Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pieter1245 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel en eenvoudig te bestellen

Service
Je wordt keurig gebeld voor afspraak

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Ik zal hem aan iedereen aanbevelen. Al meerdere dingen hier besteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs34 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk online bestellen met goede inbouwmaten / tekeningen

Service
Snelle levering

Assortiment
Goede prijs voor uitgebreid ass.

Aanbeveling
Gewoon zoals het hoort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MichaelRiethorst 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op zaterdag middag langs geweest, goede uitleg gehad vervolgens besteld en maandag in huis!

Service
goede uitleg en afhandeling

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
alles was perfect! goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lize18 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zondagmiddag doorgebracht met het oriënteren op een nieuwe oven, eind van de middag besteld bij Keukenloods en maandagochtend rond 10.30 uur een indicatie van bezorgtijd op diezelfde dag! Zoals de meeste mensen zoek je online welk apparaat je wil kopen, daarna bij welk bedrijf het nog op voorraad is en het goedkoopst. Bij Keukenloods uitstekend geslaagd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kyros 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk site.makkelijk navigeren.

Service
snel bezorgt en evt problemen snel opgelost, aardig te woord gestaan via telefoon met de klantenservice.

Assortiment
zeer ruime assortiment .

Aanbeveling
2 keer een apparaat bestelt ,ik ben zeer tevreden met de prijzen van keukenloods.

Extra toelichting
alles bij elkaar zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Swagers-Sunjaya 02-12-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Top assortiment, goed snel en flexibel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leinemeis 30-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Kon product goed vinden. Makkelijk een bestelling plaatsen en de bezorging was snel. Betaling kon achteraf.

Service
Goed op de hoogte gehouden over de bestelling en levering. Had een telefonische vraag en die werd ook netjes beantwoord.

Assortiment
Kon verschillende producten bekijken en vergelijken alvorens een keuze te maken.

Aanbeveling
Mooie prijs, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

DANENBERG 30-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede voorlichting en snelle levering

Service
Rooster van afzuigkap was beschadigd bij is opnieuw besteld maar de verkeerde rooster afgeleverd en is opnieuw in besteling genomen

Assortiment
juiste keuse kunnen maken

Aanbeveling
deskundig personeel en terplaatse voldoede modellen aanwezig

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

de aanbrander 30-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gewoon in eigen tempo rondneuzen.

Service
Wij zijn voortreffelijk geholpen.

Assortiment
Zou niet weten wat er nog kan ontbreken

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yeda 29-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Prima geholpen en snel door de site gevonden wat we zochten

Service
Telefonisch alles snel afgehandeld en volgende dag koelkast al vlot geleverd.
Chauffeur hielp netjes met binnen brengen en oude koelkast werd direct meegenomen

Assortiment
Zocht inbouwkoelkast en we vonden het assortiment oke.

Aanbeveling
Gemakkelijk in de internetwinkel zoeken, vlotte service bij tel. contact en de levering.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Piet Karmelk 29-11-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed toegankelijke Web site

Service
Nadat ik had gebeld dat er iets niet bij zat, werd het direct opgestuurd.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

19Anneke51 29-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kijkt op internet, stemt het desnoods nog even af in een keukenloods winkel en bestelt hem via internet of in de winkel.
Je ziet gelijk de prijs.

Service
2 heel aardige jongens kwamen, in mijn geval, de koelkast plaatsen (inbouw) deur op deur.
Bekwame jongens, keurig netjes. En ze namen de oude koelkast en karton weer mee.
Heel tevreden.

Assortiment
Ik had alleen een koelkast nodig, maar ze hebben allerlei soorten en merken, dus je kunt een goede keus maken.

Aanbeveling
Groot assortiment, snelle levering en aardig personeel.

Extra toelichting
Zie vorige beoordelingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floor95 28-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gezochte kraan was op voorraad en kon direct meegenomen worden

Service
medewerker(s) zijn met mij op zoek gegaan naar een vervanging van de kraan die inmiddels uit het assortiment was en overeenkomstig was

Extra toelichting
voor de 2e keer dit jaar heel goed geholpen door de medewerkers van de Keukenloods in Zaandam, goed meegedacht en direct leverbare combi magnetron met de juiste afmetingen en goede kraan uit voorraad geleverd. geweldige service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BR1958 28-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ondanks dat mijn bestelling de eerste keer niet goed was gegaan en ik dus een dag later nog eens moest bellen en opnieuw moest bestellen, ben ik verder wel tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ph. Witmer 28-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Voldoende en beoogde apparatuur eenvoudig te vergelijken.
Handelingen op de site geven geen problemen.

Service
Wordt voor de bestelling door de vervoerder contact opgenomen voor het maken van leveringsafspraken.

Assortiment
Uitgebreid assortiment voorhanden met redelijk korte levertijden.
Zeker in geval van calamiteiten is de afhaalmogelijkheid op diverse punten in Nederland een pre.

Aanbeveling
Een tevreden klant maakt altijd reclame.

Extra toelichting
Als er geen klachten zijn dan kan er niet anders dan positief worden beoordeeld. Het enige puntje dat mogelijk aandacht verdient is het feit dat niet in alle gevallen de volgende dag het bestelde wordt afgeleverd. Daar waar wordt aangegeven de de leveringstermijn bijvoorbeeld 3 a 4 dagen kan duren is dat helder. Als dat niet wordt aangegeven zou redelijkerwijze verwacht kunnen worden dat er de volgende dag wordt (af)geleverd. Begrijpelijk dat in het kader van de kosten de vervoerder een routeplanning heeft. Advies: Maak helder dat niet in in alle gevallen de volgende dag geleverd kan worden maar dat hieromtrent afspraken door de vervoerder met de klant worden gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
RobJacobs 30-11-2014

Inderdaad word niet altijd geleverd, terwijl ze wel aangeven dat ze dat kunnen. Op de website stond op "voorraad", maar dat was dus een lokkertje. Ik heb per direct een bestelling geannuleerd, omdat dit bij mij ook het geval was. Gezien mijn kind van 1 was de noodzaak erg hoog en had ik het artikel echt die dag nodig. Gewezen op de misleidende advertentie en gezegd dat ik mijn geld dus met spoed nodig had om te kunnen realiseren wat ik nodig had die dag. Leuke mailtjes met beloftes van spoed terugstorten, maar er gebeurt niets. Weer mailen, geen reacties en nog steeds geen geld terug. Ik moest een kookplaat hebben, omdat deze kapot was. De noodzaak daarvan uitgelegd, maar de ernst word weggewimpeld. Vrijdag besteld, zaterdag zou geleverd worden. Nu nog steeds geen geld en kan ik ook geen andere kopen, omdat het geld wat ik daarvoor gespaard had in handen ins van keukenloods.

Reageer

Berry uit Delft 28-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te vinden wat je zoekt

Service
Geen gedoe, gewoon keurig en snel in huis

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
makkelijk, snel en goed, kan je met een gerust hart aanbevelen.

Extra toelichting
Het product wat we nodig hadden was makkelijk te vinden, ruim aanbod, goede prijsstelling en snel in huis, super we zijn er blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aart 1955 27-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
de bereikbaarheid van de winkel is heel goed
we werden heel professioneel geholpen er was ook alle tijd
levering werd heel goed verzorgt
ruilen was geen enkel probleem ook dit werd heel goed verzorgt

Assortiment
het assortiment is zeer uitgebreid als het artikel er niet is verzorgen ze het wel voor je

Extra toelichting
in deze winkel word je niet onder druk gezet om iets te kopen er is bekwaam personeel aanwezig met verstand van zaken en ze nemen alle tijd voor je de prijzen zijn ook heel aangenaam

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

AM & JM 27-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Raimond Hamers 27-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel helder duidelijke afhandeling

Service
vrijwel direct reactie op technische vraag

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob Scheepers 27-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Super service zou direct weer iets kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk hollenkamp 27-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
alles zoals besproken

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
prima levering, en goed geprijst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob bevelander 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
het voordeel is dat je van andere personen kunt zien hoe zij de ervaring hebben met het bestelde.

Service
De service is perfect, ze zetten de koelkast binnen neer op vakkundige wijze en nemen meteen de oude koelkast mee retour

Assortiment
Een groot assortiment, zodat de keuze en het vergelijken gemakkelijker word, ook in prijs

Aanbeveling
De service is perfect, ze bellen meteen de volgende dag op om je bestelling door te nemen en een afspraak te maken voor levering.

Extra toelichting
Onze koelkast was een goede keuze dankzij de reviews. daardoor is de keuze wat gemakkelijker en je weet waar je op moet letten, zoals geluid, indeling etc.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vd Horst 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle levering en brengen alles netjes binnen. Top.

Service
Prima service, zeer snel en betrouwbaar

Assortiment
Was op zoek naar een grote miele koelkast maar die hadden ze helaas niet.

Aanbeveling
Snelle levering en de service is top. Bellen netjes van tevoren op om aan te geven dat ze eraan komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

martin ketting 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
zeer te vrede

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ted51 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
snelle levering

Service
leveringen op tijd afgeleverd

Assortiment
het type wat we nodig hadden niet kunnen zien, maar was duidelijk te vinden op internet

Aanbeveling
correct geholpen en snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ria Strunk 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je krijgt alles op tijd thuisgestuurd en telefonisch hebben wij met een goed overleg keuze kunnen maken

Service
prima

Assortiment
heel goed past prima

Extra toelichting
Precies op tijd wat er is gezegd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

witgoed service technicus 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
rustig thuis uitzoeken helaas alleen van plaatjes.

Service
er wordt van te voren gebeld en mooi op tijd geleverd.

Assortiment
in elke prijsklasse diverse goede keuze

Aanbeveling
Ook de prijzen zijn dusdanig dat een winkel er niet of slecht mee kan concureren

Extra toelichting
Het is wel zo dat ik zelf servicemonteur ben en weet wat ik wil hebben

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L.Bootsma 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk bestellen en snelle levering.

Service
Vriendelijke en behulpzame bezorger.

Assortiment
Zeer ruime sortering en gunstige prijzen.

Aanbeveling
Zeer zeker zou ik deze winkel aanbevelen!

Extra toelichting
In zijn totaliteit kan ik deze winkel aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HylkeJ 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Beetje beperkt aantal filters (bv niet op energielabel)
Wel veel info over inbouw maten en zo.

Service
Niets op aan te merken.

Assortiment
Groot genoeg voor mij. Veel merken, prijzen van laag tot hoog.

Aanbeveling
Betrouwbaar; wysiwyg

Extra toelichting
Grote keuze, goede prijzen, duidelijke afspraak over dag, vooraf tijdstip bekend. Prima bezorging en makkelijk betalen bij aflevering.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Schuit1949 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle en keurige bezorging

Assortiment
Alles is op de site te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derk46 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website is duidelijk. Betalen bij aflevering met pinautomaat heeft onze voorkeur

Service
Nakoming afspraken prima. Inbouw bestelde koelkast vakkundig en snel. Opruimen verpakkingsmateriaal en afvoer oude koelkast verliep geroutineerd en perfect. Monteur wees ons ook op extra garantiemogelijkheden bij Liebherr.

Assortiment
De prijs van onze Liebherr koelkast was de laagste die te vinden was.

Aanbeveling
In onze situatie waarin niet alleen werd afgeleverd, maar moest worden ingebouwd zou ik de keukenloods zeker aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald van Goeije 26-11-2014 In de winkel gekocht
Opmeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
digitaal bestellen ging soepel en voldoende informatie om een besluit te nemen om te kunnen bestellen.

Service
Prima service door medewerking te verlenen om een 75cm brede kookplaat te ruilen voor een 90cm brede. Ook het via de website kunnen volgen van de voortgang van de bestelling werkt prima en wekt vertrouwen.

Assortiment
Assortiment is ruimschoots om een artikel te vinden qua prijs en kwaliteit.

Aanbeveling
De transactie is adequaat en daardoor prettig verlopen. Zelfs omruilen van een artikel is probleemloos.

Extra toelichting
Zie bovenstaande motiveringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ans1959 26-11-2014

Algemene score

7,7

Gemak
ik weet wat ik hebben wil...heb mijn info al via internet opgedaan..is het bij jullie op voorraad en de prijs is goed mogen jullie leveren

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
ik zou alleen een tip geven de rest moeten ze zelf uitzoeken

Extra toelichting
dit is de 2e aankoop bij jullie..tot op heden gaat alles goed

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

roderickmeijer 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
website is goed

Service
telefonisch goed geholpen. Er mag wel iets anders over het 2 of 3 hoog brengen worden gesproken. Het voelde een beetje alsof het mijn fout was dat ik 3 hoog woon.

Assortiment
ruime keuze

Extra toelichting
het duurde erg lang voordat de oven kon worden geleverd. Klein feedback puntje is dat ik wel pro-actief gebeld had kunnen worden over de lever datum. De eerste keer moest ik zelf bellen nadat ik 2 weken na mijn bestelling nog niets had gehoord. Dit had ik toen ook al aangegeven en ben daarna prima geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Van Heyst 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis uitzoeken en bestellen

Service
Zowel aan de telefoon als het monteren van de apparaten.

Assortiment
Het merk die onze voorkeur had (siemens) was snel leverbaar.

Aanbeveling
Geen negatief punt ervaren bij de bestelling en plaatsing. Monteurs werken netjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arends23 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
website gemakkelijk te vinden,voldoende keuzen

Service
wordt goed en vriendelijk geholpen,bij vragen per telefoon

Assortiment
voldoende keuzen ook van bekende merken

Aanbeveling
dat jullie een bij aankoop een offerte maken met een leuke korting vindt ik zeker een plus

Extra toelichting
Al met al een vertrouwd adres met een goed gevoel en zeker scherp met de prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harrydeparry 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
rustig konden wij kijkken en vraag om advies werdt je goed geholpen

Service
heel netjes behandeld geholpen met de lift

Assortiment
goed

Aanbeveling
netjes behandeld

Extra toelichting
als wij wat nodig hebben op gebied voor het zeker bij keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar VorO 26-11-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zowel online als in de winkel veel producten, duidelijke prijzen, en gespecificeerde info per product.

Service
Meedenkend personeel.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering.

Extra toelichting
Prima service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nikki knijn 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super makkelijk online uitzoeken, bestellen en betalen. Waarna het vervolgens gratis thuis bezorgd wordt.

Service
Niets op aan te merken. Via de klantenservice en online contact persoon goed geholpen. Levering kon uitgesteld worden, zeer fijn.

Assortiment
Wij hebben al onze keukenapparatuur uit het brede assortiment kunnen bestellen.

Aanbeveling
Goede service, super makkelijk online bestellen, betalen en vervolgens gratis thuis bezorgd. En veel goedkoper dan bij normale keuken-winkels. Kan geen enkele opmerking/verbeterpunt bedenken.

Extra toelichting
Zie bovenstaand. Zelfs als je online besteld is er ook direct persoonlijk contact mogelijk als je toch nog iets wilt overleggen of wilt aanpassen aan je bestelling. Super fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie123456 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snelle levering ook op datum, hartstikke handig. alleen vroeg de chauffeur of we het fornuis uit de vrachtauto naar binnen konden dragen

Service
prima service. levering zoals afgesproken.

Assortiment
het fornuis van onze keuze hadden jullie

Aanbeveling
A-merken voor een scherpe prijs. gemak van online bestellen en levering op datum naar keuze.

Extra toelichting
A-merken voor een scherpe prijs. gemak van online bestellen en levering op datum naar keuze.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Caroline Gros 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, producten makkelijk te vinden en snel in huis.

Assortiment
Veel keuze en onder de winkelprijs

Aanbeveling
Vlotte service en goede producten!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marlindbo 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel de bestelling plaatsen

Service
Ook s'avonds bereikbaar, wat wel zo prettig is.

Assortiment
Keus is ontzettend groot. Vanuit alle prijsklasse is er wel wat te bestellen.

Aanbeveling
Er wordt gewerkt en geleverd zoals afgesproken.

Extra toelichting
Als ik in de toekomst weer wat nodig heb dan zal ik zeker de keukenloods raadplegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

batcruiser 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeg nu zelf wat is er gemakkelijker dan online op zo een goede website een artikel uit te zoeken!

Service
bestelde een wasmachine en kreeg een duurder type geleverd voor de zelfde prijs! Top!!

Assortiment
er is zat keuze voor elk wat wils!!

Aanbeveling
direct en uiteraard heb ik dit ook direct gedaan!

Extra toelichting
lees zelf antwoorden die ik heb gegeven en dan zijn er verder geen motivaties meer nodig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.oudt 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet en telefoon, bestelling zo uitgezocht en geplaatst!

Service
Binnen 24 uur thuisgebracht en op de plek gezet door vriendelijke chauffeur

Assortiment
Er was meer dan genoeg keus voor mij

Extra toelichting
Omdat het precies zo ging als ik verwachtte, en meer dan dat. Prima assortiment, prima service, prima prijs en... meedenken met de klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C van der Linde 26-11-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gezocht op de site, besteld in de winkel

Service
vriendelijk en goed geholpen in Waddinxveen

Assortiment
door de keus kwamen we bij Keukenloods terecht

Aanbeveling
we zijn tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.j.boom 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
on line besteld

Service
prima info over bezorging

Assortiment
veel keuzemogelijkheden

Aanbeveling
ze doen wat je vraagt

Extra toelichting
zonder meer uitstekend geinformeerd en geholpen op afgesproken tijd afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rijnhuyse 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede site, makkelijk te vinden en vergelijken, veel keuze.

Service
Op telefonische vraag snel antwoord en na aangeven dat apparaat elders goedkoper werd aangeboden onmiddellijk prijs verlaagd.

Assortiment
Uitgebreid.

Aanbeveling
Van harte aanbevelen

Extra toelichting
Snelle en goede service, concurrerend, veel keuzemogelijkheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Daanemans 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer gebruiksvriendelijke site

Service
snel en accuraat

Assortiment
ruim voldoende en als je product er niet is krijg je een goed alternatief

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannet Hoetmer 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Morgens besteld de zelfde dag bezorgd.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Aan iedereen.

Extra toelichting
Prima bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toontje0168 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk overzichtelijk

Service
snelle levering

Assortiment
groot

Aanbeveling
zeer waarschijnlijk

Extra toelichting
goede internet winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews