Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Astrid2015 29-12-2014

Algemene score

5,7

Service
Moesten er zelf achter komen dat bepaalde afwas machine niet leverbaar was. Na twee weken te hebben gewacht, de winkel maar eens gebeld waar de leverantie bleef.

Review criteria:

Slecht
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 30-12-2014

Beste Astrid,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u lang op uw afwasmachine heeft moeten wachten.

Normaal gesproken worden er automatisch status updates per e-mail verstuurd. Kunt u uw ordernummers sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg zodat ik kan kijken of deze in uw geval zijn verzonden.

Onze excuses voor het ongemak en een fijne jaarwisseling gewenst.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

P.Kla 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site. Goed kontakt over bezorging en andere vragen.

Service
Accuraat en vriendelijk. Handig personeel.

Aanbeveling
Prima kwaliteit voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.E.48 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Afzuigkap uitgezocht,was op voorraad werd telefonisch medegedeeld.Volgende dag ophalen ,echter niet op voorraad. Toch prima opgelost

Service
Als compensatie een gratis messenset gekregen en volgende dag is afzuigkap keurig volgens afspraak thuis gebracht

Aanbeveling
Fouten kunnen gemaakt worden,echter oplossen is dan belangrijk. In ons geval chapeau.

Extra toelichting
Prima zaak,klein foutje in voorraadsysteem,direct oplossen. Nu alleen afzuigkap gekocht. Bij volgende aankoop hoef ik niet te zoeken,direct naar Gaanderen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

CG20 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snelle levering en goedeafhandeling

Service
was prima in orde

Assortiment
heb deze aankoop gedaan via on line is mij prima bevallen

Aanbeveling
ja . service is goed en prijs
technisch is ook goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

arbefo 29-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OlgaDe groot 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Perfect

Service
Op tijd geleverd

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Snel gemakkelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

nummer1972 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
'S avonds bestelt, de volgende dag in huis. Geen gesjouw!

Service
Levering volgens afspraak op tijd. En netjes binnen gezet en oude apparaat meegenomen.

Assortiment
Keuze genoeg.

Aanbeveling
Alles was goed geregeld dus zou ik het zeker aanraden.

Extra toelichting
Alles werd gedaan zoals gezegd op de site. Helemaal goed dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olly Bakker 29-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
duidelijkheid

Service
niets op aan te merken, duidelijke mails.

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
thuisgemak

Extra toelichting
informatief goede webwinkel. gewoon lekker simpel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Louis656 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
lekker thuis op je gemak alles vergelijken

Service
prima snelle levering

Assortiment
genoeg om uit te kiezen

Aanbeveling
gewoon goed en snel en prima producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

phautus 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
site zeer duidelijk
Makkelijk te bestellen
Keurig bezorgt

Service
Net en vriendelijk personeel
Oude apparaten worden meegenomen

Assortiment
Zeer veel keuze

Aanbeveling
Alleen maar pluspunten

Extra toelichting
Reeds meerdere malen bij jullie besteld en altijd zijn de apparaten keurig volgens afspraak geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A.J.Meekhof 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
EEN makkelijke site, en telefonisch ook goed bereikbaar.

Assortiment
Je hebt een enorme keuze, en veel keuze uit prijs en kwaliteit.

Aanbeveling
Ik kan deze winkel bij iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Ik hebt nu een koeler en een afzuigkap bestelt, voor een 5 weken terug een combi magnetron aan geschaft, alles tot nu toe perfect afgehandeld. Betalen is makkelijk gewoon thuis met de pin. Dus niets vooruit betalen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mieke M. 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website.Heldere voorwaarden.

Service
Snelle levering. Bij telefonische navraag over levertijd snel en helder antwoord.
Mijn keuze voor nalevering van 1 van de 2 bestelde produkten in plaats van te wachten tot dat er was en dan in 1 totale levering , bracht aan verzendkosten bijna 20 euro met zich mee. Terwijl het door de brievenbus kon!! Dat is een minpuntje wat mij betreft.

Assortiment
Keus genoeg in diverse prijsklassen van inbouw kookplaten.

Aanbeveling
Mijn ervaring met deze website wil ik zeker delen. ben tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kydnic 27-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Prima site, heldere informatie en levering cf verwachting, lekker snel. Prima dus!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

David Nijboer 27-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Op basis van de website en later telefonisch contact met het verkoopteam heb ik duidelijk en snel de informatie gekregen die ik nodig had om een beslissing te nemen. De bereikbaarheid is goed en de bestelprocedure is duidelijk. Per mail werd ik goed op de hoogte gehouden van het proces tot aflevering van het gekochte produkt, in mijn geval een inbouwkoelkast. Binnen het produkt waar ik voor kwam is het assortiment groot en de prijzen zonder meer concurrerend. Ik heb tegen een zeer redelijke vergoeding de koelkast laten inbouwen. En na afloop werd het verpakkingsmateriaal en de oude koelkast meegenomen. Ik ben een tevreden klant!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

LBuis 26-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzicht op de site dus makkelijk een keuze te maken

Service
Door ons was een uitgestelde bezorgdatum gevraagd. Dit is ook nagekomen en op tijd afgestuurd.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Alles goed afgehandeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Naam00000000 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
redelijk toegankelijk na oriëntatie hoe het werkt.

Service
we werden goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling en het tijdstip van levering.

Assortiment
Voor wat betreft heel energie zuinige apparaten is er niet zo heel veel keus, maar dat kan ook aan de fabrikanten liggen.

Aanbeveling
prettig zaken gedaan.

Extra toelichting
De bestelling is met enig oponthoud goed uitgevoerd en volgens afspraak geleverd. Het product bevalt tot op heden goed.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

w.scheeres 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie, eenvoudige en duidelijke site

Service
Vandaag besteld en de volgende dag netjes al thuis

Assortiment
Ruim aanwezig zodwt je goede weloverwogen keuzes kunt maken

Extra toelichting
Prima winkel. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandokan1345 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,3

Gemak
Tijdklok werkt niet eenvoudig.
Goede afleesbare temperatuur-instelling ontbreekt (zou best digitaal mogen hoor!)
Plastic knoppen geven een mooie oven een goedkoop uiterlijk

Service
Telefonisch niet zo goed (kortaf en wazige info) doch aflevering aan de deur heel goed correct en vriendelijk Neemt de oude spullen ook gelijk gratis mee...

Aanbeveling
Goedkoop en goed

Extra toelichting
Grote klasse is dit hoor. Mooie degelijke oven. De levering zeer correct en vriendelijk !

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

BarbamamaGroningen 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
bezorgdag kon afgesproken worden

Service
Ik heb keukenloods nog niet nodig gehad omdat er iets aan de hand was, maar vooraf heb ik mailcontact gehad over de prijs en dat verliep snelen plezierig.

Aanbeveling
De prijs op de website was veel hoger dan bij diverse andere aanbieders. Op de website kan aangegeven worden dat het product elders goedkoper is. Daarop kwam snel een nieuw bod, toen ik aangaf elders een beter aanbod gekregen te hebben, kwam er na enige aarzeling hetzelfde bod.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

heyrich 24-12-2014 In de winkel gekocht
zuidoost

Algemene score

1,0

Gemak
Er word de geen voorlichting gegeven over het montage bedrijf. Je mag gewoon 99 euro betalen en dan wordt er uiteindelijk niets geïnstalleerd

Service
Ik heb gebeld met een klacht naar keukenloods en dat werd beantwoord met dat de verkoper in 6 jaar nooit klachten had gehad. Hier mee wordt gesuggereerd dat het aan mij ligt. Er wordt niets ondernomen om service te verlenen.

Assortiment
Hebben maar enkele merken te koop en willen de types die iit het assortiment gaan graag kwijt en daar wordt dan ook de nadruk op gelegd. Hebben maar weinig variëteit in assortiment.

Aanbeveling
Ik zou dit bedrijf sterk afraden. Bestel het product via internet, laat het monteren via een klusser van werkspot of marktplaats en je bent 80% goedkoper uit.

Extra toelichting
Raden montage aan bij een bedrijf. Dat bedrijf komt 'monteren' en vervolgens zeggen ze dat ze een plank moeten uitzagen. Dat gaan ze niet doen en rekenen 50 euro onnodige voorrijkosten (!!) en er moet een nieuwe afspraak gemaakt worden met een andere monteur die het wel kan doen (!!) keukenloods zegt hier niets over. Montage bedrijf drie keer gebeld en gemaild en ge sms't en zegt hier ook niets over. Laat je niet oplichten, vermijdt dit bedrijf!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Nove 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelde artikel snel in huis

Service
Duidelijk antwoord op mijn vraag

Assortiment
Had voldoende keus

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Was de eerste kennesmking met bedrijf en waarschijnlijk niet het laatste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Dokters 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima site erg duidelijk , overzichtelijk niets aan veranderen.

Service
Toen het artikel er nog niet was,duidelijk en snel een bericht wanneer het wel zou komen.Bezorgers vriendelijk en netjes alles meegenomen.
Prima zo.

Assortiment
Je moet ook niet alles willen hebben, wordt het allen maar verwarrend van er is al keuze genoeg.

Aanbeveling
omdat het een prima winkel is,
meer kan ik er niet over zeggen.

Extra toelichting
Ga zo door, als ik weer wat nodig heb zijn jullie de eerste waar ik kijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterAliasPier. 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon vanuit je woonkamer voor de computer alles uitzoeken, vergelijken en bestellen.....Wat een gemak !!

Service
Koof van de afzuigkap was beschadigd ( kan altijd gebeuren ), gebeld en mail gestuurd met foto, en twee dagen later was er een nieuwe opgestuurd.

Assortiment
Ongelofelijk veel keuze, zowel in merk als in assortiment, of het nu gaat om een koelkast, gasfornuis, vaatwasser enz....enz, ze hebben het gelijk.

Aanbeveling
Zie bovenstaande antwoorden dat zegt genoeg !!

Extra toelichting
In een woord: GEWELDIG !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dr. P. of gewoon Peerke 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
1. Gemakkelijk bestellen vanuit je stoel thuis.
2. Als je een apparaat 'live' wil bekijken kan dat bij een Keukenloods vestiging in de buurt.
Een sterke combinatie!

Assortiment
Heel ruim assortiment. Goede productbeschrijvingen. Scherpe prijzen.

Extra toelichting
Onze eerste ervaring met Keukenloods was een hele goede. Duidelijke website, zeer uitgebreid assortiment, scherpe prijzen, en prima levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Griefff 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Heb ik al 3x gedaan. (Heb 3 keukens voor jullie verkocht :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marga1948 van der gulik 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Web winkel goed te overzien met alle producten.

Service
Zeer vlotte beantwoording van vragen.

Assortiment
Kijk in de shop dan zie je een enorme sortering.

Aanbeveling
Aan iedereen,net mijn broer naar jullie verwezen voor kookplaat.

Extra toelichting
Groot assortiment en vlotte levering goede prijsverhouding en service, Aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c.stielstra 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
vakkundig en ruime sortering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michaelst 24-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Gemak
Bestelling ging goed

Service
Was een probleem met de levering. Nu zijn problemen niet erg als ze maar opgelost worden. Klanten service wilde alleen maar oplossen tegen een extra bezorg vergoeding van 35 euro. Onacceptabel

Aanbeveling
Lijkt in eerste instantie goed, tot we zich problemen voor doen. Afwikkeling van problemen is dramatisch is extra kosten in rekening brengen na een bestelling is niet van deze tijd

Extra toelichting
A

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 24-12-2014

Beste Michael,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet tevreden bent.

Ik heb u order nagekeken en ben tot de conclusie gekomen dat onze verkopers zich aan onze interne regels hebben gehouden maar dat ze zich inderdaad flexibeler hadden kunnen opstellen.

De 35,- euro bezorgkosten bij niet thuis is in het leven geroepen omdat onze vervoerder regelmatig op afspraak langs komt en de klant opeens niet thuis blijkt te zijn. In uw geval heeft u tijdig gereageerd en had er nooit 35,- euro gerekend mogen worden.

Onze excuses hiervoor.

Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen hoor ik graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Jackie 4 7 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke Site

Service
Service is meer dan perfect

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Met zo'n goede service en overzichtelijke website is dit bedrijf voor iedereen een MUST!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan24255 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit je luie stoel kiezen uit honderde producten

Service
na E mail snel antwoord en bezorgen op juiste moment

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
zal zeker deze online webwinkel/ winkel aanbevelen

Extra toelichting
voor tweede keer iets gekocht bij keukenloods eerst een inductie kookplaat daarna koelvries combi en afzuigkap bij aan koop inductie in winkel geweest prettig geholpen met goed advies ,daarom ook bij latere verbouwing gekeken of ik weer tot aankoop kon overgaab wederom goede adviezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suus Soolsma 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen on line gaat heel gemakkelijk

Service
telefonisch werd de aankondiging van de levering gedaan

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Als je iets zoekt: kijk eerst eens bij de Keukenloods

Extra toelichting
Na de bestelling onmiddellijk een bevestiging gekregen met de verwachte leverdatum

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

postma21 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles staat zowel in de winkel als opinternet perfecct tentoongessteld.

Service
Alle vragen worden tot in de puntjes gespecificeerd beantwoord en er wordt alle tijd voor genomen. De service aan huis is uitmuntend.

Assortiment
Alles is te koop en in elk gewenst merk en type te bestellen.

Aanbeveling
Het personeel is heel aardig, geduldig en beleefd.

Extra toelichting
De inbouw is keurig en tijdig op afspraak geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klusbedrijf IDE 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vanuit stoel je bestelling doen perfect

Service
even een belletje en alles wordt geregeld

Assortiment
veel in huis

Aanbeveling
heb ik al gedaan bij al mijn klusmaten!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

C.J. Smeijsters 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na Veel Zaken in Het Zuiden v/h Land Bezocht Te Hebben Kon Geen Enkele Zaak Tippen Aan De Prijs En Service Van Keukenloods

Service
Deze Menssen Denken Mee Met De Consument i.v.b. Inbouw Advies e/d Stipte Levering en Alles v.l.g.s. Afspraak

Assortiment
Ruim en Degelijk Assortiment en Alles Aan Eerlijke Prijzen

Aanbeveling
Ik Adviseer Mijn Kenissen En Familie Als ze Iets Willen Kopen Direct Naar Keukenloods Te Gaan !!

Extra toelichting
Prima En Goed Advies En Stipte Levering Alles Afgehandeld Naar Volle Tevredenheid en v.l.g.s, Afspraak !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kiekster 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Het is en Prettige website met een ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Greep 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Laat een bericht achter en men komt met een super aanbieding. altijd de laagste prijs.

Service
netjes alles op tijd gemeld. bij klachten geen ervaring geen klachten.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden

Extra toelichting
en gewoon tevreden en dat mogen ze weten, het is wel eens anders.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P.H.A. Karsten 23-12-2014 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede info en korte communicatielijnen

Service
Klantgericht en zakelijk.

Assortiment
Goede levertijden van een uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Betrouwbare leverancier doet wat hij zegt

Extra toelichting
Bedankt voor de professionele klantgerichte wijze waarmee u ons probleem met de geleverde Samsung koelkast heeft opgelost. Een betrouwbare leverancier onderscheid zich, door een doortastende oplossende afhandeling. Wij stellen dit bijzonder op prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der Veen1956 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site en werkwijze is erg logisch

Service
gemaakte afspraken duidelijk teruggekregen zodat alles goed gecontroleerd kan worden en alles duidelijk wordtafgesproken ook de bezorgtijd goed gecommuniceerd .prima!

Assortiment
voor wat wij zochten aanbod boven voldoende

Aanbeveling
heb reeds mensen enthousiastgekregen en over de drempel getrokken en enige schroomweg kunnen nemen

Extra toelichting
wij hebben nu 2 artikelen aangeschaft en zijn nu van plan om nog een artikel aan te schaffen. prijs is goed en gemak is groot, en het vertouwen ook. De zeer correcte bezorging en betaling vinden wij ook zeer prettig. Ook een telefonisch contact was zeer plezierig ,begripvol met geduld en ik ben zeer correctbehandeld en geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marijke den Ouden 22-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Makkelijk via internet, en alles klopt van het bestellen tot het leveren!!!!!

Extra toelichting
Zie je niet vaak meer alles klopt en volgens afspraak geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald0 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website is makkelijk.

Service
werd goed geholpen door de telefoon.

Assortiment
kon zo het type product vinden op de website.

Aanbeveling
goede geholpen.
en goede prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rachelmarty 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website waar je makkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Service
Was snel besteld en volgende dag al in huis. Ideaal!

Assortiment
m

Extra toelichting
Was snel besteld en volgende dag al in huis. Bovendien werd onze oude kapotte oven meegenomen door de bezorger. Echt ideaal. Product is overigens ook goed, werkt prima en voldoet aan de verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goshea1 22-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het website is logisch.

Service
Goede communicatie en bevestigingen van status en levering.

Assortiment
Top keuze een goede prijs.

Aanbeveling
Ik zou niet aarzelen deze winkel aan mijn vrienden aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boggeltje23 22-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon heel eenvoudig kiezen, heldere site

Service
wordt goed gereageerd op vragen en bij problemen wordt er vakkundig en vriendelijk gereageerd

Assortiment
ik kan mijn spullen altijd vinden

Aanbeveling
zijn bereid je altijd de laagste prijs te offreren zonder aan snelheid en kwaliteit in te boeten.

Extra toelichting
gewoon een hele goede online winkel voor de voordeligste prijs. een van de toppers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christa Bakker 22-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Je wordt duidelijk geïnformeerd en men doet moeite voor je wanneer een product later leverbaar is dan verwacht.

Assortiment
In alle prijsklassen voldoende keuze

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaring mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roderick_76 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site.

Service
Netjes gebeld voor aflevering en op tijd geleverd.

Assortiment
Ruime keuze en veel A-merken op voorraad.

Aanbeveling
Betrouwbaar en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franki 1969 21-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke site waardoor bestellen gemakkelijk is.

Service
op de juiste tijd afgeleverd.

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
als bovenstaande allemaal goed is, kan ik het dus ook aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
Prima service en gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Willem 21-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via internet bestellen en thuisbezorgd krijgen, als ze het ook nog gratis installeren krijgen ze een 10.

Assortiment
Er is een uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Bij mijn bestelling is alles goed gegaan

Extra toelichting
De snelle leveringsoptie welke je apart aan moet geven door een vakje aan te vinken is niet zo'n handige keuze van de keukenloods. Het slaat ook echt nergens op natuurlijk! Iedereen wil zijn spullen snel in huis. Het lijkt mij meer een optie om onder de snelle levering uit te komen. goed opletten dus bij de Keukenloods.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wout uit Halle 20-12-2014 In de winkel gekocht
Combi-magnetron in Gaanderen. kookplaat in Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Als eerste kochten wij een Pelgrim combi-magnetron in Gaanderen. Deze werd keurig op tijd op ons bezorgadres in Julianadorp aan Zee bezorgd.
Toen die mooie oven uitgepakt was vonden wij dat de gaskookplaat toch eigenlijk niet zo mooi meer was.
Wij zijn diezelfde ochtend naar Alkmaar gereden en kochten daar een Pelgrim gaskookplaat.
Zeer naar ons zin. De voorlichting was uitmuntend en eerlijk, mede daardoor kozen wij voor de kookplaat met roosters en niet de glas-gas kookplaat i.v.m. reiniging. Wij hebben de kookplaat gelijk meegenomen.
Dus uiteindelijk 2x zeer tevreden.

Service
Dit onderdeel betreft winkel in Alkmaar.
Het parkeren kan beter, de fietsenmaker neemt alles in beslag.
Goede voorlichting over het voor ons meest geschikte type oven en kookplaat (dus in beide winkels)

Assortiment
Naar ons idee is bij de keukenloods echt sprake van een zeer uitgebreide collectie waaruit toch echt iedereen een keus kan maken.

Aanbeveling
Ontvangst is goed (met kopje koffie). De voorlichting vonden wij heel goed, dat is dus een heel sterk punt van de Keukenloods

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ted v.d.Laan 19-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
geen gezeur over de betaling
en tot in de keuken boven
bezorgt!!!

Service
Idem

Assortiment
tot nu toe hebben wij nog
altijd een voordelige keus
kunnen maken.

Aanbeveling
om onze genoemde redenen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mouton1900 19-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Bestellen is eenvoudig; er kan thuis bij aflevering worden gepind.

Service
Alles verliep vlekkeloos

Aanbeveling
Het is gemakkelijk en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews