Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lady Ann 02-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Behulpzaam aan de telefoon en meedenken / adviseren bij de aanschaf.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lady Ann 02-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Op de website stond bij bepaalde artikelen binnen 24 uur geleverd terwijl aan de telefoon werd uitgelegd dat het product niet op voorraad was en er een alternatief product werd aangeraden. Tevens werd het gratis tapje bier wat er bij zou moeten zitten in eerste instantie niet meegeleverd, hier heb ik achteraan gemaild waarna het wel bij de 2e levering zat. (dat was wel snel en goed geregeld)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Niko2 02-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via de uitstekende site kon ik vanuit de luie stoel mijn bestelling doen

Service
het hele proces van bestelling tot en met aflevering verliep vlekkeloos, niets op aan te merken.

Assortiment
ik zocht naar een nogag buitennissige wasemkpa:geen probleem voor keukenloods, deze zat gewoon in het programma

Aanbeveling
Als je makkelijk vindt wat je zoekt, en met veel gemak kunt bestellen tegen een goede prijs, dan is de weg gevonden. Keukenloods is echt prima, een aanrader.

Extra toelichting
De naam doet mij eerlijk gezegd een wat 'tweederangs-achtige'zaak vermoeden. Een loods, waarin je zelf maar je spullen moet zien te vinden en dan cash en carry. Maar zo is het bepaald niet: dit is een uitstekende zaak, die prima artikelen verkoopt, tegen erg goede prijzen en ze smetteloos bij je aflevert. Bestel hier gerust, het is keurig in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin77apeldoorn 02-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Supersnel!! Mijn koelkast ging op zondag stuk. Ik bestelde een nieuwe en een dag later werd deze volgens afspraak bezord. Top gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Hoogakker 02-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke beschrijving per apparaat.

Service
Ik had een vraag over de maatvoering en werd hierbij goed geholpen en werd tevens gewezen op een vaatwasser(die was ik aan het bekijken) die de beste keus vd. consumentenbond was.
Heel attent.

Assortiment
Ruime keuze in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Zie hierboven.

Extra toelichting
Een prima internetwinkel met duidelijke site, behulpzaam personeel als je ze belt én snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

loes12 02-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
aankoop in filiaal omdat aankoop via internet in buitenland niet zo duidelijk was bvb voor betaling.

Service
vlotte bediening
vlotte bestelling

Assortiment
specifiek product waardoor klein aanbod

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

a.weterings 02-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
prima

Service
niet flexibel in bezorgen. En onaardig te woord gestaan door de telefoniste

Assortiment
prima

Extra toelichting
niet flexibel in bezorgen echt een ramp

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

tevredengast 01-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
thuis geen opening en sluitingstijd

Service
snel duidelijke informatie omtrent de verzending en ontvangst

Assortiment
Genoeg keuze

Extra toelichting
Tot nu toe altijd op de hoogte gehouden van de bezorging van de bestelling zoals het op de site staat is het ook (produkten)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ab en Truus 01-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke zaak met een goede indeling.

Service
Snel en accuraat geholpen door een mdewerker met verstand van zaken. Probeerde niet de duurste, maar best bij onze situatie passende apparatuur te verkopen.

Assortiment
Ruim voldoende, keus genoeg.

Aanbeveling
Door onze hierboven genoemde ervaring, zal dit zeker gebeuren.

Extra toelichting
Wij hadden nog nooit van de Keukenloods gehoord, maar door zoeken op internet toch hier terecht gekomen. Dit zal zeker vaker gaan gebeuren. Onze volgende aankoop, wordt waarschijnlijk een inbouw koel- vriescombinatie. Zeker door de hulp van de verkoper zijn wij van mening dat dit een fijne winkel is om aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A de K 01-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
in alle rust thuis online de producten vergelijken

Service
zelfs met de al zeer scherpe prijzen een offerte kunnen aanvragen en dan nog extra korting krijgen

Assortiment
zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hansnimke 31-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke formule

Service
Zeer goed

Assortiment
De mooiste keuken die we vonden voor de eerlijkste prijs

Aanbeveling
Zou het aan iedereen aanraden

Extra toelichting
Enorm tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René Vermeulen 31-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Wij wonen in Zaandam, dus dichtbij.
Afhalen bij magazijn in Opmeer is ook goed te doen.

Assortiment
Veel merken en keuzes.
Goed en kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn.

Aanbeveling
Vriendelijk en zeer goede uitleg.
Geheel iet opdringerig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicolaas Willem 31-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Telefonisch goede service en levering van de producten volgens afspraak netjes afgehandeld. Volgende keer zal ik bij aanschaf van een ander product zeker op de site van dit bedrijf kijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan-Hein12222 31-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Internet mogelijkheden maar ook de mogelijkheid om de apparatuur in hte echt te bekijken in de showroom.

Service
Gewoon top. Zeker daar in Roosendaal hebben ze zeer goede verkopers met grote know how en zeer klantgerichte service.

Assortiment
Voldoende keus om te vergelijken

Aanbeveling
Wij hebben al 3 keer Keuken apparatuur gekocht. Goed advies en zeer concurerende prijzen.

Extra toelichting
Zeer goede service vanaf het moment je de winkel binnenstapt tot aan de orderverweking, aflevering en montage. Vakbekwame mensen die goed advies geven en snel alle mogelijkheden op een rij zetten. Kortom goed advies, snel schakelen en senlle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gabriëlle1961 31-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Goed geholpen aan de telefoon en bezorging ook perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IvarMM 31-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk en snel persoonlijke offerte gekregen.

Service
Zeer vrieelijk zowel telefonisch als over de e-mail te woord gestaan.

Assortiment
De nieuwe collectie witgoed had keukenloods.nl erg snel al in zijn assortiment!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

gerben37 31-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
telefonisch geregeld

Service
thuis bezorgt

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick de Geus 31-07-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via internet gevonden wat ik wilde en daarna in de winkel besteld. Makkelijk en snel

Service
Bestelling was er met twee dagen

Assortiment
Ze hadden [precies wat ik zocht

Aanbeveling
Goede voorlichting, snelle service en lekker voordelig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fred Timmer 31-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ideaal vanuit je luie stoel je producten uitzoeken en bestellen.

Service
Afspraken keurig en op tijd nagekomen,ook het feit dat men door omstandigheden later zou komen.

Assortiment
Kan ik niet helemaal beoordelen,heb alleen naar koel-vries combinaties gekeken.

Aanbeveling
Inmiddels al gedaan,en als ik tevreden ben is iedereen tevreden,geloof me!

Extra toelichting
Bij Keukenloods denk je eigenlijk denk je eigenlijk aan iets in het "grijze "gebied,het tegendeel is meer dan waar,prima site , vlotte,ter zake kundige medewerkers,prima planning en uitvoering ,dus inclusief plaatsen van de opdracht. Er is niets "loos " met Keukenloods :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingege 31-07-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel online of in winkel bestellen.

Service
Zeer goed, veel vakkennis en echt klantgericht.

Assortiment
Ruim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

allesstuk 31-07-2014 In de winkel gekocht
Keukenloods Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
In de winkel werd je prettig en adequaat geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruviano 31-07-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
site is ok, maar niet de heel overzichtelijk. Een aantal voorkeuren blijven niet bewaard tijdens het zoeken.

Service
Service is altijd goed. Hoewel de laatste bestelling een wat lange levertijd had. Twee weken ipv de aangegeven 1-2 werkdagen.

Assortiment
ASsortiment is goed, maar onoverzichtelijk in veel gevallen.

Aanbeveling
goede prijs/kwaliteit

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Peter amsterdam 31-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik werd door een hele aardige meneer geholpen die met mij mee dacht zonder te pushen.

Aanbeveling
vriendelijk en de levering was sneller dan afgesproken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aart petrus 31-07-2014

Algemene score

7,2

Gemak
aangezien ik geen auto heb, fijn dat het thuis geleverd wordt

Service
problemen met directe levering, niet de volgende dag,niet de dag daarop maar de dag erna.speciaal voor thuis gebleven, ben daarvoor 1 maal gebeld op mijn mobiel terwijl er ook een vast nr. bekend was.dus slecht op de hoogte gebracht. moest daar zelf verschillende tel. voor doen

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
genoeg keuze, duidelijke site, makkelijk met betaling

Extra toelichting
jammer dat het fout ging met levering, achteraf goed gemaakt met gratis wok ring voor mijn nieuwe oven.foutje kan gebeuren. snap ik, maar meer moeite om mij op de hoogte te brengen is nodig.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

JK22 31-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
I.v.m. mijn afspraak wordt ik terug gebeld dat het iets later kan worden door een verkoopbezoek van de heer Wouters. Mijn order ( drie app)wilde ik in huis (op de 2e etage zonder lift) afgeleverd hebben, dit was geen enkel probleem voor Keukenloods Waddinxveen. Twee andere leveranciers wilden dit niet.

Assortiment
Er is een ruime keuze in alles wat nodig is voor het inrichten/renoveren van de keuken. Zelfs interesante bijzaken komen voorbij met bijbehorende prijsstelling.

Aanbeveling
Topservice, vriendelijkheid, geinteresseerdheid en vakkundigheid.

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

miket t 31-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel keuze

Service
Super service, ga zo door.

Assortiment
Mooi groot assortiment, dat is wat ik wil zien.

Aanbeveling
Super service in zaandam, heel vriendelijk, mooi grote showrpom boven als beneden. Gratis parkeren voor de deur. Helpen je produkt mee te tillen naar de auto.

Extra toelichting
Alles ziet er omooi en verzorgt uit, super service. Zeker een 9 waard.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alain verbruggen 31-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website was duidelijk na het betreffende toestel te hebben gevonden wijst de rest zich zelfs uit

Service
zoals eerder gezegd alles naar wens verlopen

Assortiment
over het hele vlak oke

Aanbeveling
zeker een aanrader om de website even te bezoeken

Extra toelichting
over het hele verloop van de transactie mag je wel stellen dat alles naar wens is verlopen en ben ik best tevreden jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adria310 31-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zeer makkelijk te bestellen

Service
tot nu toe zeer goed

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
zeker ga ik dit aanraden bij familie en kennissen

Extra toelichting
koel vries combinatie ZBB28465SA - ZANUSSI kreeg deze geleverd ivm de alternatieve weken. Alles ging volgens afspraak, en was er een vraag dan werd deze beantwoord. Levering mooi op tijd en inbouwen zelf gedaan. Dit was voor ons 2 uur werk. Is perfect gelukt. Tot nu toe tevreden, weinig geluid, goede koeling, veel ruimte, zowel koelen als vriezen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lotus10 31-07-2014

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijke site waarop je logisch kunt zoeken. Een winkel in de buurt waar je voor vragen terecht kunt

Service
Goeie uitleg in de winkel en netjes behandeld. Direct actie na een vermoedelijk defect wat geen defect was. Bezorging op geplande datum.

Assortiment
Zeer ruime keus!

Extra toelichting
Ik ben tevreden. Dat mag iedereen dat weten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk-Selen 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Uitstekend telefonisch advies

Assortiment
Veel producten op de site. Veel merken.

Aanbeveling
Ben uitermate vriendelijk geholpen per telefoon voor vele vragen. zelfs op zondag prima bereikbaar. Top winkel.

Extra toelichting
Vriendelijk aan de telefoon ennuitermate deskundig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mark-1966 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
echte laagste prijsgarantie, dus aanrader voor iedereen

Extra toelichting
ik had het product ergens anders goedkoper gezien, na een mailtje aan keukenloods kreeg ik het voor de zelfde prijs. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HJ 1948 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website en een perfecte verkoop ondersteuning met zeer goede tips.

Service
Een perfecte afhandeling van mijn aankoop met zeer duidelijke informatie aangaande de bezorging van de spullen. Alles is duidelijk op de website te volgen.

Assortiment
Heel erg breed assortiment van eenvoudig tot zeer geavanceerd, maar altijd de voordeligste.

Aanbeveling
Een eerlijke en waardevolle voorlichting en na aankoop komen zij hun toezeggingen na.

Extra toelichting
Het was onze eerste maar zeker niet de laatste aankoop bij Keukenloods.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda1960 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ideaal

Aanbeveling
heb ik al verschillende aanbevolen aan familieleden en vrienden

Extra toelichting
Heb al verschillende producten gekocht bij keukenloods en is altijd goed gegaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jozef49 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker via internet bestellen

Service
Snelle service

Aanbeveling
Prijs laagste

Extra toelichting
Nu 2x iets besteld in een maand, super tevreden. Scherpste prijs, "ik ben toch niet gek"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Budel 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen ging makkelijk en snel

Service
Ik kreeg geen bevestiging binnen. Ik belde op en werd vriendelijk snel en duidelijk te woord gestaan. Betreffende persoon wist dat mijn bestelling onderweg was!

Assortiment
Ik heb alleen gericht gezocht op een kleine koelkast. Maar mocht ik keuken machines nodig hebben zal ik zeker op keukenloods kijken.

Aanbeveling
Gewoon, 1e indruk was erg goed en dit blijft hangen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pete53 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles overzichtelijk geplaatst op de site. Makkelijk te vinden.

Service
Goede bereikbaarheid per telefoon, ook buiten de "normale" openingstijden.

Assortiment
Heeeel veel producten die ook maar een relatie met het keukengebeuren hebben aanwezig

Aanbeveling
Compleet aanbod

Extra toelichting
Hier hoeft toch niets meer aan te worden toegevoegd. Alles prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beens2014 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Vlotte bediening, deskundig en korte levertijd, klantvriendelijk

Assortiment
Volop keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Vanwege onze goede ervaring

Extra toelichting
Zie bovenstaande. overigens geen on-line aankoop. gewoon de winkel op borchwerf bezocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Heuvel 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je besteld en de dag erna wordt het geleverd.

Service
Ik belde voor advies en dat wordt heel goed gegeven.

Assortiment
heel veel keus.

Aanbeveling
aan iedereen.

Extra toelichting
Ik ben echt heel tevreden. Ik heb nog geen reparaties gehad, maar ik neem aan dat ook dit goed geregeld is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KarenvB 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Telefonisch goed bereikbaar Snelle levering Uitgebreid assortiment Prima apparatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

familie Berger 30-07-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Keukenloods denkt mee....

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

HW1955 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snelle afhandeling van klacht bij niet meenemen van oude apparatuur.

Aanbeveling
Al gedaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

henny9100 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
zowel bij bestelling afleveren en inbouwen uitstekende hulp/advies en gewone aardige mensen die hun best doen en vakkundig zijn ,je het gevoel geven dat ze je aankoop met rspect behandelen

Assortiment
vroeg om raad en kreeg keurig advies en ook nog bij eventuele problemen aangeboden bij niet passen samen een alternatief te zoeken

Aanbeveling
ja ik ben tevreden. Ik zou hem zeker aanbevelen en mijn mening geven maar iet al te opdringerig mijn mening hoeft niet de mening van een ander te zijn

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de hulp en advies bij het de aankoop procedure, ik ben tevreden over het afleveren en ik ben zeer tevreden over het inbou yeam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjaceha 30-07-2014

Algemene score

8,0

Gemak
artikel waar onze interesse naar uit ging was snel gevonden

Service
benodigde informatie was
zeer duidelijk

Assortiment
zeer uitgebreide collectie

Aanbeveling
de afwikkeling van de bestelling was heel direkt
ook wat betreft betaling en bezorging

Extra toelichting
over het gehele proces zijn we zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

F.van den Ing 30-07-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijk ,perfecte bezorg dienst

Service
Heel vriendelijk personeel, met veel kennis van zaken

Assortiment
Ivm de vele ruimte, is het assortiment ook enorm

Aanbeveling
Ivm mijn goede ervaringen,personeel vriendelijk,behulpzaam,kundig,

Extra toelichting
Heb ik hier boven al gedaan,bij volgende aankoop kom ik zeker naar de keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sieppje 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk zoeken op verschillende criteria

Service
Makkelijk en duidelijk

Assortiment
Veel spullen met mooie prijzen

Aanbeveling
Gemakkelijk en vragen bel je even.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

keuper 30-07-2014 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
thuis uitzoeken

Service
snelle levering, goede hulp in de winkel om via internet de bestelling te plaatsen

Assortiment
voor wat ik zocht helemaal goed

Aanbeveling
overzichtelijk, vriendelijke service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willieemons 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijke site, eenvoudig zoeken

Service
onze keus was niet snel leverbaar, kreeg toen een duurdere en betere voor hetzelfde bedrag als mijn eerste keuze

Assortiment
zeer uitgebreide keuze

Aanbeveling
zeer zeker, geen slechte ervaring mee gehad

Extra toelichting
gewoon goede service en ook s,avonds bereikbaar voor informatie en hulp zeer aanbevelingswaardig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kuip56 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gebruiksvriendelijke website, ook prima telefonisch aanvullend advies.

Service
Prima levering, snel en accuraat.

Aanbeveling
Zeer tevreden over deze winkel!

Extra toelichting
Prima assortiment, vakkundig advies via mail en telefoon, snelle levering, concurrerende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

xynyxs 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

camper1945 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede internet site en ook zeer snel met laden van items

Service
zeer goede aflevering van mijn Boretti buitenkeuken , zeer vriendelijke man ,zeer behulpzaam

Assortiment
je kunt er alles bestellen met zeer aantrekkelijke kortingen op keuken gebied

Aanbeveling
beveel zeker deze winkel aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews