keukenloods hanteert scherpe prijzen en daarbij een laagste prijsgarantie. Assortiment is erg groot, wat niet op voorraad is wordt besteld en vlot geleverd. Medewerkers zijn kundig. Soms willen ze je wel overtuigen van een merk, wat bij hun favoriet is, maar drijven daarbij niet door. Klant is koning.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

neSS88 20-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Er staat voldoende informatie op de site om een keuze te maken tussen alle producten. Ook het zoeken op de site gaat gemakkelijk.

Service
Duidelijke afspraken omtrent levering. Levering heeft plaats gevonden zoals afgesproken.

Assortiment
Er is veel keuze tussen verschillende fabrikanten en prijsniveau's.

Extra toelichting
Zeer tevreden over het aanbod dat jullie bieden. Ik heb zelf gebruik gemaakt van de actie waarbij een duurder type aangeboden wordt voor de prijs van het gezochte product. Prima actie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NienkeS2010 20-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Fijn is dat er naast een winkel ook een heel uitgebreide webshop is.
Tevens is er een handige 3D-keukenplanner.

Service
Wordt mee gedacht met oplossingen.

Assortiment
Veel apparatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

CJ.Schouten 20-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet altijd te bereiken

Service
Zeer snelle afhandeling

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Lijkt me duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wies58 20-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfecte afhandeling, prima geholpen met vragen

Service
idem!

Assortiment
Heel veel keus en goed betaalbaar

Aanbeveling
Gewoon doen!

Extra toelichting
Weinig aan toe te voegen. Prima!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bosman09 20-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed advies gekregen en snel geregeld.

Service
Er wordt met je mee gedacht en de planning is strak en efficiënt.

Assortiment
Voor ieder wat wils en in alle prijsklassen

Aanbeveling
Snel gemakkelijk vriendelijk goede service inbouw en afvoeren deskundig en volgens afspraak Door vakmensen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rahpat 20-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik hoef de niet op straat langs heel veel witgoedzaken

Service
Service heel goed omdat de man van keukenloods er alles aan heeft gedaan om het op een bepaalde datum af te leveren. Terwijl het van de koerier onmogelijk was.

Aanbeveling
Adviseer de goedkoopste webwinkel aan iedereen. Omdat ze vriendelijk en behulpzaam zijn!!!

Extra toelichting
Niks veranderen, ga zo door! !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pattie89 20-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De mail die ik gestuurd had, was voor de medewerker niet helemaal duidelijk, dus heb ik mijn koelkast uiteindelijk telefonisch besteld. Ging prima.

Service
Mijn nieuwe koelkast is netje in de keuken bezorgd en de oude hebben ze meegenomen.

Assortiment
Groot assortiment, dus genoeg keus en voor elk wat wils.

Aanbeveling
Ik heb nu 2x wat besteld en dat is prima gegaan. Ik ben zeer tevreden en zou het iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud50-64 20-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zoeken op koelkast met 3 sterren niet eenvouding

Service
terzake kundige medewerkers en bereid om mee te denken

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment en staat het nog niet op de site dan wordt er gebeld

Aanbeveling
goede prijs, goede service en zeer goed assortiment

Extra toelichting
prima bedrijf maar de site zou verbeterd kunnen worden

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Koning 20-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke webshop.

Service
Goede telefonische service en snel geholpen

Assortiment
Heel veel keus.

Extra toelichting
Ik ben uitstekend en snel geholpen met het zoeken van mijn artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca Querido 20-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Goede service, snelle levering en zonder klagen de oude oven weer meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

savgirl 20-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Service
Met keukenloods gebeld voor het bestellen van een oven. Ik werd netjes te woord gestaan. Direct na bestelling heb ik een email ontvangen van mijn bestelling. Ook de bezorging was prima. Netjes binnen de gestelde bezorgtijd.

Assortiment
Genoeg om uit telt kiezen voor wat ik zocht

Aanbeveling
Ik heb vaker bij keukenloods besteld en tot nu toe nog geen klachten

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

hvanderheiden 20-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel eenvoudig zoeken en bestellen op de site

Service
prima geregeld alles keurig op tijd thuis

Assortiment
Kan me niet voorstellen dat ze iets niet hebben

Aanbeveling
In zeer grote mate, hebben we inmiddels al gedaan

Extra toelichting
Dit is niet de eerste keer dat wij bij jullie besteld hebben en altijd zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etoil 20-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Levering werd later als afgesproken in de winkel. Na 1 telefoontje toch geregeld dat het binnen 24 werd geleverd!

Assortiment
Door de verbouwing en plaatsing nieuwe keukens , niet al te veel keus in de winkel, wel toen via internet gezocht met verkoper

Aanbeveling
Vriendelijk deskundig en meedenkend personeel!

Extra toelichting
Snel en voordelig geregeld, wij zijn er blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

anke reuvekamp 20-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De vaatwasser was zo besteld zonder problemen met betalen of verzenden

Service
Netjes up to date per mail en werd tot aan de keuken neergezet. Echt super

Assortiment
Alles op voorraad geen lange wachttijd en veel verschillende merken

Aanbeveling
Gewoon geweldig en niet duur

Extra toelichting
Was blij dat de vaatwasser snel bezorgt kon worden. Dat je zelfs je artikel kunt vergelijken. Niet duur. Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patenclaud73 19-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Op website wordt aangegeven welke producten je er bij kunt bestellen. Dit maakt dat je niet hoeft te zoeken

Service
Goede telefonische bereikbaarheid. Mailtjes als bevestiging bestelling of aan kondiging levering erg fijn

Assortiment
Ruimer en completer assortiment dan andere winkels of webshops

Aanbeveling
Prettige winkel, ruime keuze

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

B Plagmeijer 19-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle en goede aflevering

Assortiment
uitgebreide keuze

Aanbeveling
positief aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

johanna draaisma 19-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
hij was eerder als de afspraak geweldig

Assortiment
er is zoveel

Aanbeveling
kan ik weinig over zeggen voor mij was de bestelling mooi op tijd

Extra toelichting
Mijn zoon die hem voor mij zou installeren is ziek dus hij hangt nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam244 19-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Gewoon heel tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans Nusselder 18-11-2014 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
om de hoek

Service
ze weten wat je wilt , er is kennis

Assortiment
alles is er geen nee hebben we niet willen we niet

Aanbeveling
goed en goed koop zien wat je koopt

Extra toelichting
gewoon doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v.d. Voort 17-11-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle reactie en duidelijk te bedienen

Service
Afspraken nagekomen, vooraf telefoon gehad (30 minuten), snelle installering van de inductiekookplaat.

Assortiment
niet alles is in de winkel te zien.

Aanbeveling
omdat men nakomt wat men zegt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

J. Burger 16-11-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Na eerst wat rondgesnuffeld te hebben op de website besloten wij vanuit Utrecht naar Zaandam te rijden om de inductie kookplaten in t echt te bekijken. Alles was snel te vinden en de informatie op de bordjes heel duidelijk.

Service
Erg goed geholpen door een zeer vriendelijke verkoopadviseur die alle tijd nam om ons de verschillen uit te leggen tussen de platen.

Assortiment
Meer dan voldoende keus om een een geschikte en mooie oplossing te vinden. De inductie kookplaat past perfect in onze keuken en we zijn er heel blij mee!

Aanbeveling
De service, klantvriendelijkheid van het personeel en het ruime assortiment zijn voor ons zelf een goede reden om terug te komen en om deze winkel aan iedereen aan te kunnen raden.

Extra toelichting
Goede service, klantvriendelijk personeel met veel kennis over de producten. Winkel in Zaandam 's avonds open zodat we makkelijk uit het werk die kant op konden komen plus een prima aankoop met onze nieuwe inductie kookplaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther Scheuter 16-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon op de bank je bestelling doen :-)

Service
Werd neergezet waar ik vroeg, ondanks dat hij dat niet had hoeven doen

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Vandaag besteld morgen in huis maakte ze bij ons waar. Dus hoefde niet lang af te wassen :-) Duidelijke en vriendelijke service. En goedkoper dan alle andere, wat betreft ons bestelde product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews