Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2672 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

alain verbruggen 31-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website was duidelijk na het betreffende toestel te hebben gevonden wijst de rest zich zelfs uit

Service
zoals eerder gezegd alles naar wens verlopen

Assortiment
over het hele vlak oke

Aanbeveling
zeker een aanrader om de website even te bezoeken

Extra toelichting
over het hele verloop van de transactie mag je wel stellen dat alles naar wens is verlopen en ben ik best tevreden jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adria310 31-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zeer makkelijk te bestellen

Service
tot nu toe zeer goed

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
zeker ga ik dit aanraden bij familie en kennissen

Extra toelichting
koel vries combinatie ZBB28465SA - ZANUSSI kreeg deze geleverd ivm de alternatieve weken. Alles ging volgens afspraak, en was er een vraag dan werd deze beantwoord. Levering mooi op tijd en inbouwen zelf gedaan. Dit was voor ons 2 uur werk. Is perfect gelukt. Tot nu toe tevreden, weinig geluid, goede koeling, veel ruimte, zowel koelen als vriezen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lotus10 31-07-2014

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijke site waarop je logisch kunt zoeken. Een winkel in de buurt waar je voor vragen terecht kunt

Service
Goeie uitleg in de winkel en netjes behandeld. Direct actie na een vermoedelijk defect wat geen defect was. Bezorging op geplande datum.

Assortiment
Zeer ruime keus!

Extra toelichting
Ik ben tevreden. Dat mag iedereen dat weten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk-Selen 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Uitstekend telefonisch advies

Assortiment
Veel producten op de site. Veel merken.

Aanbeveling
Ben uitermate vriendelijk geholpen per telefoon voor vele vragen. zelfs op zondag prima bereikbaar. Top winkel.

Extra toelichting
Vriendelijk aan de telefoon ennuitermate deskundig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mark-1966 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
echte laagste prijsgarantie, dus aanrader voor iedereen

Extra toelichting
ik had het product ergens anders goedkoper gezien, na een mailtje aan keukenloods kreeg ik het voor de zelfde prijs. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HJ 1948 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website en een perfecte verkoop ondersteuning met zeer goede tips.

Service
Een perfecte afhandeling van mijn aankoop met zeer duidelijke informatie aangaande de bezorging van de spullen. Alles is duidelijk op de website te volgen.

Assortiment
Heel erg breed assortiment van eenvoudig tot zeer geavanceerd, maar altijd de voordeligste.

Aanbeveling
Een eerlijke en waardevolle voorlichting en na aankoop komen zij hun toezeggingen na.

Extra toelichting
Het was onze eerste maar zeker niet de laatste aankoop bij Keukenloods.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda1960 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ideaal

Aanbeveling
heb ik al verschillende aanbevolen aan familieleden en vrienden

Extra toelichting
Heb al verschillende producten gekocht bij keukenloods en is altijd goed gegaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jozef49 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker via internet bestellen

Service
Snelle service

Aanbeveling
Prijs laagste

Extra toelichting
Nu 2x iets besteld in een maand, super tevreden. Scherpste prijs, "ik ben toch niet gek"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Budel 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen ging makkelijk en snel

Service
Ik kreeg geen bevestiging binnen. Ik belde op en werd vriendelijk snel en duidelijk te woord gestaan. Betreffende persoon wist dat mijn bestelling onderweg was!

Assortiment
Ik heb alleen gericht gezocht op een kleine koelkast. Maar mocht ik keuken machines nodig hebben zal ik zeker op keukenloods kijken.

Aanbeveling
Gewoon, 1e indruk was erg goed en dit blijft hangen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pete53 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles overzichtelijk geplaatst op de site. Makkelijk te vinden.

Service
Goede bereikbaarheid per telefoon, ook buiten de "normale" openingstijden.

Assortiment
Heeeel veel producten die ook maar een relatie met het keukengebeuren hebben aanwezig

Aanbeveling
Compleet aanbod

Extra toelichting
Hier hoeft toch niets meer aan te worden toegevoegd. Alles prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beens2014 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Vlotte bediening, deskundig en korte levertijd, klantvriendelijk

Assortiment
Volop keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Vanwege onze goede ervaring

Extra toelichting
Zie bovenstaande. overigens geen on-line aankoop. gewoon de winkel op borchwerf bezocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Heuvel 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je besteld en de dag erna wordt het geleverd.

Service
Ik belde voor advies en dat wordt heel goed gegeven.

Assortiment
heel veel keus.

Aanbeveling
aan iedereen.

Extra toelichting
Ik ben echt heel tevreden. Ik heb nog geen reparaties gehad, maar ik neem aan dat ook dit goed geregeld is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KarenvB 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Telefonisch goed bereikbaar Snelle levering Uitgebreid assortiment Prima apparatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

familie Berger 30-07-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Keukenloods denkt mee....

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

HW1955 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snelle afhandeling van klacht bij niet meenemen van oude apparatuur.

Aanbeveling
Al gedaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

henny9100 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
zowel bij bestelling afleveren en inbouwen uitstekende hulp/advies en gewone aardige mensen die hun best doen en vakkundig zijn ,je het gevoel geven dat ze je aankoop met rspect behandelen

Assortiment
vroeg om raad en kreeg keurig advies en ook nog bij eventuele problemen aangeboden bij niet passen samen een alternatief te zoeken

Aanbeveling
ja ik ben tevreden. Ik zou hem zeker aanbevelen en mijn mening geven maar iet al te opdringerig mijn mening hoeft niet de mening van een ander te zijn

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de hulp en advies bij het de aankoop procedure, ik ben tevreden over het afleveren en ik ben zeer tevreden over het inbou yeam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjaceha 30-07-2014

Algemene score

8,0

Gemak
artikel waar onze interesse naar uit ging was snel gevonden

Service
benodigde informatie was
zeer duidelijk

Assortiment
zeer uitgebreide collectie

Aanbeveling
de afwikkeling van de bestelling was heel direkt
ook wat betreft betaling en bezorging

Extra toelichting
over het gehele proces zijn we zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

F.van den Ing 30-07-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijk ,perfecte bezorg dienst

Service
Heel vriendelijk personeel, met veel kennis van zaken

Assortiment
Ivm de vele ruimte, is het assortiment ook enorm

Aanbeveling
Ivm mijn goede ervaringen,personeel vriendelijk,behulpzaam,kundig,

Extra toelichting
Heb ik hier boven al gedaan,bij volgende aankoop kom ik zeker naar de keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sieppje 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk zoeken op verschillende criteria

Service
Makkelijk en duidelijk

Assortiment
Veel spullen met mooie prijzen

Aanbeveling
Gemakkelijk en vragen bel je even.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

keuper 30-07-2014 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
thuis uitzoeken

Service
snelle levering, goede hulp in de winkel om via internet de bestelling te plaatsen

Assortiment
voor wat ik zocht helemaal goed

Aanbeveling
overzichtelijk, vriendelijke service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willieemons 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijke site, eenvoudig zoeken

Service
onze keus was niet snel leverbaar, kreeg toen een duurdere en betere voor hetzelfde bedrag als mijn eerste keuze

Assortiment
zeer uitgebreide keuze

Aanbeveling
zeer zeker, geen slechte ervaring mee gehad

Extra toelichting
gewoon goede service en ook s,avonds bereikbaar voor informatie en hulp zeer aanbevelingswaardig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kuip56 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gebruiksvriendelijke website, ook prima telefonisch aanvullend advies.

Service
Prima levering, snel en accuraat.

Aanbeveling
Zeer tevreden over deze winkel!

Extra toelichting
Prima assortiment, vakkundig advies via mail en telefoon, snelle levering, concurrerende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

xynyxs 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

camper1945 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede internet site en ook zeer snel met laden van items

Service
zeer goede aflevering van mijn Boretti buitenkeuken , zeer vriendelijke man ,zeer behulpzaam

Assortiment
je kunt er alles bestellen met zeer aantrekkelijke kortingen op keuken gebied

Aanbeveling
beveel zeker deze winkel aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant nr zoveel 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
We hebben vrij gemakkelijk onze keuze kunnen maken.

Service
Toen onze keuze niet snel geleverd kon worden heeft de verkoper die wij aan de lijn hadden ons een soortgelijk produkt aangeboden, wat wel snel geleverd kon worden.

Assortiment
Ruimschoots voldoende om een keuze te maken.

Aanbeveling
Ook direct gedaan, bij onze buren ging ook hun koelvries combinatie kapot. Ook zij hebben via keukenloods een nieuwe aangeschaft.

Extra toelichting
Zie bovenstaande uitleg.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

mvr. Hendrix 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Op zaterdag een combi-magnetron besteld, de maandag erna werd ik al gebeld voor het maken van een afspraak om het apparaat te leveren. Op de dag van levering kon ik na 10 uur bellen voor een preciezer tijdstip wanneer het apparaat werd geleverd. Dit zou tussen 12.00 en 14.00 uur zijn. Om 11.50 werd het pakket al geleverd. Pinnen bij betaling vond ik ook erg prettig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pndingenouts 30-07-2014 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het was voor mij de eerste keer dat ik bij jullie kwam op aan raden van de buren

Service
ik heb goede uitleg gekregen van de helpende persoon die heeft mij goed te woord gestaan

Assortiment
daar waren genoeg andere dingen aanwezig ik zou goed hebben kunnen kiezen als het nodig was maar ik had al iets in mijn hoofd wat ik wilde

Aanbeveling
ik ben er al gekomen door mond tot mond reclame dus ik zal dat ook zo verder geven

Extra toelichting
als uw mijn eerdere beoordelingen ziet weet uw wel hoe ik er over denken dat het wel goed is bijdeze groetjes x

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

van Dodeweerd 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
vandaag bestelt morgen netjes thuisbezorgd

Service
op zo nog bereikbaar voor vragen.

Assortiment
hebben echt heel veelmeer dan ik had gedacht

Aanbeveling
zeer aan te bevelen want de prijs is echt een van de goedkoopste op dit gebied.

Extra toelichting
ben tot nu toe zeer tevreden over deze webshop+winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacomoto 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
vanuit stoel tal van producten bekijken en vergelijken! Da;s pas gemak!

Service
Uitstekende service; alle beloften en toezeggingen worden waargemaakt, door snelle levering in prima conditie en exact op tijd zoals afgesproken is! Keurige bezorger(s) en vriendelijk die naar je luisteren en advies kunnen geven! Complimenten hoot!

Aanbeveling
Zoals gezegd door het grote assortiment, de duidelijke beschrijvingen en een prima prijs / kwaliteit verhouding. En er zijn ook nog showrooms waar je je gekozen /te kiezen producten kunt zien en ervaren!

Extra toelichting
Een zeer goede (eerste) ervaring met deze (web)winkel met uitstekende communicatie over de te leveren producten en de bezorging er van! Geweldig, wij zijn zeer tevreden en genieten elke dag van onze aankoop! Het koken is nu nog veel leuker dan het al was!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Fam Herrewijn 30-07-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Thuis op de bank uitgezocht

Service
Werden heel vriendelijk geholpen en goed geïnformeerd.

Assortiment
Ruimen keuze

Aanbeveling
Heb ik al gedaan.

Extra toelichting
Als we nog wat nodig hebben ga ik zeker eerst bij deze winkel kijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacco Visser 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Bij elke stap word ik keurig op de hoogte gehouden, via mail of telefoon. Afspraak is afspraak bij keukenloods.nl daar hou ik van!!

Assortiment
De aanbieding die ik zocht hadden ze en hebben ze waargemaakt.

Aanbeveling
Ik zou niet weten waarom niet, keukenloods is een webshop die precies doet wat je wilt.

Extra toelichting
Perfecte webshop en service, bedankt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jur meijer 30-07-2014 In de winkel gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
Snel telefonisch kontakt

Assortiment
Veel keus

Extra toelichting
Iedereen in mijn kennissenkring

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

hpvessen 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, met goede productomschrijving en snelle telefonische ondersteuning, zelfs in de avond.

Service
goede communicatie over levertijd

Assortiment
ik vond wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jack Minderaa 30-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op internet een keuze gemaakt; in de winkel bleek een ander (goedkoper) merk toch beter bij onze wensen te passen.

Service
zeer gedegen advies verkoper.

Assortiment
Heel veel merken bieden de mogelijkheid om meer op de details te letten.

Aanbeveling
Zeer goed advies, super snelle levering, aantrekkelijke prijzen.

Extra toelichting
Zie hier boven, wij komen graag nog eens terug!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onno59 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Gewoon heel gemakkelijk en telefonisch goed toegankelijk. Snelle en correcte aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FrankJR 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Artikel was zo besteld, en snel in huis

Service
Nog geen ervaring mee, maar zal ook wel goed zijn

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Levering verliep vlot en volgens afspraak.

Extra toelichting
Tot zo ver niets dan goeds over. keukenloods. Vlotte levering en volgens afspraak, wat wil je nog meer...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

robin02 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede webshop, overzichtelijk en prima klantenservice

Service
Zowel per email als telefonisch goede klantenservice. Ook goede communicatie over nalevering van mijn bestelling.

Assortiment
Ruim assortiment en beste prijs kwaliteit verhouding bij mijn zoektocht naar het product wat ik zocht (buitenkeuken).

Aanbeveling
Absoluut een aanrader!

Extra toelichting
Service en levering van mijn bestelling was prima in orde! Deze webshop kan ik van harte aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

djumar01 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen en daarna afhalen gaat als een speer.

Service
goed en behulpzaam

Assortiment
prima keuze is enorm

Aanbeveling
zondermeer aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik Norbart 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
ook studioline werd spoedig geleverd.

Aanbeveling
Prima service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

solo1511 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijk site, makkelijk te bestellen snel geleverd

Service
oude apparatuur werd kosteloos meegenomen, nieuwe apparatuur tot in huis gebracht

Assortiment
groot en naar mijn wens

Aanbeveling
snel, goede service en mooie aanbiedingen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans tS 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Mooie overzichtelijke site. Goede doorloop van de stappen voor de bestelling.

Service
Nadat de bestelling gedaan was, kregen we heel snel telefonisch de levertijd door (hij was zelfs sneller leverbaar dan nodig!!)Vervoerder was prima op tijd, en het keukenblok werd keurig op de juiste plek afgeleverd.

Assortiment
Ruim assortiment voor een nette prijs.

Aanbeveling
Voor de bestelling en de afhandeling en levering ervan, heb ik tot nu toe goede ervaring. Het product werkt nu al een paar weken naar volle tevredenheid. Als dit zo blijft zal ik geen kennis hoeven te maken met klachtenafhandeling ;)
Als die afdeling net zo werkt als de verkoop afdeling, zal dat ook wel goed komen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Knigge Kneh 30-07-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima website en duidelijke uitleg en vergelijking mogelijk.

Service
Goede service in winkel en producten worden in de auto geladen.

Assortiment
Breed assortiment en juist wat we zochten

Aanbeveling
Zeker gaan kijken als je iets van plan bent met de keuken.

Extra toelichting
We zijn tevreden over onze ervaring en aankoop bij Keukenloods.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

S.B.1988 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
snel geholpen en een mooie prijs gekregen

Assortiment
ruime keuze voor mooie prijzen

Aanbeveling
snelle service, goede montage en goede prijzen

Extra toelichting
zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

resa4 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt producten goed vergelijken Je kunt aangeven wanneer je bezorgd wil hebben.Desgewenst wordt oude apparaat meegenomen en de bezorging gebeurd keurig op tijd

Service
Perfect zie ook hierboven.Ook prettig dat je nog even kunt bellen als je vragen hebt.En dat je ook telefonisch je bestelling kunt regelen. En aardige nette chauffeur

Assortiment
Breed assortiment en goede prijs kwaliteit verhouding.Kon alles vinden wat ik zocht een ook nog goed vergelijken.Volgende keer zeker weer

Aanbeveling
Omdat het gewoon prima is

Extra toelichting
Wat moet ik nog meer.Ben dik tevreden Weet niet hoe het met de garantie service is maar verder perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

4lier 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Vandaag bellen, morgen in huis en gratis bezorgd!

Assortiment
.

Aanbeveling
.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

snakae 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel antwoord op vragen;

Service
bezorging prima op korte termijn installatie

Assortiment
keus genoeg

Aanbeveling
zeker wel

Extra toelichting
prima! snel, voordelig en prima service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Li90 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bestellen en duidelijk bericht van levering

Service
Goed geholpen met m'n vragen, alleen was degene die afleverde minder duidelijk

Assortiment
Ruime keuze uit losstaande fornuizen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

P.Bennis 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede site. Artikelen makkelijk te vinden en te vergelijken.
Voldoende informatie over de artikelen. Betaling heel eenvoudig.

Service
Makkelijk telefonisch te bereiken. Kreeg goed antwoord op mijn vragen.
Levering ging perfect. Oude artikel werd meegenomen.

Assortiment
Ik had een combimagnetron nodig. Had zeer ruime keuze!!In alle prijsklassen.

Aanbeveling
Ik ben niet zo van het aanbevelen. Maar wij zijn in ieder geval heel erg tevreden. Als iemand er naar vraagt zal ik de Keukenloods zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Omdat alles vlot en naar wens ging heb ik een goede beoordeling gegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hoeyke 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een telefoontje en het was zo geregeld en ook nog met een mooi prijsje

Service
correcte en snellen levering

Assortiment
we wisten wat we wilden, en hebben toch nog advies gekregen

Aanbeveling
wij zouden deze zeker aanbevelen, als we weer iets nodig hebben komen we terug

Extra toelichting
In een woord "super"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiki 1958 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker rustig alles kunnen bekijken

Service
Zeer goed alles precies op tijd geleverd

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Ga dit zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden ga zeker meer kopen .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews