Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2670 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

liza 1980 23-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Deze winkel makkelijk online te vinden

Service
Mensen van deze servies zijn
lief en beleeft

Assortiment
Assortiment van apparatuur is veel breed

Aanbeveling
Het is eigenlijk eerste keer dat ik iets gekocht heb en zeker niet de laatste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lady-9 23-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het produkt wat ik zocht was makkelijk te vinden.

Service
wij werden goed geholpen in de winkel om onze keus te bekijken.Levertijd was conform de afspraak, kregen keurig een mail met bezorgtijd.

Assortiment
De kreet van ergens goedkoper meld het ons, werd volledig waar gemaakt. Zelfs een duurdere uitvoering gekregen omdat onze keuze een ouder type was.

Aanbeveling
netjes en goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joke RIs 23-07-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles wat je nodig hebt voor een nieuwe keuken is er

Service
Prima en leuk geholpen, mijn dochter en ik waren samen op pad om alle apperatuur te kopen er kwam steeds meer bij en met de korting ging het ook prima samen met xx een mooie deal gesloten.

Assortiment
Veel merken en heeeeeel veel keuze.

Aanbeveling
Ik vertel ze nu al van mijn goeie ervaringen en mijn keuken is bijna af dus dan kunnen ze komen kijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennon07 23-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemak, omdat de Keukenloods voor ons heel dichtbij is.

Service
Prima service, fornuis op tijd gebracht en aangesloten. Prima en leuk personeel.

Assortiment
Er stond voor wat wij wilden hebben een groot aantal fornuizen te bezichtigen

Aanbeveling
Als een prettige winkel met personeel die de tijd neemt voor je om alles uit te leggen.

Extra toelichting
Motivatie: uiteindelijk hebben wij om bovenstaande redenen gekozen voor de Keukenloods

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kar189 23-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goed mondeling contact als dat nodig is.

Extra toelichting
Mede door de fijne site en de hartelijke medewerkers en tijdige levering, super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mieke9 23-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, wijst zich vanzelf.

Service
Netjes binnen afgesproken tijdem, doen alles zoals beloofd op de site.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Vanwege eigen ervaring en scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jxnwxm 23-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Tot op afleveren product prima.

Assortiment
ruim aanbod.

Aanbeveling
Waarom niet, is gewoon goed geregeld.

Extra toelichting
Prima aanbod, snelle reactie op email, supersnelle levering en natuurlijk een prima prijs. Heb hem nog niet kunnen uitproberen ivm vakantie, maar zal ongetwijfeld goed zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

berny ligtvoet 23-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles was prima te vinden en betaling en levering supper snel.

Service
hebben een paar keer contact gehad met de winkel en ben goed te woord gestaan .

Assortiment
er is keuze genoeg in het assortiment .

Aanbeveling
ik heb deze winkel al aan vrienden en familie aanbevolen .

Extra toelichting
supper winkel deden nergens moeilijk over had een probleem met een spoelbak en die werd gewoon netje uit de order gehaald wat ik klasse vind . het ging om een inlegspoelbak die werd bij geen enkel bedrijf ingevreesd om dat het niet een spoelbak van hun was , dus conclusie moest ik een spoelbak bij een andere fabrikant nemen die wel ingevreesd werd ...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

S. Daniels 22-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Apparatuur is heel eenvoudig telefonisch te bestellen.

Service
Levering is al de volgende dag mogelijk.

Assortiment
Direct advies over apparatuur of over een vervangend type.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen, dat heb k al een aantal malen gedaan!

Extra toelichting
Prima bedrijf, deze komt z'n afspraken dan ook helemaal na!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet94 22-07-2014

Algemene score

7,7

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ramakers77 22-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
Goed advies 1 op 1in de winkel.

Assortiment
Ik ben in de winkel geweest, daar was minder keus dan op internet.

Extra toelichting
De levering was supersnel!!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

FATELS 22-07-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het benodigde apparaten (koelkast) wed snel via de comp. opgezocht en gertoond

Service
was gewoon afdoende en goed

Assortiment
zoals eerder gezegd vlot getoonde via computer en afdoende

Aanbeveling
goed assortiment en vlotte en profesionele behandeling en afwikkeling

Extra toelichting
Zoals eerder aangegeven vakkundig en profesioneel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

5woodland 22-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles wordt lekker eenvoudig gemaakt met heldere keuzes

Service
fredy lute rocks

Assortiment
overal voldoende keuzemogelijkheden voor om te upgraden of om voordeliger alternatieven te vinden

Aanbeveling
al gedaan :)

Extra toelichting
als ik opnieuw een keuken zou moeten bestellen, zou ik weer fredy bellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton O. 22-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heldere website om te bestellen

Service
Vriendelijke service desk. Inzicht in planning van levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goed , snel, vriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.Aarts 22-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede communicatie en duidelijke advisering met uw medewerkers en gemaakte afspraken worden nagekomen.en bevestigd via internet.

Service
Deskundig personeel wat instaleerd en vriendelijk bij vragen tekst en uitleg geeft zover in hun vermogen ligt.

Assortiment
Heel ruim en door deskundig advies blijft het nog moeilijk om keus te maken

Aanbeveling
Geen negatieve ervaringen opgedaan alleen maar positief.

Extra toelichting
Geen enkele wanklank alleen maar lof vanaf het eerste contact tot heden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieternel 22-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet, hoefde de stoel niet uit :)

Service
Behulpzame, correcte Nederlandse jongen. Ondanks hitte en geen airco in de bestelbus een opgewekt karakter.

Assortiment
Te veel om op te noemen. Volgende aanschaf ook bij jullie

Aanbeveling
Omdat je bij jullie de beste deal krijgt.

Extra toelichting
1. Goed produkt 2. laagste prijs 3. snelle levering 4. goeie telefonische service/informatie verstrekking 5. levering door prettig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cornelis bos 22-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het uitzoeken en bestellen was gebeurd in no time.

Assortiment
Ruim voldoende. Voor een vaatwasser van 45cm breed is de keus beperkt!

Aanbeveling
Vanaf het eerste contact via internet tot en met het bespreken van de bezorgdag en later de gemiddelde bezorgtijd verliep geheel naar wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid van Wezel 21-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Duidelijke toelichting en ook goed te vergelijken qua assortiment adhv de beschrijving per product.

Service
Goede informatie vooraf tav aflevertijden en data en ook dat dit ook nog te wijzigen was.

Assortiment
Dit zou mijns inziens wat uitgebreider mogen. Tav koelkasten incl een vriesvakje en ook tav groente lade die dan speciale mogelijkheden hebben om de houdbaarheid te verlengen.

Aanbeveling
Goede A-merken en duidelijke telefonische uitleg vd adviseurs en ook modellen die eruit gaan goed geprijsd.

Extra toelichting
Overal erg tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Mark_M_1983 21-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen ging eenvoudig en snel via internet

Service
Ik koos er voor om de bestelling af te halen. Het product werd keurig in de auto gezet. Bovendien kon ik ter plekke met PIN betalen. Je hoeft dus niet per se vooruit te betalen.

Assortiment
Ik was op zoek naar een vrieskistje, hierin was ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Gelet op bovenstaande ervaringen zou ik Keukenloods.nl ook aan mijn vrienden en kennissen kunnen aanbevelen.

Extra toelichting
Zie motivatie bij de afzonderlijke punten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ed klarenbeek 21-07-2014 In de winkel gekocht
amstwrdan zo en zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Aanbeveling
deskundigheid, service goed en met name
de hulpvaardigheid van de chauffeurs bij het afleveren van de goederen. een opmerking
meer follow up na offerte uitbrengen en de telefoon sneller opnemen.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

H.Bakker35 21-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Taar 21-07-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid-Oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bij binnenkomst keukenloods wist ik precies hoe mijn keuken eruit moest komen te zien, maar hoe dit daarwerkelijk in de ruimte zou gaan passen was voor mij een raadsel. Keukenloods heeft al mijn wensen gevisualiseerd en ingepast in de ruimte die er beschikbaar was voor mijn keuken. Erg prettig dat keukenloods aan alle praktische zaken dacht, die ik niet op mijn verlanglijstje had staan.

Service
Vriendelijke en gedreven werknemers die klaar staan voor de klant. De klant staat centraal en dat is te merken.

Assortiment
Toen de keuken was ingetekend ben ik gaan kijken naar het juiste apparatuur. Ook het keukenblad was naar mijn smaak in de juiste prijsklasse te vinden. Van duurdere opties tot meer betaalbare opties waren aanwezig

Aanbeveling
Er is altijd ruimte voor verbetering, maar een 9 haalt de keukenloods zeker!

Extra toelichting
Overall een hele goede ervaring gehad met keukenloods. De prijs was heel goed, de materialen die er zijn gebruikt in mijn keuken zijn van goede kwaliteit en de service is super. Ook na een foutje aan de kant van Keukenloods met de kookplaat, zijn ze heel royaal geweest met het oplossen. We hebben een super oplossing gevonden en ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Paulus Lubbers 21-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel makkelijk online te bestellen.

Service
Levertijd was boven verwachting kort. 's Ochtends om 8 uur besteld en dezelfde ochtend om 10.30 geleverd.

Assortiment
Ruim voldoende keus.

Extra toelichting
Niets op te merken, gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronde 20-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ook telefonisch goed advies gehad.
Jammer, dat het tijdstip van bezorgen niet doorgekomen is.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j hundertmark 20-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ruimen en snel besteld

Service
is op de juiste datum en tijd bezorgt

Assortiment
ruime kuize

Aanbeveling
goedkoper en snel bezorgt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rahanar 20-07-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Service
Heel klantvriendelijk

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Na de verkeerde filters toegestuurd te hebben is het uiteindelijk goed gekomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

wim de kok 20-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
binnen 1 dag geleverd .tijd opgevraagd van bezorging klopte .

Service
pinnen bij aflevering wel zo makkelijk

Aanbeveling
zie argumenten hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

math.erven 20-07-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker dicht bij in mijn buurt

Service
Prima info en uitleg. Vooral duidelijk

Assortiment
Ruim voldoende voor wat ik zocht. Zeker in vergelijking met de concurenten

Aanbeveling
Omdat ik een zeer tevreden gevoel heb over gehouden van mijn aanschf

Extra toelichting
Alom zeer tevreden en prettig te woord gestaan, waarbij een volle keuzevrijheid was.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron van es 20-07-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle onderhandelingen, vlot geleverd.

Service
Was even zoeken nar jullie, maar eenmaal gevonden ging alles vanzelf.
Wat veranderingen aan gebracht, en dit was snel Door gevoerd,

Assortiment
Zeer veel keus, je komt altijd wel met iets thuis.

Aanbeveling
Keus genoeg, voor de gewone man en voor de wat duurdere smaak is er ook genoeg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

monique013 20-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Appelpeertomaat 20-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede foto's van de artikelen

Service
5 uur na de bestelling had ik het artikel in huis

Assortiment
Van ieder merk meer modellen en prijzen. Er zit altijd wat voor je bij

Aanbeveling
Veel keus, goede prijs, snelle levering, vriendelijke bezorger

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam b 8256 19-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ook telefonisch is men goed bereikbaar. Verder gingen bestellen en leveren prima.

Aanbeveling
Prima winkel! Ook pas betalen bij leveren is prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van den Berg 19-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijker kan niet, vanuit de luie stoel bestellen. En de volgende dag al in huis.

Service
Uiterst behulpzame bezorgdienst

Assortiment
Zeer ruime keus in ons geval qua combimagnetrons

Aanbeveling
Overzichtelijke site, zeer ruime keus en voor een eerlijke prijs

Extra toelichting
Uiterst tevreden met deze nieuwe magnetron. Prestaties zijn eender aan onze oude. Magnetronfunctie maakt wel iets meer geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Boer 18juli 19-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
op internet gemakkelijk alles aan te klikken

Service
direct telefonisch goed geholpen

Assortiment
niet alle modellen zijn te zien

Aanbeveling
voordelig en snelle levering

Extra toelichting
snel contact per mail of telefoon

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

henkie1965 18-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooie site en duidelijk.

Service
Keurige status bestelling.

Assortiment
Wat ik zocht was volop keus in.

Aanbeveling
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan.

Extra toelichting
Super geregeld.Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L. Versendaal 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op internet gemakkelijk te bestellen en aflevering netjes
en op geplande tijd.

Service
Bevestiging per mail, dus weet dat het in behandeling is.

Assortiment
Niet gekeken, alleen maar wat ik nodig had.

Aanbeveling
Wat ik zocht makkelijk te vinden en te bestellen, correct geleverd.

Extra toelichting
wat ik nodig had heb ik gevonden, besteld en het is correct thuis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

10 tje 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Snelle behandeling. Waren wel even in de veronderstelling dat wij gebeld zouden worden voor een afspraak. (Dat stond op de bon) Maar het pakket werd gewoon door de postbode bezorgt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

atrientje 18-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Na online vragen over de inbouw, product besteld via internet.
Binnen enkele dagen konden wij het product ophalen zoals afgesproken.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanderkolk 18-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpeler en vlugger kan niet

Service
bellen je op en maken afspraak

Aanbeveling
ouderwets geholpen en geadviseerd

Extra toelichting
prima betrouwbare zaak, komen afspraken stipt na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leoo 18-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via de website is een kippetje.

Service
Op vragen krijg je snel een reactie.

Assortiment
Behoeft geen toelichting. Er is keuze zat. Breed scala aan producten voor diverse doelgroepen.

Aanbeveling
Zou ik direct doen.

Extra toelichting
Dit is de tweede keer dat ik iets bij de keukenloods besteld heb. Levering en kwaliteit van de apparatuur is geheel volgens verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nelianne 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super snel geleverx

Aanbeveling
Geen klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

5622 18-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website,overzichtelijk,snel de juiste keuze te pakken.

Service
Goed, bij vragen staan ze je telefonisch goed te woord

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Goed geholpen!Ik kan het iedereen aanbevelen hier iets te kopen!

Extra toelichting
Fijne website, ook het bezorgen ging perfect! Je hoeft bij hun geen hele dag te wachten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nkloosterboer 18-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Bestellen erg makkelijk en fijne bezorgservice waar je netjes de tijden van doorgegeven krijgt.

Assortiment
Mooie apparaten voor een super prijs.

Extra toelichting
Veel keuze en goede service!! Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid Kortekaas 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je je keuze weet, heb je met een paar klikken je bestelling rond!

Service
Je krijgt direct een bevestiging per mail toegezonden! Daarna een berichtje dat je per sms de bezorgingstijd door krijgt. Geen poespas of ander geleuter. Keurig op de afgesproken tijd bezorgd! Echt geweldig. Een aanrader!
En ze waren voor mij dan nog het goedkoopste. Ik heb een koelkast besteld.

Assortiment
Ze hebben een zeer ruim assortiment!En in elke prijsklasse. Je kunt uitgebreid zoeken welk artikel je wilt bestellen. En voor een mooi prijsje.

Aanbeveling
Vanwege het uitgebreide assortiment, kun je echt wel slagen in je keuze. En ze zijn ook nog eens niet duur! En een goede service. Volgende keer zal ik zeker als eerste bij deze firma kijken!!

Extra toelichting
Vanwege mijn heel goede ervaring, zal ik zeker bij mn volgende aankoop als eerste bij deze firma kijken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie van Lingen 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen.

Service
Snel.

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Betrouwbaar en goede aantrekkelijke aanbiedingen.

Extra toelichting
Tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Callinge 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima site alles easy te vinden.

Service
Zoals beloofd op de site, ze doen wat ze zeggen elders goedkoper laat het ons weten>
Prima

Assortiment
Heel ruim

Aanbeveling
Reeds meerde malen aanbevolen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Indie1961 18-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
tot 2x toe iets besteld, super snel geleverd

Service
vriendelijke, vakkundige mensen alle vragen beantwoord die ik had heel fijn

Assortiment
groot, kon kiezen wat ik hebben wilde voor een perfecte prijs

Aanbeveling
Ik heb jullie al aan diverse personen aanbevolen, ik ben heel tevreden

Extra toelichting
Denk dat hetgeen ik hierboven heb geschreven voor zich spreekt, als ik weer iets nodig heb dan weet ik waar ik moet zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leona 55 18-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Wij zijn in de winkel geweest,er wordt echt de tijd genomen,alle vragen heel goed beantwoord,en heel vriendelijk!!

Assortiment
Meer dan genoeg keus,ook in verschil van prijs

Aanbeveling
Om de manier waarop je wordt geholpen,en de keuze die er is,en natuurlijk een goede service

Extra toelichting
Meer dan tevreden,alles is snel en goed afgehandeld,donderdag gekocht,maandag kon ik bakken en koken,ga zo door,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Fonferek 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je hoeft de deur niet uit

Service
Alles volgens plan verlopen

Assortiment
grote hoeveelheid artikelen

Aanbeveling
alles perfect verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bombaci 18-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goed geholpen, levering op tijd. top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews