Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20903 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3386 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Y. Erken 04-12-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je word gebeld en dan kan je het artikel ophalen wel zo makkelijk

Service
Service is prima. Aardige mensen

Assortiment
Is ruim voldoende

Aanbeveling
Als iemand iets met zijn keuken wil zal ik adviseren daar eens te kijken

Extra toelichting
Zit op een goed punt makkelijk parkeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hetty232 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles was gemakkelijk. zoeken op de website, bestellen en betalen.

Service
levertijden zijn ruim. Ook s avonds laat nog. Bellen levert ook genoeg info op.

Assortiment
genoeg keus voor een juiste prijs

Aanbeveling
snel en goed met juiste prijsverhouding

Extra toelichting
Betrouwbare webshop. Snelle levering, genoeg keuze met juiste prijsverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Basje58 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel eenvoudig besteld en snel bezorgd. keurig.

Service
Combi-magnetron die ik besteld had was niet leverbaar. Verbeterde versie geleverd tegen dezelfde prijs. Dat noem ik nog eens service.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Zeer tevreden over de manier waarop alles afgehandeld is.

Extra toelichting
We hebben de combi-magnetron nog maar een paar weken. Zoals het nu lijkt, zijn we erg tevreden met het geleverde product. Het is natuurlijk afwachten hoe de combi-magnetron zich houdt. Verder zijn we uiterst tevreden over de levering, Ook het leveren van het vernieuwde product voor dezelfde prijs vinden we super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

La cour de Grandmenil 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Vragen per mail/chat snel en adequaat beantwoord

Extra toelichting
Pluspunten zijn ook dat betalen mag bij aflevering en verzendkosten voor België niet te hoog zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bayram Demir 04-12-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
zeer behulpzaam en klntgerichte medewerkers.

Service
Wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelligen.

Assortiment
ruime keuze mogelijkheden

Aanbeveling
keuze en klantvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J.brus 04-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Online bestellen andere dag in huis

Service
Goede service en nemen je oude spullen retour

Assortiment
Ruime keus en diversen prijs kwaliteit verhouding

Aanbeveling
Heb al vrienden en familie jullie site aanbevolen

Extra toelichting
Een prima webshop winkel met genoeg keuken apparatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C.Coenraad 04-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
goed gedaan,zeer tevreden

Extra toelichting
Na het storing te hebben gemeld,2 dagen later kom een monteur thuis de storing oplossen, goed gedaan...ben blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerbepal1 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijk bestellen via internet.

Service
Goede uitleg en afspraken.
Prettige en snelle levering en keurige inbouw.

Assortiment
Overzichtelijk assortiment en duidelijke beschrijving.

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaring met keukenloods.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ttc.ta 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Holland 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site. Eenvoudig te bestellen

Service
Alles op tijd. Goed telefonisch advies. Het bestelde artikel niet leverbaar, gratis vervangen door een nieuwe en beduidend duurdere uitvoering. Grote klasse! Levering keurig besproken en op tijd

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Geen negatieve dingen te bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ThefotO 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product stond niet op de website

Service
Kreeg snel een prijsopgaaf van het product en via mail kon ik toch vrij eenvoudig het product bestellen.

Aanbeveling
zowel een webwinkel als uitgebreide fysieke winkel. kon daardoor eerst het product bekijken.

Extra toelichting
Ruime keus in de XL winkel te Zaandam en goed geholpen. Het levertijdstip kon worden afgesproken (periode van 3 uur)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bakerstreet 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de site is duidelijk en de zoekfunctie is up-to-date

Service
het pakket kwam nog eerder dan we verwacht hadden!

Assortiment
de meest bekende merken zijn uit voorraad leverbaar

Aanbeveling
nee is er niet te koop (volgens ons)

Extra toelichting
Meer dan boven gemiddeld tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon buijs 03-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Hoef er de deur niet voor uit

Service
Netjes en correct aan de telefoon

Assortiment
Goed en genoeg vergelijkingsaanbod

Aanbeveling
Lekker makkelijk en prijs kwaliteit

Extra toelichting
aanbevolen door onze kastenbouwer die goede ervaring had met jullie

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

CMPohlmann 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Buitengewoon positieve ervaring opgedaan met jullie afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel uit Rotterdam 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de website is het makkelijke zoeken tussen de verschillende apparaten, het bestelproces en de betaling verliep eenvoudig.

Service
Na de bestelling werd ik al snel telefonisch benaderd voor een bezorgafspraak, deze werd op korte termijn gepland.

Assortiment
Ik zocht een specifieke vaatwasser en die was zo gevonden. De goedkoopste en de snelste levertijd.

Aanbeveling
Ik zou De Keukenloods zeker bij andere aanbevelen, ook zullen daar andere apparaten voor mijzelf weer vandaan komen.

Extra toelichting
Prettige, eerste ervaring met De Keukenloods. Ruim voldoende voor een volgende aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dientjepientje 03-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
online is de bom

Service
Snelle levering

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Twee keer iets best duurs besteld en twee keer goed gegaan.

Extra toelichting
Aanrader hoor

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

tamara1900 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
metnogeen paar vragen heb ik gebeld en kreeg direct contact met de keukenloods. Mijn vragen werden goed beantwoord en ik kon bestellen

Service
na bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden van de tijd van de levering.
Na levering bleek de koelkast iets anders van binnen dan veronderstelt. de verkoper ging direct in contact met de fabrikant en alles werd uitgezocht

Assortiment
zelfs een moeilijk artikel zoals het onze met specifieke breedtematen werd geleverd

Aanbeveling
uitstekende service

Extra toelichting
ik heb goede ervaringen met keukenloods, breed assortiment, goede service, levering correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Broekhuijse 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteitverhouding

Extra toelichting
Wij werden, in de winkel waar wij de inbouwapparatuur hebben besteld, zeer vriendelijk en met kennis van zaken geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. van der Meer 03-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Laptop aan, zoeken, vergelijken en bestellen.
Zo easy. Snelle levertijd en geen geschouw met zware apparaten.

Service
Kon precies aangeven wanneer ik het product wilde ontvangen. Werd er aan herinnerd dat het defecte product mee gegeven kon worden.

Assortiment
Voldoende keus, je kunt natuurlijk nog meer merken op het internet vinden, maar ik vond het voldoende.

Aanbeveling
Goede ervaring, keurig gebracht door een uiterst nette en vriendelijke jongeman. Geen aanmerkingen.

Extra toelichting
De volgende keer (wat ik niet hoop natuurlijk) als er iets stuk is zal ik als eerste op deze site gaan zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willemde65 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online bestellen en thuis afgeleverd. Eventueel met montage

Service
Je krijgt een bevestiging van de bestelling en een e-mail van de leveringsdatum.
na de levering een review.

Assortiment
Breed en diep assortiment.

Aanbeveling
zie bovengenoemde

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J&N 03-12-2014 In de winkel gekocht
amsterdam zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.Booman 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
In de showroom bekeken, via internet besteld

Service
Geen bezorgkosten . Keurig binnen gezet

Assortiment
Zeer groot en uitgebreid. Alles te zien in showroom.

Aanbeveling
Vanwege grote assortiment, goede prijs en service.

Extra toelichting
Als men bovenstaande leest mis verder commentaar overbodig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Raadhuis45 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooie indeling

Service
Perfect afgeleverd

Assortiment
Wij hadden een gerichte keus en daar voldeed u aan

Aanbeveling
Wij hebben de koelkast online gekocht

Extra toelichting
Wij zijn erg blij met de keus die wij maakten, mede ingegeven door de beoordeling van de consumentenbond

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H. J. Kookgraag 03-12-2014 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bassio 03-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Na doorverwijzing, was de rest makkelijk te vinden.

Assortiment
Genoeg in voorraad, wederom prima.

Aanbeveling
Iedereen vind mijn aankoop mooi.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

photopro 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles zeer duidelijk overzichtelijk op de site en als je vragen heb zijn de specialisten direct bereikbaar en als ze het zelf niet weten bellen ze je terug.

Service
Goede toelichting, vriendelijke geholpen, snelle service

Assortiment
Omdat er veel apparaten worden aangeboden kune je goed vergelijken en zo het apparaat kiezen dat het beste bij je past.

Aanbeveling
Voor een prima prijs, snelle levering raad ik keukenloods aan, ik heb veel andere websites bekeken maar keukenloods kwam als beste uit mijn onderzoek

Extra toelichting
Ik ben een zeer tevreden klant die bij mijn volgende vervanging van een apparaat eerst bij keukenloods ga kijken. Als het daar echt niet lukt shop ik verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klant987 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke website

Service
Omstreeks 10:00 uur besteld en dezelfde dag geleverd omstreeks 14:00 uur

Assortiment
goede keuze uit alle gangbare merken

Aanbeveling
goede verhouding prijs/kwaliteit/service

Extra toelichting
In feite is alles gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijn1982 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik vond het bestellen zo eenvoudig dat ik het op een smartphone heb kunnen bestellen

Service
Ik werd netjes gebeld dat de chauffeur er een uur later zou staan

Assortiment
Gewoon goed

Aanbeveling
Snel makkelijk en voordelig

Extra toelichting
Ik ben tevreden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

akleinlugtenbeld 03-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle levering een dag

Service
vriedelijk

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
hebben we al gedaan dochter besteld een diepvries bij jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AngeliqueDoves 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de site is overzichtelijk en produkten zijn makkelijk te vinden

Service
zeer goede service

Assortiment
genoeg aanbod

Aanbeveling
ik zou keukenloods zeker aanbevelen, goede snelle levering en goede producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gdeboer 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles staat goed beschreven op de website, waardoor de keuze voor ene produkt makkelijker wordt.

Service
Goede service in de winkel, en follow-up na bestelling is ook duidelijk.

Assortiment
Was op zoek naar een bepaald produkt, en via de website gevonden waar ik naar zocht.

Aanbeveling
Goede service, duidelijke afspraken en voldoende keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Timmermans 2 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
prima vindbaar en vriendelijk en deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

g.j.hartman 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website waarop het gezochte artikel snel is te vinden.
Ook behoeven er maar minimale gegevens te worden ingevuld en de wijze van betalen en bezorgen/afhalen bestaan uit voldoende mogelijkheden.

Service
Snelle bevestiging van de bestelling en de te verwachte leverdatum, het door ons bestelde artikel was voor deze datum op het door ons gewenste afhaalpunt beschikbaar waar wij op een snelle klantvriendelijke manier zijn geholpen.

Assortiment
Ruime sortering vwb uitvoeringen, merken en prijs.
De gehanteerde verkoopprijs is zeker concurrerend tov andere leveranciers

Aanbeveling
Ook gezien ervaring met eerdere aankoop beveel ik deze winkel aan.
Gelet op assortiment, prijs en de wijze van levering van het bestelde.

Extra toelichting
Zie motivatie bij de gestelde vragen. Ook wil ik hierbij nog aangeven dat bij een eerdere aankoop (vaatwasser) de prijs zonder enig probleem werd aangepast toen door mij werd aangegeven dat bij de Fa. X deze goedkoper werd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenpiet 02-12-2014 In de winkel gekocht
Weert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk

Service
Snelle afhandeling en goede uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaver1943 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kunt rustig thuis achter de computer je keus bepalen.

Service
Op zaterdag kon ik terecht om mijn apparaat op te halen en werd door een medewerker geholpen om hem in de auto te krijgen

Assortiment
Heel uitgebreide sortering en merken

Aanbeveling
Als iemand een bepaald artikel nodig heeft en hiernaar op zoek is,zou ik uw bedrijf zeker aanbevelen.

Extra toelichting
zie bovenstaande meningen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

steffay 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

123Hendrik123 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Redelijke prijzen, goede service!

Extra toelichting
Geweldige inbouwservice. Monteur nam veel meer tijd dan nodig om de koelkast perfect in te bouwen. Complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ada59 02-12-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Je kan er goed parkeren voor de winkel.

Assortiment
Groot assortiment, maar niet alles op voorraad .

Aanbeveling
Kreeg goede uitleg over de verschillen van de inbouw kookplaat.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

G. Heida 02-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Geen problemen ondervonden

Service
Goede service en voor mijn artikel de laagste prijs

Assortiment
Wat ik zoch was leverbaar

Aanbeveling
Goede service, betrouwbaar en lage prijs

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

persuur 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker thuis rustig kijken en vergelijken

Service
snelle levering, prima contact over levertijd e.d.

Extra toelichting
Prima , niets aan toe te voegen en de goedkoopste winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 14 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Simpel bestellen via website. Betaalwijze eenvoudig te kiezen.

Assortiment
Ruime keuze uit merken en types.....

Aanbeveling
Zie punten over gemak en assortiment.

Extra toelichting
Zoals aangegeven, was er een ruime keuze qua modellen met gunstige prijsstelling. Daarnaast goede adviezen m.b.t. Inbouw en mogelijheden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Herman De jonge 02-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede telefonisch advies, duidelijke website. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. j. Aerssens 02-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch besteld en geleverd volgens afspraak

Service
Netjes bezorgd

Assortiment
Mooie apperatuur

Aanbeveling
Ik zou het aanbevelen

Extra toelichting
Graag gedaan omdat ik te vrede ben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GT12342456 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijk, basic bestelprocedure. Prima.

Service
Netjes afgehandeld, prima geleverd.

Assortiment
4 apparaten besteld dus keuze genoeg, in elk geval wat betreft de apparatuur waar ik naar op zoek was. Verder heb ik de website nog niet doorgespit, maar dat komt later vast wel.

Aanbeveling
Zie bovenstaand. Goede ervaring bij de bestelling.

Extra toelichting
Goede website, duidelijk, scherp geprijsd. Ook de beoordelingen en reviews zijn erg fijn. Dan weet de klant wat je verkoopt. Ik denk dat het voor een website als deze ook belangrijk is om je te realiseren dat jullie geen eigen merk producten verkopen, maar wél afhankelijk zijn van de kwaliteit van de apparatuur en de bijbehorende service! Zorg dat uw klanten daarvan op de hoogte zijn en dat er via jullie ook goede contacten zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Patricia Kivits 02-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Gemakkelijk bestellen op een duidelijke site!

Assortiment
Goed assortiment en ruime keuzes!

Aanbeveling
Op alle vlakken aan te bevelen, snelle leverin, goed ingepakt, perfecte geregeld met aflever tijdstip! Ronduit dik tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joann Holt 02-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Alles ging perfect.

Extra toelichting
Goede, duidelijke telefonische informatie over het product, gemakkelijk mondeling besteld, snelle afhandeling, alles duidelijk en betaling met pinautomaat in huis. Apparaat werd gebracht tot in de keuken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

123Fred123 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 2305 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online uitzoeken, vervolgens telefonisch besteld. Meteen goed advies ontvangen.

Service
Goede service, product ontvangen. Betalen achteraf geen probleem . Dus veilig aankopen doen.

Assortiment
Goede internetsite met zoekmachine en bovendien telefonische support.!!

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen. Producten kunnen tegen geringe vergoeding ook gemonteerd worden bovendien oude apparaten meteen verwijderd.!!!

Extra toelichting
Keukenloods een zeer gerenommeerd bedrijf voor al uw keukenapparatuur, bovendien kunt u hier ook complete keukens aanschaffen. Bijzonder eenvoudig en gemakkelijk voor de niet bekwame mensen onder ons.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.N.Halma 02-12-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De keukenloods is heel goed berijkbaar.

Service
Mijn bestelling werd heel snel
uitgevoerd.

Assortiment
Het assortiment is heel goed.

Aanbeveling
Ik zou de winkel bij al mijn kennisen aanbevelen.

Extra toelichting
De service en de afhandeling van mijn bestelling werd heel goed en snel behandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter1245 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel en eenvoudig te bestellen

Service
Je wordt keurig gebeld voor afspraak

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Ik zal hem aan iedereen aanbevelen. Al meerdere dingen hier besteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews